Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
4.5k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada hırsız görmek, hastalık ve illet ile tâbir olunur. Rüyada hırsızın bir şey çaldığını görmek, katil ve gaddar bir insanı görmeye işarettir.  Hasta bir adamın rüyada hırsızı öldürdüğünü görmesi, hastalıktan kurtulmaya delâlet eder. Evlenme çağında bir kızı olan kimsenin rüyada hırsız görmesi, kızına dünür geleceğine işarettir. Bazan hırsız, Azrail (a.s.)’a, misafirin gelmesine ve nikah yapmak isteyen bir adamın gelmesine delâlet eder. Hırsız, hilekâr bir kişi ile de tâbir edilir. Yine hırsız, zina yapan bir kimseye de işarettir. Rüyada bir hırsızın minareye çıkıp ezan okuduğunu görmek, insanlar arasında şöhretle anılmaya delâlet eder. Bazı kere de hırsız görmek, yırtıcı ve yabanî hayvana, yılana, şeytana ve nefse alâmettir. Tahsil çağındaki bir gencin rüyada hırsız olduğunu görmesi, iyi bir ilime ulaşacağına delâlet eder.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
yeni bir aşktır kapıyı çalıyor.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

142 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada hırsız yalancı ve şah¬siyetsiz bir adama delalet eder. Rüyada tanınmayan hırsız ölüm meleğine delalet eder. Tanıdığı hırsız görmek, hırsızın kendisinden çaldığı kimseden, ilim, hikmet ve menfaat kazanmasına delalet eder. Rüyada hırsızın eve girdiğini ve evden tas, güğüm veya havluyu çaldığını görmek hanımının öl¬mesine delalet eder.
Hırsızın kendisinin gümüş paralarını çaldığını görmesi durumunda, hır¬sız tanıdığı bir kimse ise, hırsızın kendisi hakkında koğuculuk (söz gezdir¬mek) yaptığına delalet eder. Hırsız tanımadığı bir kimse ise ve rüya sahibi yaşlı bir kimse ise, arkadaşının kendisi hakkında koğuculuk yaptığına, rüya sahibi genç bir kimse ise, düşmanının hakkında koğuculuk yaptığına delalet eder.
Bir tabirde ise hırsızlık rüya sahibi aldatmayı düşünen bir kimse olma¬dığı sürece iyidir ve hayra alamettir denilmiştir. Rüyada hırsızlık yaptığını gören kimseye hırsızın musallat olmasından korkulur. Bazen hırsızlık hırsı¬zın günah işlemesine delalettir. Hırsızlık yaptığını gören kimse zina eder. Çünkü zina hırsız gibi gizli bir şekilde yapılır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hırsız görmek, kendisine ait olmayan bir şeyi isteyen hilekâr kimseye delalet eder. Bilinmeyen hırsız ölüm meleğine delalet eder. Zira hırsız ölüm meleği gibi eve izinsiz girer ve gizlice mala el koyar. Mal ve ruhlar rüya tabirinde ortak manalardadır. Bazen hırsız canavara, yılana ve hükümdara delalet eder. Bazı tabirciler, beyaz hırsız, vücudun dört unsu¬rundan biri olan balgama, kırmızı hırsız, kana, san hırsız, safraya, siyah hırsız, kara safraya delalet eder, demişlerdir. Bir hırsızın eve girdiğini, evden bir şey aldığını ve götürdüğünü görmek, orada bir insanın ölmesine delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi (rahmetullahi aleyh)’ in tabiri: Rüyada hırsız, hastalıktır. Hırsızın evden bir şey aldığını görmek, o hırsızın delalet ettiği bir manada hastalık olur. Eğer hırsız bir şey almazsa rüya sahibinin bir hastalığa maruz kalmasına ve iyileşmesine delalet eder. Hırsızın tutulduğunu görmek hasta¬lığın ilacının bilinmesine ve o ilacın kullanılmasına delalet eder. Hırsızın bir şey çaldığını görmek bir kimseye hile yapıp onu öldüren kişiye delalet eder.
Hırsız, ölüm meleğine ve yolcunun gelmesine delalet eder. Hırsızın bir eve girdiği ve evden bir şey çalmadan gittiğini görmek, orada bulunan bir has¬tanın hastalığından kurtulmasıdır. Hırsızın öldüğünü gören kimse hastalı¬ğından kurtulur. Bekâr bir kızın bulunduğu bir eve rüyada hırsız girdiğini görmek bir adamın o kızı nişanlamasına delalettir. Hırsız hilekâr ve aldatıcı bir insanla açıklanabilir. Hırsız görmek, Zinâ kar bir adama delalet eder. Zira zinada gizli yapılır. Hırsız görmek, tavuk ve güvercinleri avlayan adamdır. İlim ehli olan kimsenin rüyada hırsız görmesi rüya sahibinin nüktedan bir kimse olmasına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hırsız görmek, hastalık ve illetle tabir olunur. Rüyada hırsızın bir şey çaldığını görmek, katil ve gaddar bir insanı görmeye işaret etmektedir. Rüyada hırsızlık, birtakım düşmanlarınızın olduğu anlamına gelir.
Rüyada evinizin hırsızlar tarafından soyulduğunu gördüyseniz, bazı sorunlar yaşadıktan sonra hedeflerinize ulaşacaksınız. Kendinizin hırsız olduğunu gördüyseniz, işleriniz altüst olabilir. 9 farklı anlam ve açıklaması bulunan rüyada hırsız görmenin tabiri:
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Görmek Ne Demek?
Rüyanda hırsız görmek, hastalık ve dert demektir. Hırsızın bir şey çaldığını görmek, katil bir insani görmeye işaret eder. Bazen de hırsız, Azrail (A.S)'a, misafirin gelmesine, gönül macerasına veya nikâh yapmak isteyen bir kimsenin geleceği anlamına da gelebilir.
Rüyada hırsızlık gören kişi için hilekar ve zina yapan bir kimse ile tabir edilir. Bekar bir kızın hırsız görmesi, tavuk ve güvercin avlayan bir kimse olarak yorumlanır. Rüyada hırsızlık, gıybet eden, kötüleyen ve kendisinde bulunmayan şeyi isteyen bir kimsedir. Bazen de hırsızlık, yırtıcı ve yabani hayvan, yılan, şeytan ve nefis demektir.
Bazan hırsız görmek, yetişkin kıza dünürcü gelmesine, öğrencinin ilim öğrenme arzusuna işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
hırsız
Birtakım düşmanlarınız var. Evinizin soyulduğunu gördüyseniz, bazı sorunlar yaşadıktan sonra hedeflerinize ulaşacaksınız. Kendinizin hırsız olduğunu gördüyseniz, işleriniz altüst olacak.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hırsız
birtakim düsmanlariniz var. evinizin soyuldugunu gördüyseniz, bazi sorunlar yasadiktan sonra hedeflerinize ulasacaksiniz. kendinizin hirsiz oldugunu gördüyseniz, isleriniz altüst olacak.
Rüyada hirsiz görmek, hastalik ve derttir. hirsizin bir sey caldigini görse, katil bir insani görmeye isaret eder. hirsiz, azrail (a. s.), misafir veya nikah yapmak isteyen bir kimsenin gelecegi seklinde yorumlanir. evinde hasta bulunan bir kimse bir hirsizin kendi evine girdigini ve bir sey aldigini görse, o hastanin ölecegine isaret eder. bir kimse hirsizin bir eve girdigini ve oradan bir sey almadigini görse, o evde bulunan hastanin hastaligindan kurtulmasina isaret eder. rüyada bir hirsizi öldürdügünü gören kimse hastaliktan kurtulur. icinde bekar bir kiz bulunan bir eve hirsiz girse, o kiz icin bir dünür cikacagina isaret eder. hirsiz, hilekar bir kimse ile tabir edilir. hirsiz, zina yapan bir kimse ile tabir edilir. hirsiz, tavuk ve güvercin avlayan bir kimse olarak yorumlanir. hirsiz giybet eden, kötüleyen ve kendisinde bulunmayan seyi isteyen bir kimsedir. bazen de hirsiz, yirtici ve yabani hayvan, yilan, seytan ve nefis olarakta tabir edilir. tahsil yapan bir insan kendisinin hirsiz oldugunu görse, iyi bir ilim ögrenir. bazen de hirsiz zina etmeye, sunun bunun agzindan söz calmaya isaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hırsız
Bazı düşmanlarınız var. Eviniz soyulursa, bazı problemler yaşadıktan sonra amacınıza ulaşacaksınız. Bir hırsız olduğunuzu görürseniz, işleriniz alt üst olacak. Eğer hırsızı kovalıyor ve sonunda onu yakalıyorsanız, düşmanlarınıza karşı galip geleceksiniz.
Bazı hasımlarınız var demektir. Evinizin soyulduğunu gördüyseniz, bazı sıkıntılar yaşadıktan sonra amaçlarınıza ulaşacaksınız anlamındadır. Kendinizin hırsız olduğunu gördüyseniz, işleriniz ters gidecek. Hırsız kovalıyor ve yakalıyorsanız, hasımlarınıza galip geleceksiniz demektir.
Evinizin soyulduğunu gördüyseniz, sorunlar yaşadıktan sonra hedeflerinize ulaşacaksınız. Eğer hırsız yakalıyorsanız düşmanlarınıza galip geleceksiniz.
