Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
5.2k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada şarjör görmek, rüya sahibinin iş yaşamında güçlü ve dişli rakipler ile mücadele edeceğine işaret eder. Bu rüyayı görenlerin soğuk kanlı olaylar karşısında kendini kaybetmeyen bir yapıya sahip olmalarına delalet eder. Görülen bu rüya kişinin her daim dik bir duruşa sahip olmasına ve hem fiziken hemde ruhen sağlam bir yapıda olduklarına delalet eder. Aynı zamanda bu rüya erkek evlat sahibi olmak olarak tabir edilmiştir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
gayet fazla okunmuş bu yazı

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

59 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada şarjör görmek, rüya sahibinin iş ve sosyal yaşamındaki art niyetli insanların olmasına ve bunlar için alınan tedbirlere işaret eder. Bu rüyayı görenlerin olabilecek gelişmelere dair her zaman hazırlıklı olması olarak tabir edilmiştir. Rüyada şarjör görmek, kişinin çevresinde kendisine zarar vermek isteyen kişilerin varlığından haberdar olmasına delalet eder. Görülen bu rüya kişinin bu gelişmeleri önceden sezip düşmanlarına karşı üstün gelmesi olarak rivayet olunur. Rüyada şarjör görmek, kişinin iş yaşamında riski büyük işler içersine girmesine akıllıca yaklaşıp kazancının büyük olacağına yorulur. Bu rüyayı görenlerin bekar iseler gözü kara ve cesur bir kişi ile evleneceklerine yorumlanır. Rüyada şarjör görmek, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şarjör Görmenin Psikolojik Yorumu
Yıllarca kendisine yapılan haksızlıkları, ağır ve olumsuz eleştirileri içine atan kimselerin kendilerini fazlasıyla yorulmuş ve kırılmış hissettiklerini, kendilerine zarar veren insanlara yaptıklarını ifade etmeyi, yüzlerine söylemek istediklerini fakat yapamadıklarını ifade eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boş Şarjör Görmek
Rüyada boş şarjör görmek, kişinin kendisini ilgilendirmeyen işlere müdahil olup kendisini sıkıntı ve sorunlar içersinde bulmaya işaret eder. Bu rüyayı görenlerin aslı astarı olmayan yalan haberler ile moralinin bozulup üzüleceğine delalet eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin çabuk sinirlenip tez yumuşayan biri olmasına yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dolu Şarjör Görmek
Rüyada dolu şarjör görmek, rüya sahibinin yaptığı akıllıca adımlar ve davranışlar ile gelecek yaşamını garanti altına almalarına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin iş ve sosyal yaşamı ile çevresinin beğenisini kazanıp saygı duyulan bir kişilik olmalarına delalet eder. Aynı zamanda bu rüya her daim tetikte olmak olarak da tabir edilmiştir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silah Ve Şarjör Görmek
Rüyada silah ve şarjör görmek, rüya sahibinin yakın bir zaman içersinde iş yaşamında zorlu bir döneme girip adeta kazanımlarını tırnakları ile kazıyarak gerçekleştireceğine yorulur. Bu rüyayı görenlerin huzur ve mutluluğuna engel olmak isteyen insanlar ile mücadele etmesi olarak da tabir edilmiştir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarjör görmek, bu rüya kişinin iş hayatında bir takım değişikliklere yol alarak riskli yatırımlarda bulunacağına yorumlanır. Rüyasında şarjör gören kimse, girdiği bir takım işlerde başarısızlığa uğrayarak kendi hatasının cezasını çeker. Rüyada şarjör görmek, aynı zamanda kişinin çevresinde olup bitenlere karşı son derece duyarlı olup düşmanlarından gelecek kötülüklere karşı akılcı tutum sergileyeceğine yorumlanır. Bu rüyayı gören kişiler duygularını iş hayatıyla kesinlikle karıştırmayarak, girdikleri her işi mantık çerçevesinde kılarlar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şarjör Görmek
Rüyada şarjör görmek, genel manada kişinin bazı hazırlıklar yapacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına yorumlanır. Riskli bir süreç geçirenler yahut iş anlamında riski büyük olan kimseler için alınacak önlemleri işaret ederken, öngörünün yükseleceğini de haber verir. Rüya sahibinin etrafında dönen dolapların farkına varacağını, kendisine tuzak kuranları göreceğini ve kötülüklere, haksızlıklara karşı önlemini önceden alıp, hazırlıklı olacağına alamettir. Düşmanların hamlelerinden akıllıca sıyrılmak, her durumda aklı, bilgiyi ve sağduyuyu ön planda tutmak, başarıya güçlüklerin üstesinden gelerek, alın teri ile ulaşmak demektir. Farklı şekilde yorumlanan rüya beklenmedik bir haber alarak şaşkınlık yaşamak, hayrete düşülecek bir olayla karşılaşmak şeklinde de tabir edilir. Gözü kara biriyle evlenmek, cesur evlatlara sahip olmak ve dürüst dostlar edinmek manasına da gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şarjör Boşaltmak
Her şekilde kişinin üstündeki yükten kurtulacağını ve sıkıntılarını atacağını müjdeler. Güzel ve hayırlı gelişmelere yorumlanan rüya, sevinçten havalara uçulacak bir olayı da bildirir. Rüya sahibinin hayatında unutulması güç bir durumun yaşanacağını, mutluluk dolu günler geçirileceğini gösterir. Diğer taraftan kişinin tabiri caizse eteğindeki taşları dökeceğine yorulur. Düşmanı olan, çekemeyen, kıskanç tanıdıkları olanların veya iftiraya, haksızlıklara uğrayanların içlerini dökeceklerini, bu kimselerin kötülüklerini yüzlerine vuracaklarını ve rahatlayacaklarını ifade eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şarjör Doldurmak
