Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
3.2k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
üyada çeşme görmek; zenginlik, sevinç, mutluluk, yaşam, duygusallık, yeni bir başlangıç sürecini sembolize eder.

Su duygular ile ilgili de olduğu için, çeşmede berrak su görmek, olumlu gelişmelerin yaşanacağına, hayallerin gerçekleşeceği bir sürece işaret eder.

Rüyada çeşmede suyun aktığını görmek, yaşamdan alacak olduğunuz şeylerle ilgilidir.

Temiz ve berrak bir suyun aktığını görmek, zenginlik, kendini doğru ifade edebilme, işlerin yoluna girmesi, bolluk ve bereketin artmasına tabir edilir.

Rüyada çeşme görmek, helal ve hayırlı kazanç, sağlıklı uzun bir ömür, dünya nimetlerine sahip olmaya ve onların sağladığı rahatlığı yaşamaya, bol rızık ve berekete, duygusal derinliğe sahip olmaya işaret eder.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
hayatla ilişkilendirilir

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

159 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Çeşme Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada çeşme görmek, nerede ve nasıl gördüğünüz ile ilgili olarak, rüya içindeki diğer semboller ile birlikte yorum yapılmalıdır.

Yaşamsal kaynakları temsil eder ve çeşme de suyun olup olmadığı da kişinin maddi gelirinin nasıl olacağına dair bilgiler içerir.

Su akan çeşme görmek, kişinin maddi sıkıntılardan uzak, daimi bir gelirinin olacağına tabir edilir.

Rüyada güzel bir çeşme görmek, sevinç ve mutluluk anlamına gelir.

Çeşmeden su aldığını görmek, işsiz bir kimse için yeni bir iş fırsatının eline geçeceğini ve kendi geçimini temin edeceğine tabir edilir.

Çeşmenin kurumuş olduğunu görmek, kişinin hayatında maddi sorunlarının olduğuna ve iş hayatında tıkanmalar yaşadığına delalet eder.üyada çeşme görmek, eğer su akıyor ise her zaman hayra yorumlanan bir rüyadır.

Bol rızık, şans, hayırlı ve helal para demektir. Evli kişiler için bolluk ve bereketin artması, maddi sıkıntılardan kurtulmak, refah ve sevince işaret eder.

Rüyada kişinin çeşme suyunun üzerine doğru fışkırarak akıp ve kendinin ıslandığını görmesi, hayır işlerinde yer almaya, sahip olduklarını paylaşmaya ve çevresi tarafından güzel yad edilen biri olacağına yorumlanır.

Rüyada Çeşmede bulanık suyun aktığını görmek, kişinin psikolojik açıdan destek alması gerektiğine, helal olmayan kazanca, sıkıntılı geçecek bir sürece delalet eder.

Çeşmede akan suyun azlığı, kişinin bazı konularda tutumlu olması gerektiğini hatırlatır.

Akan suyun bolluğu, temiz ve berrak oluşu, rüya sahibinin rızkının genişliğine, yüce gönüllü biri olduğuna, sağlık ve huzurunun artmasına yorumlanır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
olumsuz yapan hamam olur su değil.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Su İçtiğini Görmek

Rüyada çeşmede su içtiğini görmek, kişinin maddi sıkıntıdan kurtulup, sevinçli, mutlu ve huzurlu günler yaşayacağını müjdeler.

Çeşmeden su içtiğini görmek, arzu ve isteklere kavuşmak anlamına gelir. Bekar olan kişi için aşka, evli olanlar için ruhsal ve bedensel uyumun artmasına, bolluk ve berekete delalet eder.

İş hayatında şanslı bir dönemin içinde olmaya, maddi gelirin artmasına, yapılan işlerde farkındalık yaratmaya yorumlanır.

Rüyada görülen çeşmede ” acı su içilmez ” diye yazıyor olması, kişi için uyarı niteliği taşır ve beslenmesi, duygu ve düşüncelerini, iş hayatını gözden geçirmesi gerektiğine tabir edilir.

Hasta olan bir kimse için çeşmeden su içmesi, sağlığına kavuşacağı, şifa bulup, uzun bir ömür yaşayacağı anlamına gelir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Su Doldurmak

Rüyada çeşmeden su doldurmak, bir projede yer alarak maddi gelir elde etmeye veya çalışmayan biri için, yeni iş fırsatına yorumlanır. Hayırlı helal rızık ve bol şans anlamına da gelir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Balık Aktığını Görmek

Kişinin bolluk ve bereketinin artacağına ve kendinin bile tahmin edemeyeceği bir servete sahip olacağına yorumlanır.

Maddi sıkıntıda olan bir kimse için, yüklü miktarda gelir elde ederek zengin olacağına delalet eder.

Aile mirasından pay almak anlamına da gelir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmede Kan Aktığını Görmek

Kişinin hayati öneme sahip elde etmek istediği ve başarısız olduğu bir konuda, yeterli güce sahip olarak, hayatında değişimin başlayacağı bir sürecin içine girdiğini müjdeler.

Sağlık ve maddi zenginliğe, ruhsal dinginlik ve huzura yorumlanır.

Hasta biri için şifa ve yaşam enerjisinin yükselmesi demektir.

Nadiren de olsa bazen, zorla elde edilen güç, zenginlik, haram mal veya zorbalık anlamına gelir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Abdest Almak

Rüyada çeşmeden abdest aldığını veya yıkandığını görmek, hasta olan kimse için, iyileşmeye, sağlıklı ve uzun bir ömre delalet eder. Gerçek yaşamda edinilen kötü alışkanlıklardan kurtulmak, ruhen huzura ermek, hak yoluna girmek anlamına da gelir.
Zeyzey Rüyakar (3.1k puan)  
Evlilikte ilgili olan rüyama bakar musınız düşünce olarak yazdım
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
nereye yazdın ben bulamadım
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Yaptırmak

Rüyada çeşme yaptırdığını görmek, toplum yararına işlerde bulunmak, yardım kuruluşlarına katkı sağlamaya delalet eder. Kişinin istediği konuda hedefine ulaşıp, yaşamı boyunca maddi ve manevi sıkıntıdan uzak bir ömür süreceği anlamına gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurumuş Çeşme Görmek

Rüyada suyu akmayan kurumuş bir çeşme görmek, kişinin iş hayatında tıkanmalar yaşadığı ve bu durumun özel hayatına da yansıyacağı anlamına gelir.

Bir başka anlamı da, bulunulan noktayı değiştirip yeni bir yaşam tarzının belirlenmesi gerektiğine delalet eder.

Bir iş kurma fikri var ise kişinin, bunun için uygun yer ve zaman da bulunmadığına dikkat çeker.

Kurumuş çeşme görmek, aynı zamanda ortak paylaşımın bittiği bir ilişkiyi sonlandırmak gerektiği anlamına da gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Akan Su Görmek

Rüya sahibinin çeşmeden su aktığını görmesi, akan suyun temiz ve berrak olması, helal rızık, bol kısmet, manevi huzura kavuşarak, ömrü boyunca maddi sıkıntı çekmeden, sağlıklı bir ömür sürmesine tabir edilir.

Kirli su aktığını görmek, yaşam içinde karşılaşılacak zorlukları temsil eder. Olumsuz düşünceler, hastalık, maddi sıkıntılar anlamına gelir. Uyarı niteliğinde olan bu rüya kişiye kendini toparlayıp, doğru ile yanlışı ayırt etmesi gerektiğine işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Oluklu Çeşme Görmek

Rüyada bir çeşmede, bir çok oluk dan su aktığını görmek, mal, mülk sahibi olmaya ve zenginliğe tabir edilir. Ayrıca büyük bir iş yerine sahip olmaya, üretim yapmaya veya devletle iş yapmak anlamına da gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akan Çeşmeden El Yıkadığını Görmek

Kişinin akan bir çeşmede ellerini yıkadığını görmesi, hayır işlerinde öncülük etmesine yorumlanır. Avuç içine su doldurup içtiğini görmesi, kişinin kendisiyle birlikte başkalarının da faydalanacağı bazı işlerde görev alarak manevi huzura ereceği anlamına da gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bozuk Çeşme Görmek

Rüyada bozuk çeşme musluğu görmek, iş hayatındaki olumsuzluklara maddi sıkıntıya veya duygusal tıkanmalara, depresyona işaret eder.

Bozuk olan çeşme musluğunu tamir etmek, kişinin hayatını düzene koyması, işlerin düzelmesi, maddi gelirinin artması, öz güveninin yükselmesi anlamına gelir.

Bir başka anlamı da, yeni bir iş için sermaye elde etmeye, hayatını kolaylaştıracak yatırımlar yapmaya yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeye Hortum Taktığını Görmek

Rüya sahibinin bir çeşme musluğuna hortum taktığını görmesi, uzun vadeli planlar veya yatırım yapacağına ve bu konuda eline yeni bir fırsat geçeceğine tabir edilir. Kişi bu konuda amacına ulaşacağına dair müjdelenir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Çeşme Görmek

Rüya sahibinin hayır işlerinde öncülük etmesine, hayallerinin gerçekleşmesine, maddi gelirinin artmasına, huzur, sevinç ve mutluluğa delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çeşme Görmek

Rüyada beyaz mermerden yapılmış güzel bir çeşme görmek, dünya nimetlerine sahip olmaya, zenginlikle birlikte ruhsal açıdan ışığının farklılığına ve bunu etrafına, insanların iyiliğine kullanacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Bir Çeşme Görmek

