Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
3.6k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Gül
Rüyada gül görmek iyiye delalettir. Yeni açan bir gülü toplayan bir genç kız çok kısa zamanda evlenir. Güllerin renklerine göre manaları değişir. Bahçesinde gül Ağacı gören bir erkek mesleğinde ilerler hatta en başa geçer.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada gül görmek; aşk, sevinç ve mutluluğun habercisi olmakla birlikte sevgiyi hissettiğimiz ve sevgi ile kabul edebileceğimiz bir kalbin kokusunu getirir. Hayırlı bir olayın gerçekleşeceğini haber verirken, yaşama sevincinin artacağına işaret eder.
Rüyada gül görmek, yeniden doğuşu temsil etmekle birlikte yeni başlangıçları ve umudu simgeler. Bazen de güzel bir kadınla tanışmaya, aşık olmaya veya aileye katılacak bir bebeğe dair bilgi verir. Vefalı bir dost yada tam tersine de yorumlanır.
Manevi enerjinin yükselmesi, kalp gözünün açılması, hatırlamak, hatırlanmak, arzu ve isteklerin gerçekleşmesi gibi durumlar ile de ilişkilidir, büyük mutluluk ve başarıları da temsil eder.
Tarihler boyunca, gerçek yaşamda ve rüyalarda aşkın ve sevginin sembolü olmuştur ve olmaya da devam etmektedir. İslam dininde H. Muhammed’in sembolüdür ve ondan dolayı rüyada gülün gonca halini görmek insanın Allah ile beraber olmasını ve güçlü bir maneviyata sahip olmak anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Görmek Ne Anlama Gelir
Rüyada gül görmek, sadece aşkı ve sevgiyi değil saklanan bir bilgiyi de sembolize eder. Beklenmesi gereken bir süreyi veya yaşadıklarının katmanları olduğunu hatırlatır. Bazen de emek verdiğin konularda sonuca yaklaştığını anlatıyor olabilir.
Rüyada gül sembolü gerçek yaşamda olduğu gibi rüyada da önemli bir unsurdur. Sabır, irade ve kararlılık insanın kalbini yumuşatır ve sevgiye yöneltir. Güzelliklerin bilinenin ötesinde saklı olduğuna işaret eder.
Rüyada hasta birinin, parlak renkli ve güzel bir gül görmesi, şifa bulup iyileşmesine, hastalığını kısa sürede atlatmaya, yeniden hayattan keyif alıp, ferahlık duyacağı anlamına gelir.
Elbette rüyadaki gülün rengi, onu kimin verdiği, nerede bulunduğu yorumu etkiler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Koklamak
Rüyada gül koklamak, sevinç ve mutluluğa, sevdiği kişi ile karşılaşmaya, gelecek olan güzel bir habere delalet eder. Bu rüyanın görüldüğü günlerde kişinin beklentilerinin olumlu gelişme süreci içinde olduğu anlamına gelir. Bekar bir insan için bu rüya zarif ve güzel bir kadınla tanışmasına ve bir aşkın başlangıcına anlamına gelir.
Rüyada gül koklamak güçlü bir hafızaya sahip olmayı hatırlattığı gibi bazen de unutulması gereken konuların varlığına delalet eder. Zayıf bir hafızaya sahip olan kişinin de kokusundan fayda bulacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Ağacı Görmek
Rüyada gül ağacı görmek, kişinin çevresine karşı sevginin merkezinde durduğunun bir kanıtı gibidir. Hayatı boyunca, iyilikle anılmak, sevgi ve saygı görmek, paylaşımcı, hayırsever bir kişi olduğuna işaret eder. Gerçek sevgiliye yani Allah’a duyulan sevginin yoğunluğunu ve gerçek bir teslimiyet için de olmayı da sembolize eder.
Bir başka yorumu da, iyilik sever bir kişiden yardım almak, sıkıntılardan kurtulmak, evlenmek, saadete ermek, güzel çocuklara sahip olmak, arzu ve isteklerin gerçekleşmesi, iş hayatında başarılar elde etmek gibi durumları da sembolize eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Toplamak
Rüyada gül topladığını görmek, sevdiği kişi ile hoş vakit geçirmeye, muradına ermek ve sevinçli bir haber almak anlamına gelir. Toplanan gül yaşamdan payına düşenleri alarak, mutlu olmaya ve güzellikleri farkeden sevgi dolu bir kişiliğe delalet eder. Aynı zamanda yeni bir dönemin de habercisidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dallarında güller olan bir ağaç görmek, kişinin yaşamını sevgi ve iyilik üzerine kurduğu anlamına gelir. Sevdiği kişi ile uzun bir ömür geçirmeye, mutluluk, saadet ve huzura, güzel çocuklara ve vefalı dostlara sahip olmaya delalet eder. Aynı zamanda böyle bir rüya gören kişinin kendisinin veya çocuklarının güzel sanatların bir dalında daha başarılı olacağına da işaret eder.
Rüyada gül ağacını budamak, yeniden doğuşu temsil eder. Kişinin içinde bulunduğu durumdan kendi çabası ile yakın zamanda kurtulup, yepyeni bir başlangıç yapacağına ve yeni sürecin ferahlık ve mutluluk getireceği anlamına gelir. Bazen de yeni bir başlangıç için vazgeçilmesi gereken bir arkadaşlık, dinamiğini kaybetmiş bir ilişki veya bir davranış kalıbından kurtulmak gerektiğini hatırlatır.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
sevgi umut v.s
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Bahçesi Görmek
Rüyada gül bahçesi görmek ve bahçenin içinde olmak, kişinin yaşamın getirdiği güzellikleri farkedip, tadını çıkarması gerektiğine yorumlanır. Başka bir yorumu da gönlünün güzelliğine, sabırlı ve iyimser kişiliği sayesinde, hayallerinin gerçek olmasına, şöhret sahibi olmaya, geniş bir çevre tarafından tanınmaya, maneviyat zenginliğine, paylaşımcı olmaya delalet eder. Geçim sıkıntısı yaşamadan güzel geçecek bir hayata işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Gül Görmek
Duygu yoğunluğunu ve tutkuyu temsil eder. İhtiras, aşk, saygı, cesaret ve mutluluğun temsilcisidir. Dikkat edilmesi gereken konulara işaret etmekle birlikte kişinin hedefine ulaşacağını da haber verir. Sevgi ve evlilik ile de ilişkilidir. Aynı zamanda bir konuda beklenmesi gereken süreye işaret eder.
Bekar kişinin görmesi, evlilik için kendini hazır hissetmeye, yakınlarında onunla ilgilenen birinin varlığına ve o kişinin kendisine açılacağına veya beğeneceği biri ile tanışma işaret eder.
Evli birinin görmesi, eşi ile aralarındaki tutkunun devam ettiğine, dargın ise barışmak, karşılıklı birbirlerine bir sürpriz hazırlamak, aileye yeni gelecek bir bebek haberine veya kutlama yapmalarına neden olacak güzel bir gelişmeye delalet eder.
Rüyada kırmızı gül buketi almak, evlilik teklifi almaya veya evlilik teklifi yapmak anlamına gelir. Ayrıca kişinin uzun zamandır görmediği bir yakının aniden ziyarete gelecek olmasına, iş yaşamında güzel gelişmelere, terfi almaya veya bir projede başarı elde etmeye delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Görmek
Rüyada kırmızı gül aşkın sembolü gibi görülür. Oysa aşkın ve sevginin sembolü pembe güldür. Tatlılık, hayranlık, dikkat çekici güzellik ve takdir edilmeyi de sembolize eder. Kişinin çok yakınlarında bir hayranının olduğuna, sevinç ve mutluluğa, ilişkisi olmayanlar için, yeni bir aşk anlamına gelir.
Rüyada pembe gül vermek veya almak, bir duyguyu yani aşkını itiraf etmeye veya hoşlandığınız kişinin size hislerini açmasına işaret eder.
Pembe gül topladığını görmek, kişinin yaşadığı veya yaşayacağı aşkta mutlu olacağına delalet eder.
Hamile bir kadının rüyasında görmesi, çok güzel bir kız bebeği olacağı anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Gül Görmek
Ölümsüz aşk, maneviyat, saflık, saf sevgi, masumiyet ve saygı, bekar biri için evlilik anlamına gelir. Dargın olanların barışmasına, sıkıntılı zamanlardan kurtulup, ferahlık ve mutluluğun artmasına delalet eder. Rengi ne olursa olsun daima duygusal gelişmelerin habercisidir.
Kişinin çok istediği bir konuda başarı elde edeceğine yorumlanır. Bu konular çok çeşitli olabilir. Sevdiği ile evlilik kararı almak için uygun bir zaman diliminde olduğuna, eğitim veya iş hayatında şanslı bir döneme, kişinin gündeminde  hangi konu var ise başlamak için güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Gül Görmek
Arkadaşlık, iyimserlik, memnunluk, hoşlanma ve samimiyeti ifade eder. Güneşin rengi  de olan sarı gül, rüyada görüldüğü yere canlılık, sevinç ve mutluluk getirir. Sarı gülün hastalıklarla bir ilişkisi yoktur ve hastaya iyimserlik mesajı vermesi için kullanılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karagül Görmek
Yeniden doğuşu temsil eder. Hüzün, matem ve karamsarlık içinde olunan bir süreci anlatır ve kişiye her zaman yeni bir başlangıç olduğunu hatırlatır.
Rüyada kişinin kendine siyah bir gül verildiğini görmesi, sen benim hayatımsın, senin varlığın bana hayat veriyor, sen olmazsan ben ölürüm anlamına gelen saplantılı bir aşkı anlatır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Gül Görmek
Açık tonlarda olanı, aşkın ilk coşkusu ile büyülenmek ve ilk görüşte aşk, şaşkınlık ve heyecanı anlatır. Yaşanacak bir ilişki de duygularını ifade edemeyen soğuk ve asi bir karakteri de yansıtabilir.
Mavi gül, gizem ve belirsizliği, imkansızı, elde edilemeyeni, karşılıksız aşkı temsil eder. Rüyada görülmesi, kişinin hayatında kendine zarar veren ilişkilerden uzak durması gerektiğine, başkalarının kendisi ile ilgili düşüncelerine boş vermesinin yararına olacağı anlamına gelir.
Aynı zamanda ruhen iyileşmeyi de sembolize eder. Kişinin duyguları ile barış içinde olduğuna ve kendine yapılan haksızlıklar konusunda affetmek ile ilgili çok yol katettiği için huzuru bulduğu anlamına da gelir.
Mavi güllerden oluşan bir buket almak, kişiye yeni bir başlangıç yapabileceğini ve sıkıntılarından kurtulacağı, maddi durumunun düzeleceğini de ifade edebileceği gibi, zengin birinden gelecek bir evlilik teklifi de olabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Demeti Görmek
Her zaman hayra işaret eder ve kutlama yapılacak günleri, yepyeni başlangıçları sembolize eder. Sevinç ve mutluluğu paylaşmanın güzelliğine işaret eder. Bu rüya görüldüğü dönemde kişinin hayatında beklediği bir konuda başarı elde etmeye, her şeyin tam da istediği gibi olacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solmuş Gül Görmek
Rüya sahibinin yaşadığı ilişki de sıkıntılı bir dönemde olduğuna yorumlanır. Araya bir soğukluk veya mesafe girebilir. İlişki veya ortaklıklar ayrılıkla sonuçlanabilir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Pembe gül: Sevince, feraha, misafir ya da mektup gelmesine yorulur. Para ve saadet müjdeler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Almak
Sevinç ve mutluluğa delalet eder. Kişinin sevdiği ile birlikte, bolluk ve huzur içinde geçireceği bir ömür anlamına gelir. Bazen de sürpriz gelişmelerin yaşanacağına, gelecek bir ziyaretçiye delalet eder.
Rüyada Tomurcuk Gül Görmek
Rüyada tomurcuk olarak görmek, rüya sahibin çocuklarını temsil ettiği gibi manevi duygularının yoğunluğunu da anlatır. Hayra yorumlanan bu rüya sevinç, mutluluk, aile saadeti, manevi huzur ve yeni başlangıçları, elde edilmek istenen şeylerde amaca ulaşmayı sembolize eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gül diktiğini görmek, kişinin şuan istediği şeylerin olmayacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Dikenleri Görmek
