Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
2.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Ay görmek, sevdiğiniz kişiye olan sevginizin daha çok artacağını, başarılı olmaya, çocuk sahibi olmaya işaretir. iş hayatında gerçekleşecek olan birtakım değişiklikler, başarı elde etmenize neden olacak. Aşk hayatınızda da gelişmeler olacak.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

99 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada ay görmek, sultan veya büyük zatlara işarettir.

İbn-i Şîrîn (rh.a)demiştir ki: - Rüyada ay bedir halinde görülür se bir milletin büyüğü ve ulusu ile tabir olunur. Ayın gökte iki parçaya ayrıldığını görmek, yüce şahsiyetlerden birinin öleceğine delâlet eder.

Rüyada Aya asıldığını görmek, nimete ve büyük bir hayra nailiyet ile tabir olunur.

Cafer-i Sâdık hazretleri demiştir ki: Rüyada ay görmek şöyle tabir olunur: a) Mülk, b) Vezir (bakan), c) Mülkün nedimi, d) Milletin reisi, e) Güzel zevce ve hizmetçi, f) Evlât, g) Ana ve baba, h) Zevç, ı) Hayır sahibi ve ondan gelecek menfaat. Ibn-i Fuzale demiştir ki: - Ay bazan erkek evlâda işarettir. Bir kadının veya erkeğin kendi koynundan, yahut vücudundan bir ay çıktığını görmesi, erkek ve bahtiyar bir evlâtları olacağını delâlet eder.

Bu ayın yavaş yavaş yükselerek semaya çıktığının görülmesi, o evlâdın insanlığın en ulvî derecesine vâsıl olacağının işaretidir.

Rüyada ayın nurunun evinin içine girip hanesini pırıldattığını görmek, büyük bir zat tarafından verilecek mükâfata delâlet eder.

Rüyada ayı doğurduğunu görmek, arzu ve murada ermeye delâlet eder.

Ayı en yüksek, en yüce ve fezanın en derinliklerinde yüzer görmek, hayır, iyilik ve fazilet ile tabir olunur.

Rüyada ayın tutulduğunu görmek, memleket büyüklerinin müşkülâta uğrayıp çok sıkıntı çekeceklerine işarettir.
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Teşekkür ederim
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim ne demek.
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Örnek vermeniz çok iyi oldu. Bende örnek vermenizi isteyecektim, vazgeçtim.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada güneş ve ayı kendi üzerine doğmuş görmek, anne ve babanın rızasına delâlet eder. Rüyada ayın kendisi ile konuştuğunu görmek, yüksek ve ulvî derecelere işarettir.

Hıristiyan bir kadının ayı görmesi, hidayete ereceğine işarettir. Ay bedir halinde iken bir başka gezegenle çarpıştığını görmek, iki memleket insanının birbirleriyle harp edeceklerine işarettir.

Bakan olan birinin ayın tersine döndüğünü görmesi, vazifeden azledileceğine işarettir.

Güneş ve ayın kendisine secde ettiğini görmek, anne babanın . rızası ile tabir olunur. Güneş ve aya secde ettiğini görmek ise, büyük bir günaha delâlet eder.

Rüyada güneş, ay ve yıldızların güneş yörüngesinde toplandıklarını ve güneşin daha parlak olduğunu görmek, devlet büyükleri ve şerefli insanlar yanında sözünün makbul olacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gökteki Ay adaletli yöneticiye, büyük alime, hayırlı oğlan çocuğuna, Ayı kucaklamak kadın ve erkek için güzel simalı biriyle evlenmeye, Ayı puslu görmek yaşıtı olmayan biriyle evlenmeye, Ayın kendi evinde doğması kadın için erkek çocuğa, Ayın güneşten büüyük görünmesi başbakanın (vezirin) devlet başkanına (sultana) üstün gelmesine, Ayın bulutlar içinde kaybolması arzu edilen şeyin zamanının geçmesine, Ayın doğurması, arzu edilen şeyin kolay elde edilmesine, Alı eline almak veya böyle görmek evlenmeye, Ayın bir yeri veya evi aydınlatması devletten gelecek iyiliğe, Ayışığında yürümek anne şefkatine, Aya bakıp onun üzerinde kendi yüzünü görmek hasta için vefata, değilse erkek çocuğa, Ayın güneşe dönüşmesi baba tarafından mirasa ya da yardıma, Dolunay vezirin azledilmesine, yönetimde bulunan kişinin sonunu geldiğine, Ay ve güneşe secde etmek şerli bir işte yöneticinin yardımında olmaya, Ay ve güneşin kişinin kendisine secde etmesi ana babanın ondan hoşnutluğuna, Ayın karanlık görünmesi ve koyu bir bulutiçine girmesi yönetimden gelecek kötülüğe, Ayın parçalanması ya da ikiye bölünmesi hükümetin dağılmasına ya da üst düzey bir yöneticinin vefatına, Ayışığı gizlenen şeylerin duyulmasına; Hilal eşin hamile kalmasına, yöneticiye, kumandana, ansızın meydanagelecek hayra, asi kimse için tövbe etmeye, Ayın hilal biçiminde görünmesi hacca, Hilalin doğup, ardından hemen batması arzu ve isteklerin sonuçlanmamasına, Hilal bazen savaş ve şiddete, Dolunay güzel Ahlaklı insana, Ayı yükselirken görmek makam
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İş hayatında meydana gelecek bazı değişiklikler, kazançlı çıkmanıza neden olacak demektir. Aşk hayatınızda da gelişmeler olacak. Ayın yerde olması, Rüyayı görenin annesinin vefat edeceğine; ayın bulutla kaplı olması, gözde bir hastalığa veya sevgiliden ayrılmaya işarettir.

İş hayatında meydana gelecek bazı değişiklikler, kazançlı çıkmanıza neden olacak demektir. Aşk hayatınızda da gelişmeler olacak. Ayın yerde olması, rüyayı görenin annesinin vefat edeceğine; ayın bulutla kaplı olması, gözde bir hastalığa veya sevgiliden ayrılmaya işarettir.

İş hayatında gerçekleşecek olan birtakım değişiklikler, başarı elde etmenize neden olacak. Aşk hayatında da büyük başarılara imza atacaksınız.

