Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+13 oy
5.2k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Danyâl (A.S.) buyurmuştur ki:Rüyasında cinsî münâsebette bulunduğunu gören, bil­hassa boşalma vaki olursa, muradına erer.

Karısıyla âdeti üzere münâsebette bulunduğunu gören, ona iyilik eder. Nikâh caiz olmayanlardan biriyle ilişki kur­duğunu görenin, o kadına karşı sevgisi azalır. Belki ara­larında bir bozukluk hâsıl olur. Şayet bu bir Ölü ise, rüya sahibi kedere düşer. Fakat, bir rivayete göre nikâh caiz ol­mayan bir kadınla birleşmek, iki taraf için de hayırdır. Hacca da delâlet eder. Vefat etmiş karısıyla münasebette bulunduğunu görenin rüyası, hayra yorulmaz. Meçhul ve Ölü kadınla beraber olan, muradına ulaşır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

212 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Ebû Said’ül Vaaz demiştir ki: Cima rüyası arzuya nail olmaktır. Devlet büyüklerinden biriyle cima ettiğini gören, onlardan hayır ve menfaat sağlar. Ehilse, büyük bir makama gelir. Bir erkekle nikâhlandığını gören kadın7 se­vinir. Feraha çıkar. Bir erkekle tartışmadan beraber ol­duğunu gören kadın, onunla dostluk kurar. Sayesinde hayra ve menfaate erer. Meçhul bir gençle beraber ol­duğunu gören, adaletli davranır. Bir bakireyle münasebet kuran, o sene güzel bir kadın alır. Bildiği bir adamın ka­rısıyla cima ettiğini gören, o adamın karısından iyilik bulur. Kendi karısıyla birinin beraber olduğunu gören, o şahsa faydalı olur.

Meçhul bir kadınla rızâsı dâhilinde kurmak; çok çok ha­yırlıdır. Vefat etmiş bir erkekle beraber olduğunu gören kadın, ona rahmet okur, duâ eder. Bir hayvanla cima eden, nankör birine iyilik yapar. Bir hayvanın kendisine aştığını gören, çok kudretli olur. Kölesi veya câriyesiyle beraber olan, feraha çıkar. Mülkü artar. Fakat, onlardan birinin kendisine yaklaştığını gören, hizmetkârlarının yanında küçük düşer.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
genellikle bilinçaltıdır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmâni demiştir ki: Rüyasında karısıyla cima ettiğini gören ailesine hayırlı olur. Karısı hayızken ona yaklaştığını görenin, eşi ile arasında ayrılık olur. Karısıyla cima eden ve onun üreme organını gören, büyük hayra erer. Hacetinden kurtulur. Kadın sâlihlerden, dindarlardan ise, hayır daha da büyüktür. Şayet kadın hafif meşrep ise, hayır daha az olur. Meçhul kadın, tanınan kadından iyidir. Bir top­luluğun zina eden bir kadınla beraber olduklarını görmek, o cemâatin bir âlimin etrafında toplanıp, ilminden istifâde edeceklerine işaret eder. Dinden uzak bir insanın fahişe ile beraber olduğunu görmesi, haram mala delâlettir. Şayet rüya sahibi dindarsa, yorum ilim ve bereket üzerine olur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
El Salimi şöyle diyor: Rüyasında cima eylediğini lâkin boşalmadığını gören, güç ve gizli ilimleri arar. Münâse­bette bulunamadığını görenin, maksadı hâsıl olmaz. Hris-tiyan ye Yahudi bir kadınla beraber olduğunu gören, dev­let idarecileri vâsıtasıyle mala nail olur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
îbn-i Kesir diyor ki: Cima rüyası hayra ve sevince delâlet eder. Nikâh caiz olmayan bir kadınla beraber olmak, gayr-ı meşru çocuğa işarettir.

Bâzılarına göre bakire bir câriye ile münâsebette bu­lunmak, hayra ve mevkîye delâlettir. Bir cariyeyle cima eden, kedere uğrar fakat, çabucak kurtulur.

Arslan, kaplan gibi bir hayvanla beraber olduğunu gören; düşmanını yener. Kudretli biriyle dost olur. Öyle bir hayvanın kendine aştığını görmek hayırsızdır. Cansız bir varlıkla beraber olmak, garip bir işin habercisidir. Bil­mediği dört ayaklı bir hayvanla beraber olan, düşmanını yener. Bildiği bir hayvanla münâsebette bulunan, nankör” birine iyilik eder.

Zina etmek, ihanetle tâbir olunur. Komşunun karısıyla beraber olduğunu görenin rüyası, hayra yorulmaz. Cima din ve dünyâ hayatı için murada işarettir.

Câfer-i Sâdık şöyle diyor: Rüyasında cima ettikten sonra gusl etmesi îcâp edenin rüyası bâtıldır. Çünkü bu, şeytani rüyalardandır.

Rüyada bir erkek cinsel ilişki görürse ticaret hayatında çok başarılı olacak ve rakiplerini geride bırakacak, eğer bu rüyayı kadın görürse kolay atlatacağı ama yine de kendisine mutsuzluk ve üzüntü verecek bir takım olaylar yaşayacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel İlişkiye Girmek

Rüyada cinsel ilişkiye girmek iki şekilde tabir edilir. Kişinin helali ya da sevdiği biriyle cinsel ilişkiye girmesi kendisi için hayırlı olacak güzel şeylerin yaşanmasına delalet eder. Fakat kişi normalde tanımadığı biriyle rüyasında cinsel ilişkiye girdiğini görürse bu iyi değildir, kişiye uğursuzluk ve şansızlık getirir. Rüya sahibi toplum içinde mahcup olacak ve herkesin gözündeki iyi algıyı kaybedecek aynı zamanda da kazancı azalacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel İlişki Yaşamak

Bir kişi rüyada cinsel ilişki yaşadığını görürse o kişinin iş yerinde makamı ve rütbesi artar. Rüyada cinsel ilişki yaşayıp orgazm olan kişi için rüya bozulmuş demektir. Bir kişi rüyasında hasmı ya da rakibi ile cinsel ilişki yaşadığını görürse eğer onu alt edecek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel İlişki Yapanları Görmek

Rüyada cinsel ilişki yapanları görmek yardım etmek şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında bir yakının, dostunun ya da arkadaşının biriyle cinsel ilişkiye girdiğini görmesi o kişiye bir faydasının dokunacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkekle Sevişmek

Rüyasında tanımadığı bir adamla cinsel ilişkiye girdiğini gören kişi maddi olarak zorluk çekmeye başlayacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadınla Sevişmek

Rüyasında tanımadığı bir kadınla cinsel ilişkiye giren kişi başının ağrımasına neden olacak bir şey yapacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
CİNSEL ilişki

Rûyâda cinsel ilişkide bu­lunduğunu görmek, yardım ve büyük bir mevkiye işaret olarak tabir olunur.

*Eğer bu rüyayı gören kimse, uyandığında bu münâsebetin guslü gerektiren bir belirtisini üzerinde (kilotunda ve sâirede) görürse bu rûyâ geçerli değildir. Yorumu yoktur. Çünkü bu rûyâ şeytanî rüyadır.

*Rûyâda düşmanıyla cinsel ilişkide bulunduğu­nu görmek, düşmanınıza veya düşmanlarınıza galib geleceğinize işarettir.

*Dost ve arkadaşınızla cinsel ilişkide bulun­duğunuzu görmek, onlara faydalı ve yararlı olacağı­nıza işaretle tabir olunur.

*Rüyasında tanımadığı (bilinmeyen) bir adamla cinsel ilişkide bulunduğunu gören bir kadın, malını boş yere harcayıp israf edeceğine ve büyük bir zarar göreceğine işarettir.

*Bir çok kimselerle cinsel ilişkide bulunduğunu gören kimse, halka (insanlara) çok faydalı ve yararlı olacağına işaretle tabir olunur.

*Rüyasında çirkin bir kimse ile cinsel ilişkide bulunduğunu gören kimse, üzüntü, keder ve sıkıntı­ya düşeceğine işaretle tabir olunur.

*Rüyasında çıplak biriyle cinsel ilişkide bulun­duğunu gören kimse, endişeden kaygı ve tasadan, sı­kıntıdan kurtulur, şeklinde tabir olunur.

*Rüyasında zina eden bir kadınla cinsel ilişkide bulunduğunu gören bir kimse, haram mal, haram para kazandığına veya kazanacağına işarettir şeklin­de yorumlanır.

*Kendi hanımıyla cinsel ilişkide bulunduğunu gören kimsenin, iş hayatında kendisine hile yapan kimselere galip geleceğine ve onlann hilesinden etk­ilenmeyeceğine işaret ile tabir olunur.

*Cennet hurileriyle cinsel ilişkide bulunduğunu gören kimsenin, din yönünden yükseleceğine, ferah
ve sevinçli bir hayat süreceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cinsel Ilişki  molla cami yorumu

Rüyada eşinizle veya sevgilinizle cinsel ilişkide bulunduğunuzu gördüyseniz, bu, hayallerinizi gerçekleştireceğinizin işaretidir. Eğer tanımadığınız bir yabancıyla ilişkiye girdiyseniz, zarara uğrayacağınız ve itibarınızın zedeleneceği anlamına gelir.

iliŞki rüyada cinsel iliskide bulunmak; büyük bir rütbeye yükselmeye ve sikintidan kurtulmaya , düsmanla cinsel iliskide bulunmak; cinsel iliskide bulunulan düsmanin maglup edilecegine, tanidik biri ile cinsel iliskide bulunmak, dostlara karsi iyi davranmaya, taninmadik biri ile cinsel iliskide bulunmak; üzüntüden kurtulmaya, bir hayvanla cinsel iliskide bulunmak; arzu edinilenin daha üstünde bir yere gelmeye, cinsel iliskide bulunmak istedigi kadini erkek olarak görmek; arzu ve istege kavusamamaya, kötü yoldaki bir kadinla cinsel iliskide bulunmak; haram mala, arkadan cinsel iliskide bulunmak; istenilen seyin yerine gelmeyecegi gibi elindeki malinda yok olacagina, rüyada kücük bir kiz cocugu ile cinsel iliskide bulunmak; basiniza kötü bir seyin gelecegine, güzel bir kadin ile cinsel iliskide bulunmak; iyiye, bir ölü ile cinsel iliskide bulunmak;ölüme ve iliskiye girilen kimse ile ayni mezarliga gömülmeye isarettir.

Rüya gören erkekse amaçlarina kavusup, isinde ilerleyecegine; rüya gören kadinsa sikintili bir dönem geçirecegi, ancak temkinli dikkatli olursa tekrar huzura erecegine isarettir.

rüyada cins-i münasebette bulunmak büyük bir rütbeye isaret eder. rüyada görülen cinsi münasebette meni görülse ve uyandiginda üzerine guslün farz oldugunu görse, bu rüya batil bir rüya oldugundan tabir edilmez. düsmani ile cinsi münasebette bulundugunu gören kimse, düsmanina galip gelir. dostlannin birisiyle cinsi münasebette bulundugunu gören kimse onlara iyilik eder. tanimadigi bir adamla cinsi münasebette bulundugunu gören kimse, malca israf eder. münasebette bulunmak borcu Ödemeye, üzüntü ve kederli kimsenin, üzüntü ve kederden kurtulmasina isarettir. rüyada cinsel iliski de bulunmak istedigi bir kadinin erkek oldugunu gören kimse, memur olmak istiyorsa, olamaz ve ümit ettigi sey de vücuda gelmez. rüyada kücük bir kizla cima ettigini gören kimse, bakire bir kizla evlenir. bazi tabirciler de demislerdir ki, rüyada bir cocukla cinsi münasebet yaptigini gören kimseye, bir musibet ve bela erisir. bir delikanli ile cinsi münasebette bulundugunu gören kimseye, nihayeti olmayan bir mesakkat isabet eder. bir kimse rüyada kadinla cinsi münasebette bulundugunu görse ve o kadin da Örtülü olsa, hayra isarettir. bir insanin rüyada tanimadigi bir kadinla cinsi münasebette bulunmasi, o kadinin görünüsünce o insana ariz olacak islere ve o nisbette isinin tamamlanmasina isarettir. eger o kimse zengin ise, cocuk icin birtakim seyler bagislamasina ve malik oldugu seyleri ona vasiyet edip ve buna dair de vasiyetname yazmasina isarettir. rüyada cinsi münasebette bulunmak, yolculuk, harp, yanma gitmek, sefere cikmak, savasmak ve insanin din ve dünyaca istedigi seyden muradina kavusmasina isarettir. rüyada hanimi ile cinsi münasebet yaptigini gören kimse, hanimindan umdugu seye veya hanimi kendisinden ümit ettigi seye isarettir. zina eden bir kadinla cinsi münasebette bulundugunu gören kimseye, haram bir mal isabet eder. cennet hurilerinin birisiyle cima ettigini gören kimse, o kadinin güzelligi nisbetinde dini emirleri yerine getirir. cennet hurilerinin birisiyle cima ettigini gören kimse, sevinc ve ferahlikla dini bahislerden hayirli bir sey duyar. bir kadin rüyada baska bir kadinla cinsi münasebette bulundugunu görse, o kadinin münasebette bulundugu kadinin sirrina muttali olmasina, fikir ve hareketlerinde bulundugu kadini tanimiyorsa, bos bir isle ugrasmasina isarettir. evli bir kadin, rüyada baska bir kadinla cinsi münasebette bulundugunu görse, kocasindan aynlacagina isarettir. bir kimse rüyada bir ölüyle münasebette bulundugunu veya ölünün kendisiyle cinsi münasebette bulundugunu görse, o kimsenin ölecegine isarettir. bir kimse rüyada cinsiyet organi ile kendi kendine cinsi münasebet yaptigini görse, o kimsenin himmet etmemesine ve iyilik etmesi lazim gelenler icin cimrilikte bulunmasina, malim israf ederek sarfetmesine ve esini bosamasina isarettir. eger bu rüyayi gören fakirse, onun siddetli bir hastaliga yakalanmasina, bazen de kendisine nikahi haram olan kadina yaklasmasina isarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cinsel ilişki  molla cami yorumu

Rüya gören erkekse amaçlarına kavuşup, işinde ilerleyeceğine; rüya gören kadınsa sıkıntılı bir dönem geçireceği, ancak temkinli dikkatli olursa tekrar huzura ereceğine işarettir.

İlişkiye girdiğiniz eşiniz veya sevgilinizse hayallerinizi gerçekleştireceğiniz, tanımadığınız birisiyse itibarınızın sarsılacağının işaretidir.

Rüya gören erkek, kendisini bir kadinla cinsel iliskide bulunurken görürse onun isteklerine kavusup, isinde ilerliyecegine isarettir. Kadin kendini bir erkekle iliskide görürse mutsuz bir dönem geçirecegi, ancak dikkatli olursa sonuçta tekrar huzura kavusacagina isarettir.

Rüyada eşinizle veya sevgilinizle cinsel ilişkide bulunduğunuzu gördüyseniz, bu, hayallerinizi gerçekleştireceğinizin işaretidir. Eğer tanımadığınız bir yabancıyla ilişkiye girdiyseniz, zarara uğrayacağınız ve itibarınızın zedeleneceği anlamına gelir.

