Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+18 oy
2.8k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Tuvalet
Hela görmek insanın kendi ailesinden kaynaklanan sıkıntılarına, rızık temini için çalışıp çabalamaya, eşiyle başbaşa kalmaya, malın stoklandığı depoya, dükkana; Tuvalet yalnızlık evine, temizliğe, tefekkür etmeye ve rahatlığa; Temiz tuvalet hanımının iyii hallerine, genişliği onun uyumulu ve itaatli oluşuna; Pis ve dar tuvalet, karısının ktendisinden nefret ediyor olmasına; Lağının (tuvalet kuyusunun) taşma endişesi olmadan dolması eşinin halime olmasına, Tuvalette mahzur kalmak vefat etmeye delalet eder. ( Tamamlayıcı tabir için Bakınız; Abdest Bozmak, Necaset, Sidik.)
Temiz tuvalet maddi durumun iyi olmadığını gösterir. Ama pis bir tuvalet büyük para ve servettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

102 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada tuvalete gitmek

Bazen bu rüya malın çokluğuna veya onun taşkınlığını gidermek için görülen ihtiyaca binaen mal sarf etmesine işarettir. Rüyada tuvalete gitmek, kötü bir işten kurtulmaya, saf kalple kurtulmak anlamıyla tabir edilir. Rüya sahibinin tuvalete gidip, tuvaletini yaptığını görmesi üzerine çok az sayıda yorum vardır. Rüyada tuvalete gitmek açıklaması, göreve çağrılma şeklinde ifade edilir.

Tuvalet çukurunun kanla dolduğunu görmek, hanımın tedbirli ve tutumlu olmasına, kocasının müsrif davranmasını önlemesine işarettir.

Rüyada tuvalette mahsur kaldığını görmek, sıkıntıya işarettir.

Rüyada tuvalet içine bırakıldığını görmek, birinin hilesiyle karşılaşmaya işarettir.

Rüyada tuvalete bırakıldığını ve üzerine tuvalet kapısının kapatıldığını görmek, sıkıntıya işarettir.
Rüyada tuvalet yapmak

Kişinin rüyada tuvalet yapması insanın kendi ailesinden kaynaklanan sıkıntılarına, rızık temini için çalışıp çabalamaya, eşiyle baş başa kalmaya, malın stoklandığı depoya, dükkâna yorulur.

Rüyada tuvalet yapmak yalnızlık evine, temizliğe, tefekkür etmeye ve rahatlığa yorumlanır.

Bazı rüya yorumcularına göre, rüyasında tuvalet yapmanın, önemli bir insanla karşılaşmak olduğunu belirtirler. Kimi tabircilere göre ise, rüyada tuvalet yapmak, dost kişilerden gelecek menfaate tabir edilmiştir.
Rüyada Temiz ve Pis Tuvalet Görmek

Temiz tuvalet eşinin iyi hallerine, genişliği onun uyumlu ve itaatli oluşuna tabir edilir.

Pis ve dar tuvalet, karısının kendisinden nefret ediyor olmasına; Lağımın (tuvalet kuyusunun) taşma endişesi olmadan dolması eşinin hamile olmasına, delalet eder.

Temiz tuvalet maddi durumun iyi olmadığını gösterir. Ama pis bir tuvalet büyük para ve servettir.

Rüyada tuvalet görmek, rüya sahibinin aile halkının keder ve sıkıntılarına, çalışıp gayret göstermesine ve onların nafakalarını kısmasına işarettir.

Bazen tuvalet görmek, hanımıyla baş başa kalmaya veya malını biriktirdiği deposuna ya da içerisinde malı bulunan dükkâna işarettir.

Tuvalet, rahatlık, fikir, temizlik ve yalnızlık evidir. Rüyada tuvaletin taşması, rüya sahibinin hanımının hamile olduğuna veya bir hizmetçiye sahip olmasına işarettir.

Eğer tuvalet taşıp orada bulunan şeyleri pislemezse ve kokusu da olmasa, rüya sahibi için hayırlı bir şeyin meydana çıkmasına, bazen de maksadının mümkün olmamasına işarettir.
Bazen tuvalet, kadınlara işarettir.

Eğer tuvalet geniş temiz ve kokusuz ise, onun hanımı iyi geçimlidir. Tuvaletin temizliği hanımının iyi halli, genişliği ise, itaatkâr oluşudur. Kokusunun azlığı ise hanımının iyi olarak methedilmesidir.

Tuvalet, dar ve pislikle dolu olup sahibi orada oturacak yer bulamıyorsa, eşinin kendisinden nefret etmesine işarettir.

Eğer tuvalet pis kokuyorsa, eşinin yaramaz sözlü ve gönül incitici olmasına ve öylece şöhret bulmasına işarettir,

Bir kimse rüyada elinde bir ağaç parçası bulunduğunu ve onunla tuvaletin deliğini karıştırdığını görse, o kimsenin evinde boşanmış bir kadın bulunmasına işarettir.

Rüyada tertemiz ve pâk bir tuvalet görmek, zevcenin iyi ve hayırlı olduğuna işarettir. Rüyada görülen tuvalet, rahatlık, fikir, temizlik ve yalnızlığa da delâlet eder.

Rüyada tuvaletin dolup taştığını görmek, malın çokluğuna delâlet eder. Yine rüyada tuvaletin taşması, rüya sahibinin zevcesinin hamile olduğuna işarettir.

Rüyada tuvalet kuyusunu derin bir halde görmek, rüya sahibinin hanımının kocasının işlerini görmesine işarettir. Rüyada taşan şeyden yediğini görmek, bağışladığı veya tasadduk ettiği şeyden dönmeye ve onu vermemeye delâlet eder.

Bazı kere de rüyada tuvalet görmek, rüya sahibinin zevcesiyle başbaşa kalmasına, malını biriktirdiği deposuna, içerisinde malı bulunan dükkanına veya hizmetçiye delâlet eder.

Rüyada tuvalet dar ve pislikle dolu olup sahibi oturacak yer bulamadığını görmesi, hanımının kendisinden nefret etmesine delâlet eder.

Rüyada tuvalet içine bırakıldığını ve üzerine de kapının kapatıldığını görmek, rüya sahibinin vefatına delâlet eder.

Bazı kere de rüyada tuvalet görmek, kadınlara delâlet eder. Eğer görülen tuvalet temiz geniş ve kokusuz ise, onun hanımının iyi geçimli ve tutumlu olduğuna delâlet eder.

Rüyada tuvalet görmek, rüya sahibinin aile halkının keder ve sıkıntılarına, çalışıp gayret göstermesine ve onların nafakalarını kısmasına delâlet eder. Bazan tuvalet görmek, hanımıyla başbaşa kalmaya, gizli şeylerini bilen azad edilmiş cariyesine veya malım biriktirdiği deposuna ya da içerisinde malı bulunan dükkâna delâlet eder.
Tuvalet, rahatlık, fikir, temizlik ve yalnızlık evidir.

Rüyada tuvaletin taşması, rüya sahibinin hanımının hamile olduğuna veya bir hizmetçiye sahip olmasına delâlet eder. Bazan bu rüya malın çokluğuna veya onun taşkınlığını gidermek için görülen ihtiyaca binaen mal sarfetmesine delâlet eder.

Eğer tuvalet taşıp orada bulunan şeyleri pislemese ve kokusu da olmasa, rüya sahibi için hayırlı bir şeyin meydana çıkmasına, bazan da maksadının mümkün olmamasına delâlet eder.

Taşan şeyden yediğini gören kimse, bağışladığı veya tasadduk ettiği şeyden döner. Yahut tekrar günah işlemeye başlar veyahut harap olan şeyi yer ve onun durumu: «Hediyesinden dönen, kusmuğunu yiyen gibidir.» hadîs-i şerîfince kustuğu şeyi yiyenin durumu gibi olur. Kusmak ise haram maldır.

Bazan tuvalet, kadınlara delâlet eder. Eğer tuvalet geniş temiz ve kokusuz ise, onun hanımı iyi geçimlidir.

Tuvaletin temizliği hanımının iyi halli, genişliği ise, itaatkâr oluşudur. Kokusunun azlığı ise, hanımının iyi olarak methedilmesidir.

