Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
2.9k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Denizde yüzmek, ehli için ilimde arza uttuğu Rüyada Yüzmek, Yüzdüğünü Görmeksonuca ulaşmaya, manen ilerlemek isteyen biri ise bunu başarmaya, memuriye. Yüzmek bazen hapse girmeye. Yüzerek kıyıya çıkmak bir arzasundan vazgeçmeye yahut sıkıntıdan kurtulmaya. Nehir yahut denizde yüzmek din ve itikat güzelliğine yahut tevekkülle tehlikeli bir yolculuğa çıkmaya delalet eder.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
selamete ermektir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

138 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
 
En İyi Yorum
Rüyada yüzmek, genel manasıyla başarı demektir. Rüyada yüzülen suyun durumu rüyanın anlamını temiz ya da pis olmasıyla tam ters yönde değiştirebilmektedir. Rüyasında yüzdüğünü gören kimse iş hayatında başarılı olacak denir. Ticaret ile uğraşılıyorsa yapılacak bir anlaşma veya ortaklık ile işlerin büyütüleceğine yorumlanır. Normal çalışan kimseler için yükselme ya da zam, prim, ikramiye vs. alma şeklinde yorumlanır.

Kimi yorumculara göre rüyada yüzmek görmek, yolculuğa çıkmak olarak yorumlanır. Eğer yüzdüğünüz su temiz ise yapılacak yolculuğun sonunda başarılı olunacak demişlerdir. Su kirli olursa tam aksi manaya gelmektedir. Rüyada yüzen kimse için devlette iş bulacağı ya da devlet tarafından mükafat göreceği de rivayet olunur.

Rüyada Yüzmek
Başarı, kıdem alma, yola çıkmak gibi manalara gelmektedir.denizden kum çıkarmak keyfinin ve moralinin kaçacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada Kirli Suda Yüzmek
Kirli, bulanık ve pis sularda yüzmek etik olmayan işlerden para kazanılacağına ve günaha işarettir.

Rüyada Denizde Yüzmek
Hedeflerin ve istenen şeyin gerçekleşeceğine, başarı elde etmeye yorumlanır. Kimi yorumculara göre rüyada denizde yüzmenin manası hapistir.

Rüyada Yüzerek Kıyıya Çıkmak
Yüzerek kıyıya çıkan kimsenin bir sıkıntısından kurtulacağı ya da hayalini kurduğu şeyden vazgeçeceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Nehirde Yüzmek
Nehir suyu temiz ve akıntısız ise huzur manasına gelir. Eğer akıntısı yüksek ve bulanık bir nehirde yüzülüyorsa bu günahların arttığına işarettir.

Rüyada Masmavi Denizde Yüzmek
Mavi, berrrak ve dalgasız denizde yüzen kimse için iş hayatında başarı ve özel hayatta huzur bulacağı rivayet olunur. Uçsuz bucaksız denizde yüzdüğünü ve orada rahat olduğunu gören kimse iyi bir iş veya müjdeli bir haber alacaktır denir.

Rüyada Gölde Yüzmek
Gölde yüzdüğünü gören kimse için yanlış işlerin peşinde olduğu ve bunları terk ederek iyi yola dönmesi gerektiği söylenmiştir.

Rüyada Dipten Yüzmek
Suyun altında yüzdüğünü gören kimse gizli işlerin peşindedir. Bu saklı, gizli işler bir gün başına iş açacaktır.

Rüyada Karada Yüzmek
Karada yüzdüğünü veya yüzmeye çalıştığını gören kimse için hapis ya da esaret hissedeceği bir durum meydana gelir.

Rüyada Yüzerken Korktuğunu Görmek
Korku hastalık demektir. Ayrıca düşmanlık görme ve üzüntü çekme gibi manalara da yorumlanır.

Rüyada Yüzememek (Rüyada Boğulmak)
Rüya sahibinin rüyasında yüzemediğini görmesi kişinin iş hayatında karşısına çıkacak olan zorluklara delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında yüzdüğünü görmek kişi için çok başarı kazanacağı iş yolculuğuna çıkacaktır. Kirli suda yüzdüğünü gören kimse kötü yollardan para kazanacak anlamındadır. Dipten yüzmek işleri herkesten gizleyerek yürüttüğünüzü işaret eder.
* Masmavi, berrak bir denizde yüzmek huzur, başarı, rahat olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
* Rüyada denizde, gölde, nehirde yahut havuzda yüzdüğünüzü görmek, bir çok günah işlediğinizden dolayı ruhunuzun azap çektiğine ve bu günahlardan arınmak için mutlaka ibadetlerinizi sıklaştırarak Cenab-ı Hakk’tan(CC) af ve magfiret etmesini talep etmenizin gerektiğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yüzmek
Rüyada denizde yüzdügünü gören kimse alimse ilimde arzu ettigi seye ve istegine kavusur. Denizde yüzüp sonra sahile çiksa, eger ilim talep ediyorsa onu terkeder. Rüyada deniz ve nehirde yüzmek rüya sahibinin dininin güzelligine ve itikadinin saglamligina isarettir. Karada yüzdügünü gören kimse hapsolunur. Yüzmede hissettigi çetinlik ve kolaylik nispetince ve sahile yakinligi miktarinca hapiste durur. Denizin derin yerine girdigini ve orada güzel ve hos bir sekilde yüzdügünü görse, büyük bir is veya büyük bir memuriyete girer. Suda yüzdügü halde korktugunu gören kimse korku hapislik veya bir hastaliga düser. Kendisini kurtaramayacak zannettigini görse, üzüntü ve keder içinde ölür. Yüzmesinde cesaret gösterse mezkur isten selamette olur. Rüyada kurumus görülen her deniz ve Göl ona nispet olunan kimsenin devletinin gitmesine isarettir. Suyunun yine oraya dönmüs görülmesi, ona nispet edilen kimsenin deuletinin yeniden dönmesine isarettir. Bir kimse suda yüzdügünü görse, bir düsmanlikta bulunur ve düsmanina galip gelir. Yüzmek için denize girdigini hatta deniz içinde görünmedigini görse, o kimsenin helak olmasina isarettir. Kendisini Suyun örttügünü ve orada öldügünü yahut suda boguldugunu gören kimse sehit olarak ölür. Bazi tabirciler de hata ve kusuru çok oldugu halde vefat eder dediler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yuzmek
Rüyada denizde, gölde, nehirde yahut havuzda yüzdügünüzü görmek, bir çok günah islediginizden dolayi ruhunuzun azap çektigine ve bu günahlardan arinmak için mutlaka ibadetlerinizi siklastirarak Cenab i Hakk tan(CC) af ve magfiret etmesini talep etmenizin gerektigine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada denizde yüzdügümi gören kimse alimse ilimde arzu ettigi seye ve istegine kavusur. Denizde yüzüp sonra sahile çiksa, eger ilim talep ediyorsa onu terkeder. Rüyada deniz ve nehirde yüzmek rüya sahibinin dininin güzelligine ve itikadinin saglamligina isarettir. Karada yüzdügünü gören kimse hapsolunur. Yüzmede hissettigi çetinlik ve kolaylik nispetince ve sahile yakinligi miktarinca hapiste durur. Denizin derin yerine girdiginl ve orada güzel ve hos bir sekilde yüzdügünü görse, büyük bir is veya büyük bir memuriyete girer. Suda yüzdügü halde korktugunu gören kimse korku hapislik veya bir hastaliga düser. Kendisini kurtaramayacak zannettigini görse, üzüntü ve keder içinde ölür. Yüzmesinde cesaret gösterse mezkur isten selamette olur. Rüyada kurumus görülen her deniz ve Göl ona nispet olunan kimsenin devletinin gitmesine isarettir. Suyunun yine oraya dönmüs görülmesi, ona nispet edilen kimsenin devletinin yeniden dönmesine isarettir. Bir kimse suda yüzdügünü görse, bir düsmanlikta bulunur ve düsmanina galip gelir. Yüzmek için denize girdigim hatta deniz içinde görünmedigini görse, o kimsenin helak olmasina isarettir. Kendisini Suyun örttügünü ve orada öldügünü yahut suda boguldugunu gören kimse sehit olarak ölür. Bazi tabirciler de hata ve kusuru çok oldugu halde vefat eder dediler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yüzmek
Denizde yüzmek, ehli için ilimde arza uttuğu sonuca ulaşmaya, manen ilerlemek isteyen biri ise bunu başarmaya, memuriye, Yüzmak bazen hapse girmeye, Yüzerek kıyıya çıkmak bir arzasundan vazgeçmeye yahut sıkıntıdan kurtulmaya, Nehir yahut denizde yüzmek ddin ve itikat güzelliğine yahut tevekkülle tehlikeli bir yolculuğa çıkmaya delalet eder.
Rüyasında yüzdüğünü gören kişi çok başarı kazanacağı iş yolculuğuna çıkacaktır. Kirli Suda yüzdüğünü gören kimse kötü yollardan para kazanacak anlamındadır. Dipten yüzmek işleri herkesten gizleyerek yürüttüğünüzü işaret eder.
Rüyasında yüzdüğünü gören kişi çok başarı kazanacağı iş yolculuğuna çıkacaktır. Kirli suda yüzdüğünü gören kimse kötü yollardan para kazanacak anlamındadır. Dipten yüzmek işleri herkesten gizleyerek yürüttüğünüzü işaret eder.
Masmavi, berrak bir denizde yüzmek huzur, başarı, rahat olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzmek ne anlama gelir?

