Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
9.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada pembe gül görmek, sevinç ve feraha, bir kadını öpmeye, misafir ya da mektup gelmesine yorulur. Rüyasında pembe gül gören için gelecek sevinçli bir duruma, gelecek mutluluğa, sevince, mal toplamaya delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

64 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada pembe gül koklamak
Güzel günlerin kapıda olduğuna işarettir. Huzurlu bir birliktelik yâda üzerinde bulunan s Rüyada pembe gül kokladığını gören rüya sahibinin iş yerinde yaşadığı sıkıntıdan, aile yaşantısındaki sorunlardan, özel hayatındaki duygusal boşluktan arınacağına, tutkulu bir aşkın kapısını çalmasına yakın olduğuna, iyi gelir elde edip uzak bölgelere seyahat etmeye, uzun zamandır beklediği bir haberin olumlu yanıtı geleceğine işaret eder.
Rüyada Pembe gül kokladığını görmek özellikle aşk hayatında mutlulukların ve başarının işaretidir. Fakat solmuş pembe güller, bir sevdiğinizden ayrılacağınız anlamına gelebilir. Aşkta ve işte başarı, kısmet, bolluk, ömür boyu mutluluktur.
ıkıntıdan kurtulup aşkın da kapısını çalmasıyla mutluluğu yakalayacağına delalettir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
mutluluğa giden yol
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Pembe gül rüyası herkese para ve saadeti müjdeler. Âşık bir kadın pembe gül görmüşse sevdiğiyle birleşir.
Bahçesinde gül ağacı gören bir erkek mesleğinde. Aynı şekilde gören kadın ise bereket, şöhret ve mutluluk olarak yorumlanır.
Rüya sahibinin aşk hayatına bir işarettir. Uzun süredir gönül ilişkilerinden uzak olan rüya sahibi için yeni bir aşkın habercisidir. Fakat bu aşk sıradan bir aşk değildir.
Rüyada pembe gül görmek; gerçek duyguların olduğu ve yoğun hisler barındıran bir aşkın kapıda olduğunu gösterir. Karşısına beklemediği bir anda çıkacak olan kişiye âşık olup onunla evleneceğine delalettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe gül toplamak
Vaktinin hoş geçeceğine, muradına ereceğine, çok hayırlı haberler alıp sevineceğine tabir edilir. Yeni açan pembe gül toplamak bir genç kız ise çok kısa bir süre sonra evlenir. Ayrıca kişinin iş hayatında da yükseleceğine ve mutlu bir birlikteliği olacağına işaret eder.
Rüyada pembe gül görmek veya koklayan rüya sahibinin yuvasında huzuru bulacağına, aynı huzuru iş yerinde de yakalayacağına tabir olunur. Mertebesinin yükseleceğini gösteren bir rüyadır.
Bir vadinin kenarından pembe gül topladığını görmek sevdiği kişiyle tutkulu bir aşk yaşadıktan sonra bu durumun evlilikle neticeleneceğine, kimsenin bu evliliğe mani olamayacağına, eşi ile birlik olup kaliteli bir yaşam süreceğine işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe gül görmek ne şekilde olursa olsun hayırlı yorumlanır. Özellikle rüya sahibinin aşk hayatındaki olumlu gelişmelerin olacağına dair ipuçları veren bir rüyadır. Bunun yanında iş hayatında yükselmeye ve başarının geleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, huzurlu bir yaşama ve iyi bir evliliğe adım atılacağını gösterir.
Farklı tabirlere göre rüyada pembe gül görmek hamile kadınlar için kız çocuk sahibi olmaya işaret ederken, bekârlar için ise dünya evini temsil eder. Hasta bir kimsenin rüyada pembe gül görmesi hayırlı işler yaptığına ve mükâfatlandırılacağına yorumlanır.
Rüya sahibinin kendini bir bahçede ve güller arasında görmesi ise beklentilerinin olacağına, evliliğinde mutlu günler geçireceğine ve çocuklarını iyi yetiştireceğine yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Görmek
Rüyada pembe gül görmek, uzun bir zaman önce gönül defterini kapatmış olan rüya sahibinin, hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan çok hoş ve güzel bir kısmetten etkileneceğine, bu kişi ile irtibata geçerek çok güzel ve mutlu bir birliktelik yaşayacaklarına, sonra iki tarafın da ortak karar vermesiyle birlikte dillere destan bir düğün ile dünyaevine gireceklerine tabir edilir. Aynı zamanda, çok büyük bir duygu seline kapılmaya ve böylece çok hoş ve güzel günler yaşamaya işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Koklamak
