Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
1.8k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada para görmek; maddi durum, bol rızık, şans, keder, dedikodu gibi durumların habercisi olmakla birlikte, rüya anındaki diğer sembollerle birlikte yorumlanarak farklı bilgiler de içerebilir.

Para görmek; sıkıntılı zamanlardan sonra maddi durumda iyileşmeye, iş veya özel yaşamda yeni fırsatlara, zenginliğe, paylaşmaya, bazen de cimri kişilere ve maddi açıdan zor duruma düşmeye de yorumlanır.

Rüyada para görmek; bazı yorumculara göre her ne kadar sıkıntılı zamanlara işaret eder dense de, rüyanın tamamına göre, içindeki diğer semboller ile yorumlanması çok önemlidir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Para

Rüyada para görmek; kisa bir süre icinde elinize bir miktar para gececegine, altin para görmek; hastaliga,sikintiya, gümüs para görmek; sevince,mutluluga yeni dostluklara, birinden para almak; can sikici bir haber almaya, para vermek; birinin canini sikacak bir sözü ona söyleyecaginize, yerde para bulmak; cok önemli olmayan bir hastalik gecirilecegine, para calmak; istemeden bir kimse hakkindaki bazi sirlari ögreneceginize, paranizi caldirmak; herkezden saklamaya özen gösterdiginiz bir isin aciga cikacagina, para basmak; gizli sakli bir tesebbüste bulunulacagina, kendinizi para yirtarken görmek ise; önceden baslamis oldugunuz fakat artik pismanlik duydugunuz bir isten vazgecmeye isarettir. rüyada para bir kac sekilde yorumlanir. gümüs para hayirli haber, sevinc verici sözdür. bakir para hayirli, ugurlu is ve hizmetkardir. altin para kiskanclik, dedikodu ve sikici sözdür

rüyada görülen para, riya ve mücadele ile beraber söylenen bir sözdür. bir kimse rüyada gümüs para yuttugunu ve Abdest bozarken para cikardigini görse, o kimse zindik ve Allah (c.c.)'i inkar eden birisidir. para, alcak söze ve serre isarettir. rüyada altin yuttugunu, abdest ederken para cikardigini gören müslüman dininden döner. paraya rastladigini gören kimse icin, mesakkat ve usancliktir. paralar, üzüntü, keder, darlik ve kendisine keder gelecek söze isarettir. bazen para, bayagi rizka veya sikintidan sonra rahatliga veya isi az mükafati cok amele isarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Para

Rüyada para görmek; kısa bir süre içinde elinize bir miktar para geçeceğine, Altın para görmek; hastalığa,sıkıntıya, Gümüş para görmek; sevince,mutluluğa yeni dostluklara, birinden para almak; can sıkıcı bir haber almaya, para vermek; birinin canını sıkacak bir sözü ona söyleyecağinize, yerde para bulmak; çok önemli olmayan bir hastalık geçirileceğine, para çalmak; istemeden bir kimse hakkındaki bazı sırları öğreneceğinize, paranızı çaldırmak; herkezden saklamaya özen gösterdiğiniz bir işin açığa çıkacağına, para basmak; gizli saklı bir teşebbüste bulunulacağına, kendinizi para yırtarken görmek ise; önceden başlamış olduğunuz fakat artık pişmanlık duyduğunuz bir işten vazgeçmeye işarettir.

Rüyada para bir kaç şekilde yorumlanır. Gümüş para hayırlı haber, sevinç verici sözdür. Bakır para hayırlı, uğurlu iş ve hizmetkardır. Altın para kıskançlık, dedikodu ve sıkıcı sözdür
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Para

İzüntü ve kedere, bayağı rızka ve darlığa; gösterişe, üzüntü veren söze, sıkıntı doğuran davranışa; Para bazen dostlarla görüşmeye, sıkıntıdan sonra rahata ermeye, sözün tükendiği yerde maddi imkanların devreye girmesine; Gümüş para yutup Abdest bozarkenn para çıkarıdığını görmek zındıklığa Altın yutup para çıkardığını görmek, imandan sonra küfre düşmeye, Sarık yahut şapkası içinde para görmek abdest bozmaya, İzerinde kutsal ifadelerin yazılı bulunduğu paraları görmek, şiir ve musikiyi Kur an a tercih etmeye delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Para Cüzdanı, Darphane, Paralı Kimse.)

Rüyada para almak veya vermek veya tomarla para görmek, parlak şans ve servete; para bulmak, şansının açılacağına, zengin olacağına; para kaybetmek, kısa sürecek sıkıntı ve endişelere; para saymaksa, umduğundan daha çok başarılı olacak bir işe işarettir.

Rüyada para almak :vermek veya tomarla para görmek, iyi şans ve zenginliğe yorumlanır. Para bulmak, şansının iyi olacağına ve zengin olunacağına işarettir. Para kaybetmek, kısa sürecek sıkıntı ve üzüntüye yorulur. Para saymaksa, beklemediği kadar başarılı olacak bir işe yorumlanır. Gümüş para güzel haber, mutluluk demektir. Bakır para güzel, uğurlu bir iştir. Altın para kıskançlık, dedikodu ve sıkıcı söz olarak yorumlanır.

Ufak sıkıntılar çektikten sonra, çok mutlu olacağınız anlamına gelir. Parayı kaybetmediğiniz sürece, hayatınızda birçok güzel değişiklikler olacak.

Bozuk para konuşma, laftır. Gümüş para kısmettir. Altın para dedikodu, kıskançlıktır. Kağıt para, kişinin çalışması ve sorumluluklarını bilmesi sonucunda alacağı paradır.

Rüyada çok paraniz oldugunu ve onlari saymakla bitiremediginizi görmek, yapmak istediginiz bir isi tamamlayamayacaginiza, yahut çalistiginiz yerde bazi ihmallerinizden dolayi zarara ugradiginiza delalet eder. Yolda giderken yerde bir para bularak aldiginizi görmek, elinizden bir miktar para çikacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen para, riya ve mücadele ile beraber söylenen bir sözdür. Bir kimse rüyada gümüs para yuttugunu ve abdest bozarken para i çikardigini görse, o kimse zindik ve Allah (C.C.) i inkar eden birisidir. Para, alçak söze ve serre isarettir. Rüyada altin yuttugunu, abdest ederken para çikardigini gören müslüman dininden döner. Paraya rastladigini gören kimse için, mesakkat ve usançliktir. Paralar, üzüntü, keder, darlik ve kendisine keder gelecek söze isarettir. Bazen para, bayagi rizka veya sikintidan sonra rahatliga veya isi az mükafati çok amele isarettir.

Rüyada para bir kaç şekilde yorumlanır. Gümüş para hayırlı haber, sevinç verici sözdür. Bakır para hayırlı, uğurlu iş ve hizmetkardır. Altın para kıskançlık, dedikodu ve sıkıcı sözdür.

