Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
2.6k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Tabanca Görmek
Rüyada tabanca görmenin hem olumlu hem de olumsuz anlamları vardır. Tabanca rüyada kudret ve asalet anlamına gelirken bir yandan da tatsız haber ve haksız yere suçlanma anlamlarına da gelmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

115 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Tabanca kullandığını görmek iftira tehlikesine, satın almak bir dedikoduya maruz kalmaya, temizlediğini görmekse yeni bir işe delalettir. Rüyada tabanca ile belli bir hedefe ateş etmek, ihtirasa; tabanca ile vurulmak, karşı cinsten birine kuvvetli bir şekilde aşık olduğuna işarettir.

Rüyada tabanca güçlü ve saygı duyulan biri olmak demektir. Elinde tabanca olan kimse, yaşamında yüksek makamlara yükselir. Rüyada tabanca kullanmak, bir iftiraya uğrayacağınıza yorumlanır.

Rüyada tabanca satın aldığını gören kişi, çevresinden, komşularından ya da arkadaşlarından kendisi hakkında kötü şeyler duyabilir. Bu kişiler rüya sahibinin arkasından konuşarak gıybet edecek anlamına gelir.

Rüyada elinde tabanca olduğunu fakat bununla ateş etmediğini gören, kötü sözlerle herkesi kıracak mevkide iken, bunu yapmaktan çekinir.

Rüyada tabanca temizlemek güzel şeylere ve yaşanacak yeniliklere işaret etmek. Rüyasında tabanca temizlediğini gören kişinin hayatında yeni gelişmeler meydana gelecek demektir. Bu meslek hayatı ile ilgili bir yenilikte olabilir, özel hayatla ilgili bir yenilikte olabilir. Yeni başlangıçların müjdecisidir.

Rüyada belinde veya yanında bir tabanca olduğunu görmek hiç ummadığı biri tarafından bir zarara uğratılacağına delalet eder.

Rüyada tabancayla vurulmak kötü bir şey değil bilakis güzel bir şeydir ve bir kapıyı çalmak üzere olan güzel bir aşkı işaret eder. Rüya sahibinin birine sırılsıklam aşık olacağı anlamına gelir.

Rüyada Başkasının Elinde Tabanca Görmek, uzak bir yerden gelecek ve elde bulunan bir iş ya da yaşanan bir tatsızlığı ortadan kaldıracak bir haberdir. Kişinin bir kimse aracılığıyla öğreneceği ve insanlar üzerinde tartışmaya ve olayı irdeleme gereksinimine neden olacak bir haberin geleceğine işaret eder. İnsanların uzun süre üzerinde konuşacağı hatta bazılarının da dedikodusunu edeceği bir gerçeğin ortaya çıkması demektir.

Rüyada Tabanca Saklamak, üzeri örtülmeye çalışılan ve hiç kimse öğrenmesin diye üzerine titrenen bir mesele olduğu anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin kendisini ilgilendiren bir konuyu ya da tamamen kendisinden bağımsız bir konuyu sevdiği bir kimseyi korumak ve sıkıntıdan kurtarmak için ortaya çıkmaması için çaba gösterdiğine işaret eder.

Rüyada Tabanca Sesi Duymak, irkilmek, sıçramak ya da bir korku yaşamak demektir. Rüyayı gören kişiye yavaş yavaş yani onu alıştıra alıştıra söylenmesi gereken bir gerçeğin hiç beklemediği bir anda ve aniden söylenmesi sonucu yaşayacağı şoka alamet eder.

Rüyada Tabancayla Ateş Etmek, d önüşü olmayan bir iş yapmaya ya da geri alınamayacak bir söz sarf etmeye alamet eder. Kişinin sonradan pişman olacağı ve kendisine çok kızacağı bir davranışı fevri davranarak yapacağına ya da anlık bir karar alarak yanlışa düşeceğine yorulur.

Rüyada Tabanca Doğrulttuğunu Görmek, rüyayı gören kişinin kendisine karşı yanlışlar yaptığı halde kendisini defalarca affettiği bir kişinin kendisine karşı yeniden aynı davranışta bulunması nedeniyle ona karşı kesin bir tavır alacağına ve onu hayatından uzaklaştıracağına alamet eder. Rüya sahibi bu defa hatayı kesinlikle affetmeyecek demektir.

Rüyada Polise Tabanca Yakalatmak, aile ya da topuma faydalı bir iş yapmak anlamına gelir. Kişinin bir kimsenin menfaati için ona maddi ve manevi olarak büyük desteğinin olacağına ve rüya sahibinin bu davranışı üzerine herkesten takdir alacağına, güzel sözler işiteceğine ve yüceltileceğine yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında tabanca gören kişinin  etrafında saygınlık gören, çevresi geniş ve güçlü olan bir kişi olduğu anlamına gelir. Diğer yandan da rüyasında tabanca gören kişinin haksız yere, dayanağı olmadan, boşu boşuna suçlanacağı ya da üzerine suç kalacağına işaret eder. Rüyada tabancanın çalışmaz hale gelmesi ya da zarar görmesi, rüya sahibinin birine haksızlık ederek onu derinden etkileyeceğine işaret eder. Rüyada tabancayı sadece elinde tutmak, rüya sahibinin hayatı boyunca el attığı her işi layığıyla yerine getirerek muvaffak olacağına işaret eder. Rüyasında tabancayı ateşleyen kişi de işlerinde yükselecektir. Kaynak: Rüyada Tabanca Görmek
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Kullanmak
Rüyada tabanca görmek ile tabanca kullanmak aynı anlama gelir. Rüyasında tabanca kullandığını gören kişi hak etmediği halde bir hakarete, kötü söze ya da kötü bir davranışa maruz kalabilir ya da kötü bir şey yapmakla suçlanabilir. Kaynak: Rüyada Tabanca Görmek
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Görmek


Rüyada tabanca kullandığını görmek iftira tehlikesine, satın almak bir dedikoduya maruz kalmaya, temizlediğini görmekse yeni bir işe delalettir. Rüyada tabanca ile belli bir hedefe ateş etmek, ihtirasa; tabanca ile vurulmak, karşı cinsten birine kuvvetli bir şekilde aşık olduğuna işarettir.

Rüyada tabanca güçlü ve saygı duyulan biri olmak demektir. Elinde tabanca olan kimse, yaşamında yüksek makamlara yükselir. Rüyada tabanca kullanmak, bir iftiraya uğrayacağınıza yorumlanır. Tabanca satın almak, birilerinin sizin dedikodunuzu yapacağını belirtir. Tabanca temizlemek, bir işe başlayacağınıza yorumlanır. Tabanca ile ateş etmek, hırslı ve birine işarettir. Tabanca ile vurulmak, karşı cinsten birine kuvvetli bir şekilde aşık olduğuna yorumlanır.

Uğursuzluğun habercisidir. Eğer tabancayla ateş ettiğinizi gördüyseniz, birtakım kararlar almadan önce çok iyi düşünmeniz gerektiğinin işaretidir.

Güç, kuvvet, nufüz olarak yorumlanır.

Rüyada tabanca görmek, fena söz, hüzün ve kederle yorumlanir. Rüyada elinde tabanca oldugunu fakat bununla ates etmedigini gören, kötü sözlerle herkesi kiracak mevkide iken, bunu yapmaktan çekinir.

Elindeki tabanca ile birine ates ettigini gören, o kimseye iftirada bulunur. Bos tabanca ile birine nisan aldigini gören, iftira atarak herkesi korkutur. Tabancasinin bozuldugunu veya kirildigini görmek, iftira ederek halki korkutmak ister fakat bunu basaramaz.

Bir baska rivayete görede: Rüyada tabanca görmek, düsmanla tabir edilir. Tabancasini atesligini görenin düsmani ile münakasa yapmasina isarettir. Rüyada belinde veya yaninda bir tabanca oldugunu görmek hiç ummadigi biri tarafindan bir zarara ugratilacagina; tabanca ile bir kimseye veya bir hedefe ates ettigini görmek, eger kursun hedefe degmisse, verdigi zararin büyük olduguna, kursun iska geçmis ise bu zarardan çok fazla etkilenmedigine delalet eder.

Rüyada tabanca görmek, güç, kuvvet, nüfuz olarak yorumlanır. Elinde tabanca olan kimse, hayatta çok ilerler. Ateş edende büyük başarı sağlar.