Rüyayı gören kişinin, yaşayacağı gönül ilişkisi sayesinde çok güzel ve çok huzur bir hayata sahip olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Toplamak
Rüya sahibinin, yaşadığı aşk sayesinde çok büyük bir hayat enerjisine kavuşacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, endişelerinden ve sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına ve her güne sanki yeniden doğuyormuşçasına başlayacağına delalet edilir. Aynı zamanda, rüyayı gören kişinin, hayata bakış açısının değişeceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Koparmak
Rüyasında pembe gül koparan kişinin, âşık olduğu kişi tarafından çok sevileceğine ve birlikte çok güzel ve uzun bir ömür süreceklerine tabir edilir. Huzurlu ve mutlu bir yuva içinde çok rahat bir hayat süreceklerine yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Almak
Hayırlı bir rüya olmakla birlikte çiftlerin birleşmesine ve barışmasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin, küçük bir tartışmadan ötürü uzak kaldığı sevgilisi ile tekrar biraraya geleceğine ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat süreceklerine delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Görmek
Rüyada pembe gül görmek; rüyayı gören kimsenin aşk hayatında yaşadığı üzücü olaylar ve kalp kırıklarından dolayı gönül sayfasını kapatıp tüm duygularını körel tirken karşısına çıkan bir kısmetiyle tekrar sevmeye başlayıp duygularına hakim olamayacağına bu kişi ile çok güzel ilişki yaşayıp almış olduğu kararlar sayesinde hayırlı bir evliliğe doğru yol alacaklarına işaret eder. Aynı zamanda, çok büyük bir duygu seline kapılmaya ve böylece çok hoş ve güzel günler yaşamaya işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Koklamak
Rüyada pembe gül koklamak; rüyayı gören kimsenin hayırlı kısmetli gönül işine girip evliliğe adım atacağına, sevdiği saydığı dostları sayesinde çektiği maddi zorluklardan sıyrılıp rahata ereceğine aynı zaman da kişinin iş hayatında uzun zamandır çalışmaları sayesinde büyük başarılara imza atıp mevki ve makam sahibi olacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Koparmak
Rüyada pembe gül koparmak; rüyada pembe gül kopardığını görmek, rüyayı gören kimsenin tatsız tuzsuz işlere kalkışacağına, bu işlerde maddi ve manevi zararlar göreceğine, çevresinde yakın gördüğü kimselerden büyük zararlar göreceğine, kazançlarının bereketi olmayıp talihsizliklerin yakasını bırakmayacağına yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Toplamak
Rüyada pembe gül toplamak; rüyayı gören kimsenin özverili başarılı çalışmaları sayesinde büyük başarılara imza atacağına, kariyer ve makam sahibi olup maddi ve manevi anlamda yükseleceğine, farklı ortamlarda bulup farklı kişiler ile tanışacaklarına yorumlanır. Rüya sahibinin kendisi için hayırlı olacak, ona hem mutluluk, kazanç hem de bolluk, bereket ve zenginlik getirecek, önemli işler yapacağı anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Almak
Rüyada pembe gül almak; hayırlı kısmetli bir rüya olup rüyayı gören kimselerin evlilik hayatında yol almalarına, kısmetleriyle hayatlarını birleştirmelerine aynı zamanda da mertebeye ereceği yükselebileceği bir işe girmelerine yorumlanır. Rüyada pembe gül aldığını görmek aynı zaman da küçük bir tartışmadan ötürü uzak kaldığı sevgilisi ile tekrar bir araya geleceğine ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat süreceklerine delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Görmek
Rüyada gül görmek; rüyada görülen gül herkes için hayra, güzelliğe, berekete ve iyiliğe işaret eder. Rüyada gül görmek ya da gül koklamak kişinin aşk hayatında yaşadığı mutluluklarının hiç bozulmayacağına, hanesine yakın zaman da tatlı güzel bir misafirin geleceğine yorumlanır. Güzel bir gül çok iyidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Görmek
