Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
4.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Sogan
Rüyada sogan görmek haram malla ve bir rivayete göre de kötü sözle tabir olunur. Rüyayi gören iyi bir kisi ise, rüyasi hayirla, degilse haram mal topladigina isarettir. Pismis sogan yedigini gören, eninde sonunda tövbekar olur.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
kötü haberlerdir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

81 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Cafer Sadik (RA) diyor ki: Sogan yemek rüyasi üç sekilde yorumlanir: haram mal, dedikodu, pismanlik. Ebu Said el Vaiz e göre ; sogani rüyada görenler için tabirde çesitli yorumlar vardir. Bir rivayete göre gizli esyaya, baska bir rivayete göre çirkin bir ise delalet eder. Sogan soymak büyüklere yaltaklanmaktir. Bazilari dediler ki: Sogan ve sarimsak kabuklari, yaltaklanarak para istemege delalet eder. Taze sogan fenalikla taninmis bir kisiye isaret oldugundan elinde taze sogan oldugunu gören, fenalik yaparak herkesin diline düsecek harekette bulunur. Bir baska rivayete görede: Rüyada sogan yemek, serre isarettir. Sogan yedigini gören kimse hasta ise, vefat eder. Yesil sogan, mesakkatle kazanca, çok sogan, hüzün ve ayrilikla beraber saglamliga isarettir. Rüyada kötü kokulu sebzeleri yedigini gören kimsenin gizli olan seylerinin asikareye çikmasi ve ev halki tarafindan ona ariz olan bugza isarettir.Kötü kokulu sebzelerden soyulup çikarilan kabuklan, zarara isarettir. Hasta kimse rüyasinda az miktarda sogan yese ölür, çok yese hastaliktan iyilesir. Sogani rüyada görüp yememek, hayra; yemek, serre isarettir. Rüyasinda sogan soydugunu gören kimse birisine yaltaklik eder. Sogan maldir. Yolcu için sogan yolculukta sihhat ve selamette olmasidir.
Ba - De Rüyakar (5.5k puan)  
benim rüyamı kimse tabir etmiyor.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Soğan
Soğanı sadece görmek hayra, yemek ise şerre, gizli şeylerin açığa çıkmasına, Soğan mala, yeşil soğan meşakkatle kazanılan mala, Hastanın az soğan yemesi vefatına, çok yemesi iyileşmesine, Soğan soymak birine yaltaklık etmeye, Yolcunun soğan görmesi sıhhaat ve esenliğe, Sağanı köküyle birlikte çıkarmak akrabalardan gelecek sıkıntıya, Çok soğan, Sağlıklı olmakla birlikte hüzne ve ayrılığa delalet eder.
Rüyada soğan görmek , kaygı ve tasa ile yorumlanır.
Rüyada soğan gören kişi için kaygı verici ve üzüntülü bir durum var demektir.
Her alanda çok başarılı olduğunuz için insanların sizi kıskanmasına neden olabilirsiniz.
Soğan rüyaları üzüntü, sıkıntı, acı söz, hileli iş olarak yorumlanır.
Her alanda çok başarılı olduğunuz için insanların kıskançlıklarıyla karşılaşabilirsiniz.Rüyada soğan görmek; kötü sözlere, üzüntüye ve haram mala, soğan yemek; kendi menfaatin için bir başkasını zarara uğratacağınıza, ağzının soğan koktuğunu görmek; kötü bir söz söyleyeceğine, soğan almak; ikiyüzlü dedikoducu bir misafire işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada soğan yemek, şerre işarettir. Soğan yediğini gören kimse hasta ise, vefat eder. Yeşil soğan, meşakkatle kazanca, çok soğan, hüzün ve ayrılıkla beraber sağlamlığa işarettir. Rüyada kötü kokulu sebzeleri yediğini gören kimsenin gizli olan şeylerinin aşikareye çıkması ve ev halkı tarafından ona arz olan buğza işarettir.Kötü kokulu sebzelerden soyulup çıkarılan kabukları, zarara işarettir.Hasta kimse rüyasında az miktarda soğan yese ölür, çok yese hastalıktan iyileşir. Soğanı rüyada görüp yememek hayra, yemek ise şerre işarettir.Rüyasında soğan soyduğunu gören kimse birisine yaltaklık eder. Soğan maldır. Yolcu için soğan yolculukta sıhhat ve selamette olmasıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada soğan görülmesi; haram mala ve bir rivayete göre de kötü söze işaret eder. Rüyanızda pişmiş bir soğan yediğinizi görmeniz; eninde ve sonunda sizin günahlarınıza tövbe edeceğinize işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Soğan Görmek
Rüyada kuru soğan görmek, gözyaşı, elem ve keder olarak tabir edilir. Rüya sahibi zorluk içine düşecek, acı haber alacak, kendine büyük bir endişe ve huzursuzluk verecek sözler işitecek demektir.