Rüyada tabanca kullandığını görmek iftira tehlikesine, satın almak bir dedikoduya maruz kalmaya, temizlediğini görmekse yeni bir ise delalettir. Rüyada tabanca ile belli bir hedefe ateş etmek, ihtirasa; tabanca ile vurulmak, karşı cinsten birine kuvvetli bir şekilde aşık olduğuna işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Görmek

Bakınız; Silah.

Rüyada tabanca güçlü ve saygı duyulan biri olmak demektir. Elinde tabanca olan kimse, yaşamında yüksek makamlara yükselir. Rüyada tabanca kullanmak, bir iftiraya uğrayacağınıza yorumlanır. Eğer tabancayla ateş ettiğinizi gördüyseniz, birtakım kararlar almadan önce çok iyi düşünmeniz gerektiğinin işaretidir.

Tabanca satın almak, birilerinin sizin dedikodunuzu yapacağını belirtir. Tabanca temizlemek, bir işe başlayacağınıza yorumlanır. Tabanca ile ateş etmek, hırslı birine işarettir. Tabanca ile vurulmak, karşı cinsten birine kuvvetli bir şekilde aşık olduğuna yorumlanır.

Rüyada elinde tabanca olduğunu fakat bununla ateş etmediğini gören, kötü sözlerle herkesi kıracak mevkide iken, bunu yapmaktan çekinir.

Tabanca ile birine nişan aldığını gören, iftira atarak herkesi korkutur. Tabancasının bozulduğunu veya kırıldığı görmek, iftira ederek halkı korkutmak ister fakat bunu başaramaz.

Rüyada belinde veya yanında bir tabanca olduğunu görmek hiç ummadığı biri tarafından bir zarara uğratılacağına delalet eder.

Tabanca ile eti yenebilen bir hayvanı öldürmek ve o havyanın etini pişirip yemek, bir işin üstesinden geleceğinize ve o işin sonucunda o işten gelecek hayrı göreceğinize delalettir. Tabanca ile vurduğu hayvanın etini yememek ise işin sonucunun sizden daha çok başkalarının hayrına dokunacağına işaret eder.

Tabanca ile eti yenemeyen bir hayvanı öldürmek yapmaya niyetlendiğiniz işin beklediğiniz sonuçları doğurmayacağının habercisidir. Etin yenmeyen bir hayvanı tabanca ile vurup yemek harama karışacağınıza, yememek ise beklediğiniz sonucu doğurmasa da o işten zarar görmeyeceğinize delalet eder.

Tabancadan kurşun çıktığı halde o kurşunun kimseye gelmediğini görmek bir belayı ucuz atlatacağınıza işaret eder.

Tabanca ile sevdiği veya aileden birini vurmak aileden birinin kalbini kırmaya onu manevi olarak yaralamaya işaret eder.

Rüyada tabancaların olduğu bir cephanelik görmek takım arkadaşlarınızla birlikte ciddi bir mücadeleye girişeceğinize, o tabancalardan alıp harekete geçmek, takım arkadaşlarınızala birlikte ne için savaşıyorsanız başarılı olacağınıza işaret eder.

Rüyada elinizdeki tabancayı bırakıp başka bir araç almak eğer tabancadan dala güçlü bir silahsa işinizde ilerlemenizi sağlayacak gelişmeler olacağına, eğer aldığınız araç tabancadan daha güçsüz bir silah ise işlerinizde ilerlemeye çalışırken imkanlarınızın sınırlı olacağına delalettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada tabanca görmek, düşmanla tabir edil
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tabanca güçlü ve saygı duyulan biri olmak demektir. elinde tabanca olan kimse, yasamında yuksek makamlara yukselir. ruyada tabanca kullanmak, bir iftiraya ugrayacagınıza yorumlanır. tabanca satın almak, birilerinin sizin dedikodunuzu yapacagını belirtir. tabanca temizlemek, bir ise baslayacagınıza yorumlanır. tabanca ile ates etmek, hırslı ve birine isarettir. tabanca ile vurulmak, karsı cinsten birine kuvvetli bir sekilde asık olduguna yorumlanır.

Rüyada tabanca görmek, düşmanla tabir edilir. Tabancasını ateşlediğini görenin düşmanı ile münakaşa yapmasına işarettir.

Tabanca görmeniz sizin kötü bir söz işiteceğinize veya hüzün ve kedere maruz kalacağınıza, rüyanızda elinizde bir tabancanın bulunduğunu, fakat bununla ateş etmediğinizi görmeniz; sizin kötü sözler sarf ederek herkesi kırma imkânınız olduğu halde bunu yapmaktan çekindiğinize yorumlanır. Rüyanızda elinizdeki tabanca ile bir başkasına ateş ettiğinizi gör­meniz; sizin ateş ettiğinizi gördüğünüz kimseye bir iftirada bulunacağınıza, rüyanızda elinizdeki bir boş tabanca ile birisine nişan aldığınızı görmeniz; sizin iftira atarak herkesi korkuttuğunuza, rüyanızda tabancanızın bozulduğunu veya kırıldığını görmeniz; sizin iftira atarak halkı korkutmak istediğinize, fakat bunda muvaffak olamadığınıza delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Satın Almak
Rüyada tabanca satın aldığını gören kişi, çevresinden, komşularından ya da arkadaşlarından kendisi hakkında kötü şeyler duyabilir. Bu kişiler rüya sahibinin arkasından konuşarak gıybet edecek anlamına gelir. Kaynak: Rüyada Tabanca Görmek
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Tabanca görmeniz sizin kötü bir söz işiteceğinize veya hüzün ve kedere maruz kalacağınıza, rüyanızda elinizde bir tabancanın bulunduğunu, fakat bununla ateş etmediğinizi görmeniz; sizin kötü sözler sarf ederek herkesi kırma imkânınız olduğu halde bunu yapmaktan çekindiğinize yorumlanır. Rüyanızda elinizdeki tabanca ile bir başkasına ateş ettiğinizi gör­meniz; sizin ateş ettiğinizi gördüğünüz kimseye bir iftirada bulunacağınıza, rüyanızda elinizdeki bir boş tabanca ile birisine nişan aldığınızı görmeniz; sizin iftira atarak herkesi korkuttuğunuza, rüyanızda tabancanızın bozulduğunu veya kırıldığını görmeniz; sizin iftira atarak halkı korkutmak istediğinize, fakat bunda muvaffak olamadığınıza delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Tabanca rüyası, kötü söz ve üzüntüyle tabir olunur. Elindeki tabancayı kullanmadığını, bununla kurşun atmadığını gören, halka eziyet edebilecek mevkide olmasına rağmen bundan kaçınır.
Kirmani'ye göre, elindeki tabanca ile birine kurşun attığını gören kimse, o şahsa iftira eder. Boş tabanca ile nişan aldığını gören, halkı tehdit eder. Tabancası bozulan şahıs; halka iftira etmek, eziyet çektirmek ister. Fakat buna muvaffak olamaz. Tabirci bu rüyada ufak madeni şeyler atan bir yay cinsini esas almış; tabancayı buna kıyas etmiştir. Bilindiği gibi büyük yorumcuların yaşadıkları devirlerde tabanca yoktu. (Ayrıca Bkz. Tüfek.)
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Görmek

Rüyada Tabanca Görmek

Rüyada tabanca görmek, hayırlara yorulur. Rüyada görülen tabancanın manası saygınlık, kudret, zafer, başarı, yükseliş, mevki, ve rütbedir. Rüya sahibinin çevresinde rakiplerinin var olacağına, bu rakiplerini alt etmek için çok çalışacağına delalet eder.