Rüyada Pembe Gül Görmek, çok uzun zaman öncesinde gönül defterini herkese karşı kapatan rüya sahibi, hiç beklemediği anda karşısına çok hoşlanacağı ve oldukça güzel zaman geçireceği kısmeti ile karşılaşarak ondan etkileneceği şeklinde tabiri yapılmaktadır. Ayrıca rüyayı gören kişi özellikle bu karşılaştığı ve etkilendiği kişi ile kısa zaman içerisinde irtibata geçecek ve çok güzel mutlu bir birliktelik yaşayacağına delalet edilmektedir. Rüyada görülen pembe gül, birbirinden etkilene bu iki kişinin beraber ortak olarak verdikleri karar sonrasında dillere destan olan bir düğün ile mutlu bir yuva kuracaklarına yorumu yapılmaktadır. Hatta rüyada pembe gül gören rüya sahibinin, kendi açısından çok büyük bir duygu seline kapılarak güzel ve çok hoş günler geçirileceğine işaret edilmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Görmek, çoğunlukla rüya sahibinin gönül ilişkisi şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyasında başka birisinden pembe bir gül aldığını gören kişi kısa bir zaman içerisinde aşık olur ve evlenir. Rüyasında bir sürü pembe gülü görmek, çok hoş bir yaşantınızın olacağına ve sevdikleriniz ile beraber huzurlu, mutlu yaşam geçirileceğine tabiri olunmaktadır. Bahçesinden pembe gül olduğunu gören rüya sahibi, hem geçimi hem de bereketli kazancı olan iş yapacağına delalet olunur. Rüyasında kendi yatağında pembe gülleri görmek, rüya sahibinin kendisine sadık olan ve ondan başka hiç kimseyi gözü görmeyen bir eşe tabiri yapılmaktadır. Başka tabircilere göre, uzun süreli çok iyi anlaştığı birisinin olduğunun habercisi olarak yorumu yapılmaktadır. Hatta rüyada görülen pembe gül, ilişkisi olan kişiler açısından erkek ya da kadın sevdiği ile evleneceğine tabiri yapılmaktadır. Çoğunlukla rüyada görülen gülün rengine göre farklı şekillerde yorumu yapılmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Görmek, rüya sahibi açısından hem sevindirici hem de güzel haberler alacağına tabiri yapılmaktadır. Genellikle pembe gülün nerede görüldüğü, ne durumda olduğu ve hangi mevsimde görüldüğüne bağlı olarak yorumları farklı olarak yapılmaktadır. Eğer rüyayı gören kişi, mevsiminde pembe gül görmüş ise, yakın zamanda çok müjdeli bir haber alacağına, hayırlı kısmetinin çıkacağına, hayırlı ve bol kazancı getiren işe ve hayırlı evlatlara yorumlanmaktadır. Eğer rüya sahibi rüyasında sadece tek bir tane gül görmüşse, hayatının aşkı ile kısa sürede karşılaşacağına işaret edilmektedir. Ancak buket halinde pembe gül görmüş ise, rüyayı gören kişinin çok geniş çevresini olacağına, çevresindeki kişilerin iyi kalpli ve çok güvenilir insanlar olacağına delalet olunur. Ayrıca rüyada görülen pembe gül, rüya sahibinin ailesi ile beraber çok mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğini işaret etmektedir. Başka bir rüya yorumcusuna göre, kişinin oldukça renkli ve çok hareketli dolu dolu yaşamının olacağını göstermektedir. Rüya sahibinin birbirinden çok farklı kişiler ile tanışarak yeni ilginç dostluklar kuracağına delalet edilmektedir. Başka tabire göre, pembe gül, rüyayı gören kişinin hem sıkıntılı hem de çok çalkantılı olan hayatının geride kalmasına ve çok daha sakin bir yaşam süreceği yönde tabiri yapılır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe gül görmek
Rüyada pembe gül görmek, uzun süre önce gönül ilişkinizi sonlandırıp yeni bir ilişki yaşamadığınıza işaret eder. Fakat beklemediğiniz bir zamanda bir kimseden çok etkileneceğinize, yoğun duygular yaşayacağınıza ve mutlu bir ilişkiye başlamaya ve sonunda da onunla evlenmeye işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe gül görmek, sevinç ve feraha, bir kadını öpmeye, misafir ya da mektup gelmesine yorulur. Rüyasında pembe gül gören için gelecek sevinçli bir duruma, gelecek mutluluğa, sevince, mal toplamaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Pembe gül rüyası herkese para ve saadeti müjdeler. Âşık bir kadın pembe gül görmüşse sevdiğiyle birleşir.

