Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
355 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Kırmızı Gül Buketi Görmek Hediye Almak
Rüya sahibi kırmızı renkte çiçek buketi hediye aldığını görüyorsa sağlam karakterli bir insanla tanışacaktır. Rüyada kırmızı gül buketi görmek ve hediye almak, sevgiliye güzel bir jest yapmaya yorumlanmaktadır. Kırmızı gül buketi satın almak, ince ruhlu ve insanları sevindirmeyi seven biri olunduğu anlamına gelmektedir. Kırmızı gül buketi alıp hasta ziyaretine gitmek, nerede nasıl hareket edileceğini bilen biri olunduğu anlamına gelmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

13 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Kırmızı Gül Almak
Rüyada kırmızı gül almak, nasibin ve bereketin artmasına ve kişinin istek ve arzularına kavuşmasına işarettir.
Rüyada kırmızı gül gören kişi, neşeleneceği bir olay yaşar ve başına sürpriz hadiseler gelir. Rüyasında ağaçtan kırmızı gül koparanın kısmeti açılır. Kırmızı gül koklamak bazı durumlarda hamileliği, hamile bayanlar içinse sağlıklı ve güzel bir kız çocuğuna işarettir. Rüyada bir erkeğin kendisine kırmızı gül verdiğini gören kadın, sevdiği kişinin iltifatlarına maruz kalır veya bu rüya yakında aşık olduğunuz kişinin size açılacağına delalet eder. Kırmızı gül koparmak, gönül ilişkisinde yaşayacağınız birtakım sorunlara, aşık olmaya, platonik sevgiye, bekarlar için iyi bir kısmete, evliliğe ve nişana yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı gül buketi görmek, birine hediye almak, birinden çiçek buketi almak, maddi açıdan büyük bir rahatlık sağlamaya yorumlanmaktadır. Kırmızı gül buketi görmek, hayran kalmak, alınmak istenen bir şey için para biriktirmeye, tutumlu bir insan olunduğuna tabir olunmaktadır. Rüya sahibini şaşıracağı ve çok sevineceği güzel sürprizler beklediği de rüya için belirtilen yorumlar arasındadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı gül hediye almak, rüyayı gören kişinin hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sorunlarının çözüme ulaşacağına, zor ve kötü günleri geride bırakacağına ve refah içinde yaşayacağına alamet eder. Rüya sahibinin muradına ereceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Gül Hediye Almak
Rüyada kırmızı gül hediye almak, çifte mutluluğa işarettir. Rüya sahibi hem iş hayatında iyi bir teklif alacağına hem de güzel bir aşka yelken açacağına delalet eder. Çok hamarat bir hanım ile tanışılacağına ve onunla birlikte bazı işler yapılacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Almak
Sevinç ve mutluluğa delalet eder. Kişinin sevdiği ile birlikte, bolluk ve huzur içinde geçireceği bir ömür anlamına gelir. Bazen de sürpriz gelişmelerin yaşanacağına, gelecek bir ziyaretçiye delalet eder.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
çok iyi bir rüyadır kısmettir tekliftir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Gül Almanın Psikolojik Tabiri
Rüyada görülen kırmızı gül genellikle gören kişinin duygusal bir yapıda olduğunun, yalnızlıktan dolayı evlenmek istediğinin veya yakın zamanda aşık olup, mutlu bir yuva kurma arzusunda bulunduğunun göstergesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı gül hediye almak

Bunun yanı sıra kırmızı gülün bize hediye edilmesi de birden fazla mutluluğun bir arada yaşanılacağını göstermektedir. Mutluluğu simgeleyen kırmızı gülün hediye olarak verilmesinin anlam ve önemi büyüktür.

Bu şekilde rüya gören kişiler işlerinde başarıya kavuştuğu gibi, aşk hayatlarında da aradığı aşkı kısa zamanda bulurlar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı gül hediye almak, afiyette olacağınızı gösterir ve sürpriz gelişmelerin sizi bulacak olmasına delalet etmektedir. Ağırlıkları üzerinizden atacağınız süreçlerin bilgisini verir. Daima ilerleyerek, hiç kimsenin etkisini hissetmeden ve ke...
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
aşk,
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı gül hediye almak, afiyette olacağınızı gösterir ve sürpriz gelişmelerin sizi bulacak olmasına delalet etmektedir. Ağırlıkları üzerinizden atacağınız süreçlerin bilgisini verir. Daima ilerleyerek, hiç kimsenin etkisini hissetmeden ve kendi başınıza olacak şekilde adım atacağınızın bilgisini verir. Hüzünlerinizin yok olacağı dönemlerin haberini aktarmakta olan rüyalardan birisi şeklinde görülmektedir. Atacağınız olumlu adımlar sayesinde geleceğiniz iyi yerleri ve yüksek makamları gösterecektir. Üzerinizdeki ağırlıklardan bir çırpıda kurtulacağınızın da haberini verir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doğum gününde kırmızı gül hediye almak

Size değer veren kişilerle karşılaşacağınızın bilgisini vermektedir. Varlığınızın artmasına delalet eder ve sosyal çevrenizin de genişleyeceğini göstermektedir. Rüyada doğum gününde kırmızı gül hediye almak, hayal kırıklıklarından kurtulacak olmanıza delalet etmektedir. Neşe ve sevinç içerisinde olacağınızın bilgisini aktarmakta olan rüyalardan birisi olarak aktarılacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı gül almak

Yüzünüzün gülecek olmasına delalet eder ve tedirgin olduğunuz durumları ise aşacağınızı göstermektedir. Hayatınızın dinamik bir hale geleceğinin bilgisini vermektedir. Rüyada canlı kırmızı gül hediye aldığını görmek, moralinizin yerinde olmasına tabir edilmektedir. Yaşamınızın renkli ve hareketli bir hale geleceğinin bilgisini vermektedir. Hedeflerinizden asla şaşmayacağınızın bilgisini verecektir. Sıkıntılarınızın ortadan kaldırılacak olmasına tabir edilecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı gül hediye almak kuruması

Problemlerinizin artacak olmasına delalet etmektedir. Stresli bir hale geleceğinizin bilgisini verir. Büyük bir çıkmazın içerisine gireceğinizin bilgisini vermektedir. Rüyada kırmızı gülün kuruması, ayrılık kararı alacak olmanıza delalet eder. Evlilik hayatına adım atmaktan geri duracağınızın bilgisini verir. Uğursuzlukların yok edilemeyecek olmasına tabir edilmektedir. Felaketlerin giderek artacağı süreçleri simgeler ve ümitsizlik içerisinde yer alacağınızın da bilgisini vermektedir. Kederli ve huysuzluk içerisinde geçireceğiniz dönemlere delalet eder. Tahammül edemeyeceğiniz kişilerle karşılaşacağınızın haberini verir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı gül hediye gelmesi
sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, hayırlı kararlar verileceğine, alacağı bazı haberler yüzünden mutluluktan havalara uçacağına, kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, nimetin çoğalacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalet ettiği söylenir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

447 Aktif
0 Üye ve 447 misafir
Bugün : 3106
Dün : 13860
Toplam : 47843532
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...