Rüyada görülen tabanca hakkında bazı rüya tabircileri kurtuluş ve güven manalarına geldiğini belirtmiştir. Rüya sahibinin tabancayı ateşlediğini görmesi, arzularının ve dileklerinin yerine geleceğine işarettir. Rüyada belinde tabanca görmek, rüya sahibinin büyük başarılara imza atacağına, şansının ve bahtının açık olacağına ve karşısına çok güzel fırsatların çıkacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tabanca görmenin anlamı, tek bir şekilde tabir edilmez. Tabanca rüyalarının hem olumlu, hemde olumsuz yorumları mevcuttur. Tabancanın rüyada görülmesi güç ve kudrete delalet ederken, aynı zamanda tatsız habere de işaret etmektedir. Elinde tabanca olduğunu gören iş hayatında yüksek mevkilere kavuşur ve hayırlı kazançlar elde eder. Rüyada tabanca kullandığını gören kişi, haksız yere iftiraya uğrar. Eğer elinizdeki tabanca ile ateş ettiğinizi görürseniz, alacağınız bir takım kararlar için acele etmemeniz gerektiğini ve iyi düşünerek hareket etmeniz gerektiğini gösterir. Rüyasında tabanca gören kişi, etrafında saygınlık gören, çevresi geniş ve güçlü olan kişi manasına gelir. Diğer yandan bazı rüya alimlerine göre rüyasında tabanca gören kişi, haksız yere suçlanacağına veya üzerine suç kalacağına işaret eder. Rüyasında tabancanın tetiğine basarak ateşlediği gören kişinin işlerinin açılarak yüksek kazançlar elde edeceğinin göstergesidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca veya Silahla Vurulduğunu Görmek
Rüyada Silah Görmek

Rüyada tabanca kullandığını görmek iftira tehlikesine, satın almak bir dedikoduya maruz kalmaya, temizlediğini görmekse yeni bir işe delalettir. Rüyada tabanca ile belli bir hedefe ateş etmek, ihtirasa;

Rüyada tabanca ile vurulmak, karşı cinsten birine kuvvetli bir şekilde aşık olduğuna işarettir.

Rüyada tabanca güçlü ve saygı duyulan biri olmak demektir. Elinde tabanca olan kimse, yaşamında yüksek makamlara yükselir.

Rüyada tabanca kullanmak, bir iftiraya uğrayacağınıza yorumlanır.

Tabanca satın almak, birilerinin sizin dedikodunuzu yapacağını belirtir. Tabanca temizlemek, bir işe başlayacağınıza yorumlanır. Tabanca ile ateş etmek, hırslı ve birine işarettir.

Tabanca ile vurulmak, karşı cinsten birine kuvvetli bir şekilde aşık olduğuna yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tabanca görmek, hüzün ve keder olarak yorumlanır. Tabanca gören kişi acı ve keder yaşayabilir. Alacağınız bir haber sizi çok üzebilir. Hasta olan bir yakınınızdan üzücü bir haber alabilirsiniz. Yakın bir arkadaşınızın derdine üzülebilirsiniz. Kişi üzücü haberlerle yoğun bir dönem geçirecektir. Başkasının zor durumu sizi çok üzebilir. Hüzünlü bir olay sizi etkileyecek ve enerjinizi düşürecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tabanca görmek

Rüyada tabanca görmek, güçlü ve saygı duyulan biri olmak demektir.

Rüyada tabanca kullandığını görmek iftira tehlikesine, satın almak bir dedikoduya maruz kalmaya, temizlediğini görmekse yeni bir ise delalettir.

Rüyada tabanca ile belli bir hedefe ateş etmek, ihtirasa; tabanca ile vurulmak, karşı cinsten birine kuvvetli bir şekilde aşık olduğuna işarettir.

Elinde tabanca olan kimse, yaşamında yüksek makamlara yükselir.

Rüyada tabanca kullanmak, bir iftiraya uğrayacağınıza yorumlanır.

Tabanca satın almak, birilerinin sizin dedikodunuzu yapacağını belirtir.

Tabanca temizlemek, bir ise başlayacağınıza yorumlanır.

Tabanca ile ateş etmek, hırslı ve birine işarettir.

Tabanca ile vurulmak, karşı cinsten birine kuvvetli bir şekilde aşık olduğuna yorumlanır.

Rüyada tabanca görmek, uğursuzluğun habercisidir.

Eğer tabancayla ateş ettiğinizi gördüyseniz, birtakım kararlar almadan önce çok iyi düşünmeniz gerektiğinin işaretidir.

Güç, kuvvet, nufüz olarak yorumlanır.

Rüyada tabanca görmek, fena söz, hüzün ve kederle yorumlanır.

Rüyada elinde tabanca olduğunu fakat bununla ateş etmedığını gören, kötü sözlerle herkesi kiracak mevkide iken, bunu yapmaktan çekinir.

Elindeki tabanca ile birine ateş ettiğini gören, o kimseye iftirada bulunur.

Bos tabanca ile birine nisan aldığını gören, iftira atarak herkesi korkutur.

Tabancasinin bozuldugunu veya kırıldığını görmek, iftira ederek halkı korkutmak ister fakat bunu başaramaz.

Bir başka rivayete göre de rüyada tabanca görmek, düşmanla tabir edilir.

Tabancasini ateşligini görenin düşmanı ile münakasa yapmasina işarettir.

Rüyada belinde veya yaninda bir tabanca olduğunu görmek hiç ummadigi biri tarafından bir zarara uğratilacağına; tabanca ile bir kimseye veya bir hedefe ateş ettiğini görmek, eğer kursun hedefe degmisse, verdigi zararin büyük olduğuna, kursun iska geçmis ise bu zarardan çok fazla etkilenmediğine delalet eder.

Rüyada tabanca görmek, güç, kuvvet, nüfuz olarak yorumlanır.

Elinde tabanca olan kimse, hayatta çok ilerler.

Ateş edende büyük başarı sağlar.

Rüyada tabanca kullandığını görmek iftira tehlikesine, satın almak bir dedikoduya maruz kalmaya, temizlediğini görmekse yeni bir ise delalettir.

Rüyada tabanca ile belli bir hedefe ateş etmek, ihtirasa; tabanca ile vurulmak, karşı cinsten birine kuvvetli bir şekilde aşık olduğuna işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Görmek