Rüyada para görmek; kısa bir süre içinde elinize bir miktar para geçeceğine, altın para görmek; hastalığa,sıkıntıya, gümüş para görmek; sevince,mutluluğa yeni dostluklara, birinden para almak; can sıkıcı bir haber almaya, para vermek; birinin canını sıkacak bir sözü ona söyleyecağinize, yerde para bulmak; çok önemli olmayan bir hastalık geçirileceğine, para çalmak; istemeden bir kimse hakkındaki bazı sırları öğreneceğinize, paranızı çaldırmak; herkezden saklamaya özen gösterdiğiniz bir işin açığa çıkacağına, para basmak; gizli saklı bir teşebbüste bulunulacağına, kendinizi para yırtarken görmek ise; önceden başlamış olduğunuz fakat artık pişmanlık duyduğunuz bir işten vazgeçmeye işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Para
PARA Rüyada para almak :vermek veya tomarla para görmek, iyi şans ve zenginliğe yorumlanır. Para bulmak, şansının iyi olacağına ve zengin olunacağına işarettir. Para kaybetmek, kısa sürecek sıkıntı ve üzüntüye yorulur. Para saymaksa, beklemediği kadar başarılı olacak bir işe yorumlanır. Gümüş para güzel haber, mutluluk demektir. Bakır para güzel, uğurlu bir iştir. Altın para kıskançlık, dedikodu ve sıkıcı söz olarak yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Para Görmek Nasıl Yorumlanır
Rüyada para görmek, bir yerde bulmak veya birine vermek farklı anlamlar içerir. Rüyada kağıt para görmek  bol rızık, bozuk para ise darlık ve dedikoduya, bazen de farklı yerlerden gelecek küçük kısmete yorumlanır.
Parayı kaybetmek, fırsatları kaçırmaya, kısa sürecek sıkıntı ve kedere, parayı bulmak, yeni iş fırsatlarına, zenginliğe, parayı çaldırmak ise, yakın çevrede bulunan aç gözlü, tembel kimselere delalet eder.
Rüyada içinde diğer semboller ile parayı nerede ve nasıl görüldüğüne göre farklı anlamlar ifade edebilir. Para ile ilgili diğer analizler için yazımızın devamını okumaya devam edebilirsiniz.
Rüyada para görmek; kişinin iş hayatı ve maddi sorumluluğuna göre biriken kazanma veya kaybetme kaygısının bilinç altında toplanması ile birlikte rüyalarla dışa yansımasıdır.
Yapılacak yeni iş anlaşmaları, iş kurmak, işe girmek, yatırım yapmak, mal varlığına sahip olmak, miras işleri gibi konularla yakından ilişkilidir.
Rüyada para görmek, bir arada görülen miktar oranında kişinin eline geçecek veya çıkacak maddi konularla ilgilidir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada para görmek rüya sahibinin gördüğü sembollere bağlantılı olarak farklı şekilde yorulur. Para, üzüntü, keder, darlık ve kendisine üzüntü verecek söze yorumlanır. Evinden bakır paraları alıp sokağa atmak, gam ve kederden kurtulmak demektir. Bankaya para yatırmak, işlerde başarıya, para çekmek başarısızlığa işaret eder. Dinar, ilme, salih ve hayırlı evlada ve menfaate çıkar. Rüyada para görmek; bayağı rızka, sıkıntıdan sonra rahatlığa veya işi az ödülü çok amele yorumlanır.
Rüyada para bulmak nedir
Para bulmak şansının iyi olacağına ve zengin olunacağına işarettir. Rüyasında bakır para bulduğunu veya böyle bir paranın kendisine verildiğini görmek, biriyle kavga etmeye ve aradaki fitneye işarettir. Yolda veya bir yerde gümüş ve altın para bulmak, gümüşün ve altının delâlet ettiği şey gibidir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada para görmek ne demek ?
Bankaya para yatırmak:
Bankaya para yatırmak, mutluluğa, refaha ve işlerde başarıya işarettir. Rüyada bankada çokça para görmek, zenginliğe yorumlanır. Peşin para vererek mal aldığını görmek, rızkı yenilemeye işarettir.
Bankaya para yatırmak, işlerde başarıya, para çekmek başarısızlığa delâlet eder.
Bankadan para çekmek
Başarısızlığa işaret eder.
Rüyada para çantası görmek
Sıkıntı ve şiddete işarettir. Dinar para, ilme, Salih ve hayırlı evlada ve menfaate işaret eder.
Paraları sokağa atmak
Rüyada evinden bakır paraları alıp sokağa attığını görmek, gam ve kederden kurtulmak demektir.
Rüyada Elinde para görmek
Ticaret işleriyle uğraşmaya yorumlanır.
İçi para dolu kasa görmek
Zenginliğe, rızka, bir yerden gelecek mirasa; boş kasa görmek ise, üzüntü, keder ve fakirliğe yorumlanır.
Kese, Cüzdan içinde para görmek
Eğer kesenin içindeki paralar sağlam ise, o ilim de doğru ve kurtarıcı bir ilimdir. Şayet paralar eski yırtık ve kırık iseler, o kişi ilim öğrenir, ama tekrar ders almaya ihtiyaç duyar. Rüyada keseyi baş aşağı çevirip içinde bulunan paraları döktüğünü görmek, sırların açığa çıkmasına alamettir. Rüyada kumbaraya para attığını görmek veya ondan para çıkarmak, dünyaya meyletmeye delalet eder. Elinde para cüzdanı olduğunu görmek, rüya sahibini fakirlikten emin kılacak bir sanata delâlet eder.
Elinde para tuttuğunu görmek
Ticaret işleriyle uğraşmaya delâlet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada paraya rastladığını görmek,
Meşakkat ve usanca delâlet eder. Çünkü para insanı daima meşgul eder, onu kazanmak için insan çok kere meşakkatlere katlanır.
Rüyada Para basmak
Eğer ehil ise bir şehre vali olmasına alâmettir. Rüyada para basıcısını görmek, melikin emirlerini yerine getiren vekiline veya melikin sözcüsüne delâlet eder. Para basıcısını görmek, güzel konuşan ve hileli söz söyleyen kimseye de işarettir. Denilmiştir ki: Rüyada para basıcısını görmek, namazlarını kılan ve kendisine bırakılan emaneti sahibine teslim eden bir kimseye işaret eder.
Bir kimsenin rüyada kendisine: "Ey paralı adam!" diye hitap edildiğini duyması ve kendisiyle beraber kâr ve kazanca delâlet edecek bir şey olduğunu görmesi, para harcamadan ve zahmet çekmeden ele geçecek kâr ve kazanca delalettir. Rüyada paralı adam görmek, ticaretinde kâr ve fayda gören kimse demektir.
Cafer-i Sadık tam ayar gümüş parayı on şekilde yorumlamıştır.
Tabir olunur:
a) Doğru söz,
b) İstek ve arzu,
c) Memuriyet,
d) Cem edilmiş mal,
e) Sadık dost,
f) Evlat,
g) Hizmetçi,
h) Geniş rızık,
ı) Kolay geçim,
i) Emniyet...
Rüyada kâğıt para görmek
Riya ile söylenen boş söze delâlet eder. Yine bir kimsenin rüyasında para görmesi, üzüntü, keder, darlık ve kendisine elem verecek söze işarettir. Bolca rızka, sıkıntıdan sonra rahatlığa veya işi az mükâfatı çok amele delalettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada değerli para görmek
Gümüş para mutluluk ve güzel habere, bakır para uğurlu ve güzel bir işe, altın para dedikodu kıskançlık ve sıkıcı söze yorumlanır.
Cabiru'l-Mağribî: "- Rüyada bakır veya başka madenden para görmek, iflasa, fakir ü zarurete ve hakarete delâlet eder."
Rüyada dinar parası görmek, ilme, Salih ve hayırlı evlada ve menfaat demektir.