Bahçesinde gül ağacı gören bir erkek mesleğinde. Aynı şekilde gören kadın ise bereket, şöhret ve mutluluk olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin aşk hayatına bir işarettir. Uzun süredir gönül ilişkilerinden uzak olan rüya sahibi için yeni bir aşkın habercisidir. Fakat bu aşk sıradan bir aşk değildir.

Rüyada pembe gül görmek; gerçek duyguların olduğu ve yoğun hisler barındıran bir aşkın kapıda olduğunu gösterir. Karşısına beklemediği bir anda çıkacak olan kişiye âşık olup onunla evleneceğine delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Vaktinin hoş geçeceğine, muradına ereceğine, çok hayırlı haberler alıp sevineceğine tabir edilir. Yeni açan pembe gül toplamak bir genç kız ise çok kısa bir süre sonra evlenir. Ayrıca kişinin iş hayatında da yükseleceğine ve mutlu bir birlikteliği olacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe gül görmek veya koklayan rüya sahibinin yuvasında huzuru bulacağına, aynı huzuru iş yerinde de yakalayacağına tabir olunur. Mertebesinin yükseleceğini gösteren bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir vadinin kenarından pembe gül topladığını görmek sevdiği kişiyle tutkulu bir aşk yaşadıktan sonra bu durumun evlilikle neticeleneceğine, kimsenin bu evliliğe mani olamayacağına, eşi ile birlik olup kaliteli bir yaşam süreceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe gül koklamak

Güzel günlerin kapıda olduğuna işarettir. Huzurlu bir birliktelik yâda üzerinde bulunan sıkıntıdan kurtulup aşkın da kapısını çalmasıyla mutluluğu yakalayacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe gül kokladığını gören rüya sahibinin iş yerinde yaşadığı sıkıntıdan, aile yaşantısındaki sorunlardan, özel hayatındaki duygusal boşluktan arınacağına, tutkulu bir aşkın kapısını çalmasına yakın olduğuna, iyi gelir elde edip uzak bölgelere seyahat etmeye, uzun zamandır beklediği bir haberin olumlu yanıtı geleceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Farklı tabirlere göre rüyada pembe gül görmek hamile kadınlar için kız çocuk sahibi olmaya işaret ederken, bekârlar için ise dünya evini temsil eder. Hasta bir kimsenin rüyada pembe gül görmesi hayırlı işler yaptığına ve mükâfatlandırılacağına yorumlanır.

