Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
1.5k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Kız Çocuğu

Rüyada kız çocuğu görmek bolluga, serefe, zorluktan sonra kolayliga, büyüyen ve artan seylere isarettir. Rüyada henüz meme emen kiz çocuku görmek, övülmeye sayan ve kendisinden iyilik ümit edilen hayirii bir seye isarettir. Bir kimse rüyada bir yere birakilmis kiz çocugunu kaldirsa veya yüklenip götürse ya da kendisinin bir kiz çocugu dogsa ve rüyayi gören de hapis veya mahsur bulunsa yahut düsmanliktan dolayi hukukuna tecavüz edilmis ya da borçlu veya fakir ise, bütün bunlardan kurtulur. Yahut küçük bir çocukla müjdelenerek üzüntüsü gider. Bunlardan hiç biri onda yoksa üzüntü ve kedere isarettir. Hasta olan bir kadin yahut bir adam, kiz çocugu dogurdugunu görse, onlarin hastaliktan kurtulacaklanna isarettir. küçük kiz çocugu, onu gören kimse için, dünyaliga isarettir. Bakire kiz çocugu, meslege ve ona sahip olan kimse için de, dünyanin kendisine yöneimesine isarettir. Bir kadin rüyada küçük bir çocuk oldugunu görse, meslek ögrenmesine dünyanin kendisine meyil etmesine ve vefatina kadar çocuk dogurmayacagina isarettir. Hamile bir kadin rüyada küçük bir kiz çocugu oldugunu görse, karnindaki çocugun kendisine benzeyen bir kiz çocugu olduguna isarettir. Hanimi hamile olan bir kimse rüyada bir erkek çocugu oldugunu görse, o kadin bir kiz çocuk, bir kiz çocugu oldugunu görse, erkek bir çocuk dogurur. Bir kimsenin rüyada bir kiz çocugunu arkasina alip götürmesi oglan çocugunu götürmesinden hayirlidir. Rüyada çocuk oldugunu ve besikte bagli bulundugunu gören kimse, hapsedilir veya hastalanir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

117 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Kız Bebek Sevmek

Bu rüya bekarlar için evlilik, evliler içinse bebek müjdesidir. Bu rüyayı gören kişi hayallerine ve isteklerine, hemen olmasa bile zaman içerisinde kavuşur. Kız bebek sevmek bazen de alacağınız güzel haberlerdir. Bazı alimlere göre ise bu rüya herkese iyi niyet besleyen ve kalbinde kötülük bulunmayan bir kadındır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
Eğer bir kadın rüyasında küçük bir kızı olduğunu görürse bu onun meslek hayatında atacağı başarılı bir adım sonrasında işlerinin açılacağına delalet eder. Bakire kız çocuğu ise yine iş hayatına ve iş hayatındaki yükselişe işaret eder. Kişi işinde öylesine başarılı olacaktır ki yükselen başarısı parmakla gösterilecek ve imrenilecektir. Bebek bekleyen bir anne adayının rüyasında eğer kız çocuğu olursa bu gerçekten de kız çocuğu dünyaya getireceğinin müjdecisidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
Rüyada kız çocuğu görmek bol kazanca, helal ve hayırlı rızka, ferahlığa, huzura, afiyete ve güzelliklere işaret eder. Eğer kişi rüyasında hala annesinin sütü ile beslenen bir kız çocuğu görürse hayırlı işler yapacağı anlamına gelir. Eğer sağlık sorunu olan kadın ya da erkek fark etmeksizin rüyasında kız çocuğu doğurduğunu görürse bu kişinin sağlık sorunlarından kurtularak sağlığına yeniden kavuşacağına işaret eder.Kız çocuğu eğer küçükse bu rüya sahibinin zengin ve varlıklı biri olacağı anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Bebek Görmek

Rüyada kız çocuğu görmek her zaman güzeldir. Rüyada henüz doğmuş bir kız çocuğu görmek en hayırlı, en güzel rüyalardan biridir. Bu, rüya sahibinin hayatta en çok istediği ve en çok beklediği şeyin gerçekleşeceğine işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Bebek Doğurmak

Rüyada kız bebek görmek, bir erkek çocuğuna sahip olmaya işaret eder. Bunun tam tersi olarak da erkek çocuk görmek kız çocuk sahibi olmaya delalet eder. Rüyada kız çocuğu doğurmak hayırlara yorulurken, erkek çocuğu doğurmak, zorluk ve güçlüklere yorulur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Güzel Kız Görmek

Rüyada güzel bir kız çocuğu görmek iyi şeylere işaret eder. Rüya sahibinin hayatının huzurla dolu ve sağlıklı olacağına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda huzurlu ve uzun sürecek olan bir evlilik hayatına delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Bebeğin Ağlaması

Rüyanızda herhangi bir kız çocuğunun veya bebeğin ağladığını görmeniz, sıkıntı ile ulaşacağınız hayırları ve mutlulukları ifade etmektedir. Bu rüya hayatınızda zorluk çekmeden bazı başarıları ve sevinçleri elde edemeyeceğinizin ve her zorluktan sonra mutlaka bir kolaylıkla karşılaşacağınızın işaretidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğu Kucaklamak

Rüyasında bir kız çocuğunu kucaklayan kimse gerçek hayatta birçok sevince, mutluluğa ve müjdeli haberlere ulaşır. Bu rüya özellikle beklentisi olan ve bir haberi almak isteyen kimseler için en yakın zamanda tüm isteklerine kavuşacaklarına ve böylece hayatlarında çektikleri sıkıntıların son bulacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğu İle Konuşmak

Rüyasında kız çocuğu ile konuşan kimse yakın çevresinden genç bir kişiden güzel bir haber alır. Bu rüya özellikle herhangi bir sıkıntısı olan kişi için müjdeli bir rüyadır. Borçlular için paraya, maddi sıkıntıda olanlar için ferahlamaya, özel hayatında birtakım zorluklar yaşayanlar için bu zorluklardan kurtulup rahatlamaya işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğuna Sarılmak

Rüyasında küçük bir kız çocuğuna şefkat gösterip sarılan kimse, dünyada ihtiyacı olan bir kimseye manevi veya maddi bir yarımda bulunur. Bu rüya sizin içinizde oldukça fazla miktarda merhamet olduğuna ve bu yönünüzle de herkes tarafından sevildiğinize işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İki Kız Çocuğu Görmek

Rüyasında iki tane kız çocuğu gören kişi, iki tane çok güzel haber alır. Bu rüya özellikle iş hayatında çeşitli yatırımlarda bulunan kimseler için her bir yatırımından kazanç elde etmesine ve maddi manevi her anlamda sevineceği, rahata ereceği bir döneme işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğu Evlat Edinmek

Rüyada kız çocuğu evlat edinen, kendisine çok hayırlar getirecek iyi bir insanla arkadaş olur. Bazı alimlere göre ise bu rüya, kişinin daima hayır peşinde koşmasına, iyilikler yapmasına, yanlış yollara sapmadan daima güzel yollardan geçimini sağlamasına işarete eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Çocuğun Elinden Tutmak

Böyle bir rüya kişinin yakın zamanda yardım edeceği, muhtaç ve yoksul bir kimsenin habercisidir. Bazen de çevrenizde sizin yardımınıza ihtiyaç duyan ve mutlaka yardım elini uzatmanız gereken kimselerin olduğunun ve Allah’ın size verdiği nimetlerden hayır yolunda harcamanız gerektiğinin göstergesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğu görmek mala, bolluk içinde yaşamaya, şerefe, zorluktan sonra kolaylığa, büyüyen ve artan bereketli gelişmelere işarettir.

