Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
3.9k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Farz Namazı Kılmak
Rüyada farz namazı kılmak büyük memuriyete, saygın bir kişiliğe, reisliğe yorulmaktadır. Ayrıca Allahın farz kıldığı şeyleri yerine getirmeye, korkuların ve endişelerin farkında olmaya işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

92 Yorum

+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
bir kimse bulutsuz berrak bir Havada ögle namazini kildigini gören kimse, kendisini de sevincli hissederse, yapacagi islerde kendisine yardim edilir. fakat bulutlu havada ögle namazini kildigini gören kimse, üzüntülü bir is yapar. ikindi namazini kildigini gören insan, kendisi veya baskasi icin yemin eder; arzu ettigi bir kisim isler güclükle meydana gelir. ikindi namazini rüyada kilip da tamamlayamayan insanin isleri oldukca güclesir. rüyada aksam namazinin kilinmasi, yapilmagi gereken islerin bitirilmesi ile tabir edilir. yatsi namazini kilip tamamlayan insanin ameli sona erip eceli yaklasmis sayilir. yatsi namazini kildigini gören insan, Aile balkinin gecimi hususunda ihtimam gösterir. yatsi namazini ilk vaktinde kildigini gören insan, coluk cocugunu memnun edecek güzel bir iste bulunur. sabah namazini kildigini gören kimse, yeme-icme ve giyim kusam gibi kendisine zaruri olan seyleri hazirlamaya isarettir. aksam namazi, islemden kurtulmaya, yorgun icin dinlenmeye isarettir. vitir namazi, isleri gizlemeye isarettir. bazen de ögle namazi, tövbeye veya isten cikarilmaya isarettir. cünkü ögle namazinda kible, kudüs'ten cevrilmistir. bazen de ögle namazi, seytan ve düsmanla savasmaya isarettir. Ögle zamani, siddetli sicak ve uyku vaktidir. rüyada ikindi namazini kilmak yardim ve basanya ulasmaya bazen de, hidayet, hayir ve korumaya isarettir. aksam namazi, rüyayi görenin ana ve babasindan yahut kendisini söhretli, mevki ve fazileti sebebiyle koruyan kimseden ayrilmasina ya da günesin kendisine isaret ettigi bir kimsenin isinden cikmasina isarettir. bir kimse rüyada yatsi namazini kildigini görse, yolculuk, evlenmek veya bir yerden diger bir yere gitmek icin hazirlanmasina isarettir. bazen de yatsi namazi, gözde olan perdeye ve gözlerinin zayif görmesine isarettir. bir kimsenin rüyada sabah namazini kildigini görmesi, onun yapacagi yemine isarettir. rüyada ikindi namazini kildigini gören kimse, güclükten sonra kolayliga erisir. rüyada aksam namazini kilan kimse, sonuclanmis bir seyin tekrar meydana gelmesine arzu eder ve ona yakin zamanda kavusur. rüyada cuma namazi kildigini gören kimsenin muradi hasil olur've arzu ettigi seye kavusur. bag ve bostanda namaz kildigim gören kimse, allah-u tealaya istigfar eder. ziraat yapilan bir yerde namaz kildigim gören kimse borcunu öder. rüyada özürlü olarak namaz kildigini görmek, amelinin makbul olmadigina isarettir. yan yatarak namaz kildigini gören kimse hastalanir. namazi kilip bitirdikten sonra mescitten ciktigini gören kimse fazilet ve hayra nail olur.
Fearless (-52,011 puan)  
Sokağın ortasında gündüz vakti namaz kılıyodum tam rükuya gelince arkadan kilolu ve başı örtülü kadın beni korkutuyodu ve namazım bozuluyodu bana napıyosun falan diyodu
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
zekat vermemek gibi bir durum yoksa eğer biri tarafından bir işin engellenmesi maneviyatına zarar verilmesi belkide bu kişinin seni bir kusura yada günaha zorlaması diyebiliriz.
Fearless (-52,011 puan)  
Teşekkür ederim
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Namaz Kılmak
namazla alakali tabirler oldukca coktur. hemen hemen herkes Rüyasinda namaz kildigini görür, bütün ayrintilariyla namaz hakkindaki tabirleri kaydedecegiz. rüyada görülen namazlari; farz namazi, cuma, nafile ve bayram namazlari olarak ayri ayri tabir edilirler. rüyada farz namazi kilmak, büyük memuriyete, reislige, emaneti yerine getirmeye, Allah'in farz kildigi seyleri yerine getirmeye, korku ve endiselerden emin olmaya isarettir. abdestli olarak normal sartlarina riayet ederek, rüku ve secdelerini tam yerine getirerek kibleye dönmek suretiyle farz namaz kildigini gören kimse allah'in farzlarindan birini yerine getirir. zulmen birisinden aldigi mali veya birisine olan borcu öder. ayni zamanda yaramaz ve cirkin islerden de sakinir. bazi tabirciler, farz namazi kildigini gören kimse, sözünde durur. küs oldugu birisi varsa onunla da barisir, imam olan birisi rüyada farz namaz kildigini görse, borclanir veya tazminat öder. rüyasinda ögle namazi kildigini ve onu bitirdigini gören kimse maksadina nail olur. dünyevi ve uhrevi islerinde kendine yardim edilir. cünkü rüyada namazi tamamlamak arzu ettigi seyin tahakkukuna isaret sayilmistir. bu rüyayi gören borcundan dolayi hapis ise, baski onun borcunu öder. o da hapislikten kurtulur.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
hayvan üzerinde namaz kildigini gören kimseye büyük bir korku isabet eder. halkla beraber imamin hayvan üzerinde bir kisminin uykuda, bir kisminin secdede ve bazisinin da ayakta namaz kildiklarini görmesi, eger o kimseler savasiyorlarsa mansur ve muzaffer olacaklarina isarettir. rüyada dört rekatli farz namazini iki rekat olarak kilan kimse yolculuga cikar. rüyada namaz kildigi esnada Bal yedigini gören kimse oruclu iken hanimi ile cinsi münasebette bulunur. rüyada dört rekatli farz namazini iki rekat kilan kadin, o Gün hayiz olur. rüyada bir namazin vaktinin gecmekte oldugunu ve o namazi kilacak bir yer bulamadigini gören kimsenin, din veya dünyaca arzu ettigi istegi güclesir. rüyada namazi, kasten ve farziyyetini inkar ederek terkettigini, islamiyeti hafife alir. namazin farz oldugunu kabul ederek terkettigini gören kimse icin de tabir aynidir. rüyada kilinan cuma namazi, ferahlik ve sevince, bayram ve mevsimleri görmeye, hacca gitmeye ve borcunu azaltmaya isarettir. rüyada ramazan bayrami namazini kilmak, borcu ödemeye, hastanin iyi olmasina, sikintilardan kurtulmaya isarettir. kurban bayrami namazi, hayir isleri üzerine olmaya, yapilan vasiyeti tutmaya ve adaklan yerine getirmeye isarettir. bazen de ramazan ve kurban bayram namazlari, düsmanla karsilasmaya isarettir. rüyada kusluk namazi, allah'a sirk kosmamaya ve yerine getirilen yemine isarettir. bazen de kusluk namazi, sevinc yahut keder ve yemin etmeye isarettir. oturarak namaz kildigini gören kimse, konusma ve isinde tereddüt eder. iki vakit namazi bir vakitte kilmak, yolculuga isarettir. bazen de bu rüya, düsman tarafindan cikacak fitneye isarettir. namazi avret yeri acik oldugu halde kilsa, oruclu iken fuhsiyatta bulunmaya yahut haram olan bir seyi sadaka olarak vermeye isarettir. ya da bid'at olan bir seye uydugu halde dogru yolda olduguna isarettir. korku namazi kildigini görmek, sirket kurmaya, hayrete düsmege, daginik olmaya veya hasta ile cekismeye isarettir. rüyada namazda konusmak, hibe ettigi veya sükut ya da tasdik ettigi seyden dönmeye isarettir. rüyada, namazda asikar okunacak yerde asikar okudugunu gören kimse, eger hakimse, zulümle hükmeder, hakim degilse, bildigi bir hakikati veya bir mali inkar eder. rüyada imamdan Önce rüku ve secde yaptigini gören kimse, ana ve babasina veya itaat etmesi icabeden kimseye muhalefet etmesine isarettir. rüyada teravih namazi kilmak, mesakkate düsmeye, borc ödemeye ve hidayete ermeye isarettir. yagmur namazi kilmak, korkuya, coluk cocugunun nafakasini eksiltmeye, pahaliliga gecimdeki durgunluga, ziraat, mal ve tarla hususunda sikintiya düsmeye isarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada günes ve Ay tutuldugu vakit kilinan husuf ve küsuf namazini kildigini görmek, günes ve ay'in isaret ettigi sahsin rahatliga kavusturulmasi icin gayret etmeye isarettir. bazen bu rüya, fasik bir kimsenin tövbe etmesine ve kafirin müslüman olmasina, isarettir. husuf ve küsuf namazini kildigini görmek, bir alimin ölümüne isarettir, rüyada korku namazi kilmak, ülfete, ittifak etmeye, sözlerin bir araya gelmesine ve korkudan emin olmaya isarettir. rüyada cenaze namazi kilmak, namazi kilinan kimseye sefaat etmeye isarettir. rüyada ölü üzerine namaz kildigini gören kimse, onun icin cok dua ve istigfar eder. namazi tam kilarsa duayi da tam yapar. cenaze namazina imam olan kimse, münafik bir Amir etrafindan vali tayin edilir. "allah (c.c.) filan kimseye rahmet etsin" dedigini gören kimsenin günahtan affedilir. imamin arkasinda cenaze namazi kildigini gören kimse, ölüler icin dua edilen bir mecliste hazir bulunur. cenaze namazi