Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
321 okuma
jeandark34 Rüya kategorisinde Rüyakar (3.6k puan)  
Öncelikle birileri ile yemek yiyoruz ama birbirimize düşmanız. İçeride alman kurtları var 2 tane ama ağızları çok iğrenç. Sonra bu yemek yediğimiz insanlarla mahkemeye çıkıyoruz mahkemeyi biz kazanıyoruz galiba. sevgilimle çıkıp gidiyoruz sevgilim diyor ki benim vicdanım rahat, ama benim ki değil diyorum ne alaka diyor, o konularda değil diyorum aramızdaki sorunlardan dolayı. O başka diyor ve bende ağlayarak yanından uzaklaşıyorum, sonra nedense yolda yürüyüp ağlarken aklıma kadınlar ağlayan erkeklerden hoşlanıyor mu acaba diyorum kendi kendime ve uyanıyorum.


Daha çok detay var ama hatırlayamıyorum.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yemek yediğin insanları gerçekte tanıyormusun. ve onlarla bir husumetin varmı.
jeandark34 Rüyakar (3.6k puan)  
abi vallahi tanımıyorum hatta birisi şu ton balığı reklamında oynayan adam.
jeandark34 Rüyakar (3.6k puan)  
ünlü biri galiba abicim renkli gözlü sarışın bir adam dardanel ton reklamında oynuyor.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

13 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düşmanla yemek yemen dargın yada husumetli olduğun  birileriyle barışmandır. onlarla ortak bir iş yapabilirsin. kurt köpekleri ağzı bozuk yani konuşmaları kötü olan iki kişiyi temsil eder. gözünüzü korkutmaya çalışan birileri olabilir. aynı zamanda size düşman olan birileridir.mahkemeyi kazanmanız bazı olayların iç yüzünü ğrenmeye aslını anlamaya, sevgilinle olan kısımda ise onu fazla düşündüğüne ve kıskandığına yoruyorum aranızda ufak tartışma olması ihtimali vardır ancak ağlaman senin sevineceğin bir durumun olmasına yoruyorum.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlamak

Rüyada ağlamak, sevince yorulmaktadır. Rüyada ağladığını gören kişi sevince, feraha, helal mal ve paraya, Allah'ın rahmetine kavuşur. Rüyasında ağladığını gören kişi büyük bir rahata çıkacak ve mutlu olacaktır.
Gözlerine dolan yaşın, dışarıya akmadığını gören; helal mal kazanır. Soğuk gözyaşı; üzüntüden feraha çıkmaya, sıcak gözyaşı; kederlenmeye işarettir. Cafer-i Sadık: "Ağladıktan sonra güldüğünü görenin eceli yakındır" diyor. Bazı tabirciler, sessiz sakin ağlamak; ferah ve sevinçtir demişlerdir. Bu defalarca tecrübe edilmiş bir rüyadır. Arkası mutlaka hayırdır. Rüyada ağlamak ünlü rüya tabircilerine göre;
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlamak Neye Delalettir
•    İyi Haber
•    Rahmet
•    Sevinç
•    Mutluluk
•    Neşe
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hüngür Hüngür Ağlamak
Rüyada hüngür hüngür ağladığını gören rüya sahibinin, sorumluluk sahibi bir birey olacağına, ailesine her şeyden daha çok önem vereceğine, eşiyle ve çocuklarıyla birlikte uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sesli Ağlamak
Rüyada sesli ağlamak, yaklaşacak bir kötü habere işarettir. Rüya sahibinin büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur. Ayrıca kişinin çok sevdiği birini unutamadığına, onunla tekrar birlikte olmak istediğine delalet eder.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine Sarılıp Ağlamak
Rüyada birine sarılıp ağlamak, şanslı ve zengin olmaya işarettir. Kişinin hayatının her konusunda çok şanslı olacağına, bir şans oyunundan büyük miktarda para kazanıp borçlarını kapatacağına işarettir. Kişinin yavaş yavaş mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sessizce Ağlamak
Rüyada sessizce ağlamak, yaşanacak felaketlere işarettir. Rüyayı gören kişinin çok sevdiği bir insanı kaybedeceğine, beklenmedik ölüm sonrası hayatının alt üst olacağına, uzun süre kişinin kendisine gelemeyeceğine delalet etmektedir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkası İçin Ağlamak
Rüyada başkası için ağladığını görmek, rüya sahibinin çok iyi işlere gireceğine, bu işlerden büyük miktarda maddi kazanç elde edeceğine, hayatı boyunca maddi sıkıntı yaşamayacağına, hayatını bolluk ve bereket içerisinde sürdüreceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çocuğunun Öldüğünü Görüp Ağlamak
Rüyada çocuğunun öldüğünü görüp ağlayan rüya sahibinin, çocuğunun çok iyi yerlere geleceğine, kendisini gururlandıracak işler yapacağına, toplumda çok sevilen ve saygı gören birisi olacağına, iş hayatında çok başarılı olacağına delalet etmektedir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayarak Uyanmak
Rüyada ağlayarak uyanmak, çok sevineceğiniz bir haber alacağınız demektir. Neşeye, mutluluğa, feraha işarettir. Bir müddet sıkıntı içinde kaldıktan sonra hak ettiğiniz refaha, mutluluğa kavuşacaksınız şeklinde yorumlanır. Yaşadığınız sıkıntılardan kısa süre içinde kurtulacağınız anlamına gelir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Ağlamak
Rüyada çok ağlamak, iç dünyanızda yaşadığınız bir takım sıkıntılarınızı çevrenize yansıtmamak adına davranışlar sergileyeceğinize işaret etmektedir. Kişinin başına gelecek güzel şeylere, hayırlı olaylara ve mutlu olmaya delalet etmektedir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Birini Görmek
Rüyanızda bir kişinin ağladığını gördüyseniz hayatınızda büyük bir ferahlık yaşayacaksınız demektir. Kötü günler artık geride kalacak ve güzel günlere mutlulukla adım atacaksınız. Başarılarınız artacak hayatınız düzene girecektir. Rüya sahibinin hayatına bembeyaz bir sayfa açarak yeniden başlayacağına da işaret eder.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Bebek Görmek
Rüyada ağlayan bebek görmek, rüya sahibinin arkasından dualar aldığını ve çevresindekilerinin gözünde büyük bir itibar sahibi olduğu şeklinde yorumlanır. Ayrıca hayırlı işlerle uğraşıp mükafatını alacağına delalet eder.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağlamak kişinin, dertlerinin ve sıkıntılarının onu yıprattığı için mutsuz ve huzursuz olacağı demektir. Rüya sahibinin zorlu bir süreç içerisinden çıkacağına, huzura kavuşacağı anlamına gelmektedir. Aynı zamanda bazı yorumculara göre rüyada ağlamak, kişinin zorlu bir süreç içerisine gireceğine bu durum içinden aile büyükleri yardımıyla çıkacağına rivayet etmektedir.

İlgili rüyalar

+4 oy
10 yorum 419 okuma
Sonbahar 24 Mayıs 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 231 okuma
+5 oy
5 yorum 299 okuma
Simge 23 Ağustos 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 229 okuma
+18 oy
2 yorum 485 okuma
İpekD 7 Kasım 2019 Tabir kategorisinde İpekD Rüya Yorumcusu (12.0k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 129 okuma
yumu55 7 Nisan 2020 Rüya kategorisinde yumu55 Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 138 okuma
Hicaz 27 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 132 okuma
4 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

385 Aktif
0 Üye ve 385 misafir
Bugün : 17200
Dün : 23857
Toplam : 48075522
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...