Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+14 oy
4.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Kar
Kar Rüyasi iki sekilde yorumlanir. Kisin görülen Kar rüyalari iyi sayilir. Bu rüyalar hayatin degisecegini, iyi günlerin yaklastigini, sikintilarin bitecegini haber verir. Bembeyaz Kar, huzur ve mutluluk olarak da alinir. Mevsimsiz görülen kar rüyasi, ani degisiklikler nedeniyle hayatin alt üst olacagina isarettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

205 Yorum

+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyaca kar görmek, riziklara ve menfaatli seylere ve soguk alginligi, hastaliklardan iyilesmeye isarettir. Bazen kar ile atesi bir yerde görmek, ülfet ve muhabbete isarettir. Karin mevsiminde görülmesi, üzüntü ve kederin gitmesine, düsmanini kahredip ona galip gelmesine isarettir. Kann mevsimsiz görülmesi, soguk alginligi hastaliklara, felce ve müzmin hastaliklara, bazen de yolculugun ertelenmesine, yolcu ve kiracilann kazanç ve menfaati arin in mümkün olmamalarina isarettir. Rüyada görülen fazla kar, devlet reisinin maiyetine azab etmesine, onlarin mallarini almakla cefa edip, onlara kötü söz söylemesine isarettir. Kar az olup yagdigi yerin halkina menfaat getirirse, ucuzluk ve bolluga isarettir. üzerine kar yagdigini gören uzak yere yolculuk yapar. Bazen de bu rüyadan zarar hasil olur. Karin üzerinde uyudugunu gören hapse girecegine isarettir. Kann süpürülmez. derecede çok olmasi, o sehir halki için gelecek azaba ve düsmanin hücumundan dolayi üzüntü ve kedere isarettir. Bir yere mevsiminde az yagan kar, o yer halki için rizkin genisligine, ucuzluk ve bolluga isarettir. Bir kimseye kis veya yaz gününde kar sogugunun isabet etmesi fakirliktir. Yaz gününde kar satin aldigini gören kimse kendisini rahata kavusturacak mala kavusmasina yahut güzel söz veya bir dua sebebiyle üzüntü ve kederden müsterih olmasina isarettir. Yagan karin halka zarar ermemesi ve çabuk erimesi geçecek sikinti, üzüntü ve kaygiya isarettir. Ekilmis ve kuru bir yer üzerine yagan kar, yagmur hükmündedir ve o yer halkina gelecek, rahmet, bereket, ucuzluk ve bolluga isarettir. Kar yagdigini fakat kendisini semsiye v.s.gibi seylerle koruyup Kardan etkilenmedigini gören kimse, islemde temkinli olmasi ve kendisini korumasi ile korkusuz olarak yasamasina isarettir. Bir sehire mevsimsiz fazla kar yagdigini görmek, o sehire devlet reisi veya Haktan gelecek bir azaba veya içlerinde bir fitnenin çikmasina isarettir. Karin, kitlik seneye isaret edecegim söyleyen tabirciler de vardir. Bir kimsenin üzerine rüyada kar düsmesi, düsmanin ondan nail olacagi bir seye isarettir. Bazen çok kar, çiçek, kizamik, veba ve taun gibi salgin hastaliklara, bazen de harbe, çekirgeye ve çesitli hastaliklara, bazi kere de ucuzluk, bolluk ve zenginlige isarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kar Ekin ekilip ziraat yapilan ve yagmasi faydali bir zamanda karin yagip o araziyi kapladigini görmek, arazinin karla kaplanacagi gibi, nebatat, Hububat ile de kaplanmasina çok ucuzluk ve bollugun olmasina isarettir. Yerin kardan faydalanamiyacagi bir zamanda yagmasi, devlet reisinin zulmüne ve vergi toplayan memurlarin çalismasina isarettir. Mevsimli veya mevsimsiz karin yagip bütün binalarin, agaçlarin ve insanlarin üzerini kaplamasi, o yerin halki ve mallari üzerine gelecek zulme ve afete isarettir. Kari mahallinin disinda ev, hücre v.s. gibi yerlerin içerisinde görmek, azaba, belaya ve hastaliklara isarettir. Bazen de bu rüya, acizlige, almamaya isarettir.

Hastalıklardan iyileşmeye, menfaatli şeylere, rızka; mevsiminde yağan Kar üzüntü ve kederden kurtulmaya, mevsimsiz yağması hastalığa, bazı işlerin ertelenmesine, Kar ile ateşi bir arada görmek muhabbet ve sevgiye, Yerde biriken fazla kar yötetimden geleccek sıkıntı ve zorluklara, normal şekilde biriken kara bolluk ve berekete, üzerine kar yağması yolculuğa yahut bir işten zarar görmeye, Kar üzerinde uyumak hapse, yürümek rızık elde etmeye, Yaz mevsiminde karcı görmek sevinç ve refaha, kışın görmek üzüntü ve kedere, Kapalı yerlere kar yağdığını görmek acze yahut hastalığa delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kar Rüyası iki şekilde yorumlanır. Kışın görülen kar rüyaları iyi sayılır. Bu rüyalar hayatın değişeceğini, güzel günlerin yaklaştığını, dertlerin biteceğini haber verir. Pencereden yağan karı seyretmek, sorunların ve üzüntünün çok kısa sürede son bulacağına ancak bir tehlike atlatılacağına işaret eder. Karda Ayak izlerini görmek, güzel bir sürprizle karşılaşacağına yorumlanır. Bembeyaz Kar, huzur ve mutluluk demektir. Mevsimsiz görülen kar, ani yaşanacak değişimler yüzünden hayatın alt üst olacağına yorumlanır.
Kar rüyası iki şekilde yorumlanır. Kışın görülen kar rüyaları iyi sayılır. Bu rüyalar hayatın değişeceğini, güzel günlerin yaklaştığını, dertlerin biteceğini haber verir. Pencereden yağan karı seyretmek, sorunların ve üzüntünün çok kısa sürede son bulacağına ancak bir tehlike atlatılacağına işaret eder. Karda ayak izlerini görmek, güzel bir sürprizle karşılaşacağına yorumlanır. Bembeyaz kar, huzur ve mutluluk demektir. Mevsimsiz görülen kar, ani yaşanacak değişimler yüzünden hayatın alt üst olacağına yorumlanır.
Kışın görülürse kişinin dertlerinin geçeceğine işaret eder. Yazın görülürse kişinin hayatının ani değişiklikler yüzünden alt üst olacağını gösterir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kar görmek rizk ile yorumlanir. Rüyada karin üzerinde yürüdügünü görmek, beklemedigi bir yerden bir menfaat görecegine delildir Rüyasinda kar alip sattigini görmek, hasta ise iyilesecegine; kar içinde yuvarlandigini görmek, rizk bolluguna; karda kizakla kaydigini görmek, para kazanmak için bir yolculuga çikacagina; karda üsüdügü için ates yakip isindigini görmek, sevdigi bir kisi ile evlenecegine delalet eder. Kari, mevsiminde görmek, sikinti ve kederi varsa kurtulacagina. düsmani varsa ona üstün gelecegine, kari mevsimsiz görmek ise, soguk alginligina, hastaliga bazen de uzak bir yere çikilacak bir yolculuga isarettir. Rüyada her tarafi kaplayacak derecede siddetli kar yagdigini görmek, gelecege yorumlanir. Karin az yagdigi ve yerleri tamamen örtmedigini görmek, o yere gelecek berekete delalet eder. Rüyada üzerine kar yagdigini görmek, bir suçtan dolayi hapse atilacagina; yagan karlari üzerinden temizledigini görmek, tutuklu ise tahliye edilecegine, mevsiminde yagan karla islandigini görmek, beklemedigi bir yerden büyük bir menfaat görecegine isarettir. Rüyasinda kar yagdigi halde, üzerindeki yagmurluk ve elindeki semsiyeden dolayi islanmadigini görmek, islerinin saglamligina ve iyi sekilde idare edildigi için, zararli olmayacagina delildir. Rüyasinda evin içine kar yagdigini görmek, o eve bir bela veya musubetin gelecegine isarettir. Vaktinde ve az olarak yagan Kardan baska kar görmek, keder, hastalik ve azap ile yorumlanir. Kis zamaninda kar yagdigini görmek, nimet ve bolluga delalet eder. Cabir ül Magribi ye göre; bahar mevsiminde kar yagdigini görmek yenilgiye delalet eder. Kirmani ye göre; soguk yerlerde kar görmek hayir ve bereket, sicak yerlerde ise, kitlik ve kederdir. Kar yedigini gören yaz mevsiminde ise, bereket ve fayda görür. Kis zamaninda kar yemek fenadir, sikintiya delalet eder. Cafer i Sadik a göre; rüyada kar görmek , alti sekilde tabir olunur.: Genis rizk, hayat, çok mal, ucuzluk, Asker, musibet. Yazin yagan kari görmek hastaliktir. Bir baska rivayete görede: Rüyada kar görmek, nziklara ve menfaatli seylere ve soguk alginligi, hastaliklardan iyilesmeye isarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazen kar ile atesi bir yerde görmek, ülfet ve muhabbete isarettir. Karin mevsiminde görülmesi, üzüntü ve kederin gitmesine, düsmanini kahredip ona galip gelmesine isarettir. Karin mevsimsiz görülmesi, soguk alginligi hastaliklara, felce ve müzmin hastaliklara, bazen de yolculugun ertelenmesine, yolcu ve kiracilarin kazanç ve menfaatlarinin mümkün olmamalarina isarettir. Rüyada görülen fazla kar, devlet reisinin maiyetine azab etmesine, onlarin mallarini almakla cefa edip, onlara kötü söz söylemesine isarettir. Kar az olup yagdigi yerin halkina menfaat getirirse, ucuzluk ve bolluga isarettir. Üzerine kar yagdigini gören uzak yere yolculuk yapar. Bazen de bu rüyadan zarar hasil olur. Karin üzerinde uyudugunu gören hapse girecegine isarettir. Karin süpürülmez. derecede çok olmasi, o sehir halki için gelecek azaba ve düsmanin hücumundan dolayi üzüntü ve kedere isarettir. Bir yere mevsiminde az yagan kar, o yer halki için rizkin genisligine, ucuzluk ve bolluga isarettir. Bir kimseye kis veya yaz gününde kar sogugunun isabet etmesi fakirliktir. Yaz gününde kar satin aldigini gören kimse kendisini rahata kavusturacak mala kavusmasina yahut güzel söz veya bir dua sebebiyle üzüntü ve kederden müsterih olmasina isarettir. Yagan karin halka zarar vermemesi ve çabuk erimesi geçecek sikinti, üzüntü ve kaygiya isarettir. Ekilmis ve kuru bir yer üzerine yagan kar, yagmur hükmündedir ve o yer halkina gelecek, rahmet, bereket, ucuzluk ve bolluga isarettir. Kar yagdigini fakat kendisini semsiye vs.gibi seylerle koruyup kardan etkilenmedigini gören kimse, islerinde temkinli olmasi ve kendisini korumasi ile korkusuz olarak yasamasina isarettir. Bir sehire mevsimsiz fazla kar yagdigini görmek, o sehire devlet reisi veya Haktan gelecek bir azaba veya içlerinde bir fitnenin çikmasina isarettir. Karin, kitlik seneye isaret edecegini söyleyen tabirciler de vardir. Bir kimsenin üzerine rüyada kar düsmesi, düsmanin ondan nail olacagi bir seye isarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazen çok kar, çiçek, kizamik, veba ve taun gibi salgin hastaliklara, bazen de harbe, çekirgeye ve çesitli hastaliklara, bazi kere de ucuzluk, bolluk ve zenginlige isarettir. Ekin ekillp ziraat yapilan ve yagmasi faydali bir zamanda karin yagip o araziyi kapladigini görmek, arazinin karla kaplanacagi gibi, nebatat, Hububat ile de kaplanmasina çok ucuzluk ve bollugun olmasina isarettir. Yerin kardan faydalanamiyacagi bir zamanda yagmasi, devlet relsinin zulmüne ve vergi toplayan memurlarin çalismasina isarettir. Mevsimli veya mevsimsiz karin yagip bütün binalarin, agaçlarin ve insanlarin üzerini kaplamasi, o yerin halki ve mallari üzerine gelecek zulme ve afete isarettir. Kan mahallinin disinda ev, hücre v.s. gibi yerlerin içerisinde görmek, azaba.beiBya ve hastaliklara isarettir. Bazen de bu rüya, acizlige, y almamaya isarettir.
Kar rüyası iki şekilde yorumlanır. Kışın görülen kar rüyaları iyi sayılır. Bu rüyalar hayatın değişeceğini, iyi günlerin yaklaştığını, sıkıntıların biteceğini haber verir. Bembeyaz kar, huzur ve mutluluk olarak da alınır. Mevsimsiz görülen kar rüyası, ani değişiklikler nedeniyle hayatın alt üst olacağına işarettir.
Rüyada mevsimi dışında kar görmek; hastalığa, üzüntüye, mevsiminde kar yağdığını görmek; bolluk ve bereket içinde yaşayacağınıza işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar görmek
Hastalıklardan iyileşmeye, menfaatli şeylere, rızka; mevsiminde yağan kar üzüntü ve kederden kurtulmaya, mevsimsiz yağması hastalığa, bazı işlerin ertelenmesine, Kar ile ateşi bir arada görmek muhabbet ve sevgiye, Yerde biriken fazla kar yötetimden geleccek sıkıntı ve zorluklara, Normal şekilde biriken kara bolluk ve berekete, üzerine kar yağması yolculuğa yahut bir işten zarar görmeye, Kar üzerinde uyumak hapse, yürümek rızık elde etmeye, Yaz mevsiminde karcı görmek sevinç ve refaha, kışın görmek üzüntü ve kedere, Kapalı yerlere kar yağdığını görmek acze yahut hastalığa delalet eder.