kildigini gören kimse, dini bozuk bir kimse hakkinda aracilik eder. rüyada nafile namaz kildigini gören kimse, dininin kemale ermesine ve sünnet-i seniyyeye uymasina isarettir. bir kadin rüyada erkeklere imam oldugunu görse, ölür. cünkü kadin, " imamete selahiyetli degildir. ve bu durum ancak o kadinin ölümü zamaninda erkekler tarafindan onun üzerine namaz kilmak suretiyle mümkün otur. namaz kilmayi ve okumayi bilmeyen bir kimse, rüyada imam oldugunu görse, ölür. rüyada sünnet namazi kildigini gören kimse, resolullah (s-a.v.)'in sünnetine uyar, necasetten temizlenir ve güzel huylu olur. nafile namaz kildigini gören kimse, ahirette kendisine lazim olacak seyleri yapmaya muvaffak olur. bir kimse rüyada bir takim insanlarla beraber teravih namazi kildigini görse, o kimselerin akrabalari hakkinda gereken iyiligi yaptiklarini görse, o kimselerin akrabalari hakkinda gereken iyiligi yaptiklarina, onlardan vahsetin gittigine ve kalblerinin ferahlamasina isarettir. bir kimse rüyada cemaatla namaz kildigini ve safin düzgün oldugunu görse, o cemaatin cokca tesbih okuyan bir kavim olduguna isarettir. rüyada allah rizasi icin nafile namaz kildigini gören kimse, fakirse zengin olur ve hayra erisir. rüyada teheccüd namazi kildigini gören kimse yüksek bir rütbeye nail olur. rüyada regaib namazi kilmak, mevsimlere ve vaadini yerine getirmeye isarettir. rüyada kaza namazi kilmak, borc ödemeye veya günahkar bir kimse icin tövbe etmeye isarettir. bazen de kaza namazi kilmak, kafirin müslüman olmasina, adagini yerine getirmeye ve taahhüd ettigi bir seyi yapmaya isarettir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada oturarak namaz kilmak, acizlige, korkakliga ve cüz'i bir rizka kanaat etmeye isarettir. otururken namaz kilmak, bazen babasinin veya hocasinin ya da üzerinde ilim hakki bulunan bir kimsenin hastaligi ile korkutulmaya isarettir. rüyada tövbe namazi kilmak, günahlarin affolmasina isarettir. eger tövbe namazini bütün halk kilacak olsa, yagmur yagmasina isarettir. rüyayi gören fakir ise, zengin olur, cocugu olmuyorsa, erkek bir cocugu olur. rüyada tesbih namazi kilmak, hediyeye, bahsise, hayra ve iyi bir sekilde gecindigine isarettir. rüyada istihare namazi kilmak, rüya sahibinin uyanikken arzu ettigi bir seyde hayret ederek sasirip kalmasina isarettir. rüyada istihare namazi kilmak, rüya sahibinin yapmaya karar verdigi seyin sonucunun güzel olmasina isarettir. istihare namazi kilan tarikat ehlinden ise ve onun tarikatca eksikligine isarettir. rüyada kabre karsi namaz kilmak, caiz olmayan bir seyi hediye etmeye, bazen de bu rüya, fakire, verilmeye layik olan kimseye ve hapiste bulunana sadaka vermeye isarettir. rüyada tahiyyetü'l-mescit namazi kilmak, akraba ve fakirlere sadaka vermeye ve zalimlerden iyilik istemeye isarettir. rüyada gündüzün veya gece namaz kildigini gören kimse, salih Amel islemekle allah (c.c.)'a yaklasir. rüyada namazda görüldügünü gören kimse, oyunla mesgul olmak suretiyle namazdan gaflet eder. rüyada sarhos oldugu halde namaz kildigini gören kimse, yalan yere sahitlik eder. cünüb oldugu halde namaz kildigini görmek, gören kimsenin dini bozuk olur. dogu ve bati tarafina namaz kildigini gören kimse, islam dininden dönerek seriata muhalif bir harekette bulunur. rüyada arkasim kibleye dönerek namaz kildigini gören kimse. islam dinini tahkir eder. bazi tabirciler, bir kimse rüyada cemaatin kibleden baska bir yöne dogru namaz kildigini görse, onlarin valileri veya hakimleri görevlerinden alinir, dediler. rüyada filim bir kimseyi kibleden baska bir yöne dogru namaz kildigini veya ehl-i sünnetin hilafina bir Amelde bulundugunu gören kimse, nefsani arzulama uyar ve seriata muhalif bir harekette bulunur. rüyada kibleden baska bir yöne namaz kilmak, caiz olmayan bir seyi yapmakla allah (c.c.)'a yaklasmayi ve insanlarin kalblerini kazanmayi kasdetmeye isarettir veya rüyada yöneldigi tarafa dogru yolculuga cikar. rüyada dogu tarafina namaz kildigini gören kimsenin, kötü yolda olduguna, halka cokca iftira eden ve günah islemeye cür'etkar olduguna isarettir. rüyada kibleyi bilmedigini veya kibleyi arastirdigini ve hangi tarafta oldugunu bilmedigini gören kimsenin, dininde hayret icinde olduguna isarettir. kibleden baska bir yöne beyaz bir elbise ile namaz kildigini ve kur'an'i hatasiz okudugunu gören kimse, hacca gider.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Namaz kılmak
Namazla alakali tabirler oldukça çoktur. Hemen hemen herkes Rüyasinda namaz kildigini görür. Bütün ayrintilariyla namaz hakkindaki tabirleri kaydedecegiz. Rüyada görülen namazlari; farz namazi, cuma, nafile ve bayram namazlari olarak ayri ayri tabir edilirler, Rüyada farz namazi kilmak, büyük memuriyete, reislige, emaneti yerine getirmeye, Allah in farz kildigi seyleri yerine getirmeye, korku ve endiselerden emin olmaya isarettir. Abdestli olarak normal sartlarina riayet ederek, rüku ve secdelerim tam yerine getirerek kibleye dönmek suretiyle farz namaz kildigini gören kimse Allah in farzlarindan birim yerine getirir. Zulmen birisinden aldigi mali veya birisine olan borcu öder. Ayni zamanda yaramaz ve çirkin islerden de sakinir. Bazi tabirciler, farz namazi kildigini gören kimse, sözünde durur, küs oldugu birisi varsa onunla da barisir, imam olan birisi rüyada farz namaz kildigini görse, borçlanir veya tazminat öder. Rüyasinda ögle namazi kildigini ve onu bitirdigini gören kimse maksadina nail olur. Dünyevi ve uhrevi islerinde kendine yardim edilir. Çünkü rüyada namazi tamamlamak arzu ettigi seyin tahakkukuna isaret sayilmistir. Bu rüyayi gören borcundan dolayi hapis ise, baski onun borcunu öder. O da hapislikten kurtulur. Bir kimse bulutsuz berrak bir Havada ögle namazim kildigini gören kimse, kendisinl de sevinçli hissederse, yapacagi islerde kendisine yardim edilir. Fakat bulutlu havada ögle namazim kildigini gören kimse, üzüntülü bir is yapar, ikindi namazim kildigini gören insan, kendisi veya baskasi için yemin eder; arzu ettigi bir kisim isler güçlükle meydana gelir, ikindi namazim rüyada kilip da tamamlayamayan insanin isleri oldukça güçlesir. Rüyada aksam namazinin kilinmasi, yapilmasi gereken islerin bitirilmesi île tabir edilir. Yatsi namazim kilip tamamlayan insanin ameli sona erip eceli yaklasmis sayilir. Yatsi namazim kildigini gören insan, Aile balkinin geçimi hususunda ihtimam gösterir. Yatsi namazim ilk vaktinde kildigini gören insan, çoluk çocugunu memnun edecek güzel bir iste bulunur. Sabah namazim kildigini gören kimse, yemeiçme ve giyim kusam gibi kendisine zaruri olan seyleri hazirlamaya isarettir. Aksam namazi, islerinden kurtulmaya, yorgun için dinlenmeye isarettir. Vitir namazi, isleri gizlemeye isarettir. Bazen de ögle namazi, tövbeye veya isten çikarilmaya isarettir. Çünkü ögle namazinda kible, Kudüs ten çevrilmistir. Bazen de ögle namazi, seytan ve düsmanla savasmaya isarettir. ögle zamani, siddetli sicak ve uyku vaktidir. Rüyada ikindi namazim kilmak yardim ve basariya ulasmaya bazen de, hidayet, hayir ve korumaya isarettir. Aksam namazi, rüyayi görenin ana ve babasindan yahut kendisini söhretli, mevki ve fazileti sebebiyle koruyan kimseden ayrilmasina ya da günesin kendisine isaret ettigi bir kimsenin isinden çikmasina isarettir. Bir kimse rüyada yatsi namazim kildigini görse, yolculuk, evlenmek veya bir yerden diger bir yere gitmek için hazirlanmasina isarettir. Bazen de yatsi namazi, gözde olan perdeye ve gözlerinin zayif görmesine isarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada sabah namazim kildigini görmesi, onun yapacagi yemine isarettir. Rüyada ikindi namazim kildigini gören kimse, güçlükten sonra kolayliga erisir. Rüyada aksam namazim kilan kimse, sonuçlanmis bir seyin tekrar meydana gelmesine arzu eder ve ona yakin zamanda kavusur. Rüyada cuma namazi kildigini gören kimsenin muradi hasil olur ve arzu ettigi seye kavusur. Bag ve bostanda namaz kildigini gören kimse, Allah u Tealaya istigfar eder. Ziraat yapilan bir yerde namaz kildigini gören kimse borcunu öder. Rüyada özürlü olarak namaz kildigini görmek, amelinin makbul olmadigina isarettir. Yan yatarak namaz kildigini gören kimse hastalanir. Namazi kilip bitirdikten sonra mescitten çiktigini gören kimse fazilet ve hayra nail olur. Hayvan üzerinde namaz kildigini gören kimseye büyük bir korku isabet eder. Halkla beraber imamin hayvan üzerinde bir kisminin uykuda, bir kisminin secdede ve bazisinin da ayakta namaz kildiklarim görmesi, eger o kimseler savasiyorlarsa