Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
3.8k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Ayna
Rüyada aynaya bakmak, çevrenizdeki insalara karşı ters cevap vermek huyunuz olduğu için bütün dostlarınızla olan ilişkilerinizin bozulacağına işarettir. Bu rüyalar ilginçtir. Ayna rüyası olacak birçok şeyi açıklar. Bir aynaya bakarak çok güzel olduğunu düşünen birinin önünde, mutluluk dolu bir devre vardır. Yine aynaya bakarken solgun ve bitkin olduğunu gören kimsenin önünde sorunlarla dolu bir devre vardır.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
kendinle yüzleşmek

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

103 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Ayna
Bir hayal Aleminde yaşamaya, yakınlarına kimseyi yak-laştırmamaya, bazı yorumculara göre ise bir kadına işarettir. * Aynada kendini görmek: Bekârlar için evliliğe, evliler için sorunların çözümüne; iş hayatı için ise,bozulmaya. * Aynada bir genç görmek: Bir düşmana. * Hasta birinin aynaya bakması: Ölüme. * Bir kadının aynaya bakması: Hamile ise bir kız çocuğuna, değilse, aldatılmaya. * Aynanın yere düşmesi: Kâra, mutluluğa. * Ayna silmek: Ünlü olmaya. * Ayna sırlamak: Bir kötülüğe. * Yuvarlak ayna: Söylentiler yüzünden üzülmeye. * Sakallı olmadığı halde kendini aynada sakallı görmek: İşlerin düzelmesine, para kazanmaya ve saygınlığın artmasına. * Aynada yaşlı birini görmek: İyi ama biraz uçarı bir dosta. * Aynada kendini değişmiş görmek: Yaşamda aksiliklerle karşılaşmaya. * Ayna kırılması:- Bir dost tarafından aldatılmaya. * Ayna hediye etmek: Bir dost yüzünden üzülmeye. * Sırları dökülmüş ayna: Kazanca ve bir yardım almaya. * Kırık ayna: Eşin ölümüne. * Süslü ve büyük ayna: Haklı nedenlerle dostlardan uzaklaşmaya. * Ayna satmak: İşlerde zarara girmek. * Aynaya bakmak: Bu günlerde çok aksi bir insan olmaya. * Aynada kendini karşı cins olarak görmek: Evliliğe. * Çerçeveli ayna: Para kaybına. * Aynada cinsel organ: Üzüntülerin geçmesi ve mutluluk. * Aynanın kaybolması: Büyük paralar kazanmaya. * Ayna satın almak: Düşüncesizce davranışlar yüzünden kötü duruma düşmeye. * Aynaya ters bakmak: Aile içinde bir istek yüzünden kavgaya. * Küçük ve sade çerçevesiz ayna: İş hayatında bazı kişiler tarafından aldatılmaya yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayna
Bu Rüyalar ilginçtir. Ayna rüyası olacak birçok şeyi açıklar. Bir aynaya bakarak çok güzel olduğunu düşünen birinin önünde, mutluluk dolu bir devre vardır. Yine aynaya bakarken solgun ve bitkin olduğunu gören kimsenin önünde sorunlarla dolu bir devre vardır
Rüyada aynanın görülmesi, hayâl ve gurur ile tabir olunur. Aynanın kadına delâlet ettiği de söylenir. Rüyada cilâlı ve berrak bir aynaya baktığını gören kişi, hüzün, keder, gam ve gussadan ve sıkıntıdan halâs olur.
Bekâr bir kimsenin rüyada aynaya baktığını görmesi, onun için müjdedir. Çünkü bu rüya, evleneceğine delâlet eder. Rüyada Altından yapılma bir ayna görmek; dince kuvvet, fakirlikten sonra zenginlik ile tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sakalı olmayan bir kişi, rüyada aynada sakalının siyahlaşmış olduğunu görse, bu rüya onun dünyaca insanların nezdinde makbul ve kadrinin yüceliğine delâlet eder.
Cabirü'l-Mağribî demiştir ki: "- Rüyada aynada güzel bir yüz görmek, ferahlık ve sevince, çirkin yüz görmek de hüzün ve kedere delâlet eder."
İbn-i Şîrîn (rh.a.) demiştir ki: Rüyada ayna görmek, büyüklüğü ve parlaklığı derecesinde, rüya sahibinin “- yükselmesine ve mevki elde etmesine delâlet eder."
Aynada yüzünü güzel ve sakalını siyah görmek, eğer aslında öyle değilse, halka karşı cömert ve kerim olmaya delâlet eder.
Zindana düşmüş bir mahkumun rüyada kendi yüzünü görmesi, hapishaneden kurtulacağına işarettir.
Rüyada Gümüş bir aynaya baktığını görmek, sıkıntı, keder ve korku ile tabir olunur. Altın ayna ise bunun zıddı ve dince kuvvete delâlet eder.
Rüyada, kendisini aynada bir kadın şeklinde görmek, kız çocuğu ile tabir olunur. Eğer o kişinin hanımı hamile ise bir kızı dünyaya gelir. Bekâr birinin bu rüyayı görmesi, evleneceğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayna
Aynaya ya da Su yüzüne bakarak kendi yüzünü görmek evlenmeye ya da çocuğa, Aynaya bakıp bir şey görmemek hayal kurmaya, Aynanın güzelliği kadının güzelliğine, kırılması kadının ölümüne, çirkinliği çirkin kadın veya erkeğe, Temiz vanaya sevinçle bakmak sııkıntıdan kurtulmaya, Gümüş ayna mihnet, Altın ayna dince güzelliğe, Kirli ve lekeli ayna kalbin bu hallerine, Kadının aynada kendini erkek suretinde görmesi oğul evladına, kız siması ile görmesi kız çocuğuna; Ayna bazen yolculuğa delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aynaya bakmak, yeni bir çevre ve yeni dostlar edinmeye işarettir. Aynanın kırılması kötü bir haber alınacağını belirtir.
Rüyada ayna silmek ünlü olmaya; ayna sırlamak bir kötülüğe, sırları dökülmüş ayna, kazançlı bir yardım almaya; yuvarlak ayna:dedikodular yüzünden üzülmeye; çerçeveli ayna:para kaybına; kırık ayna, eşin ölümüne;aynanın kayıp olması:büyük paralar kazanmaya işarettir.. Rüyada aynaya bakmak, yeni bir çevre ve yeni dostlar edinmeye işarettir.. Bir aynaya bakarak çok güzel olduğunu düşünen birinin önünde, mutluluk , ama aynaya bakarken solgun ve bitkin olduğunu görmek önünde sıkıntılarla dolu bir döneme girildiğine işarettir. Ayna satmak, işlerde zarara girmek demektir. Aynanın kırılması kötü bir haber alınacağını belirtir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Aynada kendinizi gördüyseniz, sıkıntının ve hastalığın işaretidir. Başka bir kişiyi görmek başkaları tarafından kullanılacağınız anlamına gelir.
