Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
3.2k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada uçak yolculuğu yapmak:

Rüyada uçak yolculuğu daima başı ve sonu belli bir süreç ile ilgili bilgi içerir. En hızlı taşıt araçlarından olmasından dolayı uçak yolculuğu hızlı ilerleyişlerin ve engellerin çok daha kolay aşılacağı dönemlerin temsilcisidir. Fakat bu rüyayı daha iyi yorumlamak isteyen kişi uçak yolculuğunu ve çevreyi gözlemlemelidir. Çünkü bu süreç her ne kadar engellerin aşıldığı bir süreç de olsa uçağın içinde yaşanan sorunlar, uçağın bir türbülansa girmesi gibi ayrıntılar daima süreçte karşılaşacağımız engeller hakkında ufak ipuçları sunarlar. Kısacası, uçak yolculuğu yaptığımız rüyalardaki duygularımız ve eylemlerimiz aslında gerçek hayatta bir süreçteki duygu ve eylemlerimizle örtüşür.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
köklü değişimleri gösterir

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

38 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada uçakta yolcu olmak:

Rüyada uçakta yolcu olmak kontrolün elinde olmadığı bir sürece katılmak, grup çalışması ve grup halinde yükselmekle ilgili bilgi içerir. Uçak yolcusu olduğumuz rüyalarda hayatın gidişatı daima başka birinin (pilotun) ya da bir sistemin (uçağın) kontrolü altındadır. Her ne kadar bu rüya yükselme ve terfi etmeyi müjdeliyor olsa bile bu yükselme aslında başka birinin ya da bir sistemin sayesinde olacaktır. Bu rüyayı gören henüz karar vereceği bir pozisyonda oturmamaktadır ve sadece dev bir çarkın bir parçası olarak hareket eder.

Rüyada bir uçakta yolcu olmak aynı zamanda geçici bir süreliğine de olsa dar bir alanda hapsolmak ve özgürlüğün kısıtlanması anlamına da gelir. Her ne kadar bu yolculuk kişinin yükselmesi için gerekli de olsa bir süreliğine kişi bu dar alana hapsolmayı kabul etmek zorunda kalır. Bu rüyayı gören kişi yolculuk boyunca yaşadığı olaylara, konuştuğu insanlara ve rüyanın senaryosuna odaklanmalıdır. Çünkü bu insanlar aslında yaşam yolculuğumuzda bize sunulan tüm mesajları, engelleri ya da karşılaştığımız durumları yansıtır. Rüyada uçakta yanınızda sürekli ağlayan bir bebek aslında ilerleyen bu süreçte sürekli konuşan, hep şikayet eden ve başınızı şişiren bir iş arkadaşını da temsil ediyor olabilir. Rüyada uçaktaki kavgalar ilerleyen süreçteki fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıkların simgesidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçağa binmek:

Rüyada uçağa binmek yaşam yolculuğunda yükselme ve terfi etme sürecine girişin temsilcisidir. Rüyasında uçağa binen kişi için kaderde yükselme çok yakın zamanda başlar. Rüyada bindiğimiz uçak aslında bizi yükseltecek ve daha iyi bir seviyeye getirecek olan bir araç, aracı ya da sistemi temsil eder. Bu tip rüyalarda anlamamız gereken şey bu yükselme sürecinde karar verici değil verilen kararı uygulayıcı mekanizmada yer aldığımızdır. Rüyasında uçağa binen aslında tek başına verdiği bir karardan dolayı yükselmez, bu rüyada bir grup halinde yükselme teması bulunmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçağın kalkması:

Rüyada uçak kalkması yükselme, terfi etme ve iyiye gidiş sürecinin henüz yeni başlıyor olmasına delalet eder. Uçağın yükselme seviyesi aslında günlük hayattaki yükselme potansiyelimiz hakkında bilgi sunar. Rüyada uçak kalktıktan sonra ne kadar yükseliyor ise gerçek hayatta rüya sahibi de o kadar yükselir. Bazıları için rüyada uçak kalkması yeni başlangıçlar, yeni projeler ve ilhamın simgesidir. Bu rüyanın sahibi aklında bir iş fikri ya da proje varsa bunu bir an önce hayata geçirmelidir. Çünkü bu fikir kendisini yüceltecek ve yükseltecek bir iş fikridir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçağın inmesi:

