Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
398 okuma
Üstat_Simuy_Alaca Rüya kategorisinde Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
yeniden kategorilendirildi
Rüyamda sabah uyandım elimi kafama koydum kafam kanıyor, neyse temizledim ettim pasuman yaptim günlük işlerimi yapmaya devam ediyorum evde baya da zaman geçti baktım hala kafam kanıyor kafamin da sag tarafında kulagim arkasi kanıyor, neyse ailem beni doktora götürdü ama hastanenin merdivenlerinde kolidorlarında annem babam tartışıyor ama bu her gun ku birbirleri ile olan tartismalari bir konu yok yani ortada ,doktora geldik doktor da kolidordaydı ben dedi ismini soledi elimden kağıdımı aldı geç bakalım dedi muyane odasına geçtik şikayetin  ne dedi ,bende kafam kanıyor birde dedim vücudum durup duruken morarıyor anlamıyorum dedim ,hemşire bana baktı dediki bu kıza temiz raporu vermek isterim dedi ,sonra doktor bana bilmece sordu bilmece soruyor ben dogru cevap veriyorum kağıda birşeyler yazıyor elime veriyor odadan çıkıyorum ailemle merdivenlerden iniyoruz kendime dedim ki yahu ben hastaligimi ogrenmedim ki elime kagidi verdi dedim neyse baba sen bi git sor dedim annem bagirmaya basladi babama yine isinizi halletmeden çıkıyorsunuz hemen diye ,neyse babam gitti babam geri geldi babamı ilk defa ağlarken gordum  o da rüyamda yani ,babam ağlıyor annemde başladı ağlamaya ama rüyamda anladım işte o zaman cunku babam annemle evlenmeden önce babamın eski eşi varmış babamın o eşi kanserden ölmüştü yani anladım ki kanserim hastayım cunku ne olursa olsun babam ağlamaz babam tamda bole bir habere ağlar yıkılır, sonra bende ağlamaya başladım, rüyada olduğumun farkında değilim ama içimden kalbimden hep su cümle geçti bu cumleyide rüyamda kurdum allahim ölecekmiyim dedim ağlıyorum ama isyan ederek degil de bole sakin sakin bi garip bi yuz ifadesi ile soruyorum allahım ölecek miyim sıra bende mi diye  .öylelikle uyandım hayirlara vesile olsun  .

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

14 Yorum

+4 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Merhaba,

Özel hayatınızda kendinizle ilgili biraz kaygılarınız olabilir. Canınız bir şeye sıkılmış. Bu durum rüyanıza yansımış. Bu aralar kafanızı her şeye takıyor olabilirsiniz. Fakat içiniz rahat olsun kan rüyayı bozar. O yüzden rüyanız özel bir anlam içermiyor. Düşüncelerinizi rahat bırakmalısınız.

Sevgiler,
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Anlıyorum,teşekür ederim yorumunuz için.
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
rica ederim.
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Ama kan akmadı ki ,yani kanadığını biliyorum saçım kandan yapış yapış olmuştu ama ne elime kan geldi nede akan bir kan gördüm peki bu etkiler mi
0 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
bu etkilemez. ben sizin bazı şeyleri gereksiz kuruntu yaptığınızı hissettim. Biraz rahat olmanız gerekiyor.
+5 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bu içsel bir dönüşümün göstergesi. Ve buna karşı direncini ifade ediyor. Buradaki ölüm fiziksel ölüm değil tamamen benlikle ilgili bir durum. Ve bu ölüm sonrasında anka kuşu gibi yeniden doğum var. Doktor da rehberini temsil ediyor. Seni bilmecelerle farklı bir algı durumuna sokacak. Güzel bir rüya. (tabi ailen geleneksel kişiliğinin ölmesini istemiyor o da ayrı konu, ama kaçınılmaz gibi duruyor.)
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Güzel güzel ama bu doktor burda başka bir şeyi temsil ediyor bilmece başka bir şeyi,
Doktor her zaman ,hastalık iyileştireni temsil etmez doktor başka şeyler de iyileştirir .

Ben bir kilit ve anahtar görüyorum bu rüyada ve açıldı kilit .

Ama yorumun için çok teşekkür ederim karga :)
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Evet şifacı da olabilir mesela.
+4 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
yeniden gösterildi
Psikolojik bir rüya gibi geldi bana , baş babayı temsil edebilir mi acaba burada ? Anne ve babanın olağan tartışmaları ve sizin bu konuda babanız için üzülüyor olmanız mesela . Rüyada bilmeceler size fikir soran kişilerin de size yardımını çağrıştırdı bana, yapılan iyiliğe karşılık önünüze çıkacak belki de  :) Rüyanızda öleceğinizi düşünüp  bunu bir çeşit metanetle ama şaşırarakta hissetmeniz en sevdiğim burası oldu :) aklınızdan geçenleri hayata geçirip mutlu olacağınıza işaret ediyor sanki :)   hayır olsun diyelim ...
+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Garip olan ben kimse için üzülmem...hele babam zor yani ,kendine bile acıması olmayan ben ,ölümden korkmam aklımdan geçeneler ise evet tam orası çok doğru, ama kendihayatımla ilgili değil yüklü bir miktarda fedakarlık yapacağım ama karşılığını istemiyorum hayattan ,baş kısmının kanaması ama kanın gozukmemesi başda akması gerken kan gibi düşünceler var ama akmıyor gibi tuhaf...bana da hep öyle hisstetirdi  ,bu arada yorumunnnnn için cooookkk teşekür ederim:)
+6 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Güçlü olman hoşuma gitti ama çok insancıl duygular bunlar hepimiz üzülürüz :) üzüntü pişirir insanı sen neden pişmek istemiyorsun  ki :) fedakarlık hem de yüklü miktarda , güzeldir ama ne olur unutmayın denge çok önemli , hiçbir şeyin fazlası iyi değil inan tecrübeyle sabittir . Bu yorumlarım çok kişisel oldu ama :) değişik geldi rüyanız beni anlayacağınızı düşünüyorum bu yorumlarımla , kan aksa rüyayı bozardı ama ''gerçekte akıtmalısın düşüncelerini belki de'' :)
+4 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Birilerinin kötü kalması lazım denge  için, :)
Terazi düşün bir tarafı beyaz bir tarafı siyah ama terazinin bel kemiği gri ,ben o griyim :)