Kar rüyası iki şekilde yorumlanır. Kışın görülen kar rüyaları iyi sayılır. Bu rüyalar hayatın değişeceğini, güzel günlerin yaklaştığını, dertlerin biteceğini haber verir. Pencereden yağan karı seyretmek, sorunların ve üzüntünün çok kısa sürede son bulacağına ancak bir tehlike atlatılacağına işaret eder. Karda ayak izlerini görmek, güzel bir sürprizle karşılaşacağına yorumlanır. Bembeyaz kar, huzur ve mutluluk demektir. Mevsimsiz görülen kar, ani yaşanacak değişimler yüzünden hayatın alt üst olacağına yorumlanır.

Kar rüyası iki şekilde yorumlanır. Kışın görülen kar rüyaları iyi sayılır. Bu rüyalar hayatın değişeceğini, güzel günlerin yaklaştığını, dertlerin biteceğini haber verir. Pencereden yağan karı seyretmek, sorunların ve üzüntünün çok kısa sürede son bulacağına ancak bir tehlike atlatılacağına işaret eder. Karda ayak izlerini görmek, güzel bir sürprizle karşılaşacağına yorumlanır. Bembeyaz kar, huzur ve mutluluk demektir. Mevsimsiz görülen kar, ani yaşanacak değişimler yüzünden hayatın alt üst olacağına yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kışın görülürse kişinin dertlerinin geçeceğine işaret eder. Yazın görülürse kişinin hayatının ani değişiklikler yüzünden alt üst olacağını gösterir.

Rüyada kar görmek rizk ile yorumlanir. Rüyada karin üzerinde yürüdügünü görmek, beklemedigi bir yerden bir menfaat görecegine delildir Rüyasinda kar alip sattigini görmek, hasta ise iyilesecegine; kar içinde yuvarlandigini görmek, rizk bolluguna; karda kizakla kaydigini görmek, para kazanmak için bir yolculuga çikacagina; karda üsüdügü için ates yakip isindigini görmek, sevdigi bir kisi ile evlenecegine delalet eder. Kari, mevsiminde görmek, sikinti ve kederi varsa kurtulacagina. düsmani varsa ona üstün gelecegine, kari mevsimsiz görmek ise, soguk alginligina, hastaliga bazen de uzak bir yere çikilacak bir yolculuga isarettir. Rüyada her tarafi kaplayacak derecede siddetli kar yagdigini görmek, gelecege yorumlanir. Karin az yagdigi ve yerleri tamamen örtmedigini görmek, o yere gelecek berekete delalet eder. Rüyada üzerine kar yagdigini görmek, bir suçtan dolayi hapse atilacagina; yagan karlari üzerinden temizledigini görmek, tutuklu ise tahliye edilecegine, mevsiminde yagan karla islandigini görmek, beklemedigi bir yerden büyük bir menfaat görecegine isarettir. Rüyasinda kar yagdigi halde, üzerindeki yagmurluk ve elindeki semsiyeden dolayi islanmadigini görmek, islerinin saglamligina ve iyi sekilde idare edildigi için, zararli olmayacagina delildir. Rüyasinda evin içine kar yagdigini görmek, o eve bir bela veya musubetin gelecegine isarettir. Vaktinde ve az olarak yagan kardan baska kar görmek, keder, hastalik ve azap ile yorumlanir. Kis zamaninda kar yagdigini görmek, nimet ve bolluga delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir'ül-Magribi'ye göre; bahar mevsiminde kar yagdigini görmek yenilgiye delalet eder. Kirmani'ye göre; soguk yerlerde kar görmek hayir ve bereket, sicak yerlerde ise, kitlik ve kederdir. Kar yedigini gören yaz mevsiminde ise, bereket ve fayda görür. Kis zamaninda kar yemek fenadir, sikintiya delalet eder. Cafer-i Sadik'a göre; rüyada kar görmek , alti sekilde tabir olunur.: Genis rizk, hayat, çok mal, ucuzluk, asker, musibet. Yazin yagan kari görmek hastaliktir. Bir baska rivayete görede: Rüyada kar görmek, nziklara ve menfaatli seylere ve soguk alginligi, hastaliklardan iyilesmeye isarettir. Bazen kar ile atesi bir yerde görmek, ülfet ve muhabbete isarettir. Karin mevsiminde görülmesi, üzüntü ve kederin gitmesine, düsmanini kahredip ona galip gelmesine isarettir. Karin mevsimsiz görülmesi, soguk alginligi hastaliklara, felce ve müzmin hastaliklara, bazen de yolculugun ertelenmesine, yolcu ve kiracilarin kazanç ve menfaatlarinin mümkün olmamalarina isarettir. Rüyada görülen fazla kar, devlet reisinin maiyetine azab etmesine, onlarin mallarini almakla cefa edip, onlara kötü söz söylemesine isarettir. Kar az olup yagdigi yerin halkina menfaat getirirse, ucuzluk ve bolluga isarettir. Üzerine kar yagdigini gören uzak yere yolculuk yapar. Bazen de bu rüyadan zarar hasil olur. Karin üzerinde uyudugunu gören hapse girecegine isarettir. Karin süpürülmez. derecede çok olmasi, o sehir halki için gelecek azaba ve düsmanin hücumundan dolayi üzüntü ve kedere isarettir. Bir yere mevsiminde az yagan kar, o yer halki için rizkin genisligine, ucuzluk ve bolluga isarettir. Bir kimseye kis veya yaz gününde kar sogugunun isabet etmesi fakirliktir. Yaz gününde kar satin aldigini gören kimse kendisini rahata kavusturacak mala kavusmasina yahut güzel söz veya bir dua sebebiyle üzüntü ve kederden müsterih olmasina isarettir. Yagan karin halka zarar vermemesi ve çabuk erimesi geçecek sikinti, üzüntü ve kaygiya isarettir. Ekilmis ve kuru bir yer üzerine yagan kar, yagmur hükmündedir ve o yer halkina gelecek, rahmet, bereket, ucuzluk ve bolluga isarettir. Kar yagdigini fakat kendisini semsiye vs.gibi seylerle koruyup kardan etkilenmedigini gören kimse, islerinde temkinli olmasi ve kendisini korumasi ile korkusuz olarak yasamasina isarettir. Bir sehire mevsimsiz fazla kar yagdigini görmek, o sehire devlet reisi veya Haktan gelecek bir azaba veya içlerinde bir fitnenin çikmasina isarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Karin, kitlik seneye isaret edecegini söyleyen tabirciler de vardir. Bir kimsenin üzerine rüyada kar düsmesi, düsmanin ondan nail olacagi bir seye isarettir. Bazen çok kar, çiçek, kizamik, veba ve taun gibi salgin hastaliklara, bazen de harbe, çekirgeye ve çesitli hastaliklara, bazi kere de ucuzluk, bolluk ve zenginlige isarettir. Ekin ekillp ziraat yapilan ve yagmasi faydali bir zamanda karin yagip o araziyi kapladigini görmek, arazinin karla kaplanacagi gibi, nebatat, hububat ile de kaplanmasina çok ucuzluk ve bollugun olmasina isarettir. Yerin kardan faydalanamiyacagi bir zamanda yagmasi, devlet relsinin zulmüne ve vergi toplayan memurlarin çalismasina isarettir. Mevsimli veya mevsimsiz karin yagip bütün binalarin, agaçlarin ve insanlarin üzerini kaplamasi, o yerin halki ve mallari üzerine gelecek zulme ve afete isarettir. Kan mahallinin disinda ev, hücre v.s. gibi yerlerin içerisinde görmek, azaba.beiBya ve hastaliklara isarettir. Bazen de bu rüya, acizlige, y almamaya isarettir.

Kar rüyası iki şekilde yorumlanır. Kışın görülen kar rüyaları iyi sayılır. Bu rüyalar hayatın değişeceğini, iyi günlerin yaklaştığını, sıkıntıların biteceğini haber verir. Bembeyaz kar, huzur ve mutluluk olarak da alınır. Mevsimsiz görülen kar rüyası, ani değişiklikler nedeniyle hayatın alt üst olacağına işarettir.