Rüya sahibinin kendini bir bahçede ve güller arasında görmesi ise beklentilerinin olacağına, evliliğinde mutlu günler geçireceğine ve çocuklarını iyi yetiştireceğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe gül kokladığını görmek özellikle aşk hayatında mutlulukların ve başarının işaretidir. Fakat solmuş pembe güller, bir sevdiğinizden ayrılacağınız anlamına gelebilir. Aşkta ve işte başarı, kısmet, bolluk, ömür boyu mutluluktur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe gül görmek ne şekilde olursa olsun hayırlı yorumlanır. Özellikle rüya sahibinin aşk hayatındaki olumlu gelişmelerin olacağına dair ipuçları veren bir rüyadır. Bunun yanında iş hayatında yükselmeye ve başarının geleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, huzurlu bir yaşama ve iyi bir evliliğe adım atılacağını gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe gül görmek, uzun bir zaman önce gönül defterini kapatmış olan rüya sahibinin, hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan çok hoş ve güzel bir kısmetten etkileneceğine, bu kişi ile irtibata geçerek çok güzel ve mutlu bir birliktelik yaşayacaklarına, sonra iki tarafın da ortak karar vermesiyle birlikte dillere destan bir düğün ile dünyaevine gireceklerine tabir edilir. Aynı zamanda, çok büyük bir duygu seline kapılmaya ve böylece çok hoş ve güzel günler yaşamaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Koklamak
Rüyayı gören kişinin, yaşayacağı gönül ilişkisi sayesinde çok güzel ve çok huzur bir hayata sahip olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına alamet eder. Kaynak: Rüyada Pembe Gül Görmek
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin, yaşadığı aşk sayesinde çok büyük bir hayat enerjisine kavuşacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, endişelerinden ve sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına ve her güne sanki yeniden doğuyormuşçasına başlayacağına delalet edilir. Aynı zamanda, rüyayı gören kişinin, hayata bakış açısının değişeceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına işaret eder. Kaynak: Rüyada Pembe Gül Görmek
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Koklamak
Rüyayı gören kişinin, yaşayacağı gönül ilişkisi sayesinde çok güzel ve çok huzur bir hayata sahip olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına alamet eder.Rüyada Pembe Gül Toplamak

Rüya sahibinin, yaşadığı aşk sayesinde çok büyük bir hayat enerjisine kavuşacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, endişelerinden ve sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına ve her güne sanki yeniden doğuyormuşçasına başlayacağına delalet edilir. Aynı zamanda, rüyayı gören kişinin, hayata bakış açısının değişeceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında pembe gül koparan kişinin, âşık olduğu kişi tarafından çok sevileceğine ve birlikte çok güzel ve uzun bir ömür süreceklerine tabir edilir. Huzurlu ve mutlu bir yuva içinde çok rahat bir hayat süreceklerine yorumlanır. Kaynak: Rüyada Pembe Gül Görmek
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe gül görmek, uzun bir zaman önce gönül defterini kapatmış olan rüya sahibinin, hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan çok hoş ve güzel bir kısmetten etkileneceğine, bu kişi ile irtibata geçerek çok güzel ve mutlu bir birliktelik yaşayacaklarına, sonra iki tarafın da ortak karar vermesiyle birlikte dillere destan bir düğün ile dünyaevine gireceklerine tabir edilir. Aynı zamanda, çok büyük bir duygu seline kapılmaya ve böylece çok hoş ve güzel günler yaşamaya işaret eder.Rüyada Pembe Gül Koklamak

Rüyayı gören kişinin, yaşayacağı gönül ilişkisi sayesinde çok güzel ve çok huzur bir hayata sahip olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına alamet eder.
Rüyada Pembe Gül Toplamak

Rüya sahibinin, yaşadığı aşk sayesinde çok büyük bir hayat enerjisine kavuşacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, endişelerinden ve sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına ve her güne sanki yeniden doğuyormuşçasına başlayacağına delalet edilir. Aynı zamanda, rüyayı gören kişinin, hayata bakış açısının değişeceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına işaret eder.
Rüyada Pembe Gül Koparmak

Rüyasında pembe gül koparan kişinin, âşık olduğu kişi tarafından çok sevileceğine ve birlikte çok güzel ve uzun bir ömür süreceklerine tabir edilir. Huzurlu ve mutlu bir yuva içinde çok rahat bir hayat süreceklerine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada pembe çiçek görmek, genellikle mutluluk sevinç ve neşe anlamına gelip, rüya sahibinin hayatında yaşayacağı maddi manevi güzelliklerin ve iyiliklerin bir sembolüdür. Rüyasında pembe bir çiçek gören ve onu koklayan kimse, hiç ummadığı yerlerden nimetlere kavuşur. Bu rüya özellikle evli kişiler için çocuk sahibi olma anlamına gelmektedir. Bekar insanlar içinse mutlu ve huzurlu bir yuvaya, kız çocuk sahibi olmaya, eşinizle aranızda geçen tatsızlıkların bitmesine yorumlanır. Rüyada pembe bir çiçek koparmak, en yakın zamanda isteklerinize kavuşacağınıza ve dualarınızın kabulüne işarettir. Solmuş bir pembe çiçek geç gelecek mutluluktur. Pembe bir çiçeği yakasına takan kimse, çok güzel ve alımlı bir kadınla birlikte olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Çiçek Dikmek

