Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+13 oy
3.8k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada yüzük görmek; zenginliğe, otoriteye, murada ermeye, şanslı bir döneme, makam ve mevki sahibi olmaya çevresinde sayılıp, sevilmeye, itibar görmeye, evlat sahibi olmaya, nikah akdine veya yeni bir iş sahibi olmaya işaret eder.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
teklif,yetki,nezaket ve güç

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

105 Yorum

+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Yüzük
Yüzügünün tasinin düstügünü gören kimsenin çocugu ölür yahut malindan bir seyi kaybeder. Yüzügün kirilmasi, haniminin bosanmasina isarettir. Yüzük, bir ev veya bir hayvani satin almaya isarettir. Rüyada görülen yüzük eger altindan olursa erkek için zillet ve meskenettir. Demirden bir yüzük taktigini gören kimse, zorluk ve mesakkattan sonra hayra nail olur. Yüzük altindan ve kasi da varsa bu rüya iyi ve hostur. Yüzügün kasi olmazsa, kendisinde menfaati olmayan islere isarettir. Bir kimse gümüsten bir yüzük takindigini ve hükmünü, murat ettigi sekilde yerine getirdigini ve yaptigini görse, o kimse saltanata erisir. Yüzügünün kasinin sallandigini gören kimse mevkiinden alinir, Vali olan bir kimse yüzügünün çikarildigini görse isinden alinir, yahut mülkü elinden gider, ya da hanimini bosar. Kadin için bu rüya, kocasinin yahut kendisinin çok yakini olan bir kimsenin ölümüne isarettir. Bir kimse yüzügünün halkasinin kirilip düstügünü ve tasinin kaldigini görse, saltanati gider ve söhreti kalir. Eger yüzügünün dar oldugunu görse, zulümkar bir kadindan müzdarip olur. Yahut kendisinde çetinlik ve mesakkat olan bir seye malik olur. Eger rüyada emanet yüzük alsa, o kimse devami olmayan bir seye malik olur. islemeli bir yüzük buldugunu gören kimse, ev, hayvan ve hanim gibi birseye nail olur. Yüzüklerin sokakta satildigini görse, o kimse halkin reislerinin evini mülkünü satin alir. Bekar olan kimse rüyada yüzük takindigini görse, zengin bir kizla evlenir. Yüzük altin olursa alacagi hanim mali gitmis bir hanimdir. Yüzügün kasi çocuktur. Eger kas mücevherden olursa tabir makam ve para ile saltanat ve devlete, çok mala, söhrete, izzet ve serefe isarettir. Yüzügün kasi boncuktan olursa, saltanatin zayif olduguna isarettir. Kasin yesil yakuttan oldugunu gören kimsenin, mümin, alim, zeki ve anlayisli bir çocugu dünyaya gelir. Agaç parçasindan yüzük, münafik bir kadindir. Peygamberimiz (S.A.V.) den veya alim bir kimseden gümüs yüzügü almak, ilme nail olmaya ve müjdedir. Eger alinan yüzük altindan otursa, onda asla hayir yoktur. Yüzügün demirden olmasinda da hayir yoktur. Bakirda da hayir yoktur. Disi kabartilmis ve içi doldurulmus yüzükler hile ve aldatmaya isarettir. Yahut büyük bir seyi veya çok menfaati istemeye isarettir. Kalay yüzük, kendisinde zayif olan bir kuvvettir. Bir kimse yüzügünün siddetlice çikarildigini görse o kimsenin devleti yahut yüzügün nispet edildigi sey ondan gider. Yüzügünün kayboldugunu gören kimse malik oldugu seyde kötü gördügü bir sey meydana gelir ve ona sabir eder. Rüyada yüzük görmek, makam, mal, zenginlik, geçim, bolluk ve berekete isarettir.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YÜZÜK GÖRMEK
Yüzük görmek hayırlı rüyalar arasında olup, kişinin yaşamına ve geleceğine dair bilgiler içerir.
Rüya yüzük sahibi kişi için gerçek yaşamında elde edip, ulaşmak istediği ne varsa o konularla ilgili neler yaşanacağına dair bilgiler verir.
Rüyada alyans yüzük görmek veya takmak; bekar kişi için evlilik yapmaya, evli kişiler için; çocuk sahibi olmaya, iş ortaklığı kurmaya delalet eder.
Güzelliğine oranla yüzük sembolize ettiklerini güçlendirir ve kısa vadede gerçekleşeceğini yansıtır.
Rüyada yüzük taşının düştüğünü görmek; yaşam içerisindeki küçük kayıplara delalet eder.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Görmek Nasıl Yorumlanır
Rüyada görülen yüzüğün türüne göre farklı anlamlar içerir. Kendisine yüzük hediye edilen kişi; işinde terfi alır, bekar ise evlenir, ticaretle uğraşanlar için bol kazanca, fakir kişiler için rızkın genişlemesine, çalışmayan biri için yeni bir işe başlamaya yorumlanır.
Rüyada padişah yüzüğü gören kişi; kendi işinin sahibi olur ve yanında pek çok insanın çalışmasına olanak sağlar veya çalıştığı iş yerinde yönetici olarak statü elde eder.
Rüyada kırık veya değersiz bir metal bir yüzük görmek ise aynı zamanda kişinin boş işlerle uğraşarak yaşamda ilerlemeden yerinde sayarak mutsuz olacağına, vaktini boşa harcadığına yorumlanır.
Yüzük rüyalarının hayır mı, şer mi olduğunu belirleyen şey rüya içindeki diğer etkenlerdir ve bundan dolayı pek çok farklı yorumu olabilir. Rüyanın tamamına bakarak bir çıkarım yapılmalıdır.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yüzük
Danyal Aleyhisselama göre Rüyasinda kendisine bir yüzük verilecek ""Bununla mühürle"" dediklerini gören, en büyük makama geçer, eger zengin ise mali artar, savasta ise kazanir, tüccar ise kazanci artar, fakir ise geçimi düzelir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ibn i Sirin e göre, rüyasinda yüzügünün kayboldugunu gören, islerinde zorluk çeker. Yüzügünün kasinin kirildigini gören, sogukkanliligini kaybeder. Yüzügünü birine hediye ettigini gören, mal ve mülkünden bir kismini satarak, parasini saklar. Yüzügünün altindan oldugunu görenin bütün mali ve mülkü mekruh olur. Yüzügü eger gümüsten ise mali ve mülkü helaldir. Eger demirden ise, kendi mali ve mülkü kiymetten düser.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir ül Magribi ye göre, parmaginda demirden bir yüzük oldugunu görmek, kuvvete delalet eder. Eger sari bakirdan ise, alçak karakterli bir kisiden menfaat görür. Yüzügünün iki parçaya ayrildigini gören, kendi esi ile arasinda ayrilik olur iki tasli bir yüzügü oldugunu gören, mala mülke çok düskün olur. Salimi ye göre, parmagina taktigi yüzük, her zaman taktigindan baska ise, evlenerek bir çocuk sahibi olmasina delalet eder. Yüzügünün kasi kirmizi ise yüregi fesattir. Siyah ise çocugu sefalet içinde büyür. Bir mescitte namaz kilarken bir yüzük buldugunu gören, iyi bir kadinla evlenir. Kendisine üzeri yazili bir yüzük verildigini görmek dinde mekruh olan mala sahip olacagina isarettir. Yüzük kasli degil de çiçekli ise bu rüyanin sonu hayirlidir. Kendisine altin bir yüzük verilir ve o yüzügün üzeride de tas olmayip sadece nakis veya çiçek gibi süsler varsa, malindan ve mülkünden bir sey eksilir veya isinden çikarilir. Kasi yakut olan bir yüzügü parmagina taktigini görenin esi kiz dogurur ve çocuk çok yasamaz. Eger esi hamile degilse, hamile kalir; eger rüya sahibi bekar ise, sokaga atilmis bir kiz bularak onu evlat edinir. Yüzügünün kasini zebercetten gören çok yasar. Altindan burma veya zincir gibi bir yüzük taktigini gören, bir ise baslar fakat o isten zarar görür. Rüyada yüzük kasi görmek seref, mal ve nimettir. Erkek tarafindan görülürse, evlenmege delalet eder. Eger kas taslari bilezik veya halhal üzerinde olursa, kiz kardes ve akrabalarla yorumlanir. Yüzügünün tasinin düstügünü görmek, seref ve itibarinin yokluguna delalet eder. Yüzügünün halkasinin kirildigini görmek, sözünün artik sayilmayacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Yüzügünün tasinin düstügünü gören kimsenin çocugu ölür yahut malindan bir seyi kaybeder. Yüzügün kirilmasi, haniminin bosanmasina isarettir. Yüzük, bir ev veya bir hayvani satin almaya isarettir. Rüyada görülen yüzük eger altindan olursa erkek için zillet ve meskenettir. Demirden bir yüzük taktigini gören kimse, zorluk ve mesakkattan sonra hayra nail olur. Yüzük altindan ve kasi da varsa bu rüya iyi ve hostur. Yüzügün kasi olmazsa, kendisinde menfaati olmayan islere isarettir. Bir kimse gümüsten bir yüzük takindigini ve hükmünü, murat ettigi sekilde yerine getirdigini ve yaptigini görse, o kimse saltanata erisir. Yüzügünün kasinin sallandigini gören kimse mevkiinden alinir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Vali olan bir kimse yüzügünün çikarildigini görse isinden alinir, yahut mülkü dinden gider, ya da hanimim bosar. Kadin için bu rüya, kocasinin yahut kendisinin