Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
1.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Bilinen bir erkek görmek maldır. Hele ihtiyar ve saçları kırlaşmış bir erkek görmek geniş ve helal bir malı gösterir. Tanınmayan ihtiyar az yorgunlukla kazanılacak bol helal mala işaret eder. Bütün sakalı ağarmış ve saçına da hiç siyah kalmamış bir ihtiyar görmek malın, itibarın, güç ve kudretin azalmasına yorulur.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

46 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Nablusi: Rüyada erkek kimse görmek, fazilet ve genişliğe ve kudret ve takvaya delalet eder. Çünkü Allah Teala Hazretleri erkeği dişiye faziletli kılmıştır. «Erkek için dişinin iki hissesi (vardır)» (Sure-i Nisa, ayet 176) ayet-i kerimesinin meali gereğince erkeğin nasib ve hissesinin fazla olduğunu beyan etmiştir.
Rüyada görülen erkek insan eğer tanınıyorsa, yine o kimse ile yahut onun adaşı ile yahut arkadaşı ile ya da halktan onun benzeri İle tabir edilir. Bir kimse rüyada maruf bir adam görse, o adamdan yahut onun benzerinden ya da adaşı bulunan bir kimseden bir şey ümit eder. Eğer o adamdan aranılan bir cevher alırsa umduğu şeyi de almaya nail olur. Eğer bir gömlek alsa kendisi de hükümet erkanından olsa o adamdan memuriyet için söz alır. Eğer ip alsa, o ip de yine söz almaktır. Çünkü Araplar ahd'e ip derler. Eğer çocuk v.s. gibi sevilmez bir şey alsa onun o adamdan ümit ettiği şey düşmanlığa döner. Bu bahse dair tabirler «insan» maddesinde geçmiştir.
Şurası bilinmelidir ki, rüyada görülen insan, keramete delalet eder. İnsan sınıfından her biri için kendisine mahsus tabir vardır. Bundan dolayı melikleri görmek, galip gelmeye, hakimleri görmek, muhakemeye, valileri görmek, korku ve şiddete, askeri görmek, yolculuğa, sanatkarı görmek, onun imal ettiği şeye ve rızka, kadını görmek fitneye, salih kimseleri görmek, ibadete delalet eder.

Bazan da erkek görmek, Allah Teala Hazretlerinin, «Yerde yürüyen hiç bir hayvan ve iki kanadıyla uçan hiç bir kuş hariç olmamak üzere hepsi sizin gibi ümmetlerdir.» (Sure-i En'am, ayet 38) mealindeki ayeti kerimesi ile zikri geçen insanlardan başka beyan buyurduğu şeylere delalet eder. Bundan dolayı salih bir kimseyi görmek, hayvan ve kuşlardan salih bir şeye delalet eder. İyi hayvahın yahut kuşun çok hayırlı bir insana delalet ettiği gibi. Zira insanda kuşlara, vahşi hayvanlara ve başkalarına benzeyen ahlak ve tabiat vardır.
Bazan da insan görmek biçilmiş ziraata delalet eder. Nitekim Allah Teala Hazretleri, «Allah sizi yerden ot (gibi) bitirdi», buyurmuştur. (Sure-i Nuh, ayet 17) Bil ki, veliler, rüyada ademoğullarının şekillerim görüp onları simalarıyle tanısalar Allah indinde makamlarının noksanlığına delalet eder. İnsan oğlunu görmek, şüpheli kazanca delalet eder. Çünkü onların kazançları muhteliftir. Yine insan oğlunu görmek acaip binaya yahut güzel ve makbul sanata delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: üyada erkek kimse görmek, fazilet ve genişliğe ve kudret ve takvaya işarettir. Rüyada görülen erkek insan, eğer tanınıyorsa, yine o kimse ile yahut onun adaşı ile yahut arkadaşı ile ya da halktan onun benzeri ile tabir edilir. Bir kimse rüyada maruf bir adam görse, o adamdan yahut onun benzerinden ya da adaşı bulunan bir kimseden bir şey ümit eder. Eğer o adamdanaranılan bir cevher alırsa umduğu şeyi de almaya işarettir. Eğer bir gömlek alsa kendisi de hükümet erkanından olsa o adamdan memuriyet için söz alır. Eğer ip alsa, o ip de yine söz almaktır. Eğer çocuk v.s. gibi sevilmez bir şey alsa onun o adamdan ümit ettiği şey düşmanlığa döner.