Rüyasında kendisini aynaya bakarak güzel gören kimsenin önünde mutluluk verecek bir devre vardır. Bitkin ve çirkin gören kimse ise sıkıntılı bir döneme girecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ibni Sirin e göre; rüyada ayna görmek, büyüklügü ve parlakligi derecesinde, yükselmege ve mevki sahibi olmaya delalet eder. Birine bir ayna verdigini gören ona malini vermis sayilir. Kirmani ye göre: bir aynaya baktigini görenin esi hamile ise kendisine benzeyen bir oglu olur. Eger bu rüyayi kadin görmüsse, rüya yine ayniyla çikar. Hamile bir kadin rüyasinda aynaya baktigini görse kendisine benzer bir kiz çocugu dogurur. Eger bu rüyayi gören hamile degilse kocasi ile aralarinda kavga çikip dayak yer. Bir çocuk rüyasinda aynaya baktigini görse, kiz kardesi olur. Bir memurun aynaya baktigini görmesi isinden kovulacagina isarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir ül Magribi ye göre; rüyada aynada güzel bir yüz görmek ferahlik ve sevinçtir. Çirkin yüz görmek ise hüzün ve kederdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said El Vaize göre : ayna yorumunda ikilik vardir. Çogunluk, aynanin rüyada görülmesini mürüvvet olarak kabul ediyor. Aynada yüzünü gören bolluga kavusur. Aynada yüzünü güzel ve sakalini siyah gören, eger aslinda öyle degilse, halka karsi cömert davranir ve herkese iyilik eder olarak taninir. Eger sakalini beyaz görse fakir düser. Yüzünde beyaz killar oldugunu ve onlari yoldugunu gören, bulundugu dereceden daha asagilara düser.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazilari demislerdir ki: Ayna es ve aynanin kirilmasi ise eslerden birinin ölümüdür. Aynada bir kadinin tenasül Aletini gören sikintidan kurtulur. Bir aynayi sildigini ve parlattigini gören içinde bulundugu sikintidan kurtulur. Bir baska rivayete görede: Rüyada ayna görmek, hayal ve gururdur. Bazi tabirciler, ayna kadindir, dediler. Bir kimse rüyada aynaya veya suya ya da baska bir seye baksa ve orada kendi suretini görse, o kimsenin renk ve sanatinda kendisine benzeyen bir çocugu dogar. Rüyada aynaya baktigini gören kimse, evlenir. Eger esi kaybolmussa yanina gelir. Eger rüya sahibi Cumhurbaskani ve vali ise, vazifesinden alinir. Rüyada gümüs aynaya bakan kimsenin söhret ve makami elinden gider. Aynanin kirildigini giören kimsenin, hanimi ölür. Aynaya bakarak orada bir genç gören kimse, bulundugu yerde otoritesine veya ticaretine veya diger seylere düsman olan birisini görür. Orada yasli bir kisi görürse, o kimse bulundugu yerde kendisine dost olan birisini görür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazi tabirciler rüyada gümüslü bir aynaya baktigini gören kimse, sikinti, keder ve korkuya düser dediler. Altin ayna dince kuvvet, zenginlik ve vazifeden atildiktan sonra yeniden ise girmektir. Hasta olan bir kimsenin rüyada aynaya bakmasi, onun ölecegine isaret eder. Ayna yolculuga ve aynada görülenle iliskili bir hamilelige isaret eder. Söyle ki aynada görülen kadin ise, bazen o, disi bir çocuk, erkekse, erkek bir çocuk olur. Bir erkek rüyada aynaya baksa ve kendisini baska bir sekilde görse, o kimse malca zarar eder, akli noksanlasir. Rüyada, kendisini aynada bir kadin seklinde gören kimsenin, bir kizi olur, bekar ise evlenir. Rüyada kendisini aynada gören kadin hamile ise karnindaki çocuk kendisine benzeyen bir kiz çocugudur. Eger hamile degilse, kocasi bir hanimla daha evlenir. Gördügü kadin onun kumasi olur. Hapiste bulunan bir kimse rüyada kendi yüzünü görse hapislikten kurtulur. Aynaya arka tarafindan baktigini gören kimse, hanimina arka taraftan yakinlikta bulunur.Cilali ve berrak bir aynaya baktigini gören kimsenin, üzüntü ve kederleri gider. Pasli ayna kisinin kötü halidir. Aynanin temiz olmayip kirli olmasi rüya sahibinin büyük bir üzüntü ve hederi bulunduguna delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyalar ilginçtir. Ayna rüyası olacak birçok şeyi açıklar. Bir aynaya bakarak çok güzel olduğunu düşünen birinin önünde, mutluluk dolu bir devre vardır. Yine aynaya bakarken solgun ve bitkin olduğunu gören kimsenin önünde sorunlarla dolu bir devre vardır.
Rüyada aynaya bakmak, çevrenizdeki insalara karşı ters cevap vermek huyunuz olduğu için bütün dostlarınızla olan ilişkilerinizin bozulacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayna görmek
Bir hayal aleminde yaşamaya, yakınlarına kimseyi yaklaştırmamaya, bazı yorumculara göre ise bir kadına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Aynada kendini görmek
Bekarlar için evliliğe, evliler için sorunların çözümüne; iş hayatı için ise,bozulmaya.
Aynada bir genç görmek: Bir düşmana.
Hasta birinin aynaya bakması: Ölüme.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kadının aynaya bakması
Hamile ise bir kız çocuğuna, değilse, aldatılmaya.
Ayna silmek: Ünlü olmaya.
Ayna sırlamak: Bir kötülüğe.
Yuvarlak ayna: Söylentiler yüzünden üzülmeye.
Aynada yaşlı birini görmek: İyi ama biraz uçarı bir dosta.
Aynada kendini değişmiş görmek: Yaşamda aksiliklerle karşılaşmaya.
Ayna kırılması: Bir dost tarafından aldatılmaya.
Ayna hediye etmek: Bir dost yüzünden üzülmeye.
Kırık ayna: Eşin ölümüne.
Süslü ve büyük ayna: Haklı nedenlerle dostlardan uzaklaşmaya.
Ayna satmak: İşlerde zarara girmek.
Aynaya bakmak: Bu günlerde çok aksi bir insan olmaya.
Aynada kendini karşı cins olarak görmek: Evliliğe.
Çerçeveli ayna: Para kaybına.
Aynada cinsel organ: Üzüntülerin geçmesi ve mutluluk.
Aynanın kaybolması: Büyük paralar kazanmaya.
Ayna satın almak: Düşüncesizce davranışlar yüzünden kötü duruma düşmeye.
Aynaya ters bakmak: Aile içinde bir istek yüzünden kavgaya.
Küçük ve sade çerçevesiz ayna: İş hayatında bazı kişiler tarafından aldatılmaya yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Görmek
Rüyada ayna görmek kişinin ideallerini, hedeflerini, prensiplerini ve değer yargılarını ifade eder. Ayna aynı zamanda kadın ile tabir edilir. Kişinin rüyasında düzgün, temiz ve pürüzsüz gösteren bir ayna görmesi tüm sıkıntı, dert ve zorlukları geride bırakacağı ve onlardan kurtulacağı anlamına gelir. Rüyasında aynaya bakıp kendini beğenen kişinin rüyası çok güzel ve uzun bir hayatı olacağına işaret eder. Fakat bunun aksine rüyada kendini çirkin, hasta ya da yıpranmış gören kişi üzücü şeyler yaşayacak ve sorunlarla karşılaşacak demektir.
Bekâr bir kimse rüyasında kendini aynaya bakarken görürse çok mutlu olacağı bir haber alacağı anlamına gelir. Aynı zamanda kişinin mutlu ve huzurlu bir evlilik yapacağına işaret eder. Rüyada kişinin kendini aynada sakallı olarak görmesi toplumda kazanacağı saygınlığa, sevgiye ve kendisine gösterilecek olan saygıya işaret eder. Rüyada aynada güzel ve hoş bir yüz görmek mutluluğa, çirkin ve solmuş bir yüz görmekse kötü ve üzücü şeylere işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aynanın Kırılması
Rüyada aynanın kırıldığını gören kişi çok güvendiği biri tarafından ihanete uğrayacak demektir. Yani kişinin güvendiği dağlara kar yağacak.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Ayna Görmek
Rüyada altın ayna görmek, sıkıntıdan sonra gelecek esenliğe, bolluğa, berekete ve dini duyguların güçlenmesine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süslü Ayna Görmek
Rüyada süslü ayna gören kişinin yakınları ve yakın arkadaşlarıyla arasında sorunlar yaşanacak ve ayrılık olacak demektir. Süslü ayna rüya sahibinin davasında haklı olduğu anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Almak
Rüyada ayna satın almak kişinin sorumsuz davranışları sonucunda bazı tatsızlıklarla karşı karşıya kalacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırık Ayna Görmek
Rüyada kırık ayna görmek iyi değildir. Rüya sahibinin yıkılacağı, gam ve kedere boğulacağı bir acı yaşayacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Silmek
Rüyayı gören kişinin, hedeflerine ulaşmak için ortaya birçok proje koyacağına, bu projelerden birinin ya da birkaçının iyi kazanç elde etmesi ya da başarı getirmesi sayesinde çok iyi işler yapılacağına, imrenilecek bir kariyere ve yeni bir hayat kurmak için çok büyük bir zenginliğe sahip olunacağına delalettir. Rüyada büyük ayna silmek, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına ve bolluk içinde yaşanacağına alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Satın Almak
Eğitim hayatında çok başarılı geçen yılların ardından iş hayatına adım atılacağı, işle ilgili olarak tecrübesizliğin üzerinden atılması sayesinde daha iyi işlerde çalışılacağı, daha çok kazanç elde edileceği, aile hayatının daha kısa zamanda kurulacağı ve mutlu olunacağı anlamına gelir. Rüyada ayna satın almak ve cebe koymak, yakın bir zaman içinde alınacak hayırlı ve güzel bir haber sayesinde yoğun geçen iş hayatının tüm stresinin bir anda atılacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine ve güzel günlerin başlamak üzere olduğuna delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Çatlaması