Rüyada ay, insanın bütün istediklerine kavuşacağına, maddi ve manevi bakımdan rahatı, huzuru temsil eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ay, devlet baskani ve devlet büyükleriyle yorumlanir. Ayi kendi mali gibi elinde tuttugunu gören, büyük bir devlet memuru olur. Ayla savastigini görenin, hükümet adamlari ile arasi açilir. Kendisinin ay oldugunu veya ayin yerinde oturdugunu görmek, yüksek bir mevkie erisecegine isarettir. Ayi karanlik veya gök yüzünden baska bir yerde görmek, devlet adamlarinin bazi islerde zorluklara ugrayacaklarina delalet eder. Ibn i Sirin e göre: ayi tam yuvarlak (Bedir halinde) görmek, bir büyük adamin ölümü ile yorumlanir. Ayin iki parçaya bölündükten sonra, tekrar birlestigini görmek, büyük bir adamin hasta olup, tekrar iyilesecegine isarettir. Ay bedir halinde iken. baska bir yildizla çarpistigini görmek, iki memleket halkinin birbirleriyle savasacaklarina delalet eder. Bazen de iki devlet büyügünün birbirleriyle rekabet halinde olduklarina isarettir. Cabirül Magribi ye göre; Ayi yaninda veya elinde gören adam evlenir. Eger ay hilal halinde ise, evlenecegi insan kendinden daha asagi bir siniftandir. Eger tam daire halinde ise, asil ve kendisinden yüksek bir siniftandir. Ayi parlak bir sekilde evinin içinde görmek, büyük bir devlet adami tarafindan mutluluga ulastirilacagina delalet eder. Ayin baska bir evden dogdugunu veya çiktigini görmek, bir kimseden hayir ve menfaat görecegine delildir. Ayi tutulmus görmek, memleket ve memleket büyüklerinin bazi zorluklar çekecegine isarettir. Ayin hilal olarak dogdugunu veya yavas, yavas büyüdügünü görmek, o memlekette sonradan devlet baskani olacak bir çocugun dünyaya geldigine delalet eder. Gök yüzünde bir ayin dogdugunu ve onu baskalarina gösterdigini görmek, gören kimsenin ecelinin yaklastigina delalet eder. Cafer i Sadik a göre; rüyada ay görmek on iki sekilde yorumlanir
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Baskan, devlet adami, arkadas, sef, erkek, baba, anne, koca,es, sahip, hayir ve menfaat, hizmetçi. Rüyanin görülüs sekline göre bunlardan uygun olani alinarak, rüya yorumlanir. Ibni Fudale a göre: ay bazen erkek evlat ile yorumlanir. Bir kisinin kendi koynundan bir ay çiktigini görmesi, onun bir erkek çocugu olacagina isarettir. O ayin yavas, yavas büyüyerek göge yükseldigini görmek dogan çocugun büyüdügünde iyi bir evlat olacagina ve isinde basari kazanacagina delalet eder. Rüyada ayi günesle birlikte görmek, iki büyük kisiden hayir ve menfaat görecegine isarettir. Günesi ay ile kavga eder görmek ise, iki büyük kisinin birbirlerini çekemediklerine ve aralarinin açilacagina isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada ay görmek, adaletli bir devlet baskanina veya büyük bir alim yahut güzel bir oglan çocuguna ya da, yalanci bir adama isaret eder. Ayin isigini bulanik bir halde gören kimse, akrani olmayan bir kimseyle evlenir. Rüyada ayin kayboldugunu görmek rüya sahibinin hayir ve serden istedigi seyin neticeye varmasina isaret eder. Rüyada aya baktigini ve yüzünün seklini Ayda gördügünü gören kimse, ölür. Ayin karardigini gören kimse, eger devlet baskani ise onun idaresinde bulunan kimselerin, onun emir ve fermanina itaat etmelerine isaret eder. Rüyada ayin günes oldugunu görmek rüya sahibinin babasi veya esi tarafin dan izzet, seref, hayir ve mala nail olmasina isaret eder. Hasta olan veya deniz yolculugunda bulunan kimse için ay görmek, helak olmaya isaret eder. Zengin bir kimse, ayin bulutla örtüldügünü görse, servetini kaybeder. Bir kadin rüyada, bir yerde ayin oldugunu ve ellni aya uzattigi halde yetisemedigini görse, o kadinin erkek bir çocuk arzu ettigine, fakat bu arzusuna kavusamayacagina, ancak eger kadin hamile ise, kiz çocuk doguracagina isaret eder. Günes ve aya secde ettigini görmek, rüya sahibinin büyük bir günah islemesine isaret eder. Bir isinin gizli tutulmasini arzu eden bir kimse, rüyada ayi görse, o isi meydana çikar. Bir kimse ayin tutuldugunu veya siyah yahut kirmizi oldugunu görse, ayin nisbet edildigi kimsede degisiklik ve eksiklik meydana gelir. Bazen ay görmek, bir kisi ile dost ve arkadas olmaya isaret eder. Bazen de ay görmek kumara ve bahse girerek oynanan oyuna isaret eder. Ayin yarildigini ve iki parça oldugunu görmek bir alametin çikmasina isaret eder. Ayin ilk gecelerinde ayi onbes günlük görmek, rüya sahibinin halinin güzdlesmesine isaret eder. Ayi hilal seklinde görmek, iyi degildir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ay görmek hayırlara işaret eder. Kazancın çoğalması ile birlikte hane içindeki saadetin ve bolluğunda çoğalmasına, alım gücünün artmasına, kimseye muhtaç olmadan rahatça ve konfor içinde yaşamaya, eşler arasındaki dayanışmaya, anlaşmaya ve ağız tadı ile bir ömür mutlu geçinmeye delalet eder.