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada erkek görülmesi; hayır ve bereketle yorumlanır. Kişinin rüyasında tanınmış bir erkeği görmesi, o kişinin hayır ve berekete nail olacağına, eğer rüya sahibinin gurbette bir adamı varsa; o kimsenin ya kendisinin veya haberinin geleceğine işaret şeklinde tabir olunmaktadır. Bir kimsenin rüyasında saçı-sakalı siyah beyaz karışımı, yiğit ve tanınmış bir erkeği görmesi; o kimsenin hayır ve berekete erişeceğine, kişinin rüyasında tanınmış bir ihtiyarı görmesi; o kimsenin eline bir şey geçeceğine ve maksadına erişeceğine yorumlanır. Rüyanızda bir ihtiyarın size doğru geldiğini görmeniz; size hayır ve bereket geleceğine, rüyanızda böyle bir ihtiyarın iltifatına mazhar olduğunuzu ve o ihtiyarla konuştuğunuzu görmeniz; işlerinizin yoluna girip arzu ve isteklerinizin yerine geleceğine işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Rüya aleminde tanınan bir erkek görmek hayır ve berekettir. Rüya sahibinin gurbette tanıdığı varsa; ya kendi gelir, ya haberi ulaşır. Bildiği bir ihtiyarı rüyasında gören ve onunla konuşanın hayır bereket, mal ve rızkı ziyadeleşir. Saç ve sakalı siyah beyaz kıllarla kaplı, iri vücutlu tanınmış bir erkek; hayır ve berekete delalet eder. Bu şahsın vücudu ne kadar iriyse temsil ettiği hayır ve bereket o nispette büyük olur. Meçhul, bilinmeyen bir ihtiyar, insanın eline geçen herhangi bir şeye işaret eder. Bu ihtiyarın haşmet, heybet ve vekarı ne derece çoksa; hayır da o kadar büyüktür. Rüya sahibi bütün arzularına vasıl olur. Fakat, saçı sakalı tamamen ağarmış, hiç siyahı kalmamış bir ihtiyarın ifade ettiği hayır; daha az ve zayıftır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Rüya aleminde ihtiyar görmek; dört surette tabir olunur. Bunlar: Hayır, bereket, ihtiyacın karşılanması ve emniyettir.
Rüyasında şerefli bir ihtiyarın kendisine doğru geldiğini görene; hayır ve bereket öyle gelir. Böyle bir ihtiyarın iltifatına ve hitabına muhatap olanın; işleri yoluna girer, maksadına nail olur. Bu ihtiyardan kaçan, ona arkasını dönen yahut onun kendisine sırt çevirdiğini gören; hayır, bereket, emniyet ve maksadından uzaklaşır.
Rüyasında tanıdığı veya bilmediği genç yahut orta yaşlı bir erkeği, bütün azaları yerinde, güzel yüzlü ve tebessüm ederken görmek; hayırdır.
Lakin, böyle bir erkeği; çatık kaşlı, asık suratlı yahut organlarından biri noksan olarak görmek; yukarıdaki tabirin aksidir. Düşmana delalet eder. İhtiyar ve gençlerden müteşekkil bir topluluk görmek; hususan onlardan hayır ve takvaya ait bir söz işitmek; rahmet ile yorumlanır. Bu cemaatten birinin, kendisine bilhassa iyi bir şey verdiğini görmek; rahmet ve bereketin süratle hasıl olacağına delalet eder. Eğer rüya sahibi bir şey vermişse, topluluğa hayrı dokunur.
Gençlik taslayan, gençler gibi giyinen ve kendisi genç gibi göstermeye çalışan bir ihtiyarı gören, eliyle şeref ve izzetini azaltır. Kendini ihtiyarlar safında gören, onlar gibi hareket eden bir genci görmek ise; şeref, itibar ve kuvvetin artmasına delalet eder. İhtiyar bir hastanın kendini genç görmesi, şifa bulacağının işaretidir. Bir kavle göre ise, rüya sahibi vefat eder. Bir genç rüyasında sakalının birdenbire ağardığını görürse halk kendisine hürmet eder.