Rüyada cinsel ilişkide bulunmak; büyük bir rütbeye yükselmeye ve sıkıntıdan kurtulmaya , düşmanla cinsel ilişkide bulunmak; cinsel ilişkide bulunulan düşmanın mağlup edileceğine, tanıdık biri ile cinsel ilişkide bulunmak, dostlara karşı iyi davranmaya, tanınmadık biri ile cinsel ilişkide bulunmak; üzüntüden kurtulmaya, bir hayvanla cinsel ilişkide bulunmak; arzu edinilenin daha üstünde bir yere gelmeye, cinsel ilişkide bulunmak istediği kadını erkek olarak görmek; arzu ve isteğe kavuşamamaya, kötü yoldaki bir kadınla cinsel ilişkide bulunmak; haram mala, arkadan cinsel ilişkide bulunmak; istenilen şeyin yerine gelmeyeceği gibi elindeki malında yok olacağına, rüyada küçük bir kız çocuğu ile cinsel ilişkide bulunmak; başınıza kötü bir şeyin geleceğine, güzel bir kadın ile cinsel ilişkide bulunmak; iyiye, bir ölü ile cinsel ilişkide bulunmak;ölüme ve ilişkiye girilen kimse ile aynı mezarlığa gömülmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seyyid süleyman .ks
Rüyada cima etmek büyük bir rütbeye delalet eder.
Rüyada görülen cimada meni görülse ve uyandığında üzerine guslün farz olduğunu görse, bu rüya batıl bir rüya olduğundan tabir edilmez. Çünkü bu hal ihtilam halidir.
Düşmanı ile cima ettiğini gören kimse, düşmanına galip gelir. Dostlarının birisiyle cima ettiğini gören kimse, onlara iyilik eder.
Bazı tabirciler bir kimse rüyada bir adamla cima ederse, o kimse o adamla habersiz olarak bir yerde toplanırlar. Tanımadığı bir adamla cima ettiğini gören kimse, malca israf eder. Cima, borcu ödemeye, üzüntü ve kederli kimsenin, üzüntü ve kederden kurtulmasına delalet eder.
Bir kuşla cima ettiğini gören kimse, düşmanına galip gelir. Eğer kuşu tanırsa, o kimse görmediği bir kimse ile muamelede bulunur. Rüyada hayvanla cima eden kimse, arzusunun fevkinde bir hayra nail olur.

Rüyada cima etmek istediği bir kadının erkek olduğunu gören kimse, memur olmak istiyorsa, olamaz ve ümit ettiği şey de vücuda gelmez. Rüyayı gören halktan birisi ise, dünyalığı güçleşir.
Çıplak bir kadınla cima ettiğini gören kimse, üzüntü keder ve sıkıntıdan kurtulur.
Yırtıcı bir hayvanla cima ettiğini gören kimse, ne şekilde olursa olsun düşmanına zafer bulur.
Rüyada dişi bir aslanla cima ettiğini gören kimse, büyük sıkıntılardan kurtularak zafere erişir ve işi yükselerek halk arasında heybetli ve kendisinden iyilik ümit edilen bir kimse olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
nablusi
Bir kimse rüyada tenasül uzvu ile kendi kendine cinsi münasebet yaptığını görse,

o kimsenin himmet etmemesine ve iyilik etmesi lazım gelenler için cimrilikte bulunmasına, malını israf ederek sarfetmesine ve eşini boşamasına yorumlanır. Eğer bu rüyayı gören fakirse, onun şiddetli bir hastalığa yakalanmasına, bazan da kendisine nikahı haram olan kimseye yaklaşmasına yorumlanır.

Rüyada bir çocukla cinsi münasebet yaptığını gören kimseye, bir musibet ve bela erişir. Bir delikanlı ile cinsi münasebette bulunduğunu gören kimseye, nihayeti olmayan bir meşakkat isabet eder.

Bir kimse rüyada kadınla cinsi münasebette bulunduğunu görse ve o kadın da akıllı ve sevimli ise, hayra yorumlanır. Eğer o kadın aptal, elbisesi de kirli olursa, kötülüğe yorumlanır.

Bu rüyaların kadınlar için de tabiri aynıdır.

Rüyada cima etmek büyük bir rütbeye yorumlanır.

Rüyada görülen cimada meni görülse ve uyandığında üzerine guslün farz olduğunu görse, bu rüya boş bir rüya olduğundan tabir edilmez. Çünkü bu hal boşalma halidir.

Düşmanı ile cima ettiğini gören kimse, düşmanına galip gelir. Dostlarının birisiyle cima ettiğini gören kimse, onlara iyilik eder.

Çıplak bir kadınla cima ettiğini gören kimse, üzüntü keder ve sıkıntıdan kurtulur.

Yırtıcı bir hayvanla cima ettiğini gören kimse, ne şekilde olursa olsun düşmanına zafer bulur.

Rüyada dişi bir aslanla cima ettiğini gören kimse, büyük sıkıntılardan kurtularak zafere erişir ve işi yükselerek halk arasında heybetli ve kendisinden iyilik ümit edilen bir kimse olur.

Rüyada bir hayvanın kendisini cima ettiğini gören kimseye, hayır isabet eder. Bir kimse rüyada aslan ve yırtıcı hayvanların, kendisini cima ettiğini görse, o kimse düşmanından hoşlanmadığı bir şey görür.

Zina eden bir kadınla cima ettiğini gören bir kimseye, haram bir mal isabet eder. Hanımıyla cima ettiğini gören kimse, sanatında kendisine hile eden birisine zafer bulur.

Cennet kadınlarının birisiyle cima ettiğini gören kimse, o kadının güzelliği nisbetinde dini emirlere kavuşur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşle Cinsel İlişkiye Girmek İstemek
Rüya sahibinin rüyasında eski eşle cinsel ilişkiye girmek istemesi, olmayacak işlere kalkışıp kendini rezil etmek, ele güne laf vermek, kişiyi çekemeyen insanların sevineceği olumsuzluklara neden olmak demektir. Kişinin sadece kendisini değil, ailesini de güç duruma düşürecek olaylara neden olacağını, yetişkin gibi davranmak yerine, boş bir inatla yanlışların üstüne gidileceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine alamettir. Bekar kimseler için uygunsuz ilişkiler yaşamak, özel hayata özen göstermemek anlamına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada cins-i münasebette bulunmak büyük bir rütbeyeişaret eder. Rüyada görülen cinsi münasebette meni görülse ve uyandığında üzerine guslün farz olduğunu görse, bu rüya batıl bir rüya olduğundan tabir edilmez. Düşmanı ile cinsi münasebette bulunduğunu gören kimse, düşmanına galip gelir. Dostlannın birisiyle cinsi münasebette bulunduğunu gören kimse onlara iyilik eder. Tanımadığı bir adamla cinsi münasebette bulunduğunu gören kimse, malca israf eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Münasebette bulunmak borcu Ödemeye, üzüntü ve kederli kimsenin, üzüntü ve kederden kurtulmasına işarettir. Rüyada cinsel ilişki de bulunmak istediği bir kadının erkek olduğunu gören kimse, memur olmak istiyorsa, olamaz ve ümit ettiği şey de vücuda gelmez.Rüyada küçük bir kızla cima ettiğini gören kimse, bakire bir kızla evlenir. Bazı tabirciler de demişlerdir ki, rüyada bir çocukla cinsi münasebet yaptığını gören kimseye, bir musibet ve bela erişir. Bir delikanlı ile cinsi münasebette bulunduğunu gören kimseye, nihayeti olmayan bir meşakkat İsabeteder. Bir kimse rüyada kadınla cinsi münasebette bulunduğunu görse ve o kadın da Örtülü olsa, hayra işarettir. Bir insanın rüyada tanımadığı bir kadınla cinsi münasebette bulunması, o kadının görünüşünce o insana arız olacak işlere ve o nisbette işinin tamamlanmasına işarettir. Eğer o kimse zengin ise, çocuk için birtakım şeyler bağışlamasına ve malik olduğu şeyleri ona vasiyet edip ve buna dair de vasiyetname yazmasına işarettir.Rüyada cinsi münasebette bulunmak, yolculuk, harp, yanma gitmek, sefere çıkmak, savaşmak ve insanın din ve dünyaca istediği şeyden muradına kavuşmasına işarettir.Rüyada hanımı ile cinsi münasebet yaptığını gören kimse, hanımından umduğu şeye veya hanımı kendisinden ümit ettiği şeye işarettir. Zina eden bir kadınla cinsi münasebette bulunduğunu gören kimseye, haram bir mal isabet eder. Cennet hurilerinin birisiyle cima ettiğini gören kimse, o kadının güzelliği nisbetinde dini emirleri yerine getirir.Cennet hurilerinin birisiyle cima ettiğini gören kimse, sevinç ve ferahlıkla dini bahislerden hayırlı bir şey duyar. Bir kadın rüyada başka bir kadınla cinsi münasebette bulunduğunu görse, o kadının münasebette bulunduğu kadının sırrına muttali olmasına, fikir ve hareketlerinde bulunduğu kadını tanımıyorsa, boş bir işle uğraşmasına işarettir. Evli bir kadın, rüyada başka bir kadınla cinsi münasebette bulunduğunu görse, kocasından aynlacağına işarettir. Bir kimse rüyada bir ölüyle münasebette bulunduğunu veya ölünün kendisiyle cinsi münasebette bulunduğunu görse, o kimsenin öleceğine işarettir. Bir kimse rüyada cinsiyet organı ile kendi kendine cinsi münasebet yaptığını görse, o kimsenin himmet etmemesine ve iyilik etmesi lazım gelenler içincimrilikte bulunmasına, malım israf ederek sarfetmesine ve esini boşamasına işarettir. Eğer bu rüyayı gören fakirse, onun şiddetli bir hastalığa yakalanmasına, bazen de kendisine nikahı haram olan kadına yaklaşmasına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada cima etmek büyük bir rütbeye delalet eder.
Rüyada görülen cimada meni görülse ve uyandığında üzerine guslün farz olduğunu görse, bu rüya batıl bir rüya olduğundan tabir edilmez. Çünkü bu hal ihtilam halidir.
Düşmanı ile cima ettiğini gören kimse, düşmanına galip gelir. Dostlarının birisiyle cima ettiğini gören kimse, onlara iyilik eder.
Bazı tabirciler bir kimse rüyada bir adamla cima ederse, o kimse o adamla habersiz olarak bir yerde toplanırlar. Tanımadığı bir adamla cima ettiğini gören kimse, malca israf eder. Cima, borcu ödemeye, üzüntü ve kederli kimsenin, üzüntü ve kederden kurtulmasına delalet eder.
Bir kuşla cima ettiğini gören kimse, düşmanına galip gelir. Eğer kuşu tanırsa, o kimse görmediği bir kimse ile muamelede bulunur. Rüyada hayvanla cima eden kimse, arzusunun fevkinde bir hayra nail olur.