Rüya sahibinin hayatında aşılması gereken engelleri, sabırla varılacak sonucu, azim ve cesareti temsil eder. Yapılan işlerde hassas olan dengeleri, itina ve özverili bir çalışmayı anlatır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gül
Rüyada gül görmek iyiye delalettir. yeni acan bir gülü toplayan bir genc kiz cok kisa zamanda evlenir. güllerin renklerine göre manalari degisir. bahcesinde gül agaci gören bir erkek mesleginde ilerler hatta en basa gecer.
rüyada gül görmek, serefli olan bir adama veya cocuga yahut kayip bir kimsenin gelmesine ya da kadina isaret eder. rüyada gül topladigini gören kimse, hayir, iyilik, sevgi ve nimete kavusur. henüz acilmamis gül, hamile olan kadinin cocugunun düsmesiyle tabir edilir. bazi tabirciler gül, ayrilacak veya elden kacirilacak kadin ve ticarete yahut devamli olmayan ferahlik ve sevince ya da sonu ve vefasi olmayan ahde isaret eder, dediler. rüyada genc bir delikanlinin kendisine bir gül sundugunu görse, o delikanli, o kimseye bir taahhütte bulunur. ancak sözünde durmaz. rüyada gülden basinda bir tac oldugunu gören kimse, bir düsmani ile evlenir. bir kadin bu rüyayi görse, tabir yine böyledir. gül, güzel bir isimle yad edilmeye de isaret eder. gül, ferahlik ve sevince de isaret eder. hasta olan bir kimsenin rüyada, gülün altinda serilmis veya gülden bir elbise giydigini görmesi, o hastanin ölecegine isaret eder. bazi tabirciler, gül, bir misafirin veya bir mektubun gelmesine isaret eder dediler. gülü kesilmis agacinda görmek, üzüntü ve kederdir. bazi tabirciler, agaciyla olan gül, sarp ve cetin bir millete ve güc islere isaret eder. rüyada gül toplamak sevinctir. bazen de san gül, hastaliga, kirmizi gül, güzellik ve zinete isaret eder. kirmizi gül, delil ve iddia edilen seyin vuzuha kavusmasinada tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gül
Ibn i Sirin rahmetullah a göre; Rüyada gül görmek iki çesittir. Biri agaci üzerinde, digeri toplanmis olarak. Agaci üzerinde gül, evlada ve toplanmis olarak görmek ise hüzün ve gözyasina delalet eder. Mevsiminde agaci üzerinde kirmizi gül görmek rüya sahibinin çocugu olacagina isarettir. Mevsimi disinda gül görmek evladi yüzünden bir kedere ugrayacak demektir. Bir agaçtan gül kopardigini görmek, hüzün ve gözyasina delildir. Kirmani ye göre; agaci üzerinde kirmizi gül neseye, sevince ve isteklerinin yerine gelecegine, agaci üzerinden sari gül iftiraya ugrayacagina, herkese gülümseyen bir kadina, agaci üstünde beyaz gül ihsana ve yükselmeye, mevsiminde ve agaci üzerinde veya evinde gül görmek bekarsa evlenecegine, agaç üzerinde ve evinde beyaz gül görmek çocuklari tarafindan sevindirilecegine, evinde ve agaci üzerinde kirmizi gül görmek ev halki veya akrabalari tarafindan sevindirilecegine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir ül Magribi ye göre; rüyada genellikle gül görmek, yardimi az, vaadini tutmaz, vefasiz bir erkege isarettir. Ismail El Esas a göre; rüyada gül görmek, gurbetteki bir akrabasindan veya dostundan haber almak demektir. Cafer i Sadik a göre; rüyada gül görmek, bes sekilde yorumlanir: Güzel evlat, sadik dost, vefasiz bir adam, güzel kadin ve iyi hizmetçi. Kadin için güzel koca, gaipten mektup.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said El Vaiz e göre ; Rüyada gül görmek mal ve sereftir. Basinda bir gül gören kisi evlenir. Ama aralarinda geçim olmaz. Rüya sahibi kadin ise kocaya varir, ama hemen ayrilir. Gül topla mak sevinç isaretidir. Bahçeden beyaz gül koklamak bir namuslu kadini sevecegine delalet eder. Eger topladigi gül kirmizi ise, karisi oksanmayi sever. Eger sari ise karisi dürüst ve namusludur. Gül goncasi koparmak çocugunun isinden ayrilacagina delildir. Bir baska rivayete görede: Rüyada gül görmek, serefli olan bir adama veya çocuga yahut kayip bir kimsenin gelmesine ya da kadina isaret eder. Rüyada gül topladigini gören kimse, hayir, iyilik, sevgi ve nimete kavusur. Henüz açilmamis gül, hamile olan kadinin çocugunun düsmesiyle tabir edilir. Bazi tabirciler gül, ayrilacak veya elden kaçirilacak kadin ve ticarete yahut devamli olmayan ferahlik ve sevince ya da sonu ve vefasi olmayan ahde isaret eder, dediler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada genç bir delikanlinin kendisine bir gül sundugunu görse, o delikanli, o kimseye bir taahhütte bulunur. Ancak sözünde durmaz. Rüyada gülden basinda bir taç oldugunu gören kimse, bir düsmani ile evlenir. Bir kadin bu rüyayi görse, tabir yine böyledir. Gül, güzel bir isimle yad edilmeye de isaret eder. Gül, ferahlik ve sevince de isaret eder. Hasta olan bir kimsenin rüyada, gülün altinda serilmis veya gülden bir elbise giydigini görmesi, o hastanin ölecegine isaret eder. Bazi tabirciler, gül, bir misafirin veya bir mektubun gelmesine isaret eder .dediler. Gülü kesilmis agacinda görmek, üzüntü ve kederdir. Bazi tabirciler, agaciyla olan gül, sarp ve çetin bir millete ve güç islere isaret eder. Rüyada gül toplamak sevinçtir. Bazen de san gül, hastaliga, kirmizi gül, güzellik ve zinete isaret eder. Kirmizi gül, delil ve iddia edilen seyin vuzuha kavusmasinada tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gül
Temiz güğüm, onu gören herkes için hayır ve iyiliğe delalet eder. hatırlanmaya, Gül koklamak sevinç ve feraha, bir kadını öpmeye, misafir ya da mektup gelmesine, Gül tomurcuğu genç kıza, çocuğa ve pek yakında meyadna gelecek sevinçli bir duruma, Hastanınn gül Ağacı altında yahut güllerle süslenmiş bir yatakta yattığını görmesi kırk Gün sonra vefat etmesine, Gülü ağacıyla görmek çetin işlere ve zorlukla birlikte gelecek mutluluğa, Gül toplamak sevince, mal toplamaya delalet eder.
Rüyada gül görmek, çok iyi bir şekilde yorumlanır. Birisinin gül toplaması, vaktinin hoş geçeceğine, muradına ereceğine, çok hayırlı haberler alıp sevineceğine işarettir. Gül herkese para ve saadeti müjdeler. Aşık bir kadın gül görmüşse sevdiğiyle birleşir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gül iyiye yorulur. Yeni açan gül toplamak bir genç kız ise çok kısa bir süre sonra evlenir. Güllerin rengine göre rüyaların anlamları değişir. Bahçesinde gül ağacı gören bir erkek mesleğinde. Aynı şekilde gören kadın ise bereket , şöhret ve mutluluk olarak yorumlanır.
Gül görmek ve koklamak özellikle aşk hayatında mutlulukların ve başarının işaretidir. Fakat solmuş güller, bir sevdiğinizden ayrılacağınız anlamına gelebilir.
Güzel bir gül çok iyidir. Aşkta ve işte başarı, kısmet, bolluk, ömür boyu mutluluktur. Gülün rengine ve güzelliğine göre yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gül görmek iyiye delalettir. Yeni açan bir gülü toplayan bir genç kız çok kısa zamanda evlenir. Güllerin renklerine göre manaları değişir. Bahçesinde gül ağacı gören bir erkek mesleğinde ilerler hatta en başa geçer. Aynı şekilde gören kadın ise bolluk, ün ve mutluluk olarak yorumlanır.
Rüyada gül görmek iyiye delalettir. Yeni açan bir gülü toplayan bir genç kız çok kısa zamanda evlenir. Güllerin renklerine göre manaları değişir. Bahçesinde gül ağacı gören bir erkek mesleğinde ilerler hatta en başa geçer.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Görmenin Anlamı ve Yorumu
Rüyada gül görmek, hayır ve iyilik olarak yorumlanır. Hatırlanmaya işarettir. Rüyada gül koklamak sevinç ve ferah anlamlarına geldiği gibi bir kadını öpmeye, misafir ya da mektup gelmesine de yorulur. Rüyada gül tomurcuğu görmek genç kıza, çocuk veya yakın zamanda yaşanacak sevinçli bir olaya işaret eder. Rüyada hastanın güllerle süslenmiş bir yatakta yattığını görmek (veya rüyada hastanın gül ağacı altında yattığını görmek) hayra yorulmaz. Rüyada gül ağacı görmek, zorlukla gelen mutluluğa delalettir. Bir üzüntünün ardından mutlu edici ferahlatıcı bir olayın yaşanmasına işaret eder. Rüyada gül toplamak ise sevinç ve mal anlamlarına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gül koklamak, güzel bir aşk hayatı ve başarının işaretidir. Hayırlı bir kısmet olarak da yorumlanır. Rüyada solmuş gül görmek ise, bir sevdiğinizden ayrılacağınıza yorulur. Aynı zamanda uzak yol anlamına da gelir. Rüyada gül dikeni görmek, sıkıntı ve taş kalpli birinin işaretidir.
Rüyada kırmızı gül görmek, büyük bir mutluluk demektir. Rüyada beyaz gül görmek, hem rüya sahibi için hem de ailesi için müjdeli olayların yaşanacağına delalettir. Rüyada sarı gül görmek, rüya sahibinin doğru olduğuna işaret ederken, bazı tabircilere göre de hastalığa yorulur. Rüyada pembe gül görmek, kalbinin kapıları kapalı olan rüya sahibinin bir kısmetten etkilenip onunla güzel bir birlikteliğe başlayacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Topladığını Görmek
Rüyada gül topladığını görmek, rüya sahibi için çok iyidir. Çünkü gül toplamak esenliğe, afiyette olmaya, ağız tadına, mutluluğa, huzura kavuşacağına ve uzun ömürlü olacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Kokladığını Görmek
Rüyada gül kokladığını görmek, kişinin birliktelik yaşayacağına işaret eder. Rüyasında gül kokladığını gören rüya sahibi, hayırlı bir kısmetle karşılaşacak ve hayırlı bir gönül ilişkisine adım atacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gül görmek,  çok iyi bir şekilde yorumlanır. Birisinin gül toplaması, vaktini güzel geçireceği, hedeflerine ulaşacağı, çok iyi haberler alıp sevineceği demektir. Gül herkese para ve saadeti müjdeler. Aşık bir kadın gül görmüşse sevdiğiyle birleşeceği anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Ağacı Görmek
Kişinin rüyasında gül ağacı görmesi, rüya sahibinin bir üzüntünün ya da sorunun hemen sonrasından yaşanacak olan mutluluğa delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solmuş Gül Görmek
Rüya sahibinin rüyasında solmuş gül görmesi, kişinin uzak bir seyahate, uzun mesafeye, soğukluğa ya da ayrılığa yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Dikeni Görmek
Rüya sahibinin rüyasında gül dikeni görmesi, kişinin dünyadaki işlerini bırakıp hayır işlerine başlayacağına alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Beyaz gül: Kişi ve ailesinin gelecekte hayırlı ve güzel bir yaşama sahip olacağına inanılmaktadır. Aile içi bir sorunu varsa, bu sorunların yakın zamanda çözüm bulacağı ve ailenin tamamen mutlu bir geleceğe sahip olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Küslüklerin bitmesine ve mutlu bir aile bağı kurulmasına işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Beyaz gül almak: Rüyada beyaz gül hediye alan kişinin hayatında şaşılası bir sürprizin olacağı, mutlu ve beklenmeyen bir olayın gerçekleşeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişi refaha kavuşacak ve iş yaşamında çok daha başarılı adımlar atacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Fidesi Görmek
Kişinin rüyasında gül fidesi görmesi, rüya sahibinin kısa sürede bir ilişkiye başlayacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Görmek: İslami Yorum ve Tabiri!