Bir ihtiyar beyaz saç ve sakalının siyaha döndüğünü görürse kuvveti artar. Bahtiyar olur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tanınan bir adam görmek hayır ve berekettir. Kadın rüyada kendi eşini görürse kocası yahut ondan bir haber gelir. Yaşlı adam -bilinsin yahut bilinmesin- bütün maksatların gerçekleşmesine, öyle birine arkasını dönerek gitmek iyiliklerden yüz çevirmeye, Orta yaşlı ya da genç erkek güzel çehreli ise hayra, çirkin simalı ise bir şeydan zarar görmeye, bir sıkıntıya girmeye, Bir yerde toplu halde yaşlı ve genç erkekler görmek rahmete vesile olacak gelişmelere, bu topluluğa bir şey vermek insanlara iyilik yapmaya, onlardan bir şey almak rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, Kendini genç göstermeye çalışan bir adam görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, kendini olduğundan yaşlı gösteren bir genç görmek şeref ve izzete delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek görmenin diğer yorumları
Rüyada erkek kimse görmek, fazilet ve genişliğe ve kudret ve takvaya işarettir. Rüyada görülen erkek insan, eğer tanınıyorsa, yine o kimse ile yahut onun adaşı ile yahut arkadaşı ile ya da halktan onun benzeri ile tabir edilir. Bir kimse rüyada maruf bir adam görse, o adamdan yahut onun benzerinden ya da adaşı bulunan bir kimseden bir şey ümit eder. Eğer o adamdanaranılan bir cevher alırsa umduğu şeyi de almaya işarettir. Eğer bir gömlek alsa kendisi de hükümet erkanından olsa o adamdan memuriyet için söz alır. Eğer ip alsa, o ip de yine söz almaktır. Eğer çocuk v.s. gibi sevilmez bir şey alsa onun o adamdan ümit ettiği şey düşmanlığa döner.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek görülmesi ile ilgili daha farklı yorumlar
Rüyada erkek görülmesi; hayır ve bereketle yorumlanır. Kişinin rüyasında tanınmış bir erkeği görmesi, o kişinin hayır ve berekete nail olacağına, eğer rüya sahibinin gurbette bir adamı varsa; o kimsenin ya kendisinin veya haberinin geleceğine işaret şeklinde tabir olunmaktadır. Bir kimsenin rüyasında saçı-sakalı siyah beyaz karışımı, yiğit ve tanınmış bir erkeği görmesi; o kimsenin hayır ve berekete erişeceğine, kişinin rüyasında tanınmış bir ihtiyarı görmesi; o kimsenin eline bir şey geçeceğine ve maksadına erişeceğine yorumlanır. Rüyanızda bir ihtiyarın size doğru geldiğini görmeniz; size hayır ve bereket geleceğine, rüyanızda böyle bir ihtiyarın iltifatına mazhar olduğunuzu ve o ihtiyarla konuştuğunuzu görmeniz; işlerinizin yoluna girip arzu ve isteklerinizin yerine geleceğine işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Görmek
Rüyada erkek görmek güzel şeylere işaret eder. Fakat görülen erkeğin fiziksel özelliklerine göre rüyanın anlamında değişiklikler olur.
Örneğin ihtiyarlamış ya da kocamış bir erkek görmek kişinin amaçlarına ulaşmasına delalet eder. Kırklı yaşlarında bir erkekse güzel şeylere işaret eder. Rüyada yakışıklık erkek görmek berekete, makbul olan şeylere, iyiliğe ve de güzelliğe delalet eder. Ağırbaşlı, vakur ve olgun bir adam görmek asalete ve gurura işaret eder. Bu adam genç olduğu halde olgun ve yaşından daha büyükmüş gibi davranıyorsa asaletli bir adama işaret eder. Bunun tam tersi olarak ihtiyarladığı halde hala kendini on dokuzluk bir genç gibi hisseden ve öyle davranan bir erkek, bir topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen erkek daha önce görülmemiş, ya da simasına aşinalık bulunmayan bir erkekse, çok iyi şeylere işaret eder. Yeni bir iş olanağı yakalamaya, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya ve sevindirici şeyler duymaya işarettir. Rüyada bilinen bir erkek görmek biraz ironik ve karmaşıktır çünkü bu rüyanın anlamı o kişinin isminin ne manaya geldiğinde gizlidir. Bu nedenle rüyasında yabancı olmayan, bildiği, gördüğü bir erkeği gören rüya sahibinin o kişinin adının anlamını araştırması gerekecektir. Rüyada çekici ve hoş bir erkek görmek huzurlu, mutlu, sıhhatli ve uzun bir ömre işaret eder. Bir hanım rüyasında eşini görürse bu eşinden gelecek bir habere işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Erkek çocuk görmek: Eğer görülen çocuk güzel yüzlü ve temiz ise, bütün keder ve gamlarından kurtulmaya; çirkin yüzlü ve pis ise, gam ve kedere işarettir.