Rüyada cima etmek istediği bir kadının erkek olduğunu gören kimse, memur olmak istiyorsa, olamaz ve ümit ettiği şey de vücuda gelmez. Rüyayı gören halktan birisi ise, dünyalığı güçleşir.
Çıplak bir kadınla cima ettiğini gören kimse, üzüntü keder ve sıkıntıdan kurtulur.
Yırtıcı bir hayvanla cima ettiğini gören kimse, ne şekilde olursa olsun düşmanına zafer bulur.
Rüyada dişi bir aslanla cima ettiğini gören kimse, büyük sıkıntılardan kurtularak zafere erişir ve işi yükselerek halk arasında heybetli ve kendisinden iyilik ümit edilen bir kimse olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir hayvanın kendisini cima ettiğini gören kimseye, hayır isabet eder. Bir kimse rüyada aslan ve yırtıcı hayvanların, kendisini cima ettiğini görse, o kimse düşmanından hoşlanmadığı bir şey görür.
Rüyada küçük bir kızla cima ettiğini gören kimse, bakire bir cariyenin bekaretini giderir.
Kaplanla cima ettiğini gören kimse, zalim bir kavimden bir kadına musallat olur.
Rüyada oyluklarının birisiyle diğerini cima ettiğini gören kimse, akrabasından kendisine nikah düşen bir kadınla evlenir.
Zina eden bir kadınla cima ettiğini gören kimseye, haram bir mal isabet eder. Hanımı ile cima ettiğini gören kimse, sanatında kendisine hile eden birisine zafer bulur.
Cennet kadınlarının birisiyle cima ettiğini gören kimse, o kadının güzelliği nisbetinde dini emirlere nail olur.
Cennet hurilerinin birisiyle cima ettiğini gören kimse, sevinç ve ferahlıkla dini bahislerden hayırlı bir şey duyar. Ve gizli olarak hayırlı bir amel yapar. Eğer o huri açıksa yapacağı hayırda zekat ve cihad gibi açık olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Danyal (A.S.) buyurmuştur ki: Rüyasında cinsi münasebette bulunduğunu gören, bilhassa boşalma vaki olursa, muradına erer.
Karısıyla adeti üzere münasebette bulunduğunu gören, ona iyilik eder. Nikah caiz olmayanlardan biriyle ilişki kurduğunu görenin, o kadına karşı sevgisi azalır. Belki aralarında bir bozukluk hasıl olur. Şayet bu bir ölü ise, rüya sahibi kedere düşer. Fakat, bir rivayete göre nikah caiz olmayan bir kadınla birleşmek, iki taraf için de hayırdır. Hacca da delalet eder. Vefat etmiş karısıyla münasebette bulunduğunu görenin rüyası, hayra yorulmaz. Meçhul ve ölü kadınla beraber olan, muradına ulaşır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir hayvan ile ilişkiye girdiğinizi görmek
Şansınızın açık oluğunu gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Cima rüyası arzuya nail olmaktır. Devlet büyüklerinden biriyle cima ettiğini gören, onlardan hayır ve menfaat sağlar. Ehilse, büyük bir makama gelir. Bir erkekle nikahlandığını gören kadın, sevinir. Feraha çıkar. Bir erkekle tartışmadan beraber olduğunu gören kadın, onunla dostluk kurar. Sayesinde hayra ve menfaate erer. Meçhul bir gençle beraber olduğunu gören, adaletli davranır. Bir bakireyle münasebet kuran, o sene güzel bir kadın alır. Bildiği bir adamın karısıyla cima ettiğini gören, o adamın karısından iyilik bulur. Kendi karısıyla birinin beraber olduğunu gören, o şahsa faydalı olur.
Meçhul bir kadınla rızası dahilinde kurmak; çok çok hayırlıdır. Vefat etmiş bir erkekle beraber olduğunu gören kadın, ona rahmet okur, dua eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir hayvanla cima eden, nankör birine iyilik yapar. Bir hayvanın kendisine aştığını gören, çok kudretli olur. Kölesi veya cariyesiyle beraber olan, feraha çıkar. Mülkü artar. Fakat, onlardan birinin kendisine yaklaştığını gören, hizmetkarlarının yanında küçük düşer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani demiştir ki: Rüyasında karısıyla cima ettiğini gören ailesine hayırlı olur. Karısı hayızken ona yaklaştığını görenin, eşi ile arasında ayrılık olur. Karısıyla cima eden ve onun üreme organını gören, büyük hayra erer. Hacetinden kurtulur. Kadın salihlerden, dindarlardan ise, hayır daha da büyüktür. Şayet kadın hafif meşrep ise, hayır daha az olur. Meçhul kadın, tanınan kadından iyidir. Bir topluluğun zina eden bir kadınla beraber olduklarını görmek, o cemaatin bir alimin etrafında toplanıp, ilminden istifade edeceklerine işaret eder. Dinden uzak bir insanın fahişe ile beraber olduğunu görmesi, haram mala delalettir. Şayet rüya sahibi dindarsa, yorum ilim ve bereket üzerine olur.
El Salimi şöyle diyor: Rüyasında cima eylediğini lakin boşalmadığını gören, güç ve gizli ilimleri arar. Münase-bette bulunamadığını görenin, maksadı hasıl olmaz. Hristiyan ve Yahudi bir kadınla beraber olduğunu gören, devlet idarecileri vasıtasıyle mala nail olur.
İbn-i Kesir diyor ki: Cima rüyası hayra ve sevince delalet eder. Nikah caiz olmayan bir kadınla beraber olmak, gayr-ı meşru çocuğa işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazılarına göre bakire bir cariye ile münasebette bulunmak, hayra ve mevkiye delalettir. Bir cariyeyle cima eden, kedere uğrar fakat, çabucak kurtulur.
Arslan, kaplan gibi bir hayvanla beraber olduğunu gören; düşmanını yener. Kudretli biriyle dost olur. Öyle bir hayvanın kendine aştığını görmek hayırsızdır. Cansız bir varlıkla beraber olmak, garip bir işin habercisidir. Bilmediği dört ayaklı bir hayvanla beraber olan, düşmanını yener. Bildiği bir hayvanla münasebette bulunan, nankör birine iyilik eder.
Zina etmek, ihanetle tabir olunur. Komşunun karısıyla beraber olduğunu görenin rüyası, hayra yorulmaz. Cima din ve dünya hayatı için murada işarettir.
Cafer-i Sadık şöyle diyor: Rüyasında cima ettikten sonra gusl etmesi icap edenin rüyası batıldır. Çünkü bu, şeytani rüyalardandır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
CİNSÎ MÜNÂSEBET : Danyâl (A.S.) buyurmuştur ki:Rüyasında cinsî münâsebette bulunduğunu gören, bil¬hassa boşalma vaki olursa, muradına erer.
Karısıyla âdeti üzere münâsebette bulunduğunu gören, ona iyilik eder. Nikâh caiz olmayanlardan biriyle ilişki kur¬duğunu görenin, o kadına karşı sevgisi azalır. Belki ara¬larında bir bozukluk hâsıl olur. Şayet bu bir Ölü ise, rüya sahibi kedere düşer. Fakat, bir rivayete göre nikâh caiz ol¬mayan bir kadınla birleşmek, iki taraf için de hayırdır. Hacca da delâlet eder. Vefat etmiş karısıyla münasebette bulunduğunu görenin rüyası, hayra yorulmaz. Meçhul ve Ölü kadınla beraber olan, muradına ulaşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebû Said’ül Vaaz demiştir ki: Cima rüyası arzuya nail olmaktır. Devlet büyüklerinden biriyle cima ettiğini gören, onlardan hayır ve menfaat sağlar. Ehilse, büyük bir makama gelir. Bir erkekle nikâhlandığını gören kadın7 se¬vinir. Feraha çıkar. Bir erkekle tartışmadan beraber ol¬duğunu gören kadın, onunla dostluk kurar. Sayesinde hayra ve menfaate erer. Meçhul bir gençle beraber ol-duğunu gören, adaletli davranır. Bir bakireyle münasebet kuran, o sene güzel bir kadın alır. Bildiği bir adamın ka¬rısıyla cima ettiğini gören, o adamın karısından iyilik bulur. Kendi karısıyla birinin beraber olduğunu gören, o şahsa faydalı olur.
Meçhul bir kadınla rızâsı dâhilinde kurmak; çok çok ha¬yırlıdır. Vefat etmiş bir erkekle beraber olduğunu gören kadın, ona rahmet okur, duâ eder. Bir hayvanla cima eden, nankör birine iyilik yapar. Bir hayvanın kendisine aştığını gören, çok kudretli olur. Kölesi veya câriyesiyle beraber olan, feraha çıkar. Mülkü artar. Fakat, onlardan birinin kendisine yaklaştığını gören, hizmetkârlarının yanında küçük düşer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmâni demiştir ki: Rüyasında karısıyla cima ettiğini gören ailesine hayırlı olur. Karısı hayızken ona yaklaştığını görenin, eşi ile arasında ayrılık olur. Karısıyla cima eden ve onun üreme organını gören, büyük hayra erer. Hacetinden kurtulur. Kadın sâlihlerden, dindarlardan ise, hayır daha da büyüktür. Şayet kadın hafif meşrep ise, hayır daha az olur. Meçhul kadın, tanınan kadından iyidir. Bir top¬luluğun zina eden bir kadınla beraber olduklarını görmek, o cemâatin bir âlimin etrafında toplanıp, ilminden istifâde edeceklerine işaret eder. Dinden uzak bir insanın fahişe ile beraber olduğunu görmesi, haram mala delâlettir. Şayet rüya sahibi dindarsa, yorum ilim ve bereket üzerine olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
El Salimi şöyle diyor: Rüyasında cima eylediğini lâkin boşalmadığını gören, güç ve gizli ilimleri arar. Münâse¬bette bulunamadığını görenin, maksadı hâsıl olmaz. Hris-tiyan ye Yahudi bir kadınla beraber olduğunu gören, dev¬let idarecileri vâsıtasıyle mala nail olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Câfer-i Sâdık şöyle diyor: Rüyasında cima ettikten sonra gusl etmesi îcâp edenin rüyası bâtıldır. Çünkü bu, şeytani rüyalardandır.
Rüyada bir erkek cinsel ilişki görürse ticaret hayatında çok başarılı olacak ve rakiplerini geride bırakacak, eğer bu rüyayı kadın görürse kolay atlatacağı ama yine de kendisine mutsuzluk ve üzüntü verecek bir takım olaylar yaşayacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
îbn-i Kesir diyor ki: Cima rüyası hayra ve sevince delâlet eder. Nikâh caiz olmayan bir kadınla beraber olmak, gayr-ı meşru çocuğa işarettir.
Bâzılarına göre bakire bir câriye ile münâsebette bu¬lunmak, hayra ve mevkîye delâlettir. Bir cariyeyle cima eden, kedere uğrar fakat, çabucak kurtulur.
Arslan, kaplan gibi bir hayvanla beraber olduğunu gören; düşmanını yener. Kudretli biriyle dost olur. Öyle bir hayvanın kendine aştığını görmek hayırsızdır. Cansız bir varlıkla beraber olmak, garip bir işin habercisidir. Bil¬mediği dört ayaklı bir hayvanla beraber olan, düşmanını yener. Bildiği bir hayvanla münâsebette bulunan, nankör” birine iyilik eder.
Zina etmek, ihanetle tâbir olunur. Komşunun karısıyla beraber olduğunu görenin rüyası, hayra yorulmaz. Cima din ve dünyâ hayatı için murada işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cinsel ilişki görmek
Rüyada eşinizle veya sevgilinizle cinsel ilişkide bulunduğunuzu gördüyseniz, bu, hayallerinizi gerçekleştireceğinizin işaretidir. Eğer tanımadığınız bir yabancıyla ilişkiye girdiyseniz, zarara uğrayacağınız ve itibarınızın zedeleneceği anlamına gelir.
ilişki rüyada cinsel iliskide bulunmak; büyük bir rütbeye yükselmeye ve sikintidan kurtulmaya , düsmanla cinsel iliskide bulunmak; cinsel iliskide bulunulan düsmanin maglup edilecegine, tanidik biri ile cinsel iliskide bulunmak, dostlara karsi iyi davranmaya, taninmadik biri ile cinsel iliskide bulunmak; üzüntüden kurtulmaya, bir hayvanla cinsel iliskide bulunmak; arzu edinilenin daha üstünde bir yere gelmeye, cinsel iliskide bulunmak istedigi kadini erkek olarak görmek; arzu ve istege kavusamamaya, kötü yoldaki bir kadinla cinsel iliskide bulunmak; haram mala, arkadan cinsel iliskide bulunmak; istenilen seyin yerine gelmeyecegi gibi elindeki malinda yok olacagina, rüyada kücük bir kiz cocugu ile cinsel iliskide bulunmak; basiniza kötü bir seyin gelecegine, güzel bir kadin ile cinsel iliskide bulunmak; iyiye, bir ölü ile cinsel iliskide bulunmak;ölüme ve iliskiye girilen kimse ile ayni mezarliga gömülmeye isarettir.
Rüya gören erkekse amaçlarina kavusup, isinde ilerleyecegine; rüya gören kadinsa sikintili bir dönem geçirecegi, ancak temkinli dikkatli olursa tekrar huzura erecegine isarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cins-i münasebette bulunmak büyük bir rütbeye isaret eder. rüyada görülen cinsi münasebette meni görülse ve uyandiginda üzerine guslün farz oldugunu görse, bu rüya batil bir rüya oldugundan tabir edilmez. düsmani ile cinsi münasebette bulundugunu gören kimse, düsmanina galip gelir. dostlannin birisiyle cinsi münasebette bulundugunu gören kimse onlara iyilik eder. tanimadigi bir adamla cinsi münasebette bulundugunu gören kimse, malca israf eder. münasebette bulunmak borcu Ödemeye, üzüntü ve kederli kimsenin, üzüntü ve kederden kurtulmasina isarettir. rüyada cinsel iliski de bulunmak istedigi bir kadinin erkek oldugunu gören kimse, memur olmak istiyorsa, olamaz ve ümit ettigi sey de vücuda gelmez. rüyada kücük bir kizla cima ettigini gören kimse, bakire bir kizla evlenir. bazi tabirciler de demislerdir ki, rüyada bir cocukla cinsi münasebet yaptigini gören kimseye, bir musibet ve bela erisir. bir delikanli ile cinsi münasebette bulundugunu gören kimseye, nihayeti olmayan bir mesakkat isabet eder. bir kimse rüyada kadinla cinsi münasebette bulundugunu görse ve o kadin da Örtülü olsa, hayra isarettir. bir insanin rüyada tanimadigi bir kadinla cinsi münasebette bulunmasi, o kadinin görünüsünce o insana ariz olacak islere ve o nisbette isinin tamamlanmasina isarettir. eger o kimse zengin ise, cocuk icin birtakim seyler bagislamasina ve malik oldugu seyleri ona vasiyet edip ve buna dair de vasiyetname yazmasina isarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada cinsi münasebette bulunmak, yolculuk, harp, yanma gitmek, sefere cikmak, savasmak ve insanin din ve dünyaca istedigi seyden muradina kavusmasina isarettir. rüyada hanimi ile cinsi münasebet yaptigini gören kimse, hanimindan umdugu seye veya hanimi kendisinden ümit ettigi seye isarettir. zina eden bir kadinla cinsi münasebette bulundugunu gören kimseye, haram bir mal isabet eder. cennet hurilerinin birisiyle cima ettigini gören kimse, o kadinin güzelligi nisbetinde dini emirleri yerine getirir. cennet hurilerinin birisiyle cima ettigini gören kimse, sevinc ve ferahlikla dini bahislerden hayirli bir sey duyar. bir kadin rüyada baska bir kadinla cinsi münasebette bulundugunu görse, o kadinin münasebette bulundugu kadinin sirrina muttali olmasina, fikir ve hareketlerinde bulundugu kadini tanimiyorsa, bos bir isle ugrasmasina isarettir. evli bir kadin, rüyada baska bir kadinla cinsi münasebette bulundugunu görse, kocasindan aynlacagina isarettir. bir kimse rüyada bir ölüyle münasebette bulundugunu veya ölünün kendisiyle cinsi münasebette bulundugunu görse, o kimsenin ölecegine isarettir. bir kimse rüyada cinsiyet organi ile kendi kendine cinsi münasebet yaptigini görse, o kimsenin himmet etmemesine ve iyilik etmesi lazim gelenler icin cimrilikte bulunmasina, malim israf ederek sarfetmesine ve esini bosamasina isarettir. eger bu rüyayi gören fakirse, onun siddetli bir hastaliga yakalanmasina, bazen de kendisine nikahi haram olan kadina yaklasmasina isarettir.




