Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
365 okuma
Aynur Altay Tabir kategorisinde Rüya Tabircisi (7.2k puan)  
düzenledi
Bu gece rüyamda eşimle bir tatil için bir yere gitmiş görüyorum kendimizi önce eşimle beraber böyle engebeli bir toprak yolda yürüyoruz . Sonra eşim benden ayrılıyor bir yere gidecekmiş ben de böyle asos berhamkaleye benzer bir yerde satılan o tezgah işlerine bakıyorum sonra kendimi birden 2 kadın (tombul ve pardeselu türbanlı.) Ve de 2 yabancı erkekle (40 li yaşlarda )bir bahçe giriş kapısı gibi oldukça gosterisli ahşaptan bir giriş olan bir kapının önünde buluyorum (.size daha az şatafatlı bir benzerini görseli gönderiyorum linkte. https://images.app.goo.gl/GG5wYT8gsXqYU6iY7 ) bu girişten aşağı iniliyormus ama aşağısı uçurum . Yanlız bu uçurum üst üste konulmuş LEGO gibi brikete benzer bir yapıdan oluşuyor. bu bahçe  kapısından tırmanir gibi çıkıntılara basarak aşağı inecekmisiz. Kadınlar önden gidiyor. Onlar inmeye başladığında duvar sallanmaya başlıyor bende tam inmeye yeltenmisken duraksiyorum sallantı hissedince kapı ahsabina tutunup oturmuş olduğum duvar üstünde kendimi sağlama almaya çalışıyorum bir yandanda kadınlara bakıyorum erkekler de yanımda nasıl yardım edelim ne yapsak diye düşünüyorlar o arada kadınlardan bir tanesi uçurumdan aşağı uçuyor hemen arkasından bir diğeri de sallantı artıyor. Ben oturduğum yerden nasıl dogrulsamda kalksam şuradan kurtulsam diye düşünüyorum . Bu kapıya asılı ip halatbenzeri şeyler görüyorum dur şunları elime koluma baglayayimda kendimi sağlama alıp öyle aya kalkayim diyorum. Yanımdaki adamlara öyle yapmalarını söylüyorum.  aşağıda uçurumun altında eşimi görüyorum beni oradan seyrediyoruz endişeli bir biçimde . Ben dediğim gibi yapıp kurtuluyorum. Sonra kendimi oldukça lüks bir ortamda buluyorum. Böyle Avusturya köylerine benzer bir yerde havuz gibi bir şey de gördüm galiba böyle evlerle çevrili site gibi bir yerdeyim. Okul müdürünü görüyorum bir asansöre davet ediyor beni  biniyoruz . asansör biraz yukseliyor "yüksekten korkar mısınız "diyor ben" hayır daha önce hosteslik yaptım ben yükseklerde olmaya alışkın"  diyorum. Ama bir anlık bir heyecan duyuyorum. Sonra manzaraya bakıyorum kartpostal gibi ( https://images.app.goo.gl/cHekHjmp6RQLHzj79 ) bol yeşillik ve kırmızı çatılar. Asansör öyle bir yükseliyor ki nerede ise bulutlara cikacaktik. Ooooo oldukça yükseğe çıktık diye düşünüyorum.dunyanin en yüksek gökdelenin tepesindeymisim gibi. mutluyum gülümsüyorum müdür beyde öyle . Öylece uyandım.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Ne güzel böyle resimli anlatımlı rüya :) Bir ara yorum yaparım, diğer arkadaşlar yapmazsa.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+2 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Oncelikle Allah sabir versin. Cok zor gunlerin sonu gelecek gibi gorunuyor.Ben sizin hem manevi hem maddi yukselisler yasayacaginizi hissettim. Sevdiklerinizin destegi ile her turlu zorlugu atlatacaksiniz. Ve sevinc goz yaslari dokeceksiniz. Manevi yonden cok gucleneceksiniz. Allah size yeni manevi kapilar acacak.

Hayirlara vesile olsun.