Erkek kardeşini görmek: Sevinçli bir haber veya müjdeye işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Erkek Görmek
Rüyada genç erkek görmenin yorumu, o erkeğin yakışıklı oluşu ya da olmayışına göre değişir. Genç ve yakışıklı bir erkek görmek, güzel şeylere çirkin ya da suratsız bir erkek görmekse bir şey nedeniyle başına gelecek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına işaret eder. Rüyada birden fazla genç erkek görmekse bolluğa, berekete, güce ve kuvvete işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Erkeğe Öpüşmek
Eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceği, kurulan bir yuvaya sokulan nifak tohumundan ötürü eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacakları, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı ve aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağı anlamına gelir. Rüyada erkek erkeğe öpüşenleri görmek, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve bu durumun kalpte ukde kalacağına delalettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşiyle Kavga Etmek
Rüyayı gören kişinin, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, bu yüzden sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine alamettir. Evlilik konusunda bir süre daha beklemek yaşanabilecek sıkıntıları bertaraf edecektir. Rüyada erkek kardeşiyle kavga eden birini görmek, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceği, anne baba ile ters düşüleceği, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağı, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceği, işle ilgili olarak yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı ve çok istenen bir konuda geri adım atılacağı anlamına gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşini Öldürmek
Kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine ve yapılan işte geriye düşüleceğine yorulur.  Rüyada erkek kardeşini öldürmek ve diriltmek, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine ve maddi ve manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Torun Görmek
Hayali kurulan eve ulaşmak için adım atılmalıdır. Rüya sahibinin, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine tabir edilir. Rüyada erkek torun sahibi olmak, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine böylece rahat edileceğine yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Görmenin Psikolojik Anlamı
Kişinin rüyalarına taşınan ve bilinçaltının bir yansıması olarak karşısına çıkan bu figür güç, kuvvet ve kudret kavramlarına olan bağlılık ve gösterilen önem anlamına gelir. Özellikle ataerkil toplumlarda erkeğin yeri çok farklıdır. Bugün hala pek çok coğrafyada erkek çocuğu çok daha fazla değer görmektedir. Çünkü erkek çocuk güç, kuvvet ve kudret kavramları dışında soyun devamı olarak görülmektedir.
Erkek adamın oğlu olur düşüncesinden hareketle, erk toplumlarda erkeğe verilen değer, toplumların hep bu düşünce ve anlayış tarzı ile yetişmesine neden olduğu için, erkek çocuk isteği ya da özlemi kişilerin rüyalarına da etki edebilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Görmek

Rüyada erkek görmek farklı durumlarla yorumlanmaktadır. Eğer erkek yakışıklı ise berekete, güzelliğe işarettir. Eğer rüyayı kadın görüyorsa ve gördüğü erkek tanıdığı ise iyi bir haber alacağına delalet etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaşlı Erkek Görmek
Rüyada yaşlı erkek görmek, uzun ömre yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin sağlıklı, huzur dolu, mutlu bir hayat yaşayacağına işarettir. Rüyasında yaşlı erkek gören kişinin kuvvetli biri olduğuna yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek görmek
Tanınan bir adam görmek hayır ve berekettir. Kadın rüyada kendi eşini görürse kocası yahut ondan bir haber gelir. Yaşlı adam -bilinsin yahut bilinmesin- bütün maksatların gerçekleşmesine, öyle birine arkasını dönerek gitmek iyiliklerden yüz çevirmeye,, Orta yaşlı ya da genç erkek güzel çehreli ise hayra, çirkin simalı ise bir şeydan zarar görmeye, bir sıkıntıya girmeye, Bir yerde toplu halde yaşlı ve genç erkekler görmek rahmete vesile olacak gelişmelere, bu topluluğa bir şey vermek insanlara iyilikyapmaya, onlardan bir şey almak rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, Kendini genç göstermeye çalışan bir adam görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, kendini oldoğundan yaşlı gösteren bir genç görmek şeref ve izzete delalet eder. (Erkeğin tenasül uzvu için Bakınız; Üreme Organı.)