Rüyasında ay gören kişinin hanesi her zaman aydınlık ve ferah olur. Bu kişinin ailesindeki fertlerin birbirine karşı sesleri dahi yükselmez çünkü aile içinde bireylerin birbirine olan saygıları sonsuzdur. Olur da bir sorun çıkarsa, soğukkanlı bir şekilde, kimse birbirine saygısızlık etmeden, haddini aşmadan, aile içindeki huzurlu ortamı bozmadan, sorunun üstesinden gelinir. Rüyada ay gören kişinin gerek aile hayatına gerekse iş hayatına herkes tarafından gıpta edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada ay görmek, adaletli bir devlet başkarına veya büyük bir alim yahut güzel bir oğlan çocuğuna ya da, yalancı bir adama işaret eder. Ayın ışığını bulanık bir halde gören kimse, akranı olmayan bir kimseyle evlenir. Rüyada ayın kaybolduğunu görmek; rüya sahibinin hayır ve serden istediğişeyin neticeye varmasına işaret eder. Rüyada aya baktığını ve yüzünün şeklini ayda gördüğünü gören kimse, ölür.Ayın karardığını gören kimse, eğer devlet başkanı ise onun idaresinde bulunan kimselerin, onun emir ve fermamna itaat etmelerine işaret eder. Rüyada ayın güneş olduğunu görmek, rüya sahibinin babası veya eşi tarafından izzet, şeref, hayır ve mala nail olmasına işaret eder. Hasta olan veya deniz yolculuğunda bulunan kimse için ay görmek, helak olmaya işaret eder. Zengin bir kimse, ayın bulutla örtüldüğünü görse, servetini kaybeder. Bir kadın rüyada, bir yerde ayın olduğunu ve elini aya uzattığı halde yetişemediğini görse, o kadının erkek bir çocuk arzu ettiğine, fakat bu arzusunakavuşamayacağına. ancak eğer kadın hamile ise, kız çocuk doğuracağına işaret eder. Güneş ve aya secde ettiğini görmek, rüya sahibinin büyük bir günah işlemesine işaret eder. Bir işinin gizli tutulmasını arzu eden bir kimse, rüyada ayı görse, o işi meydana çıkar. Bir kimse ayın tutulduğunu veya siyah yahut kırmızı olduğunu görse, ayın nisbet edildiği kimsede değişiklik ve eksiklik meydana gelir. Bazen ay görmek, bir kişi ile dost ve arkadaş olmaya işaret eder. Bazen de ay görmek, kumara ve bahse girerek oynanan oyuna işaret eder. Ayın yarıldığını ve iki parça olduğunu görmek, bir alametin çıkmasına işaret eder. Ayın ilk gecelerinde ayı onbeş günlük görmek, rüya sahibinin halinin güzelleşmesine işaret eder. Ayı hilal şeklinde görmek, iyi değildir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada ay görülmesi; âdil bir devlet başkanına veya büyük âlime yahut güzel bir erkek çocuğuna ya da yalancı bir kimseye yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında ayı gökte normal bir şekilde görmesi; o kimsenin devlet başkanına yardımcı olacağına, erkek veya kadın her ikiside rüyalarında ayı kucaklarında veya yanlarında görmeleri onların her birisinin ayın parlaklığı nispetinde birileri ile evleneceklerine işaret eder. Bir kimsenin rüyasında ayın ışığını bulanık yani sisli görmesi; o kimsenin dengi olmayan birisi ile evleneceğine delalet eder. Bir kadının rüyasında ayın kendi evinin içinde olduğunu görmesi; sanki ay parçalanmış gibi bir kısmını da alıp bir beze sardığını görse; o kadının bir erkek çocuğu olacağına ve onun da ölümü ile üzüleceğine işaret eder. Bir kadının rüyasında ayın tersine döndüğünü görmesi; devlet başkanının yardımcısını azledeceğine, yani görevine son vereceğine, ayın güneşin önünde ve ondan daha iyi yörüngesinde yürüdüğünü görmesi; vezirin, sultana isyan ederek onun fevkinde bir kişi durumuna geleceğine delalet eder. Bir kimsenin rüyasında ayı kendi malı gibi elinde tuttuğunu görmesi; büyük bir devlet memuru olacağına kendisinin ay olduğunu veya ayın yerinde oturduğunu görmesi; yüksek bir mevkiye geleceğine, ayı karanlık veya gökyüzünden başka bir yerde görmesi; devlet ricalinin bazı konularda birtakım zorluklarla karşılaşacaklarına işaret eder. İbn-î Sîrîn'in yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında ayı tam yuvarlak halinde görmesi; büyük bir kimsenin vefat edeceğine, ayın iki parçaya ayrıldıktan sonra tekrar birleştiğini görmesi; ünlü bir kişinin hasta olup tekrar şifa bulacağına, ayın bedir halinde iken başka bir yıldızla çarpıştığını görmesi; iki ülke halkının birbirleriyle savaşacaklarına, bazen de iki devlet başkanının birbirleriyle rekabete gireceklerine yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında ayın yanında veya elinde olduğunu görmesi; o kimsenin evleneceğine yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında ayı parlak bir şekilde evinin içinde görmesi; büyük bir devlet adamı tarafından sevindireceğine, ayın başka bir evden doğduğunu veya çıktığını görmesi; başka birisinden hayır ve menfaat göreceğine yorumlanır. Rüyanızda ayı tutulmuş görmeniz; ülkenin veya ülke büyüklerinin bazı zorluklarla karşı karşıya kalacaklarına, ayın hilâl şeklinde doğduğunu ya da yavaş yavaş büyüdüğünü görmeniz; o ülkede daha sonra devlet başkanı olacak bir çocuğun dünyaya geldiğine, gökyüzünde bir ayın doğduğunu ve onu da başkalarına gösterdiğinizi görmeniz; sizin ölümünüzün yaklaştığına işaret eder. Câfer-i Sâdık'ın yorumuna göre: Rüyada ayın görülmesi oniki şekilde yorumlanır. Bunlar da: Başkan, devlet adamı, arkadaş, şef, erkek, babaanne, koca, eş, sahip, hayır ve menfaat, hizmetçi. Rüyanın görülüş şekline göre yani görülen rüya bu sayılan oniki şekilden hangisine uyarsa ona göre rüyaya yorum getirilir. İbn-i Fudâle'nin yorumuna göre: Rüyada ay görülmesi bazen erkek çocuk ile tabir edilir. Bir kimsenin rüyasında kendi koynundan bir ay çıktığını görmesi, o kimsenin bir erkek çocuğunun olacağına, rüyada görülen bu ayın yavaş yavaş büyüyerek gökyüzüne çıktığını görmesi; doğan çocuğun büyüyünce başarılı iyi bir devlet adamı olacağına yorumlanır. Rüyanızda ayı güneşle birlikte görmeniz; iki büyük şahsiyetten hayır ve menfaat göreceğinize, rüyanızda ayı güneşle tartışır bir vaziyette görmeniz; iki büyük insanın birbirlerini çekemediklerine ve aralarının açılacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada ay görmek, adaletli bir melike veya büyük bir alim yahut güzel bir oğlana ya da yalancı bir adama delalet eder. Eğer ayı gökte normal şekilde görse, melikin vezirine delalet eder. Gerek erkek ve gerek kadın rüyada ayı kucağında veya yanında görse, o kimse ayın parlaklığı nisbetinde, birisiyle evlenir. Ayın nur ve ışığını bulanık bir halde gören kimse, akranı olmayan bir kimseyle evlenir.
Bir kadın rüyada ayın kendi evinde olduğunu ve bazısını alıp bir bez parçasına koyduğunu görse, erkek bir çocuk doğurur ve o çocuğun ölümü ile mahzun olur. Ayın tersine döndüğünü görse, melikin veziri vazifesinden alınır. Ayın, güneşin önünde ve güneşten daha iyi olarak gittiğini görse, vezir melike isyan ederek melikin fevkine çıkar.
Rüyada ayın kaybolduğunu görse, rüya sahibinin hayır ve serden istediği şeyin zamanının geçtiğine ve neticeye vardığına delalet eder.
Ayın doğurduğunu görse, o kimsenin istediği ve arzu ettiği şeyin ona kolay olacağına delalet eder.
Bir kimse rüyada gökten ayın evini ışıklandırdığını görse, vezirin hane halkına faydası dokunur. Rüyada ayı ne yere düşmüş ve ne de yerden kesilmiş bir vaziyette kucağında veya elinde olduğunu gören kimse, evlenir. Eğer rüyayı kafir bir kadın görse, o kadın Müslüman olur.
Rüyada ayı kendi evinde gören kimsenin, kaybının gelmesine delalet eder. Eğer ayın yer üzerinde olduğunu görse, o kimsenin annesinin ölümüne delalet eder.
Ay aydınlığında yürüdüğünü gören kimsenin, anasının ona şefkat etmesi ve onu esirgemesine delalet eder. Ayla güneş ana ile babadır.
Rüyada aya baktığını ve yüzünün şeklini ayda gördüğünü gören kimse, ölür. Eğer onun hamile bir hanımı varsa, o kimsenin erkek bir çocuğu olur. Bir kimse rüyada dalgın iken aniden aya baktığını görse, o kimseye düşmanları bakarlar ve emrine boyun eğerler.
Aya asıldığını gören kimse, melik tarafından hayra nail olur. Ayın karardığını gören kimse, melik ise onun idaresinde bulunan kimselerin, onun emir ve fermanına itaat etmelerine delalet eder. Rüyada ayın güneş olduğunu görse, rüya sahibinin babası veya hanımı tarafından izzet, şeref, hayır ve mala nail olmasına delalet eder.
Ay, rüya sahibinin hanımına, ana ve babasına, kızma, kızkarde-şine, eşyasına, ticaretine ve amellerine delalet eder. Ay gemiye de delalet eder. Zira gemiciler ay ışığı ile giderler. Ay —daima hareket ettiğinden— yolculuğa da delalet eder. Ay, rüya sahibinin gözlerine delalet eder.
Hasta olan veya denizde giden kimse için ay görmek, helak olmaya delalet eder.
