Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
2.8k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyasinda Ay basi oldugunu görmek, dininin fesat olduguna isarettir. Karisinin hayiz oldugunu görmek, dünya islerinin zorlasacagina, eger karisi iyi ve dürüst bir kadin ise, dininin kuvvetine, bir kadinin hayiz oldugunu görmesi, onun bir mala sahip olacagina delalet eder. Gerek erkek ve gerek kadin hayiz oldugunu ve gusül edip elbisesini giydigini görmesi, dünyada ve ahirette istegine kavusacagina isarettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

166 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Ebu Said El Vaiz e göre; bir kadin hayiz oldugunu görse, eger kisir ise çocugu olur. Bazi yorumcular, hayiz görmek yalana delalet eder, diyorlar. Es Salimi ye göre ; ihtiyar bir kadinin kendisini kirlenmis görmesi ecelinin yaklastigina, küçük kizin bu rüyayi görmesi bikrinin (kizliginin) izalesine, bir rivayete göre ihtiyar kadin ile küçük kizin hayiz görmesi ölüme, diger bir rivayete göre de, küçük kizin bu rüyayi görmesi evlenecegine isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada hayiz oldugunu gören kimse mahremine yakinlikta bulunur. Kadin kendisinin hayiz oldugunu görse, günah sayilan bir ise bulasir. Yikansa günahtan tevbe eder, üzüntü ve kederi gider. Bir kadin kendisinde hayiz kani olmayan bir kan oldugunu görse, kendisi için bir adet haline gelen ve kurtulmak istedigi halde kurtulmasi kolay olmayan bir suç ve kabahatta bulunur. Bir kadin rüyada hayiz oldugu halde kocasinin kendisiyle cinsi münasebette bulundugunu görse, kocasi ile beraber bulunduklari sehirden göç ederler.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazi tabirciler, erkegin kendisini hayiz olarak görmesi, yalan söylemesi olarak yorumluyorlar. Baska bir rivayete görede ; Erkegin rüyada hayiz oldugunu görmesi, kendisine helal olmayan bir kadinla cinsi münasebette bulunmasina isaret eder. Haniminin hayiz oldugunu gören kimsenin is ve mesleginde durgunluk olur.Haniminin hayiz oldugunu gören kimse, arzu ve istekleri yasaklanir, arzusu na kavusmadan mahrum olur. Hayiz, dinde oruç ve namazda noksanliktir. Hayizin hastalikla tabir edildigi de söylenmistir. Gebe kadinin hayiz oldugunu görmesi erkek çocuk dogurmasina isaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genel Anlamda Rüyada Adet Olmak Ne Anlama Gelir?
Rüyada adet olduğunu gören bir insanın, dinine bağlı olmadığı, dini değerlere yabancı olduğu ve dini vecibelerden olabildiğince uzak olduğu söylenir.
Rüyada bir erkeğin, karısının adet olduğunu görmesi hayatta yaşanacak zorluk olarak tabir olunur ve hem erkeğin hem de kadının sıkıntısı olarak yorumlanır. Şayet adamın eşi güzel ahlaklı ve dürüst biriyse, bu durumda rüyanın yorumu, kişinin dine bağlılığı olarak ifade edilir.
Bununla birlikte rüyada adet olduğunu görmek doğru yoldan ayrılmaya ve sapkın düşünceler içerisinde olmaya da yorulur ve rüya sahibinin dürüstlüğü elden bırakması ve Allah katında günah olan şeyler yapması şeklinde de tabir olunur. Öyle ki bu kişinin ilahi emirlere karşı çıkma ve kafa tutma eğiliminde olduğu ve günah işlemeye meylettiği şeklinde tabirler de yapılır.
Rüyada adet olmak sıhhat meselelerine da işarettir, yani kişinin sağlık problemi yaşayacağını da gösterir. Sıhhatli bir kişinin düşünde adet olduğunu görmesi bu insanın yakın zamanda hasta olacağına ve kötü günler yaşayacağına işaret eder; bununla birlikte gebe bir kadının adet olduğunu görmesi ise hayırlı bir evlat doğurmak şeklinde tabir olunur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Kanaması Görmek
Rüyada adet kanaması görmek anlamı, kadınlar için iyiye erkekler içinse kötüye alamettir. Rüyasında bir kadının adet kanaması görmesi, mutlu ve mesut bir hayata, hamileliğe veya eğer hamile ise bir kız çocuğuna kılavuz eder. Bir erkeğin adet kanaması görmesi ise haram mal kazanıp, iş hayatında birtakım sıkıntı ve üzüntüler yaşaması anlamına gelir. Adet kanı bazı alimlere göre mal ve mülktür. Bu nedenle böyle bir rüya gören bireyin eline beklemediği yerden bir miras veya servet ulaşır. Adet kanının çok olması o miktarda mal kazanmaya, az miktardaki adet kanı ise kısa süreli bir sıkıntıya alamettir. Bir kadının ağrı içinde adet kanaması olduğunu görmesi, dünyevi üzüntülere veya meşakkatle elde edeceği başarılara alamettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Görmek
Rüyada adet gören kadın, başarı ve kazanç elde eder. Bu rüya tüm sıkıntılardan kurtulup, feraha erme anlamınadır. Böyle bir rüya gören kişi eğer evli ise hamile kalır. Bekarla için ise bu rüya yakın zamanda ve anda evlenip çoluk çocuğa karışmaya alamettir. Bir erkek rüyasında adet olduğunu görse, böyle bir rüya iş hayatınızda çalkantılı bir dönem geçireceğinize ve bazı hilelere başvurup haksız kazanç sağlayacağınıza yorumlanır. Bu rüya aynı zamanda ve anda kendisine fayda vermeyecek mülk edinme, zorla birinin parasını gasp etme anlamlarına da gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olduğunu görmek, zor durumda kalmaya, zahmet ve sıkıntı çekmeye rivayet edilir. Rüya sahibinin dinde ve ahlakta zayıflayacağı, iyi ve güzel huylarını terk edeceği, eksik, hatalı ve kusurlu işler yapacağı bu nedenle de gözden düşeceği ve geri planda kalacağı anlamına gelir. Bu rüya helal olmayan yollara girmeye, zinaya ve fesada düşmeye delalet eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aybaşı olduğunu gören kimse, günah işler.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Görmek
Rüyada adet olduğunu gören kişinin birileri ile arası bozulacaktır. Eşinin adet olduğunu gören kişi işlerinde sıkıntı yaşayacak. Adetten sonra abdest aldığını gören kişi ferahlayacak, sıkıntılarından kurtulacak. Çocuk isteyen bir kadın adet olduğunu görmüşse, çocuk sahibi olacaktır. İbadette eksikliğinde habercisidir. Erkek adet olmuşsa zina olarak yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayız Görmek
Rüyasında bir kadın ay hali oldu¬ğunu görse, şayet çocuğu olmuyor (kısır bir kadın ise), bu gördüğü rüya onun çocuğu olacağına işaretle yorumlanır. Bazı tabirciler, rüyada hayız (ay hali) olduğunu görmek, ya¬lan söyleneceğine işarettir, demişlerdir.Ay halinden kesilen ihtiyar bir kadın, rüyasında kirlendi¬ğini (ay hali olduğunu) görse, bu rüya, onunu ölümünün yaklaştığını, öleceğini gösterir, şeklinde tabir olunmuştur.Rüyasında hayız olduktan sonra, gusül abdesti (boy abdesti) alıp elbiselerini giydiğini gören kadın veya erkek, hem dünya da hem de ahirette selamet ve emniyet bulur şek¬linde yorumlamışlardır.Rüyada bir kimsenin hayız (kadınlarda adet) olduğunu görmesi, hanımına yakınlıkta bulunmaya işârettir.Bu hayız halinden yıkandığını görmek, tövbeye, üzüntü ve kederden kurtuluşa işârettir.Bir kadının rüyada hayız olduğu halde ko¬casının kendisiyle cinsi münasebette bulundu¬ğunu görse, kocası ile beraber bulundukları şehirden göç edeceklerine işâret eder.Hayızdan kesilmiş bir hanımın rüyada ha¬yız olduğunu görmesi, bir çocuk doğuracağı¬na delâlet eder.Erkeğin rüyada hayız olduğunu görmesi, kendisine helal olmayan bir kadınla cinsi münasebette bulunmasına işâret eder. Bazen erkeğin kendisini hayız olarak gör¬mesi, yalan söylemesine işâret eder.Hanımının hayız olduğunu görmek, rüya sahibinin arzu ve isteklerinin yasaklanmasına ve arzusuna kavuşmadan mahrum olmasına işâret eder. Yine hanımının hayız olduğunu görmek, rüya sahibinin iş ve mesleğinde durgunluk ol¬masına işârettir.Rüyada hamile bir kadının hayız olduğunu görmesi, doğacak çocuğun erkek olacağına işârettir.Yine rüyada hayız olduğunu görmek, din¬de. oruç ve namazda noksanlık ile tabir olu¬nur. Bir kadının rüyada hayız olduğunu görme¬si, günâh bir işe bulaşmaya işâret eder. Bazen de rüyada hayız olduğunu görmek, hastalık ile tabir edilir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aybaşı olduğunu gören kadın, mal kazanır yahut eline para geçer.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Kanaması Görmek
Rüyada adet kanaması görmek; bir kadının rüyasında adet görmesi, içindeki yaratıcı gücün yükseldiğini; yeni ve güçlü fikirler üreterek ya da sağlıklı ve yapıcı kararlar vererek, yaşamını güzelleştirme olanaklarını elde ettiğini gösterir. Rüyasında adet kanaması olduğunu gören kişinin karakterinin gerek iş hayatında gerekse çevresinde güçlü ve iktidar sahibi olduğuna işaret eder. Ünlü rüya alimimiz Ebu Said El-Vaiz’e  göre rüyada adet kanaması görmek, rüyayı gören kişinin çocuğu olmuyor ise çocuğu olacağına yorumlanır.. Bazı yorumculara göre de, adet olduğunu gören kişinin yalana ve şirke yöneleceğine yorumlanır. Bir başka rivayete göre de: Rüyada adet kanaması olduğunu gören kimse mahremine yakınlıkta bulunur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Olduğunu Hissetmek Görmek
Rüyada adet olduğunu hissetmek görmek; iş ve özel hayatında maddi ve manevi bakımdan çok büyük sıkıntılara gireceğine yapmış olduğu işlerinde başarısızlık göreceğini ifade eder. Rüyasında adet olduğunu  hisseden kişi kendini geçmişte yaptığı yanlışlardan dolayı Allah’ı tealaya affettirmeli ve kendine hayırlı bir yol dilemelidir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Âdet halindeki bir kadınla beraber olduğunu görenin eline mal geçer.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Kanı Görmek
Rüyada adet kanı görmek; bir kadının rüyasında adet görmesi, içindeki yaratıcı gücün yükseldiğini; yeni ve güçlü fikirler üreterek ya da sağlıklı ve yapıcı kararlar vererek, yaşamını güzelleştirme olanaklarını elde ettiğini gösterir. Rüyasında vücudunda kanaması olduğunu gören kişinin karakterinin gerek iş hayatında gerekse çevresinde güçlü ve iktidar sahibi olduğuna işaret eder.