Tuvalet, dar ve pislikle dolu olup sahibi orada oturacak yer bulamıyorsa, hanımının kendisinden nefret etmesine delâlet eder.

Eğer tuvalet pis kokuyorsa, hanımının yaramaz sözlü ve gönül incitici olmasına ve öylece şöhret bulmasına delâlet eder.
Rüyada Tuvaletin Derin Olması

Tuvaletin kuyusunun derin olması, hanımının kocasının işlerini görmesine delâlet eder.

Rüyada tuvaletin kuyusuna baktığını ve orada kan bulunduğunu gören kimse, hayız olduğu halde hanımına yaklaşır.

Tuvalet kuyusunun kanla dolduğunu görse, o kimsenin hanımının tedbirli oluşuna ve israf korkusundan dolayı kocasını çokça para sarfetmesinden meneder.

Bir kimse rüyada elinde bir ağaç parçası bulunduğunu ve onunla tuvaletin kuyusunu karıştırdığını görse, o kimsenin evinde boşanmış bir kadın bulunmasına delâlet eder.

Taşma korkusu olmadığı halde tuvalet kuyusunun dolduğunu gören kimsenin hanımı hamiledir. Rüyada tuvalet içine bırakıldığını gören kimse hakkında, hile yapılır.
+13 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuvalet görmek, rüya sahibinin Aile halkinin keder ve sikintilarina, çalisip gayret göstermesine ve onlarin nafakalarim kismasina isarettir. Bazen tuvalet görmek, hanimiyla basbasa kalmaya veya malim biriktirdigi deposuna yada içerisinde mali bulunan dükkana isarettir. Tuvalet, rahatlik, fikir, temizlik ve yalnizlik evidir. Rüyada tuvaletin tasmasi, rüya sahibinin haniminin hamile olduguna veya bir hizmetçiye sahip olmasina isarettir. Bazen bu rüya malin çokluguna veya onun taskinligim gidermek için görülen ihtiyaca binaen mal sarfetmesine isarettir. Eger tuvalet tasip orada bulunan seyleri pislemese ve kokusu da olmasa, rüya sahibi için hayirli bir seyin meydana çikmasina, bazen de maksadinin mümkün olmamasina isarettir. Bazen tuvalet, kadinlara isarettir. Eger tuvalet genis temiz ve kokusuz ise, onun hanimi iyi geçimlidir. Tuvaletin temizligi haniminin iyi halli, genisligi ise, itaatkar olusudur. Kokusunun azligi ise haniminin iyi olarak methedilmesidir. Tuvalet, dar ve pislikle dolu olup sahibi orada oturacak yer bulamiyorsa, haniminin kendisinden nefret etmesine isarettir. Eger tuvalet pis kokuyorsa, haniminin yaramaz sözlü ve gönül incitici olmasina ve öylece söhret bulmasina isarettir, Tuvalet kuyusunun kanla doldugunu görse, o kimsenin haniminin tedbirli olusuna ve israf korkusundan dolayi kocasini çokça para sarfetmesinden meneder. Bir kimse rüyada elinde bir agaç parçasi bulundugunu ve onunla tuvaletin deligini karistirdigini görse, o kimsenin evinde bosanmis bir kadin bulunmasina isarettir. Rüyada tuvalet içine birakildigini gören kimse hakkinda, hile yapilir. Tuvalet içine birakildigini ve üzerine de kapisinin kapatildigini gören kimse, ölür.
+13 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tuvalet yalnızlık evine, temizliğe, tefekkür etmeye ve rahatlığa; Temiz tuvalet hanımının iyi hallerine, genişliği onun uyumulu ve itaatli oluşuna;
Pis ve dar tuvalet, karısının ktendisinden nefret ediyor olmasına; Lağının (tuvalet kuyusunun) taşma endişesi olmadan dolması eşinin halime olmasına, delalet eder. ( Tamamlayıcı tabir için Bakınız; Abdest Bozmak, Necaset, Sidik.)
Temiz tuvalet maddi durumun iyi olmadığını gösterir. Ama pis bir tuvalet büyük para ve servettir.
Rüyada tuvalet görmek, rüya sahibinin aile halkinin keder ve sikintilarina, çalisip gayret göstermesine ve onlarin nafakalarim kismasina isarettir.
Bazen tuvalet görmek, hanimiyla basbasa kalmaya veya malim biriktirdigi deposuna yada içerisinde mali bulunan dükkana isarettir.
Tuvalet, rahatlik, fikir, temizlik ve yalnizlik evidir. Rüyada tuvaletin tasmasi, rüya sahibinin haniminin hamile olduguna veya bir hizmetçiye sahip olmasina isarettir.
Bazen bu rüya malin çokluguna veya onun taskinligim gidermek için görülen ihtiyaca binaen mal sarfetmesine isarettir. Eger tuvalet tasip orada bulunan seyleri pislemese ve kokusu da olmasa, rüya sahibi için hayirli bir seyin meydana çikmasina, bazen de maksadinin mümkün olmamasina isarettir.
Bazen tuvalet, kadinlara isarettir. Eger tuvalet genis temiz ve kokusuz ise, onun hanimi iyi geçimlidir. Tuvaletin temizligi haniminin iyi halli, genisligi ise, itaatkar olusudur. Kokusunun azligi ise haniminin iyi olarak methedilmesidir.
Tuvalet, dar ve pislikle dolu olup sahibi orada oturacak yer bulamiyorsa, haniminin kendisinden nefret etmesine isarettir.
Eger tuvalet pis kokuyorsa, haniminin yaramaz sözlü ve gönül incitici olmasina ve öylece söhret bulmasina isarettir,
Tuvalet kuyusunun kanla doldugunu görse, o kimsenin haniminin tedbirli olusuna ve israf korkusundan dolayi kocasini çokça para sarfetmesinden meneder.
Bir kimse rüyada elinde bir agaç parçasi bulundugunu ve onunla tuvaletin deligini karistirdigini görse, o kimsenin evinde bosanmis bir kadin bulunmasina isarettir.
+13 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada tuvalet görmek, rüya sahibinin aile balkının keder vesıkıntılarına, çalışıp gayret göstermesine ve onların nafakalarını kısmasına işarettir.Bazen tuvalet görmek, hanımıyla başbaşa kalmaya veya malını biriktirdiği deposuna ya da içerisinde malı bulunan dükkana işarettir.Tuvalet, rahatlık, fikir, temizlik ve yalnızlık evidir.Rüyada tuvaletin taşması, rüya sahibinin hanımının hamile olduğuna veya bir hizmetçiye sahip olmasına işarettir. Bazen bu rüya malın çokluğuna veya onun taşkınlığını gidermek için görülen ihtiyaca binaen mal sarfetmesine işarettir. Eğer tuvalet taşıp orada bulunan şeyleri pislemese ve kokuşu da olmasa, rüya sahibi için hayırlı bir şeyin meydana çıkmasına, bazen de maksadının mümkün olmamasına işarettir.Bazen tuvalet, kadınlara işarettir. Eğer tuvalet geniş temiz ve kokusuz ise onun hanımı iyi geçimlidir. Tuvaletin temizliği hanımının iyi halli, genişliği ise, itaatkar oluşudur. Kokusunun azlığı ise hanımının iyi olarakmethedilmesidir. Tuvalet, dar ve pislikle dolu otup sahibi orada oturacak yer bulamıyorsa, hanımının kendisinden nefret etmesine işarettir. Eğer tuvalet pis kokuyorsa, hanımının yaramaz sözlü ve gönül incitici olmasına ve öylece şöhret bulmasına işarettir.Tuvalet kuyusunun kanla dolduğunu görse, o kimsenin hanımının tedbirli oluşuna ve israf korkusundan dolayı kocasını çokça para sarfetmesinden meneder. Bir kimse rüyada dinde bir ağaç parçası bulunduğunu ve onunlatuvaletin deliğini kanştırdığını görse, o kimsenin evinde boşanmış bir kadın bulunmasına işarettir.Rüyada tuvalet içine bırakıldını gören kimse hakkında, hile yapılır. Tuvalet içine bırakıldığını ve üzerine de kapısının kapatıldığını gören kimse, ölür.
+12 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada tuvalet görmek, rüya sahibinin aile halkının keder ve sıkıntılarına, çalışıp gayret göstermesine ve onların nafakalarını kısmasına delalet eder. Bazan tuvalet görmek, hanımıyla başbaşa kalmaya, gizli şeylerini bilen azad edilmiş cariyesine veya malım biriktirdiği deposuna ya da içerisinde malı bulunan dükkana delalet eder.
Tuvalet, rahatlık, fikir, temizlik ve yalnızlık evidir.
Rüyada tuvaletin taşması, rüya sahibinin hanımının hamile olduğuna veya bir hizmetçiye sahip olmasına delalet eder. Bazan bu rüya malın çokluğuna veya onun taşkınlığını gidermek için görülen ihtiyaca binaen mal sarfetmesine delalet eder.
Eğer tuvalet taşıp orada bulunan şeyleri pislemese ve kokusu da olmasa, rüya sahibi için hayırlı bir şeyin meydana çıkmasına, Bazen de maksadmm mümkün olmamasına delalet eder.
Taşan şeyden yediğini gören kimse, bağışladığı veya tasadduk ettiği şeyden döner. Yahut tekrar günah işlemeye başlar veyahut harap olan şeyi yer ve onun durumu: «Hediyesinden dönen, kusmuğunu yiyen gibidir.» hadis-i şerifince kustuğu şeyi yiyenin durumu gibi olur. Kusmak ise haram maldır.
Bazan tuvalet, kadınlara delalet eder. Eğer tuvalet geniş temiz ve kokusuz ise, onun hanımı iyi geçimlidir.
Tuvaletin temizliği hanımının iyi halli, genişliği ise, itaatkar oluşudur. Kokusunun azlığı ise, hanımının iyi olarak methedilmesidir.