Rüya sahibinin eski dönemlerden günümüze kadar gelen ve tarihi değeri olan bir çeşme görmesi, ömrünün uzunluğuna ve bu dünyadan göçmeden kendisinin de gelecek nesillere değerli eserler bırakacağı anlamına gelir.
+3 oy
Zeyzey Rüyakar (3.1k puan)  
rüyamda uzun bi yolda yürüyordum bi arkadaşımla sokakta dans ettiğimizi hatırlıyorum.Sonra eve gittim ve kocam vardı karnıma baktım karnım ağzımda resmen hamileyim.Kocam tanımadığım biri ve çok yakışıklıydı.onunla dışarı çıktık .instagramda ünlü çok sevdiğim bi çift var onların evine gittik üst kata çıktık otururken ben biraz kendimi kötü hissettim ve mutfağa gidip acve hurması yedim yanımda bi hizmetçi kadın gördüm bir de pek sevmediğim ama aslında iyi biri de olan büyük teyzemi gördüm.Rüyanın sonunda bi adam gördüm pencereden bakıp araba sürüyordu ve arabada köpek vardı.içeri bebek ağlaması ile döndüm ama ben hala hamileydim o benim bebeğim değildi. Lütfen bakar mısınıızzzzz
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
evlimisin bekar mı bide bu istihare ise renk gördünmü
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
baktım okuyabilirsin.
+3 oy
Zeyzey Rüyakar (3.1k puan)  
Puanım eksi olduğu için düşünce olarak yazdım
rüyamda uzun bi yolda yürüyordum bi arkadaşımla sokakta dans ettiğimizi hatırlıyorum.Sonra eve gittim ve kocam vardı karnıma baktım karnım ağzımda resmen hamileyim.Kocam tanımadığım biri ve çok yakışıklıydı.onunla dışarı çıktık .instagramda ünlü çok sevdiğim bi çift var onların evine gittik üst kata çıktık otururken ben biraz kendimi kötü hissettim ve mutfağa gidip acve hurması yedim yanımda bi hizmetçi kadın gördüm bir de pek sevmediğim ama aslında iyi biri de olan büyük teyzemi gördüm.Rüyanın sonunda bi adam gördüm pencereden bakıp araba sürüyordu ve arabada köpek vardı.içeri bebek ağlaması ile döndüm ama ben hala hamileydim o benim bebeğim değildi.
+2 oy
Zeyzey Rüyakar (3.1k puan)  
Rüyamı rüya olarak yazdım bakabilirsniz normalde bekarım istihare değildi öyle bi amaçla uyumadım
+2 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Hamamdaki kurneden akan suda geçerli mi hamam hakkında olumsuz yorumlar duymuştum. Rüyada hamamda  yıkanmak vs gibi şeyler olumlu mu
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çeşme Rüyaları hayırlı rüyalardandır, iyiye yorumlanmaktadır. Rüyada çeşme görmek; mutluluk anlamına gelmektedir. Rüyada Çeşme, temizleyici ve hayat unsuru olduğundan, ele geçecek helâl mal olarak tabir edilmektedir. Rüyasında bir çeşmeden abdest alan, hayır ve bereket ile tabir olunur. Rüyada çeşmenin berrak ve billur gibi tatlı suyunun aktığını gören, ömrünün o nispette güzel ve temiz geçeceğine, bolluk ve refahın işaretidir.

Eğer çeşmeden su akıyorsa ve akan su berraksa maddi varlığa, Bulanık ise maddi sıkıntıya işarettir. Hz. Peygamber'in, rüyada "akan çeşme"yi kişinin ameline tekabül ettiğini belirttiği nakledilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme görmek mutluluk demektir. Çeşme rüyaları iyi sayılırlar. Temiz bir çeşmeyi açarak su alan kimse hayallerinin kısmetine kavuşur.

Rüyada çeşmede yıkanmak

Salimi ye göre: çeşme, mutlulukların en büyüğüdür. Çeşmede yıkanmak sıkıntıdan ve hastalıktan kurtulmak demektir. Ömrü bir suya benzetirsek, çeşmede bir insanın dünyada yaşadığı yıllara benzer. Şöyle ki, insanın ömrü bir gün tükenir, fakat çeşmenin suyu bitmez.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer çeşmeden berrak su akıyorsa, para konusunda varlığa, bulanık su akıyorsa darlığa işarettir. Temiz bir çeşme güzel, uğurlu bir iştir. Rüyasında çeşme gören bekâr erkek ise bu mutlu ve temiz bir aşk demektir. Evli erkek ve kadınlar için bu rüya, bolluk ve berekettir. Bulanık sulu bir çeşme kötü ve üzüntülü habere işarettir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada susuz musluk görmek
Rüyada susuz musluk görmek, fakir bir kadını simgeler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşmeden su içmek

Rüyada çeşmeler görmek kısmet ile yorumlanır. Rüyasında bir çeşmeden avuçla su içmek, dünyada ve ahirette hayır, sevap ve bereketle müjdelenmektir. Çeşmenin tasını arayıp bulamadığını görmek, bilmek istediği bir ilim arkasından koştuğuna, tası bulması ise o bilgiye sahip olacağına işarettir.

Rüyada çeşme başında su içmek veya elini yüzünü yıkamak, hayatını temiz bir şekilde pürüzsüz olarak sürdüreceğine delalet eder. Çeşmenin suyu içilecek şekilde tatlı su ise, yaşamının da hastalıklardan uzak ve sağlık içinde geçeceğine, eğer çeşmenin üzerine "acıdır bu su içilmez" yazısı varsa o kimsenin hayatında da bazı arızalar, hafif hastalıklar ve yaşamına da etki yapacak bazı aksaklıklar olacağına alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme kurnası görmek

Rüyada çeşme kurnası görmek, sıhhat ve afiyete delâlet eder. Çeşme rüyaları iyi sayılırlar. Temiz bir çeşme hayırlı, uğurlu bir iştir. Böyle bir çeşmeyi açarak su alan kimse düşlediği kısmete sahip olur. Bekâr erkekler için mutluluk verecek temiz bir aşktır. Evli erkek ve kadınlar için bolluk ve berekettir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada açık musluk görmek
Rüyada açık musluk görmek, bolluğa işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme görmek, çeşitli şekillerde yorumlanır. Bazı yorumculara göre, rüyada çeşme görmek, din ile tabir olunur demişlerdir. Bazılarına göre ise, rüyada çeşme gör­mek, mutluluğa işaret olarak tabir olunur denmiştir.Meşhur (ünlü) rüya tabircilerinin yorumlarına şöyle bir göz atabilmek için aşağıda satırlarımıza alıp sıralamayı uygun gördüm.Cafer-i Sadık (r.a.)'ın yorumu:Rüyada çeşme görmek, dört cihetle tabir olunur.

    Helal kazanca işaretle,Uzun ömre işaretle,Mal ve menfaat elde etmeye,Geniş bir geçime sahip olma.

Yine Cafer-i Sadık (r.a.)'ın yorumuna göre, çeşmede eksik­lik ve noksanlık görmek iyiye yorumlanmaz.Bir kimse rüyasında çeşme suyunun kendisine doğru fış­kırarak aktığını ya da çeşmeyi açınca suyun üzerine fışkır­dığını görse, rüya sahibine devlet ve ikbalin teveccüh ede­ceğine, yaşamına bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.Bir kimse, rüyasında çeşmeden akan sularla üstünün ba­şının her tarafının ıslanarak su gibi olduğunu görse, bu rüya, onun hayırsever biri olduğuna ve bu hayırlarıyla Cenab-ı Allah'ın (c.c.) rızasını kazandığına veya kazanacağı­na işarettir şeklinde yorumlanır.Rüyasında bir çeşmeden avuçlarıyla, ellerinin içine su doldurarak su içtiğini görmek, dünya ve ahirette hayır üzere olduğuna işaret eder şeklinde tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir-il Mağribi'nin yorumu:Bir kimse rüyasında harap olmuş, yıkılmaya ve çökmeye yüz tutmuş bir çeşme görse, bu onun geçim darlığına ve kedere düşeceğine işaret eder.Rüyasında yeşil bir çeşme gören kişi, hayırlara ve nimetlere kavuşacağına işaretle tabir olunur.Bir kimsenin rüyasında beyaz bir çeşme görmesi, nimetlere mazhar olacağına ve helalinden kazanç sahibi bir kişi ola­cağına işarettir şeklinde yorumlanır.İbn-i Sirin'in yorumu:Rüyada çeşme görmek, dine işaret­le tabir olunur. Bir kimse, rüyasında sahibini bilmediği güzel ve görkemli bir çeşme görse, bu onun itibar sahibi ve saygın bir kişi olacağına işarettir. Aynı zamanda ömrünün uzun olacağına, rızkının bol ve geçiminin geniş olduğuna ve huzurlu bir hayat süreceğini gösterir şeklinde tabir olunmuştur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Danyel (a.s.)'ın yorumu:Bir kimsenin rüyasında gördüğü çeşme ne derece büyük olursa, rüyanın tabir ve yorumu da o nispette hayır ve güzele işaret eder denmiştir. Bu rü­ya, uzun ömürlü olmaya ve güzel bir maişet, geçime işa­retle tabir olunur.Rüyasında bir yerden bir kaç çeşme aktığını görmek, yani birkaç çeşmenin birden akmakta olduğunu görmek, mal sahibi olmaya, zenginliğe işarettir şeklinde tabir olunur.Rüyada temiz ve berrak sulu bir çeşme görmek, bir beklemediğiniz çok sevinçli bir haber alacağınıza yorumlanır. Çeşmeden su almak, iyi sayılmaz, hastalıktır. Çeşmeden yıkan­mak bir kederden, hastalıktan kurtulmaya işarettir. Çeşmeden su içmek, başkalarının kârına ortak olmaya işarettir.Rüyada çeşme görmek, kısmet ile tabir edilir.Bazen rüyada çeşme görmek, ele geçecek helal mala işâret eder.Bazen rüyada çeşme görmek, bir işe gir­meye işâret eder.Rüyada bir çeşmeden berrak ve billûr sula­rın aktığını görmek, ömrün o nispette güzel ve temiz geçeceğine; bolluk ve refaha işâret eder.Rüyada bir çeşmede abdest aldığını gör­mek, hayır ve berekete işâret eder.Rüyada insanların ve hakanların su ihtiyaç­larını gidermek için kurulan çeşmeler (sebiller) görmek, insanlara faydalı olan zengin kimseye, süreklilik arz eden mala, insanların ilim ve irfa­nından istifade ettiği kimseye işâret eder.Rüyada çeşmeden süt, bal vb. aktığını görmek, ilme, temiz rızka ve din ve dünya güzelliğine işâret eder.Kişinin kendi yararlandığı çeşme görmesi, kendisi için güzel hayata; herkesinyararlandığı çeşme görmesi, umum insanlar için güzel hayata işâret eder.Rüyada suyu bol, kendi mecrasında akıp duran çeşme görmek, o yöre insanları için hayır ve nîmete işâret eder.Rüyada suyu güzel, manzarası da cezbedici olan çeşme görmek, iyi geçime ve uzun ömre işâret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme görmek rüya sahibinin ömrü hayatı boyunca hiç sefalete düşmeyeceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine yorulur. Rüya sahibi hayatını adil, dürüst ve temiz olmak ilkeleri üzerine kurmuş ve bu prensiplerinden her ne pahasına olursa olsun ödün vermeyecektir.