Eğer kız çocuğuna Rüyayı gören ona dokunursa, rüya sahibinden başkasının giymediği ve dokunmadığı bir hırkaya delalettir.

Rüyada henüz annesinin kucağına meme emen kız çocuğu görmek, övülmeye şayan ve kendisinden iyilik ümit edilen hayırlı bir şeylere işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyada bir yere bırakılmış kız çocuğunu kaldırsa veya kucağına alıp götürse ya da kendisinin bir kız çocuğu doğsa ve rüyayı gören de hapis veya mahsur bulunsa yahut düşmanlıktan dolayı hukukuna tecavüz edilmiş ya da borçlu veya fakir ise, bütün bunlardan kurtulur.

Yahut küçük bir çocukla müjdelenerek üzüntüsü gider. Bunlardan hiç biri onda yoksa, üzüntü ve kedere delalet eder.

Rüyada kız çocuğu görmek bolluğa, şerefe, kolaylığa, zahmet çekmeden ele geçen mala işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hasta olan bir kadın yahut bir adam, kız çocuğu doğurduğunu görse, onların hastalıktan kurtulacaklarına delalettir.

Küçük kız çocuğu, onu gören kimse için, dünyalığa alamet eder. Kız çocuğu, sanata ve ona sahip olan kimse için de, dünyanın kendisine yönelmesine delalettir.

Bir kadın rüyada küçük bir çocuk olduğunu görse, sanat öğrenmesine dünyanın kendisine meyil etmesine ve ebediyyen çocuk doğurmayacağına delâlet eder. Çünkü, çocuk hamile kalmaz.

Rüyada küçük kız çocuğu görmek, dünyalığa işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile bir kadın rüyada küçük bir kız çocuğu olduğunu görse, karnındaki çocuğun kendisine benzeyen bir kız çocuğu olduğuna delalet eder.

Kişinin rüyasında görmüş olduğu kız çocuğu hayra isabet eder.

Hanımı hamile olan bir kimse rüyada bir erkek çocuğu olduğunu görse, o kadın bir kız çocuğu, bir kız çocuğu olduğunu görse, erkek bir çocuk doğurur.

Tabiatlar değişik olduğundan bazen de görüldüğü gibi çıkar. Rüyada kız çocuğu görmek, kazancı bol alışverişe, mülk edinmeye, verimli araziye işaret eder. Bazen bir işte zorluk ve engellerle karşılaşmaya da işaret eder.

Yani erkek bir çocuğu olduğunu görse, hanımı erkek bir çocuk, kız çocuğu doğurduğunu görse, hanımı bir kız çocuğu doğurur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada bir kız çocuğunu arkasına alıp götürmesi oğlan çocuğunu götürmesinden hayırlıdır.

Rüyada görülen kız çocuğu, zorluktan sonra rahata kavuşmayı tanımlar, ayrıca bolluğu, berekete, büyüyen, genişleyen şeyleri ifade eder. Bazen da sıkıntılı anlarda açılan bir kapıya, verimli bir toprak ve tarlaya işaret sayılır. Kimi zaman da sevince, ve müjdeli bir habere yorumlanır. (Ayrıca bakınız rüyada kız, rüyada bebek ve rüyada çocuk görmek)
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin rüyada kız çocuğu görmesi, çok iyidir. Bu rüyası onun (rüyayı görenin) bolluğa, berekete, şeref ve iti­bara kavuşacağına, zahmet ve meşakkatten sonra ferahlı­ğa ve rahatlığa, çektiği zorluktan sonra kolaylığa ereceği­ne işarettir. Rüyada küçük kız çocuğu görmek, rüya sahibinin, dünya nimetlerine (dünyalığa) ermesine (yani zengin, mal mülk, dünya saltanatına dünyanın her türlü rahatlığına elde etmek) ve dünyanın kendisine (rüyayı görene) yönelmesine işaret eder şeklinde yorumlanır demişlerdir. Bir kimsenin rüyada küçük kız çocuğunu arkasına alıp gö­türdüğünü görmesi, erkek çocuğu alıp götürmesinden yo­rumca daha hayırlı sayılmıştır. Yani rüyada kız çocuğu görmek, erkek çocuğu görmekten daha iyidir, daha çok hayra ve berekete, şeref ve itibara (saygınlığa) işaret eder şeklinde yorumlamıştır rüya tabiri ve yorumcuları. Rüyada küçük kız çocuğu görmek, kolay ve rahatlıkla ka­zanılacak rızık ve mala işaret eder. Ve aynı zamanda mut­lu olmanın, şan ve şerefe, iyi anılmanın, övgülere nail ol­manın da habercisi, müjdecisidir yorumunu yapmışlardır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında küçük bir kız çocuğunu kucağında taşıdığını (kucağında küçük bir kız çocuğu olduğunu) gören kimse, faz­lasıyla mutluluğa ve saadete nail olacağına, çevresinde, itibarının, şerefinin artacağına işaret olarak yorumlanır. Hamile bir kadının, rüyada minikçe bir kız doğurduğunu görmesi, karnındaki çocuğun kendisine benzeyen (annesi­nin aynı şekli) bir kız evladı olduğuna işaret eder. Bir kadının rüyada kendisini bir küçük kız çocuğu imiş görmesi, o kadının bir meslek öğreneceğine, dünya işleri­nin çok yolunda olup sanki dünya o kadının ayağına olan­ca nimetleriyle geleceğine ve kadına yöneldiğine ve rüyayı gören kadının, bu rüya dan sonra artık ölünceye kadar çocuk doğurmayacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bir çocuğu olduğunu ve bu çocuğun beşikte bağlı bulunduğunu gören kimsenin, bu rüyası iyi değildir. Bu rüya, onun (rüyayı görenin) hastalanacağına ve hapsedileceğine (tutuklanacağına) işaret eder. Rüyada henüz meme emen kız çocuğu görmek ise, övülmeye değer ve kendisinden iyilik ümit edilen hayırlı bir şeye yorumlanır. Hasta olan bir kadın yahut bir adam, kız çocuğu doğurduğunu görürse, onların hastalıktan şifâ bulmalarına işârettir. Küçük kız çocuğu, onu gören kişi için, dünya malına yorulur. Bâkire kız çocuğu, mesleğe ve ona sahip olan kimse için de, dünyanın kendisine yönelmesine işârettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğu görmek bereketli konulara, bol kazanca, kolaylığa yorumlanmaktadır. Rüyada kız çocuğu gören kişi, umut ettiği hedeflere kısa sürede ulaşabilir, rüyada kız çocuğu görmek çoğunlukla iyi konularla yorumlanmıştır. Rüyada bir kız çocuğunu taşıdığını gören kişi, kendini mahkum hissettiği bazı sorumluluklardan kurtulmuş olarak hissedeceğine tabir edilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KIZ ÇOCUĞU GÖRMENİN DİĞER YORUMLARI

Rüyada kız çocuğu görmek, hastalığı olan kişinin hastalığından kurtulacağına, sağlığına kavuşacağına işaret eder. Hamile bir kadının rüyasında kız çocuğu görmesi, kız çocuk doğuracağına yorumlanmıştır. Rüyada kendinin bir kız çocuğu oldugunu ve beşikte bağlı bulundugunu gören kimse, hapsedilir veya hastalanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KIZ ÇOCUĞU GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada kız çocuğu görmek, müjdeli haberleri temsil eder. Gerçek hayatta evin neşesi olarak yorumlanan rüyada kız çocuğu görmek, rüya sahibinin uzun zamandır hayal ettiği şeylerin gerçek olacağına delalet eder. Rüyasında kız çocuğu gören kişi eğer hasta ise, sağlık bulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğu görmek, rüya sahibinin hiç beklemediği bir yerden müjdeli bir haber alacağı anlamını taşır. Rüyayı gören kişi eğer bekar ise, yakın vakitte hayırlı bir kısmet ile evlenir. Rüyada görülen kız çocuğu süt emiyorsa, bulunduğu eve bolluk ve bereket yağar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
AĞLAYAN KIZ ÇOCUĞU GÖRMEK

