Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
489 okuma
Rüyazede Tabir kategorisinde Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
Merhabalar  sanırım rüyalarım ya da bilinçaltım bana bişeylerin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyor.Bu konuları düşünürken bugün yine rüyamda bazı hayvanlar gördüm ama hatırladığım biryerlere gittik grup şeklinde anlayamadım gittiğimiz yeri ama genelde akrabalar var.bize birer başörtü verdiler biri gelecekmiş sanki o gelince takın diye.Gittiğimiz yer dergah mı desem bilemedim öyle bir yer.Benimki yanlış hatırlamıyorsam sanki bordo diğer rengi tam hatırlamıyorum çizgili bir başörtü,ama takmadım yanımdaydı. O arada bir kadın çocuk emziriyor ama çocuk 7-8 yaşlarında bir kız.Yanında iki çocuk daha var güya teyzeleriymiş onlar da sırada bekliyor.İçimden ne tuhaf diye geçiriyorum.Sonra bir komşum var onun iki büklüm sakat delikanlı oğlu varmış güya yine bir kadın geliyor ve bu çocuğu belinde tutuyor çıt diye bir ses duyuluyor ah diye ses çıkarıyor genç ve bi bakıyor ki düzelmiş ayağa kalkmış;biz de şaşkınlıkla bakıyoruz.Sonra bianda orman gibi bi yerden eve dönmeye çalışırken annelerin evinde buluyorum kendimi.Telefon elimde sanki bişi izliyorum ki çıkmaya çalışıyorum siteden çıkamıyorum dikkatimi çeken telefonun ekranı kırık ve birtürlü çıkamıyorum erkek kardeşim annem ve babam da var ama babam sesi var kendi yok.Sanki kendi evime gitmek için otobüs bekliyorum da bu esnada bunları yaşıyorum. Tam uyanırken de birkaç hayvan gördüm ama net hatırladığım oturmuş bir kaplan ....Yorumlar mısınız?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

11 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
öncelikle rüyanın ilk kısmındaki bordo başörtüsü genelde evlilik tekilifi olarak yorulansada bu karmaşık duygularınız olduğunada işaret eder. buna kesin olarak evlilik teklifi diyemeyiz ancak olursada bu varlıklı birine işaret eder. dergah bir yerde bulunmanız, kalbinizin temiz olduğuna ve ahlaki değerlerinizin yüksek olmasına işaret eder. burada ahlaki değer bordo renklede alakalıdır. ayrıca bu rüyan net olma sada ileride bir davet alabileceğine de yorumlanabilir. başörtüsü taksaydınız bir dileğiniz olacaktı ancak yanınızda olması henüz bir kesinlik olmadığına işaret ediyor.bebek emziren kadın hayırsever birine işaret ediyor. 7-8 yaşlarındaki kız henüz olgunlaşmamış duygular yada düşüncelr olabilir burada çocuk sizi yansıtabilir kendinizi çocuk gibi görüyor olabilirsiniz.  ayrıca bu bazı gelişmelerin sırasıyla geleceğini işaret ediyor. iki çocuğun sırada beklemesi buna işaret eder. engelli sakat olarak gördüğünüz çocuk duygularınızın dışa vurumu olabilir. hayatınızın aksamaya uğramasından korkuyor olabilirsin. genel olarakta sakat birinin düzelmesi hatalı olan ve ya hayatınızda aksayan bazı noktaların tabir olunacağına yorumlanır. veya siz artık sıkıntılarım bitsin diye çabalıyor olabilirsiniz. buraya kadar hem rüya hemde bilinçaltı karışık bir durum.
telefonla ilgili kısım bilinçaltı ve psikolojik görünüyor. bir iletişi,m sorunu var ve dıştan müdahele olduğunu düşünüyor olabilirsin. otobüs beklemen bazı hayallerin olduğuna olumsuz durumla karşılaştığında ise moralinin bozulmasına yorulur genel olarakta bazı hayallerinin otobüse binecek kadar geçen sürede ulaşmanın sözkonusu olduğuna yorumlanır.kaplan kısmında özellikle karganın da fikrini almanı tavsiye ediyorum bana göre kaplan gücü ve cesareti anlatır. yani bazı hamleler yapman gerektiğini ve cesurca hareket etmen gerktiğini. ayrıca kargada bişeyler ekleyebilir bu konuya.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
başta rüya görünsede bilinçaltın rüyaya hükmediyor. kafan karışık gibi algıladım.
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
Evet @karga senin yorumunuzu bekliyoruz
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
@karga yorumunu alabilir miyim kaplan ne anlama geliyor bir de sen yorumlar mısın
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
+2 oy
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
Özellikle @karga ve @mustafaharputi yorumlar mısınız?merakla bekliyorum sanırım yine bir bilinçaltımın bana anlatmaya çalıştığı şeyler var!
+2 oy
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
@ karga @ mustafaharputi bu rüyanın yorumu kötü mü yorumunuzu bekliyorum...Lütfeeeen?çok merak ediyorum sabahtan beri etlisindeyim!
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
Yani inşallah sevdiğimdendir gelecek olan teklif
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bayanmısınız bekarmısınız beklediğiniz davet yada teklif varmı bir teklif ve davet sözkonusu olabilir.
0 oy
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
Bayanım ve bekarım evet beklenti içinde olduğum ama birtürlü gelmeyen teklif var.birsürü karmaşa var rüyamda yorumu  bu mu?çok sevindim sabahtır merakla bekliyorum içime su serptiniz teşekkür ederim
0 oy
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
Teşekkür ederim @mustafaharputi :)@karga hala yorum yapmadı onun bilinçaltı tahlilleri farklı merakla bekliyorum yorumunu:)
+4 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Biraz manevi yönünü güçlendirmekle ilgili işaretler var. Bunları yaptığında ise mucizelere şahit olacaksın. Fakat evine (yani eski benliğine) dönmekte zorlanacaksın. Bu arada iletişimle ilgili sorunlar da olacak gibi. Ve istemediğin durumlarda kalacaksın bir süre. Bu süreçte ailen ve çevren destek olacak ama sana.