Bir kimse ayı bulut kapladığım görse, vezir'in yakalanıp sonra iyileşeceği bir hastalığa delalet eder. Ayın bulut içinde bulunduğunu gören kimse, sultana hizmet etmekten azledilir. Zengin bir kimse bulutun ayı örttüğünü görse, serveti gider.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayın söylediğini gören kimse, reislik ve başkanlığa yaklaşır. Hamile bir kadın rüyada ayın kucağında olduğunu görse, o kadın erkek bir çocuk doğurur. Ancak ay üzerine kapısını kapaması veya elbisesiyle ayı örtmesi ya da onu insanların gözünden saklaması şeklinde görülen rüya da, karındaki çocuğun kız olduğuna delalet eder.
Bir kadın, bir yerde ayın olduğunu ve elini aya uzattığı halde yetişemediğini görse, o kadın erkek bir çocuk arzu eder ve bu arzusuna kavuşamaz. Eğer kadın hamile ise, doğuracağı çocuk kız olur.
Ayı tam olarak doğduğunu görse, vezirin görevinden alınmasına delalet eder. Çünkü ay onbeş günlük olduğunda çok parlak olur ve ondan sonra parlaklığı gider.
Güneş ve aya secde ettiğini gören kimse, büyük bir günah İşler. Veya batıl bir işte melik veya vezire itaatta bulunur.
Bir kimse güneş ve ayın kendisine secde ettiklerini görse, o kimseden ana ve babası razı olur.
Bir kimse ayı karanlık bir şekilde görse, vezirden veya devlet hizmetinde bulunan bir kimseden meydana gelecek kötü ve çirkin bir harekete delalet eder. Ayın iki parça olduğunu görse, bu rüya bazen vezirin veya melikin ölümüne delalet eder. ayın rezil bir insan şekline girdiğini görse, vezir vazifesinden alınır.
Bir işinin gizli tutulmasını arzu eden bir kimse, rüyada ayı görse, o işi meydana çıkar.
Bir kimse ayın tutulduğunu veya siyah yahut kırmızı olduğunu görse, ayın nisbet edildiği kimsede değişiklik ve eksiklik meydana gelir. Ay sür'atli hareket ettiğinden yolculuğun süratli olmasına delalet eder. bazen ayı görmek, —güneşin hararete delalet ettiği gibi— soğuk ve rutubetten dolayı, hastalığa delalet eder. bazen ay görmek, bir kişi ile dost ve arkadaş olmaya delalet eder. bazen da, bakanlık, katiplik ve zalim müteveliye delalet eder. Çünkü ay karanlığa bakar «zulüm» maddesi ise karanlık anlamına gelen «zulmet» den alınmıştır. bazen ay kumara ve bahse girerek oynanan oyuna delalet eder.
. Ay: «Fakat ne gezer- And olsun aya.» (*) mealindeki ayetin işa-retince yemin yapmaya delalet eder. bazen da ayı görmek, göz ağrılarından şifa bulmaya delalet eder. ayın yarıldığını ve iki parça olduğu görülmesi: «Saat yaklaştı. Ay (ikiye) ayrıldı.» (*) mealindeki ayet işaretince, bir alametin çıkmasına delalet eder.
Ayın ilk gecelerinde ayı onbeş günlük görmek güzel halli olmaya delalet eder. Ayı hilal şeklinde görmek, hoş değildir. bazen ay, astronomiye veya rüya tabir etmeye vakıf bir alime delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayı en yüksek bir yerde görmek, iyiliğe delalet eder. Ayı inerken görmek, alçaklığa delalet eder. Ayı Hamel burcunda görse, melik ve başka büyük bir insanla karşılaşma arzusunda bulunan kimse hakkında, iyilik ve güzelliğe delalet eder.
bazen bu rüya yapı yaptırmak isteyenler hakkında, kötüdür.
Karada yolculuk etmek isteyen bir kimse, ayı boğa burcunda görse, bu rüya onun hakkında iyi değildir. Eğer ayı ikizler burcunda görse, bu rüya köle ve cariye almak arzusunda bulunan kimse hakkında, kötü; hayvan satın almak arzusunda bulunan kimse için de, güzeldir; yengeç burcunda görmek, evlenmek isteyen kimse için hayırdır; aslan burcunda görmek, şirket kurmak arzusunda bulunan kimse için iyi değildir; başak burcunda görmek, bedenle çalışmak isteyen için hayra; terazi burcunda görmek, bedenen çalışmak ve suyu eksiltmek isteyen kimseler için kötüdür.
Akrep burcunda görmek hamam ve elbise ile istirahat etme fikrinde bulunan kimse için güzel, yolculuk yapmak isteyen kimse hakkında ise, iyi değildir. Onu yay burcunda görmek, ağaç dikmek isteyen kimse için kötüdür.
Kova burcunda görmek hüküm ve idaresini icra ettirmek ve diğer hareketlerde bulunmak isteyen kimse hakkında, yine kötüdür. Bir kimse ayı balık burcunda görse, sancak ve alışverişe ehilse vilayette oturmasına izin verilmeye delalet eder.
Bir kimse, güneş, ay ve yıldızların güneşin yörüngesinde toplandıklarını ve güneşin daha parlak olduğunu görse, melik, vezir ve şerefli insanlar yanında sözü makbul olur. Eğer güneşin ışığı yoksa bu rüya, gören için musibettir. Bir kimse ayla güneşi kendi üzerine doğduğunu görse, o kimseden ana ve babası razıdırlar.
Eğer güneşle ayın ışıkları yoksa, ana ve babası o kimseye dargın ve ondan memnun değildirler.
Eğer güneş ve ayı solundan veya önünden ve arkasından görse, bu rüya, üzüntüye veya «güneşle ay bir araya getirildiği zaman o gün insan «kaçış nereye» diyecek.» (**) mealindeki ayet gereğince, rüyayı görenin aciz kalıp koşacağı belaya, hezimete ya da korkuya delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Bu rüya, vezir ve diğer büyüklerle yorumlanır. Ayı eliyle tutup kendine mal ettiğini gören layıksa, vezir yahut yüksek dereceli bir memur olur. Ay ile kavga eden, idarecilerle çatışır. Ay olduğunu veya onun yerinde durduğunu gören, büyük bir makama gelir. Ayı eliyle tutan, kederden kurtulur. Ayı semadan başka bir yerde doğar görmek; idarecilerin zorluklarla karşılaşacaklarına ve halkın üzüleceğine delalettir.
İbn-i Şirin demiştir ki: Dolunay, bir kavmin büyüğünü temsil eder. Ayın iki parçaya ayrılması, büyüklerden birinin vefatına işarettir. Şayet ikiye ayrılan ay tekrar birleşirse, o zat hastalanır fakat, afiyet bulur. İki dolunayın çarpışması, iki hükümdarın harbine delalet eder. Bunlar dolunay halinde değiller ise, savaş iki vezir arasında olur.
Cabir'ül Mağribi'ye göre ayı elinde veya yanında gören, evlenir. Ay hilal halinde ise, kadın cariye takımındandır. Dolunay şeklinde ise, evlenilecek kadın soyca kendinden üstündür. Bu rüyanın yorumu kadın için de aynıdır. Ayın parlayarak evinde doğduğunu gören, devlet büyüklerinin hayırları ile karşılaşır yahut güzel bir kadınla evlenip, bahtiyar olur. Ay'ın başka hanede doğduğunu gören, o evden bir kız alıp, hayra ve menfaate erer.
Ay tutulması, devlet idarecilerinin zorluk çekeceklerine delalettir.
Aybaşı olmadığı halde ayın hilal şeklinde doğduğunu ve yavaş yavaş dolunay haline geldiğini görmek; o memlekette ileride padişah yahut vezir olacak bir çocuğun doğduğuna işarettir. Ay'ın parlaklığı, o çocuğun uzun ömürlü olacağına delalet eder. Ay hilal şeklinde ise, çocuk kısa ömürlü olur.
Aya ibadet ettiğini gören, devlet başkanına yahut yardımcısına hizmet eder. Ondan nur alan, padişahtan veya vezirinden hayır görür. Fayda sağlar. Ayı tuttuğunu yahut onun kendisine geldiğini görenin, ileride büyük bir makama gelecek evladı olur. Ayın koynundan çıktığını gören memursa, azl edilir. Karısı hamile ise, çocuk düşürür veya kadın ölür. Bu rüya herkes için zarara işarettir. Aydan bir parça koparıp yemek; devlet idarecilerinden birinin vefatına delalet eder. Gökyüzünde birkaç hilal görmek büyüklerin toplanacağına işarettir.
Gökyüzündeki bir tek hilali başkalarına gösterdiği halde kimsenin farketmediğini görenin, eceli yakındır. Hilalin doğduğunu fakat, hemen gurub ettiğini görenin işi yarım kalır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer-i Sadık ay rüyasını şunlarla ifadelendiriyor: Mülk, vezir, güzel eş, güzel cariye, evlat, ana, baba, koca, hayırlı bir şahıs, başkan, büyük bir zat ve menfaat.
İbn-i Fuzale'ye göre ay, bazen erkek evlatla yorumlanır. Rüyasında koynunda veya vücudunun başka bir yerinden ay çıktığını görenin, bahtiyar olacak bir erkek evladı doğar.
Bu ayın yavaş yavaş yükselip semaya gitmesi, o çocuğun dünyadaki en yüksek mertebeye ulaşacağına işarettir. Fakat, ay göründükten sonra hemen kaybolursa, çocuk çok yaşamaz. Şayet bu ay bilinen parlaklığında ise, çocuk ulaşacağı makamda adil davranır. Ayın rengi kan gibi kırmızı ise, çocuk zalim olur. Siyah ise, müşkülattan kurtulamaz. Bulutlarla örtülü olursa, kederler içinde yaşar.
Güneş ve ayı birarada görmek; sultanın bir yardımcısıyla beraber davranacağına delalettir. Ayla güneşin savaşması ise, büyük ve küçük iki hükümdar arasındaki kavgaya işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İbn-i Şîrîn (rh.a)demiştir ki:
– Rüyada ay bedir halinde görülür se bir milletin büyüğü ve ulusu ile tabir olunur. Ayın gökte iki parçaya ayrıldığını görmek, yüce şahsiyetlerden birinin öleceğine delâlet eder.
Cafer-i Sâdık hazretleri demiştir ki:
ı) Hayır sahibi ve ondan gelecek menfaat.
Ibn-i Fuzale demiştir ki: ülkenin selametine, ulu lidere işarettir.