Rüyada erkek görmek hayra yorulur. Rüyada tanımadığınız bir erkek görmek doğru haber, ferahlık veren sözler, güzel bir iş fırsatı demektir. Rüyada tanınan bir erkek görüldüğünde onun adının anlamına da dikkat edilmelidir. Adının anlamına göre yorum değişir. Yakışıklı erkek iyi haber, sağlık, hakkıyla kazanç demektir.
Rüyada erkek görmek hayra yorulur. Rüyada tanımadığınız bir erkek görmek doğru haber, ferahlık veren sözler, güzel bir iş fırsatı demektir. Rüyada tanınan bir erkek görüldüğünde onun adının anlamına da dikkat edilmelidir. Adının anlamına göre yorum değişir. Yakışıklı erkek iyi haber, sağlık, hakkıyla kazanç demektir.
Erkek tanınmıyorsa doğru haber, iç açıcı sözler, hayırlı iştir. Erkek tanınıyorsa onun adının anlamı ve onunla ilgili düşünülmelidir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek görmek hayir ve berekete yorum-lanir. Rüyada taninmis bir erkegi görmek, hayir ve berekettir. Rü-ya sahibinin gurbette adami varsa ya kendi veya haberi gelir. Bu gurbetteki adami rüyada görmek ve onunla konusmak hayir ve be-reketin artmasina, mal ve rizkinin çogalmasina isarettir. Saçi ve sakali siyah beyaz karisik olan taninmis bir erkegi görmek, eger bu kisi iri yari biri ise, gelecek olan hayir ve bereket de o derecede büyük olur. Taninmamis ihtiyar bir adami görmek, eline bir sey geçmekle tabir olunur. Rüya sahibinin maksadina ulasacagina da bu rüya delalet eder. Sakalinda hiç siyah kalmayip kar gibi be-yaz sakalli bir adami görmek daha az hayra ve berekete delalet eder. Ebu Said El-Vaiz’e göre ; rüyada ihtiyar görmek dört sekilde yorumlanir: Hayir, bereket, hacet, emniyet. Rüyasinda bir ihtiyarin kendisine dogru geldigini görmek ha-yir ve bereketin kendisine gelecegine, böyle bir ihtiyarin iltifatina ve kendisiyle konustugunu görmek, islerinin yoluna girip maksadinin olacagina, o adamin kendisine arkasini döndügünü görmek maksadinin kendisinden uzaklastigina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada erkek kimse görmek, fazilet ve genislige ve kudret ve takvaya isarettir. Rüyada görülen erkek insan, eger taniniyorsa, yine o kimse ile yahut onun adasi ile yahut arkadasi ile ya da halktan onun benzeri ile tabir edilir. Bir kimse rüyada maruf bir adam görse, o adamdan yahut onun benzerinden ya da adasi bulunan bir kimseden bir sey ümit eder. Eger o adamdan aranilan bir cevher alirsa umdugu seyi de almaya isarettir. Eger bir gömlek alsa kendisi de hükümet erkanindan olsa o adamdan memuriyet için söz alir. Eger ip alsa, o ip de yine söz almaktir. Eger çocuk v.s. gibi sevilmez bir sey alsa onun o adamdan ümit ettigi sey düsmanliga döner.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Erkek Dövmek
Rüyada bir erkek dövmek, kişinin çok güzel bir sürprize imza atacağına işaret eder. Rüya sahibinin maddi sıkıntısının ortadan kalkacağı anlamına gelmektedir.
Rüyada erkek görmek daima iyi sayılır. Erkek doğru haber, iç açan sözler, hayırlı iş olarak yorumlanır. Yalnız bunlar rüyada tanınmayan erkekler için geçerlidir. Rüyada tanınan bir erkek görüldüğünde onun adının anlamını da düşünmelidir. Güler yüzlü yakışıklı bir erkek müjde, sağlık, helal kısmettir.
