Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+20 oy
32.2k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Cinsiyet organinin ayiplanmayacak derecede uzadigini ve büyüdügünü görmek, evlat ve malinin çok olmasina isarettir. Bir kimse kendi cinsiyet organinin kayboldugunu ve kendisinin de buna üzüldügünü görse, o kimsenin çocugu kaybolur. Yahut yolculuga çikar ve haber alamaz. Hasta ise ölür. Rüyada tenasül uzvunun uyanik görülmesi, sevinç, gayret, çalisma ve ihtiyaci gidermege isarettir. Cinsiyet organinin kesildigini gören kimse ölür, yahut mali gider, yahut evladi ölür ya da erkek evladindan nesli kesilir yahut sehrinden uzaklasir. iki tane cinsiyet organinin oldugunu gören kimsenin iki erkek çocugu olur. Kadin için erkeklik cinsiyet organi onun erkeklik taslamasina. Bazi tabirciler, bir kadin kendisinin erkeklik organi veya sakali oldugunu yahut erkek elbisesi giydigini görse, o kadin kocasina zulmeder ve kocasinin kendisine söyledigi sözün aynisini kocasina söylemesine isarettir, dediler. Rüyada cinsiyet organini tutmak, ferahlik ve sevinçtir. Eliyle penisini tutup çikardigini tekrar yerine koydugunu gören kimsenin erkek bir çocugu olur. Bazen de bu rüya, elinden çikan malin yeniden ona dönmesine yahut ismi unutulduktan sonra yeniden isim ve söhrete kavusmasina isarettir. Bir yerde halk içinde çiplak oldugunu veya cinsiyet organinin uyanmis oldugu ve kendisinin de utanmadigini yahut hayirli veya serli bir is isledigini gören kimse, devlet isinden bir isi siddetle taleb etmesine ve bu isi elde etmesine, saninin yüce olmasina ve temenni ettigi seye nail olup düsmanlarina galip gelmesine isarettir. Cinsiyet organini gögsüne kadar ulasmis görmek, çalisma ve gayretinin ve talihinin yüksek olmasina isarettir. Cinsiyet organinin zayif oldugunu gören kimsenin evladinin hastaligina ve söhretinin azalmasina isarettir. Penisinin sünnet edildigini gören kimse iyi dindar olur. Erkeklik organinin disilik organina döndügünü gören kimsenin kuvveti acizlige, horluga ve zayifliga döner. Bir kadinin erkeklik organina dokundugunu ve o erkeklik organi disilik organina döndügünü görse, o kadinin halinin degismesine isarettir. Fazla erkeklik organi, sirlari asikare etmeye ve kadinlari baska erkekler için helal etmeye isarettir. Rüyada erkeklik organinin demirden yahut bakirdan ya da herhangi bir madenden oldugunu görse, zengin olur, bazen de o kimsenin nesli kesilir yahut rahati gider. Sünnet olmadigini gören kimsenin sünnet-i seniyeye muhalif hareketterinin dünyaca fazlaligina isarettir. Cinsiyet organinda yara görmek, söylenmesi çirkin olan bir sözün söylenmesine isarettir. Rüyada sünnet oldugunu gören kimsenin dinindeki üzgünlügüne isarettir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
mal ve evlattır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

130 Yorum

+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
 
En İyi Yorum
Rüyada görülen erkegin cinsiyet organi, mal, evlat ve uzun ömre isarettir. Cinsiyet organinin ayiplanmayacak derecede uzadigini ve büyüdügünü görmek, evlat ve malinin çok olmasina isarettir. Bir kimse kendi cinsiyet organinin kayboldugunu ve kendisinin de buna üzüldügünü görse, o kimsenin çocugu kaybolur. Yahut yolculuga çikar ve haber alamaz. Hasta ise ölür. Rüyada tenasül uzvunun uyanik görülmesi, sevinç, gayret, çalisma ve ihtiyaci gidermege isarettir. Cinsiyet organinin kesildigini gören kimse ölür, yahut mali gider, yahut evladi ölür ya da erkek evladindan nesli kesilir yahut sehrinden uzaklasir. iki tane cinsiyet organinin oldugunu gören kimsenin iki erkek çocugu olur. Kadin için erkeklik cinsiyet organi onun erkeklik taslamasina. Bazi tabirciler, bir kadin kendisinin erkeklik organi veya sakali oldugunu yahut erkek elbisesi giydigini görse, o kadin kocasina zulmeder ve kocasinin kendisine söyledigi sözün aynisini kocasina söylemesine isarettir, dediler. Rüyada cinsiyet organini tutmak, ferahlik ve sevinçtir. Eliyle penisini tutup çikardigini tekrar yerine koydugunu gören kimsenin erkek bir çocugu olur. Bazen de bu rüya, elinden çikan malin yeniden ona dönmesine yahut ismi unutulduktan sonra yeniden isim ve söhrete kavusmasina isarettir. Bir yerde halk içinde çiplak oldugunu veya cinsiyet organinin uyanmis oldugu ve kendisinin de utanmadigini yahut hayirli veya serli bir is isledigini gören kimse, devlet isinden bir isi siddetle taleb etmesine ve bu isi elde etmesine, saninin yüce olmasina ve temenni ettigi seye nail olup düsmanlarina galip gelmesine isarettir. Cinsiyet organini gögsüne kadar ulasmis görmek, çalisma ve gayretinin ve talihinin yüksek olmasina isarettir. Cinsiyet organinin zayif oldugunu gören kimsenin evladinin hastaligina ve söhretinin azalmasina isarettir. Penisinin sünnet edildigini gören kimse iyi dindar olur. Erkeklik organinin disilik organina döndügünü gören kimsenin kuvveti acizlige, horluga ve zayifliga döner. Bir kadinin erkeklik organina dokundugunu ve o erkeklik organi disilik organina döndügünü görse, o kadinin halinin degismesine isarettir. Fazla erkeklik organi, sirlari asikare etmeye ve kadinlari baska erkekler için helal etmeye isarettir. Rüyada erkeklik organinin demirden yahut bakirdan ya da herhangi bir madenden oldugunu görse, zengin olur, bazen de o kimsenin nesli kesilir yahut rahati gider. Sünnet olmadigini gören kimsenin sünnet-i seniyeye muhalif hareketterinin dünyaca fazlaligina isarettir. Cinsiyet organinda yara görmek, söylenmesi çirkin olan bir sözün söylenmesine isarettir. Rüyada sünnet oldugunu gören kimsenin dinindeki üzgünlügüne isarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Görmek
Rüyada erkek cinsel organı görmek, çok hayırlıdır ve bolluk, bereket, zenginlik olarak kabul edilir. Rüya sahibinin çok kısmetli olacağı, hayatı boyunca rahat yaşayacağı, geçim derdine düşmeyeceği anlamına gelir.
Rüyada erkek cinsel organı görmek, rüyayı gören kişinin kalabalık bir ailesi olacağı, işlerinin arkasında kalacak olan kişilere zenginlik içinde yaşayabilecek bir hayat bırakacağı kadar yolunda gideceği ve önemli oranda kazanç elde edeceği şeklinde yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Görmek
Rüyada erkek cinsel organı görmek, hayra, bolluk ve berekete, kısmetin açık olacağına, hayırlı evlatlara, başarıya ve rahatlığa kavuşmaya işaret eder. Rüyayı gören kişinin girişeceği her işte başarılı olacağına, maddi açıdan kazancının iyi olacağına, darlık ve yokluk görmeyeceğine ve iyi bir aile hayatına tabir edilir. Rüya sahibinin ailesinin geniş olacağına ve ailesiyle beraber hem mutlu hem de rahat bir şekilde hayatını sürdüreceğine işaret eder
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Cinsel Organı Görmenin Anlamı ve Yorumu
Rüyada kadın cinsel organı görmenin daha çok kişinin iç dünyasına yönelik yapılmaktadır demektir. Rüya sahibinin içgüdülerine fazla takıldığı, bu nedenle de şüphe ve endişeden kurtulamadığına delalet etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Cinsel Organı Temizlemek
Rüyada kadın cinsel organı temizlediğini görmek, rüya sahibinin sevdiğine müjdeli bir haber vereceği ya da bir sürpriz yapacağı anlamına gelmektedir.