Rüyada tabanca görmek: Hakkınızda dedikodu yapılacağına veya bir iftiraya uğrayarak bundan büyük bir üzüntü duyacağınıza yorumlanır.
Rüyada tabanca kullandığını görmek iftira tehlikesine, satın almak bir dedikoduya maruz kalmaya, temizlediğini görmekse yeni bir işe delalettir. Rüyada tabanca ile belli bir hedefe ateş etmek, ihtirasa; tabanca ile vurulmak, karşı cinsten birine kuvvetli bir şekilde âşık olduğuna işarettir.
Rüyada tabanca güçlü ve saygı duyulan biri olmak demektir. Elinde tabanca olan kimse, yaşamında yüksek makamlara yükselir. Rüyada tabanca kullanmak, bir iftiraya uğrayacağınıza yorumlanır.
Tabanca satın almak, birilerinin sizin dedikodunuzu yapacağını belirtir. Tabanca temizlemek, bir işe başlayacağınıza yorumlanır. Tabanca ile ateş etmek, hırslı ve birine işarettir. Tabanca ile vurulmak, karşı cinsten birine kuvvetli bir şekilde âşık olduğuna yorumlanır.
Uğursuzluğun habercisidir. Eğer tabancayla ateş ettiğinizi gördüyseniz, birtakım kararlar almadan önce çok iyi düşünmeniz gerektiğinin işaretidir. Güç, kuvvet, nüfuz olarak yorumlanır.
Elindeki tabanca ile birine ateş ettiğini gören, o kimseye iftirada bulunur. Boş tabanca ile birine nişan aldığını gören, iftira atarak herkesi korkutur. Tabancasının bozulduğunu veya kırıldığını görmek, iftira ederek halkı korkutmak ister fakat bunu başaramaz.
Bir başka rivayete göre de; Rüyada tabanca görmek, düşmanla tabir edilir. Tabancasını ateşliğini görenin düşmanı ile münakaşa yapmasına işarettir. Rüyada belinde veya yanında bir tabanca olduğunu görmek hiç ummadığı biri tarafından bir zarara uğratılacağına; tabanca ile bir kimseye veya bir hedefe ateş ettiğini görmek, eğer kurşun hedefe değmişse, verdiği zararın büyük olduğuna, kurşun ıska geçmiş ise bu zarardan çok fazla etkilenmediğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Görmenin Psikolojik Yorumu
Tabanca her ne kadar sevimsiz, gereksiz ve soğuk bir obje de olsa aslında hatırı sayılır oranda meraklısı hatta hayranı bulunmakta. Bazı insanlar için tabanca vazgeçilmez bir aletken bazılarının da tutkunu olduğu bir nesnedir. Tabancaylaçok haşır neşir olan kimseler böyle rüya gördüklerinde mutlaka silahla ilgili bir planları var demektir. Örneğin yeni bir tabanca edinmek ya da koleksiyonlarına yeni bir tabanca eklemek gibi çünkü çok insanda da tabanca biriktirme hobisi bulunuyor.
Bu, aynı zamanda yukarıdaki yoruma tam tezat olarak kişideki tabanca korkusunu ifade eder. Bireyin tabancaya karşı ne kadar uzak olduğuna, adını duyduğunda bile çekindiğine ve deyim yerindeyse tüylerinin ürperdiğini gösterir. Bu durum da, rüyayı gören kişinin tabancayla ilgili onu derinden etkileyen ve bilinçaltına yer eden bir olay yaşadığı kanısına varabiliriz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tabanca görmek, düşmanla tabir edilir. Tabancasını ateşlediğini görenin düşmanı ile münakaşa yapmasına işarettir.
Tabanca görmeniz sizin kötü bir söz işiteceğinize veya hüzün ve kedere maruz kalacağınıza, rüyanızda elinizde bir tabancanın bulunduğunu, fakat bununla ateş etmediğinizi görmeniz; sizin kötü sözler sarf ederek herkesi kırma imkânınız olduğu halde bunu yapmaktan çekindiğinize yorumlanır. Rüyanızda elinizdeki tabanca ile bir başkasına ateş ettiğinizi gör¬meniz; sizin ateş ettiğinizi gördüğünüz kimseye bir iftirada bulunacağınıza, rüyanızda elinizdeki bir boş tabanca ile birisine nişan aldığınızı görmeniz; sizin iftira atarak herkesi korkuttuğunuza, rüyanızda tabancanızın bozulduğunu veya kırıldığını görmeniz; sizin iftira atarak halkı korkutmak istediğinize, fakat bunda muvaffak olamadığınıza delalet eder.
Tabanca rüyası, kötü söz ve üzüntüyle tabir olunur. Elindeki tabancayı kullanmadığını, bununla kurşun atmadığını gören, halka eziyet edebilecek mevkide olmasına rağmen bundan kaçınır.Kirmani'ye göre, elindeki tabanca ile birine kurşun attığını gören kimse, o şahsa iftira eder. Boş tabanca ile nişan aldığını gören, halkı tehdit eder. Tabancası bozulan şahıs; halka iftira etmek, eziyet çektirmek ister. Fakat buna muvaffak olamaz. Tabirci bu rüyada ufak madeni şeyler atan bir yay cinsini esas almış; tabancayı buna kıyas etmiştir. Bilindiği gibi büyük yorumcuların yaşadıkları devirlerde tabanca yoktu. (Ayrıca Bkz. Tüfek.)
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinden Tabanca Aldığını Görmek
Güçlü ve yetenekli bir kimsenin kanatları altında olmaya yorulur. Kişiyi çok seven bir kimsenin koruması altında olmaya, her türlü beladan onun sayesinde kurtulmaya ve en az zararla sıyrılmaya işaret eder. Aynı zamanda, bir iş için ortaklık kurulacağına rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırık Tabanca Görmek
Gözden düşmeye, mağlubiyet yaşamaya ve imaj kaybetmeye yorulur. Rüyayı gören kişinin atacağı bir adım ya da girişeceği bir işin kendisine büyük kayıplar yaşatacağına ve onu olumsuz yönde etkileyerek dibe çekeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca İle Kovalanmak
Kişinin yaptıklarının karşısında olan ve onu engellemeye çalışan bazı kişilerin kendisine karşı uyarılarını ve üsluplarını sertleştirmesine ve bu konudaki kararlılıklarını daha net şekilde göstermelerine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Tabanca Görmek
İş dünyası içinde ele geçecek ve birçok maddi kaynağın kapısını açacak büyük kozların ele geçirileceği anlamına gelir. Rüya sahibinin rakiplerine ya da düşmanlarına karşı kullanabileceği bu sayede onları dizginleyerek kontrol altına alabileceği bazı bilgi ve belgelere ulaşacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Tabanca Görmek
Güç ve bilgi zenginliği demektir. Sahip olunan bilgiler sayesinde hem çok para, hem prestij hem de büyük bir çevre edinileceğine bu sayede sırtın yere gelmeyeceğine alamet eder. Aynı zamanda, sevilen kişilere de bu sayede birçok konuda yardımcı olunacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Tabanca Görmek
Beklenmedik bir anda ve olmadık bir sebepten ötürü savunma yapmak zorunda kalmak anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin bir durum karşında kendini ve haklarını korumak mecburiyetinde olabileceğine ve bu ihtimali göz önünde bulundurarak buna hazırlanmasına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Sıkı Tabanca Görmek
Yakın zaman içinde başa bela açabilecek gereksiz bir kimse ya da boş bir iş anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin güvendiği ve sırtını yasladığı bir kimsenin kendisine verdiği sözleri tutmaması ya da çok inanarak girdiği bir işin istediği gibi olmaması demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Belinde Tabanca Görmek
Beklenmedik bir anda ve olmadık bir sebepten ötürü savunma yapmak zorunda kalmak anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin bir durum karşında kendini ve haklarını korumak mecburiyetinde olabileceğine ve bu ihtimali göz önünde bulundurarak buna hazırlanmasına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Çekilmesi
Bir sorun nedeniyle rüyayı gren kişinin hedef olması demektir. Rüya sahibinin, yaşanacak bir tatsızlık, maddi bir kayıp ya da başarısızlık nedeniyle suçlanması ya da sorumlu tutulmasına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Temizlemek
Geri plana atılmış ve vazgeçilmiş bir düşünceye yeniden sıcak bakmaya ve onun üzerine eğilmeye delalet eder. Kişinin daha önce girişimde bulunduğu fakat sonra cesaretinin kırıldığı bir planını devreye sokmak için yeniden cesaretlenmeye ve bu defa daha cesur ve kararlı olmaya alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oyuncak Tabanca Görmek
Amacını gerçekleştirememeye ve yarı yoldan dönmeye bu nedenle de sonuca varamamaya yorulur. Kişinin bir isteğinin olmamasına bu durumdan da hayır görülmeye işaret eder. Kişiye, her işte bir hayır vardır dedirtecek bir olay yaşanacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabancayla Vurulmak Ama Ölmemek
Eğitim hayatı ya da iş hayatı içinde ortaya çıkan ve çok büyük bir zarar verebilecek zorluktur. Rüyayı gören kişinin zorlanacağı ve bir karara varmak konusunda ortada kalacağı bir hale düşeceğine işaret eder. Rüya sahibinin üzerinde netleşmeden aşamayacağı bir gelişmenin yaşanması bu durumun giderilmesinin de zaman alması demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca İle Yaralanmak
