Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
952 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada künefe görmek, rüyayı gören bireyyin maddi anlamda güç ve kudret saahibi olmasına sebep olacak işlere girreceğine, isabetli adımlar atacağına, hayırlı vee de uğurlu olacak girişimlerde buluunmuş olacağına işaret eder. rüyayı gören kişinin dualarının ve dileklerininn kabul olması vesilesi ile iş saahibi olacağına, hayırlı, helal ve boll rızka kavuşacağına, elinin ve cebinnin de bundan böyle parasız kalmmayacağına rivayet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

34 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Peynirli Künefe Yemek
Rüyayı gören bireyin küçük bir sermayye ile gireceği işten kendisinin dde beklemediği ölçüde gelir elde eedeceğine ve kendisi için sürpriz biir olay olarak kabul edeceği buu gelişmenin doyasıya keyfini sürerek, ayrrıcalığını yaşayacağına tabir eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Almak
Rüyayı gören bireyin yeteneği doğrultusunda yaapmış olacağı işler vesilesiyle hem manevi olarak büyükk haz duyacağına hem de yyaşamını daha iyi şartlarda ssürdürme şansına nail olacağına yorumlanmaktadır. rüyayı gören şahıs tabiri caizse duuracak, duracak ve sonucunda da turnayı gözünden vuracakk anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Tatlısı Yemek
 
Rüyada künefe tatlısı yemekle, künefe yediğinii görmek aynı şeylerdir. rüyayı gören şahsın yoklukla geçirdiği zzor ve kötü günleri aşmayı başaracağınna, helal rızka, ağız tadına, keyfee ve neşeye kavuşmuş olacağına bböylece güzel, hayırlı ve iyi günlerdden yana nasibini alacağına işaret edeer.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Pişirmek
Rüyayı gören kimsenin alın terinin, çalışşmalarının ve yatırımlarının karşılığında büyük bir gelir eldde edeceğine, ömrünün sonuna kadar rrahat yaşayacak kazanca ulaşmış olacağınna ve çalışmasa bile oturduğu yerdenn sabit bir geliri olacağına delalet edder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Yediğini Görmek
Rüyayı gören bireyin ticaretten yana yüzüünün güleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazanncının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine vve refah düzeyinin de yükseleceğine alametttir. rüyayı gören kimsenin daha fazla gellir kaynağına ve gelir kapısına ulaşacağı anlamınaa gelmektedir.
Burada ve diğer bütün rüya tabirleri sitelerinde verilen bilgiler, yalnızca yorum niteliğindedir. Mutlak kesinlik iddia etmez. Aşağıdaki benzer rüyalar kısmı ile rüyanız ile ilgili daha fazla bilgi edinin ya da bilginizi arttırmak için bir sonraki makalemiz olan Rüyada Ekmek Kesmek adlı yazıyı inceleyin.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe görmek, rüyayı görmüş olan kişinin güç ve kudret kazanacağı işlere girmesine, doğru adımlarda bulunacağına işaret eder. Aynı zamanda rüyada görülen künefe hayır ve uğur getirecek girişimler yapacağına yorumlanır. Rüyada künefe yemek, genel olarak rüyayı gören kişinin ettiği dualar ve tuttuğu dileklerin kabul olması ile birlikte istediği işe sahip olacağına yorumlanır. Rüyada künefe yapmak, rızkının çok olup, helal ve hayırlı bir şekilde eline ve cebine para geleceğine rivayet edilir. Rüyada Künefe görmek, rüya yorumlayan tabirciler tarafından genel olarak olumlu şekilde yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Görmek İslami Anlamı
Rüyada Künefe görmek, İbni Sirin (r.a) şöyle buyuruyor;  kişinin dine içtenlikle bağlanmasına, üzüntüsünden ve kederinden kurtulmasına, hastalığında şifa bulmaya, bekar olanların evlenmesine işaret eder. Rüyada herhangi bir tatlıyı yemek şifa demektir. Rüyada künefe gören kimse, doğru yoldan çıkmadan ilerleyeceğine, planlarını ertelemek zorunda olacağına yorumlanır. Üzüldüğü zamanlarda kişinin yardımda bulunup destek vermesiyle rahatlayacağına işaret eder. Bazende künefe rüyası düzgün insanlarla çalışacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Yemek
Rüyada künefe yemek, genel olarak rüya sahibinin ticaret konusunda istediklerinin olacağına ve yüzü güleceğine işaret eder. İşlerinin tamamlanıp yoluna gireceğine, kazancının artacağına, rahata kavuşacağına ve refah seviyesinin artacağına tabir edilir. Rüyayı görmüş olan kişi için hayatının geçmiş yıllara göre daha inançlı geçeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Yapmak