Rüyada mevsimi dışında kar görmek; hastalığa, üzüntüye, mevsiminde kar yağdığını görmek; bolluk ve bereket içinde yaşayacağınıza işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yağdığını Görmek
Üzerine kar yağması yolculuğa yahut bir işten zarar görmeye yorulur. Kış mevsiminde yahut soğuk bölgelerde kar yağdığını görmek hayır ve berekettir. Fakat rüyada bahar mevsiminde kar yağması yenilgi anlamına gelir. Genel anlamda kar yağması güzelliktir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yağması
Soğuk yerlerde kar yağması hayır ve berekettir. Sıcak yerlerde kar yağması, kıtlık ve kederdir. Kış mevsiminde kar yağması iyidir. Hayatın değişeceğini belirtir. Güzel günlerin yaklaştığını ve dertlerin biteceğini bildirir. Kapalı yerlere kar yağması acze işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yağışı Görmek
Kışın görülen kar yağışı rüyaları iyi sayılır. Bu rüyalar hayatın olumlu yönde değişeceğini haber verir. Bembeyaz kar, huzur ve mutluluk demektir. Mevsimsiz görülen kar yağışı, ani yaşanacak değişimler yüzünden sıkıntıya yorumlanır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bembeyaz kar görmek
Bembeyaz kar, huzur ve mutluluk demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kar Yemek
Yaz mevsiminde kar yemek, bereket ve fayda görmeye yorumlanır. Kış zamanında kar yemek fenadır, Sıkıntıya delalet eder. Genel anlamı helal mal elde edeceğinize yorumlanmaktadır. Geçiminizin güzel olacağına işarettir. Rızıklara ve menfaati şeylere tabir edilmektedir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bembeyaz kar, huzur ve mutluluk demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kar yığını görmek
Normal şekilde biriken kar bolluğa, berekete yorulur. Mevsiminde kar yığını gören, sıkıntı ve kederi varsa kurtulacağına, düşmanı varsa ona üstün geleceğine yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kar üstünde yürümek
Karda Ayak izlerini görmek, güzel bir sürprizle karşılaşacağına yorumlanır. Kışın görülürse kişinin dertlerinin geçeceğine işarettir. Yazın görülürse kişinin hayatının ani değişiklikler yüzünden alt üst olacağını gösterir. Rızk ile yorumlanır. Kar üzerinde yürümek, beklemediği bir yerden bir menfaat göreceğine delildir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Karda Yuvarlanmak
Kar içinde yuvarlandığını görmek, rızk bolluğuna yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Pencereden rüyada kar yağışı seyretmek
Sorunların ve üzüntünün son bulacağına ancak bir tehlike atlatılacağına işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin içinde kar görmek
Evin içine kar yağması, o eve bir bela veya musibetin geleceğine işarettir. Vaktinde ve az olarak yağan kardan başka kar, keder, hastalık ve azap ile yorumlanır. Kış zamanında kar yağması, nimet ve bolluk demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mevsimsiz kar görmek
Mevsimsiz görülen kar, ani yaşanacak değişimler yüzünden hayatın alt üst olacağına yorumlanır. Bir şehre mevsimsiz fazla kar yağması, o şehre devlet reisi veya Haktan gelecek bir azaba işarettir. İçlerinde bir fitnenin çıkmasına yorulur. Karin, kıtlık senesine işaret edeceğini söyleyen tabirciler de vardır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Üzerine kar yağması
Kişi tutuklu ise tahliye edileceğine, beklemediği bir yerden büyük bir menfaat göreceğine işarettir. Bir kimsenin üzerine rüyada kar düşmesi, düşmanın ondan nail olacağı bir şeye işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Lapa lapa kar yağdığını görmek
Rüyada her tarafı kaplayacak derecede şiddetli lapa lapa kar yağması, geleceğe yorumlanır. Karın az yağdığı ve yerleri tamamen örtmemesi, o yere gelecek berekete delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yerde kar görmek
Yerde kar, rızklara ve menfaatle şeylere ve soğuk algınlığı, hastalıklardan iyileşmeye işarettir. Bazen ülfet ve muhabbete işarettir. Karin mevsiminde yerde görülmesi, üzüntü ve kederin gitmesine, düşmanını kahredip ona galip gelmesine işarettir.
Yerin kardan faydalanamayacağı bir zamanda yağması, devlet reisinin zulmüne ve vergi toplayan memurların çalışmasına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dağda kar görmek
Ekin ekilip ziraat yapılan ve yağması faydalı bir zamanda karin yağıp o araziyi kapladığını görmek, arazinin karla kaplanacağı gibi, nebatat, hububat ile de kaplanmasına çok ucuzluk ve bolluğun olmasına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yazın kar yağması
Yazın kar yağması, soğuk algınlığına, hastalığa bazen de uzak bir yere çıkılacak bir yolculuğa işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kar fırtınası görmek
Kar fırtınası çiçek, kızamık, veba ve taun gibi salgın hastalıklara, bazen de harbe, çekirgeye ve çeşitli hastalıklara yorulur. bazı kere de ucuzluk, bolluk ve zenginliğe işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kar yığını görmek
Rüyada görülen fazla kar, yönetici konumundaki birinin maiyetine azap etmesine, onların mallarını almakla cefa edip, onlara kötü söz söylemesine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kar Satmak
Rüyasında kar alıp sattığını gören, hasta ise iyileşeceğine; karda kızakla kaydığını görmek, para kazanmak için bir yolculuğa çıkacağına yorumlanır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zahmet çekmeden mal biriktirmeye yorulur. rızk elde etmeye işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sulu kar
Rüyasında sulu karların yağdığı halde, üzerindeki yağmurluk ve elindeki şemsiyeden dolayı ıslanmadığını görmek, islerinin sağlamlığına ve iyi şekilde idare edildiği için, zararlı olmayacağına delildir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kar yağarken görmek
Karın mevsimsiz yağması, soğuk algınlığı hastalıklara, bazen de yolculuğun ertelenmesine yorulur. Sonbahar ya da kış mevsiminde görülmesi ise yolcu ve kiracıların kazanç ve menfaatlerinin mümkün olmalarına işarettir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Kar küremek
Bölgeye gelecek bolluk ve bereketin habercisi olarak yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kar tanesi
Kar tanesi, yağdığı yerin halkına menfaat getirirse, ucuzluk ve bolluğa işarettir. Üzerine kar tanesi düştüğünü gören uzak yere yolculuk yapar.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Kar küremek
Bölgeye gelecek bolluk ve bereketin habercisi olarak yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Az Kar
Bir yere mevsiminde az yağan kar, o yer halkı için rızkın genişliğine, ucuzluk ve bolluğa işarettir. Bir kimseye kış veya yaz gününde kar soğuğunun isabet etmesi fakirliktir
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kar temizlemek
Yağmur hükmündedir ve o yer halkına gelecek, rahmet, bereket, ucuzluk ve bolluğa işarettir. Sevinç ve refaha çıkar
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Karda Üşümek
karda üşüdüğü için ateş yakıp ısındığını görmek, sevdiği bir kişi ile evleneceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yazın kar yağması
Yazın kar yağması, soğuk algınlığına, hastalığa bazen de uzak bir yere çıkılacak bir yolculuğa işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kar fırtınası çiçek, kızamık, veba ve taun gibi salgın hastalıklara, bazen de harbe, çekirgeye ve çeşitli hastalıklara yorulur. bazı kere de ucuzluk, bolluk ve zenginliğe işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda görülen fazla kar, yönetici konumundaki birinin maiyetine azap etmesine, onların mallarını almakla cefa edip, onlara kötü söz söylemesine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ekin ekilip ziraat yapılan ve yağması faydalı bir zamanda karin yağıp o araziyi kapladığını görmek, arazinin karla kaplanacağı gibi, nebatat, hububat ile de kaplanmasına çok ucuzluk ve bolluğun olmasına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kar alıp sattığını gören, hasta ise iyileşeceğine; karda kızakla kaydığını görmek, para kazanmak için bir yolculuğa çıkacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kar tanesi, yağdığı yerin halkına menfaat getirirse, ucuzluk ve bolluğa işarettir. Üzerine kar tanesi düştüğünü gören uzak yere yolculuk yapar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir yere mevsiminde az yağan kar, o yer halkı için rızkın genişliğine, ucuzluk ve bolluğa işarettir. Bir kimseye kış veya yaz gününde kar soğuğunun isabet etmesi fakirliktir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yağmur hükmündedir ve o yer halkına gelecek, rahmet, bereket, ucuzluk ve bolluğa işarettir. Sevinç ve refaha çıkar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kendisini rahata kavuşturacak mala kavuşmasına yahut güzel söz veya bir dua sebebiyle üzüntü ve kederden müsterih olmasına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sulu kar görülmesi yağmuru işaret etmektedir. Hayır, rızk, bolluk ve bereket anlamını ifade eder. Ayrıca ümidinizi kestiğiniz bir şeyin gerçekleşmesine işaretle delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yağışını Görmek
Rüyada ekilmiş ve kuru yer üzerine kar yağışını görmek, yağmur hükmündedir. O yörede yaşayan halka gelecek, rahmet, berekettir. Nimet, ucuzluk ve bolluğa delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yağışını Görmek
Rüyada ekilmiş ve kuru yer üzerine kar yağışını görmek, yağmur hükmündedir. O yörede yaşayan halka gelecek, rahmet, berekettir. Nimet, ucuzluk ve bolluğa delalet eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Karda Yuvarlanmak
Kar içinde yuvarlandığını görmek, rızk bolluğuna yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yazın Kar Yağdığını Görmek
Cabirü'l-Mağribî demiştir ki: Bahar mevsiminde karların yağdığını görmek mağlubiyete delalet eder. Acizliğe, yolculuk ve maaş talebinden gaflete işarettir. Beklenmedik aksiliklerin habercisidir. Yazın kar yağması şansızlığa yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üzerine Kar Yağması
Rüyada üzerine kar yağması, yolculukla tabir edilir. İş hayatında sorunların çözümü noktasında mücadele etmeye tabir olunur. Üstüne kar yağması bazende özlemle yorulur. Ailenizle geçireceğiniz sıcak ve mutlu günlerin habercisidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin İçine Kar Yağması
Sıkıntıdır. Aile yada yakın çevrenizle yaşanacak bazı sıkıntıları ifade eder. Erimesiyle sıkıntıların geçici sıkıntı olduğunu ifade etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rünyada Gece Kar Yağdığını Görmek
Huzurdur. Çocuklar içinse sevinçtir. Huzurlu bir hayata yorumlanır. Rahata kavuşmak şeklinde de tabir edilmektedir. Normal şekilde biriken kara bolluk ve berekete işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sulu Kar Görmek
Sulu kar görülmesi yağmuru işaret etmektedir. Hayır, rızk, bolluk ve bereket anlamını ifade eder. Ayrıca ümidinizi kestiğiniz bir şeyin gerçekleşmesine işaretle delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Üstüne Kar Yağdığını Görmek
Rüyanda kar yağdığını ve fakat kendisini şemsiye ile koruyup kardan müteessir olmamak, işlerde itiyad ve temkinli olmaya ve korkusuz olarak yaşamaya delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Yoğun Kar Yağması
Bazı işlerin ertelenmesine yorumlanır. Bazen de vuku bulacak sıkıntı ve zorlukları işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Kar Yağdığını Görmek
Rüyada kar'ın çok fazla yağdığını görmek, bir yöneticinin maiyetine zulmetmesine, onlara kötü söz söylemesine delalet eder. Çok kar yağması kış hastalıklarına yakalanmaya da işaret eder. Az kar yağması, ucuzluk ve bolluğa işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Görmek Neye İşarettir?
Mevsiminde görülen kar helal rızka, aile saadetine, iş hayatındaki ilerlemeye, bolluk ve bereket delalet eder. Ayıca hasatlıklardan kurtulmaya, sıkıntı ve meşakkatlerin son bulacağına, hayatınızdaki belirsizliklerin biteceğine ve eğer düşmanı varsa ondan kurtulacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Şehrin Üstüne Kar Yağması
Bir şehre, bir mahalle mevsiminde az yağan kar, o yer halkı için rızkın genişliğine, ucuzluk ve bolluğa delâlet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zamansız Kar Yağması
Yerin kardan faydalanmayacağı bir zamanda kar yağması, sultanın adaletsizliğine ve vergi toplayan memurların çalışmasına işarettir.
Kar alıp satmak hastalıklardan iyileşmeye, karda yuvarlanmak rızık bolluğuna, karda kızakla kaymak ise maddi menfaatler elde etmek için yolculuğa çıkmaya işaret eder. Eğer karda üşüdüğünü ve ısınmak için ateş yaktığınızı gördüyseniz buda sevdiğiniz kişiyle evleneceğiniz anlamını taşır.
Ancak mevsimi olmadığı halde kar görülmüşse; ayrılığa, fakirliğe, hastalıkların gelmesine ve ilişkilerinizin bozulacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Görmek İmamı Nablusi
İmamı Nabulsi’ye göre rüyada görülen kar iki şekilde yorumlanır. Birincisi; mevsiminde görülen kar, hayatın değişeceğine, güzel günlerin çok yaklaştığına, dert ve sıkıntıların biteceğine, huzur ve mutluluğun çok yakın olduğuna işarettir. Pencereden karın yağdığını seyretmek, üzüntü ve sorunların çok kısa bir süre içinde biteceğine ve tehlikeli olayların atlatılacağıdır. Kişinin karda ayak izlerini görmesi ise, güzel ve sevindirici bir sürprizle karşılaşacağı şekilde yorumlanmaktadır.
İkinci yorum mevsimsiz görülen karla ilgilidir. Bu rüyalar hayatınızdaki ani yaşanacak değişimlerden dolayı yaşamınızın alt üst olacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Görmek Diyanet
Tipi şeklinde kar yağdığını gören kimse tehlikeli bir durumla karşılaşacağını ancak bu durumdan kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder. Üzerinize düşen karlar ciddi kararlar alacağınıza ve bu kararlar sonucu da sorunlar yaşayacağınıza delalettir.
Eğer kar yağışı ile fırtınada varsa, sıkıntılı ve darlık günlerinin yakın olduğu anlamına da gelir. Bahar mevsiminde görülen kar, yenilgiye, yaz aylarında yağan kar ise zarara uğramaya ve hastalığa işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yağdığını Görmek Ne Demek?
Başınızın üzerine yağan kar görmek, çevrenizde bazı gerginlikler yaşayacağınıza ancak bunlara tepki vermeyip sadece içten içe sıkılıp gerginlik yaşayacağınıza işaret eder. Kar yağıyor ancak şemsiye ile kendinizi koruyorsanız, yapacağınız işlerde ve atacağınız adımlarda daha dikkatli olup çıkacak sonuçlardan korkmadığınız anlamına da gelir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Kar toplamak
Zahmet çekmeden mal biriktirmeye yorulur. rızk elde etmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Lapa Lapa Kar Yağdığını Görmek Ne Demek?
Rüyanızda lapa lapa kar yağdığını ve pencerenizden bu karı seyrettiğiniz gördüyseniz çok kısa bir içinde sıkıntılarınızdan ve yaşadığınız üzüntülerden kurtulacağınız anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kardan adam görmek, iş yaşantınızda bir konuda veya biri hakkında değerlendirme yaparken yalan söyleyeceğinizin, belki de yalan söylemeye mecbur kalacağınızın habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kar fırtınası görmek
Kar fırtınası çiçek, kızamık, veba ve taun gibi salgın hastalıklara, bazen de harbe, çekirgeye ve çeşitli hastalıklara yorulur. bazı kere de ucuzluk, bolluk ve zenginliğe işarettir.Rüyada dağda kar görmek
Ekin ekilip ziraat yapılan ve yağması faydalı bir zamanda karin yağıp o araziyi kapladığını görmek, arazinin karla kaplanacağı gibi, nebatat, hububat ile de kaplanmasına çok ucuzluk ve bolluğun olmasına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yazın Kar Yağdığını Görmek
Yaz aylarında kar yağdığını görmek özel hayatınızda ve iş yaşamınızda yanlış kararlar verip hatalı adımlar attığınızın göstergesidir. Bu durumda daha temkinli davranmanız gerekir. Gerek iş hayatınız gerekse aile ilişkilerinizin olumlu giderken beklenmedik sıkıntıların ortaya çıkarak düzenin bozulması olarak da yorumlanır. Hatta rüya sahibinin iş konusunda çok iyi adımlar atıp büyük başarılar elde edeceği zamanlarda rakipleri tarafından bazı hilelere başvurularak kişinin kazanacağı paraların heba olmasına neden olabileceğini de göstermektedir. Böyle bir durumda kalan kişinin zor bir sürece girerek iş ortamındaki kişilerle büyük tartışmalar içine gireceği şeklinde de yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evin Üstüne Kar Yağması
Bu rüya, yağan karın şiddetine göre iki farklı şekilde yorumlanmaktadır. Eğer kar şiddetli bir şekilde evin üzerine yağıyorsa, sıkıntılı ve üzüntülü bir durumla karşılaşacağınıza, planladığınız işlerin aksayacağına, zarar uğrayacağınıza, yakın birinden ihanete uğrayacağınıza ve kötü biri tarafından kötülüğe maruz kalacağınıza işaret etmektedir.
Eğer kar normal bir şekilde yağıyorsa, hem aile hayatınız hem de iş hayatınız için çok olumlu gelişmelerin olacağı anlamını taşır. Hanenizdeki zorluk ve sıkıntılarını biteceğine ve bolluk ve bereket geleceğine işaret eder. Bununla birlikte yeni bir gönül ilişkisi içine gireceğinize ve bu ilişkinizde çok mutlu olacağınızın da göstergesi olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Kar Yağdığını Görmek