Tuvalet, dar ve pislikle dolu olup sahibi orada oturacak yer bulamıyorsa, hanımının kendisinden nefret etmesine delalet eder.
Eğer tuvalet pis kokuyorsa, hanımının yaramaz sözlü ve gönül incitici olmasma ve öylece şöhret bulmasına delalet eder.
Tuvaletin kuyusunun derin olması, hanımının kocasının işlerini görmesine delalet eder.
Rüyada tuvaletin kuyusuna baktığını ve orada kan bulunduğunu gören kimse, hayız olduğu halde hanımına yaklaşır.
Tuvalet kuyusunun kanla dolduğunu görse, o kimsenin hanımının tedbirli oluşuna ve israf korkusundan dolayı kocasını çokça para sarfetmesinden meneder.
Bir kimse rüyada elinde bir ağaç parçası bulunduğunu ve onunla tuvaletin kuyusunu karıştırdığını görse, o kimsenin evinde boşanmış bir kadm bulunmasına delalet eder.
Taşma korkusu olmadığı halde tuvalet kuyusunun dolduğunu gören kimsenin hanımı hamiledir.
Rüyada tuvalet içine bırakıldığını gören kimse hakkında, hile yapılır.
Tuvalet içine bırakıldığını ve üzerine de kapısının kapatıldığını gören kimse, ölür.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada  Pis Tuvalet Görmek
Rüyada pis tuvalet görmek; rüya sahibinin iş hayatında yaptığı atılımlar ve gösterdiği başarılar sayesinde mevki ve makam yönünden yükseleceğine aldığı kararlarda doğru ve sağlam adımlar atacağına çevresinde ki insanlara karşı dikkatli davranan titiz olan ve iyimser bir hali olan kişiliğe sahip olduğuna işaret eder. Bu rüyayı gören kimseler başarılı, tuttuğunu koparan, liderlik vasfına sahip aynı zaman da dinin vazifelerini yerine getiren iyi huylu kimselerdir.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pis Tuvalete Girmek
Rüyada pis tuvalete girmek; hane içinde bolluğa ermeye, kısmetli hayırlı bir işe niyetlenmeye, hane içinde birliğin ve beraberliğin hiç bozulmamasına, hayatı boyunca hiç bir şekilde maddi ve manevi anlamda sıkıntı çekmeyeceğine aynı zaman da kısa süreli seyahatlere çıkmaya yorumlanır. Rüyada tuvalete giren ya da tuvalette oturan bir kişi günahlarından arınır tövbe eder geçmişinin geride bırakır.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pis Tuvalete Oturmak
Rüyada pis tuvalete oturmak; rüya sahibinin kazancını ve birikimini saklayıp ileriye dönük hayatını garanti altına alacağına çevresinden ve herkesten uzak bir hayat kuracağına bu dünyada sadece kendi çıkarları uğruna hareket edip kimseye yardım etmeyen bir yapıya sahip olduğuna işaret eder.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalet Görmek
Rüyada tuvalet görmek, rüya sahibinin aile balkının keder ve sıkıntılarına, çalışıp gayret göstermesine ve onların nafakalarını kısmasına işarettir.
Bazen tuvalet görmek, hanımıyla baş başa kalmaya veya malını biriktirdiği deposuna ya da içerisinde malı bulunan dükkâna işarettir.
Tuvalet, rahatlık, fikir, temizlik ve yalnızlık evidir.
Rüyada tuvaletin taşması, rüya sahibinin hanımının hamile olduğuna veya bir hizmetçiye sahip olmasına işarettir.
Bazen bu rüya malın çokluğuna veya onun taşkınlığını gidermek için görülen ihtiyaca binaen mal sarf etmesine işarettir.
Eğer tuvalet taşıp orada bulunan şeyleri pislemese ve kokuşu da olmasa, rüya sahibi için hayırlı bir şeyin meydana çıkmasına, bazen de maksadının mümkün olmamasına işarettir.

Bazen tuvalet, kadınlara işarettir. Eğer tuvalet geniş temiz ve kokusuz ise onun hanımı iyi geçimlidir.
Tuvaletin temizliği hanımının iyi halli, genişliği ise, itaatkâr oluşudur. Kokusunun azlığı ise hanımının iyi olarak methedilmesidir. Tuvalet, dar ve pislikle dolu olup sahibi orada oturacak yer bulamıyorsa, hanımının kendisinden nefret etmesine işarettir.

Eğer tuvalet pis kokuyorsa, hanımının yaramaz sözlü ve gönül incitici olmasına ve öylece şöhret bulmasına işarettir.
Tuvalet kuyusunun kanla dolduğunu görse, o kimsenin hanımının tedbirli oluşuna ve israf korkusundan dolayı kocasını çokça para sarf etmesinden meneder.

Bir kimse rüyada dinde bir ağaç parçası bulunduğunu ve onunla tuvaletin deliğini karıştırdığını görse, o kimsenin evinde boşanmış bir kadın bulunmasına işarettir. Rüyada tuvalet içine bırakıldığı gören kimse hakkında, hile yapılır. Tuvalet içine bırakıldığını ve üzerine de kapısının kapatıldığını gören kimse, ölür.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalet Yıkamak
Rüyada tuvalet yıkamak, bazen elden çıkacak mal ve paradır. Çünkü rüyada tuvalette görülen şeyler genellikle mal, mülk ve paraya yorulur. Bu nedenle rüyasında tuvaleti temizlediğini gören kimse bir takım mallarını kaybeder ve elinden para çıkar.
Rüyada tuvalet yıkamak bazı yorumculara göre de helalinden kazanılacak temiz rızıktır. Bu rüyayı gören geçim sıkıntısı çekmez, çalışmalarından başarılı olur ve iş hayatında mutluluğu yakalar. Bu rüya zorlukla elde edilen mala, zenginliğe, çalışıp çabaladıktan sonra kazanılacak mala da yorulabilmektedir.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TUVALET GÖRMEK
 
Rüyada görülen tuvalet kişinin dünya hayatıdır; eğer tuvalet dar ve sıkıcı ise, dünya hayatında bazı geçim sıkıntıları hâsıl olur. Eğer görülen tuvalet geniş ve ferahsa, dünyanızın da rahat olacağına ferahlamaya ve bolluk, berekete işarettir. Rüyada görülen pis tuvalet birçok mal ve para kazanmadır. Rüyada tuvaleti temiz olarak görmek hem bu dünyada hem de ahirette rahata ve ferahlığa yorulur.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TUVALETİN TAŞTIĞINI GÖRMEK
 
