Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+19 oy
718 okuma
mustafaharputi Analiz kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüya yorumları; bu gün çok farklı bir rüya gördüm diye anlatmaya başlıyorsanız, bunun altında olumsuzluklar aramayın, rüyalar nasıl yorumlanır inceleyelim.

Belki geçmişin bir tezahürü, belki de geleceğin habercisi veya günlük küçük telaşların oluşturduğu rüyalarımıza bakalım.

Uyandığınız o anı düşünün rüyanız sizde nasıl bir etki bırakmış, iyi mi, kötü mü? Nasıl bir rüya gördünüz?

Rüyalar ruhumuzun mektuplarıdır ve bize ” bak içeride neler oluyor dinle” demek ister.

Üç farklı rüya türü olduğu bilinmektedir.

    Korku, endişe, ve çeşitli duygu halleriyle yüzleştiğimiz rüyalar.
    Geleceğe dair işaretlerin verildiği öncü rüyalar.
    Ne yapacağımızı bilemediğimiz durumlarda, bize rehberlik eden rüyalar.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

14 Yorum

+14 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyayı Nasıl Yorumlarız

Rüyayı nasıl yorumlarım, bu konuda sakın endişeye kapılmayın; rüya gördüğün yerler, nesneler, gece miydi, gündüz mü, renkler, karşılaştığın kişiler, ortam sıcak mı, soğuk mu, ne hissediyordun; korku, endişe, başarı, rüyadaki dikkatini çeken imgeler neler di?

Üzerinde ne vardı, mutlaka bir teması vardır gördüklerinin bu rüyayı gelin birlikte yorumlayalım.

Rüya yorumları kişiye özeldir ve birisi için iyi olan sembol, diğeri için iyi olmayabilir.

Bunun nedeni her birey aynı yaşanmışlıklara, duygu ve düşüncelere sahip değildir.

Günlük hayatımızda sevip sevmediğimiz kişiler, sayılar, hayvanlar, yaşadığımız olaylar şekillendirir rüyamızı.
+13 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kendimiz İçin Doğru Yorumu Nasıl Yapabiliriz

Kendimiz için doğru yorumu nasıl yaparız? Bunun için öncelikle bir rüya günlüğü edinmek de fayda var. Her sabah uyandığımız an da ilk iş olarak rüyayı defterimize yazmalıyız. Yazmayı ertelemek rüya ile ilgili bir çok bilgiyi unutmamıza neden olacaktır.

Tam da burada rüya günlüğünün önemi ortaya çıkıyor.

Yazılmayan rüyaların uyandıktan kısa bir süre sonra % 95’ini unutuyoruz.

Rüyanız size neler anlatmak istiyor, bunu öğrenmek istiyorsanız eğer başlarda zahmetli gelen bu durum zamanla sorumluluğunuz haline dönecektir.

Rüyanı yaz ve iç sesine sor… Rüya önce görenindir. Rüyada kimi görürsen gör, rüya senindir. Daha sonrasında gördüğün kişileri ilgilendirir.

Rüyada mesela bir arkadaşınızı gördünüz, hemen onu arayıp “seni rüyamda gördüm” demek, kendi mesajını başkasına göndermek demektir.

Görmüş olduğun rüyayı yazdın, kendince yorumladın ve bir sonuç çıkardın. Bu aşamadan sonra istersen arkadaşınla paylaşabilirsin rüyayı.Görmüş olduğunuz rüyayı kendiniz bir yorum getiremiyorsan, bu konuda ehil olmayan kişilere anlatmak, rüyanın size vermek istediği mesajın kaybolması anlamına gelir.
+13 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya Görmüyorum veya Rüyamı Hatırlamıyorum

Rüya görmüyorum veya rüyamı hatırlamıyorum diyorsanız da;

Yatmadan önce gevşemek lazım, bunu nasıl mı sağlarsınız? Size iyi gelen şeyleri bir gözden geçirin aklınıza bir şey gelmiyorsa da ılık bir duş alın.

Hafif bir müzik açın, mum ışığında sevdiğiniz bir tütsü yakın, elektronik eşyalardan uzak durun uykuya geçmeden en az bir saat önce ve kendinize rüyanızı hatırlayacağınıza dair telkinlerde bulunun “gördüğüm rüyayı hatırlayacağım” diyebilirsiniz.

