Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+34 oy
1.8k okuma
Karga Bilgi kategorisinde Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Şimdi rüyanızın gerçekten güzel bir şekilde yorumlanmasını istiyorsunuz değil mi? O zaman bu yazıyı mutlaka okumalısınız öncelikle.

1- Profilinizde hakkında bölümünde kendinizle ilgili temel bilgiler yer almalı. (yaş, cinsiyet, iş, ilişki, vs gibi)
2- Ne tür bir yorum istediğinizin farkında olun ve bunu rüyanın sonunda belirtin. (islami rüya tabiri, psikolojik yorum, analiz, şamanik yorum vs gibi)
3- Sitede kimden yorum istiyorsanız etiketleyin o kişiyi. (örneğin, @karga, @likya gibi) Ama birden fazla kişi etiletlemeyin.
4- Daha önce rüyalarınız yorumlandıysa mutlaka onlara oy vermiş, düşünce yazmış, teşekkür etmiş veya en iyi yorum seçmiş gibi geri dönütlerinizi yapın. (bunlar olmazsa rüyanız yorumlanmamaya başlar)
5- Rüyanızdaki duyguları yazmayı ihmal etmeyin. Veya kendiniz rüyanız hakkında ipuçlarınız varsa bunları da belirtin.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Diğer üyelerimiz de ekleyebilir.
Kskd Rüyazede (1.4k puan)  
Bilgilendirme için teşekkürler.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

27 Yorum

+19 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
örneğin rüyada görülen kişilerle alakalı gerçek hayatta yaşanmışlık durumlarıda etkendir. hastalık ve ölüm durumlarında görülen kişinin gerçek hayattaki durumu hastalığı ve ya ölmüşmü sağmı gibi durumlarda etken.
+13 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
iyi oldu bu karga gerçekten bunları bilmeden yorum yapmak doğru değil yanlış yere varabiliyor yorumlarımız. rüyada önemli olan doğru bir yorum yapabilmek.
+19 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Rüyam yorumlanmadı, tekrar  atayım gibi yaklaşımlar ismini değiştirerek tekrar aynı rüyayı yollama gibi durumlar hem okuyucuyu bölüyor hemde rüyaya yorum yapanı şaşırtıyor .
+17 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bazı rüyalar karışıktır bazıları tam net değildir, bazıları eksik anlatılmıştır, bazıları psikolojik bazıları, bilinçaltıdır. doğal olarak yorumcularda her rüyaya yorum yapamayabiliyor, yorumcular kendilerine uygun rüyaları değerlendirebiliyor zaten fazla yorumcu yok sitede şahsen bilinçaltı ve uzun karmaşık gördüğüm rüyaları yorumlamaktan uzak duruyorum bazı rüyalar benim tarzıma uymayabiliyor.
+18 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Katılıyorum ayrıca rüyayı gören da yorumları farklı kişilerden isteyebiliyor enerjimiz boşuna gidiyor , Karga orada haklı rüya hangi açıdan yorumlansın diye bir ayrıntı verseler iyi olacak . Hepimiz farklı enerjilerdeyiz  bazıları bana da uymuyor evet :) Rüya yorumcuları az gerçekten umarım artar :)
+17 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
farklı kişlerden istemeleri aslında yorumdan tatmin olmadıklarından diye düşünüyorum ama bu kafalarını daha çok karıştırabilir. birini beğenmeyince başkasına dönmek çözüm değil. biz rüya yorumu yaparken eksik yada hatalı yorum yapabiliriz. o yüzden de rüalrın net olması ve yorumu kimin yapacağının belirtilmesi etkili olacaktır. karga şamanik yaklaşır, likya başka tarzda ben başka tarzda diğer yorumcularımız başka tarzda yaklaşıyor. biz yorum yaparken bize uygun olanlara bakmak durumundayız. her rüyayı yorumlamak gerçekten çok zordur.
Kskd Rüyazede (1.4k puan)  
Çok mantıklı
+17 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
düzenledi
Yorumların farklı yorumlanması  şahsen hoşuma gidiyor tabi kendi rüyalarımda , farklı noktalara dikkatimi çekiyor , hatalı yorum yapabiliriz elbette kendi çerçevemizden bakıyoruz rüyalara ben hissettiklerimden ve rüyada ki imgelerden yola çıkarım ama o an rüya görene hissettirdiklerini de merak ederim tabi
+13 oy
 
rüyamda annemin sevdiğim kızı istememesi ve annemle bu konu yüzünden tartıştığımı gördüm. rüyanın içinde çok sitresli anlar yaşadım. onca şeyler söylememe rağmen annemi bir türlü ikna edemedim.
+15 oy
 
