Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
2.8k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Su İçmek
Rüyasında su içtiğini gören kişi hayırlı şeylerle karşılaşır. Rüyasında kendini su içerken gören kişinin şansı ailesinden yana açıktır, onlar tarafından sevilecek, değer görecek ve yaşlılığında kendisine aile bireyleri tarafından sahip çıkılacağı anlamına gelir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

151 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Su Görmek
Rüyada su görmek ve içmek hem başlangıçları hem de sonları işaret eder. Rüyada su ve su içmek rüyanın niteliğine bağlı olarak bol kazanca, şansa, açık bahta, uzun ve sağlıklı yaşama, mutlu evliliklere delalet ettiği gibi bazen ölüme de işaret eder. Rüyada görülen suyun niteliği rüya yorumunu direkt olarak etkiler. Eğer su temiz ve duruysa iyi şeyler olacağı, eğer su temiz değilse de kötü şeyler olacağı anlamına gelir. Su berraksa kazanç ve bereket anlamına gelir değilse o zaman da sıkıntı ve huzursuzluk anlamına gelir. Rüyada başka biri tarafından kendisine su verildiğini görmek yalan manasına gelir. Eğer su durağansa yani hareket halinde değilse bu cezaevine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Vermek
Rüyada birine su verdiğini görmek hayırlı bir şeye işaret etmez. Birine rüyasında su veren kişinin bir nedenden dolayı toplum içinde mahcup olacağına, utanacağına ya da kendini küçük düşmüş gibi hissetmesine neden olacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akarsu Görmek
Rüyada akarsu görmek hayırlara işaret eder. Su eğer berraksa ömrün uzun ve mutlu geçeceği anlamına gelir. Fakat suyun kuruduğunu görmek de sağlık sorunları yaşanacağı anlamına gelir. Su akıntı halindeyse bu, işlerin yolunda gideceği, kişinin kazancının ve rızkının çoğalacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Suya Düşmek
Rüyada suya düşmek pekiyi şeylere yorumlanmaz. Kişi rüyasında hareketsiz ve durağan bir suya düştüğünü görürse bu bir mahpusluk anlamına gelir. Eğer rüya sahibi derin bir suya düşerse ve suyun derinliğini görmezse bu o kişinin çok zengin biri olacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Görmek Ve Yüzmek
Aydınlık bir döneme girileceğine, bu dönem içinde çok başarılı olunacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine ve çok mutlu edici bir haber alınacağına yorumlanır. Sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulur. Rüyada su görüp yüzen birini görmek, bir sıkıntıdan ötürü çok büyük bir zarar edilen işin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Görmek Ve Suya Girmek
Rüyayı gören kişinin, hem aile hayatında hem iş hayatında çok rahat edeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, bu kişi ile ilişkilerinin daha samimi olacağına ve kısa süre içinde evlilik konusunda adım atacağına işaret eder. Rüyada su görmek ve suya dalmak, kardeşlerden biri ile girilen bir ortaklık sayesinde çok iyi bir işe sahip olunacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına ve çıkılan yolda uğranacak ihanetlere ve görülecek kötülüklere rağmen kazanç elde edileceğine alamettir. Güzel bir ilişki başlayacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Görmek Ve İçmemek
Haksızlığa uğranacağına ve kötü bir haber alınacağına işarettir. Yapılan işten alınacak paranın bir türlü ele geçmeyeceğine, bu yüzden iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, hiç istenmeyen bir kişi ile çalışmak zorunda kalınacağına ve üzüntü duyulacağına alamet eder. Rüyada su gören ve içemeyen birini görmek, elde bulunan büyük imkânlarla istenen şeylerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akan Su Görmek
Ferah bir dönem geçirileceğine yorumlanır. Rüya sahibinin, hayatının çok iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işarettir. Rüyada akan su görüp sevinmek, sağlıklı bir kişi olunacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine ve mutlu bir iş ortamının sağlanacağına rivayet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ateş Ve Su Görmek
Rüyayı gören kişinin, zarar görebileceği bir işten başarılı manevralarla sıyrılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine yorulur. Rüyada evde ateş ve su görmek, hane içerisinde hayırlı haberler alınması sayesinde çok büyük bir mutluluk duyulacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına işarettir. Yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Görmek Ve Islanmak
Dertlerin biteceğine ve refah düzeyinin yükseleceğine rivayet edilir. Ortaya bol kazançlı bir çalışma konacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına alamettir. Rüyada su görüp ıslanan birini görmek, bir anda çıkıp gelen bir misafir yüzünden deyim yerindeyse sudan çıkmış balığa dönüleceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına ve yapılacak bir yanlışlık yüzünden hiç gerek yokken sorun yaşanacağına tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mağara İçinde Su Görmek
Yakında yapılacak bir hatadan ötürü parasal olarak zarar edileceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, bu sayede içinde bulunulan problemli durumun çözüleceğine ve araya giren uzaklıklar yüzünden ayrı düşülen bir kişi ile tekrar biraraya gelineceğine yorulur.  Rüyada kuyu içinde su görmek, ortaklık kurulan bir çalışmada çok büyük bir başarı gösterileceğine ve bu başarı sayesinde iş dünyasında prestij sahibi olunacağına rivayet edilir. İş hayatında yapılan hataların ekiple yapılacak işbirliği ile telafi edileceğine ve parasal sorunların zamanla aşılacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ocakta Kaynayan Su Görmek
Sıcak ilişkiler kurulacağı, yeni arkadaşlık ilişkilerine girileceği, aydınlık bir gelecek ve güzel bir hayat için uğraş verileceği, aile üyeleri ile birlikte eğlenceli bir mekâna gidileceğine, kötü giden zamanların güllük gülistanlık olacağı, hayırlı bir iş kapısının açılacağı, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağı ve hayır duaları alınacağı anlamına gelir. Başarılan projelerin çok hayır getireceğine yorumlanır. Rüyada çaydanlıkta kaynayan su görmek, düzenli ve güzel bir hayata merhaba denileceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Akan Su Görmek
Mutlu olunacağına, rahat bir nefes alınacağına ve gelecek güzel bir haberle sevinçten havalara uçulacağına alamettir. Ana babanın ya da eşlerin birbirine düşeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına ve üzüntü duyulacağına işaret eder. Rüyada beyaz akan su görmek, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine ortaya konulan işte birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Görmenin Ve İçmenin Psikolojik Yorumu
Bireyin bir gereksinim içinde olduğu anlamına gelir. Bu ihtiyaç maddi değil tamamen manevi bir ihtiyacı simgeler. Örneğin; birey ölmüş olan yakınlarının yokluğunu, sevdiği kişilerin özlemini duyuyor olabilir ya da bir takım mecburiyetler nedeniyle arkasında bırakıp geldiği köyünü ya da vatanını düşlüyor demektir. Bu rüya, bireyin hayat gailesi ve mecburiyetleri nedeniyle yani kendi isteği ve kontrolü dışında yaşadıklarının kendisi üzerinde yarattığı ruhsal ağırlığı ifade eder. Rüya sahibi kuvvetle muhtemel şu sıralar kendisine psikolojik olarak iyi gelecek, hayata karşı duyduğu isteği ve inancı geri kazandıracak bir takım güzel olaylar yaşamaya çok fazla ihtiyaç duyuyordur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genel anlamda rüyada su görmek hoş bir hayata, güzel rızka, iyiliksever insana, sadık dosta, büyüklere yaklaşmaya, din güzelliğine yorumlanır. Rüyada bulanık, pis, çamurlu su görmek üzüntüye, berrak su görmek ise rızıkla tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Görmek Anlamı ve Yorumu Nedir?
Su bekârlar için, evlenme şeklinde yorumlanır. Rüyada görülen su, güzel bir yaşam ve iyi bir rızkla yorumlanır. Bir kimsenin evinden su çıktığını görmesi, zenginliğe ve iyiye yorumlanır. Suyu emmek, maddi sıkıntı içinde olmak anlamındadır. Bulanık suyun bir yere akması veya içilmesi, rüyayı görenin hastalanmasına yorumlanır. Sudan içilmesi, para sıkıntısının olmayacağına rahat bir yıl geçirileceğine yorumlanır.
Su insanın sağlığı, maddi durumu, çevresi, duyguları ile ilgili bilgiler verir. Rüyada görülen su berrak ve temiz ise kişi istediği kadar iyi olacak demektir. Rüyada büyük su kitleleri gören kimse kısmet alır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bulanık Su Görmek
Bir kimse rüyada deniz suyunu bulanık olduğunu görse, o kimseye hükümdar tarafından üzüntü ve keder erişir. Bulanık suyun rüya sahibinin herhangi bir yerine akması veya bir insanın onu içmesi, içen ve rüyayı gören kimse için, eğer bütün insanlar içmişlerse onların hepsi için, hastalığa yakalanmalarına işarettir. Bazı tabirciler bulanık su, zalim bir hükümdardır, dediler. Rüyada bulanık suda guslettiğini ve ondan içtiğini gören kimse, sıkıntı içinde ise kurtulur, hasta ise Allah (C.C.)şifa bahseder, eğer hapis ise, kurtulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Üzerinde Yürümek
Deniz veya nehirde su üzerinde yürüdüğünü gören kimsenin, takva ve hikmete işaret eden sözü de varsa imanının kuvvetli olmasına işarettir. Bazı tabirciler bu rüyanın sahibi, yolun tehlikeli olmasıyla beraber Allah (C.C.) a tevekkül ederek yola çıkar, dediler. Bazı tabirciler, su üzerinde yürüdüğünü gören kimse, bir tehlikeye düşer.
Eğer sudan çıkarsa ihtiyaçlarının hepsi hâsıl olur. Rüyada derin bir suya, düşüp içine daldığını ve derinliğine kavuşamadığını gören kimse, çokça dünyalığa erişir ve bununla zengin olur. Çünkü dünya derin bir denizdir. Bazı tabirciler de, o kimse büyük bir adamın hizmetinde bulunur, dediler. Eğer suya düşen kimseye nehir galip gelirse, o kimse şiddetli bir hastalığa yakalanır. Suda boğulacak olsa, o kimse yakalandığı hastalıktan ölür. Bazı tabirciler de rüyada suya düştüğünü gören kimse, sevinç ve nimete nail olur, dediler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Görmenin Diğer Anlamları
Tatlı suyun tuzlu olduğunu gören kimse, dininden irtibat eder veya sapıklığa düşer yahut onun isleri müşkül duruma girer. Rüyada suyu kabıyla yüklendiğini gören kimse, fakirse mal kazanır. Eğer zengin ve bekâr ise, evlenir, evli ise, hanimi ondan hamile kalır. Bir kap içine su koyduğunu görse, o kimsenin eşi sıkıntı çeker. Eksik olması gereken zamanda suyun çok görülmesi veya çok olması gereken zamanda noksan görülmesi, zulme, suca, kıtlığa ve İhtilafa düşmeye işarettir.