Rüyada ağlayan kız çocuğu görmek, rüya sahibinin sıkıntılı zamanları geride bırakarak artık yüzünün güleceği anlamını taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KIZ ÇOCUĞU DOĞURDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada kız çocuğu doğurduğunu görmek, gerçek hayatta tam tersi bir gelişmeye, rüya sahibinin bir erkek çocuğu olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KIZ ÇOCUĞU EVLAT EDİNDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada kız çocuğu evlat edindiğini görmek, rüya sahibinin kendine çok büyük hayırları dokunacak biri ile tanışı onunla arkadaş olacağı şeklinde yorumlanır. Farklı rüya tabirlerinde ise, rüyada kız çocuğu gören kişi, devamlı olarak hayırlı işlerin peşinde koşar, kazancına haram bulaştırmaz ve helal yollardan geçimini sağlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KIZ ÇOCUĞUNA SARILDIĞINI GÖRMEK

Rüyada kız çocuğuna sarıldığını görmek, rüyayı gören kişinin çok zamandır istediği, bir şeyin gerçekleşeceğine ve bundan duyacağı mutluluğa, bununla birlikte alacağı hayırlı habere işaret eder. Rüyasında bir kız çocuğuna şefkatle sarıldığını gören kişi, muhtaç birine maddi ve manevi yardımda bulunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada kız çocuğu görmek

Bolluğa, şerefe, zorluktan sonra kolaylığa, büyüyen ve artan şeylere işarettir. Rüyada henüz meme emen kiz çocuğu görmek, övülmeye sayan ve kendisinden iyilik ümit edilen hayırı bir şeye işarettir.

Bir kimse rüyada bir yere bırakılmış kiz çocuğunu kaldırsa veya yüklenip götürse ya da kendisinin bir kiz çocuğu doğsa ve rüyayı gören de hapis veya mahsur bulunsa yahut düşmanlıktan dolayi hukukuna tecavüz edilmiş ya da borçlu veya fakir ise, bütün bunlardan kurtulur. Yahut küçük bir çocukla müjdelenerek üzüntüsü gider. Bunlardan hiç biri onda yoksa üzüntü ve kedere işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hasta olan bir kadın yahut bir adam, kiz çocugu dogurdugunu görse, onlarin hastalıktan kurtulacaklanna isarettir. küçük kiz çocugu, onu gören kimse için, dünyalığa isarettir.

Bakire kiz çocuğu, mesleğe ve ona sahip olan kimse için de, dünyanin kendisine yönelmesine isarettir. Bir kadın rüyada küçük bir çocuk oldugunu görse, meslek ögrenmesine dünyanin kendisine meyil etmesine ve vefatina kadar çocuk dogurmayacagina isarettir. Hamile bir kadin rüyada küçük bir kiz çocugu oldugunu görse, karnindaki çocugun kendisine benzeyen bir kiz çocugu olduguna isarettir. Hanimi hamile olan bir kimse rüyada bir erkek çocugu oldugunu görse, o kadin bir kiz çocuk, bir kiz çocuğu olduğunu görse, erkek bir çocuk dogurur. Bir kimsenin rüyada bir kiz çocugunu arkasina alip götürmesi oglan çocugunu götürmesinden hayirlidir.

Rüyada çocuk olduğunu ve beşikte bağlı bulunduğunu gören kimse, hapsedilir veya hastalanir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KIZ ÇOCUĞU GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada kız çocuğu görmek, hasta olan rüya sahibi için şifa bulmaya, bekar olan rüya sahibi için hayırlı bir evlilik yapmaya ve hemen herkes için arzularına ulaşmaya işaret eder.

Rüyada kız çocuğu görmek, huzur ve sağlıklı bir ömür olarak yorumlanır. Evli olan rüya sahibi aile hayatında mutluluğun keyfini sürer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
AĞLAYAN KIZ ÇOCUĞU GÖRMEK

Rüyada ağlayan kız çocuğu görmek, rüyayı gören kişinin içinde bulunduğu sıkıntılı günlerin ardından artık yüzünün güleceği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KIZ ÇOCUĞU DOĞURDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada kız bebek doğurduğunu görmek, tam tersi şekilde yorumlanır ve
rüya sahibinin bir erkek bebeği olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KIZ ÇOCUĞU EVLAT EDİNDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada kız çocuğu evlat edindiğini görmek, rüyayı gören kişinin kendine hayır getirecek biri ile dostluk kuracağı anlamını taşır. Bununla birliket rüyada kız çocuğu evlat edindiğini gören kişi, devamlı hayır işler peşinde koşan ve kazancını helal yollardan edinen bir kişidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KIZ ÇOCUĞUNA SARILDIĞINI GÖRMEK

Rüyada kız çocuğuna sarıldığını görmek, rüya sahibinin uzun süredir olmasını beklediği bir isteğinin yerine geleceğine, hayallerine kavuşacağına ve müjdeli haberler alacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KIZ ÇOCUĞU İLE KONUŞTUĞUNU GÖRMEK

Rüyada kız çocuğu ile konuştuğunu görmek, rüyayı gören kişinin çevresindeki genç birinden hayırlı haberler alacağı şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte, zorlu zamanların ardından ferahlık ve rahatlama yaşanacağı anlamını taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KIZ ÇOCUĞU KAYBETTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada kız çocuğu kaybettiğini görmek, ayağına gelen fırsatı değerlendiremeyen rüya sahibinin kazanç elde etme şansını kaçıracağına delalet eder. Bununla birlikte, dünya malına meyil eden rüya sahibinin ahiret hayatını unutarak helale harama dikkate etmediği anlamını taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğu görmek bolluğa, şerefe, zorluktan sonra kolaylığa, büyüyen ve artan şeylere işarettir. Rüyada henüz meme emen kız çocuğu görmek, övülmeye sayan ve kendisinden iyilik ümit edilen hayırlı bir şeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyada bir yere bırakılmış kız çocuğunu kaldırsa veya yüklenip götürse ya da kendisinin bir kız çocuğu doğsa ve rüyayı gören de hapis veya mahsur bulunsa yahut düşmanlıktan dolayı hukukuna tecavüz edilmiş ya da borçlu veya fakir ise, bütün bunlardan kurtulur. Yahut küçük bir çocukla müjdelenerek üzüntüsü gider. Bunlardan hiçbiri onda yoksa üzüntü ve kedere işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hasta olan bir kadın yahut bir adam, kız çocuğu doğurduğunu görse, onların hastalıktan kurtulacaklarına işarettir. Küçük kız çocuğu, onu gören kimse için, dünyalığa işarettir. Bakire kız çocuğu, mesleğe ve ona sahip olan kimse için de dünyanın kendisine yönelmesine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kadın rüyada küçük bir çocuk olduğunu görse, meslek öğrenmesine dünyanın kendisine meyil etmesine ve vefatına kadar çocuk doğurmayacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile bir kadın rüyada küçük bir kız çocuğu olduğunu görse, karnındaki çocuğun kendisine benzeyen bir kız çocuğu olduğuna işarettir. Hanımı hamile olan bir kimse rüyada bir erkek çocuğu olduğunu görse, o kadın bir kız çocuk; bir kız çocuğu olduğunu görse, erkek bir çocuk doğurur.