Rüya sahibinin, ailesinin birlik ve beraberliğini ve huzurunu kıskanan kişiler olduğuna, bu kişilerin yakın bir zaman içinde bazı ayak oyunları yapacaklarına,bu yüzden kardeşlerin, ana babanın ya da eşlerin birbirine düşeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına rivayet edilir. Rüyada ayna çatlamasına sebep olan birini görmek, bu kişiden ya da bu kişiye yakın birisinden bazı kötü muameleler görüleceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine ve sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Ve Tarak Görmek
Rüyayı gören kişinin, keyfine düşkün bir kişi olduğuna, sevdiği kişi ile birbirlerine çok bağlı olduklarına, ana babasının desteğini alacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına alamettir. Rüyada ayna ve tarak almak, kişinin, dış görünüşüne çok önem verdiğine, bu sayede hem iş konusunda hem sosyal hayat içerisinde çok dikkat çektiğine, iş bulmakta herhangi bir sıkıntı yaşamadığına, büyük başarılar kazanacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Karşısında Namaz Kılmak
Kendisinden yararlanmak isteyen bir kişiye haddini bildiren rüya sahibinin, iş ya da aile hayatında sorun yaşayan ve uzun zamandan beri işsiz olan bir kişiye büyük bir destek vereceğine, bu kişiden bol bol hayır duası alacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına ve ferahlığa çıkacağına tabir edilir. Rüyada ayna karşısında dua etmek, büyük çabalarla kurulan işte meydana gelen problemlerin düzelmesi ve yaşanan krizin bir an önce bitmesi için dua edileceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına ve çok güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Karşısında Saç Taramak
Yurtdışına çıkmak ve orada yaşamakla ilgili hayallerin gerçek olacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına yorumlanır. Rüyada ayna karşısında traş olmak, girilecek bir toplantıdan işle ilgili olarak büyük bir projenin onayının alınacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, ilgi duyulan bir aile dostuna duyguların açıkalanacağına ve karşılık alınacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Taşımak
Rüyayı gören kişinin, kendisine yalan söyleyen bir kişinin yalanını ortaya çıkaracağına, bu sayede çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına ve bundan sonra çıkabilecek dedikodulara ve söylenebilecek yalanlara engel olunacağına rivayet edilir. Rüyada ayna taşıyan birini görmek, verilmesi gereken bir kararın zamanında verilmemesi yüzünden işle ilgili bir sıralamada geriye düşüleceği, bazı fırsatların kaçırılacağı, daha büyük başarıların kıyısından dönüleceği, yakın bir arkadaşın desteğine rağmen bir türlü toparlanılamayacağı ve yapılanların büyük bir kısmının boşa gideceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Duvarda Ayna Görmek
Hane içinde büyük bir mutluluğun ve huzurun hüküm sürdüğüne, kardeşlerin ve anne babanın birbirlerini tuttuklarına, kıskanç ve kötü niyetli kişilerin haneden uzak tutulacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir tanınırlık kazanılacağına ve zarar vermek isteyen kişilerin zarara uğrayacağına yorulur. Rüyada masada ayna görmek, eğitim hayatının çok iyi bir şekilde sonlandırılacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, sorunların daha akıllıca çözümleneceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Hediye Almak
Rüya sahibinin, gerek aile hayatının gerekse de sosyal hayatının çok renkli olduğuna, yakın zaman içinde çok arzuladığı ve yıllardan beri hayali kurduğu eve kavuşacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine ve kendisine olan güveninin her işte daha da artacağına işarettir. Rüyada sevgiliye ayna hediye almak, hayırlı bir karar verileceği, bu kararla birlikte evlilik yolunda büyük bir adım atılacağı, kıskançlığın zamanla azalacağı, ailelerin çok sevineceği bir haber alınacağı ve mal mülk sahibi olunacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna İstemek
Kişi, kendisini yarı yolda bırakan bazı kişilerden uzaklaşacak, yaptığı bir hatayı bu şekilde telafi edecek, işleri için yeni bir yolçizecek, kazancını arttırmak için adım atacak, dikkatini çeken ve kendisini kötü etkileyen bazı şeyleri hayatından çıkartacak ve rahata erecek demektir. Rüyada anneden ayna istemek, yapılan işte maddi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, bu durumdan kurtulmak için anne tarafından bir akrabadan yardım isteneceğine, yardımın alınacağına ve bu sayede işlerin düze çıkartılacağına rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Görmenin Psikolojik Yorumu
Ayna, gerçekliği konusunda belki de en güvenilir ve en kızılamayacak objedir bizim hayatımızda. Hem kimselerin söylemeye kolay cesaret edemeyeceklerini gösterir  hem de son derece adil ve dürüsttür. Rüyada görülen ayna objesi bireyin gerçekçi bir yaklaşıma ve tutuma sahip olduğunun bir ifadesidir. Açık sözlülüğüne, hayatındaki ve çevresindeklere karşı her zaman yalansız ve yansız olduğuna işaret eder ve gerek iş, gerek arkadaşlık, gerekse özel hayatındaki tüm ilişkilerinden de öncelikli beklentisi kendisi gibi duru olunmasıdır. Ayna objesi bir de bireyin bir konuda kafasının karışıklığını da yansıtabilir. Bu durumda belki de kendisine ayna tutacak ve onun fikren netleşmesine yardımcı olacak bir insana gereksinimi olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada ayna görmek, hayal ve gururdur. Bazı tabirciler, ayna kadındır, dediler. Bir kimse rüyada aynaya veya suya ya da başka bir seve baksa ve orada kendi suretini görse, o kimsenin renk ve sanatında kendisine benzeyen bir çocuğu doğar. Rüyada aynaya baktığını gören kimse, evlenir. Eğer eşi kaybolmussa yanına gelir. Eğer rüya sahibi Cumhurbaşkanı ve vali ise, vazifesinden alınır. Rüyada gümüş aynaya bakan kimsenin şöhret ve makamı dinden gider. Aynanın kırıldığını gören kimsenin, hanımı ölür. Aynaya bakarak orada birgenç gören kimse, bulunduğu yerde otoritesine veya ticaretine veya diğerşeylere düşman olan birisini görür. Orada yaşlı bir kişi görürse, o kimse bulunduğu yerde kendisine dost olan birisini görür. Bazı tabirciler, rüyada gümüşlü bir aynaya baktığını gören kimse, sıkıntı, keder ve korkuya düşer dediler. Altın ayna dince kuvvet, zenginlik ve vazifeden atıldıktan so a yeniden işe girmektir. Hasta olan bir kimsenin rüyada aynaya bakması, onun öleceğine işaret eder. Ayna yolculuğa ve aynada görülenle ilişkili bir hamileliğe işaret eder. Şöyle ki, aynada görülen kadın ise, bazen o, dişi bir çocuk, erkekse, erkek bir çocuk olur. Bir erkek rüyada aynaya baksa ve kendisini başka bir şekilde görse, o kimse malca zarar eder, aklı noksanlasın Rüyada, kendisini aynada bir kadın şeklinde gören kimsenin, bir kızı olur, bekar ise evlenir. Rüyada kendisini aynada gören kadın hamile ise karnındaki çocuk kendisine benzeyen bir kız çocuğudur. Eğer hamile değilse, kocası bir hanımla daha evlenir. Gördüğü kadın onun kumaşı olur. Hapiste bulunan bir kimse rüyada kendi yüzünü görse hapislikten kurtulur. Aynanın kırıldığını görmek, rüya sahibinin hanımının ölmesine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Ebu Saîd el-Vâiz'in yorumuna göre: Rüyada ayna görülmesi; çoğunluğa göre mürüvvet olarak kabul edilir. Rüyada aynada yüzünü güzel görenin bolluğa erişeceğine, yüzünü güzel ve sakalını siyah görenin; eğer aslı öyle değilse; o kimsenin halka karşı cömert davranacağına ve herkese iyilik edeceğine, eğer sakalını siyah görürse; fakir düşeceğine, yüzünde beyaz kıllar olduğunu ve onları yolduğunu görürse; bulunduğu mevkiden daha aşağı bir mevkiye indirileceğine yorumlanır. Bazı rüya tabircilerine göre: Rüyada ayna görülmesi; eşe ve aynanın kırıldığının görülmesi eşlerden birisinin ölümüne delalet eder. Bir kimsenin rüyasında cilalı ve parlak bir aynaya baktığını görmesi; o kimsenin keder ve üzüntülerinin geçeceğine, rüyasında paslı bir ayna görmesi; onun kötü haline, altından bir ayna görmesi; din yönünden kuvvetli olduğuna, fakirlikten sonra zengin olacağına, eğer görevinden atılmış ise tekrar görevine döneceğine delalet eder. Hasta bir kimsenin rüyasında bir aynaya baktığını görmesi; o hastanın öleceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada ayna görmek, hayal ve gururdur. Bazı tabirciler, ayna kadındır, dediler.
Sakalı olmayan bir kimse, rüyada aynada sakalının siyahlaşmış olduğunu görse, o kimse sırf dünyaca insanların yanında makbul ve kadri yücelir.
Bir kimse rüyada aynaya veya suya ya da başka bir şeye baksa ve orada kendi suretini tahayyül etse, o kimsenin renk ve sanatında kendisine benzeyen bir çocuğu doğar.
Rüyada aynaya baktığını gören kimse, evlenir. Eğer hanımı kaybolmuşsa yanına gelir. Eğer rüya sahibi sultan ve vali ise, vazifesinden alınır.
Aynaya arka tarafından baktığını gören kimse, hanımına arka taraftan yakınlıkta bulunur.
Bazı tabirciler ayna, iyilik sever adamlar, aynanın büyüklüğü, cilası veya pası nispetinde rütbe ve makamdır, dediler.
Rüyada gümüş aynaya bakan kimsenin şöhret ve makamı elinden gider. Aynanın kırıldığını gören kimsenin, hanımı ölür. Aynaya bakarak orada bir genç gören kimse, bulunduğu yerde saltanatına veya ticaretine veya diğer şeylere düşman olan birisini görür. Orada yaşlı bir kişi görürse, o kimse bulunduğu yerde kendisine dost olan birisini görür.
Aynada bir kadının tenasül uzvunu gören kimse, üzüntülü ve kederli ise bunlardan kurtulur.