Rüyada ay görmek, lider ruhlu ve toplum adına önemli olan bir insanın varlığına delalet eder. Rüyada ay bedir halinde görülürse, bir milletin büyüğü ve ulusu ile tabir olunur. Ayın gökte çoğaldığını görmek ayrıldığını görmek, yüce şahsiyetlerden birinin öleceğine delalet eder. Rüyada aya asıldığını görmek, nimete ve büyük bir hayra nailiyet ile tabir olunur.
Rüyada ay görmek şöyle tabir olunur: 1) Mülk sahibi olmak, 2) Devlet adına önemli işler yapılacağına, 3) Güzel ve hoşgörülü eşe, 4) Hayırlı evlat sahibi olmaya, 5) Anne ve baba ile iyi ilişkiler kurmaya, 6) Hayır sahibi bir kişiden gelecek menfaat. Bir kadının veya erkeğin kendi koynundan, yahut vücudundan bir ay çıktığını görmesi, bu kişinin hayırlı bir erkek evlatları olacağına delalet eder.
Rüyada ayın nurunun kişinin evinin içine girip hanesini pırıldattığını görmek, büyük bir kişi tarafından verilecek mükafata delalet eder. Rüyada ayı doğurduğunu görmek, arzu ve murada ermeye delalet eder. Ayı en yüksek, en yüce ve fezanın en derinliklerinde yüzer şekilde görmek, hayır, iyilik ve fazilet ile tabir olunur. Rüyada ayın tutulduğunu görmek, memleket büyüklerinin müşkülata uğrayıp çok sıkıntı çekeceklerine işarettir. Rüyada güneş ve ayı kendi üzerine doğmuş görmek, kişinin anne ve babanın rızasına delalet eder.
Hristiyan bir kadının rüyasında ayı görmesi, hidayete ereceğine işarettir. Rüyada güneş, ay ve yıldızların güneş yörüngesinde toplandıklarını ve güneşin daha parlak olduğunu görmek, kişinin devlet büyükleri ve şerefli insanların yanında söz sahibi olacağına işarettir. Rüyada gökteki ay adaletli yöneticiye, büyük alime, hayırlı oğlan çocuğuna işaret eder. Rüyada ayı kucaklamak kadın ve erkek için güzel simalı biriyle evlenmeye delalet eder.
Rüyada ayı puslu görmek yaşıtı olmayan biriyle evlenmeye işaret eder. Rüyada ayın kendi evinde doğması kadın için erkek çocuğunun habercisidir. Rüyada ayın güneşten büyük görünmesi başbakanın devlet başkanına üstün geleceğinin habercisidir. Rüyada ayın bulutlar içinde kaybolması arzu edilen şeyin zamanının geçmesine işaret eder. Rüyada ayın doğurması, arzu edilen şeyin kolay elde edilmesine ve mutluluğun iki kat olacağına işaret eder. Ayı eline almak veya böyle görmek evlenmeye ve bu evliliğin sonunun çok güzel olacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayın bir yeri veya evi aydınlatması devletten gelecek iyiliğe işarettir. Rüyada ay ışığında yürümek anne şefkatine ve anne şefkatine duyulan özleme işaret eder. Rüyada aya bakıp onun üzerinde kendi yüzünü görmek hasta için vefata, değilse erkek çocuğun habercisidir. Rüyada ayın güneşe dönüşmesi baba tarafından mirasa ya da yardımın geleceğinin habercisidir. Rüyada dolunay devlet büyüğünün azledilmesine, yönetimde bulunan kişinin sonunun geldiğine delalet eder. Rüyada ay ve güneşe secde etmek şerli bir işte yöneticinin yardımında olmaya işaret eder.
Rüyada ay ve güneşin kişinin kendisine secde etmesi ana-babanın ondan hoşnutluğuna delalet eder. Ayın karanlık görünmesi ve koyu bir bulut içine girmesi yönetimden gelecek kötülüğün habercisidir. Rüyada ayın parçalanması ya da ikiye bölünmesi hükümetin dağılmasına ya da üst düzey bir yöneticinin vefatının habercisidir. Rüyada ayışığı gizlenen şeylerin duyulmasına; Hilal eşin hamile kalmasına, yöneticiye, kumandana, ansızın meydana gelecek hayra, asi kimse için tövbe etmeye işaret eder. Ayın hilal biçiminde görünmesi hacca, hilalin doğup ardından hemen batması arzu ve isteklerin sonuçlanacağının göstergesidir. Hilal bazen savaş ve şiddete, Dolunay güzel ahlaklı insana, Ayı yükselirken görmek makam ve mertebece yükseleceğinize delalet eder.
Rüyada ayın çok güzel olduğu bir gecede huzurlu bir şekilde ayı izlemek iş hayatında meydana gelecek bazı değişiklikler, kazançlı çıkmanıza neden olacak demektir. Rüyada ayı tek başınıza değil de biriyle birlikte izlediğinizi görmek aşk hayatınızda gelişmeler olacağının habercisidir. Rüyada ayın yerde olması, rüyayı görenin annesinin vefat edeceğine; ayın bulutla kaplı olması, gözde bir hastalığa veya sevgiliden ayrılmaya işarettir.
Rüyada kararmış ayı aydınlığa çektiğinizi görmek iş hayatında meydana gelecek ciddi değişiklikler sayesinde kazançlı çıkacağınıza, terfi edeceğinize makam veya ofis değiştireceğinize işaret eder. Rüyada aya kanca takıp onu yere çektiğinizi görmek, kişinin bütün istediklerine kavuşacağına, maddi ve manevi bakımdan rahatı, huzura kavuşacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada ayı olduğundan farklı görmek devlet başkanı ve devlet büyükleriyle yorumlanır. Rüyasında ayı kendi malı gibi elinde tuttuğunu gören, büyük bir devlet memuru olur.
Rüyada ayla savaştığını görenin, hükümet adamları ile arası açılır. Rüyada kendisinin ay olduğunu veya ayın yerinde oturduğunu görmek, yüksek bir mevkie erişeceğine işarettir. Rüyada ayı karanlık veya gök yüzünden başka bir yerde görmek, devlet adamlarının bazı işlerde zorluklara uğrayacaklarına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ibn-i Sirin'e göre; Ayı tam yuvarlak (Bedir halinde) görmek, bir büyük adamın ölümü ile yorumlanır. Ayın iki parçaya bölündükten sonra, tekrar birleştiğini görmek, büyük bir adamın hasta olup, tekrar iyileşeceğine işarettir. Ay bedir halinde iken başka bir yıldızla çarpıştığını görmek, iki memleket halkının birbirleriyle savaşacaklarına delalet eder. Bazen de iki devlet büyüğünün birbirleriyle rekabet halinde olduklarına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabirül Magribi'ye göre; Ayı yanında veya elinde gören adam evlenir. Eğer ay hilal halinde ise, evleneceği insan kendinden daha aşağı bir sınıftandır. Eğer tam daire halinde ise, asil ve kendisinden yüksek bir sınıftandır. Ayı parlak bir şekilde evinin içinde görmek, büyük bir devlet adamı tarafından mutluluğa ulaştırılacağına delalet eder. Ayın başka bir evden doğduğunu veya çıktığını görmek, bir kimseden hayır ve menfaat göreceğine delildir. Ayı tutulmuş görmek, memleket ve memleket büyüklerinin bazı zorluklar çekeceğine işarettir. Ayın hilal olarak doğduğunu veya yavaş yavaş büyüdüğünü görmek, o memlekette sonradan devlet başkanı olacak bir çocuğun dünyaya geldiğine delalet eder. Gök yüzünde bir ayın doğduğunu ve onu başkalarına gösterdiğini görmek, gören kimsenin ecelinin yaklaştığına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer-i Sadik'a göre; Rüyada ay görmek on iki şekilde yorumlanır : Başkan, devlet adamı, arkadaş, şef, erkek, baba, anne, koca, eş, sahip, hayır ve menfaat, hizmetçi. Rüyanın görülüş sekline göre bunlardan uygun olanı alınarak, rüya yorumlanır. Ibni Fudale'a göre; Ay bazen erkek evlat ile yorumlanır. Bir kişinin kendi koynundan bir ay çıktığını görmesi, onun bir erkek çocuğu olacağına işarettir. O ayın yavaş, yavaş büyüyerek göğe yükseldiğini görmek doğan çocuğun büyüdüğünde iyi bir evlat olacağına ve işinde başarı kazanacağına delalet eder. Rüyada ayı güneşle birlikte görmek, iki büyük kişiden hayır ve menfaat göreceğine işarettir. Güneşi ay ile kavga eder görmek ise, iki büyük kişinin birbirlerini çekemediklerine ve aralarının açılacağına işarettir.
Bir başka rivayete göre de: Rüyada ay görmek, adaletli bir devlet başkanına veya büyük bir alim yahut güzel bir oğlan çocuğuna ya da, yalancı bir adama işaret eder. Ayın ışığını bulanık bir halde gören kimse, akranı olmayan bir kimseyle evlenir. Rüyada ayın kaybolduğunu görmek rüya sahibinin hayır ve şerden istediği şeyin neticeye varmasına işaret eder. Rüyada aya baktığını ve yüzünün şeklini ayda gördüğünü gören kimse, ölür. Ayın karardığını gören kimse, eğer devlet başkanı ise onun idaresinde bulunan kimselerin, onun emir ve fermanına itaat etmelerine işaret eder. Rüyada ayın güneş olduğunu görmek rüya sahibinin babası veya eşi tarafından izzet, şeref, hayır ve mala nail olmasına işaret eder. Hasta olan veya deniz yolculuğunda bulunan kimse için ay görmek, helak olmaya işaret eder. Zengin bir kimse, rüyada ayın bulutla örtüldüğünü görse, servetini kaybeder.
Bir kadın rüyada, bir yerde ayın olduğunu ve elini aya uzattığı halde yetişemediğini görse, o kadının erkek bir çocuk arzu ettiğine, fakat bu arzusuna kavuşamayacağına, ancak eğer kadın hamile ise, kız çocuk doğuracağına işaret eder. Güneş ve aya secde ettiğini görmek, rüya sahibinin büyük bir günah islemesine işaret eder. Bir işinin gizli tutulmasını arzu eden bir kimse, rüyada ayı görse, o işi meydana çıkar. Bir kimse ayın tutulduğunu veya siyah yahut kırmızı olduğunu görse, ayın nispet edildiği kimsede değişiklik ve eksiklik meydana gelir. Bazen rüyada ay görmek, bir kişi ile dost ve arkadaş olmaya işaret eder. Bazen de ay görmek kumara ve bahse girerek oynanan oyuna işaret eder. Ayın yarıldığını ve iki parça olduğunu görmek bir alametin çıkmasına işaret eder. Ayın ilk gecelerinde ayı on beş günlük görmek, rüya sahibinin halinin güzelleşmesine işaret eder. Rüyada ayın size ışık sağladığınızı ve yolunuzu aydınlattığını gördüyseniz iş hayatında gerçekleşecek olan birtakım değişiklikler, başarı elde etmenize neden olacak.
Aşk hayatınızda da gelişmeler olacak demektir. Rüyada ayın gece yürüyüşünde sizinle birlikte gelerek yolunuzu aydınlattığını görmek, sevdiğiniz kişiye olan sevginizin daha çok artacağını, başarılı olmaya, çocuk sahibi olmaya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı hilal şeklinde görmek
Rüyada ayı hilal şeklinde görmek, hayra yorulur. Rüyada hilal görmek, yeni başlangıçları ve gelişmeleri ifade eder.
Cabir’ül-Mağribi’ye göre: Rüyada ayı hilal şeklinde görmek, alacağı eş, asalet ve azat edilmiş köle, yani cariye takımından olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yarımay görmek
Rüyada yarımay görmek, Zor bir seçim arifesinde olduğunuza işarettir. kararlarda dikkat etmeyi gerektirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı kırmızı görmek
Rüyada ayı kırmızı görmek, seyahate çıkacağınıza işaret eder. uzun bir yolculuğa işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı donuk görmek
Rüyada ayı donuk görmek, kadın hastaya işaret eder.
Rüyada ayı parlak görmek
Rüyada ayı parlak görmek, evlilik veya kız çocuğu habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ay ışığı görmek
Rüyada ay ışığı görmek, hakkınızda nahoş sözler söylenecek, sırlarınız açığa çıkacak ve dile düşütüğünüz için üzüleceksiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ay Doğduğunu Görmek