Bazı yorumcular da eşinin cinsel organını görmeyi, kişinin özel yaşamında huzuru bulamaması yorulur. Etrafındaki insanlara karşı sürekli olarak memnuniyetsizlik hissetmesinden dolayı, mutlu olmadığına anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Görmek
Rüyada eteğin açılması ya da pantolonun sökülmesi nedeni ile kişinin cinsel organın görünmesi toplumca ayıplanacağı bir iş yapmasına işaret eder. Rüyada kişi cinsel organın göründüğünü ve bundan kızarıp bozarıp, yerin dibine girmek istercesine büyük bir utanç duyduğunu hissederse eğer, onu çekemeyen ve kıskanan kişileri çok memnun edecek bir olayla karşılaşmasına delalet eder.
Kişi rüyasında bir topluluk içinde cinsel organının açığa çıktığını ama bunu o topluluktan hiç kimsenin fark etmediğini görürse yani kişinin cinsel organının açılmış olmasına rağmen kimse tarafından görülmemiş olması kişiyi endişeye ve kuruntuya düşüren şeyin nedensiz olmadığına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin bazı zorlukları kısa süre sonra atlatarak düze çıkacağına delalet eder.
Rüyada cinsel organ, zengin olmaya, geniş rızık elde etmeye, bolluk ve bereket içinde yaşamaya, mutluluğa, huzura ve kurulu düzene işaret eder. Rüyayı gören kişinin istediği yaşama kavuşacağına ve kalabalık bir ailesi olacağına alamet eder. Rüya sahibinin Allah’ın pek çok lütfu ile mükâfatlandırılacağı ve bunun için de her gün şükredip, secde edeceğine rivayet edilir.
Rüyayı gören kişinin işinde çok başarılı olacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına işaret eder. Mesleki anlamda rüyayı gören kişinin muradına ereceği bunun da aile saadetini olumlu yönde etkileyeceği şeklinde yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Cinsel Organı Görmek

Rüyanızda gördüğünüz kadın organı, yakın bir zamanda beklemediğiniz, büyük miktarda para geçeceğine işarettir.
Rüyada Kadın cinsel organı; sıkıntıların bitmesi, parasal olarak rahatlamak, itibar sahibi olmaya işaret eder.
Rüyada Karısının cinsel organını görmek; rahatlamaya, feraha kavuşmaya işarettir.
Rüyada Cinsel organının büyüdüğünü görmek; geçimde rahatlamak, bolluk demektir.
Rüyada kadının tenasül uzvunu, vajinasını görmek, sıkıntı ve mihnet işinde bulunan kimsenin üzüntü ve kederden kurtulmasına, ihtiyaçlı kimsenin ihtiyacını gidermesine, bekar için evlenmeye, yola gitmeye, şirket kurmaya, sırları açıklamaya, madenlere ve gizli şeylere muttali olmaya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Madde madde rüyada vajina yani kadın cinsel organı görmek
İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada vajinanızdan inci, mücevher vb. şeyler çıktığını görmek; çocuğunuzun bilge ve dindar biri olacağına işarettir.
Hz. Danyal (a.s): Vajinanızdan ateş çıktığını görmek; çocuklarınızın gezginci olacaklarına…
Tanıdık birinin vajinanızı gördüğünü görmek; o kimseden hayır göreceğinize…
Vajinanızdan kıl çıktığını görmek; çocuklarınızdan yana üzüleceğinize…
Vajinanızın şiştiğini görmek; gelir elde edeceğinize…
Vajina yerine penisiniz olduğunu ve hamile olduğunuzu görmek; erkek çocuğu doğuracağınıza işarettir.
Müellif: Bir erkeğin, tıpkı kadınlar gibi vajinasının olduğunu görmek; o kimsenin insanlar arasında rezil olacağına…
Biriyle cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; olmasını istediğiniz şeyin o kimse tarafından gerçekleştirileceğine…
İki tanıdık kadının tek vajinaları olduğunu görmek; o kadınların aynı erkekle evleneceklerine işarettir.
Cabir Mağribî: Vajinanızdan balık çıktığını görmek; bir kız çocuğunuz olacağına…
Vajinanızdan fare çıktığını görmek; hayırsız bir kız çocuğunuz olacağına…
Vajinanızdan kedi çıktığını görmek; çocuğunuzun hırsız olacağına…
Vajinanızdan yılan veya akrep çıktığını görmek; kendi çocuğunuzun size düşman kesileceğine…
Vajinanızdan ekmek çıktığını görmek; fakirleşeceğinize…
Vajinanızdan susam çıktığını görmek; kocanızın sizi sevdiğine…
Vajinanızdan kan geldiğini görmek; hayızlı olduğunuz halde kocanızla cinsel ilişkiye gireceğinize…
Vajinanızdan dev çıktığını görmek; çocuğunuzun sakat olacağına…
Vajinanızdan saf su geldiğini görmek; hayırlı bir evlat dünyaya getireceğinize…
Vajinanızdan bulanık su geldiğini görmek; bunun tersine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kadın cinsel organı görenlerin durumu
Rüyada kadının tenasül uzvunu görmek, sıkıntı ve mihnet içinde bulunan kimsenin üzüntü ve kederden kurtulmasına, ihtiyaçlı kimsenin ihtiyacını gidermesine, bekâr için evlenmeye, yola gitmeye, şirket kurmaya, sırlan açıklamaya, madenlere ve gizli şeylere muttali olmaya işarettir. Kadının tenasül uzvu, yönelilen mihrap ve kıbleye, insanın sır kapısına ve hamama işarettir.Sıkıntı içinde bulunan bir kimse rüyada bir kadın organı görse, sıkıntıdan kurtarır ve onun ihtiyacı gider. Eğer uzak bir yolculuğa giderse orada rahatlığa kavuşur. Bazen de o kimse eğer şirket kurmayı arzu ediyorsa, rahatlığa erişir. Eğer rüyayı gören gizli ve maden gibi şeyleri keşfedenlerden olursa, maksadına erişir. Bazen rüya sahibi akrabalarını ziyaret eder. Gördüğü kadın organından faydalanırsa, emanet olan bir malda tasarruf eder. Rüyada erkeklerde kadın organı, kadınlarda da erkek organı görülmesi erkeğin kötü haline ve zillete düşmesine; kadının metanet ve erkek karakterine sahip olduğuna işarettir. Bazı tabirciler, rüyada kendisinin kadının organı gibi bir organı olduğunu görse, üzüntü, keder ve hapisten kurtulur. Düşmanın uzaklaştırılmasını isteyen bir kimse rüyada kadın organı görse, o kimsenin düşmanı zelil ve hakir olur. Kadının tenasül uzvu, bal, hurma veya şarap sahasıyla tabir edilir. Rüyada bir kadının tenasül uzvuna girdiğini gören kimse, ölür. Bazı tabirciler, kadın organı kan dökücü ve hilekâr bir kimsedir, dediler.Bir kimse rüyada erkeklik organının kadın organına dönüştüğünü görse o kimsenin kuvvet ve yiğitliği, acizlik ve zayıflığa dönüşür. Bir kimse rüyada bir kadının organını eliyle tuttuğunu ve organının erkek organına dönüştüğünü görse, o kadının ahlâki bozulur. Eğer kadının organını daima erkek organı gibi olduğunu görse, o kadın daima diliyle kocasına kahreder, her sözde ve yapılacak her işte onunla münakaşa ve kavga eder.Rüyada hanımının organını emdiğini gören kimse, cüzi bir ferahlığa erişir. Hanımının tenasül uzvunu arka tarafından görse, o kimsenin ümit ettiği dostluk ve sevgisi nefret, kin ve uzun süren bir düşmanlığa döner. Bir kadın rüyada organına su girdiğini görse, o kadının bir çocuğu olur. Bir kimsenin rüyada kadın organına şehvetle bakması veya dokunması kötü bir şey ile ticaret yapmasına, bilmeyerek çıplak bir kadının organına bakan kimsenin de hatayla bir iş islemesine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Görmek

Rüyada görülen erkeğin tenasül uzvu, mal, evlat ve ömre yorumlanır.
Tenasül uzvunun ayıplanmayacak derecede uzadığını ve büyüdüğünü görmek, evlat ve malının çek olmasına yorumlanır.
Rüyada tenasül uzvunun uyanık görülmesi, sevinç, gayret, çalışma ve ihtiyacı gidermeğe yorumlanır. Tenasül uzvunun birtakım parçalarının olduğunu gören kimsenin nesli çok olur.
İki tane tenasül uzvu olduğunu gören kimsenin iki erkek çocuğu olur.
Başkasının tenasül uzvunu kendi elinde gören kimsenin eline mal geçer. Rüyada birisinin tenasül uzvunu ısırdığını gören kimse, o adamı çok sevmesine ve çok methetmesine yorumlanır.
Rüyada birisinin tenasül uzvunu ısırdığını gören kimse, o adamı çok sevmesine ve çok methetmesine yorumlanır.