Rüyada künefe yapmak, genellikle rüyayı gören kişi için uğraşlarının, çalışmalarının ve yaptığı yatırımlarının geri dönüşünde güzel bir gelir elde edeceğine işaret eder. Ömrü boyunca rahat bir yaşam geçirecek kadar kazanç sahibi olacağına, çalışmadığı halde bile sabit bir gelire sahip olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada künefe tatlısı pişirmek rüyayı görenin hanesine girecek olan paranın fazlalaşacağına, hanesinde misafir ağırlayacağına ve güzel konuşan tatlı dilli bir eşi olacağına tabir edilmektedir. Bekar rüya sahipleri için tanışacağı kişinin hem kendisi ile hem de ailesiyle geçiminde hiç bir sıkıntı olmadan çok güzel ilişkiler içinde olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişi için kazancını kolay yollardan sağlayacağına ve iş konularında şansının artacağına işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynirli Künefe Görmek
Rüyada peynirli künefe görmek çeşitli rüya alimleri tarafından küçük sermaye ile başlanan bir işten beklenmedik derecede kazançlar sağlanması şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada peynirli künefe yemek rüya sahibi için bu kazancın sürpriz bir gelişme olacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaymaklı Künefe Yemek
Bu gelişmenin mutluluğunu yaşayarak keyfini süreceğine, kazandığı ayrıcalığı doyasıya yaşayacağına tabir edilmektedir. Kişinin hayatında yer alan eksikleri belirleyerek bundan sonraki süreçte bu eksiklikleri tamamlayacağına, sonrasında hiçbir eksiğinin olmayacağına ve her şeyin en fazlasına ve en güzeline ulaşacağına tabir olunmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Tatlısı Görmek
Rüyada künefe tatlısı görmek rüya tabircileri tarafından genel olarak iyi ve olumlu yorumlanır. Rüyayı görmüş olan kişinin yeteneğini kullanarak yapacağı işler nedeniyle hem manevi anlamda büyük haz duyacağına hem de yaşam kalitesini arttırma şansına sahip olacağı şeklinde tabir edilmektedir. Kelimenin tam anlamı ile rüya sahibi kişi, duracak ve en sonunda hedefini tam isabet vuracak ve eline geçen olanakları kullanarak hayatında değer kazanacağı delalet eder. Kişinin yapmış olduğu işlerden en sonunda hayır geleceğine ve bununla birlikte malının da, parasının da artacağı tabir edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Tatlısı Görmek
Rüyada künefe tatlısı görmek, rüya sahibinin sürdürdüğü hayatı iyisiyle kötüsüyle yaşadığı anlamına gelir; bu kişinin yaşadıklarını itidalle karşıladığına, çok zor durumlarda bile sakinliğini koruduğuna, sabırla hareket ederek hayalini kurduğu her şeye kavuşacağına işaret eder. Bu rüya, rüya sahibinin inançlı biri olduğuna işaret eder ve güzel çocuklara sahip olacağına delalet eder. Çoğu zaman bu rüya, çoluk çocuk sahibi olmanın, maddi açıdan kimseye muhtaç olmamanın; eğer varsa, eşiyle uyum içinde olmanın ifadesi olarak da değerlendirilir. Hayatları boyunca önemli bir hastalık geçirmezler, aile bireyleri her zaman onlara destek olur. Hiçbir sorun onlara geri adım attıramaz, tutarlı bir kişi olarak hayatlarını sürdürürler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Tatlısı Yemek
Rüyasında künefe tatlısı yiyen ve iyi haberler alarak mutlu olan kişi, uzun bir süredir canını sıkmakta olan dertlerden kurtulur ve bu kişinin işleri bir anda açılır. Bu rüya, süreç içinde yatırım yapmayı planlayan rüya sahibi amacına erişecek ve hiçbir güçlükle karşılaşmayacaktır. Bu rüya arzu edilen şeylerin kısa zamanda gerçekleşeceğine ve bunun sonucu olarak elde edeceği geliri mutluluk içinde harcayacak rüya sahibinin bir daha hiç maddi sorun yaşamayacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Tatlısı Yapmak
Rüyada künefe tatlısı yapmak, misafir ağırlamak ve güler yüzlü bir eşle birlikte olmak şeklinde tabir edilir. Bekar kişiler için hem kendileriyle hem de aile fertleri ve dostlarıyla iyi geçinecek birisiyle tanışıp, mutlu bir yuva sahibi olmak anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada künefe tatlısı görmek, rüyayı gören kişinin mal varlığında yaşayacağı artışa ve geçireceği rahat bir hayata işaret eden bir rüya olarak tabir edilir. Rüya sahibinin işinde elde edeceği başarıların artmasına ve kazancının bereketli olacağına işaret eder. Rüya sahibinin maddi anlamda sıkıntı çekmeyeceğine, hayatı boyunca her istediğine kavuşacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin şansının bolluğu ve kısmetlerin ayağına kadar geleceği bir döneme girmesi şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Tatlısı Yediğini Görmek
