Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
1.6k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada el bombası görmek, rüya sahibinin güçlü ve kuvvetli bir arkadaşa sahip olmasına işarettir. Rüyada el bombası görmenin anlamı, maddi anlamda güce, makamı yüksek birinden kuvvet almaya, bolluğa ve mal mülk sahibi olmaya delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

16 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada El Bombası Yaptığını Görmek
Hayırlı bir rüya değildir. Rüya sahibinin başına bir bela geleceğine işarettir. Kişinin kendini korumaya alması gerektiğine yorumlanır.

Rüyada el bombası görmek, kişinin kendi ayakları üzerinde durabilen kimseye muhtaç olmak istemeyen bir yapıya sahip olacağı demektir. Rüya sahibinin zorlu bir süreç içerisinde başı dik bir şekilde çıkacağına, herkesi şaşırtacağı anlamına gelmektedir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
can yakmaya çalışmak
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada El Bombasının Patladığını Görmek
İyiye yorumlanmamaktadır. Rüyayı gören kişinin hayatında yaşanacak olumsuzluklara işarettir. Rüya sahibinin hayatında aniden ortaya çıkan olumsuzlukların, büyük zararlar vereceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada El Bombası Tuttuğunu Görmek
Şansa işarettir. Rüya sahibinin beklenmedik bir zamanda bir fırsat yakalayacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada El Bombası Sesi Duymak
Rüya sahibinin rüyasında el bombası sesi duyması kişinin iş hayatında bazı dedikodular işiteceğine, bu nedenle de mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada El Bombasından Kaçmak
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında el bombasından kaçtığını gören kişinin sorumluluklarından sürekli kaçan biri olacağına, kendisine çeki düzen vermesi gerekeceğine rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Teröristlere El Bombası Atmak
Rüya sahibinin rüyasında teröristlere el bombası attığını görmesi kişinin iş hayatında düşmanlarının olacağına, teker teker onları alt edeceğine, böylelikle rahata kavuşacağına yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada El Bombasını Uzaklaştırmak
Rüya tabircilerine göre rüyasında el bombasını uzaklaştırdığını gören kişinin yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, sevap kazanacağına, zenginleşeceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elinde bir el bombasinin bulundugunu görmek, devlet büyügünden bir fayda görecegine isarettir. Birine el bombasi attigini gören, o kimse hakkinda fena bir söz söy ler. Birini el bombasi ile yaraladigini gören, o kimseye bir iftirada bulunur. Ebu Sait El Vaiz in söyledigine göre, el bombasi sadik bir arka das veya iyi bir hizmetçi ile yorumlanir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada el bombası görmek, rüya sahibinin aralarında hiçbir kan bağı olmadığı halde, kendisine ailesinden daha yakın olan, kötü anında yanından ayrılmayan, kahrını çeken, derdini dinleyen, yaralarına ilaç olan ve onu hiç yalnız bırakmayan bir kimsenin varlığına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda maddi anlamda çok güçlü, ismi olan, makamı yüksek bir kimse sayesinde rızık ve mal sahibi olmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada El Bombası Patlaması
Rüyasında bir el bombasının patladığını gören kişinin hayatında olumsuz olaylar yaşanacak ve bu olaylar rüya sahibinin hayatını kökten değiştirecek ve kendisini de çok sarsacak demektir. Açlıkla terbiye edilmeye tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada El Bombası Tutmak
Bir kişi rüyasında elinde bir el bombası tuttuğunu görürse eğer, bu o kişinin karşısına çıkacak bir şansa işaret eder. Rüyayı gören kişinin, çok büyük bir fırsat yakalayacağına ve bu fırsatın kendisini düze çıkarıp, mutluluğa ve kurtuluşa götüreceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Yeri Bombalamak
Rüyada bir yeri bombalamak, rüya sahibinin herkes tarafından alkışlanacak ve çok ses getirecek bir iş yapacağına bu sayede adını yükselteceğine ve çok kişinin güzel dilekleri ile karşılaşacağına delalet eder. Kişinin başarılarının herkes tarafından duyulacak kadar büyük ve önemli olacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bomba Yapmak
Rüyada bomba yapmak, rüya sahibinin güvende olmadığına, başına belalı işler geleceğine ve kişinin ateşe çok yakın durduğuna işaret eder. Rüyayı gören kişinin daha temkinli adımlar atması ve daha güvenilir kişilerle hareket etmesi gerektiği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bomba Sesi Duymak
Rüyada bomba sesi duymak, kişinin başına hiç hesapta olmayan işler açılacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada El Bombası Görmek
Rüyada el bombası görmek, size bağlı sadık bir arkadaş veya iyi bir hizmetçi (yardımcı) ile tabir olunur.Bir kimsenin rüyada elinde bir el bombası bulunduğunu görmesi, devlet büyüğünden bir menfaat göreceğine işa¬rettir. Rüyasında birisine el bombası attığını görmek, o kim¬se hakkında ve aleyhinde kötü bir söz söylemeye işarettir. Binlerini el bombası ile yaraladığını görmek, o kimseye bir iftirada bulunacağına işarettir şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada El bombası görmek
Rüyada elinde bir el bombasının bulunduğunu görmek, devlet büyüğünden bir fayda göreceğine işarettir. Birine el bombası attığını gören, o kimse hakkında fena bir söz söyler. Birini el bombası ile yaraladığını gören, o kimseye bir iftirada bulunur. Ebu Sait El-Vaiz'in söylediğine göre, el bombası sadık bir arkadaş veya iyi bir hizmetçi ile yorumlanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

457 Aktif
2 Üye ve 455 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10131
Dün : 23857
Toplam : 48068471
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...