Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
4.8k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Tavşan sevimli, neşeli, candan fakat pekte cesareti olmayan bir tanıdıktır. Tavşan görenin böyle bir ahbabı olur. Tavşanı seven, okşayan, böyle birine yardım eder.
Rüyada tavşan görmek; iyi talihe ve evliliğe, tavşana ateş etmek; birçok kimse tarafından aldatılacağınıza, tavşanı kesilirken görmek; boşanmaya, tavşanın öldüğünü görmek; eşiniz yüzünden başınıza bir felaket geleceğine işarettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

102 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
 
En İyi Yorum
Zevceye delalet eder. Beyaz tavşan ağırbaşlı ve sakin bir kadına, Siyah ve çirkin tavşan kötü huylu kadına, Sahip olduğu tavşanın ölmesi çocuklardan gelecek sıkıntıya, Tavşan kesmek eşinden ayrılmaya, Tavşanın kendisiyle konuştuğunu görmek halkın hoş iyyi görmediği bir kadınla arkadaşlığa, Tavşanı tutmak ya da avlamak evlenmeye delalet eder.
Rüyada hızlıca koşan bir tavşan görmek, saklanması gereken bir sırra işarettir. Tavşanı avlamak, endişe ve şüphe içinde geçecek bir zamanın yaklaştığını; satmak, satın almak veya pişirip yemek hafif bir hastalıkla yorumlanır.
Rüyada hızlı koşan bir tavşan görmek, gizlenmesi lazım olan bir sırra yorumlanır. Tavşan avlamak, endişe ve şüphe içinde bir zamanın yaşayacağınıza işarettir. Rüyada yavşan satmak, satın almak veya yemek Sağlık durumunun hafif bir hastalıkla yorumlanır.
İş hayatında büyük başarı elde edeceksiniz. Aşk hayatınızda mutluluklar peşinizi bırakmayacak.
Sevimli, neşeli, candan, zeki, korkak bir arkadaştır.
Tavşan sevimli, neşeli, candan fakat pekte cesareti olmayan bir tanıdıktır. Tavşan görenin böyle bir ahbabı olur. Tavşanı seven, okşayan, böyle birine yardım eder.
Tavşan sevimli, neşeli, candan fakat pekte cesareti olmayan bir tanıdıktır. Tavşan görenin böyle bir ahbabı olur. Tavşanı seven, okşayan, böyle birine yardım eder.
Rüyada tavşan görmek, hayatta başarı elde etmek anlamına gelir. Bu bir sınav, ticari anlaşma, iş görüşmesinin olumlu sonuçlanması şeklinde olabilir. Rüyada tavşan görmek, aynı zamanda alımlı güzel bir kadına ve yakışıklı, düzgün bir kısmete işaret eder. Rüyada tavşan görmenin hikmeti üzerine eski alimler, hayırlı olan işlerin er geç geleceği vurgusunu yapmışlardır.

Rüyada tavşan gören kimse, kendi ayakları üzerinde durmayı başarabilir, çok iyi derecede kazançlar elde edebilir. Tavşan gören kişi aynı zamanda hilekar olan insanlardan uzak olur. Kısmeti, çok düzgün, insani duyguları gelişmiş olur. Edineceği kazanç, onun için en helal olanıdır.

Rüyada Beyaz Tavşan Görmek

Rüya tabiri yapmış olan eski Müslümanlar, rüyada beyaz tavşanın, çok naif bir kadına işaret eder demişlerdir. Daha sonraları beyaz tavşan, gelinlik yani evlilik olarak değerlendirilmiştir. Kadın için çok dengeli bir kısmet anlamına gelen beyaz tavşan, erkek için alımlı ve güzel kadın manasındadır. Rüyasında beyaz tavşan gören kişi uzun olmayan süreler sonrasında evlenebilir. Çocukları çok güzel olurlar. Ten renkleri genellikle beyaz olur.

Rüyada Tavşan Yavrusu Görmek

Rüyada görülen tavşan yavrusu, ihsan anlamına gelir. Kişinin elinin açık olması, insanlara yardım etmeyi sevmesi manasına gelir. Rüya alimleri rüyada yavru tavşanın kişinin insanların masum yönlerini keşfetmesi anlamına geldiğini düşünürler. Rüyasında yavru tavşan gören kimse, çok güzel haberler alarak, en iyi keyfe ulaşırlar. Rüyada yavru tavşan görenler için ayrıca tabire göre kısa zaman diliminde çok mübarek bir kişiyle tanışma vardır. Tavşan yavrusunu rüyasında sevenleri ise çok olumlu ve güzel sürpriz bekler.

Rüyada Tavşan Yakalamak

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak ya da tavşan yakalamak, ihtişamlı bir anlaşmaya delalet eder. Rüyayı gören kişinin hangi konuyla ilgileniyorsa o durumda bir anlaşmaya gideceği rivayet edilir. Ancak diğer kısım alimler, rüyada tavşan görmenin bir uyarı olduğunu belirtirler. Masum bir kişiye zarar vermiş veya vermek üzere olunduğunda, bu rüyanın görüldüğü rivayet edilir. Rüyada tavşan yakalayıp, beslediğini görmek evinin bereketli olacağına işaret eder.

Rüyada Tavşan Olduğunu Görmek

Rüyada tavşan olduğunu görmek, ürkülen bir durumdan çıkılabileceğine yorumlanır. Rüyasında bir tavşana dönüştüğünü gören kimseler, beklemedikleri bir yola bilmeden girebilirler. Bu yol hem tehlikeli hem de faydalı olabilir.

Yol tehlikeli olursa bile rüya sahibi buradan rahatlıkla sıyrılacak ve rahat bir nefes alacaktır. Rüyada tavşana dönüştüğünü gören kimsenin, etrafıyla iyi geçindiği tabir edilir. Rüyada tavşan olduğunu görmekle ilgili bilgiler sınırlı olduğundan sadece bunları söyleyebiliriz.

Rüyada Tavşan Eti Yemek

Rüyada tavşan eti yemek, akla ziyan bir sorunla karşılaşılacağına işaret eder. Kişinin kendini buradan kurtarması çok zor olacaktır. Hatta bu sorun rüya sahibinin bir ömür problemine dönüşebilir. Tavşan eti yediğini gören kişinin rüyadan sonra sadaka vermesi alimlerce belirtilmiştir. Rüyada tavşan eti yediğini görüp lezzet aldığını görenler ise tez zamanda unutamayacakları bir dostla karşılaşabilirler.

Rüyada Tavşan Öldürmek

Rüyada tavşan öldürmenin mahiyeti, başı boşluktur. Bu rüyayı gören kimsenin genellikle hayatında çeşitli sorunlar vardır. Kişi bu sorunlarıyla devamlı uğraşmak zorunda kalır. Bunlar maddi ve manevi sıkıntılar şeklinde görülür. Rüyada tavşan öldürmenin diğer fazileti hikmeti ise akıllara durgunluk verecek bir hata yapılmasına işaret eder. Rüya sahibi bu hatayı neden yaptığını daha sonra derin derin düşünecek.
Rüyada Tavşan Görmek

Tavşan sizi korkutuyorsa, o zaman gördüğünüz bu rüya iç belirsizlik duygularınızla ilişkilendirilebilir. Beyaz tavşanlar genellikle rüya durumunda şanslı omens olarak kabul edilir. Alışılmadık bir tavşan bir sevgiliyle bağlantı önerebilir. Kahverengi tavşan, sizi hayattaki uygun eylem yoluna yönlendirmek için bir rehber olarak çalışır. Rüyasında siyah bir tavşan görmek, gelecekte küçük bir endişe yaşayabileceğin anlamına gelir.

Rüyada bir tavşanı öldürmek, zamanların daha iyisi için yakında değişeceğini gösterir. Bir tavşana dönüşmek, diğer insanların yardım edeceği bir alamettir. Rüyasında bir tavşan beslemek, diğer insanların sizden bir şey almaya çalışacağı anlamına gelir. Tavşan açlıktan ölüyorsa, bu diğer insanların yardım için size dönebileceğini gösterir. Bir rüyada bir tavşanın kanını görmek, birisinin sizinle ilgili başkalarına konuşacağını gösterir. Bu hayvan uysalsa, çocuklar yakında hayatınıza girecek ve doğurganlıkla bir bağlantınız olacak. Bebek tavşan doğduğunda çıplak, kör ve sağırdırlar. Bu, diğer insanları anlama yeteneğinizi gösterebilir, ancak önünüzdeki fırsatları gerçekleştirmeniz zaman alabilir. Yaygın olarak, tüm bilinen tavşanlar da bir gıda kaynağı olarak yetiştirilir. Bu, beslenmenin şu anda önemli olduğunu gösterebilir.
Rüyada Tavşan Sevmek ve Rüyada Tavşan Beslemek

Tavşanları bir evde veya bir barakada evcil hayvan olarak görmek çocuklarla ilişkilidir. Bu rüya kendi çocukluğunuzu veya çocuk sahibi olmayı düşündüğünüzü gösterir. İnsanoğlu olarak bizler, yaklaşık 2000 yıl önce tavşanları evcil hayvan olarak beslemeye başladık. Rüyada evcil bir tavşan görmek ya da rüyada tavşan sevmek ve beslemek, ileride kendi ihtiyaçlarınıza odaklanabileceğiniz kapasitesinin olduğunu anlayacağınızı gösterir. Bir rüyadaki evcil tavşan, aynı zamanda hayattaki belirli bir kişiye kendi sadakatinizi sorgulama fırsatı da gösterebilir. Evcil tavşan genellikle hayatta daha dikkatli olmanız gerektiğinde ortaya çıkabilir.