Ruyada bir evin odasında inek yada dana tarzı birsey kesiyordum ve kırılmış boynuz seslerini duvara sürtmesini hem gördüm hem duydum ve ne olduysa bir anda o inek bir anda yok olmuş ve annem yatıyordu yerde kanlar içinde kafası kopmuş ve bana mutfakta yapmam gereken yemekleri söylüyordu lahana dediğini hatırlıyorum diğerleri aklımda değil sonra salona doğru ilerlemeye başladı ve mutfaktaki kız kardeşime lahana yapmasını söyledi bende arkasından tutup sen ne diyorsun kafan kopmuş son anların bırak şu dünya halini önemli olan sensin dedim o anda ter içinde uyandım .Bir önemi varsa eğer uyandığımda saat sabah 09.40 ve korkarak uyandım
+16 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Tabi bir de şimdi biraz puan toplamanız gerekiyor. Aktif katılım yapmazsanız da rüyanız yorumlanmaz. Bu yüzden oylayalım, yazalım, seçelim. Slogan bu
+13 oy
Gülce Rüyazede (1.2k puan)  
rüyam da bir eve giriyom bakımsız bir ev balkonda eski bir masanın altında gesleğen göbekleri oluşmuş yani reyhanlar çıkmış çok sevindim alıp bi saksıya ekim dedim ama uğraşırken birden reyhanlar solucana dönüştü iki solucan oldu sonra ben saksıyla birlikte attım yer birde baktım saksının içinde çamurdan birşey daha oluşuyor bu defada koca bir fare çıktı o sulucanlar büyüdü birde ve fare solucanları yedi sonra fare paçama atladı korktum ama oynamak için atlıyor ben uzaklaştırdıkça o geri geliyor benden ayrılmıyor
+13 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bu rüyada iyi gibi görünen kötü şeylerden seni koruyan birisi var ama kendisini de pek sevdiğin söylenemez.
+14 oy
 
Rüyamı sabaha karşı gördüm ve hemen uyandım ve şöyleydi ; Ben ve ailemden birkaç kişi evdeydik  haberleri izliyorduk her kanalda; yağmur yağdığını,  yağmur sonrasında çoğu evin ciddi bir şekilde patlayacagini ve herkesin güvenli toplanma alanlarına gitmesi gerektiği söyleniyordu.
Biz de çıktık gittik ama duymayanlar evinden çıkmamıştı ve biz de o patlamayı gittiğimiz yerdeki televizyondan canlı yayında izledik ve aynı zamanda yer sallanıyordu. Olay sonrasında kurtarma ekipleri ölen ve kalanların sayımı için evlere girdi. Ben de o sıra evden çıkamayan yakınlarım için üzülüyordum.
+11 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Hayatında sallanmalar yaşayabilirsin .zor bir süreçten geçeceğe benziyorsun sığınmaya korunmaya çalışsanda etkileneceksin .örn pandemi süreci korunsanda etkileniyoruz .elindekileri kaybedebilirsin dikkatli olmalısın .
+12 oy
 
İşte bu yüzden bemce yarışmadaki en çok yorum yapan kazanır stratejisi yanlış. Bilen bilmeyen herkes sırf kazanmak için yalan yanlış yorum yapacak ve insanları yanlış yönlendirecek belki.

O yüzden herkes yorum yapmadın, yorum isteyende ne istediğini iyi bilsin...
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Karga bu yüzden kurallar koydu zaten tekrar oku sayfayı
 
Tam okumadığım doğru ama eleştiriyi sadexe daha iyisi ve hatasızı olsun diye yapıyorum
 
Yorum yapmak benlik değil
+11 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Yorum orda uygun durmadığı için yaptım ve hayır silinmiyor ayrıca rahatsızlık da duymuyorum .ama fikirlerini belirtirken diğer üyeleri de düşünmelisin kendin inanmalısın ki başar .yorum yapamasanda hislerini yazacaksın yine yapamasanda bak tabirlerine ona göre birşeyler yazabilirsin.benzer rüyalara bakıp yorumlayabilirsin .
+12 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Sen bilirsin ama öğrenmekle de bişey kaybetmezsin bende çok iyi bir yorumcu değilim ama başarmak  için ilerlemem gerekiyordu asla bir kuzgun ,Likya ,magdalena gibi yorumcu olamam demiyorum bende onlar gibi olabilirim ama yapamam dersem buralarda bu kadar dolaşmazdım
+13 oy
 
Ben yapamam ama yapmayı başaranlardan istifade edip faydalanırım diye burdayım. Kendi kemdime sagda solda ruya tabiri arayıp yalan yanlış şeyler düşüneceğime burda hemen buluyırum sorumun cevabını
+13 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Şimdi kasnak kimse rüya yorumcusu olamaz zaten, ben rüya yorumcuyum hepsini bilirim diyen de yalan söylüyordur. Psikologlar bile bunu iddia etmez. Bu yüzden beklentin baştan yanlış.