Rüyasında künefe tatlısı yediğini gören kişinin işinde başarılı olacağı bir döneme girmesi ve şansının açık olması şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin uzun zamandır istediği bir şeyin gerçekleşmesine işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin aile ilişkilerinin kuvvetli olduğu şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin hanesinde sevdikleriyle birlikte bolluk ve bereket içinde mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin kısmetinin açık olduğuna da işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Tatlısı Yaptığını Görmek
Rüyasında künefe tatlısı yaptığını gören kişinin uzun uğraşlar verdiği bir işin sonunda yaşayacağı mutluluk ve başarı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin elde edeceği kazancın artmasına, işinde terfi almasına ya da daha iyi bir işe geçmesine işaret eder. Rüyayı gören kişinin bahtının açık olduğu ve geleceğinin parlak olduğu şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Tatlısı İkram Ettiğini Görmek
Rüyasında künefe tatlısı ikram ettiğini gören kişinin gelecek güzel günlerine işaret eden bir rüya olarak yorumlanır. Rüya sahibinin hayatının en şanslı ve mutlu döneminde olacağına işaret eder. Rüya sahibinin kısmetlerinin bol olduğu, şansın yanında olduğu şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin maddi ve manevi anlamda rahatlayacağı şeklinde de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Tatlısı Aldığını Görmek
Rüyasında künefe tatlısı aldığını gören kişinin işlerinde başarılı olacağı ve kazancında büyük artış yaşayacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin her istediğine kavuşmasına ve hayatı boyunca hiçbir maddi sıkıntı çekmemesine işaret eder.
Bazı yorumculara göre ise rüyada künefe tatlısı almak, rüyayı gören kişinin beklemediği bir yerden gelecek maddi desteğe ya da aile büyüklerinden kalacak bir mirasa işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynirli Künefe Tatlısı Yediğini Görmek
Rüyasında peynirli künefe tatlısı yediğini gören kişinin sıkıntılı günlerin ardından yaşayacağı mutluluk şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin kötü giden işlerinin düzelmesine, bozulan sağlığının şifa bulmasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin ailesiyle birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceği ve kötü günleri geride bıraktıkları şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Tatlısı Görmek
Rüyada künefe tatlısı görmek, acısıyla tatlısıyla bir hayat yaşamak manasındadır ve kişinin başına gelen her şeyi makul karşıladığını, kötü durumlarda dahi sakinliğini bozmadığını, sabırla hareket etmesi sonucunda yaşamındaki tüm hayallerine kavuşacağını bildirir. İtikat açısından güçlü olunduğuna da haber veren rüya, dini inancına dört elle sarılan rüya sahibinin güzel evlatlara sahip olacağını ifade eder. Künefe gören kişilerin bir erkek, bir de kız evlatları olur. Genellikle çekirdek aile kurmanın, ekonomik olarak bağımsız, kendine yeten bir hayat kurmanın ve eşle arada uyum olmasının ifadesidir. Büyük hastalıklara yakalanmadan geçirilecek hayatta aile desteğini de her zaman arkasına alan rüya sahibinin hiçbir güçlükte pes etmeyeceğini, dirayetli biri olarak hayatını sürdüreceğini de tabir eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Tatlısı Yemek
İyi haberlerle kendine gelen rüya sahibinin, bir süredir canını sıkan gelişmelerden artık kurtulacağına ve işlerinin bir anda açılacağına alamettir. Bu dönem içinde maddi olarak yatırım yapmayı planlayan rüya sahibinin hedefine erişeceğine ve herhangi bir güçlükle de karşılaşmayacağına yorulur. Edilen duaların kısa zamanda karşılık bulacağına ve bereketli kazancını mutlulukla harcayacak olan rüya sahibinin asla parasızlık çekmeyeceğine delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Tatlısı Yapmak