Rüyada Tavşan Saldırması Ne Anlama Gelir?

Tavşanın derinizi çizmesi veya ısırasını görmek, bolluk, sıcaklık, erkek doğurganlığı ve cinsel ilişkiyi gösterir. Rüyalarımıza girebilecek sembollere bağlı olduğu için, belirli bir rüya Paskalya zamanı ile de bağlantılı olabilir.
Rüyada Zıplayan Tavşan Görmek – Rüyada Tavşan Yakalamak

Rüyada zıplayan tavşan görmek, özellikle tarlalarda, bu rüya erkekliği ifade eder. Sonunda birçok çocuk sahibi olacağınız mesajını verebilir. Ek olarak, belirli bir rüya, çalışma taahhüdünüzün eksikliğine gönderme yapıyor olabilir. Rüyada tavşan yakalamak bir olaydan diğerine atladığınız anlamına gelir. Yani bir işi tamamlamadan başka bir işe gittiğiniz ve bu nedenle hedeflerinizi yakalayamadığınız anlamına gelebilir Tavşanın arkadaşça olması demek, kendinizle sevdikleriniz arasında iletişimin gelişeceği anlamına gelir. Ölü bir tavşanı görmek, karşı cinsten biriyle kişisel bağlantınızın daha bilinçli olmanız gerektiğini gösterir.
Rüyada Tavşan Yemek Ne Anlama Gelir? Rüyada Tavşan Eti Yemek

Rüyada tavşan yemek ne anlama geliyor? Kendinizi bir rüyada tavşan yiyip pişirdiğinizi görmek, tutumunuzun son zamanlarda başkalarından biraz daha üstün olduğunu gösterir. Bu, yemekten önce tavşanı öldürüp öldürmemeniz açısından oldukça önemlidir. Rüyasında yiyecek olarak hazırlanan tavşan, içgüdülerinden gelen enerjiyi temsil eder. Açık İngilizce - bu aslında kendi anlık içgüdülerinizi kontrol etmek ve başkalarını etkilemek için bilinçli bir çaba harcadığınız anlamına gelir. Savunma oluşturmamaya çalışın ve diğer insanların görüşlerine daha açık olun. Bir tavşanı pişirmeyi veya derisini yüzdüğünüzü rüyada gördüyseniz, bu başkalarıyla olan ilişkinize odaklanmayı gösterir, bir keşiş olmamaya çalışın - çünkü bu sizi üzüntü ve kayıp hissettirecektir.
 Rüyada tavşan görmek; rüya sahibinin iş hayatında yaşayacağı olumlu gelişmelere ve mutluluğa yorulur. Rüyada tavşan görmek ayrıca kişinin aşk hayatının yolunda gideceğine de işaret eder.

Rüyada tavşan yavrusu görmek; rüya sahibinin bu aralar umutsuz olduğu fakat umudunu yitirmemesi gerektiğine dair bir uyarı niteliğindedir. Kişinin güzel gelişmeler yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına; daha huzurlu, mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada tavşan sürüsü görmek; işle ilgilidir. Tavşan sürüsü görmek kalabalık bir iş ortamında çalışacağınıza,  sıkıntılardan sonra elde edeceğiniz büyük başarılara ve büyük kazançlar elde edeceğinize işaret eder.

Rüyada tavşan öldürdüğünü görmek; ormanda, dağda veya herhangi bir yerde tavşanı avladığınızı, yani öldürdüğünüzü görmek sevineceğiniz bir haberin ardından üzüleceğiniz bir haber alacağınıza delalet eder. Tavşan avladığını gören kişinin yakın bir zaman içerisinde kısmeti açılır. Eğer bu kişi evliliğe sıcak bakmıyorsa, ailesinden birinin evleneceğine ve bir düğün olacağına işaret eder.

Rüyada pembe tavşan görmek; rüya sahibinin isteklerinin gerçekleşeceğine, sağlıklı olacağına, maddi durumunun iyi olacağına ve kendisini seven kişilerin olduğuna işaret eder. Bazı rüya tabircilerine göre pembe tavşan, kişinin bazı sıkıntılar sonrasında yüzünün güleceğine ve hak ettiği mutluluğa erişeceğine işaret eder.

Rüyada tavşanın ısırdığını görmek; tavşanın elinizi ısırdığını görmeniz eğer kan da görmüşseniz bir işinizin araya başka kimselerin girmesinden dolayı bozulacağına ve birtakım tartışmalar yaşayacağınıza delalet eder.

Rüyada beyaz tavşan görmek ne demek; beyaz sevimli tavşan görmek güzel ve hayırlı bir kısmet ile tabir edilir. Rüya sahibinin kısmetinin açılarak sevdiği kimse ile görkemli ve güzel bir düğün ile evleneceğine işarettir.

Rüyada siyah tavşan görmek; bekar kimse için huysuz ve inatçı birisi ile ilişki yaşanacağı anlamına gelir. Rüyada siyah tavşan görmek nazara da yorulur. Kişiyi kıskanan, çekemeyen ve birçok şeyinde gözü olan kimseler olduğu anlamına gelir. Rüya sahibinin nazara gelmesi olarak tabir edilir. Bu rüya, görenin her şeyini herkese anlatmaması gerektiği yönünde bir uyarı niteliğindedir.