Rüyada Adet Kanının Aktığını Görmek
Rüyada adet kanının aktığını görmek; helal rızkınıza haram bulaşmasına, çevrenizde art niyetli kötü insanlardan zarar görerek kurulu düzeninizin bozulmasına, elinize geçen fırsat kapılarınızı değerlendiremeyerek kısa zamanda yokluğa ermeye işaret edilir. Bir kimsenin rüyasında adet kanının aktığını görmesi, üzerindeki kötülüklerden kurtulacağına, sevdikleriyle kazanç getirecek güzel işler yapacağına, hane içinde geçmişe yönelik yaşanan sıkıntıların son bulacağına tabir edilir. Rüyada adet kanının aktığını görmek, aynı zaman da kişinin üst yetkili bir kimseden göreceği destek sayesinde hayalini kurduğu işini kısa sürede gerçekleştireceğine işaret edilirken görülen bu rüya aynı zaman huzura ermek ve kurtuluş olarak ta tabir edilir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kısır bir kadının âdet görmesi, çocuğu olacağına işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olduğunu görmek; rüyayı gören kimsenin dinden, kurandan, ilimden uzak hayatını güzelliklerle donatmak yerine kötülüğe ve şerre adayacağına, şeytanın yolunda giderek kötülüklere boyun eğeceğine, insanların alın terine göz dikerek helal lokmalarını elinden alacaklarına işaret edilir. Bir kimsenin rüyasında adet olduğunu görmesi hayatını sil baştan yaşatacak yeni imkanlar doğuracağına, elindeki mal varlığını kullanarak kazançlı yatırımlar sergileyeceğine, kısa süreli sık sık seyahate çıkacağına yorumlanır. Rüyada adet olduğunu görmek, sembolü aynı zaman da üç farklı şekilde dile getirilir. Bunlar; ” yaşanacak maddi sıkıntılar, hane içinde hastalıklar ve alacağınız üzücü haberler” olarak tabire edilir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İhtiyar bir kadının hayız olduğunu görmesi, hastalığa işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olduğunu görmek doğru yoldan ayrılmaya, dürüstlüğü elden bırakmaya, Allah katında günah olan şeyler yapma eğiliminde olmaya ve günah işlemeye de işaret eder. Rüyada adet olmak sağlık sorunlarına da yorumlanır. Sağlıklı bir kişinin rüyasında adet olduğunu görmesi o kişinin hastalanacağına işaret ederken gebe bir kadının adet olduğunu görmesi dünyaya bir erkek evlat getireceğine tabir edilir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genç bir kızın âdet görmesi evlilikle yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Adet görmek
Bakınız; Hayız.
Rüyasında ay başı olduğunu görmek, dininin fesat olduğuna işarettir. Karısının hayız olduğunu görmek, dünya işlerinin zorlaşacağına, eğer karısı iyi ve dürüst bir kadın ise, dininin kuvvetine, bir kadının hayız olduğunu görmesi, onun bir mala sahip olacağına delalet eder. Gerek erkek ve gerek kadın hayız olduğunu ve gusül edip elbisesini giydiğini görmesi, dünyada ve ahirette isteğine kavuşacağına işarettir. Ebu Said El-Vaiz’e göre; bir kadın hayız olduğunu görse, eğer kısır ise çocuğu olur.
Bazı yorumcular, hayız görmek yalana delalet eder, diyorlar. Es Salimi’ye göre ; ihtiyar bir kadının kendisini kirlenmiş görmesi ecelinin yaklaştığına, küçük kızın bu rüyayı görmesi kızlığının izalesine, bir rivayete göre ihtiyar kadın ile küçük kızın hayız görmesi ölüme, diğer bir rivayete göre de, küçük kızın bu rüyayı görmesi evleneceğine işarettir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada hayız olduğunu gören kimse mahremine yakınlıkta bulunur. Kadın kendisinin hayız olduğunu görse, günah sayılan bir ise bulaşır.
Yıkansa günahtan tevbe eder, üzüntü ve kederi gider. Bir kadın kendisinde hayız kanı olmayan bir kan olduğunu görse, kendisi için bir adet haline gelen ve kurtulmak istediği halde kurtulması kolay olmayan bir suç ve kabahatta bulunur. Bir kadın rüyada hayız olduğu halde kocasının kendisiyle cinsi münasebette bulunduğunu görse, kocası ile beraber bulundukları şehirden göç ederler. Bazı tabirciler, erkeğin kendisini hayız olarak görmesi, yalan söylemesi olarak yorumluyorlar.
Başka bir rivayete göre de ; Erkeğin rüyada hayız olduğunu görmesi, kendisine helal olmayan bir kadınla cinsi münasebette bulunmasına işaret eder. Hanımının hayız olduğunu gören kimsenin iş ve mesleğinde durgunluk olur Hayız, dinde oruç ve namazda noksanlıktır.
Hayızın hastalıkla tabir edildiği de söylenmiştir. Gebe kadının hayız olduğunu görmesi erkek çocuk doğurmasına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hayızın hastalıkla tabir edildiği de söylenmiştir. Gebe kadının hayız olduğunu görmesi erkek çocuk doğurmasına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet kanı görmek, iyi değildir. Rüya sahibi için dürüstlükten uzaklaşmaya, dinden kopmaya ve günah işlemeye işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada karın ağrısı çekmek, gören kişi malını ya da parasını helal olmayan bir işe harcayarak, büyük bir maddi zarara uğrayacak ve sonradan çok üzülecek şeklinde yorumlanır.
Rüyada kadının adet olduğunu görmesi, hayırlı bir rüyadır. Şifa bulmaya ve evlat sahibi olmaya işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir erkeğin adet olduğunu görmesi, gören kişinin doğru yoldan ayrılarak zina yapmasına işaret eder. Bu kişi nikahı olmayan bir kadınla cinsel ilişkiye girecek şeklinde yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kan görmek, hayırlı şekilde yorumlanmaz. Gören kişi için üzüntü, keder, sıkıntı ve zorluk anlamına gelirken, toplum için de büyük felaketler olacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Olduğunu Hissetmek
Rüyayı gören kişinin hayatında bir takım aksiliklerin meydana geleceğine ve kendisinin de daha kısa yollardan daha çok para kazanıp kar etmek için kötü işlere gireceğine, bu durumun ters tepmesi ile zarar etmekle kalmayacağına aynı zamanda günahkâr olacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Kanaması Görmek
Rüya sahibi eğer rüyasında kan görürse onun rüyası artık bozulmuş demektir. Fakat rüyada eğer kan yoksa ve rüya sahibi adet kanaması olduğunu hissederse bu onun büyük bir hataya düşeceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Regl Olduğunu Görmek
Rüya sahibinin hataları nedeni ile başının ağrıyacağına, huzurunun kaçacağına ve bu nedenle de hak yolunda yaptığı hayır işlerinin de kabul olmayacağına tabir edilir. Bu rüya aynı zamanda kişinin inancını terk edeceğine yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adetten Kesilmek
Bir kadının adetten kesilmesi artık çocuğunun olmayacağına veya o yılın bereketsiz ve zor bir yıl olacağına alamettir. Adetten kesilen kadın herhangi bir konudan ümidini keser ve yeni başlangıçlar yapar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aybaşı Olduğunu Görmek
Rüyada aybaşı olduğunu görmekle, adet olduğunu görmek arasında fark yoktur esasen ve dolayısıyla her iki rüyada aynı şekilde yorumlanır. Rüya sahibinin hileli işler yapacağı ve bundan kendisine çıkar sağlamaya çalışacağı şeklinde yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Kanı Görmenin Psikolojik Tabiri
Rüyada adet kanı, özellikle bayanlar için kadınsal sorunlara alamettir. Böyle bir rüya bazen de bireyin evlenme veya çocuk isteğine de yorumlanmaktadır. Rüyada adet gören kadın, iç dünyasında çeşitli ıstıraplar çekmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Adet Olduğunu Görmek
Rüya sahibinin iyi ya da kötü bir şeylere şahit olacağı anlamına gelir. Rüya sırasındaki duygusal durumuna bakarak iyiye yormak gerekirse, başkasının adet olduğunu gören kişi yakın çevresindeki birinin başarısına ya da mutluluğuna tanıklık edecek ve bundan gurur duyacaktır.
Eğer rüya sahibi başkasının adet olduğunu gördüğünde hoş olmayan duygular hissettiyse gerçek hayatında da kendisini üzecek, belki de zor durumda bırakacak olaylara tanıklık edeceği, başkasının başına gelen kötü olaylardan dolayı üzüntü duyacağı söylenebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Regl Olan Erkek Görmek
Rüyasında tanıdığı bir erkeğin regl olduğunu gören kişi, o kişiden hiç beklemediği bir tavır ya da davranışla karşılaşacaktır. Rüya sahibi, asla kabul edemeyeceği bu davranışla birlikte ilişkilerini hatta geçmiş yaşamını sorgulamak zorunda kalabilir.
Eğer rüyayı gören kişi de erkekse, hayatta başına gelmesinden en çok korktuğu şeyle yüzleşmek zorunda kalacağı söylenir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ped Görmek
Rüyada adet bezi görmek, rüyayı gören kişinin ağır kanlı, fazla temkinli, harekete geçmekte yeterince istekli ve hızlı olmadığı şeklinde yorumlanır. Bu yüzden karşısına çıkan fırsatları kaçırarak hedeflerinden uzaklaşacağı söylenir. Öte yandan olaylara ve kişilere bu şekilde ihtiyatlı yaklaşmak rüya sahibinin daha isabetli kararlar vermesini de sağlayabilir.
Bazı rüya yorumcuları ise rüyada görülen hijyenik pedin, rüya sahibinin içinde bulunduğu endişeli, kaygılı ve şüpheci bir bekleme sürecinin işareti olarak ele alırlar. Rüyayı gören kişinin şüphelerinden kurtulmak için yoğun bir çaba içinde olduğu söylenir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı tabircilere göre rüyada adet olduğunu görmek, kan aldırmakla da yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Olduğunu Gören Yaşlı Kadın
Gerçek hayatta yaşı gereği artık adet olmayan bir kadının rüyasında adet olduğunu görmesi, hayattaki yerini sorguladığı belki de depresif bir döneme işaret ediyor olabilir. Genellikle artık kimsenin kendisiyle ilgilenmediği, kimsenin işine yaramadığı gibi yanlış düşüncelere kapılan kadınlar tarafından sık görülen rüyalardan biridir.
