Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
1.7k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada baba görmek sevinç, mutluluk, bol rızık, güç elde etmek, murada ermek, ferahlık gibi durumları sembolize eder.

Kişinin gerçek yaşamında maddi ve manevi bir destek bulacağı anlamına gelir ve gelecekle ilgili ipuçları verir. Sıkıntı ve kederden kurtulmaya, kaybedilen gücün yeniden ele geçeceğinin habercisidir.

Rüyada baba görmek hayırlı bir rüya olmakla birlikte, kişiye özlemini çektiği veya sahip olmak istediği bir şeyle buluşma vaktinin geldiğine de yorumlanır.

Baba yaşamda güçlü olmayı ve iktidarı sembolize ettiği için, rüya içinde de aynı şeyleri ifade eder. Genelde yol gösteren, haber veren bir rüyadır.

Kişinin rüyada babasını üzgün veya mutlu görmesi, babasıyla hangi ortamda bulunduğu, yaptığı konuşma rüya yorumunu etkiler ve kişiye hayatında gerçekleşecek olaylara dair ipuçları verir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
 
En İyi Yorum
Rüyada baba görmek, bir halden, başka bir hale geçişi temsil eder. Zor durumda olan bir kişi için, sıkıntılarına çözüm bularak huzura ereceğini haber verir.

Beklenmedik bir yerden veya babacan karakterli, dost olan bir kişiden gelecek yardıma işaret eder.

Hasta olan bir kimse için şifa bulup iyileşeceği anlamına gelir. Her hangi bir sınava girecek olan rüyasında babasını görürse, sınavda başarılı olacağına tabir edilir.

Rüyada babasını güler yüzlü ve mutlu gören kişinin, gerçek yaşamın da sevinçli güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bir hayalinin gerçekleşeceğine yorumlanır.

Rüyada baba görmek, aynı zaman da devleti temsil eder ve halk arasında “devlet baba verdi” diye bir söz vardır.

Bundan dolayı kişiye yaşamsal ve bireysel olarak gücü ele geçireceği ve muradına ereceği anlamına gelir. Kamusal alanda bir iş sahibi olmaya veya statü olarak yükselmeye işaret eder.

Mahkeme ile sorunu olan bir kimse için, çözüme ulaşacağı veya sonucun kendi menfaatine olacağı anlamına gelir.

Esaret altında olan kimse için, özgürlüğüne kavuşarak mutlu olacağına tabir edilir. Ülkesinden uzakta yaşayan kişinin hasretini çektiği şeylere kavuşup, özlem gidereceğine delalet eder..

Rüyada kendi babasını üzgün olarak gören kişi, yaptığı işlerde dikkatli olmalıdır çünkü bu bir haberci rüyadır.

Kişinin babasını gördüğü yere göre sorunun nerede olduğuna dikkat çeker ve aralarında geçen bir konuşma var ise buna da dikkat etmek rüyanın vermek istediği mesajı anlamak açısından önemlidir.

Çocuk sahibi olmak isteyen bir erkeğin, rüyada babasını görmesi, muradına ereceği anlamına gelir.

Vefaat etmiş olan babayı rüyada mutlu görmek, kişinin gerçek yaşantısındaki bir çok sıkıntıdan kurtularak, huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada baba ile ilgili görülen rüyaların tabiri, görüldüğü dönem, kişinin içinde bulunduğu maddi veya manevi duruma göre değişir.

Rüyada baba görmek ile ilgili farklı başlıklarda rüya tabirlerini yazımızın devamında bulabilirsiniz.
Rüyada Baba Görmek Neye İşarettir?

Genel olarak rüyada baba görmek güç ve iktidar manalarına gelir. İsteklerin yerine getirileceğine işaret eder. Rüyasında babasını görmüş olan kimse zorlukların üstesinden gelerek ferahlayacaktır.

Rüyada Anne Baba Görmek

Rüyada anne ve baba görmek arzu edilen şeylerin gerçekleşeceğine delalet eder. Hasta bir kimsenin rüyasında anne ve babasını görmesi hastalığından kurtulup sağlığına kavuşacağı anlamına gelir. Rüyada anne ve babayı ziyaret etmek ise helal kazanca işaret eder. Hayırlı bir rüyadır ve hayra yorulur.

Rüyada Ölmüş Baba Görmek

Rüyada ölmüş baba görmek birden fazla şekilde yorumlanmaktadır. Kişi rüyasında babasıyla ne yapmışsa ya da babası rüyasında ne yapmışsa rüyanın anlamı ona göre değişiklik göstermektedir. Bunlara örnek verilecek olursa;

    Rüyada ölmüş babayı gülerken görmek aile içerisinde yaşanan sıkıntıların sona ereceğinin habercisidir.
    Rüyada ölmüş baba ile konuşmak, rüya sahibinin yaşadığı hasrete delalet eder. Rüyayı gören kişinin babasına büyük bir özlem duyduğunu gösteren bir rüyadır.

Rüyada Baba ile Konuşmak

Bu rüya sahibi çok dolmuştur ve artık içini birisine dökmesi gerekmektedir. Ağlayarak rahatlama ihtiyacı çekmektedir. Rüyada baba ile konuşmak yaşamın rüya sahibine ağır geldiğinin göstergesidir. Rüyada baba ile yapılan konuşmanın keyifli ve gülmeli olması gerçekleştirilecek olan bir eylemin sonucunda rahatlamaya, sakinlemeye ve ferahlamaya delalet eder.

Rüyada Baba ile Kavga Etmek

Her ne kadar kötü bir rüya gibi dursa da hayırlara delalet eden bir rüyadır. Rüyada baba ile kavga etmek babasının kişiye yapacağı parasal yardımın göstergesidir. Bu rüyayı gören kişi gelen yardım ile birlikte rahatlayacak ve ferahlayacaktır. Rüya sahibini zorluktan kurtaracak olan babasına rüya sahibinin dua edeceğine işaret eder. Kişinin babası kurtarıcısı olacaktır.

Rüyada Baba ile Tartışmak

Rüya sahibinin çok hırslı olduğu ve kendisini çevresindekilere kanıtlamak istediği ancak fazla hırs yüzünden kanıtlayamayıp daha da hırslanacağı anlamına gelmektedir. Evli bir kişi bu rüyayı görmüş ise eşi ile sık sık otorite konusunda kavga ettikleri ve çocuklarını eğitirken birbirlerine ters düşerek tartıştıklarına işaret eder. İktidar çatışmaları şeklinde yorumlanan bir rüyadır. Ev içinde oluşacak olan krizlere işaret eder.

Rüyada Baba Evini Görmek

Rüyada baba evi gören çaresiz ve umutsuz bir anında ailesinden destek alarak rahatlayacak ve ferahlayacaktır. Her anlamda ailesi rüya sahibinin arkasındadır. Rüya sahibi kendini toplayarak tüm zorluklarla daha iyi bir şekilde mücadele edecektir. Rüya sahibinin vefalı birisi olduğuna ve ona yapılan tüm hayırlara geri döneceğine delalet eder.

Rüyada Baba Olduğunu Görmek

Rüyada baba olduğunu görmek kişinin karşısına çıkacak olan hayırlı şeylere işaret eder. Eğer rüya sahibi bekar ise onu güzel bir kısmet beklemektedir. Evli ve çocuğu olmayan bir kimse için ise bu hasretinin biteceği ve yakın zamanda baba olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Baba Görmek Diyadinnet

Rüyada baba görmek diyadinnete göre muradın incisini elde edecek olmak anlamına gelmektedir. Rüyada baba görmek hiç beklenmeyen bir yerden gelecek olan rızık anlamına gelmektedir.

Rüyada Baba Görmek Diyanet

Diyanete göre rüyada baba görmek çok hayırlı bir rüyadır. Özlem ve rızık anlamlarına gelir. Rüyayı gören kişi özlem duyduğu kişiye kavuşacak ve büyük bir rızık ile mutlu olacaktır.
Rüyada baba görmek, muradının incisini elde etmeye işarettir. Anne, baba, dede ve akraba görmek, hayır ile tâbir edilir. Bazı kere de rüyada baba görmek, umulmayan yerden gelecek rızka işarettir. Rüyada baba tarafından sevildiğini ve okşandığını görmek, bütün bela ve musibetlerden uzak kalmaya, sevinç ve sürura işaret eder. Hasta birinin rüyada babasını görmesi, hastalıktan şifa bulacağının işaretidir. Rüyada babası kendisini bir bina içerisinde oturttuğunu ve kendisi de binanın çatısını yükselttiğini görmek, dünya ve din işlerinde babanın yolunu takip etmeye işarettir.

Rüyada baba ölümü görmek

Rüyada babanın öldüğünü görmek, Hayattaki babasını ölmüş görmek, silinmiş acıların yeniden meydan bulacağına; babayı aileden biriyle kavga eder görmek de, ayrılığa delâlet eder. Dikkat: Rüyada babasının öldüğünü görmek, Rüyanızda ölmüş babanızı görmeniz fakirlere onun ruhunun şad olması için sadaka vermeniz veya onun namına bir hayır yapmanız gerektiğine işarettir.

Rüyada baba tarafından sevilmek

Rüyasında babası tarafından sevildiğini gören kimse önünde hayırlı bir yol açılacak demektir. Sorunların üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyasında babasını gören kimse güç bulur ve olayların üstüne cesaretle gidebilir. Böylece sorunlardan sıyrılır. Rüyayı gören kişinin babası yaşıyorsa bu işbirliği mutlu edecektir. Babası ölmüşse, bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir.

Nablusi: Rüyada babasını gören muradına erişir. İnsanın gördüğü en hayırlı rüya, anası, babası, dedesi ve akrabalarını görmesidir.

Bir kimse rüyada babasını görse, eğer rüyayı gören ihtiyaçlı ise, ummadığı yerden rızkı gelir ve birisi ona cömertlikte bulunur. Eğer yitiği varsa onu bulur, eğer hasta ise iyileşir. Babası kendisini bir bina içerisinde oturttuğunu ve kendisi de binanın çatısını yükselttiğini görse, dünya ve din işlerinde babasının yolunu takip eder ve bu yolda yükselir.

Rüyanızda babanızı görmeniz; onun size karşı olan duygu ve düşüncelerinin şekline göre yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında babasını görmesi; muradına ereceğine işarettir.
Baba görmek Rüyaların en hayırlısıdır

Rüyaların en hayırlılarından birisi babasını, annesini, dedesini ve akrabalarını görmesidir. Kişinin rüyasında babasını görmesi; eğer muhtaç durumda ise, hiç beklemediği bir yerden rızık geleceğine ve birilerinin o kimseye cömertlikte bulunacağına, eğer kayıp bir şeyi varsa onu bulacağına, hasta ise şifa bulup iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada babayı bir binada otururken görmek

Bir kimsenin rüyasında babasını bir binanın içinde oturttuğunu ve kendisi de binanın çatısını yükselttiğini görmesi; o kimsenin din ve dünya işlerinde babasının izini takip edeceğine işaret eder.

Rüyada babanın yüzünü asık görmek

Rüyanızda babanızı yüzü asık bir şekilde görmeniz; size dargın olduğuna, onu ölmüş olarak görmeniz; babanıza karşı davranışlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerektiğine, babanızın evi terk edip gittiğini görmeniz; sizi sarsacak üzücü bir haberle karşılaşacağınıza, babanızın sizinle sert bir dille konuştuğunu görmeniz; onun size karşı sevgi ve şefkatinin devam ettiğine yorumlanır.

Rüyada babasını gören muradına erişir

Rüyada babasını gören kimse muradına erişir, insanın gördüğü en hayırlı rüya, anası, babası, dedesi ve akrabalarını görmesidir. Bir kimse rüyada basını görse, eğer rüyayı gören ihtiyaçlı ise, ummadığı yerden rızkı gelir ve birisi ona cömertlikte bulunur. Eğer rüyayı görenin herhangi yitiği varsa onu bulur, hasta ise iyileşir.