Rüyada gri tavşan görmek; rüya sahibinin yaşayacağı olumsuzlukları gayet olgunlukla ve soğuk kanlılıkla karşılayarak üstesinden geleceğine yorulur. Ayrıca gri tavşan iş değişikliği anlamına da gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavsan görmek, Ahlaksiz bir ese, tavsan yavrulari kedere ve hüzne delalet eder. Cabir ül Magribi ye göre; rüyada tavsan vakarli iyi bir estir. Kendisine ait olan bir tavsanin öldügünü gören, esi yüzünden bir musibete ugrar. Bir tavsanin kendisi ile konustugunu gören, herkesi sasirtacak bir kadinla arkadaslik eder. Tavsanin ensesini öptügünü gören, esiyle ters taraftan iliski kurar. Ebu Sait El Vaiz e göre; tavsan görmek ese, tutmak ise evlenmege isarettir. Tavsani kestigini görmek esinden ayrilmaya delalet eder. Bazisi, tavsan görmek hayirli degildir, diyor. Bir baska rivayete görede: Rüyada tavsan, kadindir. Tavsan tuttugunu gören kimse evlenir. Tavsan kestigini görmek, alacagi hanimin ömrünün az olacagina isarettir. Bazi tabirciler, tavsan görmek, korkak bir insana bazi tabirciler ise, tavsan kötü huylu bir kadina isarettir, dediler. Eline tavsan geçtigini gören kimse ahlaksiz bir hanim alir. Tavsanin etinden, derisinden bir sey aldigini gören kimseye hanimi tarafindan az bir hayir isabet eder. Eline tavsan yavrusu geçtigini gören kimseye üzüntü, keder ve musibet erisir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Tavşan Görmek
Beyaz tavşan, ağır başlı sakin bir kadın anlamına gelir. Ayrıca rüyada beyaz tavşan görmek, mutluluğa işarettir. Rüya sahibinin, hoşgörülü ve anlayışlı bir kimseyle ilişki kuracağına işaret eder.
Bu rüya iş yaşamında başarılı çalışmalar anlamına da gelmektedir. Beyaz tavşan gören kimsenin çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.
Rüyada görülen beyaz tavşanlar, ele geçecek kısmet demektir. Bekar biri bu rüyayı görürse, zengin ve saygın biriyle tanışır. Muradına ermek şeklinde tabir edildiği gibi, evlilik yapmak manasına da gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Yavrusu Görmek
Rüyada tavşan yavrusu üzüntüye işaret eder. Bir tavşan yavrusuna sahip olduğunuzu görmek; daha önce tatmadığınız bir durumla karşılaşacağınıza işarettir. Yavru tavşan tutmak, üzüntü, keder ve musibete işarettir. Tavşan yavruları, üzüntüye delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavşan yakalamak
Eliyle tavşan yavrusunu tutana üzüntü, keder ve musibet erişir.Tavşan yakalamak veya birinin size tavşan verdiğini görmek; aşk hayatında kötü bir ilişkiye işarettir.
Tavşan yakalamak; kendinizden çok genç biriyle tanışacağınıza yorumlanır. Rüyada tavşan, kadındır. Tavşan tuttuğunu gören evlenir. Eline tavşan geçtiğini görmek, ahlâkı kötü bir kadın ile evlenmeye delâlet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Tavşan Görmek
İslami rüya tabirlerinde siyah tavşan hüzün ve mateme yorumlanmıştır. Haneye değecek nazara yahut kişinin kazanç ve nasibinde gözü olan kötü kimselere işaret etmektedir. Bekar kimseler için Rüyada siyah tavşan görmek huysuz biriyle tanışmaya ve kavgalı bir ilişkiye yorumlanır. Derler ki; siyah çirkin tavşan dedikoducu, kötü huylu kadındır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Avlamak
Rüyada tavşanları avlamak, endişe ve şüphe içinde geçecek bir zamanın yaklaştığını işaret etmektedir. Dini tabirlerde tavşan avlamak tabiri bahtınızın açılacağına yorumlanır. Bazen de tavşan tutmak yahut avlamak evlenmek anlıma gelmektedir. Tavşan vurduğunu görmek; sevinçli günlerden sonra kederli ve sıkıntılı günler yaşayacağınıza da çıkmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Sevmek
Tavşan sevmek, arkadaşa yahut bir yakına işaret eder. Rüya sahibinin bir yakınından maddi konuda destek göreceğine işaret etmektedir. Müjdeli haberler anlamına da gelen rüya, ele geçecek parayı bildirir.
Tavşan sevimli, neşeli, candan fakat pekte cesareti olmayan bir tanıdıktır. Tavşan görenin böyle bir ahbabı olur. Tavşanı seven, okşayan, böyle birine yardım eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kahverengi tavşan görmek
İş hayatında büyük başarı elde edeceksiniz. Aşk hayatınızda mutluluklar peşinizi bırakmayacak. Kahverengi tavşan sevimli, neşeli, candan, zeki, korkak bir arkadaştır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Kesmek
Sabırsızlık ile aceleciliğin ifadesidir. Tavşan kestiğini görmek eşinden yahut sevdiğinden ayrılmaya işarettir. Tavşan kestiğini görmek, evlilikte yaşanan sorunlara işarettir. Tavşan kestiğini görmek, alacağı hanımın ömrünün az olacağına delalettir. Tavşanı kesen, eşinden ayrılır
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavşan eti yemek
Varlıklı bir kimseden miras alacağınıza işarettir. Zahmetsizce ele geçecek mala delalettir. Tavşanın etinden yediğini görmek, rüya sahibine zevcesi tarafından erişecek az bir hayıra delalet eder. Tavşan satmak, satın almak veya pişirip yemek hafif bir hastalıkla yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Öldürmek
Günah işlemeye yorulur. Tavşan öldürmek eşinizden yana bir sorun yaşayacağınıza işarettir. Tavşanının öldüğünü gören, ailesi yüzünden bir musibete uğrar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tavşan Tutmak
Tavşanın kendisiyle konuştuğunu gören, halkın şaşkınlığına sebep olacak bir kadınla beraberlik kurar. Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Tavşan görmek; zevceye, tutmak; evliliğe delalet eder. Rüyada hızlıca koşan bir tavşan görmek, saklanması gereken bir sırra işarettir.
Rüyada Arap tavsanini görmek, çok yemin eden ve yalanci bir adama delalet eder. Bir kimse rüyada Arap tavsani ile ugrastigini görse, o kimse o adamla münakasa yapar. Rüyada görülen Arap tavsani, yer kazan, kabir açan ve kefen soyan bir adama delalet eder.
Rüyada tavşan yavrusu görmek; rüya sahibinin bu aralar umutsuz olduğu fakat umudunu yitirmemesi gerektiğine dair bir uyarı niteliğindedir. Kişinin güzel gelişmeler yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına; daha huzurlu, mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada tavşan sürüsü görmek; işle ilgilidir. Tavşan sürüsü görmek kalabalık bir iş ortamında çalışacağınıza,  sıkıntılardan sonra elde edeceğiniz büyük başarılara ve büyük kazançlar elde edeceğinize işaret eder.

Rüyada tavşan öldürdüğünü görmek; ormanda, dağda veya herhangi bir yerde tavşanı avladığınızı, yani öldürdüğünüzü görmek sevineceğiniz bir haberin ardından üzüleceğiniz bir haber alacağınıza delalet eder. Tavşan avladığını gören kişinin yakın bir zaman içerisinde kısmeti açılır. Eğer bu kişi evliliğe sıcak bakmıyorsa, ailesinden birinin evleneceğine ve bir düğün olacağına işaret eder.

Rüyada pembe tavşan görmek; rüya sahibinin isteklerinin gerçekleşeceğine, sağlıklı olacağına, maddi durumunun iyi olacağına ve kendisini seven kişilerin olduğuna işaret eder. Bazı rüya tabircilerine göre pembe tavşan, kişinin bazı sıkıntılar sonrasında yüzünün güleceğine ve hak ettiği mutluluğa erişeceğine işaret eder.

Rüyada tavşanın ısırdığını görmek; tavşanın elinizi ısırdığını görmeniz eğer kan da görmüşseniz bir işinizin araya başka kimselerin girmesinden dolayı bozulacağına ve birtakım tartışmalar yaşayacağınıza delalet eder.

Rüyada beyaz tavşan görmek ne demek; beyaz sevimli tavşan görmek güzel ve hayırlı bir kısmet ile tabir edilir. Rüya sahibinin kısmetinin açılarak sevdiği kimse ile görkemli ve güzel bir düğün ile evleneceğine işarettir.

Rüyada siyah tavşan görmek; bekar kimse için huysuz ve inatçı birisi ile ilişki yaşanacağı anlamına gelir. Rüyada siyah tavşan görmek nazara da yorulur. Kişiyi kıskanan, çekemeyen ve birçok şeyinde gözü olan kimseler olduğu anlamına gelir. Rüya sahibinin nazara gelmesi olarak tabir edilir. Bu rüya, görenin her şeyini herkese anlatmaması gerektiği yönünde bir uyarı niteliğindedir.

