Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
227 okuma
eyyup.22 Rüya kategorisinde Rüyakar (3.8k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Dikkatimi çeken 3 şey oldu bu rüyada. Köyde dedemlerin evindeyiz. O gece ev kalabalıktı. O yüzden o gece camiide uyudum tek başıma. Sabah oluyor annem camiiye gelip “buraya yılan falan gelir, kalma camiide” diyor. Çünkü camiinin bulunduğu yerde tarla,bahçe olduğu için ve yalnız olduğumdan, aynı zamanda da yaz sıcağı ve köy olduğundan tehlikeli olabilir diye annem uyarıyor. Ben de çıkıyorum. Camii bahçesinde anne tarafımızdan bir akrabamızı görüyorum. Tam çıkacakken benden bahsettiğini duyunca gidip tanıştım. Çıkıyoruz bahçeden ve o kişinin anne babasını falan görüyoruz. Gidip tokalaşıyorum ve oradaki en yaşlı teyzenin de elini öpüyorum. Bana annemin anneannesinden bahsediyorlardı galiba. Annemin anneannesi gerçek hayatta 100 yaşına yakın yaşadı ve 12 yıl önce vefat etti. Çok sevilirdi, inançlı bir insandı. Yolun karşısında gördüğüm yaşlı teyze ve yanındakiler, ondan bahsederken şöyle diyordu: “ Devlet onun yaşından dolayı tecrübelerine güvenip ondan yararlanmak istiyor, o yüzden onun sırtı yere gelmez, işte falan yerde çalışıyor devletin isteği üzerine” dediler. Daha sonra annem geliyor oradaki insanlar annemin akrabalarıydı zaten. Onlardan birisi eve giderken annemi biraz kızdıran bir söz söyledi. Gerçek hayatta 7-8 sene önce uzaktan bir akrabamız bizimle birlikte birçok insanı dolandırıp paraları alıp kaçmıştı. Bizden aldığı paraya biz ev almayı düşünüyorduk. O adam arkasında iz bırakmadan kaçtı gitti. Ama biz ailesiyle akrabalarıyla bir şekilde orta noktada maddi olarak anlaşıp konuyu kapattık. Üzerinden çok zaman geçti ve o günleri geride bıraktık çok şükür durumumuz da iyi şu an. Neyse rüyama döneyim. İşte rüyamda o kadın anneme o günleri tekrardan hatırlatan bir şey söyledi. O günlerde maddi sıkıntılar çektiğimize yönelik bir laftı. Sıkıntı çektik ama o derece bir sıkıntı değildi. Çünkü bir şekilde halletmiştik. Rüyamda o kadın kötü niyetle söylemedi gibi ama annem bu konuda hassastı o yüzden hafiften kızdı. Sonra dedemin evine doğru giderken evin yanında bir bisiklet gördüm. Bisikletin rengi soluk kırmızı rengiydi, eskiydi belli. Bisikletin pedalları yoktu, ayrıca üzerine oturduğumuz selesi de yoktu. Koltuksuzdu yani. Bisiklet ayaktaydi. Kurcaladim biraz sonra yere biraktim. Tekrar kaldirmaya calistim baktim olmuyor ben de ugrasmadim hic. Ondan sonrası karışıktı bir şey hatırlamıyorum. Ruyam cok uzun oldu yorumcularimizdan ozur diliyorum ama lutfen bir fikriniz varsa yorumlar misiniz?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+6 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Son dönem rüyalarınız sürekli köyde dedenizin evinde geçiyor.Bu ortam tanımlamasına göre en dış çevre şehir,sonra köy,sonra köy içinde ki diğer binalar var.Bu binalar içinde güvenilirlilik olarak dedenizin evi köyde ki tüm binalardan size daha güvenli iken camii dedenizinde evinden daha güvenli ortamı temsil eder.

Bu temsile göre içten dışa,en merkezden en dışa,en güvenirlilikten daha az güvenirliliğe,maneviden maddiye doğru şimdi tekrar sıralıyorum.

1.Cami
2.Caminin bahçesi
3.Köyün açık alanı(Geçiş)
4.Dedenizin evi

Siz dedenizin evinde yani maddi alemin en güvenlikli yerinde dahi kendinizi tam güvenli hissetmiyorsunuz.Bir olay var ev çok kalabalık,her kafadan bir ses çıkıyor ama sonuca bağlanamıyor gibi.Bu alandan daha güvenli alana,Allah'ın evine gidiyorsunuz.Bu bir manevi geri çekilme kendi iç sesinizi dinleme gibi yorumlanabilir.Hatta rüya içinde istihareye yatma gibi.

Sizin gidişinizden kimsenin haberi olmuyor hatta annenizin bile.Size ancak sabah olunca geliyor.Yaptığı ikazlar ise(tecrübesinden dolayı yılan girer diyor) olmuş,bitmiş (gece geçmiş sabah olmuş) olayın ertesinde olabiliyor ancak.Halbuki var ise bir tecrübe bir olay olmadan önce söylenmelidir ki işe yarasın.

