Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
3.7k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Kaplumbağa
Rüyada kaplumbaga görmek, güzel koku sürünüp bezenen, boy ve endamini erkeklere arzeden kadina isarettir. Bazi tabirciler kaplumbaga hakim ve savcilarin reisine isarettir. Tabircilerden bazilari da Siim bir kimsedir, dediler. Rüyada kaplumbaganin etini yemek, mala veya Nebilerin (Peygamberlerin) ilimlerinden bir ilme isarettir. Bazi tabirciler de bir kimse kaplumbaga etini yese, hayir ihsan ve menfaal ve mala kavusur, dediler. Rüyada kaplumbaga rastladigini veya ona malik oldugunu yahut evine soktugunu gören kimse, eski ilimlere vakif bir alim sebebiyle süphe ve tehlikeden kurtulur. Kaplumbaganin bir yol üzerine atilmis oldugunu görse, orada ihtimani ve itinaya sayan bir ilim terk edilmis olmasina isarettir. Bazi tabirciler ise rüyada görülen kaplumbaga, hileye, haber arastirmaya, gizlenmeye ve silah tamir etmeye isarettir, dediler

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

102 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
RÜYADA KAPLUMBAĞA GÖRMEK

Rüyada kaplumbağa görmek âlim olmaya ve zenginliğe işaret eder. Kaplumbağa devlet kurumundaki en yetkili, en tepedeki kişiye de delalet eder. Rüyada kaplumbağa görmek beğenilme ve ün yapma arzusunda olan bir kadın ile tabir edilir. Bu kadın hoş görünümlü, boylu poslu, bakımlı ve çekici bir kadın olarak yorumlanır.

Aynı zamanda dedikoduya, sırra, kurnazlığa, bir şeylerden kaçmaya ve kırılmış ya da bozulmuş şeyleri yeniden kullanılabilir hale getirmeye işaret eder. Rüyada görülen kaplumbağa tabirleri bunlarla sınırlı değildir. Rüyasında bir kaplumbağası olduğunu ya da evinde bir kaplumbağa olduğunu gören kişi, ulvi mertebede olan bir kişiden ya da bir din adamından büyük bir destek görerek sıkıntılarından, dertlerinden ve yaşadığı zorluklardan kurtulacak demektir.

RÜYADA SU KAPLUMBAĞASI GÖRMEK

Su kaplumbağası mutlu ve sağlıklı bir yaşam anlamına gelir. Bazen de bu rüya kişinin yapacağı bir deniz yolculuğuna işarettir. Sadece gezmek için yakında bir deniz turuna çıkmanıza ve bu yolculuk sırasında oldukça keyifli ve güzel zamanlar geçirmenize yorulabilmektedir. Rüyada su kaplumbağası görmek vefa olarak tabir edilir.

RÜYADA KAPLUMBAĞA YAVRUSU GÖRMEK

Sevdiklerinizle birlikte tatil yapacağınıza veya araba ile yolculuk edeceğinize; bazen de kendinize alacağınız küçük bir eve işaret eder. Yavru kaplumbağalar aileye yeni katılacak olan bireylere ve evli olmayanlar için mutlu yuvalar kurmaya işaret eder. Bazen de bu rüya gören kişinin küçük bir seyahate çıkması anlamına gelir. Rüyada kaplumbağa yavrusu aile bireyleri ile tabir edilir.

RÜYADA KAPLUMBAĞA ÖLDÜRMEK

Rüyasında kaplumbağa öldüren kimse akrabaları ile arasını açar ya da uzak bir memlekete yerleşerek insanlarla diyaloğunu keser. Bu rüya bazı tabircilere göre ise aynı evde yaşadığınız bir kişi ile yaşayacağınız anlaşmazlıklara, tatsızlıklara ve küçük çaplı küsmelere yorulur. Rüyada kaplumbağa öldürmek kişinin düşeceği hatalar ve sonrasında yaşayacağı sıkıntılar ve zorluklar anlamına gelir.

RÜYADA KAPLUMBAĞA YAKALAMAK

Bu rüya yakın zamanda bekar kimseler için evliliğe, evli insanlar için güzel bir çocuğa, hangi dileği varsa gören kişinin onun yakında gerçekleşmesine yorulmaktadır. Kişinin karşısına çıkacak güzel kısmetlere ve işlerin aksamadan düzgün şekilde ilerlemesine delalet eder. Rüyada kaplumbağa yakalamak şans anlamına gelir.

RÜYADA ÇÖPLÜKTE KAPLUMBAĞA GÖRMEK

Bu rüya çevrenizde böyle bir kişi olduğunun habercisidir. Çöplükte görülen kaplumbağa, dünyada kendisine hiç değer verilmeyen, hor görülen, sözü dinlenmeyen; ama Allah katında derecesi yüksek olup, her duası makbul olan fakir bir adamdır. Bazen de bu rüya, dışarıdan kötü olarak bilinen bir adamın gerçekte iyi kalpli ve iyi huylu olmasına ve onun elinden insanlara ulaşacak hayırlara işaret eder.

RÜYADA KAPLUMBAĞA ETİ GÖRMEK

Bu rüya sizin kendinizi okuyarak ve yeni şeyler öğrenerek geliştireceğinize ve hayırlı ilimle meşgul olup insani anlamda derecenizin artacağına işarettir. Rüyada görülen kaplumbağa eti, ilim, irfan, ders ve eğitimle ilgilidir. Bu nedenle rüyada kaplumbağa eti yiyen kişi, ilim öğrenmek için yola çıkar.

RÜYADA YOLA ATILMIŞ KAPLUMBAĞA GÖRMEK

Bu rüya bazen de eski eşyalarınızdan kurtulup yerine güzel ve yeni eşyalar alacağınıza veya evinizi yenileyeceğinize de yorulmaktadır. Rüyada sokağa veya herhangi bir yola atılmış kaplumbağa faydalı ilimden uzaklaşmaya, kendisine hayır getirecek güzel şeyleri terk edip iyi olandan vazgeçmeye işarettir.

RÜYADA KAPLUMBAĞA EZMEK

Bu rüya bazen de ilim öğrenmeyi terk etmeye, faydasız işler peşinde koşup hayatını boş bir şekilde geçirmeye de işarettir. Bu rüya özellikle çalışma hayatınızda başınıza gelecek birtakım olumsuz olaylar sonucunda üzüleceğinize ve bu olumsuzlukların daha çok sizin yüzünüzden olacağına yorulur. Rüyasında kaplumbağa ezen kimse eline geçen güzel bir fırsatı değerlendiremez.

RÜYADA KAPLUMBAĞA ÇORBASI GÖRMEK

Her anlamda elinize geçecek para, mal gibi maddi imkânlar ve uzun süredir umut ettiğiniz müjdeli havadisler anlamına gelmektedir. Bu rüya genellikle berekete, kısmete ve nimetlere yorulur. Rüyada kaplumbağa çorbası gören, onu yapan veya içen kişi için talihli ve güzel bir dönem başlar ve hem özel hayatında hem de iş yaşamında birtakım başarılar üst üste gelir.

RÜYADA KAPLUMBAĞA ÖLÜSÜ GÖRMEK

Kaplumbağa ölüsü bazen de ucuz bir mala konmaya ya da yapacağınız bazı çalışmalarda dilediğiniz başarıyı yakalamayacağınıza yorulmaktadır. Rüyada kaplumbağa ölüsü görmek ticaret hayatında kişinin karşısındaki engelleri kaldırması anlamına gelir.

RÜYADA KAPLUMBAĞA YEMEK

Bu başlangıç özel hayatta olduğu gibi iş yaşamında da olabilmektedir. Kaplumbağa yiyen kimse yeni bir başlangıç yapar. Rüyada kaplumbağa yemek büyük bir iş için girişimde ya da atılımda bulunmak anlamına gelir.

RÜYADA KAPLUMBAĞA SEVMEK

Rüyasında kaplumbağa seven kişinin güzel ve temiz kalpli biri olduğu tabir edilir. Rüyada kaplumbağa sevmek kişinin iyi niyetlerine, iyi düşüncelerine işaret eder.

RÜYADA BİR KAPLUMBAĞAYA SAHİP OLMAK

Bazen de bir arkadaşınız sayesinde tüm kötü alışkanlıklarınızdan kurtulup rahata ereceğiniz anlamındadır. Bu rüya herkes tarafından sevilen, güç ve kuvvet sahibi bir kimse ile tanışmaya ve ondan oldukça fazla iyilik ve menfaat görmeye delalet eder.

RÜYADA KAPLUMBAĞANIN EVE GİRMESİ

Bu rüya size dost olan birkaç kişi ile birlikte küçük bir seyahate çıkmaya, onlarla birlikte geçireceğiniz birkaç güne veya hiç tanımadığınız iyi huylu insanlardan oluşan bir meclise girip burada sizin faydanıza olacak ve doğru yola erişmenizi sağlayan kimselerle arkadaş olacağınıza yorulabilmektedir. Rüyada eve giren kaplumbağa, dost meclisi, arkadaşlarla buluşma veya bir grup ile güzel vakit geçirme anlamlarına gelir. Rüyada bir kaplumbağanızın olduğunu görmeniz yakında salih bir kimse ile arkadaş olacağınız anlamına gelir.