Geleceğe yönelik adımlar atmak isteyenlerin karşılaşabilecekleri tehlike ve aksiliklere karşı önceden tedbir alacak şekilde hazırlık yapacaklarını, adımlarını daima sağlam şekilde atacakları için başarısızlığa uğrama ihtimallerinin düşük olacağını bildirir. Güç kazanmak şeklinde de yorumlanan rüya iş hayatında herkesin saygı duyduğu, bahsederken yücelttiği biri halline gelineceğinin haberini de verir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şarjör Görmek Ne Demek?  
Rüyada şarjör görmek, şarjör görmek rüyası bir çok düşmana sahip olmaya, iş hayatınızdan güçlü rakiplerle uğraşmaya, ticari anlamda yaşanan zorluklara işaret edilir. Bu rüyayı gören kişiler dik duruşlu, ayakları yere sağlam basan olası olaylarla etkilenmeyen güçlü karakterli kimselerdir. Rüyada şarjör görmek, bazen de erkek evlat sahibi olmaya, neslinizin devamlılığına, şükretmeye ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boş Şarjör Görmek  
Rüyada boş şarjör görmek, rüya sahibinin olur olmaz her şeye burnunu sokarak başını dertten kurtaramayacağına yorumlanır. Bu rüyayı gören kişilerin merak duygusu fazla gelişmiş, her şeyden etkilenen, oluşan olaylardan nem kapan kimselerdir. Boş şarjör rüyası bazende yalan yanlış haberler almaya, psikolojik sorunlar yaşamaya üzülmeye ifade edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silah Ve Şarjör Görmek  
Rüyada silah ve şarjör görmek, güçlü karakterli dostlara sahip olmaya, hayatınızı mutsuz kılacak olası bir çok soruna çözüm bulmaya yorumlanır. Rüyasında silah ve şarjörü bir arada gören kimse, yakın zamanda kendisini bekleyen kötülüklerle savaş içine girerek hayatını zora sokar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dolu Şarjör Görmek   
Rüyada dolu şarjör görmek, bu rüya gelecek kaygısı güden kimselerin ilerde yaşanabilecek olaylar için önlem aşamasına giderek hayatını garantiye alma aşaması güttüklerine yorumlanır. Rüyasında dolu şarjör gören kimseler, bir çok olayın üstesinden gelmiş insanların gözünde fazlasıyla değer kazanmış itibar sahibi kimselerdir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şarjör Ve Mermi Görmek
Rüyada şarjör ve mermi görmek, hayatınıza giren kimseyle sağlam ikili dostluklar kurmaya, her türlü olaya karşı sırt sırta mücadele vererek düşmanlarınıza karşı yüzünüzü güldürme meye ifade edilir. Rüyada görülen şarjör ve mermi sembolü bazende açılan umut kapılarına, yeni nasiplere, kazanç getirecek işlerde öncülük etmeye ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarjör doldurmak
Rüyada şarjör doldurmak eski arabayı yenisiyle değiştirmek yönündeki özverili çabaların, mali yönde zengin olanaklara sahip olan bir tanıdığın desteğiyle maddi rahata ererek sahip olunan yeni maddi imkanların getirdiği ferahlamayla birlikte olumlu sonuçlarının alınacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarjöre mermi basmak
Rüyada şarjöre mermi basmak maddi alanda sorunlarla uğraşanlar açısından bakarsak, ekonomik yönde çok geniş imkanlara sahip birinden alınan destekle kalkınmaya ve bunun sonunda da bir türlü düzeltilemeyen işler yüzünden ortaya çıkan parasal yöndeki sorun olan şeylerin nihayet bulmasına çıkması beklenen bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarjörlü silah görmek
Rüyada şarjörlü silah görmek verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle rüya sahibinin akrabasıyla arasında epeydir süregelen tartışmaların, bazı kişilerin arabuluculuk yapmasının ardından yerini sükunete bırakacağına, böylelikle rüya sahibinin akrabasıyla arasındaki barış halinin eski durumuna döneceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarjörün boşalması
Rüyada şarjörün boşalması eğer ilaçlar zamanında alınmayacak olursa tedavinin olumlu netice vermeyeceğine, biran önce eski sağlıklı günlere dönebilmek için, uzman bir doktora başvurulmasının yanı sıra bazı tıbbi çalışmaların ortaya konulmasıyla alakalı bir işaretçi rüya olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarjörde mermi kalmaması
Rüyada şarjörde mermi kalmaması sıhhatli bir hayat sürebilmek amacıyla, sistemli olarak uygun bir sporun yapılmasıyla birlikte, uyku düzeninin korunmasının zorunluluğuna tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarjör görmek, genel manada kişinin bazı hazırlıklar yapacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına yorumlanır. Riskli bir süreç geçirenler yahut iş anlamında riski büyük olan kimseler için alınacak önlemleri işaret ederken, öngörünün yükseleceğini de haber verir. Rüya sahibinin etrafında dönen dolapların farkına varacağını, kendisine tuzak kuranları göreceğini ve kötülüklere, haksızlıklara karşı önlemini önceden alıp, hazırlıklı olacağına alamettir. Düşmanların hamlelerinden akıllıca sıyrılmak, her durumda aklı, bilgiyi ve sağduyuyu ön planda tutmak, başarıya güçlüklerin üstesinden gelerek, alın teri ile ulaşmak demektir. Farklı şekilde yorumlanan rüya beklenmedik bir haber alarak şaşkınlık yaşamak, hayrete düşülecek bir olayla karşılaşmak şeklinde de tabir edilir. Gözü kara biriyle evlenmek, cesur evlatlara sahip olmak ve dürüst dostlar edinmek manasına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şarjör Boşaltmak

