Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
2.5k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Zeytin Görmek
Rüyada zeytin görmek rızık, bolluk, mal ve mülk, ilme yorulmaktadır. Rüyasında zeytin gören kimse fakir ise bolluğa erer, mal ve mülk alma planları yapıyorsa gerçek olur, öğrenci ise ilim ve başarıya ulaşır diye rivayet edilir. Rüyada zeytin görmek, çocuğu olanlar ya da çocuk isteyen kimseler için zeki bir çocuğa delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

110 Yorum

+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Zeytın
Rüyada Zeytin görmek, bir çok sekilde tabir olunur; sari zeytin kedere, yesil zeytin mal ve kaybolan mala, siyah zeytin ölüme ve mateme. Rüyasinda zeytin yedigini görmek, iyi kimseler için mala, kötüler için ise kedere delalet eder. Bir yerde yigili ve küme halinde zeytin görmek ibadete delalet eder. Abdulgani Nablusi ye göre; ekmekle zeytin yedigini gören bir menfaate erisir. Sari zeytin yedigini görenin eline mal geçer ve hemen harcar. Siyah zeytin fesat, hüzün ve kederdir. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen Zeytin, mal ve esyadir. Zeytin agaci Aile ve çocuklari için mübarek bir adamdir. Bazi tabirciler, zeytin agaci, serefli bir kadin yahut ileride Amir olacak bir çocuktur, ya da yüksek bir mevkidir, dediler. Sari zeytin, dinde üzüntü ve kederdir. Zeytin agaci mal, esya ve serefli bir kadindir. Bir kimsenin rüyada Zeytine sahip olmasi yahut onu yemesi hayir ve berekettir. Zeytin, kolay elde edilen rizka sevinçle beraber bol geçime isarettir. Rüyada zeytin temizledigini yahut siktigini gören kimse çetinlik ve mesakkate düser. Zeytin, hastalar hakkinda onlarin kuvvetlerine isarettir, Zeytin, günahkar kimse için iman nuruna, hidayete, ilme ve Kur an okumaya, kemiklerinde kirik ve çikik olan kimse için kemiginin lyllesmesine küçük için zekaya, fakir için mala isarettir. Ancak insanin, yetismemis yesil zeytin yemesi müstesnadir. O; üzüntü, keder, siddet ve edecegi borca isarettir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zeytin
Rüyada Zeytin görmek; zengin olmaya, zeytin yediğini görmek; isteklerinizin geçte olsa gerçekleşeceğine, sarı zeytin görmek; hastalığa işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zeytin
Rüyada Zeytin hayirli bir gelirdir. Siyah Zeytin, insanin rahat yasamasini saglayacak kadar bir gelire isaret eder. Yesil zeytin insanin mal, mülk sahibi olacagini belirtir. üstü zeytin dolu bir agaç çok büyük bir kismettir.
Rüyada zeytin görmek; zengin olmaya, zeytin yedigini görmek; isteklerinizin geçte olsa gerçeklesecegine, sari zeytin görmek; hastaliga isarettir.
Rüyada görülen zeytin, mal ve esyadir. Zeytin agaci Aile ve çocuklari için mübarek bir adamdir. Bazi tabirciler, zeytin agaci, serefli bir kadin yahut ileride Amir olacak bir çocuktur, ya da yüksek bir mevkidir, dediler. Sari zeytin, dinde üzüntü ve kederdir. Zeytin agaci mal, esya ve serefli bir kadindir. Bir kimsenin rüyada Zeytine sahip olmasi yahut onu yemesi hayir ve berekettir. Zeytin, kolay elde edilen nzka sevinçle beraber bol geçime isarettir. Rüyada zeytin temizledigini yahut siktigini gören kimse çetinlik ve mesakkate düser. Zeytin, hastalar hakkinda onlarin kuvvetlerine isarettir. Zeytin, günahkar kimse için iman nuruna, hidayete, ilme ve Kur'an okumaya, kemiklerinde kirik ve çikik olan kimse için kemiginin iyilesmesine küçük için zekaya, fakir için mala isarettir. Ancak insanin, yetismemis yesil zeytin yemesi müstesnadir. O üzüntü, keder, siddet ye edecegi borca isarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zeytin
Mal ve eşyaya, kolay elde edilen rızka, mutluluk içinde bol geçime; günahkar için iman nuruna, hidayete, ilme ve irfana, çocuklar için zekaya; Ham Zeytin üzüntü, şiddet ve borca, Sarı renkli zeytin dinde üzüntü ve kedere; Zeytin Ağacı eş ve çocukları içiin mübarek ve hayırlı kimseye, şerefli bir kadına, ileride yönetici olacak çocuğa ya da yüksek mevkiye delalet eder.
Rüyada zeytin para kazanmak demektir. Siyah Zeytin, bundan sonra rahat ve huzur içinde yaşamak demektir. Yeşil zeytin zengin olmak ve gayri menkul almak demektir. Zeytin ağacı kısmet demektir.
Rüyada zeytin para kazanmak demektir. Siyah zeytin, bundan sonra rahat ve huzur içinde yaşamak demektir. Yeşil zeytin zengin olmak ve gayri menkul almak demektir. Zeytin ağacı kısmet demektir.
Çok mutlu olacağınız anlamına gelir. İş hayatında büyük başarılara imza atacak, hoş sürprizlerle karşılaşacaksınız.
Yeşil zeytin mal, mülk, kısmettir. Zeytin rüyaları çok hayırlıdır ve bolluğu işaret eder.
Rüyada zeytin hayırlı bir gelirdir. Siyah zeytin, insanın rahat yaşamasını sağlayacak kadar bir gelire işaret eder. Yeşil zeytin insanın mal, mülk sahibi olacağını belirtir. Üstü zeytin dolu bir Ağaç çok büyük bir kısmettir.
Rüyada zeytin hayırlı bir gelirdir. Siyah zeytin, insanın rahat yaşamasını sağlayacak kadar bir gelire işaret eder. Yeşil zeytin insanın mal, mülk sahibi olacağını belirtir. Üstü zeytin dolu bir ağaç çok büyük bir kısmettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada zeytin görmek, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para demektir. Rüyada siyah zeytin görmek orta direk bir bütçeye işaret ederken yeşil zeytin görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya işaret eder. Zeytin ağacı rüya sahibi için işlerinde büyük gelişme ve ilerleme anlamına gelir. Zeytin ağacı aynı zamanda ahlaklı ve dini bütün bir hanım, bazen de ileride makamı ve rütbesi yüksek olacak bir evlat anlamına gelir. Rüyada sarı zeytin görmek iyi şekilde yorumlanmaz.
Ciddi sağlık sorunlarının yaşanacağına bu nedenle sıkıntıya ve üzüntüye düşüleceğine işaret eder. Rüyada zeytinin çekirdeklerini ayıkladığını gören kişi de bir takım zorluklar ve sıkıntılar yaşayacak demektir. Eğer hasta bir kişi rüyasında zeytin görürse bu rüya sahibi için deva bulması anlamına gelir. Rüyada henüz olgunlaşmamış bir zeytini yemek iyi değildir. Kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN YEMEK ANLAMI NEDİR?
Rüyada zeytin yemek kısmettir. Kişinin hayallerinin gerçekleşeceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN AĞACININ ALTINDA OTURMAK
Rüyada zeytin ağacının altında oturmak kişinin varlığıyla ilgili olarak yorumlanır. Rüya sahibi böyle bir rüya görürse bu varlığını dinen yok sayacak demektir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN AĞACINI KESMEK
Rüyada zeytin ağacını kesmek iyi değildir. Kişinin malına yorumlanır. Rüyada zeytin ağacını kesip, yere seren kişinin tüm varlığı kendisinden sebep, ellerinden kayıp gidecek, ziyan olacak ve kişi büyük zarar edecek demektir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN TOPLAMAK
Rüyada zeytin toplamak çok makbuldür. Kısmet anlamına gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN ÇEKİRDEĞİ GÖRMEK
Rüya sahibinin, kendisine büyük kazanç getirecek ve başka işlere girmesini sağlayacak bir adım atacağına, bu adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine tabir edilir. Yakın zamanda ele geçecek bir fırsat değerlendirilmelidir. Rüyada zeytin çekirdeği yutmak, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, tek başına bir hayattan aile hayatına adım atmaya, sağlık sorunlarından kurtulmaya, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya delalettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN AĞACI GÖRMEK