Kendini hırsız olarak gören kimse, başkalarından bir kısmet alır. Başkasını hırsız olarak gören kimse ise zarara uğrar.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evinize bir hirsiz girdigini ve sizin de onunla dövüstügünüzü görmek, manevi bir aci çekeceginize, kendinizi hirsizlik için bir eve girdiginizi veya bir yerden bir sey çaldiginizi delalet Aile efradindan birinin basina gelecek bir felaket ve ya musibetten ötürü sizin aci çekeceginize delalet eder. Rüyasinda evine bir hirsiz girdigini ve esyasinin bir kismini çalip götürdügünü görenin evinde bir kisi vefat eder. Bir eve hirsiz girdigini, fakat bir sey çalip götürmedigini görmek, orada ölüm derecesinde birinin hasta olup sonra iyilesecegine delalet eder. Hirsizlarin ona saldirarak bir çok esyasini aldiklarini gören, sevdigi bir insana bir felaket geldigini isiterek üzülür. Evine gelen hirsizlarin bir sey götüremeden evden kaçtiklarini görmek, basina gele cek bir felaketin önlenecegine isarettir. Cafer i Sadik a göre ; rüyada hirsiz görmek dört seye yorulur : Hastalik, hapis, sefalet, yalancilik. Rüyasinda bir esyasinin çalindigini görmek ve kimin çaldigini bilmemek, yaptigi bir isten do layi büyüklerinden söz isitecegine, hirsizin bir esyayi çalip götürdügünü görmek, haram bir mal sahibi olduguna, hirsizla birlikte bir yerden bir mal çaldiklarini görmek, isinden atilacagina, hirsizi bir sey çalarken yakalayip karakola götürdügünü görmek, yaptigi bir isten dolayi pisman olduguna delalet eder. Bir hirsizin evine girerek en kiymetli bir esyasini çaldigini görmek çocuklarindan biri nin hasta olacagina delalet eder. Çocuklarindan birisinin hirsiz olarak karakola çagirildigini veya tutuklanarak hapishaneye götürüldügünü görmek, bir hastasi varsa, ölecegine, veya bir yerden büyük bir zarara ugrayacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada hirsiz görmek, hastalik ve derttir. Hirsizin bir sey çaldigini görse, katil bir insani görmeye isaret eder. Hirsiz, Azrail (A.S.), misafir veya nikah yapmak isteyen bir kimsenin gelecegi seklinde yorumlanir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evinde hasta bulunan bir kimse bir hirsizin kendi evine girdigini ve bir sey al"" digini görse, o hastanin ölecegine isaret eder. Bir kimse hirsizin bir eve girdigini ve oradan bir sey almadigini görse, o evde bulunan hastanin hastaligindan kurtulmasina isaret eder. Rüyada bir hirsizi öldürdügünü gören kimse hastaliktan kurtulur. içinde bekar bir kiz bulunan bir eve hirsiz girse, o kiz için bir dünür çikacagina isaret eder. Hirsiz, hilekar bir kimse ile tabir edilir. Hirsiz, zina yapan bir kimse ile tabir edilir. Hirsiz, tavuk ve güvercin avlayan bir kimse olarak yorumlanir. Hirsiz giybet eden, kötüleyen ve kendisinde bulunmayan seyi isteyen bir kimsedir. Bazen de hirsiz, yirtici ve yabani hayvan, yilan, seytan ve nefis olarakta tabir edilir. Tahsil yapan bir insan kendisinin hirsiz oldugunu görse, iyi bir ilim ögrenir. Bazen de hirsiz zina etmeye, sunun bunun agzindan söz çalmaya isaret eder.
Birtakım düşmanlarınız var. Evinizin soyulduğunu gördüyseniz, bazı sorunlar yaşadıktan sonra hedeflerinize ulaşacaksınız. Kendinizin hırsız olduğunu gördüyseniz, işleriniz altüst olacak. Hırsız kovalıyor ve yakalıyorsanız, düşmanlarınıza galip geleceksiniz.
Birtakım düşmanlarınız var. Evinizin soyulduğunu gördüyseniz, bazı sorunlar yaşadıktan sonra hedeflerinize ulaşacaksınız. Kendinizin hırsız olduğunu gördüyseniz, işleriniz altüst olacak.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HIRSIZ GÖRMEK NE DEMEK?
Rüyanda hırsız görmek, hastalık ve dert demektir. Hırsızın bir şey çaldığını görmek, katil bir insani görmeye işaret eder. Bazen de hırsız, Azrail (A.S)'a, misafirin gelmesine, gönül macerasına veya nikâh yapmak isteyen bir kimsenin geleceği anlamına da gelebilir.
Rüyada hırsızlık hilekâr ve zina yapan bir kimse ile tabir edilir. Hırsız, tavuk ve güvercin avlayan bir kimse olarak yorumlanır. Rüyada hırsızlık, gıybet eden, kötüleyen ve kendisinde bulunmayan şeyi isteyen bir kimsedir. Bazen de hırsızlık, yırtıcı ve yabani hayvan, yılan, şeytan ve nefis demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HIRSIZLIK YAPILDIĞINI GÖRMEK
Günümüz İslam Alimlerine göre Rüyada hırsızlığa şahit olmak yahut hırsızlık yapıldığını görmek; bir gönül macerası yaşayacağınıza yorumlanır.
Hırsızlar tarafından elbiselerinizin çıkarıldığını görmek; yakın akrabalar arasında anlaşmazlık çıkacağına işarettir. Bir hırsız tarafından soyulmak; sağlığınıza daha çok dikkat etmeniz gerektiğin işarettir.
Bir hırsızlık olayının farkına varmak, ama herhangi bir şeyinizin çalınmadığını görmek; karşılaşacağınız bir tehlikeye karşı dikkatli olmanız gerektiğine işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HIRSIZ OLDUĞUNU GÖRMEK
Kendisinin hırsızlık yapması kişinin evine hırsız girmesine; gizlenen bir şeyi çalmak faiz yemeye yahut zina işlemeye delalet eder. Hırsızlık yaptığınızı görmek; mal ve servet arzusu içinde olduğunuzun işaretidir.
Rüyada hırsız olduğunu görmek, Rüya sahibinin evine hırsızların girmesinden korkulur. Bunun için dikkatli olmak gerekir. Tahsil yapan bir insan kendisinin hırsız olduğunu görse, iyi bir ilim öğrenir.
Bazen da hırsızlık hırsızın yapacağı günaha delalet eder. Bundan dolayı rüyada hırsızlık yaptığını gören kimse, kötü bir şey yapar yahut yalan söyler. Çünkü kötü bir şey yapan, yaptığı işi hırsız gibi gizler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HIRSIZLIK YAPAN BİRİNİ GÖRMEK
Başkasının hırsızlık yaptığını görmek, düzenbaz, kötü ahlaklı, dedikoducu kimseye, kaçamak olarak söz dinleyen kimseye yorumlanır. Bu rüya yetişkin kız için dünürcüye işaret eder. talebe için rüyada hırsızlık yapan birini görmek ise ilme ve başarıya işaret eder
Rüyada birinin hırsızlık yaptığını görmek bazen misafirin gelmesine, bazen de hastalanmaya işaret etmektedir. Tanınmayan hırsız Azrail Aleyhisselam'a; bilinen hırsız, kişiden ilim, sanat yahut bir mesele öğrenmek isteyen kimseye yorumlanır. Salih kimseler için hırsız hayırlı haber ve gelişmelere, fasıklar için çirkin işlere delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA EVDE HIRSIZ GÖRMEK
Evinde hasta bulunan bir kimse bir hırsızın kendi evine girdiğini ve bir şey aldığını görse, o hastanın hastalığının uzamasına işaret eder.
Bir kimse hırsızın bir eve girdiğini ve oradan bir şey almadığını görse, o evde bulunan hastanın hastalığından kurtulmasına işaret eder.
Rüyada içinde bekâr bir kız bulunan bir evde hırsız görmek, o kız için bir dünür çıkacağına işaret eder. Evlenme çağında bir kızı olan kimsenin hırsız görmesi, kızına dünür geleceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HIRSIZ ÖLDÜRMEK
Rüyada bir hırsızı öldürdüğünü gören kimse dert, keder, sakıntı ve üzüntüden kurtulur. Hırsız gıybet eden, kötüleyen ve kendisinde bulunmayan şeyi isteyen bir kimse anlamına gelir. Hasta bir kimse için rüyada hırsız öldürmek, hastalıktan kurtulmak demektir. Rüyada hırsız öldüren şifa ve afiyet bulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızlık Yapıldığını Görmek
Günümüz İslam Alimlerine göre Rüyada hırsızlığa şahit olmak yahut hırsızlık yapıldığını görmek; bir gönül macerası yaşayacağınıza yorumlanır.
Hırsızlar tarafından elbiselerinizin çıkarıldığını görmek; yakın akrabalar arasında anlaşmazlık çıkacağına işarettir. Bir hırsız tarafından soyulmak; sağlığınıza daha çok dikkat etmeniz gerektiğin işarettir.
Bir hırsızlık olayının farkına varmak, ama herhangi bir şeyinizin çalınmadığını görmek; karşılaşacağınız bir tehlikeye karşı dikkatli olmanız gerektiğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Olduğunu Görmek
Kendisinin hırsızlık yapması kişinin evine hırsız girmesine; gizlenen bir şeyi çalmak faiz yemeye yahut zina işlemeye delalet eder. Hırsızlık yaptığınızı görmek; mal ve servet arzusu içinde olduğunuzun işaretidir.