çok yakini olan bir kimsenin ölümüne isarettir. Bir kimse yüzügünün halkasinin kinlip düstügünü ve kasinin kaldigini görse, saltanati gider ve söhreti kalir. Eger yüzügünün dar oldugunu görse, zulümkar bir kadindan müzdarip olur. Yahut kendisinde çetinlik ve mesakkat olan bir seye malik olur. Eger rüyada emanet yüzük alsa, o kimse devami olmayan bir seye malik olur. islemeli bir yüzük buldugunu gören kimse, ev, hayvan ve hanim gibi birseye nail olur. Yüzüklerin sokakta satildigini görse, o kimse halkin reislerinin evini mülkünü satin alir. Bekar olan kimse rüyada yüzük takindigini görse, zengin bir kizla evlenir. Yüzük altin olursa alacagi hanim mali gitmis bir hanimdir. Yüzügün kasi çocuktur. Eger kas mücevherden olursa tabir makam ve para île saltanat ve devlete, çok mala, söhrete, izzet ve serefe isarettir. Yüzügün kasi boncuktan olursa, saltanatin zayif olduguna isarettir. Kasin yesil yakuttan oldugunu gören kimsenin, mümin, alim, zekî ve anlayisli bir çocugu dünyaya gelir. Agaç parçasindan yüzük, münafik bir kadindir. Peygamberimiz (S.A.V.) den veya alim bir kimseden gümüs yüzügü almak, ilme nail olmaya ve müjdedir. Eger alinan yüzük altindan olursa, onda asla hayir yoktur. Yüzügün demirden olmasinda da hayir yoktur. Bakirda da hayir yoktur. Disi kabartilmis ve içi doldurulmus yüzükler hile ve aldatmaya isarettir. Yahut büyük bir seyi veya çok menfaati istemeye isarettir. Kalay yüzük, kendisinde zayif olan bir kuvvettir. Bir kimse yüzügünün siddetlice çikarildigini görse o kimsenin devleti yahut yüzügün nispet edildigi sey ondan gider. Yüzügünün kayboldugunu gören kimse malik oldugu seyde kötü gördügü bir sey meydana gelir ve ona sabir eder. Rüyada yüzük görmek, makam, mal, zenginlik, geçim, bolluk ve bere kete isarettir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yüzük
Eşe, cariyeye, çocuğa, velayete, ev veya Araba satın almaya; Yüzük taşının düşmesi çocuğunun ölmesine ya da malından bir şey baybetmeye, Altın yüzük kadın için süs ve güzelliğe, sevgi ve itibara, erkek için zillet ve meskenete (hor ve hakir olmaya), Demiir yüzük zorluk ve çitinlikiten sonra hayra nail olmaya, Fil dişinden yahut kemikten yüzük kadın için iyilik ve hayra, Gümüş yüzük erkek için mülk ve saltanata, Yüzük bulmak evlenmeye, çocuğu olmasına, işlemeli yüzük bulmak ev, hanım, binit (hayvan veya otomobil) ... cariye gibi, daha jnce sahip olmadığı şeylere nail olmaya, Yüzük kaşının sallanması ögrev ve yetikilerinin alınmasına, Dar yüzük zorluğu olan şeye malik olmaya, emanet yüzük devamlı olmayan bir şeye sahip olmaya delalet eder.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzük görmek, iyiye işarettir. Yüzük takmak, yeni bir işe atılıp çok para kazanmaya yorumlanır. Nikah yüzüğü takmak güzel ve mutlu bir evlilik yapmak demektir.
Rüyada yüzük görmek, iyiye işarettir. Yüzük takmak, yeni bir işe atılıp çok para kazanmaya yorumlanır. Nikah yüzüğü takmak güzel ve mutlu bir evlilik yapmak demektir.
Rüyada yüzük takmak, yeni ve başarılı iş sözleşmesi anlamındadır. Evlilik yüzüğü çok anlayışlı ve sevecen bir kişiyle karşılaşacağınız anlamına gelir.
Bekar biri için evlilik işaretidir.Evli kimseler için işte başarı ve bol paradır. Yüzük rüyaları yüzüğün yapıldığı Maddeye ve yüzüğün şekline göre de yorumlanır.
Yüzük takmak, yeni bir iş sözleşmesi ve başarıların habercisidir. Evlilik yüzüğü takmak ise çok anlayışlı ve sevecen bir kişiyle evlenmek demektir. Çirkin ve soluk renkli bir yüzük, mutsuzluk getirir.
+4 oy
Turna Rüya Tabircisi (6.7k puan)  
Merhaba Rüyamda rüyamda yüzük taktığımı görmüştüm rüyamda bi savaş çıkmış ve savaşı biz kazanmışız ama savaşı görmedim kazandık diye biliyorum sonra bizim bahçede kıbleye doğru dönmüşüm cebimden kutu içinde iki tane yüzük çıkıyor ikiside aynı yüzüklerden birini parmağıma takıyorum yüzükler beyaz ve mavi taşlıydı ortasındaki mavi kenarlarında beyaz taşlar vardı toplam beş tane taş vardı ablamda yanımdaydı bu rüyayı Eşimle ayrı iken görmüştüm kendimce barışırız diye yorumlamıştım ama hala barışamadık yorumlarmısınız Mustafa bey zamanınız olunca
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
savaşı kazanmanız maşarı ve zorlukları aşmaya tabir edilir.
Turna Rüya Tabircisi (6.7k puan)  
Teşekkürler yorumunuz için
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
Afrodit Rüyazede (1.5k puan)  
Size rüya yorumlatabilir miyim? @mustafaharputi
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yazın ama akşam bakacağım
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
korktuğun sözle zarar vermeye çalışan biri ama zaten zayıf ve zarar veremeyecek bir halde.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yüzükler erkek için güç kudrettir. en iyisi gümüş ve demir olanlarıdır beş taş ise bu evlilik anlamına gelmez maddi anlamda güç anlamına gelir. barışmadığınıza göre evlada da yorumlanmaz. daha çok maddi ve imkan sahibi olmaktır.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzük görmek cariyeye, eşe, velayete, araba ve ev satın almaya, yeni doğacak çocuğa, evliliği ve mutlu haberlere yorumlanır. Yüzük, bir ev veya bir hayvanı satın almak demektir. Bekar olan kimse rüyasında yüzük takındığını görse, zengin bir kimseyle evleneceği anlamına gelir. Rüyada yüzükler gören, makam, mal, zenginlik, geçim, bereket ve bolluğa kavuşur. Dar yüzük zorluğu olan şeye malik olmaya, emanet yüzük devamlı olmayan bir şeye sahip olmaya delalet eder.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
"Yüzük görmek" bol kazançlı iş, ev ve sahibi olunacağına, rüya sahibinin itibarının artacağına, saygı göreceği anlamına gelir. Ağaçtan yüzük, münafık kişi demektir, bakır yüzükte hayır yoktur. Rüyada yüzüğü parmağından çıkarıp bir başkasına verdiğini görmek, eşinden ayrılmaya yahut boşamaya delâlet eder.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzük görmek genel olarak iyi yorumlanır. Hayırlı işlere, bereketli kazanç elde etmeye, rakiplerine karşı galip gelmeye, beklenen haberin geleceğine delalet eder. Fakat yüzüğün hangi elementten olduğuna göre farklı yorumlar içerir. Çok hayırlı işlere yorumlandığı gibi, rüyanın şekline göre verilen sözlerin tutulmayacağına, bağlı olunan kişiden ayrılığa veya kıskançlık duyulacak bir olayın vuku bulacağına dair yorumlar da mevcuttur.
İslami Rüya Tabirlerinde Danyal (A.S.) buyurmuştur ki: Rüyasında kendisine bir yüzük verdiklerini ve bununla mühürlediklerini gören, layıksa en büyük makama ulaşır. Zenginse, malı artar. Savaşta ise, muzaffer olur. Dindarsa, ibadeti ziyadeleşir. Fakirse, geçimi düzelir. Rüyasında bir padişahın kendisine hatem (mühür veya onun yerine kullanılan yüzük) verdiğini görenin kendisi yahut bir akrabası devletten menfaat sağlar.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Yüzük Görmek
Rüyada altın yüzük görmek kadınlar için iyiye yorumlanır. Altın yüzük kadın için sevgi ve itibara, süs ve güzelliğe yorumlanır. Erkek için altın yüzük görmek hor ve hakir olmaya çıkar.
Rüyada görülen yüzük eğer altından olursa erkek için zillet ve meskenettir. Yüzük altından ve kaşı da varsa bu rüya iyi ve hoştur. Yüzüğün kaşı olmazsa, kendisinde menfaati olmayan islere işarettir.
Rüyada altından mamul yüzük ve halka görmek, kadınlar için mala, erkekler için de düşünce ve endişeye delalet eder. Rüyada altın yüzük takmak bekarlar için evlilik olarak ve kazanca yorumlanır. Dışı kabartılmış ve içi doldurulmuş yüzükler hile ve aldatmaya işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gümüş Yüzük Görmek
Bir kimse gümüşten bir yüzük taktığını ve hükmünü, murat ettiği şekilde yerine getirdiğini ve yaptığını görse, o kimse saltanata erişir. Rüyada gümüş yüzük görmek beklenilmeyen yerden gelen paraya işarettir.
Peygamberimiz (S.A.V.) den veya alim bir kimseden gümüş yüzüğü almak, ilme nail olmaya ve müjdedir. Gümüş yüzük erkek için mülk ve saltanat demektir.
Rüya sahibi için güzel haber anlamına gelir. Sevgiliden gelecek habere ve bu sayede mutlu olmaya işaret eder. Ayrıca iş hayatında başarılı bir ilerleyiş gösterip makamının yükseleceğine, kazancının artacağına, uzun süredir çekilen ekonomik sıkıntının bertaraf edileceğine işaret eder.