Tenasül uzvunun kesilmesi nesil ve zürriyetinin kesilmesine veya aile ve evladından dolayı rahatlığının gitmesine yorumlanır.
Bir kimse kendi cinsiyet organının kaybolduğunu ve kendisinin de buna üzüldüğünü görse, o kimsenin çocuğu kaybolur. Yahut yolculuğa çıkar ve haber alamaz. Hasta ise ölür. Cinsiyet organının kesildiğini gören kimse ölür yahut malı gider yahut şehrinden uzaklaşır.
Tenasül uzvunun kesildiğini gören kimsenin erkek nesli kesilir. Hayâlarının kesilip tenasül uzvunun kaldığını gören kimsenin kızdan nesli kesilir.
Penisinin sünnet edildiğini gören kimse iyi dindar olur.
Çünkü sünnet olmak sünnettir. Sünnet olmadığını gören kimsenin sünnet-i saniyeye muhalif hareketlerinin dünyaca fazlalığına işarettir.
Hamile olan bir kadının erkeklik organı olduğunu görmesi, erkek çocuk doğurmasına yorumlanır. Hamile olmayıp kendinin bir çocuğu varsa o çocuk kavminin reisi olur. Hamile olmadığı halde bir çocuğu da yoksa o kadın ebediyen çocuk doğurmaz.
Kadın için erkeklik tenasül uzvu, onun erkeklik taslamasına ve erkek gibi üste çıkmasına yorumlanır.
Bazen da kadın için erkeklik organı ve sakal, onun işlerini gören ve idare eden kimse için fazlalık ve kuvvettir.
Bazı yorumcular, bir kadın kendisinin erkeklik organı veya sakalı olduğunu yahut erkek elbisesi giydiğini görse, o kadın kocasına zulmeder ve kocasının kendisine söylediği sözün aynasını kocasına söylemesine yorumlanır, dediler.
Rüyada tenasül uzvunu tutmak, ferahlık ve sevinçtir. Rüyada erkeğin tenasül uzvu, onun halk içindeki ismi, şerefi ye ziyadeliğidir.
Bir yerde halk içinde çıplak olduğunu veya cinsiyet organının uyanmış olduğu ve kendisinin de utanmadığını yahut hayırlı veya şerli bir iş işlediğini gören kimse, devlet işinden bir işi şiddetle talep etmesine ve bu işi elde etmesine, sanının yüce olmasına ve temenni ettiği şeye nail olup düşmanlarına galip gelmesine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tenasül uzvunu göğsüne kadar ulaşmış görmek, çalışma ve gayretinin ve talihinin yüksek olmasına yorumlanır.
Uyanmış; olan tenasül uzvunu elbisesinin altından yokladığını gören kimsenin şehir içinde ismi, durumu ve İşi ve evladı kuvvetli olur.
Tenasül uzvunun zayıf olduğunu gören kimsenin evladının hastalığına, zikir ve şöhretinin kesilmesine ve tenasül uzvunda gördüğü zayıflık miktarınca ayrılmasına yorumlanır.
Tenasül uzvunun deliği, ahbaba ile yorumlanır. Çünkü orası meninin çıktığı yerdir. Evlat ile yorumlanır, çünkü doğmasına sebep olur. Şehvetten dolayı kadın, akraba ye beden kuvveti ile yorumlanır.
Erkeklik organının dişilik organına döndüğünü gören kimsenin celadeti ve kuvveti acizliğe, horluğa ve zayıflığa döner.
Bir kadının tenasül uzvuna dokunduğunu ve o tenasül uzvunun erkeklik organına döndüğünü görse, o kadının halinin değişmesine yorumlanır.
Tenasül uzvunun üzerinde menfaatine mani olmayan ikinci bir tenasül uzvunun bittiğini, ekin veya ağaç meydana geldiğini ve kendisine bir zarar ve eziyet vermediğini görmek, evlat, menfaat ve rızka yorumlanır.
Anlatılan fazlalıklar kendisine zarar verirse, yaramazlığa ve hoş olmayan şeylere yorumlanır.
Rüyada tenasül uzvunun demirden yahut bakırdan ya da herhangi bir madenden olduğunu gören, zengin olur, bazen da o kimsenin nesli kesilir yahut rahatı gider.
Çünkü neslin yokluğunda menfaat olmadığı gibi zikredilen maddelerden olan uzuvda da menfaat yoktur.
Tenasül uzvunda yara görmek, söylenmesi çirkin olan bir sözün söylenmesine yorumlanır. Birisinin, kendi tenasül uzvunu tuttuğunu gören kimse, izzet ve ferahlığa kavuşur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organın Uzaması
Rüyada cinsel organın uzaması zenginliğe, servete, mirasa ve çocuk sahibi olmaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organın Kesildiğini Görmek
Rüyada cinsel organın kesildiğini görmek birkaç şekilde tabir edilir. Rüyada cinsel organı kesilen kişi vefat edecek demektir ya da erkek evlat sahibi olamayacaktır veya yaşadığı yerden ayrılmak zorunda kalacaktır. Bir başka tabire göre de maddi zarara uğrayacağı şeklinde yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Tutmak
Rüyada cinsel organ tuttuğunu görmek iyidir. Kişi için esenlik bulmaya, feraha ve düze çıkmaya işaret eder. Rüya sahibi borcundan ve hastalığından kurtulacak ve sonunda rahat bir nefes alacak demektir. Hayırlara alamet eder ve rüyayı gören kişinin kazancının da, mutluluğunun da geçici olmayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vajina Görmek
Rüyada vajina görmek, hayırlara alamet eder ve kişinin içine su serpecek haberler alacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına böylece elinin bolluğa kavuşacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Öpmek
Rüyada erkek cinsel organı öptüğünü gören kişi, çevresindeki bir kişiye faydalı olacak ve onu zor durumdan kurtaracak bir iş yapacak demektir. Rüya sahibinin kendisine ihtiyacı olan bir kişiden yardımını esirgemeyeceği ile tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı
Rüyada erkek cinsel organı, rüyada erkek cinsel organı öpmekle aynı anlama gelir ve rüyayı gören kişinin Allah rızası için kapısına gelen ve yardım dilenen bir kimseye destek olacağı ve onun hayır duasını alacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Tuttuğunu Görmek
Rüyada erkek cinsel organı tuttuğunu görmek, şansın yaver gideceğine ve rüyayı gören kişinin çok kısmetli olacağına rivayet edilir. Hayatın rüyayı gören kişinin yüzüne güleceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Yalamak
Rüyada erkek cinsel organı yalamak, gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde çok büyük başarılar kazanmaya ve yüklü miktarda para elde etmeye, kurulan ortaklıkta ortak üzerinden çok büyük menfaat elde etmeye ve yapılan işlerde çok büyük değişimler yaparak kazanç sağlamaya alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkeğin Cinsel Uzvunu Görmek
Rüyada erkeğin cinsel uzvunu görmek, başarı ve mutluluk içinde yaşamaya delalet eder. Rüya sahibinin mesleğinde büyük ilerlemeler ve gelişmeler göstereceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine tabir edilir.
Rüyada cinsel organlar görmek ne anlama gelir?

(Kadın) Servet,mal ve itibar olarak yorumlanır. İki organın bulunduğunu gören kadın, kocasının yanında itibarlı olur. Erkeğin kendisinde kadın cinsel organı görmesi iyi sayılmaz.
Karısının organını gören, sıkıntıdan kurtulur. Organın büyüdüğünü görmek, geçimin kolaylaşacağına işarettir. Ateş çıktığını görmek, lider bir çocuk sahibi olmak demektir.