Rüyasında çeşme gören kişinin yapacağı bir hata nedeni ile ya da atacağı yanlış bir adım sebebi ile tüm kazancı da malı da oluk oluk akıp gidebilir. Bu nedenle rüya sahibinin böyle bir rüya görmesi durumunda temkinli davranmasında fayda olacaktır. Bu rüya aynı zamanda, rüya sahibinin güzel olaylar yaşaması şeklinde ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Su İçmek

Bu kişinin hak yolunda ve din kapısında güzel işler yapması sayesinde gerçek bir mümin olduğu yorumu yapılır. Rüya sahibi herkese yardım eden kişi olduğu için Allah’ın da kendisine yardım ettiğine ve kendisini hiç darda bırakmadığına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Kapatmak

Rüya sahibinin gerek Allah’a olan inancından kaynaklanan israf haramdır inancı gerek tutumlu yapısı sayesinde malını ziyan etmeden gerektiği şekilde harcamasına işaret eder. Rüyasında çeşme kapattığını gören kişi, zorunlu olarak da borçları nedeni ile harcamalarına istemeden kısıtlama getirecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme görmek, rüya sahibinin mutlu olacağı ve hayallerine kavuşacağı manasına gelir. Eğer kişi, temiz sus akan bir çeşme görüyor ise hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına delalet etmektedir.

Rüya tabirleri kitaplarında yazan ve büyük rüya yorumcularının söylemlerine göre rüyada çeşme görmek ayrıca şu anlamlara gelmektedir:
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Görmek

Rüyada çeşme görmek hayırlıdır. Çoğu zaman mutlu olmaya ve para kazanmaya yorumlanır. Kimi yorumculara göre şans manasına da gelmektedir. Rüyada çeşme görmek, rüya sahibinin Allah yolunda ilerleyeceği ve bir büyüğünden yardım alacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Su İçmek

Çeşmeden akan su berrak ise maddi kazanç, bulanık ise maddi kayıp demektir. Kişinin rüyasında çeşmeden su içmesi hayırlı işlere yorulmaktadır. Rüyada çeşmeden su içtiğini görmek, rüyayı gören kişinin olumlu bir haberle karşılaşmaya ve eğitim hayatında sorunlar yaşamaya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme görmek, İslam alimlerine göre kişinin bazı gerçekleri yakın çevresindeki insanlardan sakladığına ve bu gizlilik nedeniyle de kendisini kötü hissettiğine işaret ettiği gibi rüya sahibinin yakın çevresindeki insanlar tarafından enayi ve aptal yerine konulduğuna da delalet etmektedir.

Bu anlamda rüyayı gören kişi, kendisinin aslında zeki ve yetenekli olduğunu insanlara göstermesi gerekmektedir ve karşı tarafın bu algısını bir şekilde yıkmaya çalışmalıdır.

Bununla birlikte rüyada çeşme görmek, ayrıntılar üzerinde durulduğunda çok daha garip ve farklı tabirlere sahip olduğu bilinen bir düştür ve bu anlamda aşağıdaki bütün ayrıntıları dikkatli bir şekilde takip etmenizi tavsiye ediyoruz:
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Görmek İmam Nablusi

İmam Nablusi Hazretlerine göre rüyada çeşme görmek, kişinin yakın zamanda büyük bir sürpriz ile karşı karşıya kalacağının delaleti ve bu sürprizin kendisine oldukça güzel görüneceğinin sürprizi ve müjdesi olarak tabir edilmektedir.

    Bununla birlikte sevilen bir dostun daha fazla sevileceğinin simgesi olarak da yorumlanmaktadır; İmam Nablusi Hazretleri, rüyada çeşme görmek, aynı zamanda sevilen bir dostun ihaneti ile karşılaşmak ve bu ihanetin kişinin ağırına gitmesi mânâsına geldiğini de ifade etmiş. Bu nedenle kişinin temkinli olması ve sevilen dostunun ihanetine maruz kalabileceğini aklından çıkarmaması gerektiği bildirilmiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme görmek, huysuz bir eş olarak da yorumlanır, ani bir evlilik kararının kişiyi yıpratacağına da delalet eder, kişinin şüphe içerisinde bulunduğuna da yorulur, rüya sahibinin dostları ile arasının açılacağının sembolü olarak da bildirilir. Bütün bu tabirler kişinin içinde bulunduğu duruma göre farklı şekillerde yorumlanabilir, bu yorumların tamamı kişinin kendisine kalmıştır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Su Akması Görmek

Hayal kırıklığı olarak tabir edilen bu rüya, bilhassa rüyayı gören şahsın son zamanlarda ciddi hayal kırıklıkları yaşadığına ve bunu halledebilmek (yani bu sıkıntıların üstesinden gelebilmek) için ciddi bir emek ve efor harcadığına işaret etmekte, rüyayı gören kişinin özellikle yakın çevresindeki insanların ihaneti ile sarsılacağına da vurgu yapılmaktadır.

    Rüyada çeşmeden su akmasını görmek, vicdan azabı şeklinde de bilinir, vesveseye kapılmak ve kuruntu içerisinde yaşamak olarak da sembolize edilir. Birçok İslam alimi ve rüya yorumcusu çeşmeden su aktığını görmenin kişinin vesveseli bir insan olduğuna ve hüsnü kuruntular ile hayatını geçirdiğine işaret etmişler, bunun yanı sıra vicdan azabı ile kişinin yerle bir olacağına da vurgu yapmışlardır.

Rüya, aynı zamanda kişinin almış olduğu kararlarda isabetsiz bazı hususlar olduğunu da ifade eder, rüyayı gören şahsın kararsız davrandığı ve cesur olmadığı için birçok fırsatı kaybedeceğine de vurgu yapılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme görmek mutluluğu, yaşamı, zenginliği, duygusallığı ve rüya sahibini bekleyen yeni bir başlangıcı ifade eder.

Rüyada görülen su; duyguları simgelediğinden, çeşmeden berrak su aktığını görmek, rüya sahibinin tüm hayallerinin gerçekleşeceğini, hayatında yepyeni olumlu gelişmelere tanık olacağını simgeler.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek, kişinin hayatından alacağı maddi ve manevi kazançları ile ilişkilidir.

Çeşmeden beyaz ve temiz su aktığını görmek, bolluk ve bereketin artmasına, zenginliğe, maddi kazanca, işlerin yolunda gitmesine yorumlanır.

Aynı zamanda kişinin kendini düzgün ve doğru bir şekilde ifade edebileceği bir dönemi sembolize eder.

Rüyada çeşme görmek; sağlıklı ve uzun bir ömre, hayırlı ve helal kazanca, rızıktaki bolluğa, rüya sahibinin dünya nimetlerinden en güzel şekilde yararlanacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çeşme görmek, çeşmenin nerede ve ne şekilde görüldüğüne, rüya içindeki diğer sembollerin anlamına göre yorumlanır.

Çeşme; yaşamsal tüm kaynakları simgeler ve çeşmeden akan su, rüya sahibinin maddi kazançlarını sembolize eder.

Su akan çeşme görmek, kişinin maddi sıkıntılardan tamamen uzakta, maddi açıdan rahat bir yaşam süreceğini gösterir.

Rüyada güzel bir çeşme görmek, kişinin mutlu ve sevinç dolu bir süreceğe gireceğini simgeler.

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek, şayet rüya sahibi işsizse onun yeni bir iş fırsatı ile karşılaşacağına yorumlanır.

Çeşmenin kurumuş olduğunu yani çeşmeden su akmadığını görmek, kişinin maddi sıkıntıları yüzünden kendini darda hissettiği şeklinde yorumlanır.

Eğer su akıyorsa çeşme rüyaları her daim hayra yorulur. Su akan çeşme, bolluk, bereket, kazanç ve helal para anlamlarına gelir.

Evli kişiler için çocuk sahibi olmaya, sevince, bolluk ve berekete işaret eder.

Rüyada çeşmeden akan suyun kendi üstüne doğru fışkırdığını gören rüya sahibi, sahip olduklarını arkadaşlarıyla, çevresiyle ve yardıma muhtaç kişilerle paylaşan, iyi kalpli ve cömert biridir.

Bu kişi, yakın bir zamanda daha fazla sayıda hayır işinde yer alacak ve çevresi tarafından güzel anılan biri olacaktır.

Çeşmeden bulanık su aktığını görmek, kişinin maddi açıdan sıkıntılı bir sürece gireceğine, helal olmayan kazanca ve kişinin psikolojik desteğe ihtiyaç duyduğuna delalet eder.

Çeşmeden akan suyun az olması, kişiye tutumlu olması gerektiğine dair bir uyarıdır.

Akan suyun bol miktarda olması, rüya sahibinin rızkının da bol olacağını, sağlık ve huzurunun artacağını gösterir.

Temiz ve berrak su, rüya sahibinin yüce ruhlu ve iyi kalpli biri olduğunu gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Su İçtiğini Görmek

Rüyada çeşmeden su içtiği görmek, kişiyi mutlu, sevinçli ve huzur dolu günlerin beklediğini müjdeler.

Kişinin maddi sıkıntılarından kurtulacağını, arzularına ve isteklerine yakın zamanda kavuşacağını gösterir.