Bir rakibi ya da hasmı ile cinsel ilişkiye girdiğini gören kişi ona karşı ezici bir galibiyet elde eder. Bir kişi eğer rüyasında ters olarak ilişkiye girdiğini görürse hayal kırıklığı yaşayacak, üzülecek ve hedeflerine ulaşamayacak aynı zamanda bu kişinin maddi kayıpları olacak, malı ya da mülki eksilecektir. Rüyada cinsel ilişki gören kişi eğer bir erkekse gerçekleştirmek istediği işlerini gerçekleştireceği eğer rüyayı gören kadınsa o halde kötü bir dönem geçireceği fakat sağduyulu olduğu takdirde bu dönemi en hafif şekilde atlatabileceği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsi Münasabet Görmek
Rüyada cinsî münasebette bulunmak, bü¬yük bir rütbeye işâret eder.Rüyada görülen cinsi münasebette meni görülse ve uyandığında üzerine guslün farz ol¬duğu anlaşılsa, bu rüya bâtıl bir rüya olduğun¬dan tabir edilmez. Çünkü bu hal ihtilâm hâlidir.Rüyada cinsî münasebette bulunmak, yol¬culuk, harp, hükümdarın makamına gitmek, sefere çıkmak ve savaşmak için hayvana bin¬mek gibi insanın din ve dünyaca arzu ettiği şeyden muradına kavuşmasına delâlet eder.Rüyada düşmanı ile cinsi münasebette bulunduğunu görmek, düşmanı üzerine galip gelmeye işârettir.Rüyada dostlarının biriyle cinsi münase¬bette bulunduğunu görmek, onlara iyilik et¬meye işârettir.Rüyada tanımadığı bir adamla cinsi müna¬sebette bulunduğunu görmek, malca israf et-meye işâret eder.Rüyada münasebette bulunmak, borcu ödemeye, üzüntü ve kederli kimsenin, üzüntü ve kederden kurtulmasına işâret eder.Rüyada küçük bir kızla cinsel ilişkiye girdi¬ğini görmek, bâkire bir kızla evlenmeye işâret eder. Bazen de bu rüya, musibet ve belaya işârettir.Bir kimse rüyada bir kadınla cinsi münase¬bette bulunduğunu görse ve o kadında örtülü olsa, hayra işârettir.Rüyada hanımı ile cinsi münasebet yaptığı¬nı görmek, hanımından umduğu şeye veya hanımının kendisinden ümit ettiği şeye işâret eder.Zina eden bir kadınla cinsi münasebette bulunduğunu görmek, kendisine isabet ede¬cek haram mala işâret eder.Bir kadının rüyada başka bir kadınla cinsi münasebette bulunduğunu görmesi, o kadı¬nın münasebette bulunduğu kadının sırrına müttali olmasına ve boş bir işle uğraşmasına işârettir.Evli bir kadının, rüyada başka bir kadınla cinsi münasebette bulunduğunu görmesi, ko¬casından ayrılacağına işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cinsel ilişkide bulunduğunu görmek, kişinin, din ve dünyalık olarak istediği şeye kavuşmasına; lezzete, menfaate, rahatlamaya ve iç huzuruna ermeye işarettir.
Rüyada kendi eşiyle cinsi münasebette bulunduğunu görmek, eşinden arzu ettiği şeye nail olmaya, eşinin de kendinnden umduğu şeye kavuşmasına yorumlanır.
Bir delikanlı ile bu işi yapmak sonsuz bir meşakkate uğramaya, Çirkin ve eski elbiseli bir kadınla cinsi münasebette bulunmak şerre, mütesetter ve iyi giyimlir bir kadınla bu işi yapmak hayra; Erkek kardeşiyle bu işi yapmak, onun tarafından aşağılanıp horlanmaya, Yoksul kimsenin oğluyla cinsi münasebette bulunması, onu ilim tahsili için hocaya okula göndermesine; zengin ise oğluna mal ve dünyalık bırakmasına, Kendi kendine cinsi münasebette bulunduğunu görmek kimseye himmet etmemeye, iyiliğini bekleyenlerden bunu esirgeyerek cimrilik etmeye; bunu yapan kimse fakir ise hastalanmasına yahut nikah düşmeyen bir yakınına yaklaşmasına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir kadının başka bir kadınla cinsi ilişki kurduğunu görmesi, onun sırlarına vakıf olmaya, eğer bu kadını tanımıyorsa, boş ve anlamsız bir işle meşgul olmasına; Arka taraftan bu fiili işlemek olmayacak şeyi arzu etmeye ve bu yolda malını harcamasana, Kadının ölmüş erkekle, erkeğin de ölmüş bir dişi ile ilişkide bulunduğunu yahut ölünün kendisiyle münasebette bulunduğunu görmek vefat edip o ölünün bulunduğu mezarlığa defnedilmeye delalet eder. ( Daha geniş yorum için Bakınız; Sevişmek, Livata, Zina.)
Rüyada cinsi münasebet görmek yardimla yorumlanir. Rüyada bir kadinla sevismek çok büyük bir mevkie çikmis bir kisiden büyük bir yardim görecegine; tanimadigi bir kadinla sevismek ve cima etmek hükümet tarafindan bir yardim görecegine, bir düsmanla cinsi münasebette bulunmak ona karsi üstünlüge ve zafere isarettir.
Her hangi bir hayvanla zina ettigini görmek, hayir için basladigi bir isi tamamlayamayacagina delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
îbni Kesir e göre: rüyada birlesme görmek hayra ve sevince delalet eder. Nikah geçmeyen biriyle birlesmek mesru olmayan ço cuga, düsmaninin kendisi ile birlestigini görmek, ona üstün gelecegine delalet eder.
Cafer i Sadik (RA) a göre: rüyasinda bir kimse ile birlesip üzerine gusül etmesi gerektigini görmek rüyasinin tabiri, eger rüyada tatmin olmussa, batildir. Çünkü bu rüya seytanidir. Zina rüyasi hiyanete delalet eder. Komsusunun karisi ile birlesme yaptigini görmekte hayir yoktur.
Bir baska rivayete görede: Rüyada cinsi münasebette bulunmak büyük bir rütbeye isaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen cinsi münasebette meni görülse ve uyandiginda üzerine guslün farz oldugunu görse, bu rüya batil bir rüya oldugundan tabir edilmez.
Düsmani ile cinsi münasebette bulundugunu gören kimse, düsmanina galip gelir.
Dostlarinin birisiyle cinsi münasebette bulundugunu gören kimse, on lara iyilik eder.
Tanimadigi bir adamla cinsi münasebette bulundugunu gören kimse, malca israf eder. Münasebette bulunmak borcu ödemeye, üzüntü ve kederli kimsenin, üzüntü ve kederden kurtulmasina isarettir.
Rüyada cinsel iliski de bulunmak istedigi bir kadinin erkek oldugunu gören kimse, memur olmak istiyorsa, olamaz ve ümit ettigi sey de vücuda gelmez.
Rüyada küçük bir kizla cima ettigini gören kimse, bakire bir kizla evlenir.
Bazi tabirciler de demislerdir ki rüyada bir çocukla cinsi münasebet yaptigini gören kimseye, bir musibet ve bela erisir.
Bir delikanli ile cinsi münasebette bulundugunu gören kimseye, nihayeti olmayan bir mesakkat isabet eder. Bir kimse rüyada kadinla cinsi münasebette bulundugunu görse ve o kadin da örtülü olsa, hayra isarettir.
Bir insanin rüyada tanimadigi bir kadinla cinsi münasebette bulunmasi, o kadinin görünüsünce o insana anz olacak islere ve o nisbette isinin tamamlanmasina isarettir.
Eger o kimse zengin ise, çocuk için birtakim seyler bagislamasina ve malik oldugu seyleri ona vasiyet edip ve buna dair de vasiyetname yazmasina isarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cinsi münasebette bulunmak, yolculuk, harp, yapma gitmek, sefere çikmak, savasmak ve insanin din ve dünyaca istedigi seyden muradina kavusmasina isarettir.
Rüyada hanimi ile cinsi münasebet yaptigini gören kimse, hanimindan umdugu seye veya hanimi kendisinden ümit ettigi seye isarettir. Zina eden bir kadinla cinsi münasebette bulundugunu gören kimseye, haram bir mal isabet eder.
Cennet hurilerinin birisiyle cima ettigini gören kimse, o kadinin güzelligi nisbetinde dini emirleri yerine getirir.
Cennet hurilerinin birisiyle cima ettigini gören kimse, sevinç ve ferahlikla dini bahislerden hayirli bir sey duyar.
Bir kadin rüyada baska bir kadinla cinsi münasebette bulundugunu görse, o kadinin münasebette bulundugu kadinin sirrina muttali olmasina, fikir ve hareketlerinde bulundugu kadini tanimiyorsa, bos bir isle ugrasmasina isarettir.
Evli bir kadin, rüyada baska bir kadinla cinsi münasebette bulundugunu görse, kocasindan aynlacagina isarettir. Bir kimse rüyada bir ölüyle münasebette bulundugunu veya ölünün kendisiyle cinsi münasebette bulundugunu görse, o kimsenin ölecegine isarettir.
Bir kimse rüyada cinsiyet organi ile kendi kendine cinsi münasebet yaptigini görse, o kimsenin himmet etmemesine ve iyilik etmesi lazim gelenler için cimrilikte bulunmasina, malini israf ederek sarfetmesine ve esini bosamasina isarettir.
Eger bu rüyayi gören fakirse, onun siddetli bir hastaliga yakalanmasina, bazen de kendisine nikahi haram olan kadina yaklasmasina isarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsi Münasebet Görmek
Rüyada cinsi münasebet görmek, hayırlara delalet eder. Keyfi sefa içinde olmaya, eğlenmeye, gülmeye ve ağız tadına yorulur.

Rüya sahibinin dünya nimetlerinden, güzelliklerinden ve mallarından faydalanacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına işaret eder. Her şeyden nasiplenecek kadar şanslı olmak anlamına gelir. Rüyasında cinsi münasebet gören kişi, hayat boyunca çok şanslı ve kısmetli olacak, Allah kendisine her istediğini yaşamayı nasip edecektir diye tabir edilir. Keyfi sefa içinde olmaya, eğlenmeye, gülmeye ve ağız tadına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İLİŞKİYE GİRMEK
Sanılanın aksine rüyanın içeriği anlamıyla birebir ilişkili değildir. Yani anlamı cinsellikle alakalı değildir. Rüyada cinsel ilişkiye girmenin kişinin hayal ettiği şeylerin gerçekleşeceğine işarettir. Bu hayaller herhangi bir şeyle alakalı olabilir. Tabii rüyada cinsel ilişkiye girilen kişi görülebilirse bu kişinin kim olduğuna dair yorumlar da değişmektedir. Nitekim rüyada cinsel ilişkiye girilen şahıs ne kadar farklıysa o kadar değişik bir rüya tabiri ortaya çıkıyor. Sizin için bu tarz rüyaların yorumlarını da aşağıdaki listeledik.
Bunun dışında bu rüya ile ilgili merak edilen diğer konu ise dini sorular barındırıyor. Bu sorulara Diyanet’in verdiği cevapları aşağıda paylaştık.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İLİŞKİYE GİRMEK GUSÜL GEREKTİRİR Mİ?
Bir kişi ihtilam olsa ancak uykudan uyandığında üzerinde veya çamaşırında ıslaklık görmese gusletmesi gerekmez (İbn Âbidîn, Reddü’l-muhtâr, I, 302). Buna karşılık, rüya gördüğünü hatırlamamakla birlikte, uyandığında üzerinde veya çamaşırında ıslaklık görürse gusletmesi gerekir (Ebû Dâvûd, Tahâret, 96; Tirmizî, Tahâret, 82).
Hz. Âişe (r.a.) şöyle anlatır: “Resûlullah’a, ‘Bir kimse uykudan uyandıktan sonra çamaşırında ıslaklık bulsa, ancak ihtilam olduğunu hatırlamasa (yıkanması gerekir mi?)’ diye soruldu. O da ‘Evet, yıkanmalıdır!’ diye cevap verdi. Sonra, ihtilam olduğunu hatırlayıp da ıslaklık farketmeyen kimsenin durumu soruldu: ‘Ona gusül gerekmez’ dedi. Ümmü Süleym (r.a.) sordu: ‘Bunu kadın görecek olursa, kadına gusül gerekir mi?’. Buna da: ‘Evet! Kadınlar, erkekler gibidir’ cevabını verdi.” (Ebû Dâvûd, Tahâret, 96; Tirmizî, Tahâret 82). Yine Âişe (r.a.) anlatıyor: “Ümmü Süleym (r.a.), Resûlullah’a (s.a.s.), ‘Rüyasında, erkeğin gördüğünü gören kadına, guslün gerekip gerekmeyeceğini sordu. Resûlullah, ‘Evet! Islaklığı fark ederse.’ cevabını verdi” (Müslim, Hayız, 33; Ebû Dâvûd, Tahâret, 97; Nesâî, Tahâret, 135). Dolayısıyla kadınların da erkekler gibi ihtilam olmalarından sonra çamaşırlarında ıslaklık görmeleri halinde gusletmeleri gerekir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İLİŞKİYE GİRMEK ORUÇ BOZAR MI?
Oruçlu iken rüyada ihtilam olmak orucu bozmaz, gusletmeyi geciktirerek cünüp olarak sabahlamak da oruca bir zarar vermez (el-Fetâva’l-Hindiyye, I, 220). Ancak guslü sabah namazı vaktinin çıkmasına kadar ertelemek günahtır. Çünkü bu durumda namaz terk edilmiş olur (İbn Âbidîn, Reddü’l-muhtâr, III, 372). Nitekim Hz. Peygamberin (s.a.s.) Ramazanda imsaktan sonra sabah namazı vakti içinde yıkandıkları bilinmektedir (Buhârî, Savm, 25).
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEVGİLİYLE İLİŞKİYE GİRMEK
Rüyada sevgiliyle ilişkiye girmek, rüyayı gören kişinin, içinde barındırdığı ve uzun zamandan beri söylemek istediği duyguları ve düşünceleri sevgilisi ile paylaşmak için zaman kolladığına, bazen tam söyleyecekken sevgilisinden çekindiği için geri çekildiğine ancak yakın bir zaman içerisinde her şeyi anlatacağına ve rahatlayacağına alamet eder. Aynı zamanda, rüya sahibinin, sevgilisinin aksi bir kişi olmasından ötürü her şeyi konuşmakta güçlük çektiğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüyle İlişkiye Girmek
Rüyada ölü ile ilişkiye gördüğünü gören kişi, gerçek hayatta ölmüş birinden kalan büyük bir mirasa sahip olacak demektir. Rüyasında ölü olan ve normal hayatta yaşan biri ile ilişkiye girdiğini görmek ise, muradınıza ereceğinize ve ummadığınız kişilerden hayır göreceğinize alamet eder. Şayet ölü ile ilişkiye gördüğünü gören kişi erkek ise hayırlı kazançlar elde edeceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel İlişkiye Girip Boşalmak
Rüyasında cinsel ilişkiye girip boşaldığını gören kişi erkek ise, hayatında çok büyük değişiklikler olur ve bekar bir kimse ise büyük bir aşk yaşar. Rüyada cinsel ilişkiye girip boşalan kişi bir kadın ise, ailesiyle arasında ciddi bir tartışma yaşanır ve evli ise ayrılık söz konusu olur. Başak birini bu şekilde rüyada görmek ise, kişinin çok büyük bir talihe ve kısmete sahip olacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ecnebi Biriyle İlişkiye Girmek
Rüya tabircilerinin yorumuna göre rüyasında ecnebi, yani yabancı bir kadın veya erkekle ilişkiye giren kişi bu dünyada istediği her şeye kavuşur. Bu rüya dünyaya yönelip burada mutlu olmadır; fakat bu kimsenin ahirette nasibi yoktur. Allah’tan uzaklaşıp, emir ve yasaklarından kaçınmamaya, dini anlamda mertebenin düşmesine, sadece dünyada mutlu olup ahirette sıkıntı çekmeye işaret olan bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalabalıkta İlişkiye Girmek
Eğer kalabalık bir yerde herkesin önünde seviştiğinizi görüyor ve bundan keyif alıyorsanız, bu sizin bastırılmış cinsel dürtülerinizin olduğunu ve bir şok yaşamanız gerektiğini gösteriyordur. Eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa cinselliğinizden utanıyor, suçluluk duyuyor ve bir türlü denge kuramıyorsunuz demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel İlişkide Başarısız Olmak
Bazı insanlara karşı boşuna ön yargılı olduğunuzun farkına varmaya ve mahcup olmaya yorumlanır. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Bu yüzden kalbini kırdığınız insanlar varsa gönlünü almanız gerekebilir. Size karşı hatası olan biri de gelip af dileyebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İlişkiye Girmenin Dini Yorumu
İslami rüya tabirlerine göre, yaşanan hayal kırıklıklarının ardından yeniden ümitlenmek ve güzel gelişmeler olmasına, emeklerin karşılığını almaya yorumlanır. Hakkınız kimsede kalmaz ve nihayet şans sizden yana olur. Yeniden heyecan duyulacak haberler gelebilir. Bir yerden sabırsızlıkla beklenen haber verse yakında size ulaşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsi Münasebet Görmek
Rüyada cinsi münasebet görmek, hayırlara delalet eder. Rüya sahibinin dünya nimetlerinden, güzelliklerinden ve mallarından faydalanacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına işaret eder. Her şeyden nasiplenecek kadar şanslı olmak anlamına gelir. Rüyasında cinsi münasebet gören kişi, hayat boyunca çok şanslı ve kısmetli olacak, Allah kendisine her istediğini yaşamayı nasip edecektir diye tabir edilir. Keyfi sefa içinde olmaya, eğlenmeye, gülmeye ve ağız tadına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancıyla Sevişmek
Rüyasında tanımadığı bir kimseyle seviştiğini gören kişi sıkıntıya düşecek ve zor günlerle sınav edilecektir.
Cinsel ilişkide bulunduğunu görmek, kişinin, din ve dünyalık olarak istediği şeye kavuşmasına; lezzete, menfaate, rahatlamaya ve iç huzuruna ermeye; Kendi eşiyle cinsi münasebette bulunduğunu görmek, eşinden arzu ettiği şeye nail olmaya, eşinin de kendinnden umduğu şeye kavuşmasına; Bir çocukla münasebette bulunmak bir bilaya duçar kalmaya, Bir delikanlı ile bu işi yapmak sonsuz bir meşakkate uğramaya, Çirkin ve eski elbiseli bir kadınla cinsi münasebette bulunmak şerre, mütesetter ve iyi giyimlir bir kadınla bu işi yapmak hayra; Erkek kardeşiyle bu işi yapmak, onun tarafından aşağılanıp horlanmaya, Yoksul kimsenin oğluyla cinsi münasebette bulunması, onu ilim tahsili için hocaya/ okula göndermesine; zengin ise oğluna mal ve dünyalık bırakmasına, Kendi kendine cinsi münasebette bulunduğunu görmek kimseye himmet etmemeye, iyiliğini bekleyenlerden bunu esirgeyerek cimrilik etmeye; bunu yapan kimse fakir ise hastalanmasına yahut nikah düşmeyen bir yakınına yaklaşmasına; Bir kadının başka bir kadınla cinsi ilişki kurduğunu görmesi, onun sırlarına vakıf olmaya, eğer bu kadını tanımıyorsa, boş ve anlamsız bir işle meşgul olmasına; Arka taraftan bu fiili işlemek olmayacak şeyi arzu etmeye ve bu yolda malını harcamasana, Kadının ölmüş erkekle, erkeğin de ölmüş bir dişi ile ilişkide bulunduğunu yahut ölünün kendisiyle münasebette bulunduğunu görmek vefat edip o ölünün bulunduğu mezarlığa defnedilmeye delalet eder. ( Daha geniş yorum için Bakınız; Sevişmek, Livata, Zina.)
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tiflisi Tabirleri : » İmam Cafer Sadık (a.s): Gerçek hayatta gusül gerektiren cinsel ilişki görmenin tabiri yoktur.[85]

Ölmüş biriyle cinsel ilişkiye girdiğinizi ve boşaldığınızı (sperm geldiğini) görmek; menfaate…

Aynı rüyada boşalmadığınızı (sperm gelmediğini) görmek; kötüye…

Ölmüş birinin eşiyle cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; hacetinizin kabul olacağına…

Vefat etmiş bir mahreminizle cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; ölmüş birinin malından size de verileceğine…

Ölmüş biriyle şehvetle öpüştüğünüzü görmek; evleneceğinize ve muradınıza ereceğinize işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
» Hz. Danyal (a.s): Cinsel ilişkiye girdiğinizi ve boşaldığınızı görmek; hacetinizin reva olacağına…

Sizin biriyle cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; o kimseden hayır göreceğinize ve arzu ettiğiniz şeyleri elde edeceğinize…

Birinin sizinle cinsel ilişkiye girdiğini görmek; zengin olacağınıza ve soyunuzun da bu zenginlikten faydalanacağına…

Kendinizin altta eşinizin de üstte olduğu bir pozisyonda cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; başka bir kadınla evleneceğinize ve ondan hayır elde edeceğinize işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
» Allame Meclisî: Kendi helâlinizle cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; saygınlık kazanacağınıza…

Bakire bir kızla cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; düşmana karşı zafer elde edeceğinize…

Herhangi bir mahreminizle cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; o kimseye karşı sevginizin daha da artacağına ve yakınlarınız arasında saygıyla anılacağınıza…

Hayvanlarla cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; kariyerinizin yükseleceğine ve bir ev sahibi olacağınıza…

Yahudi bir kadınla cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; dünyadan yana arzu ettiğiniz şeyleri elde edeceğinize, ancak ahiretten mahrum kalacağınıza...