Künefe tatlısı yapmak haneye girecek paranın çokluğuna ve misafir ağırlamaya, tatlı dilli bir eşe sahip olmaya yorumlanır. Bekar kimseler için hem kendileriyle, hem de aileleriyle geçimi güzel olacak biriyle tanışarak yuva kuracaklarına tabir edilen rüya, rızkını kolay yollardan kazanan kişinin iş konusunda da şansının açılacağına işaret eder. Her işin yolunda gitmesiyle beraber, eğlenceli, maceralı bir hayata yelken açılacağının müjdesini de verir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Tatlısı Görmenin Psikolojik Yorumu
Cana yakınlığı ve samimiyetiyle tanınan rüya sahibinin sosyal çevresinde çok sevildiğini bildirir. Karakteristik özellikleri beğenilen kişinin, özgüveninin de oldukça yüksek olduğunu, işini severek yaptığı gibi, hayatındaki her detaya da aynı ilgiyi gösterdiğini ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Görmek
Rüyada künefe görmek, rüyayı gören kişinin maddi anlamda güç ve kudret sahibi olmasına vesile olacak işlere gireceğine, isabetli adımlar atacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına işaret eder. Rüya sahibinin dualarının ve dileklerinin kabul olması sayesinde iş sahibi olacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, elinin ve cebinin de artık parasız kalmayacağına rivayet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Yediğini Görmek
Rüyayı gören kişinin ticaretten yana yüzünün güleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine ve refah düzeyinin de yükseleceğine alamet eder. Rüya sahibinin daha fazla gelir kaynağına ve gelir kapısına ulaşacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Peynirli Künefe Yemek
Rüyayı gören kişinin küçük bir sermaye ile gireceği işten kendisinin de beklemediği ölçüde gelir elde edeceğine ve kendisi için sürpriz bir olay olarak kabul edeceği bu gelişmenin doyasıya keyfini sürerek, ayrıcalığını yaşayacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Tatlısı Yemek
Rüyada künefe tatlısı yemekle, künefe yediğini görmek aynı şeylerdir. Rüya sahibinin yoklukla geçirdiği zor ve kötü günleri aşmayı başaracağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına böylece güzel, hayırlı ve iyi günlerden yana nasibini alacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Almak
Rüyayı gören kişinin yeteneği doğrultusunda yapacağı işler sayesinde hem manevi olarak büyük haz duyacağına hem de yaşamını daha iyi şartlarda sürdürme şansına nail olacağına yorulur. Rüya sahibi tabiri caizse duracak, duracak ve sonunda da turnayı gözünden vuracak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Pişirmek
Rüyayı gören kişinin alın terinin, çalışmalarının ve yatırımlarının karşılığında büyük bir gelir elde edeceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına ve çalışmasa bile oturduğu yerden sabit bir geliri olacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Künefe Yapmak Yaptığını Görmek arzuların yerine geleceğine, kısa zamanda öğrenilecek memnun edici haber duymaya, malın temiz olmasına, kazançlı atılım yapacağına, emniyetli yaşamaya, verdiği söze sadık kalacağına, malın bereketli olmasına, verdiği söze bağlı kalacağına, maddiyata gelecek fazlalığa, beklentilerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır. Aynı zamanda yalancı kimseye, ticari sıkıntıya, huzurunun kaçacağına, sıkıntıya düşmeye delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada künefe görmek rüya sahibinin karşılaşacak olduğu çeşitli fırsatlara ve bunlar arasında kendisine uygun olanlar arasında seçim yapmaya, rüyada künefe tatlısı görmek manevi duyguların kuvvetine, sorun ve sıkıntıların sona ermesine, rüyada künefe sağlık sorunları yaşayan kimseler için bu şifa bulmaya yorumlanabilir. Rüyada künefe yapmak mutfak işlerinde maharetli olmaya ve elinde birçok iş gelen bir kimseye, rüyada künefe yediğini görmek veya yemek sağlık konusuda dikkat etmeye ve sağlıklı günler geçirmeye tabir edilebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada künefe pişirmek çaba ve azim ile güzel sonuçlar almaya ve başarılı olmaya, rüyada peynirli künefe yemek ağız tadına, güzel ve keyifli zamanlar geçirmeye ve mutlu olmaya işaret edebilir. Rüyada künefe görmek yemek nedir ne demek ne anlama gelir neye yorulur yorumlanır işarettir ne demektir rüya yorumu tabiri yorumları tabirleri gibi konular hakkında bilgi için bu bölüme bakılabilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

588 Aktif
1 Üye ve 587 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 12981
Dün : 21898
Toplam : 48093135
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...