mansur ve muzaffer olacaklarina isarettir. Rüyada dört rekatli farz namazim iki rekat olarak kilan kimse yolculuga çikar. Rüyada namaz kildigi esnada Bal yedigini gören kimse oruçlu iken hanimi ile cinsî münasebette bulunur. Rüyada dört rekatli farz namazim iki rekat kilan kadin, o Gün hayiz olur. Rüyada bir namazin vaktinin geçmekte oldugunu ve o namazi kilacak bir yer bulamadigini gören kimsenin, din veya dünyaca arzu ettigi istegi güçlesir. Rüyada namazi, kasten ve farziyyetini inkar ederek terkettigini, tsiamiyeti hafife alir. Namazin farz oldugunu kabul ederek terkettigini gören kimse için de tabir aynidir. Rüyada kilinan cuma namazi, ferahlik ve sevince, bayram ve mevsimleri görmeye, hacca gitmeye ve borcunu azaltmaya isarettir. Rüyada ramazan bayrami namazim kilmak, borcu ödemeye, hastanin iyi olmasina, sikintilardan kurtulmaya isarettir. Kurban bayrami namazi, hayir isleri üzerine olmaya, yapilan vasiyeti tutmaya ve adaklan yerine getirmeye isarettir. Bazen de ramazan ve kurban bayram namazlan, düsmanla karsilasmaya isarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kusluk namazi, Allah a sirk kosmamaya ve yerine getirilen yemine isarettir. Bazen de kusluk namazi, sevinç yahut keder ve yemin etmeye isarettir. Oturarak namaz kildigini gören kimse, konusma ve isinde tereddüt eder. iki vakit namazi bir vakitte kilmak, yolculuga isarettir. Bazen de bu rüya, düsman tarafindan çikacak fitneye isarettir. Namazi avret yeri açik oldugu halde kilsa, oruçlu iken fuhsiyatta bulunmaya yahut haram olan bir seyi sadaka olarak vermeye isarettir. Ya da bid at olan bir seye uydugu halde dogru yolda olduguna isarettir. Korku namazi kildigini görmek, sirket kurmaya, hayrete düsmege, daginik olmaya veya hasta ile çekismeye isarettir. Rüyada namazda konusmak, hibe ettigi veya sükut ya da tasdik ettigi seyden dönmeye isarettir. Rüyada, namazda asikar okunacak yerde asikar okudugunu gören kimse, eger hakimse, zulümle hükmeder, hakim degilse, bildigi bir hakikati veya bir mali inkar eder. Rüyada imamdan önce rükü ve secde yaptigini gören kimse, ana ve babasina veya itaat etmesi icabeden kimseye muhalefet etmesine isarettir. Rüyada teravih namazi kilmak, mesakkate düsmeye, borç ödemeye ve hidayete ermeye isarettir. Yagmur namazi kilmak, korkuya, çoluk çocugunun nafakasini eksiltmeye, pahaliliga geçimdeki durgunluga. ziraat, mal ve tarla hususunda sikintiya düsmeye isarettir. Rüyada günes ve Ay tutuldugu vakit kilinan husuf ve küsuf namazim kildigini görmek, Günes ve Ay in isaret ettigi sahsin rahatliga kavusturulmasi için gayret etmeye isarettir. Bazen bu rüya, fasik bir kimsenin tövbe etmesine ve kafirin Müslüman olmasina, isarettir. Husuf ve küsuf namazim kildigini görmek, bir alimin ölümüne isarettir. Rüyada korku namazi kilmak, ülfete, ittifak etmeye, sözlerin bir araya gelmesine ve korkudan emin olmaya isarettir, Rüyada cenaze namazi kilmak, namazi kilinan kimseye sefaat etmeye isarettir. Rüyada ölü üzerine namaz kildigini gören kimse, onun için çok dua ve istigfar eder. Namazi tam kilarsa duayi da tam yapar. Cenaze namazina imam olan kimse, münafik bir Amir etrafindan vali tayin edilir. ""Allah (C.C.) filan kimseye rahmet etsin"" dedigini gören kimsenin günahlan affedilir, imamin arkasinda cenaze namazi kildigini gören kimse, ölüler için dua edilen bir mecliste hazir bulunur. Cenaze namazi kildigini gören kimse, dini bozuk bir kimse hakkinda aracilik eder. Rüyada nafile namaz kildigini gören kimse, dininin kemale ermesine ve Sünnet i Seniyyeye uymasina isarettir. Bir kadin rüyada erkeklere imam oldugunu görse, ölür. Çünkü kadin, imamete selahiyetli degildir. Ve bu durum ancak o kadinin ölümü zamaninda erkekler tarafindan onun üzerine namaz kilmak suretiyle mümkün olur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Namaz kilmayi ve okumayi bilmeyen bir kimse, rüyada imam oldugunu görse, ölür. Rüyada sünnet namazi kildigini gören kimse, Resülullah (S.A.V.) in sünnetine uyar, necasetten temizlenir ve güzel huylu olur. Nafile namaz kildigini gören kimse, ahirette kendisine lazim olacak seyleri yapmaya muvaffak olur. Bir kimse rüyada bir takim insanlarla beraber teravih namazi kildigini görse, o kimselerin akrabalari hakkinda gereken iyiligi yaptiklarim görse, o kimselerin akrabalari hakkinda gereken iyiligi yaptiklarina, onlardan vahsetin gittigine ve kalblerinin ferahlamasina isarettir. Bir kimse rüyada cemaatla namaz kildigini ve safin düzgün oldugunu görse, o cemaatin çokça tesbih okuyan bir kavim olduguna isarettir. Rüyada Allah rizasi için nafile namaz kildigini gören kimse, fakirse zengin olur ve hayra erisir. Rüyada teheccüd namazi kildigini gören kimse yüksek bir rütbeye nail olur. Rüyada regalb namazi kilmak, mevsimlere ve vaadim yerine getirmeye isarettir. Rüyada kaza namazi kilmak, borç ödemeye veya günahkar bir kimse için tövbe etmeye isarettir. Bazen de kaza namazi kilmak, kafirin Müslüman olmasina, adagim yerine getirmeye ve taahhüd ettigi bir seyi yapmaya isarettir. Rüyada oturarak namaz kilmak, acizlige, korkakliga ve cuz l bir rizka kanaat etmeye isarettir. Otururken namaz kilmak, bazen babasinin veya hocasinin, ya da üzerinde ilim hakki bulunan bir kimsenin hastaligi ile korkutulmaya isarettir. Rüyada tövbe namazi kilmak, günahlarin affolmasina isarettir. Eger tövbe namazim bütün halk kilacak olsa, yagmur yagmasina isarettir. Rüyayi gören fakir ise, zengin olur, çocugu olmuyorsa, erkek bir çocugu olur. Rüyada tesbih namazi kilmak, hediyeye, bahsise, hayra ve iyi bir sekilde geçindigine isarettir. Rüyada istihare namazi kilmak, rüya sahibinin uyanikken arzu ettigi bir seyde hayret ederek sasinp kalmasina isarettir. Rüyada istihare namazi kilmak, rüya sahibinin yapmaya karar verdigi seyin sonucunun güzel olmasina isarettir, istihare namazi kilan tarikat ehlinden ise ve onun tarikatça eksikligine isarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kabre karsi namaz kilmak, caiz olmayan bir seyi hediye etmeye, bazen de bu rüya, fakire, verilmeye layik olan kimseye ve hapiste bulunana sadaka vermeye isarettir. Rüyada tahiyyetü l mescit namazi kilmak, akraba ve fakirlere sadaka vermeye ve zalimlerden iyilik istemeye isarettir. Rüyada gündüzün veya gece namaz kildigini gören kimse, salih Amel islemekle Allah (C.C.) a yaklasir. Rüyada namazda görüldügünü gören kimse, oyunla mesgul olmak suretiyle namazdan gaflet eder. Rüyada sarhos oldugu halde namaz kildigini gören kimse, yalan yere sahitlik eder. Cünüb oldugu halde namaz kildigini görmek, gören kimsenin dini bozuk olur. Dogu ve bati tarafina namaz kildigini gören kimse, islam dininden dönerek seriata muhalif bir harekette bulunur. Rüyada arkasini kibleye dönerek namaz kildigini gören kimse, islam dinini tahkir eder. Bazi tabirciler, bir kimse rüyada cemaatin kibleden baska bir yöne dogru namaz kildigini görse, onlarin valileri veya hakimleri görevlerinden alinir, dediler. Rüyada alim bir kimseyi kibleden baska bir yöne dogru namaz kildigini veya eh l sünnetin hilafina bir Amelde bulundugunu gören kimse, nefsani arzularina uyar ve seriata muhalif bir harekette bulunur. Rüyada kibleden baska bir yöne namaz kilmak, caiz olmayan bir seyi yapmakla Allah (C.C.) a yaklasmayi ve insanlarin kalblerini kazanmayi kasdetmeye isarettir veya rüyada yöneldigi tarata dogru yolculuga çikar. Rüyada dogu taratma namaz kildigini gören kimsenin, kötü yolda olduguna, halka çokça iftira eden ve günah islemeye cür etkar olduguna isarettir. Rüyada kibleyi bilmedigini veya kibleyi arastirdigini ve hangi tarafta oldugunu bilmedigini gören kimsenin, dininde hayret içinde olduguna isarettir. Kibleden baska bir yöne beyaz bir elbise île namaz kildigini ve Kur an i hatasiz okudugunu gören kimse, hacca gider.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Namazla alakalı tabirler oldukça çoktur. Rüyada namaz kılmak; günahlardan temizlenmeğe, kalp sefasına, sözünde sâdık olmaya, rahmet ve mağfiret anlamına gelir. Rüyada namaz kıldığını görmek keder ve üzüntüden halâs olmaya, küstüğü biriyle barışmaya, sermayesi olmadan mal kazanacağına çıkar. Rüyada namaz, nebilerle haşrolmaya, rüya sahibinin sıdk ve doğruluğuna, duaların kabulüne, dünya ve ahiret nimetleri anlamına gelmektedir.
Dikkat: Hemen hemen herkes rüyasında namaz kıldığını görür. Bütün ayrıntılarıyla namaz hakkındaki tabirleri kaydedeceğiz. Rüyada görülen namazları; farz namazı, cuma, nafile ve bayram namazları olarak ayrı ayrı tabir edilir.