Rüyasında kuru soğan gören kişi, ekmeğini taştan çıkaracak kadar güçlü kişidir, rahatı ve kazancı da yerindedir. Bu nedenle de seveninden çok sevmeyeni vardır. Rüya sahibinin çevresi ve hayatı kalkınmasına mani olmak isteyen kem gözlü ve kötü kişilerle kuşatılmıştır. Bu kişiler iyi niyetler taşımadıkları için rüya sahibinin tam tersi şekilde düşünüp, kendisine karşı gelip yaptıklarına mani olmak isteyen kişiler olarak tasvir edilirler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Soğan Satın Almak
Kötü sözler işitmeye, haksızlığa ve hakarete uğramaya bu nedenle de çok üzülmeye delalet eder. Rüya sahibi için ayrıca acı haber almak şeklinde de değerlendirilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Soğan Toplamak
Rüya sahibinin cefakâr olduğuna, çektiği cefaya rağmen şikâyet etmediğine, dert yanmadığına ve kimseye tek kelime etmediğine işaret eder. Rüya sahibi kendisine acı veren olayları da sözleri de içinde biriktiriyor demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Ekmek
Rüya sahibinin yaptığı kötü bir işi gizlemeye ve ört bas etmeye çalıştığına işaret eder. Rüya sahibi Allah katından günahkâr sayılacağı bir iş yapmış, bunu kimsenin bilmesini istemiyor diye ifade edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Doğradığını Görmek
Rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı yaşamak olarak değerlendirilir. Rüyada soğan doğradığını gören kişinin hayallerinin yıkılmasına ve kendisine dert olmasına neden olacak olaylar yaşamasına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Soğan Soymak
Rüyada kuru soğan soymak, nerede kendine bir kuruş çıkar ve fayda var, o kapıya gidip insanlara dalkavukluk eden kişiye delalet eder. Bu kişi hep kendi menfaatleri doğrultusunda hareket eder diye açıklanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Soğan Yemek
Çektiği tüm sıkıntıları içine atan kişileri temsil ettiği gibi, aile içindeki olumsuz durumları kimseye belli etmemek uğruna kişinin büyük gayret içinde olduğunu da gösterir. Kuru soğan yediğini gören kişiler hayata karşı her zaman dirayetli ve güçlü olurlar. Soğukkanlılığı kaybetmemek, olumsuzlukları lehine çevirmek anlamına da gelen rüya, çok güçlü ve kariyeri sağlam olan evlatlar yetiştirmek, zorluklar karşısında pes etmeyen karakterde örnek bir ebeveyn olmak manasındadır. Rızkını taştan çıkaran, kendine güveni tam olan rüya sahibinin işlerini kimseye emanet etmeyeceğini, her zaman alnı açık şekilde yaşayacağını bildirir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SOĞAN GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada soğan görmek iyiye, soğan yemek kötüye delalet eder. Rüyada yeşil ve taze soğan görmek, zorlukla kazanılan meşakkatli mal anlamındadır. Kuru soğan dünya malına, taze soğan alın teri ile kazanılan dünya malına işaret eder. Soğan yemek bilinmesi istenmeyen ve hiç kimseye söylememiş olan şeylerin ayyuka çıkması anlamına gelir. Soğan soymak, sahte olarak şirinlik yapmaya işaret ederken, hasta kişi için şifa bulmaya işaret eder. Soğanı köküyle görmek aile içinde sıkıntı anlamına gelir. Birçok soğanı bir arada görmek hem iyi olana hem de kötü olana işaret eder. Çok soğan görmek sağlık sorunlarından uzak olmak anlamına geldiği gibi aynı zamanda sıkıntı, zorluk ve keder anlamına gelir. Rüyada soğan gören kişi çevresindekiler tarafından çekilmiyor ve istenmiyor demektir.
Rüyada soğan görmek, kaygı ve tasa ile de yorumlanır. Yine rüyada soğan gören kişi için kaygı verici ve üzüntülü bir durum var demektir. Her alanda çok başarılı olduğunuz için insanların sizi kıskanmasına neden olabilirsiniz.
Rüyada soğan yemek, şerre işarettir. Soğan yediğini gören kimse hasta ise, vefat eder. Yeşil soğan, meşakkatle kazanca, çok soğan, hüzün ve ayrılıkla beraber sağlamlığa işarettir. Soğanı rüyada görüp yememek hayra, yemek ise şerre işarettir. Rüyasında soğan soyduğunu gören kimse birisine yaltaklık eder. Soğan maldır. Yolcu için soğan yolculukta sıhhat ve selamette olmasıdır.