Rüyada denizde yüzdügünü gören kimse alimse ilimde arzu ettigi seye ve istegine kavusur. Denizde yüzüp sonra sahile çiksa, eger ilim talep ediyorsa onu terkeder. Rüyada deniz ve nehirde yüzmek rüya sahibinin dininin güzelligine ve itikadinin saglamligina isarettir.
Rüyada Karada yüzdügünü gören kimse hapsolunur. Yüzmede hissettigi çetinlik ve kolaylik nispetince ve sahile yakinligi miktarinca hapiste durur.
Rüyada Denizin derin yerine girdigini ve orada güzel ve hos bir sekilde yüzdügünü görse, büyük bir is veya büyük bir memuriyete girer. Suda yüzdügü halde korktugunu gören kimse korku hapislik veya bir hastaliga düser.
Yüzmesinde cesaret gösterse mezkur isten selamette olur. Rüyada kurumus görülen her deniz ve göl ona nispet olunan kimsenin devletinin gitmesine isarettir.
Suyunun yine oraya dönmüs görülmesi, ona nispet edilen kimsenin deuletinin yeniden dönmesine isarettir. Bir kimse suda yüzdügünü görse, bir düsmanlikta bulunur ve düsmanina galip gelir.
Yüzmek için denize girdigini hatta deniz içinde görünmedigini görse, o kimsenin helak olmasina isarettir. Kendisini suyun örttügünü ve orada öldügünü yahut suda boguldugunu gören kimse sehit olarak ölür. Bazi tabirciler de hata ve kusuru çok oldugu halde vefat eder dediler.
Bir kimsenin rüyada denizde yüzdüğünü görmesi, arzu ve emeline kavuşmaya delâlet eder. İlim talep eden birinin rüyada denizde yüzdüğünü görmesi, o ilmi elde etmeye alâmettir.
Rüyada denizin tâ derinliklerine girdiğini ve orada güzel ve hoş bir şekilde yüzdüğünü görmek, büyük ve çetin bir işi başarmaya ve büyük memuriyete delâlet eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzmek
Başarı, kıdem alma, yola çıkmak gibi manalara gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada deniz veya ırmakta yüzdüğünü görmek, dinde salaha ve güzelliğe, sağlam itikada ve imanda kuvvete delâlet eder.
Bir kimsenin rüyada kendisini suyun örttüğünü ve orada öldüğünü görmesi, son nefeste şehid olarak can vermeye delâlet eder.
Bir kimsenin rüyada denizde kafası üzerine yüzdüğünü görmesi, tevbe etmeye ve işlediği günahlardan pişman olmaya işarettir.
Rüyada suda yüzdüğü halde korktuğunu görmek, korku, şiddet, hapislik veya bir hastalığa delâlet eder. Sahilden uzaklaştığı nisbette hastalığı ve hapisliği de uzar.
Bir kimsenin bir vadide düz olarak yüzdüğünü ve arzu ettiği yere vardığını görmesi, Sultanın hizmetine girmeye ve ondan menfaat elde etmeye delâlet eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzmek
Başarı, kıdem alma, yola çıkmak gibi manalara gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada denizde yüzdüğünü gören kimse alimse ilimde arzu ettiği şeye ve isteğine kavuşur. Denizde yüzüp so a sahile çıksa, eğer ilim talep ediyorsa onu terkeder. Rüyada deniz ve nehirde yüzmek rüya sahibinin dininin güzelliğine ve itikadının sağlamlığına işarettir.Karada yüzdüğünü gören kimse hapsolunur. Yüzmede hissettiği çetinlik ve kolaylık nispetince ve sahile yakınlığı miktarınca hapiste durur.Denizin derin yerine girdiğini ve orada güzel ve hoş bir şekilde yüzdüğünü görse, büyük bir iş veya büyük bir memuriyete girer.Suda yüzdüğü halde korktuğunu gören kimse korku hapislik veya bir hastalığa düşer. Kendisini kurtaramayacak zannettiğini görse, üzüntü ve keder içinde ölür. Yüzmesinde cesaret gösterse mezkur işten selamette olur. Rüyada kurumuş görülen her deniz ve göl ona nispet olunan kimsenindevletinin gitmesine işarettir. Suyunun yine oraya dönmüş görülmesi, ona nispet edilen kimsenin deuletinin yeniden dönmesine işarettir.Bir kimse suda yüzdüğünü görse, bir düşmanlıkta bulunur ve düşmanına galip gelir. Yüzmek için denize girdiğini hatta deniz içinde görünmediğini görse, o kimsenin helak olmasına işarettir.Kendisini suyun örttüğünü ve orada öldüğünü yahut suda boğulduğunu gören kimse şehit olarak ölür. Bazı tabirciler de hata ve kusuru çok olduğu halde vefat eder dediler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada denizde yüzdüğünü gören kimse alimse ilimde arzu ettiği şeye ve isteğine kavuşur. Denizde yüzüp sonra sahile çıksa, eğer ilim talep ediyorsa onu terkeder.
Bazı tabirciler yüzmek hapistir, derler. Bundan dolayı karada yüzdüğünü gören kimse hapsolunur. Ve hapislik halinde sıkıntıya düşer.
Yüzmede hissettiği çetinlik ve kolaylık nispetince ve sahile yakınlığı miktarınca hapiste durur.
Bir vadide düz olarak yüzdüğünü ve arzu ettiği yere vardığını görse, o kimse kahredici sultanın hizmetine girer ondan talep ettiği ihtiyacı meydana gelir. Ve melikten kuvvete nail olur. Vadide yüzmesinden korkarsa, o kimse o sultandan da korkar. Korkmayıp kurtuiursa, ondan da kurtulur.
Denizin derin yerine girdiğini ve orada güzel ve hoş bir şekilde yüzdüğünü görse, büyük bir iş veya büyük bir memuriyete girer, melik tarafından kudrete izzete ve kuvvete erişir.
-Denizde kafası üzerine yüzdüğünü görse, tevbe eder ve işlediği günaha pişman olur.
Denizde yüzdüğü halde denizin suyunun sakin olduğunu görse melikin hizmetine girer. İşte karışıklık meydana getirdiğinden dolayı melikin gazabına uğrar. Denizi geçti ise kurtuluşa erer.
Suda yüzdüğü halde korktuğunu gören kimse korku hapislik veya bir hastalığa düşer. Onun sahilden uzaklığı nispetince hapisliği ve hastalığı uzar. Kendisini kurtaramayacak zannettiğini görse, üzüntü ve keder içinde ölür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yüzmesinde cesaret gösterse mezkur işten selamette olur.
Bir sultanın dalgalı bir denizde yüzmek istediğini ve denizi yüzerek geçtiğini görmesi, diğer bir melikle karşılaşıp ve onu öldürmesine delalet eder.
Rüyada kurumuş görülen her deniz ve göl ona nispet olunan kimsenin devletinin gitmesine delalet eder. Suyunun yine oraya dönmüş görülmesi, ona nispet edilen kimsenin devletinin yeniden dönmesine delalet eder.
Deniz veya gölde yüzdüğü halde boğulduğunu ve karaya atıldığını balık gibi boğularak nehirden çıkarıldığını görse, o kimseye karada balığa arız olan sıkıntı gibi bir sıkıntı suda arız olur.
Bir insanın rüyada uykusundan uyanmadan önce yüzmekle sudan kurtulduğunu görmesi tabirce, suda yüzdüğü halde uyanmasından daha hoştur.
Bir kimse suda yüzdüğünü görse, bir düşmanlıkta bulunur ve düşmanına galip gelir.
Yüzmek için denize girdiğini hatta deniz içinde görünmediğini görse, o kimsenin helak olmasına delalet eder.
Kendisini suyun örttüğünü ve orada öldüğünü yahut suda boğulduğunu gören kimse şehit olarak ölür. Bazı tabirciler de hata ve kusuru çok olduğu halde vefat eder dediler.
Rüyada deniz veya nehirde yüzmek rüya sahibinin dininin güzelliğine ve itikadının sağlamlığına delalet eder. Bazı tabirciler, şüpheli olan bir şeyde itikadını düzgün eder. Bazıları da tevekkülle tehlikeli bir yolculukta bulunur, dediler.
Bir kimse rüyada suyun bacası üzerinden aktığını görse, sultan tarafından bir belaya düşer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzmek kişinin hayatta her istediğine zamanı gelince kavuşacağına delalet eder. Ancak yüzülen denizin temiz veya pis olması rüyanın anlamını değiştirir.
Rüyada yüzmek kuruntularınızdan, şüphelerinizden kurtulacağınıza ve rahatlayacağınıza işaret eder. Ayrıca rüyada yüzmek, yüzdüğünü gören kişinin iyi huylu, çevresine saygılı, hayırlı işleri yapmasından dolayıda çevresinde oldukça sevilen ve sayılan bir kişi olduğuna işaret eder. Bu kişi sözüne güvenilir ve güzel ahlaka sahiptir.