RÜYADA ÖLÜ KAPLUMBAĞA BULMAK

Bazı alimlere göre ise böyle bir rüya yapacağınız yanlış hareketler sonucunda size destek veren bazı insanların bu desteklerini kaybedeceğiniz anlamına gelmektedir. Bu rüya siz dost görünen ama içten içe sizi kıskanan ve kötülüğünüzü isteyen bir kişinin varlığına işarettir. Rüyada kaplumbağa bulan kimse uzun süredir birlikte olduğu bir arkadaşının ihanetine uğrar.

RÜYADA KAPLUMBAĞA İLE KONUŞMAK

Böyle bir rüya gören kişi bahsi edilen şekilde bir kadınla tanışır veya onunla bir gönül ilişkisine girer. Bazen de bu rüya kadınlar arasında fitne çıkaran ve insanlarına huzurunu bozan kötü niyetli bir kişidir. Rüyada kaplumbağa ile konuşmak, sürekli süslenip püslenip dışarı çıkan, kendisini yabancı erkeklere beğendirmeye uğraşan bir kadının varlığına delalettir.

RÜYADA UÇAN KAPLUMBAĞA GÖRMEK

Bu rüya sizin için hayırlı olmayacak ve imkansız olan şeyler için sürekli dua edip olmasını istemenize rağmen, bu dileklerin gerçekleşmeyeceği anlamına gelmektedir. Rüyada görülen uçan kaplumbağa hayatınızda kendinize bazen ulaşılması güç olan hedefler koyduğunuzun ve bu hedeflere ulaşamadığınız içinde hemen üzülüp, moralinizi bozduğunuzun göstergesidir.

RÜYADA KAPLUMBAĞA BESLEMEK

Eğer yaşadığınız zorluklara sabredip çalışmaya devam ederseniz yakın zamanda elinize birçok fırsat geçer. Bu fırsatları değerlendirdiğinizde de istediğiniz ve arzu ettiğiniz bir yaşama ulaşır ve daima rahat edersiniz. Rüyada kaplumbağa besleyen kişi zamanla büyük bir şöhret ve ün kazanarak herkesin tanıdığı birisi haline gelir.

RÜYADA KAPLUMBAĞA YUMURTASI GÖRMEK

Özellikle çocuğu olmasını isteyen kimseler için bu rüya, yakın zamanda bir evlada kavuşacakları anlamına gelir. Bazı tabircilere göre ise bu rüya ele geçecek az miktarda paraya veya menfaate yorulmaktadır. Rüyada görülen kaplumbağa yumurtası, bazen çocuğa ve kişinin eşinin hamile olmasına işarettir.

RÜYADA KAPLUMBAĞANIN SALDIRDIĞINI GÖRMEK

Kendisine kaplumbağa saldıran kişi hidayete erdikten sonra sapkınlığa düşer veya faydasız ilim peşinde koşar. Bu rüya bazen de yanlış hareketler yapmanız sonucunda dindar ve salih bir grup insan tarafından tahkir edilip dışlanacağınıza veya bu insanların ayıplamasına maruz kalacağınıza işaret eder. Rüyada kendisine kaplumbağanın saldırdığını gören kişinin yaptığı ameller boşa gider veya aslında kendisine zarar verecek işler peşine koşar.

RÜYADA KUYRUKLU KAPLUMBAĞA GÖRMEK

Bu rüya yapacağınız çalışmaların boşa gitmeyip size büyük nimetler olarak döneceğine ve böylece hayatınız boyunca güzel ve hayırlı bir yaşamı süreceğinize yorulur. Rüyada kuyruklu kaplumbağa gören kişi, elde etmek istediği başarılara ek olarak hiç hesapta olmayan nimetlere ve menfaatlere kavuşur.

RÜYADA KABUKSUZ KAPLUMBAĞA GÖRMEK

Kabuksuz kaplumbağa size ulaşacak hayırların yanında şerli durumlara, iyilikle beraber kötülüğü, sıkıntı ile birlikte ferahlamaya, yanlışlarla beraber doğrulara yorulmaktadır. Bazen bu rüya elindeki malı kaybetmeye veya mekan değişikliğine; bazen de kişinin ilim öğrenirken bunu yarıda bırakıp faydası işlere yönelmesine işarettir. Rüyada kabuksuz kaplumbağa görmek farklı şekillerde yorumlanır.