İbn-i Şirin'e göre; rüyada gül görmek iki çeşittir. Biri ağacı üzerinde, diğeri toplanmış olarak. Ağacı üzerinde gül, evlada ve toplanmış olarak görmek ise hüzün ve gözyaşına delalet eder.
Mevsiminde ağacı üzerinde kırmızı gül görülmesi rüya sahibinin çocuğu olacağına işarettir. Mevsimi dışında gül görülmesi evladı yüzünden bir kedere uğrayacak demektir. Bir ağaçtan gül kopardığını görmek, hüzün ve gözyaşına delildir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami Rüya tabirlerinde Gül Yorumu
Kirmani 'ye göre; Rüyada ağacı üzerinde kırmızı gül görmek, neşeye, sevince ve isteklerinin yerine geleceğine yorulur. Ağacı üzerinden sarı gül iftiraya uğrayacağına, herkese gülümseyen bir kadına tabir edilir. Ağacı üstünde beyaz gül ihsana ve yükselmeye çıkar.
Mevsiminde ve ağacı üzerinde veya evinde gül görülmesi bekârsa evleneceğine, ağaç üzerinde ve evinde beyaz gül görülmesi çocukları tarafından sevindirileceğine delalet edilmektedir. Evinde ve ağacı üzerinde kırmızı gül görülmesi ev halkı veya akrabaları tarafından sevindirileceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Beyaz gül koklamak: Bekâr bir kişi ise hayırlı bir kısmet ile tanışacak; eğer evli ise çocuk sahibi olmaya ya da iş yerinde başarı elde etmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Pembe gül toplamak: Kişinin iş hayatında yükseleceğine ve mutlu bir birlikteliği olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Pembe gül koklamak: Sıkıntıdan kurtulup aşkın da kapısını çalmasıyla mutluluğu yakalayacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Aldığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında gül aldığını görmesi, kişinin yaptığı iyiliklerin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kırmızı gül toplamak: Hayatınızın bundan sonraki döneminde maddi ve manevi feraha kavuşacağınızı simgelemektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kırmızı gül: Hayatınızın daha kaliteli bir hal alacağının da habercisidir. Büyük bir başarıya imza atacak olmanıza işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kırmızı gül almak: Birden fazla mutluluğun bir arada yaşanılacağını göstermektedir. Kişiler işlerinde başarıya kavuştuğu gibi, aşk hayatlarında da aradığı aşkı kısa zamanda bulurlar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir ül-Magribiye göre; rüyada genellikle gül görmek, yardımı az, vaadini tutmaz, vefasız bir erkeğe işarettir.
İsmail El-Esasa göre; rüyada gül görmek, gurbetteki bir akrabasından veya dostundan haber almak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer-i Sadık'a göre; rüyada gül görmek, beş şekilde yorumlanır; güzel evlat, sadik dost, vefasız bir adam, güzel kadın ve iyi hizmetçi. Kadın için güzel koca, gaipten mektup.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said El-Vaiz'e göre; rüyada gül görmek mal ve şereftir. Başında bir gül gören kişi evlenir. Ama aralarında geçim olmaz. Rüya sahibi kadın ise kocaya varır, ama hemen ayrılır. Gül toplamak sevinç işaretidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gül görmek nasıl tabir edilir?
Bahçeden beyaz gül koklamak bir namuslu kadını seveceğine delalet eder. Eğer topladığı gül kırmızı ise, karısı okşanmayı sever. Eğer sarı ise karısı dürüst ve namusludur.
Gül goncası koparmak çocuğunun isinden ayrılacağına delildir. Bir başka rivayete göre de görülen gül, şerefli olan bir adama veya çocuğa yahut kayıp bir kimsenin gelmesine ya da kadına işaret eder.
Rüyada gül topladığını gören kimse, hayır, iyilik, sevgi ve nimete kavuşur. Henüz açılmamış gül, hamile olan kadının çocuğunun düşmesiyle tabir edilir. Bazı tabirciler gül, ayrılacak veya elden kaçırılacak kadın ve ticarete yahut devamlı olmayan ferahlık ve sevince ya da sonu ve vefası olmayan ahde işaret eder, dediler.
Genç bir delikanlının kendisine bir gül sunduğunu görse, o delikanlı, o kimseye bir taahhütte bulunur. Ancak sözünde durmaz. Rüyada gülden başında bir taç olduğunu gören kimse, bir düşmanı ile evlenir. Bir kadın bu rüyayı görse, tabir yine böyledir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gül görmek, güzel bir isimle yâd edilmeye de işaret eder. Gül, ferahlık ve sevince de işaret eder. Hasta olan bir kimsenin rüyada, gülün altında serilmiş veya gülden bir elbise giydiğini görmesi, o hastanın öleceğine işaret eder. Bazı tabirciler, gül, bir misafirin veya bir mektubun gelmesine işaret eder. Dediler.
Gülü kesilmiş ağacında görmek, üzüntü ve kederdir. Bazı tabirciler, ağacıyla olan gül, sarp ve çetin bir millete ve güç işlere işaret eder. Rüyada gül toplamak sevinçtir. Bazen de şan gül, hastalığa, kırmızı gül, güzellik ve ziynete işaret eder. Kırmızı gül, delil ve iddia edilen şeyin vuzuha kavuşmasında tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada gül görmek, şerefli olan bir adama veya çocuğa yahut kayıp bir kimsenin gelmesine ya da kadına işaret eder.Rüyada gül topladığını gören kimse, hayır, iyilik, sevgi ve nimete kavuşur. Henüz açılmamış gül, hamile olan kadının çocuğunun düşmesiyle tabir edilir. Bazı tabirciler gül, ayrılacak veya elden kaçırılacak kadın ve ticarete yahutdevamlı olmayan ferahlık ve sevince ya da sonu ve vefası olmayan ahde işaret eder, dediler. Rüyada genç bir delikanlının kendisine bir gül sunduğunu görse, o delikanlı, o kimseye bir taahhütte bulunur. Ancak sözünde durmaz. Rüyada gülden basında bir taç olduğunu gören kimse, bir düşmanı ile evlenir. Bir kadın bu rüyayı görse, tabir yine böyledir. Gül, güzel bir isimle yad edilmeye de işaret eder. Gül, ferahlık ve sevince de işaret eder. Hasta olan bir kimsenin rüyada, gülün altında serilmiş veya gülden bir elbise giydiğini görmesi, o hastanın ölecegine işaret eder. Bazı tabirciler, gül, bir misafirin veya bir mektubun gelmesine işaret eder dediler. Gülü kesilmiş ağacında görmek, üzüntü ve kederdir. Bazı tabirciler, ağacıyla olan gül, sarp ve çetin bir millete ve güç işlere işaret eder. Rüyada gül toplamak sevinçtir. Bazen de san gül, hastalığa, kırmızı gül, güzellik ve zinete işaret eder. Kırmızı gül, delil ve iddia edilen şeyin vuzuha kavuşmasınada tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada gül görülmesi değişik şekillerde tabir olunmaktadır. İbn-i Sîrîn'in yorumuna göre: Rüyada gül görülmesi iki kısma ayrılır. Biri ağacı üzerinde, ikincisi toplanmış olarak. Bir kimsenin rüyasında ağacı üzerinde ve mevsiminde kırmızı gül görmesi; o kişinin çocuğu olacağına, kişinin rüyasında mevsimi dışında gül görmesi; o kişinin evlâdı yüzünden bir kedere maruz kalacağına, kişinin rüyasında bir ağaçtan gül kopardığını görmesi; o kimsenin hüzün ve gözyaşına boğulacağına yorumlanır. Kirmâni'nin yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında ağacı üzerinde kırmızı gül görmesi; o kimsenin neşe ve sevince erişeceğine ve isteklerinin tahakkuk edeceğine, kişinin rüyasında ağacı üstünde san gül görmesi; o kimsenin bir iftiraya uğrayacağına ve herkese gülümseyen bir kadına, kişinin rüyasında ağacı üstünde beyaz bir gül görmesi; o kimsenin ihsana nail olacağına ve yükseleceğine, bekâr bir kimsenin rüyasında ağacı üzerinde veya evinde bir gül görmesi; o kimsenin evleneceğine, kişinin rüyasında ağacı üzerinde veya evinde kırmızı gül görmesi; o kimsenin ev halkı veya yakınları tarafından sevindireceğine yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında başında bir gül görmesi; o kimsenin evleneceğine, ama aralarında geçim olmayacağına, bir kadının rüyasında başında bir gül görmesi; o kadının kocaya varacağına ama hemen ayrılacağına işaret eder. Rüyanızda gül topladığınızı görmeniz; sevince işarettir. Rüyanızda bir bahçeden beyaz gül topladığınızı görmeniz; bir namuslu kadını seveceğinize delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada gül görmek, şerefli olan bir adama veya çocuğa yahut kayıp bir kimsenin gelmesine ya da kadına delâlet eder
Rüyada gül topladığını gören kimse, hayır, iyilik, sevgi ve hikmete kavuşur. Rüyada bir bahçeden beyaz bir gül kopardığını gören kimse, takva sahibi bir kadını öper.
Kırmızı bir gül koparsa, oynak bir kadını öper. Rüyada sarı bir gül kokladığını gören kimse, hasta bir kadını öper.
Çok gül, birbirini takip eden öpüşlere delâlet eder.
Henüz açılmamış gül, hâmile olan kadının çocuğunun düşmesiyle tâbir edilir.
Bazı tâbirciler gül, ayrılacak veya elden kaçırılacak kadın ve ticarete yahut devamlı olmayan ferahlık ve sevince ya da sonu ve vefası olmayan ahde delâlet eder, dediler.
Rüyada genç bir delikanlının kendisine bir gül sunduğunu görse, o delikanlı, o kimseye bir taahhütte bulunur. Ancak sözrnde durmaz.
Rüyada gülden başında biı taç olduğunu gören kimse, bir düşmanı ile evlenir. Bir kadın bu rüyayı görse, tâbir yine böyledir.
Yere düşmüş gül, dünyanın devanı ve bekası olmayan ziynetidir. Gül, güzel bir isimle yâd edilmeye de delâlet eder.
Gülyağı, zekâya, dinç bir dimağa, halka yakınlığa, mütevazi ve yumuşak olmaya delâlet eder.
Gül, ferahlık ve sevince de delâlet eder.
Hasta olan bir kimsenin rüyada, gülün altında serilmiş veya gülden bir elbise giydiğini görmesi, kırk gün sonra o hastanın öleceğine delâlet eder. Çünkü gülün mevsimi kırk gündür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı tâbirciler, gül, bir misafirin veya bir mektubun gelmesine delâlet eder, dediler.
Gülü kesilmiş ağacında görmek, üzüntü ve kederdir. Bazı tâbirciler, ağacıyla olan gül, sarp ve çetin bir kavme ve güç işlere delâlet eder.
Rüyada gül toplamak sevinçtir. Bazan da sarı gül, hastalığa, kırmızı gül, güzellik ve zinete delâlet eder. Kırmızı gül, delil ve iddia edilen şeyin vuzuha kavuşmasma da delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: İbn-i Şirin demiştir ki: Ağacı üzerinde gül görmek; evlada işarettir. Toplanmış gül ise üzüntüdür. Gözyaşıdır. Mevsiminde ağacı üzerinde gül kırmızı görenin, bir evladı olur. Mevsimi dışında gül gören; çocuğu yüzünden üzülür. Bir ağaçtan gül koparan, hüzünlenip ağlar.
Kirmani diyor ki: Ağacı üzerinde kırmızı gül; başkanlık, sevinç ve emrin yerine getirilmesidir. Ağacı üzerinde sarı gül görmek; dini bozuk ve ahlaksız bir kadına delalettir. Ağacı üzerinde beyaz gül ise, makam ve itibardır. Mevsiminde, ağacı üzerinde ve evinde gül görmek; evliliktir. Bu rüyayı gören, aynı zamanda evladı sayesinde sevinir. Ağaç üzerinde kırmızı gül ise, aile ve akraba tarafından sevinmektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir'ül Mağribi'ye göre gül; umumiyetle iyi değildir. Sözünü tutmayan, yardım sevmeyen vefasız bir adama işarettir.
İsmail El-Eş'as için gül görmek; gurbetteki birinden haber almaktır.
Cafer-i Sadık (R.A.) şöyle diyor: Gül, rüyada şunların temsilcisidir. Güzel evlat, sadık dost, alçak tabiatli vefasız bir adam ve güzel hizmetçi. Rüya sahibi kadınsa eşi güzeldir.
Gül, aynı zamanda mal ve şeref demektir. Bundan başka, boşanan eş, vefat eden evlat, telef olan mal yahut kaybedilen ferahtır. Başında bir gül veya reyhan gören; evlenir. Fakat, ayrılır. Gül toplamak, sevinçtir. Beyaz gül; namuslu bir kadını sembolize eder. Kırmızı gül toplayanın karısı, eğlenceyi sever. Gül sarı ise; kadın doğru yol üzerindedir.
Gül goncası koparmak evladın ölümüdür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genel Anlamda Rüyada Gül Görmek Neye Çıkar?
Genel anlamda rüyada gül görmek, kötü sözleri ve kişinin arkasından çevirilen işleri işaret etmekle birlikte gül görmek ile ilgili rüyaların kaybedilen huzura ve yitirilen mutluluğa işaret ettiği de bildirilmiştir.
Bu doğrultuda rüya sahibi kendisi hakkında söylenen kötü sözleri duymazlıktan gelmeli ve huzurunu kaybetmemek için arkasından çevrilen işlere karşı duyarsız olmaya çalışmalıdır.
Rüyada gül görmek arkadan çekiştiren insanlara, acı ve pişmanlığa, gelecek yardımın kesilmesine ve mutsuz olmaya da işaret etmekle birlikte bu rüyanın ilahi bir mesaj taşıdığı ve rüyayı gören kişiyi Allah’ın emrine davet ettiği hususu da yapılan yorumlar arasındadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yani rüyada gül görmek, kişinin mutsuzluktan kurtulup saadete ve huzura kavuşabilmesi için Allah’ın emirlerine uyması gerektiğini ifade eder ve bu konuda İslam alimleri şunu söyler:

Bilhassa mevsiminde güzeldir. Kırmızı gül mevsiminde ve dalında itibar ve evlattır. Mevsimi dışında her türlü gül kederdir, gözyaşıdır. Evlat yüzünden başı derde girmektir. Sarı gül, elden ele dolaşacak kadındır. Bu, çok tecrübe edilmiş bir rüyadır. Evinde bir gül bittiğini gören kazara evlenir veya birinin bekaretini bozar. Siyah gül hiçbir zaman unutulmayacak veya uğruna hayatından olunacak kısa ömürlü bir aşktır. Bir kadının yalın olarak gül görmesi vefasız, acımasız bir koca veya erkektir. Rüyada gül topladığını gören kimse, hayır, iyilik, sevgi ve nimete kavuşur. Gül güzel bir isimle yad edilmeye de işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Görmek
Rüyada gül görmek güzel şeylere yorumlanır. Rüyada görülen gül yıllardır uzakta olan ve haber alınamayan bir kişiden haber almak ya da onunla bir araya gelmek anlamına gelir. Aynı zamanda güzel ahlaklı, ağır başlı ve efendi bir adama delalet eder. Bekâr bir kız eğer henüz tomurcuk olan bir gülü koparırsa bu o kız için nikâh anlamına gelir. Bir erkek, rüyasında bahçesinde güller olan bir evi olduğunu görürse bu o kişinin mesleğinde çok başarılı olacağına ve en üst makama kadar çıkacağına delalet eder. Rüyada daha tomurcuk olan gülü görmek, bebek bekleyen bir kadın için iyi değildir. Bu rüya kadının bebeğini kaybedeceği anlamına gelir. Rüyada görülen gül kimi zamanda şansın ya da fırsatın kişinin ayağına kadar gelmişken kaçırılmasına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül görmek
Temiz güğüm, onu gören herkes için hayır ve iyiliğe delalet eder. hatırlanmaya, Gül koklamak sevinç ve feraha, bir kadını öpmeye, misafir ya da mektup gelmesine, Gül tomurcuğu genç kıza, çocuğa ve pek yakında meyadna gelecek sevinçli bir duruma, Hastanınn gül ağacı altında yahut güllerle süslenmiş bir yatakta yattığını görmesi kırk gün sonra vefat etmesine, Gülü ağacıyla görmek çetin işlere ve zorlukla birlikte gelecek mutluluğa, Gül toplamak sevince, mal toplamaya delalet eder.