Rüyada soğan görülmesi; haram mala ve bir rivayete göre de kötü söze işaret eder. Rüyanızda pişmiş bir soğan yediğinizi görmeniz; eninde ve sonunda sizin günahlarınıza tövbe edeceğinize işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YEŞİL SOĞAN GÖRMEK
Rüyada yeşil soğan görmek, çok çalışmaya, zorluk çekmeye, alın teri dökmeye, hayatın ağırlığını yük edinmeye ve bu şekilde geçimini sağlamaya işaret eder. Rüya sahibinin çetin bir hayat geçireceği, sahip olduklarını da zarla zorla ve bin bir güçlükle elde edeceği anlamına gelir. Rahat yaşama ancak onun bedelini fazlasıyla ödeyerek kavuşmaya rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YEŞİL SOĞAN TARLASI GÖRMEK
Rüyada yeşil soğan tarlası görmek, uğursuzluktur. Rüya sahibinin sevdikleri ile arasının açılacağı, birbirlerine karşı seslerin yükseleceği ve yumrukların kalkacağı anlamına gelir. İlişkileri noktalamaya, dostlarla düşman olmaya ve insanlarla iyi geçimin bozulmasına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SOĞAN TARLASI GÖRMEK
Birçok projenin gerçekleştirileceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve ünlü bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde iş dünyasında birkaç adım öne çıkılacağına alamettir. Rüyada soğan tarlası satın almak, uzun zamandan beri hayali kurulan bir mevkiye ulaşılacağı, akıllıca adımlar atılacağı, rakiplerin üzüleceği bir karar verileceği, işle ilgili olarak uzun bir seyahate çıkılacağı ve yeni bir işbirliğe gidileceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SOĞAN KABUĞU GÖRMEK
Rüyada soğan kabuğu görmek, bilgi birikiminizi ve bu bilgiyi biriktirmek, saklamak ve geri çağırmak için doğuştan gelen yeteneğinizi temsil eder. Daha fazla ve daha fazlasını öğrenmek istemeniz, yaşamdaki kendi yerinizi ve gerçek çağrınızın veya kaderinizin ne olduğunu sorgulamanızı da sağlayabilir. Rüyada soğan kabuğu görmek, eşiniz veya sevgilinizle zor, sıkıntılı bir dönemden geçmeyi öngörür.
Rüyada soğan kabuğu görmek. Özellikle, bu işaret, diğer tarafın bir şekilde sadık kalmadığını, muhtemelen sizi aldattığını veya nihai olarak tüm ilişkiyi tehlikeye atacak bir eylemde bulunduğunu ileri sürmektedir. Rüyada soğan kabuğu görmek, size yakın olan bir kişinin size ihanet etmesinden veya size uygun olmayan bir şekilde davranmasından sonra yaşayabileceğiniz ıstırabı da temsil edebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SOĞAN YEDİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada soğan yemek, rüya sahibinin iyi niyetini geri plana atarak, sadece kendisini düşünüp bazı işler yapacağına işaret eder. Kişi, huy değiştirecek ve art niyetli kimselerle hareket ederek, hak yiyerek kazanç elde edecek, yanlış yollara sapacak ve dinden ayrılacak demektir. Rüyada soğan yemek, bencil, sadece kendi çıkarı ve kendi mutluluğu için çalışan, gerisi üzülür mü, kırılır mı, ağlar mı diye düşünmeyecek kadar katı kalpli birinin varlığı ile açıklanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SOĞAN EKTİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada soğan ektiğini görmek, rızkın verimli olmasına, uzun bir bekleyişin sonunda hasret duyduğu iyiliğe, yardım alarak gözlediği şerefe, kaybettikten sonra özlediği zafere anlamı taşır. Bunun yanında soğan ektiğini görmek, zahmet çekerek ümit ettiği müjdeye, ümitsizlikten sonra hak edilen saygınlığa, cefa ile birlikte düşlediği mülke, sıkıntıya düşerek ümit ettiği kazanca, çektiği zorlukların meyvesini alarak kazandığı yüksek mertebeye, meşakkatle birlikte ulaştığı iyi bir geleceğe anlamı taşır
Başka bir deyişle: kaybettikten sonra ümit ettiği toplu mala, sıkıntı sonrasında istediği rahata, yardım alarak ümit ettiği servete, zorlukla umduğu mutluluğa, yakın zamanda öğrenilecek memnun edici değişimlere, zorlukla düşlediği saygınlığa tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ARPACIK SOĞAN GÖRMEK
Rüyada arpacık soğanı görmek bazı tabircilere göre zenginliğe, rızka, sürür ve feraha delalet eder. İkincisi bazı rüya yorumcularına göre de düşmana galip gelmeye ve zenginliğe delalettir. Olumsuz olarak eldeki malın zayi olacağına veya devlet adamlarının eline geçeceğine delâlet eder. Bazı rüya tabirlerinde ise giderin çokluğuna, kazancın azlığına yorumlanır. Ünlü rüya yorumcusu Necibüddin Semerkandi görülen rüya bir başkanlık makamına oturacağınıza şeklinde yorulur. Bazı rüya yorumcuları görülen rüya için bütün işlerinizde koruma göreceğinize ve ömrünüzün uzun olacağına işarettir. Bir kimsenin rüyasında arpacık soğanı yediğini görmesi; o kimsenin rızkının artacağına ve bir başka yoruma göre de yapılan herhangi bir dedikodunun dinlenileceği ile yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SOĞAN SARIMSAK GÖRMEK
Bozulan insan ilişkilerinin aile büyükleri ve tanıdıkların araya girmesi ile tatlıya bağlanacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, bu birlikteliğin evlilikle bağlanacağına, kısa süre içinde nur topun gibi evlada sahip olunacağına ve yaşanan kötü ve tatsız olayların geçmişte kalacağına rivayet edilir. Rüyada sarımsak soğan yemek, üzerinde bir türlü anlaşma sağlanamamış bir konu için işbirliği yapılarak ve bir orta yol bulunarak çözüm sunulacağına, bu sayede yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, yeni bir işle ilgili olarak bazı adımlar atılacağına ya da askıya alınmış olan bir projeye kaldığı yerden devam edileceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Satmak