Rüyayı gören kişinin, iş dünyasındaki birçok kişinin hayran olacağı bir kariyere sahip olacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına ve kazancının bir kısmını Allha yolunda yardım etmek için harcayacağına işaret eder. Rüyanın görüldüğü dönemde eğer bir işe girilirse ya da bir şans oyunu oynanırsa çok sevinilecek bir olay yaşanabilir. Rüyada zeytin ağacı kesmek, kişinin, yanlış yolda gittiğine ya da çalıştığı işte hata yaptığına, bu durumdan ötürü yakın bir zamanda çok büyük üzüntü duyacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına yorulur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN AĞACINDAN ZEYTİN TOPLAMAK
Kişi, hiç beklemediği kadar büyük bir başarı kazanacak, zenginlik ve refah içinde bir hayat sürecek, ailesine, dostlarına ve sevdiklerine elinden gelen her şekilde yardım edecek, yüklü miktarda bir parayı muhtaç insanlara yardım etmek için kullanacak ve her yaptığı işte adından sıkça söz ettirecek demektir. Rüyada zeytin ağacından zeytin toplayan birini görmek, gelecek bir yardım sayesinde büyük çabalarla bir türlü gerçekleştirilemeyen bir çalışmanın kısa zamanda hayata geçirileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Toplamak
Rüyada zeytin toplamak çok makbuldür. Kısmet anlamına gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA OLMAMIŞ ZEYTİN GÖRMEK
Rüyada henüz tam yetişmemiş zeytin görmek hayırlara yorulmaz. Rüyasından henüz olmamış zeytin gören kişinin eli darlığa düşer, rızkı azalır, onu çok dertlendirecek olaylar yaşar ve zorluklarla karşılaşır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN EKMEK YEMEK
Rüyayı gören kişinin, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, bu sayede gerek kendi işinde ve gerekse de başka işlerde çok başarılı olacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına yorumlanır. İşle ilgili olarak atılacak bir adım varsa bu dönemde atılmalıdır. Rüyada zeytin ekmek satın almak, giden bir kişinin kısa süre içinde döneceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yeni bir hayata adım atılacağına ve zorlukların kısa süre içinde kolaylıkla aşılacağına rivayet edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada zeytin görmek için helal ve alın teri ile kazanılmış paranın sembolü denmektedir. Bir kazancın habercisidir. Rüyayı gören kişi fakir ise maddi kazançlar, mal ve mülklerin müjdecisi, rüyayı gören kişi öğrenciyse bilim ve bilgeliğin habercisidir. Rüyada görülen zeytinin rengine göre rüyanın anlamı değişiyor. Rüyada siyah zeytin görmek orta direk bir bütçeye işaret ederken yeşil zeytin görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN DALI GÖRMEK
Rüyada zeytin dalı görmek uzun süredir küs olunan bir kişiyle barışmaya ve yaşanmış olan kırgınlıkların son bulup barış sağlanacağına yorumlanır. Bu rüya sağlıklı bir yaşama neşe ve sevince işarettir. Bunun yanında rüyada zeytin dalı görmek bir takım yenilikler yaşayacağına alamet olarak da yorumlanır. Çocuksuz birisi için bu rüya karlı işlere girişmeye, yeteneğe ve olumlu tabiriyle ün kazanmasına alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN BAHÇESİ GÖRMEK
Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında kendisini çok mutlu edecek bazı olaylar ile karşılaşacağına, bu sayede uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, sevdiği ve değer verdiği bir kişi yüzünden çok kötü bir duruma düşeceğine, bu yüzden işlerinde zamanlama hatası yapacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada siyah zeytin görmek
Büyük bir kısmete ve bir ömür sürecek mutluluğa yorulur. Rüya sahibi çektiği zorlukları, sıkıntıları unutarak konfor içinde güzel bir yaşam süreceğine delalet etmektedir. Rüyada zeytin görmek ise kişinin iş hayatında bol kazanç elde edeceğine, rahat ve huzur dolu bir yaşama süreceğine delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Zeytin Yemek
Rüyada siyah zeytin yediğinin gören kişinin çok kısmetli olacağı bir dönem geçireceğine, bu zaman dilimi içinde hayırlı kararlar alacağına, gelecek adına önemli olan bu kararlar gelecek hayatının düzene girmesi konusunda çok önemli olacaktır. Rüya sahibi verdiği emeklerin meyvesini alacağı anlamında gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada siyah zeytin görmesinin manası, zor günleri geride bırakan kişinin, bolluk ve bereketin olduğu, huzurlu sağlıklı ve mutlu olacağı demektir. Kimse rüyasında siyah zeytin görürse o kişinin bundan sonra yüzünün güleceğine, talihinin açılacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Zeytin Topladığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında siyah zeytin topladığını görmesi, çabaların ve fedakarlıkların karşılığını alacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Zeytin Topladığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında siyah zeytin topladığını görmesi, çabaların ve fedakarlıkların karşılığını alacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Zeytin Çekirdeği Görmek
Rüyada siyah zeytin çekirdeği görmenin manası rüya sahibinin önündeki engellerin kalkacağına, şansının ve bahtının açılacağına, başarısının artacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Ham Zeytin Görmek
Rüya sahibinin rüyasında siyah ham zeytin görmesi şiddet ve borca yorulmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Zeytin Ağacı Görmek
Rüya sahibinin rüyasında zeytin ağacı görmesi kısmetinin açıldığına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabakta Siyah Zeytin Görmek
Rüya sahibinin rüyasında tabakta siyah zeytin görmesi salih bir insanın varlığına delalet etmektedir. Eğer rüyada yalnızsanız bu kişi sizin olduğunuz anlamına gelmektedir
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Zeytin İkram Ettiğini Görmek
Rüyada siyah zeytin dağıttığını gören kişinin, hayır işleri yapacağına, darda kalmış insanlara yardım edeceği anlamına gelir. Rüya sahibinin vicdanlı olduğu ve kulluk görevlerini elinden geldiğince yaptığına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Zeytin Aldığını Görmek
Rüyada alınan siyah zeytin, mal ya da para sahibi olmaya delalet eder. Rüya sahibinin durumunu düzeleceğine, maddi sıkıntılarının ortada kalkacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin görmek
Rüyada zeytin görmek, alın teri ile kazanılmış gelir olarak tabir edilir. Zeytin görmek hayırlı ve güzel rüyalardandır.
Rüyada zeytin görmek; bolluk, bereket, zenginlik, rüya sahibinin alın teri ile helal para kazanması şeklinde tabir edilir. Rüyada zeytin görmek ayrıca rüya sahibinin yaşamını rahat bir şekilde yaşayacak kadar gelire sahip olması şeklinde de tabir edilir. Rüyada zeytin görmenin anlamı zeytinin siyah ya da yeşil olmasına göre değişebilir. Siyah zeytin görmek iyi gelire, yeşil zeytin görmek ise kişinin mal-mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada zeytin ağacı görmek; rüya sahibinin işlerinin gelişeceğine ve daha iyi olacağına işaret eder. Zeytin ağacının altında oturduğunu görmek ise maddiyat ile yorumlanır.