Hayat içerisinde kötü bir olayın meydana geleceği ya da iş konusunda bir pürüz yaşanacağı anlamına gelir. Ortaya çıkacak bir aksaklık nedeniyle rüya sahibinin başarı grafiğinin düşmesine, yükselişinin durmasına ve hayatında bir kaos ortamının oluşmasına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TABANCA TEMİZLEMEK
Rüyada tabanca temizlemek güzel şeylere ve yaşanacak yeniliklere işaret etmek. Rüyasında tabanca temizlediğini gören kişinin hayatında yeni gelişmeler meydana gelecek demektir. Bu meslek hayatı ile ilgili bir yenilikte olabilir, özel hayatla ilgili bir yenilikte olabilir. Yeni başlangıçların müjdecisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TABANCAYLA VURULMAK
Rüyada tabancayla vurulmak kötü bir şey değil bilakis güzel bir şeydir ve bir kapıyı çalmak üzere olan güzel bir aşkı işaret eder. Rüya sahibinin birine sırılsıklam aşık olacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAŞKASININ ELİNDE TABANCA GÖRMEK
Uzak bir yerden gelecek ve elde bulunan bir iş ya da yaşanan bir tatsızlığı ortadan kaldıracak bir haberdir. Kişinin bir kimse aracılığıyla öğreneceği ve insanlar üzerinde tartışmaya ve olayı irdeleme gereksinimine neden olacak bir haberin geleceğine işaret eder. İnsanların uzun süre üzerinde konuşacağı hatta bazılarının da dedikodusunu edeceği bir gerçeğin ortaya çıkması demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabancayla Ateş Etmek
Rüyada tabanca kullandığını gören kişinin, hoş olmayacak durumlarla karşılaşacağına, yapmadığı bir şeyle suçlanacağına ve bu durumdan ötürü zarar göreceğine işaret eder. Bazı rüya tabircileri ise rüyada tabancayla ateş eden kimsenin günahkar olacağına yorar. Rüyada tabancayla ateş etmek, rüyayı gören kişinin hanesinden huzurun kaçacağına, aile arasında kavgaların bitmeyeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TABANCA GÖRMENİN PSİKOLOJİK YORUMU
Tabanca her ne kadar sevimsiz, gereksiz ve soğuk bir obje de olsa aslında hatırı sayılır oranda meraklısı hatta hayranı bulunmakta. Bazı insanlar için tabanca vazgeçilmez bir aletken bazılarının da tutkunu olduğu bir nesnedir. Tabancaylaçok haşır neşir olan kimseler böyle rüya gördüklerinde mutlaka silahla ilgili bir planları var demektir. Örneğin yeni bir tabanca edinmek ya da koleksiyonlarına yeni bir tabanca eklemek gibi çünkü çok insanda da tabanca biriktirme hobisi bulunuyor.
Bu, aynı zamanda yukarıdaki yoruma tam tezat olarak kişideki tabanca korkusunu ifade eder. Bireyin tabancaya karşı ne kadar uzak olduğuna, adını duyduğunda bile çekindiğine ve deyim yerindeyse tüylerinin ürperdiğini gösterir. Bu durum da, rüyayı gören kişinin tabancayla ilgili onu derinden etkileyen ve bilinçaltına yer eden bir olay yaşadığı kanısına varabiliriz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Saklamak
Evinde yahut hiç olmayacak yerde tabanca bulup saklayan kimse için sakin ve huzurlu günler gelecek denir. Rüyasında tabancayı sakladığını görenler kavga ve kargaşa ortamını sevmeyen kimselerdir. Kendilerinin ve tanıdıklarının başını beladan uzak tutmaya çalışırlar. Rüyada tabanca saklamak, rüya sahibinin hayırlı bir evlada sahip olacağına, kişinin kavgadan uzak duracağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KIRIK TABANCA GÖRMEK
Gözden düşmeye, mağlubiyet yaşamaya ve imaj kaybetmeye yorulur. Rüyayı gören kişinin atacağı bir adım ya da girişeceği bir işin kendisine büyük kayıplar yaşatacağına ve onu olumsuz yönde etkileyerek dibe çekeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Almak
Rüya sahibinin, iş ve özel hayatının düzene gireceğine, sorunlarından kısa zamanda kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir yaşama sahip olacağına, dertleri bir anda son bulacağına ve hane halkının huzura kavuşacağına yorulur. Rüyada alınan tabanca, kişinin başarılara imza atacağına, kariyerinin yükseleceğine işaret eder. Rüyada tabanca almak, en hayırlı rüyalardan birisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİRİNDEN TABANCA ALDIĞINI GÖRMEK
Güçlü ve yetenekli bir kimsenin kanatları altında olmaya yorulur. Kişiyi çok seven bir kimsenin koruması altında olmaya, her türlü beladan onun sayesinde kurtulmaya ve en az zararla sıyrılmaya işaret eder. Aynı zamanda, bir iş için ortaklık kurulacağına rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN TABANCA GÖRMEK
Güç ve bilgi zenginliği demektir. Sahip olunan bilgiler sayesinde hem çok para, hem prestij hem de büyük bir çevre edinileceğine bu sayede sırtın yere gelmeyeceğine alamet eder. Aynı zamanda, sevilen kişilere de bu sayede birçok konuda yardımcı olunacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabancayla Vurulmak
Rüya sözlüğü yazarlarına göre, kötü insanlardan gelinebilecek tehlikelerden dolayı alınacak önlemlere işaret eder. Rüya sahibinin aldığı önlemler sayesinde işlerinin iyiye gideceğine, sorunların ortadan kalkacağına, ortaya çıkan tartışmaların son bulacağı anlamına gelir. Rüyada tabanca ile vurulduğunu görmek, rüya sahibinin hayatındaki sıkıntıların ve sorunlarının biteceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Sesi Duymak
Rüyada tabanca sesi duymak, rüya sahibinin uzun yıllar boyunca kimsenin sahip olamayacağı bir üne ve paraya sahip olacağına işarettir. Bu şöhret sayesinde birçok kişiye yardımının dokunacağına, bu sayede hayırsever kimse olacağı manasına gelir. Yeni işlere ve yeni fırsatlarla karşılaşacak olan kimse eğer iyi değerlendirirse hayatı tamamen değişecek denir. Rüyada tabanca sesi duyan rüya sahibinin etrafındaki insanları iyi seçmesi gerektiğine işaret eden bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silah Taşımak
Rüyada silah taşıdığını gören rüya sahibinin, tüm kötülüklerden belalardan, kazalardan ve belalardan kendini koruduğuna ve kötülüklerin uzağında olduğuna işaret eder. Rüyada silah taşımak, rüya sahibinin kendisine yakışmayan işlere gireceğine, kısa bir dönem boğazından haram lokma geçeceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KURU SIKI TABANCA GÖRMEK
Yakın zaman içinde başa bela açabilecek gereksiz bir kimse ya da boş bir iş anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin güvendiği ve sırtını yasladığı bir kimsenin kendisine verdiği sözleri tutmaması ya da çok inanarak girdiği bir işin istediği gibi olmaması demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SİYAH TABANCA GÖRMEK
Beklenmedik bir anda ve olmadık bir sebepten ötürü savunma yapmak zorunda kalmak anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin bir durum karşında kendini ve haklarını korumak mecburiyetinde olabileceğine ve bu ihtimali göz önünde bulundurarak buna hazırlanmasına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TABANCA İLE KOVALANMAK
Kişinin yaptıklarının karşısında olan ve onu engellemeye çalışan bazı kişilerin kendisine karşı uyarılarını ve üsluplarını sertleştirmesine ve bu konudaki kararlılıklarını daha net şekilde göstermelerine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇOK TABANCA GÖRMEK
İş dünyası içinde ele geçecek ve birçok maddi kaynağın kapısını açacak büyük kozların ele geçirileceği anlamına gelir. Rüya sahibinin rakiplerine ya da düşmanlarına karşı kullanabileceği bu sayede onları dizginleyerek kontrol altına alabileceği bazı bilgi ve belgelere ulaşacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TABANCA SAKLAMAK
Üzeri örtülmeye çalışılan ve hiç kimse öğrenmesin diye üzerine titrenen bir mesele olduğu anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin kendisini ilgilendiren bir konuyu ya da tamamen kendisinden bağımsız bir konuyu sevdiği bir kimseyi korumak ve sıkıntıdan kurtarmak için ortaya çıkmaması için çaba gösterdiğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA POLİSE TABANCA YAKALATMAK
Aile ya da topuma faydalı bir iş yapmak anlamına gelir. Kişinin bir kimsenin menfaati için ona maddi ve manevi olarak büyük desteğinin olacağına ve rüya sahibinin bu davranışı üzerine herkesten takdir alacağına, güzel sözler işiteceğine ve yüceltileceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BELİNDE TABANCA GÖRMEK