Rüyada hırsız olduğunu görmek, rüya sahibinin evine hırsızların girmesinden korkulur. Bunun için dikkatli olmak gerekir. Tahsil yapan bir insan kendisinin hırsız olduğunu görse, yani eğer hırsız sizseniz, iyi bir ilim öğreneceksiniz.
Bazen da hırsızlık hırsızın yapacağı günaha delalet eder. Bundan dolayı rüyada hırsızlık yaptığını gören kimse, kötü bir şey yapar yahut yalan söyler. Çünkü kötü bir şey yapan, yaptığı işi hırsız gibi gizler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızlık Yapan Birini Görmek
Başkasının hırsızlık yaptığını görmek, düzenbaz, kötü ahlaklı, dedikoducu kimseye, kaçamak olarak söz dinleyen kimseye yorumlanır. Bu rüya yetişkin kız için dünürcüye işaret eder. talebe için rüyada hırsızlık yapan birini görmek ise ilme ve başarıya işaret eder
Rüyada birinin hırsızlık yaptığını görmek bazen misafirin gelmesine, bazen de hastalanmaya işaret etmektedir. Tanınmayan hırsız Azrail Aleyhisselam'a; bilinen hırsız, kişiden ilim, sanat yahut bir mesele öğrenmek isteyen kimseye yorumlanır. Salih kimseler için hırsız hayırlı haber ve gelişmelere, fasıklar için çirkin işlere delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Hırsız Görmek
Evinde hasta bulunan bir kimse bir hırsızın kendi evine girdiğini ve bir şey aldığını görse, o hastanın hastalığının uzamasına işaret eder.
Rüyada evine hırsızın girdiğini görmek yani bir kimse hırsızın bir eve girdiğini ve oradan bir şey almadığını görse, o evde bulunan hastanın hastalığından kurtulmasına işaret eder.
Rüyada içinde bekâr bir kız bulunan bir evde hırsız görmek, yahut hırsız girdiğini görmek o kız için bir dünür çıkacağına işaret eder. Evlenme çağında bir kızı olan kimsenin hırsız görmesi, kızına dünür geleceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Öldürmek
Rüyada bir hırsızı öldürdüğünü gören kimse dert, keder, sakıntı ve üzüntüden kurtulur. Hırsız gıybet eden, kötüleyen ve kendisinde bulunmayan şeyi isteyen bir kimse anlamına gelir. Hasta bir kimse için rüyada hırsız öldürmek, hastalıktan kurtulmak demektir. Rüyada hırsız öldüren şifa ve afiyet bulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Çocuk Görmek
Adaletsiz bir yöneticiye yorumlanır. Başkalarının sırtından geçinen kimselerle tabir edilir. Rüyada hırsız çocuk görmek yetimleri himaye etmeye ve kimsesiz çocuklarla ilgilenmeye işaretle delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızdan Korkmak
Rüyada hırsızdan korktuğunuzu görmek; yakınlarınızdan size bir zarar geleceğine işarettir. Salih, dindar kimseler için rüyada hırsız görmek, hayırlı haber ve olumlu gelişmelere; fâsık ve günahkâr kimseler için, olumsuz gelişmelere ve çirkin işlere işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Kadın Görmek
Şunun, bunan ağzından söz çalmaya işaret eder. Rüyada hırsız kadın görmek, hilekâr bir kişi ile de tabir edilir. Rüyada bir hırsızın minareye çıkıp ezan okuduğunu görmek, insanlar arasında şöhretle anılmaya delâlet eder. Trende yolculuk sırasında soyulmak; spor yaparken bir sorunla karşılaşacağınıza işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hırsızın eve girmesi bazı düşmanlara delalet etmektedir. Eviniz soyulursa, bazı problemler yaşadıktan sonra amacınıza ulaşacaksınız. Bir hırsız olduğunuzu görürseniz, işleriniz alt üst olacak. Eğer hırsızı kovalıyor ve sonunda onu yakalıyorsanız, düşmanlarınıza karşı galip geleceksiniz. Rüyada hırsızın eve girmesi ve bazı eşyaları çalması bazı hasımlarınız var demektir.
Evinizin soyulduğunu gördüyseniz, bazı sıkıntılar yaşadıktan sonra amaçlarınıza ulaşacaksınız anlamındadır. Kendinizin hırsız olduğunu gördüyseniz, işleriniz ters gidecek. Hırsız kovalıyor ve yakalıyorsanız, hasımlarınıza galip geleceksiniz demektir.
Kendini hırsız olarak gören kimse, başkalarından bir kısmet alır. Başkasını hırsız olarak gören kimse ise zarara uğrar.
Rüyada evinize bir hırsız girdiğini ve sizin de onunla dövüştüğünüzü görmeniz, manevi bir acı çekeceğinize yorumlanır. Kendinizi hırsızlık için bir eve girdiğinizi veya bir yerden bir şey çaldığınızı delalet aile efradından birinin başına gelecek bir felaket ve ya musibetten ötürü sizin acı çekeceğinize delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında evine bir hırsız girdiğini ve eşyasının bir kısmını çalıp götürdüğünü görenin evinde bir kişi vefat eder. Rüyada eve bir hırsızın girmesi, fakat bir şey çalmaması, orada birinin hasta olup sonra iyileşeceğine delalet eder.
Hırsızların ona saldırarak birçok eşyasını aldıklarını gören, sevdiği bir insana bir felaket geldiğini işiterek üzülür. Evine gelen hırsızların bir şey götüremeden evden kaçtıklarını görmeniz, başına gelecek bir felaketin önleneceğine işarettir.
Caferi Sadık'a göre; rüyada hırsız dört şeye yorulur: Hastalık, hapis, sefalet, yalancılık. Rüyasında bir eşyasının çalınması ve kimin çaldığını bilmemek, yaptığı bir isten dolayı büyüklerinden söz işiteceğine yorumlanır.
Rüyada eve hırsızın girmesi ve altınları çaldırmak ev halkından bir kimsenin hastalanacağı şeklinde tabir edilir.
Hırsızın bir eşyayı çalıp götürmesi, haram bir mal sahibi olduğuna yorulur. Hırsızla birlikte bir yerden bir mal çalmaları, isinden atılacağına işaret eder. Hırsızı bir şey çalarken yakalayıp karakola götürmesi, yaptığı bir isten dolayı pişman olduğuna delalet eder.
Bir hırsızın evine girerek en kıymetli bir eşyasını çaldığını görmek çocuklarından birinin hasta olacağına delalet eder. Çocuklarından birisinin hırsız olarak karakola çağırıldığını veya tutuklanarak hapishaneye götürüldüğünü görmek, bir hastası varsa, durumunun kötüleşmesine veya bir yerden büyük bir zarara uğrayacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir başka rivayete göre de: Rüyada hırsız görmek, hastalık ve derttir. Rüyada hırsızın eve girmesi ve para çalması, kötü bir insani görmeye işaret eder.
Hırsız, Azrail (A.S.), misafir veya nikâh yapmak isteyen bir kimsenin geleceği seklinde yorumlanır. Evinde hasta bulunan bir kimse bir hırsızın kendi evine girdiğini ve bir şey aldığını görse, o hastanın öleceğine işaret eder.
Bir kimse hırsızın bir eve girdiğini ve oradan bir şey almadığını görse, o evde bulunan hastanın hastalığından kurtulmasına işaret eder.
Rüyada bir hırsızı öldürdüğünü gören kimse hastalıktan kurtulur. İçinde bekâr bir kız bulunan bir eve hırsız girse, o kız için bir dünür çıkacağına işaret eder.
Hırsız, hilekâr bir kimse ile tabir edilir. Hırsız, zina yapan bir kimse ile tabir edilir. Hırsız, tavuk ve güvercin avlayan bir kimse olarak yorumlanır.
Hırsız gıybet eden, kötüleyen ve kendisinde bulunmayan şeyi isteyen bir kimsedir. Bazen de hırsız, yırtıcı ve yabani hayvan, yılan, şeytan ve nefis olarak ta tabir edilir. Tahsil yapan bir insan kendisinin hırsız olduğunu görse, iyi bir ilim öğrenir. Bazen de hırsız zina etmeye, sunun bunun ağzından söz çalmaya işaret eder.
Rüyada hırsızın eve girmesi ve evden eşyasını ve malını çaldığını görenin hanesinde can sıkıcı bir durum olur. Eve hırsız girdiği halde, bir şey çalmazsa, aile fertlerinden biri ağır surette hastalanır. Fakat şifaya kavuşur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Görmek Ne Demek?
Rüyanda hırsız görmek, hastalık ve dert demektir. Hırsızın bir şey çaldığını görmek, katil bir insani görmeye işaret eder. Bazen de hırsız, Azrail (A.S)'a, misafirin gelmesine, gönül macerasına veya nikâh yapmak isteyen bir kimsenin geleceği anlamına da gelebilir.
Rüyada hırsızlık hilekâr ve zina yapan bir kimse ile tabir edilir. Hırsız, tavuk ve güvercin avlayan bir kimse olarak yorumlanır. Rüyada hırsızlık, gıybet eden, kötüleyen ve kendisinde bulunmayan şeyi isteyen bir kimsedir. Bazen de hırsızlık, yırtıcı ve yabani hayvan, yılan, şeytan ve nefis demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Olduğunu Görmek
Kendisinin hırsızlık yapması kişinin evine hırsız girmesine; gizlenen bir şeyi çalmak faiz yemeye yahut zina işlemeye delalet eder. Hırsızlık yaptığınızı görmek; mal ve servet arzusu içinde olduğunuzun işaretidir.