Hasta birinin rüyada babasını görmesi

Babasını rüyada gören hasta ise iyileşir, sıkıntısı varsa rahatlığa kavuşur, ihtiyacı varsa birisi cömertçe giderir, yitiği varsa bulur, bir muradı varsa yerine gelir.

Babanın iyi hali kişinin kendi durumuna, babasını bir işte takip etmek onun meslek ve meşrebiini devam ettirmeye, Babaya hürmet ve tazim Allah'a itaat etmeye, ona isyan Allah'ın emirlerine uymamaya, Babanın gülümsemesi ilahi hoşnutluğa delalet eder.

rüyada baba ile kavga etmek: Rüyada baba ile kavga etmek ayrılığa, aileden ayrılığa işarettir.

Genel olarak Babanızı rüyada görmek, isteklerinizin gerçekleşeceğine, helal kazanca, rüyayı gören kişinin babası vefat etmiş ise ihtiyacı olanlara yardım etmesi gerektiğine, hayatta olan babayı ölmüş görmek, unutulmuş acıların yenileneceğine, ailede herhangi biri ile babayı kavga ederken görmek, ayrılığa, babayı hasta görmek, kazancın boş yere harcanacağına, babasını yeniden evlenmiş görmek, kısmete ve başarılı bir hayata, anne ile babayı kavga ederken görmek, aileden ayrılığa, babanızı, sizi okşarken görmek, bütün kötülüklerden uzak olarak hayatınızı sürdüreceğinize, babanızı sıkıntılı görmek, nasihatlerini dinlemediğiniz için size kırılacağına işarettir.

Rüyasında babasını gören kimse güç bulur ve cesaretle olayların üstüne gidebilir. Böylece zorluklardan kurtulur. Rüyayı gören kişinin babası sağsa bir işbirliği sevinç verecektir. Babası ölmüşse, kısa bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Baba

Babanızı Rüyada görmek, isteklerinizin gerçekleşeceğine, helal kazanca, rüyayı gören kişinin babası vefat etmiş ise ihtiyacı olanlara yardım etmesi gerektiğine, hayatta olan babayı ölmüş görmek,unutulmuş acıların yenileneceğine, Ailede herhangi biri ile babayı kavga ederken görmek, ayrılığa, babayı hasta görmek, kazancın boş yere harcanacağına, babasını yeniden evlenmiş görmek, kısmete ve başarılı bir hayata, anne ile babayı kavga ederken görmek, Aileden ayrılığa, babanızı, sizi okşarken görmek, bütün kötülüklerden uzak olarak hayatınızı sürdüreceğinize, babanızı sıkıntılı görmek, nasihatlerini dinlemediğiniz için size kırılacağına işarettir.

Rüyasında babasını gören kimse güç bulur ve cesaretle olayların üstüne gidebilir. Böylece zorluklardan kurtulur. Rüyayı gören kişinin babası sağsa bir işbirliği sevinç verecektir. Babası ölmüşse, kısa bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında babasını gören kimse güç bulur ve cesaretle olayların üstüne gidebilir. Böylece zorluklardan kurtulur. Rüyayı gören kişinin babası sağsa bir işbirliği sevinç verecektir. Babası ölmüşse, kısa bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecek

babanizi rüyada görmek, isteklerinizin gerceklesecegine, helal kazanca, rüyayi gören kisinin babasi vefat etmis ise ihtiyaci olanlara yardim etmesi gerektigine, hayatta olan babayi ölmüs görmek,unutulmus acilarin yenilenecegine, Ailede herhangi biri ile babayi kavga ederken görmek, ayriliga, babayi hasta görmek, kazancin bos yere harcanacagina, babasini yeniden evlenmis görmek, kismete ve basarili bir hayata, anne ile babayi kavga ederken görmek, Aileden ayriliga, babanizi, sizi oksarken görmek, bütün kötülüklerden uzak olarak hayatinizi sürdüreceginize, babanizi sikintili görmek, nasihatlerini dinlemediginiz icin size kirilacagina isarettir.

rüyasinda babasini gören kimse güc bulur ve cesaretle olaylarin üstüne gidebilir. böylece zorluklardan kurtulur. rüyayi gören kisinin babasi sagsa bir isbirligi sevinc verecektir. babasi ölmüsse, kisa bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir.

Rüyada baba görmek, muradının incis ini elde etmeye delâlet eder. Anne, baba, dede ve akraba görmek, hayır ile tabir olunur. Bazı kere de baba görmek, umulmayan yerden gelecek rızka işarettir.

Rüyada baba tarafından sevildiğini ve okşandığını görmek, bütün bela ve musibetlerden uzak kalmaya, sevinç ve sürura delâlet eder.

Hasta birinin rüyada babasını görmesi, hastalıktan şifa bulacağının işaretidir.

Rüyada babası kendisini bir bina içerisinde oturttuğunu ve kendisi de binanın çatısını yükselttiğini görmek, dünya ve din işlerinde babanın yolunu takip etmeye işarettir. Hayattaki babasını ölmüş görmek, silinmiş acıların yeniden meydan bulacağına; babayı aileden biriyle kavga eder görmek de, ayrılığa delâlet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Babasını gören hasta ise iyileşir, sıkıntısı varsa rahatlığa kavuşur, ihtiyacı varsa birisi cömertçe giderir, yitiği varsa bulur, bir muradı varsa yerine gelir. Babanın iyi hali kişinin kendi durumuna, babasını bir işte takip etmek onun meslek ve meşrebiini devam ettirmeye, Babaya hürmet ve tazim Allah a itaat etmeye, ona isyan Allah ın emirlerine uymamaya, Babanın gülümsemesi ilahi hoşnutluğa delalet eder.

Rüyada babasını vefat etmiş görmek, kötü bir habere işarettir. Babası tarafından sevilmek, önünde hayırlı bir yol açılacağı, sıkıntılı günlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyasında babası tarafından sevildiğini gören kimse önünde hayırlı bir yol açılacak demektir. Sorunların üstesinden gelineceğine işarettir. Rüyasında babasını gören kimse güç bulur ve olayların üstüne cesaretle gidebilir. Böylece sorunlardan sıyrılır. Rüyayı gören kişinin babası yaşıyorsa bu işbirliği mutlu edecektir. Babası ölmüşse, bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir.

Karşılaştığınız zorluklarda deneyimli birinden yardım alacağınızın, eğer babanız öldüyse işte zarara uğrama olasılığınız olduğunun işaretidir.

Rüyasında öz babasını gören kimse güç bulur ve cesaretle olayların üstüne gidebilir. Rüyayı gören kişinin babası sağ ise bir işbirliği ve sevinç verecektir. Fakat baba ölmüş ise kısa bir süre sonra müjde ve sevilen biri gelecektir.

Rüyada babasini gören kimse muradina erisir, insanin gördügü en hayirli rüya, anasi, babasi, dedesi ve akrabalarini görmesidir. Bir kimse rüyada babasini görse, eger rüyayi gören ihtiyaçli ise, ummadigi yerden rizki gelir ve birisi ona cömertlikte bulunur. Eger rüyayi görenin herhangi yitigi varsa onu bulur, hasta ise iyilesir. Rüyada babanizi görmek onun size karsi olan duygularinin sekline göre tabir edilir. Babanizi yüzü asik ve kederli bir halde görmek, size dargin olduguna; ölmüs olarak görmek, ona karsi davranisinizi yeniden gözden geçirmeniz gerektigine; babanizin evi terk edip gittigini görmek aci bir haberle karsilasacaginiza, babanizin sizinle sert bir sekilde konustugunu görmek ise, onun size karsi sevgisinin ve sefkatinin devam ettigine isarettir.Babasini kendisinin bir bina içerisinde oturttugunu ve kendisi de binanin çatisini yükselttigini görse, dünya ve din islerinde babasinin yolunu takip eder ve bu yolda yükselir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında babasını gören kimse güç bulur ve cesaretle olayların üstüne gidebilir. Böylece zorluklardan kurtulur. Rüyayı gören kişinin babası sağsa bir işbirliği sevinç verecektir. Babası ölmüşse, kısa bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir.

Rüyasında babasını gören kimse güç bulur ve cesaretle olayların üstüne gidebilir. Böylece zorluklardan kurtulur. Rüyayı gören kişinin babası sağsa bir işbirliği sevinç verecektir. Babası ölmüşse, kısa bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babayı Hasta Görmek

Rüyada babayı hasta olarak görmek, kişinin hayatında bir çok zorlukla mücadele ettiği için, kendini bazı konularda aciz hissttiğine delalet eder. Yaşadığı durumun kendi düşüncelerinden ve kendine olan inancını kaybettiğinden kaynaklı olduğuna yorumlanır.

Bu rüyanın aslında yaşadığı durumun geçici bir süreç olduğuna, aradığı desteği ve yaşam gücünü yeniden kazanacağına delalet eder.

Rüyada babanın vücudunda rahatsız olduğu bölgede kişiye bazı ipuçları verir.

Babayı hastaneye götürmek veya orda görmek, içinde bulunduğu durum karşısında destek alması gerektiğine veya aradığı yardımı bulacağı anlamına da gelir.

Rüyada hasta olan babayı iyileşmiş olarak görmek, kişinin beklemediği bir zamanda işlerin yoluna gireceğine, bazı sorunları kolaylıkla çözerek, rahata ereceği anlamına gelir.

Ayrıca sevinçli bir haber almaya, uzun zamandır beklediği bir şeye kavuşacağına ve kişinin zayıflayan otoritesini ve gücünü yeniden elde edeceğine delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baba görmek, muradının incisini elde etmeye işarettir. Anne, baba, dede ve akraba görmek, hayır ile tâbir edilir. Bazı kere de rüyada baba görmek, umulmayan yerden gelecek rızka işarettir. Rüyada baba tarafından sevildiğini ve okşandığını görmek, bütün bela ve musibetlerden uzak kalmaya, sevinç ve sürura işaret eder. Hasta birinin rüyada babasını görmesi, hastalıktan şifa bulacağının işaretidir. Rüyada babası kendisini bir bina içerisinde oturttuğunu ve kendisi de binanın çatısını yükselttiğini görmek, dünya ve din işlerinde babanın yolunu takip etmeye işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Görmek

Rüyada babasını gören kişi içinde ukde olan ve gerçekleştiremediği bir isteğini gerçekleştireceğine yorumlanır.  Ölmüş babanın görülmüş olması ise sizden hayır ve dua istediği manasına gelir. Bu yolla bir kişiye yardım edebilir. Babanızın hayrını vermiş olursunuz. Yaşayan babayı ölmüş olarak görmek ise eskiden baştan geçen olumsuz bir olayın tekrar yaşanacağı manasına gelmektedir.