•    Bağ ve bostanda namaz kıldığını gören kimse, Allah u Teâlâ'ya istiğfar eder. Ziraat yapılan bir yerde namaz kıldığını gören kimse borcunu öder.
•    Rüyada özürlü olarak namaz kıldığını görmek, amelinin makbul olmadığına işarettir.
•    Yan yatarak namaz kıldığını gören kimse hastalanır.
•    Namazı kılıp bitirdikten sonra mescitten çıktığını gören kimse fazilet ve hayra nail olur.
•    Hayvan üzerinde namaz kıldığını gören kimseye büyük bir korku isabet eder.
•    Halkla beraber imamın hayvan üzerinde bir kısmının uykuda, bir kısmının secdede ve bazısının da ayakta namaz kıldıklarını görmesi, eğer o kimseler savaşıyorlarsa Mansur ve muzaffer olacaklarına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada farz namazı kılmak
Büyük memuriyete, reisliğe, emaneti yerine getirmeye, Allah'ın farz kıldığı şeyleri yerine getirmeye, korku ve endişelerden emin olmaya işarettir. Abdestli olarak normal şartlarına riayet ederek, rükû ve secdelerim tam yerine getirerek kıbleye dönmek suretiyle farz namaz kıldığını gören kimse Allah'ın farzlarından birini yerine getirir. Zulümle birisinden aldığı malı veya birisine olan borcu öder. Aynı zamanda yaramaz ve çirkin işlerden de sakınır.
Bazı tabirciler, farz namazı kıldığını gören kimse, sözünde durur, küs olduğu birisi varsa onunla da barışır dediler. İmam olan birisi rüyada farz namaz kıldığını görse, borçlanır veya tazminat öder. Rüyada dört rekâtlı farz namazını iki rekât olarak kılan kimse yolculuğa çıkar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada öğle namazı kılmak
Rüyasında öğle namazı kıldığını ve onu bitirdiğini gören kimse maksadına nail olur. Dünyevi ve uhrevi islerinde kendine yardım edilir. Çünkü rüyada namazı tamamlamak arzu ettiği şeyin tahakkukuna işaret sayılmıştır. Bu rüyayı gören borcundan dolayı hapis ise, başkası onun borcunu öder. O da hapislikten kurtulur.
Bir kimse bulutsuz berrak bir havada öğle namazını kıldığını gören kimse, kendisini de sevinçli hissederse, yapacağı işlerde kendisine yardım edilir. Fakat bulutlu havada öğle namazını kıldığını gören kimse, üzüntülü bir iş yapar. Rüyada dört rekâtlı farz namazını iki rekât kılan kadın, o gün haiz olur.
Rüyada ögle ezaninin okundugunu ve namazi kaçirmamak için acele ile abdest aldiginizi görmek, bu rüyanin aksine olarak ibadetini ihmal ettiginize yorumlanir. Bir cami veya mescitte ögle namazi kilanlari görmeniz, hareketlerinizde halkin adetlerinde daha ayri bazi davranislarda bulundugunuza ve bundan dolayi herkesin dikkatini üzerinize çektiginize yorumlanir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ikindi namazı kılmak
İkindi namazını kıldığını gören insan, kendisi veya başkası için yemin eder; arzu ettiği bir kısım işler güçlükle meydana gelir, ikindi namazını rüyada kılıp da tamamlayamayan insanın isleri oldukça güçleşir.
Rüyada ikindi namazını kılmak yardım ve başarıya ulaşmaya bazen de, hidayet, hayır ve korumaya işarettir. Rüyada ikindi namazını kıldığını gören kimse, güçlükten sonra kolaylığa erişir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akşam namazı kılmak
Rüyada akşam namazının kılınması, yapılması gereken islerin bitirilmesi ile tabir edilir. Yatsı namazını kıldığını gören insan, aile halkının geçimi hususunda ihtimam gösterir. Akşam namazı, islerinden kurtulmaya, yorgun için dinlenmeye işarettir. Rüyada akşam namazını kılan kimse, sonuçlanmış bir şeyin tekrar meydana gelmesine arzu eder ve ona yakın zamanda kavuşur.
Bazen de öğle namazı, tövbeye veya isten çıkarılmaya işarettir. Çünkü öğle namazında kıble, Kudüs ten çevrilmiştir. Bazen de öğle namazı, şeytan ve düşmanla savaşmaya işarettir. Öğle zamanı, şiddetli sıcak ve uyku vaktidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yatsı namazı kılmak
Yatsı namazını ilk vaktinde kıldığını gören insan, çoluk çocuğunu memnun edecek güzel bir işte bulunur. Bir kimse rüyada yatsı namazını kıldığını görse, yolculuk, evlenmek veya bir yerden diğer bir yere gitmek için hazırlanmasına işarettir. Bazen de yatsı namazı, gözde olan perdeye ve gözlerinin zayıf görmesine işarettir.
+2 oy
Turna Rüya Tabircisi (6.7k puan)  
Merhaba Rüyada namaz kılanları görmek ne dalalettir ruyamda sabah namazı vaktiymiş ve bize misafirler gelmiş sonra bu saatte niye geldiler aceba diyorum sonra annemlerin yatak odasında namaz kılıyorlarmış misafirler hepsi kadın bi kaç kişilerdi ben kapıyı açtım namaz kılanları görünce tekrar kapıyı kapattım yorumlarmısınız rüyamı rica etsem
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sabah namazını kılmak
Sabah namazını kıldığını gören kimse, yeme içme ve giyim kuşam gibi kendisine zaruri olan şeyleri hazırlamaya işarettir. Bir kimsenin rüyada sabah namazını kıldığını görmesi, onun yapacağı yemine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cenaze namazı kılmak
Rüyada cenaze namazı kılmak, namazı kılınan kimseye şefaat etmeye işarettir. Rüyada ölü üzerine namaz kıldığını gören kimse, onun için çok dua ve istiğfar eder. Namazı tam kılarsa duayı da tam yapar. Cenaze namazına imam olan kimse, münafık bir amir etrafından vali tayin edilir. "Allah (C.C.) filan kimseye rahmet etsin" dediğini gören kimsenin günahları affedilir, imamın arkasında cenaze namazı kıldığını gören kimse, ölüler için dua edilen bir mecliste hazır bulunur. Cenaze namazı kıldığını gören kimse, dini bozuk bir kimse hakkında aracılık eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vitir namazı kılmak: Vitir namazı, isleri gizlemeye işarettir.
Rüyada nafile namazı kılmak: Rüyada nafile namaz kıldığını gören kimse, dininin kemale ermesine ve Sünnet i Saniyeye uymasına işarettir. Nafile namaz kıldığını gören kimse, ahirette kendisine lazım olacak şeyleri yapmaya muvaffak olur. Rüyada Allah rızası için nafile namaz kıldığını gören kimse, fakirse zengin olur ve hayra erişir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cuma namazı kılmak
Rüyada cuma namazı kıldığını gören kimsenin Muradi hâsıl olur ve arzu ettiği şeye kavuşur. Rüyada kılınan cuma namazı, ferahlık ve sevince, bayram ve mevsimleri görmeye, hacca gitmeye ve borcunu azaltmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bayram namazı kılmak
Rüyada ramazan bayramı namazını kılmak, borcu ödemeye, hastanın iyi olmasına, sıkıntılardan kurtulmaya işarettir. Kurban bayramı namazı, hayır isleri üzerine olmaya, yapılan vasiyeti tutmaya ve adaklarını yerine getirmeye işarettir. Bazen de ramazan ve kurban bayram namazları, düşmanla karşılaşmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sünnet namazı kılmak Rüyada sünnet namazı kıldığını gören kimse, Resülullah (S.A.V.) in sünnetine uyar, necasetten temizlenir ve güzel huylu olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada teravih namazı kılmak: Bir kimse rüyada bir takım insanlarla beraber teravih namazı kıldığını görse, o kimselerin akrabaları hakkında gereken iyiliği yaptıklarını görse, o kimselerin akrabaları hakkında gereken iyiliği yaptıklarına, onlardan vahşetin gittiğine ve kalplerinin ferahlamasına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kuşluk namazı kılmak: Rüyada kuşluk namazı, Allah'a şirk koşmamaya ve yerine getirilen yemine işarettir. Bazen de kuşluk namazı, sevinç yahut keder ve yemin etmeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kaza namazı kılmak, borç ödemeye veya günahkâr bir kimse için tövbe etmeye işarettir. Bazen de kaza namazı kılmak, kâfirin Müslüman olmasına, adağını yerine getirmeye ve taahhüt ettiği bir şeyi yapmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arkasını kıbleye dönerek namaz kılmak
Bu şekilde namaz kıldığını gören kimse, İslam dinini tahkir eder. Bazı tabirciler, bir kimse rüyada cemaatin kıbleden başka bir yöne doğru namaz kıldığını görse, onların valileri veya hâkimleri görevlerinden alınır, dediler.
Rüyada âlim bir kimseyi kıbleden başka bir yöne doğru namaz kıldığını veya ehli sünnetin hilafına bir amelde bulunduğunu gören kimse, nefsani arzularına uyar ve şeriata muhalif bir harekette bulunur.
Rüyada kıbleden başka bir yöne namaz kılmak, caiz olmayan bir şeyi yapmakla Allah (C.C.) a yaklaşmayı ve insanların kalplerini kazanmayı kastetmeye işarettir veya rüyada yöneldiği tarata doğru yolculuğa çıkar. Rüyada doğu tarafta namaz kıldığını gören kimsenin, kötü yolda olduğuna, halka çokça iftira eden ve günah islemeye cüretkâr olduğuna işarettir.