Denilmiştir ki: Rüyada gümüş para görmek, söze delâlet eder. Bilhassa gümüş safi ve temiz olursa, o paralar ilim ve güzel söz ile tabir olunur. Bazı kere de gümüş para namaza delâlet eder.
Yine rüyada gümüş para görmek, zikir ve teşbihe işarettir. Gümüş paralar cüzdan içinde görüldüğü takdirde, rüya sahibine bir sır emanet edileceğine alâmettir. Rüyada görülen gümüş paraların sayısı iyi amellerin sayısına, genişliği de dünyanın genişliğine delalettir.
Bir kimsenin rüyada kemerine gümüş paraların kuvvetlice bağlandığını görmesi, o kişinin kazanacağı sanata delâlet eder. Gümüş ve altın paraların sesleri güzel söze işarettir. Üzerinde süs ve nakış olmayan sade gümüş paralar görmek, takva olan söze delâlet eder.
Rüyada halis ve temiz gümüş para görmek, rüya sahibinin dininin temizliğine ve herkes için onun iyi muamelesine işarettir. Bir kimsenin rüyada gümüş parayı altın parçası olarak görmesi, eldeki malın gitmesine delâlet eder.
Yine elinde olan gümüş paranın yarım olduğunu görmek, eldeki malın yarısı kadarını zayi etmeye alâmettir. Rüyada elindeki paranın pula döndüğünü görmek, rüya sahibinin iflâs edeceğine delâlettir. Bazı kere de rüyada gümüş para görmek, hapse, dövmeye ve alış verişe delâlet eder. Yine gümüş paralar görmek, korkudan emin olmaya ve rızkın genişliğine delâlet eder.
Cafer-i Sadık: Tam ayar gümüş para, Doğru söz, İstek ve arzu, Memuriyet, Cem edilmiş mal, Sadık dost, Evlat, Hizmetçi, Geniş rızık, Kolay geçim, Emniyet tabir edilir.
Rüyada altınla karışık gümüş para görmek, duanın kabul edilmesine, ihtiyaçların görülmesine ve hastalıktan şifaya delalettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kağıt para kaybetmek; aslında gerçek anlamından çok da farklı değildir. Rüyayı gören kişinin kazandığı malı bir süre sonra kaybedeceğini işaret eder. Rüyanın bir diğer anlamı da rüya sahibinin iş hayatında yaşadığı bir sorundan kısa sürede kurtulacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kese İçinde Para Görmek
Dünyalık yatırımlara, kesenin içinde para görmek; ilim öğrenmeye veya bu konuda ders almaya, sanatla uğraşacak bir mesleğe, saklanan sırların ortaya çıkması gibi bir çok yorumu vardır.
Para veya parayla ilgili rüyada görülen simgeler, içinde bulunduğunuz maddi koşullarla ilgili bilinç altının size vermek istediği bilgileri veya uyarıları içerir.
Rüyalar bize pek çok şekilde mesajlar vererek konuşur, yapmamız gereken ise mesajları doğru anlamak. Rüyada görülen sembollerin kişi için de ne ifade ettiği ve rüyada görülen diğer semboller ile birlikte, kişinin hissettiği duygular bir bütün olarak değerlendirilip analiz edilmelidir.
Rüyada para saymak
Rüyada Para saymak beklemediği kadar başarılı olacak bir iş demektir.
Rüyada para kaybetmek
Para kaybetmek, kısa sürecek sıkıntı ve üzüntüye yorulur.
Rüyada para değiş tokuş etmek
Bir kimsenin gördüğü rüyasında sarrafa bir altın verip karşılığında gümüş para aldığını görmesi, eğer mahkemesi varsa, davasını kaybetmeye delâlet eder.
Rüyada Para almak
Para yalnızca bankadaki parayı değil, tüm değerli şeyleri temsil eder. Para almak geçmişte yaptıklarınız için ödül alacağınıza da işaret eder. Yine rüyada para almak, emeğinin karşılığını çok büyük miktarda para kazanılacağını belirtir.
Rüyada bozuk para görmek
Yakın zamanda mali durumda iyileşme olacaktır. Rüya sahibinin imkân, anlayış ve mutluluk zenginliğidir, insanın "deneyim bankasındaki" tüm aktifleridir.
Rüyada para vermek
Zenginlik ve şansa yorumlanır. Birine para vermek bazen de dedikoduyu yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İçi Para Dolu Kasa Görmek
Kişinin gelecek için yaptığı yatırımlara, gelecek kaygısından kurtulmaya, zenginliğe, rızık ve aileden gelecek mirasa delalet etmekle birlikte bazen de cimri bir kişiliğe delalet eder.
Boş kasa görmek; maddi sıkıntılara ve üzüntüye, boş getirisi olmayan işlerle uğraşmaya yorumlanır.
Bu rüya kişinin gelecekle ilgili bir planı olmadığına veya her hangi bir yatırım yapmadığına ve bundan duyduğu rahatsızlığa delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eldeki Parayı Birisiyle Paylaştığını Görmek
Yardım almaya veya yardım etmeye, ortaklık kurmaya, maddi açıdan rahatlamaya, bolluk ve bereketin gelişine yorumlanır. Görülen paranın miktarı da yorumu etkiler.
Paylaşılan kağıt para ise bir işe ortak olmaya veya nakit ihtiyacı olan bir kimseye yardım etmek anlamına gelir. Paranın çokluğu getirisi bol olacak bir işe ortak olmak anlamına gelir.
Eldeki bozuk parayı paylaşmak, az işe, çok lafa delalet eder. İş hayatın da sıkıntılı bir sürece ve bu konuda ortak veya çalışan kimselerle münakaşa etmek anlamına da gelir.
Ayrıca eldeki paranın üzerindeki rakama göre de yorum değişiklik gösterir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bankaya Para Yatırmak
Mutluluğa, bolluk ve zenginliğe işlerde başarıya, kazançlı yatırımlar yapmaya delalet eder.
Bankadan para çekmek; yaşanacak küçük maddi sıkıntılara, borçları kapatmak için kredi çekmek, geçici çözümler bulmaya yorumlanır.
Her iki durumda da bankada çok miktarda para görmek; kişinin eline geçecek yeni imkanlara ve maddi kazanç elde etmeye yorumlanır ve kişinin sıkıntılı durumdan refaha çıkacağına delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Para Bastığını Görmek
Rüyada para bastığını görmek, sürekliliği olan bir işe başlamak veya böyle bir iş kurmaya delalet eder. Büyük bir girişim yaparak üretim yapmaya ve başkaları içinde istihdam oluşturmak anlamına gelir.
Bu rüya kişinin yaşamında refah seviyesinin artmasına ve bunun hayatının bütün alanların da etkili olacağına, zenginliğe, şöhret sahibi olmaya tabir edilir.
Basılan paranın miktarı yaşanacak gelişmelere dair bilgiler içerir. Az miktarda basılan para, kişinin eline geçen fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiği konusunda uyarı içerir.
Çok miktarda para basmak, yeni veya mevcut yapılan işte gelirin artacağı anlamına gelmekle birlikte piyasalarda nakit akışının hareketli olacağına yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gümüş Para Görmek
Rüyada gümüş para görmek; mutluluk ve huzura, müjdeli haberlere, şanslı günlere, geniş rızık, iş hayatındaki başarılara, güzel ve soylu kadın veya erkeğe, durum değişikliğine, ilham veren sanatsal ifade biçimine tabir edilir.
Gümüş para bulmak, sevinçli bir habere almak veya ilim sahibi bir kimse ile tanışmaya, ondan gelecek bir yardıma delalet eder.
Cebinde gümüş para görmek, maddi veya manevi huzura, ilim öğrenmeye ve bu konuda eğitim almaya, öğrenci ise okuduğu bölümde başarı elde edeceğine tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Para Görmek