Beklenmedik bir anda ve olmadık bir sebepten ötürü savunma yapmak zorunda kalmak anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin bir durum karşında kendini ve haklarını korumak mecburiyetinde olabileceğine ve bu ihtimali göz önünde bulundurarak buna hazırlanmasına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Susturuculu Tabanca Görmek
Rüyada susturuculu tabanca görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TABANCA ÇEKİLMESİ
Bir sorun nedeniyle rüyayı gren kişinin hedef olması demektir. Rüya sahibinin, yaşanacak bir tatsızlık, maddi bir kayıp ya da başarısızlık nedeniyle suçlanması ya da sorumlu tutulmasına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oyuncak Su Tabancası Görmek
Rüyada oyuncak su tabancası görmek, kişinin büyük tartışmalar yapacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TABANCA TEMİZLEMEK
Geri plana atılmış ve vazgeçilmiş bir düşünceye yeniden sıcak bakmaya ve onun üzerine eğilmeye delalet eder. Kişinin daha önce girişimde bulunduğu fakat sonra cesaretinin kırıldığı bir planını devreye sokmak için yeniden cesaretlenmeye ve bu defa daha cesur ve kararlı olmaya alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bozuk Tabanca Görmek
Rüyada bozuk tabanca görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine rivayettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Görmek; hayır ve kısmete yorumlanır. Rüyada kişinin üzerinde tabanca olduğunu  görmesi şan, şeref, mevki ve makam, itibar yönünden yükseleceğine, iş hayatında yeni büyük atılımlar yapacağına, maddi ve manevi anlamda bolluk ve berekete ereceğine işaret eder. Aynı zamanda silah kişinin tüm sıkıntılarından, dertlerinden, sağlık sorunlarından, borçlarından, endişe ve kuruntularından kurtulur. Tabanca  aynı zamanda kurtuluş ve güven demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabancayla Vurulmak Görmek
Rüyada tabancayla vurulduğunu görmek; uzun ömre, sağlıklı giden hayata, şifa bulmaya, dostlarınızla sıkı bağ kurmaya, elinize geçen fırsatları değerlendirerek kısa zaman da yükselmeye yorumlanır. Rüyasında tabancayla vurulduğunu gören kimse rüyanın tersine ömrünü uzatır, tüm güzelliklere kavuşur, maddi ve manevi anlamda her türlü bolluğa ve rahata kavuşur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birini Tabancayla Birini Yaraladığını Görmek
Rüyada birini tabancayla yaraladığını görmek, rüya sahibinin elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkar kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Bir Kimsenin Elinde Tabanca Görmek
Rüyada yabancı bir kimsenin elinde tabanca görmek; uzak yerden gelecek habere, yaşadığınız tatsız olayların son bulmasına, imkan kapılarının açılarak kısa zaman da servete konmaya, aileniz ve sevdiklerinizle hayırlı bir yolculuğa çıkmaya işaret edilir. Görülen bu rüya her ne kadar olumlu güzel şeyleri ifade etse de nadiren de olsa hastalıklara, kırgınlıklara, elinizdekilerin kıymetini bilmemeye ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA OYUNCAK TABANCA GÖRMEK
Amacını gerçekleştirememeye ve yarı yoldan dönmeye bu nedenle de sonuca varamamaya yorulur. Kişinin bir isteğinin olmamasına bu durumdan da hayır görülmeye işaret eder. Kişiye, her işte bir hayır vardır dedirtecek bir olay yaşanacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TABANCAYLA VURULMAK AMA ÖLMEMEK
Eğitim hayatı ya da iş hayatı içinde ortaya çıkan ve çok büyük bir zarar verebilecek zorluktur. Rüyayı gören kişinin zorlanacağı ve bir karara varmak konusunda ortada kalacağı bir hale düşeceğine işaret eder. Rüya sahibinin üzerinde netleşmeden aşamayacağı bir gelişmenin yaşanması bu durumun giderilmesinin de zaman alması demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TABANCA İLE YARALANMAK
Hayat içerisinde kötü bir olayın meydana geleceği ya da iş konusunda bir pürüz yaşanacağı anlamına gelir. Ortaya çıkacak bir aksaklık nedeniyle rüya sahibinin başarı grafiğinin düşmesine, yükselişinin durmasına ve hayatında bir kaos ortamının oluşmasına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TABANCA DOĞRULTTUĞUNU GÖRMEK
Rüyayı gören kişinin kendisine karşı yanlışlar yaptığı halde kendisini defalarca affettiği bir kişinin kendisine karşı yeniden aynı davranışta bulunması nedeniyle ona karşı kesin bir tavır alacağına ve onu hayatından uzaklaştıracağına alamet eder. Rüya sahibi bu defa hatayı kesinlikle affetmeyecek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TABANCAYLA ATEŞ ETMEK
Dönüşü olmayan bir iş yapmaya ya da geri alınamayacak bir söz sarf etmeye alamet eder. Kişinin sonradan pişman olacağı ve kendisine çok kızacağı bir davranışı fevri davranarak yapacağına ya da anlık bir karar alarak yanlışa düşeceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TABANCA TAŞIDIĞINI GÖRMEK
Rüyayı gören kişinin kendini sağlama alan kimse olduğuna işaret eder. Kişi, kendisine başarı, şans, kısmet ve uğur getirmeyeceğine inandığı işlere yanaşmayan, her işi önce masaya yatırarak analiz eden kimsedir ve bu onun çevresinde bilinen en belirgin özelliğidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TABANCA SESİ DUYMAK
İrkilmek, sıçramak ya da bir korku yaşamak demektir. Rüyayı gören kişiye yavaş yavaş yani onu alıştıra alıştıra söylenmesi gereken bir gerçeğin hiç beklemediği bir anda ve aniden söylenmesi sonucu yaşayacağı şoka alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TABANCA MERMİSİ GÖRMEK
Bir iz ya da bir işareti takip ederek bir sonuca ulaşmak anlamına gelir. Bir olayın çözülmesine vesile olacak bir ipucu yakalamaya ve ondan hareketle varolan bir sorunu çözmeye ya da nedeni anlaşılmamış olan bir durumu anlamaya yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Temizlemek Görmek
Rüyada tabanca temizlediğini görmek; hayatınıza kattığınız güzelliklere, yeniliklere, maddi anlamda yükselişe ermeye, sevdiklerinizin değerini bilmeye yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında tabanca temizlediğini görmesi kişinin hayatına katacağı yeniliğe, sevdikleriyle birlikte olmaya, elindekilerin kıymetini bilmeyerek yükselişe ermeye, yakın zamanda inancına bağlı olarak kutsal topraklara tavaf etmeye işaret edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabancayla Ateş Etmek Görmek
Rüyada tabancayla ateş ettiğini görmek; hane içinde tatsızlıkların yaşanacağına, çevrenizdeki kişiler tarafından dışlanacağınıza, yapmış olduğunuz işlerde başarısız olacağınıza, talihsizliklerin yakanızı bırakmayacağına işaret eder. Rüyada tabancayla ateş ettiğini görmek,  aynı zaman da yaşanan tatsız durumların düzeltileceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına ve sıcak bir yuva hayalinin gerçekleşeceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Taşıdığını Görmek
Rüyada tabanca taşıdığını görmek; kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak durmaya, Allah yolunda ilerlemeye, yardıma muhtaç fakir insanlara yardım etmeye kendini sadece bu dünyanın maddiyatına değil öbür aleminde maneviyatına ermeye işaret eder. Rüyasında tabanca taşıyan bir kimse yaşanan tatsız durumların düzeltileceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına ve sıcak bir yuva hayalinin gerçekleşeceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Sesi Duymak Görmek
Rüyada tabanca sesi duymak görmek; cesaret gerektiren bir işe girileceği, bu işte çok yol katedileceği, problem yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağı, gerekli adımların atılmasının ardından çok hayır getirecek bir çalışma ortaya konulacağı ve aydınlık bir döneme girileceği anlamına gelir. Aynı zaman da kişinin iş hayatında büyük başarılar elde ederek rakiplerine karşı büyük üstünlük sağlayacağına, kazanmış olduğu parasını kendine adamayı fakir yardıma muhtaç kimselere yardım etmeyi seven kişilere işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Mermisi Görmek
Rüyada tabanca mermisi görmek; rüyayı gören kişinin bozulan ikili ilişkilerini yoluna koymak için arayı yapmaya çalışan ve kişilere birbirinden haber götürüp getiren birinin varlığına işaret eder. Görülen bu rüya fitne fesat kişilere, art niyetli kimselere, çevrenizde size karşı kötülük besleyen insanlara yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Doğrulttuğunu Görmek