Hatırı sayılır bir kişiden gelecek bir yardım sayesinde çalışmaların günden güne daha iyi bir hal alacağı, alınacak olan yeni bir hane sayesinde sıkıntılı zamanların geride kalacağı, yapılan hataların telafi edileceği, eğitimle ilgili olarak yeni bir karar verileceği, sağlık sorunları ile boğuşan bir akrabadan güzel haberler alınacağı ve zararlı bir alışkanlıktan uzaklaştırılacağı anlamına gelir. Rüyada soğan almak, yakın bir akrabadan ya da kardeşlerden alınacak büyük bir destekle birlikte girilecek bir işte haneye yüklü miktarda para gireceğine ve yeni bir iş kapısının açılacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Pişirdiğini Görmek
İçine girdiği sosyal ortam ve yeni edindiği arkadaşlar yüzünden Allah yolundan uzaklaşan ve kötü alışkanlıklar edinen bir kişinin, rüya sahibinin girişimleri ve emekleri sayesinde Allah yoluna döndürüleceğine, bu sayede kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine yorumlanır. Rüyada soğan pişiren birini görmek, sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına ve daha huzurlu ve mutlu olunacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Kesmek
Sorunların ve sıkıntıların el birliği ile aşılacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına tabir edilir. Rüyada soğan kesip yemek, yaşanan tatsızlıklar yüzünden bozulan moralin, sevilen ve uzun zamandan beri uzak olunan bir kişi ile görüşülmesi sayesinde yerine geleceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına ve elde edilen paranın yatırım için kullanılacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Zarı Görmek
Aile hayatı içinde bazı tartışmalar yaşamaya, bu tartışmalardan ötürü sevilen kişilerle ters düşmeye, gereksiz bir işe girip kazancı boşa harcamaya, iş hayatında zarar etmeye, yakın bir arkadaşla ters düşmeye, sıkıntılı bir durumdan ötürü moral ve motivasyon kaybı yaşamaya işaret eder. Rüyada soğan zarı yemek, bir dedikodudan ötürü iş dünyasında istenmeyen bir duruma düşüleceği, haksız yere yalnız kalınacağı, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağı, devam eden bir birliktelikte tatsız durumların yaşanacağı ve hiç beklenmeyen bir yerden darbe yeneceği şeklinde yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çürük Kuru Soğan Görmek
Can sıkıntısına sebep olacak bir olay yaşanacaktır. Kişinin, kendisine çok güvendiği bir kişi ile yaptığı işte büyük sorunlarla muhatap olacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, rakipleri ile bazı tartışmalar yaşayacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına ve iş hayatına uzunca bir süre ara verip insanlardan uzak duracağına delalettir. Rüyada yarım kuru soğan görmek, iş hayatında sürekli sorunlarla boğuşulacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Çalmak
Rüya sahibini, kısa süre önce kötü bir duruma düşürmüş bir kişinin, işleri ve ailesi ile ilgili büyük sorunlar yaşayacağı, büyük bir sıkıntıyla uğraşmak zorunda kalacağı, daha sonra uzun uğraşlar sonucunda yaptığı işte zorluklar yaşayacağı ve sonunda yaptıklarından ötürü pişman olacağı anlamına gelir. Rüyada taze soğan çalmak, bazı üzücü olaylar yaşayan kişinin, kendisini üzgün hissedeceği ve moralini bir türlü düzeltemeyeceği bir dönem geçireceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve ruhsal ve parasal açıdan büyük bir zarara uğranacağına rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Soymak
Rüyada soğan soymak maskaralığa ve zoraki şirinliğe işaret eder. Rüyasında soğan soyan kişi, menfaati için birine, zoraki şekilde, hiç öyle hissetmediği ve öyle düşünmediği halde yoldaşlık edecek ve onun yolundan gidecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Görmek
Rüyada soğan görmek, rüya tabircilerine göre son derece olumlu yorumlanmaktadır. Kişinin yakın zamanda hayırlı haberler alacağına, iş hayatında kar elde edeceğine, rahat ve huzur dolu bir yaşama kavuşacağına rivayet eder. Aynı zamanda rüyada soğan görmek, kişinin uzun zamandır görüşmediği biriyle tekrardan görüşeceğine, huzur dolu bir evlilik hayatın geçireceğine de yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Elinde Kuru Soğan Görmek
Rüya sahibinin rüyasında başkasının elinde kuru soğan görmesi kişinin, iş hayatında veya gündelik yaşantısında sıkıntılarının sona ereceğine, ailesine yeteri kadar zaman ayırması gerekeceği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Soğan Görmek
Rüya sahibinin rüyasında beyaz soğan görmesi kişinin iş hayatında veya eğitim hayatında başarıdan başarıya koşacağına, ailesi ile arasının daima iyi olacağına manasına gelir. Rüyada beyaz soğan görmek, aynı zamanda sahip olunan aşk hayatının uzun süreceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Soğan Görmek
Rüya sahibinin rüyasında mor soğan görmesi, iyilik, mutluluk, huzur ve kazanılacak olan helal paraya delalet eder. Rüyada mor soğan görmek, kişinin alacağı bir haber sonucu yolculuğa çıkacağı anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Soğan Görmek
Rüyasında yeşil soğan gören kişinin yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bol sevap kazanacağına yorumlanır. Rüyada yeşil soğan görmek, rüya sahibinin çevresindeki kötü insanları kendisinden uzaklaştırması gerekeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Soğan Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada kırmızı soğan görmek, kişinin uzun bir seyahate çıkması gerekeceğine, yorucu iş hayatına son vermesi gerekeceğine rivayet eder. Kimi rüya yorumcularına göre ise rüyada kırmızı soğan görmek, sahip olunan şeylerin kıymetinin bilinmesi gerekeceği manasına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Soyduğunu Görmek
Rüyasında soğan soyduğunu gören kişinin, mutlu olmadığı halde çevrenizdeki insanlara sahte gülücükler saçtığına delalet eder.