Bir kimsenin rüyada bir kız çocuğunu arkasına alıp götürmesi, oğlan çocuğunu götürmesinden hayırlıdır. Rüyada çocuk olduğunu ve beşikte bağlı bulunduğunu gören kimse, hapsedilir veya hastalanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Görmek

Mülke nail olmaya, menfaatli araziye, ticarette kazanca yahut bir işte karşılaşılacak olan güçlüklere delalet eder.

Rüyasında kız çocuğu gören kişi, birçok dertten sonra mutluluğu yakalayacağınıza işarettir. Güzel bir kız çocuğu mutlu, düzenli bir aile yaşamına yorumlanır.

Rüyada bir kız çocuğu görmek, birçok sıkıntıdan sonra mutluluğu yakalayacağınız anlamına gelir. Kız güzel ise iyi ve neşeli günlerin yaklaştığı habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız görmek güçlükle yorumlanır. Bazı yorumculara göre, kız, açılmayan kapı olarak tabir olunur. Rüyasında bekar bir kızla tanıştığını görmek, tüccar ise zorlukla para kazanacağına; memur veya işçi ise maaş ve ücretlerini geç alacaklarına; sanatçı ise eserlerini satmak için zorluk çekecegine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız görmek tabiri, bazı tabircilere göre, üzerinde mahsul alınacak verimli bir toprağa, çiftliğe ve tarlaya da delalet eder. Kız çocuğu genellikle bollukla yorumlanır. Rüyada yeni doğmuş bir kız çocuğu görmek, hayatta beklediği en büyük müjdeyi alacağına işarettir. Emekleyen bir kız çocuğu görmek, işlerinin yavaş yavaş yoluna gireceğine; yürüyen bir kız çocuğu görmek, işlerinin yolunda olduğuna delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ir başka rivayete göre de: Rüyada kız görmek, rütbeliler için güçlüktür. Bazen bekar kız görmek bineğe, menfaatli araziye işarettir. Bazen de bekar kız rüyası, gam ve kedere ve imkanların güçlenmesine işarettir. Bir kimse bekar bir kıza rastladığını görse, bir mülke malik veya ticaretinde kazanca nail olur.

Rüyada kız çocuğu görmek, birçok sıkıntıdan sonra sonunda mutluluğu yakalayacağınız anlamına gelir. Güzel bir kız çocuğu, mutlu, düzenli bir aile hayatına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kiz çocugu görmek bolluga, serefe, zorluktan sonra kolayliga, büyüyen ve artan seylere isarettir. Rüyada henüz meme emen kiz çocugu görmek, övülmeye sayan ve kendisinden iyilik ümit edilen hayirii bir seye isarettir. Bir kimse rüyada bir yere birakilmis kiz çocugunu kaldirsa veya yüklenip götürse ya da kendisinin bir kiz çocugu dogsa ve rüyayi gören de hapis veya mahsur bulunsa yahut düsmanliktan dolayi hukukuna tecavüz edilmis ya da borçlu veya fakir ise, bütün bunlardan kurtulur. Yahut küçük bir çocukla müjdelenerek Uzüntüsü gider. Bunlardan hiç biri onda yoksa üzüntü ve kedere isarettir. Hasta olan bir kadin yahut bir adam, kiz çocugu dogurdugunu görse, onlarin hastaliktan kurtulacaklarina isarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Küçük kiz çocugu, onu gören kimse için, dünyaliga isarettir. Bakire kiz çocugu, meslege ve ona sahip olan kimse için de, dünyanin kendisine yönelmesine isarettir. Bir kadin rüyada küçük bir çocuk oldugunu görse, meslek ögrenmesine dünyanin kendisine meyil etmesine ve vefatina kadar çocuk dogurmayacagina isarettir. Hamile bir kadin rüyada küçük bir kiz çocugu oldugunu görse, karnindaki çocugun kendisine benzeyen bir kiz çocugu olduguna isarettir. Hanimi hamile olan bir kimse rüyada bir erkek çocugu oldugunu görse, o kadin bir kiz çocuk, bir kiz çocugu oldugunu görse, erkek bir çocuk dogurur. Bir kimsenin rüyada bir kiz çocugunu arkasina alip götürmesi oglan çocugunu götürmesinden hayirlidir. Rüyada çocuk oldugunu ve besikte bagli bulundugunu gören kimse, hapsedilir veya hastalanir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız bebek görmek; hayırlı ve bereketli işlere girişmek anlamı taşır. rüyada görülen kız bebek aynı zamanda rüya sahibinin çevresinden büyük bir itibara layık olması anlamındadır. İşlerin kötü gittiği bir dönemde görülen bu rüya zor günlerin yerini refaha bırakacağına yorulur. Hamile bir kadının rüyasında kız bebek görmesi, evladının erkek olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer kişi rüyasında hala annesinin sütü ile beslenen bir kız çocuğu görürse hayırlı işler yapacağı anlamına gelir. Eğer sağlık sorunu olan kadın ya da erkek fark etmeksizin rüyasında kız çocuğu doğurduğunu görürse bu kişinin sağlık sorunlarından kurtularak sağlığına yeniden kavuşacağına işaret eder.Kız çocuğu eğer küçükse bu rüya sahibinin zengin ve varlıklı biri olacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer bir kadın rüyasında küçük bir kızı olduğunu görürse bu onun meslek hayatında atacağı başarılı bir adım sonrasında işlerinin açılacağına delalet eder. Bakire kız çocuğu ise yine iş hayatına ve iş hayatındaki yükselişe işaret eder. Kişi işinde öylesine başarılı olacaktır ki yükselen başarısı parmakla gösterilecek ve imrenilecektir. Bebek bekleyen bir anne adayının rüyasında eğer kız çocuğu olursa bu gerçekten de kız çocuğu dünyaya getireceğinin müjdecisidir.Rüyada Kız Bebek GörmekRüyada kız çocuğu görmek her zaman güzeldir. Rüyada henüz doğmuş bir kız çocuğu görmek en hayırlı, en güzel rüyalardan biridir. Bu, rüya sahibinin hayatta en çok istediği ve en çok beklediği şeyin gerçekleşeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Bebek GörmekRüyada kız çocuğu görmek her zaman güzeldir. Rüyada henüz doğmuş bir kız çocuğu görmek en hayırlı, en güzel rüyalardan biridir. Bu, rüya sahibinin hayatta en çok istediği ve en çok beklediği şeyin gerçekleşeceğine işaret eder.Rüyada Kız Bebek Doğurmak
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız bebek görmek, bir erkek çocuğuna sahip olmaya işaret eder. Bunun tam tersi olarak da erkek çocuk görmek kız çocuk sahibi olmaya delalet eder. Rüyada kız çocuğu doğurmak hayırlara yorulurken, erkek çocuğu doğurmak, zorluk ve güçlüklere yorulur.Rüyada Güzel Kız GörmekRüyada güzel bir kız çocuğu görmek iyi şeylere işaret eder. Rüya sahibinin hayatının huzurla dolu ve sağlıklı olacağına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda huzurlu ve uzun sürecek olan bir evlilik hayatına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğu Kucaklamak