Rüyada hırsız olduğunu görmek, Rüya sahibinin evine hırsızların girmesinden korkulur. Bunun için dikkatli olmak gerekir. Tahsil yapan bir insan kendisinin hırsız olduğunu görse, iyi bir ilim öğrenir.
Bazen da hırsızlık hırsızın yapacağı günaha delalet eder. Bundan dolayı rüyada hırsızlık yaptığını gören kimse, kötü bir şey yapar yahut yalan söyler. Çünkü kötü bir şey yapan, yaptığı işi hırsız gibi gizler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Hırsız Görmek
Evinde hasta bulunan bir kimse bir hırsızın kendi evine girdiğini ve bir şey aldığını görse, o hastanın hastalığının uzamasına işaret eder.
Bir kimse hırsızın bir eve girdiğini ve oradan bir şey almadığını görse, o evde bulunan hastanın hastalığından kurtulmasına işaret eder.
Rüyada içinde bekâr bir kız bulunan bir evde hırsız görmek, o kız için bir dünür çıkacağına işaret eder. Evlenme çağında bir kızı olan kimsenin hırsız görmesi, kızına dünür geleceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Kadın Görmek
Şunun, bunan ağzından söz çalmaya işaret eder. Rüyada hırsız kadın görmek, hilekâr bir kişi ile de tabir edilir. Rüyada bir hırsızın minareye çıkıp ezan okuduğunu görmek, insanlar arasında şöhretle anılmaya delâlet eder. Trende yolculuk sırasında soyulmak; spor yaparken bir sorunla karşılaşacağınıza işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HIRSIZ VE HIRSIZLIK GÖRMEK
Rüyada hırsız görmek genel olarak olumlu bir rüya değildir. Gerçek hayattaki gibi ciddi bir sıkıntı olan hırsızlık, rüyada da kötü gelişmelerin ve sıkıntıların habercisidir. Bu sıkıntılar sağlık sorunlarından maddi problemlere kadar çok farklı şeyler olabilir. Aynı zamanda rüyada hırsız görmek çevrenizde kötü niyetli birinin olduğunun da habercisi olabilir. Sizi kıskanan bu kişi, kurnazlıkları ve yalanları ile sizi kandırabilir bu yüzden çevrenizdekilere karşı kendinize dikkat etmeniz tavsiye edilir.
Bunların yanında rüyada hırsız görmek ile ilgili bazı olumlu yorumlar da yapılabilmektedir. Bunlardan biri uzaktan bir misafir geleceğine dair olandır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HIRSIZDAN KORKMAK
Rüyada hırsızdan korktuğunuzu görmek; yakınlarınızdan size bir zarar geleceğine işarettir.

Eğer hırsız bir şey götürmemiş ise o evde bir insanın ölüm tehlikesi geçirip sonra kurtulmasına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Öldürmek
Rüyada bir hırsızı öldürdüğünü gören kimse dert, keder, sakıntı ve üzüntüden kurtulur. Hırsız gıybet eden, kötüleyen ve kendisinde bulunmayan şeyi isteyen bir kimse anlamına gelir. Hasta bir kimse için rüyada hırsız öldürmek, hastalıktan kurtulmak demektir. Rüyada hırsız öldüren şifa ve afiyet bulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızdan Korkmak
Rüyada hırsızdan korktuğunuzu görmek; yakınlarınızdan size bir zarar geleceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HIRSIZ GİRDİĞİNİ GÖRMEK
Rüyayı gören kişinin kesesinden yiyecek bu nedenle ona külfet olacak, maddi olarak yıpratacak ona zarar verecek bir insanın varlığına delalet eder. Bu kişi, rüya sahibinin kıramayacağı aile halkından, komşulardan ya da arkadaşlardan biri olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada odaya hırsız girdiğini görmek
Rüyada odaya hırsız görmek bilinçaltınızda yüzeye çıkmaya çalışan şeylerin olduğunu gösterir. Rüyadaki hırsız figüründen uzak durmanız ve hayatınızda dikkatinizi vermeniz gereken şeyi tespit etmeniz gerekir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Çocuk Görmek
Adaletsiz bir yöneticiye yorumlanır. Başkalarının sırtından geçinen kimselerle tabir edilir. Rüyada hırsız çocuk görmek yetimleri himaye etmeye ve kimsesiz çocuklarla ilgilenmeye işaretle delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İşyerine Hırsızın Girmesi
Kazançta eksilme yaşanmasına yorulur. Rüyayı gören kişinin işten çıkarılması ya da işinde zarar etmesi nedeniyle yaşayacağı geçim derdine, çekeceği sefalete ve içine düşeceği zor duruma delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Evine Hırsızın Girmesi
Rüyayı gören kişinin duyduğunda, gördüğünde ya da yaşadığında çok mutsuz ve rahatsız olacağı bir haber almasına yorulur. Rüya sahibinin hiç hoşlanmayacağı bazı gelişmelerle karşılaşması ve moralinin bozulması anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızın Halı Çalması
Maldan kaybetmeye ve bu nedenle mali olarak açık vermeye işaret eder. Rüyayı gören kişinin başına gelecek musibetli bir olay nedeniyle variyetinin yok olacağına, parasının azalacağına, maddi gücünün eskisi gibi olamayacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanıdığın Birinin Hırsızlık Yaptığını Görmek
Bir kimse hakkında hiç bilinmeyen şeyler duymaya ve öğrenmeye bu nedenle o kimseden soğumaya, uzaklaşmaya ve ona karşı duyguların ve düşüncelerin de olumsuz yönde değişmesine işaret eder. Yaşanacak bir olayda bir kimsenin göstereceği tepki ya da söyleyeceği bir söz nedeniyle gerçek yüzünün ortaya çıkması ve rüya sahibinin de adeta şok olması anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kardeşinin Hırsızlık Yaptığını Görmek
Rüyayı gören kişinin kardeşinin kendisine karşı saygısızlık ve hakaret olarak kabul edeceği bazı işler yapacağına işaret eder. Kişinin, kardeşinin kendisini ezip geçerek kafaya koyduğunu yapacağına ve onu hayal kırıklığına uğratarak çok üzeceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Annenin Hırsızlık Yaptığını Görmek
Anne ile araya girecek soğukluğa alamet eder. Anneden yana bir çelişki ya da fikir ayrılığına düşmeye, ona olan düşkünlüğün ve bağlılığın zedelenmesine bunun da anneden gelecek bir eleştiri ya da davranış nedeniyle yaşanacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Hırsızlık Yaptığını Görmek
Ayrılık yaşanması ya da ilişkinin zedelenmesi ve çatırdaması anlamına gelir. Sevgilinin yapacağı bir hatanın kişinin gözünde affedilemeyecek boyutta olacağına ya da içine sindirmesinin ve duruma alışmasının zaman alması nedeniyle birlikteliğin bir süre sekteye uğrayacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aileden Birinin Hırsızlık Yaptığını Görmek
Rüyada aileden birilerinin hırsızlık yaptığını görmek; Görülen kişi; anne, baba, eş veya kardeşlerden biri olabilir. Böyle bir rüyada gördüğünüz kişi kim ise; onunla ilgili fikir ayrılıklarına, güven duygusunun azalmasına, onun herhangi birine haksızlık yaptığına şahit olmaya, ayrılıkla sonuçlanacak tartışmalara işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızı Öldürmek
Rüyayı gören kişinin bir kimseyle restleşeceğine alamet eder. Rüya sahibi bir kişi ile aradaki gemileri yakacak, ilişkisini kararlılıkla sonsuza dek kesecek ve bu konuda son derece net bir duruş sergileyecek.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Kovalamak
Rüyayı gören kişinin karmaşık bir sorun üzerinde olduğuna ya da bir duruma açıklık getirmek için hararetli bir uğraş içerisine girdiği anlamına gelir. Rüya sahibi bir olayı çözmeyi kafasına koymuş ve onu halletmeden bırakmayacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Dövmek
Kişinin bir kimseye yapacağı bir işten dolayı karşı çıkacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine işaret eder. Rüya sahibi tasvip etmediği bir şey için samimi şekilde düşüncelerini ifade edecek, eğer bu yeterli olmazsa da sert şekilde tepkisini ortaya koymaktan çekinmeyecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Giren Hırsızı Bıçaklamak
Sabrın taşmasına işaret eder. Kişi için, bardağı taşıracak son damlanın da düşmesine ve bazı insanlarla aradaki ilişkilerin gerilmesine, kopma aşamasına gelmesine, kavgaların yaşanmasına, seslerin yükselmesine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HIRSIZ ÇOCUK GÖRMEK
Sizi kıskanan birilerinin olduğuna ve arkanızdan işler çevirdiklerine işarettir. Bu kişi veya kişiler ayrıca hakkınızda kötü dedikodular da yayabilirler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HIRSIZIN ALTIN ÇALDIĞINI GÖRMEK
Rüyada hırsızın altın çalması, rüyayı gören kişi için son zamanlarda yaşadığınız geçim sıkıntılarının tamamında kurtulacağınız anlamına gelmektedir. Özellikle iş hayatınızda alacağınız bazı hatalı kararlar ekonomik durumunuzu oldukça olumsuz bir yönde etkileyecek. Bir şekilde kendinizi bu zorlu durumdan kurtarmaya çalışacaksınız. Bunun için çözüm yolları arayacaksınız. Zaman içinde bunun bir çözümünü bulacaksınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Hırsızı Görmek
Zarara neden olacak, alın terine ortak olmaya çalışacak, başkasının sırtından geçinmeyi alışkanlık edinmiş ve bunu bir yaşam şekli olarak benimsemiş, tembel, faydasız ve insanlara karşı haddini bilmeyen bir kişinin rüya sahibine de musallat olacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada At Hırsızı Görmek
İşleri kötü yönde etkileyecek bir olaya maruz kalınacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, bu nedenle de iyi yerlere gelinecekken gerileme ve başarısız olmak gibi büyük talihsizliklerle karşılaşılacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşunun Evine Hırsızın Girdiğini Görmek