Rüyada ay doğduğunu görmek çok mutluluk verici ve müjdeli bir haberdir. Rüya sahibi hiç beklemediği bir anda küçük ama kendisine kocaman mutluluk verecek bir şey öğrenecek diye tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ay ve Güneşi Birlikte Görmek
Aile büyüklerinden ya da çok güvenilen dostlardan fayda sağlamaya, onlar sayesinde zor durumdan ve üzüntüden kurtulmaya, bu kişilere minnettar olmaya yorulur. Rüya sahibinin içine düştüğü zor durumdan dolayı kendisine yardım edecek olan yüce gönüllü ve iyi kalpli kimselerin varlığına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ay Ve Güneşin Parladığını Görmek
Rüyada ay ve güneşin parladığını görmek; iyi  bir insana, zahmet çekmeden kazanılan mala, becerilerini gelire dönüştüre bilen marifetli insana,  hünerleriyle kazanacağı paralarla rahata ve mutluluğa kavuşmaya, başkalarına muhtaç olmamak için gecesini gündüzüne katarak çalışmaya, eli açık bir insanla tanışmaya, rüyayı gören kişinin yapacağı güzel işlerin işaretçisidir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayın Etrafında Uyduların Döndüğünü Görmek
Rüyada Ayın Etrafında Uyduların Döndüğünü Görmek, ışığa koşan pervane misali yaşanacak bir iyiliğe şahitlik etmenize, devlet büyüklerinden birinin yükselişine ve adil yönetimine masar olacağınıza tabir olunur
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayın Parçalanarak Ateş Topları Halinde Dünyaya Düştüğünü Görmek
Rüyada Ayın Parçalanarak Ateş Topları Halinde Dünyaya Düştüğünü Görmek, ülkece yaşanacak bir sıkıntıya veya berekete, yöneticilerin alacakları yanlış kararlar sonucu halkın yaşayacağı sıkıntıya tabir edilir.
Rüyalarımız gerçek gibidir, rüyamızda gezer ruhumuz diyar diyar, bazen bir kuş kanadında, bazen bir yelkenlinin güvertesinde. Manalandırmak zordur. Rüyada dolunay görmek İslami yorumcular tarafından farklı farklı yorumlanmış. Rüyada gördüğünüz ne şekildeydi aşağıdan yayımlanan yorumlardan hangisine uyumaktadır bakınız. Ay geceyi aydınlatan  ışık olduğu için, gören kişilere hayır müjdecisi gibidir. Yorumcular ay, ay ışığı, dolunay, hilal ay, yakamoz be yarım ayı farklı şekillerde değerlendirmişlerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı ilk dördün halinde görmek ne anlama gelir?
Rüyada ayın ilk on beş günlük halini görmek hayra yorumlanır. Rüya sahibinin dileğinin gerçekleşmesine, zenginliğe, dünya malına, helal kazanca delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ay ve güneşin kendisine secde ettiğini gören rüya sahibinin anne ve babasının kendisinden razı olduğunun işaretidir.
Rüya sahibi hayırlı bir evlattır. Ay ve güneşin kendisine secde ettiğini görmek rüya sahibinin sevap işleriyle uğraşan, muhtaçlara yardım eli uzatan, hayır işleri yapan, dini vecibelerini yerine getiren, Allah rızası için iyilik yapan bir kimse olduğuna delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayın Üstüne Doğması
Rüyada ayın üstüne doğduğunu görmek, Kişi ayın tam üstüne doğduğunu görmesi anne ve babasının hayır dualarını alacağına, başarılı olcağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gayri Müslim Birinin Ay Görmesi
Gayri Müslim biri rüyasında ay görmüş ise, İslam dinine geçerek hidayete ereceğine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayın hareket ettiğini görmek
Rüyada ayın hareket ettiğini görmek, sevineceğiniz haberler alacağınıza, projelerinizde başarı sağlayacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı kucağında görmek
Rüyada ayı kucağında görmek, o kimse ayın parlaklığı oranında birisi ile evlenir. Rüyada ayın kucağında olduğunu görmek, rüya sahibi kadın ise o kadın erkek bir çocuk doğurur. Rüyada ayı kucağında görmek, rüya sahibi bekar ise (Erkek için) güzel bir kızla, (kadın için) yakışıklı bir erkekle evlenmeyede işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayı puslu görmek ne anlama gelir?
Rüyada ayı puslu görmek rüya sahibinin kendisinden yaşça farklı biriyle evlenmeye işaret eder. Rüyadaki puslu ay gizli işler yapıldığı anlamına da gelir. Rüya sahibinin kendisinin veyahut çevresinde bir kişinin kimsenin bilmesini istemediği gizli bir şeyler yaptığı şeklinde yorumlanır. Rüyadaki puslu ayın bir süre sonra aydınlık olması da hayra yorumlanır. Böyle bir rüya kişinin yaşayacağı sorunlardan bir süre sonra kurtulacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Ay Görmek
Rüyada Mor renkte ay görmek, kişinin yaşayacağı sevince, çevresi tarafından, görüntüsü, aklı ve davranışlarıyla ilgi çeken, yapacağı işlerle ve kişiligiyle kıskanılacak biri olacağına veya hayırlı bir evlada işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gündüz vakti ay görmek
Rüyada gündüz vakti ay görmek, ayaklarınızın yere sağlam basmadığına, gereksiz boş fikirlerin peşinden koşuyorsunuz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayın bulutların içinde kaybolduğunu görmek ne anlama gelir?
Rüyada görülen ay bulutlar içinde kayboluyorsa, rüya sahibinin dileğinin olmayacağına işarettir. Rüyada bulutlar ayı kaplıyorsa rüya sahibinin geçim sıkıntısı çekeceğine yorumlanır. Bulutların ayı kapladığını görmek mal kaybına uğramaya, kötü işlerle uğraşmaya, kötü alışkanlık sahibi olmaya delalettir. Rüyada bulutların ayı kaplamasından sonra çekilerek ayın tekrar parlak ışık saçtığını görmek hayırlı bir rüyadır. Bu rüya kötü huyları olan, kötü alışkanlıkları olan, haramla uğraşan kişilerin tövbe edeceğine yorumlanmaktadır. Bu rüya sahibi yaşayacağı dar günlerden sonra refaha kavuşacak, aile saadeti yaşayacak, eş dost ve akrabalarıyla sorun yaşamayacak şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayın karanlık olduğunu görmek rüya sahibinin ailesinden bazı kişilerle dargın olduğu anlamına gelir. Rüya sahibinin anne ve babasının kendisinden memnun olmaması da bu rüya için yapılan yorumlardandır.
Rüya sahibi hayırlı evlat olabilmek için elinden geleni yapmalı, anne ve babasının gönlünü kazanmalı ve onların hayır dualarını almalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayın en tepe noktada olduğunu görmek rüya sahibinin birisinden bir iyilik göreceğine veya rüya sahibinin muhtaç bir kimseye destek olacağına işarettir. Ayın en tepe noktada görülmesi rüya sahibinin dar günlerinin biteceğine, ailenin bir büyüğünden veya iyi bir dosttan yardım eli uzatılacağına işaret eder. Kötü günlerin sona ermesiyle mutlu huzurlu bir aile hayatı, eş dost akraba ile iyi ilişkilerin yaşanacağına da yorumlanır.
Rüya sahibi kendisine yapılan yardımı iyi değerlendirerek durumunu düzeltecek ve eskisinden çok daha iyi yerlere gelecektir. Ele geçen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirilerek, mutlu günler yaşanacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayın iki parça olduğunu görmek ne anlama gelir?
Rüyada ayın parçalanarak iki parçaya bölündüğünü görmek dünyada bir alametin çıkacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ay Işığı Görmek
Dile düşmeye ve bu nedenle de üzülmeye işaret eder. Rüya sahibi için özel olan ve kimse bilmesin diye çok çaba harcadığı bir şeyin herkesçe öğrenilmesine ve rüya sahibinin çok zor durumda kalıp, canının uzun süre sıkılmasına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayın tutulduğunu görmek rüya sahibinde değişiklik ve eksiklik olacağına işaret eder. Rüya sahibi malını kaybedebilir veya sağlığından olabilir veyahut kötü alışkanlıkları varken terk edip tövbe eder ya da iyi huylu biriyse kötü huylar edinebilir. Ay tutulması rüya sahibi için idare ettiği işlerde zorluk çekeceğine yorumlanır. Bazı durumlarda da idare ettiği ailesi veya çalışanlarına söz geçirememesi anlamına da gelebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyadaki hilal rüya sahibinin eşinin hamile kalacağına delalet eder. Rüya sahibi için hiç beklenmedik iyi bir olayın gerçekleşeceği de yorumlanmaktadır. Rüyada hilal görmek haram işlerle uğraşan rüya sahibinin tövbe edip, hak yoluna gireceğine işarettir. Ayın hilal şeklinde görülmesi rüya sahibinin hacca gideceğinin de göstergesidir. Hilal şeklindeki ay doğup hemen batıyorsa dileklerin olmayacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayın ve Yıldızların Güneş Etrafında Toplanması
Rüyada ayın ve yıldızların güneşin etrafına toplanması, şahsın önemli bir mevkide, etrafındakileri aydınlatması bir güneş gibi yükselecek bir kişi olmasına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evinde ay görmek
Rüyada evinde ay görmek, kimse bir lütuf ve ihsana uğrar veya uzaktan bir kimsesi gelir.
Rüyada evinde ay doğuğunu görmek
Rüyada evinde ay doğuğunu görmek, erkek çocuğa, aile içi huzura ve ferah çıkmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dolunay Görmek
En güzel ve en kısmetli işlere sahip olmaya ve her dilediği şeye kavuşmaya tabir edilir. Mutluluk ve sevinç anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada büyük dolunay görmek
Rüyada büyük dolunay görmek, yaşayacağınız bir takım sıkıntı ve sorunlardan kurtularak, düzgün ve başarı getirecek çalışmalar içine gireceğiniz işaretçisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Alevler İçinde Dolunay Görmek
Rüyada alevler içinde kalmış dolunay görmek, insanın hayatındaki sevincin, mutluluğun, elde ettiği güzelliklerin zarar görmesine ve kişinin bu durumdan rahatsız olmasına, üzülmesine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı yeryüzünde görmek
Rüyada ayı yeryüzünde görmek, annenizle ilgili bir haber alacaksınız.
Rüyada ay tutulduğunu gör¬mek
Rüyada ay tutulması gör¬mek, kötü ve bulaşıcı hastalığa, zarara uğramaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı elinde görmek
Cabir’ül-Mağribi’ye göre; Rüyada ayı elinde veya yanıbaşında görmek, rüya sahibi evlenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı yanında görmek
Rüyada ayı yanında görmek, rüya sahibi ayın parlaklığı oranında temiz kalpli, güzel, vefalı biri ile sıcak yuva kurar.
Rüyada ay aydınlığında yürümek
Rüyada ay aydınlığında yürüdüğünü görmek, kimse şefkat ve himaye görür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dalgınken aniden aya bakmak