Rüyada zeytin ağacını kestiğini görmek; zeytin ağacını kestiğinizi görmek iyiye yorulmaz, malın ziyan olacağı anlamına gelir.

Zeytin yediğini görmek; rüyada zeytin görmek zengin olmakla da tabir edilirken zeytin yediğini görmek ise rüya sahibinin istediklerinin belli bir süre geçtikten sonra gerçekleştirebileceğini gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin çekirdeği görmek; siyah zeytin çekirdeği görmek rüya sahibinin önündeki engellerin kalkacağına, başarısının artacağına işaret eder. Size büyük kazanç getirecek işlere gireceğinize, sevdiğiniz kişiler ile birlikte atacağınız adımlar sayesinde mutlu bir aile kuracağınıza yorulur. Zeytinin çekirdeğini yuttuğunu görmek sağlıklı olmaya, güzel bir yuva kurmaya, başarılı olmaya ve hayırlı işler yapmaya delalet eder.
Rüyada zeytin dalı görmek; sağlam bir şeye tutunmaya ve karşınıza çıkacak insanların sizin için hayırlı ve size karşı iyi niyetli olduklarına işaret eder.

Rüyada siyah zeytin görmek ne demek; mutluluk, huzur, bolluk, bereket, hayatınız boyunca kısmetli ve bol kazançlı olmak şeklinde tabir edilir. Rüyada siyah zeytin görmek çok iyidir. Siyah zeytin yediğini görmek aynı şekilde kısmetli, bereketli olmaya ya da böyle bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada zeytin tarlası görmek; hayırlı, güzel rüyalardandır. Rüya sahibinin işlerinin iyiye gideceği ve bu sayede maddi anlamda rahatlayacağına, insanların hayır duasını alacağına ve istediği, hayalini kurduğu bir şeyi kavuşacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin toplamak ne demek; zeytin topladığını gören kişinin kısmetinin açılacağına, bekar ise hayırlı bir kısmetinin çıkacağına işaret eder.

Rüyada siyah zeytin satın almak; kişinin maddi sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına ve mal sahibi olmaya işaret eder.

Rüyada zeytin yemek; zeytin yediğini görmek bolluk ve bereket ile tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN GÖRMEK
Rüyada zeytin görmek ile ilgili zeytinin rüyada görülüş biçimi ile ililinti farklı yorumlar vardır. Tabii temek olarak rüyada zeytin görmek için helal ve alın teri ile kazanılmış paranın sembolü denmektedir. Bir kazancın habercisidir. Rüyayı gören kişi fakir ise maddi kazançlar, mal ve mülklerin müjdecisi, rüyayı gören kişi öğrenciyse bilim ve bilgeliğin habercisidir. Rüyada görülen zeytinin rengine göre rüyanın anlamı değişiyor. Rüyada siyah zeytin görmek orta direk bir bütçeye işaret ederken yeşil zeytin görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN AĞACI GÖRMEK
Rüyada zeytin ağacı kısmet demektir. Üzerinde ne kadar çok zeytin görülüyorsa kısmet o kadar büyük olacak demektir. Bunu yanına iş hayatında başarıya da yorulur. Rüyanın görüldüğü dönemde eğer bir işe girilirse ya da bir şans oyunu oynanırsa çok sevinilecek bir olay yaşanabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN ÇEKİRDEĞİ GÖRMEK
Rüya sahibinin, kendisine büyük kazanç getirecek ve başka işlere girmesini sağlayacak bir adım atacağına, bu adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkiinin kapısının açılacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine tabir edilir. Yakın zamanda ele geçecek bir fırsat değerlendirilmelidir. Rüyada zeytin çekirdeği yutmak, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, tek başına bir hayattan aile hayatına adım atmaya, sağlık sorunlarından kurtulmaya, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN DALI GÖRMEK
Rüyada zeytin dalı görmek uzun süredir küs olunan bir kişiyle barışmaya ve yaşanmış olan kırgınlıkların son bulup barış sağlanacağına yorumlanır. Bu rüya sağlıklı bir yaşama neşe ve sevince işarettir. Bunun yanında rüyada zeytin dalı görmek bir takım yenilikler yaşayacağına alamet olarak da yorumlanır. Çocuksuz birisi için bu rüya karlı işlere girişmeye, yeteneğe ve olumlu tabiriyle ün kazanmasına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN FİDANI GÖRMEK
Rüyada zeytin fidanı görmek, kişinin yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN BAHÇESİ GÖRMEK
Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında kendisini çok mutlu edecek bazı olaylar ile karşılaşacağına, bu sayede uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, sevdiği ve değer verdiği bir kişi yüzünden çok kötü bir duruma düşeceğine, bu yüzden işlerinde zamanlama hatası yapacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SİYAH ZEYTİN GÖRMEK
Rüya sahibinin rüyasında siyah zeytin görmesi Huzur demektir. Huzur içinde rahat yaşamak manasına gelir. Büyük bir kısmete ve bir ömür sürecek mutluluğa yorulur. Rüya sahibi çektiği zorlukları, sıkıntıları unutarak konfor içinde güzel bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YEŞİL ZEYTİN GÖRMEK
Rüya sahibinin rüyasında yeşil zeytin görmesi, gayrimenkul, arsa ya da mülk almak manasına gelir. Helal para kazanmaya da yorulmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN YAPRAĞI GÖRMEK
Rüyada zeytin yaprağı görmek, rüyayı görmüş olan kişi için çevrenizden bir insana zor bir anında büyük bir iyiliğiniz dokunacağı anlamına gelmektedir. Bu kişi yardımınızdan dolayı size çok müteşekkir olacak. İlerleyen zamanlarda ise bu kişiye ettiğiniz yardımlardan dolayı o kişi size çok zor bir durumda kaldığınız da size yardım edecek. Yaptığınız bu iyiliği karşılık beklemeden yapmış olsanız da bu iyiliğiniz karşılıksız kalmayacak.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Olmamış Zeytin Görmek
Rüyada henüz tam yetişmemiş zeytin görmek hayırlara yorulmaz. Rüyasından henüz olmamış zeytin gören kişinin eli darlığa düşer, rızkı azalır, onu çok dertlendirecek olaylar yaşar ve zorluklarla karşılaşır. Ayrıca olmamış zeytin yemek keder ve borç manalarına gelir. Rüya sahibi için üzüntü çekeceği durumları işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacından Zeytin Topladığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında zeytin ağacından zeytin topladığını görmesi kişinin hiç beklemediği anlarda büyük başarı kazanacağına, zenginlik ve refah içinde bir hayat süreceğine, ailesine ve dostlarına elinden geldiği kadar yardım edeceğine yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Yemek
Rüyada zeytin yemek kısmettir. Kişinin hayallerinin gerçekleşeceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ekmek Yemek
Rüyayı gören kişinin, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, bu sayede gerek kendi işinde ve gerekse de başka işlerde çok başarılı olacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına yorumlanır. İşle ilgili olarak atılacak bir adım varsa bu dönemde atılmalıdır. Rüyada zeytin ekmek satın almak, giden bir kişinin kısa süre içinde döneceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yeni bir hayata adım atılacağına ve zorlukların kısa süre içinde kolaylıkla aşılacağına rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Satın Almak
Kişinin, kendisine yardım eden uzun zaman önce içinde bulunduğu darboğazdan çıkmasını sağlayan kişilere yardım edeceğine, bu sayede aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine delalettir. Rüyada zeytin satın alıp dağıtmak, sıkıntıların sona ereceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Kırdığını Görmek
Rüyasında zeytin kırdığını, zeytin temizlediğini ya da zeytin kurduğunu gören kimse bir meşguliyete girecek ve menfaat elde edecek denir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Acı Zeytin Yemek
Rüyada acı zeytin yemek hafızasının güçlü olduğuna, zeki kimseye işaret etmektedir. Rüyayı gören sivil birisi ise kişinin görmesi hem zekası hem de fiziksel sağlamlığı dolayısıyla hayatta her daim bir adım önde olacağına alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tabakta Siyah Zeytin Görmek
Rüyayı gören kişinin kendini bir süre eve kapatacağına, bir dostu sayesinde zor günleri bir şekilde atlatacağına delalet eder. Sıkıntı dolu bir ortama ve depresif bir ruh haline alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Yüce Allah Kuranı Kerimde zeytine yemin etmektedir. Allah’ın yemin ettiği şey sadece hayır getirir. Bir kimsenin rüyasında zeytin yediğini görmesi; o kimsenin bir mala kavuşacağına işaret şeklinde tabir olunur. İmam-ı Nablusî'nin yorumuna göre: Rüyanızda ekmekle zeytin yediğinizi görmeniz; bir menfaate erişeceğinize işaret eder. Kişinin rüyasında sarı zeytin yediğini görmesi; o kimsenin eline bir yerlerden mal geçeceğine ve hemen de o malı harcayacağına, bir kişinin rüyasında siyah zeytin yediğini görmesi; o kimsenin keder ve hüzne maruz kalacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Görmek (Diyanet)
Yüce Allah Kuranı Kerimde zeytine yemin etmektedir. Allah’ın yemin ettiği şey sadece hayır getirir. Bir kimsenin rüyasında zeytin yediğini görmesi; o kimsenin bir mala kavuşacağına işaret şeklinde tabir olunur. İmam-ı Nablusî'nin yorumuna göre: Rüyanızda ekmekle zeytin yediğinizi görmeniz; bir menfaate erişeceğinize işaret eder. Kişinin rüyasında sarı zeytin yediğini görmesi; o kimsenin eline bir yerlerden mal geçeceğine ve hemen de o malı harcayacağına, bir kişinin rüyasında siyah zeytin yediğini görmesi; o kimsenin keder ve hüzne maruz kalacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada görülen zeytin, mal ve eşyadır. Zeytin ağacı aile ve çocukları için mübarek bir adamdır.
Bazı tabirciler, zeytin ağacı, şerefli bir kadın yahut ileride reis olacak bir çocuktur, ya da yüksek bir mevkidir, dediler.
Sarı zeytin, dinde üzüntü ve kederdir.
Ağaçtan zeytin çıkardığını gören kimse bereket ve hayra nail olur.
Rüyada kölenin zeytin görmesi, ordarın dövülmelrine delalet eder. Çünkü zeytinin silkelenmesi dövmekle yapılır. Bazıları da, zeytin, gören kimse için üzüntü ve kederdir, dediler.
Bir kimse rüyada zeytin ağacını zeytinyağı ile suladığını görse anasına yakınlık eder. Asma ağacını sirke ile sulasa veya yerde bulunan toprağa sidik yapsa yine tabir böyledir.
Zeytin ağacı mal ve eşyadır, şerefli bir kadındır.
Bir kimsenin rüyada zeytine rast gelmesi, ona sahip olması yahut onu yemesi hayır ve berekettir.
Zeytin yaprağı, emniyet edilir sağlam bir şeye tutunmaya veya salih kimselere ya da insanların hayırlılarına delalet eder.
Zeytin, kolay elde edilen rızka sevinçle beraber bol geçime delalet eder.
Rüyada zeytin temizlediğini yahut sıktığını gören kimse çetinlik ve meşakkate düşer.
Zeytin, hastalar hakkında onların kuvvetlerine delalet eder. Zeytinin yaprağı işte sebata, hastalan iyileşip afiyet bulmalanna delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zeytin, günahkar kimse için iman nuruna, hidayete, ilme ve Kur'an okumaya, kemiklerinde kınk ve çıkık olan kimse için kemiğinin iyileşmesine küçük için zekaya, fakir için mala delalet eder. Ancak insanın, yetişmemiş yeşil zeytin yemesi müstesnadır. O; üzüntü, keder, şiddet ve edeceği borca delalet eder.
Bazen de zeytin görmek, onun götürüldüğü tarafa ve onu sevk edenlere delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Sarı zeytin, üzüntü, yeşil zeytin; mal ve mal kaybı, siyah zeytin ise, ölüm ve zarardır. Zeytin yediğini gören dindarsa; mala kavuşur. Günahkarsa, üzüntüye düşer. Kırılmış yahut ezilmiş zeytin; bazı tabirciler için iyi bazıları için kötüdür. Bir mahalde küme halinde birikmiş zeytin görmek; ibadete delalet eder.
Cabir'ül Mağribi şöyle diyor: Ekmekle zeytin yediğini gören, bir fayda sağlar. Sarı zeytin yiyenin eline mal geçer. Fakat, sonra sarfeder. Siyah zeytin; üzüntü ve fesattır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin görmek
Bir kimsenin rüyada zeytin görmesi, ilme, hikmete, berekete ve menfaate, güzel rızka, mübarek bir zata ve güzel bir zevceye delâlet eder. Çünkü zeytin mübarek bir meyvedir.
Rüyada zeytin ağacı satın aldığını görmek, hayır ve menfaate, feyz-ü berekete delâlet eder. Zeytin ağacı diktiğini görmek, bol ve geniş rızka işarettir.