Rüyada gri tavşan görmek; rüya sahibinin yaşayacağı olumsuzlukları gayet olgunlukla ve soğuk kanlılıkla karşılayarak üstesinden geleceğine yorulur. Ayrıca gri tavşan iş değişikliği anlamına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada tavşan, kadındır. Tavşan tuttuğunu gören kimse evlenir.Tavşan kestiğini görmek, alacağı hanımın ömrünün az olacağına işarettir.Bazı tabirciler, tavşan görmek, korkak bir insana bazı tabirciler ise, tavşan kötü huylu bir kadına işarettir, dediler. Eline tavşan geçtiğini gören kimse ahlaksız bir hanım alır. Tavşanın etinden, derisinden bir şey aldığını gören kimseye hanımı tarafından az bir hayır isabet eder. Eline tavşan yavrusu geçtiğini gören kimseye üzüntü, keder ve musibet erişir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyanızda bir tavşan görmeniz; sizin bir kadınla (bir erkekle) samimiyet kurarak hatırasını uzun zaman muhafaza edeceğiniz tatlı anlar yaşayacağınıza, rüyanızda kaçmakta olan bir tavşana silâh attığınızı görmeniz; çok güvendiğiniz kişiler tarafından kötü bir şekilde aldatacağınıza delalet eder. Rüyanızda ava giderek bir tavşan vurduğunuzu görmeniz; sevinçli günlerden sonra kederli ve sıkıntılı günler yaşayacağınıza, rüyanızda tavşan eti yediğinizi görmeniz; kısa süreli, gelip geçici bir aşka tutulacağınıza, rüyanızda ay ışığı altında oynaşan tavşanlar görmeniz; büyük bir korkuya kapılacağınıza işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada tavşan, kadındır. Tavşan tuttuğunu gören evlenir. Tavşan kestiğini görmek, alacağı hanımın ömrünün az olacağına delalettir. Bazı tabirciler, «tavşan görmek, korkak bir insana», bazı tabirciler ise, «tavşan, kötü huylu bir kadına delalet eder», dediler.
Eline tavşan geçtiğini gören kimse ahlaksız bir hanım alır. Tavşanın etinden, derisinden bir şey aldığını gören kimseye hanımı tarafından az bir hayır isabet eder. Eline tavşan yavrusu geçtiğini görene üzüntü, keder ve musibet erişir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Tavşan rüyası; kötü ahlaklı bir kadına, tavşan yavruları ise, üzüntüye delalet eder.
Cabir'ül Mağribi'ye göre bu rüya; ağır başlı, dindar bir kadına işaret eder. Tavşanının öldüğünü gören, ailesi yüzünden bir musibete uğrar. Tavşanın kendisiyle konuştuğunu gören, halkın şaşkınlığına sebep olacak bir kadınla beraberlik kurar.
Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Tavşan görmek; zevceye, tutmak; evliliğe delalet eder. Tavşanı kesen, eşinden ayrılır.
El Salimi'nin kavline göre bu rüya, hayır değildir
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Görmek; Rüyada tavşan görmek hayatta kazanılacak olan zaferlere, iş hayatındaki olumlu adımlara ve mutluluğa işaret edilir.Rüyasında tavşan gören kişinin özel hayatı da hep yolunda gidecek demektir. Rüyada görülen tavşan aynı zamanda kadınla ifade edilir ve kız arkadaş, sevgili, nişanlı ya da eş olarak değerlendirilir. Rüyada tavşan görmek muhafazakar, hoşgörülü, güler yüzlü ve yumuşak huylu bir kadına delalet eder.Rüyada siyah tavşan görmek ve çok sevimsiz olması kötü huylu, kavgacı, anlayışsız ve kıskanç bir kadına işaret eder. Rüyada bir kimsenin tavşanının ölmesi çocuğunun hastalanmasına, bir sıkıntıya ya da zorluğa düşmesine delalet eder. Rüyada tavşanla konuştuğunu gören kişi toplumdan dışlanmış, yaramaz ve kötü kabul edilmiş bir kadınla tanışarak samimi olacak ve arkadaşlık kuracak demektir. Rüyada tavşanın çok hızlı koşuyor olması kimsenin bilmemesi ve öğrenmemesi gereken bir konu olacağına ve rüya sahibinin de bunu herkesten gizlemeye çalışacağına işaret eder.Tavşanın bunlar gibi bir den çok farklı yorumları vardır.Genel olarak tavşan kısmet bereket bolluk olarak değerlendirilir. Kişide maddi ve manevi anlamda bolluğa erişileceğini işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Yakaladığını Görmek; Rüyada tavşan yakaladığını görmek rüya sahibinde kısmeti işaret eder. Bir kişi rüyasında bir tavşan yakalamış ya da kovalıyor ise o, kişinin kısmetini bulduğuna işarettir Kişi hayırlı kısmetli bir evlilik yaparak dünya evine girmiştir.Aynı zamanda tavşan yakalamak iş hayatında da kişinin büyük bir ticari işe gireceğini ve bu işten başarı sağlayarak kıdem olarak ta yükseleceğini işarettir.Tavşan yakalamak her iki olayda da nasip kısmet başarı olarak bilinir. Farklı olarak ta tavşan kovalamak tavşanın rengine gürede değişir eğer tavşan beyazsa bu kişide uğura eğer siyahsa bu huzursuzluğa kısmet sizliğe işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Eti Yediğini Görmek; Rüyada tavşan yediğini görmek Rüyada tavşan yemek, tavşan satmak ya da tavşan satın almak bir tek şekilde tabir edilir. Rüya sahibinin küçük, önemsiz ve çabucak iyileşebileceği bir sağlık sorunu yaşayacağı anlamına gelir.Bu rahatsızlık rüya sahibini maddi ve manevi anlamda zora sokmuş olsa da rüya sahibi bu derdinden en kısa sürede kurtulacaktır.Tavşan yemek dinimiz açısından da günah sayılmış bunu yapan kişilere de haram sayılmıştır. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin iş hayatında insanların sırtından geçinerek yüksek yerlere tırmanmaya çalışan kul hakkını yok sayan insanlara örnek olarak ta gösterilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Sevdiğini Görmek; Rüyada tavşan sevdiğini sevmek Rüyada tavşanın kafasını okşadığını ya da onu kucağına alarak sevdiğini gören kişi bir tanıdığına, yakınına, arkadaşına ya da akrabasına bir konuda destek olacak ve yapmak istediği şeyi gerçekleştirebilmesi için ona arka çıkacak onu içinde bulunduğu zor dönemlerden çıkarmak için elinden geleni yapmaya çalışacak olan insanları ifade eder. Bu tür rüya sahipleri fazla akrabacı dost canlısı olarak ta bilinirler.İnsanlara yardım etmekten çekinmeyen insancıl duygular besleyen çevresi ve iş hayatında ki insanlar tarafından çok beğenilen örnek kişi olarak gösterilen kişilerdir.Bu kişiler dünya malına değer vermeyen insanlardır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevimli Tavşan Görmek; Rüyada sevimli tavşan görmek Rüyada çok şirin, güzel ve zeki bir tavşan görmek arkadaşa ya da bir tanıdığa işaret eder.Rüya sahibinin yeni yeni arkadaşlar edineceğine hayatına farklı insanlar gireceğine hayatının bir anda değişeceğine işarettir.Rüya sahibi iş hayatı ve sosyal hayatında ki bu değişiklik ile hayatı bakış açısı değişmiş olup yaşayış tarzı önemli rolde gelişecek topluma karşı farklı bakış açısı sergileyecektir.Aynı zamanda sevimli tavşan görmek dünyalar tatlısı bir kısmetin olacağına ve hayırlı bir evliliğin olacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Yakalamak; Rüyada tavşan yakalamak rüya sahibinin tüm hayatını değiştirecek, kısmeti ve rızkı bol, çok önemli bir fırsatla karşılaşacağını işaret eder. Şansın ve bahtın açık olduğunu, içinde bulunulan dönemde tüm dileklerin gerçek olacağını delalet eder. Hayırlı ve güzel bir rüyadır. Olumlu ve önemli değişikliklere işaret ettiği gibi, parasal konularda da kazancın çok olacağına ve gelirin de beklenmedik seviyelerde artacağına tabir olunur. İş yaşamı ve para konularındaki fırsatlar aynı zamanda bekar kimseler için duygusal anlamda da söz konusu olur. Hayırlı ve çok mutlu olunabilecek bir kişi ile karşılaşılacağına da anlamlandırılır. Kişinin her açıdan çok mutlu olacağı ve büyük şanslar elde edeceği bir dönemi simgeler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahverengi Tavşan Görmek
Rüyada kahverengi tavşan görmek, rüya sahibinin hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına yorulur. Ayrıca kişinin karşısına çıkacak olan sorunları çok kolay bir şekilde atlatacağı anlamına da gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gri Tavşan Görmek
Rüyada gri tavşan görmek, rüya sahibinin büyük bir mal kaybı yaşayacağına, zarara uğrayacağına ve şanssızlıklarla dolu bir döneme gireceğine delalet eder. Rüyada gri tavşan gören rüya sahibinin bu dönemden çok kısa bir sürede çıkıp feraha kavuşacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabani Tavşan Görmek
Rüya sahibinin rüyasında yabani tavşan görmesi kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine delalet eder. Aynı zamanda rüyada yabani tavşan görmek, iş hayatında kazanılacak olan mal ve mülke delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavşan görmek, rüya sahibinin toplum tarafından sevilen ve saygı gören birisi olacağı demektir. Kişinin uzun uğraşlar sonucu zafere ulaşacağı, keyfinin yerine geleceği olaylar yaşayacağı anlamına da gelmektedir.
Ela Rüya Yorumcusu (18.9k puan)  
Peki oyuncak tavşan görmek nasıl bir anlama gelir?
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Tavşan Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada mavi tavşan görmek, kişinin hayallerinin kısa zamanda gerçekleşeceğine, isyan etmeyip sabretmesi sonucu isteklerinin yerine geleceğine delalet eder. Rüyada mavi tavşan görmek, şans, mutluluk, huzur manasına da gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Tavşan Görmek
Rüyada beyaz tavşan görmek, akıllı, ağırbaşlı bir kadına işarettir. Bekar kimse için eş adayı olabilecek bu kadın zaten evliyseniz hayatınıza bir şekilde girecek ve etki edecek diye yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Tavşan Görmek
Rüyada siyah tavşan görmek, kötü huyları olan ve şirret bir kadın demektir. Bekar kimse için böyle bir kadından uzak durması gerektiği belirtilir. Evli kimse için de eşinizle aranızı açabilecek bu kadın dikkate alınmamalı ve etrafınızda bulunmasına izin verilmemelidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVŞAN GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada tavşan görmek zafer kazanmak ile ilişkilendirilir. Tabii bu zafere bağlı olarak rüyayı gören kişiye mutluluk ve refah müjdelenir. Rüyada tavşan görmek ile ilgili diğer bir yorun ise tavşanın bir kadını simgelemesidir. Bu kadının bir sevgili, eş, kız arkadaş veya nişanlı olduğu düşünülür. Bunun dışında tavşanın rengi, görülme şekli rüya ile ilgili yorumu değiştirmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVŞAN YAVRUSU GÖRMEK
Umudu yeşertecek, kişiyi içinde bulunduğu belirsiz durumdan çıkaracak ani ve güzel gelişmeleri bildirir. Harekete geçilmesine neden olacak müjdeli haberler anlamına da gelen rüya, ele geçecek küçük bir paranın çok fazla sorunu çözmese de, iyi geleceğini, kişinin moralini yükselteceğini bildirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TAVŞAN SÜRÜSÜ GÖRMEK
Rüyada tavşan sürüsü görmek, hızlı gelecek haberin ve keyfini yerine getirecek, yüzünü güldürecek gelişmelerin habercisi olarak değerlendirilir. Aynı zamanda çıkılacak hayırlı bir yolculuk olarak görülür.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavşan görmek, kişinin şansının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, maddi gelirinin yükseleceği demektir. Bir diğer rüya yorumcularına göre, rüyada tavşan görmek kısmetinin çoğalacağına, yeni ve hayırlı arkadaşlıklar kuracağına, ailesiyle mutlu ve huzur dolu bir ömür geçireceği anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Tavşan Görmek
Rüya sahibinin rüyasında sarı tavşan görmek, kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, şansının daima yaver gideceğine delalet eder. Rüyada sarı tavşan görmek aynı zamandabolluk ve bereket anlamına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Kesmek
Rüyada tavşan kesmek, rüya sahibi evli ise eşiyle sorunlar yaşayacağına işarettir. Bekar kimse için birlikte yaşadığı ailesi ya da dostlarıyla sorunları olacağı manasına gelir. Aynı zamanda rüyada tavşan kesmek, kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata ve huzura kavuşacağına rivayet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Kesildiğini Görmek
Rüya sahibinin rüyasında tavşan kesildiğini görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına, yaşadığı şansızlıklardan dolayı üzüleceğine delalet eder. Rüyada tavşan kesildiğini görmek, kaybedilecek olan mal ve mülk manasına da gelmektedir. Bu nedenle rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerekeceği demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşanla Konuşmak
Tavşanın konuştuğunu görmek kötü niyetli kadın demektir. Bu kadın aklınızı çelmeye çalışacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Almak
Rüyada tavşan satın aldığını gören kimse için hafif bir hastalık geçireceği rivayet edilir. Bu hastalığın ilerleyen yaşlarda tekrardan karşısına çıkacağı da yorulmaktadır
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Avlamak
Tavşan avladığını gören kimse için sıkıntılı günler yaklaşıyor denir. Endişe duyacağı ve şüphelerle geçecek bir zaman yaşanacağına rivayet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Eti Yemek
Rüyada tavşan yediğini gören kimse için bu rüya hastalık manasına gelir. Kimi yorumcuya göre rüyada tavşan eti yemek kolay yoldan kazanılacak mal demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Öldürmek
Rüyada tavşan kesmek ya da farklı şekilde öldürmek çocuklarınız varsa başına bir iş geleceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Yuvası Görmek
Tavşan yuvasında yavru tavşanlar görmek güzel insanların olduğu çevreye gireceksiniz demektir. Kimi yorumcuya göre ise zaten çevrenizdeki insanların iyi kimseler olduğu manasına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Isırması
Tavşanın ısırdığını görmek beklentilerin boşa çıkması demektir. Emek harcanan işin istendiği gibi bitmeyeceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Yakalamak
Rüya sahibinin rüyasında tavşan yakaladığını görmesi kişinin kısmetinin açılacağına, iyi kalpli, dürüst, güvenilir bir kişi ile tanışacağına, güzel bir ilişki yaşayacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevimli Tavşan Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında sevimli tavşan gören kişinin yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni insanlar ile tanışıp iyi anlaşacağına rivayet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Sevdiğini Görmek
Rüyasında tavşan sevdiğini gören kişinin hayatında bulunan sevdiği bir insana maddi manevi yardım edeceğine, hayallerinin peşinden koşacağına sonunda da gerçekleştireceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Ayağı Görmek
Rüya sahibinin rüyasında tavşan ayağı görmesi, kişinin işlerinde başarılı olacağına, bol kazanç elde edeceğine, harama el uzatmayacağına, arkadaşlarıyla, akrabalarıyla ve ailesiyle iyi geçineceğine, zenginleşeceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Görmek
Rüyada tavşan görmek hayatta kazanılacak olan zaferlere, iş hayatındaki olumlu adımlara ve mutluluğa işaret eder. Rüyasında tavşan gören kişinin özel hayatı da hep yolunda gidecek demektir. Rüyada görülen tavşan aynı zamanda kadınla ifade edilir ve kız arkadaş, sevgili, nişanlı ya da eş olarak değerlendirilir. Rüyada beyaz bir tavşan görmek muhafazakâr, hoşgörülü, güler yüzlü ve yumuşak huylu bir kadına delalet eder.
Tavşanın siyah renkli ve çok sevimsiz olması kötü huylu, kavgacı, anlayışsız ve kıskanç bir kadına işaret eder. Rüyada bir kimsenin tavşanının ölmesi çocuğunun hastalanmasına, bir sıkıntıya ya da zorluğa düşmesine delalet eder. Rüyada tavşanla konuştuğunu gören kişi toplumdan dışlanmış, yaramaz ve kötü kabul edilmiş bir kadınla tanışarak samimi olacak ve arkadaşlık kuracak demektir. Rüyada tavşanın çok hızlı koşuyor olması kimsenin bilmemesi ve öğrenmemesi gereken bir konu olacağına ve rüya sahibinin de bunu herkesten gizlemeye çalışacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Yakaladığını Görmek
Bir kişi rüyasında tavşan yakaladığını veya avladığını görürse bu kişinin iyi kalpli, hoş bir kişiyle mutlu bir izdivaç gerçekleştireceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Yediğini Görmek
Rüyada tavşan yemek, tavşan satmak ya da tavşan satın almak bir tek şekilde tabir edilir. Rüya sahibinin küçük, önemsiz ve çabucak iyileşebileceği bir sağlık sorunu yaşayacağı anlamına gelir.