Bir kimse rüyada bir şehir veya bir köye suyun fazlaca geldiğini ve haddini tecavüz ederek evlere girdiğini ve hane halkının boğulacak bir duruma geldiğini görse, o şehir ve köyde fitne ve ihtilaf meydana gelir ve şerli kimseler sıkıntı çeker. Bir yere suyun akması üzüntü ve kederdir. Yeşil su, devamlı bir hastalıktır. Bazı tabirciler yeşil su sıkıntılı ve zahmetli bir geçimdir, dediler.
Rüyada siyah su içen kimse hasta olur. Bekâr olan bir kimse, bardak veya kâseden su içtiğini görse, evlenir. Bir kuyudan su çıkardığını, kırba veya testi gibi şeylere su boşalttığını gören kimse, bir kadınla nikâhlanır, Rüyada soğuk su ile gusletmek, tövbeye ve hastalıktan şifa bulmaya, hapisten çıkmaya, borcunu ödemeye ve korkudan emin olmaya işarettir. Rüyada bir kuyudan su çıkardığını gören kimse, hilekârlıkla mal elde eder. Bir kimse su çıkardığını ve onunla bahçe ve bostan ve ekin suladığını görse, o kimsenin bir kadın tarafından eline mal geçer.
Rüyada su görmek; mala, suyun içine girmek; bütün korku ve sıkıntılardan kurtulmaya, acı su içmek; evlenmeye, acı su ile yıkanmak; eşinden boşanmaya, kirli ve bulanık su; hastalanmaya, bu suyu içtiğini görmek; öleceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada su görmek, hoş bir hayata ve güzel bir rızka işarettir.Bir kimsenin rüyada suyu evinde görmesi saadete, toplu mala ve ganimete, fazla hayra ve "O, sudan bir beşer yaratıp da onu soy sop yapandır. Rabbin (her şeye) kemaliyle kadirdir." (Furkan Suresi, a. 54) mealindeki ayetişaretince evlenmeye işarettir. Suyu çok temiz görmesi, fiatların ve rızıkların ucuzluk ve bolluğuna ve adaletin yayılmasına işarettir.Suyu emmek geçimce sıkıntı ve zahmete ve sudan içmek düşmandan selamete ve içen kimse için ucuzluk seneye işarettir.Bir kimsenin rüyada suyu uyanıkken içtiğinden daha fazla içtiğini görmesi, o kimsenin rüyada bir kadehten su içtiğini ve doymadığını görmesi, o kimsenin hanımının kendisinden kaçmasına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ibn-i Şirin (R.A,): Rüyada su görmek: "Eğer onlar o yol üzerinde dosdoğru gitselerdi elbette onlara bol su içirirdik" (cin Suresi, a. 16) mealindeki ayete göre dince fesada ve: "Şüphesiz Allah sizi bir ırmakla imtihan edicidir" (Bakara Süresi, a. 249) mealindeki ayet gereğince de belaya işarettir, dediler. Bir kimsenin kendisine bir kadeh içinde su verildiğini görmesi, çocuğa işarettir. Kadeh içinde bulunan safi suyu içtiğini gören kimse, çocukve hanımından hayra erişir. Çünkü cam kadınların cevherindendir. Onun içindeki su ise, ana karnındaki çocuktur.Sıcak su içtiğini gören kimseye, şiddetli bir üzüntü isabet eder.Safi bir suya atladığını gören kimse, çabucak sevince erişir.Bir kimsenin kendisini su içinde görmesi, fitne, bela ve kedere işarettir.Su istediğini gören kimse, insanlar arasında yalan söylemek suretiyle, dedikoduculuk yapar. Akıntısı olmayan su, hapse işarettir. Bundan dolayı bir kimsenin rüyada akıntisı olmaya bir suya düştüğünü görse, o kimsenin hapse, üzüntü ve kedere düşmesine işarettir. Bazı tabirciler, birikip duran su, tabirce akan sudan daha zayıftır, dediler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Su ile kendisine zarar gelmeyecek bir vakitte guslettiğini gören kimse, borcunu öder.Tatlı suyun tuzlu olduğunu gören kimse, dininden irtidat eder veya sapıklığa düşer, yahut onun işleri müşkül duruma girer.Rüyada suyu kabıyla yüklendiğini gören kimse, fakirse mal kazanır. Eğer zengin ve bekar ise, evlenir, evli ise, hanımı ondan hamile kalır.Bir kab içine su koyduğunu görse, o kimsenin hanımı ölür.Eksik olması gereken zamanda suyun çok görülmesi veya çok olması gereken zamanda noksan görülmesi, zulme, suca, kıtlığa ve ihtilafa düşmeye işarettir. Bir kimse rüyada bir şehir veya bir köye suyun fazlaca geldiğini ve haddini tecavüz ederek evlere girdiğini ve hane balkınınboğulacak bir duruma geldiğini görse, o şehir ve köyde fitne ve ihtilaf meydana gelir ve şerli kimseler helak olur. Bir yere suyun akması üzüntü ve kederdir. Yeşil su, devamlı bir hastalıktır. Bazı tabirciler yeşil su sıkıntılı ve zahmetli bir geçimdir, dediler. Rüyada siyah su içen kimse kör olur.Bekar olan bir kimse, bardak veya kaseden su içtigini görse, evlenir.Bir kuyudan su çıkardığını, kırba veya testi gibi şeylere su boşalttığını gören kimse, bir kadınla nikahlanır. Rüyada soğuk su ile gusletmek, tövbeye ve hastalıktan şifa bulmaya, hapisten çıkmaya, borcunu ödemeye ve korkudanemin olmaya işarettir.Rüyada bir kuyudan su çıkardığını gören kimse, hilekarlıkla mal elde eder.Bir kimse su çıkardığını ve onunla bahçe ve bostan ve ekin suladığını görse, o kimsenin bir kadın tarafından eline mal geçer.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada su görmek, hoş bir hayata ve güzel bir rızka delalet eder.
Bir kimsenin rüyada suyu evinde görmesi, saadete, toplu mala ve ganimete, fazla hayra ve: «O, sudan bir beşer yaratıp da onu soy sop yapandır. Rabbin (her şeye) kemaliyle kadirdir.» (Sure-i Furkan, ayet 54) mealindeki ayet işaretince evlenmeye delalet eder.
Suyu çok temiz görmesi, fiatların ve rızıkların ucuzluk ve bolluğuna ve adaletin yayümasma delalet eder.
Suyu emmek geçimce sıkıntı ve zahmete ve sudan içmek düşmandan selamete ve içen kimse için Ucuzluk seneye delalet eder.
Bir kimsenin rüyada suyu uyanıkken içtiğinden daha fazla içtiğini görmesi, o kimsenin rüyada bir kadehten su içtiğini ve doymadığını görmesi, o kimsenin hanımının kendisinden kaçmasına delalet eder.
Birkimsenin rüyada elini su üzerine koyması o kimsenin mal aktarıp karıştırmasına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İbn-i Şirin (R.A.): Rüyada su görmek: «Eğer onlar o yol üzerinde dosdoğru gitselerdi elbette onlara bol su içirirdik» (Sure-i Cin, ayet 16) mealindeki ayet işaretince dince fesada ve: «Şüphesiz Allah sizi bir ırmakla imtihan edicidir» (Sure-i Bakara, ayet 249) mealindeki ayet işaretince de belaya delalet eder, dedi.
Bir kimsenin kendisine bir kadeh içinde su verildiğini görmesi, çocuğa delalet eder.
Kadeh içinde bulunan safi suyu içtiğini gören kimse, çocuk ve hanımından hayra erişir. Çünkü cam kadınların cevherindendir.
Onun içindeki su ise, ana karmndaki çocuktur.
Sıcak su içtiğini gören kimseye, şiddetli bir üzüntü isabet eder.
Safi bir suya atladığını gören kimse, çabucak sevince erişir.
Bir kimsenin kendisini su içinde görmesi, fitne, bela ve kedere delalet eder.
Bir kimsenin kendi ev içinde safi su bulunan bir küpü olduğunu görmesi, varis olduğu bir mala delalet eder.
Su İstediğini gören kimse, insanlar arasında yalan söylemek suretiyle, dedikoduculuk yapar.
Akıntısı olmayan su, hapse delalet eder. Bundan dolayı bir kimsenin rüyada akıntısı olmayan bir suya düştüğünü görmesi, o kimsenin hapse, üzüntü ve kedere düşmesine delalet eder. Bazı tabirciler, birikip duran su, tabirce akan sudan daha zayıftır, dediler.
Kokmuş su sıkıntılı ve zahmetli geçime ve eksikliğe delalet eder. Acı su, acı bir geçime delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fazla sıcak olan suyun gündüzün kullanılması azap ve şiddettir. Geceleyin kullanmak ise, cin tayfasının feryad etmesidir.
Tuzlu su, maişetçe meşakkattir. Bulanık ve kokmuş su, haram maldır. Siyah su görmek, rüya sahibimn bulunduğu evin harap olmasına delalet eder. Eğer siyah suyu içerse, o kimsenin gözünden korkulur. Sarı su, hastalıktır.
Bir kimsenin rüyada melikin suyunu acı ve tuzlu olduğunu veya yere batıp kaybolduğunu görmesi, o melikin, hamd ve şükrü terketme-sine ve hayrı menettiğinden dolayı Allah (C.C.
)'ın ona üısan ettiği nimeti tağyir etmesine delalet eder.
Bulanık sular güçlüğe, çetinlik ve meşakkata delalet eder.
Bir kimse rüyada deniz suyu içtiğini ve suyun bulanık olduğunu görse, o kimseye melik tarafından üzüntü ve keder erişir.
Bulanık suyun rüya sahibinin herhangi bir yerine akması veya bir insanın onu içmesi, içen ve rüyayı gören kimse için; eğer bütün insanlar içmişlerse onların hepsi için, hastalığa yakalanmalarına delalet eder. Bazı tabirciler bulanık su, zalim bir sultandır, dediler.
Rüyada bulanık suda guslettiğini ve ondan çıktığını gören kimse, sıkıntı içinde ise halas olur, hasta ise Allah (C.C.) şifa bahşeder, eğer hapis ise, — su temizlendikten sonra — kurtulur. Tuzlu su kederdir.
Rüyada kuyudan siyah su çıkarılması rüya sahibinin evleneceği hayırsız bir kadına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Deniz veya nehirde su üzerinde yürüdüğünü gören kimsenin, takva ve hikmete delalet eden sözü de varsa imanının kuvvetli olmasına delalet eder. Eğer bu gibi sözler söylemiyorsa, o kimsenin şek ve şüphe ettiği bir şeyde yakîn getirmesine delalet eder. Bazı tabirciler bu rüyanın sahibi, yolun tehlikeli olmasıyla beraber Allah (C.C.)'a tevekkül ederek yola çıkar, dediler.
Bazı tabirciler, su üzerinde yürüdüğünü gören kimse, bir tehlikeye düşer. Eğer sudan çıkarsa ihtiyaçlarının hepsi hasıl olur.
Rüyada derin bir suya düşüp içme daldığım ve derinliğine kavuşamadığım gören kimse, çokça dünyalığa erişir ve bununla zengin olur. Çünkü dünya derin bir denizdir. Bazı tabirciler de, o kimse büyük bir adamın hizmetinde bulunur, dediler.
Eğer suya düşen kimseye nehir galip gelirse, o kimse şiddetli bir hastalığa yakalanır. Suda boğulacak olsa, o kimse yakalandığı hastalıktan ölür. Bazı tabirciler de rüyada suya düştüğünü gören kimse, sevinç ve nimete nail olur, dediler.
Rüyada safi ve berrak bir suya baktığını ve orada yüzünü güzel bir şekilde gördüğünü gören kimse, ailesi, komşusu ve dostları hakkında iyilik eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Safi bir suya malik olduğunu görse, çok hayra erişir.
Kab içerisine su döktüğünü gören kimse, bir kadına nafaka verir. Eğer suyu kendisiyle istifade edilmeyen bir yere dökerse, döktüğü suyun miktarınca mal zayi eder.
Galip gelen su, o suyun kudret ve kuvveti nisbetince üzüntü, keder ve fitnedir.
Bir kimse rüyada bir şehir veya bir köye suyun fazlaca geldiğini ve haddini tecavüz ederek evlere girdiğini ve hane halkının boğulacak bir duruma geldiğini görse, o şehir ve köyde fitne ve ihtilaf meydana gelir ve şerli kimseler helak olur. Eğer suyu kendi evinin bacası üzerinde görse, o kimseye çabucak bir keder veya sultan tarafından devamlı bir bela isabet eder.