Ve kimse savunamaz bana ,neden kararların sert diye ,çünkü maskenin ardına  ki  saklanmış günahlar beni yakar maskenin ta kendisi sizi gülümsetir :)  Doz denilen kısmı ayarlamak en sevdigim ,acı bile mutluluk verir ,dozu ayarlandıkça ,ama çok fazla mutluluk  zehirler ben fedakarlık kısmında çok farklı şeylerden bahsederim suskunum ben ama siz konuştu sanırsınız  bu arada kuzgun memlun oldum  düşüncelerin  hoşuma gitti ben pişmek istemeyen değil biraz ateşle oynayanım :)
+5 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
:)) seni bekliyormuşum demek ki , dengeyi anlamışsın . İyilik ve kötülük bakış açımızda aynı gördüğümüz noktada da biter bana göre , tabi bir takım canilikleri kast etmiyorum fikren düşündüğümüz içimizde ki iyilik ve kötülüktür kastım :) yani zaten her iki durum da taşıdığımız. Ateşle oynamak :)) ben de kuyunun etrafında oynamak derim kendi tabirimle  zordurrr :) ama bazımız kaderimizde bunu yaşar ve bunu  bahsettiğin fedakarlığa çevirir, güç budur bana göre . Ama yavaş olmalı hazmede hazmede :)
+4 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Bir ipte iki cambaz olmaz ,ben de tek ruhum hem oraya hem buraya yetişemiyorum dokunduğum ya yeşerir çiçek açar ya solar ölür , zaman ve yavaşlık hah bu tam sizlik ama ben bekleyemem A kişisinin  eline mucizeyi veririm ister yok eder ister kullanır o mucizeyle oylanırken  B kişisin  eline  veririm mucize o oylanırken mucizeyle zaman önce A kişisine bakmaya giderim dongu herkesin gördüğü şekilde bu hobi olarak seviyorum ateşle oynamayı ,hava dur desede havaya inat ,su yapma desede suya inat ,bir delinin masalı mı dersin ...çok tehlikeli bir oyun derim :)
+5 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
:) ben de çok memnun oldum ilerde ne diyeceğime karar veririm ama çok heyecanlı ve gücünün farkında değilsin gibi geliyor yine de bana , bazen güç hiç bir şey yapmamaktır :)) yoksa oyuncağı olursun ego denen canavarın hem ben delileri çokkkk severim :) masalları da umarım sen de beni seversin, gerçi sevmekte farklıdır gözümde sen anladın ama onu
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Yok be guç konusunda ,bi salaklık yaptım eskiden bir  varlığın evine girdim çocukluktan o gun bu gündür cok küçük  yastan beri bilirim kendimi hahaha şöle de bir sır verim bir doğmak vardır birde sonradan ben bunu yaparım diyerek yapmak, sanma bu kız gücünün farkında değil, kelimeler zehirli seni büyüler ama kiz acımasız yok eder ,ben evlerine girmem onların davet edilirim anla ,kan farkı anla kader farkı, ben oyunları kurarım ama beni bir gun dinlemek istersen şu maskelerimizi çıkardığımızda çok şaşırsın herkesin bir ustası vardır kuzgun benim ustam acımasız,  sen ne demek istedigimi anladın bu dünya mucizlerle dolu ben iyi olan taraftayim kışkırtmasınlar beni diğerleri kötü olan tarafda çocukluğumu bıraktım  neyse bu kadar zehirli kelime yeter ben suan senden cok şey kopardım:) iyi geceler
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
düzenledi
Koparttım dediklerin gönülden verdiklerim :) renkli rüyalarla gel yine iyi geceler
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
:) birbirimizden öğrenecek çok şey var
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Sorunun cevabını kendi ellerinle yazı verdin bana bir adım yaklaştın yeteneğinin temellerini ne güzel umutlarla atmışsın şaşırtıcı:)

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 191 okuma
65murat 16 Şubat 2020 Rüya kategorisinde 65murat Rüyakar (3.0k puan)   yazdı
+5 oy
6 yorum 243 okuma
Wolverine 26 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Wolverine Rüyakar (2.3k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 131 okuma
Wolverine 16 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Wolverine Rüyakar (2.3k puan)   yazdı
+11 oy
2 yorum 194 okuma
Güll 19 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Güll Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 131 okuma
18 Aralık 2017 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+5 oy
1 yorum 211 okuma
Nur6 12 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Nur6 Rüyakar (3.3k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 137 okuma
+1 oy
3 yorum 169 okuma
+7 oy
1 yorum 167 okuma
Adem6734 20 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Adem6734 Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+7 oy
11 yorum 300 okuma
Simge 10 Nisan 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 330 okuma
19 Temmuz 2018 Rüya kategorisinde Ceren   2 2 yazdı
+2 oy
1 yorum 112 okuma
+5 oy
1 yorum 143 okuma
65murat 17 Şubat 2020 Rüya kategorisinde 65murat Rüyakar (3.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

421 Aktif
0 Üye ve 421 misafir
Bugün : 21189
Dün : 23857
Toplam : 48079495
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...