Rüyada menopozlu kadının adet görmesi, hayatta her şeyin mümkün olduğu, hiçbir şey için geç sayılmayacağı anlamına da gelir. Rüyayı gören kişinin hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacağı ve bunun onu çok sevindireceği söylenir. Bu sürpriz rüya sahibinin uzun yıllardır özlemini çektiği mutlu ve uzun soluklu bir beraberliğin başlangıcı da olabilir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hasta birinin aybaşı olduğunu görmesi, kan aldırınca iyi olacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Kanı Temizlemek
Rüyada adet kanı temizlemek, rüyayı gören kişinin kendi hayatıyla ilgili radikal kararlar arefesinde olduğu bir dönemin habercisi sayılabilir. Rüya sahibi hayattaki hedeflerine ulaşmak için şimdiye kadar yaptıklarından bir sonuç alamadıysa ya da aldığı sonuçlardan memnun olmadıysa durup düşünmeli ve gerekiyorsa her şeye sıfırdan başlamalıdır.
Rüyada adet kanı temizlemek ayrıca, biten bir ilişkinin ardından gelen yeni hayatı inşa süreci olarak da yorumlanır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet kanaması görmek, kadınlar için iyiye erkekler içinse kötüye işarettir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile kadının hayız olduğunu görmesi, erkek çocuk doğurmasına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Kanının Aktığını Görmek
Bazı rüya yorumcuları, rüyasında adet kanını akarken gören kişiye kötü haber geleceği tahmininde bulunurlar. Diğer yandan kanın akıp gittiğini görmek, zor bir dönemin geçip gittiği şeklinde de yorumlanabilir. Rüya sahibinin adet kanı akarken verdiği duygusal tepki rüyayı daha doğru okumamıza yardım eder. Korku, üzüntü, sıkıntı gibi olumsuz duygular rüya sahibinin düze çıkmak için önünde hala bazı engeller olduğunun işareti sayılabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Olduğunu Sanmak
Rüya sahibinin beklentilerini ifade eder. Rüya sahibi elinde olmayan sebeplerle zor bir duruma girmiştir ve bu zor durumdan çıkmak için de neredeyse dua etmekten başka yapacak bir şeyi yoktur.
Bir başka yorum da kişinin kendisinden şüphe etmesi yönündedir. Rüyasında adet olduğunu zanneden kişinin gerçek hayatta attığı adımlardan, başarıya ulaşmak için izlediği yoldan emin olmadığı söylenebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalette Adet Kanı Görmek
Rüyayı gören kişi eğer adet kanı gördüğünde bu durumdan memnun olduğunu söylüyorsa, kendisi ve ailesi için zor geçen bir dönemin nihayet sona ereceği söylenebilir. Rüya sahibi kendisini bu sıkıntılı dönemden kurtaracak olan bir haber alacak ya da yardım görecek denebilir.
Diğer yandan eğer bu rüya, gören kişiyi tedirgin ya da rahatsız ettiyse istenmeyen gelişmelerden söz edilebilir. Rüya sahibinin hayatının gidişatını ve düzenini bozacak, maddi ya da manevi kazanımlarını kaybetmesine sebep olacak, aile hayatında huzursuzluğa yol açacak olaylara karşı dikkatli olması tavsiye edilir.
Eğer rüya sahibi adet kanını çamaşırında gördüyse, ailesinden gizli bir işe kalkıştığı yorumu yapılır. Henüz kimsenin bilmediği ama öğrendiklerinde tepki göstereceklerinden emin olduğu bir olayla ilişki kurulabilir. Bu, sınavdan düşük not almak gibi basit bir olay ya da kötü alışkanlıklarından kaynaklanan büyük maddi kayıplar olabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Regl İken Havuza Girmek
Bir isyan ve başkaldırı olarak yorumlanabileceği gibi, yanlış inançlarla ve baskılarla mücadele olarak da yorumlanabilir. Rüyasında regl halindeyken havuza giren kadının her şeyi göze aldığı, istediği hayata, gelire ya da aşka kavuşmak için ne gerekiyorsa yapacağı söylenir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olmak, gören kişinin dinine bağlı olmadığına ve dini vecibelerden uzak biri olduğuna tabir edilir. Rüyada bir erkeğin eşinin adet olduğunu görmesi hayatta yaşanacak zorluk ve sıkıntıya işaret eder. Adamın karısı güzel ahlaklı biriyse yorum değişir ve dine bağlılığa tabir olunur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Olmak
Bir kadının ya da bir erkeğin rüyasında adet olduğunu görmesi o kimsenin hak yolundan saparak, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin Allah katında makbul olmayan yollara girmekten geri durmadan menfaat elde edeceğine alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Olduğunu Gören Yaşlı Kadın
Rüyada adet olduğunu gören yaşlı kadının, kötü haberler alacağına, sağlık sorunlarında ortaya çıkacak sorunlara ve yakın bir zamanda hayatını kaybetmesine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Olduğunu Gören Erkek
Rüyada adet olduğunu gören erkeğin iş hayatında ve sosyal hayatında istediği ve hayal ettiği her şeye kavuşacağına yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Olduğunu Gören Kadın
Rüyada adet olduğunu gören kadının, yaşanan olaylarla ilgili gerçekleri gizlediğine ya da çarpıtarak anlattığına ve bu yüzden çıkacak olan sorunlara delalet eder. Aynı zamanda, rüyayı gören kadının sağlık durumunda meydana gelecek rahatsızlıklara yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Olduğunu Görmek
Rüyada adet olduğunu görmek, regl olduğunu görmekle aynı anlama gelir. Rüya sahibinin, dini şartlara uygun şekilde ve içten gelen saygı ve bağlılıkla ibadet etmediğine ve bu yüzden ibadetinin kabul olmayacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said El-Vaize derki: rüyasında bir kadının ay başı olduğunu görürse, eğer kişi kısı ve çocuk sahibi olamıyorsa bir çocuğu olacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaşlı Kadının Adet Olduğunu Görmesi
Yaşlı bir kadın kendisini rüyada adet olmuş görürse bu çok kötü bir habere işaret eder. Rüya sahibinin hayatını kaybedeceğine ve ailesine büyük acılar yaşatacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Aybaşı Olmak
Rüyada aybaşı olmak, yalana, hırsızlığa, ihanete ve fesat olmaya tabir edilir. Rüya sahibinin iyi ve güzel huylarını kaybedip, ahlaka ve dine aykırı işlere kalkışacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayız Kanı Görmek
Rüyada hayız kanı dert, sıkıntı ve yokluk anlamına gelir. Rüyasında hayız kanı gören kişinin rüyası hastalanıp can derdine düşeceği anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Kadının Adet Olması
Hamile olan bir kadın rüyasında adet olduğunu görürse ya da kadın veya erkek fark etmeksizin rüya sahibi, rüyasında hamile olan bir kadının adet olduğunu görürse bir evlat sahibi olacağı ile müjdelenir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Olduğunu Görmek
Rüyasında adet olduğunu gören kişi, bildiği doğruları, ailesinden aldığı görgüyü ve terbiyeyi bir kenara bırakıp, ahlaksız ve günahkâr sayılacağı işler yapacak demektir. Rüya sahibi dinden çıkacak, hak yolunu da terk edecektir diye yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkeğin Adet Olması
Rüyada bir erkeğin adet olduğunu görmek ya da bir erkeğin rüyasında kendisinin adet olduğunu görmesi eğer evliyse eşini bir başka kadınla aldatacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına delalet eder. Zina anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
*Ay halinden kesilen ihtiyar bir kadın, rüyasın¬da kirlendiğini (ay hali olduğunu) görse, bu rûyâ, onun ölümünün yaklaştığının, Öleceğini gösterir, şeklin¬de tabir olunmuştur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Kanı Görmek
Rüyada adet kanı görmek iyi değildir, dürüstlükten uzaklaşmaya, dinden kopmaya ve günah işlemeye işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Erkeğin Adet Olduğunu Görmesi
Rüyada bir erkeğin adet olduğunu görmesi doğru yoldan ayrılarak kişinin zina yapmasına delalet eder. Bu kişi nikâhı olmayan bir kadınla cinsel ilişkiye girecek demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadının Adet Olduğunu Görmesi
Bir kadının rüyasında adet olduğunu görmesi hayırlıdır. Şifa bulmaya ve evlat sahibi olmaya delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Kanı Görmenin  Tabiri
Rüyada adet kanı, özellikle bayanlar için kadınsal sorunlara işarettir. Böyle bir rüya bazen de kişinin evlenme veya çocuk isteğine de yorumlanmaktadır. Rüyada adet gören kadın, iç dünyasında çeşitli ıstıraplar çekmektedir
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olduğunu gören kişi dinine bağlı olmayan ve dini vecibelerden uzak olan biri olarak tabir edilir. Rüyada bir erkeğin eşinin adet olduğunu görmesi hayatta yaşanacak zorluk ve sıkıntıya delalet eder. Adamın karısı güzel ahlaklı biriyse yorum değişir ve dine bağlılığa delalet olunur. Rüyada adet olduğunu görmek doğru yoldan ayrılmaya, dürüstlüğü elden bırakmaya, Allah katında günah olan şeyler yapma eğiliminde olmaya ve günah işlemeye de işaret eder. Rüyada adet olmak sağlık sorunlarına da delalet eder. Sağlıklı bir kişinin rüyasında adet olduğunu görmesi o kişinin hastalanacağına işaret ederken gebe bir kadının adet olduğunu görmesi dünyaya bir erkek evlat getireceğine işaret eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diğer bir rivayete göre de, küçük krizin bu rüyayı görmesi evleneceğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet kanı görmenin anlamı.