Rüyada soğan görmek, rüya sahibinin hayatında bir çok insan sağlığını etkileyen madde kullanmasına rağmen sağlığının yerinde olacağı demektir. Kişinin aynı zamanda maddi sıkıntı çekeceği anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Yemek
Rüyada soğan yediğini gören kişinin sırlarının ifşa edileceğine, rüya sahibine ait olan bu sırın insanların ağzına sakız olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Doğramak
Rüyada soğan doğradığını gören rüya sahibi, büyük bir işe atılım yapacağına, bu atılımı sayesinde mal mülk sahibi olacağına, bol kazançlar sağlayacağına işaret eder.  Aynı zamanda, hayırlı bir kısmetle dünya evine gireceğine ve rahat bir yaşam süreceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Satmak
Rüyasında soğan sattığını gören kişi, çevresinde hatırı sayılan bir kişiden yardım alacağına, bu kişinin desteğiyle birlikte sorunların çözüleceğine, sıkıntılı günlerin geride kalacağına ve huzura ereceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çürük Soğan Görmek
Rüyada gördüğünüz çürük soğan, kötü bir olay yaşayacağınıza yorulur. Rüya sahibini zorlu ve sıkıntılı bir dönemin beklediğine, kişi maddi ve manevi anlamda kendini korumak için mücadele vereceğine, bu dönemde sevdiği insanlardan ihanet göreceğine böylece büyük bir hüsrana uğrayacağına rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Pişirmek
Rüyasında soğan pişirdiğini gören kişi, arkadaş ortalarının yüzünden Allah yolunu terk eden kişinin tekrardan Allah yoluna döneceğine, bütün kötü alışkanlıklarını, arkadaşlarını bırakarak kendini toparlamaya çalışacağına delalet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Satın Almak
Rüyasında soğan satın aldığını gören rüya sahibinin, yapmadığı ve bilmediği bir olaydan sorumlu tutulacağına, haksızlığa uğrayacağına ve çok üzüleceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Toplamak
Rüyasında soğan toplamak, biri tarafından saldırıya uğrayacağına, fakat kalbinin güzel ve temiz olduğundan saldırgana kıyamayıp affedeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Doğrarken Elini Kestiğini Görmek
Rüyasında soğan doğrarken elini kestiğini gören kişinin, zor günler geçireceği, yaşadığı olaylar doğrultusunda hayattan soğudu ve ölmek istediğini dile getireceği rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiğ Soğan Görmek
Rüya tabircilerine göre rüyasında çiğ soğan gören kişinin, yaşadığı zor ve sıkıntılı günlere rağmen pes etmeyeceğine, kendi hayatını kendisi kuracağına, çok çalışıp dünyaca ünlü bir şirkette makam sahibi olacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada  Közlenmiş Soğan Görmek
Rüyasında közlenmiş soğan gören kişinin, zor durumda olan bir tanıdığına yardım edeceğine, fakat bu tanıdığının yüzsüz bir insan olduğuna kişiden sürekli para isteyeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Dolması Yaptığını Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında kuru soğan dolması yaptığını gören kişinin, yaşadığı her şeyi içine atıp yaşamaktan bıktığına ve bir gün patlayacağına, duyanların kalbinin kırılacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarladan Soğan Toplamak
Rüyasında tarladan soğan toplayan kişinin, sürekli bir çalışma içerisinde giden hayatından birazda olsa uzaklaşacağına, mutlu ve huzurlu bir dönem geçireceği anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine Soğan Vermek
Rüyasında birine soğan verdiğini gören kişinin, sonucunu düşünmeden yaptığı hataların sorumlusu değilmiş gibi davranacağına, ailesiyle arasının bozulacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çöpe Soğan Atmak
Rüyasında çöpe soğan attığını gören rüya sahibinin, başında bir çok derdin olduğuna, kendisine fayda sağlamayacak insanlarla ilişkisini keseceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Yediğini ve Kustuğunu Görmek
Rüyasında soğan yediğini ve kustuğunu gören kişinin, yakın çevresinden hasta olan dostlarının veya tanıdığı birinin iyileşeceğine, rüya sahibinin yaptığı hataları tekrar yapmamak için çaba gösterdiğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Acı Soğan Yemek
Rüyasında acı soğan yediğini gören kişinin, annesiyle ve babasıyla büyük sorunlar yaşayacağına ve onlarla bir araya gelmeyeceğine, onlardan helallik alamayacağına, bu yüzden de işlerinin ters gideceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tatlı Soğan Yemek
