Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
603 okuma
Ba - De Rüya kategorisinde Rüyakar (5.5k puan)  
merhaba, dün çok ilginç bir rüya gördüm .. büyük bir han avlusu cemiyet vardı... bu cemiyetin sahibi bendim. eski iş yerimde ( suan husumetli oldugum sahıs) gerçek hayatta eski erkek arkadaşımla aramı açtı. rüyamda ise bu adam bana eski erkek arkadaşımla konuşacağını söyledi yani bizi barıştıracağını söyledi. daha sonra eski erkek arkadaşım bir araba ( sanırım yanında bir kaç bayan vardı ve bayanlardan biri annesi ) içinde direksiyona elini koymuş bana bakıyor ve kur yapıyordu. ben şok oldum onu görünce. yanımda ablam ve kız kardeşlerim vardı. sonra karşı karşıya geldik. parmağında yüzük var gibiydi sonra bakınca "BİLAL ve HÜLYA" yazan bir künye yani bileklik gördüm ve onu kopardım. koparmama bir şey demedi. simsiyah giyinmiş. daha sonra tatile gideceğini ve tatili de benim bir arkadaşımın ayarladığını söyledi. ayağına siyah bot giyiyordu. ona sarıldım ama ellerini yukarıya kaldırdı.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

12 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
han genelde geçici bir haves yada yolculuk çağrışımı yapar. bazende hayırlı bir işin başlangıcıdır. cemiyetin başında olman söz sahibi olmak istediğine yada olacağına çıkar. ayrıca cemiyet içinde olman bir ikilem yaşadığına da işaret eder. yani hem olmlu hemde olumsuz yönde net bir karar veya bir bilgiye ihtiyacın var eski arkadaşını hala seviyorsan durumu netleştirmen gerekebilir. onun fikrini de bilmediğim için onun fikrininde netleşmesi gerekir ki bu da yorum sağlıklı olsun onun hakkında ki hislerin nedir onun hisleri nedir bunları netleştir bence.  buradan sonraki kısımda psikolojik bir durum hakim burası belkide çok anlam ifade etmeyebilir. eski erkek arkadaşınla ilgili duygularını bilemiyorum ama bilinçaltın sanki bir kızgınlığı çağrıştırdı bende. aradaki şahısla ilgili kızgınlığının hala içinde olduğunu düşünüyorum. son kısımda gene durumunuzu bilmememden ötürü net bi yorum yapamadığım bir durum . ayrıca sevgili rüyalarını genelde bilinçaltı yada psikolojik değerlendirdiğim için (benim bu tür rüyalarım hiç geçekleşmedi çünki).bu rüya yı da daha çok sizin hala aklınızın bir köşesinde bu olayın devam ettiğini düşünüyorum. rüya olarak bakarsak barıştıracağını söylemesi aranızı açan kişinin hala pişman olmadığını işaret edebilir ayrıca  belki bu konuda yüz yüze olsaydık daha net değerlendirebilirdik.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
eski erkek arkadaşın aradığı aşkı  bulamamış olabilir . rüya olarak değerlendirirsek.
Ba - De Rüyakar (5.5k puan)  
Siyah ayakkabı giymesi ?
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
huzursuzluk olabilir.
Ba - De Rüyakar (5.5k puan)  
Genel olarak toplarsak benle ilgili düşüncesi olumsuz mu?
Ba - De Rüyakar (5.5k puan)  
Son olarak benim ona sarılmam ?
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzelmesinden umudun var.
Ba - De Rüyakar (5.5k puan)  
Evet yoksa engeli neden açıp kapasın ki defalarca
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
birinin sizinle ilgili olarak arabulucu olması gerekir. ama güvenilir birinin.
+3 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
nickden dolayı inceledim rüyayı az buçuk. Bilinçaltınız size bir nevi gerçekleri yani sizin kabullenmek istemediğiniz gerçekleri göstermiş. Yani şu bizi ayıran dediğinizin bir suçu yok bence. Ben bi de ondan dinleyim derim.
saygılar
0 oy
Ba - De Rüyakar (5.5k puan)  
yanlış incelemişsiniz... bizi ayıran adam gelip bana söylemedi zaten buna kulak misafiri olan ortak tanıdığım bizzat gelip söyledi. tespitiniz çok yanlış.
0 oy
Ba - De Rüyakar (5.5k puan)  
yanlış incelemişsiniz... bizi ayıran adam gelip bana söylemedi zaten buna kulak misafiri olan ortak tanıdığım bizzat gelip söyledi. tespitiniz çok yanlış.ayrıca rüyalar az buçuk incelenmemesi gerekiyor diye düşünüyorum.  nickim den mi bu kanıya vardınız rüyamdan mı anlamadım açıkcası :)
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
yok... Sizin nick benim ise yok. Benzerliktem dolayı dikkatimi çekti
0 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
ben sadece düşüncemi söyledim. Rüya yorumcusu değilim. Bir de inan bana her denilene inanma. Bizi bu ayırdı demek çok yanlış olur. Seven adam zaten ayrılmaz öyle. Aynısını bana yaptılar ondan biliyorum. Ama sonradan çözdüm olayı
0 oy
Ba - De Rüyakar (5.5k puan)  
yorumcu değilseniz düşünce paylaşmamanızı öneriyorum size. var sayımlarla hayatımda ki olan olumsuzlukları değil gördüğüm rüyaya yorum istedim.