Rüyasında toprağa pembe bir çiçek diken kişi, her türlü hayırlara ve güzelliklere çok kısa bir sürede kavuşarak, dünya hayatının nimetleri ile şereflendirilir ve maddi manevi her konuda büyük bir rahatlığa ve feraha kavuşur. Bu rüya yapacağınız işlerden ve gerçekleştirdiğiniz yatırımlardan maksimum kazanç sağlayacağınız anlamına gelmektedir. Pembe bir çiçeği dikip onu sulamak, mutlu olacağınız bir yaşam sürmenize veya uzun bir ömre delalet eder. Aynı zamanda bu rüya alacağınız bir mektup veya duyacağınız güzel bir haberdir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Çiçek Koklamak

Rüyasında pembe çiçek koklayan kişinin eşi hamile kalır ve bir kız çocuğu dünyaya getirir. Bazen de bu rüya ileride çok büyük bir dereceye ulaşacak, zenginlik ve ferahlık içinde bir yaşam sürecek bir kız çocuğunun göstergesidir. Rüyayı görenin kızı varsa, bahsi geçen kişi o olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Çiçek Görmenin Psikolojik Tabiri

Bu rüya insanın içindeki yaşama sevincinin ve romantizmin göstergesidir. Genellikle böyle rüyaları, cıvıl cıvıl bir karaktere sahip olan, hayata karşı büyük bir sevgi besleyen ve yaşamaktan zevk alan kimseler görmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Görmek

Rüyada pembe gül görmek, rüyayı gören kişinin uzun süredir özel hayatını boş verdiğine ve bir gönül ilişkisine kapısını açmadığına fakat yakın zaman içinde tanıştığı ya da tanışacağı bir kişi ile yakınlaşarak, yeni bir ilişkiye yelken açacağına delalet eder. Rüyada pembe gül görmek, yanılan ilişkinin sonucunda evlenmeye ve huzurlu mutlu bir yuva kurmaya da delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Kokladığını Görmek

Rüyada pembe gül kokladığını görmek, rüyayı gören kişinin özel hayatında olan kişi ile oldukça mutlu ve huzurlu bir ilişki yaşadığına, ayaklarının yerden kesildiğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin özel yaşamında olan mutluluğunun hem sosyal yaşamına hem de iş yaşamına da yansıyacağına, daha pozitif biri olacağına ve bunun herkes tarafından fark edileceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Kopardığını Görmek

Rüyada pembe gül kopardığını görmek, rüyayı gören kişinin ilişki yaşadığı kişi ya da yaşayacağı kişini ile olan gönül bağının çok sağlam olacağına, mutlu bir aile kuracaklarına ve evlerinde daima huzur bulacaklarına delalet eder. Rüyayı gören kişinin sevgilisi ya da eşinin ona çok aşık olduğuna ve çok değer verdiğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Topladığını Görmek

Rüyada pembe gül topladığını görmek, rüyayı gören kişinin yaşadığı ilişki ile mutlu olduğuna, ayrıca çok pozitif biri haline gelerek yaşam enerjisine tekrar kavuştuğuna delalet eder. Rüyayı gören kişinin bu enerjisinden etrafında bulunanların da faydalandığına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada pembe gül görmek, genellikle ferahlık ve sevinçtir, gönül ilişkilerine yorumlanır. Birisinden pembe gül alan kişi evlenir veya aşık olur. Rüyada pembe gül görmek, uzun sürecek bir birlikteliğe işarettir. Rüyada pembe gül görmek, size sadık, güzel ve zengin bir kimse ile evlilik olarak yorumlanır. İlişkisi olanlar içinse bu rüya yakında sevdiğini kadın veya adamla evleniceğinizin habercisidir. Rüyasında pembe gül görmek, hoş bir hayatınız olacağına, sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam geçireceğinize işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe gül görmek, aşka ve sevgiye işaret olabileceği gibi, kız çocuğu anlamına da gelebilmektedir. Rüyada pembe gül görmek şerefli bir kişi veya büyük bir devlet adamı ile tabir olunur. Rüyada pembe gül görmek, bilhassa mevsiminde çok güzeldir. Evinize işinize kariyerinize gelecek başarı ve huzuru temsil eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
mevsimi dışında pembe gül görmek evladı yüzünden bir kedere uğrayacak demektir. Rüyada pembe gül görmek, gurbette olan bir tanıdıktan gelecek mektuba delalettir.