Rüyasında tuvaletteki necasetin taşıp her tarafı kapladığını gören kişi oldukça zengin olur. Bu rüya ele geçecek çokça para ve maldır. Bu rüyayı gören tüm maddi sıkıntılarından kurtulur. Herkesin imreneceği paraya, şan ve şöhrete kavuşur.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TEMİZ BİR TUVALET GÖRMEK
 
Bazı yorumculara göre görülen tuvalet kişinin kendi eşidir. Eğer tuvaleti temiz ve ferah görürseniz, bu rüya bekarlar için ahlaklı ve temiz bir eşe, evliler içinde kendisine güvenilen, takva sahibi ve ahlaklı bir hanımı olduğuna işarettir.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA PİS KOKAN BİR TUVALET GÖRMEK
 
Rüyada içinden pis kokular yayılan bir tuvalet, huyu kötü eşe delalettir. Bu pis kokuların her yere yayıldığını görmek rüya sahibi hakkında yapılacak dedikodudur. Rüyasında tuvaletin pis kokmadığını ya da hiç kokmadığını gören kişi ahlaklı ve iyi huylu bir eşe sahip olur.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Tuvalet Görmek
Rüyada eski tuvalet görmek, rüya sahibinin bazı hoşuna gitmeyecek durumlarla karılaşacağına, kendisine sürekli zarar veren bir insanla tanışacağına alamet eder. Kişinin iki yüzlü insanlardan kurtulacağına da delalet etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alaturka Tuvalet Görmek
Rüyada alaturka tuvalet görmek, kişinin hayırlı ve saygılı bir eşe sahip olacağına yorulur. Rüya sahibinin hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, maddi sıkıntı yaşamayacağına rivayet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Tuvalet Görmek
Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada kirlenmiş bir tuvalet gören rüya sahibinin hayallerine ulaşmak için çok çalışacağına, bütün mal varlığını bu iş için harcayacağına fakat hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.
Rüyada Kirli Tuvalet Görmek
Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada kirlenmiş bir tuvalet gören rüya sahibinin hayallerine ulaşmak için çok çalışacağına, bütün mal varlığını bu iş için harcayacağına fakat hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalet Taşı Görmek
Rüyada tuvalet taşı görmek, rüya sahibinin karşısına çıkacak olan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, tüm imkanlarını kullanarak çok iyi bir şirkette işe başlayacağına, dünya çapında işler başaracağına rivayet etmektedir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Umumi Tuvalet Görmek
Rüyada umumi tuvalet görmek, rüya sahibinin hayatındaki sıkıntıları çok kolay bir şekilde atlatacağına, kişinin korkularını yavaş yavaş aşacağına, her türlü keder ve üzüntüden kurtulama işaret eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalet Görmek
Rüyada tuvalet görmek kişinin iş hayatında ve özel hayatında yaşayacağı çeşitli sıkıntılara yorumlanır. Tuvalet nasıl görüldüğüne göre yorumlanır. Temiz tuvalet görmek, maddi kayıp manasına gelirken rüyada pis tuvalet görmek para kazanmaya işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tuvalet rüyalarında temiz tuvalet kötü manaya gelirken pis tuvalet iyi demektir. Hane halkının bazı sıkıntılarla karşılaşacağını ve bu sıkıntılar sebebiyle biraz üzüleceklerini, hatta kendi aralarında ufak tartışmalar yaşanacağına delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalet Taşdığını Görmek
Rüyada tuvaletin taştığını görmek, ufak sıkıntıların ardından sonu mutlu bitecek şeylere yorumlanır. Özellikle iş konularında çok çalışıp yorulmayı fakat sonunda kazanmayı müjdeler.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalette Pislik Görmek
Rüya sahibinin rüyasında tuvalette pislik görmek, elinde çok miktarda para geçeceğine yorumlanmaktadır. Pis tuvalet gören kişinin adı daima iyi bir şekilde anılacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük ve Küçük Abdest Yaptığını Görmek
Kişinin rüyası genelde mal ve paraya yorulmaktadır. Ne kadar çok yaparsanız o kadar çok büyük menfaat ve mal elde ederseniz. Özellikle büyük abdest yapan kimse çok soylu biri olduğu anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvaletin Pis Koktuğunu Görmek
Rüya sahibinin rüyasında tuvaletin pis kokması, patavatsız bir kadın demektir. Herkesi kıran ve ilk aklına geleni konuşan ve haddini bilmeyen biri üzerine vazife olmadığı halde her işe karışan ve çevresinde iyi anılmayan biri olduğuna delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalet Temizlediğini Görmek
Tuvaleti temizlediğini gören kimse borçlanır. Bu borçlanma mal mülk almak için olacaktır. Bu yüzden hayırlıdır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalet Aradığını Görmek
Tuvalet aradığını veya rüyada sıkıştığını görmek yaşanacak talihsizliklere işarettir. Başınıza gelecek bir olay ile çevrenizde komik duruma düşebilirsiniz. Kimi yorumcuya göre rezillik manasına gelir. Topluma rezil olmaya işarettir denir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalete Düştüğünü Görmek
Böyle bir rüya gören kimse istemese de bazı yanlış yollara girer ve bunun sonucunda hoş olmayan durumların içinde kalır. Bu rüya bazen de hatalar yapmaya, günah işlemeye ve bu nedenle de toplum içinde horlanmaya işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvaletin Deliğini Karıştırdığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında tuvaletin deliğini karıştırdığını görmesi bazı kararsızlıklar yaşar ve bunun sonucunda da birden fazla iş değiştirmek zorunda kaldığına delalet eder. Maddi anlamda ya çok zengin olacak veya elinde geçen fırsatları değerlendiremeyerek zor bir duruma düşeceği anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvaletten Bir Şey Yediğini Görmek
Rüya sahibinin tuvaletten bir şey yediğini görmesi iyiye yorulmaz. İnsanlara zarar verecek hal ve hareketlerde bulunacağına veya ağzından çıkacak birçok kötü şeyden dolayı en yakınlarının bile kalbini kırıp insanlardan uzaklaşacağına delalettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalet Kuyusunun Kanla Dolduğunu Görmek
Bu rüya, rüya sahibinin çok fazla israf ettiğini görmesi hayırlı değildir. Bu nedenle de sıkıntıya girebileceğini işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük Abdest Bozduğunu Görmek
Rüya sahibinin rüyasında küçük abdest bozduğunu görmesi hapiste olanlar için özgürlüğe, zorda kalanlar için tüm sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder. Genelde abdest bozmak insana ferahlık veren bir eylem olduğundan rüyada görülmesi kendisini her türlü üzüntü ve kederden uzaklaştırmaya ve her anlamda mutluluğa delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Abdest Bozduğunu Görmek
Rüya sahibinin rüyasında büyük abdest bozduğunu görmesi sıkıntı demektir. Küçük düşmeye ve sıkıntı yaşamaya yorumlanmaktadır. Maddi anlamda da bazı zorluklar yaşanacağı anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalet Görmek
Rüyada tuvalet görmek haneye ve aile bireylerine işaret eder. Rüyada hela görmek aile içinde yaşanacak olan bazı tatsızlıklara ve problemlere işaret eder. Kişinin alın terine, hayatını idame ettirmesi için çalışmasına, eşiyle vakit geçirmesine, küçük bir iş yerine işaret ederken bazen de bekâr ya da öğrenci evine ve evin pisliğine delalet eder. Temiz tuvalet ise ev hanımının sorumluluklarını aksatmadığına, evine, eşine ve çocuklarına olan bağlılığına işaret eder. Temiz tuvalet aynı zamanda maddi güçlükler ve kısıtlı olan bütçe anlamına gelir. Rüyada küçük ve pis bir tuvalet görmek bunun tam aksine zenginlik ve çok para anlamına gelir. Bir erkeğin rüyasında küçük ve pis bir tuvalet görmesi demek, eşinin kendisine sevgi ve ilgi duymadığı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvaletin Taşması
Rüyada tuvaletin taştığını görmek hayırlı şeylere işaret eder. Rüyada tuvaletin taştığını gören bir kadınsa gebe olduğuna, eğer rüyayı gören erkekse karısının gebe olduğuna işaret eder. Bir de bir yardımcı sahibi olmak anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvaletin Pis Kokması
Rüyada tuvaletin pis kokması bir kadın ile tabir olunur. Bu kadın patavatsız, konuştuğunu ölçüp, tartmayan, herkesi kıran, aklına ilk geleni konuşan, haddini bilmeyen ve üzerine vazife olmadığı halde her işe karışan ve çevresinde de iyi anılmayan biridir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalette Kilitli Kalmak