Rüyada denizde yüzmek; rüya sahibinin birtakım hedeflerinin olduğuna ve bu hedeflerine adım adım yaklaştığına delalet eder.

Rüyada okyanusta yüzmek; temiz, berrak görünen bir okyanusta yüzmek aile hayatının mutlu geçmesi ile iş hayatınıza da yoğunlaşarak büyük başarılar elde edecek ve iyi kazanç getirecek bazı işlerde bulunacağınız şeklinde tabir edilir. Sıkıntı ve dertlerinizin de sona ereceğine delalet eder.

Rüyada havuzda yüzmek ne demek; rüya sahibinin yaptığı işler ile yalnızca geçimini sağlayacağına ekstra birikim yapamayacağına delalet eder.

Rüyada sırt üstü yüzmek; güvendiğiniz bir kişinin sizi memnun edeceğine, çektiğiniz sıkıntıların sonunda refaha kavuşacağınıza delalet eder. Eğer yoğun bir dönem geçiriyorsanız dinlenmeye fırsat bulabileceğinize işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yunuslarla yüzmek; balık kısmet demektir. Yunus balığı ile yüzdüğünü görmek sıkıntılarınızın üstesinden sabrınız ve azminiz sayesinde geleceğinize, kısmetli bir kişi olduğunuza, şansınızın yaver gideceğine ve huzurlu, mutlu bir hayatınızın olacağına delalet eder.

Rüyada balina ile yüzmek; balina görmek de kısmete yorulur. Rüya sahibinin kısmetli olduğuna, işsizse iyi bir yerden iş teklifi alacağına delalet eder. Balina ile beraber yüzdüğünü görmek ise çok önemli bir işin başına geçerek büyük bir  sorumluluk alacağınıza ve çok çalışacağınıza yorulur.

Rüyada gece yüzmek; gece karanlıkta yüzmek zorlu bir dönem geçirileceğine, iş ile ilgili ufak sıkıntılar yaşayabileceğinize ve kötü niyetli bir kimse ile tanışabileceğinize işaret eder.

Rüyada şelalede yüzmek; şelale görmek rüya sahibinin hayal dünyasını zengin olduğuna, bahtının açık, şanslı bir kimse olduğuna işaret eder. Dolayısıyla rüyada şelale görmek hayırlı ve güzel rüyalardandır. Şelalede yüzdüğünü görmek aşk hayatınızın kötü ise yolunda gideceğine, mutlu olacağınıza ve sorunlarınızın çözüleceğine delalet eder. İçinizi ferah tutmanıza işaret eden bir rüyadır.

Rüyada ırmak görmek; hayırlı olaylar yaşayacağınıza, aşk hayatınızın düzene gireceğine, yeni kimseler ile tanışacağınıza delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzmek görmek
Rüyada denizde yüzmek, ehli için ilimde arzu ettiği sonuca ulaşmaya, manen ilerlemek isteyen biri ise bunu başarmaya, memuriyete, yüzmek bazen hapse girmeye, yüzerek kıyıya çıkmak bir arzusundan vazgeçmeye yahut sıkıntıdan kurtulmaya, nehir yahut denizde yüzmek din ve itikat güzelliğine yahut tevekkülle tehlikeli bir yolculuğa çıkmaya delalet eder.

Rüyasında yüzdüğünü gören kişi çok başarı kazanacağı iş yolculuğuna çıkacaktır. Kirli suda yüzdüğünü gören kimse kötü yollardan para kazanacak anlamındadır. Dipten yüzmek işleri herkesten gizleyerek yürüttüğünüzü işaret eder. Masmavi, berrak bir denizde yüzmek huzur, başarı, rahat olarak yorumlanır.

