Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
570 okuma
Eyja Rüya kategorisinde Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Rüyamda önümde bi poster/afiş vardı. Uzun, büyük, beyaz bir posterdi. O posterde mevsimler hakkında bilgiler yazıyordu. Haziran ayı için kış mevsiminin ayı olduğu yazıyordu. Haziran ayını temsilen karlı bir fotoğraf vardı.
("Haziran ayı: Kış" şeklinde yazıyordu.) Bazı aylar için "Yazın bitimi", "kışın bitimi" ve yaz-kış mevsimi olmayan aylar için nötr'lük ifadesi belirten bir kelime kullanılmıştı ama ne olduğunu hatırlamıyorum. (yani bazı aylar ne yaz ne de kış mevsimine ait aylarmış)
Eylül ya da Ekim ayı için "yazın bitimi" yazıyordu. (hatırlamaya çalıştım hangisi olabilir diye ama emin olamıyorum. Ekim ayı için yazıyor olabilir, bilmiyorum)

Bu rüya diğerinden bağımsız ama mevsim rüyasından sonra gördüm. Belki de bağlantılıdır. Rüyamda staja gittiğim klinikteki diş cerrahının hastası gelmiş. (yaşlı erkek bir hasta. Cerrah da erkek) Onu cerrahi operasyona hazırladık. Diş hekimi hastanın ağzında operasyona başladı ama yarım bırakıp başka bir yere gitti. Nereye gittiğini sorduğumuzda, cerrahın acil bir hastasının geldiğini bu yüzden operasyonu yarım bıraktığını söyledi. Acil hastayı operasyona sokmuş, yan odada onunla ilgileniyordu. Biz de diş asistanları olarak cerrahın gelmesini bekledik baya ama gelmedi. Bir süre sonra Cerrah, yardımcı asistanına operasyonu yarım bıraktığı hastası için "kestiğimiz yere dikiş at" demiş. Asistan falan gelmeyince ben dikiş atmayı düşündüm ama kendime güvenemedim. Sorumluluk almak istemedim bu yüzden dokunmadım. Cerrahın diş asistanı geldi ve dikiş atmaya başladı. "Ağız Anatomisini bu kadar detaylı biliyor mu ya? Bize niye dikiş atımı öğretilmedi?" diye düşünerek merdivenlerden yukarı çıktım.
Hastanın operasyonu yarım kalmış olmasına rağmen hasta gayet iyi durumdaydı. Oysaki doktor diş etini kaldırmış, dişin kökü görünüyormuş. Bu an benim zihnimde canlandı bizzat görmedim.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