Rüyasında tatlı soğan yediğini gören kişinin, çektiği sıkıntıların biteceğine, sonunda feraha erişebileceği umuduyla isyan etmeyeceğine, fazla bir miktar para kazanmamasına rağmen elindekiyle yetinmeyi bileceğine, şans oyunlarından büyük miktarda para kazanacağı rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Filizlenmiş Soğan Görmek
Rüyasında soğan gören kişinin, yaşadığı zorlukları imtihan gibi göreceğine, ahiret hayatında büyük bir ödül alacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çuvalla Soğan Görmek
Rüyasında Çuvalla Soğan gören kişinin, kötü yola gireceği, kendine yakışmayacak gizli saklı işler yapacağı, işlediği günahlardan pişmanlık duymayacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Ticareti Yaptığını Görmek
Rüyasında soğan ticareti yaptığını gören kişinin, zengin olma umuduyla bulunduğu hayattan kurtulmak için çok çalışacağına, sonunda huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına fakat çok yıpranacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Çorbası Yaptığını Görmek
Rüyasında kuru soğan çorbası yaptığını gören kişinin, ailesiyle mutlu ve huzurlu bir hayat geçireceğine, fakat rüya sahibinin ve ailesinin maddi sıkıntıları olduğu, kişinin ailesinin daha rahat bir hayat sürmesi için çok çalışıp büyük miktarda paralar kazanacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soğan Görmenin Psikolojik Yorumu
Rüya sahibinin, aşk hayatında çok kırılgan bir yapıya sahip olduğu için ruh eşini bulamadığı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil ve taze soğan görmek, zorlukla kazanılan meşekatli mal anlamındadır. Rüyada soğan görüp onu yememek ise hayra işarettir. Rüyada soğan görmek hayra, yemek ise şerre, gizli şeylerin ortaya çıkmasına işarettir. Soğan mala, yeşil soğan meşakkatli kazanılan mala, soğan soymak birine yaltaklık etmeye, yolcunun soğan görmesi sıhhate ve sağlığa, soğanı
köküyle birlikte çıkarmak akrabalardan gelecek sıkıntıya, çok soğan sağlıklı olmakla birlikte hüzne ve ayrılığa delalet eder.
Yolcu ve seferde olan bir kimsenin rüyada soğan görmesi, sıhhat ve selamette bulunmasına işaret eder. Rüyada soğan yediğini görmek, şerre delâlet eder. Hastanın soğan yediğini görmesi, hastalıktan şifa bulmasına delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Soğanı sadece görmek hayra, Soğan mala, yeşil soğan meşakkatle kazanılan mala, Hasta birinin rüyada çok yemesi iyileşmesine, Soğan soymak birine yaltaklık etmeye, Yolcunun soğan görmesi sıhhaat ve esenliğe, Soğanı köküyle birlikte çıkarmak akrabalardan gelecek sıkıntıya, Çok soğan, sağlıklı olmakla birlikte hüzne ve ayrılığa delalet eder.
Rüyada soğan görmek, kaygı ve tasa ile de yorumlanır. Yine rüyada soğan gören kişi için kaygı verici ve üzüntülü bir durum var demektir. Her alanda çok başarılı olduğunuz için insanların sizi kıskanmasına neden olabilirsiniz. Soğan rüyaları üzüntü, sıkıntı, acı söz, hileli iş olarak ta yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada soğan soğan almak; ikiyüzlü dedikoducu bir misafire işarettir. Rüyada Soğan görmek; kötü sözlere, üzüntüye ve haram mala, soğan yemek; kendi menfaatin için bir başkasını zarara uğratacağınıza, ağzının soğan koktuğunu görmek; kötü bir söz söyleyeceğine, soğan almak; ikiyüzlü dedikoducu bir misafire işarettir.
Rüyada soğan görmek haram malla ve bir rivayete göre de kötü sözle tabir olunur. Rüyayı gören iyi bir kişi ise, uykusu hayırla, değilse haram mal topladığına işarettir. Pişmiş soğan yediğini gören, eninde sonunda tövbekar olur. Soğan yemek uykusu üç şekilde yorumlanır: haram mal, dedikodu, pişmanlıktır. Soğanı rüyada görenler için tabire çeşitli yorumlar vardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir rivayete göre gizli eşyaya, başka bir rivayete göre çirkin bir ise delalet eder. Soğan soymak büyüklere yaltaklanmaktır. Bazıları dediler ki: Soğan ve sarımsak kabukları, yaltaklanarak para istemeğe delalet eder. Taze soğan fenalıkla tanınmış bir kişiye işaret olduğundan elinde taze soğan olduğunu gören, kötülük yaparak herkesin diline düşecek harekette olur. Bir başka rivayete görede: Rüyada soğan yemek, şerre işarettir. Soğan yediğini gören kimse hasta ise, vefat eder. Yeşil soğan, meşakkatli kazanca, çok soğan, hüzün ve ayrılıkla birlikte sağlığa işarettir.