Rüyasında bir kız çocuğunu kucaklayan kimse gerçek hayatta birçok sevince, mutluluğa ve müjdeli haberlere ulaşır. Bu rüya özellikle beklentisi olan ve bir haberi almak isteyen kimseler için en yakın zamanda tüm isteklerine kavuşacaklarına ve böylece hayatlarında çektikleri sıkıntıların son bulacağına delalet eder.
Rüyada Kız Çocuğu İle Konuşmak

Rüyasında kız çocuğu ile konuşan kimse yakın çevresinden genç bir kişiden güzel bir haber alır. Bu rüya özellikle herhangi bir sıkıntısı olan kişi için müjdeli bir rüyadır. Borçlular için paraya, maddi sıkıntıda olanlar için ferahlamaya, özel hayatında birtakım zorluklar yaşayanlar için bu zorluklardan kurtulup rahatlamaya işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Güzel Kız Görmek

Rüyada güzel bir kız çocuğu görmek iyi şeylere işaret eder. Rüya sahibinin hayatının huzurla dolu ve sağlıklı olacağına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda huzurlu ve uzun sürecek olan bir evlilik hayatına delalet eder.
Rüyada Kız Bebeğin Ağlaması

Rüyanızda herhangi bir kız çocuğunun veya bebeğin ağladığını görmeniz, sıkıntı ile ulaşacağınız hayırları ve mutlulukları ifade etmektedir. Bu rüya hayatınızda zorluk çekmeden bazı başarıları ve sevinçleri elde edemeyeceğinizin ve her zorluktan sonra mutlaka bir kolaylıkla karşılaşacağınızın işaretidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Bebek Görmek

Rüyada kız çocuğu görmek her zaman güzeldir. Rüyada henüz doğmuş bir kız çocuğu görmek en hayırlı, en güzel rüyalardan biridir. Bu, rüya sahibinin hayatta en çok istediği ve en çok beklediği şeyin gerçekleşeceğine işaret eder.
Rüyada Kız Bebek Doğurmak

Rüyada kız bebek görmek, bir erkek çocuğuna sahip olmaya işaret eder. Bunun tam tersi olarak da erkek çocuk görmek kız çocuk sahibi olmaya delalet eder. Rüyada kız çocuğu doğurmak hayırlara yorulurken, erkek çocuğu doğurmak, zorluk ve güçlüklere yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer kişi rüyasında hala annesinin sütü ile beslenen bir kız çocuğu görürse hayırlı işler yapacağı anlamına gelir. Eğer sağlık sorunu olan kadın ya da erkek fark etmeksizin rüyasında kız çocuğu doğurduğunu görürse bu kişinin sağlık sorunlarından kurtularak sağlığına yeniden kavuşacağına işaret eder.Kız çocuğu eğer küçükse bu rüya sahibinin zengin ve varlıklı biri olacağı anlamına gelir. Eğer bir kadın rüyasında küçük bir kızı olduğunu görürse bu onun meslek hayatında atacağı başarılı bir adım sonrasında işlerinin açılacağına delalet eder. Bakire kız çocuğu ise yine iş hayatına ve iş hayatındaki yükselişe işaret eder. Kişi işinde öylesine başarılı olacaktır ki yükselen başarısı parmakla gösterilecek ve imrenilecektir. Bebek bekleyen bir anne adayının rüyasında eğer kız çocuğu olursa bu gerçekten de kız çocuğu dünyaya getireceğinin müjdecisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğu görmek bol kazanca, helal ve hayırlı rızka, ferahlığa, huzura, afiyete ve güzelliklere işaret eder. Eğer kişi rüyasında hala annesinin sütü ile beslenen bir kız çocuğu görürse hayırlı işler yapacağı anlamına gelir. Eğer sağlık sorunu olan kadın ya da erkek fark etmeksizin rüyasında kız çocuğu doğurduğunu görürse bu kişinin sağlık sorunlarından kurtularak sağlığına yeniden kavuşacağına işaret eder.Kız çocuğu eğer küçükse bu rüya sahibinin zengin ve varlıklı biri olacağı anlamına gelir. Eğer bir kadın rüyasında küçük bir kızı olduğunu görürse bu onun meslek hayatında atacağı başarılı bir adım sonrasında işlerinin açılacağına delalet eder. Bakire kız çocuğu ise yine iş hayatına ve iş hayatındaki yükselişe işaret eder. Kişi işinde öylesine başarılı olacaktır ki yükselen başarısı parmakla gösterilecek ve imrenilecektir. Bebek bekleyen bir anne adayının rüyasında eğer kız çocuğu olursa bu gerçekten de kız çocuğu dünyaya getireceğinin müjdecisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Bebek Görmek

Rüyada kız çocuğu görmek her zaman güzeldir. Rüyada henüz doğmuş bir kız çocuğu görmek en hayırlı, en güzel rüyalardan biridir. Bu, rüya sahibinin hayatta en çok istediği ve en çok beklediği şeyin gerçekleşeceğine işaret eder.Rüyada Kız Bebek Doğurmak

Rüyada kız bebek görmek, bir erkek çocuğuna sahip olmaya işaret eder. Bunun tam tersi olarak da erkek çocuk görmek kız çocuk sahibi olmaya delalet eder. Rüyada kız çocuğu doğurmak hayırlara yorulurken, erkek çocuğu doğurmak, zorluk ve güçlüklere yorulur.
Rüyada Güzel Kız Görmek

Rüyada güzel bir kız çocuğu görmek iyi şeylere işaret eder. Rüya sahibinin hayatının huzurla dolu ve sağlıklı olacağına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda huzurlu ve uzun sürecek olan bir evlilik hayatına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Kız Çocuğunu Emzirmek

Sevilen bir kişinin yaptığı yanlışı görerek müdahale etmek suretiyle o kimseyi büyük bir beladan kurtarmak ve kıl payı büyük bir felaketin eşiğinden döndürmek demektir. Büyük bir hayır işlemenin, alınacak sevapların ve duaların da habercisi olan rüya, kişinin her zaman Allah korkusu ile hareket ettiğine, asla kendisine ait olmayana el sürmediği gibi, başkalarının hakkını da koruyacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına da delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğu emzirmek, yapılacak büyük bir hayır neticesinde Allah’ın sevdiği kullarından biri olmaya ve yüksek bir mertebeye erişmeye, her zaman onuruyla ve sadakatiyle tanınan biri olmaya, atılan her bir adımın kişiye daha fazla bereket getireceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına alamettir. Bekar kişiler için hayatlarının tahminlerinden, hayallerinden bile güzel olacağını, kendilerini el üstünde tutacak yaşça büyük, önemli bir devlet adamıyla evlilik yapacaklarını bildirir. Rüya sahibinin manevi hayatına verdiği önem neticesinde elinden geldiğince her türlü yardımı esirgemeyeceğini, yoksul ve düşkünler, hasta ya da muhtaç kimseler için sürekli yardımlarda bulunacağını, sosyal işlerde çalışacağını ve sevap hanesini dolduracağını işaret eder. Evli kimselerin eşleriyle ve çocuklarıyla çok mutlu bir yaşamlarının olacağını, ailelerinin de her zaman kendilerine omuz vereceklerini ve sırtlarının yere gelmeyeceğini müjdeleyen bir rüyadır. Gebe kadınlar için kız evlat doğurmak demekken, evli ama çocuğu olmayan bayanlar için sürpriz bir hamileliğin de habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlayan Kız Çocuğu Emzirmek

Toplumun yararına bir işe imza atmak, hasta kimselerin şifa bulacağı bir buluş gerçekleştirmek ve yoksullara yardım ederek sevap kazanmak demektir. Rızkın kesilmeyeceği anlamına gelen rüya, onurlu bir yaşamın kişinin ismini ölümsüzleştireceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına da yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğu Emzirmenin Psikolojik Yorumu