Babanın birileri ile kavga ettiğini görmek ise aileden birinin amansız bir hastalığa yakalanacağına delalet etmektedir. Babayı hastalanmış bir biçimde yatakta görmek, kazanılan paraların heba olduğunu ve boş yere harcandığına yorumlanır. Babanın tekrar izdivaç ettiğini görmek ise yeni bir hayatın başlangıcı ve güzel bir kısmet manasına gelmektedir. Rüyada babanız size sevgi gösteriyorsa ve sizi seviyor ise bundan sonraki hayatınızda sıkıntı çekmeyeceğinize ve rahat bir yaşantı süreceğinize delalet etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada babasını gören kimse muradına erişir, insanın gördüğü en hayırlı rüya, anası, babası, dedesi ve akrabalarını görmesidir. Bir kimse rüyada basını görse, eğer rüyayı gören ihtiyaçlı ise, ummadığı yerden rızkı gelir ve birisi ona cömertlikte bulunur. Eğer rüyayı görenin herhangi yitiği varsa onu bulur, hasta ise iyileşir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyanızda babanızı görmeniz; onun size karşı olan duygu ve düşüncelerinin şekline göre yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında babasını görmesi; muradına ereceğine işarettir.Rüyaların en hayırlılarından birisi babasını, annesini, dedesini ve akrabalarını görmesidir.Kişinin rüyasında babasını görmesi; eğer muhtaç durumda ise, hiç beklemediği bir yerden rızık geleceğine ve birilerinin o kimseye cömertlikte bulunacağına, eğer kayıp bir şeyi varsa onu bulacağına, hasta ise şifa bulup iyileşeceğine delalet eder.Bir kimsenin rüyasında babasını bir binanın içinde oturttuğunu ve kendisi de binanın çatısını yükselttiğini görmesi; o kimsenin din ve dünya işlerinde babasının izini takip edeceğine işaret eder.Rüyanızda babanızı yüzü asık bir şekilde görmeniz; size dargın olduğuna, onu ölmüş olarak görmeniz; babanıza karşı davranışlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerektiğine, babanızın evi terk edip gittiğini görmeniz; sizi sarsacak üzücü bir haberle karşılaşacağınıza, babanızın sizinle sert bir dille konuştuğunu görmeniz; onun size karşı sevgi ve şefkatinin devam ettiğine yorumlanır.Rüyanızda ölmüş babanızı görmeniz fakirlere onun ruhunun şad olması için sadaka vermeniz veya onun namına bir hayır yapmanız gerektiğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada babasını gören muradına erişir. İnsanın gördüğü en hayırlı rüya, anası, babası, dedesi ve akrabalarını görmesidir. Bir kimse rüyada babasmı görse, eğer rüyayı gören ihtiyaçlı ise, ummadığı yerden rızkı gelir ve birisi ona cömertlikte bulunur. Eğer yitiği varsa onu bulur, eğer hasta ise iyileşir. Babası kendisini bir bina içerisinde oturttuğunu ve kendisi de binanın çatısını yükselttiğini görse, dünya ve din işlerinde babasmm yolunu takip eder ve bu yolda yükselir.