Tatlı su, helal rızka kalb ve ilmin güzelliğine ve: «Her diri seyide sudan yarattığımızı, o küfür ve inkar edenler görmediler mi?» (Sure-i Enbiya, ayet 30) mealindeki ayet işaretince ölüme yaklaşan bir hasta için yeniden hayata delalet eder.
Bazan su, bekar erkek için, hamma, bekar kız için de kocaya delalet eder. Eğer suyu helal bir kabdan içerse nikah sahih olur. Eğer haram bir kabdan içerse nikah bozulur.
Bazan da su içmek fakirlerin içecekleri ve cömert kimselerin aralarında alıp - verdikleri şeye delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse susadığını ve su içtiğini görse, o kimsenin ekini hayat bulur ve kalbi hidayette olur. Fakirliği giderek zengin olur. Aile ve çoluk çocuğu ile bir araya gelir.
Su ile kendisine zarar gelmeyecek bir vakitte guslettiğini gören kimse, borcunu öder.
Tatlı suyun tuzlu olduğunu gören kimse, dininden irtidad eder veya sapıklığa düşer, yahut onun işleri müşkül duruma girer.
Bir kab içine su koyduğunu görse, o kimsenin hanımı ölür.
Eksik olması gereken zamanda suyun çok görülmesi veya çok olması gereken zamanda noksan görülmesi, zulme, suça, kıtlığa ve ihtilafa düşmeye delalet eder.
Safi sular ağrılı gözün iyileşmesine delalet eder.
Bir yere suyun akması üzüntü ve kederdir.
Yeşil su uzunca devam eden bir hastalıktır. Bazı tabirciler yeşil su sıkıntılı ve zahmetli bir geçimdir, dediler. Rüyada siyah su içen kimse köt olur.

Bir kimsenin rüyada su emmesi o kimsenin geçiminin durgunluğuna delalet eder.
Rüyada üzerine hatırına gelmediği bir yerden sıcak su akıtıldığını gören kimse, hapsedilir veya hastalanır yahut o suyun sıcaklığı miktarınca ona üzüntü ve keder ya da cin tayfası tarafmdan feryad erişir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elbise veya cübbesinin su ile ıslandığını gören kimse, seferde ikamet eder veya arzu ettiği bir şeyden menedilir. Maksadı tamamlanmaz.
Rüyada suyu kabıyla yüklendiğini gören kimse, fakirse mal kazanır. Eğer zengin ve bekar ise, evlenir. Eğer evli ise, hanımı ondan hamile kalır.
Bir kimsenin rüyada bir adam veya bir elbise yahut içine su konulması ve yüklenmesi mümkün olmayan bir kabdaki suyu yüklendiğini görmesi, mal ve durum ve yaşantısı ile gururlanmaya, kase içinde su verildiğini gören kimsenin hamile bir hanımı olsa ve kaselerden birisi düşüp kırılsa, o kimsenin hanımı ölür. Eğer su aksa o kadeh kı-rılmasa çocuğu ölür, hanımı kurtulur.
Bekar olan bir kimse, bardak veya kaseden su içtiğini görse, evlenir.
Bir kuyudan su çıkardığını, kırba veya testi gibi şeylere su boşalttığını gören kimse, bir kadınla nikahlanır.
Rüyada soğuk su ile gusletmek, tevbeye ve hastalıktan şifa bulmaya, hapisten çıkmaya, borcunu ödemeye ve korkudan emin olmaya delalet eder.
Rüyada bir kuyudan su çıkardığını gören kimse, hilekarlıkla mal elde eder. Bir kimse su çıkardığını ve onunla bahçe ve bostan veya ekin suvardığını görse, o kimsenin bir kadın tarafından eline mal geçer. Eğer, bostan meyve ve ekin de başak verse, o kimsenin o kadından bir çocuğu olur.
Rüyada bostan ve tarla sulamak, rüya sahibinin hanımıyla cinsî münasebette bulunmasına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Bu rüya; hayat, rızk, rahat, temizlik, menfaat, ni'met, ölüm, üzüntü, helak, evlat, adalet, fitne, gani'met ve ucuzlukla tabir olunur.
İbn-i Şirin demiştir ki: Rüyasında su içtiğini gören, güzel bir hayata nail olur. Fakat, suyun bulanık olması, üzüntü ve geçim darlığıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani diyor ki: Sıcak su; hastalık ve hüzündür. Eteğiyle su aldığını görenin malında, noksan olur. Şişedeki suyu yeni bir kaba boşaltıp içtiğini görenin karısı, hamile kalır. Lakin kap kırılırsa; çocuk doğar, anne ölür. Su dökülür kap kalırsa; kadın düşük yapar. Rüya sahibi bekarsa, evlenir. Birine parasız su verdiğini gören, iyilik eder yahut bir yeri i'mar eder. Madeni bir kadehle ne suretde olursa olsun su içtiğini gören, mihnet ve felakete uğrar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir'ül Mağribi demiştir ki: Bol su hayırdır. Bir yere su döküldüğünü görmek; o bölge için berekettir. Evinde temiz ve berrak su gören, iyi bir hayat sürer. Bulanık su görmek; iyi değildir. Kendini su içinde gören, zor bir işle uğraşır. Bu işte sözü makbul olur. Elbisesiyle suya girdiği halde ıslanmadığını gören; dindar, sağlıklı bir insan olur. Allah'a tevekkül eder. Dünya ve ahirette rahat eder. Hanesine veya bostanına su çevirdiğini gören, evlenir yahut cariyesi ile beraber olur. Üstüne su sıçrayan, hayır ve menfaat görür. Su bulanık ve pis ise, rüya hayır değildir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer-i Sadık (R.A.
) bu rüyayı şunlarla tabir ediyor: Doğruluk, dindarlık, zor bir emir, ekabirle yani büyüklerle arkadaşlık, kudretli bir zattan vazife almak.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Kendisine kadehte su verildiğini görenin evladı olur. Bir kadehten su içen, aile fertlerinden hayır görür. Maden veya mücevherden kadeh; kadınla tabir olunur. Bir kadehten su içtiği halde kanma-dığını görenin karısı, ahlaksız olur. Rüyasında çok su içen, uzun bir ömür sürer. Berrak su içmek; düşmandan kurtulmak ve geçim bolluğuna nail olmaktır. Elini suyun içinde açıp kapadığını gören, malında tasarruf eder. Şişeden kadeh, erkeği temsil eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İbn-i Şirin demiştir ki: Bir kadından su aldığını gören, yalancılığıyla tanınır. Bir rivayete göre durgun suya düştüğünü gören, hapse girer. Tuzlu su; üzüntüdür. Bulanık su; haram maldır. Evinde siyah su görenin, yuvası harap olur. Bu sudan içenin, gözleri kör olur. Kokmuş su; haram mal, sarı su; şiddetli hastalıktır. Suyun yere batıp kaybolduğunu gören, vazifesinden azledilir. Bu rüya, herkes için kötüdür. Çok sıcak su görmek; devlet idarecileri yüzünden üzülmektir. Rüyasında geceleyin sıcak su kullandığını gören, cinden korkar. Şayet kullandığı su, bulanık ise; korku dehşetli olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı tabircilere göre bulanık su zalim bir devlet ida-recisidir. Suya baktığını ve yüzünün güzel olduğunu gören, ailesine iyi davranır. Su döküldüğünü gören, malından dağıtır.
Köprü kemerlerinin altından su akması, halka faydalı bir şahıstan hayır görmektir. Buralardan su aldığını gören, böyle bir şahsın malından istifade eder. Deniz suyunu bir tarafa çevirip, akıtan, dinden uzak bir adamın malından faydalanır. Kalbur gibi bir yerde su sakladığını gören, faydasız birine itimat eder. Bir eşya içinde su saklamak; ömürle yorumlanır. Bu suyun tamamını içenin, eceli yakındır. Bulanık sudan yıkanıp çıkan selamete ve hürriyetine kavuşur. Derin bir suya düşüp dibine kadar ulaşan, çok zengin olur. Suya düşmek; sevinçtir. Kırbaya su doldurduğunu gören, bir kadının geçimini sağlar. Faydasız bir yere su döken malını kaybeder. Taşkın su; azap ve fitnedir. Suların taşıp evlere girdiğini görmek; büyük bir fitne ve karışılıklığın habercisidir. Evinin damı üzerinden su aktığını gören, büyük bir musibete uğrar ve bu durumu muhtemelen uzun müddet devam eder. Çirkin, pis bir kaptan su içtiğini gören; kötü bir evlilik yapar ve nikahı bozulur. Su, hasta için şifadır. Rüyasında su satıp, su içtiğini gören, her bakımdan rahat bir ömür sürer. Gurbetteki yakınına kavuşur. Tatlı suyun tuzlu suya dönüştüğünü gören, dalalete düşer, dinden çıkar yahut işlerinde sıkıntı çeker. Bilmediği bir yerden üzerine su döküldüğünü gören, hapse girer. Hastalanır veya büyük bir üzüntüye duçar olur. Su görmek veya bir kap ile su taşımak; evlilik, evlat ve maldır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Mendilinde, kesesinde yahut eteğinde su taşıdığını gören, imkanlarından dolayı mağrur olur. Soğuk su ile yıkanmak; selamete çıkmaktır. Bir kuyudan su çeken, hile yaparak kazanç sağlar.
Abdulgani'en Nablusi yukarıdaki yorumlara ilaveten şunları söylüyor: Rüyasında su içtiğini gören, düşmanın-dan kurtulur ve bereketli bir sene geçirir. Bir küp dolusu temiz suyu olduğunu gören, miras yer. Gezerek su arayan, yalancılığı ve iftiracılığı ile tanınır.
Gözü ağrıyan kimsenin su görmesi, şifadır. İlaç için kullanılan veya sıkarak çıkarılan her mayi, hayır ve rızk ile tevil olunur. Suyun içinde bulunduğu kap, hangi maddeden i'mal edilmiş ise o maddenin de tabirine bakılmalıdır. Su ile alakalı rüyalarda suyun berrak ve soğuk olması iyi, sıcak ve bulanık olması kötüdür. Rüyada dikkate alınacak husus budur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada su görmek ne anlama gelir?