Kendi hanımınızla ilişkiye girdiğinizi görmek; işlerinizin iyiye gideceğine, sevineceğinize ve murada ereceğinize…

Eşinizi veya yabancı bir kadını kucağınıza aldığınızı görmek; ömrünüzün uzayacağına…

Bir başkasının hanımıyla cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; saygınlığınızı kaybedeceğinize…

Kendi kendinizle cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; öncü veya başkan olacağınıza, bol miktarda gelir elde edeceğinize, muradınıza ereceğinize ve saygınlık kazanacağınıza…

Ölmüş bir kadınla cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; herhangi bir konuda ümidinizi yitireceğinize, ama sonra sevineceğinize…

Annenizle cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; hacca gideceğinize…

Kız kardeşinizle cinsel ilişkiye girdiğinizi ve kimseye bundan söz etmediğinizi görmek; bir zarara uğrayacağınıza…

Erkek kardeşinizle cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; her an bir fitneyle karşılaşabileceğinize ve bu yüzden dikkat etmeniz gerektiğine…

Halanızla cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; çirkin bir işe bulaşacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
» İbn-i Sîrîn: Kendi eşinizle veya başka bir kadınla farklı bir yolla ilişkiye girdiğinizi görmek; cinsellikte Resul-i Ekrem'in (s.a.a) sünnetini gözetmeyen biri olduğunuza…

Herhangi bir bayan mahreminizle ilişkiye girdiğinizi görmek; akrabalarınızla büyük bir sorun yaşayacağınıza…

Vefat etmiş bir kadınla cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; fakirleşeceğinize…

Vefat etmiş birinin hanımıyla cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; tüm umutlarınızı suya düşürecek bir iş yapacağınıza…

Husumet içinde olduğunuz bir gençle ilişkiye girdiğinizi görmek; aranızdaki husumetin sevgiye dönüşeceğine ve o kimseden menfaat elde edeceğinize…

Yaşlı biriyle ilişkiye girdiğinizi görmek; hayra işarettir.

» Kirmanî: Bir padişahın hareminde cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; düşmana karşı zafer elde edeceğinize…

Vahşi bir hayvanla cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; düşmana karşı zafer elde edeceğinize ve hacetinizin reva olacağına…

Bir Kitap ehliyle cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; dünyevî işlerinizin düzene gireceğine…

Fuhuş ehli bir kadınla cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; dünya malı elde etmek isterken haram mal elde edeceğinize işarettir. Bu rüya, bayanlar için de aynıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
» Cabir Mağribî: Bir deveyle cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; sıkıntılardan kurtulacağınıza, düşmana galip geleceğinize, malınızın çoğalacağına ve şöhret bulacağınıza…

Hayızlı bir kadınla cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; işinizin kötüye gideceğine…

Vefat etmiş bir kadınla cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; aynı kadının akrabalarıyla dost olacağınıza veya işinizin kötüye gideceğine…

Aynı rüyada ilişkiye girdiğiniz kadının hayatta olduğunu görmek; o kadının akrabalarından uzaklaşacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
» İsmail Eş’as: Tanıdık bir gençle cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; ondan hayır göreceğinize…

Tanımadığınız bir gençle cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; birin yardımıyla hacetinizin reva olacağına…

Ölmüş biriyle ilişkiye girdiğinizi görmek; ölen kimse hakkında hayır bir işte bulunacağınıza…

(Kadınlar için) tanıdık bir kadınla ilişkiye girdiğinizi görmek; ilişkiye girdiğiniz kadından hayır göreceğinize ve murada ereceğinize işarettir.

» Çağdaş Ulema: Kendi eşinizle cinsel ilişkiye girdiğinizi görmek; üzüleceğinize işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi Rüya Tabirleri : Rüyada cima etmek büyük bir rütbeye delalet eder.
Rüyada görülen cimada meni görülse ve uyandığında üzerine guslün farz olduğunu görse, bu rüya batıl bir rüya olduğundan tabir edilmez. Çünkü bu hal ihtilam halidir.
Düşmanı ile cima ettiğini gören kimse, düşmanına galip gelir. Dostlarının birisiyle cima ettiğini gören kimse, onlara iyilik eder.
Bazı tabirciler bir kimse rüyada bir adamla cima ederse, o kimse o adamla habersiz olarak bir yerde toplanırlar. Tanımadığı bir adamla cima ettiğini gören kimse, malca israf eder. Cima, borcu ödemeye, üzüntü ve kederli kimsenin, üzüntü ve kederden kurtulmasına delalet eder.
Bir kuşla cima ettiğini gören kimse, düşmanına galip gelir. Eğer kuşu tanırsa, o kimse görmediği bir kimse ile muamelede bulunur. Rüyada hayvanla cima eden kimse, arzusunun fevkinde bir hayra nail olur.

Rüyada cima etmek istediği bir kadının erkek olduğunu gören kimse, memur olmak istiyorsa, olamaz ve ümit ettiği şey de vücuda gelmez. Rüyayı gören halktan birisi ise, dünyalığı güçleşir.
Çıplak bir kadınla cima ettiğini gören kimse, üzüntü keder ve sıkıntıdan kurtulur.
Yırtıcı bir hayvanla cima ettiğini gören kimse, ne şekilde olursa olsun düşmanına zafer bulur.
Rüyada dişi bir aslanla cima ettiğini gören kimse, büyük sıkıntılardan kurtularak zafere erişir ve işi yükselerek halk arasında heybetli ve kendisinden iyilik ümit edilen bir kimse olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
________________________________________
MollaCami Tabiri : Rüyada cins-i münasebette bulunmak büyük bir rütbeyeişaret eder. Rüyada görülen cinsi münasebette meni görülse ve uyandığında üzerine guslün farz olduğunu görse, bu rüya batıl bir rüya olduğundan tabir edilmez. Düşmanı ile cinsi münasebette bulunduğunu gören kimse, düşmanına galip gelir. Dostlannın birisiyle cinsi münasebette bulunduğunu gören kimse onlara iyilik eder. Tanımadığı bir adamla cinsi münasebette bulunduğunu gören kimse, malca israf eder. Münasebette bulunmak borcu Ödemeye, üzüntü ve kederli kimsenin, üzüntü ve kederden kurtulmasına işarettir. Rüyada cinsel ilişki de bulunmak istediği bir kadının erkek olduğunu gören kimse, memur olmak istiyorsa, olamaz ve ümit ettiği şey de vücuda gelmez.Rüyada küçük bir kızla cima ettiğini gören kimse, bakire bir kızla evlenir. Bazı tabirciler de demişlerdir ki, rüyada bir çocukla cinsi münasebet yaptığını gören kimseye, bir musibet ve bela erişir. Bir delikanlı ile cinsi münasebette bulunduğunu gören kimseye, nihayeti olmayan bir meşakkat İsabeteder. Bir kimse rüyada kadınla cinsi münasebette bulunduğunu görse ve o kadın da Örtülü olsa, hayra işarettir. Bir insanın rüyada tanımadığı bir kadınla cinsi münasebette bulunması, o kadının görünüşünce o insana arız olacak işlere ve o nisbette işinin tamamlanmasına işarettir. Eğer o kimse zengin ise, çocuk için birtakım şeyler bağışlamasına ve malik olduğu şeyleri ona vasiyet edip ve buna dair de vasiyetname yazmasına işarettir.Rüyada cinsi münasebette bulunmak, yolculuk, harp, yanma gitmek, sefere çıkmak, savaşmak ve insanın din ve dünyaca istediği şeyden muradına kavuşmasına işarettir.Rüyada hanımı ile cinsi münasebet yaptığını gören kimse, hanımından umduğu şeye veya hanımı kendisinden ümit ettiği şeye işarettir. Zina eden bir kadınla cinsi münasebette bulunduğunu gören kimseye, haram bir mal isabet eder. Cennet hurilerinin birisiyle cima ettiğini gören kimse, o kadının güzelliği nisbetinde dini emirleri yerine getirir.Cennet hurilerinin birisiyle cima ettiğini gören kimse, sevinç ve ferahlıkla dini bahislerden hayırlı bir şey duyar. Bir kadın rüyada başka bir kadınla cinsi münasebette bulunduğunu görse, o kadının münasebette bulunduğu kadının sırrına muttali olmasına, fikir ve hareketlerinde bulunduğu kadını tanımıyorsa, boş bir işle uğraşmasına işarettir. Evli bir kadın, rüyada başka bir kadınla cinsi münasebette bulunduğunu görse, kocasından aynlacağına işarettir. Bir kimse rüyada bir ölüyle münasebette bulunduğunu veya ölünün kendisiyle cinsi münasebette bulunduğunu görse, o kimsenin öleceğine işarettir. Bir kimse rüyada cinsiyet organı ile kendi kendine cinsi münasebet yaptığını görse, o kimsenin himmet etmemesine ve iyilik etmesi lazım gelenler içincimrilikte bulunmasına, malım israf ederek sarfetmesine ve esini boşamasına işarettir. Eğer bu rüyayı gören fakirse, onun şiddetli bir hastalığa yakalanmasına, bazen de kendisine nikahı haram olan kadına yaklaşmasına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İlişkiye Girmek
  Rüyada cinsel ilişkiye girmek, genelde hayra yorulmayan rüyalar olarak tanımlanır. Rüya sahibinin ilişkiye girmesi, yaşamının bir döneminde toplum içerisinde sıkıntı yaşayacağına işaret eder. İftira yada küçük düşürücü bir durumla karşı karşıya kalınabilir.
 İBN-İ KESİR’e göre ; Rüyada cinsel ilişkiye girmek, hayıra,  mutluluk ve bol kazanç, rızık demektir.
  CAFER SADIK ’a göre: Rüyada cinsel ilişki görmek, tabiri yapılmayan rüyalar sınıfına girmektedir.
  NABLUSİ’ye göre: Rüyada cinsi münasebette bulunmak , yükselmeye işaret eder.
Rüyada cinsel ilişkiye girmek istediğini hissetmek, isteklerinizi gerçek anlamda çok güçlü ve yoğun bir şekilde istiyor  bunun için çabalıyorsunuz demektir. Emekleriniz karşılıksız kalmayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dul Kadınla Cinsel İlişkiye Girmek
Rüyada dul kadınla cinsel ilişkiye girdiğini görmek, o  bölgede ikamet eden insanların salgın bir hatalık isabet etmesi, zorluklar yaşaması ve çekecekleri sıkıntıya işaret eder. dertlerin geleceğinin işaretçisidir.  Dul Kadınla Cinsel İlişkiye Girmek, kişinin merhamet duygularına ve insanlara yardım etmekte daha istekli ve gelirinin, kazancının bereketli olacağına tabir edilir.
Rüyada dul kadınla cinsel ilişkiye girmek, yuvasındaki de rızkının daimi olacağına, işinde ve evinde bolluk ve bereketin bugünden daha çok olacağına, sorunlarını aşmakta başarılı olacağına, kendini toplaması uzun süreceğine fakat ailesinde huzurun ve mutluluğun yavaş yavaş yükseleceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evli Kadınla Cinsel İlişkiye Girmek
Rüyada evli kadınla cinsel ilişkiye girmek, bu rüyayı bekar ve genç bir kadı görmüşse, maddi yönden durumu iyi, vefalı bir kişiyle kurulacak mutlu yuvaya, yapacağı yanlış bir işe yorumlanır. Rüyada evli kadınla zina ettiğini görmek, bekara biri tarafından gece görülmüşse,  planladığı seyahate hayırla sonuçlanacağına yorumlanır. Rüyada evli kadınla beraber olmak, rüya sahibi kişinin yanlış davranışlar sonucunda yakınları ve ailesiyle arasının açılacağına, yaşanacak bir olayın vesilesiyle ancak kırılan insanlarla barış sağlanacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görünmeyen varlıklar ile cinsel ilişkiye girmek
Başta korkutsada bu rüya ,aslında yorumu oldukça iyidir. Aradığınız aşkı bulup ve
 onunla çok mutlu olacaksınız. Aile içi mutluluğu simgeler.
Bazı bilim adamları, rüyalarda görülen cinsel ilişkinin, kişinin cinsel dünyasını,fantezilerini rahatça ifade edemeyip dile getiremediğinden dolayı rüyalara yansıttığını gösteren açıklamalar yapmışlardır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsi Münasebet Görmek Ne Anlama Gelir?
Rüyada cinsi münasebette bulunmak büyük bir rütbeye işaret eder.
Rüyada görülen cinsi münasebette meni görülse ve uyandığında üzerine guslün farz olduğunu görse, bu rüya batıl bir rüya olduğundan tabir edilmez.
Düşmanı ile cinsi münasebette bulunduğunu gören kimse, düşmanına galip gelir. Dostlarının birisiyle cinsi münasebette bulunduğunu gören kimse, onlara iyilik eder.
Tanımadığı bir adamla cinsi münasebette bulunduğunu gören kimse, malca israf eder. Münasebette bulunmak borcu ödemeye, üzüntü ve kederli kimsenin, üzüntü ve kederden kurtulmasına işarettir.
Rüyada cinsel ilişki de bulunmak istediği bir kadının erkek olduğunu gören kimse, memur olmak istiyorsa, olamaz ve ümit ettiği şey de vücuda gelmez. Rüyada küçük bir kızla cima ettiğini gören kimse, bakire bir kızla evlenir.
Bazı tabirciler de demişlerdir ki: rüyada bir çocukla cinsi münasebet yaptığını gören kimseye, bir musibet ve bela erişir. Bir delikanlı ile cinsi münasebette bulunduğunu gören kimseye, nihayeti olmayan bir meşakkat isabet eder.
Bir kimse rüyada kadınla cinsi münasebette bulunduğunu görse ve o kadın da örtülü olsa, hayra işarettir. Bir insanın rüyada tanımadığı bir kadınla cinsi münasebette bulunması, o kadının görünüşünce o insana arız olacak işlere ve o nisbette işinin tamamlanmasına işarettir.
Eğer o kimse zengin ise, çocuk için birtakım şeyler bağışlamasına ve malik olduğu şeyleri ona vasiyet edip ve buna dair de vasiyetname yazmasına işarettir.
Rüyada cinsi münasebette bulunmak, yolculuk, harp, yanına gitmek, sefere çıkmak, savaşmak ve insanın din ve dünyaca istediği şeyden muradına kavuşmasına işarettir.
Rüyada hanımı ile cinsi münasebet yaptığını gören kimse, hanımından umduğu şeye veya hanımı kendisinden ümit ettiği şeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zina eden bir kadınla cinsi münasebette bulunduğunu gören kimseye, haram bir mal isabet eder.
Cennet hurilerinin birisiyle cima ettiğini gören kimse, o kadının güzelliği nisbetinde dini emirleri yerine getirir.
Cennet hurilerinin birisiyle cima ettiğini gören kimse, sevinç ve ferahlıkla dini bahislerden hayırlı bir şey duyar.
Bir kadın rüyada başka bir kadınla cinsi münasebette bulunduğunu görse, o kadının münasebette bulunduğu kadının sırrına müttali olmasına, fikir ve hareketlerinde bulunduğu kadını tanımıyorsa, boş bir işle uğraşmasına işarettir.
Evli bir kadın, rüyada başka bir kadınla cinsi münasebette bulunduğunu görse, kocasından ayrılacağına işarettir.
Bir kimse rüyada bir ölüyle münasebette bulunduğunu veya ölünün kendi siyle cinsi münasebette bulunduğunu görse, o kimsenin öleceğine işarettir.
Bir kimse rüyada cinsiyet organı ile kendi kendine cinsi münasebet yaptığını görse, o kimsenin himmet etmemesine ve iyilik etmesi lazım gelenler için cimrilikte bulunmasına, malını israf ederek sarfetmesine ve eşini boşamasına işarettir. Eğer bu rüyayı gören fakirse, onun şiddetli bir hastalığa yakalanmasına, bazen de kendisine nikahı haram olan kadına yaklaşmasına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Orgazm Olmak
Söylense de söylenmese belirli bir yaştan sonra tüm bireyler rüyalarında orgazm olmaktadır. Bunun nedenlerine baktığımızda pek çok parametrenin etkili olduğunu görebiliyoruz. İnsan fizyolojisi açısından değerlendirdiğimizde, rüyasında orgazm olan bir insan için sağlığının yerinde olduğu kanısına varılır fakat rüyada orgazm olmayı dini açıdan değerlendirdiğimizde ise orgazm olmak Allah'ın kulları için verdiği bir nimettir çünkü bu şekilde bireylerin cinsel isteği giderilmiş ve harama yaklaşmalarını gerektirecek bir durum ortada kalmamıştır.