Rüyada gümüş yüzüğü görmek veya takmak aynı anlama gelir. Rüya sahibi bir gümüş yüzük taktığını ve yüzüğün parladığını görürse hayırlı kapıların açıldığı anlamına gelir. Her ne yaptıysa bu iyiliğinin karşılığını alacağına ve sıkıntılarından bir anda kurtulacağına yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bakır yüzük görmek
Rüya sahibinin birilerinden destek alacağına, fakat bu kişilere karşı dikkatli olması gerektiğine dair bir uyarıdır. Sözünde durmayan insanlardan bir yardım göreceğine yorumlanır. Burada dikkat edilmesi gereken husus, rüya sahibinin destek aldığı kimselere karşı tedbirli davranması gerektiğidir. İleride pişmanlık duyulabilecek olayların gelişmesi olasıdır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Demir Yüzük Görmek
Genel olarak yüzüğün demirden olmasında da hayır yoktur. Demir yüzük zorluk ve çetinlikiten sonra hayra sahip olmaya işarettir. Demirden bir yüzük taktığını gören kimse, zorluk ve meşakkatten sonra hayra nail olur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Bulmak
Rüyada Yüzükler bulmak evlenmeye, çocuğu olmasına, işlemeli yüzüğü bulmak - ev, hanım, binit (hayvan veya otomobil) ... cariye gibi, daha nice sahip olmadığı şeylere nail olmaya tabir olunur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akik Yüzük Görmek
Rüyada akikten yüzüğü takan kimse için, bereketli nimete maiyette, salâha, takva ve dine işarettir. Rüyada akik yüzüğünün takılması, bereketli nimete nailiyete delalettir.
Fil dişinden yahut kemikten yüzük kadın için iyilik ve hayra youmlanır. Kaşın yeşil yakuttan olduğunu gören kimsenin, mümin, alim, zeki ve anlayışlı bir çocuğu dünyaya gelir
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Taşı Görmek
Eğer yüzükteki kaş mücevherden olursa makam ve para ile saltanat ve devlete, çok mala, şöhrete, izzet ve şerefe işarettir.
Yüzüğün kaşı boncuktan olursa, saltanatın zayıf olduğuna işarettir. Yüzük kaşının sallanması görev ve yetkilerinin alınmasına, Yüzük taşının düşmesi malından bir şey kaybetmeye yorumlanır
Yüzüğün kaşı çocuktur. Eğer kas mücevherden olursa tabir makam ve para ile saltanat ve devlete, çok mala, şöhrete, izzet ve şerefe işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Kırılması
Bir kimse yüzüğünün halkasının kırılıp düştüğünü ve taşının kaldığını görse, saltanatı gider ve şöhreti kalır. Yüzüğün kırılması boşanmaya, yüzüğünün kaşının sallandığını gören kimse mevkinden alınır, Vali olan bir kimse yüzüğünün çıkarıldığını görse işinden olur, yahut mülkü elinden gider, ya da hanımını boşar.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dar Yüzük
Eğer yüzüğünün dar olduğunu görse, zulüm kar bir kadından mustarip olur. Yahut kendisinde çetinlik ve meşakkat olan bir şeye malik olur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emanet Yüzük Görmek
Eğer kişi rüyasında emanet yüzük alsa, o kimse devamı olmayan bir şeye malik olur. İşlemeli bir yüzük bulduğunu gören kimse, ev, hayvan ve hanım gibi bir şeye nail olur
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Satılık Yüzük Görmek
Yüzüklerin sokakta satıldığını görse, o kimse halkın reislerinin evini mülkünü satın alır.
Yahut büyük bir şeyi veya çok menfaati istemeye işarettir. Kalay yüzük, kendisinde zayıf olan bir kuvvettir. Bir kimse yüzüğünün şiddetlice çıkarıldığını görse o kimsenin devleti yahut yüzüğün nispet edildiği şey ondan gider.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Kaybetmek
Yüzüğünün kaybolduğunu gören kimse malik olduğu şeyde kötü gördüğü bir şey meydana gelir ve ona sabır eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Yüzük Takmak
Bir elmas yüzük alıp parmağına taktığını görmek, böyle kibirli ve mağrur bir kadınla evlenmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Yüzük Görmek
Bir kimsenin rüyasında parmağına yakut yüzük taktığını görmesi, nimete nail olmaya, Sünnet-i Seniyyeye uymaya, isim ve şöhret bulmaya alamettir. Rüyada kendi evinde kırmızı yakuttan bir yüzüğün bulunması, güzel ve kalbi katı bir kadının rüya sahibini sevmesine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük görmek
Rüyada yüzük görmek; eşe, cariyeye, çocuğa, velayete, ev veya araba satın almaya; yüzük taşının düşmesi çocuğunun ölmesine ya da malından bir şey kaybetmeye, altın yüzük; kadın için süs ve güzelliğe, sevgi ve itibara, erkek için zillet ve meskenete (hor ve hakir olmaya), demir yüzük; zorluk ve çetinlikten sonra hayra nail olmaya, fil dişinden yahut kemikten yüzük; kadın için iyilik ve hayra, gümüş yüzük; erkek için mülk ve saltanata, yüzük bulmak evlenmeye, çocuğu olmasına, işlemeli yüzük bulmak; ev, hanım, binit (hayvan veya otomobil) cariye gibi, daha nice sahip olmadığı şeylere nail olmaya, yüzük kaşının sallanması görev ve yetkilerinin alınmasına, dar yüzük; zorluğu olan şeye malik olmaya, emanet yüzük; devamlı olmayan bir şeye sahip olmaya delalet eder.

Rüyada yüzük görmek, iyiye işarettir. Yüzük takmak, yeni bir işe atılıp çok para kazanmaya yorumlanır. Nikah yüzüğü takmak güzel ve mutlu bir evlilik yapmak demektir.

Rüyada yüzük takmak, yeni ve başarılı iş sözleşmesi anlamındadır. Evlilik yüzüğü çok anlayışlı ve sevecen bir kişiyle karşılaşacağınız anlamına gelir.

Rüyada yüzük görmek; bekar biri için evlilik işaretidir. Evli kimseler için işte başarı ve bol paradır. Yüzük rüyaları yüzüğün yapıldığı maddeye ve yüzüğün şekline göre de yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Danyal Aleyhisselama göre; rüyasında kendisine bir yüzük verilecek "Bununla mühürle" dediklerini gören, en büyük makama geçer, eğer zengin ise mali artar, savaşta ise kazanır, tüccar ise kazancı artar, fakir ise geçimi düzelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ibn-i Şirin'e göre; rüyasında yüzüğünün kaybolduğunu gören, işlerinde zorluk çeker. Yüzüğünün kaşının kırıldığını gören, soğukkanlılığını kaybeder. Yüzüğünü birine hediye ettiğini gören, mal ve mülkünden bir kısmını satarak, parasını saklar. Yüzüğünün altından olduğunu görenin bütün malı ve mülkü mekruh olur. Yüzüğü eğer gümüşten ise mali ve mülkü helaldir. Eğer demirden ise, kendi mali ve mülkü kıymetten düşer.
Cabir'ül Mağribi'ye göre; parmağında demirden bir yüzük olduğunu görmek, kuvvete delalet eder. Eğer sarı bakırdan ise, alçak karakterli bir kişiden menfaat görür. Yüzüğünün iki parçaya ayrıldığını gören, kendi eşi ile arasında ayrılık olur iki taşlı bir yüzüğü olduğunu gören, mala mülke çok düşkün olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Salimi'ye göre; parmağına taktiği yüzük, her zaman taktığından başka ise, evlenerek bir çocuk sahibi olmasına delalet eder. Yüzüğünün kaşı kırmızı ise yüreği fesattır. Siyah ise çocuğu sefalet içinde büyür. Bir mescitte namaz kılarken bir yüzük bulduğunu gören, iyi bir kadınla evlenir. Kendisine üzeri yazılı bir yüzük verildiğini görmek dinde mekruh olan mala sahip olacağına işarettir. Yüzük kaşlı değil de çiçekli ise bu rüyanın sonu hayırlıdır. Kendisine altın bir yüzük verilir ve o yüzüğün üzeride de taş olmayıp sadece nakış veya çiçek gibi süsler varsa, malından ve mülkünden bir şey eksilir veya işinden çıkarılır. Kaşı yakut olan bir yüzüğü parmağına taktığını görenin eşi kız doğurur ve çocuk çok yaşamaz. Eğer eşi hamile değilse, hamile kalır; eğer rüya sahibi bekar ise, sokağa atılmış bir kız bularak onu evlat edinir. Yüzüğünün kaşını zebercetten gören çok yaşar. Altından burma veya zincir gibi bir yüzük taktığını gören, bir işe başlar fakat o işten zarar görür. Rüyada yüzük kaşı görmek şeref, mal ve nimettir. Erkek tarafından görülürse, evlenmeye delalet eder. Eğer kaş tasları bilezik veya halhal üzerinde olursa, kız kardeş ve akrabalarla yorumlanır. Yüzüğünün taşının düştüğünü görmek, şeref ve itibarinin yokluğuna delalet eder. Yüzüğünün halkasının kırıldığını görmek, sözünün artık sayılmayacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir başka rivayete göre de: Yüzüğünün taşının düştüğünü gören kimsenin çocuğu ölür yahut malından bir şeyi kaybeder. Yüzüğün kırılması, hanımının boşanmasına işarettir. Yüzük, bir ev veya bir hayvanı satın almaya işarettir. Rüyada görülen yüzük eğer altından olursa erkek için zillet ve meskenettir. Demirden bir yüzük taktığını gören kimse, zorluk ve meşakkatten sonra hayra nail olur. Yüzük altından ve kaşı da varsa bu rüya iyi ve hoştur. Yüzüğün kaşı olmazsa, kendisinde menfaati olmayan işlere işarettir. Bir kimse gümüşten bir yüzük takındığını ve hükmünü, murat ettiği şekilde yerine getirdiğini ve yaptığını görse, o kimse saltanata erişir. Yüzüğünün kaşının sallandığını gören kimse mevkiinden alınır. Vali olan bir kimse yüzüğünün çıkarıldığını görse işinden alınır, yahut mülkü elinden gider, ya da hanımını boşar. Kadın için bu rüya, kocasının yahut kendisinin çok yakını olan bir kimsenin ölümüne işarettir. Bir kimse yüzüğünün halkasının kırılıp düştüğünü ve kaşının kaldığını görse, saltanatı gider ve şöhreti kalır. Eğer yüzüğünün dar olduğunu görse, zulümkar bir kadından muzdarip olur. Yahut kendisinde çetinlik ve meşakkat olan bir şeye malik olur. Eğer rüyada emanet yüzük alsa, o kimse devamı olmayan bir şeye malik olur. İşlemeli bir yüzük bulduğunu gören kimse, ev, hayvan ve hanım gibi bir şeye nail olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yüzüklerin sokakta satıldığını görse, o kimse halkın reislerinin evini mülkünü satın alır. Bekar olan kimse rüyada yüzük takındığını görse, zengin bir kızla evlenir. Yüzük altın olursa alacağı hanım malı gitmiş bir hanımdır. Yüzüğün kaşı çocuktur. Eğer kaş mücevherden olursa tabir makam ve para île saltanat ve devlete, çok mala, şöhrete, izzet ve şerefe işarettir. Yüzüğün kaşı boncuktan olursa, saltanatın zayıf olduğuna işarettir. Kaşın yeşil yakuttan olduğunu gören kimsenin, mümin, alim, zekî ve anlayışlı bir çocuğu dünyaya gelir. Agaç parçasından yüzük, münafık bir kadındır. Peygamberimiz (S.A.V.) den veya alim bir kimseden gümüş yüzüğü almak, ilme nail olmaya ve müjdedir. Eğer alınan yüzük altından olursa, onda asla hayır yoktur. Yüzüğün demirden olmasında da hayır yoktur. Bakırda da hayır yoktur. Dışı kabartılmış ve içi doldurulmuş yüzükler hile ve aldatmaya işarettir. Yahut büyük bir şeyi veya çok menfaati istemeye işarettir. Kalay yüzük, kendisinde zayıf olan bir kuvvettir. Bir kimse yüzüğünün şiddetlice çıkarıldığını görse o kimsenin devleti yahut yüzüğün nispet edildiği şey ondan gider. Yüzüğünün kaybolduğunu gören kimse malik olduğu şeyde kötü gördüğü bir şey meydana gelir ve ona sabır eder. Rüyada yüzük görmek, makam, mal, zenginlik, geçim, bolluk ve bere-kete işarettir.