Rüyada uçak inmesi bir yolun ya da sürecin sonu aynı zamanda bitiş çizgisine yaklaşmak anlamına gelir. Rüyada yapılan uçak yolculuğu aslında başı ve sonu belli planlanmış bir sürecin temsilcisidir. Uçağın normal bir şekilde iniyor olması bu süreci başarıyla tamamlayarak sonuca ulaşmaya delalet eder. Fakat uçak inişinin zoraki ya da kazayla yapılması hayırsızdır ve bir işi tamamlamadan yarım bırakmaya işarettir. Genelde uçağın indiğini gördüğümüz rüyalar bir projenin tamamlanması ve hayatın normale dönmesiyle ilgilidir ve hayırlı rüyalardandır. Fakat zor iniş gerçekleştirmek son anda bazı işlerin ters gitmesi ve tamamlanmanın yapılamaması anlamına gelebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçak düştüğünü görmek – rüyada uçak kazası:

Rüyada uçak düşmesi ya da uçak kazası zirveden ani iniş, gözden düşmek, kariyerde kayıp ya da itibar kaybetmek gibi negatif anlamlar içerir. Uçak düşmesi aynı zamanda hayallerin suya düşmesi ya da çok yükseklerden uçtuğunu anlayarak birden gerçek hayata dönmekle alakalıdır. Rüyasında uçak düştüğünü gören kişinin bir işi olmaz ya da çıtayı biraz daha düşürmek zorunda kaldığını anlar. Rüyasında bindiği uçağın düştüğünü gören kişinin hayatında devam eden bir süreçte bazı aksiliklerden dolayı süreç tamamlanmadan kapanır. Bindiği uçağın dışında başka bir uçağın düştüğünü gören ise bir hayalinden vazgeçmek zorunda kalır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçak bileti almak:

Rüyada uçak bileti almak yeni bir projeye girişmek için hazırlık sürecini başlatmaktır. Bu rüya bazen öğrencilik öncesi kayıt işlemlerini yaptırmak ya da bir şirkete girmeden önce son hazırlıkları yapmak aşamasında görülür. Rüyadaki uçak bileti aslında bit “kağıt parçası” sembolüdür ve daima bu hazırlık sürecinde uğraşmamız gereken bazı dokümanlarla ilgili bilgi de verebilir. Rüyasında uçak bileti alan ya da bu bileti elinde tutan bazı dokümanları bir yerden alır ya da bir yere teslim eder. Kısacası, rüyadaki uçak bileti hayatımızda yükselmeden (uçağa binmeden) önce mutlaka sahip olmamız gereken bir doküman (kağıt parçası) sembolüdür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçaktaki yolcular:

Tüm taşıt araçlarında olduğu gibi uçak rüyalarında da yolcular daima aynı amaca (aynı istikamete) doğru ilerleyen bireyleri temsil ederler. Fakat bu taşıt araçlarının yorumlanmasında bazı farklılıklar vardır. Uçak yolcuğundaki hareket yükselme ve terfi etmeye yönelik bir harekettir. Örneğin, tren içindeki yolcular da daima aynı istikamete hareket eden bireylerdir fakat rüyadaki uçak yolculuğu daha hızlı ilerleyişlerin ve yükselmenin altını çizer. Dolayısıyla, rüyada uçak yolculuğu yapan bireyler daima amaçlarına çok daha hızlı ulaşacak bireylerdir.