Guncel: Rüyada baba görmek; iyilik yapmaya ve hayır işlemeye delalet eder
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Olan Babayı Görmek
Rüyada ölmüş olan babayı görmek hayra delalet eder. Rüya sahibinin bir ihtiyacının karşılanacağı anlamına gelir. Uzakta olan bir sevdiğinin gelmesine, hasretin biteceği, sıkıntılı geçen bir zamandan sonra refaha ereceğine delalet eder.
Ölmüş olan babayı rüyada sağlıklı ve mutlu görmek, ruhen huzur içinde ve kişinin kendisinden memnun olduğu anlamına gelir.
Rüyada vefaat etmiş olan babaya sarılmak veya öpüşmek, gerçek yaşamda güçlenmek ve iktidar olmak, maddi sorunlardan kurtularak, maddi kazançlar elde edeceğine tabir edilir.
Sağlığında baba ile aralarında geçen bir kırgınlık veya tartışma olmuş ise ve kişi bununla ilgili bir suçluluk hissediyorsa, geçmişte kalan bu durumun artık bir öneminin kalmadığına, babasının kendini affettiği anlamına gelir.
Rüya içinde baba ile konuşmak ve konuşulan sözler yorum açısından önemlidir. Unutmadan not almakta fayda var. Çünkü bu sözlerin kişiye vermek istediği bir mesaj olabilir.
Rüyada ölmüş olan babanın kişinin kendine bir şey verdiğini görmek, kendine verilen şeyin neyi sembolize ettiğine bağlı olarak rüyanın yorumu farklılık içerebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babayı Öpmek
Kişinin rüyada babasının kendini öperken görmesi, bir çok konuda sevinç ve mutluluğa veya dargın olduğu kişi ile barışacağı anlamına gelir. Hasta olan bir kimsenin iyileşeceğine, iş beklentisi olanın beklediği haberin geleceğine işaret eder. Ticaret ile uğraşan bir kimse için, işlerin yolunda gideceği, şanslı bir dönemde olduğuna da yorumlanır.
Kamusal bir alanda iş sahibi olmak veya terfi almaya, uzak bir yerden gelecek güzel bir habere, güçlü bir kişiden yardım almaya delalet eder.
Bu rüya kişiye hayatında beklediği veya beklemediği güzel gelişmelerin habercisidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babanın Ağladığını Görmek
Rüyada babasının ağladığını gören kişi, sıkıntı ve dertten kurtulur. Endişe ve korku duyduğu bir şeyden emin olur.
Bu rüya aynı zaman da bir isteğinin gerçekleşeceğine ve arka arkaya gelecek sevinçli güzel günlerin habercisidir. Babası ile birlikte ağladığını gören kimse, ruhen arınarak huzur bulacağına delalet eder.
Babanın ağladığını görmek, kişiye pek çok yeni fırsatın karşısına çıkacağı anlamına gelir. Bir çok konuda farklı bir sürece girdiğine delalet eder.
Bekar kimse için, mutlu bir evliliğe, ticarette başarılı olmaya, çalışmak isteyene, bir iş teklifi alacağına veya yaptığı başvurudan olumlu bir cevap geleceğine tabir edilir.
Maddi ve manevi bolluğa, huzur içinde geçecek güzel günlere yorumlanır.
Ağlayan babasını teselli etmeye çalışan kişinin gerçek yaşantısında, pişmanlık duyduğu bir şeyden, hatasının farkına varıp, tövbe edeceği anlamına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baba tarafından sevilmek
Rüyasında babası tarafından sevildiğini gören kimse önünde hayırlı bir yol açılacak demektir. Sorunların üstesinden gelineceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında babasını gören kimse güç bulur ve olayların üstüne cesaretle gidebilir. Böylece sorunlardan sıyrılır. Rüyayı gören kişinin babası yaşıyorsa bu işbirliği mutlu edecektir. Babası ölmüşse, bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir.
Nablusi: Rüyada babasını gören muradına erişir. İnsanın gördüğü en hayırlı rüya, anası, babası, dedesi ve akrabalarını görmesidir.
Bir kimse rüyada babasını görse, eğer rüyayı gören ihtiyaçlı ise, ummadığı yerden rızkı gelir ve birisi ona cömertlikte bulunur. Eğer yitiği varsa onu bulur, eğer hasta ise iyileşir. Babası kendisini bir bina içerisinde oturttuğunu ve kendisi de binanın çatısını yükselttiğini görse, dünya ve din işlerinde babasının yolunu takip eder ve bu yolda yükselir.
Rüyanızda babanızı görmeniz; onun size karşı olan duygu ve düşüncelerinin şekline göre yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında babasını görmesi; muradına ereceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Baba görmek Rüyaların en hayırlısıdır
Rüyaların en hayırlılarından birisi babasını, annesini, dedesini ve akrabalarını görmesidir. Kişinin rüyasında babasını görmesi; eğer muhtaç durumda ise, hiç beklemediği bir yerden rızık geleceğine ve birilerinin o kimseye cömertlikte bulunacağına, eğer kayıp bir şeyi varsa onu bulacağına, hasta ise şifa bulup iyileşeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babayı bir binada otururken görmek
Bir kimsenin rüyasında babasını bir binanın içinde oturttuğunu ve kendisi de binanın çatısını yükselttiğini görmesi; o kimsenin din ve dünya işlerinde babasının izini takip edeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babanın yüzünü asık görmek
Rüyanızda babanızı yüzü asık bir şekilde görmeniz; size dargın olduğuna, onu ölmüş olarak görmeniz; babanıza karşı davranışlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerektiğine, babanızın evi terk edip gittiğini görmeniz; sizi sarsacak üzücü bir haberle karşılaşacağınıza, babanızın sizinle sert bir dille konuştuğunu görmeniz; onun size karşı sevgi ve şefkatinin devam ettiğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babasını gören muradına erişir
Rüyada babasını gören kimse muradına erişir, insanın gördüğü en hayırlı rüya, anası, babası, dedesi ve akrabalarını görmesidir. Bir kimse rüyada basını görse, eğer rüyayı gören ihtiyaçlı ise, ummadığı yerden rızkı gelir ve birisi ona cömertlikte bulunur. Eğer rüyayı görenin herhangi yitiği varsa onu bulur, hasta ise iyileşir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hasta birinin rüyada babasını görmesi
Babasını rüyada gören hasta ise iyileşir, sıkıntısı varsa rahatlığa kavuşur, ihtiyacı varsa birisi cömertçe giderir, yitiği varsa bulur, bir muradı varsa yerine gelir.
Babanın iyi hali kişinin kendi durumuna, babasını bir işte takip etmek onun meslek ve meşrebiini devam ettirmeye, Babaya hürmet ve tazim Allah'a itaat etmeye, ona isyan Allah'ın emirlerine uymamaya, Babanın gülümsemesi ilahi hoşnutluğa delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada baba ile kavga etmek: Rüyada baba ile kavga etmek ayrılığa, aileden ayrılığa işarettir.
Genel olarak Babanızı rüyada görmek, isteklerinizin gerçekleşeceğine, helal kazanca, rüyayı gören kişinin babası vefat etmiş ise ihtiyacı olanlara yardım etmesi gerektiğine, hayatta olan babayı ölmüş görmek, unutulmuş acıların yenileneceğine, ailede herhangi biri ile babayı kavga ederken görmek, ayrılığa, babayı hasta görmek, kazancın boş yere harcanacağına, babasını yeniden evlenmiş görmek, kısmete ve başarılı bir hayata, anne ile babayı kavga ederken görmek, aileden ayrılığa, babanızı, sizi okşarken görmek, bütün kötülüklerden uzak olarak hayatınızı sürdüreceğinize, babanızı sıkıntılı görmek, nasihatlerini dinlemediğiniz için size kırılacağına işarettir.
Rüyasında babasını gören kimse güç bulur ve cesaretle olayların üstüne gidebilir. Böylece zorluklardan kurtulur. Rüyayı gören kişinin babası sağsa bir işbirliği sevinç verecektir. Babası ölmüşse, kısa bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baba güncel
Rüyada baba görmek gücün, iktidarın artacağını ve isteklerinin yerine getirileceğinin göstergesidir. Rüyada babasını gören kişi zorlukların üstesinden gelir ve ferahlar. Aynı zamanda rüyada babasını zorda görmek, yakın zamanda müjdeli bir haberin geleceğinin göstergesidir. Baba rızk, murat, mutluluk ve ferahlığı temsil eder. Bu sebeple hayırlı işlerin vesile olacağı manası ortaya çıkar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baba görmek İslami
İslamiyet inancına göre rüyada baba gören kişi, hasta ise iyileşir rahatlığa kavuşur, bir şeye hasret kalmış ise ona ulaşır. İslami inanca göre rüyada babanın ölmüş olduğunu görmek ise başa kötü bir olay geleceğinin işaretidir. Huzursuzluğa ve umutsuzluğa delalet etmektedir. Babası tarafından sevgi gören ve başının okşandığını gören kişi için çok güzel günlerin geleceğine delalet eder. Bir işe başlamışsanız ve o iş ile ilgili kaygılarınız var ise rüyada babasını gören kişi bu işten hayır görmeyecektir. Manasına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babanın ağladığını görmek
Rüyada ağlamak genel itibarı ile gerçek hayatta mutlu anların yaşanacağına ve güzelliklere işarettir. Rüyada babasının ağladığını gören kişi sevinçli ve mutlu bir hayata yelken açacak, bekar ise mutlu bir izdivaç gerçekleştirecek, evli ise evlilikteki sorunları bertaraf olacak, çocuğu hasta ise iyileşecek manasına gelmektedir. Rüyada babası ağlamadığı halde gözlerinden yaş aktığını görmek ise çok müjdeli bir haberin yaklaştığını haber verir. Maddi durumu zayıf ise biraz daha iyi bir duruma erişeceğine haber verir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baba olduğunu görmek
Rüyada çocuk sahibi olup baba olduğunu görmek bir gücün ve iktidarın göstergesidir. Bu yolla kişi zorlukların üstesinden çok rahat bir biçimde gelecek ve sorunlardan yılmayacaktır. Her ne olursa olsun büyük bir mücadelenin temsilcisi olunacağının göstergesidir. Zor bir durumda olan kişi için rüyada baba olduğunu görmek bu zorluktan kurtularak ferahlığa kavuşmaya delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölen baba görmek
Rüyada ölmüş olan babayı görmek, babanızın sizden memnun olduğu ve hakkını size helal ettiği manasına gelmektedir. Geçmiş yaşantılarınızda yaptığınız hareketler ile babanızın sizi takdir ettiği anlamı çıkmaktadır. Aynı zamanda sizin babanızı çok sevdiğinizi ve ömür boyu onu çok özleyerek yad edeceğiniz manasına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada üvey baba görmek
Rüyada üvey baba görmek ile ilgili olarak çok değişik ve zıt söylemler olmak ile genel olarak ticaret yaşantısında büyük başarılar kazanılacağı manası ortaya çıkmaktadır. Rüyada üvey baba gören kişi için sürekli bir yükseliş söz konusu olmaktadır. Olumsuz yorum göre ise rüyada üvey baba görmek yakın çevrenizden birilerinin size çok büyük bir ihanet gerçekleştireceğine delalet eder. Aynı zamanda çevrenizdeki kişileri çok ciddi bir biçimde etüt etmeniz gerektiğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babayı hasta görmek
Rüyada babayı hasta görmek sıkıntıların azalacağı ve huzurlu bir yaşantının başlayacağı manasına gelir. Aynı zamanda hasta görmek bazı şeylerden feragat edilmesi gerektiği ve bazı kavramlara da çok sıkı bir biçimde sarılması manasına gelir. Rüyada babayı hasta görmek aynı zamanda bir ihanetin de göstergesi olarak görülmektedir. Bu sebeple arkadaş çevrenizden insanlar ile samimi olmadan önce iyice araştırmanız gerektiği manasına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babayı öpmek
Rüyada babayı öperken görmek giriştiğiniz bir işte yaşadığınız zorluklar sebebi ile birinden yardım alacağınız manasına gelir. Eğer ölmüş olan babanız sizi öpüyor ise evlat ile baba arasında bazı konuların hasrete dönüştüğü ve geçmişte kırgınlıkların yaşandığı manasına gelmektedir. Aynı zamanda rüyada babasını öpen kişi mutlu bir zaman dilimi geçirecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babasının boşandığını görmek
Rüyada babasının boşandığını gören kişi aile ilişkilerinin daha sıkı olmasına ve bazı konularda yaşanan sıkıntıların aşılacağına delalet eder. Evli bir erkek rüyada babasının boşandığını görmüş ise ticarette bol kazancının olacağına delalet etmektedir. Evli bir kadın rüyada babasının boşandığını görmüş ise evlilikte sorunların başlangıcı olarak yorumlanmaktadır. Bekar bir kişi babasının boşandığını görmüş ise bulunduğu durumun yanlış olduğuna kendisinin düzeltilmesi gereken bir özelliğinin olduğuna delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babanın cenazesini görmek
Rüyada babasının cenazesini gören kişi için hayatında çok büyük bir değişiklik yakındır. Hayatını baştan sona değiştirecek olan bir yeniliğe delalet eder. Aynı zamanda rüyada babasının cenazesini görmek içerisindeki ölüm korkusunun dışa vurumudur. Bu anlamda sürekli bir ölüm korkusu içerisinde olduğunuzu ve bu korkuyu yenemediğinize delalet eder. Rüyada cenaze görmek kişinin geçmişteki bir defteri kapatacağına ve yepyeni bir sayfa açacağı manasına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babanın bağırması
Rüyada babasının bağırdığını görmek geçmişte yapılan bir tanıklığa ve bu tanıklığın ortaya çıkması gerektiğine delalet eder. Siz geçmişte olumsuz bir duruma tanıklık etmiş ve bunu görmezden gelmiş olabilirsiniz ama bu durumun ortaya çıkması haksız bir durumun bertaraf edilmesine neden olur. Bu sebeple rüyada babasının bağırdığını gören kişi vicdanının sesini dinleyerek doğruları gün yüzüne çıkarmalıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babanın yandığını görmek
Rüyada babanın yanmış olduğunu görmek acı bir haberin yaklaştığını ve kötülüklerin olacağı şeklinde yorumlanır. Eğer babanız haykırışlar içerisinde yanıyor ise sizde onu izliyor iseniz geçmişte yaptığınız kötü bir olaydan dolayı vicdanınızın rahat olmadığı ve sürekli bir vicdan azabı ile baş başa olacağınız manasına gelir. Babanız yanıyor ise ve siz onun üzerine su döküyorsanız sıkıntılarınızın hafifleyeceği ve rahata edeceğiniz manası çıkmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babanın para vermesi
Rüyada babasını gören ve ondan para alan kişi rahata ve huzura erişecektir. Eğer başına büyük bir olay var ise bu yolla bertaraf olması yakındır. Babanın mutlu bir biçimde para verdiğini görmek refaha yorumlanır. Bu sebeple kişi bu para ile derdine derman bulacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba İle Kavga Etmek
Hayırlara alamet eder ve rüyayı gören kişinin babasından kendisine yapacağı parasal yardım sayesinde maddi gücünün, ferahının ve rahatının yerine geleceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine işaret eder. Kişinin babası, kendi kurtarıcısı ve kahramanı olacak kişidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Evini Görmek
Maziyi hatırlatacak, kişiyi duygulandıracak, hüzünlendirecek ve bir o kadar da içini ısıtacak bir olay yaşayacağına yorulur.  Gözlerin yaşarmasına neden olacak bir anıyı hatırlamaya, duygu seline kapılmaya ve sonunda da kendini tutamayarak gözyaşlarına boğulmaya yorulur. Aynı zamanda kişinin kendisini güvende ve iyi hissettiği bir yere delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üvey Baba Görmek
Olumsuz yönde etki yapacak, sinirlerinin bozulmasına neden olacak ve kimsenin hiçbir zaman yaşamak istemeyeceği bir duyguyu yaşatacak olumsuz bir gelişme yaşanacağına alamet eder. İstenmeyen bir kişinin gelmesine ve haz edilmeyen biriyle aynı ortamda olmak zorunda kalınmasına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Dayağı Yemek
Kulağa küpe olacak, ders çıkarılacak ve ibret alınacak bir olayın meydana geleceğine yorulur. Kişinin içine düşeceği nahoş bir durum için kendisine içten içe kızacağına, bu durumdan kendisini sorumlu tutacağına ve kendini bir daha bu hallere düşürmemek için yemin edeceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba İle Evlenmek
Aile bireyleri arasında nifak tohumlarının serpilmesine neden olacak bir kimsenin varlığına ya da böyle uğursuz ve şerli bir durumun yaşanacağı anlamına gelir. Hane halkının deyim yerindeyse birbirine düşmesine neden olacak bazı etkenlere işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Oğul Kavgası Görmek
Hayır, iyilik, güzellik ve esenlik bulmak demektir. Rüyayı gören kişinin başına dert olan bir mevzuyu babasının kendisine vereceği akıl ya da göstereceği yol sayesinde kapatmayı başaracağına ve babası olmasa belki bu durumdan hiç kurtulamayacağına bunun da bilincinde olacağı için babasına daha büyük bir sevgiyle bağlanacağına ve bundan sonra ona of dahi demeyeceğine alamet eder. Kişi babasının kıymetini bir kez daha anlayacağı bir olay yaşayacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anne Baba Boşanması Görmek
Kahretmeye neden olacak bir gelişme yaşanacağı anlamına gelir. Kişinin kendisine sürekli olarak “neden ben” diye soracağı bir olayla karşılaşacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına fakat zamanla duygu yoğunluğunun bitmesiyle birlikte duruma daha mantıklı yaklaşarak yavaş yavaş içine sindirmeye başlayacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Evinin Yıkılması
Bir uğursuzlukla karşılaşmaya alamet eder. Aile ilişkilerinin parçalanmasına, kardeşlerin birbirine sırt dönmesine, anne ile oğullarının ya da kızlarının veya baba ile oğullarının ya da kızlarının arasının açılmasına ve herkesin birbirine düşman olmasına işaret eder. Ortamın ve aile haklının arasındaki anlaşmazlığın kızışmasına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Görmek
Rüyada baba görmek, kişinin muradının incisini elde etmesine delalet eder. Rüyada anne, baba, dede ve akraba görmek, hayır ile tabir olunur. Bazen de rüyada baba görmek, umulmayan yerden gelecek rızka işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baba tarafından sevildiğini ve okşandığını görmek, bütün bela ve musibetlerden uzak kalmaya, sevinç ve sürura delalet eder. Hasta birinin rüyada babasını görmesi, hastalıktan şifa bulacağının işaretidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babası kendisini bir bina içerisinde oturttuğunu ve kendisi de binanın çatısını yükselttiğini görmek, dünya ve din işlerinde babanın yolunu takip etmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin hayattaki babasını rüyada ölmüş görmek, silinmiş acıların yeniden meydan bulacağına; babayı aileden biriyle kavga eder görmek de, ayrılığa delalet eder.
Rüyada babanın iyi hali kişinin kendi durumuna kendi durumunun da aynı şekilde iyi olacağına işaret eder.
Rüyada babasını bir işte takip etmek onun meslek ve meşrebini devam ettirmeye işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babaya hürmet ve tazim Allah’a itaat etmeye, ona isyan Allah’ın emirlerine uymamaya bu durum olduğu için de bir parça babanızla aranızın açılacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BABA İLE KAVGA ETMEK
Bu rüya, rüyayı gören kişinin babasına ve ailesine olan bağlılığı üzerinden açıklanır. Rüya sahibinin babası yaşıyorsa ona büyük bir desteği ve hayrı olacağına işaret ederken, babanın gerçekten vefat etmiş olması durumunda da yine onun adına bir hayır yemeği vereceği ya da mevlit yapacağı şeklinde kabul edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babasının şanlı, şöhretli, meşhur biri olduğunu görmek bir mülk sahibi olacağınıza ve bu mülk ile daha büyük kazançlar sağlayacağınıza delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BABANIN DİRİLDİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada ölünün dirilmesi her zaman iyi şekilde tabir edilir ve rüyayı gören kişinin güzel bir haber alacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine işaret eder. Kişi, umutsuz olduğu ve artık olmayacağına kanaat getirdiği bir işinin ilerleme göstereceğini görecek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba ile Dedikodu Yapmak
Kötü niyetli kimseler tarafından töhmet altında bırakılmaya yani suçlanmaya ya da zanlı ilan edilmeye alamet eder. Rüya sahibinin cezalandırılması için bahsi geçen art niyetli kimselerin kafa kafaya vererek onun arkasından hain planlar kurarak, kendisine iftira atmak için uğraştıklarına ve kendisine zarar vermeye çalıştıklarına yorulur. Kişinin ayağını kaydırmak ve adını lekelemek amacında olan şerli bazı kimselerin varlığıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babanın gülümsemesi ilahi hoşnutluğa delalet eder. Rüyada hayatta olan babasını vefat etmiş görmek, kötü bir habere veya bir konuda çok endişeli olacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babası tarafından sevilmek, kişinin önüne hayırlı bir yol açılacağı, sıkıntılı günlerin sona ereceğine işarettir.
+4 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Bu tabirler için teşekkür ederim. Gerçekten ben babamı ne zaman görsem bir sıkıntısı oluyordur. Ben de gerçek anlamıyla cikar
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Dövmek
Rüyanın tam aksine rüya sahibinin babasına karşı saygıda kusur etmeyeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına alamet eder. Kişi anne ve babasının kıymetini bilen kimse demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Kucağında Bebek Görmek
Olumlu yönde yaşanacak büyük bir değişimin müjdecisi anlamına gelir. İyi haberler almaya, güzel başlangıçlar yapmaya, özel hayata ve meslek hayatına dair başarı getirecek girişimlerde bulunmaya ve harekete geçmeye alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babayı Öpmek
Çekinilen ve korkulduğu için uzak durulan ve sırf bu nedenden ötürü bir türlü adım atılamayan bir projeyi ya da düşünceyi gerçekleştirmek için adım atmak anlamına gelir. Hiç bir şeyden emin olmadan yola çıkmamaktır. Aynı zamanda rüya sahibi çok istediği halde kendini hep geri çektiği ve bir türlü rahat olup kendini açamadığı bir duygusunu ya da düşüncesini sözle ya da davranışla açığa vuracaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Tarafından Öldürülmek
Bilakis rüyayı gören kişinin ömrüne ömür, sağlığına sağlık, neşesine neşe katacak bir haber alacağına ya da bu yönde bir gelişmeyle karşılaşacağına yorulur. Başa gelebilecek en güzel şeylerin varlığına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Eli Öpmek
Makbul ve ayrıca kişi için isabetli ve makul olan işler yapmak anlamına gelir. Helal yollardan hayatını sürdürmeye, kazancın temiz, yaşam şeklinin topluma uygun, hal ve hareketlerinin de insanlar arasında kabul gören tarzda olduğuna işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Ve Amca Görmek
Kişinin arkasının sağlam, çevresinin geniş, maddi gücünün de yerinde olduğuna alamet eder.  Hayata karşı hep güçlü ve dik durmayı sağlayacak tüm gerekli imkanlara sahip olmaya ve bu sayede hiç kimsenin ya da hiç bir şeyin gerisinde kalmamaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Evine Taşınmak
Çok mutlu olunacak, kendini rahat, özgür ve bir o kadar da özel hissedecek bir yere gidileceğine ya da kendisine çok önemli ve değerli olduğunu hissettirecek insanların bulunduğu bir topluluğa girileceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Evinde Olmak
Kişiye iyi gelecek, onun zevkine hitap edecek, duygu ve düşünceleriyle de birebir uyum gösterecek bir etkinliğe katılacağı ve orada samimi olduğu, çok sevdiği ve kardeşten yakın gibi gördüğü kimselerle keyifli zamanlar geçireceği anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasına Baba Demek
Sahici bir dost edinileceğine işaret eder. Rüya sahibinin adeta sığınacağı limanı haline gelecek, kimseye anlatamadığı dertlerini ona anlatacağı, onda moral bulacağı, sakinleşeceği bir insanın hayatında olacağına ve bir daha da hiç çıkmayacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Evinin Yandığını Görmek
Büyük zorluk ve zahmet demektir. İşini, kariyerini ve makamını kaybetmeye, ekmeksiz kalmaya, en zaruri ihtiyaçları dahi karşılayamamaya, git gide borçlanmaya ve büyük bir borç batağına saplanarak bir dar boğaza girileceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba İle Zina Yaptığını Görmek
Deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin şimşekleri üzerine çekecek bir söz söyleyeceğine ya da bu tarzda bir davranışta bulunacağına ya da bu yönde bir iş yapacağına yorulur. Yapılacak bazı hatalar nedeniyle toplum tarafından tabiri caizse aforoz edilmeye yani dışlanmaya alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Görmek Ve Ağlamak
Babanın hasta olması durumunda sağlığıyla ilgili önemli ve güzel bir gelişme yaşayacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına ya da arada bir küslük varsa bunun son bulacağına işaret eder. Her durumda babayla ilgili olarak mutluluk gözyaşı dökmek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba İle Arabaya Binmek
Baba hayattaysa onunla birlikte, eğer baba hayatta değilse baba gibi görülen çok yakın bir kişiyle ortak bir şey yapmaya yorulur. Bu ticari yönde bir iş değil ortak yapılacak bir eylemdir. Örneğin birlikte köye gitmek, bir akrabayı ya da hastayı ziyaret etmek ya da bir sorunu çözmek için el ele vermek gibi.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında babasını ve babasının gücünü kuvvetini arkasında gören kimse güç bulur ve olayların üstüne cesaretle gidebilir.
Rüyayı gören kişinin babası sağ ise bir işbirliği ve sevinç verecektir. Rüyada babanızı yüzü asık ve kederli bir halde görmek, size dargın olduğuna; Rüyada babanızı hayatta olan babanızı ölmüş ve size kırgın olarak görmek, ona karşı davranışınızı yeniden gözden geçirmeniz gerektiğine delalet eder.
Rüyada babanızın evi terk edip gittiğini görmek, acı bir haberle karşılaşacağınıza delalet eder.
Rüyada babanızın sizinle sert bir şekilde konuştuğunu görmek ise, onun size karşı sevgisinin ve şefkatinin devam ettiğine işarettir.
Rüyada babasını kendine arka çıktığını gören kimse eğer babası sağ ise karşılaştığı zorluklarda babasından eğer babası sağ değil ise deneyimli birinden yardım alır.
Rüyada kendisinin baba olduğunu gören kimse eğer o anda bebek beklemiyorsa, kısa süre içerisinde kendisiyle yaşıt olan ve yakın olduğu bir kimse sayesinde parasal konudaki sıkıntılarını bitireceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babasını evlenirken görmek eğer annesi hala hayatta ve annesiyle babası hala evliyse, bir iş üstüne başka bir iş daha kurup ordan da karlar elde edeceğinize işaret eder. Rüyada babasını evlenirken görmek eğer kişinin annesi hayatta değil ise düzenli işinizden istifa edip büyük ve güçlü bir iş kuracağınıza işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babanın namaz kıldığını ve ibadet ettiğini görmek, yakın olduğunuz bir ahbabınız, arkadaşınız sayesinde hanenizde bereketin artacağına ve bereket bolluğundan maddi sıkıntılardan kaynaklanan huzursuzluğun gideceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babası ile yemek yediğini görmek, yakın bir arkadaşınızdan borç alacağınıza işarettir. Rüyada babasını uyurken görmek, kalabalık bir ortamda başarılarınızla ön planda tutulup, sürekli konuşulacağınıza delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babasının evden ayrıldığını görmek, evinize aile içinde yapılan bir işten ek para geleceğine, maddi durumunuzun daha iyi olacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BABA İÇİN AĞLAMAK
Sevinç olarak yorumlanır ve rüyayı gören kişinin mutlu olmasına vesile olacak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLMÜŞ BABA İLE KONUŞMAK
Rüya sahibinin babasına duyduğu özleme ve ona olan ihtiyacını tabir edilir. Rüya sahibinin iyi gününden de, kötü gününde de yanında olmasını istediği ve ilk olarak gözlerinin aradığı kişinin babası olduğuna tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babasının yaralandığını, kaza yaptığını, acı çektiğini, yaralandığını yani babayı onu görmek istemeyeceğiniz hallerde görmek aile içinde başarılarınız sayesinde sürekli ön planda tutulacağınıza ve taktir edileceğinize işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babasının annesinden boşandığını görmek, iş veya okul hayatınızdaki sıkıntılarla kendi çabalarınızla baş edebileceğinize ve her geçen gün başarılarınızın artacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babasının çocuk sahibi olduğunu görmek, aile büyüklerinin size devredecekleri bir iş sayesinde kazancınızın artacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babası ile cinsel ilişkiye girdiğini görmek, işinizde yaşadığınız sorunların zamanla düzeleceğine, başarılarınızın da kısa süre içinde artış göstereceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babasının aileyi bir araya topladığını görmek aile içinden bir kimseden elinize geçecek olan hayırlı bir belge, paket veya toplu bir paraya yorumlanır. Rüyada babanız ile yolculuğa çıktığınızı gördüyseniz hayırlı bir yere para harcayacağınıza delalettir. Rüyada babanın elini öpmek, aile içinden yakın olduğunuz bir akrabanızdan maddi bir konuda yardım isteyeceğinize ve bunun aynı babanızdan para istemişsiniz gibi olumlu sonuçlanacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Görmek Psikolojik Analiz
Rüyada baba görmek ile ilgili genel anlamlara baktığımız zaman iyilikleri, güzelliklerin ve huzurun habercisi olduğunu görüyoruz. Baba kısmet, bereket, mutluluk, güç ve iktidarın habercisidir. Rüyada babanın mutlu bir biçimde görülmesi, baba ile geçirilmiş olan zamanın kaliteli ve mutlu olduğuna yorumlanır. Babanın rüyada zor durumda olduğunun görülmesi ticaret yaşantısında veya aile yaşantısında baştan geçen olumsuzlukları ifade eder. Babanın ölümü veya ölüm haberi ise kötü günlerin başlangıcı olarak yorumlanmaktadır. Babanın rüyada sizle iletişime geçemeye çalışması baba ile evlat arasında bazı duyguların hasret olduğu manasını ortaya çıkmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baba görmek isteklerin gerçekleşmesi, beklenmedik kazanç, kısmet gibi anlamlara gelir...