Rüyada tuvalette kilitli kalmak iyi değildir, kişinin hayatının sonlanacağı anlamına gelir. Yani vefat demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Temiz Tuvalet Görmek
Rüyada temiz tuvalet görmek evin sahibi olan kadına işaret eder. Bu kadın ağır başlı, hanım efendi, cefakâr kişidir. Hatta cefakâr oluşu nedeni ile herkes tarafından kendisine gıpta ile bakılır ve herkes tarafından örnek olarak gösterilir. Temiz tuvalet sadık ve sabırlı bir kadın anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalete Düşmek
Rüyasında tuvalete düşen kimse yakında gayri meşru bir ilişkiye girer veya kendisine helal olmayan yollardan geçimini sağlar. Bu rüya genellikle haram mala veya paraya işarettir. Böyle bir rüya gören kimse istemese de bazı yanlış yollara girer ve bunun sonucunda hoş olmayan durumların içinde kalır. Bu rüya bazen de hatalar yapmaya, günah işlemeye ve bu nedenle de toplum içinde horlanmaya işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalete Girmek
Rüyasında tuvalete giren kimse yabancı bir eve girer veya böyle bir evde bulunur. Bazen de bu rüya kişinin günahlarından pişman olup tövbe etmesine işarettir. Bazı alimlere göre bu rüya gören kişinin birçok yanlış yaptıktan sonra hidayete ermesine, hatlarından dönmesine ve bundan sonraki hayatını temiz ve güzel bir şekilde sürdürmesine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalet Yapmak
Rüyada tuvalet yapan kimse dünyevi olana ilgi duyar ve ahiretten, dini olandan giderek uzaklaşır. Bu rüya dünya hayatının geçici süs ve heveslerinin sizi baştan çıkaracağına ve bu nedenle de giderek manevi olandan uzaklaşıp daha çok dünya için yaşamaya başlayacağınıza işarettir. Rüyada tuvalet yapan kimse dünya için çalışır çabalar ve haksız kazançlar elde eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Ve Küçük Abdest Yapmak
Bu rüya bazı alimlere göre mal ve paradır. Ne kadar çok yaparsanız o kadar çok büyük menfaat ve mal elde ederseniz. Özellikle büyük abdest yapan kimse ya çok soylu, varlıklı bir kişiyle evlenir veya eline hiç beklemediği yerlerden çok büyük nimetler ulaşır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalette Pislik Görmek
Rüyada tuvalette pislik görmek genellikle para ile tabir olunur. Eğer tuvalet çok pisse bu rüya kişinin eline çok miktarda para geçeceğine veya istediğinden de çok mal elde edeceğine yorulmaktadır. Böyle bir tuvalet gören kimse şan ve şöhret kazanır ve adı daima iyi bir şekilde anılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sade Bir Tuvalet Görmek
Rüyasında sade, gösterişsiz bir tuvalet gören kendisine sürekli zarar veren, dost gibi olan ama aslında rüya sahibinin kötülüğüne uğraşan iki yüzlü dostlardan kurtulur. Bu rüya her türlü fena işlerden sakınmanın, kendine yararı dokunmayan her şeyi terk etmenin göstergesidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alafranga Tuvalet Görmek
Rüyasında alafranga tuvalet gören bazı hoş olmayan durumlarla karşılaşır. Özellikle özel hayatınızda bazı sıkıntılar yaşamaya; fakat sabırla tüm bu sıkıntıların üstesinden gelip, huzur ve mutluluk bulacağınıza işarettir. Rüyada alaturka tuvalet görmek ise, sizin köklerinize ve geleneklerinize çok bağlı ve yeni şeylere kapalı bir kişi olduğunuzun göstergesidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvaletten Bir Şey Yemek
Rüyada tuvaletten bir şey yiyen kimse iyi halini terk ederek kötü bir şekilde anılmaya başlayan, sıkıntılı bir insan olur. Bu rüya tövbe ettiğiniz, pişman olduğunuz birçok şeye tekrar döneceğinize, insanlara zarar verecek hal ve hareketlerde bulunacağınıza veya ağzınızdan çıkacak birçok kötü şeyden dolayı en yakınlarınızın bile kalbini kırıp insanların sizden uzaklaşacaklarına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Geniş Ve Temiz Bir Tuvalet Görmek
Bazı alimlere göre tuvalet kişinin eşidir. Bu nedenle temiz, geniş ve ferah bir tuvalet gören kimsenin hanımı da iyi huylu, namuslu ve güzel bir kadın olur. Eğer kişi evli ise eşinin aynı özelliklere sahip olmasına ve ona iyi davranmasına işarettir. Rüyada pis, dar bir tuvalet ise kötü geçimli, kalbinde hile ve fitne bulunan bir kişi ile evlenmenize veya aile hayatındaki huzursuzluklara yorulmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvaleti Temizlemek
Rüyasında tuvaleti temizleyen kişinin malının bir bölümü elinden gider veya parasını kaybeder. Bu rüya genellikle iş hayatında baş gösterecek başarısızlıkların sembolüdür. Bazı tabirciler ise bu rüyayı kişinin kötü davranışlarını bırakmasına, kendisine hayırlı olacak işler peşinde koşup her türlü zararlı alışkanlıkları terk etmesine yormaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvaletin Dolması
Rüyada tuvaletin taşmadan dolması genellikle gören kişinin eşinin hamile olmasına yorulur. Bazen de bu rüya kişinin çalışmalarından kazanacağı helal paraya, malını biriktirmesine veya zorlu bir çalışma sonrasında istediği tüm güzelliklere kavuşmasına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvaletin Kapısını Görmek
Rüyada tuvaletin kapısını gören kişinin önüne istediği tüm imkânlar ve fırsatlar sunulur. Bu rüya genellikle kişinin hem özel hem de iş hayatında birçok nimet elde edeceğine, bu nimetler sonucunda da istediği gibi bir hayat yaşayacağına işarettir. Tuvalet kapısı bazen de gören kişinin geçimini sağladığı yollardır. Eğer kapı temizse helal yollardan para kazandığına eğer kirli ise geçimini sağlarken bazı haramlara bulaştığına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalet Kuyusunun Kanla Dolması
Rüyasında tuvalet kuyusunun kanla dolması genellikle israftan kaçınan ama insanlara karşı cömert olan bir kadındır. Bu rüyayı gören kimse aynı sayılan özelliklere sahip bir eşi olur. Bazen de bu rüya çok fazla israf ettiğinizin ve bu nedenle de sıkıntıya girebileceğinizin göstergesidir. Bazı alimlere göre ise kişinin tüm kötülüklerinden arınıp daha temiz bir yaşam sürmesinin sembolüdür.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalet İçine Bırakıldığını Görmek
Rüyasında tuvalet içine bırakılan kişi bilmediği düşmanlara sahiptir. Bu düşmanlar rüya sahibi hakkında sürekli hile düşünürler ve onu alt etmeye uğraşırlar. Tuvalet içine bırakılan kişi hiç hak etmediği muamelelere maruz kalarak kendisine iftira atılır. Bu iftira sonucunda oldukça sıkıntılı zamanlar geçiren kişi belli bir zamandan sonra bu sıkıntıların hepsinden kurtulup rahatlar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvaletin Deliğini Görmek
Rüyada görülen tuvalet deliği eğer boş ise mal kaybetmeye veya bazı çalışmalarından yeterince verim alamamaya, maddi sıkıntı yaşayıp, zorlukları göğüslemeye işarettir. Eğer tuvalet deliği dolu ise elinize bir sürü para geçer veya oldukça büyük bir servete sahip olursunuz. Bu rüya yüklü bir ganimete konmaya, para kazanmaya, işinde yükselmeye ve mevki elde etmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvaletin Deliğini Karıştırmak
Rüyada elinde bir sopa ile tuvaletin deliğini karıştıran kimse iş yaşamında bazı kararsızlıklar yaşar ve bunun sonucunda da birden fazla iş değiştirmek zorunda kalır. Bu rüya kişinin finansal konuları ile ilişkilidir. Yani bu rüyayı gören kimse maddi anlamda ya çok zengin olur veya eline geçen fırsatları değerlendiremeyerek zor bir duruma düşer.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük Abdest Bozmak
Bu rüya yolcular için yakın zamanda sağ salim memlekete dönmeye; hapiste olanlar için özgürlüğe; zorda kalanlar için tüm sıkıntılardan kurtulmaya işarettir. Abdest bozmak gerçekte de insana ferahlık veren bir eylem olduğu için rüyada görülürse rahatlamaya, kendisini her türlü üzüntü ve kederden uzaklaştırmaya ve her anlamda mutluluğa işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Abdest Bozmak
Rüyada büyük abdest bozan kişi her ne sıkıntısı varsa hepsinden kurtularak rahatlığa ve kolaylığa kavuşur. Bu rüyayı gören kimse her anlamda mutlu olacağı bir hayata kavuşur. Özellikle çok sıkıntılı bir hayat yaşayan, borçlu olan, korkusu bulunan bir kimse bu rüyayı görmüş olsa, her ne olursa olsun o sıkıntısı çok yakın bir zamanda tamamen biterek yerini ferahlamaya bırakır. Uygun olmayan bir yere abdest bozmakta ise hayır yoktur. Bu rüya toplum içinde küçük düşmeye, sıkıntı yaşamaya veya maddi anlamda bazı zorluklara yorulmaktadır
+4 oy
 