Rüyada adet kanı görmek birden fazla manalara gelmektedir. Adet kanı genel olarak kaygılanma anlamı taşır. Rüyada adet kanı görmek kişinin kötü bir haber alıp üzüleceğine, stres yaşayacağına, huzursuz olacağına işaret eder. Rüya sahibi herhangi bir sağlık sorunu geçirebilir. Basit bir hastalık atlatabilir. Kişi bu sağlık sorunları nedeniyle de huzursuz ve üzgün olabilir. Rüyada adet kanı görmek genel olarak kadınsal bir soruna işaret eder. Rüya sahibi eğer bayan ise olumlu anlamlara; erkek ise olumsuz anlamlara gelmektedir. Rüyada adet kanı gören bayan sevindirici haberler alabilir. Maddi bir kazanç elde edebilir. Bu maddi kazanç oldukça fazla olabilir. Mülk edinilebilir. Rüya sahibi iş hayatında önemli bir başarı elde edebilir. Rüyada adet kanı gören kişi eğer erkekse rüya tam tersi olarak yorumlanır. Rüya sahibi iş hayatında çalkantılar yaşayacağı bir sürece girer. Yanlış bir işe girebilir veya yanlış bir ortaklık kurabilir. Verdiği kararlar kişinin büyük maddi kayıplar yaşamasına neden olabilir. Kişi kötü işler yapabilir ve haram para kazanabilir. Erkekler için adet kanı görmek zarara ziyana işarettir. Kötü bir haber alınabilir. Bir yakınlarını feci bir kaza ile kaybedebilirler.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir başka rivayete göre de: Rüyada hayiz olduğunu gören kimse mahremine yakınlıkta bulunur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet kanaması görmek
Rüyada adet kanaması görmek kişinin gerçek hayatında tüm işlerini büyük bir panikle yürüttüğüne ve etrafındakilerin de bu panikten rahatsız olduğuna işarettir. Kişi her işini büyük bir panik ile hallederek ortaya güzel şeyler çıkaramamaktadır. Bu durum rüya sahibinin iş hayatını olumsuz yönde etkilemektedir. Kişi yakın zamanda kötü bir haber alabilir. İşten çıkarılabilir. Rüya sahibi bir bayan ise bayanın yakın zamanda bir kız çocuğu olabilir. Eğer rüya sahibi bekar ise önünde hızlı bir evlilik belirebilir. Eğer rüya sahibi erkekse iş hayatında çok dikkatli olması ve kimseye güvenmemesi gerekmektedir. Rüyada adet kanaması görmek genel olarak mala mülke işaret eder. Rüya sahibi bayan ise malına mal katar, miras sahibi olur, kazanç elde eder; erkek ise mal kaybeder, iş batırır, büyük üzüntü duyar. Rüyada adet kanaması görmenin bir diğer anlamı ise kadınsal sorunlardır. Rüya sahibi iç dünyasında sıkıntılı bir dönem yaşıyor olabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet bezi görmek
Rüyada adet bezi görmek kişinin yanlış işler yapıyor olduğu anlamına gelmektedir. Rüyada adet bezi görmenin birden fazla anlamı vardır. Bu anlamlar rüyayı göreninin cinsiyetine göre farklılık gösterir. Eğer rüyada adet bezi gören kişi erkekse rüya sahibi yanlış işler yapıyor olabilir. Rüya sahibi iş ve maddi konularda profesyonel biri tarafından kandırılıyor ve dolandırılıyor olabilir. Rüyada adet bezi görmek erkeğin mal ve mülk kaybedeceğine işarettir. Bayan için ise aynı anlamlar söz konusu değildir. Rüyada adet bezi gören kadın bir kimsenin kalbini kırmış olabilir. Başka bir anlama göre rüya sahibinin kendisi başka bir kimse tarafından kırılmış olabilir. Rüya sahibi bu süreçte bu iki nedenden birinden ötürü mutsuz ve huzursuz olabilir. Rüya sahibi hatasını düzeltmeli ve küslüklere son vermelidir. Aksi takdirde rüya sahibinin kayıpları daha fazla olacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet kanı temizlemek
Rüyada adet kanı temizlemek kişinin monoton hayatından çok sıkıldığına, her gün yapmak zorunda olduğu ve yaptığı işleri artık yapmak istemediğine işarettir. Rüya sahibi bu süreçte yeni kararlar verecek ve bu kararları uygulamaya sokacaktır. Rüyada adet kanı temizleyen kişi normal hayatından bıkkınlık duyar. Yapmak istemediği, sevmediği bir işe sahip olabilir. İstemediği bir bölümü istemediği bir üniversitede okuyor olabilir. Rüya sahibi yanlış bir evlilik yaptığını düşünüyor olabilir. Rüya sahibi hayatıyla ilgili yeni kararlar alacaktır. Yaşadığı yerden memnun olmayan rüya sahibi yeni bir semte hatta şehre taşınabilir. Eğer yaşadığı bir ilişki varsa ilişkisinde sıkıntılı süreçler yaşayabilir. Ayrılık yaşanması muhtemeldir. Rüya sahibi aldığı yeni kararları yakın zamanda uygulama fırsatı bulacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tuvalette adet kanı görmek
Rüyada tuvalette adet kanı görmek kişinin hayatında istemediği türden sorunlar ve problemler yaşayacağına, sıkıntılı süreçlerden geçeceğine işarettir. Bu dönemde hayatınızda olumsuz gelişmeler yaşanabilir. Rüya sahibi bu süreçte doğru kararlar vermeli ve hatalarının üzerine hata koymamalıdır. Yaşadığı sıkıntılı dönemlerin etkisiyle küçük tartışmalar da beraberinde gelebilir. Bu tartışmaları çok yakınınızdaki kişilerle yapacaksınız. Bu nedenle bu süreçte dikkatli olmalı ve kötü sonuçlar doğmadan, kalpler kırılmadan bu dönem atlatılmalıdır. Rüyada tuvalette adet kanı görmek kişinin mutlu olmadığı yerlerde olduğuna ve mutluluğu yakalamak için yeni kararlar almak istediğine işarettir. Kişi aldığı bu kararları hayata geçirmek isteyecek ancak bazı küçük engellerle karşılaşacaktır. Bu dönemde küçük engelleri atlatmanın kilit cümlesi yapıcı olmaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet kanı bulaşması
Rüyada adet kanı bulaşması kişinin önemli bir konuda büyük haksızlığa uğrayacağına işarettir. Kalabalık bir grup halinde yapılan bir işten sizin sorumlu tutulmanız, hatalı ve suçlu gösterilmeniz bu rüya tabiri için oldukça uygun bir durumdur. Son zamanlarda girdiğiniz işlere ve güvendiğiniz kişilere dikkat etmeniz ve bir şey yaparken iki kere düşünmeniz gerekmektedir. Sizin iyi niyetinizi suistimal edecek insanlar karşınıza çıkabilir. İstemeden de olsa karışacağınız kötü bir olayda günah keçisi ilan edilebilirsiniz. Bu nedenle olabildiğinde temkinli olmalı ve güvenmediğiniz insanlarla ortak bir iş yapmamalısınız. Rüyada adet kanı bulaşması hakkınızda bir dedikodu yapıldığı anlamına da gelebilir. Aynı şekilde siz yapmadığınız halde size karşı böyle bir ithamda bulunabilirler. En yakınınızdaki kişiler tarafından satılabilirsiniz. Rüyada adet kanı bulaşması kötü işlere bilinçli olarak bulaşıldığına da işaret edebilir. Kötü bir ortak ile girişilen bir işin kötü sonuçları ile karşılaşabilir. Batabilir, dolandırılabilir ve büyük meblağlarda para kaybedebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet pedi görmek
Rüyada adet pedi görmek kişinin uzun veya kısa zaman önce yaptığı hatalardan veya davranışlardan dolayı şimdilerde pişmanlık duyduğu anlamına gelir. Rüya sahibi istemeden de olsa karışmış olduğu kötü işlerin pişmanlığını yaşıyordur. Kişi bu süreçte sıkıntılı günler yaşayabilir. Ancak yakın çevresi sayesinde bu kötü günlerinde üstesinden gelecek ve tekrardan huzura erecektir. Rüyada adet pedi görmek rüya sahibinin geçmiş dönemde bir kimseye zarar verdiği anlamına da gelebilir. Kişi yapmış olduğu davranışın vicdan azabını çekiyor ve huzursuz bir hayata sürükleniyordur. Rüya sahibi bir kimsenin kalbini bilerek veya bilmeyerek kırdıysa da yapması gereken şey en yakın zamanda özür dilemektir. Çünkü aksi takdirde çekeceği sıkıntılar ve huzursuzluklar daha da artacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Görmek
Rüyada adet gören kadın, başarı ve kazanç elde eder. Bu rüya tüm sıkıntılardan kurtulup, feraha erme anlamınadır. Böyle bir rüya gören kişi eğer evli ise hamile kalır. Bekarla için ise bu rüya yakın zamanda evlenip çoluk çocuğa karışmaya işarettir. Bir erkek rüyasında adet olduğunu görse, böyle bir rüya iş hayatınızda çalkantılı bir dönem geçireceğinize ve bazı hilelere başvurup haksız kazanç sağlayacağınıza yorumlanır. Bu rüya aynı zamanda kendisine fayda vermeyecek mülk edinme, zorla birinin parasını gasp etme anlamlarına da gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İhya:Hayız olduğunu görmek günah bir iş yapmaya,Erkeğin hayız olduğunu görmesi yalan söylemesine, oruç ve namazdaki noksanlığına;kadının hayız olup gusletmesi tövbe etmesine, üzüntü ve kederden kurtulmasına,Eşinin hayız olduğunu gören erkeğin arzu ve istekklerinin bir süre gerçekleşmemesine, işlerinin durgun olmasına,Ay halinden kesilen yaşlının yahut hısır kadının hayız olduğunu görmesi hamile kalıp çocuk dünyaya getirmelerine,Hamile kadının hayız olduğunu görmesi oğlu olmasına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada hayız olduğunu gören kimse mahremine yakınlıkta bulunur. Kadın kendisinin hayız olduğunu görse, günah sayılan bir işe bulaşır. Yıkansa günahtan tevbe eder, üzüntü ve kederi gider. Bir kadın kendisinde hayız kanı olmayan bir kan olduğnu görse, kendisi için bir adet haline gelen ve kurtulmak istediği halde kurtulması kolay olmayanbir suç ve kabahatta bulunur. Bir kadın rüyada hayız olduğu halde kocasının kendisiyle cinsi münasebette bulunduğunu görse, kocası ile beraber bulunduklan şehirden göç ederler.Bazı tabirciler, erkeğin kendisini hayız olarak gönnesi, yalan söylemesi olarak yorumluyorlar. Hanımının hayız olduğunu gören kimse, arzu ve istekleri yasaklanır, arzusuna kavuşmadan mahrum olur.Hayız, dinde oruç ve namazda noksanlıktır.Hayızın hastalıkla tabir edildiği de söylenmiştir. Gebe kadının hayız olduğunu görmesi erkek çocuk doğurmasına işaret eder. Erkeğin rüyada hayız oldugunu görmesi, kendisine helal olmayan bir kadınla cinsi münasebette bulunmasına işaret eder. Hanımının hayız olduğunu gören kimsenin iş ve mesleğinde durgunluk olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ADET GÖRMEK (KADINDA AY HALİ); Rüyasında bir kadın ay hali olduğunu görse, şayet çocuğu olmuyor (kısır bir kadın ise), bu gördüğü rûyâ onun çocuğu olacağına işaretle yorumlanır. Bazı tabirciler, rüyada hayız (ay hali) olduğunu görmek, yalan söyleneceğine işarettir, demişlerdir.