Kaplan (hatta tüm kedigiller) dişil cinselliği temsil eden hayvanlardır. Belki rüyan bu durumla da bağlantılı olabilir.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Zaten çıkaracaksın bana sorarsan, ama süreç biraz sıkıntılı olacak sadece. :)
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
Tamam anladım bu süreci sakinlikle geçirmem gerekiyor o zaman
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Manevi yönde de artış olacak. Yani dinsel anlamda değil de nasıl desem sezgisel anlamda.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Enerji bağlarını hissedebiliyorsun. Bu sitenin de enerjisel anlamda gücü var.
0 oy
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
Evime derken eski bunalımsız halime  dönmekten mi bahsediyorsunuz?Dişiliğimi mi öne çıkarmam gerek yani bu anlamı mı çıkarmalıyım
0 oy
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
Evet hissedebiliyorum karşındakinin hislerini önceden vardı ama bu aralar kendimden korktuğun bile oluyor
0 oy
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
Karga mesela biraz önce sen muhtemelen bana yazdığında sen birden aklıma geldin baktım ki gerçekten de yazmışsın,buna benzer o kadar olay var ki bazen beni yeni tanıştığımda örneğin karşımdakinin bana karşı hislerini de hemen anlayabiliyorum:)
0 oy
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
Zaten frekanslar bizi birbirinebağlamaz mı aynı frekanslar aynı rezonansta titreşir bizler de  bu sitedekilerle aynı frekansta olduğumuz için biraradayız.

İlgili rüyalar

+15 oy
2 yorum 197 okuma
İkra 23 Eylül 2020 Rüya kategorisinde İkra Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 197 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 164 okuma
Yagmur2012 17 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Yagmur2012 Karabasan (50 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 189 okuma
10 Ocak 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
1 yorum 132 okuma
Lucida 27 Kasım 2021 Rüya kategorisinde Lucida Karabasan (98 puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 590 okuma
nihat17 1 Kasım 2019 Rüya kategorisinde nihat17 Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 226 okuma
+3 oy
1 yorum 122 okuma
Blackcat 27 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Blackcat Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 188 okuma
Mehmet33 19 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)   yazdı
+12 oy
3 yorum 315 okuma
+8 oy
5 yorum 213 okuma
Fearless 26 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 128 okuma
saga 29 Ocak 2021 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

404 Aktif
0 Üye ve 404 misafir
Bugün : 16110
Dün : 23857
Toplam : 48074434
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...