Rüyada denizde, gölde, nehirde yahut havuzda yüzdüğünüzü görmek, bir çok günah işlediğinizden dolayı ruhunuzun azap çektiğine ve bu günahlardan arınmak için mutlaka ibadetlerinizi sıklaştırarak Cenab-ı Hakk'tan(C.C) af ve mağfiret etmesini talep etmenizin gerektiğine delalet eder. Bir başka rivayete göre de: Rüyada denizde yüzdüğünü gören kimse alim ise ilimde arzu ettiği şeye ve isteğine kavuşur. Denizde yüzüp sonra sahile çıksa, eğer ilim talep ediyorsa onu terk eder. Rüyada deniz ve nehirde yüzmek rüya sahibinin dininin güzelliğine ve itikadının sağlamlığına işarettir. Karada yüzdüğünü gören kimse hapis olunur. Yüzmede hissettiği çetinlik ve kolaylık nispetince ve sahile yakınlığı miktarınca hapiste durur. Denizin derin yerine girdiğini ve orada güzel ve hoş bir şekilde yüzdüğünü görse, büyük bir iş veya büyük bir memuriyete girer. Suda yüzdüğü halde korktuğunu gören kimse korku, hapislik veya bir hastalığa düşer. Kendisini kurtaramayacak zannettiğini görse, üzüntü ve keder içinde ölür. Yüzmesinde cesaret gösterse mezkur işten selamette olur. Rüyada kurumuş görülen her deniz ve göl ona nispet olunan kimsenin devletinin gitmesine işarettir. Suyunun yine oraya dönmüş görülmesi, ona nispet edilen kimsenin devletinin yeniden dönmesine işarettir. Bir kimse suda yüzdüğünü görse, bir düşmanlıkta bulunur ve düşmanına galip gelir. Yüzmek için denize girdiğini hatta deniz içinde görünmediğini görse, o kimsenin helak olmasına işarettir. Kendisini suyun örttüğünü ve orada öldüğünü yahut suda boğulduğunu gören kimse şehit olarak ölür. Bazı tabirciler de hata ve kusuru çok olduğu halde vefat eder dediler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada deniz veya nehirde yüzdü¬ğünü görmek, inanç sağlamlığına, dinini güzelce yaşamaya, başarı ve mutluluğa işarettir.
Suda yüzdüğünü gören kimse, bi¬rine husumet duyar ve düşmanına galip gelir.
Rüyada denizde yüzdüğünü gören kimse, âlim ise ilimde arzu ettiği de¬recelere yükselir; eğitim görüyorsa bunu başarıyla tamamlar ve arzu et¬tiği şeye kavuşur; bir iş yapmak isti¬yorsa bunda başarılı olur.
Rüyada denizde yüzüp sonra sahi¬le çıktığını görmek, eğitimini yanda bırakmaya, ilim öğrenmekten veya bir işi yapmaktan vazgeçmeye işarettir.
Rüyada denizin derin yerine gir¬diğini ve orada güzel ve rahat bir şekilde yüzdüğünü görmek, önemli bir işin başına geçmeye veya büyük bir memuriyete işarettir.
Rüyada yüzmek için denize girdi¬ğini ve deniz içinde görünmediğini görmek, helak olmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzmek, genel manasıyla başarı demektir. Rüyada yüzülen suyun durumu rüyanın anlamını temiz ya da pis olmasıyla tam ters yönde değiştirebilmektedir. Rüyasında yüzdüğünü gören kimse iş hayatında başarılı olacak denir. Ticaret ile uğraşılıyorsa yapılacak bir anlaşma veya ortaklık ile işlerin büyütüleceğine yorumlanır. Normal çalışan kimseler için yükselme ya da zam, prim, ikramiye vs. alma şeklinde yorumlanır.
Kimi yorumculara göre rüyada yüzmek görmek, yolculuğa çıkmak olarak yorumlanır. Eğer yüzdüğünüz su temiz ise yapılacak yolculuğun sonunda başarılı olunacak demişlerdir. Su kirli olursa tam aksi manaya gelmektedir. Rüyada yüzen kimse için devlette iş bulacağı ya da devlet tarafından mükafat göreceği de rivayet olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bulanık suda yüzmek
Rüyada bulanık bir suda yüzdüğünü görmek, sıkıntı, üzüntü ve huzursuzluklara işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada berrak suda yüzmek
Rüyada berrak bir suda yüzdüğünü görmek, kimse ilim arzularına kavuşur, bekar ise evlenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada karada yüzmek
Rüyada karada yüzdüğünü görmek, hapsedilmeye, ceza evine düşmeye işaret eder..
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bulanık ve kirli bir denizde yüzmek
Rüyada bulanık ve kirli bir denizde yüzmek, sıkıntılı günler kapıda.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada temiz suda boğulmak
Rüyada temiz suda boğulmak, büyük miktarda para ve mal elde etmeye yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizde yüzerken batarak kaybolmak
Rüyada denizde yüzerken batarak kaybolduğunu görmek, ömrünün bitmesi yakındır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Suda Yüzmek
Kirli, bulanık ve pis sularda yüzmek etik olmayan işlerden para kazanılacağına ve günaha işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizde Yüzmek
Hedeflerin ve istenen şeyin gerçekleşeceğine, başarı elde etmeye yorumlanır. Kimi yorumculara göre rüyada denizde yüzmenin manası hapistir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzerek Kıyıya Çıkmak
Yüzerek kıyıya çıkan kimsenin bir sıkıntısından kurtulacağı ya da hayalini kurduğu şeyden vazgeçeceği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nehirde Yüzmek
Nehir suyu temiz ve akıntısız ise huzur manasına gelir. Eğer akıntısı yüksek ve bulanık bir nehirde yüzülüyorsa bu günahların arttığına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Masmavi Denizde Yüzmek
Mavi, berrrak ve dalgasız denizde yüzen kimse için iş hayatında başarı ve özel hayatta huzur bulacağı rivayet olunur. Uçsuz bucaksız denizde yüzdüğünü ve orada rahat olduğunu gören kimse iyi bir iş veya müjdeli bir haber alacaktır denir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Yüzmek
Gölde yüzdüğünü gören kimse için yanlış işlerin peşinde olduğu ve bunları terk ederek iyi yola dönmesi gerektiği söylenmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dipten Yüzmek
Suyun altında yüzdüğünü gören kimse gizli işlerin peşindedir. Bu saklı, gizli işler bir gün başına iş açacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karada Yüzmek
Karada yüzdüğünü veya yüzmeye çalıştığını gören kimse için hapis ya da esaret hissedeceği bir durum meydana gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzerken Korktuğunu Görmek
Korku hastalık demektir. Ayrıca düşmanlık görme ve üzüntü çekme gibi manalara da yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzememek (Rüyada Boğulmak)
Rüya sahibinin rüyasında yüzemediğini görmesi kişinin iş hayatında karşısına çıkacak olan zorluklara delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YÜZMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada yüzdüğünü gören kişinin isteklerine ve hayallerine erişeceği ve iş hayatında büyük kazançlar, başarılar elde edeceği bir döneme gireceği şeklinde tabir edilir. Manevi olarak rüyada yüzmenin karşılığı ise şüphelerinden kurtulması, rahata, feraha ermesi şeklindedir. Rüyayı gören kişi eğer ticaret ile uğraşıyorsa yapacağı bir ortaklık veya bir anlaşma sonrasında işlerini daha büyüteceğine delalet eder. Eğer rüya sahibi normal bir çalışan kademe atlayacağı, yükseleceği, kazancının ise prim, zam, ikramiye gibi nedenlerle yükseleceği şeklinde yorumlanır.
Rüyada yüzme için yapılan farklı bir yorumda ise yolculuğa çıkma anlamına geldiği söylenir. Burada yüzülen su temiz ise bu yolculuğun hayırlı olacağı, kirli ise sıkıntılı durumlar olacağı anlamına gelmektedir. Bir diğer tabir ise rüyada yüzen kimsenin devlette iş bulacağı veya devlet tarafından ödüllendirileceği şeklindedir. Eğer karada yüzüyorsanız hapis cezası anlamına gelir. Bu sırada yüzerken hissettiğiniz zorluk ve sahile uzaklık bakımından hapis süreniz uzar ya da kısalır. Rüyada yüzmek ile alakalı olarak görülen rüyaların yorumları, duruma göre aşağıdaki konu başlıkları altında derlendi.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YÜZME BİLMEDİĞİ HALDE YÜZDÜĞÜNÜ GÖRMEK
Rüyada yüzme bilmediği halde yüzdüğünü görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, takdir toplayacak işler yapacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DENİZDE YÜZMEK
Rüyada denizde yüzmek, rüyayı gören kişinin, çok başarılı olabileceği ve çok iyi ve başarılı işlere imza atabileceği bol şanslı bir döneme girdiğine ve bu dönemi çok iyi değerlendirirse çok iyi yerlere geleceğine tabir edilir. Aynı zamanda, yapılan başarılı çalışmalar sayesinde çok rahat bir hayat sürüleceğine işaret edilir.
Rüyada denizde yüzdüğünü görmek, rüya sahibinin, eğitim ile ilgili birisi ise eğer, gerçekleştirmek istediği her şeyi yapabileceğine ve sorunlarından kurtulacağına alamet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bulanık denizde yüzmek
Girilen bir proje içinde bazı kişilerle aranın bozulmasına, bu kişilerden düşmanlık görülmesine, işlerin aksatılmasına, büyüksorunların yaşanmasına, maddi ve manevi olarak çok büyük zarara uğranılmasına, zor bir dönem geçirilmesine ve elde bulunan gayrimenkullerden bir kısmının satılmasına yorulur. Ayrıca, eşler arasında tartışma çıkacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına ve bir hırsızlık olayına maruz kalınacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA OKYANUSTA YÜZMEK