Evlat hasretine işaret ettiği gibi, evladını kaybetmiş kimselerin yaşadıkları yasın hala devam ettiğinin de ifadesidir. Kişi büyük bir evlat özlemi çekiyor ve içindeki boşluğu, acıyı bir türlü dindiremiyor demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğu doğurmak, bir amaca erişmek ve hedefe varmak olarak değerlendirilmektedir. Bununla beraber, şans ve kısmet konularında da güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir. Bu rüya için sembolize edilen konular bunlar olduğundan, bir huzur bulma durumundan da bahsetmek mümkündür. Güzel ve hayırlı rüyalar arasında bulunmaktadır. Çocuk doğumu ile ilgili olarak görülmekte olan rüyaların genelinde, kısmet almak şeklinde bir yorum bulunmakla beraber, yan unsurlara göre semboller de farklılaşmaktadır. Bir başarının kazanılması ve bu başarı için uzun süredir çalışılıp, hayal kurulması da bu rüyadan çıkarılacak olan sonuçlardandır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğu Doğurmak ve Emzirmek

Hem doğurmak hem emzirmek aynı rüya içerisinde geçiyorsa, birileri ile olan rekabetin lehinize sonuçlanmasına delalettir. Bu rekabet iş hayatı ya da herhangi bir konu üzerine olabilmektedir. Bunun yanı sıra, alacak olduğunuz müjdeli bir haber de bu rüyanın işaret ettiği sonuçlardandır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Kız Çocuğu Doğurması

Bu kişi sizin tarafınızdan bilinen ve tanınan bir kişiyse, uzun süredir devam eden hasretin sonuçlanması anlamına gelir. Sevdiğiniz kişi ya da kişilere karşı duymakta olduğunuz özlem, onlarla kavuşmanızın ardından son bulacaktır. Bu kişi daha önce karşılaşmadığınız ve tanışıklığınızın olmadığı bir kişiyse, hediye almak olarak düşünülmelidir. Bir kişi tarafından size hediye verilmesi beklenmelidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşın Kız Çocuğu Doğurması

Arkadaşınızın dünyaya bir kız çocuğu getirmesi, bir ortaklığa işarettir. Bu ortaklık sizin gönüllü bir şekilde yapacak olduğunuz bir ortaklıktır. Hayırlı ve kazançlı olduğunu bilmelisiniz. Rüya hakkında diğer bir yorum da bazı kötü alışkanlıklardan vazgeçmek şeklinde düşünülmelidir. Bu durumun manevi olarak size katkısı da yoğun olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Doğan Kız Çocuğu Görmek

Buradan, yeni bir çevreye dahil olacağınız sonucu çıkmalıdır. Bu çevre bir iş yeri olabileceği gibi, arkadaş grubu olarak da anlaşılmalıdır. Bunun dışında, mutlu bir döneme delalet olması da sizin açınızdan güzel bir durumdur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Kız Bebek Görmek

Rüyada kız bebek görmek, alınacak bir kısmet şeklinde yorumlanır. Bu kısmet, türlü yollar ile kendisini gösterir. Bulunulan dönem içinde çok sayıdaki olayın olumlu biçimde sonuçlanması beklenmelidir. Bu rüyanın bir başka yorumu arasında, kişiye gönderilen eşya da bulunur. Bir hediye alınabilir veya bunun dışında kişiye kargo gelebilir. Maddi bakımdan oldukça güzel günlerin ortaya çıkacağı da bu rüyanın görülmesinin ardından düşünülür. Maddi bakımdan zor günler yaşanıyor ise, bunların aşılacağı rüya ile belirtilmiş olacaktır. Rüya görüldükten sonra kişiyi sevindirecek gelişmeleri meydana getirecek rüya olduğu söylenebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Kız Bebek Doğurmak

Bu rüyayı gören kişinin, uzun dönemdir aklında olan ve meydana gelmesini istediği bir konuda, başarı kazanacağının işaretidir. Bu başarının hem rüya sahibi hem de ailesinin çok mutlu olacağı söylenebilir. Bir seviye atlama şeklinde de düşünülmesi mümkün olan vaziyetin, kişinin üzerindeki can sıkıntısından kurtulması kesindir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğu görmek rüya alimlerince hayır şeklinde yorumlanmaktadır. Kız çocuğunun evin neşesi olarak değerlendirilmesi rüya sahibinin hayırlı durumlar ile karşılaşacağı ve huzurunun artacağına işaret etmektedir. Bazı kaynaklarda rüyada kız çocuğu görmek, bol kazanç, ferahlık, bolluk, bereket ve huzur olarak yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kız çocuk görmek sıkıntılardan kurtulmaya ve feraha ermeye, rüya sahibinin işlerinin kısa sürede yoluna gireceğine inanılmaktadır. Rüyada güzel bir kız çocuğu görmek her zaman şansın açık olacağına, güzel haberler alınacağına ve kısa süre içerisinde bir mutluluk yaşanacağına işaret etmektedir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
çok görülen bi rüya ama az okunmuş
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğu Doğurmak

Genellikle rüyanın gerçek hayatta tam tersi olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyasında kız çocuğu doğurduğunu gören bir kimse gerçek hayatta erkek çocuk dünyaya getirir. Erkek çocuk doğurduğunu görmek ise dünyaya bir kız çocuğu getireceğine işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğu Doğurmak

Genellikle rüyanın gerçek hayatta tam tersi olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyasında kız çocuğu doğurduğunu gören bir kimse gerçek hayatta erkek çocuk dünyaya getirir. Erkek çocuk doğurduğunu görmek ise dünyaya bir kız çocuğu getireceğine işaret etmektedir.Rüyada görülen kız çocuğu annesinden süt emecek kadar küçük ise, rüya sahibinin övünülecek bir iş yapacağına, çevresinde saygınlığının artacağına ve çevresine iyiliğinin dokunacağı şeklinde yorumlanır. Eğer rüyada görülen kız çocuğu beşikte veya kundakta bağlı bir durumda görülmüş ise bu durum, rüya sahibinin hürriyetinin kısıtlanacağı veya hapse girebileceği anlamlarını taşımaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kız çocuğu doğurduğunu gören bir rüya sahibi eğer bir hastalıktan müzdarip ise, bu hastalıktan kurtulacağına ve sağlığına kavuşacağına işaret etmektedir. Kız çocuğu sağlık, sıhhat ve bereket anlamlarına gelmektedir.

Eğer bekar bir kimse rüyasında görmüş ise, bu durum iyi bir işe kavuşacağı veya hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağı anlamlarına gelmektedir. Kız bebek görmek her zaman hayır ve berekettir. Büyük bir rahmete zahmetsiz bir şekilde kavuşulacağına işaret etmektedir. Uzun zamandır beklenen bir iş olacak, beklenen bir haber gelecek, kazançlar artacak, evde huzur ve işte bereketli bir döneme girilecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğu Evlat Edinmek

Rüya sahibinin kendisine yardımı dokunacak, kendisine alacağı kararlarda bilgisi ve deneyimi ile yol gösterecek ve her daim destekçisi olacak kadim bir dost kazanacağı anlamına gelmektedir.