Cilalı ve berrak bir aynaya baktığını gören kimsenin, üzüntü ve kederleri gider. Paslı ayna kişinin kötü halidir. Aynanın temiz olmayıp kirli olması rüya sahibinin büyük bir üzüntü ve kederi bulunduğuna delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada aynaya baktığını görmesi, o kimsenin gizli ve aşikare olarak Allah (C.C.)'a asi olduğuna, Cenab-ı Hakkın kendisinden razı olmadığına, can ve malca eksilmesine delalet eder.
Rüyada gümüşlü bir aynaya baktığını gören kimse, sıkıntı, keder ve korkuya düşer. Altın ayna dince kuvvet, fakirlikten sonra zenginlik ve vazifeden atıldıktan sonra yeniden işe girmektir. Hasta olan bir kimsenin rüyada aynaya bakması, onun öleceğine delalet eder.
Ayna yolculuğa ve aynada görülenle ilişkili bir hamileliğe delalet eder. Şöyle ki; aynada görülen kadın ise, bazen o, dişi bir çocuk, erkekse, erkek bir çocuk olur. Bir erkek rüyada aynaya baksa ve kendisini başka bir şekilde görse, o kimse malca zarar eder, aklı noksan-laşır.
Rüyada, kendisini aynada bir kadın şeklinde gören kimsenin, bir kızı olur, veya evlenir. Yahut bir cariye satın alır. Rüyada kendisini aynada gören kadın hamile ise karnındaki çocuk kendisine benzeyen bir kız çocuğudur. Eğer hamile değilse, kocası bir hanımla daha evlenir. Gördüğü kadın onun kuması olur.
Zindan ve hapiste bulunan bir kimse rüyada kendi yüzünü görse hapislikten kurtulur.
Rüyada kendisinin ayna olduğunu ve aynaya bakmadığım gören kimse, halk içerisinde şöhret ve makamında hoşlanmadığı bir şeye düşer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Eski zamanlarda aynalar çelikten ve nühastan (bakır, duman) imal ediliyordu. Dolayısıyle bu rüya o devrin tabircileri tarafından aynaların eski haline göre yorumlanmıştır. Biz de öyle zikredeceğiz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İbn-i Şirin demiştir ki: Rüyada görülen ayna, büyüklüğü ve parlaklığı nispetinde makam ve itibardır. Birine ayna veren, ona malını teslim eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani diyor ki: Demirden bir aynaya baktığını görenin karısı, babasına benzeyen bir oğlan doğurur. Bu rüyayı gören hamile kadınsa, çocuk kız olur ve ona benzer. Rüya sahibi fakirse ve hamile değilse, kocasıyla kavga eder, dayak yer. Rüyasında aynaya baktığını gören çocuğun, kız kardeşi olur. Aynaya baktığını gören bir memur, azl edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir'ül Mağribi şöyle diyor: Aynada yüzü güzel görmek, müjde ve ferahtır. Çirkin bir hal görmek, üzüntüye delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said'ül Vaaz diyor ki: Aynanın tabiri ihtilaflıdır. Ayna umumiyetle mertebe ve yiğitlikle yorumlanır. Aynada yüzünü gören cesur olur, yardımı sever. Aynada yüzünü güzel, sakalını ise aslından farklı olarak siyah gören, halka iyilik eder. Sakalını beyaz gören, fakir düşer. Bir rivayete göre mertebesi artar, dini kuvvetlenir. Yüzündeki beyaz kılı koparan, bunları kaybeder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
El Salimi demiştir ki: Ayna bulduğunu fakat, bakmadığını gören; makam ve itibarında ikrah eylediği bir şeyle karşılaşır. Aynada yüzünü görmesi, hayra yorulmaz. Demirden dökmeden vb.
bir şeyden imal edilmiş aynaya bakanın karısı hamile ise, oğlan doğurur. Karısı hamile değilse ayrılıp başkasıyla evlenir. Bekarsa, izdivaç eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazıları dediler ki: Ayna; zevce, aynanın kırılması; onun vefatıdır. Bir aynayı sildiğini, parlattığını gören, zahmetten kurtulamaz. Aynaya bakan bekarsa, evlenir. Karısı gurbette ise gelir. Bir aynaya arkasından bakanın karısı fahişe olur. Memursa, azl edilir. Çiftçi ise, ekini telef olur.
Başka bir kısım tabirciye göre aynaya baktığını gören, üzüntüden kurtulur. Elinde parlak bir ayna gören, muradına erer. Küçük çocuk aynaya bakarsa, büluğ çağını yaşamaya başlar. Annesi hamile ise doğacak kardeşi kendisine benzer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer-i Sadık bu rüyayı şunlarla manalandırıyor: Zevce, evlat, makam, itibar, sadık dost, ortak, temiz bir iş ve yerine getirilecek emir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Görmek

Aynaya ya da su yüzüne bakarak kendi yüzünü görmek evlenmeye ya da çocuğa, Aynaya bakıp bir şey görmemek hayal kurmaya, Aynanın güzelliği kadının güzelliğine, kırılması kadının ölümüne, çirkinliği çirkin kadın veya erkeğe, Temiz vanaya sevinçle bakmak sııkıntıdan kurtulmaya, Gümüş ayna mihnet, altın ayna dince güzelliğe, Kirli ve lekeli ayna kalbin bu hallerine, Kadının aynada kendini erkek suretinde görmesi oğul evladına, kız siması ile görmesi kız çocuğuna; Ayna bazen yolculuğa delalet eder.
Rüyada aynaya bakmak, yeni bir çevre ile birlikte yeni dostlarla tanışmakla birlikte, çevrenizdeki insanlara karşı saygın bir konuma geleceğinizi belirtir. Aynaya bakmak eş, dost ve akrabalarınızla olan ilişkilerinizin düzene gireceğini ifade eder ve yeni bir çevre ve yeni dostlar edinmeye işarettir.
Bu rüyalar ilginçtir. Ayna rüyası olacak birçok şeyi açıklar. Bir aynaya bakarak çok güzel olduğunu düşünen birinin önünde, mutluluk dolu bir devre vardır. Yine aynaya bakarken solgun ve bitkin olduğunu gören kimsenin önünde sorunlarla dolu bir devre vardır
Rüyada aynanın görülmesi, hayâl ve gurur ile tabir olunur. Aynanın kadına delâlet ettiği de söylenir. Rüyada cilâlı ve berrak bir aynaya baktığını gören kişi, hüzün, keder, gam ve gussadan ve sıkıntıdan halâs olur.
Bekâr bir kimsenin rüyada aynaya baktığını görmesi, onun için müjdedir. Çünkü bu rüya, evleneceğine delâlet eder. Aynanın kırılması kötü bir haber alınacağını belirtir.
Rüyada altından yapılma bir ayna görmek; dince kuvvet, fakirlikten sonra zenginlik ile tabir edilir.
Sakalı olmayan bir kişi, rüyada aynada sakalının siyahlaşmış olduğunu görse, bu rüya onun dünyaca insanların nezdinde makbul ve kadrinin yüceliğine delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabirü'l-Mağribî demiştir ki:
"- Rüyada aynada güzel bir yüz görmek, ferahlık ve sevince, çirkin yüz görmek de hüzün ve kedere delâlet eder."
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İbn-i Şîrîn (rh.a.) demiştir ki:
Rüyada ayna görmek, büyüklüğü ve parlaklığı derecesinde, rüya sahibinin "- yükselmesine ve mevki elde etmesine delâlet eder."
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Aynada yüzünü güzel ve sakalını siyah görmek, eğer aslında öyle değilse, halka karşı cömert ve kerim olmaya delâlet eder.
Zindana düşmüş bir mahkumun rüyada kendi yüzünü görmesi, hapishaneden kurtulacağına işarettir.
Rüyada gümüş bir aynaya baktığını görmek, sıkıntı, keder ve korku ile tabir olunur. Altın ayna ise bunun zıddı ve dince kuvvete delâlet eder.
Rüyada, kendisini aynada bir kadın şeklinde görmek, kız çocuğu ile tabir olunur. Eğer o kişinin hanımı hamile ise bir kızı dünyaya gelir. Bekâr birinin bu rüyayı görmesi,
evleneceğine işarettir.
Rüyada ayna silmek ünlü olmaya; ayna sırlamak bir kötülüğe, sırları dökülmüş ayna, kazançlı bir yardım almaya; yuvarlak ayna:dedikodular yüzünden üzülmeye; çerçeveli ayna:para kaybına; kırık ayna, eşin ölümüne;aynanın kayıp olması:büyük paralar kazanmaya işarettir. Bir aynaya bakarak çok güzel olduğunu düşünen birinin önünde, mutluluk , ama aynaya bakarken solgun ve bitkin olduğunu görmek önünde sıkıntılarla dolu bir döneme girildiğine işarettir. Ayna satmak, işlerde zarara girmek demektir. Aynanın kırılması kötü bir haber alınacağını belirtir
Aynada kendinizi gördüyseniz, sıkıntının ve hastalığın işaretidir. Başka bir kişiyi görmek başkaları tarafından kullanılacağınız anlamına gelir.
