Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
825 okuma
Zeyneb Bilgi kategorisinde Rüyakar (4.0k puan)  
NEDEN ARTIK BURAYA YAZILAN RUYALARA ONEM VERILMIYOR VE YORUMLANMIYOR? 3 TANE RUYA YAZDIM HIC BIRINE BAKILMIYOR VE BENIM GIBI DIGERLERINKINEDE. NE OLDU SIZE YORUMCULAR??? SITE DUWUYOR. ESKIDEN YAZDIGIMIZ TUM RUYALAR CABUCAK YORUMLANIYORDU.
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
+1
Belli ki bir sıkıntı var. Umarım en kısa sürede bu sorun çözülür

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

23 Yorum

+9 oy
sonsuz Astral Gezgini (163k puan)  
Bunun sebebi rüya yazanların aktif katılım sağlamaması. Örneğin sizi ele alalım.

30 rüya yazmışsınız ama 7 tane en iyi yorum seçmişsiniz. Bu da demek oluyor ki size yorum yazanlara karşı kazanç sağlamaktan çekinmişsiniz. Yani onlar en iyi yorum seçildikçe kazanıyor. Oysa 27 tanesine yorum yazılmış.

Toplam 2 rüyaya ve 18 yoruma artı oy vermişsiniz. Oysa bu sayı çok daha fazla olmalıydı. Artı verirken de cimri davranmışsınız. Size yazılan yorumlara artı bile vermemişsiniz.