RÜYADA KAPLUMBAĞA SÜRÜSÜ GÖRMEK

Bu rüya özellikle maddi anlamda ferahlamaya, para kazanmaya, mal ve mülk edinmeye ve her türlü sıkıntıdan kurtularak dünya hayatında birçok nimet edinmeye işarettir. Rüyasında kaplumbağa sürüsü gören kimsenin eline hiç tahmin etmediği ve çok az kişiye nasip olacak bir servet geçer. Rüyada görülen kaplumbağa sürüsü birden fazla konuda iyiliğe ve menfaate kavuşacağınıza ve size ulaşacak farklı güzelliklere işaret etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kaplumbaga
Rüyada kaplumbaga görmek, islerinizde düsünceli ve temkinli hareket etmeniz gerektigine isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada kaplumbaga görmek, güzel koku sürünüp bezenen, boy ve endamini erkeklere arzeden kadina isarettir. Bazi tabirciler kaplumbaga hakim ve savcilarin reisine isarettir. Tabircilerden bazilari da alim bir kimsedir, dediler. Rüyada kaplumbaganin etini yemek, mala veya Nebilerin (Peygamberlerin) ilimlerinden bir ilme isarettir. Bazi tabirciler de bir kimse kaplumbaga etini yese, hayir ihsan ve menfaat ve mala kavusur, dediler. Rüyada kaplumbaga rastladigini veya ona malik oldugunu yahut evine soktugunu gören kimse, eski ilimlere vakif bir alim sebebiyle süphe ve tehlikeden kurtulur. Kaplumbaganin bir yol üzerine atilmis oldugunu görse, orada ihtimam ve itinaya sayan bir ilimin terk edilmis olmasina isarettir. Bazi tabirciler ise rüyada görülen kaplumbaga, hileye, haber arastirmaya, gizlenmeye ve silah tamir etmeye isarettir, dediler.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kaplumbağa
Süslenip püslenerek kendini erkeklere gösteren kadına; hakim ve savcıların başkanına, bilgin kimseye, Kötü ve pis yerlerde görülen kaplumbağa, cahil ve dünya ehli insanlar arasında kadir ve kıymeti bilinmeyen alime, Onun etini yemek male, menfaate ve ilmme delalet eder.
Kaplumbağa görmek ya da çorbasını içmek; işlerinin azaldığına ancak bu azalmanın ilerde ona Kar sağlayacağına işarettir.
Kaplumbağa görmek ya da çorbasını içmek; işlerinin azaldığına ancak bu azalmanın ilerde ona kar sağlayacağına işarettir.
İyi niyetli dosttur. İri deniz kaplumbağası zengin ve nüfuslu dosttur.
Rüyada kaplumbağa görmek; sevinçli bir haber alacağınıza işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kaplumbağa
Rüyada kaplumbağa görmek yakın bir zamanda uzun süredir görüşmediğin biriyle tekrar buluşmak anlamına geliyor. Eğer evinize kaplumbağa alıp besliyorsanız fakir birisine yardım edeceksiniz demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAPLUMBAĞA GÖRMEK
Rüyada kaplumbağa görmek; sağlık uzun bir ömür, sabır, istikrar, dinginlik, ortamı değerlendirerek harekete karar vermek ve sabrın getirdiği gücü sembolize eder. Mutluluk ve bilgelik ile de ilişkilendirilir.
Genellikle ev sahibi olmak, evlenip ve yuva kurmaya delalet eder. Aynı zamanda yenilenmeyi, kabuklarından çıkmayı, yeteneklerini kullanmayı, istikrar içinde ilerleyen bir süreçte, sabırlı olmak gerektiğine delalet eder.
Çalışmayan biri için, kamusal alanda bir statü ve iş sahibi olacağı anlamına da gelebilir veya işi sadece gözlemlemek olan, kendini riske atmadan hareket eden bir kimseyi de temsil edebilir.
Günlük hayatında rüya sahibi, aceleci ve telaşlı bir yapıya sahip ise, biraz sakinleşip şartların olgunlaşmasını beklemesi gerektiğini hatırlatır.
Kaplumbağa sert kabuklarından dolayı, evini sırtında taşır ve korunmak için kafasını içeri çektiğinden dolayı, kişinin güvenli bir alanda yaşadığı veya yaşamak istediği anlamına da gelir.
Bundan dolayı rüya sahibinin yaşamda ev, iş, aile gibi temel ihtiyaçlarına dair gelişmelerden haberlere delalet eder.
Kış boyu hareket etmeden yaşadığı, sakin ve yavaş oldukları için, istikrarın sembolü olmuşlardır ve hedefe emin adımlarla ulaşmayı temsil eder. Uzun ömürlü oldukları için, bilge olarak görülmüş ve masallara, mitlere konu olmuştur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Görmek Ne Anlama Gelir
Rüyada kaplumbağa görmek, hayatında aceleci ve telaşlı davranışlar içinde aksilikler yaşayan bir kimse için, bazı güzel şeylerin sabırla beklenmesi gerektiğini hatırlatır.
Başlanan yeni bir işte istikrarlı ilerlemeyi, bir evliliğin gerçekleşerek ve devamlılık içinde sürmesine veya ev almak isteyen biri için bu isteğinin gerçekleşeceğine delalet eder.
Maddi veya manevi bir sıkıntıda olan kimsenin, yaşlı ve bilgili bir kişiden yardım görerek sıkıntıdan kurtulacağı anlamına gelir.
Karada görülen kaplumbağa rüya sahibinin hayallerine emin adımlarla yaklaştığının müjdesini verir. Aynı zamanda sakin ve sabırlı, her konuyu eni konu düşünen bir kişiliği de temsil eder.
Kaplumbağa kabuk değiştirir ve bundan dolayı, rüyasında gören kişi için, bir türlü ortaya çıkaramadığı yeteneklerini sergileme vaktinin geldiğine delalet eder.
Rüyada ilerleyen bir kaplumbağa görmek, kişinin hayatında istikrarlı bir şekilde ilerlediğine ve güven içinde hedefine ulaşacağına yorumlanır.
Hayvanı ters dönmüş ve kabuğunda hasar olduğunu görmek, kişinin evi veya iş yeriyle ilgili bazı tehdit unsurları olduğuna dikkat çeker ve tedbirli olmak gerektiğini hatırlatır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Yakaladığını Görmek
Sabırla beklenen süreçte güç elde etmeye, güzel bir kısmet ve şansa delalet eder. Ev değiştirmek veya yeni bir ev almak, bir iş yeri açmak, sevdiği kişi ile evlenmek gibi olayların gerçekleşeceği anlamına da gelir.
Rüyada kendine bir kaplumbağa hediye edildiğini görmek, kişiye sabırsız davranışlarından vazgeçerek, sakinleşmesi gerektiğine işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Kaplumbağası Görmek
Rüyada suda yaşayan kaplumbağa görmek, beklenen cevapların hızlı ve güvenli geleceğine, arzu ve isteklerin gerçekleşeceğine delalet eder.
Kişinin bu rüyayı gördüğü zaman için de istediği şeye hızlı bir şekilde sahip olacağına yorumlanır. Evlilik yapmak, ev almak, iş değiştirmek veya yeni bir iş kurmak, seyahate çıkmak, beklenen bir bilginin gelmesi gibi durumlara dair bilgiler içerir.
Kaplumbağayı suyun içinde görmek, deniz yolculuğuna çıkmak veya sahilde bir yere yerleşmek veya yazlık bir ev almaya tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Yavrusu Görmek
Kişinin aile bireylerine, haneye gelecek bir bebeğe, bekar bir kimse için sevdiği kişi ile evlenmesine, sevinçli güzel gelişmelerin yaşanacak olmasına delalet eder.
Bir başka yorumu da, bazı olaylar karşısında kişinin yeterli deneyime sahip olmadığı için kendini yetersiz hissettiği için şartların olgunlaşmasını beklemesi gerektiğine yorumlanır.
Bazen de kişinin sahip olacağı ev, araba gibi şeyleri temsil eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Kabuğu Görmek
Bu rüya kişide endişe yaratsa da genellikle hayra delalet eder. Rüya sahibi için kaplumbağa kabuğu görmek, hayatında yaşanacak değişiklikleri simgeler. Bir ev veya iş değişikliği, evlilik, boşanma, bulunduğu yerden uzak bir yere taşınmak gibi durumlara dair bilgiler içerir.
Rüyanın görüldüğü mekan ve diğer semboller ile birlikte bütün olarak yorumlanmalıdır.
Kaplumbağalar kışın hareketsiz kalır ve yazın kabuğunu değiştirdiğinden dolayı, kişi için yeni bir başlangıç yapmayı, rehavet döneminden çıkarak, aktif yaşama geri dönmeyi, mevcut işleri büyütmeyi, kişisel gelişmeye delalet eder.
Bazen de kişinin, yeni bir fikri hayata geçirmesi ve başarılı olması, güvenli alanından çıkarak, cesaret gerektiren işlere girişmesi, hayatının bir çok alanında söz sahibi olacağı anlamına da gelir.
Kabuğunu değiştirdiğini görmek, kişinin özel veya iş hayatı ile ilgili gelişmesine mani olan ve engel teşkil eden şeylerden kurtulacak olmasına yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Yumurtası Görmek
Rüyada kaplumbağa yumurtası görmek, aile bireylerini sembolize ettiği gibi, aileye yeni katılacak bir üyeyi de temsil eder. Bolluk ve bereketin artmasına, durağan işlerin hareketlenerek, gelir seviyesinin artacağına tabir edilir.
Sevinçli güzel gelişmelere, kişinin beklemediği bir anda bir mucize ile karşılaşarak mutlu olacağına delalet eder.
Rüyada yumurtlayan kaplumbağa görmek, kazançlı bir işe başlamaya veya sabırla beklenmesi gereken bir süreye ve emin adımlarla başarı elde edeceğine tabir edilir.
Hamile bir kadının yumurtlayan bir kaplumbağa görmesi, sağlıklı ikiz bebek sahibi olmaya veya bir kız çocuğunun olacağına yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Ölüsü Görmek
Rüyada kaplumbağa ölüsü görmek, kişinin yaşamında yepyeni bir sürecin başladığına dikkat çeker. Ölümün olduğu yerde, yaşam başka bir formda sürmeye devam eder ve bu bir son değil yeni bir başlangıca işaret eder.
Bir başka yorumu da aile büyüklerinden ve yaşlı bir kimsenin vefat edeceği anlamına da gelir.
Rüyada Bir kaplumbağayı öldürmeye çalışmak, kişinin değiştirmek istediği bazı alışkanlıklarına ve tabu olarak gördüğü bazı durumların kendini sınırladığı için mutsuz olduğuna dikkat çeker.
