Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
200 okuma
MelikeQa Rüya kategorisinde Rüyazede (1.3k puan)  
Biri annemin ruyası gece görmüş , diger ikisi benim sabah saat 8den sonra gördüm.
Ilk annemin gördügünu aktarayım,
Ruyasinda bir odadaki perdenin kendiliginden oynadıgıni görmüş; oda kasvetli ve siyah sonra kendi kendine "orada biri var "diye düşünmüş.
Sonra kiz kardesimin orada olduğunu ve kendisine yandan kisik gözle ters ters baktıgıni , gormus daha sonra oradan hemen ayrilmiş.
Uyandiginda yattigi yeri süpürmüş ekmek olabilecegini düsünup.
Herneyse,benim ilk rüyam kendi odamda uyuyorum üzerimde suan ne varsa o var ( mavi t-short kapalı mavi esofman) sonra iki kuşumuz va ruyandıgımda kardeşim onların kafesini temizliyordu.
Bende zaten sese uyandım .
Sonra gidip kardesime kafesleri bana vermesini onlari lavoboda yikayacagimi söyledim. Birden odaya ablam geldi , evin çok kirli olduğunu bugun temizlememiz gerektiğini söyledi.
Ben elimde kafeslerle lavoboya gittigimde bir adamin orada tuvalet ve lavobolari temizlemek icin bekledigini gördüm, elimdeki kafesleri lavoboya koyup tuvaletin kapisini actigimda heryeri ( üzgünüm ama en dogru terim bu ) ciddi ciddi bok götüruyordu , adam sanirim bizim akrabalarin kocasi yada oğlu ee hakli olarak ıııyy falan dedi , bende sanki evimiz normmaldede böyleymiş gibi sakinoikle karsiliyordum . Ben yaparim ,sorun yok falan diyorum ama bıyık altından gülümsüyorum , sonra adam hayır biz yaparız gibi birsey söyledi tuvalete bir kaç kisi daha geldi bende lavoboda kafesleri bitakip ciktim banyodada biri var , elinde hortum ,bir erkek oda akrabalarizdan galiba banyomuzdaki küvet kocaman olmuş 3 ayrı yuvarlak loptan oluşuyor ,lopların birinde kocaman mavi bir leğen var içi kahve rengi bir süyla dolu aynı şekilde butün kuvette bu suyla dolu banyoya giriyorum elindeki hortu.la duvarlara su tutuyor bende yapma önce sürayı acalimda (kuvetin gideri) yoksa çökücek oda tamam diyor birden su gidiyor kir pis su hepsi gidiyor beyaz renk küvet beliriyor sonra ben çıkıp odaya gidiyorum orada bir süru akrabamiz var kadinlar odaya gelmiş dolaplari düzenliyorlar herkezin bir işi var annemde yanlarında kadinin biri anneme kizin üzerine birsey alin diyor sanirim parada veriyor ,birden üzerimde kapali yeşil uzun paletli elbise beliriyor ( çok kötü cidden disko topu gibiyim parlıyorum) hazirlanmisim sanieim beni istemeye flaman gelcekler ( yaş 17 ne alaka?) Salona hizlica gidiyorum o arada bayoya gözüm kayiyor banyo temizlenmiş ama neden bilmiyorum alafranga tuvalet yaptirmislar , tuvalette ayrica küvetleri yanyana ayni boyda
Salonda kizlar falan var oturup bekliyoruz herkez hazirlanmiş
Uyandim annem yada herhangi biriyle bir eve gidiyoruz evin bir odasindan kücük kiz cocugu ağlama sesleri geliyor ses gelen odadan bir kadin cikip yapamadigini söyleyip gidiyor , bende ben deneyeyim birde diyip içeri giriyorum iceride bir ocak var arkadada bir koltuk ,kiz 5 yaslarinda yüzünu kapatmis agliyor üzerinde kirmizi bir jile var sanirim sonra kizin dikkatini cekebilmek icin "aaa masal dinlemek isteyen birimi var burada "diyorum garip hareketler yapiyorum yüzüne hic bakmiyorum bir varmis bir yokmus derken ağlama sesleri kayboluyor ama masal hiç bilmiyorum tamamen spontane gelisiyor doğançlama yapiyorum salliyorum kafadan yani bir yandan da yemek yapmaya çalısıgorum masalı anlatirken yaşiyorum konusmalari duygulari ve ocakta da patates yemegi ve bulgur pilavı yapiyorum.masal bitince kiz yanima geliyor çok güzel koktugunu az yaptigimi sadece ona yetebilecegini söylüyor garip bir sekilde kizin yüzüne bakmaktan kaçiniyorum yemegin yeterinfe olduğunu falan söylüyorum ( yemek gercekten cok az ) ama hep yemege bakarak kiza pek bakmiyorum sonra bir masal daha istermiymis acaba bu kiz diye soruyorum oda gidip yerine oturuyor ama ne anlatacagimi bilmeden yere bakarak odanin icinde volta atiyorum sonra basliyorum masada bir prenses varmis uzak diyarlarda ayakkabi diyarinda yasiyormus fln sonra uyandim zaten
( bu ruyayi ruyadede yorumladi ve evimde bir temizlik yapacagimi söyledi yontemi mustafa bey'e sormam gerekiyormus ,mustafa bey lutfen yorumlatin ve bu temizlik icin gerekeni söyleyin simdiden tesekkurler)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ruyadedenin yorum yaptığı rüya hangisidir

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Evet beyaz sirke ile yerleri siliyorsunuz suyun 10da  biri kadar beyaz sirke katıyorsunuz. Ayrıca rüyalarınıza etki eden kötü enerji varsa bir bardak suya iki yemek kaşığı üzüm sirkesi katıp için ayrıca banyo yaptıktan sonra durulama  suyuna 10 da bir oranında üzüm sirkesi katip duruların ve bir süre bekleyin hemen kurulamayın.
+2 oy
MelikeQa Rüyazede (1.3k puan)  
Bu ruyayi gördükten bir kaç gün sonra  ruyada gordugum kuşlardan bir öldu ve ayni gün annem kuslarin öldügünden habersizce temizlik yapti .
Sirke ile yapilmasi gereken bir temizlik vaemis lütfen ayrintili yazin . @mustafaharputi
+1 oy
MelikeQa Rüyazede (1.3k puan)  
Hepsi icin , evinizi temizlemeniz gerekiyor demisti ve sirke ile temizlememiz gerekiyormus size sormami soyledi

İlgili rüyalar

+7 oy
1 yorum 275 okuma
+5 oy
1 yorum 99 okuma
Zeyzey 1 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Zeyzey Rüyakar (3.1k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 171 okuma
Ayşem 6 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Ayşem Rüyakar (2.6k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 198 okuma
Ayşem 29 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Ayşem Rüyakar (2.6k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 121 okuma
Dejavu111 9 Kasım 2019 Tabir kategorisinde Dejavu111 Rüyazede (2.0k puan)   yazdı
+3 oy
3 yorum 376 okuma
Esra şimşek 9 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Esra şimşek Rüyakar (3.0k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 251 okuma
Gizem K 25 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Gizem K Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 180 okuma
Ba - De 19 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Ba - De Rüyakar (5.5k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 79 okuma
Mirac 1 Ağustos 2023 Rüya kategorisinde Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 110 okuma
Fearless 11 Ağustos 2022 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 166 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

386 Aktif
0 Üye ve 386 misafir
Bugün : 17400
Dün : 23857
Toplam : 48075722
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...