Mal ve eşyaya, kolay elde edilen rızka, mutluluk içinde bol geçime; günahkar için iman nuruna, hidayete, ilme ve irfana, çocuklar için zekaya; Ham zeytin üzüntü, şiddet ve borca, Sarı renkli zeytin dinde üzüntü ve kedere; Zeytin ağacı eş ve çocukları için mübarek ve hayırlı kimseye, şerefli bir kadına, ileride yönetici olacak çocuğa ya da yüksek mevkiye delalet eder.

Rüyada zeytin para kazanmak demektir. Siyah zeytin, bundan sonra rahat ve huzur içinde yaşamak demektir. Yeşil zeytin zengin olmak ve gayri menkul almak demektir. Zeytin ağacı kısmet demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çok mutlu olacağınız anlamına gelir. İş hayatında büyük başarılara imza atacak, hoş sürprizlerle karşılaşacaksınız.

Yeşil zeytin mal, mülk, kısmettir. Zeytin rüyaları çok hayırlıdır ve bolluğu işaret eder.

Rüyada zeytin görmek, bir çok şekilde tabir olunur; sarı zeytin kedere, yeşil zeytin mal ve kaybolan mala, siyah zeytin ölüme ve mateme. Rüyasında zeytin yediğini görmek, iyi kimseler için mala, kötüler için ise kedere delalet eder. Bir yerde yığılı ve küme halinde zeytin görmek ibadete delalet eder. Abdulgani Nablusi'ye göre; ekmekle zeytin yediğini gören bir kimse menfaate erişir. Sarı zeytin yediğini görenin eline mal geçer ve hemen harcar. Siyah zeytin fesat, hüzün ve kederdir. Bir başka rivayete görede: Rüyada görülen zeytin, mal ve eşyadır. Zeytin ağacı aile ve çocukları için mübarek bir adamdır. Bazı tabirciler, zeytin ağacı, şerefli kadın yahut ileride amir olacak bir çocuktur, ya da yüksek bir mevkidir, dediler. Bir kimsenin rüyada zeytine sahip olması yahut onu yemesi hayır ve berekettir. Zeytin, kolay elde edilen rızka sevinçle beraber bol geçime işarettir. Rüyada zeytin temizlediğini yahut sıktığını gören kimse çetinlik ve meşakkate düşer. Zeytin, hastalar hakkında onların kuvvetlerine işarettir, Zeytin, günahkar kimse için iman nuruna, hidayete, ilme ve Kur'an okumaya, kemiklerinde kırık ve çıkık olan kimse için kemiğinin iyileşmesine küçük için zekaya, fakir için mala işarettir. Ancak insanın, yetişmemiş yeşil zeytin yemesi müstesnadır. O; üzüntü, keder, şiddet ve edeceği borca işarettir.