Rüyada okyanusta yüzmek, çok hayırlı bir rüyadır. Okyanusta yüzen kişi çok geniş ufuklara açılan işlere girişir ve iş hayatında hatırı sayılır bir servet ve saygınlık elde eder. Maddi açıdan zenginlik ve refaha işaret eden rüya, kişinin her türlü dileğinin ve hayalinin gerçek olacağını da işaret eder. Özellikle iş yaşamında çok büyük başarılar elde edileceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAVUZDA YÜZMEK
Rüyada havuzda yüzmek, hayal kırıklığı yaşamaya, emeklerin karşılığında nankörlük, hayırsızlık ve vefasızlık görmeye, incinmeye, üzülmeye, moral bozukluğu yaşamaya, üzgün ve mutsuz olmaya rivayet edilir. Rüya sahibinin hayatında bir anda tatsız ve olumsuz olayların meydana geleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine alamet eder. Bu rüya şanssızlık anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AKARSUDA YÜZMEK
Bu rüya, gören için hayırlara vesile olarak sayılır. Rüyada akarsuda yüzdüğünüzü gördüyseniz , gerçek yaşamdaki enerjinizin çok iyi olacağına , bu enerji ile çevrenizde bulunan insanları da olumlu yönde etkileyeceğinize, zihnen güçlü olduğunuz için kendinizi her zaman rahatlamış ve arınmış hissedeceğinize işaret eder.
Akarsuyun berrak ve sürekli olarak pırıl pırıl aktığını gördüyseniz , o zaman sizinde ömrünüzün bu şekilde çok güzel ve sorunsuz geçeceğine, tüm sıkıntılardan kurtulup feraha kavuşacağınıza , ilerleyen zamanlarda zihninizi boşaltacağınıza ve bedenen çok rahat olacağınıza delalet eder.
Hem berrak hem de tertemiz olan bir akarsuda yüzdüğünüzü gördüyseniz o zaman hem bedenen hem de ruhen çok rahat olacağınıza, mutlu olup yüksek enerji elde edeceğinize , mutlu olduğunuz için çevrenizdeki insanlarında sizin gibi çok mutlu olacaklarına ve sizden aldıkları enerji ile çok mutlu bir yaşam süreceklerine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YÜZMEYİ ÖĞRENMEK
Rüyada yüzme öğrenmek düşmanlarıyla nasıl baş edeceği konusunda kendini geliştirmeye işaret eder. Kişi, rüyada yüzme öğrenirken derinlere kadar yüzüp kaybolduğunu görürse perişan olacağının işaretçisidir.
Rüyada yüzme öğrenmek , denizde öğrenmekteyse ilim öğrenmeye işaret eder. Dindar kadın için rüyada yüzme öğrendiğini görmek, o kadının peygamberin sünnetine aykırı bir iş yapacağı manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SIRT ÜSTÜ YÜZMEK
Rüyada sırt üstü yüzmek, Rüyada yüzdüğünü görmek, kişinin çok yorulduğunu ve dinlenmeye ihtiyacı olduğunu simgeler. Sırt üstü yüzmek ise güvendiği bir işin, bir kişinin onu memnun edeceğine, çektiği sıkıntıların sonunda feraha kavuşup zevk ve sefa peşinde koşacağına işarettir. Rüyada yüzmek yada sırt üstü yüzmek hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kişi çektiği zorlukların uğradığı haksızlıkların karşısında çok sıkıldığının göstergesidir. Fakat, beklemediği bir zaman da hak ettiği mutluluğa huzura ve büyük bir paraya kavuşmasına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YÜZME HAVUZU GÖRMEK
Rüyada havuz görmek eli açık, geniş gönüllü, yardım sever ve yüce duygulara sahip olan bir kimse demektir. Rüyasında havuz gören kişi bu yüce gönüllü kişinin desteğini alacaktır. Havuzun içinde temiz su olması çok iyidir, bu rüya sahibinin şansının ve kısmetinin açık olduğuna, hep ileri gideceğine ve başarılı işler yapacağına delalet eder. Ve kişinin sıkıntılarından, yaşadığı üzüntü ve zorluklardan tamamen kurtulacağı anlamına gelir. Eğer bir kimse havuzdan dini bir vecibeyi yerine getirdiğini görürse tüm dertlerinden kurtulacaktır. Bazı rüya tabirlerinde havuz kadını simgeler. Eğer havuz doluysa hem hoş hem de aklı başında bir kadına delalet eder. Dolu bir havuzdan su içtiğini gören kişinin de bu özelliklerde bir hanımla izdivaç yapacağı yorumu yapılır.
Rüyada havuz görmek hayırlı şekillerde yorumlanmaz. Havuza giren dibe kadar inmeyi başaran kişi birine âşık olacak ve onun peşinden koşacak demektir. Eğer rüya sahibi kendini havuzun içinde boğulurken görürse bu onun yaşayacağı sıkıntılı günlere işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BARAJDA YÜZMEK
Rüyada Barajda Yüzmek, Bu rüyayı gören kişinin bütün sıkıntılarından ve bütün dertlerinden kurtulacağına işaret etmektedir. Rüyada barajda yüzmek kişinin tez zamanda iyi bir iş bulacağına işaret eder. Bu rüyayı gören kimse yaşamış olduğu sıkıntılardan kurtulacak ve hayal ettiği şeylere ulaşacaktır. Rüyada barajda yüzdüğünü gören kişi hayalini kurduğu şeylerin yakın zamanda olacağını işaret eder. Bu rüyayı gören kimse hayalini kurduğu işine kavuştuktan sonra bir anda başarıya kavuşacak işlerinde oldukça başarı sağlayacaktır. Bu kişinin iş yaşamında ani değişiklikler yaşanacaktır. Rüyayı gören kişi tez zamanda zenginliğe kavuşacak bol rızık sahibi olacaktır. Rüya sahibinin ailesiyle arasında problemleri varsa ailesiyle arasında olan bütün problemlerin giderilmesiyle güzel bir yaşam içerisinde hayatını idame ettirecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAPLICADA YÜZMEK
Rüyada kaplıcada yüzmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SU İÇİNDE YÜZMEK
Rüyada suda yüzmek, hayırlı olan bu rüya kişinin her anlamda başarı elde edip hayatını huzur ve mutluluk içinde geçireceğine yorumlanır. Rüyasında suda yüzen kimse, tüm beklentilerini elde ederek toplum karşısında daima ön planda tutulur. Rüyada suda yüzmek, zorluklara göğüs gelemeye, başarılı süre gelen hayata, güçlü kudret sahibi kimselere, başarı sağlamaya işaret edilir. Kişinin rüyasında suda yüzdüğünü görmesi aynı zaman da gözünü daldan budaktan sakınmayan cesur, girdiği her işte başarı sağlayan yapıya sahip olduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA GÖLDE YÜZMEK
Rüyada gölde yüzmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında geçmiş yıllarda yaptığı hatalardan ve işlediği günahlardan çok büyük bir pişmanlık duyduğuna, bu pişmanlıklardan kurtulmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, uzun bir zamandan beri tövbe edip Allah’tan af dilediğine ve ne yaparsa yapsın çektiği azabın bir türlü azalmadığına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DEREDE YÜZMEK
Rüyada derede yüzmek, uzun süren çabalar sonucunda kişinin zorluklardan yılmadan yolunda devam etmesine ve istediği başarıyı elde etmesine yorumlanır. Yüzülen derede su çoksa kişinin kazancının artması anlamına gelir, az bir dere suyunda yüzmek ise, yapılan işlerden elde edilen gelirin kişinin beklentilerini karşılamıyor demektir. Bekarlar için çok sayıda kısmete sahip olmak demek olan rüya evli kimseler için çok çocuklu bir aile sahibi olmak anlamına da gelir. İslami olarak derede yüzen kişilerin İslam kurallarına uygun bir yaşam şeklini sürdürdükleri gibi, gerçek yaşamlarında her zaman yoksullara yardım eden ve sahip olduklarını ihtiyacı olanlarla paylaşmaktan çekinmeyen, sevabı bol, hayırlı kazançlar elde eden insanlar olurlar. Temiz bir dere suyunda yüzmek kişinin hiç sorun yaşamadan hayatını sürdüreceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yunus balığı ile yüzmek
Kişinin, çok kısmetli biri olduğu, yakın bir zaman içinde gireceği bir iş sayesinde çok büyük bir bolluk ve berekete kavuşacağı, sorunlarının üstesinden sabrı ve azmiyle geleceği, moralinin çok yüksek olacağı ve endişe yaratan bütün konulara çözüm bulacağı anlamına gelir. Ayrıca tartışmaların ve ayrılıkların son bulacağına ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gece yüzmek
Büyük bir zorluğa sebep olacak bir işte ilerlemeye, bu işte güçlükle de olsa kazanç elde etmeye çalışmaya, karanlık kişilerle tartışmaya, zorlu bir dönem içinde kalmaya ve zarara uğramaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YÜZMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada yüzdüğünü gören kişinin isteklerine ve hayallerine erişeceği ve iş hayatında büyük kazançlar, başarılar elde edeceği bir döneme gireceği şeklinde tabir edilir. Manevi olarak rüyada yüzmenin karşılığı ise şüphelerinden kurtulması, rahata, feraha ermesi şeklindedir. Rüyayı gören kişi eğer ticaret ile uğraşıyorsa yapacağı bir ortaklık veya bir anlaşma sonrasında işlerini daha büyüteceğine delalet eder. Eğer rüya sahibi normal bir çalışan kademe atlayacağı, yükseleceği, kazancının ise prim, zam, ikramiye gibi nedenlerle yükseleceği şeklinde yorumlanır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Masmavi, berrak bir denizde yüzmek huzur, başarı, rahat olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YÜZME BİLMEDİĞİ HALDE YÜZDÜĞÜNÜ GÖRMEK
Rüyada yüzme bilmediği halde yüzdüğünü görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, takdir toplayacak işler yapacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine yorulur.RÜYADA YÜZMEYİ ÖĞRENMEK
Rüyada yüzme öğrenmek düşmanlarıyla nasıl baş edeceği konusunda kendini geliştirmeye işaret eder. Kişi, rüyada yüzme öğrenirken derinlere kadar yüzüp kaybolduğunu görürse perişan olacağının işaretçisidir.
Rüyada yüzme öğrenmek , denizde öğrenmekteyse ilim öğrenmeye işaret eder. Dindar kadın için rüyada yüzme öğrendiğini görmek, o kadının peygamberin sünnetine aykırı bir iş yapacağı manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzmek Anlamı ve Yorumu