(Erkek) Erkek cinsel orgnı şöhret, evlat ve iyi anılmayu nesli ile övünmeyi temsil eder. Birden fazla organın bulunduğunu görenin çok çocuğu olur. Organın olmadığını görenin nesli kalmayacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Öpmek
Rüyada erkek cinsel organı öptüğünü gören kişinin, etrafında bulunan ve sıkıntı içinde olan bir kişiye destek olacağına, derdine çare bulacağına ve o kişinin rahata ermesini sağlayacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Emmek
Rüyada erkek cinsel organı emdiğini görmek, yardıma ihtiyacı olan bir kişinin yanında olmaya, desteği esirgememeye ve o kişiyi sorunlardan kurtararak hayırlı bir iş yapmaya tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Tuttuğunu Görmek
Rüyada erkek cinsel organı tuttuğunu görmek, kısmetin açık olacağına, güzel gelişmelere ve bahtın açıklığına işaret eder. Rüyayı gören kişinin güzel kısmetler göreceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının da yardımıyla her şeyin iyi ilerleyeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin hayatında mutluluk verecek birçok olayın gerçekleşeceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Yalamak
Rüyada erkek cinsel organı yalamak, zenginliğe, başarıya ve menfaat sağlamaya delâlet eder. Rüyada erkek cinsel organı yaladığını gören kişinin verdiği emeklerin karşılığını alacağına, gösterdiği gayret sonucunda başarı kazanacağına ve bol miktarda maddi kazanç elde edeceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin iş hayatında ortaklık içinde olduğu kişi vesilesiyle kazançlı olacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkeğin Penisini Görmek
Rüyada bir erkeğin penisini görmek, mutluluğa, iş hayatında yükselmeye ve başarıya işaret eder. Rüyayı gören kişinin iş hayatında güzel çalışmalar içinde olacağına, iyi bir mevki sahibi olacağına ve yaptığı işleri başarıyla bitireceğine tabir edilir. Rüya sahibinin iş hayatında gösterdiği başarı sayesinde insanların takdirini toplayacağına ve itibar sahibi bir kişi olacağına delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birden Çok Cinsel Organı Olduğunu Görmek
Rüyada birden daha fazla sayıda cinsel organının olduğunu görmek, hayra, berekete ve iyiliğe işaret eder. Rüya sahibinin inançlı ve hayırlı bir kul olduğuna, imanının sağlamlığına ve hayırlı evlatlar sahibi olacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organın Koptuğunu Görmek
Rüyada cinsel organın koptuğunu gören kişinin neslinin devam etmeyebileceğine ya da rüya sahibinin zinadan kurtulmasına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organın Büyümüş Olduğunu Görmek
Rüyada bir erkeğin cinsel organının büyüdüğünü görmesi etrafındaki kişilerden saygı göreceğine, adından iyi bir şekilde söz edileceğine ve insanlar tarafından takdir edileceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organının Sarktığını Görmek
Kişinin zayıflıklarına, işleyebileceği günahlara, hatalı davranışlara tabir edilir. Rüyada erkek cinsel organını sarkmış bir şekilde gören kişinin zina yapabileceğine ya da yapacağı bazı hareketler sonucunda günaha gireceğine işaret eder.
Rüyada Erkek Cinsel Organın Sertleştiğini Görmek
Kısmete, şansın açık olacağına ve mutluluğa işaret eder. Rüyayı gören kişinin hayatında güzel gelişmeler olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, mutlu ve güzel geçireceği bir dönem içine gireceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organından Bir Şeyler Çıktığını Görmek
Rüyada erkek cinsel organından çıkan bir şeyler olduğunu görmek, neslin devam etmesine işaret eder. Rüyayı gören kişinin birden fazla çocuğu olacağına ve soyunun devam edeceğine tabir edilir. Eğer rüyada cinsel organdan herhangi bir hayvan çıktığı görüldüyse, rüya sahibinin maddi açıdan kazanç elde edeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organın Uzadığını Görmek
Kalabalık aileye, çok çocuk sahibi olmaya ve soyun devam etmesine işaret eder. Rüyada erkek cinsel organın uzadığını gören kişinin neslinin devam edeceğine ve çok sayıda evladı olacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Cinsel Organını Tuttuğunu Görmek
Rüyada bir kişinin kendi cinsel organını tuttuğunu görmek, o kişi tanıdık biriyse o kişiden destek görüleceğine işaret eder. Eğer cinsel organını tutan kişi tanınmıyor ise iyi bir adam tarafından destek görüleceğine ve menfaat sağlanacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organının Kesildiğini Görmek
Maddi zorluğa, mal ve para kaybetmeye, darlık içine düşmeye işaret eder. Rüya sahibinin maddi zarara uğrayacağına, yokluk göreceğine ve zorluk içinde kalacağına tabir edilir. Rüyada cinsel organını kendinin kestiğini görmek ise rüya sahibinin evladının iyi yerlere geleceğine, başarılı olacağına ve iyi bir şekilde anılacağına delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organının Kuruduğunu Görmek
Soyun devamının olmamasına, hayırsız evlatlara işaret eder. Rüyada erkek cinsel organının kuruduğunu görmek bazen de çekilecek sıkıntıdan sonra rahata kavuşmaya tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Üzerinde Kıl Olduğunu Görmek
Hayırlı evlatlara ve aile saadetine işaret eder. Rüyada erkek cinsel organı üzerinde kıl olduğunu gören kişinin iyi evlatları olacağına, çocuklarından hayır göreceğine ve mutlu olacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organının Her Yeri Kaplayacak Şekilde Büyümesi
Rüyada cinsel organının büyüdüğünü ve her yeri kapladığını görmek iş hayatıyla ilgili gelişmelere tabir edilir. Rüyayı gören kişinin iş hayatında iyi bir ilerleme sağlayacağına, başarı kazanacağına ve maddi anlamda yüksek kazanç elde edeceğine işaret eder. Rüya sahibinin insanlar tarafından tanınan ve adından söz edilen bir kişi olacağına delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organının İki Tane Olduğunu Görmek
Bolluk ve berekete, kazancın artmasına, zenginliğe ve rahatlığa tabir edilir. Rüyayı gören kişinin maddi sorunlardan kurtulacağına, bol miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organının Çıktığını Görmek
Dünya hayatından uzaklaşmaya, tövbe etmeye ve maneviyata yönelmeye tabir edilir. Rüyada cinsel organını çıkarmak ve sonra tekrar yerine taktığını görmek ise rüya sahibinin işini çocuğunun da devam ettireceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Cinsel Organı Öpmek
Rüyada kadın cinsel organını öptüğünü görmek, rüya sahibinin pişman olacağı bir eylem gerçekleştireceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Cinsel Organında Kıl Görmek
Rüya sahibinin malında ve parasında gözü olan bir insana işaret etmektedir. Bu kişinin rüya sahibinin sırtından geçinerek, kazanç elde etmeye çalışacağına yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Cinsel Organına Dokunmak
Rüyada kadın cinsel organına dokunmak, kişinin çevresinden alacağı destekle yeni bir iş sahibi olacağına ya da işlerini büyüteceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Organının Kesildiğini Görmek
Rüyada kadın cinsel organının kesildiğini görmek, kişinin haramdan sakınan ve kendisini ahirete yönelten biri olduğuna yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel İlişki Sırasında Kadının Cinsel Organını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında cinsel ilişki sırasında kadının cinsel organını görmesi maddi açıdan değerli bir hediye alacağınıza yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinin Cinsel Organını Görmek
Rüyada eşinin cinsel organını görmek, yeni başlangıçlara yorulmaktadır. Yeni bir işe, yeni bir çocuğa ya da sıkıntılardan kurtulmaya delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadının Cinsel Organından Fare Çıktığını Görmek
Rüya sahibinin, hayırsız bir kız çocuğuna sahip olacağında delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nikah Düşmeyen Bir Yakının Cinsel Organını Görmek
Rüyayı gören kişinin ailesinin onun adına yapacağı yardıma işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadının Cinsel Organından Kedi Çıktığını Görmek
Rüya sahibinin, çocuğunun hırsız olacağına yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadının Cinsel Organından Yılan veya Akrep Çıktığını Görmek
Rüya sahibinin, çocuğunun kendisine düşman kesileceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadının Cinsel Organından Ekmek Çıktığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında kadının cinsel organından ekmek çıktığını görmesi fakirleşeceği anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vajinanın Şiştiğini Görmek
Rüya sahibinin rüyasında vajinanın şiştiğini görmesi gelir elde edeceğine yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Vajinada Yara Görmek
Rüyada vajinada yara görmek, beklenmedik bir yerden gelecek olan haram para anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vajinada Kan Görmek
Rüyada vajinada kan görmek, güze huylar edinmeye, hataları eskide bırakmaya, iyi ve doğru olana yönelmeye tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Görmek
Rüyada erkek cinsel organı görmek çok hayırlıdır. Rüyasında erkek cinsel organı gören kişi bolluk ve berekete kavuşacak ve hayırlı evlat sahibi olacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Ellemek
Bir kadın eğer rüyasında bir erkeğin cinsel organına dokunduğunu görürse bu, kadında değişecek ruh, düşünce ve duygu durumuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Kesmek
Rüyayı gören kişinin yaşayacağı şanssızlığa ve bu nedenle de kısmetinin kapanacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin eline geçecek bir fırsatı iyi değerlendiremeyeceğine ya da bir ihmali nedeniyle o fırsatı kaçıracağına sonra da çok pişman olup oturup ağlayacağına ve dövüneceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Kopması
Rüya sahibinin üzülmesine, sıkıntıya düşmesine, huzurunun kaçmasına ve sağlığının bozulmasına neden olacak kötü bir olayla karşılaşacağı ya da hoş olmayan durumlara düşeceği ile tabir edilir. Rüyayı gören kişiyi mutsuzluğa sürükleyecek ve huzurunun da kaçmasına neden olacak olayların baş göstereceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organdan Kan Geldiğini Görmek
Kan ile ilgili olan rüyalar genellikle kabul edilmez. Çünkü rüya sahibinin uykusunda kan görmesi o rüyanın bozulmuş olduğu şeklinde kabul edilir. Fakat bir diğer yandan da yokluğa düşmeye ve zor günler yaşamaya işaret eder.