Rüyada anne, dede ve baba görmek hayra yorulur. Rüyada baba görmek; ummadığınız bir yerden beklemediğiniz anda gelecek olan rızka işaret eder. Rüyasında babasını gören kişi kısa zamanda muradına erer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Görmek Diyanet

Diyanete göre rüyada baba görmek çok hayırlı bir rüyadır. Özlem ve rızık anlamlarına gelir. Rüyayı gören kişi özlem duyduğu kişiye kavuşacak ve büyük bir rızık ile mutlu olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baba ile kavga ettiğini görmek; aileden ayrılmaya işaret eder. Fakat kavga etmek bazı tabircilere göre rüyayı gören kişinin babasından alacağı yardım ve maddi destekle rahatlayacağı manasına gelir.

Rüyada baba olduğunu görmek; bir erkeğin rüyasında baba olduğunu görmesi güç ve iktidarın göstergesidir. Kişinin zorlukların üstesinden çok rahat bir şekilde geleceğini ve refaha kavuşacağını anlatır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babanın ağladığını görmek; eğer baba hasta ise sağlığı ile ilgili güzel gelişmeler yaşanacağına ve iyileşeceğine delalet eder. Eğer babanız uzakta ve uzun zamandır görmüyorsanız bu rüya kavuşacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada anne babanın boşandığını görmek; anne ve babanın boşandığını görmek kişinin çok üzüleceği bir olay yaşayacağına ancak durumu kabullenip anlayış ile karşılamaya başlayınca içinde bulunduğu durumdan kurtulacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada babanın öldüğünü görmek; kötü bir rüya gibi görünse de anlamı iyidir. Rüyada babanızın öldüğünü görmek aslında babanızın evlat olarak sizden razı olduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baba oğul kavgası görmek; anlam olarak iyi rüyalardan biridir. Baba oğulun kavga ettiğini görmek güzellik, esenlik bulmak şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin bir konu hakkında babasından akıl alacağına ve kendisine yol göstereceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Olduğunu Görmek

Rüyada baba olduğunu görmek kişinin karşısına çıkacak olan hayırlı şeylere işaret eder. Eğer rüya sahibi bekar ise onu güzel bir kısmet beklemektedir. Evli ve çocuğu olmayan bir kimse için ise bu hasretinin biteceği ve yakın zamanda baba olacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Evini Görmek

Rüyada baba evi gören çaresiz ve umutsuz bir anında ailesinden destek alarak rahatlayacak ve ferahlayacaktır. Her anlamda ailesi rüya sahibinin arkasındadır. Rüya sahibi kendini toplayarak tüm zorluklarla daha iyi bir şekilde mücadele edecektir. Rüya sahibinin vefalı birisi olduğuna ve ona yapılan tüm hayırlara geri döneceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba ile Kavga Etmek