Rüyada tabanca doğrulttuğunu görmek; kişinin iş hayatında yaşanan sıkıntılarını ve arkasından düzenini bozmak isteyen kişilerin yapmış olduğu oyunları anlatır. Hoş olmayan uğursuzluğu ve kötülüğü içeren rüya şeklidir. Rüyada bir kimsenin tabanca doğrulttuğunu  görmek, iyi uğraşlara, rızkın hayırlı olacağına, finansal külfeti olan tanıdığından kendini kurtarmaya, arzuların hayata geçeceğine
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Satın Almak
Rüyada tabanca satın aldığı gören kişinin arkasından dedikodu yapıldığına delalet eder. Rüya sahibinin arkadaşları ya da akrabaları tarafından çekilmediğini ve kendisi hakkında dönüp duran kötü konuşmalar manasına gelmektedir. Hatta yakın zaman da tatsız şeyler duyabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilere dikkat etmeniz gerektiğine ve gıybetinizin yapıldığının habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Kullanmak
Rüyada tabanca kullanmak ve tabanca kullanmak aynı anlama gelmektedir. Tabanca kullandığını gören kişi, hak etmediği laflar işiteceğine ve haksızlığa uğrayacağına delalet eder. Elinde tabanca gören kişi, mevkisinin yüksek olduğuna ve bu mevkide herkesi kırabilecek durumda iken, bunu yapmayacağına tabir edilir. Aynı zamanda rüya sahibinin merhametli biri olduğuna yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Elinde Tabanca Görmek
Rüya sahibinin uzak bir yerde oturan kişiden haber alacağına delalet eder. Aynı zamanda ortadan dönüp duran bir iş ya da başka sebeplerden dolayı tatsızlıklar yaşandığının, fakat alınacak olan haberler sayesinde her şeyin yoluna gireceği anlamına gelir. İnsanların uzun süre üzerinde duracağı ve hatta dedikodusu yapılacak bir haberin gün yüzüne çıkacağının habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Sesi Duymak
Rüyasında tabanca sesi duyan kişi beklenmedik bir haber alarak irkileceği anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin aniden öğrenmemesi gereken bir olayı direk öğrenerek yaşayacağı korku ve sıçramaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Temizlemek
Vazgeçilen bir olayın tekrar gün yüzüne çıkmasıyla birlikte düşüncelerin değişmesi sebebiyle olayların akışının değişerek istenilen sonuçlar elde etmeye işaret eder. Rüya sahibinin kafasında dönen kötü fikir ve düşüncelerden arınarak temizlenmesine tabir olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Tabanca Görmek
İş ve sosyal hayatta işlerin yoluna gireceğinin habercisidir. Yakın zamanda bir sürü güzel haberler almaya delalet eder. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin işine yarayacak elinde koz olarak kullanabileceği bazı belgeler ya da bilgilerin geçeceğine tabir edilir. Bu sayede rakiplerinden daima hep önde olacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabancayla Ateş Etmek
Birilerine destek vermek olarak yorumlanır. Tabancayla birini vurduğunu gören kişi başkasına bazı konularda destek verecektir. Arkadaşlarınızın bazı sorunlarına ortak olabilir ve onun sorunlarına çözümler arayabilirsiniz. Yardımlaşmanın yoğun olduğu bir dönem olarak ifade edilir. Yardım etmeden çekinmeyin ve bu güzel duyguyu tadın. Tabanca gören bir kişi, tez bir haber alacak demektir. Aynı zaman bu rüya, sevineceğiniz ve geleceğiniz ile ilgili etki edecek bir haber alacağınızın da göstergesidir. Kişi, büyük bir kararsızlık yaşayabilir ve yaptığı bir davranıştan ötürü büyük bir pişmanlık yaşayabilir. Tabanca, genellikle haber anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Elinde Tabanca Görmek
Uzak bir yerden gelecek ve elde bulunan bir iş ya da yaşanan bir tatsızlığı ortadan kaldıracak bir haberdir. Kişinin bir kimse aracılığıyla öğreneceği ve insanlar üzerinde tartışmaya ve olayı irdeleme gereksinimine neden olacak bir haberin geleceğine işaret eder. İnsanların uzun süre üzerinde konuşacağı hatta bazılarının da dedikodusunu edeceği bir gerçeğin ortaya çıkması demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Polise Tabanca Yakalatmak
Aile ya da topuma faydalı bir iş yapmak anlamına gelir. Kişinin bir kimsenin menfaati için ona maddi ve manevi olarak büyük desteğinin olacağına ve rüya sahibinin bu davranışı üzerine herkesten takdir alacağına, güzel sözler işiteceğine ve yüceltileceğine yorulur.
Bakınız; Silah.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Saklamak
Üzeri örtülmeye çalışılan ve hiç kimse öğrenmesin diye üzerine titrenen bir mesele olduğu anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin kendisini ilgilendiren bir konuyu ya da tamamen kendisinden bağımsız bir konuyu sevdiği bir kimseyi korumak ve sıkıntıdan kurtarmak için ortaya çıkmaması için çaba gösterdiğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabancayla Ateş Etmek
Dönüşü olmayan bir iş yapmaya ya da geri alınamayacak bir söz sarf etmeye alamet eder. Kişinin sonradan pişman olacağı ve kendisine çok kızacağı bir davranışı fevri davranarak yapacağına ya da anlık bir karar alarak yanlışa düşeceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Doğrulttuğunu Görmek
Rüyayı gören kişinin kendisine karşı yanlışlar yaptığı halde kendisini defalarca affettiği bir kişinin kendisine karşı yeniden aynı davranışta bulunması nedeniyle ona karşı kesin bir tavır alacağına ve onu hayatından uzaklaştıracağına alamet eder. Rüya sahibi bu defa hatayı kesinlikle affetmeyecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Mermisi Görmek
Bir iz ya da bir işareti takip ederek bir sonuca ulaşmak anlamına gelir. Bir olayın çözülmesine vesile olacak bir ipucu yakalamaya ve ondan hareketle varolan bir sorunu çözmeye ya da nedeni anlaşılmamış olan bir durumu anlamaya yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Taşıdığını Görmek
Rüyayı gören kişinin kendini sağlama alan kimse olduğuna işaret eder. Kişi, kendisine başarı, şans, kısmet ve uğur getirmeyeceğine inandığı işlere yanaşmayan, her işi önce masaya yatırarak analiz eden kimsedir ve bu onun çevresinde bilinen en belirgin özelliğidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Sesi Duymak
İrkilmek, sıçramak ya da bir korku yaşamak demektir. Rüyayı gören kişiye yavaş yavaş yani onu alıştıra alıştıra söylenmesi gereken bir gerçeğin hiç beklemediği bir anda ve aniden söylenmesi sonucu yaşayacağı şoka alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Temizlemek
Rüyada tabanca temizlemek güzel şeylere ve yaşanacak yeniliklere işaret etmek. Rüyasında tabanca temizlediğini gören kişinin hayatında yeni gelişmeler meydana gelecek demektir. Bu meslek hayatı ile ilgili bir yenilikte olabilir, özel hayatla ilgili bir yenilikte olabilir. Yeni başlangıçların müjdecisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Kullanmak
Rüyada tabanca görmek ile tabanca kullanmak aynı anlama gelir. Rüyasında tabanca kullandığını gören kişi hak etmediği halde bir hakarete, kötü söze ya da kötü bir davranışa maruz kalabilir ya da kötü bir şey yapmakla suçlanabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Satın Almak
Rüyada tabanca satın aldığını gören kişi, çevresinden, komşularından ya da arkadaşlarından kendisi hakkında kötü şeyler duyabilir. Bu kişiler rüya sahibinin arkasından konuşarak gıybet edecek anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabancayla Vurulmak
Rüyada tabancayla vurulmak kötü bir şey değil bilakis güzel bir şeydir ve bir kapıyı çalmak üzere olan güzel bir aşkı işaret eder. Rüya sahibinin birine sırılsıklam aşık olacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tabanca görmenin hem olumlu hem de olumsuz anlamları vardır. Tabanca rüyada kudret ve asalet anlamına gelirken bir yandan da tatsız haber ve  haksız yere suçlanma anlamlarına da gelmektedir.Rüyasında tabanca gören kişinin  etrafında saygınlık gören, çevresi geniş ve güçlü olan bir kişi olduğu anlamına gelir. Diğer yandan da rüyasında tabanca gören kişinin haksız yere, dayanağı olmadan, boşu boşuna suçlanacağı ya da üzerine suç kalacağına işaret eder. Rüyada tabancanın çalışmaz hale gelmesi ya da zarar görmesi, rüya sahibinin birine haksızlık ederek onu derinden etkileyeceğine işaret eder. Rüyada tabancayı sadece elinde tutmak, rüya sahibinin hayatı boyunca el attığı her işi layığıyla yerine getirerek muvaffak olacağına işaret eder. Rüyasında tabancayı ateşleyen kişi de işlerinde yükselecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Görmek