Kirli karın yağdığını gören kimse, pekte sevimli olmayan durumlarla karşı karşıya kalacağına, çeşitli zorlukların ortaya çıkacağına, dert ve huzursuzlukların artacağına, sıkıntı verecek bir işe girişileceğine ve bu iş yüzünden sağlık sorunları yaşayıp maddi kayıplar vereceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kartopu Oynamak Ne Demek?
Eğer mevsiminde sevdiklerinizle birlikte birbirinize kartopu attığınızı gördüyseniz sevindirici bir haber alacağınıza, bekâr ise hayırlı bir evlilik yapacağına, evliyse bir çocuğu olacağına işarettir.
Diğer bir yorum ise, sosyalleşmek ve biraz rahatlamak için arkadaşlarınızla eğlenceli aktiviteler yapmaya ihtiyacınız olduğunu gösterir. Ayrıca iş arkadaşlarınızla aranızda bir rekabet ortamının oluşabileceğine de işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yemek Ne Anlama Gelir?
Kış mevsiminde kar yediğini görmek, sevindirici bir haber alacağınız anlamına gelir. Bu haber iş hayatınız için olduğu gibi ailenizden gelecek müjdeli haberlere işarettir. Ayrıca işinizde yaptığınız projelerle büyük başarılara imza atacağınıza da delalet eder. Eğer bu rüya yaz ayında görülmüş ise kişinin bazı sorunlar yaşayacağı ve çeşitli sıkıntıların içine düşeceği şeklinde yorumlanır. Özellikle iş hayatınızda alacağınız kararlara çok dikkat etmeniz gerektiğin de işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karda Kaymak, Kayak Yapmak
Rüyayı gören genç bir erkekse ve buz üstünde kaydığını görmüşse bu o kişinin hataya düşeceğini gösterir. Genç kadınlar için ise, evliliğinde eşiyle birlikte çok mutlu olduğuna ve kendisinin evde olup ev işleriyle ilgilemesinin daha hayırlı olacağına işaret eder. Ayrıca bu kişilerin çevresindeki herkesin sevgisini kazanacağını da göstermektedir.
Diğer yorumlarda ise kayak görmek sağlıkla yorumlanmaktadır. Bir dağ evinde kaydığını gören kimse ömür boyu sağlıklı bir hayat sürer. Aynı zamanda kayak yaparken düştüğünü ve bir kadın tarafında yardım edildiğini gören kimse için, iş hayatında yükselmesine ve bir kadın tarafından desteklenip daha da başarılı olacağını göstermektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Temizlemek, Küremek
Yaz aylarında yağan karı temizlemek o bölgeye gelecek bir felaketin göstergesidir. Aynı zamanda ev halkından bazı kişilere gelecek hastalık ve maddi anlamda bazı sorunların ortaya çıkması anlamına da gelir. Eğer kış ayında kar yağıyorsa bu da o bölgeye gelecek bolluk ve bereketin habercisi olarak yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karda Yürümek Neye İşarettir?
Kar yağarken veya kar yağdıktan sonra karda yürüdüğünüz görmek, çok yakında gelecek sevindirici bir habere ve beklenmedik bir yerden elde edilecek menfaate işaret eder. Kar üzerinde yürümek, hasta ise iyileşmeye, karın üzerinde yattığı görmek, bütün sıkıntı ve endişelerden kurtulmaya delalet eder. Kişi karda yürürken ayak izlerini izliyorsa bu da yakın zamanda hoş bir sürprizle karşılaşacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Üzerine ve Dağ Başına Kar Yağması Ne Demek?
Denizin Üstüne Kar Yağması : İçine düşülen dertlerin ve sıkıntıların anne baba duası alarak çık kısa bir süre içinde son bulacağına işlerinin açılacağına, atılacak adımlar sayesinde birçok olumlu gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede sevinçli gözyaşı döküleceğine işaret etmektedir. Aynı zamanda sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak destek olunacağı anlamına da gelir.
Dağ Başına Kar Yağması : Çok başarılı bir iş hayatına kavuşmaya, yaşanılan gzel gelişmeler sayesinde yüksek oylar alıp başkan seçilmeye, bol ve bereketli kazanç elde etmeye, teni bir eve sahip olmaya ve sıkıntılardan kurtulup mutlu olmaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK
Genellikle hayra yorumlanan rüyada kar görmek, genel manada iyi bir olayın gerçekleşeceğine, bir hastalığınızın iyileşeceğine, güzel bir haber alacağınıza, yorumlanır. Rüyada kar görmek ile yapılan tabirler, karın nasıl göründüğü ve görüldüğü mevsime göre değişir. Mesela mevsiminde kar yağması iyi olarak gözükürken mevsim dışında kar yağdığını görmek kötü bir olaya işaret olarak kabul edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR FIRTINASI GÖRMEK
Rüyada kar fırtınası görmek ya da tipi şeklinde kar yağdığını görmek kötü bir olaya işaret olarak kabul edilir. Bunu şöyle tarif edersek işinizde başarıya ulaşmak için elinizdeki imkanların veya kullanabileceğiniz kaynakların bir anda elinizden alınması gibi bir durumdur. Bu kötü durum, özel ilişkinizde bir sorun yaşayabileceğiniz veya bir soğuk durumun gerçekleşebileceğine işaret olarak sayılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR YEDİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada kar yediğini görmenin yorumu mevsimine göre değişiyor. Eğer kışın yani mevsiminde ise sevineceğiniz bir olay yaşayacaksınız demektir. Fakat yazın yani mevsim dışında ise ileride bazı sorunlar yaşayabileceğiniz anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR TANESİ GÖRMEK
Rüyada kar tanesi görmek, mevsiminde görmek huzura, kişinin maddi manevi sıkıntılarından kurtulup rahata ermesine, mevsimi dışında böyle bir rüya görmek sıkıntıya düşmeye, üzülmeye, zorluklarla mücadele etmeniz gereken bir döneme delalet eder.
+3 oy
___ceren___ Rüyakar (5.4k puan)  
Ben geçen sene eylül ekim gibi gördüm yazacağım rüyayı. Karlı bir havada annemle birlikte eski evimizin yakınındaki bir caminin bahçesindeki mezarlığa çiçek dikiyoduk. Mezarlar tutmuş halde karlıydı ve kış mevsimindeydik. Bu çiçekleri ekerek, üzerimize yapılan işlemler, tam anlamıyla ortadan kalkıyordu. Rüyadan sonra araştırdığımda, ektiğimiz çiçeğin kardelen olduğunu anladım. Bu rüyanın anlamı nedir? Uzun süre etkisinden çıkamamıştım rüyanın.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üzerinize yapılan işlemler neydi ve çiçek solmuşmuydu yoksa canlımıydı
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
aile içi yabancılık ve küslükler varsa onlar kalkacak görünüyor.
___ceren___ Rüyakar (5.4k puan)  
Teşekkürler.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
+2 oy
___ceren___ Rüyakar (5.4k puan)  
Gerçek hayatta annemle babama büyü yapılmış. Bozuldu, ama işlerin yoluna girmesi için bi zaman geçmesi gerekiyo ya, o zaman ortadan kalkacaktı. Canlıydı ekilen çiçekler. Yalnız, kardelen soğan olarak ekilir, biz direk çiçek olarak ekiyoduk.
+1 oy
___ceren___ Rüyakar (5.4k puan)  
Umarım kalkmaz, böyle daha iyi. Zaten geçen sene görmüştüm rüyayı. Bu arada şu an hatırladığım bi detay var. Salli barik okuyarak dikiyoduk kardelenleri. Ama benim asıl beklentim iş bulmaktı. Teşekkürler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
çiçeği ekmen belki başvuru olabilir. çiçek tutarsa işinde olur. salli barik ise allahtan rahmet ve ihsan istemektir. duadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR BUZ GÖRMEK
İş konusunda aile büyüklerinin büyük bir destek vereceğine, bu destek sayesinde rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, kazancının katbekat artacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve tartışmaların yakın bir zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR TİPİ GÖRMEK
Rüyada kar tipi görmek evladının iyi yerlere geleceğine ve mutlu olacağına, artan sorumluluğuna karşın kazancının da aynı oranda artacağına alamet olur. Rüyayı görenin inancı zayıf ise kendisini koruyan ve dua eden kişinin varlığına, kadere inanmaya ve mutlu olmaya işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaz Mevsiminde Kar Yağdığını Görmek
Rüyada yazın veya mevsimi dışında sıcak bir havada kar yağdığını gördüyseniz yakın bir zamanda yapabileceğiniz bazı yanlışlıklara dikkat etmeniz gerektiği şeklinde yorumlanır. Bu rüyayı gören kişinin iş hayatında ya da özel hayatında akla gelmeyecek kadar garip ve basit bir sayılan adımlar atabileceğine işaret olarak kabul edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mevsimsiz Yağan Kar Görmek
Rüyayı gören kişinin, iş konusunda çok iyi bir çalışma ortaya koyduğu ve bu çalışma ile büyük başarılar kazandığı bir dönemde rakiplerin bazı oyunlar oynayacağına, bu yüzden işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Temmuz Ayında Kar Yağdığını Görmek
İş hayatı ve aile hayatı içinde yaşanacak çok güzel ve çok hayırlı bir olayın hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkacak bir durum yüzünden kötüye gideceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve iş konusunda zarar getirecek bir kişi ile tartışılacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İlkbaharda Kar Görmek
Beklenmeyen bir anda sorunlarla boğuşulmaya başlanacağına, dertlerin günden güne artacağına, yapılan hataların gittikçe artacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet edilir. Kişi, kendisini sorunlarla dolu bir dönemin içinde bulacak demektir. Arkadaşlarının vereceği moral ve destekle uzun süre ayakta kalacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Küremek
Kendinizi rüyada kar kürerken gördüyseniz yaşamınızdaki kötülüklerden kurtulmanızı sağlayacak bir gelişme olacağını, bir yenilenme içine gireceğiniz ve bu yenilenme için acele ettiğiniz anlamına gelir. Eğer kar küreme aracı gördüyseniz size yakın birinden yardıma ihtiyacınızın olduğu bir iş için her türlü yardımı göreceğinize işaret olarak kabul edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Süpürmek
Rüyada kar süpürdüğünüzü gördüyseniz içinde bulunduğunuz sıkıntılı durumdan çıkmak için çok çaba harcadığınızı gösterir. Rüyayı gören kişinin, bu durumda kurtulmak için daha çok gayret göstermesi gerektiği ve bunun sonucunda bu dönemi aşacağı şeklinde yorumlanmıştır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yığıntısı Görmek
Rüyada büyük kar yığınları görmek, iş yerinizde sizi bazı zorlukların ve engellerin beklediğine yorumlanır. Görülen kar yığınının büyüklüğü ile doğru orantılı olarak bu zorlukların derecesi anlaşılabilir. İş arkadaşlarınızdan biri sizin ilerlemenizi engelleyecek planlar yapıyor olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çığ Görmek
Rüyada çığ görmek, yakın bir kişi nedeniyle sıkıntılı bir durum içine düşeceğiniz anlamına gelir. Size yakın bu kişi bir akrabanız, bir arkadaşınız ya da bir iş arkadaşınız olabilir. Rüyada çığın düştüğünü gördüyseniz hiç beklemediğiniz birinde sizi çok şaşırtacak bir haber alabileceğinize dair işaret olarak sayılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çığ Görmek
Rüyada çığ görmek, yakın bir kişi nedeniyle sıkıntılı bir durum içine düşeceğiniz anlamına gelir. Size yakın bu kişi bir akrabanız, bir arkadaşınız ya da bir iş arkadaşınız olabilir. Rüyada çığın düştüğünü gördüyseniz hiç beklemediğiniz birinde sizi çok şaşırtacak bir haber alabileceğinize dair işaret olarak sayılır.Rüyada Kar Topu Oynamak
Bu rüyayı görmek sizin arkadaşlarınızla bir sosyal aktivite düzenleme ihtiyacınız olduğunu gösterir. Diğer yandan rüyada kar topu oynamak yakın arkadaşlarınızla bir rekabete girişeceğiniz şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karın Altında Yürümek
Rüyada karın altında yürüdüğünüzü görmek, özel hayatınızda veya iş çevrenizde bir sorun yaşayabileceğinize dair işaret olarak sayılır. Aynı zamanda bu rüya bir yerden kazanç elde edileceği şeklinde de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karda Uyumak
Rüyanızda karda uyurken ya da üzerinize kar yağarken gördüyseniz bu çevrenizdeki tüm bağlarınızı kopardığınız ve yeni arkadaşlar edinme gereksinimi duyduğunuzu gösterir. Bu rüyayı gören kişi bir suç işlemişse, hapse girebileceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Üstünde Yürümek
Kar üstünde yürümeye dair rüya tabiri genel olarak iyi yöndedir. Bu rüyayı gördüyseniz hayallerinize ulaşmanız için önünüzdeki engelleri aşacağınıza, sorunların basit bir şekilde çözüleceğine, iş hayatınızdaki yaptığınız atılımlar ile kazanç ve başarı elde edeceğinize, sağlık sorununuz var ise iyileşeceğinize dalalet olarak kabul edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Altında Kalmak
Rüyada kar altında kalmak, kalıplarınızı kıracaksanız şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda hayırlı bir işin içinde büyük bir başarı sağlandığı bir zamanda yaşanacak kötü bir durumdan ötürü istenmeyen olaylar yaşanacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine ve atılacak adımlar sayesinde güzel bir hayata sahip olunacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Ve Köpek Görmek
Rüyada hem kar hem de köpek görmek daha çok sıkıntılı bir olayın yaşanacağına işaret olarak sayılır. Hayırlı bir adım attığınız ve sevdiğiniz biriyle girdiğiniz bir ortaklık sonrasında bazı aksaklıklar yaşanacağına, işlerin beklenenin tersine gelişeceğine, bir arada alınan kararlar ile düzeliyor gibi olsa da yine de kötü olaylara yol açacağı şeklinde yorumlanır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bembeyaz kar görmek
Bembeyaz kar, huzur ve mutluluk demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar İzlemek
Rüyanızda kendinizi kar yağışını izlerken gördüyseniz hayırlı bir işe dair önemli kararlar verileceği, uzun zamandır bekletilen bir işin yakın zamanda hayata geçirileceği, zor durumların ortadan kalkarak kazanç kapılarının açılacağı, mal-mülk sahibi olunacağı ve sonunda feraha çıkılacağı şeklinde tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Kar Görmek
Rüyayı gören kişinin, pek sevimli ve güzel olmayan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına ve sorunlu bir kişi yüzünden maddi olarak zarar edileceğine alamet eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Karda Yuvarlanmak
Kar içinde yuvarlandığını görmek, rızk bolluğuna yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Ve Fırtına Görmek
Zor bir durumun geride kalacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına ve bu sorunların ardından hayırlı bir adım atılması sayesinde mutlu olunacağına rivayet edilir. Aynı zamanda, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, rahata erileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Kar Yağması
Hem aile hayatı hem iş hayatı konusunda çok hayırlı bir rüyadır. Yağan karın şiddetine bağlı olarak farklı şekilde yorumlanır. Eğer kar şiddetli ise sıkıntılı ve üzüntülü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine ve hane halkının arasına nifak tohumu sokacak birisi olduğuna delalet eder. Eğer kar şiddetli değilse, haneye bolluk ve bereket geleceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına ve mutlu olunacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Süpürdüğünü Görmek
İşle ilgili olarak sorun yaratan durumların kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işaret eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kar toplamak
Zahmet çekmeden mal biriktirmeye yorulur. rızk elde etmeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Atmak
Kişinin, kendisinden yardım isteyen yakın bir arkadaşına iş ile ilgili olarak büyük bir yardımda bulunacağına, bu yardımın ardından arkadaşlığın daha da pekişeceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, çok büyük bir kazanca sahip olunacağına ve kısa süre içinde verilen emeklerin karşılığının alınacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yolda Kar Görmek
Zor zamanların geride kalacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, karanlıkların aydınlanacağına, ana baba duası alınacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına ve parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Üstüne Kar Yağdığını Görmek
Anne baba duası alınması sayesinde işlerin kısa süre içinde açılacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Toplamak
Rüyayı gören kişinin, gelecekte maddi olarak zenginliğe ereceği şeklinde yorumlanır. Bu kişinin yaptığı ve yapacağı işler ile kısa süre içinde adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, mutlu ve huzurlu bir evliliğe sahip olacağına ve hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatının Üstünde Kar Görmek
Çatı üzerinde kar görmek, güzel bir haber alınacağı, mutlu olunacağı ve maddi-manevi iyi bir döneme girileceği şeklinde yorumlanır. Hayallerinizi gerçekleştirme yönünde adımların atılacağı, rakiplerinizin başarılarınızdan dolayı üzüldüğü, çalışmalarınız ile büyük bir gelir elde edeceksiniz anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dağ Başında Kar Görmek
Bu şekilde görülen bir rüya ile iş hayatınızda konumuzun değişeceği ve yükseleceğiniz anlamına geldiği ifade edilir. Bu şekilde bir yükseliş sayesinde yeni bir haneye kavuşacaksınız, sıkıntılarınızdan kurtulacaksınız, herkes tarafından sevilen biri olacaksınız anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kardan Adam Görmek
Rüyada kardan adam görmek, iş yaşantınızda bir konuda veya biri hakkında değerlendirme yaparken yalan söyleyeceğinizin, belki de yalan söylemeye mecbur kalacağınızın habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin içinde kar görmek