Rüyada kıbleyi bilmediğini veya kıbleyi araştırdığını ve hangi tarafta olduğunu bilmediğini gören kimsenin, dininde hayret içinde olduğuna işarettir. Kıbleden başka bir yöne beyaz bir elbise ile namaz kıldığını ve Kur'an'ı hatasız okuduğunu gören kimse, hacca gider.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir namazını vaktinin geçmekte olduğunu ve o namazı kılacak bir yer bulamadığını gören kimsenin, din veya dünyaca arzu ettiği isteği güçleşir. Rüyada namazı, kasten ve faraziyesini inkâr ederek terk ettiğini, tamamiyetti hafife alır. Namazın farz olduğunu kabul ederek terk ettiğini gören kimse için de tabir aynıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Oturarak namaz kıldığını gören kimse, konuşma ve isinde tereddüt eder. İki vakit namazı bir vakitte kılmak, yolculuğa işarettir. Bazen de bu rüya, düşman tarafından çıkacak fitneye işarettir. Namazı avret yeri açık olduğu halde kılsa, oruçlu iken fuhsiyatta bulunmaya yahut haram olan bir şeyi sadaka olarak vermeye işarettir. Ya da bidat olan bir şeye uyduğu halde doğru yolda olduğuna işarettir.
Korku namazı kıldığını görmek, şirket kurmaya, hayrete düşmeğe, dağınık olmaya veya hasta ile çekişmeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada namazda konuşmak, hibe ettiği veya sükût ya da tasdik ettiği şeyden dönmeye işarettir. Rüyada, namazda aşikâr okunacak yerde aşikâr okuduğunu gören kimse, eğer hâkimse, zulümle hükmeder, hâkim değilse, bildiği bir hakikati veya bir mali inkâr eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada imamdan önce rükû ve secde yaptığını gören kimse, ana ve babasına veya itaat etmesi icabetten kimseye muhalefet etmesine işarettir. Rüyada teravih namazı kılmak, meşakkate düşmeye, borç ödemeye ve hidayete ermeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yağmur namazı kılmak, korkuya, çoluk çocuğunun nafakasını eksiltmeye, pahalılığa geçimdeki durgunluğa, ziraat, mal ve tarla hususunda sıkıntıya düşmeye işarettir.
Rüyada güneş ve ay tutulduğu vakit kılınan husuf ve küsuf namazını kıldığını görmek, Güneş ve Ay in işaret ettiği sahsın rahatlığa kavuşturulması için gayret etmeye işarettir. Bazen bu rüya, fa sık bir kimsenin tövbe etmesine ve kâfirin Müslüman olmasına, işarettir. Husuf ve küsuf namazını kıldığını görmek, bir âlimin ölümüne işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada korku namazı kılmak, ülfete, ittifak etmeye, sözlerin bir araya gelmesine ve korkudan emin olmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyada cemaatle namaz kıldığını ve safın düzgün olduğunu görse, o cemaatin çokça teşbih okuyan bir kavim olduğuna işarettir. Rüyada teveccüh namazı kıldığını gören kimse yüksek bir rütbeye nail olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Regaip namazı kılmak, mevsimlere ve vaadim yerine getirmeye işarettir.
Rüyada oturarak namaz kılmak, acizliğe, korkaklığa ve cüzi bir rızka kanaat etmeye işarettir. Otururken namaz kılmak, bazen babasının veya hocasının, ya da üzerinde ilim hakki bulunan bir kimsenin hastalığı ile korkutulmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tövbe namazı kılmak, günahların af olmasına işarettir. Eğer tövbe namazını bütün halk kılacak olsa, yağmur yağmasına işarettir. Rüyayı gören fakir ise, zengin olur, çocuğu olmuyorsa, erkek bir çocuğu olur.
Rüyada teşbih namazı kılmak, hediyeye, bahşişe, hayra ve iyi bir şekilde geçindiğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada istihare namazı kılmak, rüya sahibinin uyanıkken arzu ettiği bir şeyde hayret ederek şaşırıp kalmasına işarettir. Rüyada istihare namazı kılmak, rüya sahibinin yapmaya karar verdiği şeyin sonucunun güzel olmasına işarettir, istihare namazı kılan tarikat ehlinden ise ve onun tarikatça eksikliğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kabre karşı namaz kılmak, caiz olmayan bir şeyi hediye etmeye, bazen de bu rüya, fakire, verilmeye layık olan kimseye vehapiste bulunana sadaka vermeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tahiyyetül mescit namazı kılmak, akraba ve fakirlere sadaka vermeye ve zalimlerden iyilik istemeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gündüzün veya gece namaz kıldığını gören kimse, Salih amel islemekle Allah (C.C.) a yaklaşır.
Rüyada namazda görüldüğünü gören kimse, oyunla meşgul olmak suretiyle namazdan gaflet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarhoş olduğu halde namaz kıldığını gören kimse, yalan yere şahitlik eder.
Cünüp olduğu halde namaz kıldığını görmek, gören kimsenin dini bozuk olur. Doğu ve batı tarafına namaz kıldığını gören kimse, İslam dininden dönerek şeriata muhalif bir harekette bulunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslam ve inanç ile yorumlanır. Bir mescid veya camide cemaatle namaz kıldığını gören, büyük bir cemaatten yardım görür. Sözünün makbul olacağı bir ortama kavuşur.
Tek başına namaz kıldığını gören, evinde huzura ve Allah'tan gelecek gizli ilimlere mazhar olur. Doğu veya batıya doğru namaz kıldığını gören dinini ihmal eder. Meşru olmayan kaynaklardan zengin olur.
Vakti içinde sabah namazı kıldığını görmek: Sıkıntı ve kederlerden kurtulmaya, kötü giden işlerin düzeleceğine;
Öğle namazı kılmak: Ulaşmak istediğiniz hedeflere tek tek ve kesin olarak ulaşacağınıza;
İkindi namazı kıldığını görmek: Ufak bir zahmet ve zorluktan sonra felaha ulaşmaya ve mutluluğa kavuşacağınıza;
Akşam namazı kıldığını görmek: Sizi sevindirecek haber ve olayların yaklaştığına;
Yatsı namazı kıldığını görmek: Eğer Müslüman bir hayat yaşıyorsanız günlerinizi ibadet ve zikirle geçirmeye, aksi halde kötü arkadaşların etkisiyle kötü bir hayat yaşamaya;
Cuma namazı kıldığını görmek: Her türlü işte muvaffak olmaya;
Cenaze namazı kıldığını görmek: Uzun ve hayırlı bir ömre;
Abdestsiz namaz kıldığını görmek: Hastalık, sıkıntı ve kedere işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Namaz kılmak nedir? Rüyada namaz kılma görmenin anlamı Rüyada namaz kılmak genellikle iyi olarak yorumlanmaktadır. Rüyada namaz kıldığını gören kişinin yüksek bir mertebeye ulaşacağı, işlerinin iyi olacağı, küslüklerin biteceği, dindar bir insan olarak yaşamaya devam edeceği ön görülmektedir. Başka bir yorum ise rüyasında namaz kıldığını gören bir kişinin sorumluluk sahibi olduğudur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Camide Namaz Kılmak Rüya sahibinin camide namaz kıldığını görmesi isteklerinin gerçekleşeceği anlamına gelmektedir. Rüya sahibi rüyasında cenaze namazı kılarsa o kişi için dua etmelidir. Rüyasında kilisede namaz kıldığını gören bir kişinin dini vecibelerini yerine getirirken daha özenli davranması gerekir. Eğer rüya sahibi hapishanede namaz kıldığını görürse, bu yakın zaman içerisinde kişinin özgürlüğünü elde edeceği olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sabah Namazı Kılmak Rüyada sabah namazı kıldığını görmek bir kişinin ihtiyaçlarını giderebilmek için gayret etmesi, öğle namazı kıldığını görmek borçların tamamen ödenmesi ve iyi bir kişiden yardım görülmesi, ikinci namazı zorluklarla da olsa isteklerin yerine gelmesi, akşam namazı kişinin kendine zaman ayırması, yatsı namazıysa ömrün sona ermesi anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cuma Namazı Kılmak Rüyada Cuma namazı kıldığını gören bir kişinin er veya geç muradına ereceği olarak yorumlanır. Rüyada Sarhoşken Namaz Kılmak Rüyada sahibinin sarhoşken namaz kıldığını görmesi, rüya sahibinin dini bozuk olması anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Farz bir ibadet olan namaz kıldığınızı rüyanızda görünce ne anlama geldiğini diğer rüyalardan daha fazla merak ederiz. Rüyada namaz kılmak maddiyattan daha çok manevi olarak olumlu şekilde yorumlanmıştır. Rüyada namaz kılmak için yapılan tabirlerin içeriği namazın vakti ile birlikte görülüş biçimine göre değişmektedir. Başlıca rüyada namaz kılmak, namaz kılan birini görmek, namaz kılan erkek veya kadın görmek, öğle namazı gibi herhangi bir vakit namazı kılmak, namaz kılarken şaşırmak gibi konu başlıkları ile birlikte görülüş biçimine göre rüya tabirleri haberimizde.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatarak Namaz Kılmak
Bu rüya, gören kişi için olumsuz anlamlar içermektedir. Kötü günler geçirecek olan rüya sahibinin çaresiz bir hale düşeceği, bu yüzden çok sıkıntı çekeceği, dertlenip kederleneceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakta Namaz Kılmak
Rüyada ayakta namaz kıldığını görmek ya da ayakta namaz kılan birilerini görmek, zafer elde etmeye, başarıya nail olmaya, işleri kolaylaştırmaya ve hayatı yoluna sokmaya yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cemaate Namaz Kıldırmak
Rüya sahibinin, içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtulması için yüksek bir makamdaki bir resmi görevlinin destek vereceğine ve yardım edeceğine ve rüyayı gören kişinin ferahlığa çıkacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kabede Namaz Kıldığını Görmek
Eğer bir kişi kabede namaz kıldığını gördüyse, rüya o kişinin çevresinde çok saygın bir kişi olduğuna işaret etmektedir. Aynı zamanda rüya sahibinin iyi ahlak sahibi olduğuna yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA NAMAZ KILMAK NE DEMEKTİR, NEYE İŞARET EDER?
Rüyada namaz kıldığını görmek, kurtuluş olarak kabul edilir. Rüyayı gören kişinin ağır bir hastalığı varsa devasını bulacağı ve iyileşeceği anlamına gelir. Eğer rüya sahibi borçlu ve işsizse hem iş güç sahibi olur hem de borçlarını kolaylıkla öder. Eğer rüyayı gören bekar ise kısmet çıkacağı evleneceği şeklinde tabir edilir. Bu rüyayı gören kişiler üzgün ise mutlu olur, yalnız ve çaresiz ise çarelere kavuşur şeklinde yorumlanır. Bu rüyayı gören kişi, Allah’a en yakın olan kişi olarak değerlendirilir.
