Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
335 okuma
Rossess Rüya kategorisinde Rüyakar (3.5k puan)  
Rüyamda bir sınıftaymışım. Tanımadığım insanlar arkadaşlarımmış ve bir arkadaşım yanıma gelip 'küpelerimizi değiştirelim mi?' dedi bende 'bana yakışırsa olur' dedim. Sonra 'şapkalarımızı değiştirelim mi?' dedi bende değiştiririrsek mutlu olur diye kabul ettim ve onun şapkasını denemek için saçımtaki tokayı çıkardım. Saçım kısa ve düzdü, normalde uzun ve kıvırcık saçlarım var.  Şapkayı denerken beyaz atkı taktım ve  kırmızı uzun kaşe montta giydim. Şapkaların ikiside beyaz ve örgüydü. Sadece modelleri farklıydı.(reelde tesettürlüyüm)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+7 oy
Yıldız Tozu Rüya Yorumcusu (19.4k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada küpe görmek , tavsiye ve nasihati işaret eder, kulağına küpe olsun derler ya onun gibi.

Rüyada görülen kıyafetler ise, duygu durumumuzu ve hislerimizi sembolize eder. Kıyafetlerin malzemesi peluş gibi doğal iplik ve kumaştan yapılma ise duygu ve hislerimizi kaynağı göksel tesirlerdir. Ancak kıyafetin malzemesi sentetik yani insan yapımı yapay malzeme ise, duygu ve hislerimizde kaynağında insan tesiri söz konusudur.

Şimdi bu açıklamalardan sonra gelelim senin rüyanın yorumuna;

Şapka başa takıldığı için yüksek seviyeyi işaret eder. Beyaz örgü şapka ve beyaz atkı ise, örgü doğal iplikten yapılma olduğu için üstelik beyaz renk olduğu için senin sezgileri ve soyutla bağlantısı güçlü, yüksek enerjili bir insan olduğunu gösteriyor.

Etrafında senin bu yanının farkında olan, nasihatlarını önemseyen, ancak sorunları olan biri var gibi sezinledim. Onun dertlerini dinlerken, o konuyla fazla özdeşleşip onun duygu durumunu giyiniyorsun. Dikkat etmelisin, birine yardım edebilirsin bu çok güzel birşey ama onun dertlerini dinlerken olumsuz duygu durumu ile özdeşleşmemen gerekir.  Bu senin enerjini düşürür. Kırmızı kaşe mont giyinmen onun olumsuz duygularını da giyindiğini gösteriyor.

Tokayı çıkarman ve saçını düz olarak görmen, bu kişinin karmaşık olayları çözümlemesinde yardımcı olacağını gösteriyor. Yani sorun her ne ise düzlüğe çıkacak ve çözümlenecek. Ancak saçının kısa olması seninde bu konudan duygusal olarak etkileneceğini işaret ediyor olabilir.

Bence bilinçaltın, insanlara yardım ederken dertleriyle fazla özdeşleşmemen gerektiği ile ilgili seni uyarıyor, çünkü enerjisi yüksek bir insansın ve olumsuz duygular enerji düşürür.

Rüyan hayır olsun Rossess, sevgiler.
+5 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Çok teşekkür ederim yorumunuz için emeğinize sağlık :) Yine yorumunuz da nokta atışları vardı. İnsanların dertleriyle kendi derdimmiş gibi dertlenirim. Enerji mi düşük hissediyordum sayende nedenini öğrendim. Sezgilerim konusuna gelirsek evet çok güçlü, yanıldığım çok nadir oluyor. Sanırım rüyayı dikkate alıp kendime dikkat etmeliyim.
Yıldız Tozu Rüya Yorumcusu (19.4k puan)  
Rica ederim Rossess, beğenmene sevindim :)

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 149 okuma
+8 oy
2 yorum 378 okuma
Rossess 1 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 289 okuma
Şahıs 18 Ekim 2020 Tabir kategorisinde Şahıs Rüyazede (2.0k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 229 okuma
0 oy
0 yorum 29 okuma
0 oy
0 yorum 54 okuma
Yagmur2012 21 Ekim 2023 Rüya kategorisinde Yagmur2012 Karabasan (50 puan)   yazdı
0 oy
1 yorum 196 okuma
atelye 12 Ekim 2021 Rüya kategorisinde atelye Karabasan (97 puan)   yazdı
+8 oy
10 yorum 287 okuma
X. X. X. X 8 Haziran 2020 Rüya kategorisinde X. X. X. X Rüyazede (2.0k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 172 okuma
Kont36 25 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Kont36 Rüyakar (2.6k puan)   yazdı
+12 oy
8 yorum 389 okuma
Adams 26 Temmuz 2019 İstihare kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 157 okuma
rumuzz3 25 Eylül 2022 Rüya kategorisinde rumuzz3 Karabasan (693 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 173 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

617 Aktif
1 Üye ve 616 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 11835
Dün : 21898
Toplam : 48091992
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...