Öldürdüğünü görmesi, kendisi ile ilgili değişimin başladığına ve bu konuda başarılı olacağı anlamına gelir. Bazen de ele geçen bir fırsatı kaçırmak veya sahip olduğu bilgiyi kullanmamak anlamına da gelir.
Kişi rüya içindeki diğer semboller ile birlikte bir bütün olarak yorum yapmalıdır ona göre bu rüyanın tabiri farklılıklar gösterebilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Sürüsü Görmek
Rüyada kaplumbağa sürüsü görmek, kişinin eline geçecek yeni ve çeşitli fırsatları ve nimetleri haber verir. Hayatında hatırı sayılır bir mal varlığına sahip olacağına ve bunları yaşamı boyunca muhafaza edeceğine, güçlü dostluklar kurmaya yorumlanır.
Bir başka tabiri ise, yaşlı ve bilge kişilerle karşılaşmaya ve onlardan feyz alarak hayatına geçireceği anlamına da gelir.
Kişinin yaptığı her hangi bir işte statü elde ederek, örnek bir yaşam sürdüreceğine delalet eder. Bir çok konuda saygınlık elde etmeye ve sağlıklı uzun bir ömre, mal mülk sahibi olmaya, kendini yormadan ferah içinde bir ömür yaşayacağına yorumlanır.
Turna Rüya Tabircisi (6.7k puan)  
Bu aralar rüyalarımda hep beyaz renk ve hep iki nesne görüyorum
+1 oy
Turna Rüya Tabircisi (6.7k puan)  
Merhaba bende geçenlerde rüyamda kaplumbağa görmüştüm koplumbağa yolda yürüyor rengi normal kahverengi sonra ben yaklaştım rengi birden bembeyaz oluyor ve üzerinde sanki yün gibi bi şeyden daireler vardı ne yorumu aceba
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağanın Eve Girmesi
Rüya sahibinin pek çok konuda menfaat elde etmesine, aile büyüklerinden gelecek mirasa, yorulmadan kazanılan mal varlığına delalet eder.
Aynı zamanda kişisel gelişimde başarı elde etmeye, ruhsal bilincin açılması ile birlikte, hayatı kabullenmeye, huzur ve dinginliğe, istikrar içinde sağlıklı bir yaşam sürmeye delalet eder.
Bir başka yorumu ise, bekar olan bir kimse için evliliğe, evli olup çocuk bekleyenler için, isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.
Rüyada Kaplumbağa Sevmek
Kişinin rüyada kaplumbağa sevmesi sevinç, mutluluk ve güzel gelişmelere delalet eder. Karşı cinse duyduğu sevginin karşılıklı olmasına, aşık olmaya, sakin ve sabırlı kişiliğinden dolayı arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine yorumlanır.
Yaşlı ve bilgili bir kimseden yardım görmeye, sevgi dolu, merhametli kişi olarak anılmaya, saygı görmeye delalet eder. İş arayışında olan bir kimse için, güçlü bir aracı sayesinde kamuda iş sahibi olmak anlamına da gelir ve hayra yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçan Kaplumbağa Görmek
Rüyada uçan kaplumbağa görmek, kişinin yüksek idealleri olduğuna yorumlanır. İstediği şeylerin gerçekleşeceğine dair umudu olmayan biri için hayırlı bir rüyadır ve bir mucizenin gerçekleşeceğine delalet eder.
Bazen de kişiye elde etmek istediği şeyler için çaba göstermesi gerektiğine, elde etmek istediği şeye karşı inancı olmayanların hayal kırıklığı içinde olacağına dikkat çeker.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Kaplumbağa Görmek
Kişinin bilgi ve deneyimiyle yapmak istediği şeylerde, istikrarlı bir büyüme ve yapılan bir iş veya evliliğin sürekliliğine delalet eder. Kişinin aynı zamanda hayatında istediği her hangi bir arzusunun hızlı bir şekilde  gerçekleşmesine tabir edilir.
Rüyada Kaplumbağa Eti Yemek
Rüya sahibinin kaplumbağa eti yediğini görmesi, bilimsel bir konuda kendini geliştirerek, kariyer yapmasına ve geniş bir çevre tarafından adından söz edileceğine delalet eder. Aynı zamanda güzel bir konuşmacı olan kişinin, bilgi ve deneyimlerini paylaşarak da kazanç elde edeceği anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçan Kaplumbağa Görmek
Rüyada uçan kaplumbağa görmek, kişinin yüksek idealleri olduğuna yorumlanır. İstediği şeylerin gerçekleşeceğine dair umudu olmayan biri için hayırlı bir rüyadır ve bir mucizenin gerçekleşeceğine delalet eder.
Bazen de kişiye elde etmek istediği şeyler için çaba göstermesi gerektiğine, elde etmek istediği şeye karşı inancı olmayanların hayal kırıklığı içinde olacağına dikkat çeker.Rüyada Büyük Kaplumbağa Görmek
Rüyada büyük dev kaplumbağa görmek, kişinin elde edeceği mal varlığının büyüklüğü ile ilişkilendirilir. Aynı zamanda kişide ki özel bir yeteneğin ortaya çıkmasına ve bundan fayda sağlamaya delalet eder.
Devlet büyüklerinden yardım almak, geniş arazilere sahip olmak veya büyük bir mirastan pay almak anlamına da gelir. Sağlıklı, uzun bir ömre delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük Kaplumbağa Görmek
Küçük kaplumbağa görmek, sevimli ve güzel bir kadın ile tanışmaya ve aşık olmaya delalet eder. Sağlıklı güzel ve dingin bir yaşamla birlikte, evlat sahibi olmaya, iş kurmaya  yorumlanır.
Küçük bir ev almak veya uzun bir yolculuğa çıkmak anlamına da gelir. Sıkıntılı zamanların ardından gelen huzur, refah ve mal mülk edinmeye tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Beslediğini Görmek
Kişinin hayırla anılacak işlerde öncülük etmesine delalet eder. Aynı zamanda sıkıntı içinde olan bir kimsenin beklemediği bir yerden yardım görmesine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kaplumbağa görmek
Rüyada kaplumbaga görmek, güzel koku sürünüp bezenen, boy ve endamini erkeklere arzeden kadina isarettir. Bazi tabirciler kaplumbaga hakim ve savcilarin reisine isarettir. Rüyada kaplumbaganin etini yemek, mala veya Nebilerin (Peygamberlerin) ilimlerinden bir ilme isarettir.
Bazi tabirciler de bir kimse kaplumbaga etini yese, hayir ihsan ve menfaal ve mala kavusur, dediler. Rüyada kaplumbaga rastladigini veya ona malik oldugunu yahut evine soktugunu gören kimse, eski ilimlere vakif bir alim sebebiyle süphe ve tehlikeden kurtulur.
Kaplumbaganin bir yol üzerine atilmis oldugunu görse, orada ihtimani ve itinaya sayan bir ilim terk edilmis olmasina isarettir. Bazi tabirciler ise rüyada görülen kaplumbaga, hileye, haber arastirmaya, gizlenmeye ve silah tamir etmeye isarettir, dediler
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Görmek
Rüyada kaplumbağa görmek beğenilme ve ün yapma arzusunda olan bir kadın ile tabir edilir.
Bu kadın hoş görünümlü, boylu poslu, bakımlı ve çekici bir kadın olarak yorumlanır. Kaplumbağa devlet kurumundaki en yetkili, en tepedeki kişiye de delalet eder. Rüyada kaplumbağa görmek âlim olmaya ve zenginliğe işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bir kaplumbağası olduğunu ya da evinde bir kaplumbağa olduğunu gören kişi, ulvi mertebede olan bir kişiden ya da bir din adamından büyük bir destek görerek sıkıntılarından, dertlerinden ve yaşadığı zorluklardan kurtulacak demektir. Rüyada görülen kaplumbağa tabirleri bunlarla sınırlı değildir. Aynı zamanda dedikoduya, sırra, kurnazlığa, bir şeylerden kaçmaya ve kırılmış ya da bozulmuş şeyleri yeniden kullanılabilir hale getirmeye işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Kaplumbağası Görmek
Rüyada su kaplumbağası görmek vefa olarak tabir edilir. Su kaplumbağası mutlu ve sağlıklı bir yaşam anlamına gelir. Bazen de bu rüya kişinin yapacağı bir deniz yolculuğuna işarettir. Sadece gezmek için yakında bir deniz turuna çıkmanıza ve bu yolculuk sırasında oldukça keyifli ve güzel zamanlar geçirmenize yorulabilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Yavrusu Görmek
Rüyada kaplumbağa yavrusu aile bireyleri ile tabir edilir. Yavru kaplumbağalar aileye yeni katılacak olan bireylere ve evli olmayanlar için mutlu yuvalar kurmaya işaret eder. Bazen de bu rüya gören kişinin küçük bir seyahate çıkması anlamına gelir. Sevdiklerinizle birlikte tatil yapacağınıza veya araba ile yolculuk edeceğinize; bazen de kendinize alacağınız küçük bir eve işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Öldürmek
Rüyada kaplumbağa öldürmek kişinin düşeceği hatalar ve sonrasında yaşayacağı sıkıntılar ve zorluklar anlamına gelir. Bu rüya bazı tabircilere göre ise aynı evde yaşadığınız bir kişi ile yaşayacağınız anlaşmazlıklara, tatsızlıklara ve küçük çaplı küsmelere yorulur. rüyasında kaplumbağa öldüren kimse akrabaları ile arasını açar ya da uzak bir memlekete yerleşerek insanlarla diyaloğunu keser.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Yakalamak
Rüyada kaplumbağa yakalamak şans anlamına gelir. Kişinin karşısına çıkacak güzel kısmetlere ve işlerin aksamadan düzgün şekilde ilerlemesine delalet eder. Bu rüya yakın zamanda bekar kimseler için evliliğe, evli insanlar için güzel bir çocuğa, hangi dileği varsa gören kişinin onun yakında gerçekleşmesine yorulmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Ölüsü Görmek
Rüyada kaplumbağa ölüsü görmek ticaret hayatında kişinin karşısındaki engelleri kaldırması anlamına gelir. Kaplumbağa ölüsü bazen de ucuz bir mala konmaya ya da yapacağınız bazı çalışmalarda dilediğiniz başarıyı yakalamayacağınıza yorulmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Yemek