Yalın olarak su, rüyada hayat, ömür, rızk, geçim, menfaat, huzur, temizlik, şifa, sıkıntı, keder, üzüntü, dünya ve ahiret nimeti, helak olmak, dert, tasa, ölüm, çocuk, doğruluk, adalet, hazine, ganimet, mal toplama, ucuzluk, hidayet, tövbe ve keramet manalarına gelir.
Rüyada suyun berrak, temiz ve içebilecek kadar soğuk olması, yukarıdaki iyi manalara; suyun sıcak, ılık, bulanık ve temiz olmaması kötü manalara işarettir.
Rüyada temiz ve soğuk su içen; durumuna göre hasta ise, rahat gider gelir; çocuk bekliyorsa, kız çocuğu olur; sıkıntıda ise, kurtulur, fakir ise, zengin olur; bitmiş bir işi varsa, tekrar canlanır.
Sıcak, ılık ve bulanık su içmek ise, keder, sıkıntı, üzüntü, vefat, malını kaybetme, büyük ve uzun hastalıklara düşme olarak yorumlanır.
Durgun ve yosunlu bir havuz suyu görmek, sıkıntılı bir habere işarettir. Böyle bir havuzda yıkandığını görmek, bir yakının veya akrabanın vefatı demektir. Böyle bir havuzdan su içtiğini görmek, eşinin ağır hastalığına işaret eder.
Rüyada temiz su görmek hayırlı gelişmelere delalettir. İş hayatında kazanç, başarıya ulaşma olarak ifade edilir. Özel hayatında mutlu ve huzurlu olacağı, sevindirici haberler alacağı bilinir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Görmek

Rüyada su görmek, berekete, kısmete ve hayırlara yorulur. Rüyada su görmek, rüya sahibinin hayatına yeni temiz bir sayfada başlayacağına işaret etmektedir. Sıkıntılı günlerini geride bırakan rüya sahibinin huzur içinde güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.
Aynı zamanda bazı rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada su görmek, kişinin iş hayatında bol kazançlı bir işe imza atacağına, bu işten ailesinin de memnun kalacağına delalet eder. Rüyada su görmek, kişinin rahat ve huzur dolu bir hayata kavuşacağına da işaret etmektedir.
Bolluk ve bereketin sembolü olan su, kişinin kazancının artacağına, hane içi sorunların çözüleceğine yorulur. Rüyada görülen su berrak yani temizse, olumlu güzel gelişmelerin olacağına, eğer su kirli bulanıksa, rüya sahibinin hayatında huzursuzlukların yaşanacağına işarettir. Rüyada görülen durgun su ise hapis ya da monoton geçen bir hayata yorulur.
Rüyada görülen su, rüyanın şekline ve rüyada suyla ne yaptığımıza göre değişir. Rüya sözlüğü yazarları yani rüya tabircilerine göre rüyada su içmek ve rüyada su vermek anlamlarını sizler için bir araya getirdik.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Suya Düştüğünü Görmek
Rüya sahibinin rüyasında suya düştüğünü görmesi kişinin gelecekte iş hayatında güzel paralar kazanacağına delalet eder. Bu paraların helal olacağına, rahata kavuşacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Berrak Su Birikintisi Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada berrak su birikintisi görmek, kişinin zor bir dönem içinden çıkıp rahata kavuşacağına delalet eder. Rüyada berrak su birikintisi görmek, kişinin ailesi ile arasının daima iyi olacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendini Suyun İçinde Görmek
Rüya sahibinin rüyasında kendini suyun içinde görmesi kişinin iş hayatında büyük borca sahip olacağına, fakat stres yapmadan tüm bu zorlukların üstesinden gelebileceğine delalet eder. Rüyada kendini suyun içinde görmek, hanenin bolluk ve bereket içerisinde olacağı manasına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin İçinde Su Görmek
Rüya tabircileri tarafından yapılan değerledirmelere ve yorumlara göre rüyada evin içinde su görmek bereket demektir. Hanenin daima bolluk ve bereket içerisinde olacağına rüya sahibinin isyan etmeyerek sabretmesi gerekeceğine yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Görmek ve Suya Girmek
Rüyada su görmek ve suya girmek, kişinin hayatında sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine delalet eder. Aynı zamanda rüyada su görmek ve suya girmek, çekilen sıkıntı ve stres sonucunda rahata kavuşulacağına, aile bireylerinin arasında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akan Su Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında akan su gören kişinin kısmetinin bol olacağı anlamına gelmektedir. Bekar ise yakın zamanda evleneceğine, aydın bir geleceğe sahip olacağına, eğitim hayatında veya iş hayatında başarılı olacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ocakta Kaynayan Su Görmek
Rüya sahibinin rüyasında ocakta kaynayan su görmesi kişinin ailesine daha iyi bir gelecek sunmak için çok çalışacağına yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada su görmek, kişinin hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına, ailesine daima düşkün ve ilgili olacağı demektir. Rüya sahibinin bol kazançlı iş hayatında sahip olacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Akan Su Görmek
Rüya tabircilerine göre bu rüya pek de hayırlı yorumlanmaz. Aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, çeşitli tartışmaların meydana geleceğine, bu nedenle huzursuz ve mutsuz bir ortam yaratılacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Su Görmek
Rüyasında kirli su gören kişinin kötü alışkanlıkları bırakması gerekeceğine anlamına gelmektedir. Harama el uzatacağına, doğru yola gitmesi gerekeceğine, kötü arkadaş çevresinde uzaklaşacağına yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Damlayan Su Görmek
Rüya sahibinin rüyasında damlayan su görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan iş hayatında atılacağına alamet etmektedir.

Zorlu ve sıkıntılı bir dönem içerisinden aydınlık ve huzur dolu günlere ulaşacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Baskını Görmek
Rüyasında su baskını olduğunu gören kişinin mal kaybına uğrayacağı anlamına gelmektedir. Verdiği yanlış kararlar yüzünden başının çık ağrıyacağına, ailesi tarafından dışlanılacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su İçmek
Rüyada su içtiğini gören kişi, sağlık problemleri yaşamadan sıhhatli bir yaşam süreceğine yorulur. Rüyada sürekli su içtiğinizi ancak bir türlü susuzluğunu gideremediğinizi görmek, eşiniz tarafından üzüleceğinize, sıkıntılı günler geçireceğinize işarettir. Rüyada bir kişiden su alıp içtiğinizi görmek, çevrenizdeki birine iyilik edeceğiniz şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Vermek
Rüya sahibinin son derece iyi bir insan olduğu anlamına gelir. Bu rüyayı gören kişi, çevresindeki insanlara karşı yardımsever, alçak gönüllü birisidir. Din vecibelerini yerine getireni güzel ahlaklı ve Allah tarafından hayırlı bir insan olduğu yorumu yapılır. Haram malla işi olmayan, günaha girmekten kaçınan, nefsini terbiye eden rüya sahibinin daha da hayırlar yapacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Almak
Rüyada kalın bir kase içinde su alan kişinin çocuğu olacağı şeklinde yorum yapılır. Eğer alınan su temizse, rüya sahibinin huzur içinde bir yaşam süreceğine, helal yollardan kazançlar sağlayacağı anlamına gelir. Rüyada alınan su acı ise bunun evliliğe delalet ettiği kabul edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Temiz Su Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında temiz su gören kişinin ailesinin mutlu ve huzurlu olacağına rivayet olunur. Rahat bir hayata kavuşacağına, mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Berrak Su Görmenin Anlamı ve Yorumu
Rüyada berrak su görmek, sağlık ve uzun ömre yorulur. Rüya sahibinin bedenen ve ruhen sağlığının yerinde olacağına işaret eder. Ayrıca rüyada berrak su görmek, rüya sahibinin uzun bir ömür yaşayacağına alamet eden bir rüyaya rivayetetmektedir.
Rüyada berrak su görmekle ilgili diğer rüya tabirleri şunlar:
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Berrak Su Görmek
Rüya sahibinin rüyasında berrak su görmesi kişinin geleceğinin parlak olacağı anlamına gelmektedir. Eğitim hayatında veya iş hayatında başarıdan başarıya koşacağına rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Berrak Su Aktığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında berrak su aktığını görmek özellikle iş yaşamında çok iyi başarılar sağlayacağına yorulmaktadır. Bu başarılarının da büyük takdir toplayacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Berrak Su İçtiğini Görmek
Rüya sahibinin başarıları sayesinde ciddi paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada berrak su görmek, kişinin rahata kavuşacağı, huzur bulacağına yorulur. Kişinin özellikle maddi anlamda eski gücüne kavuşmasıdır. Rüyada berrak su görmenin yorumu, bolluk, bereket manasına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Berrak Suda Abdest Aldığını Görmek
Rüya sahibinin alacağı destekle iş hayatında yükseleceğine delalet eder. Tüm sıkıntılarından kurtulacağı şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Berrak Su Birikintisi Görmek
Rüya sahibinin maddi sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir. Sağlıklı ve huzur bir yaşam süreceği şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Berrak Suda Yılan Görmek
Rüya sahibinin rüyada berrak suda yılan görmesi iyiye yorulmaktadır. Aile içerisindeki huzuru bozmaya çalışacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Berrak Suda Balık Görmek
Rüya sahibinin hayırlı haberler alacağına yorumlanır. Ayrıca rüya sahibinin çok huzurlu ve mutlu olacağı güzel günler yaşayacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada su görmek, hoş bir hayata ve güzel bir rızka işarettir. Bir kimsenin rüyada suyu evinde görmesi saadete, toplu mala ve ganimete, fazla hayra ve "O, sudan bir beşer yaratıp da onu soy sop yapandır. Rabbin (her şeye) kemaliyle kadirdir." (Furkan Suresi, a. 54) mealindeki ayet işaretince evlenmeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada temiz su görmek, fiyatların ve rızıkların ucuzluk ve bolluğuna ve adaletin yayılmasına işarettir. Suyu emmek geçimce sıkıntı ve zahmete ve sudan içmek düşmandan selamete ve içen kimse için ucuzluk seneye işarettir. Bir kimsenin rüyada suyu uyanıkken içtiğinden daha fazla içtiğini görmesi, o kimsenin rüyada bir kadehten su içtiğini ve doymadığını görmesi, o kimsenin eşinin kendisinden kaçmasına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Akıntısı olmayan su, hapse işarettir. Bundan dolayı bir kimsenin rüyada akıntısı olmaya bir suya düştüğünü görse, o kimsenin hapse, üzüntü ve kedere düşmesine işarettir.
Tuzla su kederdir. Rüyada kuyudan siyah su çıkarılması rüya sahibinin evleneceği hayırsız bir kadına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı tabirciler, rüyada birikip duran su görmek, tabirce akan sudan daha zayıftır, dediler. Kokmuş su sıkıntılı ve zahmetli geçime ve eksikliğe işarettir. Acı su, bir geçime işarettir. Rüyada fazla sıcak olan suyun gündüzün kullanılması azap ve şiddettir.
Tuzlu su, maişetçe meşakkattir. Bulanık ve kokmuş su, haram maldır. Rüyada siyah su görmek, rüya sahibinin bulunduğu evin harap olmasına işarettir. Eğer siyah suyu içerse, o kimsenin gözünden korkulur. Sarı su, hastalıktır. Bulanık sular güçlüğe, çetinlik ve meşakkat işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Vermek: Bir kimsenin kendisine bir kadeh içinde su verildiğini görmesi, çocuğa işarettir. Kadeh içinde bulunan safi suyu içtiğini gören kimse, çocuk ve hanımından hayra erişir. Çünkü cam kadınların cevherindendir. Onun içindeki su ise, ana karnındaki çocuktur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Safi bir suya atladığını gören kimse, çabucak sevince erişir. Bir kimsenin kendisini su içinde görmesi, fitne, bela ve kedere işarettir. Su istediğini gören kimse, insanlar arasında yalan söylemek Suretiyle, dedikoduculuk yapar.
Rüyada safi ve berrak bir suya baktığını ve orada yüzünü güzel bir şekilde gördüğünü gören kimse, ailesi, komsusu ve dostları hakkında iyilik eder. Safi bir suya sahip olduğunu görse, çok hayra erişir. Kap içerisine su döktüğünü gören kimse, bir kadına nafaka verir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazen rüyada su görmek, bekâr erkek için, hanıma, bekâr kız için de kocaya işarettir. Eğer suyu helal bir kaptan içerse nikâh sahih olur. Eğer haram bir kaptan içerse nikâh bozulur. Bir kimse susadığını ve su içtiğini görse, o kimsenin ekini hayat bulur ve kalbi hidayette olur. Aile ve çoluk çocuğu ile bir araya gelir. Su ile kendisine zarar gelmeyecek bir vakitte guslettiğini gören kimse, borcunu öder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada su görmek ve suya girmek