Rüyada yüzmek, genel manasıyla başarı demektir. Rüyada yüzülen suyun durumu rüyanın anlamını temiz ya da pis olmasıyla tam ters yönde değiştirebilmektedir. Rüyasında yüzdüğünü gören kimse iş hayatında başarılı olacak denir. Ticaret ile uğraşılıyorsa yapılacak bir anlaşma veya ortaklık ile işlerin büyütüleceğine yorumlanır. Normal çalışan kimseler için yükselme ya da zam, prim, ikramiye vs. alma şeklinde yorumlanır.
Kimi yorumculara göre rüyada yüzmek görmek, yolculuğa çıkmak olarak yorumlanır. Eğer yüzdüğünüz su temiz ise yapılacak yolculuğun sonunda başarılı olunacak demişlerdir. Su kirli olursa tam aksi manaya gelmektedir. Rüyada yüzen kimse için devlette iş bulacağı ya da devlet tarafından mükafat göreceği de rivayet olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Suda Yüzmek
Kirli, bulanık ve pis sularda yüzmek etik olmayan işlerden para kazanılacağına ve günaha işarettir.Rüyada Denizde Yüzmek
Hedeflerin ve istenen şeyin gerçekleşeceğine, başarı elde etmeye yorumlanır. Kimi yorumculara göre rüyada denizde yüzmenin manası hapistir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzerek Kıyıya Çıkmak
Yüzerek kıyıya çıkan kimsenin bir sıkıntısından kurtulacağı ya da hayalini kurduğu şeyden vazgeçeceği şeklinde yorumlanır.Rüyada Nehirde Yüzmek
Nehir suyu temiz ve akıntısız ise huzur manasına gelir. Eğer akıntısı yüksek ve bulanık bir nehirde yüzülüyorsa bu günahların arttığına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Masmavi Denizde Yüzmek
Mavi, berrrak ve dalgasız denizde yüzen kimse için iş hayatında başarı ve özel hayatta huzur bulacağı rivayet olunur. Uçsuz bucaksız denizde yüzdüğünü ve orada rahat olduğunu gören kimse iyi bir iş veya müjdeli bir haber alacaktır denir.
Rüyada Gölde Yüzmek
Gölde yüzdüğünü gören kimse için yanlış işlerin peşinde olduğu ve bunları terk ederek iyi yola dönmesi gerektiği söylenmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dipten Yüzmek
Suyun altında yüzdüğünü gören kimse gizli işlerin peşindedir. Bu saklı, gizli işler bir gün başına iş açacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzmek
Rüyada yüzdüğünü gören kişi hayatta her istediğine ve ideallerine kavuşur. Başladığı her işten kazançlı çıkar, attığı her adımı kendi lehine sonlandırır. Rüyada denize balıklama girdiğini gören kişi hatalarından ders çıkarmasını bilir ve aynı yanlışlara tekrar düşmez. Rüyada yüzdüğünü gören kişi tüm şüphe, kuruntu ve sıkıntılarından kurtularak esenliğe ve ferahlığa kavuşur.
Ticaretteki rakiplerine ve hayatındaki hasımlarına karşı her zaman galibiyet elde eder ve onların eline koz vermez. Rüyada yüzdüğünü gören kişi güzel ahlakı, güzel davranışları ve yaptığı hayırlı işler sayesinde etrafında iyi anılır, itibar, saygı ve sevgi görür. Rüyada denizde olduğunu ve korktuğunu görmek endişeye, kuruntuya ve mahpusluğa işaret eder. Sahilden ayrıldığını ve sahilin çok uzakta kalıp, görünmez olduğunu görmek sağlık sorunlarına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizde Yüzmek
Rüyada denizde yüzmek âlim olmaya, işinde başarılar elde etmeye, okulunda birincilik almaya delalet eder. Rüyada denizde ya da büyük bir su birikintisinin içinde yüzdüğünü gören kişinin aynı zamanda çok ahlaklı, inançlı ve iyi niyetli bir kişi olduğu yorumu yapılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Derin Denizde Yüzmek
Rüyada derin bir denizde zorlanmadan yüzen kişi büyük bir iş alacak ve ondan büyük bir kazanç elde edecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizde Boğulmak
Rüyada denizde boğulduğunu gören bir kişi kutsal bir yolda ölecek ve şehitlik mertebesine ulaşacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Yüzdüğünü Görmek
Rüyada gölde yüzdüğünü gören kişi tabir yerindeyse eğer tükürdüğünü yalayacak ve rest çektiği bir kapıya tıpış tıpış geri dönecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karada Yüzdüğünü Görmek
Rüyada karada yüzdüğünü görmek hayırlı bir işe işaret etmez. Rüya sahibi için, hapis yolu olarak tabir edilir. Rüyasında karada yüzdüğünü gören kişi ceza evine düşecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzmek İstemek
İş hayatında ya da aile hayatında yaşanan sıkıntılardan kurtulmak için bazı adımlar atmak için çaba gösterildiğine, bu adımların atılması sayesinde büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine ve eş, dost ve akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edileceğine yorulur. Aynı zamanda, çok arzulanan bir konuyla ilgili bir yatırım yapılacağına ve bu yatırımla birlikte işlerin büyütüleceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Havuzda Yüzmek
Kişinin, yaptığı işlerle sadece kısa vadeli ve küçük kazançlar elde edeceği, eline geçen kazancın sadece kendi geçimine yeteceği, sevdiği kişilerle huzurlu bir hayat geçireceği ve kendi yağında kavrulup gideceği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nehirde Yüzmek
Gerçekleştiren çalışmaların sadece belli büyüklükteki bölümlere ulaşacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına ve rakiplerin bir adım önünde olunacağına delalettir. Ayrıca, hayallere zahmet çekerek kavuşulacağına ve arkadaşlarla pek iyi geçinilemeyeceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzmek Ve Balık Görmek
İş hayatında birçok projenin gerçekleştirilmesi ile kazancın günden güne daha da artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzmek Ve Dalmak
Çok zor geçecek bir dönemin ardından işle ilgili olarak güzel gelişmelerin yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, bu iş sayesinde çok büyük bir itibara kavuşulacağına ve herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Okyanusta Yüzmek
Aile hayatının huzurlu ve mutlu geçmesi sayesinde iş hayatına ağırlık verileceği, çok büyük kazanç getirecek bazı adımlar atılacağı, işle ilgili bir seyahate çıkılacağına, bu seyahatten çok hayırlı kararlar ve sonuçlarla dönüleceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, dertlerin sona ereceğine ve sıkıntılı bir kişiye yardım edileceğine rivayet edilir. Aynı zamanda, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için bazı kişilere ya da kurumlara başvurulacağına ve tedavi için verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çamurlu bir denizde yüzmek
Rüyada çamurlu bir denizde yüzmek, tehlikeler atlatmaya, günaha girmeye, hak yolundan uzaklaşmaya, felaketler yaşamaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dalgalı denizde yüzmek
Rüyada dalgalı denizde yüzmek, iş hayatında önemli projelere imza atmaya, başarı elde etmeye, mal ve mülk edinmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada derin bir denizde zorlanmadan yüzmek
Rüyada derin bir denizde zorlanmadan yüzmek, rüyayı gören kişinin yaptığı işlerden olayı büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fırtınalı bir denizde yüzmek
Rüyada fırtınalı bir denizde yüzdüğünü görmek, endişelerden kurtulup huzur bulmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kirli bir denizin içinde bulunup yüzmek
Rüyada kirli bir denizin içinde bulunup orada yüzmek, harama ve şaibeye bulaşacağınıza, zinaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bulanık bir denizde yüzmek
Rüyada bulanık bir denizde yüzdüğünü görmek, günah işlemeye, olumsuz ve nahoş olaylar yaşamaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çirkin bir denizde yüzmek
Rüyada çirkin bir denizde yüzmek, sizi uğraştıracak bir işte başarı elde edeceğinize işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizde yüzmek için uğraşmak
Rüyada denizde yüzmek için uğraşmak, bir işe girerek onunla uğraşmak olarak yorumlanır.Yani zahmetli bir işin başındasınız. Bir rivayete göre tutuklanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dalgalı denizde yüzmek
Rüyada dalgalı denizde yüzmek, iş hayatında önemli projelere imza atmaya, başarı elde etmeye, mal ve mülk edinmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizde boğulmak
Rüyada denizde boğulduğunu görmek, işlerinize sıkı sıkıya tutunduğunuza işaret eder. Bazı yorumculara göre zorluk ve sıkıntıları aşmaya, rahata ermeye yorumlanır. Aynı zamanda Rüyada denizde boğulmak, şehitlik mertebesinde bir ölüme işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada suda boğulduğunu görmek
Rüyada suda boğulduğunu görmek, çok fena ve uğursuz bir rüya olarak yorulur ki, bir ölüm tehlikesi atlatacağınıza ya da sevdiğiniz birini kaybedeceğinize delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pis suda boğulmak
Rüyada pis suda boğulmak, rüya sahibinin Allah yolundan saptığına, günaha girdiğine, kötülüğe, üzüntüye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sahilden ayrıldığını sahilin çok uzakta kalıp görünmez olduğunu görmek
Rüyada sahilden ayrılmak ve sahilin çok uzakta kalıp görünmez olduğunu görmek, sağlık sorunları yaşayacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzerek denizden çıkmak