Rüyada tenasül uzvunun uyanık görülmesi, sevinç, gayret, çalışma ve ihtiyacı gidermeğe işarettir.
Tenasül uzvunun uyandığını ve düz bir vaziyet aldığını gören kimsenin çalışma ve gayreti, kuvveti ve devleti olur ve devleti ona yeniden döner.
Tenasül uzvu kalkıp ziyadeleşse, hatta başının üstünde büyük ve kalın olsa, ol kimsenin şehir içinde zikri ve şöhreti yayılır, işi yükselir ve şehvani lezzetlere kavuşur.
Tenasül uzvunun uzunluğu, malının fazlalığına; katılığı, sanat ve durumunun celadetine; kuvveti, işlerinin kuvvetine, hareketliliği, sevincine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organ Görmek
Rüyada erkek cinsel organı görmek, genellikle rüya sahibinden türeyecek nesildir. Hayırlı evlatlara, çok çocuğa ve soy sopa yorulur. Yine bu rüya güce, kazanılacak başarılara, kuvvetli olmaya, güçlü bir himayeye, göreceğiniz yardıma, size iyilik edecek bir adama da işarettir. Rüyada erkek cinsel organı gören kısmetli bir kişi olur ve her işinde başarıyı yakalar. Yine bu rüya zenginleşmeye, artacak mala ve mülke de yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organının Sarktığını Görmek
Bu rüya ahlaki konularda zayıf olduğunuza günaha girebileceğinize delalettir rüyasında cinsel organını gevşek, sarmış olarak gören kişi günaha girecek bir harekette bulunur veya uçkuruna düşkün olup zina işleyebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organı Büyümüş Görmek
Rüyada bir erkek cinsel organının büyüdüğünü görürse bu rüya on kişinin şanının yüce olacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına ve şöhret bulacağına işaret olabilir. Cinsel organı küçük gören ise tam tersi olarak normal bir hayat yaşar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organdan Bir Şeyler Çıktığını Görmek
Bu rüyayı gören kişinin birden fazla çocuğu olur. Bu rüya gören kişinin soy sopunun artacağına neslinin devam edeceğine delalettir. Rüyada cinsel organdan herhangi bir hayvanın çıktığını gören kişinin eline ganimet geçer. Bu rüyayı görenin elde edeceği kazanç ve mücevher, altındır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organını Görmek
Rüyada cinsel organını görmek, mala işaret eder. Rüya sahibi, maddi gelirini artırır ve mal sahibi olur. Bu malın değerlenmesi mümkündür. Aynı zamanda rüya sahibi malını kazançlı bir şekilde kullanabilecektir. Bu malı ticarette kullanarak veya kiralayarak karşılığında para kazanabilir. Rüyada kendi cinsel organını gören kimse, düşmanlarına karşı da bir üstünlük sağlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organını Kesmek
Rüyada cinsel organını kesmek, mal kaybına delalet eder. Rüya sahibi çalışarak kazandığı malını aniden kaybeder. Borç altına girecek ve karşılığında bu malını kaybedecektir. Bazı rüya tabircilerine göre rüyada cinsel organını kesen kimse, ya ölür ya da oğlu ölür. Kısacası nesli devam etmez. Ailede olan erkekler vefat edecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organını Yalamak
Rüyada cinsel organını yalamak, büyük günahlara işaret eder. Rüya sahibi sevapları unutacak ve günahtan haramdan beslenecektir. Tabi bu durum manevi açıdan çöküntü yaşamaya neden olacaktır. Rüya sahibi yaptıklarından pişman olmayacaktır, yaptıklarına devam edecektir. Kötü işlere bulaşacak, alçakça hareketlerde bulunacaktır. Allah katında yaptıklarının affı olmayacak, bu günahlarıyla hesaplaşacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organını Temizlemek
Rüyada cinsel organını temizlemek, yukarıdaki yorumun tam tersidir. Rüya sahibi günahlarından arınmak için tövbe edecektir. Allah’tan af dileyecek ve içindeki kötülükleri temizlemek için hayat tarzını değiştirecektir. Bir süre evde yaşayacak ve kendisine yarayacak bilgiler edinecektir. Düşünceleri, yaşayış tarzı, istek ve arzuları değişiklik gösterecek, dini gereklerini yerine getirmeye başlayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Cinsel Organını Görmek
Rüyada başkasının cinsel organını görmek, genellikle hayra yorumlanır. Rüya sahibi rüyasında kadının cinsel organını görmüş ise, maddi olarak rahatlayacaktır. Ayrıca itibar sahibi olacaktır. Rüyada erkek cinsel organı görmek ise, ün ve şöhret anlamına gelir. Rüya sahibi özellikle iş hayatı ile yaptığı başarıları ile tanınan bir iş adamı olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadınının Cinsel Organını Görmek
Rüyada kadının cinsel organını görmek, genellikle cinsel organda görülen kötülük veya iyiliklere göre yorumlanır. Eğer oradan güzel kokular geliyorsa ve kadın tanıdık birisi ise ahlaklı ve iyi huylu olmasına; kötü konular geliyorsa tam tersine yani kötü huya yorumlanmaktadır. Kadının cinsel organı, kişinin sırlarının açığa çıkmasına, söylediği sözler için duyacağı pişmanlığa, bazen de sıkıntıya girmeye yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinin Cinsel Organını Görmek
Rüyasında eşinin cinsel organını gören kişi yeni bir işe başlar. Bu rüya yeni başlangıçlara, rüya sahibinin yeni bir meslek edinmesine, elinize geçecek imkanlara, bazen yeni bir çocuğa, sıkıntılardan kurtulmaya işarettir. Eşinde iki tane cinsel organ olduğunu gören kişi aynı anda iki mesleği birlikte yapar. Eşinin cinsel organı olmadığını görenin işleri bozularak iş hayatında zarar eder veya zorluklarla karşılaşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organının Demirden Olduğunu Görmek
Bir kadın cinsel organının demirden veya başka bir madenden olduğunu görse bu rüya o kimsenin kolaylıkla çocuk sahibi olamayacağına işarettir. Bazı alimlere göre ise böyle bir rüya, iffetli ve ahlaklı olmaya; erkekler içinse güç kazanmaya, işlerinde başarıya veya yükselmeye yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadının Cinsel Organına Bakmak
Rüyasında bir kadının cinsel organına utanmadan bakan kimse gerçek hayatta da zinaya yaklaşır veya zina işler. Bu rüya utanmadan günah işlemeye, haramla birlikte olmaya, gözlerin yasak olan şeylerden korunmamasına, kişinin bazı zorluklar çekmesine, iffetsiz bir kadına da yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Cinsel Organından Ateş Çıkması
Bir kadın böyle bir rüya görse, doğacak çocuğu veya sahip olduğu evladı ileride büyük bir mevkiye gelir. Bu rüya genellikle rüyayı görenin neslinden gelecek, çok önemli bir kişiye ve bu kimsenin insanlar için çalışıp, toplum içinde saygın bir makama ulaşmasına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendi Cinsel Organını Görmek
Rüyada kendi cinsel organını görmek, sağlık sorunları yaşayacak olduğunuza işaret olarak algılanmalıdır. Bu sağlık sorunları büyük çaplı olmasa bile, can sıkıcı bir durumun yaşanmasına neden olacaktır. Bu rüya ile ilgili olarak değişik yorumlardan birisi ise utanç yaşamak olarak düşünülmelidir. Bir topluluk karşısında mahcup olmak ve kötü bir duruma düşmek, rüyanın sonuçlarından sayılmaktadır. Rüyanın iyi bir anlamı bulunmadığı ve hayırlı olmadığı düşünülmelidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Cinsel Organını Görmek
Rüyanızda görmüş olduğunuz bu kişi, tanımadığınız ve daha önce hiç görmediğiniz birisi ise yaşayacak olduğunuz kötü günleri işaret etmektedir. Rüyanızdaki kişinin tanıdığınız bir kişi olması durumunda ise bu kişiyle ilgili kötü haberler alacağınıza yorulur. Bu kişi için stresli günlerin başlaması yakındır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Tutmak
Rüyada cinsel organ tuttuğunu görmek iyidir. Kişi için esenlik bulmaya, feraha ve düze çıkmaya işaret eder. Rüya sahibi borcundan ve hastalığından kurtulacak ve sonunda rahat bir nefes alacak demektir. Hayırlara alamet eder ve rüyayı gören kişinin kazancının da, mutluluğunun da geçici olmayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine delalet eder.