Rüyada kötü kokulu sebzeleri yediğini gören kimsenin gizli olan şeylerinin asi kareye çıkması ve ev halkı tarafından ona zayıf olan buza işarettir. Kötü kokulu sebzelerden soyulup çıkarılan kabukla, zarara işarettir. Hasta kimse rüyasında az miktarda soğan yerse ölür, çok yese hastalıktan iyileşir. Soğanı rüyada görüp yememek, hayra; yemek, şerre işarettir.
Rüyasında soğan soyduğunu gören kimse birine yaltaklık eder. Soğan maldır. Yolcu için soğan seferde sıhhat ve selamette olmasıdır. Rüyada soğan görmek; kötü sözlere, üzüntüye ve haram mala, soğan yemek; kendi menfaatin için bir başkasını zarara uğratacağınıza, ağzının soğan koktuğunu görmek; kötü bir söz söyleyeceğine, soğan almak; ikiyüzlü dedikoducu bir misafire işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çürümüş Kuru Soğan Görmek
Üzüntü duyulan durumlarda yavaş yavaş sona gelindiğini bildirse de, henüz rahatlamak için çok erken olduğunu ve kişinin rehavete kapılmasının iyi olmayacağını öğütler. Maddi sıkıntı çekenlerin ellerine geçen parayı çok dikkatli kullanmaları gerektiğini, ele geçen şansın ilerleyen zamanlarda tekrarlanmayacağını, bu nedenle fırsatları iyi değerlendirmenin doğru olacağını da ifade eder. Çürümüş kuru soğan orta yaş üzerindeki erkekler için evlatlarıyla aralarında çıkacak bazı sorunları da gösterir. Kişinin güç kaybetmesine ve itibarının zedeleneceği durumlar içine gireceğini, bu durumun ailesindeki yerini de sarsacağını ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Soğan Doğrarken Elini Kesmek
Kan görülürse, çok zor günler geçirileceğini ve kişinin yaşama hevesinin zarar göreceğini, kendisini dibe batmış, umutsuz bir halde bulacağını, kimselere kalbini açmayacağı gibi, yardım da kabul etmeyeceğini ifade eder. Kan görülmeyen rüyada ise, aşırı gururlu olmanın kişiye kazandıracaklarının kaybedeceklerinden daha az olacağını, zor zamanlarda boş bir gurur yerine, insanların yardımlarını kabul etmenin daha akıllıca olacağını ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiğ Kuru Soğan Yemek
Rızkını kabul eden, kaderine karşı gelmeyen, her zaman inancına uygun yaşayan kişilerin yoksul olsalar dahi şükrederek yaşayacaklarını, çok küçük mutluluklarda bile yaşama heveslerini artıracaklarını, çocuklarını da kendileri gibi yetiştireceklerini ifade eder. Zor bir hayattan gelen rüya sahibinin elde ettiği her şeyin değerini bileceğini, asla daha fazlasında gözü olmayacağını delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pişmiş Kuru Soğan Görmek
Güçlenen düşmanların olduğunu bildirir. Rüya sahibinin çevresi kendisini seven insanlar olduğu gibi, sevmeyenlerle de doludur ve pek çok ortamda dedikodusu yapılmaktadır. Özellikle eve gelen, aileye yakın olan ve güvenilen birinin, aslında kişinin mutluluğunda gözü olan, art niyetli biri olduğunu bildirir. Olacak bir işin engelleneceğini, kişinin düşmanlarından göreceği zararın uzun zamanlar unutulamayacak kadar keder vereceğini ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Közlenmiş Kuru Soğan Görmek
Kişiye iyilik yapıp sonradan başına kalkacak olan bir akrabayı işaret eder. Güven duygusunun zedeleneceği bu dönemde kişinin bir türlü yaşadıklarını kabullenemeyeceğini ve sürekli gözyaşı dökeceğini de ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Soğan Dolması Yapmak
Her şeyi sürekli içine atan kişinin daha fazla dayanamayıp ortalığı kasıp kavuracak, duyan insanların kalbini kıracak sözler sarf edeceğini, bugüne kadar biriktirdiği tüm öfkesini, kinini kusacağını tabir eder. Psikolojik olarak dengesini kaybeden kişinin bir müddet kendini toparlayamayacağını, aldığı darbelerin sonuçlarının ağır olması yüzünden iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağını bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarlada Kuru Soğan Toplamak
Hastalık veya hafif rahatsızlık yaşamak, bir müddet yaşanılan şehirden uzaklaşmak manasına gelir. Temiz hava almak, ruhsal açıdan iyi hissetmek isteyen rüya sahibinin, hayata ara vererek yalnız kalmak isteyeceğini ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Soğan Tartmak
İyiyi, kötüyü ayırt edecek konuma gelmek ve yaşanılan sorunlardan sonra daha erken olgunlaşmak anlamına geldiği gibi, aile üyelerinden birinin yaşadığı bir hastalık nedeniyle omuzlara binecek ağır yükün altında ezilmek demektir. Kişiyi bekleyen günlerin çetin geçeceğini, daha fazla emek verileceğini ve sabrederek başarıya ulaşılacağını da haber verir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinden Kuru Soğan İstemek