Rüyada namaz kıldığını görenin dileklerinin ve dualarının kabul olacağı yorumu yapılır. Böyle bir rüya gören kişinin belirgin özellikleri için; sahip olduklarının kıymetini bilen, bunlar için Allah’a şükreden ve ona olan minnetini göstermek için hayır işlerinden ve ibadetinden geri kalmayan kimse olduğu anlamına gelir.
Rüyada namaz kılmak farklı şekillerde yorumlanır. Bu farklılık ise farz namazının, Cuma namazının, nafile namazının ve bayram namazının yani kısacası her namazın farklı bir yorumu olmasıdır. Başta rüyada namaz kılmak ile başlayarak vakit namazı görmek gibi namaz ile ilgili rüyaların tabirlerini aşağıdaki başlıklara göre sıraladık.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA NAMAZ KILAN BİRİNİ GÖRMEK
Rüyada namaz kılmak gibi birinin namaz kıldığını görmek de olumlu yorumlanmıştır. Bu rüya; büyük mutluluk, sevinç, huzur ve heyecan yaşamaya rivayet edilir ve rüya sahibinin hayatı boyunca çok şanslı olacağına işaret eder. Hayırlara, iyiliklere ve güzelliklere delalet eder.
Rüyayı gören kişinin şükretmeyi unutmadan yaşayacağı kadar hayırlı bir hayatı olacağı, altından kalmayacağı hiçbir derde düşmeyeceği, büyük borçların altına girmeyeceği ve kurtulamayacağı kadar kötü hastalıklara tutulmayacağı ile tabir edilir.
Rüyada birinin namaz kıldığını görmek, eğer gören kişi tanıdık birisi ise ondan göreceğiniz hayra veya o kimsenin güzel ve bereketli bir ömür sürmesine delalettir. Rüyada namaz kılan kişi, dünya ve ahiret hayatında birçok güzelliğe kavuşur. Maddi manevi bütün istekleri gerçekleşir ve dilekleri en kısa zamanda gerçek olur.
Rüyada anne veya babasının namaz kıldığını gören kişi, maddi konularda rahatlayarak bütün sıkıntılarından kurtulur. Rüyada tanımadığı birisinin namaz kıldığını gören kişi, hidayete ererek selamete kavuşur. Bu rüya, sizin yakın zamanda bütün hatalarınızdan arınmanıza ve günahlarınıza tövbe etmenize yorumlanmaktadır.
Rüyada namaz kılan birini görmek ferahlık olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişinin keyfinin, ağız tadının ve neşesinin yerinde olacağı anlamına gelir. Geçim sıkıntılarının biteceğine, hayal kırıklıklarının, gönül yaralarının ve geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, kişinin manevi olarak rahatlayacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA NAMAZ KILAN ERKEK GÖRMEK
Bu rüya manevi ihtiyaçlarınızın yoğun şekilde artacağına işaret sayılır. Bunun yanı sıra rüyada namaz kılan erkek görmek; karşılaştığınız her sorunun çözümünü duada ve ibadette arayacağınızı ifade eder. Aynı zamanda bu rüya, sizi ve ailenizi manevi açıdan rahatlatacak bazı gelişmeler yaşayacağınızın da habercisidir.
Farklı bir yoruma göre ise rüyayı gören kişinin yakın bir zamanda kutsal mekanı ziyaret etmek için yurt dışına gideceğinizin habercisidir. Bu ziyaret sayesinde hayatınızda birçok şey değişebilir. Namaz kılan erkek rüyada görmek maddi şeylerden ziyade manevi şeylere daha fazla değer vereceğinizin göstergesidir. Kısaca rüyada namaz kılan erkek görmek hayatınızda maneviyata ve maneviyat ile alakalı şeylere daha fazla değer vereceğiniz dönemin başında olduğunuzu söylemek yanlış olmaz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA NAMAZ KILAN KADIN GÖRMEK
Rüyada namaz kılan kadın görmek, güzel huylu ve ahlaklı birine işaret olarak sayılır. Bu rüyayı gören kişi için hayatında önemli bir yer tutan, olgun, anlayışlı, merhametli ve dinine bağlı bir kadına yorulur. İşaret edilen bu kadın, kişinin annesi, ablası olabilir. Rüyayı gören kişi evli ise bu kadının eşi olduğu kabul edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SABAH NAMAZI KILMAK
Bu rüyayı gören kişinin kazançlı ve hayırlı geçen iş hayatının büyük gelir elde edilmesinin ardından uzun bir süre durgunluk yaşayacağı, bunun üzerine işleri düzeltmek için çeşitli yollar deneyeceği ve sonunda bu çabaların karşılığında maddi sıkıntılarının sona ereceği büyük karlar elde edeceği zamanın geleceği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sabah Namazı Kılan Birini Görmek
Rüyayı gören kişi için iş ve aile hayatında zor günler geçirdiği ve büyük bir ödeme yapması gerektiği rivayet edilir. Bu sırada kendisine maddi bir yardım yapacak biri ile ileride yakın dost olacakları, ortaklık kuracakları ve bu ortaklığın sayesinde güzel günler geçirecekleri şeklinde yorumlanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cemaatle Sabah Namazı Kılmak
Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ortaya çıkan sorunlara çözüm bulmak, uğradığı zararları kapatmak ve işlerini daha iyi hale getirmek için uzun bir yolculuğa çıkacağına, bu yolculuktan çok büyük dersler almış ve iş hayatı ile ilgili çeşitli çözümler bulmuş olarak döneceğine ve iş hayatını kısa bir zamanda düzelterek kara geçireceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Camide Sabah Namazı Kılmak
Rüya sahibinin, içinde düştüğü sıkıntılı ve sorunlu durumdan çok sevdiği ve değer verdiği insanların desteği sayesinde kurtulacağına ve iş hayatında uzun zamandan beri beklediği atılımı gerçekleştireceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖĞLE NAMAZI KILMAK
Rüyada öğle namazı kılmak hayırlara, iyiliğe ve güzelliğe delalet eder. Rüyayı gören kişinin hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, kazancının da neşesinin de yerinde olacağına tabir edilir. Bu rüya kurtuluşa yorulur ve hayallerin gerçek olacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İKİNDİ NAMAZI KILMAK
Rüyada ikindi namazı kılmak, kişinin farzları yerine getirdiğinin ve haramlardan kaçınarak günah işlemekten sakındığının göstergesi olarak kabul edilir. Bu rüya, hayatınızda geç de olsa birtakım değişikliklere gideceğinize ve bu değişiklikler sonucunda başarıya ve mutluluğa ulaşacağınıza işarettir. Rüyasında ikindi namazını tam ve doğru olarak kılan kişiyi Allah, dünya hayatında yücelterek toplum içinde güzel bir mevkiye çıkaracağına yorulur. Böyle bir rüya kişinin her anlamda mutlu ve huzurlu olması anlamına gelmektedir.
Rüyada ikindi namazını eksik kılan kişinin farzlarını ve özellikle namazını gözden geçirmesi gerektiğine işaret sayılır. Çünkü bu rüya genellikle ibadetlerinizde yaptığınız bazı hatalara yorumlanmaktadır. Rüyasında ikindi namazını kılan kişi, gerçek hayatta maneviyata yönelir ve dini olarak kendisini geliştirir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AKŞAM NAMAZI KILMAK
Genellikle hayra ve güzelliklere yorumlanan bu rüya, doğru yolda olduğunuzun ve güzel amelleriniz sayesinde dini değerinizin her geçen gün arttığının göstergesidir. Böyle bir rüya gören kişinin her türlü arzu ve istekleri hayırlı bir şekilde gerçekleşir. Aynı zamanda bereket ve bolluk anlamına da gelmektedir.
Rüyasında akşam namazını tam ve eksiksiz olarak kılan kişi, hem dünya hem de ahiret hayatında birçok güzelliklere kavuşur ve kendisine mutlu olacağı nimetlere ulaşır. Aynı zamanda kederli olanlar için mutluluğa ve sevince, borçlular için borçları en kısa sürede ödemeye, herhangi bir isteği olanlar içinse bu dileklerin gerçekleşmesine delalet eder.
Akşam namazını eksik kılmak ise birtakım yanlışlarınız olduğunun veya ibadet konusunda daha dikkatli olmanız gerektiğinin habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akşam Namazını Cemaat İle Kılmak
Rüyasında bir cemaatin içinde bulunduğunu ve onlarla birlikte akşam namazını kıldığını görmek, hayırlı ve dini açıdan derecesi yüksek bir topluluk içinde bulunacağınızın ve onların feyzinden yararlanacağınızın göstergesidir. Bu rüya genellikle hayırlı bir topluluğa, kişilerin Allah’ın hoşuna gidecek hal ve hareketlerde bulunmasına, birlik ve beraberliğe, toplum içinde yükselmeye, davranışlarınızla ilgi görmeye, insanların takdirini kazanmaya delalet eder.