Rüyasında kendisini aynaya bakarak güzel gören kimsenin önünde mutluluk verecek bir devre vardır. Bitkin ve çirkin gören kimse ise sıkıntılı bir döneme girecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ibni Sirin e göre; rüyada ayna görmek, büyüklügü ve parlakligi derecesinde, yükselmege ve mevki sahibi olmaya delalet eder. Birine bir ayna verdigini gören ona malini vermis sayilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani ye göre: bir aynaya baktigini görenin esi hamile ise kendisine benzeyen bir oglu olur. Eger bu rüyayi kadin görmüsse, rüya yine ayniyla çikar. Hamile bir kadin rüyasinda aynaya baktigini görse kendisine benzer bir kiz çocugu dogurur. Eger bu rüyayi gören hamile degilse kocasi ile aralarinda kavga çikip dayak yer. Bir çocuk rüyasinda aynaya baktigini görse, kiz kardesi olur. Bir memurun aynaya baktigini görmesi isinden kovulacagina isarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir ül Magribi ye göre; rüyada aynada güzel bir yüz görmek ferahlik ve sevinçtir. Çirkin yüz görmek ise hüzün ve kederdir.Ebu Said El Vaize göre : ayna yorumunda ikilik vardir. Çogunluk, aynanin rüyada görülmesini mürüvvet olarak kabul ediyor. Aynada yüzünü gören bolluga kavusur. Aynada yüzünü güzel ve sakalini siyah gören, eger aslinda öyle degilse, halka karsi cömert davranir ve herkese iyilik eder olarak taninir. Eger sakalini beyaz görse fakir düser. Yüzünde beyaz killar oldugunu ve onlari yoldugunu gören, bulundugu dereceden daha asagilara düser. Bazilari demislerdir ki: Ayna es ve aynanin kirilmasi ise eslerden birinin ölümüdür. Aynada bir kadinin tenasül aletini gören sikintidan kurtulur. Bir aynayi sildigini ve parlattigini gören içinde bulundugu sikintidan kurtulur. Bir baska rivayete görede: Rüyada ayna görmek, hayal ve gururdur. Bazi tabirciler, ayna kadindir, dediler. Bir kimse rüyada aynaya veya suya ya da baska bir seye baksa ve orada kendi suretini görse, o kimsenin renk ve sanatinda kendisine benzeyen bir çocugu dogar. Rüyada aynaya baktigini gören kimse, evlenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eger esi kaybolmussa yanina gelir. Eger rüya sahibi Cumhurbaskani ve vali ise, vazifesinden alinir. Rüyada gümüs aynaya bakan kimsenin söhret ve makami elinden gider. Aynanin kirildigini giören kimsenin, hanimi ölür. Aynaya bakarak orada bir genç gören kimse, bulundugu yerde otoritesine veya ticaretine veya diger seylere düsman olan birisini görür. Orada yasli bir kisi görürse, o kimse bulundugu yerde kendisine dost olan birisini görür. Bazi tabirciler rüyada gümüslü bir aynaya baktigini gören kimse, sikinti, keder ve korkuya düser dediler. Altin ayna dince kuvvet, zenginlik ve vazifeden atildiktan sonra yeniden ise girmektir. Hasta olan bir kimsenin rüyada aynaya bakmasi, onun ölecegine isaret eder. Ayna yolculuga ve aynada görülenle iliskili bir hamilelige isaret eder. Söyle ki aynada görülen kadin ise, bazen o, disi bir çocuk, erkekse, erkek bir çocuk olur. Bir erkek rüyada aynaya baksa ve kendisini baska bir sekilde görse, o kimse malca zarar eder, akli noksanlasir. Rüyada, kendisini aynada bir kadin seklinde gören kimsenin, bir kizi olur, bekar ise evlenir. Rüyada kendisini aynada gören kadin hamile ise karnindaki çocuk kendisine benzeyen bir kiz çocugudur. Eger hamile degilse, kocasi bir hanimla daha evlenir. Gördügü kadin onun kumasi olur. Hapiste bulunan bir kimse rüyada kendi yüzünü görse hapislikten kurtulur. Aynaya arka tarafindan baktigini gören kimse, hanimina arka taraftan yakinlikta bulunur.Cilali ve berrak bir aynaya baktigini gören kimsenin, üzüntü ve kederleri gider. Pasli ayna kisinin kötü halidir. Aynanin temiz olmayip kirli olmasi rüya sahibinin büyük bir üzüntü ve hederi bulunduguna delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyalar ilginçtir. Ayna rüyası olacak birçok şeyi açıklar. Bir aynaya bakarak çok güzel olduğunu düşünen birinin önünde, mutluluk dolu bir devre vardır. Yine aynaya bakarken solgun ve bitkin olduğunu gören kimsenin önünde sorunlarla dolu bir devre vardır.
Eskiden aynalar camdan degil, bir takim parlak madenlerden yapilirdi. Bu eski aynalardan birim rüyada görmek hayirdir. Ibn i Sirin e göre; rüyada madeni ayna görmek, büyüklügü ve parlakligi derecesinde, yüksek bir mevkie delalet eder. Birine ayna verdigini gören, ona itimat ederek malini teslim eder. Kirmani ye göre; bir aynaya baktigini görenin esi hamile ise babasina benzeyen bir erkek çocuk dogurur. Hamile bir kadin rüyada aynaya baktigini görse, kendisine benzer bir kizi olur. Eger hamile degil ise, kocasi ile aralarinda kavga çikar ve dayak yer. Bir çocuk rüyasinda aynaya baktigini görse, kiz kardesi dünyaya gelir. Bir memur veya isçinin aynaya bakmasi, isinden atilacagina delalet eder. Ebu Sait el Vaiz e göre; ayna görmenin tabirinde ikilik vardir. Bir çoklari ayna erkegin mürüvveti ve rütbesidir, demislerdir. Aynada yüzünü gören, isinde basarili olur ve yükselir. Aynada yüzünü güzel ve sakalli olarak gören, eger sakali yoksa, halka iyi davranir ve cömertçe hareket eder. Sakalini beyaz gören fakirlesir. Bir rivayete göre rütbesi artar dini kuvvetlenir. Bazilari da aynayi kadina benzetmis ve aynanin kirildigini görmek de onun ölümüdür, demislerdir. Es Salimi ye göre; rüyasinda ayna buldugunu ama bakmadigini gören, isinde tiksindigi bir husus olur. Bir aynaya baktigini gören evli ise bir oglu olur, esi hamile degilse ondan ayrilarak baska bir kadinla evlenir. Eger bekar ise güzel bir kadinla evlenir. Cafer i Sadik a göre; rüyada ayna görmek yedi sekilde tabir olunur: Es, çocuk, rütbe ve memuriyet, emir, sadik dost, ortak, güzel bir is.
Rüyada el aynasi ile yüzünüzü incelediginizi görmek, yalanci fakat çok zeki bir arkadasinizin oyununa geleceginize, çevrenizdeki insanlar tarafindan aldatilacaginiza ve onlarin her hakikati sizden sakladiklarina, oyalanarak bu suretle bazi ticari zarara ugradiginiza delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayna görmek, kişinin hayal dünyasına, geleceğe ait beklentilerine, açılan rızk kapılarına işaret eder. Rüyasında temiz ak parlak ayna gören kimse hayata yönelik her türlü beklentilerine kavuşarak maddi ve manevi sıkıntılarını geride bırakır. Rüyada görülen aynı sembolü aynı zaman da kadına işarettir. Rüyasında aynaya bakarak kendisini mutlu hisseden kimse uzun sağlıklı bir ömre nail olurken kendisini çirkin ve bitkin gören kimse ise hastalığa ve zorluklar için de görür. Ayna rüyası rüya sahibi için kısmete nail olup bekar kimseler için gelecek hayırlı kısmeti içerir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Görmek Ne Demek?