Her şekilde kişinin üstündeki yükten kurtulacağını ve sıkıntılarını atacağını müjdeler. Güzel ve hayırlı gelişmelere yorumlanan rüya, sevinçten havalara uçulacak bir olayı da bildirir. Rüya sahibinin hayatında unutulması güç bir durumun yaşanacağını, mutluluk dolu günler geçirileceğini gösterir. Diğer taraftan kişinin tabiri caizse eteğindeki taşları dökeceğine yorulur. Düşmanı olan, çekemeyen, kıskanç tanıdıkları olanların veya iftiraya, haksızlıklara uğrayanların içlerini dökeceklerini, bu kimselerin kötülüklerini yüzlerine vuracaklarını ve rahatlayacaklarını ifade eder.Rüyada Şarjör Doldurmak

Geleceğe yönelik adımlar atmak isteyenlerin karşılaşabilecekleri tehlike ve aksiliklere karşı önceden tedbir alacak şekilde hazırlık yapacaklarını, adımlarını daima sağlam şekilde atacakları için başarısızlığa uğrama ihtimallerinin düşük olacağını bildirir. Güç kazanmak şeklinde de yorumlanan rüya iş hayatında herkesin saygı duyduğu, bahsederken yücelttiği biri halline gelineceğinin haberini de verir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarjör görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarjör gördüyseniz