Rüyada dalgınken aniden aya baktığını görmek, o kimseye düşmanları bakarlar ve emrine boyun eğerler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı kucakladığını görmek hem erkek hem kadın için güzel yüzlü bir kimseyle evlilik olacağına işaret eder. Rüyada ayı kucaklayarak taşımak rüya sahibi bayan ise erkek bir çocuk doğuracağı müjdesi vardır. Rüyada ayı kucağında taşımak rüya sahibinin bekârsa evleneceğine işaret etmektedir. Ayı kucaklamak rüya sahibi için hayırlıdır. Dileklerin gerçekleşmesi, duaların kabul olması anlamına gelir. Yaşanan sıkıntıların sona ermesi de bu rüyanın sonuçlarından biridir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayın kaybolduğunu görmek
Rüyada ayın kaybolduğunu görmek, iyi veya kötü olmasını beklediğiniz şey gerçekleşecek.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ay ile konuşmak
Rüyada ay ile konuşmak, iş hayatında yükselmeye işaret eder.
başarıyı simgeler. terfi almaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aya asılmak
Rüyada aya asılmak, kısmete ve rızka işaret eder. Büyük hayra işaret eder.
çok güzel gelişmelerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayın doğurduğunu görmek ne anlama gelir?
Rüyada ayın doğurması rüya sahibinin dileğinin gerçek olacağının habercisidir. Rüya sahibinin dileği kolaylıkla gerçekleşir. Ayın doğurması hayırlı haberlerin alınacağına yorumlanır. Rüya sahibi gam ve kederden kurtulacak, sevineceği haberler alacaktır. Olmasını istediği işi kolaylıkla olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayın elinin içinde olması rüya sahibinin hayırlı bir haber alacağının işaretçisidir. Rüyada ayı eliyle tutuğunu görmek rüya sahibinin ilerde büyük işler başaracak, büyük makamlara gelecek bir evladının olacağı şeklinde tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı avucunun içine almak münasip bir evlilik yapılmasına işarettir. Rüyada ayı eline alıp kendisine mal ettiğini görmek rüya sahibinin layık olduğu mevkie geleceğine işaret eder. Rüya sahibi devlet dairesinde memur olabilir, mevcut işinde terfi edebilir. Kişinin ayın elinin içinde olduğunu görmesi gam ve kederden kurtulacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ay ışığında yürümek anne şefkatine delalettir. Rüyada görülen ay ışığı anne ile babaya da delalet etmektedir. Böyle bir rüya sahibinin anne veya babasından yardım alacağının habercisidir. Ay ışığı anne ve babaya delalet ettiği için rüyada görülen ayın nuru ne kadar fazlaysa anne babanın evladından razı olması da o kadar fazladır. Rüyadaki ay ışığı, geçim sıkıntısının geçmesine, zenginliğe de delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayın üzerinde kendi suretini görmek rüya sahibi hasta ise şifasının zor olacağına, şayet hasta değil ise bir erkek çocuğu olacağına işaret eder. Rüyada ayın üzerinde kendi suretinin çok güzel olduğunu görmek rüya sahibi için hayırlara vesiledir. Gördüğü rüyadan hoşnut olmak rüya sahibinin gerçek hayatından da hoşnut olacağı anlamına gelir. Ayın üzerinde gördüğü suretten memnun olmamak gerçek hayatta da memnun olunmayacak bir olayın olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayın güneşe dönüştüğünü görmek rüya sahibinin babasından miras kalmasına veya babasından bir yardım alacağına delalet eder. Ayın güneşe dönüştüğünü görmek hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibi zor bir zamanında anne veya babasından yardım alacak ve sıkıntılı durumundan kolaylıkla kurtulacaktır. Bu rüyanın sebep olduğu durumlar aile içi huzuru da tesis edecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kanlı Ay Tutulması Görmek
Rüyada Kanlı Ay Tutulması Görmek, rüya sahibinin hayatının en şanslı döneminde olduğuna ve istediği bir şeyi gerçekleştirme fırsatına kavuşacağına yorumlanır. Kazanacağı hayırlı bir fırsatla hayatının akışını değiştireceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayın Küçülüp Yıldızlara Dönüştüğünü Görmek
Umutla beklenen bir haberin, zaman içinde önemini yitirmesine, belli makama olan inancın azalmasına, yönetime olan güvenin azalmasına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ay Işığının Üstüne Düşmesi
Rüyada Ay Işığının Üstüne Düşmesi, kişinin, beklediği devlet kararını duymaya, aydınlık bir habere, aydınlanması beklenen bir sorunun, hayırla aydınlığa çıkacağına, anne, babası ile ilgili alacağı habere işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hilal ve Dolunayın Üstüne Gelip Gittiğini Görmek
Rüyada ayın dolan ve hilal halinde üstüne gelip gittiğini gören kişinin, askıda kalan bir atama veya devletin belli kademesinden alacağı bir haberin, çözüm sürecinin uzamasına, bu sürecin gergin geçmesine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İki Karanlık Ay Görmek
Rüyada İki tane karanlık ay görmek, devletteki üzücü olaylara, acı haberlere, rüyayı gören kişinin, işlerinin ters gitmesine, lider konumunda olan kişinin başına gelecek üzücü olaylara ve o liderin çaresizliğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada  İki Tane Dolunay Görmek
Rüyada görülen iki dolunay, alınacak iki müjdeli haber, devlette olacak, iki mutlu karara, devlet başkanı veya devletin temsilcisi iki liderin adaletinin doğruluğuna yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ay ve Güneşi Beraber Görmek
Rüyada ay ve güneşi beraber görmek; güvendiğiniz dostlarınızdan, aile bireylerinden destek görmeye, aldığı yardımlarla içinde bulunduğu çıkmazdan ve sıkıntıdan kurtulmaya, rahata eren rüya sahibinin kötü günlerinde yardım eden kişilere minnet duymasının işaretçisidir. Rüyada ayla güneşi beraber gören kişinin içinde bulunduğu zorluklardan kurtulması için yardım edecek insanların varlığına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ay Görmek
Rüyada kırmızı ay görmek, sizi tanıyan birinden kötülük göreceğinize, ailenizin içinde yaşayacağınız sıkıntı sorun ve huzursuzluğa yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aya Tutunduğunu Görmek
Rüyada aya tutunduğunu görmek, gören kişinin çok büyük maddi imkanlara kavuşacağına ve ününün artarak çoğalacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakamoz Görmek
 Ayın suya vurmuş ışığını ( Yakamoz) görmek, karanlıkta kalmış, muallaklı bir işinizin kısa sürede aydınlığa çıkacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayın Tepeye Yükseldiğini İzlemek Görmek
Ayın tam tepeye yükseldiğini izlemek görmek, rüya sahibinin evladının, makam, mevki sahibi olmasına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayın Üstünde Yürümek
Rüyayı gören kişinin büyük bir makama geleceği, devlet kademesinde çok iyi bir yönetici olacağına, büyük bir mülke kavuşacağına veya büyük bir mülkün yöneticisi olcağına işaret
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı Ters Görmek
Rüyada ayın ters görülmesi gören kişi makam sahibiyse; makamında büyük yenilgiler yaşayacağına, iş güç sahibiyse işinde başarısızlıkların başlayacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayışığını Evinin İçine Girdiğini Görmek
Ay ışığı evin içini aydınlatıyorsa rüyayı gören kişinin mevkili biri tarafından ödüllendirileceği, taltifleneceği manasında yorumlanır,
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayın ikiye ayrıldığını görmek
Rüyada ayın ikiye ayrıldığını görmek, meşhur veya çevresinde itibar sahibi ve saygın birinin ölümüne işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ay ve güneşe secde etmek ne anlama gelir?
Rüyada ay ve güneşe secde etmek hayırlı değildir. Zira rüya sahibinin haram işlerle uğraştığına veya şerli bir iş yaptığına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayın kendi evinde doğması rüya sahibi bayan ise erkek bir çocuğu olacağının habercisidir. Rüyada ayın kendi evinin içinde olduğunu gören rüya sahibinin kayıp bir eşyası bulunur şeklinde yorumlanmaktadır. Ayın kendi evinde doğup o evi aydınlattığını görmek; söz konusu evde yaşanan problemlerin düzeleceğine, o ev için bolluk ve bereket olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayın parçalanıp tekrar birleştiğini görmek
Rüyada ayın parçalanıp tekrar birleştiğini görmek, ağır bir hastalığa yakalanacaksınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir yerde ay görüp elini aya uzattığı halde yetişemediğini görmek
Rüyada bir yerde ay görüp elini aya uzattığı halde yetişemediğini görmek, o kadın erkek bir çocuk arzu eder ve bu arzusuna kavuşamaz. Eğer kadın hamileyse doğuracağı çocuk kız olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı insanların gözünden saklamak
Rüyada ayı insanların gözünden sakladığını görmek, rüya sahibi hamile kadının karnındaki çocuğun kız olduğuna delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bulutların ayı örttüğünü görmek
Rüyada bulutların ayı örttüğünü görmek, rüya sahibi kimsenin servetine zarar gelebileceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı elbiseleriyle örtmek
Rüyada ayı elbiseleri ile örtmek,hamile bayan için  kız çocuğunun oacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ay üzerine kapı kapamak
Rüyada ay üzerine kapı kapadığını görmek, rüya sahibi hamile ise kız çocuğu doğurur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aya bakıp yüzünü ayda görmek
Rüyada aya bakıp yüzünü ayda görmek, rüya sahibi kimse ölür veya ölüm haberi alır. Eğer rüya sahibinin hamile bir hanımı varsa o kimsenin erkek bir çocuğu olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayı eliyle tutup kendine almak
Rüyada ayı eliyle tutup kendine aldığını görmek, memuriyete işaret eder. aynı zamanda memur içinde terfidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada koynundan bir ay çıktığını görmek
Rüyada koynundan bir ay çıktığını görmek, mutlu olacak bir erkek çocuğa işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ay doğduğunu görmek
Rüyada ay doğduğunu görmek, sevineceğiniz haberler alacaksınız. Küçük bir hayaliniz gerçekleşecek.
Rüyada ayı seyretmek
Rüyada ayı seyrettiğini görmek, hamile kadınlar için erkek çocuğu müjdeler…
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayın Doğuşunu İzlemek
Kişinin sevdiği birine kavuşması, muradına ermesi, başarı şeklinde yorumlanır.dileklerin olmasıdır.
0 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Dolunay altında yürümek ve yürürken up uzun ve kalın urganın yerde uzanması ne anlama geliyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüya sahibinin şansının ömrü boyunca yaver gideceği, kısmetinin hep arkasından geleceği, her gittiği yerde mutlaka rızkının orada kendisini bekleyeceği ile tabir edilir.