Bekar kişiler için aşk dolu bir evliliği, evli kişiler için ruhsal ve bedensel uyumun daha da arttığı bir evliliği, yani kişinin eşi ile eskisine nazaran daha yakın bir sürece gireceğini simgeler.

Rüyada çeşmeden su içmek, rüya sahibinin iş hayatında başarıdan başarıya koşacağına, maddi gelirinin artacağına, yapacağı tüm işlerle toplumda farkındalık yaratan biri olacağına yorumlanır.

Rüyada görülen çeşmenin üzerinde ‘Acı su, içilmez!’ şeklinde bir uyarının bulunması, rüya sahibine uyarı niteliğindedir.

Rüya sahibini iş hayatını, duygu ve düşüncelerini gözden geçirmesi gerektiğine dair uyarır.Hasta bir kişinin rüyasında çeşmeden su içmesi, kısa sürede sağlığına kavuşacağını, uzun bir ömre sahip olacağını, şifa bulup, iyileşeceğini gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Su Doldurmak

Rüyada çeşmeden su doldurmak, rüya sahibinin yeni bir projede yer alacağını, bu proje sayesinde maddi gelir elde edeceğini simgeler.

Şayet rüya sahibi işsizse onun yakın zamanda bir iş fırsatı ile karşılaşacağı anlamına gelir.  Aynı zamanda helal kazanç, bol şans ve bereket olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Balık Aktığını Görmek

Rüyada çeşmeden balık aktığını görmek, kişinin bereketinin ve bolluğunun artacağına, büyük bir servete sahip olacağına yorumlanır.

Maddi sıkıntıları olan kişinin yüklü miktarda bir para elde ederek, zengin olacağına işaret eder.

Aynı zamanda kişinin aile mirasından pay alacağı anlamına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Kan Aktığını Görmek

Bu rüya, kişinin başarısız olduğu ancak başarılı olmak istediği bir konuda, yeterli güce kavuşacağını gösterir. Rüya sahibinin hayatında değişime gireceği bir süreci simgeler.

Ruhsal dinginlik, huzur, sağlık, maddi ve manevi zenginlik şeklinde yorumlanır. Hasta rüya sahibinin iyileşeceğine ve yaşam enerjisinin yükseleceğine delalet eder.

Nadir de olsa bazı rüya tabircileri tarafından zorla elde edilen güç, haram yoldan zengin olmak, zorbalık olarak tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Abdest Almak

Rüyada çeşmeden abdest almak ya da çeşmede yıkandığını görmek, hasta kişinin iyileşeceğine, sağlıklı ve huzurlu bir ömre sahip olacağına işaret eder.

Kişinin kötü alışkanlıklarından kurtulacağını, manevi açıdan huzura ereceğini, Hak yoluna gireceğini gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Yaptırmak

Rüyada çeşme yaptırdığını görmek, rüya sahibinin toplum yararına faydalı işler yaptığına, yardım kuruluşlarına maddi ve manevi katkılarda bulunduğuna yorumlanır.

Kişinin hayal ve hedeflerine ulaşacağını, maddi ve manevi sıkıntıdan uzak bir yaşam süreceğini gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurumuş Çeşme Görmek

Rüyada kurumuş yani suyu akmayan bir çeşme görmek, kişinin iş hayatında yaşadığı tıkanmaların onun özel hayatına da yansıyacağı anlamına gelir.

Bazen de kişinin mevcut hayatını değiştirmesi ve yeni bir yaşam tarzı benimsemesi gerektiğine yorumlanır.

Şayet kişi, yeni bir iş kurmayı düşünüyorsa bunun için doğru yani uygun zaman olmadığına işaret eder.

Kurumuş çeşme görmek, ortak paylaşımların sona erdiği bir ilişkinin sonlandırılması gerektiğine vurgu yapar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Akan Su Görmek

Rüyada çeşmeden su aktığını görmek, şayet akan su temiz ve berrak ise bol kazanç, kısmet, manevi huzur, maddi sıkıntısız geçecek bir ömür şeklinde tabir edilir.

Çeşmeden kirli su aktığını görmek, kişinin bazı zorluklarla karşılaşacağını simgeler. Olumsuz düşüncelere, maddi sıkıntılara, bazen de hastalığa yorumlanır.

Haberci bir rüya olarak, kişiyi kendini toplaması ve doğru ile yanlışı ayırt etmesi gerektiği şeklinde uyarır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Oluklu Çeşme Görmek

Rüyada çeşmenin birçok oluğundan su aktığını görmek, rüya sahibinin mal ve mülk sahibi olarak, zengin olacağını gösterir.

Aynı zamanda kişinin büyük bir işyeri açacağını, devletle iş yapacağını ve işyerinde pek çok kişiyi çalıştıracağını müjdeler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akan Çeşmeden El Yıkadığını Görmek

Kişinin akan çeşmede ellerini yıkadığını görmesi, yakın zamanda topluma hayrı olan işlere öncülük edeceğini simgeler.

Bu sudan avuçlarına doldurup da içmesi, kişinin kendisinin yanı sıra başkalarının da faydalanacağı işlerde görev alacağına, maddi ve manevi huzura ereceğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bozuk Çeşme Görmek

Rüyada bozuk çeşme musluğu görmek, kişinin iş yaşamında bazı olumsuzluklarla karşılaşacağını, maddi sıkıntılar çekeceğini ya da depresyona gireceğini gösterir.

Bozuk çeşme musluğunu tamir etmek, kişinin hayatını gözden geçirerek, düzene sokacağını, işlerinin düzeleceğini ve maddi açıdan refaha ereceğini simgeler.

Aynı zamanda rüya sahibinin özgüvenin artacağı şeklinde tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeye Hortum Taktığını Görmek

Rüya sahibinin çeşme musluğuna hortum taktığını görmesi, uzun vadeli planları olduğuna ve eline harika bir fırsat geçeceğine delalet eder.

Kişinin yatırım yapacağını, eline geçen fırsatları değerlendirerek, amacına ulaşacağını simgeler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Çeşme Görmek

Bu rüya, rüya sahibinin hayallerinin gerçekleşeceğine, huzur, sevinç ve mutluluğa işaret eder.

Rüya sahibinin maddi gelirinin ciddi oranda artacağına ve hayırlı işlere öncülük edeceğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çeşme Görmek

Rüyada beyaz mermerden yapılmış bir çeşme görmek, rüya sahibinin dünya nimetlerine sahip olacağını ve maddi refaha ulaşacağını gösterir.

Zenginliği simgeleyen beyaz çeşme, kişinin ruhsal farkındalığının artarak, bu farkındalığını insanların yararına ve iyiliğine kullanacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarihi Bir Çeşme Görmek

Rüya sahibinin yıllara meydan okuyarak, günümüze kadar ulaşan tarihi bir çeşme görmesi, ömrünün uzun olacağını, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam süreceğini sembolize eder.

Aynı zamanda rüya sahibinin gelecek nesillere faydası olacak değerli eserle bırakacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme görmek mutluluk işaretidir. Eğer çeşmeden su akıyorsa ve akan su berrak ise, maddi varlığa; bulanık ise maddi sıkıntıya işarettir .
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme görmek ne demek mutluluk demektir. Çeşme rüyaları iyi sayılırlar. Temiz bir çeşmeyi açarak su alan kimse hayallerinin kısmetine kavuşur. Eğer çeşmeden berrak su akıyorsa, para konusunda varlığa, bulanık su akıyorsa darlığa işarettir. Temiz bir çeşme güzel, uğurlu bir iştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında çeşme gören bekar erkek ise bu mutlu ve temiz bir aşk demektir. Evli erkek ve kadınlar için bu rüya, bolluk ve berekettir. Çeşmede yıkanmak sıkıntıdan ve hastalıktan kurtulmak demektir. Bulanık sulu bir çeşme kötü ve üzüntülü habere işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme görmek anlamı kısmet ile yorumlanır. Rüyasında bir çeşmeden avuçlarıyla su içtiğini görmek, dünyada ve ahirette hayır, sevap ve bereketle müjdelenmektir. Çeşmenin tasını arayıp bulamadığını görmek, bilmek istediği bir ilim arkasından koştuğuna; tası bulması ise o bilgiye sahip olacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşmenin suları ile her tarafının ıslandığını görmek işlediği hayırlarla Cenabı Hakkın (C.C.) rızasını kazandığına delalet eder.

Salimi’ye göre: Çeşme görmek, mutlulukların en büyüğüdür. Ömrü bir suya benzetirsek, çeşme de bir insanın dünyada yaşadığı yıllara benzer. Şöyle ki, insanın ömrü bir gün tükenir, fakat çeşmenin suyu bitmez.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir çeşme başında su içmek veya elini yüzünü yıkamak, hayatını temiz bir şekilde pürüzsüz olarak sürdüreceğine delalet eder. Bir çeşmeden berrak ve temiz tatlı bir su aktığını görmek, ömrünün de o nispette güzel ve bolluk içinde geçeceğine işarettir.

Çeşmenin suyu içilecek şekilde tatlı bir su işe, hayatının da hastalıklardan uzak ve sağlık içinde geçeceğine; eğer çeşmenin üzerine “acıdır bu su içilmez” yazısı varsa, o kimsenin hayatında da bazı arızalar, hafif hastalıklar ve yaşamına da etki yapacak bazı aksaklıklar olacağına delalet eder.

Çeşmenin musluğunu açınca, suyun üzerine doğru fışkırdığını gören, hayatını bolluk ve bereket içinde sürdürür. Bir başka rivayete göre de: Rüyada çeşme görmek kısmet ile tabir edilir.