Hane içinde büyük bolluk ve bereket olarak yorumlanır. Diğer bir anlamı ise büyük bir işbirliğinin yaşanacağı ve çevredeki kişilerin kıskançlıkla bakacağıdır.
Molla Cami: Rüyaca kar görmek, rızıklara ve menfaatli şeylere ve soğuk algınlığı, hastalıklardan iyileşmeye işarettir. Bazen kar ile ateşi bir yerde görmek, ülfet ve muhabbete işarettir. Karın mevsiminde görülmesi, üzüntü ve kederin gitmesine, düşmanını kahredip ona galip gelmesine işarettir. Kann mevsimsiz görülmesi, soğuk algınlığı hastalıklara, felce ve müzmin hastalıklara, bazen de yolculuğun ertelenmesine, yolcu ve kiracılann kazanç ve menfaati arın in mümkün olmamalarına işarettir. Rüyada görülen fazlakar, devlet reisinin maiyetine azab etmesine, onların mallarını almakla cefa edip, onlara kötü söz şöylemesine işarettir. Kar az olup yağdığı yerin halkına menfaat getirirse, ucuzluk ve bolluğa işarettir. Üzerine kar yağdığını gören uzak yere yolculuk yapar. Bazen de bu rüyadan zarar hasıl olur. Karın üzerinde uyuduğunu gören hapse girecegine işarettir. Kann süpürülmez. derecede çok olması, o şehir halkı için gelecek azaba ve düşmanın hücumundan dolayı üzüntü ve kedere işarettir. Bir yere mevsiminde az yağan kar, o yer halkı için rızkın genişliğine, ucuzluk ve bolluğa işarettir. Bir kimseye kış veya yaz gününde kar soğuğunun isabet etmesi fakirliktir. Yaz gününde kar satın aldığını gören kimse kendisini rahata kavuşturacak mala kavuşmasına yahut güzel söz veya bir dua sebebiyle üzüntü ve kederden müsterih olmasına işarettir. Yağan karın halka zarar ermemesi ve çabuk erimesi geçecek sıkıntı, üzüntü ve kaygıya işarettir. Ekilmiş ve kuru bir yer üzerine yağan kar, yağmur hükmündedir ve o yer halkına gelecek, rahmet, bereket, ucuzluk ve bolluğa işarettir. Kar yağdığını fakat kendisini şemsiye v.s.gibi şeylerle koruyup kardan etkilenmediğini gören kimse, işlemde temkinli olması vekendisini koruması ile korkusuz olarak yaşamasına işarettir. Bir şehire mevsimsiz fazla kar yağdığını görmek, o şehire devlet reisi veya Haktan gelecek bir azaba veya içlerinde bir fitnenin çıkmasına işarettir. Karın, kıtlık seneye işaret edeceğim söyleyen tabirciler de vardır. Bir kimsenin üzerine rüyada kar düşmesi, düşmanın ondan nail olacağı birşeye işarettir. Bazen çok kar, çiçek, kızamık, veba ve taun gibi salgın hastalıklara, bazen de harbe, çekirgeye ve çeşitli hastalıklara, bazı kere de ucuzluk, bolluk ve zenginliğe işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Ekin ekilip ziraat yapılan ve yağması faydalı bir zamanda karın yağip o araziyi kapladığını görmek, arazinin karla kaplanacağı gibi, nebatat, hububat ile de kaplanmasına çok ucuzluk ve bolluğun olmasına işarettir. Yerin kardan faydalanamıyacağı bir zamanda yağması, devlet reisinin zulmüne ve vergi toplayan memurların çalışmasına işarettir. Mevsimli veya mevsimsiz karın yağıp bütün binaların, ağaçların ve insanların üzerini kaplaması, o yerin halkı ve malları üzerine gelecek zulme ve afete işarettir. Karı mahallinin dışında ev, hücre v.s. gibi yerlerin içerisinde görmek, azaba, belaya ve hastalıklara işarettir. Bazen de bu rüya, acizliğe, almamaya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada kar görülmesi rızıkla tabir olunur. Bir kimsenin rüyasında karın üzerinde yürüdüğünü görmesi; o kimsenin hiç beklemediği bir yerden bir menfaat göreceğine, bir kimsenin rüyasında kar alıp sattığını görmesi; eğer hasta ise o kimsenin şifa bulacağına işaretle tabir olunur. Bir kimsenin rüyasında kar içinde yuvarlandığını görmesi; o kişinin rızık bolluğuna ereceğine, kişinin rüyasında kar içinde kızakla kaydığını görmesi; o kimsenin para kazanmak maksadıyla bir yolculuğa çıkacağına, kişinin rüyasında karda üşüdüğünden ötürü ısınmak için ateş yaktığını görmesi; o kimsenin sevdiği bir kişi ile evleneceğine delalet eder. Kederli ve sıkıntılı bir kimsenin rüyasında ve mevsiminde kar görmesi; o kimsenin keder ve sıkıntılarından kurtulacağına, eğer bir düşmanı varsa ona üstün geleceğine, kişinin rüyasında mevsimsiz olarak kar görmesi; o kimsenin bir hastalığa yakalanacağına veya uzak bir yolculuğa çıkacağına yorumlanır. Rüyanızda her tarafı kaplayacak derecede kar yağdığını görmeniz geleceğinizin parlaklığına, rüyanızda karın az yağdığını ve yerleri tamamen tutmadığını görmeniz; o yere bereket geleceğine, kişinin rüyasında üzerine kar yağdığını görmesi; o kimsenin bir suçtan dolayı tutuklanacağına, kişinin rüyasında üzerine yağan karları temizlediğini görmesi; o kimsenin eğer tutuklu ise tahliye edileceğine işaret eder. Mevsiminde yağan karla ıslandığını görmesi o kimsenin beklemediği bir yerden büyük bir menfaat göreceğine, rüyasında kar yağdığı halde üzerindeki yağmurluk ve elindeki semsiye sebebiyle ıslanmadığını görmesi; o kimsenin işlerinin sağlamlığına ve idaresinin iyi olması dolayısıyla zarar etmeyeceğine delalet eder. Kişinin rüyasında evinin içine kar yağdığını görmesi; o kimsenin evine bir bela isabet edeceğine, kişinin rüyasında vaktinde az olarak yağan kardan başka kar yağdığını görmesi; o kimsenin bir kedere, hastalık ve azaba maruz kalacağına, kişinin rüyasında kış mevsiminde kar yağdığını görmesi; o kimsenin nimet ve bolluğa kavuşacağına, kişinin rüyasında bahar mevsiminde kar yağdığını görmesi; o kimsenin bir yenilgiye maruz kalacağına böyle bir rüyanın görülmesi işaret şeklinde yorumlanır. Kîrmânî'nin yorumuna göre: Rüyada soğuk yerlerde kar görülmesi; hayır ve berekete, sıcak yerlerde kar görülmesi; kıtlık ve kedere yorumlanır. Kişinin rüyasında yaz mevsiminde kar yediğini görmesi; o kişinin berekete ve faydaya nail olacağına, kişinin rüyasında kış mevsiminde kar yediğini görmesi; o kimsenin sıkıntıya düşeceğine işaretle tabir olunmaktadır. Câfer-i Sâdık'ın yorumuna göre: Rüyada kar görülmesi altı şekilde tabir olunur. Bunlar da: Geniş rızık, hayat, çok mal, ucuzluk, asker ve musibet. Bir kimsenin rüyasında yazın kar yağdığını görmesi; o kimsenin bir hastalığa yakalanacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada kar görmek, rızıklara ve menfaatlı şeylere ve soğuk algınlığı, hastalıklardan iyileşmeye delalet eder. Özellikle rüyayı görenin geçimi kardan olursa. Bazan kar ile ateşi bir yerde görmek; ülfet ve muhabbete delalet eder. Zira ateş karı eritmemiş ve kar da ateşi söndürmemiştir.
Kar'ın mevsiminde görülmesi, üzüntü ve kederin gitmesine, düşmanını kahredip ona galip gelmesine delalet eder. Kar'ın mevsimsiz görülmesi, soğuk algınlığı hastalıklara, felç illetine ve müzmin hastalıklara, bazan da yolculuğun ertelenmesine, yolcu ve k'-racıların kazanç ve menfaatlarımn mümkün olmamalarına delalet eder.
Rüyada görülen fazla kar, sultanın maiyetine azab etmesine, onların mallarını almakla cefa edip, onlara kötü söz söylemesine delalet eder. Çünkü Allah'ın (C.C.) «Biz de o zalimlerin üstüne gökten murdar bir azab indirmiştik» (Sûre i Bakara, ayet 59) ayeti kerimesindeki «zecr» kelimesini bazı müfessirler kar ile tefsir etmişlerdir.
Kar az olup yağdığı yerin halkına menfaat getirirse, ucuzluk ve bolluğa delalet eder.
Üzerine kar yağdığını gören uzak yere yolculuk yapar. Bazan da bu rüyadan zarar hasıl olur.
Kar'ın üzerinde uyuduğunu gören hapsedilir.
Kar'ın süpürülmez derecede çok olması, o şehir halkı için gelecek azaba ve düşmanın hücumundan dolayı üzüntü ve kedere delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir yere mevsiminde az yağan kar, o yer halkı için rızkın genişliğine, ucuzluk ve bolluğa delalet eder. Bir kimseye kış veya yaz gününde kar soğuğunun isabet etmesi fakirliktir.
Yaz gününde yüküyle kar satın aldığını gören kimse kendisini rahata kavuşturacak mala kavuşmasına yahut güzel söz veya bir dua sebebiyle üzüntü ve kederden müsterih olmasına delalet eder.
Yağan kar'ın halka zarar vermemesi ve çabuk erimesi geçecek sıkıntı, üzüntü ve kaygıya delalet eder.
Ekilmiş ve kuru bir yer üzerine yağan kar, yağmur hükmündedir ve o yer halkma gelecek, rahmet, bereket, ucuzluk ve bolluğa delalet eder.
Kar yağdığını fakat kendisini şemsiye v.s. gibi şeylerle koruyup kardan müteessir olmadığını gören kimse, işlerinde itiyad ve temkinli olması ve kendisini koruması ile korkusuz olarak yaşamasına-delalet eder.
Mevsimsiz bir şehire fazla kar yağdığını görmek, o şehire sultan veya Haktan gelecek bir azaba veya içlerinde bir fitnenin çıkmasma delalet eder. Karm, kıtlık seneye delalet edeceğini söyleyen tabirciler de vardır.
Bir kimsenin üzerine rüyada kar düşmesi, düşmanın ondan nail olacağı bir şeye delalet eder.
Bazan çok kar, çiçek, kızamık, veba ve taun gibi salgın hastalıklara, bazan da harbe, çekirgeye, hayvan kıran hastalık ve çeşitli hastalıklara, bazı kere de ucuzluk, bolluk ve zenginliğe delalet eder.