Rüyada pembe gül görmek bazen de uzaklarda ki veya kayıp olan uzun süredir görmediğiniz kişinin gelmesine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
mevsimi dışında pembe gül görmek evladı yüzünden bir kedere uğrayacak demektir. Rüyada pembe gül görmek, gurbette olan bir tanıdıktan gelecek mektuba delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe gül görmek bazen de uzaklarda ki veya kayıp olan uzun süredir görmediğiniz kişinin gelmesine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Koklamak

Rüyada pembe gül koklamak aşka ve sevgiye işaret olabileceği gibi, kız çocuğu anlamına da gelebilmektedir. Rüyasında pembe gül koklayan kişi hamile ise yakında sağlıklı bir kız evlada kavuşur. Evli kişiler içinse bu rüya hamileliğe işaret eder. Bekar bir genç bu rüyayı görse eğer evlenmek istiyorsa yakında evlenir. Genç kızlar için bu rüya zengin bir eştir. Bazı durumlarda iş hayatınızda başınıza gelecek güzel hadiselere ve kar elde etmeye yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Dikmek

Rüyasında pembe gül diken kimse, çocuklarına güzel bir hayat verir. Onları okutur, güzel işlere koyar ve hayırlı yuvalar kurmasını sağlar. Bu rüya hayatı boyunca hayırlı işlerde çalışan ve evine helal rızık getiren bir insanın sembolüdür. Pembe gül diken ileride insanlara faydalı olacak işler yapar veya çocuklarını o şekilde yetiştirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Görmenin Psikolojik Tabiri