Rüyada yüzük takmak, yeni bir iş sözleşmesi ve başarıların habercisidir. Evlilik yüzüğü takmak ise çok anlayışlı ve sevecen bir kişiyle evlenmek demektir. Çirkin ve soluk renkli bir yüzük, mutsuzluk getirir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzük görmek ne anlama gelir?

Şeref, itibar, evlat, nikah, iş güç, makam, mevki, rütbe demektir. Yüzünün güzelliği nispetinde bunların durumu güçlenir.
Rüyasında yüzüğün taşının düştüğünü gören kimsenin çocuğu ölür veya malından bir şeyi kaybolur.
Bir kadının yüzüğünü kaybetmesi, kocasından ayrılması veya kocasının vefatına işaret eder. Yüzük satmak hayatını yalnız olarak geçirmesine işaret eder.
Parmağında gümüş yüzük görmek, büyük bir servete veya hayırlı bir eşe işarettir. Altın yüzük, yücelik ve şana, pirinç, bakır ve demir yüzük, zorluk, meşakkat ve kedere; akik yüzük, hacca veya umreye gitmeye;
zümrüt yüzük, saygıdeğerlik ve itibarın artmasına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Taktığını Görmek
Rüyada yüzük taktığını görmek; gösterişli ve güzel bir yüzük, servet elde etmeye, yeni bir sanat öğrenmeye, başarılı olmaya, işinde terfi almaya, yakın zamanda evlenmeye yorumlanır.
Rüyada mat bir yüzük takmak; geçici de olsa maddi ve manevi sıkıntılı bir sürecin yaşanacağına delalet eder.
Rüyada sade bir yüzük takmak; zorlukla elde edilen kazanca ve faydasız kişilerle birlikte olmaya, kendi özelliklerini dışa yansıtmakta başarılı olmadığına tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Taşı Görmek
Saygı görmeye, şan ve şerefe, bol kazanca işaret eder. Yüzük taşı değerli bir taş ise; mal, mülk, şöhret ve yüksek mevkiye kavuşmaya, kamusal alanda önemli bir statüye gelmeye yorumlanır.
Rüyada görülen yüzüğün taşı sallanıyorsa; kişinin işinin sallantıda olduğuna, bulunduğu makamdan alınıp, statü kaybedeceğine yada aile hayatındaki sorunlara delalet eder.
Rüyada taşının düştüğünü görmek; itibar ve mal kaybına yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Yüzük Görmek
Rüyada altın yüzük görmek; kişinin kolaylıkla elde edeceği başarıya, maddi zenginliğe ulaşıp, şöhret ve statü sahibi olmasına delalet eder.
Varlıklı bir kimse ile yapılacak evliliğe ve kişinin yaşam içinde eksik yanlarını tamamlamasına yorumlanır.
Bazen de altın yüzük görmek kibirli olmaya ve bundan dolayı yaşanacak sıkıntılara işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Yüzük Takmak
Kişinin rüyada altın yüzük takması yaşam amacına ulaşıp mutlu olup, zengin ve şöhretli biriyle evlilik yapacağına, rüyada altın yüzüğü çıkarmak, boşanmaya veya maddi kayıplara ve bundan dolayı sıkıntılı zamanlara yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gümüş Yüzük Görmek
Rüyada gümüş yüzük görmek; farklı, seçkin, yenilikçi bir kişiliğe ve ele geçecek olan fırsatları farketmeye, güzel ve soylu bir kadına, yaratım gücü yüksek, asil ve sanatçı kimselere veya onlarla bir arada bulunmaya, sanatsal yönlerini ortaya çıkarmaya, erkekler için adil bir yöneticiye ve mülk sahibi olmaya tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gümüş Yüzük Takmak
Kişinin rüyada gümüş yüzük taktığını görmesi; zengin ve asil bir kişi ile duygusal bağların güçlü olduğu hayalindeki evliliği gerçekleştirip, maddi ve manevi açıdan muradına ereceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Yüzük Görmek
Kişinin hayatının aşkıyla karşılaşmaya ve aşkına karşılık bulmaya, şöhret sahibi olan bir kadına, cinsel yönden çekiciliğe veya yoğun isteklere, psikolojik destek almak gerektiğine veya şifa bulmaya, cesaret gerektiren durumlarda atik olmaya delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tahta Yüzük Görmek
Kişinin etrafında menfaat düşkünü, riyakar, ikiyüzlü kimselerin varlığını haber verir. Yakın çevresine, arkadaşlarına karşı daha temkinli davranması gerektiğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tek Taş Yüzük Görmek
Kişinin maddi açıdan gücünü kazanması ile birlikte sevdiğine evlilik teklifi yapmak istediğine veya evlilik teklifi alacağına ve nişanlanmaya delalet eder.
Rüyada tek taşlı olanından takmak veya görmek aynı anlamlara gelir; evlilik teklifi almak veya evlenmek ile ilişkilendirilir.
Yüzüğü net bir şekilde görmek; yakın zamanda evlenmeye, net görmemek, evlilik teklifi almaya ve uzun bir süre sonra evlenmeye delalet eder.
Evli olan bir kişi için, çocuk sahibi olacağına yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Kaybetmek
Kişinin sıkıntılı geçireceği bir döneme, evli ise boşanmaya, iş ortağından ayrılmaya, maddi zorluklara, ticarette sorunlu geçecek bir sürece yorumlanır.
Bu rüya kişiyi davranışları ve harcamaları konusunda dikkatli olmaya davet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Satın Almak
Rüyada sahibinin hayatında yeniliğe ihtiyacı olduğuna ve bu konuda girişimlerde bulunmaya, eski hatalarını terk edeceğine tabir edilir.
Rüyada yüzük satın almak aynı zamanda yeni bir ilişkiye başlamak anlamına da gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Satmak
Kişinin hayatında değişiklik yapmak istediği anlamına gelir ve bu değişikliği iyi planlayıp, acele etmemek gerektiğine dikkat çeker. Aldığı kararlardan yakın çevresini üzebileceği veya borçlarından dolayı, bazı mallarını satacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Yüzüğü Takmak
Bekar bir kişi için, sevdiği ile yakın zaman da evleneceği anlamına gelir.
Bazen de evli bir kimsenin eşi ile ilgili korkuları olduğuna işaret eder.
Rüyada evli bir kişinin nikah yüzüğünü parmağından çıkardığını görmesi; evlilik hayatı da dahil ikili ilişkilerinde, iş arkadaşları veya sosyal arkadaşlarla sorunlar yaşanacağına tabir edilir.
Rüyada nikah yüzüğü takmak veya almak aynı zamanda kişi için; iş hayatında yeni başarılara, ortaklık kurmaya, kendi işinin sahibi olup, bol kazanca, saygınlık görmeye, işinde terfi almaya yorumlanır.
Rüyada nikah yüzüğünü kaybettiğini görmek; evli biri için boşanmaya veya evlilikte yaşanan sorunlara, iş ortaklığını bitirmeye, hayatında kısa süreli üzüntüye ve maddi kayıplara delalet eder.