Ayrıca sitenin ne facebook sayfası, ne instagram takibinde artış var. Hatırladığım kadarıyla sadece islami yorum istiyorsunuz bu da başka bir etken.
0 oy
Zeyneb Rüyakar (4.0k puan)  
Ben bu weyleri yeni orendim. Ve orendikden sonra elimden geleni yapmaya caliwiyorum. Hayir sadece islami yorum istemiyorum. Dogru yorumlayanlardan yorum istiyorum
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
birinci husus sitede herkesin durumu aynı, yani herkes üye yorumcu diye belli bir grup yok sadece birkaç kişi yorum konusunda öne çıkıyır. ayrıca her rüya her yorumcuya hitap etmiyor. rüyaların çoğunluğu bilinçaltı olarak ön plana çıkıyor. dolayısı şahsen ben bunlara yorum yapmak istemiyorum. yapıncada olumsuz tepki alıyorum. eski yada sevgili rüyalarının hemen hepsi bilinçaltından kaynaklanır.özellikle benim yaptığım yorumlarda rüya yazanın işine gelmeyen bir yorum yaptığımda ya eksi puan veriliyor yada olumsuz şekilde bir diyalog kuruluyor dolayısıyla artık yorum yapmaktan soğudum artı puan verilmemeside cabası halen bazı yorumlarım 0 puandadır. her rüya farklı yorumlanır ve her rüyanız  mutluluk vaad etmez bunun bilincinde olmadıklarını düşünüyorum. yorum kullanıcın istediği şekilde değil rüyada ki nesneler göre yorumlanır. rüyada sıkıntı var dersem eğer buna eksi puan verilmez.  hakaret ve alaycı ifadelerde eksi puan verilir.
ayrıca benim yazdığım rüyalarada yorum yapılmıyor bende sizin gibi üyeyim evet tabirim iyidir kendi rüyamı yorumlayacak kapasitem vardır ama başkasının yorumunada ihtiyaç duyabilirim. sonsuzun da bilgisi dahilinde yorumlayan bir kaç kişiye en iyi yorum verdim motive etmek için. hadi benim rüyamı kimse yorumlamıyor onu anlarım en azında bi saygıyı hakettiğimizi düşünüyorum ben şahsen bir rüyayı yorumlamak için dakikalarca kafa yoruyorum.
0 oy
Zeyneb Rüyakar (4.0k puan)  
Ben ruya yorumcusu degilim. Bu hakda bi bilgim yok. Sadece uyeyim ve ruyalarimin yorumlanmasini istiyorum. Bide wimdiye kadar kimseye eksi oy vermedi. Evet benimde ruyalarimin icinde hayra yorumlanmayanlari vardi. Ama ben yapmadim boyle weyler. En iyi yorum secmeyi arti oy vermeyi falanda yeni orendim. Ve dediyim gibi orendikden sonra elimden geleni yapiyorum
0 oy
sonsuz Astral Gezgini (163k puan)  
Puanınız artmazsa en iyi yorum seçemezsiniz. Oy vermez, yorum yazmazsanız da puanınız artmaz. Hepsi birbirine bağlı şeyler.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
puana ihtiyacım olmamasına rağmen şu dakika itibariyle 13396 artı oy vermişim. hemde ayrım yapmadan rast gele.
0 oy
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Sizin, kendinizi ve yaptıklarınızı anlatmanıza hiç gerek yok. Burada en fazla emek verenlerin başında geliyorsunuz bence. Gerçekten yorumlarınız çok güzel ve çok faydalı şeyler paylaşıyorsunuz. Ve bunlara rağmen sitemlerinizde de haklısınız.
+7 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Birde insanlar okumaya üşeniyor sanırım kendi rüyalarının yorumları dışında başka rüyaların yorumlarını okumaya üşeniyorlar, o kadar güzel yazılar olmasına rağmen sadece belli kişiler yorum yapıyor. Oylamaya gelince bu konuda gerçekten sıkıntı çok bakıyorum kendi rüyalarına yapılan yorumlara bile ne oylama veriliyor ve ne de bir teşekkür ediliyor. Bazıları cevabını alıp siteye uğramıyor bile
Yıldız Tozu Rüya Yorumcusu (19.4k puan)  
Tam olarak anlatmak istediğimizi özetlemişsiniz, aynen durum bu.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bir çok tabir sitesinde bazen cevap verilir bazen verilmez bu sitede yorum yapılabiliyor yorumcu tercihi kullanılabiliyor, düşünceler paylaşılabiliyor fikir alışverişi yapılabiliyor., rüya haricinde dahi yardımlaşma sözkonusu olabiliyor şahsen ben size her desteği vermeye çalışıyorum. ayetle hadisle duayla gerek psikolojik gerekse fitoterapi tavsiyeleri ile yardımcı olmaya çalışıyorum başka arkadaşlar da benzer şekilde var. buna katılımın artması gerekir sadece rüya yorumu beklemeyin. diğer konularada katılın düşünce yazın fikir belirtin vesaire gibi.
0 oy
Zeyneb Rüyakar (4.0k puan)  
Aklima duzgun bir fikir geldiyinde belirtib yardimci olmaya caliwiyorum. Ve dun 3 tane ruya yazdim. Ve hic biride bilincalti deyil. Lutfen yorumlarmisiniz? Cunki 3ude aklimda kalmiw onemli ruyalarimdan
+8 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Yorum yapanların yorumlarına tamamen katılıyorum. Rossess de çok güzel bir noktaya değinmiş. Bazen rüya yorumlarken sorular soruyorum o sorulara bile dönüş olmuyor. Oylamayı, en iyi seçmeyi geçtik rüyanın çözümlenmesi için kişinin kendisi bile yardım etmiyor.

Bu kadar ilgisizlik karşısında yorum yapmaktan soğumamak mümkün değil.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Sen harikasın bunu biliyorum zaten.
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Teşekkür ederim
+6 oy
Yıldız Tozu Rüya Yorumcusu (19.4k puan)  
Mustafapurti'ninde dediği gibi sitede herkesin durumu aynı. Yorumcular ve rüya yazanlar diye bir ayrım yok, hepimiz sizin gibi üyeyiz. Bu sitede rüya yorumu yapmak gönül işi, görev değil.

Hiç birimiz rüya yorumunda profesyonel değiliz, zaten o yüzden daha fazla emek harcıyoruz rüya yorumu yapabilmek için. Maalesef gönüllü yapılan rüya yorumlarına tek kelime dönüş yapmayan üyeler var. Yapılan rüya yorumuna harcanan emeğin hatırına, bir kaç cümle ile yorum hakkındaki düşünceleri yazmak teşekkür etmek, artı butonuna basmak çok zor olmamalı.