Rüyayı gören kişinin işinde çok başarılı olacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına işaret eder. Mesleki anlamda rüyayı gören kişinin muradına ereceği bunun da aile saadetini olumlu yönde etkileyeceği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Kesmek
Rüyayı gören kişinin yaşayacağı şanssızlığa ve bu nedenle de kısmetinin kapanacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin eline geçecek bir fırsatı iyi değerlendiremeyeceğine ya da bir ihmali nedeniyle o fırsatı kaçıracağına sonra da çok pişman olup oturup ağlayacağına ve dövüneceğine tabir edilir.Rüyada Cinsel Organ Kopması
Rüya sahibinin üzülmesine, sıkıntıya düşmesine, huzurunun kaçmasına ve sağlığının bozulmasına neden olacak kötü bir olayla karşılaşacağı ya da hoş olmayan durumlara düşeceği ile tabir edilir. Rüyayı gören kişiyi mutsuzluğa sürükleyecek ve huzurunun da kaçmasına neden olacak olayların baş göstereceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Görmek
Rüyada erkek cinsel organı görmek, çok hayırlıdır ve bolluk, bereket, zenginlik olarak kabul edilir. Rüya sahibinin çok kısmetli olacağı, hayatı boyunca rahat yaşayacağı, geçim derdine düşmeyeceği anlamına gelir. Rüyada erkek cinsel organı görmek, rüyayı gören kişinin kalabalık bir ailesi olacağı, işlerinin arkasında kalacak olan kişilere zenginlik içinde yaşayabilecek bir hayat bırakacağı kadar yolunda gideceği ve önemli oranda kazanç elde edeceği şeklinde yorumlanır.

Rüyayı gören kişinin işinde çok başarılı olacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına işaret eder. Mesleki anlamda rüyayı gören kişinin muradına ereceği bunun da aile saadetini olumlu yönde etkileyeceği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cinsel Organ Görmek:
Rüyada eteğin açılması ya da pantolonun sökülmesi nedeni ile kişinincinsel organın görünmesi toplumca ayıplanacağı bir iş yapmasına işaret eder. Rüyada kişi cinsel organın göründüğünü ve bundan kızarıp bozarıp, yerin dibine girmek istercesine büyük bir utanç duyduğunu hissederse eğer, onu çekemeyen ve kıskanan kişileri çok memnun edecek bir olayla karşılaşmasına delalet eder.
Kişi rüyasında bir topluluk içinde cinsel organının açığa çıktığını ama bunu o topluluktan hiç kimsenin fark etmediğini görürse yani kişinin cinsel organının açılmış olmasına rağmen kimse tarafından görülmemiş olması kişiyi endişeye ve kuruntuya düşüren şeyin nedensiz olmadığına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin bazı zorlukları kısa süre sonra atlatarak düze çıkacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cinsel organ, zengin olmaya, geniş rızık elde etmeye, bolluk ve bereket içinde yaşamaya, mutluluğa, huzura ve kurulu düzene işaret eder. Rüyayı gören kişinin istediği yaşama kavuşacağına ve kalabalık bir ailesi olacağına alamet eder. Rüya sahibinin Allah’ın pek çok lütfu ile mükâfatlandırılacağı ve bunun için de her gün şükredip, secde edeceğine rivayet edilir.
Rüyayı gören kişinin işinde çok başarılı olacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına işaret eder. Mesleki anlamda rüyayı gören kişinin muradına ereceği bunun da aile saadetini olumlu yönde etkileyeceği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Görmek Ne Anlama Geliyor?
Rüyada Erkek organını görmek,  mal, mülk, evlat ve hayırlı uzun ömürle yorumlanır. Sevindirici haberlerin alınacağının da habercisidir.
Rüyada Kadın üreme organı görmek, üzüntüden, sıkıntıdan ve kederden kurtulmaya işaret etmektedir. Kimi zaman kadın üreme organı görmek, bir iş ortaklığına da delalet eder.
Bazı yorumculara göre ise; kadın üreme organını görmek, bir erkek yakından hastalık haberi almaya, Erkek üreme organını görmek de bir kadın tanışın hastalık haberini almak şeklinde de yorumlanır.
Rüyada kişi kendi cinsel organı görürse eğer, sıkıntı ve üzücü günler geçirecek demektir. Gebe bir kadının erkek cinsel organını rüyasında görmesi erkek evlada, kadın cinsel organını görmesi kız evlat sahibi olacağının işaretidir.
Rüyada görülen cinsel organda tüy mevcut ise, kişinin canını sıkacak, ona üzüntü verecek bir takım olaylar yaşayacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Görmek
Rüyada eteğin açılması ya da pantolonun sökülmesi nedeni ile bireyin cinsel organın görünmesi toplumca ayıplanacağı bir iş yapmasına işaret eder. Rüyada kişi cinsel organın göründüğünü ve bundan kızarıp bozarıp, yerin dibine girmek istercesine büyük bir utanç duyduğunu hissederse eğer, onu çekemeyen ve kıskanan kişileri çok memnun edecek bir olayla karşılaşmasına kılavuz eder.
Kişi rüyasında bir topluluk içinde cinsel organının açığa çıktığını ama bunu o topluluktan hiç kimsenin fark etmediğini görürse yani bireyin cinsel organının açılmış olmasına rağmen kimse tarafından görülmemiş olması kişiyi endişeye ve kuruntuya düşüren şeyin nedensiz olmadığına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda ve anda rüya sahibinin bazı zorlukları kısa süre sonra atlatarak düze çıkacağına kılavuz eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cinsel organ, zengin olmaya, geniş rızık elde etmeye, bolluk ve bereket içinde yaşamaya, mutluluğa, huzura ve kurulu düzene işaret eder. Rüyayı gören bireyin istediği yaşama kavuşacağına ve kalabalık bir ailesi olacağına alamet eder. Rüya sahibinin Allah ’ın pek çok lütfu ile mükâfatlandırılacağı ve bunun için de her gün şükredip, secde edeceğine rivayet edilir.
Rüyayı gören bireyin işinde çok başarılı olacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına işaret eder. Mesleki anlamda rüyayı gören bireyin muradına ereceği bunun da aile saadetini olumlu yönde etkileyeceği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Tutmak
Rüyada cinsel organ tuttuğunu görmek anlamı iyidir. Kişi için esenlik bulmaya, feraha ve düze çıkmaya işaret eder. Rüya sahibi borcundan ve hastalığından kurtulacak ve sonunda rahat bir nefes alacak demektir. Hayırlara alamet eder ve rüyayı gören bireyin kazancının da, mutluluğunun da geçici olmayacağına, bireyin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine kılavuz eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Görmek Tabiri
Rüyada kaza ile kişinin cinsel organının görünmesi kınanacak bir harekette bulunacağının bir işaretidir. Eğer kişi bu durumdan utanmış sıkılmış ise kendisini aşırı derecede kıskanan kişileri mutlu edecek bir olay yaşayacak demektir. Eğer kişi rüyasında cinsel organının göründüğünü fark edip ama kendinden başka hiç kimse fark etmiyorsa bu kişinin endişelendiği konunun tutarsız olmadığını yani endişelenmekte haklı olduğunu gösterir. Bir başka yorum ise kişinin içinde bulunduğu zor durumdan kısa sürede kurtulup feraha çıkacağı hakkındadır.
Rüyada görülen cinsel organ zenginliğe, bol rızka, ferah içinde yaşamaya, mutluluk ve düzenli bir hayata sahip olunacağının habercisidir. Gören kişinin dileği gerçekleşip geniş bir aileye sahip olacak demektir. Rüya sahibi birçok şekilde ödüllendirilip ve bu ödüller için her daim minnettarlığını dile getireceğinin göstergesidir. İş hayatında hızlı yükselmeler yaşayacak ve çok başarılı bir iş hayatı olacaktır. Bu elde ettiği başarılar sayesinde iş hayatının en zirvesine ulaşacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Erkek cinsel organı görmüşseniz bu her zaman iyiye yorulmaktadır. bunun anlamı bolluk bereket ve vefalı çocuk sahibi olacağınız şekilde yorumlanır. Eğer rüyanızda gördüğünüz cinsel organı ellediyseniz ve rüyayı gören kişi kadınsa bu o kadının büyük ruh hali değişiklikleri yaşayacağını gösterir. cinsel organın uzamasını görmüşseniz bu bolluk ve bereketinizin daha da artacağına işaret etmektedir. Sahip olduğunuz her şeyin daha da bereketlenerek iki katına çıkacağının bir göstergesidir.