Rüyamda tuvaletteyim. Tuvalete gelmek için  bekleyenler var. Iyi de madem bir tuvaletin icinde 7 tane tuvalet taşini koymuşlar 1 tuvalete bunlari ayri ayri yapsalardi kapida bekleyen olmazdı dedim. Kadinin biri de haklisin der gibi baktı.  Amcami da gordum orda. Ciktim wc den ceşmeye baktım sabun var mı diye. Baktim sabun yok. Tekrar lawaboya gireyim elimi yıkayayım diyorum o an uyandim.( uyumadan once niyet etmiştim bana kim kötülügüm icin büyu yaptiysa rüyama girsin demistim) acaba sihir yapan amcam midır
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
büyü yapana işaret sayılmaz bence kafandan atmak istediğin şeyler olabilir bir süre yalnız kalmak istiyor ama kalamıyor olabilirsin. belki seni rahatsız eden kuru kalabalık gibi bir şey diyebiliriz.
+2 oy
 
Ruyamda  evdeyim. .anneme diyorum adamları çağırsaydinız bitirseydi şu işi. Salonun  sağinda ve solunda  tavanin altina tamirat lazimdi. Adami cagirin gelsin  tamiri bitirsin diyorum Görücü Gelebilir diyorum.sanki banyonun önünde yarim duvar var. Yarim duvar banyonun karsisında iyi diyorum.misafir gelir biri gelir banyoyu gormez diyorum.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuvalet, son derece çeşitli anlamlara sahiptir ve farklı şekillerde yorumlanır. Rüyada tuvalet görmek, maddi duruma ve hane halkının sıkıntılarına işaret eder. Öyle ki, bazı durumlarda ise kötülüğe ve şerri ifade eder. Rüya sahibinin aile bireyleri arasında çeşitli sıkıntılar yaşanacağına bu durumun kişiyi derinden sarsacağı manasını taşır. Rüyada tuvalet aramak ise, aile desteğinden yoksun kalanların psikolojik olarak kendilerini çaresiz hissettikleri bir dönemde yakın arkadaşlara başvurulacağını ve maddi destekle yeniden ayağa kalkabilecekleri olarak delalet eder. Öte yandan, rüyada tuvalet yıkamak da iş hayatında atılacak yanlış bir adım yüzünden eldeki para ya da malın bir kısmının heba edilmesi olarak kabul görür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TUVALET GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada tuvalet görmek haneye ve aile bireylerine işaret eder. Rüyada hela görmek aile içinde yaşanacak olan bazı tatsızlıklara ve problemlere işaret eder. Kişinin alın terine, hayatını idame ettirmesi için çalışmasına, eşiyle vakit geçirmesine, küçük bir iş yerine işaret ederken bazen de bekâr ya da öğrenci evine ve evin pisliğine delalet eder. Temiz tuvalet ise ev hanımının sorumluluklarını aksatmadığına, evine, eşine ve çocuklarına olan bağlılığına işaret eder.

Temiz tuvalet aynı zamanda maddi güçlükler ve kısıtlı olan bütçe anlamına gelir. Rüyada küçük ve pis bir tuvalet görmek bunun tam aksine zenginlik ve çok para anlamına gelir. Bir erkeğin rüyasında küçük ve pis bir tuvalet görmesi demek, eşinin kendisine sevgi ve ilgi duymadığı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TUVALET ARAMAK

Rüyada tuvalet aramak, borç almak anlamına gelir ve maddi sorunlarını tek başına çözemeyen, problemlerine çare ararken yakınlarından destek alan kişilerin sıkıntılarını işaret eder. Tuvalet aradığını gören kişi yardım alacağı bir derdiyle baş etmek için uğraşır. Aile desteğinden yoksun kalanların psikolojik olarak kendilerini çaresiz hissettikleri bir dönemde yakın arkadaşlara başvurulacağını ve maddi destekle yeniden ayağa kalkabileceklerini alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TUVALET YIKAMAK

Rüyada tuvalet yıkamak, iş hayatında atılacak yanlış bir adım yüzünden eldeki paranın ya da malın bir kısmının heba edileceği, bu yüzden bazı konularda geri adım atılacağı ve harcamaların kısılacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TUVALETTE KİLİTLİ KALMAK

Rüyada tuvalette kilitli kalmak iyi değildir, kişinin hayatının sonlanacağı anlamına gelir. Yani vefat demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TUVALETİN TAŞMASI

Rüyada tuvaletin taştığını görmek hayırlı şeylere işaret eder. Rüyada tuvaletin taştığını gören bir kadınsa gebe olduğuna, eğer rüyayı gören erkekse karısının gebe olduğuna işaret eder. Bir de bir yardımcı sahibi olmak anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TUVALETİN PİS KOKMASI

Rüyada tuvaletin pis kokması bir kadın ile tabir olunur. Bu kadın patavatsız, konuştuğunu ölçüp, tartmayan, herkesi kıran, aklına ilk geleni konuşan, haddini bilmeyen ve üzerine vazife olmadığı halde her işe karışan ve çevresinde de iyi anılmayan biridir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TEMİZ TUVALET GÖRMEK

Rüyada temiz tuvalet görmek evin sahibi olan kadına işaret eder. Bu kadın ağır başlı, hanım efendi, cefakâr kişidir. Hatta cefakâr oluşu nedeni ile herkes tarafından kendisine gıpta ile bakılır ve herkes tarafından örnek olarak gösterilir. Temiz tuvalet sadık ve sabırlı bir kadın anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TUVALETE GİRMEK

Rüyasında tuvalete giren kimse yabancı bir eve girer veya böyle bir evde bulunur. Bazen de bu rüya kişinin günahlarından pişman olup tövbe etmesine işarettir. Bazı alimlere göre bu rüya gören kişinin birçok yanlış yaptıktan sonra hidayete ermesine, hatlarından dönmesine ve bundan sonraki hayatını temiz ve güzel bir şekilde sürdürmesine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalete Girmek Görmek

Ayrıca bkz: Tuvalet Görmek, Tuvaletini Yapmak Görmek, Tuvalet Yıkamak, Tuvalet Temizlemek Görmek
Rüyada tuvalete girmek, rahatlık ve ferahlık anlamına gelir. Tersliklerin ortadan kalkacağına, parasal açıdan yeni bir yola girileceğine, evlilik yolunda adım atılacağına, sağlık sorunlarının yakın bir zaman içinde tedavi edileceğine ve tatsız geçen bir dönemin sona ereceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuvalete girmek ne anlama gelir, işi sürekli yokuşa süren bir kişi ile yapılmış bir ortaklığın sona ereceği, bu sayede sabote edilmiş olan projelerin tekrar gündeme alınacağı ve bazılarının hayata geçirilmesi sayesinde çok büyük kazanç elde edileceği şeklinde yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuvalete girmek nedir; rüyayı gören kişinin, bulunduğu konumdan daha üst bir mevkiye terfi alacağı, yapılması zor görülen bir işin altına girileceği, kısa bir zamanda bu işin gerçekleştirileceği ve hem parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceği hem de büyük bir özgüvene kavuşulacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuvalete girmek ne demek; sıkıntılı geçen ve maddi zararla geçen bir dönemin verilecek kararlar sayesinde sona erdirileceğine, sorunların bu sayede ortadan kaldırılacağına, yaşanan kötü bir olayın tatlıya bağlanacağına ve aile birliğinin sağlanacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuvalete girmek tabiri, huzur, mutluluk ve rahat anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin, iş konusunda temiz bir sayfa açacağına, cadı kazanına dönmüş bir birliktelikteki soğukluğun çözüleceğine ve dostlukların pekiştirileceğine delalet eder.

