Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
174 okuma
Rüya kategorisinde  
yeniden etikenlendirildi
Rüyamda yanımda genç bi adamla bi odaya gireceğiz odada önemli bişey varmış.Bu genç adamla çok zor bi yoldan geçmişiz odaya girmek için tam odaya giriyoruz. Bişey göremeden iki kadın geliyor ve biz onların gelmesiyle bi anda odanın dışında buluyoruz kendimizi. Bu kadınlar anne kızmış. Biz bunları görünce rahatsız oluyoruz kötü insanlar olduğunu düşünüyorum özellikle anne olanın. Sonra biz onları azarlıyoruz işte buraya girmek için çok uğraştık sizin yüzünüzden yine disardayız diye düşünüyoruz. Sonra anne olan bize de yolu gösterin diyo bizde tamam diyoruz. Sonra önce yanımdaki adam yüksekçe bi yere bağlı ipin üzerine basarak çatı katı gibi bir yere geliyor. Sonra anne olan bi sıçrayışta adamın yanına gidiyor. Sonra kız ipe basarak geçiyor sıra bana gelince düşecem diye korkuyorum. Yanımdaki genç adamda korkuyor eşim ya da sevgilim gibi biri öyle hissediyorum. Sonra pencereden adam içeri giriyor. Anne olan kadında pencereyi açmadan hayalet gibi içeriye geçiyor sıra bana gelince ben camı kırarak içeriye giriyorum. Bir yerim kesilecek diye korkuyorum ama bişey olmuyor. Her yer karanlık kötü bir yer gibi sonra bi anda ilk girdiğimiz odaya giriyoruz. Benle o genç adam kapıya yakın bir yerde içerdeyiz.sol tarafımızda yaşlı bir adam var sırtı bize dönük. Sağ tarafımızda bir hırka var asılı gibi ama hani mankenlere giydirilir ya öyle duruyor. Hırkanın önünde de bir adam var onun yüzünü görmüyorum. Anne ile kızı da hepimize sırtlarını dönmüş duruyorlar. Yanımdaki Adamla ben anne ile kızı odadakileri görmesin diye yüzlerine çuval geçirmeye çalışıyoruz onlar kötü diye ama ortada çuval felan Yok . Onlar kımıldayamıyorlar bile.Kendimi bi an annenin kızı gibi hissediyorum ama aynı zamanda arkada genç adamla duran kızın kendim olduğundan da eminim. Ama normal şartlarda odadaki kimsenin yüzünü durduğum yerden göremem ama ben herkesin yüzünü görebiliyorum.solumdaki yaşlı adam bana gülümsüyor. Sağımdaki adamın yüzünü göremiyorum. Uyandıktan sonra ya da hala rüyadayken bilmiyorum ama gördüğüm kişilerin kim olduğunu bi anda hatırlıyorum. Gördüğüm hırka hırkai şerif. Bana gülümseyen adam ashabı bedirden yada ashabı kiramdan bir zat hatta isminide biliyormuşum gibi geliyor ama hatırlayamıyorum. Yüzünü göremediğim kişide peygamber efendimiz (s.a.v) miş. Ama rüyadayken onların gerçekte kim olduklarını biliyor muydum. Yoksa uyandıktan sonra mı bu peygamberimiz bu da hırkası felan diye mi düşündüm emin değilim

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+4 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
Sondan başlayayım. Muhtemelen uyandıktan sonra zihnin otomatik olarak bildiğin şeylere tamamladı. Ama şu var ki zaten rüyalarımız da buna benzer şeyler olur.

Dönelim başa; Sana yardım etmeye çalışan seninle ilgilenen biri var. Ama gerçek hayatta bu sevgilin değil. Hatta sen belki o kişinin gerçekten farkında bile değilsin. Ama  bilinçaltın bunu görüyor ve o kişiyi sana gösteriyor, daha doğrusu göstermeye çalışıyor. Sen o kişinin çok farkında değilsin çünkü o kişiyi görmeni engelleyen bir yaşlı bir de genç kız var.

Mesela genç kızı onun sevgilisi sanıyor olabilirsin. Ama o kişi seni düşünüyor, bunu çok ince bir şekilde gösteriyor sana aslında. Diğer kadınla , kız da zararlı değiller. Sadece görmeni bulanıklaştıran, engelleyen insanlar.

Üye olmadan yazarsan bir daha yorumlamam ona göre :)
Zeyzey Rüyakar (3.1k puan)  
Rüyamı yorumlar musınız lütfen

İlgili rüyalar

+3 oy
2 yorum 99 okuma
15 Temmuz 2016 Rüya kategorisinde Dilara   yazdı
+5 oy
1 yorum 117 okuma
dimit 11 Temmuz 2016 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 82 okuma
dimit 4 Temmuz 2016 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 170 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+10 oy
5 yorum 276 okuma
Zeyzey 30 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Zeyzey Rüyakar (3.1k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 119 okuma
Ezgiece 26 Aralık 2021 Rüya kategorisinde Ezgiece Karabasan (89 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 112 okuma
Esma 16 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Esma Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 224 okuma
gastarad_19 17 Ocak 2020 Rüya kategorisinde gastarad_19 Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 275 okuma
_herseyyimm67 14 Ocak 2020 Rüya kategorisinde _herseyyimm67 Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 263 okuma
_herseyyimm67 14 Ocak 2020 Rüya kategorisinde _herseyyimm67 Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 299 okuma
_şımarıkk90 13 Ocak 2020 Rüya kategorisinde _şımarıkk90 Rüyazede (1.2k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

443 Aktif
0 Üye ve 443 misafir
Bugün : 12100
Dün : 23857
Toplam : 48070434
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...