Rüyada kaybettiği nikah yüzüğünü aradığını görmek; kişinin aldığı karalardan pişmanlık duyduğunu gösterir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emanet Yüzük Görmek
Kişinin bazı durumlarda kendini kandırıp, gerçekleri görmezden geldiğine, başkalarının başarısından kendine pay çıkarmaya çalışıp, sorumluluk almaktan kaçtığına ve kendini hiç bir yere ait hissetmediğine yorumlanır.
Böyle davranmaya devam ederse yaşam boyu mutsuz olacağına yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzükle Kağıt Mühürlemek
Kişinin rüyasında yüzüğün üst tarafını mühür gibi kullanarak bazı kağıtları onayladığını görmesi; kamusal alanlardaki işlerini kolaylıkla halledip, uzun zamandır olmasını beklediği muradına kavuşup mutlu olacağına delalet eder.
Bazen de devlet dairesinde statü sahibi olup, önemli durumlarda karar merci olarak görev yapacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Bulmak
İstediklerine kolaylıkla ulaşmaya, şanslı günler içinde olduğuna, yeni girişimlerde bulunması gerektiğine ve bu konuda destek alacağı anlamına gelir.
Ev veya araba almaya, mülk edinmeye, evlat sahibi olmaya, beğenip, hoşlanacağı bir kişi ile tanışmaya yada yeni bir işe başlayarak ihtiyaçlarını giderip bundan mutluluk duyacağına tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dar Yüzük Taktığını Görmek
Rüyada sahibinin maddi ve manevi zor şartlar altında olduğuna, baskı altında kalarak kendini ifade edemeyip, bunalım için de olduğuna işaret eder.
Kişi rüyasında parmağındaki dar yüzüğü çıkardığını görüyorsa; yaşanan zorlukların kısa süreli geçici bir durumun yaşanıp, ardından rahata kavuşacağına yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Geniş Yüzük Taktığını Görmek
Rüyada kişinin kendi parmağının ölçülerinden daha geniş bir yüzük taktığını görmesi; yaptığı her şeyi abartarak kendine zarar verdiğine, sağlığını ve maddi durumunu tehlikeye attığına delalet eder.
Kazancını har vurup harman savurduğuna ve kendisi için hayırlı olmayan ilişkiler içinde olup böyle davranmaya devam ederse, yaşam boyu sıkıntı içinde kalacağına yorumlanır.
Kişinin acilen kendini kontrol altına alması gerektiğini hatırlatan bir rüyadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırık Yüzük Görmek
Rüyada sahibinin hayatında bitmek üzere olan ilişkilerine dikkat çeker ve bu evlilik veya iş hayatıyla ilgili konular olabilir.
Anlaşmazlıklar yaşanan ilişkilerde artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağı anlamına gelir. Bu durumu devam ettirmeye çalışmak kişiye ve çevresindekilere zarar vereceğinden ayrılığın kaçınılmaz olduğu haberini verir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Taşı Görmek
Taşın değerine göre rüyanın yorumu değişir. Görülen taş değerli ise; kişinin muradına ereceğine tabir edilir.
Eğer taş değersiz bir maddeden yapılmışsa, kişinin boş işlerle vakit geçirdiğine delalet eder. Bazen de yüzükte bulunan değersiz taş; hayal kırıklığına delalet eder.
Rüyada Akik yüzük görmek; kişi için hayırlı, helal bol rızık elde etmeye, hasta biri için; şifa bulup iyileşmeye yorumlanır.
Rüyada Fil dişi veya kemikten yüzük görmek; kadınlar için iyilik ve hayra, bolluk ve berekete, yaşam içinde sağlam durmaya, sadelik ve zerafate yorumlanır.
Erkekler için; sağlam bir gelir kaynağına veya iş için uzak ülkelere gitmeye delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tabircileri tarafından barışa, otoriteye, dinginliğe, eşe ve çocuğa ya da işe yorulan rüyada yüzük görmek, çoğunlukla iyi haberin işaretçisi olarak kabul edilir. Fakat rüya için yorum yapmadan önce yüzüğün biçimi, büyüklüğü, üzerinde kıymetli taş olup olmadığı gibi özelliklerin bilinmesi gerekiyor. Mesela rüyada padişah yüzüğü gören kişinin yöneticilik konumuna yükselmesine delalet olarak sayılır. Bu yüzden rüyada bu tip ayrıntılar önemlidir. Haberimizde yüzük görmekle alakalı olan rüyada yüzük takmak, altın yüzük görmek, beş taşlı yüzük görmek, birinin yüzük verdiğini görmek, 3 tane yüzük görmek, yüzük takıldığını görmek ve buna benzer rüyaların tabirlerini sizler için derledik. İşte yüzük görülen rüyaların tabirleri...
+3 oy
Afrodit Rüyazede (1.5k puan)  
Rüyamda bahçe gibi bir yerdeydim ormanlık alan tarzı. Yerde beyaz yada şeffaf olabilir kocaman bir böcek vardı. Yengeç gibi ama ayakları yok ordan bir sopa alıp onu öldürmeye çalıştım en son hareketsizdi.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YÜZÜK GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada yüzük görmek genel olarak gayet hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Hem de manevi olduğu kadar maddi olarak da. Yorumculara göre bu rüyayı gören kişiye eş, araba-e, yeni doğacak çocuk, evliliğe ve mutlu haberler müjdelenir. Rüyada yüzük takmak ile ilgili rüya tabirleri doğal olarak söz konusu yüzüğün durumu veya takılış şekli ile değişebilmektedir. Örneğin eşi hamile olan birisi rüyasında altın bir yüzük taktığını görürse erkek bir çocuğu olacağı anlamına gelir. Diğer yandan bekar biri yüzük taktığını görürse zengin bir kızla evlenecek şeklinde tabir edilmiştir.
Makam, mal, zenginlik, geçim, bolluk ve berekete işaret ettiği söylenen rüyada yüzük takmak, rüyayı gören kişinin itibarının artacağı, daha çok saygı göreceği, yakın çevresi tarafından sevilip sayılacağı anlamına gelir. Fakat rüyada görülen yüzük soluk renkli, bakımsız ve çirkin ise o zaman geçici de olsa mutsuzluklar ve sıkıntılar yaşanacağı şeklinde yorumlanır. Eğer rüyada yüzüğü parmağınızdan çıkardığınızı gördüyseniz bu eşinizden ayrılacağınız ve boşanmaya delalet eder.
Farklı bir yorum olarak rüyada gümüş yüzük takan ve bunu hediye eden birisinin adil bir yönetim sergileyeceği ve insanların saygısını kazanacağı anlamı çıkarılır. Diğer yandan bir yöneticisini yüzüğünü takmak ise babanın mirasını alarak onurlu ve şerefli bir hayat süreceği şeklinde tabir edilir. Rüyada kaybolmuş bir yüzük bulmak ise bilinmeyen bir yerden para geleceği veya doğru kişi ile evlenerek hayırlı evlada sahip olmak şeklinde yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YÜZÜK TAKTIĞINI GÖRMEK
Rüyada yüzük takmak, hayırlara vesile olacak güzel olaylara işaret eder. Rüya sahibinin şansı şu sıralar oldukça açıktır ve hayat kendisine karşı çok cömert davranacaktır. Rüyada yüzük taktığını gören kişinin hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacak demektir. Rüya sahibi hayallerine kavuşacak ve istedikleri tek tek gerçekleşecektir. Yeni başlangıçlar ve mutluluk verici olaylar anlamına gelir. Rüyada yüzük takmak, rüya sahibinin işlerinin açılmasına, kazancının artmasına ve huzurunun yerine gelmesine tabir edilir. Rüya sahibi uzun zamandan beri çok istediği bir şeye haiz olma mutluluğunu yaşayacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Yüzük Taktığını Görmek
Rüyada altın yüzük taktığını görmek, rüya sahibinin hayatının her alanında meydana gelecek olan yeniliklere ve gelişmelere alamet eder. Kişi, mutluluk adına kendisi için en hayırlı kararları alacak bu durum hem ticaret hayatından hem de özel hayatında amacına ulaşacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİRİNİN YÜZÜK VERDİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada birinin sana yüzük vermesi ummadığınız bir insanın size karşı duygularını açık etmesine ve bu durumdan şikayetçi olmamaya, güzel bir gelecek hazırlığı yapmaya ve mutlu mesut bir hayata tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YEŞİL TAŞLI YÜZÜK GÖRMEK
Rüyada gördüğünüz yeşil taşlı yüzük huzur ve sükunet müjdesidir. Bu yüzük aynı zamanda yüksek manevi doygunluk işareti olup, güçlü manevi yönünüz ile yaşamınız boyunca mutlu olmayı başaracağınızı ifade eder.
Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak manevi yönden kendini iyi hissetmeye ve kendine olan güvenin artmasına, şansın yaver gitmesine ve hayırlı olanı istemeye delalet eder. Rüyada yeşil taşlı yüzük almak ve hediye etmek ise moralin yüksek olmasına ve uzun yıllar sağlıklı bir hayata yorulur.
Rüyada yeşil taşlı yüzük vermek mutlu olmaya ve adaklarını yerine getirmeye, gelirinin daha çok olacağına tekabül etmektedir. Rüyayı erkek görmüşse kişinin yaşayacağı mal kaybına tekabül eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN YÜZÜK GÖRMEK
Rüyada altın yüzük görmek, güzelliklerle, iyiliklerle ve mutluluklarla karşılaşmaya rivayet edilir. Hem maddi anlamda hem de manevi anlamda zenginliğe ulaşmaya, güzel bir hayata kavuşmaya, mutlu bir yuva kurmaya, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeye rivayet edildiği gibi rüya sahibinin işindeki performansı sayesinde malının da kazancının da giderek çoğalacağı ve tüm ihtiyaçlarını hiç para sıkıntısı çekmeden gidereceği anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA 3 TANE YÜZÜK GÖRMEK
Rüyada 3 tane yüzük görmek, görülen rüya kişi veya kişiler için oldukça hayırlı bir haberin habercisi olarak belirlenir. Ayrıca rüya sahibinin alacağı haberle alakalı hayatında değişiklik olması ve sevineceği günlerin yakın olduğunu belirtir. Görülen rüyada ise kişi veya kişiler bekarsa evlilik yapacağı ve o evlilikten, hayırlı evlatlara sahip olacağının habercisidir. Rüyayı gören kişi iş hayatında yüksek yerlere gelerek maddi yatırımlar yapacağının habercisi olarak bilinmektedir.