11 Yorum

+2 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Bir Cerrah, neden operasyonu yarım bırakıp diğer hastasına öncelik tanır ki? Hastası acil olabilir ama bu sağlık sektörü için ters bir konu. Bu yüzden operasyonu yarım bırakıp başka hastasıyla ilgilenmesi bana bir şey anlatıyor ama ne olabilir bilemiyorum. Zaten acil hastası olduğu için aniden gelmiş. Beklenmedik bir anda...
Sanırım cerrahın kafasında acil hastasıyla ilgilendikten sonra operasyonu yarım bıraktığı hastasına geri dönmek vardı ama işi uzadığı için dikiş atın dedi.
Bir de benim bazı rüyalarımda inatla Ekim ayı vurgulanıyor..
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Teşekkür ederim :)
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
tamam :) evet toparlanma daha uygun rüyaya
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Aa iyiymiş o zaman. Peki rüyanın genel anlamı ne bunu çok merak ediyorum :)
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Kendimce bi yorum yaptım ama sizin yorumunuz da önemli benim için :)
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
merakla bekliyorum :) kendi yorumunuzu
0 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Bu arada diş asistanları ağza müdahelede bulunamazlar. Yani dikiş bile atamazlar sadece doktora yardım ederler. Rüyamda dikiş atan asistan reelde kıdemli bir diş asistanı ama o bile atamaz.
0 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Beklenmedik bir anda etiğe aykırı davranması işlemi yarım bırakması cerrahın bana da farklı bir şey var gibi geldi , şimdi bakıyorum tamamına :)
0 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
stajınız haziran ayında mı başladı ? haziranla ilgili neler var hatırınızda Ejya veya bir buluşma bir dönüm noktası ?
0 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Evet haziran ayında yaz stajımı yaptım temmuz'un ortasında bitti (30 iş günü)
Dönüm noktası demeyelim de toparlanma evresi diyelim.
0 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Ekim ayı çıkabilecek rüyalar için yani gerçekleşmesi mümkün durumlar ve işaret gibi durumlar demek durugörü gibi görüyorsun rüyaları sık sık karşına ekim çıktığına göre :)
+5 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Rüyanızı güney yarım küre de görmüşsünüz sanki :)) haziran  ayı orada kış  :) Mesleki zorlukları görmüşsünüz ve rüyalar bile hazırlıyor sizi bu sürece ama sorgulamanız rüya da dahi olsa güzel bu dünya bedeninde burada olsanız dahi başka bir yarım kürede gibi hissetmeniz hatta bunu yazılı gibi görmeniz bana gerçekten sizde bir şeyler varı çağrıştırdı , fakat fazla kaygılısınız . Kaygılarınızı kontrol altına aldığınızda bazı sorunların cevapları da o diş gibi zihninizde canlanacak ama daha müdahele edecek gücü ve yetkinliği kendinizde bulamayacaksınız biraz daha zaman ve sabır lütfen...
+2 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Yorumunuz için teşekkür ederim :)
Benim yorumum da beklenmedik bir anda gelişen durum yüzünden asıl işin yarım kaldığı ve iletişimde problem çıktığı, bu işi yarım bırakan kişinin bunun farkında olduğu bu yüzden diğer işte olduğu için başka birini araya koyarak bu sorunu çözmeye çalışacak. Başta heves edicem bunu yapmak için ama kendime güvenmeyip sorumluluk almak istemediğim için geri çekilicem. Benden daha deneyimli biri bunu çözecek. Kökten çözecek diyemicem çünkü tedavi tam yapılmadan dikiş atıldı.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Uzun şeyleri yorum olarak yazın :)
+3 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
siz daha iyi toparlamışsınız :)) evet benzer şeyler düşündürdü mesleki durumlarla kendini göstermiş yeni olduğunuz yeni tecrübe edeceğiniz ama hayatınızda artık meslek gibi olabilecek bir durum bu artık her ne ise :) rica ederim elimden geldiğince yorumlamaya çalıştım
+2 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Meslek gibi olabilecek derken zorunluluk gibi mi yoksa kalıcılık gibi mi? Düşündürücü :)
Bir de kıdemli diş asistanının bunu halletmesi bana yardım ettiği anlamına mı yoksa doktorla bana (diğer asistanlar da içinde olabilir) yardım ettiği anlamıyina geliyor?
0 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Bir de sorunu tam olarak çözmeden dikiş arttırması neyi ifade ediyor olabilir? Rüyama göre operasyona sonra devam edeceği için dikiş attırıyor.

İlgili rüyalar

+5 oy
2 yorum 142 okuma
Sonbahar 20 Haziran 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
0 oy
0 yorum 141 okuma
+4 oy
1 yorum 78 okuma
Liz 13 Nisan 2023 Rüya kategorisinde Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 177 okuma
eirene 15 Aralık 2020 Durugörü kategorisinde eirene Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 170 okuma
Eyja 9 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 209 okuma
Eyja 11 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+3 oy
3 yorum 143 okuma
maeglin 14 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde maeglin Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+6 oy
4 yorum 237 okuma
Eyja 7 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+31 oy
6 yorum 1.1k okuma
Güll1 4 Mart 2021 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 65 okuma
bbusraa 30 Eylül 2023 Rüya kategorisinde bbusraa (-7,242 puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 136 okuma
Fearless 9 Kasım 2022 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 176 okuma
~}çu 31 Ağustos 2022 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 156 okuma
saga 31 Mayıs 2022 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

606 Aktif
0 Üye ve 606 misafir
Bugün : 9821
Dün : 21898
Toplam : 48089991
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...