Rüyada yüzerek denizden çıkmak, tutsaklıktan, sıkıntılarda ve borçlardan kurtulmaya, hasta kimse için şifa bulmaya işaret eder. Rüyada yüzerek denizden çıkmak ise o işin içinden, beladan, kurtulmak istediği durumdan çıkar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kirli bir denizden yüzerek çıkmak
Rüyada kirli bir denizde yüzerek çıkmak, harama ve kötülüklere bulaşacağınıza sonrasında da pişmanlık duyup yanlışlardan, hatalardan dönmeye, hidayete ermeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sörf yapmak
Rüyada sörf yapmak, benliğin ve Evren’in dişil yönünün gücünü kabul edip kontrol altına almak. Aynı zamanda sezgili (su) ve bilinçli (sörfçü) benlikler arasındaki dengeyi de gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzememek (Rüyada Boğulmak)
Rüya sahibinin rüyasında yüzemediğini görmesi kişinin iş hayatında karşısına çıkacak olan zorluklara delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzerken Korktuğunu Görmek
Korku hastalık demektir. Ayrıca düşmanlık görme ve üzüntü çekme gibi manalara da yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karada Yüzmek
Karada yüzdüğünü veya yüzmeye çalıştığını gören kimse için hapis ya da esaret hissedeceği bir durum meydana gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmur Suyunda Yüzmek
Çok sıkıntı yaratacak bir durumun altından büyük bir azim örneği göstererek çıkmaya, işleri yoluna sokmaya, maddi açıdan iyi bir duruma gelmeye, terfi almaya, başı sıkışan bir arkadaşa yardım etmeye, kısa zamanda çok büyük bir zenginliğe kavuşmaya ve rahata ermeye tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında yüzdüğünü gören kişi çok başarı kazanacağı iş yolculuğuna çıkacaktır. Kirli suda yüzdüğünü gören kimse kötü yollardan para kazanacak anlamındadır. Dipten yüzmek işleri herkesten gizleyerek yürüttüğünüzü işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada suda yüzmek benliğin gizli yönleriyle ilişki kurma ya da bilinçaltının belirli bir yönüne odaklanma arzusunu gösterir. Muhakkak başarmak istediğiniz bir konuda başarılı olmayı simgeler.. Benliğinizin dişil yönünün ağır basması.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada su sezgisel yönünüzü ve bilinçaltınızı simgeler. Rüyada yüzerken vücudun su içinde kalan kısmıyla ilgili olarak ruhsal ve günlük olaylar arasındaki dengenin biraz ruhsal olaylar yönüne kayması.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada temiz bir suda yüzdüğünü görmek, kişiliğiniz ve tavırlarınızdan dolayı seaygı ve sevgi görmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada havuzda yüzdüğünü görmek, hayal kırıklığı yaşayacaksınız, nankörlük ve vefasızlık göreceksiniz. Üzüntü ve sıkıntı yaşayacaksınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizde yüzmek için uğraşmak, bir işe girerek onunla uğraşmak olarak yorumlanır.Yani zahmetli bir işin başındasınız. Bir rivayete göre tutuklanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Altında Yüzmek
Uzun bir süreden beri kötü giden işlerin açılacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bulanık Denizde Yüzmek
Girilen bir proje içinde bazı kişilerle aranın bozulmasına, bu kişilerden düşmanlık görülmesine, işlerin aksatılmasına, büyüksorunların yaşanmasına, maddi ve manevi olarak çok büyük zarara uğranılmasına, zor bir dönem geçirilmesine ve elde bulunan gayrimenkullerden bir kısmının satılmasına yorulur. Ayrıca, eşler arasında tartışma çıkacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına ve bir hırsızlık olayına maruz kalınacağına tabir edilir.Rüyada Karada Yüzmek
Karada yüzdüğünü veya yüzmeye çalıştığını gören kimse için hapis ya da esaret hissedeceği bir durum meydana gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karada Yüzmek
Karada yüzdüğünü veya yüzmeye çalıştığını gören kimse için hapis ya da esaret hissedeceği bir durum meydana gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzememek (Rüyada Boğulmak)
Rüya sahibinin rüyasında yüzemediğini görmesi kişinin iş hayatında karşısına çıkacak olan zorluklara delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğuk Suda Yüzmek
İş hayatında çok büyük zorluklar içerisinde çalışmaya, sıkıntılarla boğuşmaya, kazancı borçları kapamak ve işleri ayakta tutmak için harcamaya, manevi açıdan büyük moral kaybı yaşamaya, aile bireylerinden biri ile tartışma yaşamaya, eğitim hayatında bir problemle karşılaşmaya, yapılan işlerde hayır görmemeye ve üzüntü duymaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Berrak Suda Yüzmek
Yapılan çalışmalardan çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edileceği, çalışmaların çok ses getireceği, dertlerin ve üzüntülerin biteceği, iş hayatında herhangi bir sorunla karşılaşılmayacağı, kötü kişilerin haneden uzaklaştırılacağı, kırılan kalplerin tekrar biraraya geleceği ve zor günlerin geride kalacağı anlamına gelir.Aynı zamanda, tanışılacak iyi kalpli ve yardımsever birisi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşanacağına ve daha sonra dünyaevine girileceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bulanık Denizde Yüzmek
Yapılan hataların yakın bir zaman içinde istemeden de olsa tekrar edileceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, sorunların birden ortaya çıkacağına ve hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dalgalı Denizde Yüzmek
Kişinin, hiç beklemediği bir kişiden ihanet göreceğine ancak bu ihanet karşısında yılmadan devam edeceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına ama tüm bu sorunlara ve sıkıntılara rağmen vazgeçmediği için başarı kazanacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Temiz Suda Yüzmek
Kardeşlerle ortak olarak girilen bir işte büyük bir zenginlik elde edileceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, sorunların son bulacağına ve güzel bir eve sahip olunacağına delalet eder. Aynı zamanda, güzel bir iş konusunda adım atmaya, maddi açıdan rahata etmeye ve mutlu olmaya tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yunus Balığı İle Yüzmek
Kişinin, çok kısmetli biri olduğu, yakın bir zaman içinde gireceği bir iş sayesinde çok büyük bir bolluk ve berekete kavuşacağı, sorunlarının üstesinden sabrı ve azmiyle geleceği, moralinin çok yüksek olacağı ve endişe yaratan bütün konulara çözüm bulacağı anlamına gelir. Ayrıca tartışmaların ve ayrılıkların son bulacağına ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yağmur Suyunda Yüzmek
Çok sıkıntı yaratacak bir durumun altından büyük bir azim örneği göstererek çıkmaya, işleri yoluna sokmaya, maddi açıdan iyi bir duruma gelmeye, terfi almaya, başı sıkışan bir arkadaşa yardım etmeye, kısa zamanda çok büyük bir zenginliğe kavuşmaya ve rahata ermeye tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çamurda Yüzmek
Çok sıkıntılı ve zor geçecek bir dönem içinde yine de iş hayatına devam etmeye çalışılacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, sıkıntıların birbiri ardına çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına ve verilen sözlerin bir türlü yerine getirilememesinden ötürü üzüntü duyulacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gece Yüzmek
Büyük bir zorluğa sebep olacak bir işte ilerlemeye, bu işte güçlükle de olsa kazanç elde etmeye çalışmaya, karanlık kişilerle tartışmaya, zorlu bir dönem içinde kalmaya ve zarara uğramaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzmenin Psikolojik Yorumu
Gerçek hayatta işlerin yolunda gitmesi rüya sahibinin, mutluluğunu, huzurunu ve kendine güvenini nasıl arttırıyorsa rüyada da aynı etkileri yapmakla birlikte, kişinin, özellikle iş hayatı olmak üzere birçok konuda kendisini rahat hissetmesini ve ruhen olgunlaşmasını yüzme faaliyetiyle birleştirip sunmaktadır. Buradan hareketle, yüzmenin genelde olumlu bir anlam barıdırması ile sorunların çözüme kavuşturulması, tartışmaların ve kavgaların bitmesi ve mutlu olmak gibi durumlarda rüyalarda kendine yer bulmaktadır.
Moral olarak kötü olunduğu zamanlarda, kasvetli, zor ve sıkıntılı bir durumu anlatan, bulanık ve dalgalı bir ortamda yüzmek şeklinde ruhsal durumun negatif tarafının ağır bastığının belirtildiği gözden kaçmamalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzmek Görmek
Denizde yüzmek, ehli için ilimde arza uttuğu sonuca ulaşmaya, manen ilerlemek isteyen biri ise bunu başarmaya, memuriye, Yüzmak bazen hapse girmeye, Yüzerek kıyıya çıkmak bir arzasundan vazgeçmeye yahut sıkıntıdan kurtulmaya, Nehir yahut denizde yüzmek ddin ve itikat güzelliğine yahut tevekkülle tehlikeli bir yolculuğa çıkmaya delalet eder.
Rüyasında yüzdüğünü gören kişi çok başarı kazanacağı iş yolculuğuna çıkacaktır. Kirli suda yüzdüğünü gören kimse kötü yollardan para kazanacak anlamındadır. Dipten yüzmek işleri herkesten gizleyerek yürüttüğünüzü işaret eder.
Rüyasında yüzdüğünü gören kişi çok başarı kazanacağı iş yolculuğuna çıkacaktır. Kirli suda yüzdüğünü gören kimse kötü yollardan para kazanacak anlamındadır. Dipten yüzmek işleri herkesten gizleyerek yürüttüğünüzü işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Masmavi, berrak bir denizde yüzmek huzur, başarı, rahat olarak yorumlanır.