Rüyada 3 tane yüzük görmek, bazı yorumlara göre rüya sahibinin uzun zaman yaşadığı zorlu günleri geride bırakarak ve güzel günlerin yaşayacağının habercisi olarak bilinmektedir. Ayrıca görülen rüyada kişinin 3 ayrı haber alarak farklı olaylar yaşayacağına yorumlanır. Bazı yorumlara göre rüya sahibinin bereketli bol kısmetler alacağı ve hayatında birtakım şeylerin değişeceğinin habercisi olarak bilinmektedir. Rüyada yüzük görmemin pişmanlık olduğunu ve kişinin yapmış olduğu olayların tekrar etmemesi gerektiğinin ya da pişman olduğunu belirtmektedir.
Rüyada parmakta 3 tane yüzük görmek, gösterişe meraklı bir yapıya sahipsiniz. Bu doğrultuda hareket etmekte ve modayı yakın takibe almaktasınız. Hayatınızda kimse yoksa karşınıza sizi mutlu edecek bir kısmetin çıkacağını da söyleyebiliriz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA 5 TAŞLI YÜZÜK GÖRMEK
Rüyada 5 taş yüzük görmek, bir bayan için güzel günlerin yaklaştığını ve istediği şeylerin gerçekleşeceğini göstermektedir. Rüyayı gören genç ve bekar bir bayan ise beklediği kişiye yakın zamanda kavuşacağına onunla mutlu, güzel ve hayırlı bir yuva kuracağına işaret etmektedir. Ancak beklediği biri yok ise kendisine gelecek olan hayırlı talibi ile anlaşarak mutlu bir adım atacaklarına rivayet etmektedir. Bu rüya genellikle kısmet ile yorumlansa da müjdeli haberler ile de kişiyi mutlu etmektedir. Yani kişinin uzaktaki beklediğinden ve haber alamadığı kişiden kısa sürede iyi ve hayırlı haberler alacağına delalet eder. Tüm bunların yanı sıra bu rüya uzun bir yolculuğun olacağına ve yolculuk sonunda rüya sahibinin beklediği mutluluğa kavuşacağına inanılmaktadır. Ancak bir bayan değil de bu rüyayı bir erkek görürse ilk olarak işiyle ilgili olumlu durumlar gelişeceğine dair bir işaret olabilmektedir. Yani uzun zamandır çaba gösterilen ve çok istenilen işine kavuşacağına delalet etmektedir. Bu işte kısa sürede başarı elde ederek herkesi kendine hayran bırakacağına ve etrafından destek alarak mertebesinin yükseleceğine rivayettir. Bu kişinin yükseldiği mertebeden helal kazançlar sağlayarak kendisine mutlu bir yuva kuracağına dair açıklanmaktadır. Rüya sahibinin kolay kolay kazandığı mertebeden düşmeyerek ilerleyeceğine anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YÜZÜK TAKILDIĞINI GÖRMEK
Rüyada kendine yüzük takıldığını görmek elindeki kazancı dine uygun şekilde yoksullarla paylaşmadığına, sorunlarına çözüm bulacağına ve düşmanlarına karşı zafer kazanacağına delalet eder. Yeni tabircilere göre bu rüya mantık çerçevesinde hareket ettiğine ve yaşanan sıkıntıları görmediğine, bilgilerini kimseyle paylaşmamaya ve sıkıntıların artmasına delalet etmektedir. Rüyayı gören sivil birisi ise kişinin sonunu düşünmeden girişeceği işten yana yüzünün gülmeyeceğine, yakın zamanda işinde yükseleceğine ve hak ettiği koltuğa oturacağına alamettir.
Rüyada parmağına yüzük takıldığını görmek yeni bir iş bulmaya, hayallerine kavuşmak için heyecanlandığına ve elindeki fırsatları iyi değerlendireceğine alamettir. Rüyayı gören genç bir kadın ise kişinin kısmetinin bağlandığına, insanların zihniyetini çözemediğine işarettir. Rüyayı gören özel çalışan ise alacağı sevinçli haberlere ve keyfinin yerine gelmesine, haksızlıklar karşısında susmayacağına ve düşmanlarına karşı zafer kazanacağına işaret eder.
Rüyada birine yüzük takıldığını görmek basiretin bağlanmasına, engellerin ortadan kalkmasına ve huzurlu bir hayata, başarıya ve güce yeniliklere alışmaya ve korkularını yenmeye çalışan bir insana delalet eder. Rüyada birine yüzük takılmaması için uğraşmak ise bazı konularda tedirginlik yaşamaya ve üzülmeye yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gümüş yüzük görmek
Rüyada gümüş yüzük görmek beklediğiniz ya da beklemediğiniz bir yerden elinize mal ya da para geçeceği anlamına gelir. Erkeğin gümüş yüzük görmesi malının ve mülkünün artacağına saltanata ereceği anlamında yorumlanır. Ele geçen malın ve mülkün helal olduğu anlamına da gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bakır yüzük görmek
Rüyada bakır yüzük görmek pek de hayra yorumlanmaz. Dürüst ve doğru olmayan kişiler tarafından fayda göreceğiniz olarak tabir edilir. Çevrenizdeki insanlara dikkat etmeniz gerektiği ve eğer bu insanlardan bile bile menfaat sağlayacaksanız sonradan pişman olabileceğiniz anlamına da gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada demir yüzük görmek
Rüyada demir yüzük görmek çekilen zorluk ve sıkıntılardan sonra mutlu ve güzel günler yaşanacağına yorumlanmaktadır. Demir yüzük aynı zamanda birçok şeyde kuvvet, başarı, saygınlık ve zenginlik elde edileceği anlamına da gelmektedir.
Bazı yorumcular demir yüzük görmenin sahip olunan mal mülkünün değerinin düşerek maddi zarar yaşayabileceğiniz anlamına geldiğini de belirtmektedirler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tek taş yüzük takmak
Rüyada tek taş yüzük taktığınızı görmek yakın zamanda evlilik teklifi alarak evleneceğiniz anlamına gelir. Gördüğünüz yüzük ya da yüzüğün taşı ne kadar net ve parlak ise evliliğiniz o kadar yakın demektir. Eğer yüzüğü çok net göremediyseniz biraz daha uzun sürede bir evlilik teklifi alıp evleneceğiniz anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elmas yüzük görmek
Rüyada elmas yüzük görmek zor bulunan nadir bir kısmetin gelmesine yorumlanır. Bu kısmet iş ya da aşk kısmeti olabilir. Hayatınızda sizin için rüyayı gördüğünüz zamanda en çok sahip olmak istediğiniz şey ne ise o kısmetin size geleceği anlamına da gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzük taşı görmek
Rüyada yüzük taşı görmek mala, şerefli olmaya, saygı görmeye ve bol bereketli kazanca işaret eder. Yüzük altından ve üzerinde de taşı varsa bu hayırlı bir rüyadır. Yakın zamanda ne muradınız varsa o muradınıza ereceğinize işaret eder.
Yüzük taşı değerli bir taş ve mücevherden ise mal, mülk, şöhret ve saltanata kavuşacağınıza yorumlanırken aynı zamanda devletle kapısıyla ilgili önemli bir mevkii ye geleceğiniz anlamında da yorumlanabilmektedir.
Rüyanızda gördüğünüz yüzüğün değersiz bir taşı varsa zayıf bir mevkii ya da saltanat sahibi olduğunuza ya da olacağınıza yorumlanmaktadır. Yani yorumlar görülen yüzüğün değerine göre tabir edilmektedir. Yüzüğün taşı ne kadar değerli, parlak ve göz alıcısı ise mevkiiniz de o derece yükselecek anlamına gelmektedir.
Yüzüğünüzün taşı sallanıyorsa bulunduğunuz mevkiden ya da bulunduğunuz görevden alınabilirsiniz. Yüzüğün taşının düşmesi de yine aynı şekilde yorumlanmaktadır.
Rüyada yüzük taşının düşmesi şeref ve itibarın yok olması olarak da yorumlanmaktadır.
Yeşil yakut taşlı bir yüzük taktığını gören kimsenin alim, zeki, dinine bağlı, anlayışlı bir çocuğu dünyaya gelecek demektir. Bazı yorumculara göre yüzük taşı görmek çocuk sahibi olmaya da işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzük hediye etmek ve yüzük hediye almak
Rüyada yüzük hediye etmek bazı rüya yorumcularına göre aşk konusunda şu anki isteklerinizin bazı nedenlerden dolayı gerçekleşemeyebileceğine ya da erteleneceğine ve bu durumun da sizin için hayırlı olacağına yorumlanabilmektedir.
Rüyada yüzük hediye almak yakın zamanda hayırlı bir dost ya da arkadaş edineceğinize bu arkadaşlığın ya da dostluğun sizin için faydalı olacağına işaret ederken aynı zaman bu rüya çok istediğiniz bir arzunuzun gerçekleşeceğine de işaret etmektedir.