Bazı yorumculara göre ise bu rüya, kişinin tüm hayatı boyunca hayır işleri peşinde koşacağı, insanlara yardımı dokunacağı ve sevaplar ile dolu bir ömür yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Bir diğer görüşe göre ise rüyada kız çocuğu evlat edinmek, varlıklı ve zengin bir kişi tarafından bir yardım göreceğinize ve işlerinizde yükselip refaha kavuşacağınız anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğu Sevmek

İstenilen ve beklenilen bir durumun müjdesini alacağı ve uzun bir serüvene çıkacağı anlamlarına gelmektedir. Kız çocuk her zaman hayır şeklinde yorumlandığından, rüyada kız çocuğu sevmek, beklediği ve umut ettiği bir iş için çaba sarf edeceği ve sonunda mutluluğa kavuşacağını göstermektedir.

Kişinin hayatında önemli bir değişikler olacağına ve bu değişikliklerin hayatındaki önemli dönüm noktalarından birini oluşturacağına inanılır. Eğer rüya sahibi devlet dairelerinden birinde çalışıyor ise başka bir şehre atanabilir veya ticaret ile uğraşıyor ise farklı bir alanda yapacağı bir yatırım ile büyük bir kazanca uğrayabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Kız Çocuğu ile Konuşmak

Rüya sahibinin genç bir arkadaşı veya akrabası tarafından gelecek güzel bir haber karşısında mutlu olacağı anlamına gelmektedir. Güzel haberlere ve mutluluğa en kısa sürede ulaşacağı, eğer bir sıkıntı içerisindeyse bu sıkıntılarından kurtulacağı, eğer bir borç altında ise eline geçeceği bir miktar ile borçlarından kurtulup refah seviyesine ulaşacağına inanılır.  Kundakta bulunan bebeğin konuştuğunu görmek ise, yapılan işlerde çok başarılı olunacağı, bu durumun çoğu kişiyi kıskandıracağı ve tüm gözlerin üstünüzde olacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Oyuncak Bebek Görmek

Eğer kişi oyuncak bir bebek görmüş ise, murat edilen işlerin gerçekleşmesi için biraz daha zamanın olduğa ve sabretmenin sonucunda mükafatını fazlasıyla alacağına  işaret etmektedir. Oyuncak bebek, hayatın ciddiyetinin farkına varmamak, gündelik yaşamak ve hayatın getireceği mutluluklar için başkalarına bağlı kalmamak anlamlarına gelmektedir. Hayatı kendi için yaşadığınız ve bundan pek fazla zevk almadığınız düşünülebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çirkin kız çocuğu görmek

Rüyada çirkin kız çocuğu görmek, umudunuzu kestiğiniz güzelliklerin gerçekleşeceğini müjdeler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada henüz meme emecek kadar küçük kız çocuğu görmek

Rüyada henüz meme emecek kadar küçük kız çocuğu görmek, olmasını istediğiniz hayırlı işin gerçekleşmesine, dünya nimetine ve kolay kazanılacak kazanca işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuk bulup onu himaye altına almak

Rüyada kız çocuk bulup onu himaye altına almak, rüya sahibi borçlu ise borcunu ödemeye, fakir ise zenginliğe, bir evlatla müjdelenmeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuk doğurduğunu görmek

Rüyada kız çocuk doğurduğunu görmek, Rüya sahibi hasta bir kadın ise hastalıktan kurtulacağına işaret eder. Eğer rüya sahibi erkek ise ve karısının kız çocuk doğurduğunu gördüyse muradına erer, işinde başarıya ulaşır, hayır ve menfaat elde eder, mutlu­luğa erer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğunun size güldüğünü görmek

Rüyada kız çocuğunun size güldüğünü görmek, çevrenizde ki itibarınızın artacağına ve herkes tarafından takdir edileceğinize işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğun büyüyüp yürüdüğünü görmek

Rüyada kız çocuğun büyüyüp yürüdüğünü görmek, mal ve servetinizin inanılmaz dere­cede artacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğu evlat edinmek

Rüyada kız çocuğu evlat edinmek, yakında hayı bulunacağınıza, bolluğa, mutluluğa, huzura delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuk doğurduğunu görmek

Rüyada kız çocuk doğurduğunu görmek, Rüya sahibi hasta bir kadın ise hastalıktan kurtulacağına işaret eder. Eğer rüya sahibi erkek ise ve karısının kız çocuk doğurduğunu gördüyse muradına erer, işinde başarıya ulaşır, hayır ve menfaat elde eder, mutlu­luğa erer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğunun size güldüğünü görmek

Rüyada kız çocuğunun size güldüğünü görmek, çevrenizde ki itibarınızın artacağına ve herkes tarafından takdir edileceğinize işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuk görmek