Eğer rüyanızda cinsel organın kesildiğini görmüşseniz bu şansınızın kapanacağına, rızkınızın azalacağına yada yakaladığınız çok güzel fırsatların elinizden kayıp gideceğini gösterir. Bu kaçırılan fırsatlara sebep olacağınızı ve bu sebebiyetten dolayı çok üzülüp kahrolacağınızı göstermektedir.
Rüyasında cinsel organın kopmasını gören kişinin huzuru kaçacak ve sağlık sorunları yaşayacak demektir.Rüyayı gören şahıs nahoş durumlarla karşılaşıp huzursuz bir döneme girecektir. Sabırlı davrandığı taktirde bu durumun düzeleceği aksi tavırlarda çırpındıkça batacağının bir göstergesidir.
Eğer rüyanızda cinsel organda kan geldiğini gördüyseniz bu her ne kadar yokluk ve zor günlerin yaşanacağını gösterir olsa da aslında kan görülen rüyaların yorumu yapılmamaktadır. Çünkü kişi rüyada kan görmüşse o rüya bozulmuş olarak tabir edilir ve yorumlanmaz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cinsel organ görmek, cinsel organ rüyası hayıflanma ve utanmak şeklinde yorumlanıp kişinin çevresi tarafından ayıplanacağı bir olaya karışacağına yorumlanır. Rüyasında cinsel organını gören kimse yaşanan ailevi sorunlardan son derece rahatsızlık duyarak içinde bulunduğu çevreden uzaklaşma amacı güder. Rüyada temiz cinsel organ görmek, hayırlı ve helal kazanca, açılan kazanç kapılarına, gören kişinin rahat edeceği hayata sahip olacağına işaret edilir. Rüyada kişinin kendi cinsel organını görmesi, hakkında önem arz eden bir olayı saklama amacına giderek kişinin sırrının açığa çıkmaması için çaba sarf edeceğine ifade edilir. Rüyada bir erkeğin kadın cinsel organı görmesi, ele geçecek paraya işaret ederken, kadının erkek cinsel organı görmesi, ise psikolojik bunalıma, gören kişinin sevdiği kimselerle arasının açılamasına tabir edilir. Rüyada cinsel organından su geldiğini görmek, özellikle bekar kimseler için hayal kırıklığına, yanılgıya düşmeye, kendinizi küçük düşürecek yanlışlara yer vereceğinize sembol edilmektedir. Rüyada cinsel organ görmek, aynı zaman da izzet ve ihtişama, zenginliğe, mal ve mülkte artışa gitmeye, çevrenizdeki insanların sizleri örnek alacak eylemlerde bulunmanıza ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Görmek İslami
Rüyada cinsel organ görmek, rüyada görülen cinsel organ sağlıklı uzun ömre, evlat sahibi olunmaya, cinsel organın ayıplanmayacak derece uzadığını görmek, evli kimseler için evlat müjdesine kalabalık aileye sahip olunmaya işarettir. Rüyada cinsel organının uyandığını görmek, çalışma ihtiyacı duymaya, sevinçli haber almaya, neslinizin çoğalmasına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Görmek
Rüyada erkek cinsel organı görmek, gören kişi ya da kişiler için son derece hayırlı ve güzel olan rüya gören kimsenin  her türlü maddi ve manevi rahatlığa ererek yüksek kazanç sağlayacağına yorumlanır. Rüyasında erkek cinsel organı gören kimse, övgü duyulacak başarılı bir çok işe imza attığı gibi birden fazla da sağlıklı evlada sahip olur. Rüyada erkek cinsel organının koptuğunu görmek, erkekliğin kurumasına, kendinize duyduğunuz güven duygusunu yitirmeye ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organın Uzaması
Rüyada cinsel organın uzaması, mal ve mülke, şöhrete ulaşmaya, kişinin birden fazla çocuk sahibi olup hanesini genişletmesine yorumlanır. Rüyasında cinsel organının uzadığını gören kimse, kısa zaman içinde adından sıkça söz ettirecek başarılı bir çok eylemde yer alarak kendisine inanan ve güvenen kimseleri mutlu kılar. Rüyada cinsel organın uzaması, aynı zaman da rahat ve huzurlu geçecek ömre, sakinliğe, yaptıklarınız ile övgü almaya ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Kesmek
Rüyada cinsel organ kesmek, bu rüya günahlardan ve kötülüklerden sakınmaya, hayatı güzel yönleriyle ele almaya, iyiye ve güzele yönelmeye yorumlanır. Rüyada cinsel organının kesildiğini gören kimse, eline geçen belli miktarda parayı hayırlı işlerde kullanarak bir çok sıkıntısından muaf olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Tutmak
Rüyada cinsel organ tutmak, bu rüya son derece hayırlı ve güzel olup gören kimseler için esenlik bulmaya, maddi ve manevi düze çıkmaya, tüm borç ve sıkıntılardan kurtulma yoluna gitmeye yorumlanır. Rüyasında cinsel organ tuttuğunu gören kimse, hayatını garanti altında tutup hakkında hayırlara vesile olacak her türlü zaferi ve başarıyı beraberinde sağlar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Cinsel Organı Görmek
Rüyada kadın cinsel organı görmek, bu rüya kişinin hayatını yanlış yönlerde ilerleterek geleceğine karartacak günahların içine sürükleneceğine yorumlanır. Rüyada kadın cinsel organı görmek, aynı zaman da yanlış dostluklar edinmeye, haram olanı seçmeye, iyiyi ve güzeli görmezden gelmeye ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Ellemek
Rüyada cinsel organ ellemek, bu rüya özellikle bayan kimseler için ruh halinin değişmesine sebep olacak eylemler içinde yer alacağına işaret eder.  Cinsel organını ellediğini gören kimse, duygusal bağlarını daha güçlü kılacak eylemlere doğru yönelerek hem kendisini hem de içinde bulunduğu çevreyi zora sokar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organdan Kan Gelmesi
Rüyada cinsel organdan kan gelmesi, kan rüyaları anlam itibariyle kabul görülmeyip rüyanın şekline bakılmaksızın geçersiz olarak kabul görülür. Rüyasında kan gören kimse, maddi ve manevi dara düşeceği gibi hayatını güzel kılan tüm değerlerini de kaybetme noktasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel organ Görmek Ne Demek?
Rüyada Cinsel organ Görmek
Yakında elinize büyük miktarda para geçecek.