Rüyada uçaktaki yolcular aynı zamanda kendi kontrolümüzün dışında bir sistemde yönlendirici değil yönlendirilen gruba ait olmanın altını çizer. Dolayısıyla, uçaktaki yolcular yükselmekte ve terfi etmekte olan bireyleri temsil etseler dahi bu yolculuk daima başka birinin ya da mevcut sistemin kontrolü altında yapılan bir yolculuktur. Rüya sahibinin bu yükselişe hiçbir katkısı olmaz, sadece dev bir çarkın ve sistemin bir parçası olarak grup halinde hareket etmektedir. Bu rüyayı daha iyi yorumlamak isteyen uçak yolculuğunu kimlerle yaptığına ve rüyanın senaryosuna odaklanmalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçağı kaçırmak:

Rüyada uçağı kaçırmak bir fırsatı kaçırmak ya da bir şey için çok geç olduğunu anlamaktır. Bu rüya bazıları için yaş sınırını geçmek ya da yaşlanma korkusuna da delalet edebilir. Kısacası, rüyasında uçağı kaçırdığını gören bir şey için çok geç kaldığını düşünür. Rüyadaki uçak daima yükselme ve terfi etmek için bize sunulan bir aracın temsilcisidir. Dolayısıyla rüyasında uçağı kaçıranın yükselmesi ya da terfi etme işi olmaz. Bazen rüyada uçak kaçırmak bir nevi ayrılık ya da bir hayale veda etmektir. Rüyada kaçırdığımız uçak özellikle de onu uçarken görüyor isek bize veda eden, sırtını dönen ya da bir daha asla sahip olamayacağımız her şeyin hatta kaybedilmiş bir partnerin de temsilcisi olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAĞA BİNMEK
Rüyada uçağa binmek, uzun bir zamandan beri görmediğiniz ve çok sevdiğiniz kişilerden birinin sağlık veya iş durumu ile ilgili hayırlı haberlerin alınacağına işaret eder. Bunun yanında rüyada uçağa binmenin olumsuz bir yorumu da vardır. Buna göre rüyanızda uçak görmeniz çeşitli sebeplerden ötürü tehlikeli ve sıkıntılı bir duruma gireceğiniz anlamına da gelebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAĞA BİNMEK İÇİN HAZIRLANMAK
Rüyanızda bir uçağa binmek için hazırlanıyorsanız eğitim ya da iş konusunda çok önemli yerlere gelmek için bazı adımlar atacak ve bu da sizi maddi olarak arzu edilen noktaya getirecek demektir. Ayrıca rüyada uçağa binmeye hazırlanmak üzücü bir durumun ortadan kalkacağına, sosyal çevrenizdeki biriyle güzel bir ilişkiye başlanacağına da yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAĞA BİNMEK VE YÜKSELMEK
Rüyanızda uçağa binip yükseldiğiniz görmenin hem olumlu hem de olumsuz yorumları vardır. Olumlu olarak gerçek hayatta iş konusunda başarılı ve yetkin biriyle kurulacak ortaklık sayesinde aileye yarar geleceğine işaret ettiği söylenir. Ayrıca ailesine karşı düşmanca davranan birinin engelleneceğine yorulur. Bunların yanında rüyada uçağa binip yükselmenin kişinin büyük bir işte zarara uğrayacağına veya sağlık sorunlarına uğraşacağına da yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAK KAÇIRMAK
Rüyada uçak kaçırmak olumlu veya olumsuz olarak yorumlanmayıp bir mesaj, bir tavsiye olarak yorumlanır. Bu rüyaya göre kişinin, iş veya aile hayatında içine düştüğü sıkıntılı bir durumu atlatmak için karşısına çıkan yeni olanakları ve kendisine gelecek yardımları değerlendirmesi gerektiğine tavsiye edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAĞA BİNDİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada sadece uçağa bindiğini görmek, uzun bir süreden beri çalışılan işte yapılan bir hata yüzünden kötü bir duruma düşüleceğine delalettir. Söz konusu durumdan büyük bir zarar gelmemesi için bir karar alınırken çok dikkatli olunması tavsiye edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAĞA BİNMEK İSTEMEK
Rüyada uçağa binmek istediğinizi görürseniz bunun anlamı sıkıntılı bir işe gireceksiniz ama korkmayın bu işin üzerinden başarıyla gelecek ve büyük bir kazanç elde edeceksiniz demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA UÇAK GÖRMEK