Rüyada Sevimli Tavşan Görmek
Rüyada çok şirin, güzel ve zeki bir tavşan görmek arkadaşa ya da bir tanıdığa işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Sevdiğini Görmek
Rüyada tavşanın kafasını okşadığını ya da onu kucağına alarak sevdiğini gören kişi bir tanıdığına, yakınına, arkadaşına ya da akrabasına bir konuda destek olacak ve yapmak istediği şeyi gerçekleştirebilmesi için ona arka çıkacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Yahnisi Görmek
Şansının açılmasıyla beraber, rüya sahibinin bugüne kadar ertelediği yatırımları hayata geçirmek isteyeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına yorulur. Kalabalık bir ortamda tavşan yahnisi yediğini görmek, evde mutluluk içinde olmaya, aile üyelerinin başarı elde edeceklerine tabir edilir. Her şeyin yoluna gireceğine, artık sorunlarla uğraşmak zorunda kalmadan, sakin ve huzurlu şekilde yaşamı devam ettirmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Etinden Yemek Yapmak
Yeni eşyalar almak, bayanlar için altın bir takı almak ya da eşi tarafından hediye edilmek demektir. Kişilerin dış görünüşlerinin de yaşadıkları hayatın huzurundan etkileneceğini, bu dönemde herkes tarafından beğeni kazanılacağını tabir eder. Özel yaşamın her türlü sıkıntıdan arınmış şekilde yoluna gireceğini bildiren rüya, eşler arasındaki çekişmenin son bulacağını, eskisi gibi romantik anların daha da çok yaşanacağını bildirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Bacağı Görmek
İyi bir şans elde edecek olmanın, hasta insanlar için daha iyi hissetmenin ve yataktan kalkıp, normal hayatlarına döneceklerinin işaretidir. Tavşan ayağı nazardan korunacak olmayı da bildirir. Aynı zamanda aileden birinin bir ayıbına şahit olmak veya bir sırrını öğrenmek anlamına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Avlamak
Rızkının peşinden koşan rüya sahibinin, atacağı her adımı önceden düşüneceğini, şartlara göre tavır almak yerine, doğrularına ve inancına sahip çıkacak şekilde davranacağına alamet eder. Tavşan avlamak kendi şansını ele geçirmek, kimseden bir şey istemeden, nasibini en helal yollardan kazanmak demektir. Güzel bir fırsatın, kişiyi biraz daha rahat yaşatacak şansın açıldığını ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Yakalayıp Azad Etmek
Kendisine yapılan bir yanlışın, söylenen kötü bir sözün üzerine, kişinin büyük bir olgunluk göstereceğini, karşısındaki kişiye karşılık vermek veya onu rencide etmek yerine, alçak gönüllü davranarak, bu kimseleri affedeceğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Tavşan Beslemek
Evli ve çocuklu kişiler için, kontrol etmekte, söz geçirmekte zorlandıkları evlatlarının ergenlik dönemlerinde kişiyi zorlayacaklarına yorumlanır. Evinde birden fazla tavşan beslediğini gören kişilerin en az iki çocuğu olacak demektir. Aşırı hareketli bir hayatın kişiyi çok fazla yoracağına, her şeye yetişmek isteyen rüya sahibinin programsız hareket etmesi halinde sonucun hayal kırıklığı olacağını tabir eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Tavşan Görmek
Çok güzel bir kısmet manasına gelir ve bekar biri bu rüyayı görürse, herkesin ağzını açık bırakacak özelliklere sahip, zengin ve aynı zamanda saygın biriyle tanışır. Görkemli bir düğünle dünya evine girmeye, sıkıntısız, tasasız bir hayat sürmeye, hastalıktan ırak, ağız tadının yerinde olacağı günlere alamettir. Muradına ermek demek olduğu gibi, aşk evliliği yapmak manasına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gri Tavşan Görmek
Kişinin karakterini oluşturduğu veya karakterinde önemli değişikliklerin söz konusu olduğu bir döneme vurgu yapar. Yaşanacak her türlü olayın kişinin bakış açısını değiştireceğine, karşılaşacağı olumsuzlukları ve sıkıntıları kendisinden beklenmeyen bir olgunlukla karşılayacağını, yaşça kendisinden küçük kimselere doğru yolu gösterecek konuşmalar ve eylemler yapacağını ifade eder. Gri tavşan iş değişikliğine de işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Tavşan Görmek
Haneye nazar değeceğine, kişinin nasibinde, kazancında gözü olan kimselere, bekar kişiler için huysuz biriyle ilişki yaşamaya ve sürekli kavgalarla dolu bir sürece girilmesine alamettir. Kıskanç ve kişiye saygısız davranan bir eşe sahip olmaya da yorumlanan rüya, psikolojik açıdan kişiyi yıpratacak durumların hasıl olacağına tabir edilir. Şansın ve kısmetlerin kesilmesi, geçinmekte zorluk yaşamak anlamına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Dişli Birini Görmek
Kişiye laf söyleyen, huzurunu kaçıran bir arkadaşın varlığını işaret ettiği gibi, kendi sıkıntısını sevdiği ve güvendiği biriyle paylaşan rüya sahibinin, daha sonra konuştuğu her şeyi başkalarından duyarak üzüntü yaşayacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Kuyruğu Görmek
Hayat boyunca sürecek bir şans elde etmeye tabir edilir. Rüya gibi bir hayat yaşayacak olan kişinin eşiyle mutlu olacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine yorumlanır. Tavşan kuyruğu sınavlardan başarıyla geçmek, iş görüşmelerinde herkesi etkilemek ve iyi şartlarda yaşayacak bir kariyere sahip olmak anlamına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Kürkü Görmek
Maddi koşulları iyileşen kişinin lüks bir yaşama adım atacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tavşana havuç vermek, dikkatsiz davranışlar sergileyerek ve kendisine yapılan eleştirileri önemsemeyip, hatalı davranışları sürdürmek yüzünden, kişiye düşmanlık besleyenlerin ağzına laf vermek manasına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Satın Almak
Yatırım amaçlı, daha sonra satmak üzere alınan bir tarla ya da arsaya alamettir. Kişinin elindeki parayı çarçur olmadan bir yatırıma dönüştürmek isteyeceğinin işaretidir.Rüyada Tavşana Havuç Vermek
Bir iyilik isteyen kişiyi geri çevirmek ve sonra buna üzülmek anlamındadır. Farklı yorumlar da söz konusudur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Satmak
Hızlı bir yükseliş yaşayacak olan rüya sahibinin tecrübelerini başkalarıyla da paylaşarak, pek çok hayır duası alacağını belirtir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Kulağı Görmek
Tavşan kulağı etrafta dolaşan pek çok olumsuz lafa, söze işarettir. Kişinin zaman zaman moralini bozacak konuşmalar yapmasını da tabir eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Pisliği Görmek
İz bırakmak, kendinden sonraki neslin işine yarayacak projeler geliştirmek demektir. Rüya sahibinin mevki ve şan, şöhret edindiğinde zaman zaman hoşa gitmeyecek, abartılı sevinçler yaşayacağını da delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elini Tavşan Isırması
Kan görüldüyse bir işin araya giren üçüncü kişiler yüzünden bozulacağını, ilişkisi olanların çevrelerindeki söylentilere çok fazla kulak asacakları için tartışma yaşayacaklarını tabir eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşandan Kaçmak
İleriyi göremediği için kaçıracağı büyük bir fırsat yüzünden morali bozulacak ve sonrasında kendine kızacak olan rüya sahibinin, akıl karışıklığı yaşayacağını bildirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Kanı Görmek
Hayra alamet olmadığı gibi, kişinin başarısını engellemek için kötülük yapmayı planlayan düşmanların varlığına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahverengi Tavşan Görmek
Vicdanıyla hareket eden, kendisi dışındaki insanların mutluluğu için de çaba harcayan rüya sahibinin hem sevap kazandığını, hem de Allah katında çok makbul biri olduğuna tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yavru Tavşan Öldürmek
Günah sayılan davranışlarda bulunmak, hak yemek, kendine ait olmayan bir malı gasp etmek suretiyle başkalarının gözyaşlarına neden olmak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yavru Tavşan Yemek
Nasibi ve rızkı bol olduğu halde, gözü dışarda olan, başkalarının mallarını ele geçirmek isteyen, her zaman daha fazlasını arzu eden kişinin açgözlülüğünün başına bela açacağını delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahla Tavşan Vurmak
Rakiplerini saf dışı bırakmak için çabalayan rüya sahibine gelecek bir dost yardımını bildirir. Bir süredir haber alınamayan sevilen biriyle telefonda görüşmek anlamına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Yavrusu Emzirmek
Korkan, endişeler içinde olan birine psikolojik olarak destek vermek, bu kişinin hayata tutunması için ona kucak açmak, iş yerinde yoksul insanlara ekmek vererek büyük sevap kazanmak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Görmenin Psikolojik Yorumu
Sabırsızlığın ve aceleciliğin ifadesidir. Kişinin nefsine henüz hükmedemediğini, kendisini dizginleyemediği istekleri olduğunu, bazen iyi gelişmeleri de bu sabırsız yaklaşımıyla olumsuz hale getirdiğini bildirir. Tavşan görmek, çok hızlı bir yükseliş ve ardından düşüş yaşayan kimselerin umutsuzluklarını, yaşadıkları büyük hayal kırıklığını da simgeler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
saf ve temiz duygulara, garazsız ve çıkar kaygısı olmayan sevinç ve mutluluklara, oyuncak tavşan gören kişinin manevi açıdan duygusal olaylar yaşayacağına delalet etmektedir. Hayırlı işler yapacağına, sevap işleyeceğine rivayet etmektedir.  tabi bu benim yorumum değildir bazı yorumcuların fikridir. benim fikrim ise daha çok vaktini gereksiz harcamaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavşan yakalamak