Bu yüzden biz sadece fikir sunuyoruz ki bunu belirtiyoruz zaten. Rüyayı yazan da alacağını alıyor almayacağını almıyor. Bu yüzden rahat ol
+13 oy
 
Dediğim gibi burda hemen hemen tüm rüya tabirlerini bulabiliyorum. Doğruluğu yanlıilığı tartışılır tabi ama hiç yoktan fazla aramak zorunda kalmıyorum. Çokta beklemtim yok zaten de bende objelerden fikir üretecek kapasite yok. Yoksa üretlen her fikire yoruma saygım var. Yorum yapabilenede helal olsun diyorum sadece.
+12 oy
 
Ruyamda da mescit gibi yurt gibi bir yerdeyim. Hafif uyku arasındayım birşey geldi beni kaldırdı gözlerim kapalı ama gözlerimi açmıyorum açarsam geri goturceklermis. Rüyamda subbuhun kuddusun duasını okuyorum devamlı bir şehri gezdiriyor lar karanlık şehir ışıkları var sadece. Devamlı subbuhun duasını okuyorum diyorum bundan sonrası rasulullahi görmek diyorum duayı okuyup görmeyi arzuluyorum ve sonra geri götürüp bırakıyorlar beni.
+12 oy
 
Merhaba. Annem dün gece hayrolsun, geçenlerde ölen eniştesinin mevlüdünü görmüş. Küçük erkek kardeşim şarkı açılmasını istiyormuş, dans etmek istiyormuş. Annem de ona kızmış olur mu öyle diye. Sonra mevlüt biterken bikaç kişi oynamışlar. Annem onları ayıplamış. Sonra annem dışarı bakarken yanında hoca oturan uçan yeşil bir tsbut görmüş havada. Yemyeşilmiş tabut ve kapağı kapalıymış ynai dolu mu boş mu bilmiyoruz. Neye dalalet eder?
+9 oy
Bubilim Rüyakar (4.0k puan)  
Ruyamda gelinlik giymis birini gordum  yuzunu goremedim kuaforden ciktik bende uzerimde mavi elbise vardi uzerine krem ceket giyindim
+9 oy
 
Rüyamı sabah 9 la 10 arası gördüm şöyle şuan oturduğum binanın önünde bir musalla taşı ve üzerinde de bir tabutsuz şekilde yatan bir ölü var ve ben bu insanı ilk defa görüyorum ben ile abim musalla nın başındayız karşılıklı bir şekilde bir de cemaat var arkamızda ölü dakika başı gözlerini açıp bana bakıyor ama yatıyor bu 2 defa falan olduktan sonra ölü birden bire kolunu kaldırıp benim arka tarafımı işaret etti arka mı döndüğümde kimse yoktu buda 2 defa oldu ve uyandım kemden bahsedecek olursam 20 yaşında üniversite öğrencisiyim annem babam abimle yaşıyorum
+6 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Herkese merhaba.
Hala bu site hakkında tereddütü olanlar etmesin. Rüyalarımız çok güzel yorumlanıyor,uzun uzun yorumlar geliyor. Çok saygılı ve kibar davranılıyor. Rüyalarımızı yorumlayan bütün herkese kucak dolusu sevgiler saygılar. Teşekkür ederiz :)
+5 oy
 
Merhaba İki ayak bileğinde yara ödem oluşmuş parmak tan kalın bileklik gibi çevrelenmiş dairesel şekilde çorabı açınca eski patronum elindeki yanan sigarayla patlattı yarayı. Oradan yeşil otlar büyüdü diz kapağının oralarda durdu ve beyaz çiçekler açtı. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bu rüyana yorum yapmıştım
+4 oy
 
Selam hocam,Rüyamda kargaya benzer bir kuş geldiben sokakta ayakta duruyordum,ayakkabının ucundan gagasıyla tık tık etti,ben hemen bakkala girdim bişey vereyim diye oda girdi,hemen orada fıstık gördüm fıstık koydum önüne yeyip yemediğini pek anlayamadım sonra rüya bitti...
Çok teşekkürler.

İlgili rüyalar

+22 oy
9 yorum 596 okuma
+12 oy
4 yorum 456 okuma
+8 oy
2 yorum 205 okuma
+42 oy
25 yorum 3.8k okuma
+5 oy
6 yorum 229 okuma
Hicaz 28 Temmuz 2021 Analiz kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+19 oy
5 yorum 665 okuma
Karga 27 Mart 2019 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+17 oy
2 yorum 146 okuma
+7 oy
4 yorum 1.1k okuma
sonsuz 28 Mart 2019 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 184 okuma
Karga 10 Haziran 2021 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

421 Aktif
0 Üye ve 421 misafir
Bugün : 21188
Dün : 23857
Toplam : 48079494
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...