Ekin ekilip ziraat yapılan ve yağması faydalı bir zamanda kar'm yağıp o araziyi kapladığını görmek, arazinin karla kaplandığı gibi, nebatat, hububat ile de kaplanmasına çok ucuzluk ve bolluğun olmasına delalet eder.
Yerin kardan faydalanamıyacağı bir zamanda yağması, sultanın zulmüne ve arazi vergisini toplayan memurlarm çalışmasına delalet eder.
Mevsimli veya mevsimsiz karın yağıp bütün binaları, ağaçlar ve insanlar üzerine galip gelmesi o yerin halkı ve malları üzerine gelecek zulme ve afete delalet eder.
Kar'ı mahallinin gayride ev, hücre v.s. gibi yerlerin içerisinde görmek, azaba, belaya ve hastalıklara delalet eder. Bazan da bu rüya, acizliğe, yolculuk ve maaş talebinden gaflete delalet eder,
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kar altında kalmak
Kendisini rahata kavuşturacak mala kavuşmasına yahut güzel söz veya bir dua sebebiyle üzüntü ve kederden müsterih olmasına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Karda Üşümek
Karda üşüdüğü için ateş yakıp ısındığını görmek, sevdiği bir kişi ile evleneceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Pencereden rüyada kar yağışı seyretmek
Sorunların ve üzüntünün son bulacağına ancak bir tehlike atlatılacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yağışı Görmek
Kar yağışı rüyaları iyi şekilde yorumlanır. Kışın görülen kar yağışı rüyaları iyi sayılır. Bu rüyalar hayatın olumlu yönde değişeceğini haber verir. Bembeyaz kar, huzur ve mutluluk demektir. Mevsimsiz görülen kar yağışı, ani yaşanacak değişimler yüzünden sıkıntıya yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Kar Yemek
Yaz mevsiminde kar yemek, bereket ve fayda görmeye yorumlanır. Kış zamanında kar yemek fenadır, Sıkıntıya delalet eder. Genel anlamı helal mal elde edeceğinize yorumlanmaktadır. Geçiminizin güzel olacağına işarettir. Rızıklara ve menfaati şeylere tabir edilmektedir.
Mevsimine bağlı olarak tabir edilir. Rüya sahibi yaz mevsiminde kar yediğini görürse bazı sorunlar yaşayacağına yorulur. Kış mevsimine doğru kar yemekse mutlu bir olaya yorumlanır. Kar yağışında kar yemek bolluk ve ucuzluk demektir. Mevsiminde Kar yemek rüyada, iş hayatındaki iyi gelişmelere tabir edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kar yığını görmek
Normal şekilde biriken kar bolluğa, berekete yorulur. Mevsiminde kar yığını gören, sıkıntı ve kederi varsa kurtulacağına, düşmanı varsa ona üstün geleceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kar üstünde yürümek
Karda ayak izlerini görmek, güzel bir sürprizle karşılaşacağına yorumlanır. Kışın görülürse kişinin dertlerinin geçeceğine işarettir. Yazın görülürse kişinin hayatının ani değişiklikler yüzünden alt üst olacağını gösterir.Rızk ile yorumlanır.Kar üzerinde yürümek, beklemediği bir yerden bir menfaat göreceğine delildir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evin içinde kar görmek
Evin içine kar yağması, o eve bir bela veya musibetin geleceğine işarettir. Vaktinde ve az olarak yağan kardan başka kar, keder, hastalık ve azap ile yorumlanır. Kış zamanında kar yağması, nimet ve bolluk demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Pencereden rüyada kar yağışı seyretmek
Sorunların ve üzüntünün son bulacağına ancak bir tehlike atlatılacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mevsimsiz kar görmek
Mevsimsiz görülen kar, ani yaşanacak değişimler yüzünden hayatın alt üst olacağına yorumlanır. Bir şehre mevsimsiz fazla kar yağması, o şehre devlet reisi veya Haktan gelecek bir azaba işarettir. İçlerinde bir fitnenin çıkmasına yorulur. Karin, kıtlık senesine işaret edeceğini söyleyen tabirciler de vardır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Karda Üşümek
karda üşüdüğü için ateş yakıp ısındığını görmek, sevdiği bir kişi ile evleneceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Lapa lapa kar yağdığını görmek
Rüyada her tarafı kaplayacak derecede şiddetli lapa lapa kar yağması, geleceğe yorumlanır. Karın az yağdığı ve yerleri tamamen örtmemesi, o yere gelecek berekete delalettir. Lapa lapa kar yağması hayırlıdır. Bol kazanç anlamına gelir. Mutlu ve sevinci işaret eder. Talihin sizden yana olduğunu ifade der. Rüyada lapa lapa bir karın yağması rüya sahibi için eline geçecek bol paraya işaret eder. Zenginlikle tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Üzerine kar yağması
Kişi tutuklu ise tahliye edileceğine, beklemediği bir yerden büyük bir menfaat göreceğine işarettir.Bir kimsenin üzerine rüyada kar düşmesi, düşmanın ondan nail olacağı bir şeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yazın kar yağması
Yazın kar yağması, soğuk algınlığına, hastalığa bazen de uzak bir yere çıkılacak bir yolculuğa işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yerde kar görmek
Yerde kar, rızklara ve menfaatle şeylere ve soğuk algınlığı, hastalıklardan iyileşmeye işarettir. Bazen ülfet ve muhabbete işarettir. Karin mevsiminde yerde görülmesi, üzüntü ve kederin gitmesine, düşmanını kahredip ona galip gelmesine işarettir.
Yerin kardan faydalanamayacağı bir zamanda yağması, devlet reisinin zulmüne ve vergi toplayan memurların çalışmasına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Kar Yığını Görmek
Rüyanda görülen fazla kar, yönetici konumundaki birinin maiyetine azap etmesine, onların mallarını almakla cefa edip, onlara kötü söz söylemesine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Kar Satmak
Rüyasında kar alıp sattığını gören, hasta ise iyileşeceğine; karda kızakla kaydığını görmek, para kazanmak için bir yolculuğa çıkacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Sulu kar
Rüyasında sulu karların yağdığı halde, üzerindeki yağmurluk ve elindeki şemsiyeden dolayı ıslanmadığını görmek, islerinin sağlamlığına ve iyi şekilde idare edildiği için, zararlı olmayacağına delildir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kar yağarken görmek
Karın mevsimsiz yağması, soğuk algınlığı hastalıklara, bazen de yolculuğun ertelenmesine yorulur. Sonbahar yada kış mevsiminde görülmesi ise yolcu ve kiracıların kazanç ve menfaatlerinin mümkün olmalarına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Kar tanesi
Kar tanesi, yağdığı yerin halkına menfaat getirirse, ucuzluk ve bolluğa işarettir. Üzerine kar tanesi düştüğünü gören uzak yere yolculuk yapar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Az Kar
Bir yere mevsiminde az yağan kar, o yer halkı için rızkın genişliğine, ucuzluk ve bolluğa işarettir. Bir kimseye kış veya yaz gününde kar soğuğunun isabet etmesi fakirliktir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Kar temizlemek
Yağmur hükmündedir ve o yer halkına gelecek, rahmet, bereket, ucuzluk ve bolluğa işarettir. Sevinç ve refaha çıkar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Kar altında kalmak
Kendisini rahata kavuşturacak mala kavuşmasına yahut güzel söz veya bir dua sebebiyle üzüntü ve kederden müsterih olmasına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Görmek
Rüyada kar görmek, genellikle iyiye yorulur. İyi bir olay olacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına veya sevinçli bir haber alınacağına yorumlanır. Karın nasıl görüldüğüne ve görüldüğü mevsime bağlı olarak bu rüya değişik şekillerde yorumlanabilir.
Kış mevsiminde görülmesi, sevinileceğine ve iyi şeylerin olacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine yorumlanır.Ancak normalde kar yağmayan bir mevsimde, yani yaz veya bahar mevsiminde görülmesi, pek iyiye yorulmaz.
Rüyayı gören kişinin veya bir yakınının hasta olabileceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine ya da para beklenen bir yerden para gelmeyeceğine yorumlanır. Yağan karın kimseye bir zararı dokunmaması, çabuk erimesi, sıkıntılı dönemlerin çabuk atlatılacağının habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Küremek
Rüyada kar kürediğini görmek, son zamanlarda yaşantınızda yenilenmenizi ve kötülüklerden arınmanızı sağlayacak bir değişiklik olduğunu, sizin de hayatınıza devam edebilmek için bir telaş içinde olduğunuzu gösterir. Aynı zamanda bir şeyden, belki de değiştirmeye çalıştığınız eski yaşantınızdan uzaklaşmak için acele ettiğinize de yorumlanır.
Rüyada kar küreme aracı görmek ise, bir arkadaşınızdan ciddi ve gerçekten ihtiyacınız olan bir iş için maddi ve manevi bir yardım alacağınıza yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Ve Fırtına Görmek
Zor bir durumun geride kalacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına ve bu sorunların ardından hayırlı bir adım atılması sayesinde mutlu olunacağına rivayet edilir. Aynı zamanda, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, rahata erileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına tabir edilir.Rüyada Kar Atmak
Kişinin, kendisinden yardım isteyen yakın bir arkadaşına iş ile ilgili olarak büyük bir yardımda bulunacağına, bu yardımın ardından arkadaşlığın daha da pekişeceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, çok büyük bir kazanca sahip olunacağına ve kısa süre içinde verilen emeklerin karşılığının alınacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Kar Yağması
Hem aile hayatı hem iş hayatı konusunda çok hayırlı bir rüyadır. Yağan karın şiddetine bağlı olarak farklı şekilde yorumlanır. Eğer kar şiddetli ise sıkıntılı ve üzüntülü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine ve hane halkının arasına nifak tohumu sokacak birisi olduğuna delalet eder. Eğer kar şiddetli değilse, haneye bolluk ve bereket geleceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına ve mutlu olunacağına yorulur.Rüyada Yolda Kar Görmek
Zor zamanların geride kalacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, karanlıkların aydınlanacağına, ana baba duası alınacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına ve parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR GÖRMEK PSİKOLOJİK ANLAMI
Rüyada görülen su, rüyayı gören kişinin duygusal yönünü temsil eder. Kar da suyun donmuş hali olduğundan, rüyada kar görmek, rüyayı gören kişinin duygularının katılaştığını veya duygularını ifade etmekte zorlandığını gösterir.
Rüyada görülen su, aynı zamanda rüyayı gören kişinin sezgilerinin de bir sembolüdür. Su rüyada kar şeklinde görülüyorsa, bu  rüyayı gören kişinin sezgilerinin de kaybolmaya başladığına, donuklaştığına yorumlanır.
Ayrıca, kar gören kişi sosyal yaşamında kendisini dışlanmış ya da terk edilmiş hissediyor olabilir. İlişkilerinde duygularını ifade edemediği için soğukluk ve samimiyetsizlik yaşayabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dağ Başında Kar Görmek
Çok güzel bir işle ilgili olarak yapılan toplantıda en fazla oyu alarak başkanlığa seçilmeye, çok iyi ve başarılı bir iş hayatına sahip olmaya, bol kazanç elde etmeye, yeni bir haneye kavuşmaya, sıkıntılardan kurtulmaya, herkesin sevdiği ve değer verdiği bir kişi olmaya ve zor durumların üstesinden gelmeye alamet eder.
Rüyada Çatının Üstünde Kar Görmek
Çok sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, mutlu olunacağına ve parasal ve ruhsal olarak iyi bir duruma gelineceğine işaret eder. Yapılan çalışmaların getirisi olarak çok iyi bir kazanç elde edileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kar görmek hastalıklardan şifa bulup iyileşmeye, menfaatli şeylere ve rızka tabir edilmektedir. Mevsiminde kar yağdığını görmek üzüntü ve kederden kurtulmak anlamına gelir. Ancak mevsimsiz kar yağması hastalığa ve bazı işlerin ertelenmesine işarettir. Rüyada kar hastalık, geçim ve üzüntü demektir.
Nablusi'ye göre Rüyada karla ateşi bir arada görmek muhabbetle sevgiye yorumlanır. Bazen de rüyada kar görmek rızk, mal, yaşam ve ucuz mal anlamına gelmektedir. Yerde biriken fazla kar yönetimden gelecek sıkıntı ve zorluklara delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yağdığını Görmek
Üzerine kar yağması yolculuğa yahut bir işten zarar görmeye yorulur. Kış mevsiminde yahut soğuk bölgelerde kar yağdığını görmek hayır ve berekettir. Fakat rüyada bahar mevsiminde kar yağması yenilgi anlamına gelir. Genel anlamda kar yağması güzelliktir.

