Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
426 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada uçak kazası görmek, hayal kırıklığına uğramaya rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin işlerinin ve hayatının sarpa sarmaya başlayacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine alamet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

17 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada uçak düştüğünü görmek, kötü olayların yaşanacağının habercisi olarak kabul edilir. Rüya sahibinin işlerinin aksayacağı, hayatında tersliklerin baş göstereceği, sorunlarının ve sıkıntılarının da her geçen gün daha bir karmaşık hale gelip, içinden çıkılmaz olacağına rivayet edilir. Rüyada uçak düştüğünün görmek, kısmetsizlik olarak kabul edilir ve rüya sahibinin çok zor günler geçireceği şeklinde tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAK PATLAMASI GÖRMEK
Rüyayı gören kişinin üzerine çökecek kasvete, üzüntüye, sıkıntıya ve ağır düşüncelere yorulur. Rüya sahibinin başarısız olacağı bir iş nedeniyle o işin altında ezileceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAK ARIZASI GÖRMEK
Yaşanacak talihsiz bir olay yüzünden başın sıkışacağı anlamına gelir. Rüya sahibi gideceği bir yerden, alacağı bir işten, yükseleceği bir makamdan, kazanacağı bir paradan ya da sahibi olacağı bir maldan geri kalacak ve kısmetini engelleyecek bazı terslikler olacak demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAK ÇARPIŞMASI GÖRMEK
Rüyayı gören kişinin bir kişiyle yaşayacağı anlaşmazlık nedeniyle karşı karşıya kalacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine ve kişilerin bundan sonrasında birbirlerine karşı deyim yerindeyse adeta patlamaya hazır iki bomba haline geleceğine alamet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçak Kazası Görmek
Rüyada uçak kazası görmek, iyi şekillerde tabir edilmez ve rüya sahibinin çok istediği şeylerden dolayı hüsran yaşayacağına rivayet edilir. Dilekleri ve hayalleri gerçekleştirmek için atılan adımların başarısızlık ve mutsuzluk getireceğine yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin zenginliğini arttırmak için harcayacağı sermayesinin boşa gitmiş olacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAK KAZASI ATLATMAK
Rüya sahibinin şansının ve kısmetinin azalacağı bir dönemin geleceğine alamet eder. Ticarette bozguna uğratılmaya, iş ve para kaybına uğramaya, darlığa düşmeye, üzülmeye, içerlemeye ve fırtınalı günler geçirmeye delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAK KAZASI YAPMAK
Rüyasında uçak kazası yaptığını gören kişinin yolunda giden hayatı bozulacak demektir. Rüyayı gören kişinin tüm düzenini alt üst edecek, hayatının karışmasına neden olacak ve kendisini zor durumda bırakacak bir takım tatsız olayların yaşanacağına ve kişinin karşısına bazı engeller çıkacağına rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAK KAZASINDA ÖLMEK
Rüyasında uçak kazasında öldüğünü gören kişinin yaşamı uzun olacaktır diye tabir edilir. Rüyanın tam aksine rüya sahibinin dilediği kadar yaşayacağına ve sağlığının da yerinde olacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAK KAZASINDAN KURTULMAK
Rüyasında uçak kazasından kurtulduğunu gören kişinin rüyası, şans eseri büyük bir beladan ya da felaketten kurtulacağı anlamına gelir. Allah’ın yardımıyla musibetli ve uğursuz bir durumdan zarara uğramadan kolaylıkla kurtulmaya işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAĞIN DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRMEK
Rüyayı gören kişinin kötü, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine alamet eder. Kişinin hem özel hayatta hem de ticaret hayatında tökezleyeceğine, bu nedenle de emeklerinin boşa gideceğine ve amaçlarının gerçekleşmeyeceğine tabir edilir. Hayal kırıklığı ve mutsuzluk olarak kabul edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçak kazası görmek, rüyayı gören kişinin, hayatını çok derinden sarsacak ve hem iş hayatını hem aile hayatını darmadağın edecek, işlerini tamir edilemeyecek kadar bozacak ve verdiği emekleri yok edecek bir durum yaşayacağına ve bu yüzden ruhani olarak bir çöküş yaşayacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçak kazası görmek ne anlama gelir, deyim yerindeyse dert üstüne dert bindirecek bir olay yaşanacağı şeklinde yorulur. Kişi, kendisine gelebilecek her türlü sıkıntıya hazırlıklı olmalıdır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçak kazası görmek nedir; yapılacak bazı işlerin art niyetli kimseler tarafından suiistimal edileceğine, emek hırsızlığı yapan kişiler tarafından kullanılmak istenileceğine, hayallerle araya duvar örecek bir olay yaşanacağına, temeli atılan bir çalışmanın devasa boyutta bir sorunlar yumağına dönüşeceğine ve kalben pişmanlık yaratacak bir adım atılacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçak kazası görmek ne demek; haneye düşecek ve aile bireylerini çok üzecek hatta kahredecek bir olayın yaşanmasına ya da bir haberin alınmasına yorumlanır. Aile büyüklerinden birinin sağlığının bozulacağına ya da bir arkadaştan vefat haberine geleceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçak kazası görmek İslami rüya tabirleri, zor bela atlatılan bir iş problemiyle tekrar karşılaşılacağına, bu yüzden resmi kurumlardan ceza alınacağına ve parasal bir darboğaza düşüleceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçak kazası görmek tabiri, sağlık sorunlarının baş göstereceğine ve uzunca bir süre kişinin yakasını bırakmayacağına delalettir. Gerek beslenme alışkanlıklarının değiştirilmesi ve gerekse de spor yapmaya başlanması sayesinde bu durum bertaraf edilebilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

581 Aktif
0 Üye ve 581 misafir
Bugün : 6252
Dün : 21898
Toplam : 48086432
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...