Rüyada su görmenin yanı sıra suya girdiğini görmenin yorumu sıkıntıların sona ereceğidir. Uzun zamandır çekilen sıkıntı ve sorunların biteceği, borçlar varsa ödeneceği anlamına gelir. Kişi suda yüzüyorsa sevinçli bir haber gelecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada su içmek

Bir kişi rüyasında su içiyorsa sağlık ve bereketli bir hayat onu bekliyor demektir. Rüyada kana kana su içiliyorsa ve doyulmuyorsa bu kişiye eşinden bir yanlış yapılması olarak yorumlanır. İçilen su başkası tarafından veriliyorsa itibar kaybedilmesi anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akan su görmek

Kişinin artın hatalarından ders aldığı, yaptığı yanlışların cezasını çektiği ve rahata ereceği anlamını taşır. Manevi huzur ile yakından ilişkilidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pis su görmek

Rüyasında pis su gören kişi için olumlu şeyler söylenemez. Sorun ve sıkıntılar olarak ifade edilen pis su eğer içiliyorsa kötü olaylarla karşılaşılacağı, borçlanacağı gibi durumları içerir. Eğer pis su aktığı görülüyorsa kişinin yaptığı işleri çekemeyen birilerinin olduğu söylenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bulanık Su Görmek
Rüyada sahibinin rüyasında bulanık görmesi kişinin zorlu bir süreç içerisinde olacağı anlamına gelmektedir. Bu durumdan ailesinin desteği ile çıkacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çamurlu Su Görmek
Rüya sahibinin rüyasında çamurlu su görmesi iş hayatında yaşanacak olan zarara ve mutsuzluğa yorulur. Ailesi ile arasında ufak sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ağaç ve bitkiden damlatılan özsu Salihlerin çocuklarına, ilmin ve hikmetin hasına, şifa ve ilme, sevinç ve mutluluğa, Elindeki kapla su döken kimseyi görmek güzel Kur an okumaya işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Görmek
Rüyada görülen su, berekete, kısmete ve hayırlara yorulur. Rüyada su görmek, rüya sahibinin hayatına yeni temiz bir sayfada başlayacağına işaret etmektedir. Sıkıntılı günlerini geride bırakan rüya sahibinin huzur içinde güzel günler yaşayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su İçtiğini Görmek
Rüyada su içtiğini gören kişi, sağlık problemleri yaşamadan sıhhatli bir yaşam süreceğine yorulur. Rüyada sürekli su içtiğinizi ancak bir türlü susuzluğunu gideremediğinizi görmek, eşiniz tarafından üzüleceğinize, sıkıntılı günler geçireceğinize işarettir. Rüyada bir kişiden su alıp içtiğinizi görmek, çevrenizdeki birine iyilik edeceğiniz şeklinde yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Verdiğini Görmek
Rüya sahibinin son derece iyi bir insan olduğu anlamına gelir. Bu rüyayı gören kişi, çevresindeki insanlara karşı yardımsever, alçak gönüllü birisidir. Din vecibelerini yerine getireni güzel ahlaklı ve Allah tarafından hayırlı bir insan olduğu yorumu yapılır. Haram malla işi olmayan, günaha girmekten kaçınan, nefsini terbiye eden rüya sahibinin daha da hayırlar yapacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Aldığını Görmek
Rüyada kalın bir kase içinde su alan kişinin çocuğu olacağı şeklinde yorum yapılır. Eğer alınan su temizse, rüya sahibinin huzur içinde bir yaşam süreceğine, helal yollardan kazançlar sağlayacağı anlamına gelir. Rüyada alınan su acı ise bunun evliliğe delalet ettiği kabul edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada su görmek
Rüyada su görmek rahatlık, temizlik, geçim, toplu mal, çocuk, ganimet, ucuzluk anlamlarına gelir. Rüyada akan su görmek kişinin başarılı işlere adım atacağına ayrıca uzun ömürlü olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada su görmek iyiye yorulur. Rüyada su içtiğini görmek, içilen su temiz ve lezzetli ise amacına ulaşmak, pis ve bulanık ise; fakirliğe ve maddi zarara işaret eder. Sarı renkli su içtiğini görmek ise hastalık anlamına gelir. Rüyada soğuk, buz gibi su içtiğini görmek kişinin eline mal geçeceğine işaret eder.

Rüyada su kaplumbağası görmek; mutluluk habercisidir. Rüyayı gören kişinin etrafındaki kişiler tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olduğuna ve yaptığı iyiliklerin hiçbir zaman unutulmayacağına delalet eder.

Rüyada su baskını görmek; rüya sahibinin hem kendisini hem de ailesini etkisi altına alacak olan bir olay yaşaması ve maddi-manevi birtakım kayıplar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada su kuyusu görmek; kuyudan su çıkardığını görmek evliliğe, güzel ahlaklı ve güler yüzlü kişiye yorulur. Kuyu görmek bekar kimseler için evlilik anlamına gelir. Kuyu kazdığı ve kuyudan su çıktığını gören kimse zengin, maddi durumu iyi olan bir kişi ile evlenir. Kuyu kazdığını görmek aynı zamanda hile anlamına da gelir. Eğer kazılan kuyudan su çıkmıyorsa evlenilecek kişinin malının olmadığı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evi su içinde görmek; evi su basması rüya sahibinin uzak bir akrabasından büyük miktarda bir servet kalacağına ve sonrasında rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada su kurbağası görmek; kurbağa genel olarak hayra ve güzelliğe yorulur. Kişinin hayırlı bir insan olduğu anlamına gelir.

Rüyada su baskınından kurtulduğunu görmek; rüya sahibinin iş ortamında veya çevresinde düşmanları olduğu fakat rüya sahibinin akıllıca hareketleri doğrultusunda bu düşmanların oyunlarını bozacağı anlamına gelir. Bu rüya su baskınından kurtulduğunu gören kişi için kendisi için hazırlanan tuzaklardan veya kötülükten son anda kurtulmaya işaret eder.