*Ay halinden kesilen ihtiyar bir kadın, rüyasın¬da kirlendiğini (ay hali olduğunu) görse, bu rûyâ, onun ölümünün yaklaştığının, Öleceğini gösterir, şeklin¬de tabir olunmuştur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet görmek, ya da başka bir deyişle aybaşı, zorluk ve zahmet anlamına gelir. Düzenin bozulmasına her şeyin giderek daha kötü bir hal almasına, karmaşaya, kavgaya ve korkuya tabir edilir. Hayırlı şekilde yorumlanmaz, malın ve paranın azalmasına, haydan gelenin huya gitmesine yorulur. Rüya sahibi için tehlikeli sularda yüzeceği anlamına gelir. Rüyada adet görmek, doğru yoldan şaşmaya ve sapmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet görmek görmek

Bu rüya tabirine, rüyada adet görmek ve rüyada ay başı olmak yada rüyada hayız olmak şeklinde yapılacak aramalar ile ulaşabilirsiniz:
Rüyasiında adet olduğunu görmek, dini inancında şüphe yada fesat olduğuna işaret eder. Rüyada karısının adet olduğunu görmek, hayatta işlerinizin zorlaşacağına delalaet eder. Ancak karısı iyi ve dürüst bir kadınsa, imanının sağlam olduğuna işarettir.
Bir kadının adet olduğunu görmesi, onun bir mala sahip olacagina delalet eder. Gerek erkek ve gerek kadin hayiz olduğunu ve gusül edip elbisesini giydigini görmesi, dünyada ve ahirette istegine kavusacagina işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ünlü rüya yorumcularına göre rüyada adet olmayı görmek yalan söze işarettir.

Ebu Said El-Vaize derki: rüyasında bir kadının ay başı olduğunu görürse, eğer kişi kısı ve çocuk sahibi olamıyorsa bir çocuğu olacaktır.

Es Salimiye göre ; yaşlı bir kadının kendisini kirlenmiş olarak görmesi ecelinin yaklastiğına, küçük kızın bu rüyayi görmesi bekaretinin gideceğine, bir rivayete göre ihtiyar kadin ile küçük kizin hayiz görmesi ölüme, diğer bir rivayete göre de, küçük bir kız çocuğunun hayız olduğunu görmesi evlenecegine işarettir.

Bir baska rivayete görede: Rüyada adet olmak, gören kişinin mahremine yakınlıkta bulunur. Kadın kendisinin hayız olduğunu görse, günah sayilan bir işe karışır. Yıkansa günahtan tevbe eder, üzüntü ve kederi gider. Bir kadın kendisinde adet kanı olmayan bir kana bulaştığını görürse, kendisi için bir adet haline gelen ve kurtulmak istediği halde kurtulması kolay olmayan bir suç ve kabahatta bulunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kadın rüyada adet olduğu halde eşinin kendisi ile ilişkiye girdiğini görürse, kocasıyla bulundukları yerden(köy kasaba veya şehirden) göç ederler. Bazı tabirciler, erkegin kendisini adet olduğunu görmesini, yalan söylemesi olarak yorumluyorlar. Başka bir rivayete görede ; Erkeğin rüyada hayiz olduğunu görmesi, kendisine helal olmayan bir kadınla ilişkiye girmesine delalet eder. Karısının aybaşı olduğunu gören kimsenin iş hayatında durgunluk olur. Haniminin hayiz olduğunu gören kimse, arzu ve istekleri yasaklanir, arzusu na kavusmadan mahrum olur. Adet olmak, dinde oruç ve namazda eksikliği demektir. Adet olmanın hastalığa işaret olduğu da söylenmektedir. Hamile bir kadının rüyasında adet olması erkek çocuk doğurmasına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Regl Olmak, Adet Kanı Görmek: Bolluk, Bereket, Varlık
Yaygın bir inanış olarak, rüyada kan görmek iyiliğe, hayra yorulmaz. Çok eski çağlarda bir kişi rüyasında kan görürse savaş, salgın hastalık, deprem gibi toplumsal bir felaket olacağına inanılırdı. Günümüzde de buna benzer bir yaklaşım devam etmekle birlikte artık kan görülen tüm rüyaları aynı kefeye koymamak gerektiğini biliyoruz. Çünkü herkes rüyasında aynı şeyi görmüş olabilir fakat herkesin bu şeyle ilgili, gerçek hayatındaki deneyimleri ve bilgileri başka başkadır. Bir rüyayı sağlıklı yorumlayabilmek için de rüya sahibinin ne gördüğünden daha çok, onda hangi hisleri uyandırdığı önemlidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet kanaması görmek bu genel çerçeve içinde ama rüyayı gören kişinin özellikleri de göz ardı edilmeden değerlendirilmelidir. Elbette rüyayı gören kişinin yaşı ve cinsiyeti önemli ayırt edici faktörlerdir. Adet kanaması zihinlerde kadınların doğurganlık özelliğini çağrıştırır. Buna dayanarak adet kanaması görülen rüyaları bolluk, bereket, varlık, sevinç, müjdeli haber, sağlık yönünden yorumlamak mümkündür. Öte yandan adet kanaması toplumun genelinde hala saklanması gereken hatta utanç verici bir durum olarak görülüyor. Rüya sahibinin algısı bu yöndeyse rüyada adet kanı görmek, sıkıntılı bir süreci, hatalardan dönmesi başka bir deyişle tövbe edip günahlarından arınması gereken bir evreyi işaret ediyor olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Kanı Görmek
Rüyada adet kanı görmek, rüya sahibinin, alışkanlık haline getirdiği ancak bir türlü vazgeçemediği kötü davranışlara delalet eder. Sorun olarak görünen ama çok uğraşılmasına rağmen rüyayı gören kişi tarafından düzeltilemeyen ve bu yüzden ileriki zamanlarda ortaya çıkacak çok büyük sıkıntılara ve bozukluklara işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Regl Olduğunu Görmek
Rüyada regl olduğunu görmek, yapılmaya çalışılan ibadetlerin gönülden ve Allah rızası gözetilerek yapılmadığına ve bu yüzden Allah katında kabul görmeyeceğine delalet eder. Rüya sahibinin, ibadetinde samimi olmadığına ve fayda sağlamak amacıyla göstermelik bir ibadet anlayışı sergilediğine işaret eder. Aynı zamanda, halk arasına fitne sokmaya yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kadının adetten kesilmesi artık çocuğunun olmayacağına veya o yılın bereketsiz ve zor bir yıl olacağına işarettir. Adetten kesilen kadın herhangi bir konudan ümidini keser ve yeni başlangıçlar yapar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Adet kanının çok olması o miktarda mal kazanmaya, az miktardaki adet kanı ise kısa süreli bir sıkıntıya işarettir. Bir kadının ağrı içinde adet kanaması olduğunu görmesi, dünyevi üzüntülere veya meşakkatle elde edeceği başarılara işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Adet kanı bazı alimlere göre mal ve mülktür. Bu nedenle böyle bir rüya gören kişinin eline beklemediği yerden bir miras veya servet ulaşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir erkeğin adet kanaması görmesi ise haram mal kazanıp, iş hayatında birtakım sıkıntı ve üzüntüler yaşaması anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Reglli İç Çamaşırı Görmek
Rüyada iç çamaşırı görmek, rüya sahibinin alışkanlıklarına, rutin bir hayat geçireceğine, her gün yaptıklarından başka birşey yapmayacağına, sıradan ve keyifsiz bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir erkeğin regl olduğunu görmesi dinen hoş karşılanmayacak bir şeyi yapmasına işaret etmektedir. Benzer bir yorumda ise bir erkeğin rüyasında regl olması, bir kadınla yaşadığı yasak bir ilişkiye işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen ped, rüya sahibinin oldukça sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır. Benzer bir yorumda ise rüya sahibinin sıkıntılardan kurtulmak için verdiği mücadeleye işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yaşlı kadının adet olduğunu görmesi farklı anlamlarla yorumlanır. Çok güvendiğiniz birinden göreceğiniz zarar sizi üzebilir. Başkalarına güveniniz sarsılabilir ve siz de başkasının hatası yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamileyken adet kanı görmenin farklı anlamları vardır. Kişinin hayırlı işlere atılacağına ve iş hayatında giderek şansının artacağına işarettir. Bir diğer tabire göre de hamile kadının rüyada regl olması erkek çocuk doğuracağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zamansız adet olduğunu görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, düşünceli bir dönemden geçmeye işaret eder. Rüyayı gören yaşlı birisi ise neşenizi kimsenin kaçıramamasına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet kanaması olduğunu görmek; kan görülmüşse rüya sahibinin kötü davranışlarına delalet eder. İlerleyen günlerde ortaya çıkacak olan birtakım zorluklara da yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olduğunu gören yaşlı kadın; yaşlı bir kimsenin kendisinin rüyada adet olduğunu görmesi sağlık sorunlarına aynı zamanda da alınacak kötü bir habere yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olduğunu görmek rüyayı gören kişi iyi ve dürüst biri ise bir mala sahip olunacağına da işaret eder. Bu rüya yapılan iyiliklerin gönülden ve Allah rızası için yapılmadığına ve bu nedenle de Allah katında kabul görmeyeceğine de delalet edebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir erkeğin veya bir kadının adet olduğunu ve gusül yapıp kıyafetlerini giydiğini görmesi hem bu dünyada hem de ahirette isteğine kavuşacağına işarettir. Genç bir kızın bu rüyayı görmesi ise evleneceği anlamını taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet kanaması olduğunu görmek; kan görülmüşse rüya sahibinin kötü davranışlarına delalet eder. İlerleyen günlerde ortaya çıkacak olan birtakımım zorluklara da yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek; kişinin hayırlı işlere atılacağına ve iş hayatında giderek şansının artacağına işarettir. Bir diğer tabire göre de hamile kadının rüyada regl olması erkek çocuk doğuracağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir erkeğin adet olduğunu görmesi; bir erkeğin rüyada adet olduğunu görmesi hem sosyal hayatında hem de iş hayatında hayal ettiği her şeye kavuşacağına işarettir. O yüzden bu rüya erkekler için güzel ve hayırlıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olduğunu görmek rüya sahibini sıkıntılı günlerin beklediğine işarettir. Kişinin zor günler geçireceğine ve sıkıntı çekeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adetten Kesilmek
Bir kadının adetten kesilmesi artık çocuğunun olmayacağına veya o yılın bereketsiz ve zor bir yıl olacağına işarettir. Adetten kesilen kadın herhangi bir konudan ümidini keser ve yeni başlangıçlar yapar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Kanı Görmenin  Tabiri
Rüyada adet kanı, özellikle bayanlar için kadınsal sorunlara işarettir. Böyle bir rüya bazen de kişinin evlenme veya çocuk isteğine de yorumlanmaktadır. Rüyada adet gören kadın, iç dünyasında çeşitli ıstıraplar çekmektedir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada regl olmak rüya sahibinin son zamanlarda yaptığı hatalı davranışlardan dolayı çok başının ağrıyacağına, zor günler yaşayacağına işaret olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kadınlar için ise rüyada aybaşı görmek her zaman kötü manalara gelmemektedir. Rüya sahibi kadın ise iyi haberler alabilir, parasına para katabilir. Hayırlı bir kısmet bulabilir. Rüyada aybaşı olmak kadınlar için aynı zamanda hamilelik belirtisi de olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olmak rüya sahibinin cinsiyetine göre farklı anlamlar içermektedir. Rüyada adet olmak bayanlar için olumlu anlamlar da taşımakla birlikte erkekler için olumsuz anlamlara gelmektedir. Rüyada adet olan kadın iyi haberler alabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aybaşı olduğunu görmek, rüyada adet olduğunu görmekle aynı şekilde yorumlanmaktadır. Rüya sahibi rüyada aybaşı olduğunu görürse kendisini zor günler bekliyor demektir. Rüya sahibi hileli işlere karışabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olduğunu görmek tabiri kişinin helal yollardan sapacağına harama el uzatacağına işarettir. Rüya sahibi bu zor günlerde maddi açıdan da sıkıntılar yaşayabilir. Rüya sahibi büyük veya küçük bir meblağ para, mülk kaybedebilir, iş batırabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olduğunu görmek dinde fesada, genç kızın aybaşı olduğunu görmesi evlenmesine, kadının adet olması eline mal geçeceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA EŞİNİN ADET OLDUĞUNU GÖRMEK
Rüyada eşinin adet olduğunu görmek, eşinin sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürdüreceği, sıkıntılarından kurtularak feraha ereceğine ve halinden hoşnut olacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLEYKEN ADET OLDUĞUNU GÖRMEK
Hayırlı evlatlar yetiştirmek, aile saadetine ve destek görmeye yorumlanır. Aileniz ve eşiniz size mutlu olacağınız sürprizler yapabilir, yüzünüzü güldürebilirler. Hiç ummadığınız birinden de destek alabilirsiniz ve sıkıntılarınızdan kurtulmanıza yardımcı olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİRİNİN ADET OLDUĞUNU GÖRMEK
Rüyada birinin adet olduğunu görmek, dini konulardan uzaklaşmayı göstermektedir. Zorluklarla geçecek olan dönemleri gösterir ve ağrılı bir şekilde yaşayacağınız günleri ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olduğunu görmek, sıkıntılara delalet eder. Kişinin iç huzurunu kaybedeceğine, dünya hayatına yöneleceğine işaret edilir. Rüyada adet olduğunu gören kimse için bazı kötü haberlerin gelmesi mümkündür.
