Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
243 okuma
aydinnazli3838 Rüya kategorisinde Rüyakar (3.2k puan)  
yeniden gösterildi
Öncelikle bilmeniz gereken şeyler var annem 11 sene cezaevindeydi çıkalı üç ay oldu ben ondan bir aydır haber alamıyordum iki gün önce aradı bu rüyayıda dün gördüm  halamla büyüdüm ben üvey ablam var öz abim var rüyadada bunlar geçiyor ve anlatacağım şeylerle maddi durumumuzun hiiiiç alakası yok hadi başlayalım.
Şimdi çok kötü bi ev bizim olmuş oluyo halamla merdivenden çıkıyoruz kapının önünde duruyoruz halam annemle ilgili bişey söylüyor ve ben diyorumki orospu bilmem ne sövüyorum işte halam pazar arabasını boşaltmaya mutfağa gidiyor bende önünde durduğumuz kapıdan içeri giriyorum bi tane büyük odunmu artık bilmiyorum işte odun sobası var tüplü gri büyük ekran tv ler vardı ya o işte. Birde bi sedir vardı çok fakir bi evdi.
Neyse içeri giriyorum etrafı incelerken annemin çoooook aşırı zayıfladığını gözlerinin ağlamaktan kızarmış olduğunu gördüm ama annem turp gibi bi kadındı diyorum allahalla  velhasıl kelamannem beni çağrıyor bana iki tane düğme gibi ama biraz daha uzun üzerinde benim ve abimin adı soyadı yazan bi telefon kartıymış ama alakası yok ha telefon kartıyla diyoki bana bunda ulaşabilirsiniz. Anne diyorum sen çıktın ne kartı ne hattı birde diyorki şu maaş kartımı al babasının ölü maaşını alıyor o kartı bana veriyor buda sende kalsın diyor her ay git çek . Anne ne yapıyon diyorum ha ben dargın olduğum için bir aydır konuşmuyoruz. Anne gene girdin oraya dimi diyorum yok azcık kalıp gelcem diyor çok uzun değil diyor. BEn diyorumki  karşında 5 yaşındaki o kız çocuğu yok. Kaç sene diyoeum bi bukdar daha diyor o sırada üvey ablamı farkediyorum sedirin uzunda duvara dayanarak oturuyo. telefonda sevgilisyle konuşuyor  sevgilimin arkadaşına piyango vurmuş koş diyor  abim ne alakaysa neyse abimi bi ara sokağa girene kadar gördüm, neyse halam bana ekmek al gel diyor ve ip ince bazlama alıp geliyorum bilen bilir ekmek işte hamurla açılıyor. Neyse onunda bi parçasını koparıp yemişim halam 7-8 kat yufka sulamış ben naptın hala sen diyorum bazlamayı üstüne koyuyorum bitti uyandım

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+2 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada annesini zayıf görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına işarettir. Rüyada anneyi zayıf görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine yorulur. Rüyada birinin çok zayıf olduğunu görmek yaşananları unutturacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine tabir olunur. Rüyada birini zayıflamış olarak görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine yorulur. Rüyada çok zayıf insan görmek yaşama dört elle sarılacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir. Rüyada zayıf at görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına inanılır.
+2 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada anneyi zayıflamış görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kısmetli bir kişi olunacağına işarettir.
+2 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada anneyi zayıflamış gördüyseniz: Huyunu az çok bildiğiniz için, onun hoşuna giden davranışlarda bulunmaya çalışın. Rüyada annemi zayıflamış görmek hayırlı kapıların açılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, rakiplerine büyük fark atacağına delalet eder. Rüyada anneyi zayıflamış görmek akıllı adımlar atacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, evlatlarının hayrını göreceğine delalettir.
0 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Bir haber alacaksın. Fakat bu haberle bir yere gitmen gerekecek yalnız sen oraya gitmek istemeyeceksin. Yani istemeye istemeye gideceksin. Gittikten sonra da başına kötü şeyler gelecek fakat şunu söyleyeyim kendi başına gene kendin bela açacaksın.

Allah yardimcin olsun. Kaderin önüne geçemeyiz.

İlgili rüyalar

+6 oy
2 yorum 275 okuma
aydinnazli3838 31 Aralık 2016 Rüya kategorisinde aydinnazli3838 Rüyakar (3.2k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 158 okuma
+1 oy
1 yorum 110 okuma
Yagmur2012 20 Şubat 2023 Rüya kategorisinde Yagmur2012 Karabasan (50 puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 244 okuma
26 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Zehra   yazdı
+4 oy
1 yorum 147 okuma
Bilkay 23 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Bilkay Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 180 okuma
+3 oy
2 yorum 108 okuma
Kskd 5 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Kskd Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 147 okuma
+8 oy
1 yorum 178 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

363 Aktif
0 Üye ve 363 misafir
Bugün : 14533
Dün : 23857
Toplam : 48072865
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...