Rüyada kız çocuk görmek erkek çocuğu görmekten daha hayırlıdır. Rüyada küçük kız çocuğu mutluluk ve bereketin kaynağıdır  bolluk ve berekete, zorlukları aşıp kolaylığa ulaşmaya, büyüyen artan mala, paraya, servete işaret ettiği gibi aynı zaman da bazı sıkıntılardan sonra mutluluğu yakalayacağınız anlamına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emekleyen Kız Çocuğu Görmek
Rüyada emekleyen kız çocuğu görmek, sabrın sonunda selamet olacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğunun Olduğunu Görmek
Rüyada kız çocuğunun olduğunu görmek, hayırlara delalet eder. Rüyayı gören kişinin sıkıntılı ve zor zamandan sonra çıkacağı düzlüğe ve esenliğe yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bekar Kız Görmek
Rüyada henüz evlenmemiş bir kız görmek, kişinin işinde yükseleceğine ve maaşına zam alacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Güzel Kız Görmek
Rüya sahibinin rüyasında güzel kız görmesi düzenli bir yaşama sahip olunacağı, kişinin ailesiyle, eşiyle mutlu bir yaşantı süreceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız görmek, bu rüyayı bazı zorluklara ve sıkıntı demektir. Kişinin ne kadar emek verirse versin gerçekleşmeyecek olan işlerine ve zorluklar anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Kız Görmek
Rüyada genç kız görmek, çok hayırlı olarak yorumlanır. Rüya sahibinin hayatının olumlu yönde değişeceğine ve kazancının artacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Arkadaşını Görmek
Rüyada kız arkadaşını görmek, kişinin sevinç gözyaşları dökeceğine, eğer kişi bekarsa dünya evine gireceğine, kişi evliyse eşiyle arasındaki sorunların biteceğine rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Bebek Görmek; Kız çocuğu görmek ise bolluğa, berekete, şerefe, zorluktan sonra kolaylığa erişmeye işaret eder. Kız çocuğu görenin, sevinçli bir işle karşılaşacağına işaret ettiği şeklinde de yorumlanmıştır. Kız bebekler, başkalarıyla olan ilişkileri¬mizde ve duygusal yaşantımızda yeniliklere işaret eder. Birinin rüyasında kızını görmesi, bazen re¬kabet ve kıskançlık duygularını içermekle birlikte, olumlu an¬lamlara sahiptir ve destek almak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız görmek, mutluluk ve başarıya yorulur. Rüyada sevimli ve güzel bir kız çocuğu görmek, huzurlu, mutlu, bolluk ve bereket içerisinde geçecek olan uzun yaşamak delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Bebek Görmek
Rüyada kız bebek görmek, rüya sahibinin hayatında yaşanacak olan güzel gelişmelerin habercisidir. Kişinin yardıma muhtaç birine yardım edeceği manalarına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğu gören kişinin çalışmalarının karşılığını alacağına, anne ve babayla arasının düzeleceğine, işlerinin her geçen gün dahada iyiye gideceğine işaret etmektedir. Rüyada kız çocuğu görmek, genel olarak iyiye yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük Kız Çocuğu Görmek
Rüyada küçük kız çocuğu görmek, kişinin hayallerinin gerçekleşeceği, sorunlarının kısa bir süre içerisinde ortadan kalkacağı, sağlığının hep yerinde olacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KIZ BEBEK DOĞURMAK NEDİR
Rüyasında kız bebek doğurduğunu gören bir kişinin uzun zamandır istediği, üzerinde düşünüp kafa yorduğu bir konunun sonucunun hayırlı olacağına işarettir. Girdiği bir iş var ise başarılı olacağına,gireceği bir sınav varsa sınavı geçeceğine işarettir. Hayra yorulan rüyalardan biridir. Başarıya ve mutluluğa işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KIZ BEBEĞİNİ SEVMEK
Rüyanızda bir kız bebeğini sevdiğinizi hatırlıyorsanız eğer, bu rüya da hayra yorulan rüyalardan biridir. İş ile alakalı başarı ve beraberinde mutluluğa yorumlanır. İş hayatında yükselmeye, para kazancına işaret edilir. Ev almak isteyen kişi bu rüyayı görmüş ise, bu rüya onun ev alacağına işarettir. Evli bir insanın gördüğü bir rüya ise, ev ve aile hayatında mutluluğa yorumlanan bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KIZ BEBEK GÖRMEK
Rüyanızda kız bebek gördüyseniz eğer, bu rüya da hayra yorulan rüyalardan biridir.Rüyasında kız bebek gören kişinin hayatının refaha çıkacağına yorumlanır. Derslerden kurtulacağına, maddi sıkıntıları varise bu sıkıntılarının biteceğine yorumlanan bir rüyadır.Şayet rüyayı hamile bir kadın görmüş ise, bu da bebeğinin erkek olacağına işarettir. Kişinin bereket getirecek işlere adım atmasına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğunun olduğunu görmek ne demek diye birçok sorular gelmekte. Medyum Saliha Hoca en iyi rüya yorumcuları arasında geçtiği için bu konularda büyük bir yoğunluk yaşamaktadır. Rüyada kız çocuğu görmek gibi durumlar ile ilgili de her gün sorular sorulmakta ve hocamız bunlara kişiye özel rüya tabiri yapmaktadır. Rüyada kız çocuğu olduğunu görmek ne demek sorusunun cevabı ise genel manada iyi şekilde tabir edilebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğu bolluk ve bereketin temsilcisidir. Bir kişi rüyada kızı olduğunu gördüğünde sevindirici haberler alır. Rüyada kız çocuğu olduğunu görmek ne demek diye soran bir kimsenin gerçek hayatta da kızı olursa o kişi işlerinde büyük bir değişim yaşayacak ve malı kat ve kat artacak demektir. Rüyada kızı olan kimse beklediği sevindirici haberi yakın zamanda alacak manasına gelir. Bunun yanında rüyada kız çocuğunun olduğunu görmek sıkıntılarınızın sona ermeye başlayacağına ve bolluk günlerinin yaklaşmakta olduğuna da işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğunun Ağladığını Görmek
Rüyada kız çocuğunun ağladığını görmek çok hayırlı bir şekilde yorumlanmaz. Bu rüyayı gören kişinin çok yakın bir zamanda uzak bir yerden kötü bir haber alacağına işaret edilir. Bu haber rüya sahibini doğrudan etkileyebileceği gibi; rüya sahibinin bir yakınını da etkileyebilir.
Rüyada kız çocuğunun ağladığını görmek; bir düşman olarak da yorumlanabilir. Rüyasında küçük bir kız çocuğunun ağladığını gören kişi; bir düşmanından beklemediği bir zarara uğrayabilir. Ayrıca rüyada yine kız çocuğunu ağlar vaziyette görmek; rüya sahibin maddi anlamda bir zarara uğrayabilceğine de yorumlanmaktadır.
Rüya sahibi şu sıralarda atacağı adımlara dikkat etmeli, kararlarını iyi bir analiz yaptıktan sonra vermelidir. Bu rüya, rüya sahibine bir mesaj niteliğinde görülmelidir. Rüya sahibin vereceği kararlarda temkinli olması kendi adına çok önemlidir. Bir diğer rüyaya görmek bir diğer yoruma göre ise; rüya sahibin yakınları ile arasının açılacağıdır. Rüya sahibi şu sıralar davranışlarına dikkat etmeli, çevresindeki insanları kırıcı hareketlerden kaçınmalı ve tartışmalardan uzak kalmaya çalışmalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğunun Öldüğünü Görmek

Düşünülenin aksine oldukça hayırlı bir şekilde yorumlanır. Rüya sahibinin çocuklarının uzun ömürlü olacaklarına, başarılı bir hayata sahip olacaklarına ve büyük sıkıntılar ile karşılaşmayacaklarına inanılır. Ölümün gerçek hayatta uzun ömür ve hayra yorulması, öldüğü görülen kız çocuğu için daha hayırlı bir durumdur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Kardeş Görmek
Rüyada kız kardeş görmek, kişinin huzurlu ve keyifli bir ömür geçireceğine, hayatında yeni bir sayfa açacağına, eşiyle ve çocuklarıyla mutluluk içerisinde yaşayacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğu Olduğunu Görmek
Rüyada kız çocuğu olduğunu görmek, hayra yorulur. Rüya sahibinin insanlara yardım eden onları düşünen birisi olacağına delalet eder. Yardıma muhtaç insanlara yardım edeceği demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İkiz Kız Bebek Görmek
Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada ikiz kız bebek görmek, kişinin kazancının artacağına, bir şans oyunundan büyük miktarda para kazanacağına, bu parayı iş kurmak için kullanacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuk doğurduğunu görmek

Rüyada kız çocuk doğurduğunu görmek, Rüya sahibi hasta bir kadın ise hastalıktan kurtulacağına işaret eder. Eğer rüya sahibi erkek ise ve karısının kız çocuk doğurduğunu gördüyse muradına erer, işinde başarıya ulaşır, hayır ve menfaat elde eder, mutlu­luğa erer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğunun size güldüğünü görmek

Rüyada kız çocuğunun size güldüğünü görmek, çevrenizde ki itibarınızın artacağına ve herkes tarafından takdir edileceğinize işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuk görmek
Rüyada kız çocuk görmek erkek çocuğu görmekten daha hayırlıdır. Rüyada küçük kız çocuğu mutluluk ve bereketin kaynağıdır  bolluk ve berekete, zorlukları aşıp kolaylığa ulaşmaya, büyüyen artan mala, paraya, servete işaret ettiği gibi aynı zaman da bazı sıkıntılardan sonra mutluluğu yakalayacağınız anlamına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğu kucaklamak

Rüyada kız çocuğu kucaklamak, sevdiğiniz birine yaptığınız bir iyiliğin karşılığını alacağınıza işaret eder.
Rüyada kız çocuğu evlat edinmek

Rüyada kız çocuğu evlat edinmek, yakında hayı bulunacağınıza, bolluğa, mutluluğa, huzura delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çirkin kız çocuğu görmek

Rüyada çirkin kız çocuğu görmek, umudunuzu kestiğiniz güzelliklerin gerçekleşeceğini müjdeler.
Rüyada henüz meme emecek kadar küçük kız çocuğu görmek

Rüyada henüz meme emecek kadar küçük kız çocuğu görmek, olmasını istediğiniz hayırlı işin gerçekleşmesine, dünya nimetine ve kolay kazanılacak kazanca işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

626 Aktif
1 Üye ve 625 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 11546
Dün : 21898
Toplam : 48091704
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...