Rüyada kaplumbağa yemek büyük bir iş için girişimde ya da atılımda bulunmak anlamına gelir. Kaplumbağa yiyen kimse yeni bir başlangıç yapar. Bu başlangıç özel hayatta olduğu gibi iş yaşamında da olabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
kaplumbağa genelde bilge biridir aynı zamanda kendini bir erkeğe beğendirmek için olduğundan farklı görünen bir bayanada işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Sevmek
Rüyada kaplumbağa sevmek kişinin iyi niyetlerine, iyi düşüncelerine işaret eder. Rüyasında kaplumbağa seven kişinin güzel ve temiz kalpli biri olduğu tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Kaplumbağa Görmek
Rüyada siyah kaplumbağa görmek, siyah kaplumbağa gören kişin, çlevresindeki tandığı insanların sorun ve sıkıntılarına ilgisiz kalmayacağına, insanların sorunlarıyla yakından ilgileneceğine, bu ilgi alakası ile yakalayacağı fırsatları değerlendirmesine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dağlık Alanda Kaplumbağa Yavrusu Kaybolduğunu Görmek
Rüyada Dağlık Alanda Kaplumbağa Yavrusu Kaybolduğunu Görmek, size yakın bakımlı, süslü bir kadının karışacağı yanlış işlere veya yoldan çıkmasına işaret ettiği gibi, rüyada kaplumbağa yavrusunun kaybolması, bir kadın tarafından yolunda giden işleri bozmaya çalışmasına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Kaplumbağa Beslemek
Rüyasında evde kaplumbağa beslediğini gören kişi, bakımlı güzel şahsi bakımına dikkat eden, hane içinde bir kadına veya geline işarettir. Rüyada Kaplumbağa Beslenen evin bereketine veya alınacak olan bir mülke, hane içinden birinin zengin olmasına da işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kaplumbağanın bacağının birinin kopması; o süslü kadının zarar etmesine, Rüyada bacağı kopan kaplumbağanın yerine yenilerinin çıkması, edilen zararın yerine gelecek çok paraya veya çok zenginliğe, hane içinde ki süslü bakımlı kadının yükselmesine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçan Su Kaplumbağası Görmek
Rüyada uçan su kaplumbağası gören kişinin hayattan beklediği güzellikler ve isteklerini elde etmesine, kolay bir hayatının olacağına, kısa zamanda bir ev sahibi olacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Kaplumbağa Vermesi
Rüya sahibine kendini beğendirmeye çalışan, bakımlı bir kadının varlığına, Gelecek olan servete, edinilecek olan gayri menkul, kimi zaman da bu rüya arada laf taşıyan bir insana yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Görmek
İlgi çekme, kendini beğendirme arzusunda olan bir kadın olarak tabi edilir. Bu kadın kendi bakımına, boyuna posuna kişisel bakımına önem gösteren bir kadın anlamına gelir. Rüyada kaplumbağa görmek zenginlik alametlerinden biridir. Rüyada kaplumbağa görmek; aynı zamanda dedikoduya, laf taşımaya, kumarbazlığa, iyi şeylerden kaçmaya ve kırılmış yada bozulmuş iyi şeyleri yeniden onarmaya, aynı hale getirmeyi işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Kaplumbağası Görmek
Rüyada su kaplumbağası görmek; mutlu, huzurlu, sağlıklı bir yaşam anlamına gelir. Bazen de deniz yolculuğu anlamına gelir. Bu yolculukta keyifli, güzel zamanlar geçirmenize yorulabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Yavrusu Görmek
Rüyada kaplumbağa yavrusu aile birliği anlamına gelir. Topluluk anlamına gelir. Aileye yeni bir üye anlamına gelir. Yada evli olmayanlar için yeni tanışma ve yuva kurma anlamına gelir. Bazen de bu rüyayı gören kişi küçük seyahatlere çıkacağı anlamına gelir. Sevdikleri ile birlikte tatil yapacağı veya araba ile yolculuk yapacağı bazen de bir ev bir araba alacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Öldürmek
Rüyada kaplumbağa öldürmek kişinin düşeceği bilinmez hatalar yapacağı ve sonrasında sıkıntılar ve zorluklarla karşılaşacağı anlamına gelir. Bu rüya bazen de aynı evde yaşayacağınız biri ile küsmeler, kavgalar, tartışmalar, küçük çaplı ağız dalaşmaları anlamına da gelir. Rüyada kaplumbağa öldüren kimse aile yakını yada akrabası ile tartışabilir , arası açılabilir, yada memleketini değiştirip kimsenin bilmediği bir yerde yaşar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Yakalamak
Rüyada kaplumbağa yakalamak şans anlamına gelir. Karşına çıkacak güzel kısmetler , tanışabileceğin yeni insanlar tanımanı gösterir. İşlerinin düzgün bir şekilde bol kazançlı olacağına delalet eder. Bu rüya yakın zamanda bekar ise evliliğe, evli ise güzel bir çocuğa , hangi dileği varsa dileğinin gerçekleşmesine yorumlanır. Rüyanın kısa özeti budur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Kaplumbağa Görmek
Rüyada Ölü Kaplumbağa Görmek, Rüyayı gören kişinin iş hayatındaki engellerden kurtulmasına, farklı bir yorumu ise yapmayı planladığınız bir işteki başarınıza, az parayla bir ucuz mal alacağınıza rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Eti Yemek
Rüyada Kaplumbağa Eti Yemek, rüya sahibinin yapmayı düşündüğü yeni iş planlarında yapacağı atılım ve başarıya, yeni bir başlangıca, kişinin özel yaşantısı veya sosyal yaşantısındaki başarıya rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Sevdiğini Görmek
Rüyada Kaplumbağa Sevdiğini Görmek, gören kişinin, temiz kalpli bir insan olduğuna, iyi niyet sahibi biri olduğuna rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Kaplumbağa Almak
Rüyada Bir Kaplumbağa Almak, yakın zamanda dini bütün alim biriyle tanışacağınıza, herkes tarafından tanınmış sevilen, gücün, kuvvetin elinde tutan mübarek bir insanla tanışacağına, bu insandan büyük faydalara sağlanılacağı na yorumlanır.
Bazende bu rüya iyi bir arkadaş desteğiyle kötü alışkanlıklardan kurtulmaya, rahatlamaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağanın Evin İçine Girmesi
Rüyada evin içine giren kaplumbağa, arkadaşların toplanmasına, dost meclisine, arkadaşlarla toplanıp güzel zaman geçirmeye, birkaç arkadaş birleşip seyahate çıkılacağına, rüya sahibine fayda sağlayacak bir kişi ile arkadaş toplantısında tanıtılacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Kaplumbağa Bulmak
Rüyada ölmüş kaplumbağa bulmak, uzun zaman arkadaş olduğu insan tarafından ihanetine uğrayacağına, dostum denilen kişini aslında düşman, art-niyetli, sizi kıskanan, kötülüğünüzü isteyen kişinin varlığına işaret eder. uzun süredir birlikte olduğu bir arkadaşının ihanetine uğrar. Bu rüya siz dost görünen ama içten içe sizi kıskanan ve kötülüğünüzü isteyen bir kişinin varlığına işarettir.
Rüyada Ölmüş kaplumbağayı Bazı alimler, yapılan hatalı davranışlar sonucunda size destek veren kollayan insanların desteğini çekeceğine yorumlamaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa İle Konuştuğunu Görmek
Rüyada kaplumbağa ile konuştuğunu gören, devamlı kendi ile ilgilenen, süslenmekten ve kendini karşı cinse beğendirmek için yoğun çaba harcayan bir kadının varlığına işaret eder. Farklı bir yorum ise, hanımlar arasında dedikodu yapan, karışıklığa yol açan birinin varlığına yorumlanır.
Rüyasında kaplumbağa ile konuştuğunu gören erkek, bir kadınla tanışıp, gönül ilişkisine gireceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Kabuğunun İçinde Yaşamak
Rüyada kaplumbağa kabuğunun içinde yaşamak, kişinin kısa sürede edineceği bir eve veya, mala işaret eder. Rüyada ailesiyle kaplumbağa kabuğu içinde yaşamak, ise daha güzel, farklı bir yaşam isteyen, kesin kararlı bir kadının varlığına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Kaplumbağa Görmek
Rüyada kaplumbağa görmek, rüya sahibini bekleyen bir hayal kırıklığına, siyah kaplumbağa gören kişinin mağrur duruşu ve kendine olan güvenini, azalmasına, muallakta kalan hedeflerine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kaplumbağa görmek zahit, bilgili ve sanatkar kimse yorumlanır. Rüyasında kaplumbağa gören kimse mal elde eder, kolay yoldan zengin olur. Rüyada kaplumbağa, güzel kokular sürüp, süslenip bezenen, boy, endam ve güzelliğiyle övünen, bakımlı bir kadın olarak tabir edilir. Bazı tabirciler kaplumbağayı hakim ve savcıların reisine işaret ederler. Rüyada kaplubağa görmek İyi niyetli dost demektir.
Rüyada iri deniz kaplumbağası zengin ve nüfuslu dosttur. Sevinçli bir haber alacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami rüya yorumlarında Rüyada kaplumbağa görmek: İmam Cafer Sadık (a.s): Kaplumbağa rüyasını üç kimseye işaret etmiştir. 1-Bilge, 2-Zahit 3- Sanatkâr. İbn-i Sîrîn ise Kaplumbağanızın olduğunu veya bir kaplumbağanın evinize girmesi; zahit biriyle arkadaş olacağınıza işaret ettiğini belirtmiştir. Tâbircilerden bazıları demişlerdir ki: Kaplumbağalar İbrahim (a.s.)'ın ve diğer nebilerin kitaplarını okuyan âbid kimseye delâlet eder. Yakın bir zamanda uzun süredir görüşmediğin biriyle tekrar buluşmak anlamına geliyor.
Rüyada kaplumbağa veya kaplumbağa yavrusu görmek süslenip, püslenerek kendini erkeklere gösteren kadına yorulur. Hâkim ve savcıların başkanına, bilgin kimseye işaret eder. Bir kimsenin rüyada kaplumbağaları çöplük ve kötü yerlerde görmesi, orada cahiller arasında ilim ehlinin kadir ve kıymetinin zayi olacağına işarettir.