Yakın çevrede yaşanacak tatsızlıklar ve aksilikler demektir. Herkesi üzecek, etkileyecek, çevrede günlerce konuşulacak şerli bir durumun yaşanmasına delalet eder. Bir süre herkesin dilinde olacak ve insanların gündemini meşgul edecek bir gelişmeyle karşılaşmaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Giren Hırsızı Yakalamak
Rüyada eve hırsız girdiğini görmek ve yakalamak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızın Altın Bilezik Çalması
Bazen öfkenize ve sinirinize hakim olmak konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Hayatınızdaki bu soruna çözüm bulmalı ve olaylar karşısında sakin kalabilmeyi öğrenmelisiniz. Böyle yaptığınız müddetçe kendinize ve çevrenizdeki insanlara zarar vermeye devam edeceksiniz. Bunu gerçek anlamda isterseniz başarabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızın Altın Kolye Çalması
Etrafınızdaki bilmediği konulara körü körüne bağlanan insanlardan uzak durmaya başlayacaksınız. Bu kişiler gereğinden fazla fanatizm yapan insanlar olacak. O kişilere bir şey anlatamadığınız ve kafa yapınızın uyuşmamasından dolayı artık kendinizden uzaklaştırmaya çalışacaksınız. O saatten sonra az insanın huzur demek olduğunu daha anlamış olacaksınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızın Takıları Çalması
Rüyada takıların çalındığını görmek maddi anlamda sıkıntı çekmeye ve üzülüp göz yalı dökmeye, kötü olayların etkisinden uzun süre kurtulamamaya delalet eder. Rüyada takıların çalınmasından dolayı karakola gitmek ise kısmetin kapanmasına ve moralin bozuk olmasına, insanların gözlerini üzerinde hissetmeye tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızın saat çalması
Rüyada saatinin çalındığını görmek dengenin bozulmasına ve kişinin düzenli bir hayat yaşamayacağına, sevdiklerinin desteği ile kendi işini kuracağına ve maddi anlamda güç sahibi olacağına, emeklerinin karşılığını fazla fazla alacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızın Televizyon Çalması
Rüyada televizyonun çalındığını görmek, büyük hayal kırıklıkları yaşayacaksınız. İstek ve arzularınıza kavuşamayacağınıza, umudunuzu bağladığınız bir durumun gerçekleşmeyeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hırsızı kovalayıp yakalamak
Eğer Rüyada hırsızı kovalıyor ve sonunda onu yakalıyorsanız, düşmanlarınıza karşı galip geleceksiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hırsızı yakalayarak polise teslim etmek
Rüyada hırsızı yakalayarak polise teslim etmek, yaptığınız bir davranıştan dolayı pişmanlık duymaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızın Ezan Okuması
Rüyanızda hırsız bir kimsenin ezan okuduğunu görmeniz, çevrenizdeki kişilerin başarılarınız hakkında konuşacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızın Elinde Bıçak Görmek
Tehlike arz eden bir olayın içine düşmeye yorulur. Rüya sahibinin güvenliğinden şüphe edeceği bir durumun içine düşeceği ve bu durumla baş etmek zorunda kalacağı, bunun da kendisini bir hayli zorlayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İşyerine Hırsızın Girmesi
Kazançta eksilme yaşanmasına yorulur. Rüyayı gören kişinin işten çıkarılması ya da işinde zarar etmesi nedeniyle yaşayacağı geçim derdine, çekeceği sefalete ve içine düşeceği zor duruma delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Güvercin Hırsızı Görmek
İnsanların yapacaklarına engel olan, fikirlerini çalan ve onu hayallerine ulaşmaktan alı koyan bir kimsenin varlığına yorulur. Kişinin, planlarını ve projelerini kendisinden dinleyerek ondan önce uyarlayarak onun emeğini haksız yere sahiplenecek bir kimsenin ortaya çıkacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Hırsızı Yakalamak
Kişinin sahip olduklarına tabiri caizse çöreklenmeye çalışacak bir insanın peyda olması ve tam onun adını kullanarak bir takım işlere girişecekken o kişiye engel olmayı başarmak anlamına gelir. Kötü niyetli bir kimseyi farkedip yapacaklarını daha en başından engellemeyi bilmek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ailecek Hırsızlık Yapmak
Ekmek parası uğruna çok kötü ve zorlu şartlarda çalışmaya razı gelmeye, bu konuda el ele vermeye, ailedeki eğitim ve meslek sahibi kişilerin çok daha az maaşa, vasıfsız kimseler olarak çalışmayı kabul etmeye yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ailecek Hırsızlık Yapmak
Ekmek parası uğruna çok kötü ve zorlu şartlarda çalışmaya razı gelmeye, bu konuda el ele vermeye, ailedeki eğitim ve meslek sahibi kişilerin çok daha az maaşa, vasıfsız kimseler olarak çalışmayı kabul etmeye yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızın Eşyaları Çaldığını Görmek
Rüyasında eşyalarının hırsız tarafından çalındığını görmek ve eşyaların kimde olduğu da belli değilse, rüya sahibi kendisinden yaş ya da deneyim olarak üstün birisinden azar işitecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızı Etkisiz Hale Getirmek
Hırsızı etkisiz hale getirmek; kişinin çevresindeki insanlar yüzünden düştüğü zor durumdan, kendi çabasıyla kurtulup, kendisine zarar veren kişileri etkisiz hale getirmesine, ortaklıktan ayrılmaya, arkadaş ve çalışanlarına karşı daha dikkatli olmaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Görmenin Psikolojik Anlamı
Rüyanızda eğer bir hırsız görürseniz kaybetmekten korktuğunuz bazı şeylerin olduğunu simgeler. Sahibi olmaktan mutluluk duyduğunuz şey devam eden bir ilişkiniz, çocuğunuz ya da aileniz gibi manevi şeyler olabileceği gibi kredi ile alınmış yeni bir ev ya da araba da olabilir.
Rüyanızda siz bir hırsız olmuşsanız, yaşadığınız bir ilişkide sınırları aştığınızı düşünüyor olabilirsiniz. İlişkilerinizde karşı tarafa olan davranış ve tavırlarınız sizi pişmanlığa sürüklemiş olabilir.
Rüyanızda bir şeyler çalmanız bazı konularda kendinizi yoksun hissettiğinizi gösterebilir. Alternatif olarak, hırsızlık gerçekleşmemiş hedeflerinizi belirtir. Hedeflerinizi çok üst seviyede tutmuş olabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada hırsız görmek, hastalık ve derttir. Hırsızın bir şey çaldığını görse, katil bir insanı görmeye işaret eder. Hırsız, Azrail (A. S.), misafir veya nikah yapmak isteyen bir kimsenin geleceği şeklinde yorumlanır. Evinde hasta bulunan bir kimse bir hırsızın kendi evine girdiğini ve bir şey aldığını görse, o hastanın öleceğine işaret eder. Bir kimse hırsızın bir eve girdiğini ve oradan bir şey almadığını görse, o evde bulunan hastanın hastalığından kurtulmasına işaret eder. Rüyada bir hırsızı öldürdüğünü gören kimse hastalıktan kurtulur. içinde bekar bir kız bulunan bir eve hırsız girse, o kız için bir dünür çıkacağına işaret eder. Hırsız, hilekar bir kimse ile tabir edilir.Hırsız, zina yapan bir kimse ile tabir edilir.Hırsız, tavuk ve güvercin avlayan bir kimse olarak yorumlanır. Hırsız gıybet eden, kötüleyen ve kendisinde bulunmayan şeyi isteyen bir kimsedir. Bazen de hırsız, yırtıcı ve yabani hayvan, yılan, şeytan ve nefis olarakta tabir edilir.Tahsil yapan bir insan kendisinin hırsız olduğunu görse, iyi bir ilim öğrenir. Bazen de hırsız zina etmeye, şunun bunun ağzından söz çalmaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Bir kimsenin rüyasında evine bir hırsız girdiğini ve o kimsenin de hırsızla kavga ettiğini görmesi; o kimsenin manevî bir acı çekeceğine, kişinin rüyasında kendisinin hırsızlık maksadıyla bir eve girdiğini veya bir yerden bir şey çaldığını görmesi; o kimsenin çevresinde bulunan kimselerden birinin başına bir felâket veya musibet gelerek üzüleceğine ve acı çekeceğine işaret eder. Rüyanızda evinize bir hırsız girdiğini veya eşyanızdan bir kısmını çalıp götürdüğünü görmeniz; eviniz halkından birinin vefat edeceğine, rüyanızda bir eve hırsız girdiğini ve fakat bir şey çalıp götürmediğini görmeniz; o bölgede birisinin ölüm derecesinde hasta olacağına ve sonra da şifa bulup iyileşeceğine delalet eder. Rüyanızda hırsızların size saldırarak bir çok eşyalarınızı aldıklarını görmeniz; sevdiğiniz bir insanın başına bir felâket geleceğine ve dolayısıyla üzüleceğinize, rüyanızda evinize gelen hırsızların bir şey alıp götürmeden evden kaçtıklarını görmeniz; başınıza gelecek olan bir felaketin önleneceğine yorumlanır. Câfer-i Sâdık'ın yorumuna göre: Rüyada hırsızlık görülmesi öt şeyle tabir olunur. Bunlar da: Hastalık, hapis, sefalet, yalancılık, çaldığını da bilmemesi; o kimsenin yaptığı bir işten dolayı âmirlerin den söz işiteceğine, kişinin rüyasında bir hırsızın bir şeyi çalıp götür düğünü görmesi; o kimsenin haram bir mala sahip olduğuna işaret şeklinde tabir olunur. Bir kimsenin rüyasında hırsızlarla birlikte bir yerden bir mal çaldıklarını görmesi; o kimsenin görevine son verileceğine, kişinin rüyasında bir hırsızı bir şey çalarken yakalayıp karakola götürdüğünü görmesi; o kimsenin yaptığı bir işten dolayı pişman olduğuna, kişinin rüyasında bir hırsızın evine girerek en kıymetli şeyini çaldığını görmesi-o kimsenin çocuklarının birisinin hasta olacağına, kişinin rüyasında çocuklarından birisinin hırsız olarak karakola çağırıldığını veya tutuklanarak hapishaneye götürüldüğünü görmesi; o kimsenin eğer bir hastası varsa, öleceğine veya bir taraftan bir zarara uğrayacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada hırsız görmek, hastalık ve derttir. Eğer gördüğü hırsız siyah olursa; hastalık, sevdadır, kızıl olursa, hastalık kandadır, sarı olursa safradır; beyaz olursa, balgamdır.