Rüyada gül görmek, çok iyi bir şekilde yorumlanır. Birisinin gül toplaması, vaktinin hoş geçeceğine, muradına ereceğine, çok hayırlı haberler alıp sevineceğine işarettir. Gül herkese para ve saadeti müjdeler. Aşık bir kadın gül görmüşse sevdiğiyle birleşir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ibn-i Sirin rahmetullaha göre; rüyada gül görmek iki çesittir. Biri agaci üzerinde, digeri toplanmis olarak. Agaci üzerinde gül, evlada ve toplanmis olarak görmek ise hüzün ve gözyasina delalet eder. Mevsiminde agaci üzerinde kirmizi gül görmek rüya sahibinin çocugu olacagina isarettir. Mevsimi disinda gül görmek evladi yüzünden bir kedere ugrayacak demektir. Bir agaçtan gül kopardigini görmek, hüzün ve gözyasina delildir. Kirmaniye göre; agaci üzerinde kirmizi gül neseye, sevince ve isteklerinin yerine gelecegine, agaci üzerinden sari gül iftiraya ugrayacagina, herkese gülümseyen bir kadina, agaci üstünde beyaz gül ihsana ve yükselmeye, mevsiminde ve agaci üzerinde veya evinde gül görmek bekarsa evlenecegine, agaç üzerinde ve evinde beyaz gül görmek çocuklari tarafindan sevindirilecegine, evinde ve agaci üzerinde kirmizi gül görmek ev halki veya akrabalari tarafindan sevindirilecegine delalet eder. Cabir ül-Magribiye göre; rüyada genellikle gül görmek, yardimi az, vaadini tutmaz, vefasiz bir erkege isarettir. Ismail El-Esasa göre; rüyada gül görmek, gurbetteki bir akrabasindan veya dostundan haber almak demektir. Caferi Sadika göre; rüyada gül görmek, bes sekilde yorumlanir:
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gül iyiye yorulur. Yeni açan gül toplamak bir genç kız ise çok kısa bir süre sonra evlenir. Güllerin rengine göre rüyaların anlamları değişir. Bahçesinde gül ağacı gören bir erkek mesleğinde. Aynı şekilde gören kadın ise bereket , şöhret ve mutluluk olarak yorumlanır.