Başka bir tabir olarak da başka birine yüzük hediye etmek mal ve mülkünüzün bir kısmının satılarak elde edilen paranın saklanması olarak da yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzük bulmak
Rüyada yüzük bulduğunu gören kimseler eğer bekar ise evlenmeye ve evli olanlar için de çocuk sahibi olmaya işaret eder. Aynı zamanda bu rüya, sahip olmadığınız ve sahip olmak istediğiniz ne varsa onlara sahip olacağınıza yorumlanır.
Farklı bir tabir olarak da bir mescitte namaz kılarken bir yüzük bulduğunu gören kimsenin iyi ve mutlu edecek biriyl le evlenmesine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzük görmek
Danyal Aleyhisselama göre rüyasinda kendisine bir yüzük verilecek ""Bununla mühürle"" dediklerini gören, en büyük makama geçer, eger zengin ise mali artar, savasta ise kazanir, tüccar ise kazanci artar, fakir ise geçimi düzelir.
Ibn i Sirin e göre, rüyasinda yüzügünün kayboldugunu gören, islerinde zorluk çeker. Yüzügünün kasinin kirildigini gören, sogukkanliligini kaybeder. Yüzügünü birine hediye ettigini gören, mal ve mülkünden bir kismini satarak, parasini saklar. Yüzügünün altindan oldugunu görenin bütün mali ve mülkü mekruh olur. Yüzügü eger gümüsten ise mali ve mülkü helaldir. Eger demirden ise, kendi mali ve mülkü kiymetten düser. Cabir ül Magribi ye göre, parmaginda demirden bir yüzük oldugunu görmek, kuvvete delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eger sarı bakirdan ise, alçak karakterli bir kisiden menfaat görür. Yüzügünün iki parçaya ayrildigini gören, kendi esi ile arasinda ayrilik olur iki tasli bir yüzügü oldugunu gören, mala mülke çok düskün olur. Salimi ye göre, parmagina taktigi yüzük, her zaman taktigindan baska ise, evlenerek bir çocuk sahibi olmasina delalet eder. Yüzügünün kasi kirmizi ise yüregi fesattir. Siyah ise çocugu sefalet içinde büyür. Bir mescitte namaz kilarken bir yüzük buldugunu gören, iyi bir kadinla evlenir. Kendisine üzeri yazili bir yüzük verildigini görmek dinde mekruh olan mala sahip olacagina isarettir. Yüzük kasli degil de çiçekli ise bu rüyanin sonu hayirlidir. Kendisine altin bir yüzük verilir ve o yüzügün üzeride de tas olmayip sadece nakis veya çiçek gibi süsler varsa, malindan ve mülkünden bir sey eksilir veya isinden çikarilir. Kasi yakut olan bir yüzügü parmagina taktigini görenin esi kiz dogurur ve çocuk çok yasamaz. Eger esi Hamiledegilse, hamile kalir; eger Rüya sahibi bekar ise, sokaga atilmis bir kiz bularak onu evlat edinir. Yüzügünün kasini zebercetten gören çok yasar. Altindan burma veya zincir gibi bir yüzük taktigini gören, bir ise baslar fakat o isten zarar görür. Rüyada yüzük kasi görmek seref, mal ve nimettir. Erkek tarafindan görülürse, evlenmege delalet eder. Eger kas taslari bilezik veya halhal üzerinde olursa, kiz kardes ve akrabalarla yorumlanir. Yüzügünün tasinin düstügünü görmek, seref ve itibarinin yokluguna delalet eder. Yüzügünün halkasinin kirildigini görmek, sözünün artik sayilmayacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Yüzügünün tasinin düstügünü gören kimsenin çocugu ölür yahut malindan bir seyi kaybeder. Yüzügün kirilmasi, haniminin bosanmasina isarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yüzük, bir ev veya bir hayvani satin almaya isarettir. Rüyada görülen yüzük eger altindan olursa erkek için zillet ve meskenettir. Demirden bir yüzük taktigini gören kimse, zorluk ve mesakkattan sonra hayra nail olur. Yüzük altindan ve kasi da varsa bu rüya iyi ve hostur. Yüzügün kasi olmazsa, kendisinde menfaati olmayan islere isarettir. Bir kimse gümüsten bir yüzük takindigini ve hükmünü, murat ettigi sekilde yerine getirdigini ve yaptigini görse, o kimse saltanata erisir. Yüzügünün kasinin sallandigini gören kimse mevkiinden alinir. Vali olan bir kimse yüzügünün çikarildigini görse isinden alinir, yahut mülkü dinden gider, ya da hanimim bosar. Kadin için bu rüya, kocasinin yahut kendisinin çok yakini olan bir kimsenin ölümüne isarettir. Bir kimse yüzügünün halkasinin kinlip düstügünü ve kasinin kaldigini görse, saltanati gider ve söhreti kalir. Eger yüzügünün dar oldugunu görse, zulümkar bir kadindan müzdarip olur. Yahut kendisinde çetinlik ve mesakkat olan bir seye malik olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eger rüyada emanet yüzük alsa, o kimse devami olmayan bir seye malik olur. islemeli bir yüzük buldugunu gören kimse, ev, hayvan ve hanim gibi birseye nail olur. Yüzüklerin sokakta satildigini görse, o kimse halkin reislerinin evini mülkünü satin alir. Bekar olan kimse rüyada yüzük takindigini görse, zengin bir kizla evlenir. Yüzük altin olursa alacagi hanim mali gitmis bir hanimdir. Yüzügün kasi çocuktur. Eger kas mücevherden olursa tabir makam ve para île saltanat ve devlete, çok mala, söhrete, izzet ve serefe isarettir. Yüzügün kasi boncuktan olursa, saltanatin zayif olduguna isarettir. Kasin yesil yakuttan oldugunu gören kimsenin, mümin, alim, zekî ve anlayisli bir çocugu dünyaya gelir. Agaç parçasindan yüzük, münafik bir kadindir. Peygamberimiz (S.A.V.) den veya alim bir kimseden gümüs yüzügü almak, ilme nail olmaya ve müjdedir. Eger alinan yüzük altindan olursa, onda asla hayir yoktur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yüzügün demirden olmasinda da hayir yoktur. Bakirda da hayir yoktur. Disi kabartilmis ve içi doldurulmus yüzükler hile ve aldatmaya isarettir. Yahut büyük bir seyi veya çok menfaati istemeye isarettir. Kalay yüzük, kendisinde zayif olan bir kuvvettir. Bir kimse yüzügünün siddetlice çikarildigini görse o kimsenin devleti yahut yüzügün nispet edildigi sey ondan gider. Yüzügünün kayboldugunu gören kimse malik oldugu seyde kötü gördügü bir sey meydana gelir ve ona sabir eder. Rüyada yüzük görmek, makam, mal, zenginlik, geçim, bolluk ve bere kete isarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Görmek

Rüyada yüzük görmek, hayırlı işlere yorumlanır. Yeni mal, mülk elde etmeye ya da evliliğe işarettir. Rüyasında yüzük gören kimse bekar ise evlenecek, evli ise yeni bir ev veya arsa alacak ya da yeni bir araba alacak manalarına gelir.
Görülen yüzük hakkında bazı yorumcular yeni bir işe girileceği yorumunu yapmıştır. Tüccar kimseler için işlerde gelişme ve kazançta artış olacağı da rivayet edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzük görmek, kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, çektiği sıkıntıların üstesinden gelebilecek bir güce sahip olacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada yüzük görmek, rüya sahibinin ailesi ile birlikte uzun bir tatile çıkacağına yorumlanır.
Kimi yorumculara göre ise rüyada yüzük görmenin anlamı, yeni bir iş bulmak ve çok zengin olmak şeklinde açıklanmıştır. Rüyasında yüzük gören, yeni iş bulur yahut yeni iş anlaşması yaparak başarılı olur. Aynı şekilde bu rüyayı gören kimse zengin olacaktır denir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Yüzük Görmek
Rüya sahibinin rüyasında altın yüzük görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına delalet etmektedir. Rüyada altın yüzük görmek, aynı zamanda kişinin malında ve mülkünde başkalarının gözü olabileceğine, ailesi ile arasının daima iyi olacağına yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gümüş Yüzük Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada gümüş yüzük görmek, kişinin elde edeceği başarıda başkalarının gözü olacağına delalet eder. Rüyada gümüş yüzük görmek, rüya sahibinin iş hayatında veya eğitim hayatında olumlu gelişmeler yaşayacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tek Taş Yüzük Görmek
Rüya sahibinin rüyasında tek taş yüzük görmesi, mutluluk, huzur, müjdeli haber ve heyecan demektir. Rüyada tek taş yüzük görmek, rüya sahibinin iş hayatında bol para kazanacağına, rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pırlanta Görmek
Rüya tabircilerine göre rüyada pırlanta yüzük görmek, kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına delalet eder. Rüyada pırlanta yüzük görmek, kıskanç ve acımasız insanların varlığına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alyans Görmek
Rüya sahibinin rüyasında alyans görmesi, kişinin aile hayatında çeşitli sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, fakat kişinin güçlü ve sağlam duruşu sayesinde tüm bu olumsuzlukların üstesinden gelebileceğine delalet eder. Rüyada alyans görmek, aynı zamanda kimi rüya sözlüğü yorumcularına göre mutlu ve huzur dolu evlilik hayatı anlamına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gümüş Yüzük Takmak
Rüyada gümüş yüzük takmak, bilhassa erkek kimseler için bu mülk elde etmeye ve itibar kazanmaya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Yüzük Takmak
Rüyada altın yüzük takmak, haram mal ve para manasına gelir.