Rüyada zeytin hayırlı bir gelirdir. Siyah zeytin, insanın rahat yaşamasını sağlayacak kadar bir gelire işaret eder. Yeşil zeytin insanın mal, mülk sahibi olacağını belirtir. Üstü zeytin dolu bir ağaç çok büyük bir kısmettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin görmek, rızık, bolluk, mal ve mülk, ilme yorulmaktadır. Rüyasında zeytin gören kimse fakir ise bolluğa erer, mal ve mülk alma planları yapıyorsa gerçek olur, öğrenci ise ilim ve başarıya ulaşır diye rivayet edilir. Rüyada zeytin görmek, çocuğu olanlar ya da çocuk isteyen kimseler için zeki bir çocuğa delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Görmek
Rüya sahibinin rüyasında zeytin görmesi bolluk, bereket, para, ilim gibi manalara gelir. Ayrıca zengin olma ve zeki bir çocuk yetiştirme şeklinde de yorumlanır. Aynı zamanda rüyada zeytin görmek, kişinin iş hayatında olumlu gelişmelerin yaşanacağına, kar elde edeceğine fakat yorgun düşeceğine, yakın tarihte tatile çıkıp enerjisini tekrar kazanacağına delalet eder. Rüyada zeytin görmek, bazı rüya yorumcularına göre ise hayırlı ve huzur dolu evlilik hayatına rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin görmenin manası, para kazanmak demektir. Rüya sahibi için zanginlik getirecek derecede para kazanmak demektir. Diğer bir yoruma göre ise kişinin çok mutlu olacağı iş demektir. Yapacağı işte mutlu olan kimsenin aynı zamanda aile yaşantısı ve çevresi de bu işten fayda sağlayacak yorumu yapılır. Başarının sonunda gelen maddi kazanç ise oldukça yüksek olacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Acı Zeytin Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada acı zeytin görmek, kişinin iş hayatında yaşadığı sıkıntılar yüzünden depresyona gireceğine, rahata kavuşacağına delalet eder. Rüyada acı zeytin görmek, aynı zamanda mal ve mülk kaybına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Yığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında zeytin yığını görmesi kişinin uzun bir aradan sonradan tekrardan rahata kavuşacağına, iş hayatında başarılı işlere imza atacağına delalet eder. Rüyada zeytin yığını görmek, kişinin uzun süreli aşk hayatında sahip olacağı anlamına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bozuk Zeytin Görmek
Rüya sahibinin rüyasında bozuk zeytin görmesi kişinin hayatında sıkıntıların baş göstereceğine, ailesi ile arasının açılacağına, sakin kalması gerekeceği manasına gelir. Rüyada bozuk zeytin görmek, kişinin mal ve mülk kaybı yaşayabileceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Zeytin Görmek
Rüya sahibinin rüyasında yeşil zeytin görmesi, gayrimenkul, arsa ya da mülk almak manasına gelir. Helal para kazanmaya da yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Zeytin Görmek
Rüya sahibinin rüyasında siyah zeytin görmesi Huzur demektir. Huzur içinde rahat yaşamak manasına gelir. Büyük bir kısmete ve bir ömür sürecek mutluluğa yorulur. Rüya sahibi çektiği zorlukları, sıkıntıları unutarak konfor içinde güzel bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Zeytin Görmek
Rüyada sarı zeytin, Sarı zeytin keder ve hastalık işaretidir. Üzücü gelişmeler olacağının habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacı Görmek
Rüyada zeytin ağacı görmek kısmet demektir. Üzerinde ne kadar çok zeytin görülüyorsa kısmet o kadar büyük olacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacı Diktiğini Görmek
Rüya sahibinin rüyasında zeytin ağacı diktiğini görmesi eğitim hayatında çok başarılı olunacağına, yeni bir aşka yelken açılacağı, alın teri dökülerek kazanılacak paraya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacına Çıktığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında zeytin ağacına çıktığını görmesi çok iyi çalışmalar yapıp, çok iyi başarılara imza atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin olacağına, zararlı ve kötü niyetli insanlardan uzaklaşılacağına delalet etmektedir. Rüyada zeytin ağacına çıktığını daha sonra indiğini gören kimse, çalışma hayatında bazı sorunlar yaşayacağına ve bu sorunlar yüzünden istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına yorumlanmaktadır. Güzel başlayan ve güzel ilerleyen bir ilişkinin acı bir şekilde son bulacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Yediğini Görmek
Siyah ve sarı zeytin yemek zarar etmek demrktir. Siyah zeytin yemek ise hasta kimsenin ölümüne işarettir. Zeytinin tadı acı ise tam zıt manaya gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacından Zeytin Topladığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında zeytin ağacından zeytin topladığını görmesi kişinin hiç beklemediği anlarda büyük başarı kazanacağına, zenginlik ve refah içinde bir hayat süreceğine, ailesine ve dostlarına elinden geldiği kadar yardım edeceğine yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Kırdığını Görmek
Rüyasında zeytin kırdığını, zeytin temizlediğini ya da zeytin kurduğunu gören kimse bir meşguliyete girecek ve menfaat elde edecek denir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Topladığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında zeytin topladığını görmesi, bekarlar için namusu ve huyu güzel bir kısmet demektir. Evliler için ise hayırlı ve ilerde büyük adam olacak bir evlat manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ham Zeytin Yediğini Görmek
Olmamış zeytin yemek keder ve borç manalarına gelir. Rüya sahibi için üzüntü çekeceği durumları işaret eder.

Rüyada zeytin hayırlı bir gelirdir. Siyah zeytin, insanin rahat yasamasini saglayacak kadar bir gelire isaret eder. Yesil zeytin insanin mal, mülk sahibi olacagini belirtir. üstü zeytin dolu bir agaç çok büyük bir kismettir.
Rüyada zeytin görmek; zengin olmaya, zeytin yedigini görmek; isteklerinizin geçte olsa gerçeklesecegine isarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin yemek

Bir kimsenin rüyada zeytine sahip olmasi yahut onu yemesi hayir ve berekettir. Zeytin, kolay elde edilen rızka sevinçle beraber bol geçime isarettir.
Yine rüyada zeytin yediğini görmek, hayır ve berekete tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin toplamak
Rüyada zeytin toplamak, çok ve bol nimete nail olmaya işarettir.
Yine rüyada zeytin toplayıp eve götürmek, hayırlı rızka ve çok mala, tüccar için hayır kazanca delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin almak
Rüyada zeytin almak yada zeytin satın aldığını görmek, hayır ve menfaate, feyz ü berekete, bol ve geniş rızka işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin görmek neye işarettir

Bir kimsenin rüyada zeytin görmesi, hikmete, ilme, berekete ve menfaate, mübarek bir zata, güzel rızka ve güzel bir zevceye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen zeytin, mal ve esyadir. Zeytin agaci aile ve çocuklari için mübarek bir adamdir. Bazi tabirciler, zeytin agaci, serefli bir kadin yahut ileride amir olacak bir çocuktur, ya da yüksek bir mevkidir, dediler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin dalı görmek