Çeşme rüyaları iyi sayılırlar. Temiz bir çeşme hayırlı, uğurlu bir iştir. Böyle bir çeşmeyi açarak su alan kimse düşlediği kısmete sahip olur. Bekar erkekler için mutluluk verecek temiz bir aşktır. Evli erkek ve kadınlar için bolluk ve berekettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada çeşme görülmesi; kısmetle tabir edilir. Bir kimsenin rüyasında bir çeşmeden avuçları ile su içtiğini görmesi; her iki âlemde hayır, sevap ve bereketle müjdeleneceğine, kişinin rüyasında su içmek için çeşmenin tasını arayıp bulamadığını görmesi; öğrenmek istediği bir ilmin arkasından koştuğuna, su içmek için aradığı tası bulduğunu görmesi ise; o kimsenin öğrenmek istediği ilme sahip olacağına yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bir çeşmeden su içerken çeşmenin suyu ile her tarafının ıslandığını görmesi; o kimsenin işlediği hayır ve hasenat ile Allah'ın rızasını kazandığına delalet eder. Ünlü rüya tabîrcisi Sâlimî'nin yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında herhangi bir çeşme görmesi; en büyük mutluluk olarak tabir edilir. Bir kimsenin rüyasında herhangi bir çeşmenin başında su içmek veya elini yüzünü yıkamak maksadıyla bulunduğunu görmesi; o kimsenin temiz bir şekilde hayatını sürdüreceğine işaret eder. Rüyanızda bir çeşmeden temiz ve berrak bir suyun aktığını görmeniz; ömrünüzün de o tatlı su nispetinde temiz ve bolluk içinde geçeceğine, bir kimsenin rüyasında bir çeşmeden tatlı bir su içtiğini görmesi; o kimsenin hayatının her türlü hastalıktan uzak ve sağlıklı bir şekilde geçeceğine yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında üzerinde "Bu su acıdır, içilmez" cümlesinin yazılı olduğu bir çeşmeden su içtiğini görmesi; o kimsenin hayatında bazı pürüzlerin, hafif hastalıkların ve yaşamını da etkileyecek bazı aksaklıkların olacağına delalet eder. Rüyanızda su içmek maksadıyla bir çeşmenin musluğunu açtığınızı ve suyun üzerinize fışkırdığını görmeniz; hayatınızın bolluk ve bereket içinde geçeceğine, rüyanızda bir çeşmeden berrak bir su doldurduğunuzu görmeniz; zengin olacağınıza, rüyanızda bir çeşmeden bulanık su doldurduğunuzu görmeniz; muhtaç duruma düşeceğinize yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Görmek; Rüyada çeşme görmek rüya sahibinin ömrü hayatı boyunca hiç sefalete düşmeyeceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine yorulur.Rüyada çeşme görmek bolluğa berekete işarettir. Rüya sahibi hayatı boyunca maddi ve manevi bakımdan bolluk içinde yaşayacaktır.Aynı zamanda çeşme görmek kısmet olarak ta bilinir kişinin iş ve özel hayatında kısmetinin açıldığı olarak ifade edilir. Çeşmenin bunlar gibi birden çok güzel yorumları vardır. Çeşme görmek kişide esenlik, sağlık, bol kazanç, mutluluk gibi bir çok güzellikler içerir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme görmek
Rüyada çeşme görmek, çok büyük bir mutluluğa işaretle birlikte bütün aile fertleri için, huzur ve ferahlığa delalettir.Rüyada çeşme görmek, huzura ve mutluluğa, hayırlı bir habere işarettir.

Rüyada çeşme görmek, aynı zamanda kısmet, ömrünüz boyunca sürecek olan maddi rahata, haksızlık yapmayacağınıza, prensiplerinizin olduğuna ve bu prensiplerin dışına çıkmadığınıza yorumlanır.

Bazı yorumculara göre Rüyada çeşme görmek, rüya sahibinin yaptığı hatalardan dolayı mal kaybedebileceğine de işaret eder. Bu nedenle dikkatli davranmalısınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşmeden kan aktığını görmek
Rüyada çeşmeden kan aktığını görmek, faydalı işler yapmaya veya içinde bulunmaya, hayırlı kazanca, yakın zamanda gelecek sevinçli ve müjdeli habere, gerçek vefalı dosta işaret eder. Bazen korkulan şeyin başa geleceğine, huzurun kaçmasına işaret eder. Bazen ise çektiğiniz zorlukları aşıp beklenen kazancı elde edeceğinize, sıkıntıların sonunda ferahın olduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada suyu bulanık ve pis olan bir çeşme görmek
Rüyada bulanık ve pis sulu bir çeşme görmek ise, keder ve acıya işarettir. Çevreniz dedikodu kumkumalarıyla çevrili. Siz de etkileniyorsunuz. Dikkatli olun. Çevreniz sahte dostlarla dolmuş. Dostluklara dikkat.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Kapatmak; Rüyada çeşme kapatmak rüya sahibinin  israf  haramdır inancına bağlı olarak tutumlu, malının değerini bile ziyan israf etmeyen kişi olarak yorumlanır.Başka bir değişle çeşme kapatmak kişinin iş hayatında düşmüş olduğu maddi sıkıntılar nedeniyle kendine kısıtlama getirdiği anlamına da gelir.Kişi bu hareketiyle bir nevi de olsa kendini toparlama israftan kaçınma gibi huylar kazanmış olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmede El Yıkamak; Rüyada çeşmede el yıkamak rüyayı gören kişi elini harama ve zinaya sürmez, hayatı boyunca yakalanacağı tüm olası hastalıklardan da bu rüya sayesinde kurtulmuş olur.Bu kişiler Allah katında tövbeye gelmiş geçmişte yapmış olduğu tüm hatalarından dolayı af dilemiş elini yıkayarak tövbeye etmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Su İçmek; Rüyada çeşmeden su içmek rüya sahibinin Allah katında mümin sahibi olduğunu herkese yardım etmeye çalışan temiz yürekli bir insan oluğunu ifade eder.Bu tarz insanlar paradan puldan mal varlığından çok Allah yoluna kendilerini adar ona göre yaşarlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çeşme

Bakınız; Pınar.

Rüyada çeşme görmek mutluluk işaretidir. Eğer çeşmeden su akıyorsa, akan su berrak ise maddi varlığa, bulanık ise maddi sıkıntıya işarettir .

Rüyada çeşme görmek mutluluk demektir. Çeşme rüyaları iyi sayılırlar. Temiz bir çeşmeyi açarak su alan kimse hayallerinin kısmetine kavuşur. Eğer çeşmeden berrak su akıyorsa, para konusunda varlığa, bulanık su akıyorsa darlığa işarettir. Temiz bir çeşme güzel, uğurlu bir iştir. Rüyasında çeşme gören bekar erkek ise bu mutlu ve temiz bir aşk demektir. Evli erkek ve kadınlar için bu rüya, bolluk ve berekettir. Çeşmede yıkanmak sıkıntıdan ve hastalıktan kurtulmak demektir. Bulanlık sulu bir çeşme kötü ve üzüntülü habere işarettir.

Rüyada çesme görmek kismet ile yorumlanir. Rüyasinda bir çesmeden avuçlari ile su içtigini görmek, dünyada ve ahirette hayir, sevap ve bereketle müjdelenmektir. Çesmenin tasini arayip bulamadigini görmek, bilmek istedigi bir ilim arka-sindan kostuguna, tasi bulmasi ise o bilgiye sahip olacagina isa-rettir. Çesmenin sulari ile her tarafinin islandigini görmek isledi-gi hayirlarla Cenabi Hakkin (c.c) rizasini kazandigina delalet eder. Salimi’ye göre: çesme görmek, mutluluklarin en büyügüdür. Ömrü bir suya benzetirsek, çesme de bir insanin dünyada yasadigi yillara benzer, söyle ki, insanin ömrü bir gün tükenir, fakat çesmenin suyu bitmez. Rüyada bir çesme basinda su içmek veya elini yüzünü yikamak, hayatini temiz bir sekilde pürüzsüz olarak sürdürecegine delalet eder. Bir çesmeden berrak ve temiz tatli bir su aktigini görmek, ömrünün de o nispette güzel ve bolluk içinde geçecegine isarettir. Çesmenin suyu içilecek sekilde tatli bir su ise, hayatinin da hastaliklardan uzak ve saglik içinde geçecegine, eger çesmenin üzerine “acidir bu su içilmez” yazisi varsa o kimsenin hayatinda da bazi arizalar, hafif hastaliklar ve yasamina da etki yapacak bazi aksakliklar olacagina delalet eder. Çesmenin muslugunu açinca, suyun üzerine dogru fiskirdigini gören, hayatini bolluk ve bereket içinde sürdürür. Bir baska rivayete görede: Rüyada çesme görmek kismet ile tabir edilir.

Çeşme rüyaları iyi sayılırlar. Temiz bir çeşme hayırlı, uğurlu bir iştir. Böyle bir çeşmeyi açarak su alan kimse düşlediği kısmete sahip olur. Bekar erkekler için mutluluk verecek temiz bir aşktır. Evli erkek ve kadınlar için bolluk ve berekettir.

Çeşme rüyaları iyi sayılırlar. Temiz bir çeşme hayırlı, uğurlu bir iştir. Böyle bir çeşmeyi açarak su alan kimse düşlediği kısmete sahip olur. Bekar erkekler için mutluluk verecek temiz bir aşktır. Evli erkek ve kadınlar için bolluk ve berekettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Su duygular ile ilgili de olduğu için, çeşmede berrak su görmek, olumlu gelişmelerin yaşanacağına, hayallerin gerçekleşeceği bir sürece işaret eder.

Rüyada çeşmede suyun aktığını görmek, yaşamdan alacak olduğunuz şeylerle ilgilidir.

Temiz ve berrak bir suyun aktığını görmek, zenginlik, kendini doğru ifade edebilme, işlerin yoluna girmesi, bolluk ve bereketin artmasına tabir edilir.

Rüyada çeşme görmek, helal ve hayırlı kazanç, sağlıklı uzun bir ömür, dünya nimetlerine sahip olmaya ve onların sağladığı rahatlığı yaşamaya, bol rızık ve berekete, duygusal derinliğe sahip olmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada çeşme görmek, nerede ve nasıl gördüğünüz ile ilgili olarak, rüya içindeki diğer semboller ile birlikte yorum yapılmalıdır.

Yaşamsal kaynakları temsil eder ve çeşme de suyun olup olmadığı da kişinin maddi gelirinin nasıl olacağına dair bilgiler içerir.