Rüyada Yüzük Bulmak
Rüyada yüzük bulmak, bekar için evlilik, evli kimse için çocuk sahibi olmaya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Taşının Düşmesi
Yüzük taşını düşürmek hastalık ya da çocuğun ölmesine rivayet olunur. Bazı yorumcular ise bu durumu itibar kaybı ve zarar etme şeklinde açıklamaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Kaybetmek
Rüyasında yüzüğünün kaybolduğunu gören kimse için bu zorluk çekmek manasına gelir. İş hayatında işlerin ters gideceğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Hediye Etmek
Mal ve mülklerden bazılarının satılacağına işarettir. Eğer yüzük size hediye ediliyorsa ve hediye eden kişi ilim konusunda yüksek kimse ise müjde demektir. Eğitim ya da iş hayatında başarı getirir diye yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ahşap Yüzük Görmek
Rüyada ahşap yüzük görmek, hayırsız eş demektir. Rüya sahibinin hayatında tatsız olayların yaşanacağına, aile büyüklerinden destek alması gerekeceğine delalet etmektedir. Rüyada ahşap yüzük görmek, aynı zamanda hanenin içerisinde bereketin azalacağı anlamına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İri Taşlı Yüzük Görmek
Değerli ve güzel taşlardan yapılan yüzük görmek, hayırlı evlat, itibar sahibi olma ve bereket manalarına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüzük Görmek
Rüyada yüzük görmek genel olarak iyiye işaret olarak kabul edilir. Gören kişinin itibarının artacağına, saygı göreceğine, yakın çevresi tarafından sevilip sayılacağına, değerli bir yüzük görmek mal, mülk ve kazancının artacağına, bekar ise yakın zamanda evleneceğine ya da bir ilişkiye başlayacağına işarettir.
Rüyada görülen yüzük soluk renkli, bakımsız, eski, yıpranmış  ve çirkin ise bazı geçici mutsuzluklar ya da sıkıntılar yaşabileceğiniz şeklinde yorumlanmaktadır.
Rüyada yüzük görmek ev, araba ya da bir hayvan sahibi olacağınıza yorumlanmaktadır.
Rüyalarda önemli olan o rüyanın size ne tür duygular hissettirdiğidir. Eğer gördüğünüz rüya size mutluluk veren ve içinizi ferahlatan bir rüya ise hayırlıdır. Rüyada görülen nesnelerin ve görüntülerin net ve güzel olması yine hayırlı bir rüya olduğuna işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzük takmak
Rüyada takılan yüzük güzel ve parlak ise o kişinin yakın zamanda evleneceğine ya da evlilik teklifi alacağına yorumlanır. Yüzüğünün net parlak bir şekilde görülmesi çok mutlu bir evlilik olacağını belirtir.
Bir erkek dar bir yüzük takıyorsa bir kadından sıkıntı ve zülüm göreceği anlamına gelir. Bir başka anlamı ise dar yüzük görenin iş yaşantısında bazı sıkıntılar yaşadığı ya da yaşayacağına delalet eder.
Rüyada parmağınızı sıkan yüzüğün çıkarıldığı ya da yüzüğü çıkardığınızı görmek ise sıkıntılarınızdan kurtulacağınız anlamına da gelmektedir.
Yüzük takmanın bir diğer anlamı da yeni bir işe atılarak bu işten çok para kazanılarak bolluk ve bereketin artması olarak da bazı yorumcular tarafından tabir edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın yüzük takmak
Rüyada altın yüzük takmak hayırlıdır. Altın yüzük gören kişi kadın ise güzelliğine düşkün olduğuna ve sevgi gören biri olduğuna ve hayatında itibarlı bir yeri olduğunu gösterir. Yüzüğü gören kişi erkek ise malını ve parasını hor kullandığına yorumlanır.
Bazı rüya tabirlerinde altın yüzük erkek için haram kabul edilir ve olumlu yorumlanmaz. Fakat altın değerli ve parlak bir madde olduğundan gören kişinin erkek ya da kadın ayırt etmeksizin iyi bir anlamı vardır.
Rüyada altın yüzük görmek bekarlar için evlilik olarak da yorumlanabilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gümüş yüzük görmek
Rüyada gümüş yüzük görmek beklediğiniz ya da beklemediğiniz bir yerden elinize mal ya da para geçeceği anlamına gelir. Erkeğin gümüş yüzük görmesi malının ve mülkünün artacağına saltanata ereceği anlamında yorumlanır. Ele geçen malın ve mülkün helal olduğu anlamına da gelir.
Gümüş yüzük görenlerin ilminin ve bilgisinin artacağı rüya tabiri olarak da yapılmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nikah yüzüğü takmak ya da almak
Rüyasında nikah yüzüğü takanlar ya da aldığını gören genç kızların ya da erkeklerin bekar ise yakın zamanda evleneceklerine yorumlanır.
Evli kişilerin nikah yüzüğü taktığını görmesi ayrılma korkusu yaşadıklarına yorumlanır.
Nikah yüzüğünü parmağınızdan çıkardığınızı gördüyseniz ilişkinizin bozulmak üzere olduğuna ya da sevdiklerinizle ailenizle, arkadaşlarınızla ya da iş arkadaşlarınızla bir sorun yaşadığınıza veya yaşayabileceğinize yorumlanır.
Rüyada nikah yüzüğü takmanın ya da almanın diğer bir anlamı da iş hayatınızda büyük başarılara imza atacağınıza, kariyer ve mevkii sahibi olup, saygınlık görerek bol para kazanacağınıza yorumlanmaktadır.
Gördüğünüz rüyadaki yüzük ne kadar net, parlak ve göz alıcı ise mutluluk ve başarılırınız o derece güzel olacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tek taş yüzük takmak
Rüyada tek taş yüzük taktığınızı görmek yakın zamanda evlilik teklifi alarak evleneceğiniz anlamına gelir. Gördüğünüz yüzük ya da yüzüğün taşı ne kadar net ve parlak ise evliliğiniz o kadar yakın demektir. Eğer yüzüğü çok net göremediyseniz biraz daha uzun sürede bir evlilik teklifi alıp evleneceğiniz anlamına gelir.Rüyada elmas yüzük görmek
Rüyada elmas yüzük görmek zor bulunan nadir bir kısmetin gelmesine yorumlanır. Bu kısmet iş ya da aşk kısmeti olabilir. Hayatınızda sizin için rüyayı gördüğünüz zamanda en çok sahip olmak istediğiniz şey ne ise o kısmetin size geleceği anlamına da gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzük hediye etmek ve yüzük hediye almak
Rüyada yüzük hediye etmek bazı rüya yorumcularına göre aşk konusunda şu anki isteklerinizin bazı nedenlerden dolayı gerçekleşemeyebileceğine ya da erteleneceğine ve bu durumun da sizin için hayırlı olacağına yorumlanabilmektedir.
Rüyada yüzük hediye almak yakın zamanda hayırlı bir dost ya da arkadaş edineceğinize bu arkadaşlığın ya da dostluğun sizin için faydalı olacağına işaret ederken aynı zaman bu rüya çok istediğiniz bir arzunuzun gerçekleşeceğine de işaret etmektedir.
Başka bir tabir olarak da başka birine yüzük hediye etmek mal ve mülkünüzün bir kısmının satılarak elde edilen paranın saklanması olarak da yorumlanmaktadır.Rüyada yüzük bulmak
Rüyada yüzük bulduğunu gören kimseler eğer bekar ise evlenmeye ve evli olanlar için de çocuk sahibi olmaya işaret eder. Aynı zamanda bu rüya, sahip olmadığınız ve sahip olmak istediğiniz ne varsa onlara sahip olacağınıza yorumlanır.
Farklı bir tabir olarak da bir mescitte namaz kılarken bir yüzük bulduğunu gören kimsenin iyi ve mutlu edecek biriyle evlenmesine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzükle mühürlemek
Rüyanızda yüzükle size bir şeyi mühürlemeniz gerektiğinizin söylenmesini ya da mühürlediğinizi görmek çok büyük bir makama geçeceğiniz, mal ve mülkünüzün artacağı ve hayatınızda bir şeylerin savaşını veriyorsanız galip geleceğiniz anlamına da gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzük görmek
Geçmişten bu yana günlük yaşantımızda olan birçok şey bilinçaltımızda kendine bir yer bulur. Rüyalarla da çoğu zaman ortaya çıkar. Rüyalar bilinçaltımızla birlikte bizlere bir şey anlatmak istiyor olabilir. Bir mesaj niteliği de taşıyabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada parmakta yüzük görmek
Siz idealleri ve sorumlulukları olan inançlarına sadik onurlu bir insansınız. Bu sebeple zaman zaman kendinizi sorguluyor olabilirsiniz. Evli ve nişanlı iseniz ya da bir sevgiliniz varsa o ilişkiye sadık ve bağlı bir insan olduğunuzu bu rüya gösterir. Bilinçaltınız kendinizi daha fazla sorgulamamanızı ve içinizi rahat tutmanız gerektiğinin mesajını veriyor olabilir.
Eğer bir ilişkiniz yoksa hayatınızda yeni bir başlangıç istiyor olabilir ve bu arayışın içine girebilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırık yüzük görmek
Rüyada gördüğünüz kırık yüzük eşiniz ya da sevgilinizle ilgili bazı sorunlar yaşadığınızı ve sorunlardan dolayı sıkıntı içinde olduğunuzun göstergesidir. Birbirinize olan bağlılığınız sarsılmış ve bu ilişkinin ayrılıkla biteceğinden korkuyor olabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüzük kaybettiğinizi görmek
Eğer rüyanızda yüzüğünüzü kaybettiğinizi ya da çalındığını gördüyseniz ilişkinizde yaşadığınız güvensizliklerin bir göstergesi olabilir. Ya da ilişkinizle ilgili ayrılık sözlerinin geçtiği ve ayrılık korkusu yaşadığınızı rüyanız size anlatmış olabilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

397 Aktif
1 Üye ve 396 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19444
Dün : 23857
Toplam : 48077753
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...