Rüyada altın para görmek; sıkıntılı dönemden sonra gelen maddi ve manevi zenginliğe delalet eder. Huzura ermek, iş hayatında terfi almaya, soylu kimselere, devlet adamlarından gelecek bir yardıma yorumlanır.
Çok altın para ise, cimri ve bencil kişi veya kişilere yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kağıt Para Görmek
Rüyada kağıt para görmek; kişi için maddi bolluk, kısmet, iş hayatında büyüme, maddi açıdan zor durumda olanlara yardım etmek veya yardım almaya, sıkıntılı zamanlardan sonra gelen ferahlığa yorumlanır.
Yeni iş fırsatlarına ve fırsatları iyi kullanmaya, ayrıca kağıt paranın üzerindeki sayıların da bize vermek istediği mesajlar olabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bozuk Para Görmek
Rüyada bozuk para görmek; sıkıntılı maddi durumlara, arkanızda dedikodu yapan, samimiyetsiz insanlara, küçük tartışmalar içermekle birlikte, aynı zamanda bozuk para; küçük, miktarlarda gelen yeni fırsatlara, yatırımlara, sıkıntılı zamanlardan sonra, gelen mutluluğa, kişinin yaşam içindeki tecrübelerine delalet eder.
Bozuk paraları başkasına vermek; sıkıntı ve üzüntülerden kurtulmaya, rahata ermek, olumsuz şartlardan kurtulmaya, bozuk para almak ise, yardım almaya veya bir sırra ortak olmaya yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bakır Para Görmek
Bakır para incelik gerektiren güzel bir işe ve zanaatkar bir kişiyi temsil eder. Bakır parayı evden dışarı attığını görmek, sıkıntı ve kederden kurtulmaya Bazen de sahip olduğu değerlerin kıymetini bilmemeye delalet eder.
Bakır para vermek veya almak, zanaatkar bir kimse ile kurulacak ortaklığı temsil eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Para Saymak
Rüyada para saymak; rüyayı gören kişi için, iş hayatında başarılara, hedefine ulaşmaya, tutumlu olup yatırım yapmaya, kalben katılaşmaya, cimri ve müsrif kişi veya kişilere delalet eder.
Sayılan miktar da kişi için önemli bilgiler verebilir. Borç ödemek veya alacağını almakla da ilişkilidir.
Rüyada kağıt para saymak, iş hayatında saygınlık kazanmaya, hesap işlerinde adaletli davranmak gerektiğine dikkat çeker.
Bozuk para saymak, küçük işler, küçük hayaller anlamına gelir. Kişinin maddi konularda tekrara düştüğüne delalet eder. Aynı zaman da bu rüya nakit akışı çok olan bir sektörde çalışmaya veya kendi işini kurmaya, az para ile kurulan bir iş yerinden iyi gelir elde edeceğine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Para Bulmak
Rüyada para bulmak; umulmadık yerden gelen yardıma, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, borçları ödemeye, hastalıktan şifa bulmaya, beklenmeyen yeni gelişmelere tabir edilir.
Sıkıntı ve kederden arınıp, gelecek neşeli günlere, ele geçen fırsatlara ve fırsatları iyi kullanmanın gerekliliğine yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Para Vermek
Rüyada para vermek; kişinin kolaylıkla para kazanacağına, maddi açıdan güçlü olmaya, arzu ve isteklerine kavuşmaya, bolluk ve bereketin hayatında daim olacağına, iş hayatındaki başarıya yorumlanır.
Bazen de bu rüya yardıma ihtiyacı olan bir kişiye yardımcı olmak anlamına da gelir.
Verilen paranın miktarı da farklı bir mesaj veriyor olabilir.
Borç para vermek yardım isteyecek bir kişiye veya kişinin borç yapmaması gerektiğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Para Almak
Rüyada para almak; rüyayı gören için, şanslı günlerin geldiğine, uzun vadeli yatırımlara, zenginliğe işaret eder.
Para almak; kişinin bütün değerli şeylerini temsil eder ve geçmişten bu güne yaptıklarının, gösterdiği çabanın karşılığını almak demektir.
Rüyada para almak ve para vermek veya tomar ile para görmek, zenginlik ve şansa yorumlanır.
Bazen de borç para almak, kişinin harcamalarına dikkat etmediği anlamına gelir. Uyarı içeren bu rüya kişiye daha dikkatli hareket etmesi gerektiğini hatırlatır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Para Kaybettiğini Görmek
Rüyada kaybedilen paranın miktarı önemli bilgiler içerir. Gerçek yaşamda maddi açıdan sıkıntılı bir süreç yaşayan kişinin sahip olduğu değerleri kaybetme korkusu yaşadığına yorumlanır.
Güzel ve olumlu gelişmelere ve hayatındaki problemlerin çözüme kavuşacağı anlamına gelir. Maddi olarak rahata ermek ile birlikte hayatını düzene koymaya, sevinç ve mutluluğa delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Para Sakladığını Görmek
Rüyada para sakladığını görmek; kinin yaptığı bir plana kimseyi dahil etmeden gizlilik için de yürütmek istediği anlamına gelir. Kendi fikirleri doğrusunda aldığı kararları uygulayan bir kimseyi temsil eder.
İlerleyen süreçte kişinin gizlice yaptığı her hangi bir şeyin olumsuz sonuçları olabileceğine dikkat çeken bir rüyadır.
Bu rüya ayrıca gizlenen bir durumun ortaya çıkması ve duyulması anlamına da gelir.
Başka birinin para sakladığını görmek, bir sırra ortak olmaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Para Çaldırmak
Rüyada para çaldırmak; maddi kayıplara, dikkatsizlik veya dalgınlık sonucu yaşanacak olaylara, gizli olanın açığa çıkmasına yorumlanır.
Başka bir yorumu ise, yakın çevrede aç gözlü, kötü niyetli insanların varlığına olduğu gibi bu gibi durumların yaşanmaması için uyarı anlamına da gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kağıt para bulmak ne anlama gelir; çalışmadan, emek harcamadan kazanılan paraya işaret eder. Rüyayı gören kişi özellikle iş hayatında büyük başarılar kazanıp büyük bir üne kavuştuktan sonra kolay para kazanacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kağıt para görmek ve saymak; parayı görüp saymak çalışma hayatında gerçekleştirilecek bir proje ile büyük bir başarı kazanılacağı ve iyi yerlere gelineceğine işaret eder. Bu rüya başarı demektir. Fakat bazı alimlere göre vaktini bol işlerde harcamak şeklinde de yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cüzdan görmek; güzel anlam içeren rüyalardan biridir. Rüyada bekar bir kimsenin içi para dolu cüzdan görmesi hayırlı bir kısmeti çıkacağına ve mutlu bir yuva kurulacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kağıt para harcadığını görmek; rüyada para harcadığını görmek gerçek hayatta da eline para geçeceği manasına gelir. İş hayatında elde edeceğiniz başarılarla rahat ve lüks bir yaşam süreceğiniz, hatta size bir miras kalacağı şeklinde yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bozuk para görmek; insanlar hakkında konuşacağınıza ya da insanlarının sizin hakkınızda dedikodu yapacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada para saymak