Rüyada zeytin dalı görmek, emniyet edilir sağlam bir şeye tutunmaya veya salih kimselere ya da insanların hayırlılarına delâlet eder.
Sari zeytin, üzüntü ve kederdir. Zeytin agaci mal, esya ve serefli bir kadindir.
Rüyada zeytin temizledigini yahut sıktığını gören kimse çetinlik ve mesakkate düser. Zeytin, hastalar hakkinda onlarin kuvvetlerine isarettir.
Zeytin, günahkar kimse için iman nuruna, hidayete, ilme ve Kur'an okumaya, kemiklerinde kirik ve çikik olan kimse için kemiginin iyilesmesine küçük için zekaya, fakir için mala isarettir.
Ancak insanin, yetismemis yesil zeytin yemesi müstesnadir. O üzüntü, keder, siddet ye edecegi borca isarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin görmek üzerine ayrıntılı tabirler
Rüyada zeytin gören kişiler, kendilerine hayatları hakkında çok önemli ilahi mesajlar verildiğini bilmelidir.
Zira Kuran’da zeytin o kadar önemsenmiştir ki “zeytinin üzerine yemin edilmiştir.” Kuran-ı Kerim’in bu kadar önem verdiği bir nimettin rüyada görülmesi büyük alimlere göre kesinlikle ilahi bir işaret olarak kabul edilmelidir.
Rüyada zeytin görmek genellikle kişinin özel hayatı ve maddi durumu ile ilgili müjde anlamına gelmektedir. Ancak görülen bazı detaylara göre bu rüya olumsuzlukların habercisi de olabilmektedir.
Aşağıda rüyada zeytin görmek ile ilgili tüm detayların tabiri verilmiştir. Rüya sahipleri hatırlayabildikleri tüm detayları okuyarak bir değerlendirme yaparlarsa daha isabetli olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada siyah zeytin görmek
Siyah zeytin bolluk, bereket ve zenginlik anlamındadır. Rüyasında siyah zeytin gören kişi ticari hayatta şans açıklığına kavuşmuş demektir. Bu rüyayı gören kişiler ellerini hangi işe atarlarsa atsınlar büyük kar elde edeceklerdir.
Siyah zeytinin bir diğer tabiri ise hastalıktan kurtulup şifa bulmaktır. Rüyalarında siyah zeytin gördükten sonra sağlığına kavuşan pek çok insana ait aktarım bulunmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil zeytin görmek
Erkekler için bu rüya yeni bir geçim kapısı bulmak yani iş değiştirmek anlamını taşımaktadır. Kadınların bu rüyayı görmeleri ise mutlu bir aile yaşamına sahip olmaya işarettir.
Ayrıca rüyada yeşil zeytin görmek uzun süredir hedeflenen amaçlara ulaşmak biçiminde de tabir edilir.
Rüyada sarı zeytin görmek
Rüyada sarı zeytin görmek hafif sağlık sorunu yaşamak anlamındadır. Rüya sahibinin bir müddet hastalıkla mücadele edeceği ancak nihayetinde hastalığı yenip sağlığına kavuşacağı ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Görmek
Rüyada zeytin toplamak, tam bir saadete işarettir.
Zeytin yemek, yakında gelecek bol kazanca ve iş hayatında yükselmeye işaret olarak yorumlanır.
Mal ve eşyaya, kolay elde edilen rızka, mutluluk içinde bol geçime; günahkâr için iman nuruna, hidayete, ilme ve irfana, çocuklar için zekâya; Ham zeytin üzüntü, şiddet ve borca, Sarı renkli zeytin dinde üzüntü ve kedere; Zeytin ağacı eş ve çocukları için mübarek ve hayırlı kimseye, şerefli bir kadına, ileride yönetici olacak çocuğa ya da yüksek mevki ye delalet eder.
Rüyada zeytin para kazanmak demektir. Siyah zeytin, bundan sonra rahat ve huzur içinde yaşamak demektir.
Yeşil zeytin zengin olmak ve mal, mülk, kısmettir. Zeytin ağacı kısmet demektir.
Çok mutlu olacağınız anlamına gelir. İş hayatında büyük başarılara imza atacak, hoş sürprizlerle karşılaşacaksınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
"Zeytin, gerçek hayatta birçok faydaya sahip olan bir yiyecektir. Bu değerli yiyecek rüya tabirlerinde de genel olarak olumlu yorumlanır. Rüyada görülen zeytin çoğunlukla rızk olarak ifade edilir. Kişinin sahip olacağı helal rızkı temsil eder. Peki, rüyada zeytin görmek başka ne anlamlara gelir? Rüyada zeytin toplamak ve yemek tabiri..."

Rüyasında zeytin gören kişiler, maddi anlamda darlık çekiyorsa, bundan kurtulur. Bu rüya barışı, aşkı ve mutluluğu da temsil etmektedir. Zeytin görülen bir rüyanın yorumlanması için, görülen zeytinin türü önemlidir. Yeşil ve siyah zeytin farklı anlamlara gelir. Aynı zamanda zeytinin görüldüğü mekan da rüya tabirinde önemlidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Görmek

Bir kimse rüyasında zeytin görmüş ise, bu rüya onun gelecekte elde edeceği nimetleri ifade eder. Bu kimse alın teri sayesinde büyük nimetler kazanır. Ömrü boyunca darlık ve yokluk görmez. O güne kadar maddi anlamda sıkıntılar yaşamışsa, bunlar son bulur. Rüyada görülen zeytin, kişinin maddi anlamda yaşadığı imtihanın son bulduğu anlamındadır. Bu kimse imtihanını başarıyla tamamlamıştır. Karşılığında bol rızk ve bereket elde edecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Yemek

Rüyada zeytin yemek, genellikle kısmet ile tamir edilir. Rüyasında zeytin yiyen kimse büyük kısmete ulaşır. Yeni bir ev almak, mal ve mülk sahibi olmak şeklinde tabir edilir. Rüyasında zeytin yediğini gören kimseler, yaşamlarında yeni bir döneme başlar. Başlayan yeni dönem, o güne kadar olmadığı şekilde bolluğu içerir. Bu kişiler aileleriyle birlikte zengin ve refah dolu bir yaşama sahip olurlar.

Rüyada yenilen zeytin bazen de manevi anlamları taşır. Bu rüya, küskünlerin barışması şeklinde yorumlanabilir. Özellikle yakın akrabalarla yaşanan küslük biter. Rüyada zeytin yemek, düşmanlarla sulh etmek anlamına da gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Siyah Zeytin Anlamı

Rüyada görülen zeytinin rengi, anlamı yönünden önemlidir. Rüyada siyah zeytin görmek, olgunluğu temsil eder. Kişinin manevi olarak olgunluk döneminin başlayacağı anlaşılabilir. Bu rüya kişinin ilim öğreneceğine, hidayete kavuşacağına delalettir.

Rüyada yeşil zeytin görmek ise, aşka yorulur. Bunun yanı sıra zenginlik ve servet anlamını taşır. Rüyanın sahibi yalnızsa, aradığı aşka kavuşur. Bekar ise evlenir. Bu rüya evli olanlar için aile içerisinde saadet anlamına gelmektedir. Evlat sahibi olmak, hastalıklardan kurtulmak, borçları ödemek şeklinde tabir edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacı Görmek

Zeytin ağacı, en eski dönemlerden bu yana kutsal kabul edilmiştir. Rüyada zeytin ağacı görmek de manevi anlamlar ile açıklanmaktadır. Bir kimse ferah ve aydınlık bir ortamda zeytin ağacı görmüşse, bu manevi kurtuluşa işarettir. Kişinin günahlarının affedilmesi şeklinde yorumlanır. Bu rüyayı gören kişiler, o güne kadar sürdükleri yanlışlardan dönerler. Rüya kötü alışkanlıkları terk etmeye işaret eder. Bedenin sağlık bulmasına, güçlenmeye işaret bir rüyadır.

Bir kimse rüyasında zeytin ağacını kestiğini görürse bu, genellikle hayırla yorumlanmaz. Bu rüya kişinin düştüğü yanlışları temsil eder. Ve rüya sahibinin yanlışlarından dönmesi için yapılan bir uyarıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Toplamak

Rüyada bir zeytin ağacından zeytin toplamak, ferahlığa delalet eder. Bir kimse güneşli bir ortamda, yeşillikler içinde zeytin topluyorsa bu, büyük bir rızk demektir. Aynı zamanda yeşil renk, kişinin muratlarını temsil eder. Bu rüyayı gören kişiler, gönüllerinden geçen muratlarına kavuşur. Her diledikleri gerçek olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin İkram Etmek

Bir kişi, rüyasında başkalarına zeytin ikram ediyorsa bu, yapılacak yardımlara işarettir. Bazen bu rüya, başkalarının kişiden beklentilerini temsil eder. Rüyada zeytin ikram edilen kişiler tanıdık ise, bu kimselerin yardıma ihtiyacı olduğu anlamına gelir. Kişi başkalarına yardım edecek maddi ve manevi zenginliğe sahip olacaktır. Çevresinde sevilen, sayılan, dürüst biri olarak bilinir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin görmek

Bir kimsenin rüyada zeytin görmesi, ilme, hikmete, berekete ve menfaate, güzel rızka, mübarek bir zata ve güzel bir zevceye delâlet eder. Çünkü zeytin mübarek bir meyvedir Rüyada zeytin ağacı satın aldığını görmek, hayır ve menfaate, feyz-ü berekete delâlet eder. Zeytin ağacı diktiğini görmek, bol ve geniş rızka işarettir. Bir başka anlama göre rüyada zeytin para kazanmak demektir. Siyah zeytin, bundan sonra rahat ve huzur içinde yaşamak demektir. Yeşil zeytin zengin olmak ve gayri menkul almak demektir. Zeytin ağacı kısmet demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin ağacı görmek