Rüyada ayna görmek, hayırlı kısmetin izle dünya evine girmeye, mutlu birlikteliğe, hayırlı evlada işaret eder. Gördüğünüz aynanın temizliği ve parlaklığı eşinizin güzelliğine işaret ederken aynan kırılması ise yakın zaman da hane içinde çıkacak cenazeye işaret eder. Rüyada ayna görmek, başka bir değişle iş hayatınızda yükselmeye kariyer basamaklarını çıkmaya, çevrenizdeki kötü niyetli kimselere karşı üstünlük sağlamaya yorumlanır. Kişinin rüyasında kendisini kadın olarak ayna da görmesi, kız evladı olmasına, bayan bir kimsenin ise kendisini erkek olarak görmesi, düğüne işarete eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami Yorumu, rüyada ayna görmek, rüyasında ayna gören kimse Allah’ı tealanın rızkına nail olmayarak mal kaybına eksikliklere gider. Kişinin rüyasında ayna görmesi, aynı zamanda  yolculuğa çıkarak sevdiklerinden ayrı kalacağına, makam ve mevki yönünden yükseleceğine, kazanacağı bol kazançlarına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet Yorumu, rüyada ayna görmek, genel olarak kısmete ve murada işarettir. Kişinin rüyasında kendisini temiz ve bakımlı olarak aynada görmesi, bolluğa ve berekete erişerek sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder. Rüyada aynaya bakmak, açılan rızk kapılarına işaretken ayna kırılması görmek ise, hane içi çıkacak cenazeye, pişmanlık duymaya, haytaya tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süslü Ayna Görmek
Rüyada süslü ayna görmek, rüya sahibinin hayatı pozitif yönleriyle görerek en olumsuz durumlardan bile mutlu olup her haline şükredeceğine yorumlanır. u rüyayı gören kişiler şan ve şöhrete düşkün, eğlenceli hayata  yaşamayı seven, pozitif kimselerdir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Ayna Görmek
Rüyada altın ayna görmek, rüya sahibinin yaşadığı zorlukların geride kalarak maddi anlamda rahata ereceğine işarettir. Rüyasında altın ya da gümüş ayna gören kimse, sevdiklerinin desteği sayesinde bir çok zorluklara göğüs gelerek rızkını nail eyler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gümüş Ayna Görmek
Rüyada gümüş ayna görmek, altın ayna rüyasıyla aynı sembolleri içeren bu rüya kişinin yaşayacağı eğlenceli hayata, zevki sefa sürmesine yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler sorunlardan uzak mutlu şekilde yaşayarak bulunduğu ortamın tadını çıkarırlar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırık Ayna Görmek
Rüyada kırık ayna görmek, kötülüğe tabir edilen bu rüya kişinin hanesinde çıkacak cenazeye, ölüm haberi almaya, manevi çöküntüye işaret eder. Rüyasında kırık ayna gören kimse, elindeki tüm mal varlığını kaybederek hayatı amaçsızca yaşar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Duvarda Ayna Görmek
Rüyada duvarda ayna görmek, mutlu bir birlikteliğe, bağlılığa, kişinin sevdikleri arasında yaşadığı huzura işaret eder. Rüyasında duvarda ayna gören kimseler sevdikleriyle her türlü zorlukların üstesinden gelerek birliklerini ve beraberliklerini bozmazlar. Rüyada masa üzerinde ayna görmek,  iş hayatınızda rakiplerinizi mağlup ederek liderklik vasfına ulaşmaya, başarılarla süre gelen hayata tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Taşımak
Rüyada ayna taşımak,rüya sahibine karşı kötülük yaparak ona maddi ve manevi anlamda zarar vermeye çalışan kimselere yorumlanır. Rüyasında ayna taşıyan kimse kötülükleri ve uğursuzlukları beraberinde getirip çevresindeki insanlara her türlü zararı verir. Bu rüya aynı zamanda Allah’tan uzaklaşmaya, kötülüğe, şeytanın yolunda sürüklenmeye tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna İstemek
Rüyada ayna istemek, rüyayı gören kimsenin içinde bulunduğu boşluktan sıyrılarak sevdiklerinin desteği sayesinde huzura ereceğine yorumlanır. Kişinin rüyasında annesinden ayna istemesi, çıkmazlara girerek son çare olarak sevdiklerini göreceğine işaret eder. Rüyada ayna istemek, bazen de yapılan bir yardıma, uzatılan yardım eline, birlikteliğe tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Çatlaması Görmek
Rüyada ayna çatlaması görmek, rüya sahibinin sevdiklerine karşı kötülük besleyen art niyetli insanlardan göreceği zarara yorumlanır. Rüyasında ayna çatlaması gören kimse, sevdiklerine karşı bilinçsizce hatalar yaparak insanlara olan saygınlığını kaybeder. Rüyada ayna çatlaması görmek, bazen de iş hayatında kopukluğa, çatışmaya girmeye, huzurunuzun yok olmasına delalet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Kırılması Görmek
Rüyada ayna kırılması görmek, kişinini çok sevdiği, güvendiği bir kimseden kötülük gelerek hayal kırıklığına uğrayacağına, elindeki mal varlığını kaybedeceğine yorumlanır. Rüyasında ayna kırılması gören kimse, sevdiklerinden tek tek koparak yalnızlığa sürüklenir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Silmek
Rüyada ayna silmek, çevrenizdeki kötü niyetli kimseleri hayatınızdan uzaklaştırarak rahata ereceğinze işaret eder. Bu rüyayı gören kimseler azimli çalışmaları ve dik duruşları ile her türlü zorlukları aşarak kendilerine yeni bir çok sayfa açarlar. Rüyada büyük ayna silmek, rızkınızı çoğalacağına işaret ederken, küçük boylu ayna silmek ise rabbine verdiği nimetler için şükretmeye, rıza gelmeye tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Almak
Rüyada ayna almak, kişinin iş hayatında yaşadığı sorunlardan dolayı ortakları ile ayrı düşerek kendi kabuğuna çekileceğine yorumlanır. Rüyasında ayna satın alan kimse, rızkını başka yerlerde elde ederek sevdiklerini kimseye muhtaç etmeden huzur içinde yaşatırlar. Rüyada ayna almak, aynı zamanda yükselmeye yönelik atılımlarda bulunmaya, yeni iş kollarına yönelmeye, başarıya ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aynaya Bakmak
Rüyada aynaya bakmak, pişmanlıkla süre gelen hayatınızı sonlandırarak hak yolunu bulmaya yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler, sevdiklerinin desteği sayesinde her türlü zorlukların üstesinde gelerek hayata tekrar sıkı sıkıya tutunur. Rüyada aynaya bakmak, aynı zaman da sevdiklerinizle hoş muhabbete nail olmaya, eğlenceli ortamlarda yer almaya, çıkılan uzun yolculuğa işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Karşısında Namaz Kılmak
Rüyada ayna karşısında namaz kılmak,rüyasında ayna karşısında namaz kıldığını gören kimsenini duaları kabul olup bereket kapısı her daim açık olur. Bu rüyayı gören kimseler ihtiyaç sahibi bir ok kimseye el uzatarak insanların ihtiyaçlarına kulak verir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Karşısında Saç Taramak
Rüyada ayna karşısında saç taramak, kişinin hayatına sil baştan yeniden başlayarak sevdiklerinden ayrı farklı bir mekana seyahat edeceğine yorumlanır. Kişinin gördüğü bu rüya hayra delalet edip kurulan yeni hayata, açılan kısmet kapılarına, evlilik yolunda atacağı adıma işaret eder. Rüyada ayna karşısında saç taramak, eğlenceli törenlerde yer almaya, iş hayatınızda değişikliğe, farklı alanlarda göstereceğiniz başarıya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Görmek Alimlerin Açıklamaları?
İmam Nablusi Yorumu, rüyada ayna görmek, toplum karşısında itibar görmeye, saygınlık elde etmeye, aynaya bakmak, dünya evine girmeye, kırık ayna görmek, alınan ölüm haberine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İbn-i Şirin Yorumu, rüyada ayna görmek, kişinin anada kendisini görmesi hayırlı evlada nail olacağına, görülen aynanın güzelliği, evleneceği kimsenin güzelliğine, kirli ve kötü ayna ise, düşmanlarınıza işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman Yorumu,  rüyada ayna görmek, bolluğa, açılan rızk kapılarına, sıkıntıların son bulmasına, inanca yönelik bağlılığa işaret eder. Rüyasında ayna gören kimse, yakın zamanda müjdeli habere nail olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayna aynı zamanda kadın ile tabir edilir. Kişinin rüyasında düzgün, temiz ve pürüzsüz gösteren bir ayna görmesi tüm sıkıntı, dert ve zorlukları geride bırakacağı ve onlardan kurtulacağı anlamına gelir. Rüyasında aynaya bakıp kendini beğenen kişinin rüyası çok güzel ve uzun bir hayatı olacağına işaret eder. Fakat bunun aksine rüyada kendini çirkin, hasta ya da yıpranmış gören kişi üzücü şeyler yaşayacak ve sorunlarla karşılaşacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bekâr bir kimse rüyasında kendini aynaya bakarken görürse çok mutlu olacağı bir haber alacağı anlamına gelir. Aynı zamanda kişinin mutlu ve huzurlu bir evlilik yapacağına işaret eder. Rüyada kişinin kendini aynada sakallı olarak görmesi toplumda kazanacağı saygınlığa, sevgiye ve kendisine gösterilecek olan saygıya işaret eder. Rüyada aynada güzel ve hoş bir yüz görmek mutluluğa, çirkin ve solmuş bir yüz görmekse kötü ve üzücü şeylere işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aynanın Kırılması
Rüyada aynanın kırıldığını gören kişi çok güvendiği biri tarafından ihanete uğrayacak demektir. Yani kişinin güvendiği dağlara kar yağacak.Rüyada Altın Ayna Görmek
Rüyada altın ayna görmek, sıkıntıdan sonra gelecek esenliğe, bolluğa, berekete ve dini duyguların güçlenmesine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süslü Ayna Görmek
Rüyada süslü ayna gören kişinin yakınları ve yakın arkadaşlarıyla arasında sorunlar yaşanacak ve ayrılık olacak demektir. Süslü ayna rüya sahibinin davasında haklı olduğu anlamına gelir.