Rüyada suya girip yıkandığını görmek; berrak suyun içerisine girip yıkandığını gören kişinin servete sahip olacağı, sıkıntılardan kurtulup arınacağı anlamını taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SU GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada su görmek, niteliğine bağlı olarak bol kazanç, şans, uzun ve sağlıklı yaşam, mutlu evlilik için delalet olarak kabul edilir. Eğer rüyada görülen su temiz ve duruysa iyi şeyler, su temiz değilse kötü şeyler olacağına işaret olarak sayılır.
Rüyada su görmek, kişinin hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına, ailesine daima düşkün ve ilgili olacağı demektir. Rüya sahibinin bol kazançlı iş hayatında sahip olacağı anlamına gelmektedir.
Rüyada su görmek ile tabirler, görülen suyun niteliğine göre değişir. Mesela rüyada görülen su berraksa kazanç ve bereket anlamına gelir. Fakat su bulanık ise sıkıntı ve huzursuzluk anlamı taşır. Rüyada görülen suyun durağan olması halinde cezaevine işaret ettiği kabul edilir. Rüyada birisinin kendine su verdiğini görmek yalan manasına gelir.
Rüyada siyah su görülmesi; aile bireyleri arasında tartışma çıkacağına, bu yüzden aile ortamında huzursuzluğun hakim olacağına delalettir. Rüyada çamurlu su görülmesi; iş hayatında yaşanacak sıkıntılara işaret sayılır. Rüyada kirli su görmek, rüyayı gören kişinin kötü alışkanlıklarını bırakması gerektiği anlamı taşır.
Rüyada damlayan su görmek, uzun bir süre sonra iş hayatına yeniden atılacağına, zorluk ve sıkıntılı bir dönem sonrasında güzel günlerin ve bol kazancın olacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SU İÇTİĞİNİ GÖRMEK
Rüyasında su içtiğini gören kişi hayırlı şeylerle karşılaşır. Rüyasında kendini su içerken gören kişinin şansı ailesinden yana açıktır, onlar tarafından sevilecek, değer görecek ve yaşlılığında kendisine aile bireyleri tarafından sahip çıkılacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin sağlık sorunları yaşamadan bir yaşam süreceği anlamı taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SU VERDİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada birine su vermek, hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibi çok mübarek bir kişiliğe sahip olacaktır. Kişi gerçek hayatında yapacaklarıyla insanlık adına faydalı işler yapacaktır. Yardıma muhtaç, herhangi bir şeye ihtiyacı olan insanların eksikliklerini giderecek, onlara yaşamının her alanında destek olacaktır. Ailesinde hasta, yaşlı olan birine bakma yükümlülüğü alacaktır. Ancak şikâyet etmeden bu işleri yapacak ve onları mutlu ettikçe kendisi de mutlu olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birine Su Vermek
Rüyada ölmüş birine su verdiğini gören kimse, ölmüş kişiye yaşarken bir iyilik yapılmıştır. Rüya sahibi farkında olmadan bu kişiye bir iyiliği dokunmuş ve karşılığında fazlasıyla dua almıştır. Eğer rüyada gördüğü kişi rüya sahibinin düşmanı ise, o kişi rüya sahibine hakkını helal etmiştir. Kişinin içerisinde bir kuşku varsa, ona yaptıklarından pişmanlık duyuyorsa bu konuda içi rahat olmalıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Su Verdiğini Görmek
Rüyada birinin kendisine su verdiğini gören kimse, zor durumlarda birinden destek görecek, o kişinin sayesinde zor günlerinden kurtulur. Sıkıntıları aşma konusunda kendisi tek başına baş edemeyecek ve bu insanın yardımı rüya sahibinin hayatı için önemli bir yere sahip olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SU KUYUSU GÖRMEK
Rüyada su kuyusu görmek, rüya sahibinin, karşısına çıkacak kişiyle aralarında geçen olaylardan sonra kendisine çeki düzen vermesine, elinden gelen her şekilde para biriktirmesine ve hayırlı kısmet bulup güzel bir yuva kurmasına işarettir. Kıtlıkla geçen yıllardan sonra elen bolluk ve berekete, uzun zamandır bekletilen bir sorunu çözümlenmesine ve karanlık geçen günlerin aydınlanmasına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuyudan Su Çekmek
Rüyada kuyudan su çekmek, rüya sahibinin haksız kazanç sağladığına, işlerine yalan ve dolan karıştırdığına ve çalışmalarını hızlandırmak için üst makamlardan yardım aldığına delalettir. Yapılan işlerde Allah yolundan ayrılmaya, fakir fukarayı sömürmeye ve hak ve hukuka aykırı çalışmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Susuz Kuyu Görmek
Rüyada susuz kuyu görmek, rüya sahibinin hastalıklarla boğuşacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuyu Taşması
Rüyada kuyunun taşması, rüya sahibinin verdiği emeklerin boşa gitmesine, uğradığı zararlar yüzünden borç batağına sürüklenmesine ve her geçen gün daha da borçlanmasına işarettir. Aynı zamanda, yitirilen bir kişi ardından yalnız kalmaya ve rüyayı gören kişinin, köşeye çekilip uzunca bir süre içinde bulunduğu duruma üzülmesine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SU BİRİKİNTİSİ GÖRMEK
Rüyada su birikintisi görmek, kişinin manevi anlamda kendisini geliştirmeye çalıştığını ve bu konuda girişimlerde bulunduğunu, ancak İslami açıdan kişinin daha çok ibadete ve Allah’a yönelmesi gerektiğinin altını çizen bir rüyadır. Ruhsal açıdan da zayıf olunduğuna ve desteğe ihtiyaç duyulduğuna da tabir olunur. Rüyada temiz su birikintisi görmek genellikle gelecek güzel günleri işaret eder ancak bu rüya kişinin kendi hayatı ile ilgili risk alması gerektiği konusunda da uyarıda bulunur. Bazen de risk almadığı için karşısına çıkan fırsatları kaçıran kimseleri temsil eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çamurlu Su Birikintisi Görmek
Kişinin tüm hayatını olumsuz şekilde etkileyecek gelişmelere işaret eder. Çamurlu su kişiye atılacak iftiraların altında kalınacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine delalet eder. Rüya sahibinin ailesinin de kötü sözler nedeni ile huzurunun kaçacağı ve uzun sürecek sıkıntılı bir dönem geçirmek zorunda kalacaklarını simgeler. Çamurlu su görmek kişinin hayatı üzerinde oluşacak olan baskıların artacağına, çalıştığı iş yerinde zulüm ve haksızlığa maruz kalacağına, çevresindeki kişilerle pek çok sözlü münakaşa içine gireceği şeklinde de yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SU BASKINI GÖRMEK
Rüyada su baskını görmek, kişinin kendisini ve hanesini de etkisi altına alacak büyük bir sıkıntının işaretçisi olan rüya, maddi ve manevi kayıplar yaşanacağını, hastalıklar ve kazalarla dolu sıkıntılı günlerin geldiğini işaret eder. Çok güçlü ve azılı bir düşmana da delalet eden rüya büyük bir tehlikeyi haber verdiğinden dolayı uyarıcı rüyalar arasındadır. Tüm yaşamın bir anda değişeceği ve çok uzun zamanlar yaşanacak derin acıların ortaya çıkacağını bildiren rüya hayırlara yorulmaz.
Rüyada su baskınından kurtulmak; rüyayı gören kişinin çok sayıda düşmanı olduğuna delalet eder. Fakat bu rüyada, akıllı ve zekice adımlar ile onlara karşı galip geleceği ve kendini, ailesinin koruyacağına işaret sayılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SU KANALI GÖRMEK
Rüyada su kanalı görmek, bereket demektir ve özellikle geçmiş dönemlere göre çok daha fazla kazanca sahip olunacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına ve sahip olunan olanaklarla beraber alım gücünün de çok ciddi oranda artacağına işaret eder. Su kanalının içinde su yoksa bu durumda gelirin kesilmesi, kira gibi paraların bir müddet duracağını ve kişinin yaşayacağı dar boğaz nedeni ile kemerleri sıkmak zorunda kalacağını bildirir. İçi dolu su kanalı ise yaşam boyu gelecek paralara, kişinin çalışmasa dahi hayatını dilediği gibi konfor içinde sürdüreceğini bildiren rüya, gelecek güzel günlere işaret ederken, müjde dolu, kişiyi yarınlara daha umutla bakmaya yönlendirecek güzel haberlerin de delaletidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SU HORTUMU GÖRMEK
Rüyada su hortumu görmek, kişinin hayırlı bir işi eline ayağına dolandıracağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına yorumlanır. Rüyasında su hortumu gören kişilerin işleri dolambaçlı ve zor olur. Aynı zamanda aile içinde her olaya karışan ve kişinin huzurunu bozan kimselerin varlığına da işarettir. Su hortumu görmek bazen de uzun sürecek lafa söze yorumlanır. Rüya sahibinin beceriksizliğine, kolayca çözülebilecek işleri zora soktuğuna da işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SU GÖRMEK VE SUYA GİRMEK
Rüyada suya girmek, yapılan çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, dertlerin aşılacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve haneye bebek seslerinin dolacağına işarettir.
Rüyada bulanık suya girmek, sudan bahanelerle ortamı bozmaya çalışan kişilere taviz verilmemelidir.
Rüyada soğuk suya girmek, daha iyi imkânlara sahip olabilmek için sıkıntılara göğüs gerilmelidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA MUSLUKTAN SU AKTIĞINI GÖRMEK
Rüyada musluktan su akması görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bulanık ve çamurlu su görmek üzüntü ve kedere, geçim darlığına, fitne ve karmaşaya; böyle bir suda yıkanıp çıkmak üzüntüden ve hastalıktan kurtulmaya,
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Berrak su görmek; temiz hayata, rızıkla, Sıcak su içmek hastalık ve hüzne, İçtiği suya kanmak din ve inanç güzelliğine, zorluktan sonra kolaylığa, sevinç ve mutluluğa, Sıcak su içmek, çok fazla üzüntü ve sıkıntı çekileceğine işaret eder. Bazen de su içmek fakirlerin içecekleri ve cömert kimselerin aralarında alıp verdikleri şeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Pınardan tatlı su içmek; murada ermeye, mutlu bir şekilde hayatını sürdürmeye işarettir. Sıcak su içtiğini gören kimseye, şiddetli bir üzüntü isabet eder. Bekârın bardak yahut kâseden su içmesi evlenmesine
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Akarsu ticaret ve kazanca, durgun su hapsolmaya yahut geçimde sıkıntıya düşmeye, Suya akseden yüzünü görmek ev halkına, dost ve yakınlarına iyilik yapmaya, Evinde su görmek mutluluğa, toplu mala yahut evlenmeye,
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dalgalı suda rahat yüzdüğünü görmek manevi ve maddi ilerlemeye, Elbisesinin su ile ıslanması yolculukta bir yerde gecelemeye yahut istediği şeyden men edilmeye,