Gül görmek ve koklamak özellikle aşk hayatında mutlulukların ve başarının işaretidir. Fakat solmuş güller, bir sevdiğinizden ayrılacağınız anlamına gelebilir.

Güzel bir gül çok iyidir. Aşkta ve işte başarı, kısmet, bolluk, ömür boyu mutluluktur. Gülün rengine ve güzelliğine göre yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Güzel evlat, sadik dost, vefasiz bir adam, güzel kadin ve iyi hizmetçi. Kadin için güzel koca, gaipten mektup. Ebu Said El-Vaize göre ; Rüyada gül görmek mal ve sereftir. Basinda bir gül gören kisi evlenir. Ama aralarinda geçim olmaz. Rüya sahibi kadin ise kocaya varir, ama hemen ayrilir. Gül topla-mak sevinç isaretidir. Bahçeden beyaz gül koklamak bir namuslu kadini sevecegine delalet eder. Eger topladigi gül kirmizi ise, karisi oksanmayi sever. Eger sari ise karisi dürüst ve namusludur. Gül goncasi koparmak çocugunun isinden ayrilacagina delildir. Bir baska rivayete görede: Rüyada gül görmek, serefli olan bir adama veya çocuga yahut kayip bir kimsenin gelmesine ya da kadina isaret eder. Rüyada gül topladigini gören kimse, hayir, iyilik, sevgi ve nimete kavusur. Henüz açilmamis gül, hamile olan kadinin çocugunun düsmesiyle tabir edilir. Bazi tabirciler gül, ayrilacak veya elden kaçirilacak kadin ve ticarete yahut devamli olmayan ferahlik ve sevince ya da sonu ve vefasi olmayan ahde isaret eder, dediler. Rüyada genç bir delikanlinin kendisine bir gül sundugunu görse, o delikanli, o kimseye bir taahhütte bulunur. Ancak sözünde durmaz. Rüyada gülden basinda bir taç oldugunu gören kimse, bir düsmani ile evlenir. Bir kadin bu rüyayi görse, tabir yine böyledir. Gül, güzel bir isimle yad edilmeye de isaret eder. Gül, ferahlik ve sevince de isaret eder. Hasta olan bir kimsenin rüyada, gülün altinda serilmis veya gülden bir elbise giydigini görmesi, o hastanin ölecegine isaret eder. Bazi tabirciler, gül, bir misafirin veya bir mektubun gelmesine isaret eder .dediler. Gülü
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
kesilmis agacinda görmek, üzüntü ve kederdir. Bazi tabirciler, agaciyla olan gül, sarp ve çetin bir millete ve güç islere isaret eder. Rüyada gül toplamak sevinçtir. Bazen de san gül, hastaliga, kirmizi gül, güzellik ve zinete isaret eder. Kirmizi gül, delil ve iddia edilen seyin vuzuha kavusmasinada tabir edilir.

Rüyada gül görmek iyiye delalettir. Yeni açan bir gülü toplayan bir genç kız çok kısa zamanda evlenir. Güllerin renklerine göre manaları değişir. Bahçesinde gül ağacı gören bir erkek mesleğinde ilerler hatta en başa geçer. Aynı şekilde gören kadın ise bolluk, ün ve mutluluk olarak yorumlanır.

Rüyada gül görmek iyiye delalettir. Yeni açan bir gülü toplayan bir genç kız çok kısa zamanda evlenir. Güllerin renklerine göre manaları değişir. Bahçesinde gül ağacı gören bir erkek mesleğinde ilerler hatta en başa geçer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gül görmek, güzel evlada, sadık dosta, güzel ve yakışıklı eşe, mal ve saygınlığa işarettir.