Rüyasında para saydığını gören kişinin sürpriz olaylar yaşayacağı ifade edilir. İstenilen bir olayın gerçekleşmesi, hedeflenen bir amaca ulaşılması, hayırlı gelirler elde edilmesi gibi yorumları da bulunuyor.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada para bulmak

Rüyasında para bulan kişinin kısmetinin açılacağı, bol kazançlar elde edeceği yorumlanır. Kağıt para buluyorsa helal kazanca yorumlanır. Bozuk para bulduğunu görmek ise sıkıntı ve ağırlık yaşamak olarak yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 100 Tl Görmek
Rüya sahibinin rüyasında 100 tl görmesi kişinin uzun süreli aşk hayatında sahip olacağına, ailesi ile arasında ufak sürtüşmelerin yaşanacağına, fakat bu durumu aile büyüklerinin araya girerek düzelteceğine delalet eder. Rüyada 100 tl görmek kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceği aksi takdirde tüm varlığını kaybedebileceğine rivayet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kağıt Para Toplamak
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada kağıt para toplamak, kişinin iş hayatında hayırlı ortaklara gireceğine, başarılı işlere imza atacağına yorumlanır. Rüyada kağıt para toplamak, kimi rüya yorumcularına göre ise müjdeli haber manasına da gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kağıt Para Çalmak
Rüyada kağıt para çalmak, rüya sahibinin vicdan azabı çekeceği bir hata yapacağına, kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakıp sağlıklı beslenmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada kağıt para çalmak, bir kişinin hakkına gireceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edip sevap işlemesi gerekeceğine yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kağıt Para Vermek
Rüyada kağıt para vermek genellikle iki şekilde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin borcu varsa bundan kurtulacağına, borcu olmayan bir insan ise yardıma muhtaç olan birine yardım edeceği anlamına gelmektedir. Ayrıca bu rüya bazı yorumcular tarafından fazla para harcayacak olmanın habercisi olarak da görülmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyadan para almak/vermek