Yapılan araştırmalara göre rüyada orgazm olmanın düzensiz cinsel yaşamla oldukça fazla alakası bulunduğu saptanmıştır. Bu araştırmalar ilk önce sadece erkeklerin yaşadığı bir olay olarak düşünüldü fakat zamanla kadınların da rüyalarında orgazm oldukları öğrenildi ve araştırmalarda kadınlara da yer verilmeye başlandı.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel İlişki Neden Olur?
Yapılan araştırmalara göre bazı insanlar uyanıkken değil rüya içersinde daha kolay bir şekilde orgazm olmaktadır. Bunun nedeni olarak ise rüyalarda stresin ve kişinin gergin olmaması gösteriliyor. Rüyada orgazmın nedeni olarak bilim, REM uykusu esnasında kadın ve erkek cinsel organında kan akışı daha çok olmaktadır Bu durumda kişinin uyku esnasında uyarılmasına neden olmaktadır. Rüyada orgazm olmanın yatış pozisyonu ile alakalı olduğu tespit edilmiştir. Yüz üstü yatan bireylerin uyarılma ihtimali daha yüksek olarak belirtilmiştir.
Rüyada orgazmın oldukça normal ve sağlıklı bir faaliyet olduğunu söyleyen bilim insanları, cinsel hayatı olmayan erkeklerin bu durumu daha çok yaşadığını belirtiyor. Rüyada erkeklerin kadınlara göre daha fala ereksiyon halinde olduğu fakat kadınların erkeklerden sayıca az ve hızlı orgazm olmaktadırlar.

Rüyada cinsel ilişki ve rüyada orgazm olma konusunda yapılan araştırmalar oldukça sınırlıdır çünkü rüyada bu hisleri yaşamanın bir periyodu bulunmamaktadır. Bu nedenle bu alanda yapılan çalışmalarda daha genel sonuçlara rastlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel İlişkiye Girmenin Tabiri ve Yorumu
Rüyasında cinsel ilişkiye girdiğini görmek bazı rüya tabircilere göre rüya sahibinin muradına ereceğine işeret etmektedir. Böyle bir rüya görmek aynı zamanda rüya sahibinin tüm hayallerine erişebileceğine işarettir. Eğer bir kişi rüyasında düşmanı ya da hoşlanmadığı bir insan ile cinsel ilişkiye girdiğini görürse, o kişiye karşı büyük bir zafer elde edecektir.