Bir kişi rüyasında tavşan yakaladığını veya avladığını görürse bu kişinin iyi kalpli, hoş bir kişiyle mutlu bir izdivaç gerçekleştireceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavşan yemek

Rüyada tavşan yemek, tavşan satmak ya da tavşan satın almak bir tek şekilde tabir edilir. Rüya sahibinin küçük, önemsiz ve çabucak iyileşebileceği bir sağlık sorunu yaşayacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevimli tavşan görmek
Rüyada sevimli tavşan görmek

Rüyada çok şirin, güzel ve zeki bir tavşan görmek arkadaşa ya da bir tanıdığa işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavşan sevdiğini görmek
Rüyada tavşan sevdiğini görmek

Rüyada tavşanın kafasını okşadığını ya da onu kucağına alarak sevdiğini gören kişi bir tanıdığına, yakınına, arkadaşına ya da akrabasına bir konuda destek olacak ve yapmak istediği şeyi gerçekleştirebilmesi için ona arka çıkacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evde tavşan beslediğini görmek
Rüyada evde tavşan beslediğini görmek

Evli ve çocuklu kişiler için, kontrol etmekte, söz geçirmekte zorlandıkları evlatlarının ergenlik dönemlerinde kişiyi zorlayacaklarına yorumlanır. Evinde birden fazla tavşan beslediğini gören kişilerin en az iki çocuğu olacak demektir. Aşırı hareketli bir hayatın kişiyi çok fazla yoracağına, her şeye yetişmek isteyen rüya sahibinin programsız hareket etmesi halinde sonucun hayal kırıklığı olacağını tabir eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavşan görmek, hayatta başarı elde etmek anlamına gelir. Bu bir sınav, ticari anlaşma, iş görüşmesinin olumlu sonuçlanması şeklinde olabilir. Rüyada tavşan görmek, aynı zamanda alımlı güzel bir kadına ve yakışıklı, düzgün bir kısmete işaret eder. Rüyada tavşan görmenin hikmeti üzerine eski alimler, hayırlı olan işlerin er geç geleceği vurgusunu yapmışlardır.