Rüyada Camide Akşam Namazı Kılmak
Rüyada camide akşam namazı kılmak hayırlı ve güzel bir rüyadır. Cami Müslümanların kutsal mabedidir ve orada yapılan güzel işler alimlerin çoğuna göre dünya ve ahret hayatında size isabet edecek mutluluk ve huzurdur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YATSI NAMAZI KILMAK
Rüyada yatsı namazı görmek, eksik işlerin tamamlanacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına ve rüya sahibinin düzgün, dürüst, onurlu davranışları nedeniyle pek çok insanın kendisine kefil olacağına tabir edilir. Yapılacak güzel işlerle aileyi sevindirecek olan rüya sahibinin hayatı için önemli bir yolculuğa çıkacağını da tabir eder. Devlet memurları için terfi ile beraber gelen bir tayine yorumlanan rüya, askerlik görevini bitiren erkekler için kısa zaman içinde yapacakları evliliğin de müjdecisidir. Sevilen kimseyle özlem giderileceğini, görücü usulü yapılan mutlu evlilikleri de bildiren rüya, kişinin Allah’ın emirleri doğrultusunda yaşadığını, her adımını düşünerek atıp, hak yemeden, günaha bulaşmadan, haramdan kendisini uzak tutarak yaşadığını bildirir. Bir adağın yerine getirileceğini de işaret eden rüya, borçlu kişiler için de sevindirici haberlerin alametidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İkindi Namazı Kıldığını Görmek
İkindi namazını rüyada kılıp da tamamlayamayan insanın işleri oldukça güçleşir. İkindi namazını kıldığını gören insan, kendisi veya başkası için yemin eder; arzu ettiği bir kısım işler güçlükle meydana gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akşam Namazı Kıldığını Görmek
Rüyada akşam namazı kıldığını görmek rüya tabircilerince, yapılması gereken işlerin bitirilmesine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatsı Namazı Kıldığını Görmek
Yatsı namazını kılıp tamamlayan insanın ameli sona erip eceli yaklaşmış sayılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vitir Namazı Kıldığını Görmek
Rüya sahibinin rüyada vitir namazı kıldığını görmesi kişinin yaptığı işleri gizlediğini işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cuma Namazı Kıldığını Görmek
Bu rüya, rüya sözlüğü yazarları tarafından rüya sahibinin muradına er ya da geç ereceğine yorumlanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yan Yatarak Namaz Kıldığını Gören Kimse
Rüya tabirleri tarafından namazı yanlış pozisyonda kılan kimsenin hastalanacağı şeklinde yorumlanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Özürlü Olarak Namaz Kıldığını Görmek
Rüya sahibi kişinin amelinin iyi veya makbul olmamasına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Namaz Kılarken Konuştuğunu Görmek
Rüyada namazda konutuğunu gören kimsenin bildiği bir hakikati (gerçeği) inkar ettiğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Üzerinde Namaz Kıldığını Görmek
Rüya sahibi kimsenin vefat etmiş bir kimseye çok fazla dua ettiği ve çok fazla andığı anlamı taşımaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarhoşken Namaz Kıldığını Görmek
Rüya sahibinin yalan yere şahitlik ettiğini işaret eder. Cünüp olduğu halde namaz kıldığını görmek, gören kimsenin dini bozuk olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Namaz görmek
Vaktinde ve tam olarak kılınan farz namaz kötü ve yaramaz işlerden el etek çekmeye, her türlü aşırılık ve çirkinlikten uzak durmaya, korku ve endişeden kurtulmaya, diğer farz ibadetlerden birini daha ifa etmeye; İmam olarak farz namazı eda ettirmek tazmiinat ödemeye, borçlanmaya yahut bir topluma önemli bir işte önderlik ve rehberlik etmeye; İmama uyarak vaktin farzını eda ettiğini görmek sünnete uymaya, rahmet ve berekete, hayır ve iyilikte başarıya yahut başkasına yük olmaya; Sabah namazı kılmak zaruru ihtiyaçlarını gidermeye, rızık peşinde meşru gayret sarfetmeye, Öğle namazı kılmak maksadın hasıl olmasına, yardım görmeye, gizli şeylerin açığa çıkmasına, borçtan kurtulmaya, tövbe etmeye ya da işten çıkarılmaya; Açık ve güneşlik bir günde öğle namazını kıldığını görmek sevinç ve sürura, bulutlu ve kapalı havada öğle namazı kılmak üzüntüye; Öğleyi ikindi vaktinde kılmak borcunu ödemeye, İkindi namazı kılmak, arzu ve isteklerin zorlukla birlikte yerine gelmesine, yemin etmeye yahut borca girmeye, üzerinde çalıştığı yahut durduğu için çoğunun bitip azının kalmış olmasına; Akşam namazı kılmak arzu ettiği ya da üzerinde çalıştığı işin sonuçlanmasına, işlerden kurtulmaya, yorgun için dinlenmeye Yatsı namazı kılmakgeçim işlerinde ihtimam göstermeye, çoluk çocuğun ihtiyaçlarını gidermeye, Yatsı namazı bazen işin bitmesine, meşguliyetin son bulmasına yahut ömrün tükenmesine;
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kıbleye karşı namaz kıldığını görmek, dünya ve ahirette hayra işarettir. Kıbleden başka tarafa namaz kıldığını görmek, din yolundan ayrılacağınızı gösterir. Başlamış olduğunuz namazı yarıda bıraktığınızı görmek muratlarınızın şimdilik gerçekleşmeyeceğini; cenaze namazı kıldığınızı görmek, uzun ömürlü olacağına işarettir.

Rüyada kıbleye doğru namaz kıldığını görmek, dünya ve ahrette hayra yorumlanır. Kıbleye doğru değil de başka tarafa doğru namaz kıldığını görmek, dinden çıkacağınıza yorumlanır. Namazı yarıda bıraktığınızı görmek emellerinize kavuşamayacaksınız demektir. Cenaze namazı kılmak uzun ömre yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında namaz kılan kimse bütün dertlerinden kurtulup, huzurlu bir hayata başlayacak demektir.

Dogu yönüne dönerek namaz kildigin gören, hacca gider. Dogu ve batiya dogru namaz kildigini görmek, Islamiyetten uzaklastigina, seriata uygun olmayan bir is yaptigina delildir. Arkasini kibleye dönmüs oldugu halde namaz kildigini gören, Islam'i arkasina atmis olur. Bir rivayete göre. esinden baska bir kimse ile yakinlasir. Bir mescit halkini kiblenin gayri bir tarafa dönerek namaz kildiklarini görmek, o yerin devlet baskaninin dinden uzaklastirilacagina delalet eder. Ilim adamlarindan birini kiblenin bulundugu yönün aksine dönerek namaz kilar görmek, o alimin sünnet ve seriata aykiri davrandigina isarettir. Namazini vaktinin geçtigini ve namaz kilmak için bir yer arayip bulamadigini gören, zor ve yapilmasi çok güç bir ise baslar ve bir rivayete göre de, gerek dünya ve gerek ahirette güçlüge ugrar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Namazda bir cemaate imamlik yaptigini gören, büyük bir memuriyete, veya bir sirkete girerek orasini yönetir. Bilmedigi bir yerde, tanimadigi kimselere imamlik yaparak, namaz kildirdigini gören ve hangi ayetleri okudugunu bilmeyen kimsenin ölümü gelmek üzeredir. Kibleye dönüp namaz kildigini görmek ise uzun bir ömre delalet eder. ibni Kesir'e göre; bir cemaate imamlik etmek hayirdir. Sokakta namaz kildigini görmek hayir degildir. Bir yerde kendisini bekleyen bir cemaate namaz kildirdigini görmek, o yerin hükümet baskanindan kendisine bir hayir gelecegine isarettir, ögle namazini kildigini görmek, muradinin olacagina, rizk ve malinin artacagina delalet eder. Cuma namazi kildigini gören kimse, bütün isteklerine kavusur. Dünya ve ahirette Allah'in (CC) ihsanina nail olur. Ikindi namazini kildigini görmek zahmet ve zorluktan sonra muradina erecegine delalet eder. Aksam namazini kildigini gören hayir ve serden her ne arzu etmis ise, ona çabukça kavusur. Yatsi namazini kildigini görmek, akrabalari ile iyi geçindigine isarettir. Sabah namazini kildigini görmek, helal rizka ve helal kazanca isarettir. Namaz kilarken bir sey unutup namazi noksan kilan, bir yolculuga çikar. Namazini tamamlamadan yarida birakan kimse hacca gitmeye niyet eder, fakat gidemez, Abdestsiz namaz kildigini gören hasta olur. Bir sahrada veya bir kirda namaz kildigini gören kimse, ya hacca veya uzun bir yolculuga gider. Cemaate yetismek için camiye dogru kostugunu gören ve namaza yetisemeyen kimsenin bir muradi varsa, yerine gelmez. Sol tarafindan baslayarak selam verdigini görmek hayir degildir. Oturdugu veya yattigi yerde namaz kildigini görmek, bitirmek istedigi islerini bitiremeyecegine, namazda dua ettigini görmek de çocugunun olacagina isarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nafile namazi kildigini gören, sevap getirecek bir is isledigi için Allah'in (CC) sefaatine nail olur. Bütün gece sabaha kadar namaz kildigini gören, dünya ve ahirette büyük hayir ve hasenata erisir. Kabe'nin daminda kildigini gören seriata uymayan bir is isler. Cami, mescit ve benzeri bir yerde namaz kildigini görmek, hayratinin çokluguna isarettir. Devlet dairelerinde, okullarda namaz kildigini görmek, yolculuk ve helal rizktir. Kilise ve benzeri yerlerde namaz kilmak, bir baskasinin duasi ile hidayete ulasacagina delalet eder. Namaz rüyasinin tabirinde üç seyi dikkate almak gerekir: Farz, sünnet, nafile. Farz namazlari hacca, fuhustan ve fenaliktan çekinmeye; sünnet namazi temizlige, sabir ve sebata, söhrete ve halka sefkat ve merhamet etmege delalet eder. Nafile namaz ise ehil ve iyalinin genis rizkina, dostlarinin ve komsularinin islerine yardima ve herkese iyilik yapmaya delalet eder. At üzerinde namaz kildigini gören, kedere düser. Namazda uzun süre ayakta durup, rükua varmadigini görmek, malinin zekatini vermedigine isarettir. Rükua varip da secde etmedigini görmek ömrünün kisaligina delalet eder. Sarhos olarak namaz kildigini gören yalanci sahitlik eder. Cafer-i Sadik, namazi