Tabirciler rüyasında adet olduğunu gören kimsenin, rüyadan hemen sonra temizlenerek, namaz kılmasını işaret ederler. Rüyada adet kanı görmek, bazı zorbalıklarla karşılaşmak anlamına gelir. Kişi yakın arkadaşlarından birinin zorbalıklarıyla karşılaşabilir. Bu yüzden pek dikkatli olmalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Kanı Görmek
Rüyada adet kanı görmek, hayırsız, uğursuz işlerde bulunmak anlamına gelir. Yine kişinin bazı yasaklara uymaması nedeniyle çekeceği sıkıntılara delalet eder. Rüyasında adet kanı gören kimselerin, bazı insanlarla tartışacağına dair rivayetler vardır.
Kişinin sevdiği bir insanı kırması manasına gelir. Yine rüya sahibinin dar günler geçireceğine, sıkıntılarının büyük olacağına hikmet edilir. Rüyada adet kanı görmek, isteklerin gerçekleşmemesine, ertelenmesine işarettir. Kişinin mücadele vermesi gerektiğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Olmak
Rüyada adet olmak, bir iş karşısında yaşanan panik manasına gelir. Kişinin çok fazla panik olmasından kaynaklı, bazı sorun ve problemleri göreceğine hikmet edilir. Tabirciler rüyada adet olmayı, iki kapı arasında kararsızlık, cesur insanlarda korkma ve sıkıntıların doruklara ulaşması biçiminde yorumlarlar.
Rüyada adet olmak, sefil hayatın işaretidir. Rüya sahibinin birileri tarafından dar boğaz edilmesine alamet edilir. Özellikle yakınlarından birinin borç batağında olmasına rivayet edilir. Rüyada adet olmak, işlerin uzun süre yolda gitmeyeceğine, sıkıntı ve yakınmaların çoğalacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Kanı Temizlemek
Rüyada adet kanı temizlemek, hoş durum olarak tanımlanmıştır. Kişi için adet kanı temizlemek, mücadele anlamına gelir. Kişinin hayatından memnun olmadığına, bir şeyleri düzeltmeye çalıştığına rivayet edilir. Rüyasında adet kanı temizlediğini gören kimsenin, mücadelesinin boşa gitmeyeceğine, günahlarının temizlenmesi için kendisine fırsat doğacağına işaret edilir.
Rüyada adet kanı görmek, sakin yaşamın kıyılarında olunduğuna, maneviyatın yükseldikçe mutluluğa erişilmesine işaret eder. Adet kanı temizlemek, günahların temizlenmesi için çaba anlamındadır. Kişinin çabaları, onun geleceğine, huzuruna ışık tutar. Tez zamanda huzuru yaşayacak noktaya varır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Kanının Bulaştığını Görmek
Rüyada adet kanının bulaşması, iftira, düşmanlı ve haset şeklinde rivayet edilir. Rüya sahibinin çok büyük bir şeyle suçlanmasına işaret eder. Rüyada adet kanının bulaştığını gören kişinin dikkatli olması tavsiye edilir. Kişi bir işe kalkışırken çok daha fazla düşünmelidir. Kişinin etrafında iyi niyetli olmayan çok sayıda insan vardır.
Bunlar, zaman geçtikçe kişinin daha fazla sorunlar yaşaması için yeterli olacaktır. Rüyada adet kanı bulaşması, temizlenmesi çok güç olan iftiraya işaret eder. Kişinin temizlenmek için göstereceği çabaların boşuna gideceğine hikmet edilir. Yine adet kanı bulaşması, yasak bir ilişkinin içerisinde olmaya delalet eder. Çok geçmeden kişi sıkıntı yaşamaya başlayacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Bezi Görmek
Rüyada adet kanı görmek iki cins için ayrı ayrı yorumlanmıştır. Kadın için adet bezi, kalbin kırılmasına işaret eder. Rüyayı gören kadının birinin kalbini kırmasına işaret edilir. Rüyasında adet bezi gören erkek ise dolandırılır. Zorlu dönemlerden geçer.
Ödeyemeyeceği kadar borcun altına girer. Sorumluluklarını yerine getiremez hale gelir. Adet bezi, küslükler olarak değerlendirilir. Rüyasında adet bezi gören kimse için mutluluk pek uzaktadır. Hayırsız evlatlarla karşı karşıya kalır. Rüyasında adet bezi görmek, umutsuz bir yaşama delalet eder. Kişinin dikkatli olması gerekir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ADET KANAMASI GÖRMEK
Rüyada adet kanaması görmek kişinin gerçek hayatında tüm işlerini büyük bir panikle yürüttüğüne ve etrafındakilerin de bu panikten rahatsız olduğuna işarettir. Kişi her işini büyük bir panik ile hallederek ortaya güzel şeyler çıkaramamaktadır. Bu durum rüya sahibinin iş hayatını olumsuz yönde etkilemektedir. Kişi yakın zamanda kötü bir haber alabilir. İşten çıkarılabilir. Rüya sahibi bir bayan ise bayanın yakın zamanda bir kız çocuğu olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ADET KANI BULAŞMASI
Rüyada adet kanı bulaşması kişinin önemli bir konuda büyük haksızlığa uğrayacağına işarettir. Kalabalık bir grup halinde yapılan bir işten sizin sorumlu tutulmanız, hatalı ve suçlu gösterilmeniz bu rüya tabiri için oldukça uygun bir durumdur. Son zamanlarda girdiğiniz işlere ve güvendiğiniz kişilere dikkat etmeniz ve bir şey yaparken iki kere düşünmeniz gerekmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ADET OLDUĞUNU HİSSETMEK
Rüyada adet olduğunu hissetmek kişinin hayatında birtakım aksilikler yaşanacağına işarettir. Rüya sahibi zor günlerle karşı karşıya kalacaktır. Bu zor dönemler ailevi sorunlar, maddi sıkıntılar ile iç içe geçmiş olarak sizi bulabilir. Uzun yıllardır devam eden ilişkinizde sarsıntılar yaşanabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ADET OLDUĞUNU GÖRMEK
Rüyada adet olduğunu görmek ile ilgili rüya tabirlerini oldukça değişkenlik göstermektedir. Bazı rüya tabircileri bu rüyanın zor duruma düşmeye ve sıkıntı çekemeye işaret ettiğini söylerken diğerleri bu rüyanın kaygılı ve hata yapma olasılığı yüksek bir kişiye delalet olduğunu belirtmektedir. Genel olarak olumsuz yorumlar yapılmaktadır ve kişiyş kara bulutların beklediği, zor günlerin kapıda olduğu haber verilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KIZININ ADET OLDUĞUNU GÖRMEK
Rüyada kızımın adet olduğunu görmek evladınızın her sorunu ve derdi ile yakından ilgilenmeye ve güzel bir hayat sürmeye, hayata her daim olumu baktığınıza delalettir aynı zamanda rüyayı gören insanın sorunlarına çözüm üretmek için aileden yardım alacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERKEĞİN ADET OLDUĞUNU GÖRMEK
Rüyada bir erkeğin adet olduğunu görmesi, hata yapmak ve sevdiklerinizin kalbini kırmaya, onları zor durumda bırakmaya yorumlanır. Maddi ya da manevi olarak zarara uğrayabilir, stres altında kalabilirsiniz. Hiç hesapta yokken zorluklar ile karşılaşabilir, hatalarınızı telafi etmeniz gerekebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tuvalette Adet Kanı Görmek
Hoşunuza gitmeyecek sözler işitmenize ve sizi yarı yolda bırakacak birine, dost sandığınız birinden kazık yemeye yorumlanır. Çok güvendiğiniz birinden göreceğiniz zarar sizi üzebilir. Başkalarına güveniniz sarsılabilir ve siz de başkasının hatası yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Annenin Adet Olduğunu Görmek
Rüyada annenin adet olduğunu görmek onlar gibi olmak için eğitim alacağına, işlerini sürekli ertelemeye işaret eder. İhyaya göre ise yaşanan kötü hadiselerin ve dedikoduların geride kalacağına alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Arkadaşının Adet Olduğunu Görmek
Rüyada kız arkadaşın adet olduğunu görmek yerinde ve doğru kararlar alacağına işaret eder. Yeni zaman tabircilerine göre ise kişinin yardımın ardından kendisinin maddi durumunun kötüleşmesine, elinizdeki malın azalmasına ve kendini kötü hissetmeye işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zamansız Adet Olduğunu Görmek
Rüyada zamansız adet olduğunu görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, düşünceli bir dönemden geçmeye işaret eder. Rüyayı gören yaşlı birisi ise neşenizi kimsenin kaçıramamasına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Olduğunu Görmek Dini Yorumu
İslami rüya tabirlerine göre, zor günler atlatmaya ve iç huzurun kaçmasına yorumlanır. Her ne kadar iyi niyetli olsanız da istemeden de olsa hatalar yapabilir ve sevdiklerinizin kalbini kırabilirsiniz. Telafi olmayan bazı kayıplar söz konusu olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Menopozlu Kadının Adet Görmesi
Gelecek bir haber ile çok mutlu olmaya, torun sahibi olmaya ya da haneden bir bebek müjdesi gelmesine yorumlanır. Çok hayırlı haberler duyarak bir hayli mutlu olabilirsiniz. Ailenizin neşesi ve keyfi artar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ADET KANI GÖRMEK