Rüyada erkek görmek daima iyi sayılır. Erkek doğru haber, iç açan sözler, hayırlı iş olarak yorumlanır. Yalnız bunlar rüyada tanınmayan erkekler için geçerlidir. Rüyada tanınan bir erkek görüldüğünde onun adının anlamını da düşünmelidir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Erkeğe Öpüşmek
Rüyada erkek erkeğe öpüşmek, kişinin iş hayatında emin adımlarla ilerleyeceğine rivayet eder. Rüya sahibinin bir büyüğünden yardım alacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşini Öldürmek
Rüyada erkek kardeşini öldürmek, rüya sahibinin ailesiyle bir takım sorunlar yaşayacağı demektir. Fakat bu sorunların gelip geçici olacağına delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Görmek
Rüyada erkek cinsel organı görmek, hayıra yorumlanır. Kişinin kısmetinin açılacağına, uzun sürecek bir aşk yaşayacağına rivayet etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuğu Doğurmak
Rüyada erkek çocuğu doğurduğunu görmek, rüya sahibinin hayatında çok kötü olayların olacağına delalet eder. Kişinin istemeden yapacağı bir olaya işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük Erkek Çocuk Görmek
Rüyasında küçük erkek çocuk gören rüya sahibinin, bir takım sorunlarla karşılaşacağı demektir. Kişinin bu sorunlarla baş ağrıtacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Torun Görmek
Rüyada erkek torun görmek, hayırlı ve güzel bir rüya olarak yorumlanır. Büyük mutluluklar ve sevinçlere kapı açacağına işarettir. Rüyayı gören kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, mutlu yıllar yaşayacağına yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Bebek Görmek
Rüyayı gören kişinin başlayacağı işlerde başarılı olacağına yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin çevresinde saygın ve başarılı biri olarak görüleceğine, ailesi, çevresi, iş hayatı ve sosyal hayatında takdir edilen birisi olacağına yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Görmek
Rüyada erkek çocuk kişinin gördüğü saygınlığa işarettir. Rüyasında erkek çocuk gören kişinin çevresindeki kişiler hep zor günde yanında olacak cömert ve esaslı kişilerdir. Rüyasında erkek çocuk gören kişiler çevrelerinde kabul görmüş, çekinilen ve saygı duyulan kişilerdir. Erkek çocuk aynı zamanda sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Görmek
Rüyada görülen erkek cinsel organı çok hayırlı şeylere işaret eder. Kişinin bir çocuk sahibi olacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, saygın ve ünlü biri olacağına işaret eder. Eğer rüya sahibi rüyasında erkeğin cinsel organın iki ya da daha fazla olduğunu görürse o halde sahip olacağı malın ve çocuklarının daha fazla olacağına işaret eder. Bu kişinin ileri de parası da ünü de çok olacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük Erkek Çocuğu Görmek
Rüyada küçük erkek çocuğu çok iyi sayılmaz. Eğer kişi rüyasında küçük bir erkek çocuğunu taşıyorsa bu rüya sahibinin bir takım sorunlarla karşılaşıp, bazı sıkıntılara düşeceğine ve zor günler geçireceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuğu Doğurmak
Bebek bekleyen bir anne adayı eğer rüyasında bebeğinin erkek olacağını görürse bunun tam tersine bir kız çocuğu doğuracağına işarettir. Eğer anne adayı rüyasında kızı olacağını görürse rüyası bu kez de dünyaya bir erkek çocuğu getireceğine işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük Erkek Çocuğu Görmek
Rüyada küçük erkek çocuğu çok iyi sayılmaz. Eğer kişi rüyasında küçük bir erkek çocuğunu taşıyorsa bu rüya sahibinin bir takım sorunlarla karşılaşıp, bazı sıkıntılara düşeceğine ve zor günler geçireceğine işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuğu Doğurmak
Bebek bekleyen bir anne adayı eğer rüyasında bebeğinin erkek olacağını görürse bunun tam tersine bir kız çocuğu doğuracağına işarettir. Eğer anne adayı rüyasında kızı olacağını görürse rüyası bu kez de dünyaya bir erkek çocuğu getireceğine işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Görmek
Rüyada görülen erkek cinsel organı çok hayırlı şeylere işaret eder. Kişinin bir çocuk sahibi olacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, saygın ve ünlü biri olacağına işaret eder. Eğer rüya sahibi rüyasında erkeğin cinsel organın iki ya da daha fazla olduğunu görürse o halde sahip olacağı malın ve çocuklarının daha fazla olacağına işaret eder. Bu kişinin ileri de parası da ünü de çok olacak demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Bebek Görmek