Her ne kadar kötü bir rüya gibi dursa da hayırlara delalet eden bir rüyadır. Rüyada baba ile kavga etmek babasının kişiye yapacağı parasal yardımın göstergesidir. Bu rüyayı gören kişi gelen yardım ile birlikte rahatlayacak ve ferahlayacaktır. Rüya sahibini zorluktan kurtaracak olan babasına rüya sahibinin dua edeceğine işaret eder. Kişinin babası kurtarıcısı olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba ile Tartışmak

Rüya sahibinin çok hırslı olduğu ve kendisini çevresindekilere kanıtlamak istediği ancak fazla hırs yüzünden kanıtlayamayıp daha da hırslanacağı anlamına gelmektedir. Evli bir kişi bu rüyayı görmüş ise eşi ile sık sık otorite konusunda kavga ettikleri ve çocuklarını eğitirken birbirlerine ters düşerek tartıştıklarına işaret eder. İktidar çatışmaları şeklinde yorumlanan bir rüyadır. Ev içinde oluşacak olan krizlere işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba ile Konuşmak

Bu rüya sahibi çok dolmuştur ve artık içini birisine dökmesi gerekmektedir. Ağlayarak rahatlama ihtiyacı çekmektedir. Rüyada baba ile konuşmak yaşamın rüya sahibine ağır geldiğinin göstergesidir. Rüyada baba ile yapılan konuşmanın keyifli ve gülmeli olması gerçekleştirilecek olan bir eylemin sonucunda rahatlamaya, sakinlemeye ve ferahlamaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Baba Görmek

Rüyada ölmüş baba görmek birden fazla şekilde yorumlanmaktadır. Kişi rüyasında babasıyla ne yapmışsa ya da babası rüyasında ne yapmışsa rüyanın anlamı ona göre değişiklik göstermektedir. Bunlara örnek verilecek olursa;

    Rüyada ölmüş babayı gülerken görmek aile içerisinde yaşanan sıkıntıların sona ereceğinin habercisidir.
    Rüyada ölmüş baba ile konuşmak, rüya sahibinin yaşadığı hasrete delalet eder. Rüyayı gören kişinin babasına büyük bir özlem duyduğunu gösteren bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Görmek Neye İşarettir?

Genel olarak rüyada baba görmek güç ve iktidar manalarına gelir. İsteklerin yerine getirileceğine işaret eder. Rüyasında babasını görmüş olan kimse zorlukların üstesinden gelerek ferahlayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anne Baba Görmek

Rüyada anne ve baba görmek arzu edilen şeylerin gerçekleşeceğine delalet eder. Hasta bir kimsenin rüyasında anne ve babasını görmesi hastalığından kurtulup sağlığına kavuşacağı anlamına gelir. Rüyada anne ve babayı ziyaret etmek ise helal kazanca işaret eder. Hayırlı bir rüyadır ve hayra yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Görmek

Rüyada baba görmek, rüya sahibinin hayatında büyük gelişmeler olacağına, kişinin sırtının hiç yere gelmeyeceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında baba görmesi, kişinin hayallerine kısa süre içinde ulaşacağına delalet eder.

Rüyada Baba Görmek
Rüyada Baba Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında baba olduğunu görmesi, kişinin arkadaşları ile bağlarını güçlendireceğine alamet eder. Kişinin rüyasında baba olduğunu görmesi, rüya sahibinin yapacağı işlerde çevresinden destek alacağına rivayet eder.
Rüyada Babanın Ağladığını Görmek

Kişinin rüyasında babanın ağladığını görmesi, rüya sahibinin bundan sonraki hayatında daima başarılı olacağına işaret eder. Rüyada babanın ağladığını görmek, kişinin yakın zamanda mutlu haberler alacağına tabir edilir.
Rüyada Ölmüş Baba Görmek

Rüyada ölmüş babayı görmek, rüya sahibinin hayatında güzel gelişmeler olacağına, aile hayatında ters giden durumların son bulacağına yorulur. Rüya sahibinin rüyasında ölmüş babayı görmesi, kişinin bütün dert ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.
Rüyada Üvey Baba Görmek

Rüya sahibinin rüyasında üvey baba görmesi, kişinin iş hayatındaki başarısı nedeniyle güzel kapıların açılacağına tabir edilir. Rüyada üvey baba görmek, rüya sahibinin maddi anlamda feraha ereceği anlamına gelmektedir.
Rüyada Babayı Öptüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında babayı öptüğünü görmesi, kişinin hayatında büyük değişiklikler meydana geleceğine alamet eder. Rüyada babayı öptüğünü görmek, rüya sahibinin rahatsızlık veren durumları ortadan kaldıracağına rivayet eder.
Rüyada Babasının Boşandığını Görmek

Kişinin rüyasında babasının boşandığını görmesi, rüya sahibinin aile ilişkilerinin daha da güçleneceğine yorulur. Rüya sahibinin rüyasında babasının boşandığını görmesi, kişinin bazı konularda sıkıntılar yaşayacağına ve bu sıkıntıları kısa süre içinde sona erdireceğine delalet eder.
Rüyada Babanın Cenazesini Görmek

Kişinin rüyasında babanın cenazesini görmesi, rüya sahibinin hayatında büyük gelişmeler olacağına yorulur. Rüya sahibinin rüyasında babanın cenazesini görmesi, kişinin başarılı ve bol kazançlı günler geçireceği anlamına gelmektedir.
Rüyada Babanın Bağırdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında babanın bağırdığını görmesi, kişinin hayatında istediklerine bir bir ulaşacağı anlamına gelir. Kişinin rüyasında babanın bağırdığını görmesi, rüya sahibinin iş hayatında başarı elde edeceğine alamet eder.
Rüyada Babanın Yandığını Görmek

Rüyada babanın yandığını görmek, rüya sahibinin hayatında hayırlı gelişmeler olacağına, babasının var olan sıkıntılarının son bulacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında babanın yandığını görmesi, kişinin ailesiyle yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalet eder.
Rüyada Babanın Para Verdiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında babanın para verdiğini görmesi, kişinin yakın zamanda duygusal yaşantısında aksaklıklar yaşanacağı anlamına gelir. Rüyada babanın para verdiğini görmek, rüya sahibinin arkadaş çevresiyle sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.
Rüyada Baba ile Kavga Ettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında baba ile kavga ettiğini görmesi, kişinin aile yaşantısında çeşitli sorunlar yaşayacağına yorulur. Kişinin rüyasında baba ile kavga ettiğini görmesi, rüya sahibinin iş hayatındaki hırsı nedeniyle maddi sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.
Rüyada Baba Evini Görmek

Kişinin rüyasında baba evini görmesi, rüya sahibinin hayatında çeşitli sorunlar yaşayacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında baba evini görmesi, kişinin ailesiyle bağlarını güçlendireceğine ve gelecek günlerinde mutlu olacağına alamet eder.
Rüyada Baba Dayağı Yediğini Görmek

Kişinin rüyasında baba dayağı yediğini görmesi, rüya sahibinin yakın zaman içerisinde büyük hatalar yapacağına ve bu hatalar yüzünden büyük maddi anlamda zarar göreceği anlamına gelir. Rüyada baba dayağı yediğini görmek, kişinin gergin günler geçireceğine rivayet eder.
Rüyada Baba ile Evlendiğini Görmek

Rüyada baba ile evlendiğini görmek, rüya sahibinin yakın zamanda biriyle tanışacağına ve bu kişiyle dünya evine gireceğine alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında baba ile evlendiğini görmesi, kişinin hayatında hiçbir olumsuzluk olmayacağına delalet eder.
Rüyada Baba Oğul Kavgası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında baba oğul kavgası görmesi, kişinin hayatında kötü günler yaşayacağına tabir edilir. Rüyada baba oğul kavgası görmek, rüya sahibinin mutsuz olacağına, iş hayatındaki başarısını kaybedeceğine ve atılan büyük adımların yakın zaman içerisinde zarar getireceği anlamına gelmektedir.
Rüyada Anne ile Babanın Boşandığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında anne ile babanın boşandığını görmesi, kişinin yakın zamanda bütün dert ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder. Rüyada anne ile babanın boşandığını görmek, rüya sahibinin hayallerine kavuşmak için çok çaba sarf edeceğine delalet eder.
Rüyada Baba Evinin Yıkıldığını Görmek

Rüyada baba evinin yıkıldığını görmek, rüya sahibinin ailesiyle alakalı kötü haberler alacağına yorulur. Rüya sahibinin rüyasında baba evinin yıkıldığını görmesi, kişinin çevresinde huzurunu bozmak isteyen kimselerin varlığını işaret eder.
Rüyada Baba Dövdüğünü Görmek

Kişinin rüyasında baba dövdüğünü görmesi, rüya sahibinin hayatında kötü günler yaşayacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında baba dövdüğünü görmesi, kişinin ne bu hayatta ne de ahirette mutlu olamayacağına delalet eder.
Rüyada Babanın Kucağında Bebek Görmek

Rüya sahibinin rüyasında babanın kucağında bebek görmesi, kişinin kısmetinin açılacağına ve hanesine gelecek olan hediyeye yorulur. Kişinin rüyasında babanın kucağında bebek görmesi, rüya sahibinin yakın zamanda bir davete katılacağına alamet eder.
Rüyada Baba Tarafından Öldürüldüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında babası tarafından öldürüldüğünü görmesi, kişinin hayatında kötü günler yaşayacağına alamet eder. Kişinin rüyasında babası tarafından öldürüldüğünü görmesi, rüya sahibinin kederleneceğine delalet eder.
Rüyada Babayı Öldürdüğünü Görmek

Kişinin rüyasında babasını öldürdüğünü görmesi, rüya sahibinin eline büyük fırsatlar geçeceğine ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında babayı öldürdüğünü görmesi, kişinin bundan sonraki hayatını mutlu ve huzurlu şekilde yaşayacağına tabir edilir.
Rüyada Baba Eli Öptüğünü Görmek

Rüyada baba eli öptüğünü görmek, rüya sahibinin ailesinden hayır duası alacağına ve hayatında olan sıkıntılarından kurtulacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında baba eli öptüğünü görmesi, kişinin hayatında büyük haberler alacağına delalet eder.
Rüyada Baba Evine Taşındığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında baba evine taşındığını görmesi, kişinin hayatında sıkıntılar yaşayacağına tabir edilir. Kişinin rüyasında baba evine taşındığını görmesi, rüya sahibinin hak ettiği yere geleceğine alamet eder.
Rüyada Başka Birisine Baba Dediğini Görmek

Kişinin rüyasında başka birisine baba dediğini görmesi, rüya sahibinin aile hayatında çeşitli güzellikler olacağına rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında başka birisine baba dediğini görmesi, kişinin iş hayatında bol miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.
Rüyada Baba ile Zina Yaptığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında baba ile zina yaptığını görmesi, kişinin yakın zamanda sağlık sorunları yaşayacağına işaret eder. Kişinin rüyasında baba ile zina yaptığını görmesi, rüya sahibinin hanesinde huzurunun kaçacağı anlamına gelir.
Rüyada Baba ile Arabaya Bindiğini Görmek

Rüyada baba ile arabaya bindiğini görmek, rüya sahibinin kötü günler geçireceğine, uğraşlarının boşa gideceğine ve umudunu yitireceğine tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında baba ile arabaya bindiğini görmesi, kişinin bir olayın sonunu düşünmeden hareket edeceğine delalet eder.
Rüyada Baba ile Dedikodu Yaptığını Görmek

Kişinin rüyasında baba ile dedikodu yaptığını görmesi, rüya sahibinin hileli işler yapacağına ve büyük zarara uğrayacağına yorulur. Rüyada baba ile dedikodu yaptığını görmek, kişinin ailesiyle yaşadığı sorunların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada Baba Görmek