Tabii uçağa binmeyip sadece bir uçakta görebilirsiniz rüyanızda. Bunun anlamı kendinizi geliştirmek istiyorsanız bunun için emek verirseniz başarı elde edeceğiniz ve terfi alacaksınız demektir. Yani emeklerinizin karşılığını alacak ve terfi ile birlikte başka bir yerde görevlendirileceksiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ESKİ SEVGİLİYLE UÇAĞA BİNMEK
Geçmişte kalmış bazı olayların deşileceği, bu yüzden bazı kişilerle tekrar muhatap olmak zorunda kalınacağı, kararsız kalınması sebebiyle iş dünyasında geriye düşüleceği, mevki ve makam kaybı yaşanacağı, bir arkadaşlığın sonlandırılacağı ve birçok konuda yardım edilen bir kişi yüzünden yapılan işten olunacağı anlamına gelir. Rüyada yeni sevgiliyle uçağa binmek, bitmek tükenmek bilmez sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına ve ortaya konulan çalışmalardan elde edilen paranın Allah yolunda harcanacağına alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ARKADAŞLA UÇAĞA BİNMEK
Rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine ve sağlıkla ilgili olarak bir durumun düzeleceğine delalet eder. Rüyada arkadaşınla uçağa binmek ve seyahat etmek, kaybolmuş olan bir eşyanın sevilen bir arkadaşın yardımı ile bulunacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, iş konusunda uğranan zararın telafi edileceğine ve sorunların biteceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BABAYLA UÇAĞA BİNMEK
Rüyada babayla uçağa binmek, mutlu ve huzurlu bir hayat sahip olunacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ANNEYLE UÇAĞA BİNMEK
Yakın akrabalarla kurulacak bir işte maddi açıdan iyi olunacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA EŞLE UÇAĞA BİNMEK
Rüyanızda eşinizle uçağa bindiğinizi görürseniz dualarınız ve yardıma ihtiyaç duyanlara uzattığınız yardım elinin yani sevaplarınızın karşılığını alacaksınız demektir. Ekonomik anlamda iyileşecek ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya edilen yardım hayırlı olacak.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANLIŞ UÇAĞA BİNMEK
Rüyanızda yanlış uçağa bindiğinizi görmek pek hayırlı bir şey değildir. Bu sizi bazı sıkıntıların beklediğine işarettir. Girilecek bir işte zarara uğrayabilir, aile üyeleri ile aranız açılabilir, kötü olaylar nedeniyle eşinizle sıkıntılar yaşayabilir ve sevilen birinden acı bir haber alabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ASKERİ UÇAĞA BİNMEK
Kişinin, zaman zaman kendisi ile ters düşen ve bu yüzden işlerinin kötü bir hal almasına neden bir kişi ile irtibatını kopardıktan sonra çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına ve rahat bir hayata sahip olacağına yorumlanır. Rüyada askeri uçağa binmek ve uçmak, hayal kırıklığı yaşamaya, iş konusunda yaşanan talihsizlikler yüzünden yarı yolda kalmaya, hayır getirecek bir işte atılacak bazı yanlış adımlar sebebiyle zarara uğramaya ve yakın bir akrabadan ya da dosttan ihanet görmeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İLK DEFA UÇAĞA BİNMEK
Rüyada uçağa bindiğinizi ve bunun ilk sefer olduğunu görürseniz önünüzde zor bir yol var demektir. Bu yolun aşılması için bazı adımlar atacaksınız. Bu rüya pek çok olumlu şeye yorulur. Bunlar istemeden kurulan bir ortaklıktan zarar görmeden kurtulmak, iş hayatında başarılar elde edip yükselmek, riskli de olsa büyük kazanç getirecek bir işe atılmak, eli sıkışan bir akrabaya yardım etmek ve bozulan işlerin düzelmesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Uçak görmek yolculuğa, ehli için makam ve rütbenin yükselmesine, diğerleri için madden ilerlemeye ya da mektup almaya delalet eder. Havalanan uçakta olduğunu görmek, isteyerek hayatında değişiklik yapacak demektir.

