Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
527 okuma
SSDGN Tabir kategorisinde Rüya Yorumcusu (15.5k puan)  
Uzun zamandir gordugum ruyalar hep parca parcaydi, dun ilk defa gercekci bir ruya gorebilmeyi basardim. Ruya oncesi niyet ettim ask hayatimin gelecegiyle ilgili birsey gorebilmek adina. Ruyamda suanda da arkadasim olan ancak birkac ay oncesinde aramizda bir yakinlasmanin oldugu birini gordum. Kendisi hic aklimda yok ve o yakinlasma sonrasinda yasanilan seyin bir devami olmadi. Ruyamda bu insan ile anfi tyatro gbi bir acik hava tiyatrosundayim. Merdiven seklinde olan oturma yerlerinden birinde bu cocuk oturuyordu. Ben de onun yanina oturuyorum, cocugun uzerinde mavi lacivert karisik kareli bir gomlek var. Birlikte opera gibi birsey izleyecekmisiz tepeden. Her neyse bunla dip dibe otururken yanimda bana kulaklik takmaya calisiyor vs biz boyle ellerimizle sakalasmaya basliyoruz ancak bir anda ellerimiz birbiriyle bulusuyor ve o eller ayrilmiyor. Hatirladigim ilginc detay elleri terliydi yani onun teri benim tenime karisti.
Fearless (-52,011 puan)  
Niyeti nasıl ettin açıklar mısın biraz

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+9 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Bilinçaltı rüyası olarak yorumlayabiliriz. Onu düşündüğün için rüyalarına giriyor. Fakat rüyanda ki bazı objeler dikkatimi çekti. Sen huzurlu bir aşkı tercih edeceksin. Karşına çok farklı, zeki ve konforuna düşkün bir adam çıkacak. Böyle bir adamla yıl sonuna kadar bir ilişkiye başlayacaksın. Bu adam aynı zamanda kendi emekleri ile bir yerlere gelmiş, çalışkan bir adam olacak. Sana manevi yönden güç verecek. Bu adamı iş vasıtası ile bile tanıyabilirsin. Diğeri de adım atabilir ama sen tutku yerine huzuru seçeceksin gibi görünüyor.

Hayırlara vesile olsun.
SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)  
Bakalim, hayirlisi.. cok sagol <3
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
evet en iyisi olsun :)
+1 oy
SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)  
Oncelikle cok tesekkurler, ikinci olarak sence bu cocukla ilgili bir durum olabilir mi? Cunku hala bagimiz var arkadasligimiz devam ediyor cok samimi olmamakla birlikte. Sence bu adam ile ilgili bir duruma yorabilir miyiz? Yoksa icinden gecen tamamen farkli biri mi?
+1 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
benim içimden geçen farklı biri. ama senin tercihin olur. bu çocukla olursa tutkulu olur. yeni kişi ama sana huzur verir.
+2 oy
SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)  
Yatmadan once ask hayatımın geleceğiyle alakalı kısmetimdeki insanı görmeyi niyet ettim. Eger bu insanı tanıyorsam rüyamda görmek tanımıyorsam da bir silüet halinde rüyama girmesini istedim. Kısacası uyandıgımda rüyamı net bir sekilde anlasılır olmasını istedim. Uyandıgımda cok saskındım cunku gercekten bu insan cok sık dusundugum biri degil. Birşey yasandı ve devamı olmadı kendisi de suanda arkadasım olarak hala hayatımda. Kafam karısık bütün gündür. Sizin yorumunuz nedir bu konuda cok merak ettim, sevgiler
+3 oy
Fearless (-52,011 puan)  
Bende de aynı şey oldu fakat ben niyet etmedim düşünüyodum sadece.eski Sevgilimden ayrıldıktan sonra acaba kim olcak hayatımda diye düşündüm gece sonra rüyamda bi aralar yazsam mı diye düşündüğüm biraz yazıp vazgeçtğim kızı gördüm işin tuhafı rüyadan sonra hoşlanma gibi bi durum oldu o kıza karşı aslında hiçbir şey hissetmiyodum ve sadece arkadaştık düne kadar
+1 oy
SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)  
Peki kızın size olan yaklasımı nedir? Asıl önemli olan o bence, yani karsılıklı mı yasanıyor bu duygular?  Ruya buna mı delalet idi acaba?
+1 oy
Fearless (-52,011 puan)  
Aslında kızdan karşılık alıyodum da eski sevgilimin yakın arkadaşlarındandı o yüzden vazgeçtim ama eski sevgilim olmasaydı kesinlikle onu kaçırmazdım

İlgili rüyalar

+15 oy
2 yorum 372 okuma
Ayaz 22 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Ayaz Rüyakar (3.2k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 486 okuma
SSDGN 11 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+10 oy
5 yorum 199 okuma
Brlklc 29 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Brlklc Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 179 okuma
SSDGN 29 Mayıs 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+10 oy
5 yorum 619 okuma
saga 6 Ocak 2020 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 213 okuma
oktay 3 Ocak 2020 Rüya kategorisinde oktay Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+17 oy
1 yorum 456 okuma
dimit 29 Ağustos 2016 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 396 okuma
+5 oy
2 yorum 342 okuma
SSDGN 2 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 483 okuma
SSDGN 9 Nisan 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 147 okuma
saga 7 Ocak 2020 Rüya kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

623 Aktif
1 Üye ve 622 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 11064
Dün : 21898
Toplam : 48091228
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...