    Yeni şeyler öğrenmeniz veya yeteneklerinizi geliştirmeniz ilerlemenize yardım edebilir.
    Yaratıcı planlar yapabilir, yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz veya çok mutlu olmanıza yardım edebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boş şarjör görüldüyse kişisel yeteneklerini geliştireceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mermi ve şarjör görüldüğünde çok başarılı işlerin altına imza atacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına delalet ettiğine inanılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarjör doldurmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarjör doldurmak görmek ticaret ehli kimse olacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine alamet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarjör değiştirmek rüya sahibi için kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarjör kaybetmek günahların af olacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tüfek şarjörü görüldüğünde ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bereketli işler yapacağına tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya yorumlayanlara göre rüyada şarjör boşaltmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tabanca şarjörü görüldüğünde rakiplerin teker teker alt edileceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, zenginlik sahibi olunacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarjör alınması kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine alamet ettiği söylenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dolu şarjör görüldüğünde sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına rivayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarjör mermi görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, huzurunun eski haline döneceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarjör mermi gördüyseniz

    Hemen toparlanmaya bakın.
    Ortam değişikliği, arkadaşlarla yapılacak aktiviteler veya ilginç yerlere yapılacak seyahatler hayatla ilgili vizyonunuzu genişletebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarjöre mermi basmak sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına rivayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya yorumlayanlara göre rüyada şarjöre mermi doldurmak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada şarjörden mermi çıkarmak işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarjöre mermi takmak yeni bir hayata merhaba denileceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına yorumlanır.

Rüyada şarjöre mermi koymak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına delalet ettiği söylenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada silah şarjörü görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine tabir olunur.
Rüyada silah şarjörü gördüyseniz
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Birbirinden farklı konuları ya da başlıkları birbiriyle sentezlemek sizin için ilginç bir yaklaşım olsa da, istediğiniz sonuçları getirmesi zor olabilir.
    Şimdilik biraz yavaşlamanızda veya sinirlerinize hakim olmanızda fayda var.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya yorumcularına göre rüyada silaha şarjör takmak kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boş silah şarjörü görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dolu silah görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına inanılmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dolu silah gördüyseniz

    Ailenizden ya da evliyseniz eşinizden kaynaklanan bazı sıkıntılarınız olabilir.
    Karışık mesajlar veren kişilere nasıl tepki vereceğinizi şaşırabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarjörü dolu silah görüldüğünde bazı kişilerin kalbini kıracağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çanta dolusu silah görüldüğünde çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kamyon dolusu silah görülmesi atılan adımların boşa çıkacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine alamet ettiğine inanılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada içi dolu silah görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, güzel huylarının değişeceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine alamet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mermi dolu silah görülmesi yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına inanılmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dolu silah taşımak çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, istenmeyen bir yolculuğa, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dolu silah şarjörü görüldüyse büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, kalp kırıklığına neden olacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağzında mermi görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine inanılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağzında mermi gördüyseniz

    Asabi gerilimleriniz sonucu, ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.
    Daha fazla soru sorulması gerekiyor olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tabir edenlere göre rüyada silahın ağzına mermi vermek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, zararlarını telafi edeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya alimlerine göre rüyada ağzından mermi çıkması yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine rivayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarjör görmek, genel manada kişinin bazı hazırlıklar yapacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına yorumlanır. Riskli bir süreç geçirenler yahut iş anlamında riski büyük olan kimseler için alınacak önlemleri işaret ederken, öngörünün yükseleceğini de haber verir. Rüya sahibinin etrafında dönen dolapların farkına varacağını, kendisine tuzak kuranları göreceğini ve kötülüklere, haksızlıklara karşı önlemini önceden alıp, hazırlıklı olacağına alamettir. Düşmanların hamlelerinden akıllıca sıyrılmak, her durumda aklı, bilgiyi ve sağduyuyu ön planda tutmak, başarıya güçlüklerin üstesinden gelerek, alın teri ile ulaşmak demektir. Farklı şekilde yorumlanan rüya beklenmedik bir haber alarak şaşkınlık yaşamak, hayrete düşülecek bir olayla karşılaşmak şeklinde de tabir edilir. Gözü kara biriyle evlenmek, cesur evlatlara sahip olmak ve dürüst dostlar edinmek manasına da gelir.Rüyada Şarjör Boşaltmak