Rüyada denizde, gölde, nehirde yahut havuzda yüzdügünüzü görmek, bir çok günah islediğinizden dolayi ruhunuzun azap çektigine ve bu günahlardan arinmak için mutlaka ibadetlerinizi siklastirarak Cenab-i Hakk’tan(CC) af ve magfiret etmesini talep etmenizin gerektigine delalet eder. Bir başka rivayete göre de: Rüyada denizde yüzdügümi gören kimse alimse ilimde arzu ettigi seye ve istegine kavusur. Denizde yüzüp sonra sahile çiksa, eger ilim talep ediyorsa onu terkeder. Rüyada deniz ve nehirde yüzmek rüya sahibinin dininin güzelligine ve itikadinin saglamligina işarettir. Karada yüzdügünü gören kimse hapsolunur. Yüzmede hissettigi çetinlik ve kolaylik nispetince ve sahile yakinligi miktarinca hapiste durur. Denizin derin yerine girdiginl ve orada güzel ve hos bir sekilde yüzdügünü görse, büyük bir is veya büyük bir memuriyete girer. Suda yüzdügü halde korktugunu gören kimse korku hapislik veya bir hastaliga düser. Kendisini kurtaramayacak zannettigini görse, üzüntü ve keder içinde ölür. Yüzmesinde cesaret gösterse mezkur isten selamette olur. Rüyada kurumus görülen her deniz ve göl ona nispet olunan kimsenin devletinin gitmesine işarettir. Suyunun yine oraya dönmüs görülmesi, ona nispet edilen kimsenin devletinin yeniden dönmesine işarettir. Bir kimse suda yüzdügünü görse, bir düsmanlikta bulunur ve düsmanina galip gelir. Yüzmek için denize girdigim hatta deniz içinde görünmediğini görse, o kimsenin helak olmasina işarettir. Kendisini suyun örttügünü ve orada öldügünü yahut suda boguldugunu gören kimse sehit olarak ölür. Bazi tabirciler de hata ve kusuru çok oldugu halde vefat eder dediler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzmek
Rüyada yüzmek, manevi rahat¬lığa kavuşmak için günahlardan tövbe etmeniz gerektiğine, ilim sahibi olmaya yorumlanır. Rüyada yüzmek, arzularına, amaç ve hedeflerine kavuşmaya, düşmanlarına galip gelmeye işaret eder. Rüyada yüzmek, rüya sahibinin güzelliğine, çevresindeki itibarının, saygınlığının ve şerefinin artacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada suda yüzmek
Rüyada suda yüzmek benliğin gizli yönleriyle ilişki kurma ya da bilinçaltının belirli bir yönüne odaklanma arzusunu gösterir. Muhakkak başarmak istediğiniz bir konuda başarılı olmayı simgeler.. Benliğinizin dişil yönünün ağır basması.
Rüyada su sezgisel yönünüzü ve bilinçaltınızı simgeler. Rüyada yüzerken vücudun su içinde kalan kısmıyla ilgili olarak ruhsal ve günlük olaylar arasındaki dengenin biraz ruhsal olaylar yönüne kayması.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eric Ackroyd’a göre; Rüyada yüzmek, bilinçaltınıza, annenize ya da Doğa Ana’ya güvenli ve alıcı bir tavrı simgeleyebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada temiz suda yüzmek
Rüyada temiz bir suda yüzdüğünü görmek, kişiliğiniz ve tavırlarınızdan dolayı seaygı ve sevgi görmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada havuzda yüzmek
Rüyada havuzda yüzdüğünü görmek, hayal kırıklığı yaşayacaksınız, nankörlük ve vefasızlık göreceksiniz. Üzüntü ve sıkıntı yaşayacaksınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizde yüzmek
Rüyada denizde yüzmek, rüya sahibi içinde bulunduğu bir işten çıkmaya çalışır. Bu işten çıkması için çekeceği zahmet, yüzmedeki çektiği zahmet kadardır. Bu işin kolaylığı ise, denizden sahile olan uzaklığı ve yakınlığı oranındadır. Aşk ve iş hayatında mutluluğu bulacaksınız. Rüyada denizde yüzmek, aynı zamanda iş, okul ve hayatta başarılara işaret eder. Rüya sahibinin ahlak sahibi, iyi niyetli biri olduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizde yüzmek için uğraşmak
Rüyada denizde yüzmek için uğraşmak, bir işe girerek onunla uğraşmak olarak yorumlanır.Yani zahmetli bir işin başındasınız. Bir rivayete göre tutuklanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada derin bir denizde zorlanmadan yüzmek
Rüyada derin bir denizde zorlanmadan yüzmek, rüyayı gören kişinin yaptığı işlerden olayı büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada fırtınalı bir denizde yüzmek
Rüyada fırtınalı bir denizde yüzdüğünü görmek, endişelerden kurtulup huzur bulmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kirli bir denizin içinde bulunup yüzmek
Rüyada kirli bir denizin içinde bulunup orada yüzmek, harama ve şaibeye bulaşacağınıza, zinaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bulanık bir denizde yüzmek
Rüyada bulanık bir denizde yüzdüğünü görmek, günah işlemeye, olumsuz ve nahoş olaylar yaşamaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çirkin bir denizde yüzmek
Rüyada çirkin bir denizde yüzmek, sizi uğraştıracak bir işte başarı elde edeceğinize işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çamurlu bir denizde yüzmek
Rüyada çamurlu bir denizde yüzmek, tehlikeler atlatmaya, günaha girmeye, hak yolundan uzaklaşmaya, felaketler yaşamaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dalgalı denizde yüzmek
Rüyada dalgalı denizde yüzmek, iş hayatında önemli projelere imza atmaya, başarı elde etmeye, mal ve mülk edinmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denizde boğulmak
Rüyada denizde boğulduğunu görmek, işlerinize sıkı sıkıya tutunduğunuza işaret eder. Bazı yorumculara göre zorluk ve sıkıntıları aşmaya, rahata ermeye yorumlanır. Aynı zamanda Rüyada denizde boğulmak, şehitlik mertebesinde bir ölüme işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada suda boğulduğunu görmek
Rüyada suda boğulduğunu görmek, çok fena ve uğursuz bir rüya olarak yorulur ki, bir ölüm tehlikesi atlatacağınıza ya da sevdiğiniz birini kaybedeceğinize delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pis suda boğulmak
Rüyada pis suda boğulmak, rüya sahibinin Allah yolundan saptığına, günaha girdiğine, kötülüğe, üzüntüye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sahilden ayrıldığını sahilin çok uzakta kalıp görünmez olduğunu görmek
Rüyada sahilden ayrılmak ve sahilin çok uzakta kalıp görünmez olduğunu görmek, sağlık sorunları yaşayacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzerek denizden çıkmak
Rüyada yüzerek denizden çıkmak, tutsaklıktan, sıkıntılarda ve borçlardan kurtulmaya, hasta kimse için şifa bulmaya işaret eder. Rüyada yüzerek denizden çıkmak ise o işin içinden, beladan, kurtulmak istediği durumdan çıkar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kirli bir denizden yüzerek çıkmak
Rüyada kirli bir denizde yüzerek çıkmak, harama ve kötülüklere bulaşacağınıza sonrasında da pişmanlık duyup yanlışlardan, hatalardan dönmeye, hidayete ermeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sörf yapmak
Rüyada sörf yapmak, benliğin ve Evren’in dişil yönünün gücünü kabul edip kontrol altına almak. Aynı zamanda sezgili (su) ve bilinçli (sörfçü) benlikler arasındaki dengeyi de gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gölde yüzmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında geçmiş yıllarda yaptığı hatalardan ve işlediği günahlardan çok büyük bir pişmanlık duyduğuna, bu pişmanlıklardan kurtulmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, uzun bir zamandan beri tövbe edip Allah’tan af dilediğine ve ne yaparsa yapsın çektiği azabın bir türlü azalmadığına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Yüzdüğünü Görmek
Rüyada gölde yüzmek ile aynı anlama gelmektedir. Bu zamana kadar yaptıklarından ve işlediği günahlardan ötürü çok büyük bir pişmanlık duyduğuna, bu yüzden sürekli tövbe istiğfar edeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına ve onları üzmemeye çalışacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Balıklı Gölde Yüzmek
Rüya sahibinin, iş hayatında kendisine meslek edindiği işin insanlar tarafında pek tercih edilmemesi sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar edeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Yüzen Ördek Görmek
İş hayatında çok büyük kazançlar elde eden ve çok iyi mevkilerde kendisine yer edinen rüya sahibinin çok hayırlı ve güzel işler ile karşılaşacağına, bu sayede çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gölde Yüzen İnsanlar Görmek
Kısa bir süre önce iş hayatında yaşadığı sorunlar yüzünden işinden ayrılmak zorunda kalan rüya sahibinin, yakında resmi bir kurumda işe başlayacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
denizden kum çıkarmak keyfinin ve moralinin kaçacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına delalet ettiğine inanılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada deniz kumu temizlemek rüya sahibi için yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, iyi halin geleceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

429 Aktif
1 Üye ve 428 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15624
Dün : 23857
Toplam : 48073950
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...