Rüyada uçak, yenilik, değişiklik, toplum kurallarının dışına çıkmak şeklinde yorumlanır. Sıra dışı deneyimler yaşayacaksınız. Şans size gülmeye başlayacak. Sürprizlere şaşırıp mutlu olacaksınız. Kişinin isteyerek hayatını değiştireceğini ve toplum kurallarının dışına çıkacağına işaret eder.

Bir uçak yaptığını veya satın aldığını gören, işlerin de başarıyı hazırlamış olur. Bir uçak sattığını gören, bu başarıyı kaybeder. Bir uçak yaptığını gören, kendi çalışması ve gayreti ile kimsenin yardımı olmadan büyük bir mevkie çıkar ve halk arasında ün yapar.

Bazı yorumculara göre uçağa binmek, kendini tehlikeye koymak, uçaktan inmek ise tehlikeden kurtulmakla tabir olunur. Uçakla havada türlü oyunlar yaptığını gören, tehlikelere karşı cesur olur.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen uçak, makam ve rütbeye işarettir.Uçağın düştüğünü veya parçalandığını gören kimse, bir musibet ve belaya maruz kalır. Refah ve bölük içinde bulunan bir kimsenin rüyada ucuzluk görmesi sıkıntıya işarettir.

Rüyada uçak, yenilik, değişiklik, toplum kurallarının dışına çıkmak vb yorumlanır. Rüyasında bir uçağa bindiğini gören kimsenin hayatında önemlice değişiklik olacaktır. Havalanana uçakta olduğunu gören, isteyerek yaşantısını değiştirecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçakla yolculuğa hazırlanmak yeni bir ülkeye gitmeye, tatil yapmaya veya yeni iş bağlantıları kurmaya, yakın zamanda yapılacak yolculuğa ve hayatın değişmesine, kaybolan cesareti geri kazanmaya işaret eder. Rüyada uçakla yolculuğa hazırlanmak ve yolculuğa çıktığını görmek umutları kaybetmemeye ve mutlu olmaya yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçakla uçmak, yakın zamanda iş seyahatine çıkılacağı anlamına gelir. Yapılacak olan bu seyahat rüya sahibinin hayatında önemli bir değişiklik yapmasını sağlayacaktır. Bu değişiklik rüya sahibinin hayatına olumlu olarak yansıyacaktır. Önemli insanlarla bir araya gelerek onlarla birlikte iş yapacaktır. İş dünyasında rütbesi yükselecek, bu durum da hem maddi yükselişe hem de mevki olarak yükselişe neden olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçağa Binmek

Rüyada uçağa bindiğini ancak uçmadığını gören kimse, gerçek hayatta bazı heveslerinden olumsuz sonuçlar alacaktır. Hevesleri yarıda kalacak olan rüya sahibi, bu olayın ardından derin bir üzüntü yaşayacaktır. Bazı rüya tabircilerine göre rüyada uçağa bindiğini gören kimse, ailesinden birinden kötü bir haber alacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçmak

Rüyada uçmak, rüya sahibinin başarılı bir iş adamı olmasına işaret eder. Rüya sahibi, uzun süredir beklediği şeyleri yakalayacak ve engin görüşüyle birlikte önemli insanların dikkatini çekmeyi başaracaktır. Çok saygın ve itibar sahibi bir kişiliğe sahip olacaktır. Rüya sahibi, iş dünyasında tanınan ve birlikte çalışmaktan zevk alınan bir insan olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçak Görmek

Rüyada uçak görmek, makam ve rütbe olarak yükselmeye delalet eder. Rüya sahibinin başarılı işleri herkes tarafından saygıyla karşılanacaktır. Bazı rüya tabircilerine göre ise rüyada uçak gören kimse, bir mektup alır. Alacağı mektup kafasını karıştıracak ve zihnini fazlasıyla meşgul edecektir. Gelen haber çok uzak bir yerden ve uzun süredir görüşülmeyen birinden gelecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçakla Yolculuk Yapmak