Bazan rüyada gül görmek, sözü¬nü tutmayan, yardım etmekten hoş¬lanmayan, alçak tabiatlı, vefasız bir adama veya gurbetteki bir tanıdıktan haber almaya işaret eder.

Başında gül görmek, ayrılıkla so¬nuçlanacak bir evliliğe işaret eder.

Gül görmek, iyi bir isim yapmaya, yüz ve ahlâk güzelliğine, temiz yara¬tılışa ve iyi kimselere işarettir.

bazan rüyada gül görmek, vefat eden çocuğa, boşanan eşe, kaybe¬dilen refah ve mutluluğa veya telef olan mala işaret eder.

rüyada gül koklamak, sevinç ve fe¬raha, bir kadını öpmeye, misafir veya mektup gelmesine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
dalından gül kopardığını görmek,hüzünlenip ağlamaya işarettir.

rüyada toplanmış gül görmek,üzüntü ve gözyaşına işarettir.

oturduğu evde, mevsiminde dalın¬da gül görmek, evlenmeye veya ev¬ladı sayesinde sevinmeye işarettir.

mevsiminde ağacı üzerinde kırmı¬zı gül gören kimsenin, bir çocuğu olur, emri yerine getirilir, ailesi veya akrabası tarafından sevindirilir veya başka bir sebeple sevinir ya da baş¬kanlığa getirilir.

kırmızı gül topladığını görmek, ha¬nımın eğlenceyi sevmesine; sarı gül topladığını görmek, hanımın dindar ve dürüst olmasına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
dalında sarı gül görmek, manevî duyguları zayıf bir kadına işarettir.

dalında beyaz gül görmek, makam ve itibara işarettir.

rüyada beyaz gül görmek, namus¬lu bir kadına işarettir.

mevsimi dışında gül görmek, evlat yüzünden üzülmeye işarettir.

rüyada gül tomurcuğu görmek, genç kıza, çocuğa ve pek yakında meydana gelecek sevindirici bir ge¬lişmeye işarettir.

rüyada bir gül goncası kopardığını görmek, çocuğun ölümüne işarettir.