Su akan çeşme görmek, kişinin maddi sıkıntılardan uzak, daimi bir gelirinin olacağına tabir edilir.

Rüyada güzel bir çeşme görmek, sevinç ve mutluluk anlamına gelir.

Çeşmeden su aldığını görmek, işsiz bir kimse için yeni bir iş fırsatının eline geçeceğini ve kendi geçimini temin edeceğine tabir edilir.

Çeşmenin kurumuş olduğunu görmek, kişinin hayatında maddi sorunlarının olduğuna ve iş hayatında tıkanmalar yaşadığına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme görmek, eğer su akıyor ise her zaman hayra yorumlanan bir rüyadır.

Bol rızık, şans, hayırlı ve helal para demektir. Evli kişiler için bolluk ve bereketin artması, maddi sıkıntılardan kurtulmak, refah ve sevince işaret eder.

Rüyada kişinin çeşme suyunun üzerine doğru fışkırarak akıp ve kendinin ıslandığını görmesi, hayır işlerinde yer almaya, sahip olduklarını paylaşmaya ve çevresi tarafından güzel yad edilen biri olacağına yorumlanır.

Rüyada Çeşmede bulanık suyun aktığını görmek, kişinin psikolojik açıdan destek alması gerektiğine, helal olmayan kazanca, sıkıntılı geçecek bir sürece delalet eder.

Çeşmede akan suyun azlığı, kişinin bazı konularda tutumlu olması gerektiğini hatırlatır.

Akan suyun bolluğu, temiz ve berrak oluşu, rüya sahibinin rızkının genişliğine, yüce gönüllü biri olduğuna, sağlık ve huzurunun artmasına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Su İçtiğini Görmek

Rüyada çeşmede su içtiğini görmek, kişinin maddi sıkıntıdan kurtulup, sevinçli, mutlu ve huzurlu günler yaşayacağını müjdeler.

Çeşmeden su içtiğini görmek, arzu ve isteklere kavuşmak anlamına gelir. Bekar olan kişi için aşka, evli olanlar için ruhsal ve bedensel uyumun artmasına, bolluk ve berekete delalet eder.

İş hayatında şanslı bir dönemin içinde olmaya, maddi gelirin artmasına, yapılan işlerde farkındalık yaratmaya yorumlanır.

Rüyada görülen çeşmede ” acı su içilmez ” diye yazıyor olması, kişi için uyarı niteliği taşır ve beslenmesi, duygu ve düşüncelerini, iş hayatını gözden geçirmesi gerektiğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme açmak, farklı anlamlarda tabir edilmektedir. Rüyada çeşme açtığını görmek, bolluk ve bereket ile yorumlanmaktadır. Rüyasında kapalı bir çeşmeyi açtığını gören kişi, güzel haberler alacaktır ve rahat bir hayat yaşayacaktır. Rüyasında akmayan bir çeşmeyi açmaya çalıştığını gören kişi, zorluk yaşayacaktır ve fakir bir hayat sürecektir. Rüyada çeşme açmak ile alakalı alimlerin İslami yorumları şöyle olmuştur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇEŞME GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada çeşme görmek, rüyayı gören kişinin kısmetinin artacağı, şansının ve bahtının açılacağı anlamını taşır. Rüya sahibinin önüne çıkan fırsatları iyi değerlendirmesiyle çevresindeki herkes şaşkınlığa uğrar. Aynı zamanda rüyada çeşme görmek, rüyayı gören kişinin çalışma hayatına gireceği ve kazancının artacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada çeşme görmek, rüya sahibinin uzun zamandır hayalini kurduğu şeylerin gerçekleşeceği, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceği ve yüzünün hep güleceği anlamını taşır.

Rüyada çeşme görmek aynı zamanda rüyayı gören kişinin Allah yolunda hayırlı işlerde bulunacağına, aile büyüklerinden birinden yardım alacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÇEŞMEDEN SU İÇTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada çeşmeden su içtiğini görmek, eğer içilen su berrak ve temiz ise, ekonomik anlamdaki kazanç, eğer su bulanık ve pis ise, kayıp olarak tabir edilir. Bununla birlikte bu rüya, kişinin eğitim hayatında bazı sorunlar ile karşılaşacağı, hayırlı bir haber alacağı ve dini açıdan gelişme göstereceği anlamlarını da taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÇEŞME TEMİZLEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada çeşme temizlediğini, çeşmeyi etrafındaki yosunlardan arındırdığını görmek, şans olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişinin hayatı boyunca şansı yaver gider. Aynı zamanda rüyada çeşme temizlediğini görmek, çalışma hayatında yüksek mevkilere ulaşmak olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akar çeşme görmek, rüyayı gören kişinin hanesinde huzurla yaşadığı şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin ailesiyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayatı olduğu şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin borçlarını kapamasına, şifa bulmasına işaret eder. Rüya sahibinin bolluk ve bereket içinde, geçim sıkıntısı derdine düşmeden rahat bir hayatı olacağı şeklinde yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise rüyada görülen çeşmeden temiz su akıyorsa kavuşulacak şifaya, kirli su akıyorsa bozulan sağlığa işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akar Çeşmeden Su İçtiğini Görmek

Rüyasında akar çeşmeden su içtiğini gören kişinin hayırsever bir kişiliğe sahip olduğu şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin çalışkan, azimli, iyilik yapmayı seven biri olduğuna işaret eder. Rüya sahibinin yaptığı işte elde ettiği başarılara ve hızla yükselmesine işaret eden bir rüya olarak da yorumlanır. Bazı yorumculara göre ise rüyada akar çeeşmeden içilen su tatlı ise keyifli bir ömre, acı ise ızdırap dolu bir ömre sahip olma şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akar Çeşmede El Yıkadığını Görmek

Rüyasında akar çeşmede el yıkadığını gören kişinin temiz kalpli ve saf düşünceli bir kimse olduğu şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin karşısına kendisi gibi iyi niyetli insanların çıkacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin harama el uzatmadığına ve elinde olanlarla yetindiği şeklinde tabir edilir. Ayrıca rüya sahibinin varlık içinde olmadığına fakat gönlünün zengin olduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akar Çeşmede Bulaşık Yıkadığını Görmek

Rüyasında akar çeşmede bulaşık yıkadığını gören kişinin müsrif bir kimse olduğu, elindekinin kıymetini bilmediği şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin para harcamayı seven, tasarruf nedir bilmeyen biri olduğuna ve bu nedenle dünyada bir mal mülk sahibi olmadığına işaret eder. Rüyayı gören kişinin bu şekilde yaşamaya devam ederse ilerde sefalet çekeceğine işaret ettiği için uyarıcı niteliği taşıyan bir rüya olduğu şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akar Çeşmeyi Kapattığını Görmek