Rüyada uçakla yolculuk yapmak, gerçek hayatta da bir yolculuğa işaret eder. Rüya sahibi yakın bir zamanda yolculuk yapmak için hazırlıklara başlayacaktır. Rüyada uçakla yolculuk yapan kimse, insanlara güzel haberler verecektir. Bu haberlerin ulaşmasında aracı olan kişi, insanların sevinçlerini artırabilecektir. Bu haberler daha çok aileyi ilgilendiren güzel gelişmelerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçak Yolcuları Görmek
Rüyada kalabalık bir uçak yolcusu kafilesi görmek, işin başarılı ve dürüst insanlar arasında çalışılacağına; yine kalabalık bir iş toplantısına, kudretli ve zengin bir adamın himayesine gireceğine işarettir. Rüyada görülen uçak yolcuları yüksek seviyelere gelen oldukça zengin ve kudretli adamlardır. Böyle bir rüya gören bu tarz kişilerle tanışır ve arkadaş olur. Kaynak: Rüyada Uçağı Kaçırmak
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçağa Bindiğini Görmek
Bu rüyayı gören tüm tehlikelerden korunur ve korktuğundan emin olur. Uçaktan inmek ise, bazı zorluklara düşmeye, kısa zamanda bazı tehlikeleri atlatmaya yorulabilmektedir. Kaynak: Rüyada Uçağı Kaçırmak
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçakla Yolculuk Yapmak
Rüyada uçakla yolculuk yapmak, hayırdır. Rüyada bir yerden başka bir yere kuş gibi uçtuğunu gören, yola çıkar ve büyük bir mevkie ulaşır. Gökyüzüne doğru uçtuğunu gören zarara uğrar. Gökyüzüne uçup bir daha yere inmediğini gören dünyadan göçer. Rüyada uçtuğunuzu görmek, bir yolculuğa çıkacağınıza, baş aşağı uçtuğunuzu görmek ise, yolculuk halinde bulunmayan bir kimsenin bu rüyası, onun hayatta tuttuğu yolun yanlış olduğuna delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uçakla seyehat ettiğinizi görmek, makam ve rütbeye işaret eder. Uçakla yolculuk etmek, uzun bir yolculuğa çıkmaya, sıkıntılardan kurtulmaya ve akrabaların bir araya gelerek hayırlı bir iş için toplanmasına işarettir. Kendisini kuşlarla birlikte havada uçarak yolculuk ederken görmek, gurbette bulunacağına ve yalnızlığa düşeceğine, havada başkalarıyla uçarak yarış yaptığını görmek, hayatta rakiplerinizle olan münasebetlerinizde birbirlerinizle olan rekabetinizin durumunu gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Havada uçarken arkadaşınızı geçtiğinizi görmek, rakibinizi alt edeceğinize, onun sizi geçtiğini görmek ise; bu yorumun aksine işaret sayılır. Kendinizi bir dağdan diğer bir dağa uçarak konduğunuzu görmek; büyük bir makama sahip olacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçakla Yolculuk Yapmak
Rüyada uçakla yolculuk yapmak, gelecek ile ilgili yaptığınız planlarınızın başarısızlıkla sonuçlanacağına ya da yakın zamanda bir tehlike ile karşılaşacağınıza delalet eder. Bazı rüya tabircileri ise çok istediğiniz ya da çok arzuladığınız bir dileğinizin gerçekleşeceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine ve muradınıza ereceğinize yorumlarlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçakla Yolculuk Yapmak
Rüyada uçakla yolculuk yapmak; kişinin yaşam koşullarında ilerleme kaydederek, refah seviyesinin yükselmesine, sorunları çözerek, hedefine ulaşacağına tabir edilir. Kişinin rüyada uçakla yolculuk yaptığını görmesi; hayatında hızlı gelişecek güzel olayların habercisidir.
Zor günlerin geride kaldığına, sıkıntılardan kurtulup, huzura kavuşmaya veya kişinin içinde bastırdığı özgürlük hayallerini dışa vurmasına ve konuda harekete geçmesine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçakla Yolculuk Yapmak
Rüyada uçağa binerek bir yolculuğa çıktığını görmek tehlikeli bir durumla karşılaşmaya ya da geleceğe dair düşünülen bazı şeylerin istendiği gibi ilerlemeyeceğine işaret eder. Başka bir tabire göre ise rüyada uçakla yolculuk yaptığını görmek hayallere kavuşmaya, uzun bir zamandır beklenen resmî bir işin çözüme ulaşacağına ve mutluluğa ermeye tabir edilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

402 Aktif
0 Üye ve 402 misafir
Bugün : 16323
Dün : 23857
Toplam : 48074646
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...