Kişi rüyasında birinden para alıyorsa hak ettiği karşılığı alıyor demektir. Birine para verdiğini görüyorsa da iş hayatındaki büyük başarılara ve bunun sonucunda elde edecek gelire yorumlanır. Huzurlu bir hayat olarak da ifade edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kağıt Para Bulmak
Rüyada kağıt para bulmak, hayırlı ve güzel anlamlara gelmemektedir. Rüya sahibinin iş hayatında haksız ve kolay kazanç elde edebileceğine delalet eder. Rüyada para bulmak, bazı rüya yorumcuları için kişinin şans ve talihinin artacağının işareti olarak görülmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kağıt Para Kaybetmek
Rüyada kağıt para kaybetmek, iş hayatında yaşanan kısa süreli sorunların ortadan kalkacağına işaret eder. Kağıt para kaybetmek aynı zamanda günahtan ve kötü işlerden kurtulmaya da yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kağıt Para Basmak
Rüyada kağıt para basmak, rüya sahibinin kötü amelidir. Rüyayı gören kişinin sıkıntılı günler yaşayacağı ve günaha gireceği bir işin peşinden gideceğine rivayet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kağıt Para Saymak
Rüyada kağıt para saymak, iş hayatında aniden büyük başarılar elde edecek olmaya işarettir. Bazen bu rüya, kişinin boş işler peşinde koşacağı, zamanını boşa harcayacağı anlamında da yorumlanmaktadır. Aynı zamanda rüyada kağıt para saymak, kişinin bol kazançlı bir işe yatırım yapacağına, sabretmesi sonucu emeğinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kağıt Para Almak
Rüyada kağıt para almak, rüya sahibinin çok istediği bir işi çevresinden destek alarak gerçekleştireceği anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Sayıda Kağıt Para Görmek
Rüyada çok sayıda kağıt para görmek, işinde iflas etmeye ve kötü duruma düşecek olmaya işaret eder. Ancak bazen bu rüya zenginleşmeye ve feraha kavuşmaya da yorulmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenciye Kağıt Para Vermek
Rüyasında dilenciye kağıt para vermek, kişinin malını ve parasını boş ve faydasız işlerde harcayacak olmasına yorulur. Ayrıca rüya sahibinin etrafında bulunan, dost görünümlü düşmana da işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kağıt Para Harcamak
Rüya sahibinin eline geçecek olan yüklü paraya işaret eder. Kişi bu para sayesinde feraha kavuşur ve her alandaki sıkıntılarından kurtulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kâğıt Para Saymak
Rüyada kâğıt para saydığını gören rüya sahibinin, çalışma hayatında gerçekleştirilecek bir proje ile birdenbire büyük bir başarı delalet eder. Bir başka rüya tabirine göre, yapılan işte çok büyük başarı kazanacak çalışmalar gerçekleştirmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kağıt Para Çaldığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında para çaldığını emanete hıyanet eden, kötü bir adamın göstergesidir. Bu rüyayı gören kişi kendisine verilen sırları ifşa eder ve bu nedenle toplumda sevilmeyen ve saygı gösterilmeyen bir kişi olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bozuk Para Görmek
Rüyasında bozuk para gören kişi ya insanlar hakkında konuşur veya kendi hakkında dedikodu yapılır. Alimlerin büyük bir çoğunluğuna göre rüyada görülen bozuk para laf taşımaya ve dedikoduya işarettir bozuk para alan, hiç hoşlanmayacağı ve sıkıntı yaşayacağı bir laf duyar. Bozuk para harcayan kişi, kendisine sıkıntı verecek bir olaydan kurtulur veya rüya sahibi hakkında kötülük yapmak isteyen bir adamın hilelerini boşa çıkararak düşmanına galip gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dilenciye Para Vermek
Rüyasında bir dilenciye para veren kimse malını ve parasını boş ve faydasız işlerde harcar. Bu rüya kötü yollara sarf edilen servete, elden çıkacak bir miktar paraya bazen de verilmeyen sadakaya yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cebinde Para Olduğunu Görmek
Rüyada cebinden paraların dolup taştığını gören kişinin eline çok miktarda para geçer. Rüya sözlüğü yorumcularına göre bu rüya kişinin fakirlikten kurtulmasına, zenginleşmesine ve maddi anlamda ferahlamasına işarettir. Rüyasında cebinde az miktarda para bulmak, bulduğu miktar kadar para kazanacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kağıt Para Görmek İslami Yorumu
Rüyada kağıt para görmek islami anlamda rüya sahibinin iyi bir iş teklifi alacağına işaret eder. Genel olarak hayra yorulan bu rüya müjdeli haber geleceği anlamını taşır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Para Görmek
Rüyada para görmek, söylenen sözlerden görülecek zararlara işaret eder. İşiteceğiniz sözler sizin canınızı fazlasıyla sıkabilir. Bazı rüya tabircilerine göre ise etrafınızda sizinle ikiyüzlüce konuşan insanlar olduğuna yorulmaktadır.
Alternatif olarak, rüyada para görmek gelecek nimetlerin habercisidir. Bu rüyayı gören kişinin geçimi rahatlar. İç sıkıntıları geçer. Ayrıca yapacağı ufak yardımlar ve ibadetler fazlasıyla ödüllendirilir.
Ayrıca, rüyada para görmek, etrafınızdaki ikiyüzlülere karşı sizin edeceğiniz laflara da yorulmaktadır. Genellikle para rüyaları dedikodulara, size söylenen kötü sözlere ya da sizin söyleyeceğiniz kötü sözlere işaret eder.
Rüyasında üzerinde Allah’ın adının yazdığı paralar görmek, rüya sahibinin kuran okumaya nazaran diğer ibadetlere ağırlık vereceğinin habercisidir.
Para bazen de çekilecek sıkıntılara işaret eder. Maddi ya da manevi zorluklar kapınızda olabilir. Bazı yorumcular ise bu sıkıntının hemen ardından büyük sevinçler yaşanacağını da söylemiştir.
Bir diğer rüya tabirine göre ise bu rüya yakın zamanda elde edeceğiniz paraya işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Para yutmak
Rüyada gümüş para yutmak rüya sahibinin işleyeceği günahlara yorulmaktadır.
Altın para yutan kişi, inkara yönelir. Nablusi bu rüyayı şöyle yorumlamıştır. Altın rüyada İslamı temsil eder. Para ise günaha girmekle yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Para bulmak
Rüyasında para bulan kişi başına gelen işlerden dolayı gereksiz yere uğraşır. Canı sıkılır. Rüyanın bu şekilde yorumlanmasının sebebi ise paranın dünya hayatında insanların vaktini boşa harcadığına inanılmasıdır.
Bir diğer rüya tabirine göre ise rüyada para bulan kişinin kısmeti artar, geliri düşündüğünden çok daha büyük olur. Beklemediği kapılar kendisine açılır ve maddi yönden büyük bir feraha eder.
Alternatif olarak, rüyasında para bulan kişi bazı ödemeler yapar. Birilerine borç verebilir ya da uzun zamandır ödeyemediğiniz borçlarınızı kapatabilirsiniz. Bu rüya cüzdanınızdaki paranın harcanacağına işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Para basan kimse
Rüyanızda para basan bir kimseyi görmeniz sözleri hoş fakat riya içerisindeki bir erkeğe işaret eder. Bu kişi her ne kadar yüzünüze gülse de arkanızdan iş çevirdiği aşikardır. Etrafınızdaki kişilere karşı dikkatli olmalı ve her söylenene inanmamalısınız.
Para basan kişi siz iseniz, etrafınızdan kimseye söylemeden bazı işlere girişeceğinize delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Para yırtmak
Rüyasında para yırttığını gören kişi yaptığı işlere son verir. Bu işler genellikle gizli olarak yapılan ve rüya sahibinin vicdanına sığmayan işlerdir. Bununla birlikte yapmaktan hoşlanmadığınız veya içinize sinmeyen işleri yarıda bırakabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Para kemeri
Rüyasında para kemeri gören kişi, hanesine bazı eşyalar alır. Eğer para kemeri denize düşmüşse, bu durumda elinizdeki maddi imkanlar devlete devredilir. Rüyada deniz görmek devletle ilişkilendirilmektedir. Bunun sebebi ise denizden çıkan nimetlerin tüm insanlığın yararına kullanılmasıdır. Denizin nimetleri herkes için vardır. Dolayısı ile deniz, devleti sembolize eder. Denize düşen para ise devlete ödenecek vergilere, harçlara veya devlete devredilecek paralara işaret etmektedir.