Rüyasında akar çeşmeyi kapattığını gören kişinin Hak yolundan ayrıldığı ve kötü niyetli kişilerce andırıldığı şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin giriştiği bir işten zarar görmesi ve borç sahibi olmasına işaret eder. Rüya sahibinin masum kişilerden faydalanmaya çalıştığına işaret eder. Bazı yorumculara göre ise rüyada akar çeşmeyi kapatmak, rüyayı gören kişinin hakkında konuşan kimselerin sesini kesecek bir davranışta bulunacağına işaret eder. Bazı yorumculara göre ise rüya sahibinin müsrif bir kişi olduğuna ve harcadığı parayı kısıtlamak zorunda kalacağı bir döneme gireceği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Görmek
Rüyada çeşme görmek doğru yoldan ayrılmamaya, dürüstlüğe, helâl kazanca ve berekete işaret eder. Rüya sahibinin adil bir kişi olduğuna, kimsenin hakkını yemeyeceğine, kazancını helâl bir şekilde sağlayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine ve yanlışlardan, kötülüklerden uzak olacağına tabir edilir. Rüyayı gören kişinin hayatındaki her konuda adalet ve dürüstlükten yana olacağına ve hiçbir zaman doğruluktan taviz vermeyeceğine işaret eder. Rüyada çeşme görmek aynı zamanda olumlu gelişmelere ve mutluluk verici olaylar yaşamaya işaret ettiği gibi rüya sahibinin bulunacağı girişimlerde dikkat etmesi gerektiğine ve maddi zarara uğramaması için temkinli hareket etmesinin menfaatine olacağına da tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme görmek, kişinin kısmetinin artacağı demektir. Rüya sahibinin şansının artacağına bu durum çevresinde bulunan insanları fazlasıyla şaşırtacağına, iş hayatına atılacağına, maddi gelirinin artacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeyi Temizlemek
Rüyada çeşmenin etrafını temizleyip, varsa yosunlarını arındırmak uğur getirir. Şansının her zaman yaver gideceği manalarına da gelmektedir. Rüyada çeşmeyi temizlediğini görmek, çok üst mevkilerde yer edinmeye ve güzel bir döneme girmeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurumuş Çeşme Görmek
Rüyada suyu akmayan ve kurumuş çeşme hastalık ve yolunda gitmeyen işler manasına gelir. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada kurumuş çeşme görmek bereketsiz ve sıkıntılı bir hayatın işaretidir. Rüya sahibinin çok çabalamasına rağmen başarı elde edemeyeceği demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Akan Su Görmek
Rüya sahibinin rüyasında çeşmeden su aktığını görmesi su eğer berrak ve temiz ise bol kazanç elde edeceğine, eğer çeşmeden akan su kirli ise zor günlerin kapıda olduğuna rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Yaptırmak; Rüyada çeşme yaptırmak kişinin manevi huzur verecek bir iş yapacağı ve bu sayede içinin ferahlık ile rahatlıkla dolacağı anlamına gelir.Kişi yapmış olduğu işlerle manevi huzura kavuşarak kendini Allah katında huzurlu hisseder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Yaptırmak
Rüyada çeşme yaptırmak en büyük hayırlardan biridir. Rüyasında çeşme yaptırdığını gören kimsenin duaları kabul olur ve huzura erer. Rüyada çeşme yaptırmak, sağlık sorunları ile dolu bir gün yaşamaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Abdest Almak
Çeşmeden abdest almak ya da rüyada çeşmede yıkanmak sıkıntılardan arınmaya ve huzura ermeye işarettir. Rüyada çeşmeden abdest almak en hayırlı rüyalardandır. Kişinin etrafındaki insanlar tarafından çok sevildiğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşmeden balık aktığını görmek
Rüyada çeşmeden balık aktığını görmek, bolluk ve bereketin, çok büyük bir servetin habercisidir. Maddi zorluklar ile boğuşan kimse için maddi olarak büyük bir rahatlama ve zenginlik demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşmeden su doldurmak
Rüyada çeşmeden su doldurmak, maddi olarak rahata ermeye, bol kazanca, devlet kapısında önemli bir işe, başarıya, işlerinizin rayına gireceğine, eğlencenize para ayırabileceğinize yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme, musluk tamir etmek yada rüyada çeşme tamir edildiğini görmek
Rüyada çeşme tamir etmek yada rüyada çeşme tamir edildiğini görmek, hayır getirecek bir iş ile sermaye elde etmeye, eşyalarınız veya mülkünüz için para harcayarak daha kullanışlı veya kazançlı bir hale getireceksiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Açmak İslami Anlamı
Rüyada Çeşme açmak, Cafer-i Sadık (r.a) helal kazanç ve bereket ile yorumlamıştır. İbni Sirin (r.a) Rüyasında çeşme açıp kapattığını gören kişi, iyi haberler alacak ve beklemediği miras ile zengin olacaktır. Demiştir. İmam Nablusi (r.a) Rüyada çeşme görülmesini, yüksek ve temi gelir ile yorumlamıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Yaptırmak
Rüyada çeşme yaptırmak, hayırlı işlere vesile olmak ile yorumlanır. Rüyasında çeşme yaptırdığını gören kişi, yardıma muhtaç ve zor durumda olan kişilere yardım edecektir. Rüyada başka birinin çeşme yaptırdığını görmek, zengin akraba tarafından yardım almak ile yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Yıkamak
Rüyada çeşme yıkamak, inancı zayıf olan ve vesveseye kapılan kişileri delalet eder. Rüyasında çeşme yıkadığını gören kişi, hayatında olanlar ile alakalı şüphelere kapılacak ve düzenini bozacaktır. Rüyada kendi evinin çeşmesini yıkadığını gören kişi, aile arasında güvensizlik hissedecek haberler alacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Kapatmak
Rüyada çeşme kapatmak, nasip ve kısmetlerin geri çevrilmesi ile yorumlanmaktadır. Rüyasında akan bir çeşmeyi kapattığını gören kişi, kendisine yapılan iyilikleri fark etmeyecek ve değerlendiremeyecektir. Rüyasında akmayan bir çeşmeyi kapattığını gören kişi, tarafına karşı planlanan kötü şeyleri fark edecek ve önem alacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Akması
Rüyada çeşme akması farklı anlamalara yorulur. Rüyasında evindeki çeşmelerin aktığını gören kişi, helal kazanç elde ederek çocuklarını geleceği için yatırım yapacaktır. Rüyasında dışarıda bir çeşmenin aktığını gören kişi, yalan söyleyerek para kazanacak ve yatırımlarına bu para ile ekleme yapacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Su İçmek
Rüyada çeşmeden su içmek, müjdeli haberler almak ya da ulaştırmak ile yorumlanır. Rüyasında çeşmeden su içtiğini gören kişi, hayırlı bir hayat yaşayacak ve herkese faydalı olacaktır. Rüyada başkasının su içerken görmek, uzun yoldan gelecek olan sevilen misafir ile yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmede El Yıkamak
Rüyada çeşmede el yıkamak, gelen fırsatları doğru şekilde değerlendirememek ile yorumlanır. Rüyada çeşmede el yıkanması yanlış yatırım ve batacak işi de temsil etmektedir. Rüyada ellerini yıkayan birini görmek, başkalarının kazançlarından kar elde ederek geçimi sağlayan kişiler ile yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Su İçmek
Rüyada çeşmeden su içtiğini görmek hayra, inanca ve iyi bir insan olmaya işaret eder. Rüyada bir çeşmeden su içtiğini gören kişinin din açısından doğru ve güzel işler yaptığına, kul olarak vazifelerini yerine getirdiğine tabir edilir. Rüya sahibinin hayır işleriyle uğraştığına, iyilik yapmayı ve yardım etmeyi sevdiğine, Allah katında makbul bir kul olduğuna ve yaptığı iyiliklerin karşılıksız kalmadığına, yokluk ve sıkıntı çekmeden yaşadığına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme görmek doğru yoldan ayrılmamaya, dürüstlüğe, helâl kazanca ve berekete işaret eder. Rüya sahibinin adil bir kişi olduğuna, kimsenin hakkını yemeyeceğine, kazancını helâl bir şekilde sağlayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine ve yanlışlardan, kötülüklerden uzak olacağına tabir edilir. Rüyayı gören kişinin hayatındaki her konuda adalet ve dürüstlükten yana olacağına ve hiçbir zaman doğruluktan taviz vermeyeceğine işaret eder. Rüyada çeşme görmek aynı zamanda olumlu gelişmelere ve mutluluk verici olaylar yaşamaya işaret ettiği gibi rüya sahibinin bulunacağı girişimlerde dikkat etmesi gerektiğine ve maddi zarara uğramaması için temkinli hareket etmesinin menfaatine olacağına da tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşmeden su içtiğini görmek hayra, inanca ve iyi bir insan olmaya işaret eder. Rüyada bir çeşmeden su içtiğini gören kişinin din açısından doğru ve güzel işler yaptığına, kul olarak vazifelerini yerine getirdiğine tabir edilir. Rüya sahibinin hayır işleriyle uğraştığına, iyilik yapmayı ve yardım etmeyi sevdiğine, Allah katında makbul bir kul olduğuna ve yaptığı iyiliklerin karşılıksız kalmadığına, yokluk ve sıkıntı çekmeden yaşadığına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Akması
Rüyada çeşmeden akan suyun tatlı su olduğunu görmek rahata, iyiliğe ve güzelliğe, suyun acı olduğunu görmek ise üzüntüye, sıkıntıya, dert ve sorunlara tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Yaptırmak
Rüyada çeşme yaptırdığını görmek hayra, huzura ve ferahlığa işaret eder. Rüyada çeşme yaptırdığını gören kişinin hayırlı bir iş yapacağına, yaptığı iş sonucunda huzur ve rahatlık bulacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında çeşmede el yıkadığını görmek helâl yol üzerinde yaşamaya ve hayırlı olaylara işaret eder. Rüyayı gören kişinin haram olan her şeyden kaçındığına, hastalıklardan, geçim derdinden, sorun ve sıkıntılardan uzak bir hayatı olacağına tabir edilir.
Rüyada Çeşme Kapatmak
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme kapattığını görmek, rüyayı gören kişinin hem inancı gereği israftan kaçındığına hem de tutumlu olduğu için parasını hesaplı bir şekilde harcadığına işaret eder. Rüyada çeşme kapattığını gören kişinin borçları olduğu için mecburen harcamalarına dikkat edeceğine ve hesaplı olacağına da tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÇEŞME: Rûyâda çeşme görmek, elinize helâl bir mal geçeceğine işarettir. Rüyasında akar bir çeş-me veya akar bir su ve benzerlerini görmek, rûyâyı gören kimsenin ömrünün uzun olacağına ve üzüntü, kederden kurtulmuş bir hayat (yaşam) süreceğine işaret olarak.tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme görmek rüya sahibinin ömrü hayatı boyunca hiç sefalete düşmeyeceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine yorulur. Rüya sahibi hayatını adil, dürüst ve temiz olmak ilkeleri üzerine kurmuş ve bu prensiplerinden her ne pahasına olursa olsun ödün vermeyecektir. Rüyasında çeşme gören kişinin yapacağı bir hata nedeni ile ya da atacağı yanlış bir adım sebebi ile tüm kazancı da malı da oluk oluk akıp gidebilir. Bu nedenle rüya sahibinin böyle bir rüya görmesi durumunda temkinli davranmasında fayda olacaktır. Bu rüya aynı zamanda, rüya sahibinin güzel olaylar yaşaması şeklinde ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Su İçmek
Bu kişinin hak yolunda ve din kapısında güzel işler yapması sayesinde gerçek bir mümin olduğu yorumu yapılır. Rüya sahibi herkese yardım eden kişi olduğu için Allah’ın da kendisine yardım ettiğine ve kendisini hiç darda bırakmadığına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmede El Yıkamak
Rüyasında çeşmede el yıkadığını gören kişi elini harama ve zinaya sürmez, hayatı boyunca yakalanacağı tüm olası hastalıklardan da bu rüya sayesinde kurtulmuş olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Akması