Rüyada Ayna Almak
Rüyada ayna satın almak kişinin sorumsuz davranışları sonucunda bazı tatsızlıklarla karşı karşıya kalacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Silmek
Rüyayı gören kişinin, hedeflerine ulaşmak için ortaya birçok proje koyacağına, bu projelerden birinin ya da birkaçının iyi kazanç elde etmesi ya da başarı getirmesi sayesinde çok iyi işler yapılacağına, imrenilecek bir kariyere ve yeni bir hayat kurmak için çok büyük bir zenginliğe sahip olunacağına delalettir. Rüyada büyük ayna silmek, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına ve bolluk içinde yaşanacağına alamettir.Rüyada Kırık Ayna Görmek
Rüyada kırık ayna görmek iyi değildir. Rüya sahibinin yıkılacağı, gam ve kedere boğulacağı bir acı yaşayacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Görmek
Rüyada ayna görmek düşüncelere, amaçlara, isteklere ve değer yargılarına işaret eder. Rüyada görülen ayna ayrıca kadına da tabir edilir. Rüyada temiz ve pürüzsüz bir ayna görmek refaha kavuşmaya işaret eder. Rüya sahibinin sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin biteceğine ve huzur bulacağına delâlet eder. Rüyada aynaya baktığını ve kendini beğendiğini görmek güzel bir hayata işaret eder. Rüyayı gören kişinin ömrünün uzun olacağına ve hayatının yolunda gideceğine işaret eder. Rüyada aynaya baktığını ve kendini çirkin, yıpranmış görmek ise sıkıntıya ve soruna işaret eder. Rüya sahibinin üzüleceği durumlarla karşılaşacağına ve sıkıntı içinde olacağına tabir edilir.
Rüyada bekâr bir kişinin aynaya baktığını görmesi bir haber alarak çok sevineceğine ve yapacağı evlilikte mutlu olacağına işaret eder.  Rüyada aynaya baktığını ve sakalı olduğunu görmek itibar sahibi olmaya işaret eder. Rüya sahibinin insanlar tarafından sevgi ve saygı göreceğine, toplumda saygın bir kişi olacağına tabir edilir. Rüyada aynada güzel ve hoş bir yüz görmek mutluluğa ve güzel olaylara, çirkin ve solmuş bir yüz görmek ise üzüntüye ve sıkıntıya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aynanın Kırılması
Rüyada aynanın kırıldığını görmek ihanete işaret eder. Rüyayı gören kişiningüven duyduğu ve hiç beklemediği bir kişi tarafından ihanete uğrayacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çatlak Ayna Görmek
Rüyada çatlamış bir ayna görmek sıkıntıya ve düşmanlığa işaret eder. Rüyayı gören kişinin iş hayatında ilerlemesine engel olmak isteyen üst mevkideki birine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Ayna Görmek
Rüyada altın ayna görmek hayra, berekete, inanca ve rahata kavuşmaya işaret eder. Rüyada altın ayna gören kişinin bir süre bazı sıkıntılar çektikten sonra rahata ereceğine, hem maddi hem de manevi anlamda güçleneceğine, hayatında bolluk ve bereket olacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süslü Ayna Görmek
Rüyada süslü ayna görmek kişiler arasındaki geçimsizliğe ve anlaşmazlığa işaret eder. Rüyayı gören kişinin etrafındaki kişilerle ve dostlarıyla arasında bazı sorunlar olacağına ve yaşananlar sonunda ayrılık yoluna girileceğine tabir edilir. Rüya sahibinin yakınlarıyla yaşadığı sorunlarda haklı olduğuna tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Almak
Rüyada ayna satın aldığını görmek sorunlara ve sıkıntı verecek olaylara işaret eder. Rüyayı gören kişinin düşüncesiz ve sorumsuz bir şekilde yaptığı bazı hareketler yüzünden zor duruma düşeceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırık Ayna Görmek
Rüyada kırık ayna görmek üzüntüye ve acıya işaret eder. Rüya sahibinin derinden etkileneceği çok üzücü bir olay yaşayacağına ve zor günler geçireceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sihirli Ayna Görmek
Rüyada görülen sihirli ayna başarıya ve emeklerin karşılığını almaya işaret eder. Rüyada sihirli ayna gören kişinin iş hayatındaki çalışmalarının takdir göreceğine ve başarı kazanacağına delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Bulmak
Rüyada ayna bulmak kişinin hatalarından ders çıkarması gerektiğine ve doğru yola ulaşması için karşısına çıkacak fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesinin menfaatine olacağına işaret eder. Rüyada ayna bulmak ve aynaya baktığında kendini görememek ise rüya sahibinin kendini geliştirme ve düzeltme yoluna gitmeyeceğine, hatalarından ve tutumundan vazgeçmeyeceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Karşısında Poz Vermek
Rüyada bir aynanın karşısına geçip poz verdiğini görmek kişinin olumsuz davranışlarına ve etrafındaki kişilerle olan ilişkisine işaret eder. Rüya sahibinin kötü bazı özellikleri yüzünden hem iş çevresinden hem de arkadaş çevresinden tepki göreceğine ve insanları kendinden uzaklaştıracağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Silmek
Rüyada ayna silmek önemli başarılar kazanmaya ve saygın bir kişi olmaya işaret eder. Rüyada ayna sildiğini gören kişinin iş hayatında çok başarılı olacağına, insanlar tarafından tanınacağına ve itibar sahibi olacağına delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Görmek
Rüyada ayna görmek, hayal ve gururdur.
Ayna ile oynamak, aynada kendini görmek, eğlenceli bir muhit içinde bulunacağınıza, insanları daha iyi tanıyacağınıza, etrafınızdakilerden saygı göreceğinize işaret olarak tabir edilir.
Bazı tabirciler, ayna kadındır, dediler. Rüyada cilalı ve berrak bir aynaya baktığını gören kişi, hüzün, keder ve sıkıntıdan halâs olur.
Bir kimse rüyada aynaya veya suya ya da başka bir seve baksa ve orada kendi suretini görse, o kimsenin renk ve sanatında kendisine benzeyen bir çocuğu doğar.
Bekâr bir kimsenin rüyada aynaya baktığını görmesi, evleneceğine delalet eder.
Eğer eşi kaybolmuşsa yanına gelir. Eğer rüya sahibi Cumhurbaşkanı ve vali ise, vazifesinden alınır. Rüyada gümüş aynaya bakan kimsenin şöhret ve makamı dinden gider. Aynanın kırıldığını gören kimsenin, hanımı ölür.
Aynaya bakarak orada bir genç gören kimse, bulunduğu yerde otoritesine veya ticaretine veya diğer şeylere düşman olan birisini görür. Orada yaşlı bir kişi görürse, o kimse bulunduğu yerde kendisine dost olan birisini görür.
Rüyada altından bir ayna görmek; dince kuvvet, fakirlikten sonra zenginlik ile tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hasta olan bir kimsenin rüyada aynaya bakması, onun öleceğine işaret eder.
Rüyada kendisini aynada gören kadın hamile ise karnındaki çocuk kendisine benzeyen bir kız çocuğudur. Eğer hamile değilse, kocası bir hanımla daha evlenir. Gördüğü kadın onun kumaşı olur Bir erkek rüyada aynaya baksa ve kendisini başka bir şekilde görse, o kimse malca zarar eder, aklı noksanlaşır.

Rüyada, kendisini aynada bir kadın şeklinde gören kimsenin, bir kızı olur, bekâr ise evlenir.
Hapiste bulunan bir kimse rüyada kendi yüzünü görse hapislikten kurtulur. Aynanın kırıldığını görmek, rüya sahibinin hanımının ölmesine işarettir.

Rüyada aynaya bakmak, yeni bir çevre ve yeni dostlar edinmeye işarettir. Aynanın kırılması kötü bir haber alınacağını belirtir.
Rüyada ayna görmek, rüya sahibinin hayırlı bir evlilik yapacağına ya da çocuk sahibi olacağına delalettir. Ayrıca başkasının siluetine işaret eder. Kişi tez zamanda nikah masasına oturur. Eğer kişi evli ise, yakın bir zaman içerisinde hayırlı bir evlat sahibi olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aynada Kendini Görmek
Güzel bir geleceğin sizi beklediğini ve maddi kazancınızın artacağını gösterir. Kırıldığını görme ise bu anlamların dışında anlamlar kazanmaktadır. Hane içerisinde huzursuzluk yaşanacağına, maddi sıkıntı ve ağır hastalıklarım yaşanabileceğini gösterir. Sıkıntı, dert, üzüntü ve maddi sıkıntıların yaşanabileceğinin göstergesidir. Rüyada kendini gören gözler bir başkasının hayatınıza gireceğini gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aynaya Bakmak
Genellikle iyiye ve hayırlı bir kısmete, çocuğa delalet etse de kırılmış ve çatlamış ise tersi bir anlama gelmektedir. Buğulu ise, güzel günlerin yaklaştığını fakat önünüzdeki bir kaç engeli önce aşmanız gerektiğini gösterir. Bekarlar için hayırlı bir evlilik habercisi iken, evliler için ise hayırlı bir çocuk sahibi olacağınızın göstergesidir. Başkası ile yeni bir başlangıç yapılacağının ya da hayatınıza yeni bir kişinin dahil olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aynada Kendini Çirkin Görmek
Çıkacağı yolculuklarda dikkatli olmasına işaret eder. Yolculuğunda kaza olmasına veya eşya kaybedecek olmasına işaret eder. Alacağı biletin yanlış kesilmesine veya biletini kaybetmesine işaret eder. Rüya sahibi için büyük bir değişiklik söz konusudur. Kendisi ile yüzleşmesi olarak da yorumlanır. Bu seyahatte daha önce dile getirmediği şeyleri başkalarından duyabilir.