Kış mevsiminde kar yağması rüya sahibi için üzüntü ve kederin bitmesine işarettir. İslami tabirlerde kar yağdığını görmek geniş rızk, mutlu hayat, çok fazla mal ve Asker anlamlarına gelmektedir. Rüyada kar yemek sevindirici habere delalettir. Yaz mevsiminde rüyada kar yağdığını görmek ise hastalık demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yağması
Soğuk yerlerde kar yağması hayır ve berekettir. Sıcak yerlerde kar yağması, kıtlık ve kederdir. Kış mevsiminde kar yağması iyidir. Hayatın değişeceğini belirtir. Güzel günlerin yaklaştığını ve dertlerin biteceğini bildirir. Kapalı yerlere kar yağması acze işarettir.
Derler ki soğuk havalarda karın yağdığını görmek rızıklara ve menfaatli şeylere çıkar. Soğuk algınlığı ve grip gibi kış hastalıklardan iyileşmeye işarettir. Az kar yağması ucuzluk ve bolluktur. Bazen de uzun bir yolculuğa çıkmaya yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sonbaharda Kar Görmek
Sermayeden mal yemeye işaret eder. Kısa bir durgunluğun ardından bolluk ve bereketli günleri ifade etmektedir. Mesut olacağınız günlerin yakın olduğunu işaret etmektedir.
Lapa Lapa Kar Yağdığını Görmek Ne Demek?
Rüyanızda lapa lapa kar yağdığını ve pencerenizden bu karı seyrettiğiniz gördüyseniz çok kısa bir içinde sıkıntılarınızdan ve yaşadığınız üzüntülerden kurtulacağınız anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAR SUYU GÖRMEK
Rüyada erimiş kar suyu görmek bolluğa berekete huzurlu dolu dolu bir hayat sürmeye eldeki imkanları en güzel şekilde kullanmaya başlamaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Erimesi
Rüyada yağmış olan karları erirken gördüyseniz yakın bir gelecekte bir şekilde zarar uğrayabileceğiniz veya bir kaza geçirebileceğiniz anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karda Kayak Yapmak
Rüyada kendiniz kayak yapıyor veya başkası kar yapıyorken gördüyseniz bu bir konuda kabiliyetinizi geliştireceğinizin ve korkularınızın üstünden geleceğinizin işareti olarak kabul edilir.