Rüyada tuvalete girmek İslami rüya tabirleri, zararlı bir alışkanlıktan kurtulmaya, işleri yoluna sokmaya ve uzun zamandan beri devam eden birlikteliğin evlilikle noktalanacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalet Yapmak Görmek

Ayrıca bkz: Tuvalet Görmek, Tuvalete Girmek, Tuvalet Yıkamak, Tuvalet Temizlemek Görmek
Rüyada tuvalet yapmak, kişi kendisini zora sokan bir durumdan kolayca sıyrılacak ve kaybettiği birikimini geri kazanacak demektir. Aynı zamanda, istenmeyen durumlara sebep olan bir işten çekilmeye ve bu kararın doğru olduğunu kısa zamanda görmeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuvalet yapmak ne anlama gelir, en yakınındaki insanlar yüzünden bazı parasal sorunlarla belaya giren rüya sahibinin, kısa süre önce yaptığı bir iş sayesinde sorunlarından kurtulup rahat bir mevkiye geleceğine ve bu mevki sayesinde bereket kapılarının ardına kadar açılacağına alamet eder.

Rüyada tuvalet yapmak nedir; işten güçten kazanılamayan para yüzünden yaşanacak sıkıntıların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde ortadan kalkacağına ve hem aile hayatındaki hem iş hayatındaki problemlerin yok olacağına rivayet edilir.

Rüyada tuvalet yapmak ne demek; kişi başı açtığı dertlerden kurtulmak için bazı yollar deneyecek ve bu yollardan biri onu çok kazanç elde edeceği bir noktaya yükseltecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuvalet yapmak tabiri, rüyada deniz görmekle aynı anlama gelir. Kişinin, moralini altüst eden şeylerin çözüleceği, sağlıkla ilgili yaşanan üzücü gelişmelerin ortadan kalkacağı, stres ve üzüntünün neden olduğu zararların yakın zamanda telafi edileceği ve işlerin yoluna girmesiyle bir tatile çıkacağı anlamına gelir.

Rüyada tuvalet yapmak İslami rüya tabirleri, ferahlığa çıkmaya, rakiplere üstünlük sağlamaya, manevi olarak rahata ermeye, düşmanların önüne geçmeye, kazancı arttırmaya ve mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olmaya yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuvalet yıkamak kişinin maddi anlamda düşüşe geçeceği, sıkıntılar çekeceği ve zorlukların üstesinden gelmeye çalışacağı şeklinde de yorumlanabilmektedir.

Geçim sıkıntısı çeken bir kimse bu rüyayı görmüşse, daha fazla sıkıntı çekeceği ve kötü günler geçireceği manasına da gelmektedir. Zengin bir kimse bu rüyayı görürse, malını kaybedeceğine delalettir. Kimi zaman da rüyada tuvalet temizlemek, çaresiz kalmaya ve sorunları çözememeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalet Temizlemek Görmek

Rüyada tuvalet temizlemek, rüya sahibini için olumsuz anlamlar taşımaktadır. Rüyayı gören kişinin huzurunun kaçacağı ve üzüntülü bir döneme gireceği manasına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalet Yıkamak Görmek

Ayrıca bkz: Tuvalet Görmek, Tuvaletini Yapmak Görmek, Tuvalete Girmek, Tuvalet Temizlemek Görmek
Rüyada tuvalet yıkamak, iş hayatında atılacak yanlış bir adım yüzünden eldeki paranın ya da malın bir kısmının heba edileceği, bu yüzden bazı konularda geri adım atılacağı ve harcamaların kısılacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hortumla tuvalet yıkamak, rüyayı gören kişinin, ipin ucunu kaçırması yüzünden çok hızlı bir şekilde fakirleşeceğine, elinde avucunda ne varsa yarı yarıya azalacağına ve bu durumdan kurtulmak için çeşitli yollara başvuracağına yorumlanır. Kişi, özellikle parasal konularda büyük kararlar vermeden önce iyice düşünmeli ve deneyimli kişilerden akıl almalıdır.

Rüyada tuvalet yıkamak ne anlama gelir, sıkıntılı ve depresyon dolu günler geçirileceğine, aksiliklerin üst üste geleceğine ve yakın zamanda durumun daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada tuvalet yıkamak nedir; hazırlıksız girilen bir projede başarısızlığa uğramaya, bu sebeple ruhsal olarak içe kapanmaya ve işten güçten elini eteğini çekmeye işaret eder. Aynı zamanda, aile içinde çatırdamaların baş göstermesine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuvalet yıkamak ne demek; kişinin kendisine aşırı güvenmesinden ve kimselerin sözünü dinlemeyip kötü bir karar vermesiyle kendisini yalnız kalmış ve iş hayatında gittikçe küçülen bir kişi olarak bulacağına delalet eder. Ayrıca, gereken özverinin verilmemesinden ötürü personelin yaşadığı sorunların çalışmalara yansıyacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuvalet yıkamak tabiri, kaygı, üzüntü ve hem maddi hem manevi anlamda kayıp demektir. Zamanlamanın doğru yapılmaması ve verilen kararın uygulanmasında geç kalınması yüzünden birbiri ardına yaşanacak krizlerden büyük hasarlar alınarak çıkılacağına rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuvalet yıkamak İslami rüya tabirleri, bir ortaklık kurulması ve bu ortaklığın büyük bir prestij kaybına sebep olması yüzünden parasal bir darboğaza girileceği anlamına gelir. Ne kadar sorun yaşanırsa yaşansın aile bir arada olmalı ve çıkış yolunu birlikte bulmalılar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TUVALET GÖRMEK

Rüyada tuvalet görmek temelde iki farklı şekilde yorumlanır. Bu yorumlar tuvaletin durumu ile ilgilidir. Rüyanızda gördüğünüz tuvalet temiz ise beklenenin aksine bu kötü bir rüyadır. Tuvalet pis ise iyi bir rüyadır. Rüya tabirlerinin yorumlarına göre temiz bir tuvalet hane halkı için sıkıntıların habercisidir. Pis tuvalet ise zenginlik ve bol para ile ilişkilendirilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TUVALETE GİTTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada tuvalete gitmek, rüya sahibinin yaşadığı zor, kötü ve de çetrefilli günlerden kurtulacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin hayatını kolaylaştıracak, borçlarını kolaylıkla ödemesine vesile olacak ve bu sayede hayatın omuzlarına yüklediği ağır yükten de kurtulmasını sağlayacak çarelere kavuşacağına ve rahat edeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TUVALET PİSLİĞİ GÖRMEK

Rüyada tuvalet pisliği görmek çevrenizde kötü olayların yaşanmasına, sorunlu stresli bir dönem geçirmeye ve sıkıntıların artmasına ve kendinize bir çok konuda kısmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TUVALET TAŞI GÖRMEK

Bazı rüya yorumcuları bu rüyayı kişinin aile yaşantısında ki huzura bolluğa sevince delalet edeceğine yorumlamıştır. Yine rüyayı gören kişinin iş hayatında kendisinin hoşuna gidecek işlerin gerçekleşeceğine ve başarı dolu bir döneme adım atılacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TUVALET KAĞIDI GÖRMEK