Rüyada tabanca görmek, çeşitli şekilde yorumlanır.Tabancayı kullanmak bir iftira tehlikesiyle yorumlanır. Tabanca satın almak ise dedikoduya delalet ederken, tabanca temizlediğini görmek, yeni bir iş girişimine işaret eder.Rüyada tabanca görmek veya kullanmak hakkınızda dedikodu yapılacağına, fena söz, iftira ile yorumlanır. Elinizdeki tabanca ile bir kişiye kurşun attığınızı görmek, sizin o kimse ye iftira edeceğinize, tabancanın bozulduğunu veya kırıldığını görmek, iftira ve fena sözlerle etrafınızdakileri incitmek istediğinize, hatta bunda başarılı olacağınıza işaret sayılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Mermisi Görmek
Uzun zamandır rüya sahibinin alakası ve ilişkisi olmayan biri ile bir araya geleceğine işarettir. Bu bir araya gelme ile birlikte bir takım yeni sorunların ortaya çıkacağı şeklinde de yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin çevresinde ki kişilerden bir takım saklanan gerçekleri öğreneceğine işarettir. Kişinin gerçeklerle yüzleşmesinin ardından türlü problemlerin yaşanacağı şeklinde de yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Sesi
Rüya sahibinin büyük ve gürültülü bir kavga yahut tartışma içine girerek burada yıpranacağına ve kırılacağına işarettir. Aynı zamanda rüya sahibinin bir konu hakkında fikirlerinin de önemsenmeyerek göz ardı edileceği şeklinde de yorumlanır. Bu rüya genelde iyiye yorulmaz ve rüyayı gören kişinin bir takım sorunlar ile karşı karşıya kalarak üzüleceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Patlatmak
Rüya sahibinin uzun süredir içinde tutuğu bir sırrının bir olaydan dolayı patlaması anlamını taşır. Bununla birlikte bir farklı yorum ise rüya sahibinin biri ile büyük bir tartışmaya gireceğini ve oldukça çekişmeli sorunların hasıl olacağına delalet eder ve bu rüya genelde iyiye yorulmamaktadır. Aynı zamanda rüya sahibinin hanesinde büyük bir kavganın çıkacağına ve bu durumun çok ses getireceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabancayla Nişan Almak
Rüya sahibinin hedefine ulaşacağına ve uzun zamandır hayalini kurduğu şeye erişeceğine delalet eder. Eğer rüya sahibi bekar ise hayırlı bir kısmet bularak çok kısa süre içinde dünya evine gireceğine delalettir. Uzun süredir beklenen bir haberin rüya sahinin lehine sonuçla biteceği şeklinde de yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin büyük kararlar alarak kısa bir zaman içinde hayalleri için büyük işlere imza atacağına rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Atmak
Zor ve sancılı bir sürecin atlatıldığının işaretidir. Rüya sahibinin yanlış bir yola saptığının ancak bunu çabuk fark ederek geri döndüğünün ya da döneceğinin işaretidir. Aynı zamanda rüya sahibinin birine haksızlık ettiğinin ancak yakın bir zaman da bu haksızlığı kabul ederek karşısında ki insanın gönlünü almaya çalışacağının işaretidir. Rüya sahibinin yakın bir zaman içinde kırdığı birinin gönlünü alarak aralarında ki husumetin çözüleceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tabanca görmek, kişinin insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağı demektir. Rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağı anlamlarına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Tabanca Görmek; kişinin tüm sıkıntı ve dertlerinden kurtulup rahat huzurlu bir hayat süreceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırık Tabanca Görmek; imaj kaybına, yapılan hatalardan dolayı gözden düşmeye, ileriye dönük pişmanlık duyacağınız hatalara düşmeye yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca ile Vurulmak
Kötü haber olarak yorumlanır. Rüyasında tabanca ile vurulduğunu gören kişi birinden kötü haber alacaktır. Sizi etkileyecek ve kötü hissettirecek bir haber alabilirsiniz. Yakın bir arkadaşınızdan alacağınız kötü haber sizi çok üzecektir. Birkaç kez vurulduğunu gören kişi kötü haberler karşısında kendini güçsüz hissedecektir. Güçlü olmanız gereken bir dönem olarak yorumlanabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Taşımak
Rüya hem olumlu hem de olumsuz olarak yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin asaletini ve gücünü gösterdiği gibi haklı olmadığı halde hak iddia etmesi olarak da yorumlanır. Rüya sahibinin çevresinin son derece geniş ve nüfuzlu kişiler olduğu şeklimde de yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin kendini uzun bir dönem güvende hissedeceği bir ortamda kalacağına ve bu ortamın ona mutluluk getireceğine de delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Sökmek
Rüya sahibinin en yakın arkadaşından ya da sevdiği birinden ayrılacağına ve bu dönem için zor bir süreç yaşayarak manevi olarak parçalanacağına işarettir. Eğer rüya sahibi evli ise eşinden göreceği kötü bir hareket ya da davranış göreceği şeklinde yorumlanır. Eğer rüya sahibi bekar ise ekonomik olarak zor bir süreçten geçeceğine ve bu sürecin onu son derece yaralayacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Mermisi Görmek
Rüya sahibinin içinde bulunduğu sıkıntı ve dertlerden kurtulmaya delalet eder. Var olan sıkıntıya sebep olan olayı çözüme kavuşturmak için iz bulacağına ve izi takip ederek içinde bulunulan kötü durumlardan kısa sürede çıkılacağının habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Çekilmesi
Rüya sahibinin etrafındaki kişiler tarafından hedef olarak görüldüğü anlamına gelir. Hoş olmayan haberler işitmeye ve tatsız konular yüzünden moral bozukluğuna delalet eder. Etrafınızda bulunan dost görünümlü düşmanlara dikkat etmeniz gerektiği manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca İle Vurulmak
Rüyada tabanca ile vurulduğunu gören kişi yakın zamanda sırılsıklam aşık olacağı anlamına gelir. Süre gelen bir ilişkisi var ise, daha da yakınlaşacakları ve günden güne daha da aşık olacağına delalet eder. Rüyada görülen vurulma, normale göre bilakis daha hayırlıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca Taşıdığını Görmek
Rüyayı gören kişinin daima sağlam adımlar atan biri olduğunun manasına gelir. Yaptığı her işi tartarak yapan ve başarı getirmeyecek işlere girmeyen mükemmeliyetçi kişiliği simgeler. Çevresi tarafından beğenilen ve sevilen karaktere sahip olan kişidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca ile Yaralanmak Görmek; uzak bir yerden gelecek bir haberle bir işin uzun vadede son bulacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işarettir. Parasal bir kazanç elde edileceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Belinde Tabanca Görmek; beklenmedik bir anda yapılan saldırılara karşı muhafaza alarak ailenizi ve sevdiklerinizi bu tarz saldırıdan koruyacağınıza,
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabanca ile Kovalanmak Görmek; rüyayı gören kişinin tatsız olaylar karşısında huzurunun kaçarak ailevi ilişkilerinin bozulacağına, hanenizde hastalığın boy göstererek normal hayattan uzak kalacağınıza
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birden Fazla Tabanca Görmek; iş hayatınızda büyük fırsatlar yakalayarak ileriye dönük sağlam adımlar atacağınıza, rakiplerinizi yenerek planlarınız da tam gaz ilerleyeceğinizi,
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Sıkı Tabanca Görmek; başınızın ağrımasına sebep olacak olaylarla karşı karşıya kalarak hanenizi zor durumda bırakacağınıza, inanarak yaptığınız işlerde başarısız olup hüsrana uğrayacağınızı,
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oyuncak Tabanca Görmek; yaptığınız işlerde sonuca varamayarak hüsrana uğramaya, hırslarınızın kurbanı olarak mutlu olabileceğiniz bir çok güzellikleri görmezden geleceğinize,

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

404 Aktif
1 Üye ve 403 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9328
Dün : 23857
Toplam : 48067671
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...