Bir kimse hırsızın bir şey yüklendiğini görse, hastalık o hırsızın aldığı şeyin cevherine nisbet edilir. Eğer hırsız bir şey yüklenmezse o kimse bir hastalığa düşer. Ve ondan çabucak kurtulur.
Eğer hırsıza yapışşa, o kimse o hastanm ilâcını bilir, ve onu kullanır.
Hırsızın bir şey çaldığını görse, katil bir insanı görmeye delâlet eder.
Hırsız Azrail (A.S.)'e, misafirin gelmesine ve nikâh yapmak isteyen bir kimsenin gelmesine delâlet eder.
Evinde hasta bulunan bir kimse bir hırsızın kendi evine girdiğini ve bir şey aldığını görse, o hastanın öleceğine delâlet eder.
Bir kimse hırsızın bir eve girdiğini ve oradan bir şey almadığını görse, o evde bulunan hastanın hastalığmdan kurtulmasına delâlet eder.
Rüyada bir hırsızı öldürdüğünü göreh kimse hastalıktan kurtulur. İçinde bekâr bir kız bulunan bir. eve hırsız girse, o kız için bir dünür çıkacağına delâlet eder.
Hırsız, hilekâr bir kimse ile tâbir edilir.
Hırsız, zina yapan bir kimse ile de tâbir edilir. Çünkü hırsız zina yapan gibi gizlenir.
Hırsız, tavuk ve güvercin avlayan bir kimsedir.
Hırsız gıybet eden, kötüleyen ve kendisinde bulunmayan şeyi isteyen bir kimsedir.

"Bazan da hırsız yırtıcı ve yabani hayvana, ydana, şeytana ve nefse de delâlet eder.
Tahsil yapan bir insan kendisinin hırsız olduğunu görse, iyi bir ilim öğrenir.
Bazan da hırsız zina etmeye, şunun bunun ağzından söz çalmaya delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Rüyasında evine hırsız girdiğini eşyasını ve malını çaldığını görenin hanesinde bir ölüm olur. Eve hırsız girdiği halde, bir şey çalmazsa, aile fertlerinden biri ağır surette hastalanır. Fakat, şifaya kavuşur. Hırsızların üzerine gelip, birçok eşyasını aldıklarını gören; sevdiği bir insanın başına gelen musibet yüzünden üzülür. Hırsızın minareye çıkıp, Ezan okuduğunu görenin durumu, herkes tarafından öğrenilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Görmek
Rüyada hırsız görmek, bazı sıkıntılı durumlarla karşılaşacağınıza delalet eder. Bu durumlar bazen bir hastalık şeklinde zuhur edebileceği gibi bazende hoş olmayan olayların yaşanması şeklinde de olabilmektedir. Unutulmamalıdır ki rüya tabirleri ne olursa olsun, yaşanan sıkıntıların bize hayır getirmesi umulmalıdır.
Bir diğer taraftan hırsızın olumlu anlamları da bulunmaktadır. Uzaktan gelen bir misafiri ağırlayabilirsiniz veya evlenmek niyetinde iseniz yakın tarihte bir evlilik yapabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hırsız görmek kurnazlıklarıyla sizi kandıracak biri şeklinde de tabir edilmektedir. Hırsız görmenin bir diğer rüya tabiri ise zina yapan bir kimsedir.
Rüyadaki hırsız bazı zamanlarda sizi kıskanan ve bu kıskançlığından dolayı etrafındaki kimselere sizinle ilgili aslı astarı olmayan şeyler söyleyen sivri dilli birine de yorulmaktadır. Çevrenizde hakkınızda kötü konuşan kimseler olabilir.
Rüyada hırsız görmek, nefsinize yenik düşerek günahlar işleyeceğinizin de habercisi olabilmektedir. Hırsız zinaya bulaşabileceğiniz anlamında bir uyarı da olabilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eve hırsız girmesi
Rüyanızda evinize hırsız girmiş ve onunla cebelleşmişseniz, iç sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Sizi kıran veya kaygılandıran durumlarla karşılaşabileceğiniz gibi, bu kaygı ve üzüntüleri ortada sebep yokken kendiniz de yaratabilirsiniz.
Eğer hırsız evinize girerek eşyalarınızı çalmamışsa, evde yaşayanlardan birinin hastalık geçireceğine fakat iyileşeceğine yorumlanır. Bir başka tabire göre, hırsızın eşyalarınızı çalmadan kaçması, karşılaşacağınız bir sıkıntının daha başınıza gelmeden önleneceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hırsız veya hırsızlar rüyanızda size saldırdıktan sonra eşyalarınızın büyük bir kısmını alıp götürmüşse, değer verdiğiniz bir insanın başına gelen bir sıkıntıya ortak olarak onun için üzüleceğinize delalet eder.
Rüyada eve hırsız girmesi, evinizde bekar bir kız var ise, kıza talip çıkacağına da yorulmaktadır.
Evinizin soyulduğunu gördüyseniz, bazı sıkıntılar yaşadıktan sonra amaçlarınıza ulaşacaksınız anlamındadır. Kendinizin hırsız olduğunu gördüyseniz, işleriniz ters gidecek. Hırsız kovalıyor ve yakalıyorsanız, hasımlarınıza galip geleceksiniz demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eşyaların çalınması
Rüyanızda eşyalarınız çalınmışsa ve eşyalarınızın kimde olduğunu bilmiyorsanız, sergilediğiniz davranışlarınızın sonucunda sizden yaşça veya mertebece büyük kimselerden söz işiteceksiniz demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hırsızlık yapmak
Hırsızla bir olup ortaklaşa olarak eşya çalmak, eğer çalışıyorsanız kovulacağınıza yorulmaktadır.
Bir diğer tabire göre de rüyada hırsızlık yapmak, rüya sahibinin işlerinin ters gideceğine delalet etmektedir.
Başka bir tabire göre ise rüyada hırsızlık yapan kimsenin dostlarından ve yakınlarından kısmetler alacağına işaret eder.
Rüyayı gören kişi öğrenci ise, bu rüya öğrenim yaşamında gelecek başarılı günlerin habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hırsız yakalamak
Hırsızı yakalayarak polise teslim etmişseniz, işlediğiniz bir davranışın yanlış olduğuna karar vererek pişmanlık duyacağınıza delalet eder.