Rüyada tuvalet kağıdı görmek, işlenecek çok büyük bir kabahate işaret eder. Rüya sahibinin çok önemli bir hata yaptığını ve bunun başkaları tarafından bilinmesini istemediği için çeşitli yalanlar söyleyerek örtbas etmeye çalışacağını, ancak tuhaf davranışlarının çevresi tarafından kuşkuyla karşılanacağını ve er ya da geç yaptığı kabahatin herkes tarafından anlaşılacağını tabir eder. Bu rüyayı kişinin yaptığı hatayı telafi etmek için verdiği uğraşlara ve çabalara da yorumlamak gerekir. Pişmanlık duyulmasına, yapılan hatanın yüz kızartıcı bir tarafı olduğu gibi, kişinin başkalarının gözünde çok küçük bir duruma düşeceğini ve hayatı boyunca bu olayı hatırlayarak utanç duyacağını da alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TUVALET DELİĞİ GÖRMEK

Rüyada tuvalet deliği görmek, hayra yorumlanmaz. Karşınıza çıkacak art niyetli insanlara işarettir. Bazen de kötü arkadaşlıklar edineceğinizi ve bu kimselerin sizi bataklığa sürükleyeceğini gösterir. Hayatınızda dönüşü olmayan yanlışlara düşeceğinizi de gösterir. Duyacağınız pişmanlıkların habercisidir. Size yapılan uyarı olarak değerlendirilmelidir. Kendinize gelmeniz ve hayatınızı farklı şekilde yönlendirmeniz gerekmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TUVALET TAŞMASI

Rüyada tuvaletin taştığını görmek hayırlı şeylere işaret eder. Rüyada tuvaletin taştığını gören bir kadınsa gebe olduğuna, eğer rüyayı gören erkekse karısının gebe olduğuna işaret eder. Bir de bir yardımcı sahibi olmak anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalette Kilitli Kalmak
Rüyada tuvalette kilitli kalmak, ölüm olarak tabir edilen bu rüya kişinin yakında ciddi bir rahatsızlığın pençesine düşerek vefat edeceğine işaret eder. Rüyasında tuvalette kilitli kalan kimse, geçirdiği rahatsızlık sebebiyle sevdiklerini üzüntüye boğar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Tuvalet Görmek
Rüyada eski tuvalet görmek aile reisine işaret eder. Çocuğu olan biri görmüşse evin temeline geçimini sağlayan babaya, yahut devlet yöneticisine alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalet Aramak
Rüyada tuvalet aramak, çıkış kapısı aramaya, pişmanlık duymaya, tövbe etmeye yorumlanır. Rüyasında tuvalet arayan kimse, girdiği günahlardan dolayı Allah’ın huzuruna çıkarak mevlaya el açar. Rüyada tuvalet aramak, aynı zaman da yeni rızk kapıları aramaya, kendinizi geliştirecek yenilikler peşinde koşmaya tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalette Bir Şey Yemek
Rüyada tuvalette bir şey yemek, iyilikten ve helal rızklardan kopmaya, insanların kazançlarına göz dikmeye yorumlanır. Rüyasında tuvalette bir şey yiyen kimse, Allah’ın hayır kıldığı rızkları görmezden gelerek şeytanın kötülüklerine yönelir. Bu kimseler aciz kötü ruhlu kimselerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Geniş Tuvalet Görmek
Rüyada geniş tuvalet görmek, rüyada geniş, ferah tuvalet görmek, hayırlı eşe, mutlu birlikteliğe, ahlak sahibi kimselere yorumlanır. Rüyasında geniş tuvalet gören kimse, eli açık, cömert kar, dürüst kişiyle hayatını birleştirerek mutluluk yolunda önemli adımlar atar. Bu rüyanın tersi rüyada dar ve pis tuvalet görmek, ise kişinin maddi ve manevi sıkıntılara düşmesine sebep olacak fitne fesat kimselerin varlığına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük ve Küçük Abdest Yapmak
Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak, kişinin eline yakın zamanda yüklü bir para geçeceğine yorulur. Rüya sahibinin yapacağı işlerde büyük başarılara imza atarak, çok para kazanacağına ve etrafı tarafından saygınlık kazanacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük ve Temiz Tuvalet Görmek
Rüyada büyük ve temiz tuvalet görmek, rüya sahibinin iyi huylu ve temiz bir kimseyle dünya evine gireceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin iyi niyetli ve iyi kalpli kimseyle yapacağı izdivaçta çok mutlu olacağına ve ömür boyu huzur içinde yaşam süreceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük ve Pis Tuvalet Görmek
Rüyada küçük ve pis tuvalet görmek, rüya sahibinin kötü niyetli ve içten pazarlıklı bir kimseyle dünya evine gireceğine delalet eder. Mutsuz bir yaşam süreceklerine ve bu evliliğin boşanmayla sonlanacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalet Görmek
Rüyada tuvalet görmek, temizlemek, yapmak nedir? İşte tüm detaylarıyla rüyada tuvalette girmek, tuvalet aramak, bulamamak, işletmek ne demek? yorumu ve anlamı.
Rüyada Tuvalet Görmek


Rüyada tuvalet görmek, nakit paraya, mala, defineye, erzak depolanan yere, dükkân veya mağazaya işarettir. Rüyada tuvalete gitmek bazen rızık kazanmak için çalışıp çabalamaya işarettir. Rüyada tuvalet yapmak Aile fertlerinin nafakalarını kısmaya, evli çiftlerin baş başa kalmasına, insanlardan uzak yaşama arzusuna, temizliğe özen göstermeye, rahatlığa ve düşünmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalet Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada temiz bir tuvalet görmek, hanımın iyi hallerine, hoş geçim sahibi biri olduğuna işaret eder.

Rüyada geniş tuvalet görmek, eşinin uyumlu biri oluşuna işaret eder.

Dar ve pis tuvalet, kadının, kocasının bazı huylarını beğenmediğine, bundan ciddi bir rahatsızlık duyduğuna işarettir.

Bazen rüyada dar ve pis tuvalet görmek, eşlerden birinden veya aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntılara işaret eder.

Rüyada tuvaletin pis koktuğunu görmek, hanımın yaramaz söz söyleyen, gönül inciten biri olmasına ve öyle şöhret bulmasına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evli bir erkek, rüyada dar ve pislikle dolu bir tuvalet görse ve bu tuvalette ihtiyacını gidermek için çömelecek/oturacak yer bulamasa, bu rüya, hanımın kendisinden nefret ettiğine işaret eder.

Rüyada Tuvaletin Taşması

Rüyada tuvaletin taştığını görmek, hanımın hamile kalmasına, mal çokluğuna ve bu malı korumak için para harcamaya veya ev işleri için bir hizmetçi tutmaya işarettir.

Rüyada taşan tuvaletin ortalığı kirletmediğini ve kokmadığını görmek, hayırlı bir şeyin meydana gelmesine veya arzu edilen şeyin gerçekleşmemesine işarettir.

Rüyada elinde bir ağaç parçası bulunduğunu ve bununla tuvalet deliğini karıştırdığını görmek, o evde eşinden boşanmış bir kadın bulunduğuna işarettir.
+2 oy
 
Rüyamda Galata kulesinin yakınlarında yanımda tanımadığım insanlarla konuşarak geziyordum sonrasında kendimi umumi tuvalet ararken buldum bir süre hangi kapının kadınlar tuvaleti olduğunu anlayamadım sonrasında bulup içeri girdim tek bir tuvaletin kapısı açıktı içeriye girdim alaturka tuvalet temizdi fakat deliği geniş ve içi pisti uzunca bir süre tuvaletimi yapmak için vakit harcadım sonunda küçük abdestimi yaptım insanların bana seslendiğini kapıyı itmeye çalıştığını gördüm kapıyı geri kapattım daha sonra gerçek hayatta tanıdığım bir arkadaşım içeriye girdi elimizde poşetler vardı tuvaletten çıkmaya çalışırken birazını tuvalete düşürdük bianda tuvaletin içi kırmızı boya oldu lütfen yorumlar mısınız

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

369 Aktif
0 Üye ve 369 misafir
Bugün : 2300
Dün : 21898
Toplam : 48082490
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...