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Su ile yıkanmak borcu ödemeye, tövbe etmeye; soğuk su ile gusletmek de hayır ve kurtuluşa, Karanlıkta, dalgalı bir suyun üzerinde çırpındığını görmek küfre ve münafıklığa,
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tuzlu su görmek geçimde karşılaşılan güçlüklere, Tuzlu ve bulanık olarak deniz suyu içtiğini görmek yönetimden gelecek üzüntüye, Su üzerinde yürümek bir tehlikeye düşmeye,
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Temiz bir suya atlamak çabuk bir sevince erişmeye, Su istediğini görmek hastalıktan kurtulmaya ya da dedikoduculuğa ve yalancılığa,
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen çeşme ve su rüyaları çoğunlukla hayırla yorumlanmıştır. Temiz bir çeşme hayırlı ve uğurlu bir iş olarak kabul edilir. Böyle bir çeşmeyi açarak su alan kişi, hayalini kurduğu kısmete kavuşur. Rüyayı gören bekar ise mutluluk verecek bir aşkı simgeler. Evli ise bolluk ve bereket olarak yorumlanır. Çeşmeden akan su berrak ise varlığa, bulanık ise darlığa delalet sayılır. Çeşmede yıkanmak ise sıkıntı ve hastalıklardan kurtulmak demektir. Bulanık suyu olan çeşme, kötü ve üzüntülü bir habere işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hortumdan su aktığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SU BORUSU GÖRMEK
Rüyada su borusu görmek, hane içinde birinin geçici bir rahatsızlık nedeni ile sıkıntılı günler yaşamasına, rüya sahibinin duygusal olarak aşırı hassas olmasına ve olaylara mantık çerçevesinden bakmakta zorlanacağına işaret eder. Çözülmesi için uzun süredir beklenen bir sorunu halletmek için kolları sıvayacak olan rüya sahibi, kırgınlıklarını ve küskünlüklerini bir tarafa bırakarak tüm aile ve dostlarıyla bir araya gelir. Eskiden kalan bazı husumetlerin son bulması için sevilen ve sayılan bir kişinin arabuluculuk yapacağına alamet olan rüya, tartışmalı geçen evliliklerde tekrar sükunetin hakim olması şeklinde de tabir edilir. Gençler için adım adım kariyer basamaklarını çıkabilecekleri, her geçen an kendilerini çok daha geliştirerek, ilerde yönetici olacakları bir işe girmelerinin de müjdesini verir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada su bidonu görmek, kişi için güzel bir fırsat yakalanacağına ve bu şansı doğru değerlendirerek gelecek için para biriktirmesinin rüya sahibinin yararına olacağına alamettir. Su bidonu genellikle gelecek için yapılan işlerin ve para biriktirmenin sembolü olduğundan, güzel ve verimli bir döneme girildiğinin de işareti olarak ele alınmalıdır. Büyük bir su bidonu gören kişiler tez zamanda ve şansın da yardım etmesi sonucunda zengin olurlar. Beklenmedik şekilde hayat kalitesinin artmasına ve kişinin sürpriz bir şekilde alım gücünün artmasına alamet olan rüya mutlu ve varlıklı bir evlilik hayatına sahip olmaya da alamet eder. Küçük bir su bidonu ise genellikle kişinin büyük paralar kazanmasa da her zaman hayatını normal bir şekilde, kimseye el açmadan veya dara düşmeden sürdürebileceği koşullara sahip olacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kaynak suyu görmek rüya sahibinin yüzüne gülecek şansa, bereketin ve bolluğun artacağına, maddi kazancın çoğalacağına işarettir. Gerçek yaşantısında maddi problemler yaşayan rüya sahiplerinin eline beklenmeyen yüklü para geçeceğine de delalettir. Aynı zamanda bu rüya düşmanların alt edileceğine, size kalacak mirasa, hayatınızı değiştirecek olumlu gelişmelere işarettir. Bekar kişilerin bu rüyayı görmesi, ani bir şekilde evlilik kararı alacaklarına, anne baba duasına ve her zaman iyi bir insan olunacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin ailesinin ve çevresinin onaylamadığı işlere kalkışacağına, kötü niyetli ve sahtekar insanlarla ortaklık yapılacağına, ticari hayatta geri dönüşü çok zor olan zarara uğranacağına işarettir. Aynı zamanda bu rüya, rüya sahibinin suç sayılan işlere kalkışacağına, tutuklanabileceğine, iftiralarla karşı karşıya geleceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibine kalacak bir mirasa, ticari başarılara ve zenginliğe, rahat bir yaşam sürmeye işaret eder. Aynı zamanda bekar kişiler için mutluluk ve huzur dolu bir evliliğe, hayırlı ve temiz evlatlar yetiştirileceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin üzüntü ve kederlerinden kurtulacağına işarettir. Rüyayı gören kişi hastaysa şifa bulur, borcu varsa borcundan kurtulur. Eğer rüya sahibi günahkar bir kişi olduğunu düşünüyorsa edeceği tövbeye ve bu tövbenin Allah katında kabul göreceğine ve günahlarından kurtulacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şifalı su içmek: kişiye bazı güzel şeylerin önceden olacağının haberini vermektedir. Özellikle de kişinin hayatında çok güzel şeylerin gerçekleşeceğini ifade etmek ister. Rüyada şifalı su içtiğini gören kişi gerçek hayatında üzerinde bulunan hastalıktan kurtulacağı anlamına gelir. Bu rüya ile kişi eskisi gibi önceki sağlığına kavuşur. Kişiyi oldukça mutsuz ve hayalsiz bırakan bu hastalık kişide çok büyük olumsuzlukların ortaya çıkmasına neden olur. Fakat şifalı su içmek kişinin bu hastalığından kurtulmasını ifade eder. Eski sağlığına kavuşacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SU GÖRMEK
Rüyada su görmek, berekete, kısmete ve hayırlara yorulur. Rüyada su görmek, rüya sahibinin hayatına yeni temiz bir sayfada başlayacağına işaret etmektedir. Sıkıntılı günlerini geride bırakan rüya sahibinin huzur içinde güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.
Aynı zamanda bazı rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada su görmek, kişinin iş hayatında bol kazançlı bir işe imza atacağına, bu işten ailesinin de memnun kalacağına delalet eder. Rüyada su görmek, kişinin rahat ve huzur dolu bir hayata kavuşacağına da delalet etmektedir.
Bolluk ve bereketin sembolü olan su, kişinin kazancının artacağına, hane içi sorunların çözüleceğine yorulur. Rüyada görülen su berrak yani temizse, olumlu güzel gelişmelerin olacağına, eğer su kirli bulanıksa, rüya sahibinin hayatında huzursuzlukların yaşanacağına işarettir. Rüyada görülen durgun su ise hapis ya da monoton geçen bir hayata yorulur.
Rüyada görülen su, rüyanın şekline ve rüyada suyla ne yaptığımıza göre değişir. Rüya sözlüğü yazarları yani rüya tabircilerine göre rüyada su içmek ve rüyada su vermek anlamlarını sizler için bir araya getirdik.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin rüyasında kendini suyun içinde görmesi kişinin iş hayatında büyük borca sahip olacağına, fakat stres yapmadan tüm bu zorlukların üstesinden gelebileceğine delalet eder. Rüyada kendini suyun içinde görmek, hanenin bolluk ve bereket içerisinde olacağı manasına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin rüyasında suya düştüğünü görmesi kişinin gelecekte iş hayatında güzel paralar kazanacağına delalet eder. Bu paraların helal olacağına, rahata kavuşacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tabircileri tarafından yapılan değerlendirmelere ve yorumlara göre rüyada evin içinde su görmek bereket demektir. Hanenin daima bolluk ve bereket içerisinde olacağına rüya sahibinin isyan etmeyerek sabretmesi gerekeceğine yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında akan su gören kişinin kısmetinin bol olacağı anlamına gelmektedir. Bekar ise yakın zamanda evleneceğine, aydın bir geleceğe sahip olacağına, eğitim hayatında veya iş hayatında başarılı olacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin rüyasında ocakta kaynayan su görmesi kişinin ailesine daha iyi bir gelecek sunmak için çok çalışacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada su görmek, kişinin hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına, ailesine daima düşkün ve ilgili olacağı demektir. Rüya sahibinin bol kazançlı iş hayatında sahip olacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tabircilerine göre bu rüya pek de hayırlı yorumlanmaz. Aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, çeşitli tartışmaların meydana geleceğine, bu nedenle huzursuz ve mutsuz bir ortam yaratılacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin rüyasında çamurlu su görmesi iş hayatında yaşanacak olan zarara ve mutsuzluğa yorulur. Ailesi ile arasında ufak sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin rüyasında damlayan su görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan iş hayatında atılacağına alamet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ateş ve Su görmek
Rüyada ateş ve su görmek dertlerin sonlanacağına, ortaya bol kazançlı bir çalışma ortamı çıkacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada siyah akan su görmekRüyada siyah akan su görmek, rahat bir nefes alınacağına ve güzel günlerin kapıda olduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Berrak Su Görmek
Rüyada berrak su görmek tazelenmeye, ferahlamaya, dertlerinden, kederlerinden, kuruntularından kurtulmaya, şifa bulmaya ve huzurlu yaşamaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine Su Vermek
Rüyada susamış bir kişiye su verdiğini görmek zor durumda kalan bir kişiye yardım etmek anlamına gelir. Rüya sahibi birine bir iyilik yapacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Dağıtmak
Rüyada su dağıttığını gören kişi iyi kalpli ve iyi niyetli biridir. Rüya sahibi yaptığı güzel işler ve iyilikler nedeni ile etrafında çok sevilen ve çok iyi anılan biridir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Temiz Su Görmek
Rüyada temiz su görmek rızık, nimet ve zenginlik anlamına gelirken kişinin tüm iç sıkıntılarından da kurtulması anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genel anlamda su görmek hoş bir hayata, güzel rızka, iyiliksever insana, sadık dosta, büyüklere yaklaşmaya, din güzelliğine; Bulanık ve çamurlu su görmek üzüntü ve kedere, geçim darlığına, fitne ve karmaşaya; böyle bir suda yıkanıp çıkmak üzüntüden ve haastalıktan kurtulmaya, Berrak su içmek temiz hayata, rızıkza, Sıcak su içmek hastalık ve hüzne, İçtiği suya kanmak din ve inanç güzelliğine, zorluktan sonra kolaylığa, sevinç ve mutluluğa, Akarsu ticaret ve kazanca, durgun su hapsolmaya yahut geçimde sıkıntıya düşmeye, Suya akseden yüzünü görmek ev halkına, dost ve yakınlarına iyilik yapmaya, Evirde su görmek mutluluğa, toplu mala yahut evlenmeye, Temiz bir suya atlamak çabuk bir sevince erişmeye, Su istediğini görmek hastalıktan kurtulmaya ya da dedikoduculuğa ve yalancılığa, Tuzlu su geçimde karşılaşılan güçlüklere, Tuzlu ve bulanık olarak deniz suyu içtiğini görmek yönetimden gelecek üzüntüye, Su üzerinde yürümek bir tehlikeye düşmeye, Su ile yıkanmak borcu ödemeye, tövbe etmeye; soğuk su ile gusletmek de hayır ve kurtuluşa, Karanlıkta, dalgalı bir suyun üzerinde çırpındığını görmek küfre ve münafıklığa, Dalgalı suda rahat yüzdüğünü görmek manevi ve maddi ilerlemeye, Elbisesinin su ile ıslanması yolculukta bir yerde gecelemeye yahut istediği şeyden men edilmeye, Bekarın bardak yahut kaseden su içmesi evlenmesine, Ağaç ve bitkiden damlatılan özsu salihlerin çocuklarına, ilmin ve hikmetin hasına, şifa ve ilme, sevinç ve mutluluğa, Elindeki kapla su döken kimseyi görmek güzel Kur'an okumaya, üzüntü v