Rüyayı gören kişinin, iş dünyasındaki birçok kişinin hayran olacağı bir kariyere sahip olacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına ve kazancının bir kısmını Allah yolunda yardım etmek için harcayacağına işaret eder. Rüyanın görüldüğü dönemde eğer bir işe girilirse ya da bir şans oyunu oynanırsa çok sevinilecek bir olay yaşanabilir. Rüyada zeytin ağacı kesmek, kişinin, yanlış yolda gittiğine ya da çalıştığı işte hata yaptığına, bu durumdan ötürü yakın bir zamanda çok büyük üzüntü duyacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin görmek yorumu

Rüyada zeytin görmek, bir çok şekilde tabir olunur; sarı zeytin kedere, yeşil zeytin mal ve kaybolan mala, siyah zeytin ölüme ve mateme. Rüyasında zeytin yediğini görmek, iyi kimseler için mala, kötüler için ise kedere delalet eder. Bir yerde yığılı ve küme halinde zeytin görmek ibadete delalet eder. Abdülgani Nablusi'ye göre; ekmekle zeytin yediğini gören bir kimse menfaate erişir. Sarı zeytin yediğini görenin eline mal geçer ve hemen harcar. Siyah zeytin fesat, hüzün ve kederdir. Bir başka rivayete görede: Rüyada görülen zeytin, mal ve eşyadır. Zeytin ağacı aile ve çocukları için mübarek bir adamdır. Bazı tabirciler, zeytin ağacı, şerefli kadın yahut ileride amir olacak bir çocuktur, ya da yüksek bir mevkidir, dediler. Bir kimsenin rüyada zeytine sahip olması yahut onu yemesi hayır ve berekettir. Zeytin, kolay elde edilen rızka sevinçle beraber bol geçime işarettir. Rüyada zeytin temizlediğini yahut sıktığını gören kimse çetinlik ve meşakkate düşer. Zeytin, hastalar hakkında onların kuvvetlerine işarettir, Zeytin, günahkar kimse için iman nuruna, hidayete, ilme ve Kur'an okumaya, kemiklerinde kırık ve çıkık olan kimse için kemiğinin iyileşmesine küçük için zekaya, fakir için mala işarettir. Ancak insanın, yetişmemiş yeşil zeytin yemesi müstesnadır. O; üzüntü, keder, şiddet ve edeceği borca işarettir. Rüyada zeytin hayırlı bir gelirdir. Siyah zeytin, insanın rahat yaşamasını sağlayacak kadar bir gelire işaret eder. Yeşil zeytin insanın mal, mülk sahibi olacağını belirtir. Üstü zeytin dolu bir ağaç çok büyük bir kısmettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil zeytin görmek

Yeşil zeytin mal, mülk, kısmettir. Zeytin rüyaları çok hayırlıdır ve bolluğu işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin hayırlı bir gelirdir. Siyah zeytin, insanin rahat yasamasini saglayacak kadar bir gelire isaret eder. Yesil zeytin insanin mal, mülk sahibi olacagini belirtir. üstü zeytin dolu bir agaç çok büyük bir kismettir.

Rüyada zeytin görmek; zengin olmaya, zeytin yedigini görmek; isteklerinizin geçte olsa gerçeklesecegine isarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin görmek ne demek



Rüyada görülen zeytin, mal ve esyadir. Zeytin agaci aile ve çocuklari için mübarek bir adamdir. Bazi tabirciler, zeytin agaci, serefli bir kadin yahut ileride amir olacak bir çocuktur, ya da yüksek bir mevkidir, dediler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Büyük bir kısmete ve bir ömür sürecek mutluluğa yorulur. Rüya sahibi çektiği zorlukları, sıkıntıları unutarak konfor içinde güzel bir yaşam süreceğine delalet etmektedir. Rüyada zeytin görmek ise kişinin iş hayatında bol kazanç elde edeceğine, rahat ve huzur dolu bir yaşama süreceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Görmek
Rüyada zeytin görmek rızık, bolluk, mal ve mülk, ilme yorulmaktadır. Rüyasında zeytin gören kimse fakir ise bolluğa erer, mal ve mülk alma planları yapıyorsa gerçek olur, öğrenci ise ilim ve başarıya ulaşır diye rivayet edilir. Rüyada zeytin görmek, çocuğu olanlar ya da çocuk isteyen kimseler için zeki bir çocuğa delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Ham Zeytin Görmek
Rüya sahibinin rüyasında siyah ham zeytin görmesi şiddet ve borca yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada Siyah Zeytin Yemek
Rüyada siyah zeytin yediğinin gören kişinin çok kısmetli olacağı bir dönem geçireceğine, bu zaman dilimi içinde hayırlı kararlar alacağına, gelecek adına önemli olan bu kararlar gelecek hayatının düzene girmesi konusunda çok önemli olacaktır. Rüya sahibi verdiği emeklerin meyvesini alacağı anlamında gelir.

Rüyada siyah zeytin görmesinin manası, zor günleri geride bırakan kişinin, bolluk ve bereketin olduğu, huzurlu sağlıklı ve mutlu olacağı demektir. Kimse rüyasında siyah zeytin görürse o kişinin bundan sonra yüzünün güleceğine, talihinin açılacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada zeytin görmesi, ilme, hikmete, berekete ve menfaate, güzel rızka, mübarek bir zata ve güzel bir zevceye delâlet eder. Çünkü zeytin mübarek bir meyvedir.
Rüyada zeytin ağacı satın aldığını görmek, hayır ve menfaate, feyz-ü berekete delâlet eder. Zeytin ağacı diktiğini görmek, bol ve geniş rızka işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Mal ve eşyaya, kolay elde edilen rızka, mutluluk içinde bol geçime; günahkar için iman nuruna, hidayete, ilme ve irfana, çocuklar için zekaya; Ham zeytin üzüntü, şiddet ve borca, Sarı renkli zeytin dinde üzüntü ve kedere; Zeytin ağacı eş ve çocukları için mübarek ve hayırlı kimseye, şerefli bir kadına, ileride yönetici olacak çocuğa ya da yüksek mevkiye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada zeytin para kazanmak demektir. Siyah zeytin, bundan sonra rahat ve huzur içinde yaşamak demektir. Yeşil zeytin zengin olmak ve gayri menkul almak demektir. Zeytin ağacı kısmet demektir.


Çok mutlu olacağınız anlamına gelir. İş hayatında büyük başarılara imza atacak, hoş sürprizlerle karşılaşacaksınız.

Yeşil zeytin mal, mülk, kısmettir. Zeytin rüyaları çok hayırlıdır ve bolluğu işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin görmek, bir çok şekilde tabir olunur; sarı zeytin kedere, yeşil zeytin mal ve kaybolan mala, siyah zeytin ölüme ve mateme. Rüyasında zeytin yediğini görmek, iyi kimseler için mala, kötüler için ise kedere delalet eder. Bir yerde yığılı ve küme halinde zeytin görmek ibadete delalet eder. Abdulgani Nablusi'ye göre; ekmekle zeytin yediğini gören bir kimse menfaate erişir. Sarı zeytin yediğini görenin eline mal geçer ve hemen harcar. Siyah zeytin fesat, hüzün ve kederdir. Bir başka rivayete görede: Rüyada görülen zeytin, mal ve eşyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zeytin ağacı aile ve çocukları için mübarek bir adamdır. Bazı tabirciler, zeytin ağacı, şerefli kadın yahut ileride amir olacak bir çocuktur, ya da yüksek bir mevkidir, dediler. Bir kimsenin rüyada zeytine sahip olması yahut onu yemesi hayır ve berekettir. Zeytin, kolay elde edilen rızka sevinçle beraber bol geçime işarettir. Rüyada zeytin temizlediğini yahut sıktığını gören kimse çetinlik ve meşakkate düşer. Zeytin, hastalar hakkında onların kuvvetlerine işarettir, Zeytin, günahkar kimse için iman nuruna, hidayete, ilme ve Kur'an okumaya, kemiklerinde kırık ve çıkık olan kimse için kemiğinin iyileşmesine küçük için zekaya, fakir için mala işarettir. Ancak insanın, yetişmemiş yeşil zeytin yemesi müstesnadır. O; üzüntü, keder, şiddet ve edeceği borca işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin hayırlı bir gelirdir. Siyah zeytin, insanın rahat yaşamasını sağlayacak kadar bir gelire işaret eder. Yeşil zeytin insanın mal, mülk sahibi olacağını belirtir. Üstü zeytin dolu bir ağaç çok büyük bir kısmettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Görmek

Mal ve eşyaya, kolay elde edilen rızka, mutluluk içinde bol geçime; günahkar için iman nuruna, hidayete, ilme ve irfana, çocuklar için zekaya; Ham zeytin üzüntü, şiddet ve borca, Sarı renkli zeytin dinde üzüntü ve kedere; Zeytin ağacı eş ve çocukları içiin mübarek ve hayırlı kimseye, şerefli bir kadına, ileride yönetici olacak çocuğa ya da yüksek mevkiye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin para kazanmak demektir. Siyah zeytin, bundan sonra rahat ve huzur içinde yaşamak demektir. Yeşil zeytin zengin olmak ve gayri menkul almak demektir. Zeytin ağacı kısmet demektir.