Para kemeri akan bir suya düşerse, bu durumda elinizdeki maddi imkanlar bir başkasına devrolunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada para görmek tabiri
Para kaybetmek
Rüyasında para kaybettiğini gören kişi kısa bir süreliğine iç sıkıntısı yaşar diye tabir olunur.
Para saymak
Rüyasında para sayan kişi ummadığı bir şekilde amaçlarına muvaffak olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cinsine göre para görmek
Gümüş para
Rüyada gümüş para görmek sevinçli haberlere yorulmaktadır. Bir diğer rüya tabirine göre ise rüya sahibinin kısmeti açılır ve işleri rast gider.
Bakır para
Rüyasında bakır para gören kişi maaşlı çalışıyorsa yeni bir işe girer veya iş yerindeki şansı artar. Ticaret ehli içinse bu rüya şanslı olunacak yeni girişimleri simgelemektedir.
Altın para
Rüyada altın para görmek, etrafınızda olan kimseleri kıskanacağınız anlamına gelir. Bir diğer rüya tabirine göre ise altın para, sizi üzecek şeyler işiteceğinize delalet etmektedir. Alternatif olarak rüyasında altın para gören kişi, küçük üzüntülerin ardından büyük mutluluklar yaşar. Eğer canınızın sıkıldığı ve mutsuz olduğunuz bir dönemdeyseniz içinizi ferah tutmalısınız. Yakın zamanda güneş karanlıkların ardından doğacak ve beklemediğiniz şekilde mutlu olacaksınız demektir. Bu rüya, bir başka rivayete göre, rüya sahibi hakkında dedikodular yapacağına da yorulmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bozuk para
Rüyasında bozuk para gören kişi bir kimse ile düşman olur. Bu nedenle de canı sıkılır. Eğer rüyanızda bozuk paralardan kurtulduğunuzu görmüşseniz o halde bu rüya tam tersi yorumlanmaktadır. Bu rüya, sıkıntılarınızın kısa süre içerisinde geçeceğine delalet eder.
Bir diğer rüya tabirine göre ise rüyada bozuk para görmek, arkanızdan konuşan insanlara yorulmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kağıt Para Harcamak
Rüyasında kağıt para harcayan rüya sahibinin kimsenin eline oldukça yüklü bir mal geçer. Bu rüya iş hayatında elde edeceğiniz çok miktarda kazanca, ferah seviyesinin yükselmesine, rahat ve lüks bir hayat yaşamaya yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dilenciye para verdiğini görmek; kişinin boş işler ile uğraştığına delalet eder. Ayrıca rüya sahibinin çevresinde kendisini dost gibi gösteren aslında onu sevmeyen, kötülüğünü isteyen bir kişinin olduğunun işaretidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kağıt para basmak; kağıt para bastığını görmek hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaz. Rüya sahibi atacağı adımlara mutlaka dikkat etmeli ve yapacağı işi iki kez düşünmelidir. Başarısız bir girişim şeklinde de yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deste Deste Kağıt Para Görmek
Rüyada deste deste para görmek; rüya sahibinin kendi çabalarıyla bir yere gelmesi veya kendi çabalarıyla elde edeceği hayırlı işlere ve bol kazanca işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Para Cüzdanı Görmek
Rüyasında para cüzdanı görmek bekarlar için güzel bir kısmete ve evlenmeye delalet etmektedir. Bu nedenle bir para cüzdanına sahip olduğunu gören kimse, yakın zamanda evlenir veya bir gönül ilişkisi yaşar. Rüyada para cüzdanı gören kişi evli ise ya para veya evlattır. Bu rüyayı gören kimse eğer istiyorsa yakın zamanda hayırlı bir çocuğa kavuşur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Para Kemeri Görmek
Rüyada para kemeri görmek; bekârlar için evlilik veya iyi bir kısmetin çıkmasıdır. Eğer para kemerini belinize takmışsanız, bu rüya sizin oldukça uzun süre ilim tahsili edeceğinize ve alimliğe kadar yükseleceğinize işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kağıt para
Rüyada kağıt para görmek para kaybetmeye delalet eder.
Madeni para
Rüyasında madeni paraları harcadığını gören kişi ummadığı bir kapıdan para kazanır. Madeni para aldığını gören kişi bir miktar para kaybeder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Koleksiyon yapmak
Rüyanızda para koleksiyonu yapmanız değişik ve beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalacağınıza ve şaşıracağınıza yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Para çalmak
Rüyanızda para çalmanız elinizde olmadan bazı kimselerin gizledikleri şeyleri duyacağınıza delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Para çaldırmak
Rüyada para bazen gizlenen şeyleri simgelemektedir. Paranızı çaldırmış olmanız ise gizlediğiniz şeylerin açığa çıkmasına delalet eder. Bunu öğrenen bir kişi olabileceği gibi bütün çevreniz de olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Demir Para Görmek
Gayrimenkul ve para yani zenginliktir. Kişinin güç sahibi olacağına, maddi varlığının çoğalacağına, hayatındaki lükslerin artacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, hesabındaki paranın da ağırlaşacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deste Deste Para Görmek
Rüyayı gören kişinin yeni iş hedefleri olduğu anlamına gelir. Rüya sahibi büyük bir iş yapmanın planlarını yapıyor ve daha fazla kazanmayı istiyor demektir. Kişi, maliyeti az bir o kadar da getirisi fazla olan projeler peşindedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinden Para Almak
Para alınan kişiden zora girmiş bir iş konusunda yardım görmek anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin ihtiyacı olan bir konuda kendisine ışık tutacak, deneyimlerini ve bilgilerini aktaracak ona hayati tüyolar verecek ve işini kolaylaştıracak birinin olduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Para Görmek
Hem maddi hem manevi değeri yüksek yatırımlar yapmaya alamet eder. Rüyayı gören kişinin hazırdan bir işi alarak hiç masraf etmeden, para harcamadan ve zahmete girmeden yapacağı bir iş sayesinde hem kısa yoldan hem de kısa zamanda çok iyi kazanacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Demir Para Toplamak
Uzun bir süre çalışarak mal edinmek demektir. Rüyayı gören kişinin yatırım yapmak amacıyla ileride çok değerleneceğini öğrendiği ve ileride kazanç elde etmek için satmak amacıyla alacağı küçük bir arsa, uygun fiyata bir daire ya da ucuz fiyata bir araba demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Madeni Para Toplamak
Kişinin kendisine para kaybettirecek bu nedenle getiri elde edemeyeceği tam aksine sermaye kaybedeceği bazı atılımları olacağı anlamına gelir. Rüya sahibi rakip edemeyeceği bir sektörde işe atılacak fakat fayda elde edemeyecek ve menfaat bulamayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Para Sıkıntısı Çektiğini Görmek
Gerçekten de borç sahibi olunduğuna ve borçların ödenmesinde zorluk çekildiğine yorulur. Rüya sahibinin biriken kredi borcu, zamanında yatıramadığı için tarihi geçmiş faturaları olduğuna ve bunlar için biriken faizin kendisini daha büyük zahmete ve derde soktuğuna alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Para Görmek
Kişinin çok kazançlı, çok bereketli ve kendisine hayır getirecek bir alanda atılım yapacağına işaret eder. İnsanların temel ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir iş kurulacağına ve bu işin deyim yerindeyse peynir ekmek satar gibi çok satacağına ve çok kazanılacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine Para Vermek
Rüya sahibinin birilerinin açığını ya da eksiğini kapatacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, onunla parasını, malını ya da ekmeğini paylaşacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin iyi kalpliliği sayesinde bazılarının yüzü gülecek, kısmen de olsa sorunları bitecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banknot Para Görmek