Bu rüya sonucunda önemli bir sırrın ortaya çıkacağı düşünülür. Bu sırrın ortaya çıkmasaı da rüyayı gören kişiyi zor bir durumda bırakacaktır. Bunun yanında rüyada adet kanı görmek, rüya sahibinin vazgeçemediği alışkanlıklarına işaret edebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olduğunu görmek, rüya sahibinin sıkıntılı günler göreceğine işaret eder. Rüyada adet kanı görmek ise rüya sahibinin kötü davranışlarına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Karısının hayız olduğunu gören kimse, dünya işlerinde sıkıntı çeker; iş ve sanatında durgunluk olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olduğunu görmek yani kadının adetten kesilip yıkandığını görmesi, tövbe etmesine, üzüntü ve kederden kurtulmasına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kadının kendisinde hayız kanı olmayan bir kan görmesi, olumsuz bir davranışı istemeyerek tekrar yapmasıyla yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kadın, âdet halindeyken kocasının kendisiyle cinsî münasebette bulunduğunu görse, kocası ile beraber bulundukları yerleşim biriminden başka bir yere giderler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir erkeğin âdet görmesi, bir konuda yalan söylemesine yahut kendisine helâl olmayan bir kadınla cinsî münasebette bulunmasına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hayız kanı görmek, genç kız için kocaya, hayızdan kesilen kadın için hastalığa işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gerek erkek ve gerek kadın hayiz olduğunu ve gusül edip elbisesini giydiğini görmesi, dünyada ve ahirette isteğine kavuşacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said El Vaiz e göre; bir kadın için rüyada adet olduğunu görmek, eğer kadın kısır ise çocuğu olur. Bazı yorumcular, adet görmek yalana delalet eder, diyorlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kadın kendisinin hayiz olduğunu görse, günah sayılan bir ise bulaşır. Yıkansa günahtan tövbe eder, üzüntü ve kederi gider.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kadın kendisinde hayiz kani olmayan bir kan olduğunu görse, kendisi için bir adet haline gelen ve kurtulmak istediği halde kurtulması kolay olmayan bir suç ve kabahatte bulunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kadın rüyada hayiz olduğu halde kocasının kendisiyle cinsi münasebette bulunduğunu görse, kocası ile beraber bulundukları şehirden göç ederler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı tabircilere göre erkek için rüyada adet olduğunu görmek yani, erkeğin kendisini adet olmuş olarak görmesi, yalan söylemesi olarak yorumluyorlar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Başka bir rivayete göre de; Erkeğin rüyada hayiz olduğunu görmesi, kendisine helal olmayan bir kadınla cinsi münasebette bulunmasına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hanımının hayız olduğunu gören kimsenin is ve mesleğinde durgunluk olur. Arzu ve istekleri yasaklanır, arzusuna kavuşmadan mahrum olur. Hayiz, dinde oruç ve namazda noksanlıktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hayizin hastalıkla tabir edildiği de söylenmiştir. Gebe kadının hayiz olduğunu görmesi erkek çocuk doğurmasına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada adet olmak rüya sahibinin cinsiyetine göre farklı anlamlar içermektedir. Rüyada adet olmak bayanlar için olumlu anlamlar da taşımakla birlikte erkekler için olumsuz anlamlara gelmektedir. Rüyada adet olan kadın iyi haberler alabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Kanaması Görmek
Rüyada adet kanaması görmek birden fazla anlama gelmektedir. Rüya, rüya sahibinin cinsiyetine ve kan görüp görmemesine göre farklı manalara gelir. Rüya sahibi eğer adet kanamasında kanı görürse rüya bozulur. Rüya sahibi gerçek hayatında sonlandırmak istediği işleri sonlandıramaz. Pek çok şey yarım kalır. Elindeki bir proje, önemli bir iş sonuçlanmayacak demektir.
Eğer rüya sahibi adet kanamasında kanı görmez sadece kanamanın olduğunu hissederse sıkıntılı günler uzun sürecek ve hileli yollara başvurmak zorunda kalacağına işaret eder. Bu süreçte kişi helal yollardan uzaklaşabilir. Günahlar işleyebilir. Etrafındaki kişiler tarafından dışlanan ve istenmeyen kişi olabilir. Rüya sahibi kadın ise bu süreç kısa sürerken, erkek ise daha uzun sürecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Regl Olduğunu Görmek
Rüyada regl olmak rüya sahibinin son zamanlarda yaptığı hatalı davranışlardan dolayı çok başının ağrıyacağına, zor günler yaşayacağına işaret olur. Özellikle bu dönemde kişinin ahlaktan ve dinden uzak davranışlarda bulunacağı, dini terk edebileceği beklenir. Rüyada regl olmak tabiri rüya sahibinin kolay yoldan para kazanmak için hileli yollara başvuracağına işarettir.
Rüya sahibi günahkar yollara sapabilir. Rüya sahibinin planları tutmayarak kendisine döneceği, zarar edeceği, önemli meblağlarda para kaybedeceği anlamı bulunmaktadır. Rüya sahibi bayan ise her zaman kötü sonuçlar doğurmayabilir. Aksi halde iyi haberler alınıp para sahibi olunabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir erkeğin adet kanaması görmesi ise haram mal kazanıp, iş hayatında birtakım sıkıntı ve üzüntüler yaşaması anlamına gelir. Adet kanı bazı alimlere göre mal ve mülktür. Bu nedenle böyle bir rüya gören kişinin eline beklemediği yerden bir miras veya servet ulaşır. Adet kanının çok olması o miktarda mal kazanmaya, az miktardaki adet kanı ise kısa süreli bir sıkıntıya işarettir. Bir kadının ağrı içinde adet kanaması olduğunu görmesi, dünyevi üzüntülere veya meşakkatle elde edeceği başarılara işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Kanaması Görmek
Rüyada adet kanaması görmek, kadınlar için iyiye erkekler içinse kötüye işarettir. Rüyasında bir kadının adet kanaması görmesi, mutlu ve mesut bir hayata, hamileliğe veya eğer hamile ise bir kız çocuğuna delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Olduğunu Hissetmek
Rüyada adet olduğunu hissetmek kişinin hayatında birtakım aksilikler yaşanacağına işarettir. Rüya sahibi zor günlerle karşı karşıya kalacaktır. Bu zor dönemler ailevi sorunlar, maddi sıkıntılar ile iç içe geçmiş olarak sizi bulabilir. Uzun yıllardır devam eden ilişkinizde sarsıntılar yaşanabilir. Maddi sıkıntılar nedeniyle para bulma ihtiyacı hissedebilirsiniz.
Bu dönemde kendi isteğinizle veya başkalarının aracılığıyla kısa yoldan para kazanma hevesine düşebilirsiniz. Ancak giriştiğiniz kötü yollar size istediğinizi vermeyecektir. Ters tepen planlarınız sonucunda sadece paranızı kaybetmekle kalmayıp büyük kötülükler de yapmış olacaksınız. Rüyada adet olmak rüya sahibinin helal yollardan ayrılacağına ve rüya sahibinin hem kendisine hem çevresindekilere zararı dokunacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olduğunu görmek ne demek kişinin hayırlı işlerden uzaklaşacağına işarettir. Rüya sahibi bilerek veya bilmeyerek kötü bir işe karışabilir. Rüyada adet olduğunu görmek ahlaken ve dinen zayıflamaya işarettir. Kişi etrafındaki insanlar tarafından dışlanabilir. Kısa sürede dedikodusu yayılabilir. Rüya sahibi etrafındaki kişiler ile büyük tartışmaya girebilir. Ailesiyle arasına soğukluk girebilir.
Rüya sahibi evli ise eşini aldatma girişiminde bulunabilir veya böyle bir durum zaten mevcutsa eşi tarafından yakalanabilir. Rüyada adet olduğunu görmek rüya sahibinin zor günler geçireceği anlamına gelmektedir. Bu nedenle aile ve iş hayatında büyük hayal kırıklıkları yaşayabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Olmak Nedir? Ne Anlama Gelir?
Hamile kadının hayız olduğunu görmesi, erkek çocuk doğurmasına işaret eder.
Rüyada hayız kanı görmek, genç kız için kocaya, hayızdan kesilen kadın için hastalığa işarettir.
Gerek erkek ve gerek kadın hayiz olduğunu ve gusül edip elbisesini giydiğini görmesi, dünyada ve ahirette isteğine kavuşacağına işarettir.
Ebu Said El Vaiz e göre; bir kadın için rüyada adet olduğunu görmek, eğer kadın kısır ise çocuğu olur. Bazı yorumcular, adet görmek yalana delalet eder, diyorlar.
Diğer bir rivayete göre de, küçük krizin bu rüyayı görmesi evleneceğine işarettir.
Bir başka rivayete göre de: Rüyada hayiz olduğunu gören kimse mahremine yakınlıkta bulunur. Kadın kendisinin hayiz olduğunu görse, günah sayılan bir ise bulaşır. Yıkansa günahtan tövbe eder, üzüntü ve kederi gider.
Bir kadın kendisinde hayiz kani olmayan bir kan olduğunu görse, kendisi için bir adet haline gelen ve kurtulmak istediği halde kurtulması kolay olmayan bir suç ve kabahatte bulunur.
Bir kadın rüyada hayiz olduğu halde kocasının kendisiyle cinsi münasebette bulunduğunu görse, kocası ile beraber bulundukları şehirden göç ederler.
Bazı tabircilere göre erkek için rüyada adet olduğunu görmek yani, erkeğin kendisini adet olmuş olarak görmesi, yalan söylemesi olarak yorumluyorlar.
Başka bir rivayete göre de; Erkeğin rüyada hayiz olduğunu görmesi, kendisine helal olmayan bir kadınla cinsi münasebette bulunmasına işaret eder.
Hanımının hayız olduğunu gören kimsenin is ve mesleğinde durgunluk olur. Arzu ve istekleri yasaklanır, arzusuna kavuşmadan mahrum olur. Hayiz, dinde oruç ve namazda noksanlıktır.
Hayizin hastalıkla tabir edildiği de söylenmiştir. Gebe kadının hayiz olduğunu görmesi erkek çocuk doğurmasına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Âdet halindeki bir kadınla beraber olduğunu görenin eline mal geçer.
Kısır bir kadının âdet görmesi, çocuğu olacağına işarettir.
İhtiyar bir kadının hayız olduğunu görmesi, hastalığa işarettir.