Rüyada dolunay görmek rüya sahibi için hayattaki en büyük mutlulukları yaşamaya ve en büyük zaferleri kazanmayı delalet eder.
urgan görmek, bazen kötü habere bazende  söz verme, izzet, mevki, din ve istikamete isaret eder.
0 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Bu konuyla alakasız bir şey sormak istiyorum. Rüyada gördüğümüz tanıdığımız kişilerin isimlerinin anlamlarına bakmamız gerektiği söyleniyor. Sizce doğru mu?
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
böyle bir söylem vardır genel olarak isim anlamına bakılabilir. islam alimleri  de çoğunlukla anlamının hayırlı olup olmadığına bakmışlardır. ama önemli olan daha çok size hitap etmesidir. isminizin doğru yada yanlış söylenmesidir. rüyada esas olan sizin isminizi görmenizdir. rüyada isimlerin anlamına benimde önem verdiğimi söyleyebilirim ama ne kadar doğrudur açıkçası emin değilim.
0 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Bu konu hep kafamı kurcalıyordu. Rüyada tanıdığım kişinin isminin benim üzerimde ne gibi etkisi olabilir diye düşünüyordum. Cevapladığınız için teşekkür ederim.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
örneğin günün birinde elif olarak bana bahsedilen birin ismini ince ve uzun birine yorumlamıştım. gerçekte elif isminde pek tanıdığım yoktur. bu uzun boylu kişi çevremden birine çıktı. ama ismi farklıydı.
0 oy
 
Merhaba. Ben rüyamda yeryüzünden pasparlak bir dolunayın yanına çıkıyordum. Çıktıkça hem gözlerim kamaşıyordu hem de tenim bronzlaşıyordu. Bunu yorumlar mısınız, hayırlı bir rüyadır inşallah

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

361 Aktif
0 Üye ve 361 misafir
Bugün : 14415
Dün : 23857
Toplam : 48072747
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...