Rüyada tavşan gören kimse, kendi ayakları üzerinde durmayı başarabilir, çok iyi derecede kazançlar elde edebilir. Tavşan gören kişi aynı zamanda hilekar olan insanlardan uzak olur. Kısmeti, çok düzgün, insani duyguları gelişmiş olur. Edineceği kazanç, onun için en helal olanıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Tavşan Görmek

Rüya tabiri yapmış olan eski Müslümanlar, rüyada beyaz tavşanın, çok naif bir kadına işaret eder demişlerdir. Daha sonraları beyaz tavşan, gelinlik yani evlilik olarak değerlendirilmiştir. Kadın için çok dengeli bir kısmet anlamına gelen beyaz tavşan, erkek için alımlı ve güzel kadın manasındadır. Rüyasında beyaz tavşan gören kişi uzun olmayan süreler sonrasında evlenebilir. Çocukları çok güzel olurlar. Ten renkleri genellikle beyaz olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Yavrusu Görmek

Rüyada görülen tavşan yavrusu, ihsan anlamına gelir. Kişinin elinin açık olması, insanlara yardım etmeyi sevmesi manasına gelir. Rüya alimleri rüyada yavru tavşanın kişinin insanların masum yönlerini keşfetmesi anlamına geldiğini düşünürler. Rüyasında yavru tavşan gören kimse, çok güzel haberler alarak, en iyi keyfe ulaşırlar. Rüyada yavru tavşan görenler için ayrıca tabire göre kısa zaman diliminde çok mübarek bir kişiyle tanışma vardır. Tavşan yavrusunu rüyasında sevenleri ise çok olumlu ve güzel sürpriz bekler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Yakalamak

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak ya da tavşan yakalamak, ihtişamlı bir anlaşmaya delalet eder. Rüyayı gören kişinin hangi konuyla ilgileniyorsa o durumda bir anlaşmaya gideceği rivayet edilir. Ancak diğer kısım alimler, rüyada tavşan görmenin bir uyarı olduğunu belirtirler. Masum bir kişiye zarar vermiş veya vermek üzere olunduğunda, bu rüyanın görüldüğü rivayet edilir. Rüyada tavşan yakalayıp, beslediğini görmek evinin bereketli olacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Olduğunu Görmek

Rüyada tavşan olduğunu görmek, ürkülen bir durumdan çıkılabileceğine yorumlanır. Rüyasında bir tavşana dönüştüğünü gören kimseler, beklemedikleri bir yola bilmeden girebilirler. Bu yol hem tehlikeli hem de faydalı olabilir.

Yol tehlikeli olursa bile rüya sahibi buradan rahatlıkla sıyrılacak ve rahat bir nefes alacaktır. Rüyada tavşana dönüştüğünü gören kimsenin, etrafıyla iyi geçindiği tabir edilir. Rüyada tavşan olduğunu görmekle ilgili bilgiler sınırlı olduğundan sadece bunları söyleyebiliriz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Eti Yemek

Rüyada tavşan eti yemek, akla ziyan bir sorunla karşılaşılacağına işaret eder. Kişinin kendini buradan kurtarması çok zor olacaktır. Hatta bu sorun rüya sahibinin bir ömür problemine dönüşebilir. Tavşan eti yediğini gören kişinin rüyadan sonra sadaka vermesi alimlerce belirtilmiştir. Rüyada tavşan eti yediğini görüp lezzet aldığını görenler ise tez zamanda unutamayacakları bir dostla karşılaşabilirler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Öldürmek

Rüyada tavşan öldürmenin mahiyeti, başı boşluktur. Bu rüyayı gören kimsenin genellikle hayatında çeşitli sorunlar vardır. Kişi bu sorunlarıyla devamlı uğraşmak zorunda kalır. Bunlar maddi ve manevi sıkıntılar şeklinde görülür. Rüyada tavşan öldürmenin diğer fazileti hikmeti ise akıllara durgunluk verecek bir hata yapılmasına işaret eder. Rüya sahibi bu hatayı neden yaptığını daha sonra derin derin düşünecek.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Görmek

Tavşan sizi korkutuyorsa, o zaman gördüğünüz bu rüya iç belirsizlik duygularınızla ilişkilendirilebilir. Beyaz tavşanlar genellikle rüya durumunda şanslı omens olarak kabul edilir. Alışılmadık bir tavşan bir sevgiliyle bağlantı önerebilir. Kahverengi tavşan, sizi hayattaki uygun eylem yoluna yönlendirmek için bir rehber olarak çalışır. Rüyasında siyah bir tavşan görmek, gelecekte küçük bir endişe yaşayabileceğin anlamına gelir.

Rüyada bir tavşanı öldürmek, zamanların daha iyisi için yakında değişeceğini gösterir. Bir tavşana dönüşmek, diğer insanların yardım edeceği bir alamettir. Rüyasında bir tavşan beslemek, diğer insanların sizden bir şey almaya çalışacağı anlamına gelir. Tavşan açlıktan ölüyorsa, bu diğer insanların yardım için size dönebileceğini gösterir. Bir rüyada bir tavşanın kanını görmek, birisinin sizinle ilgili başkalarına konuşacağını gösterir. Bu hayvan uysalsa, çocuklar yakında hayatınıza girecek ve doğurganlıkla bir bağlantınız olacak. Bebek tavşan doğduğunda çıplak, kör ve sağırdırlar. Bu, diğer insanları anlama yeteneğinizi gösterebilir, ancak önünüzdeki fırsatları gerçekleştirmeniz zaman alabilir. Yaygın olarak, tüm bilinen tavşanlar da bir gıda kaynağı olarak yetiştirilir. Bu, beslenmenin şu anda önemli olduğunu gösterebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Sevmek ve Rüyada Tavşan Beslemek

Tavşanları bir evde veya bir barakada evcil hayvan olarak görmek çocuklarla ilişkilidir. Bu rüya kendi çocukluğunuzu veya çocuk sahibi olmayı düşündüğünüzü gösterir. İnsanoğlu olarak bizler, yaklaşık 2000 yıl önce tavşanları evcil hayvan olarak beslemeye başladık. Rüyada evcil bir tavşan görmek ya da rüyada tavşan sevmek ve beslemek, ileride kendi ihtiyaçlarınıza odaklanabileceğiniz kapasitesinin olduğunu anlayacağınızı gösterir. Bir rüyadaki evcil tavşan, aynı zamanda hayattaki belirli bir kişiye kendi sadakatinizi sorgulama fırsatı da gösterebilir. Evcil tavşan genellikle hayatta daha dikkatli olmanız gerektiğinde ortaya çıkabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Saldırması Ne Anlama Gelir?

Tavşanın derinizi çizmesi veya ısırasını görmek, bolluk, sıcaklık, erkek doğurganlığı ve cinsel ilişkiyi gösterir. Rüyalarımıza girebilecek sembollere bağlı olduğu için, belirli bir rüya Paskalya zamanı ile de bağlantılı olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zıplayan Tavşan Görmek – Rüyada Tavşan Yakalamak

Rüyada zıplayan tavşan görmek, özellikle tarlalarda, bu rüya erkekliği ifade eder. Sonunda birçok çocuk sahibi olacağınız mesajını verebilir. Ek olarak, belirli bir rüya, çalışma taahhüdünüzün eksikliğine gönderme yapıyor olabilir. Rüyada tavşan yakalamak bir olaydan diğerine atladığınız anlamına gelir. Yani bir işi tamamlamadan başka bir işe gittiğiniz ve bu nedenle hedeflerinizi yakalayamadığınız anlamına gelebilir Tavşanın arkadaşça olması demek, kendinizle sevdikleriniz arasında iletişimin gelişeceği anlamına gelir. Ölü bir tavşanı görmek, karşı cinsten biriyle kişisel bağlantınızın daha bilinçli olmanız gerektiğini gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tavşan Yemek Ne Anlama Gelir? Rüyada Tavşan Eti Yemek

Rüyada tavşan yemek ne anlama geliyor? Kendinizi bir rüyada tavşan yiyip pişirdiğinizi görmek, tutumunuzun son zamanlarda başkalarından biraz daha üstün olduğunu gösterir. Bu, yemekten önce tavşanı öldürüp öldürmemeniz açısından oldukça önemlidir. Rüyasında yiyecek olarak hazırlanan tavşan, içgüdülerinden gelen enerjiyi temsil eder. Açık İngilizce - bu aslında kendi anlık içgüdülerinizi kontrol etmek ve başkalarını etkilemek için bilinçli bir çaba harcadığınız anlamına gelir. Savunma oluşturmamaya çalışın ve diğer insanların görüşlerine daha açık olun. Bir tavşanı pişirmeyi veya derisini yüzdüğünüzü rüyada gördüyseniz, bu başkalarıyla olan ilişkinize odaklanmayı gösterir, bir keşiş olmamaya çalışın - çünkü bu sizi üzüntü ve kayıp hissettirecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavşan görmek; zevceye, beyaz tavşan ağırbaşlı ve sakin bir kadına, siyah ve çirkin tavşan görmekse kötü huylu kadına yorumlanır. Sahip olduğu tavşanın ölmesi çocuklardan gelecek sıkıntı anlamına gelir. Tavşan kesmek, eşinden ayrılmaya işarettir. Tavşanın kendisiyle konuştuğunu görmek halkın hoş iyi görmediği bir kadınla arkadaşlığa yorulur. Tavşanı tutmak ya da avlamak, evlenmek demektir.

Cabirü'l-Mağribî demiştir ki: "Rüyada tavşan görmek", sekinet ve vakar sahibesi sâliha bir zevceye delalet eder. Rüyada görülen tavşan, kadındır. Bundan dolayı bir tavşan tuttuğunu gören evlenir. Cabir Mağribî: Tavşan, dindar ve ağırbaşlı kadın demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tavşan kürkü giymek; kötü bir kadınla evlenmek istediğinize, tavşan tüyü veya postu; az miktarda mala yorulur. Evinizde tavşan olduğunu görmek; dindar ve ağırbaşlı bir kadınla evleneceğinize, tavşan izlemek; macera peşinde olacağınıza işaret eder.