yedi sekilde yorumlamaktadir: Emniyet, sevinç, izzet, mertebe, sikintidan kurtulma, murada erme. çabukluk. Secde etmeyi de bes sekilde yorumluyor: Isteginin yerine gelmesi, devlet, zafer, Allah'in (c.c.) emirlerine uymak, kolaylik. Cenaze namazi kildigini görmek, duasinin kabul olunmasina ve Cenab-i Hakk'in affina mazhar olacagina isarettir. Büyük bir devlet adaminin maiyetiyle birlikte at üzerlerinde namaz kildiklarini görmek, savas zamani ise, zafere; baska zamanda ise, uzun ömür ve mal artisina delalet eder. Bir duvar üzerinde namaz kildigini görmek, devlet büyüklerinden birisine bir is için basvurulduguna ve isin olacagina delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir bostan veya bahçede namaz kildigini gören, Cenab-i Hakk'a tövbe ve istigfar eder. Ekili bir tarlada namaz kildigini gören borcunu öder. Bir hamamin soyunacak yerinde namaz kilmak mekruh bir is yaptigina; hamamin içinde namaz kilmak, haram bir mal veya rizk yedigine delalet eder. Ramazan bayrami namazini kildigini görmek, borçlunun borcunu ödemesine, hasta ise iyilesecegine, sikintisi varsa genisleyecegine, tutuklu ise tahliye edilecegine delildir. Kurban bayraminin namazini kilmak ise, memuriyete, yeni bir ise, hakki olan bir seyi elde edecegine, sevince delalet eder. Bir yerde seccade veya benzeri bir sey olmadigi halde, toprak üzerinde namaz kildigini gören, eger o yer bir çöplük veya pis, yahut bir mezarlik ise fakirlige düsecegine ihtiyaç içinde kalacagina isarettir. Üzerinde hiç bir sey olmadigi ve çiplak bulundugu halde namaz kildigini gören, oruçlu oldugu bir anda fuhus isler. Yahut haramdan kazandigi parayla sadaka verir. Namaz kilarken konusan, verdigi hediye veya sadakayi geri alir. Rüyada istihare namazi kilmak, yapmak istedigi bir seyden basarali olarak çikacagina delalet eder. Rüyada bir mezar üzerinde namaz kildigini görmek, sadaka veya zekat verilmesi caiz olmayan kimselere sadaka veya zekat verdigine isarettir. Gece yarisi namaz kiliyorsaniz, her ne dileginiz varsa kisa zamanda yerine gelecegine yorumlanir; Bu meyande vacip olan bayramin namazini kilinaniz, nese ve sevincinizin daim olacagina, evlat ve iyalinizin hayrini göreceginize isarettir. Teravih namazini kilmaniz halinde, dini bütünlügünüzü her yerde tasdik ettireceginize, her tülü sefaate nail olmak yolundaki dileginizin yerine gelecegine ömrünüzün uzun olacagina, itibarinizin devamliligina hükmolunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada namaz kıldığını görmek; iyi bir insan olduğunuza, ne isteğiniz varsa gerçekleşeceğine, kıbleden başka bir yönde namaz kıldığını görmek; kötü yola sapacağınıza, bir camide insanların kıbleden başka bir yöne doğru namaz kıldığını görmek; bulunduğunuz memlekette büyük bir insanın öleceğine, cenaze namazını kıldığını görmek; uzun ömürlü olmaya, abdestsiz namaz kıldığını görmek; sağlığınızın bozulacağına ve üzüntüye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada namaz kılmak; farz namazı kıldığını görmek emaneti yerine getirmeye, Allah'ın farz kıldığı şeyleri yerine getirmeye ve korkularından emin olmaya işaret eder.
Rüyada farz namazı kılmak; farz namazı kıldığını gören kişi birisi ile küs ise o kişi ile barışır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada öğle namaz kılmak; rüya sahibinin bir amacı olduğunu ve amaçlarına ulaşacağına delalet etmektedir.
Rüyada oturarak namaz kılmak; rüya sahibinin acizliğine işaret etmektedir. Oturarak namaz kıldığını görmek kaderine razı olup aza kanaat etmeye ve böyle mutlu olmaya delalet eder. Bazı rüya alimlerine göre ise oturarak namaz kıldığını görmek rüya sahibinin tehlikeli bir olay yaşayacağına ve korkacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Namaz Kılmak
Rüyada namaz kılmak farklı şekillerde yorumlanır. Çünkü farz namazının, Cuma namazının, nafile namazının ve bayram namazının yani kısacası her namazın farklı bir yorumu vardır. Rüyada farz namazının kılınması güzel bir şeydir ve kişinin memur olarak yüksek bir mevkide olacağına işaret eder. Ona verilmiş bir emaneti yerine getireceğine, kuruntu ve endişelerden de emin olmaya delalet eder. Rüyasında farz namazını kıldığını gören kişi, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışır.
Ayrıca bu kişi borcuna sadık kalarak borcunu öder, verdiği sözleri de yerine getirir. Rüyasında farz namazını abdestli olarak kılan kişi Allah’ın farzlarından birini gerçekleştirmiş olur. Eğer rüyasında farz namazını kıldığı kişi bir imamsa bu riya onun bir yere borçlanacağını ve tazminat ödeyeceğini işaret eder. Rüyasında öğle namazını kılıp tamamladığını gören kişi amacına ulaşır. Hemen bir örnekle açıklayalım, rüyasında öğle namazını kılmayı başarmış olan kişi eğer bir mahkûmsa bu onun aslında cezasını çektiği anlamına gelir ve hapisten çıkar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cuma Namazı Kılmak
Rüyada Cuma namazı kılmak, çok hayırlı ve güzel işlere işaret eder. Kim ki rüyasında Cuma namazı kılmaya nail olursa eğer, o kişi hayırlı ve güzel haberler alır, bayramları ve mevsimleri görür, borcundan kurtulur ve hacca gider. Cuma namazı kılan kişi daima mutlu olacağı ve huzurla yaşayacağı bir ömür geçirir. Bu rüya bazen de ibadetleri tam ve güzel yapmaya, iç huzuruna, sıkıntılardan kurtulmaya, güzel bir ömre, kulluk derecesinin artmasına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bayram Namazı Kılmak
Rüyada bayram namazı kılmak (ramazan bayramı) da çok güzel ve hayırlı haberlere ve işlere işaret eder. Rüyasında bayram namazı kıldığını gören kişi hastaysa, hastalığından kurtulup sıhhatine kavuşur, borçluysa borcunu öder rahata erer, eğer sıkıntıdaysa sıkıntısından kurtulur ve rahata kavuşur. Eğer kişi rüyasında kurban bayramı namazı kılıyorsa adadığı adakları yerine getirecek, vasiyetine sadık kalacak, ve hayırlı işler yapacak demektir. Bütün bunların yanı sıra kurban ve ramazan bayramı namazlarını kılmak düşmana da işaret edebilir. Bu bayramlar bazen karşılaşılması muhtemel bir düşmana işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İkindi Namazı Kılmak
Rüyada ikindi namazı kılan kişinin rüyası vereceği söze işaret eder. Rüyasında ikindi namazı kılan bir kişi kendisi için veya bir başkası için yemin eder. Fakat bu, aynı zamanda kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına işaret eder. Rüyada kişi ikindi namazını kılmayı tamamlayamazsa eğer bu işlerinin çok güçleşeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yatsı Namazı Kılmak
Rüyada yatsı namazı kılan kişi, ailesinin geçiminden sorumlu olan kişidir. Kişinin rüyasında yatsı namazını ilk vakitte kıldığını görmesi, çocukları ve ailesi için güzel şeyler yapacağına işaret eder. Yatsı namazı güzel ve hayırlı işlere delalettir. Bazı alimlere göre bu rüya kişinin rızkını hayırlı yollardan temin edeceğine, bereketin artık bolluk içinde geçecek bir seneye, her anlamda tüm sıkıntılardan kurtulup özellikle maddi anlamda feraha ermeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sabah Namazı Kılmak
Rüyada sabah namazı kılmak kişinin gereksinim duyduğu yeme, içme ve giysi konusunda ihtiyaçlarını karşılama hazırlığında olmasına işaret eder. Eğer kişi akşam namazını kılıyorsa bu dinlemeye işaret eder. Rüyada sabah namazı kılmak oldukça hayırlı ve güzel bir rüyadır. Sabah namazı esenlik ve mutluluk demektir. Bu nedenle bu namazı kılan üzüntülerinden kurtulur, gönül ferahlığına ve mutluluğuna kavuşur. Aynı zamanda ferah bir hayata, her anlamda sıkıntıların bitmesine, arzu ve isteklerin gerçekleşip mutlu bir ömre de delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yanlış Yönde Namaz Kılmak
Rüyada kıble yerine farklı bir yöne namaz kılan kişi hidayete erdikten sonra sapıklık içine düşer. Bazen bu rüya gören kişinin dünyayı unuttuğunun ve günahlara daldığının habercisidir. Bu rüyayı gören kimse ibadetlerini eksik yapar veya namazlarını aksatır. Fıtrata aykırı davranma, ahireti unutup dünya işlerine dalma, kişiler içinde zor durumda kalacağı hareketlerde bulunma, sıkıntı yaşayacağı ortamlara girme, günah işleme, başkaları önünde rezil olacağı durumlar yaşama anlamlarına da gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rükû Ve Secde Ettiğini Görmek
Çoğu alim için bu rüya oldukça güzel bir rüyadır. Murat edilene ulaşmaya, kısmetin artmasına, yükselmeye; bazen kalabalık bir cemaat içinde bulunmaya, düğün, nikâh, nişan gibi özel bir güne ve orada insanlar arasında vakit geçirmeye yorulmaktadır. Rüyada secde eden, kulluk bilincine vararak takva sahibi bir insan olur. Bu rüya her anlamda yükseleceğinizin, toplum içinde güzel yere sahip olacağınızın göstergesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kilisede Namaz Kılmak
Rüyada kilisede namaz kılan kimse dinin emrine aykırı davranışlarda bulunur ve farklı memleketlerdeki insanların kültürüne sempati duyar. Bu rüya kişinin dıştan Müslüman gibi görünüp içinde farklı olmasına, dininin gereklerini yerine getirmemesine, iman kaybına, dinin isteklerine aykırı davranmaya, büyük günahlardan bir tanesini işlemeye, toplum içinde kötü bir yeri olmasına işarettir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

613 Aktif
1 Üye ve 612 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 7970
Dün : 21898
Toplam : 48088144
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...