gül toplamak, sevince, mal biriktir¬meye, para kazanmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Görmek
Rüyada gül görmek; uzaktan yani sevdiklerinizden alacağınız hayırlı bir habere işarettir. Diğer bir tabirde ise güzel ahlaklı çevresinde sevilen hürmet gören bir adama yorumlanır. Rüyada görülen gül herkes için hayra, güzelliğe, berekete ve iyiliğe işaret eder. Rüyada gül görmek ya da gül koklamak kişinin aşk hayatında yaşadığı mutluluklarının hiç bozulmayacağına, hanesine yakın zaman da tatlı güzel bir misafirin geleceğine yorumlanır. Güzel bir gül çok iyidir. Aşkta ve işte başarı, kısmet, bolluk, ömür boyu mutluluktur. Gülün rengine ve güzelliğine göre yorumlanır. Rüyada daha tomurcuk olan gülü görmek, bebek bekleyen bir kadın için iyi değildir. Bu rüya kadının bebeğini kaybedeceği anlamına gelir. Rüyada görülen gül kimi zamanda şansın ya da fırsatın kişinin ayağına kadar gelmişken kaçırılmasına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami Tabirine göre rüyada gül görmek;  rüyada görülen güllerin renklerine göre anlamları farklılaşır her gülün kendine özgü güzel hayırlı anlatım şekilleri vardır. Gül herkese para ve saadeti müjdeler. Aşık bir kadın gül görmüşse sevdiğiyle birleşir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet Tabirine göre rüyada gül görmek; sağlık, güzellik ve şöhret ile tabir edilir. Kişinin rüyasında bir başkasına gül verdiğini görmesi; o kimseye iyilik edeceğine yorumlanır. Rüyada gül görmek ya da koklamak, özellikle aşka hayatınızda ve iş hayatınızda yükselip kısmetinizin açılacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ibn-i Sirin rahmetullaha göre rüyada gül görmek; rüyada görülen gül iki farklı şekilde yorumlanır. Gülü ağaç üstünde dalında koklamak, hayırlı sağlıklı bir evlada, solmuş gül görmek ise hayatınızın bir anda alt üst olup şans kapılarınızın kapanacağına yaptığınız işlerde başarısız olacağınıza yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir ül-Magribiye göre rüyada gül görmek; sadece kendi çıkarları uğruna yaşayan, insanların sırtından geçinmeyi seven, kul hakkı yemekten çekinmeyen kötü niyetli kişilere yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Caferi Sadıka göre rüyada gül görmek; birden fazla farklı şekillerde yorumlanır. Bunlar, güzel sadık bir dost, hayırlı evlat, vefasız bir arkadaş, iyi bir hizmetçi evlilik hazırlığı yapan bir kimse için hayırlı bir düğüne işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said El-Vaize göre rüyada gül görmek; mala ve mülke işarettir. rüyada görülen gül olumlu olduğu kadar olumsuzluğa da işaret eder. Hamile bir kadının gül görmesi hayırlı bir doğum yapacağına fakat çocuğunun vefasız çıkacağına işaret ederken, kişinin beklenmedik bir yerden servete konacağına fakat parasının hayrını göremeyeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani’ye göre rüyada gül görmek; renklerine göre güller  farklı şekilde yorumlanır. Ağaç üstünde kırmızı gül görmek, neşeye, mutluluğa, işlerinizin başarılı gitmesine, ağaç üstünde sarı gül görmek, iftiraya uğrayıp üzüleceğinize, ağaç üstünde beyaz gül görmek, iş hayatında yükselmeye, kariyer sahibi bir kimseye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ismail El-Esasa göre rüyada gül görmek;  beklenmedik bir yerden gelecek olan müjdeli habere, çok sevdiğiniz özlemini duyduğunuz bir yakınınızla bir araya gelmeye, hayırlı kısmetli bir işe vesile olmaya yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Koklamak
Rüyada gül koklamak; rüyayı gören kimsenin hayırlı kısmetli gönül işine girip evliliğe adım atacağına, sevdiği saydığı dostları sayesinde çektiği maddi zorluklardan sıyrılıp rahata ereceğine aynı zaman da kişinin iş hayatında uzun zamandır çalışmaları sayesinde büyük başarılara imza atıp mevki ve makam sahibi olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Tomurcuğu Görmek
Rüyada gül tomurcuğu görmek; maddi zorluklarının ve sıkıntılarının kısa zaman da son bulup rahata ereceğine, aynı zaman da hayırlı bir kısmetiyle dünya evine girip mutlu olacağına yorumlanır. Rüyada gül tomurcuğu görmek ya da koparmak, hayırlı başlayan işlerinizin bir anda alt üst olup sıkıntıların ve zorlukların artacağına kişinin üzüntüye gireceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Gül Görmek
Rüyada kırmızı gül görmek; çok hayırlı bir rüyadır ve rüyayı gören kişinin belki de hayatındaki en büyük ve en güzel müjdeyi alacağı şeklinde tabir edilir. Rüyada görülen kırmızı gül aynı zaman da kişinin hedeflerine bir bir ulaşacağına, büyük uğraşlar vererek yaptığı işte büyük başarı elde edeceğine, hasta bir yakınının tez zaman da sağlığına kavuşacağına, tuttuğunu koparan azimli kararlı bir yapıya sahip olduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Gül Görmek
Rüyada beyaz gül görmek; müjdeye, hayırlı bir evlada, sevilen saygı duyulan bir kişiye işaret eder. Rüyayı gören kimsenin maddi ve manevi çektiği tüm sıkıntılarının sona ereceğine, çevresinde gördüğü büyük destek sayesinde yüzeye çıkacağına, hane içinde yaşanan kırgınlıkların son bulup kısa süreli eğlenceli aktivitelere katılacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Gül Görmek
Rüyada pembe gül görmek; rüyayı gören kimsenin aşk hayatında yaşadığı üzücü olaylar ve kalp kırıklarından dolayı gönül sayfasını kapatıp tüm duygularını körel tirken karşısına çıkan bir kısmetiyle tekrar sevmeye başlayıp duygularına hakim olamayacağına bu kişi ile çok güzel ilişki yaşayıp almış olduğu kararlar sayesinde hayırlı bir evliliğe doğru yol alacaklarına işaret eder. Aynı zamanda, çok büyük bir duygu seline kapılmaya ve böylece çok hoş ve güzel günler yaşamaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Ağacı Görmek
Rüyada gül ağacı görmek; alçak gönüllü, paylaşmayı seven, yardım sever, iyi huylu bir kimsenin varlığına yorumlanır. Rüyayı gören kimsenin herkesin sevdiği saygı duyduğu bir insan olduğuna, kimsenin hakkını yemeyen iş hayatında büyük başarılara imza atan başarılı bir kişi olduğuna aynı zaman da Allah’a yakın zamanının büyük bir bölümünü ibadetle geçiren temiz kalpli bir kişi olduğuna yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Bahçesi Görmek
Rüyada gül bahçesi görmek; üzüntüye ve sıkıntıya işaret ederken görülen gül bahçesinin büyüklüğü kişinin derdinin ve sıkıntısınında büyüklüğüne, ölüm haberi almaya işaret eder. Rüyada küçük gül bahçesi görmek kişinin sıkıntılarının yakın zaman da son bulacağına, feraha ereceğine yorumlanır. Beyaz güllerle dolu bir gül bahçesi görmek kişinin manevi açıdan itikatlı bir kimse olduğunu ve Allah yolundan ayrılmadığını gösterir. Beyaz güllerle dolu bahçe aynı zamanda kişinin temiz bir kalbe ve vicdana sahip olduğunun da göstergesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Toplamak
Rüyada gül toplamak; rüyayı gören kimsenin özverili başarılı çalışmaları sayesinde büyük başarılara imza atacağına, kariyer ve makam sahibi olup maddi ve manevi anlamda yükseleceğine, farklı ortamlarda bulup farklı kişiler ile tanışacaklarına yorumlanır. Rüya sahibinin kendisi için hayırlı olacak, ona hem mutluluk, kazanç hem de bolluk, bereket ve zenginlik getirecek, önemli işler yapacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağaçtan Gül Kopardığını Görmek
Rüyada ağaçtan gül kopardığını görmek; rüyayı gören kimsenin tatsız tuzsuz işlere kalkışacağına, bu işlerde maddi ve manevi zararlar göreceğine, çevresinde yakın gördüğü kimselerden büyük zararlar göreceğine, kazançlarının bereketi olmayıp talihsizliklerin yakasını bırakmayacağına yorumlanır. Rüyada ağaçtan gül kopardığını görmek aynı zaman da sıkıntı sonrasında elde ettiği beceriye, yenilgiden sonra gözlediği servete, zengin insana, zorlanarak umduğu müjdeye, meşakkatle birlikte hasret duyduğu şöhrete yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solmuş Gül Görmek
Rüyada solmuş gül görmek; rüyayı gören kimsenin umut ettiği, hayalini kurduğu işlerinde hüsrana uğrayıp umduğu başarıyı elde edemeyeceğine, hane içinde kırgınlıkların sürüp ayrılma noktasına geleceklerine, talihsizliklerin yakasını bırakmayacağına ve yakın zaman da çok üzüleceği bir haber alacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Gül Görmek
Rüyada sarı gül görmek; kişinin doğru yoldan sapmayacağına, hak ve adalet yanlısı biri olacağına, hayırlı kısmetli bir evlilik yapacağına, bazen de hastalığa yakın duyulacak olan kötü habere yorumlanır. Rüyasında sarı gül koklayan kimse özel hayatında bazı zorluklarla karşılaşır veya bu rüya yakında elinize hayırsız bir malın geçmesine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solmuş Gül Görmek
Rüyada solmuş gül görmek uzak yola, uzun mesafeye, soğukluğa ya da ayrılığa delalet eder. Rüyada solmuş güller gören kişinin rüyası gönül bağı olan biriyle arasındaki uzaklaşmaya ya da ayrılığa işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Ağacı Görmek
Rüyada gül ağacı görmek, bir üzüntünün ya da sıkıntının hemen arkasından yaşanacak olan sevince delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Toplamak
Rüyada gül toplamak kazanca, kısmete, rızka ve mala delalet ederken aynı zamanda mutluluk anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Koklamak
Rüyada gül kokladığını görmek hayırlı olacak gönül işine işaret eder. Rüyasında gül kokladığını gören rüya sahibi, hayırlı bir kısmetle karşılaşacak ve güzel bir gönül ilişkisine adım atacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gül Toplamak
Rüyada gül toplamak rüya sahibi için çok iyidir. Çünkü gül toplamak esenliğe, afiyette olmaya, ağız tadına, mutluluğa, huzura ve uzun bir ömre delalet eder. Ayrıca kişinin rızkının da hiç eksik olmayacağı anlamına gelir. Rüyada gül topladığını gören kişi aslında rızkını topluyor demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mevsiminde Kırmızı Gül Görmek
Rüyada mevsiminde kırmızı gül, sevinç, huzur, neşe ve saadettir. Mevsiminde bir güle sahip olan, beklemediği yerlerden paraya ve mala kavuşur. Mevsimi dışında görülen gül ise keder ve üzüntüdür. Rüyasında mevsimi dışında bir gülü alan, koparan veya koklayan kişi, sonradan pişman olacağı bazı hareketlerde bulunur. Rüyada ağacın üzerinde kırmızı gül gören kişinin bir çocuğu olur. Ağacın üzerindeki gül genellikle evlada ve onun yaşayacağı bazı olaylara işaret eder. Ağacın üzerindeki gülü koparan kişinin çocuğu evlenir. Bu rüya çocuğunuzun çok hayırlı ve iyi bir kısmet bulmasına ve onunla nikâhlanmasına işarettir.
+3 oy
 
Rüyamda pembe gül ağacı gördüm. Hem dalında hemde dalından düşmüş bir sürü gül vardı. Yerdekilerden birini alıp kokluyordum.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bayanmısın erkekmisin ve ayrıca evlimisin bekarmısın bilmiyorum ama bu rüya genelde umut dolu olduğuna işaret eder. mesaj olarak güzel gelişmeleri tanışmaları birileriyle karşılaşmayı yada  mutlu olmayı işaret eder.
+2 oy
 
Merhaba iyi günler. Rüyamda saksıda gül fidanımı gördüm ve komşumuz gül fidanını budamış. Ne anlama geliyor acaba
+2 oy
 
Merhaba iyi günler.  Rüyamda yolda eski bir arkadaşımla karşılaşıyorum. Ve onların evine yürüyerek muhabbet ederek gidiyoruz. Sonra o mahallede mahalleden arkadaşlarını görüyor muhabbet ediyor. Bende onların evine doğru gidiyorum tek. Eve yaklaşınca evden gözleri kör yaşlı dedesi çıkıyor. Güler yüzlü. ve bende elini öpüyorum . Ne anlama geliyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
evli ise evliliğinde bekar ve ilşkisi var ise ilişkisinde hiç biri yoksa hayatında yenilenmeye gidebilir yada yenilik ihtiyacı var
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ya sen bazı konuları görmek istemiyorsun yada birileri seninle alakalı bir durumu görmüyor. kastettiğim göz değil bakış açısıdır.
+1 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Rüyada kırmızı gül hediye almak, çifte mutluluğa işarettir. Rüya sahibi hem iş hayatında iyi bir teklif alacağına hem de güzel bir aşka yelken açacağına delalet eder. Çok hamarat bir hanım ile tanışılacağına ve onunla birlikte bazı işler yapılacağına yorulur.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

388 Aktif
0 Üye ve 388 misafir
Bugün : 17099
Dün : 23857
Toplam : 48075421
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...