Bazı tabirciler, "tavşan görmek, korkak bir insana", bazı tabirciler ise, "tavşan, kötü huylu bir kadına delalet eder", dediler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
11  yorumda tavşan
1- Rüyada Beyaz Tavşan Görmek

Beyaz tavşan, ağır başlı sakin bir kadın anlamına gelir. Ayrıca rüyada beyaz tavşan görmek, mutluluğa işarettir. Rüya sahibinin, hoşgörülü ve anlayışlı bir kimseyle ilişki kuracağına işaret eder.

Bu rüya iş yaşamında başarılı çalışmalar anlamına da gelmektedir. Beyaz tavşan gören kimsenin çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada görülen beyaz tavşanlar, ele geçecek kısmet demektir. Bekar biri bu rüyayı görürse, zengin ve saygın biriyle tanışır. Muradına ermek şeklinde tabir edildiği gibi, evlilik yapmak manasına da gelmektedir.
2- Rüyada Tavşan Yavrusu Görmek

Rüyada tavşan yavrusu üzüntüye işaret eder. Bir tavşan yavrusuna sahip olduğunuzu görmek; daha önce tatmadığınız bir durumla karşılaşacağınıza işarettir. Yavru tavşan tutmak, üzüntü, keder ve musibete işarettir. Tavşan yavruları, üzüntüye delalet eder.
3- Rüyada tavşan yakalamak

Eliyle tavşan yavrusunu tutana üzüntü, keder ve musibet erişir.Tavşan yakalamak veya birinin size tavşan verdiğini görmek; aşk hayatında kötü bir ilişkiye işarettir.

Tavşan yakalamak; kendinizden çok genç biriyle tanışacağınıza yorumlanır. Rüyada tavşan, kadındır. Tavşan tuttuğunu gören evlenir. Eline tavşan geçtiğini görmek, ahlâkı kötü bir kadın ile evlenmeye delâlet eder.
4- Rüyada Siyah Tavşan Görmek

İslami rüya tabirlerinde siyah tavşan hüzün ve mateme yorumlanmıştır. Haneye değecek nazara yahut kişinin kazanç ve nasibinde gözü olan kötü kimselere işaret etmektedir. Bekar kimseler için Rüyada siyah tavşan görmek huysuz biriyle tanışmaya ve kavgalı bir ilişkiye yorumlanır. Derler ki; siyah çirkin tavşan dedikoducu, kötü huylu kadındır.
5- Rüyada Tavşan Avlamak

Rüyada tavşanları avlamak, endişe ve şüphe içinde geçecek bir zamanın yaklaştığını işaret etmektedir. Dini tabirlerde tavşan avlamak tabiri bahtınızın açılacağına yorumlanır. Bazen de tavşan tutmak yahut avlamak evlenmek anlıma gelmektedir. Tavşan vurduğunu görmek; sevinçli günlerden sonra kederli ve sıkıntılı günler yaşayacağınıza da çıkmaktadır.
6- Rüyada Tavşan Sevmek

Tavşan sevmek, arkadaşa yahut bir yakına işaret eder. Rüya sahibinin bir yakınından maddi konuda destek göreceğine işaret etmektedir. Müjdeli haberler anlamına da gelen rüya, ele geçecek parayı bildirir.

Tavşan sevimli, neşeli, candan fakat pekte cesareti olmayan bir tanıdıktır. Tavşan görenin böyle bir ahbabı olur. Tavşanı seven, okşayan, böyle birine yardım eder.
7- Rüyada kahverengi tavşan görmek

İş hayatında büyük başarı elde edeceksiniz. Aşk hayatınızda mutluluklar peşinizi bırakmayacak. Kahverengi tavşan sevimli, neşeli, candan, zeki, korkak bir arkadaştır.
8- Rüyada Tavşan Kesmek

Sabırsızlık ile aceleciliğin ifadesidir. Tavşan kestiğini görmek eşinden yahut sevdiğinden ayrılmaya işarettir. Tavşan kestiğini görmek, evlilikte yaşanan sorunlara işarettir. Tavşan kestiğini görmek, alacağı hanımın ömrünün az olacağına delalettir. Tavşanı kesen, eşinden ayrılır
9- Rüyada tavşan eti yemek

Varlıklı bir kimseden miras alacağınıza işarettir. Zahmetsizce ele geçecek mala delalettir. Tavşanın etinden yediğini görmek, rüya sahibine zevcesi tarafından erişecek az bir hayıra delalet eder. Tavşan satmak, satın almak veya pişirip yemek hafif bir hastalıkla yorumlanır.
10- Rüyada Tavşan Öldürmek

Günah işlemeye yorulur. Tavşan öldürmek eşinizden yana bir sorun yaşayacağınıza işarettir. Tavşanının öldüğünü gören, ailesi yüzünden bir musibete uğrar.
11- Tavşan Tutmak

Tavşanın kendisiyle konuştuğunu gören, halkın şaşkınlığına sebep olacak bir kadınla beraberlik kurar. Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Tavşan görmek; zevceye, tutmak; evliliğe delalet eder. Rüyada hızlıca koşan bir tavşan görmek, saklanması gereken bir sırra işarettir.

Rüyada Arap tavsanini görmek, çok yemin eden ve yalanci bir adama delalet eder. Bir kimse rüyada Arap tavsani ile ugrastigini görse, o kimse o adamla münakasa yapar. Rüyada görülen Arap tavsani, yer kazan, kabir açan ve kefen soyan bir adama delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavşan görmek; rüya sahibinin iş hayatında yaşayacağı olumlu gelişmelere ve mutluluğa yorulur. Rüyada tavşan görmek ayrıca kişinin aşk hayatının yolunda gideceğine de işaret eder.

Rüyada tavşan yavrusu görmek; rüya sahibinin bu aralar umutsuz olduğu fakat umudunu yitirmemesi gerektiğine dair bir uyarı niteliğindedir. Kişinin güzel gelişmeler yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına; daha huzurlu, mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada tavşan sürüsü görmek; işle ilgilidir. Tavşan sürüsü görmek kalabalık bir iş ortamında çalışacağınıza,  sıkıntılardan sonra elde edeceğiniz büyük başarılara ve büyük kazançlar elde edeceğinize işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tavşan öldürdüğünü görmek; ormanda, dağda veya herhangi bir yerde tavşanı avladığınızı, yani öldürdüğünüzü görmek sevineceğiniz bir haberin ardından üzüleceğiniz bir haber alacağınıza delalet eder. Tavşan avladığını gören kişinin yakın bir zaman içerisinde kısmeti açılır. Eğer bu kişi evliliğe sıcak bakmıyorsa, ailesinden birinin evleneceğine ve bir düğün olacağına işaret eder.

Rüyada pembe tavşan görmek; rüya sahibinin isteklerinin gerçekleşeceğine, sağlıklı olacağına, maddi durumunun iyi olacağına ve kendisini seven kişilerin olduğuna işaret eder. Bazı rüya tabircilerine göre pembe tavşan, kişinin bazı sıkıntılar sonrasında yüzünün güleceğine ve hak ettiği mutluluğa erişeceğine işaret eder.

Rüyada tavşanın ısırdığını görmek; tavşanın elinizi ısırdığını görmeniz eğer kan da görmüşseniz bir işinizin araya başka kimselerin girmesinden dolayı bozulacağına ve birtakım tartışmalar yaşayacağınıza delalet eder.

Rüyada beyaz tavşan görmek ne demek; beyaz sevimli tavşan görmek güzel ve hayırlı bir kısmet ile tabir edilir. Rüya sahibinin kısmetinin açılarak sevdiği kimse ile görkemli ve güzel bir düğün ile evleneceğine işarettir.

Rüyada siyah tavşan görmek; bekar kimse için huysuz ve inatçı birisi ile ilişki yaşanacağı anlamına gelir. Rüyada siyah tavşan görmek nazara da yorulur. Kişiyi kıskanan, çekemeyen ve birçok şeyinde gözü olan kimseler olduğu anlamına gelir. Rüya sahibinin nazara gelmesi olarak tabir edilir. Bu rüya, görenin her şeyini herkese anlatmaması gerektiği yönünde bir uyarı niteliğindedir.

Rüyada gri tavşan görmek; rüya sahibinin yaşayacağı olumsuzlukları gayet olgunlukla ve soğuk kanlılıkla karşılayarak üstesinden geleceğine yorulur. Ayrıca gri tavşan iş değişikliği anlamına da gelir.
+2 oy
 
Rüyada hoşlandığım erkek tavşan yakalayıp seviyordu.Yeşillik bir alandaydı.çimler vardı.bir fare ya da tavşan da olması lazım.Sonra o fotoğraflar telefonuma mesaj olarak geliyordu.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

632 Aktif
1 Üye ve 631 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 11437
Dün : 21898
Toplam : 48091595
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...