Genç bir kızın âdet görmesi evlilikle yorumlanır.
Bir kadının kendisinde hayız kanı olmayan bir kan görmesi, olumsuz bir davranışı istemeyerek tekrar yapmasıyla yorumlanır.
Kadın, âdet halindeyken kocasının kendisiyle cinsî münasebette bulunduğunu görse, kocası ile beraber bulundukları yerleşim biriminden başka bir yere giderler.
Bir erkeğin âdet görmesi, bir konuda yalan söylemesine yahut kendisine helâl olmayan bir kadınla cinsî münasebette bulunmasına işaret eder.
Bazı tabircilere göre rüyada adet olduğunu görmek, kan aldırmakla da yorumlanır.
Hasta birinin aybaşı olduğunu görmesi, kan aldırınca iyi olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Olduğunu Görmek Nedir? Adet Olmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada adet yani aybaşı olduğunu görmek, adet olmak, dininin fesat olduğuna işarettir. Karısının adet olduğunu görmek, dünya islerinin zorlaşacağına, eğer karısı iyi ve dürüst bir kadın ise, dininin kuvvetine, bir kadının adet olduğunu görmesi, onun bir mala sahip olacağına delalet eder.
Rüyada aybaşı olduğunu gören kimse, günah işler.
Karısının hayız olduğunu gören kimse, dünya işlerinde sıkıntı çeker; iş ve sanatında durgunluk olur.
Rüyada aybaşı olduğunu gören kadın, mal kazanır yahut eline para geçer.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ADET KANI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Adet kanı görmek, rüya sahibinin kötü davranışlarına delalet eder. Başka rüya tabircilerine göre ise rüyada adet kanı, ilerleyen günlerde ortaya çıkacak olan birtakım zorluklara da yorulur. Haberimizin devamında rüyada adet kanı görmenin farklı anlamlarıyla birlikte yorumlamaları bulunuyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ADET KANI GÖRMEK
Bu rüya sonucunda önemli bir sırrın ortaya çıkacağı düşünülür. Bu sırrın ortaya çıkması da rüyayı gören kişiyi zor bir durumda bırakacaktır. Bunun yanında rüyada adet kanı görmek, rüya sahibinin vazgeçemediği alışkanlıklarına işaret edebilir. Rüyada adet kanaması görmek kişinin gerçek hayatında tüm işlerini büyük bir panikle yürüttüğüne ve etrafındakilerin de bu panikten rahatsız olduğuna işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAN GÖRMEK
Rüyada kan görmek genel hatlarıyla haram bir işe bulaşma olarak yorumlanmaktadır. Eğer kişi yaptığı bir kötülükten dolayı kendini suçlu hissediyorsa bu kan onun vicdanının dışa vurumudur. Çok fazla kanın çıktığının görülmesi anne, baba veya evlattan gelebilecek bir yardımın kesilmesi manasına gelmektedir.
Rüyada regl olduğunu görmek, mutsuz ve huzursuzz bir hayat geçireceğine, ibadetlerini yeteri kadar yapmayacağına, gösteriş amaçlı ibadetlerini yerine getireceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin sorumluluklarını farkına vardığı halde umursamayacağına, hayattan sıkılmış bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olduğunu görmek, bazı rüya tabircisine göre kaygılı ve yanlış yapmaya meyilli bir kişiye işaret etmektedir. Bazı rüya tabirlerine göre regl kanı, rüya sahibinin getireceği sıkıntılı günlere işaret etmektedir. Kimi rüya alimine göre ise regl kanı görmek, yakınlarının kötülüğüne maruz kalan bir kişiye işaret etmektedir. Rüyada regl olmak, bazen hastalığa yorulmuştur. Buna göre, rüya sahibi yakın zamanda sıkıntılı bir rahatsızlık geçirecektir. Bir kadın rüyasında regl olduğunu görürse, bu rüya kadının hastalıklarından kurtulup isteklerinin gerçekleşmesine yorulmuştur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Regl Kanı Görmek
Rüyada adet kanı görmek, rüya sahibinin vazgeçemediği alışkanlıklarına işaret etmektedir. Bazı rüya tabircilerine göre ise rüyada regl kanı görmek, rüya sahibinin ileriki dönemlerde yaşayacağı büyük bir sıkıntıya yorulmuştur. Farklı bir yoruma göre ise rüyada görülen regl kanı yakın zamanda gelecek kötü bir habere işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Adet Kanı Temizlediğini Görmek
Rüyada adet kanı temizlemek, rüya sahibinin hayatını değiştirmek için verdiği uğraşa ve günlük hayatta sıkıldığı bazı detaylara işaret etmektedir. Bazı rüya tabircilerine göre ise rüyada adet kanı temizlemek, rüya sahibinin ilişkisinde çıkacak bir sorun nedeniyle bitmesine ve yeni bir hayata başlamasına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada regl olduğunu görmek, kişinin dünya hayatına önem göstereceğine, ahiret hayatından uzaklaşacağına, günaha gireceği demektir. Rüya sahibinin gösteriş için ibadetini yapacağına, diğer insanları etkilemek için bazı davranışlarda bulunacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olduğunu görmek rüya sahibini sıkıntılı günlerin beklediğine işarettir. Kişinin zor günler geçireceğine ve sıkıntı çekeceğine delalet eder.
Rüyada adet olduğunu görmek rüyayı gören kişi iyi ve dürüst biri ise bir mala sahip olunacağına da işaret eder. Bu rüya yapılan iyiliklerin gönülden ve Allah rızası için yapılmadığına ve bu nedenle de Allah katında kabul görmeyeceğine de delalet edebilir.

Bir erkeğin veya bir kadının adet olduğunu ve gusül yapıp kıyafetlerini giydiğini görmesi hem bu dünyada hem de ahirette isteğine kavuşacağına işarettir. Genç bir kızın bu rüyayı görmesi ise evleneceği anlamını taşır.

Rüyada adet kanaması olduğunu görmek; kan görülmüşse rüya sahibinin kötü davranışlarına delalet eder. İlerleyen günlerde ortaya çıkacak olan birtakımım zorluklara da yorulur.

Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek; kişinin hayırlı işlere atılacağına ve iş hayatında giderek şansının artacağına işarettir. Bir diğer tabire göre de hamile kadının rüyada regl olması erkek çocuk doğuracağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin adet olduğunu görmesi; bir erkeğin rüyada adet olduğunu görmesi hem sosyal hayatında hem de iş hayatında hayal ettiği her şeye kavuşacağına işarettir. O yüzden bu rüya erkekler için güzel ve hayırlıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olduğunu görmek anlamı rüya sahibinin dışlanması, ahlaktan uzaklaşması anlamlarına gelir. Rüya sahibi bekar ise kötü biri tarafından kandırılıp evlilik sürecine girebilir, evli ise eşinden boşanabilir, eşini aldatabilir. Rüya sahibi iş hayatında, önemli bir projesinde geri planda kalabilir. Etrafındaki kişiler tarafından istenmeyen kişi olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLEYKEN ADET OLDUĞUNU GÖRMEK
Hayırlı evlatlar yetiştirmek, aile saadetine ve destek görmeye yorumlanır. Aileniz ve eşiniz size mutlu olacağınız sürprizler yapabilir, yüzünüzü güldürebilirler. Hiç ummadığınız birinden de destek alabilirsiniz ve sıkıntılarınızdan kurtulmanıza yardımcı olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ADETTEN KESİLMEK
Bir kadının adetten kesilmesi artık çocuğunun olmayacağına veya o yılın bereketsiz ve zor bir yıl olacağına işarettir. Adetten kesilen kadın herhangi bir konudan ümidini keser ve yeni başlangıçlar yapar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olduğunu görmek rüya sahibini sıkıntılı günlerin beklediği anlamına gelmektedir. Rüya sahibi son dönemlerde zor günler geçirecek ve zahmet çekecektir. Etrafındaki insanlardan kötülükler görebilir, aksi gibi kendisinin de bir yakınına zararı dokunabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olduğunu görmek yani kadının adetten kesilip yıkandığını görmesi, tövbe etmesine, üzüntü ve kederden kurtulmasına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olduğunu görmek rüya sahibini sıkıntılı günlerin beklediğine işarettir. Kişinin zor günler geçireceğine ve sıkıntı çekeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet olduğunu görmek rüyayı gören kişi iyi ve dürüst biri ise bir mala sahip olunacağına da işaret eder. Bu rüya yapılan iyiliklerin gönülden ve Allah rızası için yapılmadığına ve bu nedenle de Allah katında kabul görmeyeceğine de delalet edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir erkeğin veya bir kadının adet olduğunu ve gusül yapıp kıyafetlerini giydiğini görmesi hem bu dünyada hem de ahirette isteğine kavuşacağına işarettir. Genç bir kızın bu rüyayı görmesi ise evleneceği anlamını taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada adet kanaması olduğunu görmek; kan görülmüşse rüya sahibinin kötü davranışlarına delalet eder. İlerleyen günlerde ortaya çıkacak olan birtakımım zorluklara da yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek; kişinin hayırlı işlere atılacağına ve iş hayatında giderek şansının artacağına işarettir. Bir diğer tabire göre de hamile kadının rüyada regl olması erkek çocuk doğuracağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir erkeğin adet olduğunu görmesi; bir erkeğin rüyada adet olduğunu görmesi hem sosyal hayatında hem de iş hayatında hayal ettiği her şeye kavuşacağına işarettir. O yüzden bu rüya erkekler için güzel ve hayırlıdır.
0 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Rüyamda banyo yapmak için ilk banyoya girdim daha sonra banyodan çıktım annemlerin yatağına gittim ve banyo yapıcam. Yatağın üstüne çıktım yatağın başlığının üstünde duş varmış ordan suyu açtım su akmaya başladı. Ben tamamen çıplak şekilde yatağa oturdum baktım ki yatak kan olmuş. Regl dönemindeymişim. Daha sonra suyun altına tuttum alimle kanı temizledim ve kan gitti. Daha sonra elimle dokundum elim de kan oldu az bir şey onu da temizledim. Daha sonra yatağın örtüsü beyaz ve üstünde kahverengi bir örtü daha var. Beyaz olanı temizledim üstüne kahverengi olan örtüyü yatağa serdim. Daha sonra duş aldım. Ben bornozla yatakta otururken annem ve teyzemle konuşuyorum kafamda havlu üstümde bornozum var eniştem girdi içeri ben hemen yataktan yere çöktüm. Hiçbir yerim açık olmadığı için annemler güldü bana daha sonra ben eniştemin yanından geçtim odama gittim.
Regl döneminde değilim girmeyeceğim de. Dün bu konu hakkında birkaç şey düşünmüştüm rüyamda gördüm umarım anlamı kötü değildir. Yorumlarsanız çok sevinirim.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

403 Aktif
1 Üye ve 402 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19220
Dün : 23857
Toplam : 48077530
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...