Bir kimsenin rüyada kaplumbağaya rastladığını yahut ona mâlik olduğunu veya evine soktuğunu görmesi, eski ilimlere vakıf bir âlim sebebiyle şüphe ve tehlikelerden kurtulmaya delâlet eder. Kaplumbağa sürüsü görmek her yerde sözünün geçmesine, ilme ve ilmin eserine tâbi olmaya işaret eder.
Bazı tabirciler bu rüyayı, haber araştırmaya şeklinde yorumlamışlar. Kurbağanın ısırması gizlenmeye ve silah tamir etmek şeklinde tabir etmişler. Genel anlamda çok iyi hayırlı bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Masalların, fablların kahramanı, yavaşlığı ve evini sırtında taşıması ile tanınan kaplumbağalar, rüyada görüldüğünde anlamı en çok merak edilen hayvanların arasında yer alıyor. Bu kendini yırtıcılara karşı koruyan sağlam kabuklu, ağır hayvan rüyada görülmesi neyin simgesidir? Rüyada kaplumbğa görmek ne anlama gelir? İşte rüyada kaplumbağa görmek veya kaplumbağanın ölüsünü, yumurtasını, kabuğunu vb. Görmek ile ilgili rüya tabirleri...
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAPLUMBAĞA GÖRMEK
Rüyada kaplumbağa görmek ile ilgili rüya tabirleri ilginç bir çeşitlilik gösterir. Temel olarak rüyada görülen kaplumbağa çekici, bakımlı ve hoş bir kadını simgeler. Bu kadın beğenilmek istemektedir ve amacı kendini rüya sahibine beğendirmek de olabilir. Bunun yanında rüyada kaplumbağa görmek ile ilgili yapılan diğer bir yorum ise kaplumbağanın devlet kurumunda yetkili biri olduğu da düşünülüyor.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAPLUMBAĞA YUMURTASI GÖRMEK
Rüyada kaplumbağa yumurtası görmek rüya sahibini uzun bir ömür yaşayacağına, kararlı ve azimli bir hayat süreceğine delalettir. Rüyasında kaplumbağa yumurtası gören kişi yaşadığı gerçek hayatında bazı işlerini sabırla uzun bir zaman dilimine yayarak, sağlam adımlarla ilerleme ve başarı kazanabileceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAPLUMBAĞA KABUĞU GÖRMEK
Kaplumbağa kabuğu hayra yorulmaz. Rüyasında kabuk gören kişinin işlerinin çıkmaza gireceğine, hanesinin içerisinde sorunlar yaşanacağına dalalet eder. Kaplumbağa kabuğu çoğunlukla evin içini simgeler. Aile fertleri arasında bir kavga ya da sıkıntı oluşacaktır. Ancak rüyada kaplumbağa kabuğu görmek her zaman bu kadar kötü yorumlanmayabilir. Rüya gören kişi kaplumbağa kabuğunu taşıyorsa bu onun için bir mekan değişikliği olarak yorumlanabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAPLUMBAĞA ÖLÜSÜ GÖRMEK
Rüyada Kaplumbağa Ölüsü Görmek rüyayı gören kimsenin kısmetinin kapanacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayatında tatsız olayların meydana geleceğine ve rüya sahibinin zor bir süreçten geçeceğine, sabretmesi gerektiğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Sürüsü Görmek
Rüyada görülen kaplumbağa sürüsü birden fazla konuda iyiliğe ve menfaate kavuşacağınıza ve size ulaşacak farklı güzelliklere işaret etmektedir. Rüyasında kaplumbağa sürüsü gören kimsenin eline hiç tahmin etmediği ve çok az kişiye nasip olacak bir servet geçer. Bu rüya özellikle maddi anlamda ferahlamaya, para kazanmaya, mal ve mülk edinmeye ve her türlü sıkıntıdan kurtularak dünya hayatında birçok nimet edinmeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA OYUNCAK KAPLUMBAĞA GÖRMEK
Rüyada oyuncak kaplumbağa görmek temiz kalpli ve saf insanlarla arkadaş olmaya ve hayatın yolunda gitmesine, hayırlı gelişmelere ve mutlu olmaya tabir edilir. Rüyada oyuncak kaplumbağa almak ise hayata olumlu bakmaya ve yaşanacak güzel günlere, sabırlı ve akıllı olmaya tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAVUZDA KAPLUMBAĞA GÖRMEK
Rüyada havuzda kaplumbağa görmek sorunsuz bir hayata mutlu olmaya hayallerin peşinden gitmeye şansın açık olmasına hayallerini hayata geçirmeye delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Su Kaplumbağası Görmek
Rüyada su kaplumbağası görmek vefa olarak tabir edilir. Su kaplumbağası mutlu ve sağlıklı bir yaşam anlamına gelir. Bazen de bu rüya kişinin yapacağı bir deniz yolculuğuna işarettir. Sadece gezmek için yakında bir deniz turuna çıkmanıza ve bu yolculuk sırasında oldukça keyifli ve güzel zamanlar geçirmenize yorulabilmektedir.Rüyada Kaplumbağa Yavrusu Görmek
Rüyada kaplumbağa yavrusu aile bireyleri ile tabir edilir. Yavru kaplumbağalar aileye yeni katılacak olan bireylere ve evli olmayanlar için mutlu yuvalar kurmaya işaret eder. Bazen de bu rüya gören kişinin küçük bir seyahate çıkması anlamına gelir. Sevdiklerinizle birlikte tatil yapacağınıza veya araba ile yolculuk edeceğinize; bazen de kendinize alacağınız küçük bir eve işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa İle Konuşmak
Rüyada kaplumbağa ile konuşmak, sürekli süslenip püslenip dışarı çıkan, kendisini yabancı erkeklere beğendirmeye uğraşan bir kadının varlığına delalettir. Böyle bir rüya gören kişi bahsi edilen şekilde bir kadınla tanışır veya onunla bir gönül ilişkisine girer. Bazen de bu rüya kadınlar arasında fitne çıkaran ve insanlarına huzurunu bozan kötü niyetli bir kişidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kocaman Kaplumbağa Görmek
Kişinin rüyada kocaman kaplumbağa görmesi çok hayırlıdır. Büyük bir dostluğun başlayacağına ya da çok büyük bir kısmetin geleceğine yorulur. Kaplumbağa ne kadar büyükse yaşanacak güzellik de o kadar büyük olur. Büyük kaplumbağa aynı zamanda ilim irfan sahibi birine işaret eder. Rüya sahibinin karşısına maneviyatı yüksek bir şahsın çıkacağı ve onun ruhuna güzel etkileri olacağını gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük Kaplumbağa Görmek
Rüyada görülen küçük kaplumbağa da kısmete işaret eder. Ancak gelecek olan kısmet, büyük kaplumbağa ile gelecek olan kısmete göre daha küçük olur. Yine de gelecek kısmet rüya gören kişinin sevinmesine yol açacaktır. Bu kısmeti yakalamak ise rüya sahibinin elinde olan bir durumdur. Yaşadığı olayları iyice gözlemleyerek ayağına kadar gelen şansı kaçırmaması gerekir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Sürüsü Görmek
Rüyada kaplumbağa sürüsü görmek yakın zamanda işinde istediği başarıyı yakalayacağına ve maddi anlamda güç sahibi olacağına, para sıkıntısı yaşamayacağına ve mutlu olacağına işaret etmektedir. Rüyayı gören genç birisi ise sık sık ziyaretlerine giderek hayır dualarını alacağına ve mutlu olacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Kaplumbağa Görmek
Rüyada siyah kaplumbağa görmek çevresindeki kişilerin dertleri ile sorunları ile yakından ilgilendiğine ve bir köşeye çekilip uzaktan izlemediğine, büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu fırsatları yerinde değerlendireceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Yakalamak
Rüyada kaplumbağa yakalamak şans anlamına gelir. Kişinin karşısına çıkacak güzel kısmetlere ve işlerin aksamadan düzgün şekilde ilerlemesine delalet eder. Bu rüya yakın zamanda bekar kimseler için evliliğe, evli insanlar için güzel bir çocuğa, hangi dileği varsa gören kişinin onun yakında gerçekleşmesine yorulmaktadır.Rüyada Kaplumbağa Yemek
Rüyada kaplumbağa yemek büyük bir iş için girişimde ya da atılımda bulunmak anlamına gelir. Kaplumbağa yiyen kimse yeni bir başlangıç yapar. Bu başlangıç özel hayatta olduğu gibi iş yaşamında da olabilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağanın Eve Girmesi
Rüyada eve giren kaplumbağa, dost meclisi, arkadaşlarla buluşma veya bir grup ile güzel vakit geçirme anlamlarına gelir. Bu rüya size dost olan birkaç kişi ile birlikte küçük bir seyahate çıkmaya, onlarla birlikte geçireceğiniz birkaç güne veya hiç tanımadığınız iyi huylu insanlardan oluşan bir meclise girip burada sizin faydanıza olacak ve doğru yola erişmenizi sağlayan kimselerle arkadaş olacağınıza yorulabilmektedir.
Rüyada Kaplumbağa Sevmek
Rüyada kaplumbağa sevmek kişinin iyi niyetlerine, iyi düşüncelerine işaret eder. Rüyasında kaplumbağa seven kişinin güzel ve temiz kalpli biri olduğu tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçan Kaplumbağa Görmek
Rüyada görülen uçan kaplumbağa hayatınızda kendinize bazen ulaşılması güç olan hedefler koyduğunuzun ve bu hedeflere ulaşamadığınız içinde hemen üzülüp, moralinizi bozduğunuzun göstergesidir. Bu rüya sizin için hayırlı olmayacak ve imkansız olan şeyler için sürekli dua edip olmasını istemenize rağmen, bu dileklerin gerçekleşmeyeceği anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kaplumbağa görmek aile hayatında mutluluk, kısmet, bolluk-bereket, çocuk anlamlarına gelir. Servet sahibi olmak, iş hayatında değişiklikler şeklinde de yorumlanır.
Rüyada kaplumbağa görmek ne anlama gelir; çevrenizde beğenilme arzusunda olan bir kadın olduğuna işaret eder. Ayrıca rüyada kaplumbağa görmek devlet kurumunda en üst düzey bir kişiyi de işaret eder.