Rüyada baba görmek, rüya sahibinin hayatında güzel gelişmeler olacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında baba görmesi, kişinin aile hayatında yaşanan sorunların son bulacağı anlamına da gelmektedir.
Rüyada Babanın Güldüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında babanın güldüğünü görmesi, kişinin babasının başına büyük belalar açılacağına alamet eder. Kişinin rüyasında babanın güldüğünü görmesi, rüya sahibinin düştüğü kötü durumdan kurtulacağına tabir edilir.
Rüyada Babayla Konuştuğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında babayla konuştuğunu görmesi, kişinin yakın zamanda büyük bir iş kuracağına rivayet eder. Rüyada babayla konuştuğunu görmek, rüya sahibinin makam sahibi olacağına delalet eder.
Rüyada Babanın Kızdığını Görmek

Kişinin rüyasında babanın kızdığını görmesi, rüya sahibinin büyük destek göreceğine, yakın zamanda huzura kavuşacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında babanın kızdığını görmesi, kişinin yeni projelerde yer alacağına alamet eder.
Rüyada Babaya Sarıldığını Görmek

Rüyada babaya sarıldığını görmek, rüya sahibinin yıllardır içinden geçirdiği ve hayalini kurduğu şeylere teker teker ulaşacağına yorulur. Rüya sahibinin rüyasında babaya sarıldığını görmesi, kişinin yakın zamanda büyük maddi destek alacağına tabir edilir.
Rüyada Ölmüş Babayı Hasta Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ölmüş babayı hasta görmesi, kişinin yakın zamanda bilgili kimselerin içine gireceğine, aile hayatında yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve güzel günler göreceğine alamet eder. Kişinin rüyasında ölmüş babayı hasta görmesi, rüya sahibinin büyük ses getirecek işlere gireceğine delalet eder.
Rüyada Babanın Sarhoş Olduğunu Görmek

Kişinin rüyasında babanın sarhoş olduğunu görmesi, rüya sahibinin hayatında önemsiz işlerle meşgul olacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında babanın sarhoş olduğunu görmesi, kişinin çileli bir ömür geçireceğine rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Baba Görmek

Rüyada baba görmek, kişinin muradının incisini elde etmesine delalet eder. Rüyada anne, baba, dede ve akraba görmek, hayır ile tabir olunur. Bazen de rüyada baba görmek, umulmayan yerden gelecek rızka işarettir.

Rüyada baba tarafından sevildiğini ve okşandığını görmek, bütün bela ve musibetlerden uzak kalmaya, sevince delalet eder. Hasta birinin rüyasında babasını görmesi, hastalıktan şifa bulacağının bir işaretidir.

    Ayrıca bakınız:
Rüyada baba olmak görmek rüyayı gören kişinin içinde bulunduğu duruma göre anlamlandırılır. Ayrıntı için sayfayı ziyaret ediniz.

Rüyada babasının kendisini bir bina içerisinde oturttuğunu ve kendisinin binanın çatısını yükselttiğini görmek, dünya ve din işlerinde babanın yolunu takip edeceğine işarettir.

Kişinin hayattaki babasını rüyada ölmüş görmek, silinmiş acıların yeniden meydan bulacağına; babayı aileden biriyle kavga eder görmek de, ayrılığa delalet eder.

Rüyada babanın iyi hali, kişinin kendi durumunun da aynı şekilde iyi olacağına işaret eder.

Rüyada babasını bir işte takip etmek onun meslek ve meşrebini devam ettirmeye işaret eder.

    Ayrıca bakınız:

Rüya üvey baba görmek; iş hayatı ve maddiyat hususlarına yorumlarınır.

Rüyada babanın gülümsemesi ilahi hoşnutluğa delalet eder. Rüyada hayatta olan babasını vefat etmiş görmek, kötü bir habere veya bir konuda çok endişeli olacağına işarettir.

Rüyada babası tarafından sevilmek, kişinin önüne hayırlı bir yol çıkacağı , sıkıntılı günlerin sona ereceğine işarettir. Rüyasında babasını ve babasının gücünü kuvvetini arkasında gören kimse, güç bulur ve olayların üstüne cesaretle gidebilir.

Rüyayı gören kişinin babası sağ ise bir işbirliği yapar ve sevinçli haber verir. Rüyada babanızı yüzü asık ve kederli bir halde görmek, size dargın olduğuna; Rüyada babanızı hayatta olan babanızı ölmüş ve size kırgın olarak görmek, ona karşı davranışınızı yeniden gözden geçirmeniz gerektiğine delalet eder.

Rüyada babanızın evi terk edip gittiğini görmek, acı bir haberle karşılaşacağınıza delalet eder.

Rüyada baba evi görmek için sayfayı ziyaret ediniz.

Rüyada babanızın sizinle sert bir şekilde konuştuğunu görmek ise, onun size karşı sevgisinin ve şefkatinin devam ettiğine işarettir.

Rüyada babasını kendine arka çıktığını gören kimse, eğer babası sağ ise karşılaştığı zorluklarda babasından, eğer babası sağ değil ise deneyimli birinden yardım alır.

Rüyada kendisinin baba olduğunu gören kimse, eğer o anda bebek beklemiyorsa, kısa süre içerisinde kendisiyle yaşıt olan ve yakın olduğu bir kimse sayesinde, parasal konudaki sıkıntılarını bitireceğine işaret eder.

Rüyada babasını evlenirken görmek eğer annesi hala hayatta ve annesiyle babası hala evliyse, bir iş üstüne başka bir iş daha kurup oradan da kârlar elde edeceğinize işaret eder. Rüyada babasını evlenirken görmek eğer kişinin annesi hayatta değilse, düzenli işinizden istifa edip büyük ve güçlü bir iş kuracağına işaret eder.

Rüyada babanın yaralandığını görmek; rüyada babanın kaza yaptığını, acı çektiğini, yaralandığını yani babayı onu görmek istemeyeceğiniz hallerde görmek, aile içinde başarılarınız sayesinde sürekli ön planda tutulacağınıza ve takdir edileceğinize işaret eder.

Rüyada babasının annesinden boşandığını görmek, iş veya okul hayatınızdaki sıkıntılarla kendi çabalarınızla baş edebileceğinize ve her geçen gün başarılarınızın artacağına işarettir.

Rüyada babasının çocuk sahibi olduğunu görmek, aile büyüklerinin size devredecekleri bir iş sayesinde kazancınızın artacağına yorumlanır.

Rüyada babası ile cinsel ilişkiye girdiğini görmek, işinizde yaşadığınız sorunların zamanla düzeleceğine, başarılarınızın da kısa süre içinde artış göstereceğine delalet eder.

Rüyada babasının aileyi bir araya topladığını görmek aile içinden bir kimseden elinize geçecek olan hayırlı bir belge, paket veya toplu bir paraya yorumlanır. Rüyada babanız ile yolculuğa çıktığınızı görmek, hayırlı bir yere para harcayacağınıza delalettir. Rüyada babanın elini öpmek, aile içinden yakın olduğunuz bir akrabanızdan maddi bir konuda yardım isteyeceğinize ve bunun aynı babanızdan para istemişsiniz gibi olumlu sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada babanın namaz kıldığını ve ibadet ettiğini görmek, yakın olduğunuz bir ahbabınızın, arkadaşınız sayesinde hanenizde bereketin artacağına ve bereket bolluğundan maddi sıkıntılardan kaynaklanan huzursuzluğun gideceğine işaret eder.



Rüyada büyükbaba görmek; yorumu için linke tıklayabilirsiniz..

Rüyada babası ile yemek yediğini görmek, yakın bir arkadaşınızdan borç alacağınıza işarettir. Rüyada babayı uyurken görmek, kalabalık bir ortamda başarılarınızla ön planda tutulup, sürekli konuşulacağınıza delalettir.

Rüyada babasının şanlı, şöhretli, meşhur biri olduğunu görmek bir mülk sahibi olacağınıza ve bu mülk ile daha büyük kazançlar sağlayacağınıza delalet eder.

Rüyada babasının evden ayrıldığını görmek, evinize aile içinde yapılan bir işten ek para geleceğine, maddi durumunuzun daha iyi olacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölmüş olan babayı görmek, babanızın sizden memnun olduğu ve hakkını size helal ettiği manasına gelmektedir. Geçmiş yaşantılarınızda yaptığınız hareketler ile babanızın sizi takdir ettiği anlamı çıkmaktadır. Aynı zamanda sizin babanızı çok sevdiğinizi ve ömür boyu onu çok özleyerek yad edeceğiniz manasına gelmektedir.
Rüyada üvey baba görmek

Rüyada üvey baba görmek ile ilgili olarak çok değişik ve zıt söylemler olmak ile genel olarak ticaret yaşantısında büyük başarılar kazanılacağı manası ortaya çıkmaktadır. Rüyada üvey baba gören kişi için sürekli bir yükseliş söz konusu olmaktadır. Olumsuz yorum göre ise rüyada üvey baba görmek yakın çevrenizden birilerinin size çok büyük bir ihanet gerçekleştireceğine delalet eder. Aynı zamanda çevrenizdeki kişileri çok ciddi bir biçimde etüt etmeniz gerektiğine yorumlanır.
Rüyada babayı hasta görmek

Rüyada babayı hasta görmek sıkıntıların azalacağı ve huzurlu bir yaşantının başlayacağı manasına gelir. Aynı zamanda hasta görmek bazı şeylerden feragat edilmesi gerektiği ve bazı kavramlara da çok sıkı bir biçimde sarılması manasına gelir. Rüyada babayı hasta görmek aynı zamanda bir ihanetin de göstergesi olarak görülmektedir. Bu sebeple arkadaş çevrenizden insanlar ile samimi olmadan önce iyice araştırmanız gerektiği manasına gelir.
Rüyada babayı öpmek

Rüyada babayı öperken görmek giriştiğiniz bir işte yaşadığınız zorluklar sebebi ile birinden yardım alacağınız manasına gelir. Eğer ölmüş olan babanız sizi öpüyor ise evlat ile baba arasında bazı konuların hasrete dönüştüğü ve geçmişte kırgınlıkların yaşandığı manasına gelmektedir. Aynı zamanda rüyada babasını öpen kişi mutlu bir zaman dilimi geçirecektir.
Rüyada babasının boşandığını görmek

Rüyada babasının boşandığını gören kişi aile ilişkilerinin daha sıkı olmasına ve bazı konularda yaşanan sıkıntıların aşılacağına delalet eder. Evli bir erkek rüyada babasının boşandığını görmüş ise ticarette bol kazancının olacağına delalet etmektedir. Evli bir kadın rüyada babasının boşandığını görmüş ise evlilikte sorunların başlangıcı olarak yorumlanmaktadır. Bekar bir kişi babasının boşandığını görmüş ise bulunduğu durumun yanlış olduğuna kendisinin düzeltilmesi gereken bir özelliğinin olduğuna delalet eder.
Rüyada babanın cenazesini görmek

Rüyada babasının cenazesini gören kişi için hayatında çok büyük bir değişiklik yakındır. Hayatını baştan sona değiştirecek olan bir yeniliğe delalet eder. Aynı zamanda rüyada babasının cenazesini görmek içerisindeki ölüm korkusunun dışa vurumudur. Bu anlamda sürekli bir ölüm korkusu içerisinde olduğunuzu ve bu korkuyu yenemediğinize delalet eder. Rüyada cenaze görmek kişinin geçmişteki bir defteri kapatacağına ve yepyeni bir sayfa açacağı manasına gelir.
Rüyada babanın bağırması

Rüyada babasının bağırdığını görmek geçmişte yapılan bir tanıklığa ve bu tanıklığın ortaya çıkması gerektiğine delalet eder. Siz geçmişte olumsuz bir duruma tanıklık etmiş ve bunu görmezden gelmiş olabilirsiniz ama bu durumun ortaya çıkması haksız bir durumun bertaraf edilmesine neden olur. Bu sebeple rüyada babasının bağırdığını gören kişi vicdanının sesini dinleyerek doğruları gün yüzüne çıkarmalıdır.
Rüyada babanın yandığını görmek