Tamam tüm üyeler rüya yorumu yapamayabilir ama diğer üyeler hiç değilse düşünce yazabilir, bilgi paylaşabilir, hikaye paylaşabilir, saçmalayabilir (serbest) ,ortaya soru sorabilir , konuşabilir yani kısaca aktif olabilir.

Bunları da yapmadan sadece rüya yorumu beklemek, rüya yorumu yapan gönüllü üyeleri de  artık rüya yorumu yapmaktan keyif almaz hale getiriyor maalesef.

Bu arada rüya yorumu yapmak için çaba sarf eden tüm aktif üyelere, emekleri için teşekkürler .
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Zeyneb bir söyledi bin işitti. :))
Yıldız Tozu Rüya Yorumcusu (19.4k puan)  
hahahahah :) Dolmuşuz hepimiz, içimizi dökesimiz varmış :)

Dertli Rüya Yorumcuları Birliği
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
evet evet.. patlayacak yer arıyormuşuz
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
zaman zaman çok güzel konular açılıyor onlara katılım sağlanabilir.
Zeyneb Rüyakar (4.0k puan)  
Mustafaharbuti bu seferkiler farkli kuzenimle ilgili degil. Sizin bakmanizi cok istiyorum
0 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Ben bir emek varsa sonuna kadar takdir etme taraftarıyım. Benim verdiğim oyların çoğu rüyalara değil rüya yorumlarına.. Rüya yorumu da emek ister rüya yorumu yapamasam da bazı konularda görüşlerimi bildirmeye çalışırım.
0 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Teşekkür ederim. Konu açılmasaydı eğer ben bu konu hakkında rahatsız olduğum noktaları paylaşmayı düşünüyordum
+5 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Diğer arkadaşlarıma ben de katılıyorum , böyle bir sayfa aslında yok sanırım kuranlar sağ olun .  Rüya yorumlamak için bazen zamanımızda olmuyor ayrıca diğer arkadaşlarım nasıl geldi bilmiyorum ama ben rüyam yorumlansın diye gelmiştim :)) Rüya yorumu yapmaya çalışıyorum şimdi zamanım elverdiğince evet biriken rüyalar zaman zaman beni de rahatsız ediyor keşke daha çok yorumcu olabilse , biraz da taşın altına eli koymak gerekli sanırım .
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
zeynebin bir çok rüyasını yorumladım bu güne kadar. rüya görmesinin sebebi olan konuların çözümü içinde bi çok kez konuşmuşuz. o sorunları çözmeden bu rüyaların sonlanması zor yani devam edecek demiştim kendisine. ve bu rüyaları devam ediyor.  yani önce rüya görmesinin sebebi olan sorunları bitirmesi gerekiyor.
0 oy
Zeyneb Rüyakar (4.0k puan)  
Iyikide bu sayfayi kurdum haa :)))))) Vallahi niyetim kotu degildi. Sadece neden boyle oldugunu anlamak istemiwdim. Cok guzelde anladim :)))
0 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Sadece senin için söylemedik bu eleştirileri en azından ben kendi adıma söyleyeyim. Rahatsız olduğum bi konu açıldı ve fırsatı geldi genel bir eleştiride  bulundum.
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Sevgili mustafa ,olumsuz tepki aldığın nokta üslup, ve yorumcuları neden hedef alıyorsunuz  ,bizde insanız siteye giremeye biliriz günlük hayatta çalışan üreten insanlara yardım edeniz ,burda bazı yorumcular sosyal medya bile kullanmazken sırf buraya sizlere rüyalarınıza yorum yapa bilmek için çaballerken, okunma sayısı  belli neden ben rüyamı yazim yorumlasınlar ama ben başkasına bakmim oy vermim sitede yabancı olarak durayım ,biz sizlere nasıl saygı duyuyorsak sizlerden de o saygıyı bekliyoruz ,rüya yorumlayan insanlar yorumlatmak isteyen insanlar son bir haftadaki vücut ağrısına bile bakmalı ve yazmalı siteye ruh halini en son yatarken hangi cümle ile uykuya daldığını, cunku bizler çok farklı kategorilerde inceliyoruz rüyaları kendi ağızınla söledin şuna dayanarak rüya yorumu yapıyorum diye ama bu sitedeki yorumcularımız yıllarını vermiş ,karga ki kendisini çok severim haklı diyor ki soru soruyorum cevap vermiyorlar kafa yormakla olmuyor sadece benim rüyalarıma yaptığın yorumlar ise tam tersi  ,inceliyorum burada en son senle ilgili yine olumsuz bir şey okudum bu uzun mesaji yazmak istedim kendi şahsi düşüncem budur ,kimseyi aşağılamıyorum kimseye kötü bir söz söylemiyorum ama bu sitedeki rüya yorumcuları benim en değerlim sizlerde öle ,karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde herşeyi hallede biliriz mustafa bey sağlıcakla ve esenle kalın:)