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen su, güzel bir hayat ve iyi bir rızıkla yorumlanır. Bir kimsenin evinden su çıktığını görmesi, zenginliğe ve hayra işarettir. Suyu emmek, geçim bakımından zorluk çekmeye; sudan içilirse, maddi yönden rahat bir yıla gireceğine; sıcak su içtiğini görürse, çok şidetli gam ve tasaya; bulanık suyun bir yere akması veya içilmesi, hastalanılmasına işarettir. Su bekarlar için, evlenme şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen su, güzel bir yaşam ve iyi bir rızkla yorumlanır. Bir kimsenin evinden su çıktığını görmesi, zenginliğe ve iyiye yorumlanır. Sıcak su içmek, çok fazla üzüntü ve sıkıntı çekileceğine işaret eder. Suyu emmek, maddi sıkıntı içinde olmak anlamındadır. Bulanık suyun bir yere akması veya içilmesi, rüyayı görenin hastalanılmasına yorumlanır. Sudan içilmesi, para sıkıntısının olmayacağına rahat bir yıl geçirileceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İnsanın sağlığı, maddi durumu, çevresi, duyguları ile ilgili bilgiler verir. Rüyada görülen su berrak ve temiz ise kişi istediği kadar iyi olacak demektir. Rüyada büyük su kitleleri gören kimse kısmet alır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada su görmek, hos bir hayata ve güzel bir rizka isarettir.Bir kimsenin rüyada suyu evinde görmesi saadete, toplu mala ve ganimete,fazla hayra ve "O, sudan bir beser yaratip da onu soy sop yapandir.Rabbin (her seye) kemaliyle kadirdir." (Furkan Suresi, a. 54) mealindeki ayet isaretince evlenmeye isarettir. Suyu çok temiz görmesi, fiatlarin ve riziklarin ucuzluk ve bolluguna ve adaletin yayilmasina isarettir.Suyu emmek geçimce sikinti ve zahmete ve sudan içmek düsmandanselamete ve içen kimse için ucuzluk seneye isarettir.Bir kimsenin rüyada suyu uyanikken içtiginden daha fazla içtigini görmesi,o kimsenin rüyada bir kadehten su içtigini ve doymadigini görmesi, okimsenin haniminin kendisinden kaçmasina isarettir.ibn-i Sirin (R.A.) Rüyada su görmek "Eger onlar o yol üzerinde dosdogru gitselerdi elbette onlara bol su içirirdik" (cin Suresi, a. 16) mealindeki ayete göre dince fesada ve "Süphesiz Allah sizi bir irmakla imtihan edicidir" (Bakara Süresi, a. 249) mealindeki ayet geregince de belaya isarettir, dediler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin kendisine bir kadeh içinde su verildigini görmesi, çocuga isarettir. Kadeh içinde bulunan safi suyu içtigini gören kimse, çocuk ve hanimindan hayra erisir. Çünkü cam kadinlarin cevherindendir. Onun içindeki su ise, ana karnindaki çocuktur.Sicak su içtigini gören kimseye, siddetli bir üzüntü isabet eder. Safi bir suya atladigini gören kimse, çabucak sevince erisir. Bir kimsenin kendisini su içinde görmesi, fitne, bela ve kedere isarettir. Su istedigini gören kimse, insanlar arasinda yalan söylemek Suretiyle, dedikoduculuk yapar. Akintisi olmayan su, hapse isarettir. Bundan dolayi bir kimsenin rüyada akintisi olmaya bir suya düstügünü görse, o kimsenin hapse, üzüntü ve kedere düsmesine isarettir. Bazi tabirciler, birikip duran su, tabirce akan sudan daha zayiftir, dediler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kokmus su sikintili ve zahmetli geçime ve eksiklige isarettir. Aci su, aa birgeçime isarettir.Rüyada fazla sicak olan suyun gündüzün kullanilmasi azap ve siddettir.Tuzlu su, maisetçe mesakkattir. Bulanik ve kokmus su, haram maldir. Siyahsu görmek, rüya sahibinin bulundugu evin harap olmasina isarettir. Eger siyah suyu içerse, o kimsenin gözünden korkulur. San su, hastaliktir.Bulanik sular güçlüge, çetinlik ve mesakkata isarettir.Bir kimse rüyada deniz suyu içtigini ve suyun bulanik oldugunu görse, okimseye hükümdar tarafindan üzüntü ve keder erisir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bulanik suyun rüya sahibinin herhangi bir yerine akmasi veya bir insaninonu içmesi, içen ve rüyayi gören kimse için, eger bütün insanlar içmislerseonlarin hepsi için, hastaliga yakalanmalarina isarettir. Bazi tabirciler bulaniksu, zalim bir hükümdardir, dediler. Rüyada bulanik suda guslettigim veondan çiktigini gören kimse, sikinti içinde ise kurtulur, hasta ise Allah (C.C.)sifa bahseder, eger hapis ise, kurtulur. Tuzla su kederdir.Rüyada kuyudan siyah su çikarilmasi rüya sahibinin evlenecegi hayirsiz bir ikadina isarettir. Deniz veya nehirde su üzerinde yürüdügünü gören kimsenin, takva ve hikmete isaret eden sözü de varsa imaninin kuvvetlifolmasina isarettir. Bazi tabirciler bu rüyanin sahibi, yolun tehlikeli olmasiylaberaber Allah (C.C.)'a tevekkül ederek yola çikar, dediler.Bazi tabirciler, su üzerinde yürüdügünü gören kimse, bir tehlikeye düser.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eger sudan çikarsa ihtiyaçlarinin hepsi hasil olur. Rüyada derin bir suya .,düsüp içine daldigini ve derinligine kavusamadigini gören kimse, çokça i dünyaliga erisir ve bununla zengin olur. Çünkü dünya derin bir denizdir. Bazi tabirciler de, o kimse büyük bir adamin hizmetinde bulunur, dediler. Eger suya düsan kimseye nehir galip gelirse, o kimse siddetli bir hastaliga yakalanir. Suda bogulacak olsa, o kimse yakalandigi hastaliktan ölür. Bazi tabirciler de rüyada suya düstügünü gören kimse, sevinç ve nimete nail olur, dediler. Rüyada safi ve berrak bir suya baktigini ve orada yüzünü güzel bir sekilde gördügünü gören kimse, ailesi, komsusu ve dostlari hakkinda iyilik eder. Safi bir suya sahip oldugunu görse, çok hayra erisir. Kab içerisine su döktügünü gören kimse, bir kadina nafaka verir. Bazen su, bekar erkek için, hanima, bekar kiz için de kocaya isarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eger suyu helal bir kabdan içerse nikah sahih olur. Eger haram bir kabdan içerse nikah bozulur. Bazen de su içmek fakirlerin içecekleri ve cömert kimselerin aralarinda alip verdikleri seye isarettir.Bir kimse susadigini ve su içtigini görse, o kimsenin ekini hayat bulur ve kalbi hidayette olur. Aile ve çoluk çocugu île bir araya gelir. Su île kendisine zarar gelmeyecek bir vakitte guslettigini gören kimse, borcunu öder. Tatli suyun tuzlu oldugunu gören kimse, dininden irtidat eder veya sapikliga düser, yahut onun isleri müskül duruma girer. Rüyada suyu kabiyla yüklendigim gören kimse, fakirse mal kazanir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eger zengin ve bekar ise, evlenir, evli ise, hanimi ondan hamile kalir. Bir kab içine su koydugunu görse, o kimsenin hanimi ölür. Eksik olmasi gereken zamanda suyun çok görülmesi veya çok olmasi gereken zamanda noksan görülmesi, zulme, suca, kitliga ve Ihtilafa düsmeye isarettir. Bir kimse rüyada bir sehir veya bir köye suyun fazlaca geldigini ve haddini tecavüz ederek evlere girdigim ve hane halkinin bogulacak bir duruma geldigim görse, o sehir ve köyde fitne ve ihtilaf meydana gelir ve serli kimseler helak olur. Bir yere suyun akmasi üzüntü ve kederdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yesil su, devamli bir hastaliktir. Bazi tabirciler yesil su sikintili ve zahmetli bir geçimdir, dediler. Rüyada siyah su içen kimse kör olur. Bekar olan bir kimse, bardak veya kaseden su içtigini görse, evlenir. Bir kuyudan su çikardigim, kirba veya testi gibi seylere su bosalttigini gören kimse, bir kadinla nikahlanir, Rüyada soguk su ile gusletmek, tövbeye ve hastaliktan sifa bulmaya, hapisten çikmaya, borcunu ödemeye ve korkudan emin olmaya isarettir. Rüyada bir kuyudan su çikardigini gören kimse, hilekarlikla mal elde eder. Bir kimse su çikardigini ve onunla bahçe ve bostan ve ekin suladigini görse, o kimsenin bir kadin tarafindan eline mal geçer.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada su görmek; mala, pınardan tatlı su içmek; murada ermeye, mutlu bir şekilde hayatını sürdürmeye, suyun içine girmek; bütün korku ve sıkıntılardan kurtulmaya, acı su içmek; evlenmeye, acı su ile yıkanmak; eşinden boşanmaya, kirli ve bulanık su; hastalanmaya, bu suyu içtiğini görmek; öleceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Temiz Su Görmek
Rüyada temiz su görmek bolluk ve berekete, kazanca, rızka ve huzura kavuşmaya işaret eder. Rüya sahibinin işlerinin yolunda gideceğine, maddi açıdan iyi miktarda gelir elde edeceğine ve ruhsal olarak da rahatlığa kavuşacağına delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Berrak Su Görmek
Rüyada berrak su görmek üzüntüden, sıkıntıdan, endişelerden ve dertlerden kurtulmaya, rahata ve ferahlığa kavuşmaya işaret eder. Rüya sahibinin zorlukları aşacağına ve huzuru bulacağına delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine Su Vermek
Rüyada susamış bir kişiye su verdiğini görmek hayra ve iyiliğe işaret eder. Rüyayı gören kişinin sıkıntı içinde olan bir kişiye destek olacağına ve hayırlı bir iş yapacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Dağıtmak
Rüyada su dağıttığını görmek temiz bir kalbe ve iyiliğe işaret eder. Rüya sahibinin iyiliksever bir kişi olduğuna, çevresindeki kişiler tarafından sevildiğine ve adından güzellikle bahsedildiğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaynayan Su Görmek
Rüyada kaynayan su görmek zorluğa ve çaresizliğe tabir edilir. Rüyayı gören kişinin çözüm bulamadığı sorunlara ve kendini çaresiz hisstemesine işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

379 Aktif
0 Üye ve 379 misafir
Bugün : 20067
Dün : 23857
Toplam : 48078375
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...