Siz annenizin ikazı ile en güvenilir alandan(belki rüyada ki  istihareden) daha çıkar çıkmaz caminin bahçesinde iken annenizin akrabası ile karşılaşıyorsunuz.Bu kişi tüm köye göre size en yakın ruh halinde ki kişi.Sonra onların bir merhale sonrasında köy yerinde ama camiye yakın akrabalarını görüyorsunuz.Burası geçiş yeri.Araf gibi düşünün.Manevi alemden çıktınız araftan maddi aleme geçiyorsunuz.Size bu alanda "annenizin anneannesinden bahsediyorlar".Burada söylenen size maddi alemde yapacaklarınız ile ilgili direkt mesaj.

"Büyükannenizin maddi alanda çok uzun kaldığını,onun kendisini hiç bozmadığını ve onun bu yaşam tarzı gibi sizinde onun tecrübelerinden faydalanırsanız sizin maddi alemde sırtınızın yerine gelmeyeceğini" söylüyorlar.

Bu mesajdan sonra annenizi kızdıran ama söyleyenin kötü niyetle söylemedi dediğiniz "o söz" söyleniyor.Bu da size verilen mesajın devamı.Yani o tecrübelerden faydalanırsanız,elinizde ki maddi varlıkları bir daha kaybetmezsiniz geçmişten tecrübe edinin diyor.

Bu iki mesajı aldıktan sonra yolda size o bisiklet gösteriliyor.Bisiklet verilen mesajın görsel hali.Uzun yılların tecrübesi olarak eski kırmızı bisiklet(kırmızı=büyükanne),hala ayakta(tecrübeler geçerli),ancak pedalları ve selesi yok(kullanılmadığından) bunu kurcalıyorsunuz(araştırmanız lazım) ama burada ki temel hata ayakta olan şeyi yere bırakıyorsunuz(tecrübelere önem veriyor ama ne olduğunu tam araştırmıyor hemen sıkılıyorsunuz) ve tekrar kaldıramıyor ve yolunuza tecrülerden faydalanmadan devam ediyorsunuz.

istihare ettiğiniz ve size söylenen şeyi yapmadığınız için de doğal olak rüyanız karışıyor.

Tecrübelere dikkat.

DAB,

Selamlar.
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Sizden de razı olsunz
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
gerçekten karışıkmış içinden çıkması zor. kalabalıktan çıkp camiye gidip uyuman maddi konulardan uzaklaşıp maneviyata önem verdiğine, ama bunu yaparken ailenden de uzaklaşmaman gerektiğine işaret etmiş. tokalaşman bir kırgınlığı bitirmene el öpmen birine yardım etmeye ve çevrende itibar kazanmaya sevilmeye bazende kendinde eksiklik bulmaya kendi hatalarını görmeye yorulur. annenin anneannesinden bahsedilmesi onunahirette iyi bir durumda olduğuna,annene hatırlatılan söz bilinçaltıdır. bisikletle ilgili durum yapmayı düşündüğün bir işten fayda gelmeyeceğini anlayıp vazgeçmeye belki bir yolculuktan da vazgeçeceğine yada zamanı geçmiş faydası olmayan bir iştir bu.
eyyup.22 Rüyakar (3.8k puan)  
Yorum için teşekkür ederim hocam,  geri dönmeniz de sevindirdi
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
+4 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Rüyanız hayırlı olsun kardeşim bu rüyaya göre  bir kısmetiniz gelecek ve kısmet tanıdık ve sözü geçen birisi tarafından size söylencek belki de bu kısmet uzaktan bir yerdedir
+1 oy
eyyup.22 Rüyakar (3.8k puan)  
Yorumunuzu gerçekten hayranlıkla okudum. Rüyamdaki her şeyin tespitini çok güzel ve sırayla, detaylı şekilde yazıp aktarmışsınız. Çok Teşekkür ediyorum vurguladığınız kısımları dikkate alacağım bundan sonra. Allah razı olsun sizlerden

İlgili rüyalar

+6 oy
1 yorum 141 okuma
İrem Başayar 13 Nisan 2020 Rüya kategorisinde İrem Başayar Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 195 okuma
+7 oy
1 yorum 115 okuma
Mistik Okyanus 15 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Mistik Okyanus Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 241 okuma
Rossess 31 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 121 okuma
Casablanca 27 Şubat 2022 Rüya kategorisinde Casablanca Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+3 oy
3 yorum 174 okuma
Aytoprak1 18 Mart 2020 Rüya kategorisinde Aytoprak1 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 268 okuma
Seçilmiş 13 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Seçilmiş Rüyakar (2.7k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 173 okuma
Sevda83 4 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Sevda83 Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 155 okuma
nurlana 12 Kasım 2019 Rüya kategorisinde nurlana Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 249 okuma
+24 oy
1 yorum 289 okuma
+6 oy
1 yorum 146 okuma
+4 oy
3 yorum 157 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

410 Aktif
2 Üye ve 408 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9493
Dün : 23857
Toplam : 48067836
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...