Bazı tabircilere göre rüyada cinsel ilişkiye ölmüş bir kişiyle girmek, o kişinin akrabaları ile yakın ilişki kuracağınıza işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cinsel ilişkiye eşi ya da sevgilisi ile girdiğini gören kişi, rüya sözlüğü yorumcularına göre, eşi-sevgilisi ile birlikte güzel bir ömür süreceğini ve isteklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.
Eğer rüya sahibi tanımadığı bir kişi ile cinsel ilişkiye girdiğini görmüşse, çok fazla israf yapan bir kişi olduğuna rüyasında işaret edilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İlişkiye Girmek
Rüyada sahibinin rüyasında ilişkiye girdiğini görmesi rüya tabircileri tarafından hayırlı yorumlanmaktadır. İş hayatında kar elde edeceğine, bol kazançlı bir işe girişip olumlu sonuçlar alacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada ilişkiye girmek, kişinin evlilik hayatında olumlu gelişmeler yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan küskünlüklerin son bulacağına da delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Sizinle Cinsel İlişkiye Girdiğini Görmek
Bu rüya rahat, varlıkla geçecek, mutlu ve ferah bir hayatın göstergesidir. Böyle bir rüya gören kimse kısa zamanda tüm sıkıntılarından kurtulur ve bundan sonra oldukça mutlu olacağı zamanlar geçirir. Bazen de bu rüya eğer o kimseyi tanıyorsanız ondan fayda görmeye, onun sayesinde birçok kazanç elde etmeye veya ondan alacağı nasihatler sonucunda mutlu olmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaşlı Bir Kadınla Cinsel İlişkiye Girmek
Rüyada yaşlı bir kadın ile cinsel ilişkiye girdiğini gören rüya sahibi, bazen olgunluğa, salik amellere bazen de fıtratına uygun olmayan işler yapmaya delalet eder. Aynı zamanda muradına erememeye, insanlarla arayı bozmaya, tartışmalara veya boş işlerde uğraşıp zamanını güzel harcayamamaya yorumalanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinin Başkasıyla Cinsel İlişkiye Girdiğini Görmek
Rüya sahibinin rüyasında eşinin bir başkası ile cinsel ilişkiye girdiğini görmesi aile içerisinde huzursuzluğa ve sıkıntıya neden olan durumların olduğuna delalet eder. Aynı zamanda eşler arasında yanlış anlaşılmaların artacağına da işaret eden rüya, eşlerin birbirlerine saygı göstermediğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşle Cinsel İlişkiye Girip Pişman Olmak
Rüya sahibinin eski eşiyle cinsel ilişkiye girip sonrasında pişman olması henüz yolun başındayken dönülen yanlışın, kişiye hayrı dokunmayacak işlere delaletidir. Kişinin kendisini küçük duruma düşürecek hareketlerden kaçınmasına işaret etmektedir. Aynı zamanda eğer rüya sahibi evliyse çocuklarına kötü örnek teşkil etmekten kaçınmasına yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seks Yapmanın Anlamı ve Rüya Tabiri
Rüya sahibinin rüyasında seks yapması, hayırlara işaret eder ve rüya sahibinin hayatında olumlu ilerlemelerin başlayacağına, hedeflerine, hayallerine ve amaçlarının gerçekleşeceğinin anlamına gelir. Rüya sahibinin iş hayatında ve özel hayatındaki keyfinin yerinde olacağına, kendisini huzurlu günlerin beklediğine yorulur. Rüya gören kişinin şansının açılacağına, işlerinde başarı sağlayarak yükseleceğine aynı zamanda maddi kazancının da katlanacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biriyle Seks Yaptığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında ünlü biriyle seks yaptığını görmesi kişinin özel hayatında hareketli günler yaşayacağına, adeta paylaşılmaz kimse olacağına delalet eder. Rüya sahibine ilgi ve sevgi besleyen kişilerin artacağına, bundan dolayı rüya sahibinin aklının karışacağına, aynı zamanda yaşanılanlar rüya sahibinin kendine olan güvenini artırarak mutlu edeceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşle Cinsel İlişkiye Girmek
Rüya sahibinin rüyasında eski eşle cinsel ilişkiye girdiğini görmesi kendine ait olmayan bir mala el koymaya çalışmak ve doğru yoldan sapmak manasına gelir. Kişi için helal olmayan rızkın, kazançta sahteciliğe gitmenin de işareti olan rüya bir uyarı olarak da görülmelidir. Anlık isteklerin ve hezeyanların rüya sahibini etkisi altına alabileceğini, günaha yatkın bir hayat sürüleceğini ve özellikle de yakın çevreden olmayan, yeni tanışılan kimselerin etkisi altında kalınacağının tabiridir. Hayra yorulmadığı gibi, aile ilişkilerinde de sorunlar yaşanacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine de yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşle Cinsel İlişkiye Girip Pişman Olmak
Rüya sahibinin rüyasında eski eşle cinsel ilişkiye girip pişman olduğunu görmesi Yol yakınken dönülen bir yanlışın, kişiye hayrı dokunmayacak işlerin, özü ve sözü doğru olmayan arkadaşların delaletidir. Hiçbir getirisi olmayan, aksine kişinin maddi düzenini de bozacak olan son derece hayalperest isteklerin söz konusu olacağı bu dönemde, çocuksu tavırların kişiye sadece zarar vereceğini, kendisini yüceltmek isterken komik duruma düşecek olan kişinin iş yerinde de alay konusu olacağını bildirir. Aile büyükleri tarafından azarlanmak, doğruluktan ayrılmak nedeniyle eşten, dosttan eleştiri almak demek olduğu gibi, evlatlarına kötü örnek olacak bazı alışkanlıkların peşinden gidildiğine yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinin Başkasıyla Seks Yaptığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında eşinin başkasıyla seks yaptığını görmesi, ailenizin içinde huzursuzluğa ve sıkıntıya neden olan durumların olduğunu ve bunların üstesinden gelmeniz gerektiğine yorulur. Eşler arasında yanlış anlaşılmaların artacağına da işaret eden rüya, eşlerin birbirlerine gereken saygıyı ve inceliği göstermediği konusunda da uyarıcı bir nitelik taşımaktadır. Yerine getirmekte geciktiğiniz bazı sorumluluklarınızdan kaynaklanan aksilikler yaşayabilir ve kökleşmiş düşünce kalıplarınızı da bir kenara bırakarak, kendinizi yenilemek zorunda kalacağınıza yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birisi İle Seks Yapmak
Rüya sahibinin rüyasında ölmüş birisiyle seks yaptığını görmesi eğer bir dileği varsa yakında tüm arzu ve istekleri gerçekleşir. Bazen de yardıma muhtaç olduğunda gelecek yardıma; sıkıntı yaşamadan elde edilecek mala ve paraya; kişinin yakın zamanda önüne çıkacak parlak bir fırsatı değerlendirmesi sonucu büyük başarılar elde etmesine işarettir. Eğer ölen kişi tanıdıksa, onun malından yararlanır ve mirasından pay alırsınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendisine Helal Olan Birisiyle Seks Yapmak
Rüya sahibinin rüyasında kendisine helal olan birisiyle seks yaptığını görmesi, insanların takdirini ve saygısını kazanır. Bu rüya işte yükselmenin, çalışma hayatında parlak girişimlerin, ticaret yapanlar için kazançlı atılımları habercisidir. Bu rüyayı gören kimse her anlamda büyük ün sahibi olacağı, oldukça güzel bir döneme gireceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mastürbasyon Yaptığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında mastürbasyon yaptığını görmesi kafasını uzun bir zamandan beri kurcalayan, henüz herhangi bir şekilde çözüme ulaşmamış olan, rüyayı gören kişinin, çok büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olduğunu düşündüğü bazı durumların olduğuna, bu durumlardan ötürü bir türlü kafasını toparlayamadığına ve çok yorulduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkeğin Orgazm Olduğunu Görmek
Rüya sahibinin rüyasında orgazm olduğunu görmesi kişinin itibar kazanacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadının Orgazm Olduğunu Görmek
Rüya sahibinin rüyasında orgazm olduğunu görmesi sözü geçen, kararlarına, duygu ve düşüncelerine saygı duyulan kimse olmaya, insanlara yol göstermeye, onları yönlendirmeye ve yönetmeye delalet eder ve rüyayı gören kişinin her şeyin kendi zevkine göre olacağına tabir edilir ve rüya sahibi için hayırlara yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Orgazm Olduğunu Görmek
Rüya sahibinin rüyasında orgazm olduğunu görmesi hayallerine, isteklerine, arzularına, hedeflerine ve hayatla ilgili beklentilerine alamet eder. Rüya sahibinin yaşamdan elde etmek için çabaladığı bazı amaçları olduğuna, ideallerini yerine getirme konusunda da son derece kararlı davrandığına rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boşalan Kadın Görmek
Rüya sahibinin rüyasında boşalan kadın görmesi, geçim derdinden, üzüntülerinden, sorunlarından ve çektiği çileden kurtularak rahat bir nefes alacağına ve yaşamın güzelliklerinin farkına vararak, onların tadını çıkarmaya başlayacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boşaldığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında boşaldığını görmesi dileklerinin gerçekleşmesi sayesinde ağız tadını yerine geleceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına bu sayede rahatının ve neşesinin de çoğalacağına alamet eder. Rüya sahibinin kötü günlerinden kurtulacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boşalamadığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında boşalamadığını hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mastürbasyon Yapan Birini Görmek
Rüya sahibinin rüyasında mastürbasyon yapan birini görmesi uzun bir süreden beri bir aşk yaşadığına, bu aşkta zaman zaman ortaya çıkan sorunları çözmek için olaylara üçüncü bir kişinin gözünden bakması gerektiğine, ancak bu sayede sorunları ve sıkıntıları ortadan kaldırabileceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akraba İle Seks Yaptığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında akrabası ile seks yaptığını görmesi rüyanızda birinci dereceden yakın akrabalarınız ile cinsel ilişkiye girdiğinizi görmeniz, hayra alamet olmadığı gibi, işlerinizin bozulmasına ve aynı zamanda canınızı sıkacak, kötü bir haberin kapınızda olduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevişmek
Kişinin rüyada seviştiğini görmesi, iki farklı şekilde tabir edilir. Rüya sahibinin evli olduğu kişi ile sevişmesi şans, uğur ve kısmet olarak değerlendirilir
Rüyada kişinin eşi olmayan bir kişi ile seviştiğini görmesi şer olarak kabul edilir, şansın ve kısmetin kapanması anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanımadığı Birisiyle Cinsel İlişkiye Girmek
Rüyasında tanımadığı birisi ile cinsel ilişkiye giren kişi muradına ererek ya evlenir veya istediği işe girer. Bazen bu rüya zinaya, helal olmadan yollardan insanlara yaklaşmaya, mahrem olmayan kişi ile yalnız kalmaya veya münasebette bulunmaya da işaret edebilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaşlı Bir Kadınla Cinsel İlişkiye Girmek
Bu rüya bazen olgunluğa, salik amellere bazen de fıtratına uygun olmayan işler yapmaya, muradına erememeye, kendisine yararı dokunmayacak mal elde etmeye, haram para kazanmaya, insanlarla arayı bozmaya, tartışmalara veya boş işlerde uğraşıp zamanını güzel harcayamamaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biriyle İlişkiye Girmek
Rüyada meşhur biriyle ilişkiye girdiğini gören kimse, yakın zamanda o kişi ile ilgili bir haber almıştır ya da bir şekilde görme imkanı bulmuş olabilir. Bu nedenle o kişi rüya sahibinin hayatının belli bir kısmını işgal etmiştir. Aynı zamanda o kişiye kaşı duyulan hisler bu rüyayı görmeye yönlendirmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyada cinsiyet organı ile kendi kendine cinsi münasebet yaptığını görse, o kimsenin himmet etmemesine ve iyilik etmesi lazım gelenler için cimrilikte bulunmasına, malini israf ederek sarf etmesine ve eşini boşamasına işarettir. Eğer bu rüyayı gören fakirse onun şiddetli bir hastalığa yakalanmasına, bazen de kendisine nikahi haram olan kadına yaklaşmasına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zina eden bir kadınla cinsi münasebette bulunduğunu gören kimseye, haram bir mal isabet eder. Cennet hurilerinin birisiyle cima ettiğini gören kimse, o kadının güzelliği nispetinde dini emirleri yerine getirir. Ayrıca cennet hurilerinin birisiyle cima ettiğini gören kimse, sevinç ve ferahlıkla dini bahislerden hayırlı bir şey duyar. Bir kadın rüyada başka bir kadınla cinsi münasebette bulunduğunu görse, o kadının münasebette bulunduğu kadının sırrına muttali olmasına, fikir ve hareketlerinde bulunduğu kadını tanımıyorsa, boş bir isle uğraşmasına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyada kadınla cinsi münasebette bulunduğunu görse ve o kadın da örtülü olsa, hayra işarettir. Bir insanın rüyada tanımadığı bir kadınla cinsi münasebette bulunması, o kadının görünüşünce o insana anz olacak işlere ve o nispette işinin tamamlanmasına işarettir. Eğer o kimse zengin ise çocuk için birtakım şeyler bağışlamasına ve malik olduğu şeyleri ona vasiyet edip ve buna dair de vasiyetname yazmasına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nikah geçmeyen biriyle birleşmek, meşru olmayan çocuğa; düşmanının kendisi ile birleştiğini görmek, ona üstün geleceğine delalet eder.
Cafer-i Sadik (RA) ‘a göre: rüyasında bir kimse ile birleşip üzerine gusül etmesi gerektiğini görmek rüyasının tabiri, eğer rüyada tatmin olmuşsa batıldır. Çünkü bu rüya şeytanidir. Zina rüyası hıyanete delalet eder.
Komşusunun karısı ile birleşme yaptığını görmek hayırlı değildir.
Bir başka rivayete göre de: Rüyada cinsi münasebette bulunmak büyük bir rütbeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cinsi münasebet görmek yardımla yorumlanır. Rüyada bir kadınla sevişmek çok büyük bir mevkiye çıkmış bir kişiden büyük bir yardım göreceğine; tanımadığı bir kadınla sevişmek ve cima etmek hükümet tarafından bir yardım göreceğine, bir düşmanla cinsi münasebette bulunmak ona karşı üstünlüğe ve zafere işarettir.
Herhangi bir hayvanla zina ettiğini görmek, hayır için başladığı bir işi tamamlayamayacağına delalet eder. Îbni Kesir’e göre: rüyada birleşme (cinsi münasebet) görmek hayra ve sevince delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendisine Haram Olan Birisiyle Seks Yapmak
Rüya sahibinin rüyasında kendisine haram olan kişiyle birlikte olması ise anlatılanların tam tersidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendisi İle Seks Yaptığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında kendisi ile seks yaptığını görmesi bir topluluğa amir olur veya işinde yükselerek makam sahibi olur. Aynı zamanda bu rüya yüksek gelire, geçiminizi kolayca kazanacağınıza işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Kadınla Öpüştüğünü Görmek
Rüya sahibinin rüyasında bir kadınla öpüştüğünü görmesi, Rüyada bir kadınla öpüştüğünü gören kişinin hayatında kendisinin de beklemediği ve hayırlı, uğurlu olacak, beraberinde yeni şanslar getirecek güzellikte olaylar yaşanacak ve rüya sahibinin tüm yaşantısı birdenbire değişecektir diye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Öpüştüğünü Görmek
Rüya sahibinin rüyasında sevgilisiyle öpüştüğünü görmesi, muradına erecek ve gönlünün sahibi olacak kişiye kavuşacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşle Seks Yaptığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında erkek kardeşiyle seks yaptığını görmesi, hata olduğunu sonradan fark edeceği ve çok üzüleceği bir karar alacağına ya da böyle bir iş yapacağına rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öpüştüğünü Görmek
Rüya sahibinin rüyasında öpüştüğünü görmesi, güzel ve hayırlı olana tabir edilir. Rüyayı gören kişinin mutluluğa ve huzura kavuşacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine ve böylelikle sevdiklerine daha fazla vakit ayırabileceğine yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsi Münasebet Yaptığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında cinsi münasebet yaptığını görmesi, çok hayırlı bir rüyadır ve rüyayı gören kişinin arzularına kavuşacağına yorulur. Rüya sahibinin muradına ereceği, çok mutlu ve başarılı olacağı anlamına gelir. Sağlıklı ve huzurlu olmaya, afiyette kalmaya, amaca ulaşmaya, sevdiklerinden hayır görmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsi Münasebet Görmek
Rüya sahibinin rüyasında cinsi münasebet görmesi, temiz ve aydınlık rüyalardan olduğuna inanılır. Kötü, zor ve acı içinde geçen günlerin atlatılacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine ve Allah’ın izniyle hayallerine kavuşacağına rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanımadığı Kadınla Seks Yapmak
Rüya sahibinin rüyasında tanımadığı kadınla seks yaptığını görmesi başının ağrımasına neden olacak bir şey yapacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanımadığı Erkekle Seks Yapmak
Rüyasında tanımadığı bir adamla seks yapması gören kişi maddi olarak zorluk çekmeye başlayacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seks Yapanları Görmek
Rüya sahibinin rüyasında seks yapanları görmesi yardım etmek şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seviştiğini Görmek
Rüya sahibinin rüyasında sevişmesi rüya tabircilerine göre nahoş şeyler yaşayacağına ve bir süre sıkıntı çekeceği şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşiyle Seviştiğini Görmek
Rüya sahibinin rüyasında eşiyle seviştiğini görmesi hayatında her şeyin yolunda gideceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Azdığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında azdığını görmesi, eline çok iyi bir kazancın geçeceğine ve iş hayatında çok iyi konumda olacağına, ailesiyle huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, ömründe hiç tatmadığı mutlulukları tadacağına, kendisini üzenleri hayatından uzaklaştıracağına ve bundan sonra çok sevineceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anne Ve Babayı Seks Yaparken Görmek
Rüya sahibinin rüyasında anne ve babasını seks yaparken görmesi, anne ve babası arasındaki aşkın, sevginin ve saygının kişiyi imrendireceğine ve bunun kendisine örnek olacağına delalet eder. Rüya sahibi anne ve babasının arasındaki bu sevgiden gayet memnun olduğunu, anne ve babası gibi bir evlilik hayal ettiğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyle Seks Yaptığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında eski sevgilisiyle seks yaptığını görmesi, eski sevgilisinden kendisine gelen iyiliklere yorulur. Rüya sahibinin eski sevgilisinden yardım göreceğine, ömür boyu o kişiye minnet duyacağına tabir edilir. Aynı zamanda aklınızın bir köşesinde halen eski sevgilinizin olduğu anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seks Yaptığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında seks yaptığını görmesi, Rüya sözlüğü yazarlarına göre rüyada seks yapmak, rüya sahibinin rahatının yerine geleceğine, hedeflerine kavuşacağına ve hayatındaki zorlukları aşacağına yorulur. Rüya sahibinin Allah’ın izniyle, çalışkanlığı ve azmi doğrultusunda üstün başarılar sağlayacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Eşle Cinsel İlişkiye Girmek İstemek
Rüyada eski bir eş ile cinsel ilişkiye girdiğini görmek, olmayacak işlere kalkışıp kendini rezil etmek, ele güne laf vermek, kişiyi çekemeyen insanların sevineceği olumsuzluklara neden olmak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgili İle Sex Yapmak
Rüyada eski sevgili ile sex yaptığını gören kişinin, şuan bir ilişkisi varsa rüya sahibinin sıkıldığına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili İle Sex Yapmak
Rüyada sevgilisi ile sex yaptığını gören kimse, sevgilisini şimdiki olduğu haliyle kabul etmesi anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendisine Helal Olan Birisi İle Sex Yapmak
Rüyasında kendisine helal olan bir kimseyle sex yapan kişinin insanların takdirini ve saygısını kazanacağına delalet eder. Rüya sahibinin iş alanında yükseleceğine ve mutlu haberler duyacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Biriyle Sex Yapmak
Rüyasında yabancı birisiyle sex yaptığını yani ecnebi bir kadın veya erkekler sex yapan kişi bu dünyada istediği her şeye kavuşur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birisi İle Sex Yapmak
Rüya sahibinin rüyasında ölmüş biri ile seks yapması, eğer bir dileği varsa yakında tüm arzu ve istekleri gerçekleşeceğine delalet eder. Eğer ölen kişi tanıdıksa, onun malından yararlanır ve Mirasından Pay Alırsınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akraba İle Cinsel İlişkiye Girmek
Rüya sahibinin rüyasında akrabasıyla cinsel ilişkiye girdiğini görmesi hayra alamet olmadığı gihayra alamet değildir. Can sıkıcı olayların başlanacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Kadınla Öpüşmek