Rüyada cinsel organ görmek bazı tabircilere göre elinize büyük miktarda para geçeceğine işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organın Kesildiğini Görmek
Rüyada cinsel organın kesildiğini görmek anlamı birkaç şekilde tabir edilir. Rüyada cinsel organı kesilen kişi vefat edecek demektir ya da erkek evlat sahibi olamayacaktır veya yaşadığı yerden ayrılmak zorunda kalacaktır. Bir başka tabire göre de maddi zarara uğrayacağı şeklinde yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Kesmek
Rüyayı gören bireyin yaşayacağı şanssızlığa ve bu nedenle de kısmetinin kapanacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin eline geçecek bir fırsatı iyi değerlendiremeyeceğine ya da bir ihmali nedeniyle o fırsatı kaçıracağına sonra da çok pişman olup oturup ağlayacağına ve dövüneceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkeğin Cinsel Uzvunu Görmek
Rüyada erkeğin cinsel uzvunu görmek, başarı ve mutluluk içinde yaşamaya delalet eder. Rüya sahibinin mesleğinde büyük ilerlemeler ve gelişmeler göstereceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Yalamak
Rüyada erkek cinsel organı yalamak, gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde çok büyük başarılar kazanmaya ve yüklü miktarda para elde etmeye, kurulan ortaklıkta ortak üzerinden çok büyük menfaat elde etmeye ve yapılan işlerde çok büyük değişimler yaparak kazanç sağlamaya alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organının Kesildiğini Görmek
Bu rüya elden gidecek maldır. Rüyada birisinin cinsel organını kestiğini gören kişi elindeki malı ve mülkü kaybeder. Yine para kaybetmeye, zenginlikten sonra fakir düşmeye de işarettir. Eğer cinsel organını rüya sahibi kendisi kesmişse, çocuğun hayırlı bir meslek edinmesi, şan ve şöhrete kavuşmasıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organının Büyüyerek Her Yeri Kapladığını Görmek
Bu rüya genellikle çalışma hayatına delalettir. Ticaret yapanlar büyük kazançlar elde ederler. Yeni bir işe başlayanlar işlerinde çok başarılı olarak çokça para kazanırlar. Cinsel organı büyüyerek her yeri kaplayan kişi şan ve şöhreti çok herkesin tanıdığı biri haline gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendi Cinsel Organını Görmek Kadın
Bir kadının rüyasında kendi cinsel organını görmesi, kendisinde ya da ile içerisinde bir hastalık bulunduğuna yorulur. Bu kişinin hastalığı her ne kadar fazla büyütülecek bir boyutta olmasa da bütün aile için stres meydana getirdiği söylenebilir. Kısa sürecek bir dönem olarak düşünülmeli ve sabırlı olmaya gayret edilmelidir. Kısa zaman sonra bu durum ortadan kaybolacak ve rahat nefes alacaksınız.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organdan Kan Geldiğini Görmek
Kan ile ilgili olan rüyalar genellikle kabul edilmez. Çünkü rüya sahibinin uykusunda kan görmesi o rüyanın bozulmuş olduğu şeklinde kabul edilir. Fakat bir diğer yandan da yokluğa düşmeye ve zor günler yaşamaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Görmek
Rüyada erkek cinsel organı görmek çok hayırlıdır. Rüyasında erkek cinsel organı gören kişi bolluk ve berekete kavuşacak ve hayırlı evlat sahibi olacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Ellemek
Bir kadın eğer rüyasında bir erkeğin cinsel organına dokunduğunu görürse bu, kadında değişecek ruh, düşünce ve duygu durumuna işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organın Uzaması
Rüyada cinsel organın uzaması zenginliğe, servete, mirasa ve çocuk sahibi olmaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organını Görmek
Rüyada erkek cinsel organını görmek, gören kişinin güç ve kuvvetine, yaşayacağı güzel günlere ve alacağı mutlu haberlere işarettir. Rüyada cinsel organını gören kişi hayırlı evlattır. Bu rüyayı gören kişinin güzel bir nesli olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organın Uzadığını Görmek
Bu rüya, gören kişinin çok sayıda evlada sahip olması anlamını gelir. Rüyada cinsel organının uzadığını gören kişi soy sop sahibi olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organın Çıktığını Görmek
Rüyada cinsel organın çıkması günahlara tövbe etmek, ahiret işlerine yönelmektir. Rüyada cinsel organını çıkarıp tekrar yerine takan kişinin çocuğu büyüyüp babasının işini yapar. Bu rüya kendisine benzeyen bir çocuktur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendi Cinsel Organını Temizlemek
Bir pişmanlık durumunun yaşanması, yapılandan utanmak olarak kendisini gösteren bir rüyadır. Bir kişinin kalbini kırmak, herhangi bir konuda yalan söylemek ve bunların devamında ortaya çıkan vicdan azabı, bu rüyanın anlamlarından sayılmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendi Cinsel Organını Görmek Erkek
Erkeğin rüyasında cinsel organını görmesi, bir küçük düşme olayını ifade eder. Toplum içerisinde gelişen bir olayda, mahcubiyet yaşaması, strese neden olacaktır. Bu durum, hem yeni kararları tetikleyecek hem de yeni bir çevreye girilmesini sağlayacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birden Çok Cinsel Organı Olduğunu Görmek
Bu rüya oldukça hayırlıdır. Rüya sahibinden çoğalacak nesle, hayırlı evlatlara yorulur. Yine bu rüya kişinin dini durumudur. Hayırlı bir insan olduğuna iyi bir mümin olacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organın Koptuğunu Görmek
Bu rüyayı gören kişinin çocuğu olmayabilir veya soyu kesilebilir. Rüyada cinsel organını kopmuş görenin zinadan kurtulmasına da işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organın Sertleştiğini Görmek
Bu rüya kişinin talihinin açık olduğunu gösterir. Bu rüyayı gören kişi her konuda şanslı ve güzel bir dönem geçirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Cinsel Organını Tuttuğunu Görmek
Bu rüya, eğer tutan kişiyi tanıyorsanız o kişiden gelecek fayda ve yarardır. Rüyada cinsel organı tutan kişiyi tanımıyorsa rüya sahibi, iyi bir adamdan göreceği destek ve ondan alacağı faydadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organın Üzerinde Kıl Olduğunu Görmek
Bu rüyayı gören kişi çok hayırlı evlatlara sahip olur. Çocuğu olanlar içinse çocuklarından göreceği nimetler, onlardan görecekleri faydalardır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İki Cinsel Organı Olduğunu Görmek
Bu rüya malda ve mülkte artış, zenginleşme ve şöhrete kavuşmadır. Bu rüyayı gören kişi parasal sorunlarından kurtulur. Eline toplu para geçer ve oldukça zenginleşir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organın Kuruduğunu Görmek
Bu rüya soyun kesilmesi, hayırsız evlat, sıkıntıdan sonra elde edilecek rahatlık, zorluklardan sonra feraha erişme ve mutlu olmalıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Öpmek
Rüyada erkek cinsel organı öptüğünü gören kişi, çevresindeki bir kişiye faydalı olacak ve onu zor durumdan kurtaracak bir iş yapacak demektir. Rüya sahibinin kendisine ihtiyacı olan bir kişiden yardımını esirgemeyeceği ile tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı
Rüyada erkek cinsel organı, rüyada erkek cinsel organı öpmekle aynı anlama gelir ve rüyayı gören kişinin Allah rızası için kapısına gelen ve yardım dilenen bir kimseye destek olacağı ve onun hayır duasını alacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Tuttuğunu Görmek
Rüyada erkek cinsel organı tuttuğunu görmek, şansın yaver gideceğine ve rüyayı gören kişinin çok kısmetli olacağına rivayet edilir. Hayatın rüyayı gören kişinin yüzüne güleceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Ellemek
Bir kadın eğer rüyasında bir erkeğin cinsel organına dokunduğunu görürse bu, kadında değişecek ruh, düşünce ve duygu durumuna işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organın Uzaması
Rüyada cinsel organın uzaması zenginliğe, servete, mirasa ve çocuk sahibi olmaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organdan Kan Geldiğini Görmek
Kan ile ilgili olan rüyalar genellikle kabul edilmez. Çünkü rüya sahibinin uykusunda kan görmesi o rüyanın bozulmuş olduğu şeklinde kabul edilir. Fakat bir diğer yandan da yokluğa düşmeye ve zor günler yaşamaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsel Organı Görmek
Rüyada erkek cinsel organı görmek anlamı çok hayırlıdır. Rüyasında erkek cinsel organı gören kişi bolluk ve berekete kavuşacak ve hayırlı evlat sahibi olacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organ Ellemek
Bir kadın eğer rüyasında bir erkeğin cinsel organına dokunduğunu görürse bu, kadında değişecek ruh, düşünce ve duygu durumuna işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organın Uzaması
Rüyada cinsel organın uzaması zenginliğe, servete, mirasa ve çocuk sahibi olmaya kılavuz eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Organdan Kan Geldiğini Görmek
Kan ile ilgili olan rüyalar genellikle kabul edilmez. Çünkü rüya sahibinin uykusunda kan görmesi o rüyanın bozulmuş olduğu şeklinde kabul edilir. Fakat bir diğer yandan da yokluğa düşmeye ve zor günler yaşamaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Cinsiyet Organı Görmek. Rüyada görülen erkegin cinsiyet organi, mal, evlat ve Ömre isarettir. cinsiyet organinin ayiplanmayacak derecede uzadigini ve büyüdügünü görmek, evlat ve malinin cok olmasina isarettir
+4 oy
 
ruyada bir arkadasının cınsel organını(çükünü) görmek. çük olmadı ama yinede açıklık olsun diye yazdım.kıskanmak veya imrenmek diyosunuz yorumda ama burdada mal mülk diyosunuz
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
canım kardeşim bunlar kitap kaynak ve başka yorumcuların genel derlemeleri  ben yorum yaparken rüyaya göre bakarım.bilinçaltına psikolojiye yaşanmış olaylara ve rüyadaki diğer detaylara, benim yorumlarım farklı noktalara çıkar

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

377 Aktif
1 Üye ve 376 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8579
Dün : 23857
Toplam : 48066923
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...