Rüyada çeşme akması iki şekilde tabir edilir. Çeşmeden akan su eğer tatlı ise ağız tadına, su acıysa sıkıntıya ve derde delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Yaptırmak
Rüya sahibine manevi huzur verecek bir iş yapacağı ve bu sayede içinin ferahlık ile rahatlıkla dolacağı anlamına gelir. Kişinin vicdanı da kafası da son derece huzurlu olacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Kapatmak
Rüya sahibinin gerek Allah’a olan inancından kaynaklanan israf haramdır inancı gerek tutumlu yapısı sayesinde malını ziyan etmeden gerektiği şekilde harcamasına işaret eder. Rüyasında çeşme kapattığını gören kişi, zorunlu olarak da borçları nedeni ile harcamalarına istemeden kısıtlama getirecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme görmek, ilim olarak da yorumlanır. Hatta almak istediği ilme kısa sürede sahip olacağını gösterir. Bir kimsenin rüyasında bir çeşmeden su içtiğini görmesi hayır, hasenat olarak yorumlanır. Ayrıca Allahın rızasını kazandığını gösterir. Bir çeşmeden temiz ve berrak dolu dolu su aktığını gören ve o çeşmeden su dolduran kişinin ömrü bereket ve bolluk içerisinde geçer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme görmek nasip, kısmet, hayır ve bereket olarak yorumlanır. Rüyasında çeşme gören kişiye kısa sürede bir kısmet gelir. Çeşme hem bu dünya hem de öteki dünya da mutluluk huzur ve saadet olarak yorumlanır. Bir kimse rüyasında bir çeşmeden su içtiğini görürse, büyük bir sevap işlemiş veya bir sevaba vesile olacak demektir.Eğer rüyada çeşme açmak, musluğu açmak gibi durum varsa bu berekete işaretken, çeme kapatmak, musluğu sıkıca kapatmak sıkıntıya delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında çeşmede el yıkadığını görmek helâl yol üzerinde yaşamaya ve hayırlı olaylara işaret eder. Rüyayı gören kişinin haram olan her şeyden kaçındığına, hastalıklardan, geçim derdinden, sorun ve sıkıntılardan uzak bir hayatı olacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurumuş çeşme görmek, olumsuz anlamlara sahiptir. İşlerin bozulacağına ve sağlık problemlerine işaret eder. Rüyada kurumuş çeşme gören kişi, çabalamasına rağmen istediği başarıyı elde edemez.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme temizlediğini, çeşmeyi etrafındaki yosunlardan arındırdığını görmek, şans olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişinin hayatı boyunca şansı yaver gider. Aynı zamanda rüyada çeşme temizlediğini görmek, çalışma hayatında yüksek mevkilere ulaşmak olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşmeden su içtiğini görmek, eğer içilen su berrak ve temiz ise, ekonomik anlamdaki kazanç, eğer su bulanık ve pis ise, kayıp olarak tabir edilir. Bununla birlikte bu rüya, kişinin eğitim hayatında bazı sorunlar ile karşılaşacağı, hayırlı bir haber alacağı ve dini açıdan gelişme göstereceği anlamlarını da taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme görmek, rüya sahibinin hayatında meydana gelecek olan güzel gelişmelere işaret eder. Pek çok rüya tabircisi tarafından olumlu olarak yorumlanan rüyada çeşme görmek, görülme şekline göre farklı anlamlara sahiptir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Açtığını Görmek
Rüyada çeşme açtığını görmek, işe başlamak ile yorumlanır. Rüyasında çeşme açtığını gören işsiz biri, iş sahibi olacaktır. Rüyasında çeşme açtığını gören ve iş sahibi olan bir kişi maaşına zam alacaktır ve makamı yükselecektir. Çeşme açmak, yüksek gelir ile de tabir edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bozuk Çeşme Görmek
Rüyada bozuk çeşme görmek, hayırsızlık ile yorumlanır. Rüyasında bozuk bir çeşme gören kişi, istediklerine ulaşamayacak ve kötü haberler alacaktır. Rüyada bozuk çeşmeyi tamir etmeye çalışmak, pes etmeyen çalışkan kişileri temsil etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÇEŞMEDE ABDEST ALDIĞINI GÖRMEK
Rüyada çeşmede abdest aldığını görmek, sıkıntı, dert, tasa ve kederlerden arınma anlamını taşır. Bununla birlikte çeşmede abdest aldığını gören kişi çevresi tarafından çok seviliyor demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmeden Su Doldurmak
Rüyada çeşmeden su doldurmak, bir projede yer alarak maddi gelir elde etmeye veya çalışmayan biri için, yeni iş fırsatına yorumlanır. Hayırlı helal rızık ve bol şans anlamına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bozuk olduğu için musluğu açamadığını görmek
Rüyada bozuk olduğu için musluğu açamadığını görmek, maddi olarak durgun bir dönem geçireceksiniz. İstediğiniz bir şey gerçekleşmeyecek ve eşiniz ile aranız açılabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada musluk patlaması görmek
Rüyada musluk patlaması görmek, iş hayatında büyük bir ilerleme kaydedeceksiniz ve bolluk, bereket yağacak, kazancınızda büyük artış olacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme yaptırmak
Rüyada çeşme yaptırmak, yaptığınız hayırlı bir işin size manevi iç huzur vereceğine, vicdanen rahat hissetmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme kapatmak
Rüyada çeşme kapatmak, israftan uzak durmaya, malını boşa harcamamaya veya borçlardan dolayı kısıtlı harcama yapmaya, para biriktirmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşmeye hortum takmak
Rüyada çeşmeye hortum takmak, uzun vadeli planlar yaptığınıza işaret eder. Evlilik planı gibi
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşmede el yıkamak
Rüyada çeşmede el yıkamak, harama dokunmayacağınıza, kötü hastalıklarla karşılaşmayacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşmeden su içen birini görmek
Rüyada çeşmeden su içen birini görmek, yaptıklarınızdan dolayı sizi gururlandıracak bir kimseye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bahçedeki musluktan insanların su içtiğini görmek
Rüyada bahçedeki musluktan insanların su içtiğini görmek, malınızdan veya servetinizden başka kimselerinde faydalandığına, yaralandığına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada musluktan tatlı su içmek
Rüyada musluktan tatlı su içtiğini görmek, eşin malından yararlanmaya ve evliliğe işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada musluktan acı ve tuzlu su içmek
Rüyada musluktan acı ve tuzlu su içtiğini görmek, zina yapacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşmeden su içmek
Rüyada çeşmeden su içmek,kendi ayaklarınızın üstünde duracağınıza, din yolunda olduğunuza, hayır sever biri olmaya ve Allahtan yardım görmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evdeki musluktan bulanık su veya kan aktığını görmek
Rüyada evdeki musluktan bulanık su veya kan aktığını görmek, haram mal ile açıklanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada musluktan üzerine çok su sıçrayıp elbise¬lerini ıslattığını görmek
Rüyada musluktan üzerine çok su sıçrayıp elbise¬lerini ıslattığını görmek, çok zor gececek bir dönem yaşayacağınıza, kedere işaret eder.
Kimi yorumculara göre Rüyada çeşmeden kan aktığını görmek, biri sizi kandırmaya çalışıyor veya size kazandığı haram para ile gösterişte bulunuyor demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada musluktan üzerine az miktarda su sıçradığını görmek
Rüyada musluktan üzerine az miktarda su sıçradığını görmek, küçük sorun ve sıkıntılardan dolayı üzüleceğinize işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşmeden tazyikli su aktığını görmek
Rüyada çeşmeden tazyikli su fışkırdığını görmek, yaptığınız işten büyük gelirler elde edeceğinize, bolluğa işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada musluktan akan tazyikli suyun üzerine sıçradığını görmek
Rüyada musluktan akan tazyikli suyun üzerine sıçradığını görmek, size yakın birinden beklemediğiniz bir tavır göreceksiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşmeden su akması
Bir çeşmeden berrak ve temiz tatlı bir su aktığını görmek, ömrünün de o nispette güzel ve bolluk içinde geçeceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşmenin musluğunu açmak
Çeşmenin musluğunu açınca, suyun üzerine doğru fışkırdığını gören, hayatını bolluk ve bereket içinde sürdürür. Bir başka rivayete göre de: Rüyada çeşme görmek kısmet ile tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşme suyuyla ıslanmak
Çeşmenin suları ile her tarafının ıslandığını görmek işlediği hayırlarla Cenabı Hakkın (C.C) rızasını kazandığına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mermerden çeşme görmek
Rüyada mermerden yapılan çeşmeyi görmek, keder ve şiddetin gitmesine, ferah ve sevincin gelmesine, şerefli zevceye, güzel çocuğa, menfaata, yüksek eve ve bol rızka delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşmede El Yıkamak
Rüyasında çeşmede el yıkadığını gören kişi elini harama ve zinaya sürmez, hayatı boyunca yakalanacağı tüm olası hastalıklardan da bu rüya sayesinde kurtulmuş olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Akması
Rüyada çeşme akması iki şekilde tabir edilir. Çeşmeden akan su eğer tatlı ise ağız tadına, su acıysa sıkıntıya ve derde delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Yaptırmak
Rüya sahibine manevi huzur verecek bir iş yapacağı ve bu sayede içinin ferahlık ile rahatlıkla dolacağı anlamına gelir. Kişinin vicdanı da kafası da son derece huzurlu olacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşme Akması;Rüyada Çeşme Akması iki şekilde yorumlanır. Eğer su tatlı akıyorsa bu bolluğa ve berekete işarettir.Eğere su acı ve bulanık akıyorsa bu dertlere sıkıntılara delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada musluk görmek,
Rüyada musluk görmek, sıkıntılarınıza çözüm bulacaksınız. Sağlığınız ve rahatınız yerinde, şansınız açık olacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşmeyi açmak
Rüyada çeşmeyi açmak, şimdiye kadar biriktirdiklerinizin hayrını göreceksiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşmenin aktığını görmek
Rüyada çeşmenin aktığını görmek, akan su eğer tatlı ise, ağız tadına, huzura işaret eder. Eğer su acıysa sıkıntıya ve derde delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşmeden kirli su doldurmak
Rüyada çeşmeden kirli su doldurmak, sağlığınızın bozulacağına, aile içinde sıkıntılara, maddi sıkıntılara işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kapalı musluk görmek
Rüyada kapalı musluk görmek, darlığa ve geçim sıkıntısına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşmeden berrak su aktığını gör¬mek
Rüyada çeşmeden berrak su aktığını gör¬mek, hayra işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada suyu berrak ve temiz olan bir çeşme görmek
Rüyada suyu berrak ve temiz olan bir çeşme görmek, sevinçli bir habere yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek
Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek ise kedere ve sıkıntılara işarettir.
+1 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Rüyamda bir araba dolusu insanız hatta başka bir arabada aynı şekilde dolu mangala gidecektik gidemedik kasabın bozuk et verdiğini söylediler sonra bisikletle yokuştan indiğimi ve bir çeşmeden su içtiğimi gördüm su temizdi. Hayrolsun…

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

372 Aktif
0 Üye ve 372 misafir
Bugün : 14570
Dün : 23857
Toplam : 48072902
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...