Rüyada kar görmek genel anlamda hastalıklardan kurtulma, sevinç veren haber alma, düşmanı olanların onları yeneceği delalet edilir. Yalnız mevsiminde olmadan yağan kar tam tersi duruma işarettir. Bahar ya da yaz mevsiminde kar yağdığını görmek üzüntülü bir haber alınacağı, yakınların hasta olacağı gibi olumsuz gelişmelere yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kar yağması ne demektir?

Kişi rüyasında karın yağdığını görüyorsa gergin bir olayla karşılaşmaya fakat bunu umursamamaya işarettir. Kar yağıyorken şemsiye tuttuğunu görmek ise kötülüklere karşı temkinli olmak, kendini korumak demektir.

Rüyada kar yemek

Rüyasında kar yiyen kişi bolluk ve bereket ile karşılaşır. Sorunlar çözülür, borçlar ödenir kısacası rahat bir nefes alacağı ifade edilir. Yine mevsiminde yağmayan kar varsa ve yeniyorsa bu durumun tam tersine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Mevsiminde ve biraz kar görmek iyidir. Vakti dışında kar görmek; hastalık ve azaptır. Kışın yağmasına alışkın olunan bir bölgeye kar yağması, ni'mettir.
Cabir'ül Mağribi diyor ki: Baharda kar görmek; mağlubiyettir.
Kirmani'ye göre, soğuk bölgelere kar yağması, hayır ve berekettir. Sıcak yerlerde kar görmek; kıtlık ve gamdır. Yazın kar yediğini gören, menfaat görür. Kışın kar yemekse, iyi değildir.
Cafer-i Sadık buyurmuştur ki; Rüyada kar görmek; şunlarla tabir edilir; bol rızk, hayat, büyük servet, ucuzluk ve asker. Yaz mevsiminde kar yağdığını görmek; hastalıktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kar görmek iyiliğe yorulmaktadır. Rüya sahibinin başına iyi bir olay geleceğine, hastalıktan kurtulacağına ya da güzel ve müjdeli haberler alacağına delalet etmektedir. Rüyada kar görmek, rüya sahibinin kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakılıp sağlıklı beslenmesi gerekeceği manasını taşır.
Kış mevsiminde kar görmek, genel olarak rüya sözlüğü yazarları tarafından bir düşmanı alt edeceğine yani yeneceğine yorulmaktadır. Ancak kar yağmayan bir mevsimde kar görmek iyi değildir. Rüyayı gören kişinin ya da bir yakınının hasta olacağına, önceden planlanmış bir işin veya projenin iptal olacağına delalet etmektedir. Yağan karın çabucak eridiğini görmek ise sıkıntılı dönemin çabucak atlatılacağının habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yağdığını Görmek
Rüyada çok fazla kar yağdığını görmek, çevrenizde oluşacak bir gerginliğin habercisidir. Ancak rüya sahibinin bu gerginlik karşısında tepki vermeyip sadece gülüp geçeceğine işaret eder. Peki, rüyada kar görmenin diğer yorumlamaları nedir?
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Fırtınası Görmek
Rüyada kar fırtınası görmek, kötü bir durumu temsil etmektedir. Rüya sahibinin hayatındaki klasik hayatı içerisinde sıkıntı yaşayacağına delalet eder. Bu durumun sonunda ve başarıya ulaşmak için kullanacağınız tüm gücü elinizden alan veya gerekli kaynaklara ulaşmanızı sağlar. Rüyada karın fırtınalı şekilde yağdığını görmek aynı zamanda maddi ve manevi zarar uğrayacağınız göstermektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lapa Lapa Kar Yağdığını Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada lapa lapa kar yağdığını gören rüya sahibi için oldukça olumlu yorumlar yapılmaktadır. Rüya sahibinin hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına, aile içerisinde yer alan kırgınlıkların son bulacağına, iş hayatında işlerinin yoluna girip para kazanacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sonbaharda Kar Görmek
Rüya sahibinin rüyasında sonbaharda kar görmesi kişinin hayatında sıkıntıların ve sorunların baş göstereceğine, zor bir dönem içerisinde olacağına, aile büyüklerinden yardım alacağına delalet eder. Rüyada sonbaharda kar görmek, rüya sahibinin uzun süreli aşk hayatına son vereceğine yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yağışı Görmek
Rüya sahibinin rüyasında kar yağışı görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, iş hayatında veya gündelik yaşantısında stresten ve sıkıntıdan uzak kalacağına delalet eder. Rüyada kar yağışı görmek, mutluluk verici bir müjdeli haber niteliğini taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Fırtınası Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada kar fırtınası görmek, kişinin aşk hayatında önemli gelişmelerin yaşanacağına, stresli ve mutsuz olacağına rivayet eder. Rüyada kar fırtınası görmek, rüya sahibinin hanesinin içerisinde tartışmaların meydana gelebileceği manasına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mevsimsiz Kar Görmek
Rüya tabircileri tarafından yapılan yorumlara göre rüyada mevsimsiz kar görmek, kişinin iş hayatında sahip olunan makamın değerinin bilinmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada mevsimsiz kar görmek, kişinin hanesinin huzur dolu olacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kardan Adam Görmek
Rüyada kar yağdığını ve yağan karla beraber kardan adam görmek, günlük hayatınızda ya da iş hayatınızda birisi hakkında yalan söyleyeceğinizi veya yalan söylemek zorunda kalacağınıza yorumlanır. Yalan söyleyip söylemeyeceğiniz sizin elinizde olan bir şey olmayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evin İçinde Kar Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada evin içinde kar görmek, rüya sahibinin hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına delalet eder. Rüyada evin içinde kar görmek, kazanılacak olan mal ve mülk manasına da gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yağdığını İzlemek
Rüya sahibinin rüyada kar yağışını izlemesi, rüya sözlüğü yorumcularına göre iyiye yorumlanmaktadır. Rüyada karın yağışını izleyen rüya sahibin sıkıntıda olan işlerini yoluna koyacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Kar Görmek
Rüya sahibinin rüyasında beyaz kar görmesi kişinin iş hayatında ve eğitim hayatında mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet eder. Rüyada beyaz kar görmek, kişinin zaman içerisinde kazancının artacağına, rahat bir hayata kavuşacağına yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yolda Kar Görmek
Yolda kar görmek, sıkıntılı ve zor zamanların geride kalacağına, aydınlık günlerin yakın olduğu anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Kar Görmek
Rüyada kirli kar görmek, kötüye yorumlanmaktadır. Kirli kar görülmesi, rüya sahibinin hayatında karşısına birçok zorluk ve engel çıkacağına yorumlanır. Bu zorluklarında kolay kolay aşılamayacağı belirtilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Kar Yağdığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında eve kar yağdığını görmesi hem aile hem de iş hayatında çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayatının güzel anlamda düzene gireceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatının Üstünde Kar Görmek
Rüya sahibinin çok sevinçli ve güzel bir haber alacağına, bunun üzerine hem maddi hem de manevi anlamda rahatlama yaşayacağına delalet eder. Kişinin yaptığı çalışmalar neticesinde iyi bir kazanç elde edeceğine, mal mülk sahibi olacağına ve rakiplerinin de bu durumda oldukça üzüleceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaz Mevsiminde Kar Yağdığını Görmek
Rüyada yaz mevsiminde ya da sıcak havalarda kar yağdığını görmek, iş veya özel yaşantınızda yaşayacağınız yanlışlıkların habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kar görmek, kişinin hayatında çeşitli düşmanları bulunacağına bu düşmanları teker teker alt edeceği demektir. Rüya sahibinin hayatında hasta birisi var ise şifa bulacağına, rahat ve huzurlu bir ömür geçireceği anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Küremek
Rüyada kar küremek, kişinin yenilenmesi ve kötülüklerden arınmasını sağlayacak değişikliklere yorulmaktadır. Rüyada kar küreme aracı görmek ise bir arkadaşınıza hem maddi hem de manevi anlamda yardımda bulunacağınıza delalet eder. Aynı zamanda rüya sözlüğü yorumcularına göre; bir şeyden ya da değiştirmek istediğiniz hayattan uzaklaşmaya başlayacağınıza yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yemek
Rüyada kar yediğini görmek, gerçek hayatta mevsim yaz ise bazı sorunlar yaşayacağınıza işaret eder. Eğer kış mevsiminde yediğinizi görmüş iseniz çok sevinçli haberler alacağınız anlamına gelmektedir. Bu tür rüya gören kişinin, rüyayı iyi betimlemesi gerekmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Erimesi
Rüyada yerlerdeki karların eridiğini görmek, yakın zamanda hem maddi hem de manevi anlamda bir zarara uğrayabileceğinize işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karın Altında Yürümek
Rüyada karın altında yürüdüğünü görmek, iş ya da özel hayatınız sorunlar yaşayabileceğinizi göstermektedir. Aynı zamanda bu rüya, bir yerden elde edilecek kazanca da işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Atmak
Rüyada kar atmak, yakın bir arkadaşa yardımda bulunmaya ya da önemli iş ortaklıkları kurmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karda Uyumak
Rüyada karda uyumak, rüya sahibinin çevresi ile bağlarını neredeyse tamamen kopardığını göstermektedir. Aynı zamanda bu rüya, kişi herhangi bir suç işlemişse, hapse girebileceğine de işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Erimesi
Rüyada yerlerdeki karların eridiğini görmek, yakın zamanda maddi veya manevi bir zarara uğrayabileceğinize ya da bir kaza geçirebileceğinize işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Fırtınası
Rüyada kar fırtınası ya da tipi şeklinde kar yağdığını görmek kötü bir durumu temsil eder. Bu kötü durum, içinde bulunduğunuz ve başarıya ulaşmak için kullanacağınız tüm gücü elinizden alan veya gerekli kaynaklara ulaşmanızı engelleyen şartları kapsayabilir. Bunun dışında kar fırtınası, özel hayatınızda bir kişiyle olan ilişkinizdeki bir probleme veya ilişkideki soğukluğa işaret ediyor olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yemek
Rüyada kar yediğini görmek, eğer gerçek hayatta mevsim yaz ise rüyayı gören kişinin bazı sorunlar yaşayacağına yorumlanır. Eğer kış mevsimi, yani kar yağabilecek bir zamanda ise rüyayı gören kişinin sevineceği bir olay olacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Süpürmek
Rüyada kar süpürdüğünüzü görmek, şu an geçirdiğiniz sıkıntılı dönemden kurtulmak için çaba gösterdiğinizi gösterir. Bu kötü durumdan kurtulmak için daha çok gayret göstermeniz gerektiğine, ancak eninde sonunda gösterdiğiniz bu gayretle bu dönemi atlatacağınıza yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kardan Adam Görmek
Rüyada kardan adam görmek, iş yaşantınızda bir konuda veya biri hakkında değerlendirme yaparken yalan söyleyeceğinizin, belki de yalan söylemeye mecbur kalacağınızın habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karda Kayak Yapmak
Rüyada kendinizi veya bir başkasını karda kayak yaparken görmek, korkularınızın üstesinden yavaş yavaş gelmeye başladığınızı gösterir. Ayrıca bir konudaki yeteneğinizi geliştireceksiniz demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaz Mevsiminde Kar Yağdığını Görmek
Rüyada yaz mevsiminde veya sıcak bir havada kar yağdığını görmek, iş hayatınızda ya da özel yaşantınızda bazen yanlış, hatta saçma sayılabilecek adımlar attığınıza işarettir. Yaptığınız bu yanlışlıklara dikkat etmeniz gerektiğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Yığıntısı Görmek
Rüyada büyük kar yığınları görmek, iş yerinizde sizi bazı zorlukların ve engellerin beklediğine yorumlanır. Görülen kar yığınının büyüklüğü ile doğru orantılı olarak bu zorlukların derecesi anlaşılabilir. İş arkadaşlarınızdan biri sizin ilerlemenizi engelleyecek planlar yapıyor olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çığ Görmek
Rüyada çığ görmek, bir akrabanız, iş arkadaşınız veya yakın bir dostunuz gibi çevrenizdeki kişilerden biri yüzünden sıkıntıya düşeceğinize yorumlanır. Rüyada çığın düştüğünü görmek, hiç beklemediğiniz, aklınızdan geçmeyen bir zamanda, hiç ummadığınız birinden şaşırtıcı bir haber alacaksınız demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Topu Oynamak
Rüyada kar topu oynadığınızı görmek, biraz rahatlamak ve sosyalleşmek için arkadaşlarınızla eğlenceli aktiviteler yapmaya ihtiyacınız olduğunu gösterir.. Aynı zamanda bu rüya, yakın çevrenizde arkadaşlarınızla aranızda bir rekabet ortamı oluşabileceğine de yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karın Altında Yürümek
Rüyada karın altında yürüdüğünüzü görmek, özel hayatınızda veya iş çevrenizde bir sorun yaşayabileceğinize yorumlanır.
Aynı zamanda bu rüya bir yerden kazanç elde edileceği şeklinde de yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karda Uyumak
Rüyada karda uyuduğunuzu görmek ya da rüyanızda açık bir alanda uyurken üzerinize kar yağdığını görmek, çevrenizle bağlarınızı neredeyse tamamen kopardığınızı gösterir. Yeni arkadaşlıklara ihtiyacınız olduğuna yorumlanır.
Karda uyumak, aynı zamanda, rüyayı gören kişi bir suç işlemişse, hapse girebileceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Üstünde Yürümek
Hayal edilen şeylere ulaşmak için aşılması gereken engellerin yakın bir zaman içinde aşılacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına ve rahata erileceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Altında Kalmak
Çok hayırlı bir işin içinde büyük bir başarı sağlandığı bir zamanda yaşanacak kötü bir durumdan ötürü istenmeyen olaylar yaşanacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine ve atılacak adımlar sayesinde güzel bir hayata sahip olunacağına delalet eder. Kişi, kendi kalıplarını kıracak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mevsimsiz Yağan Kar Görmek
Rüyayı gören kişinin, iş konusunda çok iyi bir çalışma ortaya koyduğu ve bu çalışma ile büyük başarılar kazandığı bir dönemde rakiplerin bazı oyunlar oynayacağına, bu yüzden işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Ve Köpek Görmek
Aile hayatı ile ilgili hayırlı bir adım atılacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, rahatsızlık veren bir durumla karşı karşıya kalınacağına, şansın kaçacağına ve alınacak bazı kararlar sayesinde düzelecek durumun zaman zaman yine kötü olaylara yol açacağına rivayet edilir. Aynı zamanda, rakiplerin yapacağı ayak oyunları yüzünden manevi olarak da çok sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar İzlemek
Hayır getirecek bir konuyla ilgili olarak çok önemli kararlar verileceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına ve ferahlığa çıkılacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Temmuz Ayında Kar Yağdığını Görmek
İş hayatı ve aile hayatı içinde yaşanacak çok güzel ve çok hayırlı bir olayın hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkacak bir durum yüzünden kötüye gideceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve iş konusunda zarar getirecek bir kişi ile tartışılacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Ve Buz Görmek
İş konusunda aile büyüklerinin büyük bir destek vereceğine, bu destek sayesinde rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, kazancının katbekat artacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve tartışmaların yakın bir zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Ve Yağmur Görmek
Zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Kar Görmek
Rüyayı gören kişinin, pek sevimli ve güzel olmayan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına ve sorunlu bir kişi yüzünden maddi olarak zarar edileceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Süpürdüğünü Görmek
İşle ilgili olarak sorun yaratan durumların kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizin Üstüne Kar Yağdığını Görmek
Anne baba duası alınması sayesinde işlerin kısa süre içinde açılacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Toplamak
Rüyayı gören kişinin, yaptığı ve yapacağı işler sayesinde kısa süre içinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, mutlu ve huzurlu bir evliliğe sahip olacağına ve hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İlkbaharda Kar Görmek
Beklenmeyen bir anda sorunlarla boğuşulmaya başlanacağına, dertlerin günden güne artacağına, yapılan hataların gittikçe artacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet edilir. Kişi, kendisini sorunlarla dolu bir dönemin içinde bulacak demektir. Arkadaşlarının vereceği moral ve destekle uzun süre ayakta kalacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kar Topu Oynamak
Rüyada kar topu oynamak, kişinin sosyal anlamda rahatlamaya ihtiyacı olduğunu göstermektedir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

471 Aktif
0 Üye ve 471 misafir
Bugün : 18173
Dün : 23857
Toplam : 48076493
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...