Hırsız yakalamakla ilgili bir diğer tabir ise hasımlarınızı yeneceğiniz ve onlardan üstün seviyeye ulaşacağınız anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hırsız öldürmek
Eğer rüyanızda hırsızı yakalayarak öldürürseniz geçireceğiniz bir hastalıktan kurtulacağınıza yorulur. Rüyayı gördüğünüz sırada hastaysanız yakın zamanda iyileşirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hırsız
Hırsız eğer bir mal çalarak gidiyorsa ve siz buna şahitlik ediyorsanız, helal olmayan malların elinize geçeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hırsızın ezan okuması
Rüyanızda hırsız bir kimsenin ezan okuduğunu görmeniz, çevrenizdeki kişilerin başarılarınız hakkında konuşacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Girdiğini Görmek
Rüyayı gören kişinin kesesinden yiyecek bu nedenle ona külfet olacak, maddi olarak yıpratacak ona zarar verecek bir insanın varlığına delalet eder. Bu kişi,  rüya sahibinin kıramayacağı aile halkından, komşulardan ya da arkadaşlardan biri olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Kovalamak
Rüyayı gören kişinin karmaşık bir sorun üzerinde olduğuna ya da bir duruma açıklık getirmek için hararetli bir uğraş içerisine girdiği anlamına gelir. Rüya sahibi bir olayı çözmeyi kafasına koymuş ve onu halletmeden bırakmayacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Dövmek
Kişinin bir kimseye yapacağı bir işten dolayı karşı çıkacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine işaret eder. Rüya sahibi tasvip etmediği bir şey için samimi şekilde düşüncelerini ifade edecek, eğer bu yeterli olmazsa da sert şekilde tepkisini ortaya koymaktan çekinmeyecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızı Öldürmek
Rüyayı gören kişinin bir kimseyle restleşeceğine alamet eder. Rüya sahibi bir kişi ile aradaki gemileri yakacak, ilişkisini kararlılıkla sonsuza dek kesecek ve bu konuda son derece net bir duruş sergileyecek.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızlıkla Suçlanmak
Rüya sahibinin başına gelecek uğursuz olaylara alamet eder. Kişiyi yıpratacak, sinirlendirecek ve onu başına gelecekler nedeniyle bazı kimselere karşı düşman edecek bir olay yaşayacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İşyerine Hırsızın Girmesi
Kazançta eksilme yaşanmasına yorulur. Rüyayı gören kişinin işten çıkarılması ya da işinde zarar etmesi nedeniyle yaşayacağı geçim derdine, çekeceği sefalete ve içine düşeceği zor duruma delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızlık Yaparken Yakalanmak
Rüya sahibinin korkarak, utanarak ve sıkılarak bir işe girişmesine fakat yaptığından tam anlamıyla emin olamamasına ve bu nedenle de bazı kaygılar taşımasına işaret eder. Rüyayı gören kişinin ya sonradan pişman olursam diye endişe ve huzursuzluk içinde olacağı bir planı üzerine eğilmesi demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Evine Hırsızın Girmesi
Rüyayı gören kişinin duyduğunda, gördüğünde ya da yaşadığında çok mutsuz ve rahatsız olacağı bir haber almasına yorulur. Rüya sahibinin hiç hoşlanmayacağı bazı gelişmelerle karşılaşması ve moralinin bozulması anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızın Halı Çalması
Maldan kaybetmeye ve bu nedenle mali olarak açık vermeye işaret eder. Rüyayı gören kişinin başına gelecek musibetli bir olay nedeniyle variyetinin yok olacağına, parasının azalacağına, maddi gücünün eskisi gibi olamayacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanıdığın Birinin Hırsızlık Yaptığını Görmek
Bir kimse hakkında hiç bilinmeyen şeyler duymaya ve öğrenmeye bu nedenle o kimseden soğumaya, uzaklaşmaya ve ona karşı duyguların ve düşüncelerin de olumsuz yönde değişmesine işaret eder. Yaşanacak bir olayda bir kimsenin göstereceği tepki ya da söyleyeceği bir söz nedeniyle gerçek yüzünün ortaya çıkması ve rüya sahibinin de adeta şok olması anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Giren Hırsızı Dövmek
Haddini bilmez bir misafire ya da komşuya ağzının payını vererek ona durması gereken yeri bildirmeye yorulur. Kişinin uzun zamandır kendisine karşı sabrettiği ve kötü söz söylememek için dişini sıktığı bir kimseye karşı artık patlaması demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kardeşinin Hırsızlık Yaptığını Görmek
Rüyayı gören kişinin kardeşinin kendisine karşı saygısızlık ve hakaret olarak kabul edeceği bazı işler yapacağına işaret eder. Kişinin, kardeşinin kendisini ezip geçerek kafaya koyduğunu yapacağına ve onu hayal kırıklığına uğratarak çok üzeceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Giren Hırsızı Bıçaklamak
Sabrın taşmasına işaret eder. Kişi için, bardağı taşıracak son damlanın da düşmesine ve bazı insanlarla aradaki ilişkilerin gerilmesine, kopma aşamasına gelmesine, kavgaların yaşanmasına, seslerin yükselmesine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızın Elinde Bıçak Görmek
Tehlike arz eden bir olayın içine düşmeye yorulur. Rüya sahibinin güvenliğinden şüphe edeceği bir durumun içine düşeceği ve bu durumla baş etmek zorunda kalacağı, bunun da kendisini bir hayli zorlayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Komşunun Evine Hırsızın Girdiğini Görmek
Yakın çevrede yaşanacak tatsızlıklar ve aksilikler demektir. Herkesi üzecek, etkileyecek, çevrede günlerce konuşulacak şerli bir durumun yaşanmasına delalet eder. Bir süre herkesin dilinde olacak ve insanların gündemini meşgul edecek bir gelişmeyle karşılaşmaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Annenin Hırsızlık Yaptığını Görmek
Anne ile araya girecek soğukluğa alamet eder. Anneden yana bir çelişki ya da fikir ayrılığına düşmeye, ona olan düşkünlüğün ve bağlılığın zedelenmesine bunun da anneden gelecek bir eleştiri ya da davranış nedeniyle yaşanacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızı Etkisiz Hale Getirmek
Büyük bir işin altından kalkmayı başarmaya ya da bir baş ağrısından ve beladan kendini sıyırmanın yollarını bulmaya işaret eder. Rüya sahibinin kendisi için büyük bir engel olan sorununu halletmeyi başarması demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgilinin Hırsızlık Yaptığını Görmek
Ayrılık yaşanması ya da ilişkinin zedelenmesi ve çatırdaması anlamına gelir. Sevgilinin yapacağı bir hatanın kişinin gözünde affedilemeyecek boyutta olacağına ya da içine sindirmesinin ve duruma alışmasının zaman alması nedeniyle birlikteliğin bir süre sekteye uğrayacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Güvercin Hırsızı Görmek
İnsanların yapacaklarına engel olan, fikirlerini çalan ve onu hayallerine ulaşmaktan alı koyan bir kimsenin varlığına yorulur. Kişinin, planlarını ve projelerini kendisinden dinleyerek ondan önce uyarlayarak onun emeğini haksız yere sahiplenecek bir kimsenin ortaya çıkacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Hırsızı Görmek
Zarara neden olacak, alın terine ortak olmaya çalışacak, başkasının sırtından geçinmeyi alışkanlık edinmiş ve bunu bir yaşam şekli olarak benimsemiş, tembel, faydasız ve insanlara karşı haddini bilmeyen bir kişinin rüya sahibine de musallat olacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızın Ayak İzlerini Görmek
Yaşanacak kötü, tatsız ve olumsuz olayların başlangıcına şahit olmak demektir. İstemeden içinde bulunulacak bazı durumlardan etkilenmeye, günlerce üzerinde kafa yormaya ve bunu kendine baş ağrısı edinmeye yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zorla Hırsızlık Yapmak
İstemeye istemeye, birilerinin hatırı için ve onları kırmamak uğruna bir iş yapmaya fakat içine sinmemesine alamet eder. Rüya sahibinin aslında inanmadığı ama geri çevirmek de istemediği kimselerin deyim yerindeyse oyununa gelerek sonradan kendisine kızmasına ve özeleştiri yapmasına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akrabanın Hırsızlık Yaptığını Görmek
Onun müşkül ve zahmet içinde kaldığı bir durumunu görmeye ve bu nedenle o dönemde yapacaklarını hoş görmeye, onu alttan almaya ve kendini onun yerine koyarak onu anlamaya çalışmaya yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Hırsızı Yakalamak
Kişinin sahip olduklarına tabiri caizse çöreklenmeye çalışacak bir insanın peyda olması ve tam onun adını kullanarak bir takım işlere girişecekken o kişiye engel olmayı başarmak anlamına gelir. Kötü niyetli bir kimseyi farkedip yapacaklarını daha en başından engellemeyi bilmek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada At Hırsızı Görmek
İşleri kötü yönde etkileyecek bir olaya maruz kalınacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, bu nedenle de iyi yerlere gelinecekken gerileme ve başarısız olmak gibi büyük talihsizliklerle karşılaşılacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ailecek Hırsızlık Yapmak
Ekmek parası uğruna çok kötü ve zorlu şartlarda çalışmaya razı gelmeye, bu konuda el ele vermeye, ailedeki eğitim ve meslek sahibi kişilerin çok daha az maaşa, vasıfsız kimseler olarak çalışmayı kabul etmeye yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hırsız psikolojik anlamı
Rüyanızda eğer bir hırsız görürseniz kaybetmekten korktuğunuz bazı şeylerin olduğunu simgeler. Sahibi olmaktan mutluluk duyduğunuz şey devam eden bir ilişkiniz, çocuğunuz ya da aileniz gibi manevi şeyler olabileceği gibi kredi ile alınmış yeni bir ev ya da araba da olabilir.
Rüyanızda siz bir hırsız olmuşsanız, yaşadığınız bir ilişkide sınırları aştığınızı düşünüyor olabilirsiniz. İlişkilerinizde karşı tarafa olan davranış ve tavırlarınız sizi pişmanlığa sürüklemiş olabilir.
Rüyanızda bir şeyler çalmanız bazı konularda kendinizi yoksun hissettiğinizi gösterebilir. Alternatif olarak, hırsızlık gerçekleşmemiş hedeflerinizi belirtir. Hedeflerinizi çok üst seviyede tutmuş olabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Görmek

Rüyada hırsız görmek, hayırlara yorulmamaktadır. Sıkıntı ve üzüntü olarak tabir edilir. Rüya yorumlarına göre ise hastalık olarak ifade edilir. Aynı zamanda rüyada hırsız görmek bir kimsenin hastalıklar ile boğuşacağına bu nedenle büyük üzüntü ve sıkıntı çekileceğine rivayet eder.
Rüya yorumuna göre ise kıskanç ve fesat bir kimseye yorumlanır. Rüya sahibinin rüyasında hırsız görmesi çevresinde kıskanç ve onu çok kıskanan bir kişi olduğuna bu nedenle dikkat etmesi gerektiğine delalet eder.