Değer verdiğin ve hoşlandığın bir adamdan beklediğin sözleri duymana çok az kalmış, kalbinin acısının sonlanması için biraz daha beklemelisin. Beş ay içinde bu kişi bütün cesaretini toplayıp karşına çıkacak ve hiç ummadığın kadar güzel sözleri ondan duyacaksın. Güzel bir ilişkinin başlamasına vesile olacak bu sözler sevinç gözyaşları dökmene neden olacak.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Çatlaması
Rüya sahibinin kendisinde yapmak istediği ve yapacağı değişikler olarak yorumlanır. Kendisinde sevmediği alışkanlıklarının olduğuna yorumlanır. Arkadaş çevresinin genişlemesine ve eğlenceli dopdolu günler yaşayacak olmasına işaret eder. Kendini görmek bir çok organizasyonda yer alacağına ve eğlenceli günler geçireceğine yorumlanır. Fakat gittiği yerler de sözlerine dikkat etmesi gerekmektedir. Yanlış anlaşılacağına işaret etmektedir. Kendini ve davranışlarını açıklaması gerekebilir.
Rüya sahibinin çok şanslı olduğuna da işaret eder ve bu şansının giderek artacak olması olarak da yorumlanır. Rüya sahibine gelecek iş teklifleri ve bununla beraber değişecek çevresine işaret etmektedir. Eğer bir iş başvurusu yapmış ise kabul edildiği haberine işaret eder ve işten istediği kazancı elde edecektir. Gitmeyi planladığı veya uzun süredir görmediği bir kişiyi görecek olması olarak da yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aynanın Kırılması
Genelde kişinin iç dünyası ile ilgilidir. İç dünyasında olup biteni, hayallerini, ideallerini, prensiplerini ve değer yargılarını görmüş demektir. Aynı zamanda kadın ile tavır edilmektedir. Rüyayı bir erkek görmüşse bu kadın hayırlı kısmet anlamına, bir kadın görmüşse güzel bir dostluk anlamına gelir. Kişinin rüyasında gördüğü aynı temiz, pürüzsüz ve güzel ise bu sıkıntılarını attığına ve dertlerinden kurtulduğuna işarettir. Bakıp kendini beğenen kişi uzun ve mutlu bir yaşam sürer ve hayatından bereket eksik olmaz her daim bolluk içinde yaşar. Ancak rüyada kendini çirkin bulan kişi sorunlar yaşayacak ve sıkıntılı bir dönem geçirecektir.
Çok yakında mutlu bir evlilik yapacağına ve huzurlu bir yuva kuracağına işarettir. Evli biri bu rüyayı görürse evliliğine ve mutluluğuna hareket kazandırmak için değişiklikler yapacağına yorumlanır. Kendini sakallı olarak görüyorsa bu onun toplumda saygın bir yeri olacağına ve önemli bir insan olacağına işaret eder. Güzel yüz güzel olaylara, kötü suret sıkıntılara ve sorunlara işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Kırmak
Şerle yorumlanır. Yakın zamanda bir kayıp haberi alır ya da başka türlü bir acı yaşar. Maddi veya manevi bir çöküş dönemine ve bir hezeyana girer. Ailesinden biri ölebilir ya da uzun süre ölümcül bir hastalıkla uğraşabilir. Bu durum kişinin kendisini de kötü etkileyecek ve psikolojik bir hezeyana girecektir. Hayatında yaşayabileceği şanssızlıklara işaret eder. Bu dönemde çalışıyorsa işleri ters gidebilir ve büyük maddi kayıplar verebilir, eğitim hayatı devam ediyorsa notları düşebilir, ümit ettiği gelişmeler gerçekleşmeyebilir. Rüyanın sahibi bu dönemde büyük uğursuzluklar yaşayacak ve çevresindeki insanlar da bundan etkilenecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yanlışlıkla Ayna Kırmak
Başarısızlıklarını görmüş demektir. Bu kişiler hiçbir işi beceremez, sakarlıklarıyla her zaman her şeyi karıştırırlar. Bu durum kişinin kendisine küsmesine, öz güven kaybı yaşamasına ve içine kapanmasına sebep olacaktır. Bu durum kişinin giriştiği her işe korkuyla yaklaşmasına sebep olacaktır. Bazı yorumculara göre ise de bir kimse ailesinden, akrabalarından ya da yakın çevresinden ölüm haberi alacaktır.
Kendini çok fazla sıkıntıya sokmuş gibi bir halin var. Bu sıkıntılı süreçten kurtulabilmek için gereken güç sen de var ancak sen gücünün farkında değilsin. Oysaki arkadaşların seni güçlü, kararlı yapın ve kendinden emin duruşundan dolayı seviyorlar. Arkadaşlarının yardımını geri çevirme, onlar senin bir an önce toparlanman için yardım etmek istiyorlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırık Ayna Görmek
Son zamanlarda kendisinin de hoşuna gitmeyen davranışlar sergilediğine işaret eder. Kendi vicdanını ve hareketlerini sorgulaması gerekmesi olarak yorumlanır. Ailesinde olan birisinin bilmediği bir gerçeği öğrenmesine işaret eder. Rüyayı gören kişinin eğer sevgilisi varsa ,sevgilisinin onu aldattığına işaret eder. Ve bunu çok geç fark etmesine yorumlanır. Rüya sahibinin sakladığı şeylerin ortaya çıkacak olmasına da işaret eder. Rüya sahibi eğer utanç verecek bir şey yaptıysa bunun çevresinin öğreneceği anlamına gelmektedir. Kişinin kibirli olduğuna da işaret eder. Başkaları tarafından rahatsızlık duyulan duygular olarak da yorumlanabilir. Kişinin kendi hal ve hareketlerini sorgulaması ve gözlem yapması gerektiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Silmek
Rüya sahibinin bir hastalığı olduğuna veya yakın zamanda hastalanacağına işaret eder. Hastalığından dolayı kısa bir süre için de olsa sıkıntı çekeceği olarak yorumlanır. Fakat rüya sahibi kalbini temiz tutmalıdır. Bu dönem oldukça kısa sürecektir. Bu sayede kendi çevresinde ki kişilerin gerçek kişiliğini de beraber görmüş olacaktır. Bir yakınından meydana gelecek bir bebek olarak da yorumlanır. Dünyaya yeni gelecek bir çocuğu işaret etmektedir.
Aileni ve akrabalarını uzun süredir ziyaret etmediğin için sana biraz kırılmış gibiler. En kısa zamanda gönüllerini alman gerekir. İşlerin yoğunluğu ve arkadaşlara ayırdığın vakitlerden dolayı onları biraz ihmal etmiş gibisin. İş yerindeki başarıların ile adeta yıldız gibi parlıyorsun. Yakın zamanda eline yüklü miktarda para geçebilir. Bu parayı yatırım olarak değerlendirmeyi düşünüyorsun. Belki ev alımı söz konusu olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Ayna Görmek
Yakın zamanda kötü bir haber almayı işaret eder. Rüya sahibi alacağı bu kötü haberle zor ve sıkıntılı günler yaşar. Ruhsal olarak bir çöküntü içine girer. Neşesi kaçar, umuları tükenir. Gerek iş hayatında gerekse aile hayatında şanssızlık ve başarısızlıklar yaşar. Muhtemelen çok üzüleceği bir ölüm haberi alır. Rüya sahibi eşini veya aileden birini kaybedebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayna Karşısında Saç Taramak
Rüya sahibi gerçekleşmesini ümit ettiği olayların gerçekleşmemesine şahit olur. Olmasını ümit ettiği şeyleri beceremeyecek elinden bir şey gelmeyecektir. Bu durumda rüya sahibi hayata küsebilir. Rüyayı gören kimsenin kısmeti kapanır. Hayatında bir evlilik planı varsa olmaması muhtemeldir. Hayatında bir ayrılık yaşayacaktır. Bu rüya rüya sahibinin üzerinde nazar olduğunu da işaret eder. Malında eksilme olur ve hanesinde bereket azalır. Kimsenin çevresi tarafından eleştiri alması beklenir. Çevresinde bu kimse için çok iyi konuşmayan insanlar bulunmaktadır. Yakın zamanda bir sırrı açığa çıkacaktır. Çevresi tarafından tepki alan rüya sahibi bir süre yalnız kalacaktır.
Senin hakkında çok konuşuluyor sanki çünkü söylenen pek çok laf görünüyor. İşteki başarıların ve pozitif enerjin etrafın senle ilgili konuşmalarına sebep oluyor. Kimisini duysan bile aldırış etmiyorsun. Senin umursamaz bu halin etrafı daha da kışkırtıyor gibi… Görüşüp anlaştığın biri var, bu kişiyle aşk yaşayabilirsiniz. Şu sıralar sağlıkla ilgili sıkıntılar olabilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

434 Aktif
0 Üye ve 434 misafir
Bugün : 21796
Dün : 23857
Toplam : 48080100
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...