Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
340 okuma
aydinnazli3838 Rüya kategorisinde Rüyakar (3.2k puan)  
massachusetts de geçiyor olaylar  rüyamda anladığım kadarıyla. hiç tanımadığım insanlar ömrümda rastlaşmadığım evler vardı. bi sokaktan geçiyorum bi okul var.ve en yakın arkadaşım var yanımda. biz okulun tuvaletine girmiş oluyoruz.  en yakın arkadaşımla aynaya bakıyoruz. ben sigara içmem sigara içip külü yere atıyoruz yeri ayağımızla kirini pisini yayıyoruz.
devamı var tuvaletin kapısını kapatıyoruz ki kapı kırmızı bi kapı ve anahtarı olmayan ve dışarıdan biri açmadığı sürece açılmayan bi kapı var ama parmaklıklı. arkadaşım kırmızı kapıyı örtüyor ,işte ve yanlışlıkla o kapıyıda örtüyor o kapının rengi beyazdı galiba. yada tam terside olabilir. hatırlamıyorum tam olarak. arkadaşım beyaz kapıyı açabilmek için parmaklıkların arasından elini sokuyor elleri büyük geliyor açamıyor. ben sokuyorum ve açıyorum . kırmızı kapıyı açınca bi okulun koridorlarını görüyoruz. neyse velhasıl kelam biz yola çıkıyoruz o sokaktan  yine geçiyorum ama hava ne karanlık ne aydınlık mor ve lacivert karışımı biraz kızıl sanki dünyada değilmişim gibi. bi eve giriyorum arkadaşım yok oluyor. ve evde güya yaşadığım insanlar olmuş oluyor. sarışından esmere 7-8 kişi var. ve hepsi büyücü bana sarışın (galiba annem olmuş oluyor)  sen uçabiliyorsun neden her defasında yürüyorsun diyor. bende ben nerden bileyim sen kimsin siz kimsiniz diyorum. a a iki hafta önce aynı konuşmayı yapmıştık ve ben sana iki hafta sonra yine buluşacağımızı söylemiştim diyor. iyi peki sana ne diyeyim diyorum bana anne de diyor. ve sözde kardeşlerimin yanına gidiyorum artık herşeyi kendi gözlerimle görüyorum yani kendimi dışarıdan değilde olayları bizzat yaşadığımı sanki gerçekmiş gibi yürüdüğümü uçtuğumu  kendi gözlerimle görmeye başlıyorum . neyse ben bu kardeşlerimin yanına gidiyorum hepsinin büyücü gibi (ki büyücüler galiba ya) pelerin takmışlar.
korkuyormuyum bilmiyorum hislerim çok garipti. hem mutlu hem üzgün saçma sapan birşeydi. sonra yabancı birinin evine gidiyoruz yine o sokak kenarlarında tek tük ağaç olan yine o sisli mavimsi morumsu kızılımsı hava ve hatta biraz daha kararmış olarak. orada ben resmen havalanıyorum onlara tepeden bakıyorum ama sanki bilincim yerinde ve kendi isteğimle uçtuğumu düşünüyorum kendime rüyamda yön verdiğimi hissettim. sonra aşağı inip onların hizasından uçarak yanlarından hatta ortalarından havada olarak eşlik ediyorum.  velhasıl gideceğimiz yere varıyoruz anne ve babam olan sarışın çift ev değil adeta saray gibi olan villa tipli eve giriyorlar. bize kapıda bekleyin biz çağırmadan gelmeyin diyorlar.  yarım saat geçiyor kimse konuşmuyor içeridende ses gelmiyor. sonra girmeye karar veriyoruz 3. sırada ben olmak şartıyla arka arkaya birbirimizden ayrılmadan içeri giriyoruz. ve gözleri kapalı halde o çiftin sex yaptığını görüyorum. bana şşş duymasınlar sessizce içeri geçin diyorlar. ve yanlarndan geçerken çiftin tamam harika hayatım diyor. sonra içeri geçiyorum ve bi köşe var ve oraya sırtımı yaslayıp yukarı doğru uçuyorum taaki ayaklarımın  yerle mesafesi artana kadar onlarsa orda okey atıyorlar sorun şuki sürekli massachusetts kelimesini duyuyorum ve uyanıyorum.

lütfen yardım edin.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Lucid rüya gibi duruyor. Psikolojik yorumu bilemem ama rüyanız çok güzel. O büyücülerin gerçekten olduğunu ve sizi rüyalarına çektiklerini düşünüyorum.
+3 oy
aydinnazli3838 Rüyakar (3.2k puan)  
bakın benim annem ceza evinde ve cezaevinde olmasına rağmen cinlerle uğraşıyor. ve annem açığa alındı. annem açığa alındığında cin çağırdı onun ona ait yani bizim ailmizden nesiden nesle geçen bir cinmiş zannımca. ve o anneme benim yanımda dediki. ailenin en küçüğüne geçeceğim dedi. ve anlamsız bişeyler söylemişti ama hatırlamıyorum. annem önceleri bana söylemedi ama tekrar geldiğinde bana bunu güzel bi ağızla izah etti. korkuyorum. acaba bu yollamı gelecek?
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Belli zaten o türden bir şeyler olduğu. Rüyanın yapısı uygun.
+6 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
İstemeden yaptığın bazı şeyler yüzünden bir grup insan zarar görmüş. Bundan kurtulmak için çıkar yol aramışsın, biraz da bulmuşsun gibi. Ama tekrar benzer şeyler olmuş bu sefer de hoşuna gitmeyecek şeylere şahit olmuşsun.
aydinnazli3838 Rüyakar (3.2k puan)  
teşekkür ederiim :)
+5 oy
ikincidikkat Rüyakar (2.6k puan)  
1.Hangi pozisyonda uyudun?
2.Burada uyuyup rüyada uyanıp tekrar uyudun mu ?
aydinnazli3838 Rüyakar (3.2k puan)  
1-ne biliyim ben?
2- uyuyordum gördüm uyandım.
aydinnazli3838 Rüyakar (3.2k puan)  
ama ben genelde yüzüstü uyurum uyandığımda ayağımın biri pencere olur yüzüm tavana bakar.
0 oy
ikincidikkat Rüyakar (2.6k puan)  
Korkulacak birsey yok devami gelecektir..Kimisi yillarca ugrasir oraya gidemez buyuculerin niyetinin icine ama sen basarmissin.

İlgili rüyalar

+6 oy
1 yorum 156 okuma
Zerrin 19 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Zerrin Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+10 oy
1 yorum 193 okuma
+6 oy
1 yorum 220 okuma
+3 oy
1 yorum 99 okuma
Manolyaa 26 Mart 2022 Rüya kategorisinde Manolyaa Rüyakar (3.0k puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 142 okuma
14 Temmuz 2016 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+6 oy
3 yorum 279 okuma
Rossess 7 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
0 oy
0 yorum 58 okuma
bbusraa 9 Kasım 2023 Rüya kategorisinde bbusraa (-7,242 puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 148 okuma
+2 oy
3 yorum 159 okuma
ferdi hazer 4 Ağustos 2021 Tabir kategorisinde ferdi hazer Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 143 okuma
cherrybombrealdeal 10 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde cherrybombrealdeal Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 472 okuma
19 Nisan 2019 Rüya kategorisinde Cansu   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

445 Aktif
0 Üye ve 445 misafir
Bugün : 383
Dün : 21898
Toplam : 48080583
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...