Rüyada kaplumbağa yavrusu görmek; aile ile ilgilidir. Evli kişiler için aileye yeni katılacak bir bebek, evli olmayan kişiler için ise sevdikleri kişi ile evlenip yuva kurmak anlamına gelir. Bazı rüya tabircilerine göre ise tatile çıkmaya işaret eder.

Rüyada kaplumbağa sürüsü görmek; sürü halinde birçok kaplumbağa görmek, rüya sahibinin servet sahibi olacağına, kişinin maddi anlamdaki tüm sıkıntılarından kurtulup, rahat bir hayat yaşayacağınıza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kaplumbağa yumurtası görmek; evli kimseler için bebek habercisidir. Bazen de ele geçecek bir miktar paraya yorulur.

Rüyada ölmüş kaplumbağa görmek; ölü kaplumbağa görmek iş hayatında bazı zorluklar ile karşı karşıya kalacağınıza fakat üstesinden geleceğinize işaret eder. Bazı rüya tabircilerine göre ise dost gibi görünen düşmanların varlığına delalet eder.

Rüyada kaplumbağa beslemek; kaplumbağayı beslediğini gören kişi zaman içerisinde ünlenip herkes tarafından tanınan biri haline gelir. Ayrıca ele geçecek fırsatların değerlendirileceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağayı sevdiğini görmek; rüya sahibinin kendi kişiliği ile ilgili anlam içerir. Kaplumbağayı sevdiğini görmek düşünceli, yardımsever, hayvansever ve iyi niyetli bir kimse olduğunuzu anlatır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada su kaplumbağası görmek; rüya sahibinin sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam geçireceğine delalet eder. Su kaplumbağası görmek ayrıca bir deniz yolculuğuna çıkacağınıza işaret eder. Su kaplumbağası vefalı bir dost anlamına da gelir.

Rüyada kaplumbağa yakaladığını görmek; karanlıkların aydınlığa çıkacağına, işlerin düzeleceğine, kısmetin açılacağına, kişinin daha şanslı olacağına, evli ve çocuğu olmayan kimseler için çocuğunun olacağına, bekar kişiler için ise hayırlı bir evliliğe işaret eder.