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
benimle ilgili okuduğunuz olumsuz yazıyı da merak ettim hangisiydi.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bu yazıyı tam anlamadım kimseyi hedef göstermedim.üslup olaraka ta kırıcı olduğum bi durumun olduğunu sanmıyorum sadece  sadece yorum yaptığımda yorum kendi istediği gibi olmayınca eksi verenlerden bahsettim.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bu konu kargayla yada yorumcularla ilgili değil.  bu konuyu açan zeynep le de ilgili değil sadece yorum yapıyorum bilinçaltı diyorum eksi veriliyor sıkıntın var diyorum eksi geliyor. hatta bazı diyalog  aldım gereksiz olarak. bu yüzden soğuduğumu yorum yapmak istemediğimi belirttim hatta bazı linkleri sonsuza attım inceledi. eksi verilecek veya tepki gösterilecek yorumlar değildi.
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Üstünü basa basa  dedim ki ,kendi şahsî hür düşüncem  ;) ve yine üstüne basa basa dedim ki hakaret içeren tek bir cümle dahi kurmam ,sevgili mustafa da aynı şekilde kendi hür düşüncesini söyleye bilir  .bilmeceleri çok severim ortaya  koyarım bilmece ve çokça bilgi kültür içerikli olur   sanatımın en güzide en hoşu da melankodur her insan kendince bilmecelerden hür düşünce çıkarır kendine ben büyüklerimi çok dinledim cok ders çıkardım  küçüklerimin dahi hayata tutunmasını izledim ders çıkardım ve de ben bu tartışmaya daha fazla katılmıyorum ama sevgili mustafa başarılarını da takdir ediyorum ama nezaket önemlidir tekrardan sağlıcakla kalın  :)
+1 oy
Su Perisi Rüya Tabircisi (6.7k puan)  
Bence yorumlanmış rüyası için düşünce yazmayan üyeler, yeni rüya yazamasınlar. Karabasan yapmak yetmez, rüya yazamasınlar :)

Böylece rüya yorumuna dönüş yapan duyarlı üyelerin rüyaları da öncelik kazanmış olur. Bence en güzel çözüm bu olur.

İlgili rüyalar

+4 oy
7 yorum 179 okuma
+27 oy
6 yorum 439 okuma
Karga 25 Nisan 2021 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+20 oy
11 yorum 420 okuma
Hicaz 3 Ağustos 2020 Bilgi kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+7 oy
13 yorum 369 okuma
Sonbahar 28 Mayıs 2020 Bilgi kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+19 oy
9 yorum 365 okuma
Ayşegül keskin 19 Ağustos 2019 Bilgi kategorisinde Ayşegül keskin Rüyakar (2.2k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 117 okuma
+9 oy
1 yorum 389 okuma
sonsuz 15 Mayıs 2017 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 150 okuma
sonsuz 30 Nisan 2016 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 86 okuma
Medinegulsuyu 30 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Medinegulsuyu Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 126 okuma
Smia 5 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Smia Rüya Tabircisi (5.7k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 103 okuma
11 Şubat 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+1 oy
1 yorum 96 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

628 Aktif
1 Üye ve 627 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8724
Dün : 21898
Toplam : 48088896
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...