Rüyada hırsız görmek ne demek, nefse yenilmek olarak tabir edilir. Rüya sahibinin nefsine yenilerek, kötü işler yapacağına, günah işleyeceğine daha sonra ise pişmanlık yaşayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Hırsız Girdiğini Görmek
Rüya sahibinin rüyasında evine hırsız girdiğini görmesi kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine, hayatında bazı sıkıntılar ile karşı karşıya kalacağına, uzun soluklu iş hayatı yüzünden ailesine yeteri kadar zaman ayıramayacağına yorumlanır. Rüyada eve hırsız girdiğini görmek, rüya sahibinin nankörlük etmeyip, şükretmesi gerekeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Görmek Yakalamak
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada hırsız görmek yakalamak, kişinin çevresinde kötü insanların var olacağına, bu nedenle de çok dikkat etmesi gerekeceğine yorumlanır. Rüyada hırsız görmek yakalamak, kindar insanları çevresinden uzaklaştırmasına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Hırsız Görmek
Rüyada kadın hırsız görmek, haneden bolluk ve bereketin eksik olmamasına işaret eder. Kişinin zararlı bir alışkanlığı olacağına, hayallerinin suya düşeceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Çocuk Görmek
Rüyada hırsız çocuk görmek, rüyayı gören rüya sahibinin işlerinin batacağına, yanlış bir karar alacağına, mesleğinin tehlikeye gireceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Evine Hırsız Girdiğini Görmek
Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada birinin evine hırsız girdiğini görmek, kişinin hayatının çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin ideallerine ve hedeflerine ulaşacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Hırsız Girdiğini Görmek
Rüyada eve hırsız girdiğini görmek, bir kimsenin rüya sahibinin cebinden geçineceğine, onu kullanacağına, maddi ve manevi zarar uğratacağına işaret etmektedir. Rüyada eve hırsız girmesi , kişinin işlerinin bozulacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Evine Hırsız Girdiğini Görmek
Rüyada başkasının evine hırsız girdiğini görmek, kişinin hilebaz biri ile iş yapacağına, hayatının alt üst olacağına, parasını kaybedeceğine rivayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşyalarını Hırsızın Çaldığını Görmek
Rüyada eşyalarını hırsızın çaldığını görmek, rüya sahibinin çevresinde bulunan bir kişinin başına bir bela geleceğine rivayet eder. Ayrıca kişinin aile hayatında bazı sorunlar yaşayacağına, annesiyle ve babasıyla kavga edeceğine delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızı Kovaladığını Görmek
Rüyada hırsızı kovaladığını görmek, rüya sahibinin yaşanan karmaşalardan dolayı sorun yaşayacağına, karmaşık olayları çözmeye çalışacağına, bunun için büyük gayret ve çaba göstereceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızı Dövdüğünü Görmek
Rüyada hırsızı dövmek, bir kişinin başka bir kişiye yapacağı iş nedeniyle ona engel olacağına, yapacağı ise tasvip etmeyeceğine, bu durumun yaşanmaması için çaba sarf edeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızı İhbar Etmek
Rüya sahibinin rüyasında hırsızı ihbar ettiğini görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, ailesi ile birlikte huzur dolu bir ömür geçireceği anlamına gelir. Aynı zamanda rüyada hırsızı ihbar etmek, rüya sahibinin hayatında yer alan kötü insanları da uzaklaştıracağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İş Yerine Hırsız Girdiğini Görmek
Rüyada iş yerine hırsız girdiğini görmek, rüya sahibinin zor şartlarda, çaba göstererek elde ettiği maddi kazancını kaybedeceğine, büyük maddi sıkıntı çekileceğine, iş yerinin zarara uğrayacağına, hanesinde bolluk ve bereketin kalmayacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Olduğunu Görmek
Rüyada hırsız olduğunu görmek, kısmete yorumlanır. Rüya sahibinin kısmetinin açılacağına, eğer kişi bekar ise kısa bir süre içerisinde evlenip mutlu günler geçireceğine, kişi evli ise eşinin çok saygılı birisi olacağına ve hayırlı evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanıdığının Hırsızlık Yaptığını Görmek
Rüyada tanıdık birinini hırsızlık yaptığını görmek, bir kimse hakkında duyduğu sözler yüzünden düşüncelerinin değişeceğine, o kişiye artık olumsuz ve iyi duygular hissetmeyeceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsızlık Yaparken Yakalandığını Görmek
Rüyada hırsızlık yaparken yakalandığını gören rüya sahibinin girişeceği bir işten dolayı endişe duyduğuna işaret eder. Pişmanlık yaşamamak için kararsız kalacağına, alacağına yanlış kararlar doğrultusunda çok fazla üzüleceğine ve sıkıntıya gireceğine yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hırsız görmek kurnazlıklarıyla sizi kandıracak biri şeklinde de tabir edilmektedir. Hırsız görmenin bir diğer rüya tabiri ise zina yapan bir kimsedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyadaki hırsız bazı zamanlarda sizi kıskanan ve bu kıskançlığından dolayı etrafındaki kimselere sizinle ilgili aslı astarı olmayan şeyler söyleyen sivri dilli birine de yorulmaktadır. Çevrenizde hakkınızda kötü konuşan kimseler olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hırsız görmek, nefsinize yenik düşerek günahlar işleyeceğinizin de habercisi olabilmektedir. Hırsız zinaya bulaşabileceğiniz anlamında bir uyarı da olabilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eve hırsız girmesi
Rüyanızda evinize hırsız girmiş ve onunla cebelleşmişseniz, iç sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Sizi kıran veya kaygılandıran durumlarla karşılaşabileceğiniz gibi, bu kaygı ve üzüntüleri ortada sebep yokken kendiniz de yaratabilirsiniz.
Eğer hırsız evinize girerek eşyalarınızı çalmamışsa, evde yaşayanlardan birinin hastalık geçireceğine fakat iyileşeceğine yorumlanır. Bir başka tabire göre, hırsızın eşyalarınızı çalmadan kaçması, karşılaşacağınız bir sıkıntının daha başınıza gelmeden önleneceğine delalet eder.
Hırsız veya hırsızlar rüyanızda size saldırdıktan sonra eşyalarınızın büyük bir kısmını alıp götürmüşse, değer verdiğiniz bir insanın başına gelen bir sıkıntıya ortak olarak onun için üzüleceğinize delalet eder.
Rüyada eve hırsız girmesi, evinizde bekar bir kız var ise, kıza talip çıkacağına da yorulmaktadır.
Evinizin soyulduğunu gördüyseniz, bazı sıkıntılar yaşadıktan sonra amaçlarınıza ulaşacaksınız anlamındadır. Kendinizin hırsız olduğunu gördüyseniz, işleriniz ters gidecek. Hırsız kovalıyor ve yakalıyorsanız, hasımlarınıza galip geleceksiniz demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eşyaların çalınması
Rüyanızda eşyalarınız çalınmışsa ve eşyalarınızın kimde olduğunu bilmiyorsanız, sergilediğiniz davranışlarınızın sonucunda sizden yaşça veya mertebece büyük kimselerden söz işiteceksiniz demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hırsızlık yapmak
Hırsızla bir olup ortaklaşa olarak eşya çalmak, eğer çalışıyorsanız kovulacağınıza yorulmaktadır.
Bir diğer tabire göre de rüyada hırsızlık yapmak, rüya sahibinin işlerinin ters gideceğine delalet etmektedir.
Başka bir tabire göre ise rüyada hırsızlık yapan kimsenin dostlarından ve yakınlarından kısmetler alacağına işaret eder.
Rüyayı gören kişi öğrenci ise, bu rüya öğrenim yaşamında gelecek başarılı günlerin habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hırsız
Hırsız eğer bir mal çalarak gidiyorsa ve siz buna şahitlik ediyorsanız, helal olmayan malların elinize geçeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hırsız yakalamak
Hırsızı yakalayarak polise teslim etmişseniz, işlediğiniz bir davranışın yanlış olduğuna karar vererek pişmanlık duyacağınıza delalet eder.
Hırsız yakalamakla ilgili bir diğer tabir ise hasımlarınızı yeneceğiniz ve onlardan üstün seviyeye ulaşacağınız anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hırsız öldürmek
Eğer rüyanızda hırsızı yakalayarak öldürürseniz geçireceğiniz bir hastalıktan kurtulacağınıza yorulur. Rüyayı gördüğünüz sırada hastaysanız yakın zamanda iyileşirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Kovalamak
Rüyayı gören kişinin karmaşık bir sorun üzerinde olduğuna ya da bir duruma açıklık getirmek için hararetli bir uğraş içerisine girdiği anlamına gelir. Rüya sahibi bir olayı çözmeyi kafasına koymuş ve onu halletmeden bırakmayacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hırsızın ezan okuması
Rüyanızda hırsız bir kimsenin ezan okuduğunu görmeniz, çevrenizdeki kişilerin başarılarınız hakkında konuşacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hırsız Dövmek
Kişinin bir kimseye yapacağı bir işten dolayı karşı çıkacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine işaret eder. Rüya sahibi tasvip etmediği bir şey için samimi şekilde düşüncelerini ifade edecek, eğer bu yeterli olmazsa da sert şekilde tepkisini ortaya koymaktan çekinmeyecektir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

385 Aktif
0 Üye ve 385 misafir
Bugün : 16952
Dün : 23857
Toplam : 48075275
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...