Rüyada sizden korkup kaçmayan kaplumbağa görmek; hayatınızda güzel değişimler olacağının ve bunun mutluluk getireceğinin habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Görmek
Rüyada kaplumbağa görmek beğenilme ve ün yapma arzusunda olan bir kadın ile tabir edilir. Bu kadın hoş görünümlü, boylu poslu, bakımlı ve çekici bir kadın olarak yorumlanır. Kaplumbağa devlet kurumundaki en yetkili, en tepedeki kişiye de delalet eder. Rüyada kaplumbağa görmek âlim olmaya ve zenginliğe işaret eder.
Rüyasında bir kaplumbağası olduğunu ya da evinde bir kaplumbağa olduğunu gören kişi, ulvi mertebede olan bir kişiden ya da bir din adamından büyük bir destek görerek sıkıntılarından, dertlerinden ve yaşadığı zorluklardan kurtulacak demektir. Rüyada görülen kaplumbağa tabirleri bunlarla sınırlı değildir. Aynı zamanda dedikoduya, sırra, kurnazlığa, bir şeylerden kaçmaya ve kırılmış ya da bozulmuş şeyleri yeniden kullanılabilir hale getirmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Yavrusu Görmek
Rüyada kaplumbağa yavrusu aile bireyleri ile tabir edilir. Yavru kaplumbağalar aileye yeni katılacak olan bireylere ve evli olmayanlar için mutlu yuvalar kurmaya işaret eder. Bazen de bu rüya gören kişinin küçük bir seyahate çıkması anlamına gelir. Sevdiklerinizle birlikte tatil yapacağınıza veya araba ile yolculuk edeceğinize; bazen de kendinize alacağınız küçük bir eve işaret eder.Rüyada Su Kaplumbağası Görmek
Rüyada su kaplumbağası görmek vefa olarak tabir edilir. Su kaplumbağası mutlu ve sağlıklı bir yaşam anlamına gelir. Bazen de bu rüya kişinin yapacağı bir deniz yolculuğuna işarettir. Sadece gezmek için yakında bir deniz turuna çıkmanıza ve bu yolculuk sırasında oldukça keyifli ve güzel zamanlar geçirmenize yorulabilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Yakalamak
Rüyada kaplumbağa yakalamak şans anlamına gelir. Kişinin karşısına çıkacak güzel kısmetlere ve işlerin aksamadan düzgün şekilde ilerlemesine delalet eder. Bu rüya yakın zamanda bekar kimseler için evliliğe, evli insanlar için güzel bir çocuğa, hangi dileği varsa gören kişinin onun yakında gerçekleşmesine yorulmaktadır.Rüyada Kaplumbağa Öldürmek
Rüyada kaplumbağa öldürmek kişinin düşeceği hatalar ve sonrasında yaşayacağı sıkıntılar ve zorluklar anlamına gelir. Bu rüya bazı tabircilere göre ise aynı evde yaşadığınız bir kişi ile yaşayacağınız anlaşmazlıklara, tatsızlıklara ve küçük çaplı küsmelere yorulur. rüyasında kaplumbağa öldüren kimse akrabaları ile arasını açar ya da uzak bir memlekete yerleşerek insanlarla diyaloğunu keser.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Ölüsü Görmek
Rüyada kaplumbağa ölüsü görmek ticaret hayatında kişinin karşısındaki engelleri kaldırması anlamına gelir. Kaplumbağa ölüsü bazen de ucuz bir mala konmaya ya da yapacağınız bazı çalışmalarda dilediğiniz başarıyı yakalamayacağınıza yorulmaktadır.Rüyada Kaplumbağa Yemek
Rüyada kaplumbağa yemek büyük bir iş için girişimde ya da atılımda bulunmak anlamına gelir. Kaplumbağa yiyen kimse yeni bir başlangıç yapar. Bu başlangıç özel hayatta olduğu gibi iş yaşamında da olabilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Kaplumbağaya Sahip Olmak
Rüyada bir kaplumbağanızın olduğunu görmeniz yakında salih bir kimse ile arkadaş olacağınız anlamına gelir. Bu rüya herkes tarafından sevilen, güç ve kuvvet sahibi bir kimse ile tanışmaya ve ondan oldukça fazla iyilik ve menfaat görmeye delalet eder. Bazen de bir arkadaşınız sayesinde tüm kötü alışkanlıklarınızdan kurtulup rahata ereceğiniz anlamındadır.
Rüyada Kaplumbağa Sevmek
Rüyada kaplumbağa sevmek kişinin iyi niyetlerine, iyi düşüncelerine işaret eder. Rüyasında kaplumbağa seven kişinin güzel ve temiz kalpli biri olduğu tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağanın Eve Girmesi
Rüyada eve giren kaplumbağa, dost meclisi, arkadaşlarla buluşma veya bir grup ile güzel vakit geçirme anlamlarına gelir. Bu rüya size dost olan birkaç kişi ile birlikte küçük bir seyahate çıkmaya, onlarla birlikte geçireceğiniz birkaç güne veya hiç tanımadığınız iyi huylu insanlardan oluşan bir meclise girip burada sizin faydanıza olacak ve doğru yola erişmenizi sağlayan kimselerle arkadaş olacağınıza yorulabilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Kaplumbağa Bulmak
Rüyada kaplumbağa bulan kimse uzun süredir birlikte olduğu bir arkadaşının ihanetine uğrar. Bu rüya siz dost görünen ama içten içe sizi kıskanan ve kötülüğünüzü isteyen bir kişinin varlığına işarettir. Bazı alimlere göre ise böyle bir rüya yapacağınız yanlış hareketler sonucunda size destek veren bazı insanların bu desteklerini kaybedeceğiniz anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çöplükte Kaplumbağa Görmek
Çöplükte görülen kaplumbağa, dünyada kendisine hiç değer verilmeyen, hor görülen, sözü dinlenmeyen; ama Allah katında derecesi yüksek olup, her duası makbul olan fakir bir adamdır. Bu rüya çevrenizde böyle bir kişi olduğunun habercisidir. Bazen de bu rüya, dışarıdan kötü olarak bilinen bir adamın gerçekte iyi kalpli ve iyi huylu olmasına ve onun elinden insanlara ulaşacak hayırlara işaret eder.
Rüyada Kaplumbağa İle Konuşmak
Rüyada kaplumbağa ile konuşmak, sürekli süslenip püslenip dışarı çıkan, kendisini yabancı erkeklere beğendirmeye uğraşan bir kadının varlığına delalettir. Böyle bir rüya gören kişi bahsi edilen şekilde bir kadınla tanışır veya onunla bir gönül ilişkisine girer. Bazen de bu rüya kadınlar arasında fitne çıkaran ve insanlarına huzurunu bozan kötü niyetli bir kişidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Eti Görmek
Rüyada görülen kaplumbağa eti, ilim, irfan, ders ve eğitimle ilgilidir. Bu nedenle rüyada kaplumbağa eti yiyen kişi, ilim öğrenmek için yola çıkar. Bu rüya sizin kendinizi okuyarak ve yeni şeyler öğrenerek geliştireceğinize ve hayırlı ilimle meşgul olup insani anlamda derecenizin artacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yola Atılmış Kaplumbağa Görmek
Rüyada sokağa veya herhangi bir yola atılmış kaplumbağa faydalı ilimden uzaklaşmaya, kendisine hayır getirecek güzel şeyleri terk edip iyi olandan vazgeçmeye işarettir. Bu rüya bazen de eski eşyalarınızdan kurtulup yerine güzel ve yeni eşyalar alacağınıza veya evinizi yenileyeceğinize de yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Ezmek
Rüyasında kaplumbağa ezen kimse eline geçen güzel bir fırsatı değerlendiremez. Bu rüya özellikle çalışma hayatınızda başınıza gelecek birtakım olumsuz olaylar sonucunda üzüleceğinize ve bu olumsuzlukların daha çok sizin yüzünüzden olacağına yorulur. Bu rüya bazen de ilim öğrenmeyi terk etmeye, faydasız işler peşinde koşup hayatını boş bir şekilde geçirmeye de işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Çorbası Görmek
Rüyada kaplumbağa çorbası gören, onu yapan veya içen kişi için talihli ve güzel bir dönem başlar ve hem özel hayatında hem de iş yaşamında birtakım başarılar üst üste gelir. Bu rüya genellikle berekete, kısmete ve nimetlere yorulur. Her anlamda elinize geçecek para, mal gibi maddi imkânlar ve uzun süredir umut ettiğiniz müjdeli havadisler anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uçan Kaplumbağa Görmek
Rüyada görülen uçan kaplumbağa hayatınızda kendinize bazen ulaşılması güç olan hedefler koyduğunuzun ve bu hedeflere ulaşamadığınız içinde hemen üzülüp, moralinizi bozduğunuzun göstergesidir. Bu rüya sizin için hayırlı olmayacak ve imkansız olan şeyler için sürekli dua edip olmasını istemenize rağmen, bu dileklerin gerçekleşmeyeceği anlamına gelmektedir.Rüyada Kaplumbağa Beslemek
Rüyada kaplumbağa besleyen kişi zamanla büyük bir şöhret ve ün kazanarak herkesin tanıdığı birisi haline gelir. Eğer yaşadığınız zorluklara sabredip çalışmaya devam ederseniz yakın zamanda elinize birçok fırsat geçer. Bu fırsatları değerlendirdiğinizde de istediğiniz ve arzu ettiğiniz bir yaşama ulaşır ve daima rahat edersiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Yumurtası Görmek
Rüyada görülen kaplumbağa yumurtası, bazen çocuğa ve kişinin eşinin hamile olmasına işarettir. Özellikle çocuğu olmasını isteyen kimseler için bu rüya, yakın zamanda bir evlada kavuşacakları anlamına gelir. Bazı tabircilere göre ise bu rüya ele geçecek az miktarda paraya veya menfaate yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağanın Saldırdığını Görmek
Rüyada kendisine kaplumbağanın saldırdığını gören kişinin yaptığı ameller boşa gider veya aslında kendisine zarar verecek işler peşine koşar. Bu rüya bazen de yanlış hareketler yapmanız sonucunda dindar ve salih bir grup insan tarafından tahkir edilip dışlanacağınıza veya bu insanların ayıplamasına maruz kalacağınıza işaret eder. Kendisine kaplumbağa saldıran kişi hidayete erdikten sonra sapkınlığa düşer veya faydasız ilim peşinde koşar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuyruklu Kaplumbağa Görmek
Rüyada kuyruklu kaplumbağa gören kişi, elde etmek istediği başarılara ek olarak hiç hesapta olmayan nimetlere ve menfaatlere kavuşur. Bu rüya yapacağınız çalışmaların boşa gitmeyip size büyük nimetler olarak döneceğine ve böylece hayatınız boyunca güzel ve hayırlı bir yaşamı süreceğinize yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kabuksuz Kaplumbağa Görmek
Rüyada kabuksuz kaplumbağa görmek farklı şekillerde yorumlanır. Bazen bu rüya elindeki malı kaybetmeye veya mekan değişikliğine; bazen de kişinin ilim öğrenirken bunu yarıda bırakıp faydası işlere yönelmesine işarettir. Kabuksuz kaplumbağa size ulaşacak hayırların yanında şerli durumlara, iyilikle beraber kötülüğü, sıkıntı ile birlikte ferahlamaya, yanlışlarla beraber doğrulara yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kaplumbağa yavrusu görmek; aile ile ilgilidir. Evli kişiler için aileye yeni katılacak bir bebek, evli olmayan kişiler için ise sevdikleri kişi ile evlenip yuva kurmak anlamına gelir. Bazı rüya tabircilerine göre ise tatile çıkmaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kaplumbağa sürüsü görmek; sürü halinde birçok kaplumbağa görmek, rüya sahibinin servet sahibi olacağına, kişinin maddi anlamdaki tüm sıkıntılarından kurtulup, rahat bir hayat yaşayacağınıza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş kaplumbağa görmek; ölü kaplumbağa görmek iş hayatında bazı zorluklar ile karşı karşıya kalacağınıza fakat üstesinden geleceğinize işaret eder. Bazı rüya tabircilerine göre ise dost gibi görünen düşmanların varlığına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kaplumbağa beslemek; kaplumbağayı beslediğini gören kişi zaman içerisinde ünlenip herkes tarafından tanınan biri haline gelir. Ayrıca ele geçecek fırsatların değerlendirileceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kaplumbağayı sevdiğini görmek; rüya sahibinin kendi kişiliği ile ilgili anlam içerir. Kaplumbağayı sevdiğini görmek düşünceli, yardımsever, hayvansever ve iyi niyetli bir kimse olduğunuzu anlatır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada su kaplumbağası görmek; rüya sahibinin sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam geçireceğine delalet eder. Su kaplumbağası görmek ayrıca bir deniz yolculuğuna çıkacağınıza işaret eder. Su kaplumbağası vefalı bir dost anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kaplumbağa yakaladığını görmek; karanlıkların aydınlığa çıkacağına, işlerin düzeleceğine, kısmetin açılacağına, kişinin daha şanslı olacağına, evli ve çocuğu olmayan kimseler için çocuğunun olacağına, bekar kişiler için ise hayırlı bir evliliğe işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kaplumbağa görmek ile ilgili rüya tabirleri ilginç bir çeşitlilik gösterir. Temel olarak rüyada görülen kaplumbağa çekici, bakımlı ve hoş bir kadını simgeler. Bu kadın beğenilmek istemektedir ve amacı kendini rüya sahibine beğendirmek de olabilir. Bunun yanında rüyada kaplumbağa görmek ile ilgili yapılan diğer bir yorum ise kaplumbağanın devlet kurumunda yetkili biri olduğu da düşünülüyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kaplumbağa yumurtası görmek rüya sahibini uzun bir ömür yaşayacağına, kararlı ve azimli bir hayat süreceğine delalettir. Rüyasında kaplumbağa yumurtası gören kişi yaşadığı gerçek hayatında bazı işlerini sabırla uzun bir zaman dilimine yayarak, sağlam adımlarla ilerleme ve başarı kazanabileceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kaplumbağa kabuğu hayra yorulmaz. Rüyasında kabuk gören kişinin işlerinin çıkmaza gireceğine, hanesinin içerisinde sorunlar yaşanacağına dalalet eder. Kaplumbağa kabuğu çoğunlukla evin içini simgeler. Aile fertleri arasında bir kavga ya da sıkıntı oluşacaktır. Ancak rüyada kaplumbağa kabuğu görmek her zaman bu kadar kötü yorumlanmayabilir. Rüya gören kişi kaplumbağa kabuğunu taşıyorsa bu onun için bir mekan değişikliği olarak yorumlanabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaplumbağa Ölüsü Görmek rüyayı gören kimsenin kısmetinin kapanacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayatında tatsız olayların meydana geleceğine ve rüya sahibinin zor bir süreçten geçeceğine, sabretmesi gerektiğine yorumlanır.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
kaplumbağalar bilginlerdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada oyuncak kaplumbağa görmek temiz kalpli ve saf insanlarla arkadaş olmaya ve hayatın yolunda gitmesine, hayırlı gelişmelere ve mutlu olmaya tabir edilir. Rüyada oyuncak kaplumbağa almak ise hayata olumlu bakmaya ve yaşanacak güzel günlere, sabırlı ve akıllı olmaya tabir edilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

603 Aktif
1 Üye ve 602 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9172
Dün : 21898
Toplam : 48089344
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...