Kesilmeyecek ve gününde ele geçecek sabit bir gelir elde edileceği anlamına gelir. Örneğin kendisine babasından kalacak bir daireyi kiraya vererek kesin olarak her ay gelecek bir sermayeye kavuşmak gibi.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüden Para Almak
Uğursuz getirecek ve zarar edilecek bir girişim yapılacağına delalet eder. Rüya sahibine ancak külfet getirecek, koyduğu paranın daha fazlasını kaybetmesine neden olacak bir iş yapması demektir. Kişinin bu işten kazanacağı para zararını karşılamaya yetmeyecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Borç Para İstemek
Kişinin çok zor bir anında fazlasıyla gururlu olmasına rağmen gururunu bir kenara koyarak bir adım atmak zorunda kalmasına ve içine düştüğü bu durumdan dolayı büyük bir mahcubiyet yaşamasına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Patrondan Para Almak
Rüya sahibinin hak ettiği bir malı ya da parayı resmi olarak alması demektir. Kişinin kâğıt üzerinde netleşmediği için hakkı olan bu malları ya da parayı alacağına ve bu sayede rahata ereceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Delik Para Görmek
Kişinin bazı işlerinin geçersiz sayılması nedeniyle o ayki maaşını alamayacağına delalet eder. Rüya sahibinin bir projesinin beğenilmemesi sonucunda kazanmayı beklediği ve kesin gözüyle baktığı parayı alamayacağına ve tüm bütçesinin sarsılacağına yorulur. Ayrıca, uzun zamandan beri sürekli geciktirilen bir borcun yakın zaman içinde kişinin karşısına çıkacağına ve bu borç için başka bir şeye ayrılmış paranın harcanacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Para Saklamak
Kimseyle paylaşılmamış ve tek başına yapılmak istenen bir iş olduğu anlamına gelir. Rüya sahibi işlerine karışılmaması ve aklının karışmaması için işini kuracağı son ana kadar planından kimseye bahsetmemekte kararlı demektir. Aynı zamanda, bu gizliliğin ilerleyen zamanlarda daha büyük boyutlara varacağına ve bazen hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Para Kaybetmek Ve Bulmak
Rüya sahibinin başarısız olduğu için bir daha cesaret edemediği bir işi yeninden yapmaya karar vereceğine ve bu kararının kendisine şans ve hayır getireceğine işaret eder. Kişi, yenilgiye uğradığı bir konuda yeniden güç ve sermaye biriktirip bu defa kazanmayı umut ettiği kadar tekrar kaybetmeyi de göze alacak ve bu düşünceden ne olursa olsun vazgeçmeyecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oyundan Para Kazanmak
Rüyayı gören kişi için bir sürpriz bir gelişme yaşanacağına alamet eder. Rüya sahibi ya işinde terfi edecek maaşı artacak ya da çok büyük bir markadan iş teklifi alacak hem yüksek bir maaşa hem de yüksek bir makama ulaşacak demektir. Rüya sahibinin methini duyan bazı işverenler onu kapmak için birbirleriyle yarışacak bu durum da rüya sahibinin işine yarayacak ve bu sayede sektörde değeri artacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Para Bulup Sahibine Vermek
Kişinin kendisinden önce başkalarını düşünecek kadar insaniyetli kimse olduğuna ve asla fırsatçı bir kişilik taşımadığına yorulur. Rüya sahibinin hak iddia edebilme şansına sahip olsa bile kendi hakkı olmadığını bildiği bir işe yanaşmayacağı anlamına gelir. Çok az kişinin yapacağı bu vicdanlı ve dürüst davranış takdire şayan olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine Kâğıt Para Vermek
Bir kimseyle bir düşünce etrafında birleşmeye yorulur. Kişinin bir kimseyle bir araya gelmesine vesile olacak bir ortalık yapacağı anlamına gelir. İlk teklif karşı taraftan gelecek, rüya sahibi de bu teklifi geri çevirmeyecek demektir. Bu ortaklık sayesinde çok güzel bir iş kurulacağına, bu işten birçok kişinin ekmek yiyeceğine ve bol bol hayır duası alınacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Metal Para Görmek
Kazancının eksiliği anlamına gelir. Kişinin aldığı maaşın giderlerini karşılamaya yetmediği yani deyim yerindeyse parasının pul olduğuna ve kazancının değerinin bulunmadığına işaret eder. Ayrıca, kıt kanaat çekinme zorunluluğunun daha uzun bir süre devam edeceğine ve bu durumdan kurtulmak için yapılan bazı girişimlerin sonuçsuz kalacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Para Çalan Birini Görmek
Rüya sahibinin sevdiği, inandığı ve güvendiği bir insanın onu hayal kırıklığına uğratacak ve ona karşı tüm güvenini sarsacak bazı davranışlarda bulunacağına ve kişinin de artık onunla görüşmeme kararı alacağına yorulur. Aynı zamanda, alınan darbe yüzünden deyim yerindeyse yoğurdun üflenerek yenileceğine ve insanlara güven duyma konusunda çok zorluk çekileceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Para Alacağını Duymak
Rüyayı gören kişinin yüreğine su serpecek, içindeki sıkıntıyı yok edecek, onu gevşetecek, rahatlatacak, moralini ve keyfini yerine getirecek bir gelişmeyle karşılaşacağına, bu gelişmenin adeta kendisi için kurtarıcı olacağına alamet eder. Rüya sahibinin kendisi için şans olarak kabul edeceği ve değerlendireceği bir olayla karşılaşması anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada para görmek psikolojik yorumu
Rüyada para görmek, maddi rahatlığınızın yerinde olduğunu ve paraya ulaşmak için emek harcamanızın yeterli olduğunu göstermektedir. Rüyada görülen para kendine değer verme, başarılı olma, içsel değerler ve güveni simgelemektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada para bulmak
Rüyasında para bulan kişi ise, aşk arayışındadır. Aşk hayatınızda birinin eksikliğini hissediyor olabilirsiniz. Bu rüyayı gören kişi, yeni bir ilişki için kendini hazır hissediyor demektir. Para aynı zamanda kuvvet ve cinsellik için de bir semboldür.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada para kaybetmek
Rüyanızda para kaybettiğinizi görmeniz, amaçlarınız doğrultusunda yeterince hırslı olmadığınızı, kendinize güveninizin yetersiz olduğunu ve bazı konularda kendinizi güçsüz hissettiğinizi göstermektedir. Bununla birlikte kendinizi korunmasız ve kontrolsüz de hissediyor olabilirsiniz. Para daha çok güven hissini simgeler. Paranızın kaybolması kendinizi yeterince güvende hissetmediğinizi göstermektedir. Yaşamınızda kendinizi mutsuz ve bir şeyleri kaybetmiş hissediyor olabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada para harcamak
Rüyanızda para harcadığınızı görmeniz ise, aşk arayışı içinde olduğunuzu gösterir.
Rüyada para vermek
Birilerinin birilerine para verdiğini görmeniz, kendinizi dışlanmış hissettiğinizi gösterir. Bu rüya ayrıca gözünüzden kaçan ya da ihmal ettiğiniz, farkında olmadığınız duygularınızın da göstergesi olabilmektedir. Ayrıca bu rüya hayatınızdaki bir insanın size yeterince sevgi ve ilgi göstermediğini de simgeleyebilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada parasız olmak
Rüyanızda yanınızda hiç paranızın olmadığını görmüşseniz, birilerini kaybetme korkusu içinde olabilirsiniz. Bir diğer açıdan baktığımızda ise bu rüya amaçlarınız için yeterince donanımlı olmadığınızı da simgeleyebilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada para çalmak
Rüyanızda birilerinden para çaldığınızı görmeniz, kendinizi tehlike altında hissettiğinizi simgeleyebilmektedir. Etrafınıza karşı daha dikkatli olmanızda fayda olacaktır. Para çaldığınızı görmeniz ayrıca aşk hayatınızdaki eksikliklere ve arayışa da işaret edebilmektedir. Bir diğer yandan hoşlandığınız birisi varsa o kişinin sizi kabul etmesine olumsuz bakıyor olabilirsiniz. Bu umutsuzluğunuz rüyanızda bu şekilde sembolize edilmiş olabilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

601 Aktif
0 Üye ve 601 misafir
Bugün : 9905
Dün : 21898
Toplam : 48090074
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...