Yanlış insanlara güvenmek, beklenmedik insanlar tarafından hakarete uğramak, acı sözler yüzünden gece gündüz gözyaşı dökmek demektir. Rüya sahibinin yaşadığı bu olumsuzluklar sonrasında hırslanacağını ve kendisini üzen herkesten intikam almak isteyeceğini, bu dönem içinde düşmanlarının sayısını artıracağını tabir eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine Kuru Soğan Vermek
Haksızlık yapmak, kişiyi seven birini üzmek, eşini aldatmak demektir. Hayra yorulmaz ve tamamen rüya sahibinin yaptığı hatalardan kaynaklanan acıya ve üzüntüye işaret eder. Düşünmeden, ani alınan kararların sonucunun iyi olmayacağını, taktik savaşlarını kaybedecek olan kişinin iş yaşantısını da bozacak hareketlerde bulunacağını bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çöpe Kuru Soğan Atmak
Çözülmeyen bir sorunu kökten kesip atmak, anlaşmalardan caymak, kendine zararı olduğuna inanılan insanlarla iletişimi bitirmek demek olduğu gibi, özel hayatta daha vurdumduymaz olunacağını, her şeyi kafaya takmak yerine daha farklı uğraşlara yönelerek moral bulunacağını bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Soğan Yiyip Kusmak
Üzüntülerin, kötü günlerin gelip geçici olduğunu ve hastalıkların sona ereceğini bildirir. Karamsar ruh halinden kurtulacak olan rüya sahibinin kendi hayatı için en doğrusunu yapacağını, eski hatalarını tekrarlamayacağı gibi, kendisini üzen insanları da kısa sürede hayatından çıkaracağını tabir eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Acı Kuru Soğan Yemek
Kötü söz duymak, anne veya babadan helallik alamamak, bedduaya maruz kalmak demektir ve kişinin pek çok işinin aksilikler yüzünden kötüye gideceğini, üzerindeki nazarın, uğursuzluğun etkisiyle giderek daha da moralsiz hale geleceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tatlı Kuru Soğan Yemek
Kadere inanan rüya sahibinin, çektiği cefaların sonucunda güzel günler göreceğini, Allah’a isyan etmediği gibi, kazancına da şükrettiğini ifade eder. Azla yaşayan ama mutsuz olmayan kimselerin asla yoksulluktan şikayet etmediklerini, başlarına gelen sorunlarda daha kötü durumda olanları düşünerek hallerinden sızlanmadıklarını ifade eder. İyi kalpliliğe, şefkatli bir yüreğe, her canlıya yardım etmeye çalışmaya da yorumlanan rüya, pek çok sevap işlendiğini, kişinin aldığı dualarla büyük belalardan sıkıntılardan korunduğunu ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Filizlenmiş Kuru Soğan Görmek
Bu dünyada çekilen her zorluğun kişinin ahiret hayatında büyük bir ödüle neden olacağını, asla doğruluktan ayrılmaması gerektiğini ifade eder. Zor günlerin biraz daha süreceğini ancak tüm kara bulutların ilerleyen zamanlarda dağılacağını da işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çuvalla Kuru Soğan Görmek
Çok fazla gizli saklı işi olan, sırlarının ortaya çıkmaması için yakın çevresini kontrol altında tutan kimselerin, işledikleri günahlardan dolayı aslında pişmanlık duyduklarına ancak içine girdikleri durumdan kurtulmakta güçlük çektiklerini ifade eder. Ticaret hayatında hile yapmak, haksız kazanç elde ederek zenginleşmek, fakat kazanılan paranın hayrını görememek anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Soğan Ticareti Yapmak
Kişinin herkes tarafından güvensiz biri olarak tanımlanacağına ve bunun iş yaşantısını olumsuz etkileyeceğini, itibarsızlığı ve günaha olan düşkünlüğü yüzünden insanların kendisinden uzaklaşacaklarını bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Soğan Püresi Görmek
Kuruntulu, her şeyi kafasına takan biri olmanın sonucunda fiziksel rahatsızlıklara neden olmak, küçük olayları büyüterek sorun haline getirmek ve huzurunu bozmak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Soğan Çorbası Yapmak
Ailesine iyi günler göstermek, onları daha iyi koşullarda yaşatmak isteyen rüya sahibinin daha çok çalışacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine inanması ve dini inancından sapmaması sonucunda istediği noktaya geleceğine müjde verir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuru Soğan Görmenin Psikolojik Yorumu
Alıngan bir kişiliğin, tüm sosyal ilişkileri zorlaştırdığını, aşırı hassas davranılması yüzünden özel hayatta mutlu olunmadığını bildirir. Kuru soğan gören kimseler ketum insanlardır ve kendilerine ait sorunları başkalarıyla paylaşmaktan, sırlarını vermekten korkarlar.
0 oy
Zinekk Rüyazede (1.8k puan)  
Merhaba, yıllardır görüşmediğim babam haneme geliyordu. Yaptığım yemeğin yarısını ona veriyordum. Diğer çeşitleri önüne çıkarmadım. Kız kardeşimde o anda geliyordu ve kız kardeşim kaşlarını belli belirsiz incecik almıştı. Tüm bunlar ne anlam taşıyor?

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

440 Aktif
0 Üye ve 440 misafir
Bugün : 8975
Dün : 23857
Toplam : 48067319
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...