Rüyayı gören kişinin, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, bu adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına ve mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına işaret eder. Rüyada erkek bebek beslemek, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, yeni bir ilişkiye başlamaya, sağlıklı bir kişi olmaya, rahat bir hayata sahip olmaya, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, ana baba sözü dinlemeye, sevinçli ve güzel bir haber almaya, dertlerden kurtulmaya ve uğranılan haksızlıktan kurtulmaya yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Bebek Emzirmek
Beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine ve insanlar tarafından el üstünde tutulacağına tabir edilir. Rüyada erkek bebek emziren birini görmek, rüya sahibinin, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine işaret eder. Eğitimle ilgili ikilemde kalınan bir konuda artık karar verilmelidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Ayakkabısı Görmek
İş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına ve çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.  Uzun zamandan beri yapılan işte başarıları kıskanan rakiplerin oyununa gelineceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına ve haneye dertlerin gireceğine rivayet edilir. Rüyada erkek ayakkabısı çaldırmak, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Bebeğe Hamile Olmak
Gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir yol tutulacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur. Rüyada erkek bebeğe hamile olmak ve doğum yapmak, kişi, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata erecek, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe girecek, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacak yani deyim yerindeyse tencere kapak ilişkisinde olacak ve kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacak demektir. Kazanç artacaktır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuğa Para Vermek
Bol kazanç elde etmek için adım atılmalıdır. Eldeki imkânların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceği, zor zamanlar geçirileceği, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı ve üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği anlamına gelir. Rüyada erkek çocuğa para veren birini görmek, aksiliklerle dolu çalışma içine girileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine işaret edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Erkek Dövmek
İşle ilgili olarak bir seyahate çıkmak kazancı arttıracaktır. Orman içinde geniş bir eve sahip olunacağı, ortaya konulan projenin daha iyi koşullarda yaşamak için birçok imkân sağlayacağı, ziyaret edilen bir arkadaşın maddi açıdan desteğe ihtiyacı olduğunun görüleceği ve bu sebeple parasal olarak yardımcı olunacağına delalet eder. Rüyada bir erkek dövmek ve kaçmak, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine ve kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Görmek
Rüyada erkek çocuk görmek, saygınlığı ifade etmektedir. Rüyasında erkek çocuk gören kişi, yaşayacağı zor günlerde güvenilir kişilerden destek alacağına yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek görmek, kişinin girdiği ortamlarda saygınlığının artacağı demektir. Rüya sahibinin çok mutlu olacağı haberler alacağı anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Erkek Görmek
Rüyada genç erkek görmek, kuvvete işarettir. Rüyasında genç erkek gören kişinin hayatında önemli ve yararlı işlerle uğraşacağına yorumlanmaktadır. Başka bir yoruma göre ise sağlık sorunlarını ifade etmektedir. Sıkıntıya ve zorluğu yorumlanmaktadır.
+3 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Bilgiler için teşekkür ederim
Peki ruyada bunları görmek ne demektir.
Rüyamda ben yatayımdayım iki arkadaşım var turuncu saçlı beyaz tenli kizlar sonra rüyamda bu kizlar kuzenim ama ben tanımıyorum. Daha sonra iki erkek arkadaşlarım rüyamda iş yerinde olan ama normalde tanımam. Neyse bu iş yerinde arkadaşlarımdan biri küçük olan kıza aşık daha sonra uniden arkadaşlarım olan kız var (O ve kız kardeşi arkadaşımın adı özge kardeşiniz ezgi normalde) ama rüyamda özge ve gözde duyuyorum. Daha sonra rüyamda bu gözde rüyamdaki küçük kuzenimle o kilolu esmer arkadaşımın arasını yapmak istiyor ama o kızıl saçlı kuzenim istemiyor. Neyse bir de rüyamda oda arkadaşım atife geliyor espiri yapıyor ama bir gülen benim neyse bu iki kuzenim dışarı çıkıyor ve yüzleri kıpkırmızı dışarıdaki güneşten ıstakoz dönmüşler. En sonunda kızlardan birisinin meyve suyunda yazılı muhammed ismini görüyor. En sonda uyandim bir de yazmayı unuttum yataktayım ve elimde bir açık kitap bir de bir sürü kitap var

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

402 Aktif
0 Üye ve 402 misafir
Bugün : 20449
Dün : 23857
Toplam : 48078757
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...