Rüyada zeytin para kazanmak demektir. Siyah zeytin, bundan sonra rahat ve huzur içinde yaşamak demektir. Yeşil zeytin zengin olmak ve gayri menkul almak demektir. Zeytin ağacı kısmet demektir.

Çok mutlu olacağınız anlamına gelir. İş hayatında büyük başarılara imza atacak, hoş sürprizlerle karşılaşacaksınız.

Yeşil zeytin mal, mülk, kısmettir. Zeytin rüyaları çok hayırlıdır ve bolluğu işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin görmek, bir çok sekilde tabir olunur; sari zeytin kedere, yesil zeytin mal ve kaybolan mala, siyah zeytin ölüme ve mateme. Rüyasinda zeytin yediğini görmek, iyi kimseler için mala, kötüler için ise kedere delalet eder. Bir yerde yigili ve küme halinde zeytin görmek ibadete delalet eder. Abdulgani Nablusi’ye göre; ekmekle zeytin yediğini gören bir menfaate erisir. Sari zeytin yediğini görenin eline mal geçer ve hemen harcar. Siyah zeytin fesat, hüzün ve kederdir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen zeytin, mal ve esyadir. Zeytin agaci aile ve çocuklari için mübarek bir adamdir. Bazi tabirciler, zeytin agaci, serefli bir kadin yahut ileride amir olacak bir çocuktur, ya da yüksek bir mevkidir, dediler. Sari zeytin, dinde üzüntü ve kederdir. Zeytin agaci mal, esya ve serefli bir kadindir. Bir kimsenin rüyada zeytine sahip olmasi yahut onu yemesi hayir ve berekettir. Zeytin, kolay elde edilen rızka sevinçle beraber bol geçime işarettir. Rüyada zeytin temizlediğini yahut siktigini gören kimse çetinlik ve meşakkate düser. Zeytin, hastalar hakkinda onlarin kuvvetlerine işarettir, Zeytin, günahkar kimse için iman nuruna, hidayete, ilme ve Kur’an okumaya, kemiklerinde kirik ve çikik olan kimse için kemiginin lyllesmesine küçük için zekaya, fakir için mala işarettir. Ancak insanin, yetismemis yesil zeytin yemesi müstesnadir. O; üzüntü, keder, şiddet ve edecegi borca işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin hayırlı bir gelirdir. Siyah zeytin, insanın rahat yaşamasını sağlayacak kadar bir gelire işaret eder. Yeşil zeytin insanın mal, mülk sahibi olacağını belirtir. Üstü zeytin dolu bir ağaç çok büyük bir kısmettir.

Rüyada zeytin hayırlı bir gelirdir. Siyah zeytin, insanın rahat yaşamasını sağlayacak kadar bir gelire işaret eder. Yeşil zeytin insanın mal, mülk sahibi olacağını belirtir. Üstü zeytin dolu bir ağaç çok büyük bir kısmettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Görmek

Rüyada zeytin görmek, duruma göre değişik şekilde yorumlanır. Zeytin görmek, bazen bereket, rızk olarak, bazen şifaya, iyiliğe işaret olarak, bazen de keder ve üzüntüye işaret olarak tabir edilir.Rüyada sarı ve taneli zeytin görmek, dinde keder ve üzüntüye işaret  eder veya hastalık ve rahatsızlık ile tabir olunur.Rüyasında zeytin sıktığını görmek, zenginliğe ve para ka­zanmaya veya hapislikten kurtulacağına (hapisten çıkacağı­na) veya darlık ve sıkıntıdan kurtulacağına işaret eder.Rüyasında zeytin yediğini görmek, helal mala kavuşmak, rızkının artacağına veya önemli bir şeye yemin edeceğine işaretle tabir olunur.Rüyada zeytin görmek, zenginleşmeye işarettir. Zeytin tanesi yediğinizi görmek, arzu ve dileklerinizin er geç ger­çekleşeceğine yorumlanır. Sarı zeytin görmek, hastalığa işarettir.Rüyada yeşil zeytin görmek, sıkıntı ve üzüntü ile (yani biraz zahmetle) ele geçecek mal ve paraya işaretle tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacı Görmek

Rüyada görülen zeytin ağacı hayra ve iyiye yorumlanır.Rüya yorumcularına göre, rüyada zeytin ağacı görmek, rızk bolluğuna, hayır ve bereket çokluğuna ve ilme (ilim sahibi olmaya) gibi, güzelliklere işaret eder demişlerdir.Bir kimse rüyasında zeytin ağacı görse, bu rüyası, onun muradına nail olacağına (ereceğine), istek ve arzusuna ka­vuşacağına işarettir.Rüyasında zeytin ağacı diktiğini gören kimsenin rızkı ve geçimi bol olur ve bolluk içinde geçecek hayata işarettir.Bir kimse rüyasında bahçesinde bir zeytin ağacı bitmiş ol­duğunu görse, bu onun bir oğlu olacağına, bu oğlundan hayır ve menfaat göreceğine işaret olarak yorumlanır.Bir kimse rüyasında zeytin ağacına su vermekteymiş oldu­ğunu veya dibini çapalayıp kabartmaktaymış olduğunu görse, bu onun zengin olmak için bazı sebeplere baş vur­duğuna ve zenginlik için ticarete başladığına veya başla­yacağına işaretle yorumlanır.Bir kişi rüyasında bir zeytin ağacı satın almış olduğunu görse, bu onun hayır ve iyiliğe kavuşacağına, bolluk ve be­rekete mazhar olacağına, bolluktan fayda ve yarar görece­ğine işaret olarak tabir edilir.Rüyasında bir zeytin ağacına çıkmış olduğunu gören kimse, birçok nimete kavuşacağına işaretle tabir olunur.Bir kişi rüyasında zeytin ağacından indiğini, iniyormuş ol­duğunu görmesi, elindeki nimetlerin gideceğine işarettir.İyilik sahibi olan ve iyi bir kişi olarak tanınan bir kimse, rüyasında zeytin ağacı görmüş olsa, bu onun elindeki nimetin çoğalacağına işaret olarak yorumlanır.Zeytin ağacı görmek, iyi, saygın bir kimse olduğunuza işarettir. Evliler için yakında çocuğunuz olacağına, zeytin ağacı diktiğini görmek, yakın zamanda hayırlı bir işe başlayacağınıza, zeytin aldığınızı görmek, yapacağınız işten iyi para kazanacağınıza, hayır ve fayda göreceğinize işarettir. Zeytin ağacına çıktığını görmek, nimete kavuşmaya, ağaçtan indiğini veya düştüğünü görmek, zarara uğramaya yorumlanır.Rüyada zeytin ağacı görmek, mala veya ailesi, çocukları için iyi bir adam, faydalı ve saygı değer bir aile reisi olan bir adama işaretle iyi bir kader, (alın yazısı) tecelli edecek güzel şeylere yorulur.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

402 Aktif
1 Üye ve 401 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19389
Dün : 23857
Toplam : 48077699
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...