Her şekilde kişinin üstündeki yükten kurtulacağını ve sıkıntılarını atacağını müjdeler. Güzel ve hayırlı gelişmelere yorumlanan rüya, sevinçten havalara uçulacak bir olayı da bildirir. Rüya sahibinin hayatında unutulması güç bir durumun yaşanacağını, mutluluk dolu günler geçirileceğini gösterir. Diğer taraftan kişinin tabiri caizse eteğindeki taşları dökeceğine yorulur. Düşmanı olan, çekemeyen, kıskanç tanıdıkları olanların veya iftiraya, haksızlıklara uğrayanların içlerini dökeceklerini, bu kimselerin kötülüklerini yüzlerine vuracaklarını ve rahatlayacaklarını ifade eder.
Rüyada Şarjör Doldurmak

Geleceğe yönelik adımlar atmak isteyenlerin karşılaşabilecekleri tehlike ve aksiliklere karşı önceden tedbir alacak şekilde hazırlık yapacaklarını, adımlarını daima sağlam şekilde atacakları için başarısızlığa uğrama ihtimallerinin düşük olacağını bildirir. Güç kazanmak şeklinde de yorumlanan rüya iş hayatında herkesin saygı duyduğu, bahsederken yücelttiği biri halline gelineceğinin haberini de verir.
Rüyada Şarjör Görmenin Psikolojik Yorumu

Yıllarca kendisine yapılan haksızlıkları, ağır ve olumsuz eleştirileri içine atan kimselerin kendilerini fazlasıyla yorulmuş ve kırılmış hissettiklerini, kendilerine zarar veren insanlara yaptıklarını ifade etmeyi, yüzlerine söylemek istediklerini fakat yapamadıklarını ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şarjör görmek, rüya sahibinin iş ve sosyal yaşamındaki art niyetli insanların olmasına ve bunlar için alınan tedbirlere işaret eder. Bu rüyayı görenlerin olabilecek gelişmelere dair her zaman hazırlıklı olması olarak tabir edilmiştir. Rüyada şarjör görmek, kişinin çevresinde kendisine zarar vermek isteyen kişilerin varlığından haberdar olmasına delalet eder. Görülen bu rüya kişinin bu gelişmeleri önceden sezip düşmanlarına karşı üstün gelmesi olarak rivayet olunur. Rüyada şarjör görmek, kişinin iş yaşamında riski büyük işler içersine girmesine akıllıca yaklaşıp kazancının büyük olacağına yorulur. Bu rüyayı görenlerin bekar iseler gözü kara ve cesur bir kişi ile evleneceklerine yorumlanır. Rüyada şarjör görmek, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.Rüyada Şarjör Görmek Ne Demek

Rüyada şarjör görmek, rüya sahibinin iş yaşamında güçlü ve dişli rakipler ile mücadele edeceğine işaret eder. Bu rüyayı görenlerin soğuk kanlı olaylar karşısında kendini kaybetmeyen bir yapıya sahip olmalarına delalet eder. Görülen bu rüya kişinin her daim dik bir duruşa sahip olmasına ve hem fiziken hemde ruhen sağlam bir yapıda olduklarına delalet eder. Aynı zamanda bu rüya erkek evlat sahibi olmak olarak tabir edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boş Şarjör Görmek

Rüyada boş şarjör görmek, kişinin kendisini ilgilendirmeyen işlere müdahil olup kendisini sıkıntı ve sorunlar içersinde bulmaya işaret eder. Bu rüyayı görenlerin aslı astarı olmayan yalan haberler ile moralinin bozulup üzüleceğine delalet eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin çabuk sinirlenip tez yumuşayan biri olmasına yorulur.

Rüyada Dolu Şarjör Görmek

Rüyada dolu şarjör görmek, rüya sahibinin yaptığı akıllıca adımlar ve davranışlar ile gelecek yaşamını garanti altına almalarına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin iş ve sosyal yaşamı ile çevresinin beğenisini kazanıp saygı duyulan bir kişilik olmalarına delalet eder. Aynı zamanda bu rüya her daim tetikte olmak olarak da tabir edilmiştir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

592 Aktif
2 Üye ve 590 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13433
Dün : 21898
Toplam : 48093587
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...