Rüyada sahibinin rüyasında bir kadınla öpüştüğünü görmesi kişinin hayatında kendisinin de beklemediği ve hayırlı, uğurlu olacak, beraberinde yeni şanslar getirecek güzel ve mutlu olaylara delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Öpüşmek
Rüyasında sevgilisiyle öpüştüğünü gören kimsenin muradına ereceği ve gönlünün sahibi olan kişiye kavuşacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öpüşmek
Rüya sahibinin rüyada öpüştüğünü görmesi, güzel ve hayırlı olana tabir edilir. Rüyayı gören kişinin güzele erişip kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına büyük paralar kazanacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanımadığı Birisiyle Cinsel İlişkiye Girmek
Kişinin rüyasında tanımadığı birisi ile cinsel ilişkiye girdiğini görmesi kişinin muradına ereceğini bu durumun ya iş hayatından ya da aşk hayatından olacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendi Hanımı İle Cinsel İlişkide Bulunmak
Rüyada evlendiği kadını yani kendi hanımı ile cinsel ilişkiye girdiğini görmesi her yönden güzel ve hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin yaşamının sonuna kadar afiyet ve sağlık içerisinde bulunur ve güzel bir yaşam sürer.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anne Babayı Seks Yaparken Görmek
Rüyada anne ile babanın cinsel ilişkiye girdiğini gören rüya sahibinin annesinin ve babasının arasındaki aşkın, sevginin, saygının ve anlayışın kendisine örnek teşkil edeceğine ve ileride de böyle bir evlilik isteyeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biriyle Seks Yapmak
Rüyada ünlü birisiyle seks yaptığını gören rüya sahibinin özel hayatında çok hareketli günler geçireceğine ve paylaşılamaz kimse haline geleceğine alamet eder. Rüya sahibinin aklını karıştıracak birçok kişinin ortaya çıkacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyle Seks Yapmak
Rüya sahibinin rüyada eski sevgilisi ile seks yaptığını görmesi, hayırlı bir rüyadır.  Rüya sahibinin eski sevgilisinden kendisine hayır geleceğine delalet eder. Bu iyi bir yardım diye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Seks Yaptığını Görmek
Rüyada kendisinin seks yaptığını gören kişinin ileride rahatının yerine geleceğine, işlerinin hafifleyeceğine işaret eder. Rüya sahibinin ileride üstün başarılar kazanacağına da delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşle Cinsel İlişkiye Girmek
Rüya sahibinin erkek kardeşle bir cinsel ilişkiye girdiğini görmesi, yaptığı bir şeyden hata olduğunu sonradan fark edeceği ve çok üzüleceği bir karar alacağına ya da böyle bir iş yapacağına işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel İlişkiye Giren İnsanlar Görmek
Rüyada cinsel ilişkiye giren birçok insan olduğunu gören rüya sahibinin çevresinin başarılı insanlarla dolacağına bu durumunda kendisine cesaret vereceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadınla Sevişmek
Rüya sahibinin rüyada tanımadığı bir kişi kadın ile cinsel ilişkiye girmesi rüya sahibinin ileride başının bazı sebeplerden dolayı ağrımasına neden olacak bir şey yapacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkekle Sevişmek
Rüyada bir erkek ile seviştiğini gören rüya sahibinin maddi olarak zorluk çekmeye başlayacağına işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkalarının Cinsel İlişkiye Girdiğini Görmek
Rüyada başkalarının cinsel ilişkiye girdiğini görmek yardım etmek şeklinde tabir edilir. Rüya gören kişinin rüyasında bir yakının, dostunun ya da arkadaşının biriyle cinsel ilişkiye girdiğini görmesi o kişiye ileride yardımı dokunacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel İlişkiye Girmek
Rüyada cinsel ilişkiye girmek iki şekilde tabir edilir. Kişinin helali ya da sevdiği biriyle cinsel ilişkiye girmesi kendisi için hayırlı olacak güzel şeylerin yaşanmasına delalet eder. Fakat kişi normalde tanımadığı biriyle rüyasında cinsel ilişkiye girdiğini görürse bu iyi değildir, kişiye uğursuzluk ve şansızlık getirir. Rüya sahibi toplum içinde mahcup olacak ve herkesin gözündeki iyi algıyı kaybedecek aynı zamanda da kazancı azalacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel İlişki Yaşamak
Bir kişi rüyada cinsel ilişki yaşadığını görürse o kişinin iş yerinde makamı ve rütbesi artar. Rüyada cinsel ilişki yaşayıp orgazm olan kişi için rüya bozulmuş demektir. Bir kişi rüyasında hasmı ya da rakibi ile cinsel ilişki yaşadığını görürse eğer onu alt edecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel İlişki Yapanları Görmek
Rüyada cinsel ilişki yapanları görmek yardım etmek şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında bir yakının, dostunun ya da arkadaşının biriyle cinsel ilişkiye girdiğini görmesi o kişiye bir faydasının dokunacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkekle Sevişmek
Rüyasında tanımadığı bir adamla cinsel ilişkiye girdiğini gören kişi maddi olarak zorluk çekmeye başlayacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadınla Sevişmek
Rüyasında tanımadığı bir kadınla cinsel ilişkiye giren kişi başının ağrımasına neden olacak bir şey yapacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada cinsel ilişkiye girdiğini gören kişinin hayatı yolunda gider, mesleğinde gösterdiği başarılı çalışmaları sayesinde makamı yükselir, zorluklarından ve sorunlarından da kurtulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CİNSEL İLİŞKİ YAŞAMAK
Bir kişi rüyasında kendi karısı, kocası, kız arkadaşı ya da erkek arkadaşı ile cinsel ilişki yaşadığını görürse güzel olaylar yaşayacak ve keyfinin yerine gelecek başka biriyle cinsel ilişki yaşadığını görürse yapacağı bir hata nedeni ile insanların kafasındaki iyi olan yerini kaybedecek ve sıkıntıya düşecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kişinin kendi eşiyle sevişmesi hayatında her şeyin yolunda gideceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, başka biriyle sevişmesi nahoş şeyler yaşayacağına ve bir süre sıkıntı çekeceği şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir erkek cinsel ilişki görürse ticaret hayatında çok başarılı olacak ve rakiplerini geride bırakacak, eğer bu rüyayı kadın görürse kolay atlatacağı ama yine de kendisine mutsuzluk ve üzüntü verecek bir takım olaylar yaşayacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cinsel ilişki görmek iki şekilde tabir edilir. Kişinin helali ya da sevdiği biriyle cinsel ilişkiye girmesi kendisi için hayırlı olacak güzel şeylerin yaşanmasına delalet eder. Fakat kişi normalde tanımadığı biriyle rüyasında cinsel ilişkiye girdiğini görürse bu kötü anlama gelir, kişiye şanssızlık getirir. Rüya sahibi toplum içinde mahcup olacak ve herkesin gözündeki iyi algıyı kaybedecek aynı zamanda da kazancı azalacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek cinsel organı mal, mülk ve zenginlik olarak tabir edilir. Erkeğin rüyasında cinsel organını çıkardığını görmesi erkek evlat sahibi olacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AKRABAYLA İLİŞKİYE GİRMEK
Rüyada akrabayla ilişkiye girdiğini gören kişinin hayatında ufak bir değişiklik olacak ve rüya sahibi bir seçim yapmak durumunda kalacak demektir. Kişi, yeni bir yola girmek için karar verme cesaretini gösterebilir de geri durabilir de diye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KENDİ CİNSİ İLE İLİŞKİYE GİRMEK
Rüyasında kendi cinsiyle ilişkiye girdiğini gören kişi sürpriz bir gelişmeyle karşılaşacaktır. Rüya sahibi beklenmedik ve ani bir gelişme sayesinde çok sevinecek ve kendini büyük bir heyecana kaptıracak, kısa süreliğine de olsa dertlerini unutacaktır diye ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CİNSİ MÜNASEBET YAPANLARI GÖRMEK
Rüya sahibinin bazı kişilerin araya girmesi sayesinde bir işinin kendi lehine sonuçlanmasına ve kişinin aracılara müteşekkir kalacağına işaret eder. Başkaları sayesinde gelecek mutluluk anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEVGİLİYLE CİNSİ MÜNASEBET
Rüyasında sevgilisi ile cinsi münasebette bulunduğunu gören kişi, gelecekte çok mutlu olacak, hayatından, sevdiklerinden ve çevresindekilerden yana hayır görecektir. Rüya sahibi gelecekte Allah’ın sevgili kulu olduğunu anlayacak kadar şanslı olacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEVİŞMEK
Rüyada sevişmek de cinsi münasebetle benzer şekilde tabir edilir. Şans, bereket, bolluk, sağlık, kazanç anlamına gelir ve rüya sahibinin gönlünce bir yaşamı olacağı ile tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YABANCIYLA SEVİŞMEK
Rüyasında tanımadığı bir kimseyle seviştiğini gören kişi sıkıntıya düşecek ve zor günlerle sınav edilecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cinsel ilişkide bulunduğunu görmek, kişinin, din ve dünyalık olarak istediği şeye kavuşmasına; lezzete, menfaate, rahatlamaya ve iç huzuruna ermeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kendi eşinle cinsi münasebette bulunduğunu görmek, eşinden arzu ettiği şeye nail olmaya, eşinin de kendinden umduğu şeye kavuşmasına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çirkin ve eski elbiseli bir kadınla cinsi münasebette bulunmak şerre; mütesetter ve iyi giyimli bir kadınla bu işi yapmak hayra yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Erkek kardeşiyle cinsi münasebette bulunmak, onun tarafından aşağılanıp horlanmaya delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir çocukla cinsi münasebette bulunmak bir bilaya duçar kalmaya, bir delikanlı ile cinsi münasebette bulunmak sonsuz bir meşakkate uğramaya vesiledir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yoksul kimsenin oğluyla cinsi münasebette bulunması, onu ilim tahsili için hocaya/okula göndermesine; zengin ise oğluna mal ve dünyalık bırakmasına delalet olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kendi kendine cinsi münasebette bulunduğunu görmek, kimseye himmet etmemeye, iyiliğini bekleyenlerden bunu esirgeyerek cimrilik etmeye ve bunu yapan kimse fakir ise hastalanmasına yahut nikah düşmeyen bir yakınına yaklaşmasına vesile olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kadının başka bir kadınla cinsi ilişki kurduğunu görmesi, onun sırlarına vakıf olmaya, eğer bu kadını tanımıyor ise boş ve anlamsız bir işle meşgul olmasına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cinsel münakaşayı arka uzuvdan gerçekleştirmek, olmayacak şeyi arzu etmeye ve bu yolda malını harcamaya yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kadının ölmüş erkekle, erkeğin de ölmüş bir dişi ile ilişkide bulunduğunu görmesi yahut ölünün kendisiyle cinsi münasebette bulunduğunu görmek vefat edip o ölünün bulunduğu mezarlığa defnedilmeye delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen cinsi münasebette meni görülse ve uyandığında üzerine guslün farz olduğunu görse bu rüya batıl bir rüya olduğundan tabir edilmez.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Düşmanı ile cinsi münasebette bulunduğunu gören kimse, düşmanına galip gelir. Dostlarının birisiyle cinsi münasebette bulunduğunu gören kimse, onlara iyilik eder. Tanımadığı bir adamla cinsi münasebette bulunduğunu gören kimse, malca israf eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayrıca cinsi münasebette bulunmak borcu ödemeye, üzüntü ve kederli kimsenin, üzüntü ve kederden kurtulmasına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cinsel ilişki de bulunmak istediği bir kadının erkek olduğunu gören kimse, memur olmak istiyorsa olamaz ve ümit ettiği şey de vücuda gelmez.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada küçük bir kızla cima ettiğini gören kimse, bakire bir kızla evlenir. Bazı tabirciler de demişlerdir ki rüyada bir çocukla cinsi münasebet yaptığını gören kimseye, bir musibet ve bela erişir. Bir delikanlı ile cinsi münasebette bulunduğunu gören kimseye, nihayeti olmayan bir meşakkat isabet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cinsi münasebette bulunmak; yolculuk, harp, yapma gitmek, sefere çıkmak, savaşmak ve insanın din ve dünyaca istediği şeyden muradına kavuşmasına işarettir. Rüyada hanımı ile cinsi münasebet yaptığını gören kimse, hanımından umduğu şeye veya hanımı kendisinden ümit ettiği şeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evli bir kadın, rüyada başka bir kadınla cinsi münasebette bulunduğunu görse, kocasından ayrılacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyada mezarlıkta bir ölüyle münasebette bulunduğunu veya ölünün kendisiyle cinsi münasebette bulunduğunu görse, o kimsenin öleceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TERS İLİŞKİYE GİRMEK
Rüyada Ters İlişkiye Girmek, rüyayı gören kimsenin hayat dengesinin bozulacağına, iş yaşamında sıkıntıların baş göstereceğine, zarara uğramaya işaret edilir. Kişinin aşk ve aile yaşamında arzu etmediği tatsızlıklarla mücadele etmek durumunda kalacağına ve mutsuzluğa yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AKRABAYLA İLİŞKİYE GİRMEK
Rüyanızda birinci dereceden yakın akrabalarınız ile cinsel ilişkiye girdiğinizi görmeniz, hayra alamet olmadığı gibi, işlerinizin bozulmasına ve aynı zamanda canınızı sıkacak, kötü bir haberin kapınızda olduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ANNEYLE İLİŞKİYE GİRMEK
Rüyada anneyle ilişkiye girmek, kişini için pek hayırlı yorumlanmaz. Çeşitli belalar ile başa çıkamayacağı bu nedenle de mutsuz ve huzursuz olacağına yorumlanır. Kişinin zorlu bir süreç içerisinde gireceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KOCAYLA İLİŞKİYE GİRMEK
Rüyada kocasıyla ilişkiye girdiğini görmek, eşiniz ile ilişkinizde sorunlar varsa bunları geride bırakmaya yorumlanır. İkiniz de bir şeyleri kabullenip geride bırakabilirsiniz. Sizi ya da onu rahatsız eden şeyler biter. İlişkinizde parlak bir dönem geçirebilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KADINLA İLİŞKİYE GİRMEK
Rüyasında tanımadığı bir kadınla cinsel ilişkiye giren kişi başının ağrımasına neden olacak bir şey yapacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KUZENLE İLİŞKİYE GİRMEK
Rüyada kuzen ile ilişkiye girmek, bu kimseyle planlanan ortaklığın gerçek olacağına ve hayatının yarına oturmasına, sıkıntılarından kurtularak feraha kavuşmaya yorumlanır. Aynı zamanda gönül ilişkilerinden yana yüzünün güleceğini de söyleyebiliriz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ADETLİYKEN İLİŞKİYE GİRMEK
Rüyada adetliyken ilişkiye girmek, aşk hayatında çekilen zorlukların bitmesine ve ayrılık acısı çekenlerin de acısının dinmesine yorumlanır. Hala unutamadığınız biri varsa o kişi sizi unutturacak başka biri karşınıza çıkabilir. İlişkilerde çok önemli kararlar alınır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşle Cinsel İlişkiye Girmek
Rüya sahibinin hata olduğunu sonradan fark edeceği ve çok üzüleceği bir karar alacağına ya da böyle bir iş yapacağına rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgiliyle İlişkiye Girmek
Güzel bir rüyadır çünkü rüyayı gören kişinin eski sevgilisinden kendisine gelecek olan hayra tabir edilir. Rüya sahibinin o kişiden önemli bir yardım göreceğine ve ona hayatının sonuna kadar minnettar olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendisi İle İlişkiye Girdiğini Görmek
Bu rüyayı gören kimse, bir topluluğa amir olur veya işinde yükselerek makam sahibi olur. Aynı zamanda bu rüya yüksek gelire, geçiminizi kolayca kazanacağınıza işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayvanla İlişkiye Girmek
Herhangi bir hayvanla zina ettiğini görmek, hayır için başladığı bir işi tamamlayamayacağına delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İlişkiye Girmek ve Kan Görmek
Rüyada ilişkiye girmek ve kan görmek, rüya sahibinin uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağı sırada karşısına çıkan bir engel yüzünden hayallerinin suya düşeceğine tabir eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayı ile İlişkiye Girmek
Rüyada ayı ile ilişkiye girmek eşiyle arasında problemlerin yaşanacağına ve ayrılma endişesi içine gireceğine, sağlıklı bir yaşam süreceklerine delalettir. Rüyayı gören sağlık çalışanı ise evli kimse içinde eşiyle mutluluğunun ve huzurunun artacağına tekabül eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada At ile İlişkiye Girmek
rüyada at ile ilişkiye girmek beklediği haberin yakın zamanda gelmesi ile işlerinin tekrardan açılacağına ve kazancının artacağına, sevgi ve şefkat göreceği bir bayanın varlığına, huzur bulacağı işler yapacağına ve bundan çok büyük keyif alacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doktor ile İlişkiye Girmek
Rüyada doktor ile ilişkiye girmek ölen insanlar adına hayır yapmaya ve mutlu huzurlu bir hayat sürmeye, yakın zamanda başarıların artmasına ve şöhret sahibi olmaya işaret eder. kişisel gelişimine çok önem verdiğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Halayla İlişkiye Girmek
Rüyada halanla ilişkiye girmek bekar kimse için aradığı gönül eşini bulmaya, her insana merhamet duygusu ile yaklaşacağına ve toplumda sevin bir insan olacağına delalet eder. Rüyayı gören kadın ise bir şeyi kafaya takmamaya ve yüzün gülmesine alamet olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akrabayla İlişkiye Girmek
Rüyada akrabayla ilişkiye girdiğini gören kişinin hayatında ufak bir değişiklik olacak ve rüya sahibi bir seçim yapmak durumunda kalacak demektir. Kişi, yeni bir yola girmek için karar verme cesaretini gösterebilir de geri durabilir de diye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendi Cinsi İle İlişkiye Girmek
Rüyasında kendi cinsiyle ilişkiye girdiğini gören kişi sürpriz bir gelişmeyle karşılaşacaktır. Rüya sahibi beklenmedik ve ani bir gelişme sayesinde çok sevinecek ve kendini büyük bir heyecana kaptıracak, kısa süreliğine de olsa dertlerini unutacaktır diye ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsi Münasebet Yapanları Görmek
Rüya sahibinin bazı kişilerin araya girmesi sayesinde bir işinin kendi lehine sonuçlanmasına ve kişinin aracılara müteşekkir kalacağına işaret eder. Başkaları sayesinde gelecek mutluluk anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Cinsi Münasebet
Rüyasında sevgilisi ile cinsi münasebette bulunduğunu gören kişi, gelecekte çok mutlu olacak, hayatından, sevdiklerinden ve çevresindekilerden yana hayır görecektir. Rüya sahibi gelecekte Allah’ın sevgili kulu olduğunu anlayacak kadar şanslı olacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevişmek
Rüyada sevişmek de cinsi münasebetle benzer şekilde tabir edilir. Şans, bereket, bolluk, sağlık, kazanç anlamına gelir ve rüya sahibinin gönlünce bir yaşamı olacağı ile tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Uyruklu Kadınla İlişkiye Girmek
Rüyada yabancı uyruklu kadınla ilişkiye girmek, kişinin ummadığı anda beklemediği bir yerden haber almasına, Varsa kaybınız onu bulup mutlu olmaya işarettir. Sevin ve kısmet olarak da tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel Sürtünme Görmek
Hayata dair istediğiniz  şeyler gerçekleşmesi kolay olan şeyler değil, önünüzde engeller var ve siz zorlanacaksınız, bu yüzden sabırlı davranmanız da yarar var diyebiliriz.
Rüyayı gören erkek ise ticari anlamda başarıya ulaşacağına işaret eder. Bu durum bayanlarda tam tersidir.Yani rüya sahibi bayan ise , canının sıkılabileceği bir durumla karşılaşabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çıplak Bir Kadınla Cinsel İlişkiye Girdiğini Görmek
sıkıntılarınızı geride bırakacağınıza ve artık beklediğiniz o rahata ulaşacağınıza işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda Kapalı Bir Kadınla İlişkiye Girmek
Bu rüya genel olarak hayır ile yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İlişkiye Girmeden Sadece Seviştiğini Görmek
Rüya sahibi evli ve gönüllü olarak eşi ile seviştiğini görüyorsa ,bu rüya mutlu
bir evliliği ve beraberinde getireceği rızk’ ı işaret eder. Erkek ise rüya sahibi , devlet işi yada terfi alacağına , bayan ise sıkıntılı bir dönemden refaha ulaşacağını gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cinsel İlişkiye Giremediğini Görmek
hayal kırıklığına uğrayacağı bir dönemden geçeceğini gösterir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

420 Aktif
0 Üye ve 420 misafir
Bugün : 21309
Dün : 23857
Toplam : 48079615
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...