Rüyada babanın yanmış olduğunu görmek acı bir haberin yaklaştığını ve kötülüklerin olacağı şeklinde yorumlanır. Eğer babanız haykırışlar içerisinde yanıyor ise sizde onu izliyor iseniz geçmişte yaptığınız kötü bir olaydan dolayı vicdanınızın rahat olmadığı ve sürekli bir vicdan azabı ile baş başa olacağınız manasına gelir. Babanız yanıyor ise ve siz onun üzerine su döküyorsanız sıkıntılarınızın hafifleyeceği ve rahata edeceğiniz manası çıkmaktadır.
Rüyada babanın para vermesi

Rüyada babasını gören ve ondan para alan kişi rahata ve huzura erişecektir. Eğer başına büyük bir olay var ise bu yolla bertaraf olması yakındır. Babanın mutlu bir biçimde para verdiğini görmek refaha yorumlanır. Bu sebeple kişi bu para ile derdine derman bulacaktır.
Rüyada Baba İle Kavga Etmek

Hayırlara alamet eder ve rüyayı gören kişinin babasından kendisine yapacağı parasal yardım sayesinde maddi gücünün, ferahının ve rahatının yerine geleceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine işaret eder. Kişinin babası, kendi kurtarıcısı ve kahramanı olacak kişidir.
Rüyada Baba Evini Görmek

Maziyi hatırlatacak, kişiyi duygulandıracak, hüzünlendirecek ve bir o kadar da içini ısıtacak bir olay yaşayacağına yorulur.  Gözlerin yaşarmasına neden olacak bir anıyı hatırlamaya, duygu seline kapılmaya ve sonunda da kendini tutamayarak gözyaşlarına boğulmaya yorulur. Aynı zamanda kişinin kendisini güvende ve iyi hissettiği bir yere delalet eder.
Rüyada Üvey Baba Görmek

Olumsuz yönde etki yapacak, sinirlerinin bozulmasına neden olacak ve kimsenin hiçbir zaman yaşamak istemeyeceği bir duyguyu yaşatacak olumsuz bir gelişme yaşanacağına alamet eder. İstenmeyen bir kişinin gelmesine ve haz edilmeyen biriyle aynı ortamda olmak zorunda kalınmasına işarettir.
Rüyada Baba Dayağı Yemek

Kulağa küpe olacak, ders çıkarılacak ve ibret alınacak bir olayın meydana geleceğine yorulur. Kişinin içine düşeceği nahoş bir durum için kendisine içten içe kızacağına, bu durumdan kendisini sorumlu tutacağına ve kendini bir daha bu hallere düşürmemek için yemin edeceğine alamet eder.
Rüyada Baba İle Evlenmek

Aile bireyleri arasında nifak tohumlarının serpilmesine neden olacak bir kimsenin varlığına ya da böyle uğursuz ve şerli bir durumun yaşanacağı anlamına gelir. Hane halkının deyim yerindeyse birbirine düşmesine neden olacak bazı etkenlere işaret eder.
Rüyada Baba Oğul Kavgası Görmek

Hayır, iyilik, güzellik ve esenlik bulmak demektir. Rüyayı gören kişinin başına dert olan bir mevzuyu babasının kendisine vereceği akıl ya da göstereceği yol sayesinde kapatmayı başaracağına ve babası olmasa belki bu durumdan hiç kurtulamayacağına bunun da bilincinde olacağı için babasına daha büyük bir sevgiyle bağlanacağına ve bundan sonra ona of dahi demeyeceğine alamet eder. Kişi babasının kıymetini bir kez daha anlayacağı bir olay yaşayacak demektir.
Rüyada Anne Baba Boşanması Görmek

Kahretmeye neden olacak bir gelişme yaşanacağı anlamına gelir. Kişinin kendisine sürekli olarak “neden ben” diye soracağı bir olayla karşılaşacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına fakat zamanla duygu yoğunluğunun bitmesiyle birlikte duruma daha mantıklı yaklaşarak yavaş yavaş içine sindirmeye başlayacağına yorulur.
Rüyada Baba Evinin Yıkılması

Bir uğursuzlukla karşılaşmaya alamet eder. Aile ilişkilerinin parçalanmasına, kardeşlerin birbirine sırt dönmesine, anne ile oğullarının ya da kızlarının veya baba ile oğullarının ya da kızlarının arasının açılmasına ve herkesin birbirine düşman olmasına işaret eder. Ortamın ve aile haklının arasındaki anlaşmazlığın kızışmasına yorulur.
Rüyada Baba Dövmek

Rüyanın tam aksine rüya sahibinin babasına karşı saygıda kusur etmeyeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına alamet eder. Kişi anne ve babasının kıymetini bilen kimse demektir.
Rüyada Baba Kucağında Bebek Görmek

Olumlu yönde yaşanacak büyük bir değişimin müjdecisi anlamına gelir. İyi haberler almaya, güzel başlangıçlar yapmaya, özel hayata ve meslek hayatına dair başarı getirecek girişimlerde bulunmaya ve harekete geçmeye alamet eder.
Rüyada Babayı Öpmek

Çekinilen ve korkulduğu için uzak durulan ve sırf bu nedenden ötürü bir türlü adım atılamayan bir projeyi ya da düşünceyi gerçekleştirmek için adım atmak anlamına gelir. Hiç bir şeyden emin olmadan yola çıkmamaktır. Aynı zamanda rüya sahibi çok istediği halde kendini hep geri çektiği ve bir türlü rahat olup kendini açamadığı bir duygusunu ya da düşüncesini sözle ya da davranışla açığa vuracaktır.
Rüyada Baba Tarafından Öldürülmek

Bilakis rüyayı gören kişinin ömrüne ömür, sağlığına sağlık, neşesine neşe katacak bir haber alacağına ya da bu yönde bir gelişmeyle karşılaşacağına yorulur. Başa gelebilecek en güzel şeylerin varlığına işaret eder.
Rüyada Baba Eli Öpmek

Makbul ve ayrıca kişi için isabetli ve makul olan işler yapmak anlamına gelir. Helal yollardan hayatını sürdürmeye, kazancın temiz, yaşam şeklinin topluma uygun, hal ve hareketlerinin de insanlar arasında kabul gören tarzda olduğuna işaret eder.
Rüyada Baba Ve Amca Görmek

Kişinin arkasının sağlam, çevresinin geniş, maddi gücünün de yerinde olduğuna alamet eder.  Hayata karşı hep güçlü ve dik durmayı sağlayacak tüm gerekli imkanlara sahip olmaya ve bu sayede hiç kimsenin ya da hiç bir şeyin gerisinde kalmamaya delalet eder.
Rüyada Baba Evine Taşınmak

Çok mutlu olunacak, kendini rahat, özgür ve bir o kadar da özel hissedecek bir yere gidileceğine ya da kendisine çok önemli ve değerli olduğunu hissettirecek insanların bulunduğu bir topluluğa girileceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine yorulur.
Rüyada Baba Evinde Olmak

Kişiye iyi gelecek, onun zevkine hitap edecek, duygu ve düşünceleriyle de birebir uyum gösterecek bir etkinliğe katılacağı ve orada samimi olduğu, çok sevdiği ve kardeşten yakın gibi gördüğü kimselerle keyifli zamanlar geçireceği anlamına gelir.
Rüyada Başkasına Baba Demek

Sahici bir dost edinileceğine işaret eder. Rüya sahibinin adeta sığınacağı limanı haline gelecek, kimseye anlatamadığı dertlerini ona anlatacağı, onda moral bulacağı, sakinleşeceği bir insanın hayatında olacağına ve bir daha da hiç çıkmayacağına alamet eder.
Rüyada Baba Evinin Yandığını Görmek

Büyük zorluk ve zahmet demektir. İşini, kariyerini ve makamını kaybetmeye, ekmeksiz kalmaya, en zaruri ihtiyaçları dahi karşılayamamaya, git gide borçlanmaya ve büyük bir borç batağına saplanarak bir dar boğaza girileceğine delalet eder.
Rüyada Baba İle Zina Yaptığını Görmek

Deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin şimşekleri üzerine çekecek bir söz söyleyeceğine ya da bu tarzda bir davranışta bulunacağına ya da bu yönde bir iş yapacağına yorulur. Yapılacak bazı hatalar nedeniyle toplum tarafından tabiri caizse aforoz edilmeye yani dışlanmaya alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Babasını gören hasta ise iyileşir, sıkıntısı varsa rahatlığa kavuşur, ihtiyacı varsa birisi cömertçe giderir, yitiği varsa bulur, bir muradı varsa yerine gelir. Babanın iyi hali kişinin kendi durumuna, babasını bir işte takip etmek onun meslek ve meşrebiini devam ettirmeye, Babaya hürmet ve tazim Allah'a itaat etmeye, ona isyan Allah'ın emirlerine uymamaya, Babanın gülümsemesi ilahi hoşnutluğa delalet eder.

Molla Cami: Rüyada babasını gören kimse muradına erişir, insanın gördüğü en hayırlı rüya, anası, babası, dedesi ve akrabalarını görmesidir. Bir kimse rüyada basını görse, eğer rüyayı gören ihtiyaçlı ise, ummadığı yerden rızkı gelir ve birisi ona cömertlikte bulunur. Eğer rüyayı görenin herhangi yitiği varsa onu bulur, hasta ise iyileşir.

Diyanet: Rüyanızda babanızı görmeniz; onun size karşı olan duygu ve düşüncelerinin şekline göre yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında babasını görmesi; muradına ereceğine işarettir.Rüyaların en hayırlılarından birisi babasını, annesini, dedesini ve akrabalarını görmesidir.Kişinin rüyasında babasını görmesi; eğer muhtaç durumda ise, hiç beklemediği bir yerden rızık geleceğine ve birilerinin o kimseye cömertlikte bulunacağına, eğer kayıp bir şeyi varsa onu bulacağına, hasta ise şifa bulup iyileşeceğine delalet eder.Bir kimsenin rüyasında babasını bir binanın içinde oturttuğunu ve kendisi de binanın çatısını yükselttiğini görmesi; o kimsenin din ve dünya işlerinde babasının izini takip edeceğine işaret eder.Rüyanızda babanızı yüzü asık bir şekilde görmeniz; size dargın olduğuna, onu ölmüş olarak görmeniz; babanıza karşı davranışlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerektiğine, babanızın evi terk edip gittiğini görmeniz; sizi sarsacak üzücü bir haberle karşılaşacağınıza, babanızın sizinle sert bir dille konuştuğunu görmeniz; onun size karşı sevgi ve şefkatinin devam ettiğine yorumlanır.Rüyanızda ölmüş babanızı görmeniz fakirlere onun ruhunun şad olması için sadaka vermeniz veya onun namına bir hayır yapmanız gerektiğine delalet eder.

Nablusi: Rüyada babasını gören muradına erişir. İnsanın gördüğü en hayırlı rüya, anası, babası, dedesi ve akrabalarını görmesidir. Bir kimse rüyada babasmı görse, eğer rüyayı gören ihtiyaçlı ise, ummadığı yerden rızkı gelir ve birisi ona cömertlikte bulunur. Eğer yitiği varsa onu bulur, eğer hasta ise iyileşir. Babası kendisini bir bina içerisinde oturttuğunu ve kendisi de binanın çatısını yükselttiğini görse, dünya ve din işlerinde babasmm yolunu takip eder ve bu yolda yükselir.

Guncel: Rüyada baba görmek; iyilik yapmaya ve hayır işlemeye delalet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

416 Aktif
0 Üye ve 416 misafir
Bugün : 17501
Dün : 23857
Toplam : 48075823
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...