sevgiler.
0 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
uzun düşüncem var ise yoruma yazarım. Bu arada bilinçaltı rüyaları çok geniş bir konu. Burdaki en iyi yorumcu bile kesinlikten bahsedemez
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bilal ve hülya kısmını anlamadım sizin isminiz gibi değerlendiriyorum. ama rüya olarak değerlendirirsem eski erkek arkadaşının aşk için çok uygun biri olmadığına yada halen daha aşkı bulamadığına yorumluyorum. senki gerçekten aşık olacak biri değil gibi sezinledim ben. yani aşkı ciddiye almayan biri gibi.kur yapması bunu çağrıştırıyor bende.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
gene rüya olarak bakarsak künyeyi koparman kızgınlığını ve onun sesini çıkarmaması haklılığını gösteriyor ses çıkarmaması da bu yüzdendir. senin haklı olman sebebi iledir. ayrıca eski sevgililer genelde yeni bir ilişkiye işaret edebilirler. bilinçaltı ve psikolojinin dışında rüya olarak değerlendirirsek.
0 oy
Ba - De Rüyakar (5.5k puan)  
Biz erkek arkadaşımla ayrıyız ama o ara ara engelimi kaldırıp tekrar engelliyor sanırım kararsız bilemiyorum evet kızgınlığım 3. Kişilere geçmedi netlik konusunda ben barışmak istiyorum aslında ama o sanırım gel git yaşıyor künye konusunda ne diyorsun ?
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bence onun kafası karışık ama sende öfkeli gibisin problem çok büyük değilse  ona daha yakın olman gerekebilir. daha doğrusu olayın aslını ona bi şekilde anlatman . yüzük ve künye olarak bakalım senden vazgeçemediğini ama daha  net olması gerektiğini algıladım. tabi onun.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
onun net olması gerek belki sorun budur. aradaki üçünçü kişilerin etkilememesi gerekir onu. ya seviyor yada sevmiyor bence bunu netleştirmek gerekir ki sende kendine yön verebilesin.

İlgili rüyalar

+3 oy
9 yorum 378 okuma
+24 oy
9 yorum 302 okuma
Bufalo 14 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Bufalo Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 167 okuma
+7 oy
2 yorum 336 okuma
13 Ocak 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+7 oy
2 yorum 280 okuma
Nazlı GÜNGÖR 31 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Nazlı GÜNGÖR Rüyakar (2.4k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 392 okuma
B 22 Eylül 2019 Rüya kategorisinde B Uzman Yorumcu (23.2k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 150 okuma
Önay Akın 3 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 223 okuma
Mila 3 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Mila Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 129 okuma
6 Aralık 2016 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+2 oy
1 yorum 187 okuma
türkan 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde türkan Rüyakar (2.4k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 221 okuma
Misafir 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 167 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

441 Aktif
0 Üye ve 441 misafir
Bugün : 11
Dün : 21898
Toplam : 48080213
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...