Sevgiler
+5 oy
Aynur Altay Rüya Tabircisi (7.2k puan)  
Teşekkür ederim ilginiz için. Rüyaların insan hayatında çok önemli olduğunu ben 5ay önce oğlumu kaybettikten sonra anladım. Oğlum hasta iken rüyamda 2 defa Azrail geldi her defasında ben oğluma siper olduğum için yaklasamadi gitti. Oğlum ikikdefa Dr. Mümkün değil imkansız dedikleri ölümden geri döndü. Ölümünden kısa bir süre önce ise oğlumu rüyada daha büyümüş bir halde bana veda ederek gidişini gördüm gitme dur benide bekle dedim arkasını döndü bana çok güzel bir biçimde gülümsedi ve gitti . Peşinden koştum ama bir karanlıkta buldum kendimi oğluma seslendim seslendim ama yoktu gitmişti. Oğlum hastalanmadan önce ise sürekli yıkık dökük evler ,depremler,en çok ayakkabı , kontrol edemediğim kendi kendine giden araba, sürücüsüz giden araba vs. Gibi . Ayrıca sürekli bir şeyleri kaybetme. Bunların hepsi bir işaret imiş ben anlamadım. Şimdi anlıyorum ki rüyalar bilinç altının dışa vurumu olduğu gibi  haberci rüyalar da var.  Bilinçaltı dışa vurumu karışık ,net hatirlanamayan,yada günlük yaşam tarzından kesitler içeren,bir kaç gün önce aklından geçenler vs. Gibi şeyler oluyor. Ama haberci rüyalar daha net ve doğa üstü olayların daha çok vuku bulduğu , uyandığında bir türlü aklından ve etkisinden kurtulamadığı hayırdır inşallah diye hayra yordugun rüyalar oluyor . En azından benim için öyle. Neyse ben bu rüyanın sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum
+1 oy
Aynur Altay Rüya Tabircisi (7.2k puan)  
Şimdi anlıyorum ki rüyalar bilinç altının dışa vurumu olduğu gibi  haberci rüyalar da var.  Bilinçaltı dışa vurumu karışık ,net hatirlanamayan,yada günlük yaşam tarzından kesitler içeren,bir kaç gün önce aklından geçenler vs. Gibi şeyler oluyor. Ama haberci rüyalar daha net ve doğa üstü olayların daha çok vuku bulduğu , uyandığında bir türlü aklından ve etkisinden kurtulamadığı hayırdır inşallah diye hayra yordugun rüyalar oluyor . En azından benim için öyle. Neyse ben bu rüyanın sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.
+1 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Rüyanız hayırlı olsun kardeşim bu rüyaya göre  biraz bilinç altı etkisi var. Rüyadaki engebeli yol sizin yaşadığınız kötü süreç boyunca mentalite olarak çok yoğrulmuşsunuz. Türbanlı kadınlar size manevi olarak destek çıkanları sembolize eder. Ve rüyaya göre tam yoruldum derken feraha ereceksiniz.

İlgili rüyalar

+11 oy
1 yorum 116 okuma
Pelinn 31 Ağustos 2020 Tabir kategorisinde Pelinn Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 157 okuma
6 Ekim 2017 Rüya kategorisinde İzel   yazdı
+7 oy
3 yorum 197 okuma
Arkturus 20 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Arkturus Rüya Tabircisi (6.2k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 812 okuma
DNZ 2 Ocak 2020 Rüya kategorisinde DNZ Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 103 okuma
Aysegülpoyraz 24 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Aysegülpoyraz Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 157 okuma
Karga 12 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 155 okuma
Arkturus 30 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde Arkturus Rüya Tabircisi (6.2k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 104 okuma
+4 oy
1 yorum 172 okuma
Kahin 25 Mayıs 2017 Tabir kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı
+18 oy
1 yorum 138 okuma
Ruyaydgr 22 Eylül 2020 Tabir kategorisinde Ruyaydgr Rüyakar (5.4k puan)   yazdı
+5 oy
23 yorum 2.2k okuma
Ruyaninmeali 30 Kasım 2019 Tabir kategorisinde Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 334 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

378 Aktif
0 Üye ve 378 misafir
Bugün : 1781
Dün : 21898
Toplam : 48081974
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...