Rüyasında pembe gül gören kişi, hayata hep olumlu pencereden bakan, olumsuzluklar yerine güzellikleri görmek isteyen, yaşama sevinci ile dolu, mutlu ve neşeli bir mizaca sahip pozitif bir kimsedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe gül görmek, genellikle gönül ilişkilerine yorumlanır. Birisinden pembe gül alan kişi evlenir veya aşık olur. Rüyada pembe gül alıp yakasına takmak, uzun sürecek bir birlikteliğe işarettir. İlişkisi olanlar içinse bu rüya yakında sevdiğini kadın veya adamla evleneceğinizin habercisidir. Rüyasında pembe gülleri bahçede görmek, hoş bir hayatınız olacağına, sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam geçireceğinize işaret eder. Bahçeden pembe gül koparmak, güzel ve zengin bir kimse ile evliliktir. Pembe gülleri evinde gören kişinin güzel bir geçimi ve bereketli bir kazancı olur. Pembe gülleri yatağında görmek, size sadık ve sizden başkasını gözü görmeyen eşe delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Görmek, çok uzun zaman öncesinde gönül defterini herkese karşı kapatan rüya sahibi, hiç beklemediği anda karşısına çok hoşlanacağı ve oldukça güzel zaman geçireceği kısmeti ile karşılaşarak ondan etkileneceği şeklinde tabiri yapılmaktadır. Ayrıca rüyayı gören kişi özellikle bu karşılaştığı ve etkilendiği kişi ile kısa zaman içerisinde irtibata geçecek ve çok güzel mutlu bir birliktelik yaşayacağına delalet edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen pembe gül, birbirinden etkilene bu iki kişinin beraber ortak olarak verdikleri karar sonrasında dillere destan olan bir düğün ile mutlu bir yuva kuracaklarına yorumu yapılmaktadır. Hatta rüyada pembe gül gören rüya sahibinin, kendi açısından çok büyük bir duygu seline kapılarak güzel ve çok hoş günler geçirileceğine işaret edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kendi yatağında pembe gülleri görmek, rüya sahibinin kendisine sadık olan ve ondan başka hiç kimseyi gözü görmeyen bir eşe tabiri yapılmaktadır. Başka tabircilere göre, uzun süreli çok iyi anlaştığı birisinin olduğunun habercisi olarak yorumu yapılmaktadır. Hatta rüyada görülen pembe gül, ilişkisi olan kişiler açısından erkek ya da kadın sevdiği ile evleneceğine tabiri yapılmaktadır. Çoğunlukla rüyada görülen gülün rengine göre farklı şekillerde yorumu yapılmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Görmek, çoğunlukla rüya sahibinin gönül ilişkisi şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyasında başka birisinden pembe bir gül aldığını gören kişi kısa bir zaman içerisinde aşık olur ve evlenir. Rüyasında bir sürü pembe gülü görmek, çok hoş bir yaşantınızın olacağına ve sevdikleriniz ile beraber huzurlu, mutlu yaşam geçirileceğine tabiri olunmaktadır. Bahçesinden pembe gül olduğunu gören rüya sahibi, hem geçimi hem de bereketli kazancı olan iş yapacağına delalet olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Başka bir rüya yorumcusuna göre, kişinin oldukça renkli ve çok hareketli dolu dolu yaşamının olacağını göstermektedir. Rüya sahibinin birbirinden çok farklı kişiler ile tanışarak yeni ilginç dostluklar kuracağına delalet edilmektedir. Başka tabire göre, pembe gül, rüyayı gören kişinin hem sıkıntılı hem de çok çalkantılı olan hayatının geride kalmasına ve çok daha sakin bir yaşam süreceği yönde tabiri yapılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Görmek, rüya sahibi açısından hem sevindirici hem de güzel haberler alacağına tabiri yapılmaktadır. Genellikle pembe gülün nerede görüldüğü, ne durumda olduğu ve hangi mevsimde görüldüğüne bağlı olarak yorumları farklı olarak yapılmaktadır. Eğer rüyayı gören kişi, mevsiminde pembe gül görmüş ise, yakın zamanda çok müjdeli bir haber alacağına, hayırlı kısmetinin çıkacağına, hayırlı ve bol kazancı getiren işe ve hayırlı evlatlara yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer rüya sahibi rüyasında sadece tek bir tane gül görmüşse, hayatının aşkı ile kısa sürede karşılaşacağına işaret edilmektedir. Ancak buket halinde pembe gül görmüş ise, rüyayı gören kişinin çok geniş çevresini olacağına, çevresindeki kişilerin iyi kalpli ve çok güvenilir insanlar olacağına delalet olunur. Ayrıca rüyada görülen pembe gül, rüya sahibinin ailesi ile beraber çok mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğini işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe gül yaprakları görmek, mutluluğa ve huzur bulmaya yorumlanır. Hayatının olumlu yönde değişeceğine ve mutlu olmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada pembe görmek neşeli, mutlu, hayata olumlu yönden bakan, umut dolu bir kişiye işaret eder. Pembe aşk ve mutluluğu da ifade eder ve rüya sahibinin mutlu bir yuva kurma, iyi evlatlar yetiştirme gibi istekleri vardır. Rüyayı gören kişi kimi zaman hayallere kendini fazla kaptırır ve olmayacak şeylerin peşinde olur. Rüya sahibi sıkıntı içindeyken de iyimserliği bırakmaz ve umudunu kaybetmez.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Görmek

Hayırlı, güzel ve mutlu geçecek bir evliliğe işaret eder. Saf, temiz ve gerçek duygulara tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pembe gül buketi görmek gerçek dost sahibi olacağına ve sıkıntılarına sorunlarına birlikte çözüm arayacaklarına ve güzel bir hayat yaşayacaklarına, günaha girdiğine delalettir. Bu rüyanın diğer bir tabirine göre de kısa mesafeli ama uzun süreliğine bulunduğu yerden başka bir yere gideceğine ve yer değişikliği yapacağına, etrafından kendini önemseyen ve çok değer veren kimsenin varlığına delalettir. Bekar erkek için bu rüya umutlarının canlanacağına ve hayallerine yakın zamanda kavuşacağına, ticaret hayatında yüksekten aşağı düşmeye rivayet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

451 Aktif
0 Üye ve 451 misafir
Bugün : 3215
Dün : 13860
Toplam : 47843641
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...