Kendinizi görmek istediğiniz temaya da odaklayabilirsiniz ancak bu her zaman başarılı olmaz aksine uykunuzu kaçırabilir. Mümkün olduğu kadar sakin olmak yumuşak bir uykuya geçmek daha iyi olacaktır.

Yorgun olduğumuz günlerde ve derin uykuda gördüğümüz rüyaları hatırlamayız onun için endişe etmeyin hatırlamıyorum diye;
+13 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya Günlüğü Tutmak

Her gün mutlaka rüya günlüğünüze bir şeyler yazın bir iki kelime olsa bile; zamanla hatırladıklarınız artacaktır.

İlerleyen süreçte rüya günlüğünüzü okuduğunuzda bunun ne kadar önemli olduğunu göreceksiniz ve daha kolay olacak rüya yorumları.

Artık kalıplaşmış rüya yorumları yerine ufkumuzu açan bizi yaşadığımız anda ve daha bilinçli yaşam boyu bize rehberlik eden rüyalarımızı gelin birlikte kişiye özel yorumlayalım….
+12 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişiye Özel Rüya Analizi

Her insanın güncel yaşamında sevdiği veya sevmediği, renkler, insanlar, hayvanlar, doğa olayları vardır.

Bunlarla birlikte bir de günlük yaşam telaşı ve gelecek kaygısı taşırız, kendimizle ve sevdiklerimizle ilgili. Gün içinde yaşadığımız ve düşündüğümüz her şey, gece de rüyalara dahil olur.

Bu dahil oluşu düz bir mantık içinde göremeyiz. Rüyalarımız bizimle semboller aracılığıyla anlatır söylemek istediklerini.
+13 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya Sembolleri

Sembol dilinin en etkili olduğu alanlardan biri de rüyalardır.

Kaçmak, kovalamak, boğulmak, doğum, temizlik, kirlilik gibi ortak sembol dili hepimize aynı bilgiyi aktarır. Fakat rüyayı gören kişi için önemli olan renk, sayı, kişiler, mekanlardır. Bunun dışında karşılaşmaların içerdiği mesajlar ayrıca yorumlanmalıdır.

Rüyalar da bazen de isimlerin, coğrafi konumların, ünlülerin, temsil ettiği enerjilerin, analiz edilirken rüyanın bütünlüğünün korunması gerekir.

Rüyalar yazılırken mesajlarını iletir. Bunu yazarken fark edeceksiniz. Rüyalar yazılırken çözülür ve sır perdeleri aralanır. Rüyayı yazarken tarih ve üzeriniz de bıraktığı tesir de eklenince harika olur.
+1 oy
Aynur Altay Rüya Tabircisi (7.2k puan)  
Benim deneyimim görülen her rüya aslında insan ruhu için bir terapi. Sık sık rüya gören insanlar ve gördükleri rüyaları hatirlayabilen insanlar daha az stresli oluyor
+9 oy
 
Merhaba bizim marketimiz var marketin kapısının önünde küp buluyordum rüyamda ve amcam da çalışıyordu işi bırakıp yanıma geldi bende komsular görmesin dedim ve su testisiymis gibi yapıp yudumladi ve içinden nohut büyüklüğünde meyyveler çıktı
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kadın vasıtası ile gelecek küçük kısmetler olabilir
+10 oy
 
merhaba ben akın 17 yasındayım rüyamda 4 yıllık uykumdan uyandım ve kimse beni takmıyordu ailem bana ne olduğunu sorduğumda gülüyorlardı bende ağlıyordum bu neye işarettedir acaba ögrenebilir miyim
 
iş işten geçtikten sonra bir konunun farkına varacaksın.
+7 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Güzel bir başlık olmuş, bunu tekrar canlandıralım. Bu konuları her üyemizin okuması iyi olur aslında. Tabi üye olmayanların da okuması harika olacaktır. Bilgi paylaşıldıkça güzel.
+5 oy
Rümrümm Rüyazede (1.3k puan)  
Merhaba rüyamda eskili sevgilimi gördüm , manzaralı bir yapbozun diğer parçasını paylaştım sonra bana mesaj olarak diğer parçasını atıyor ve altınada sevmekten vazgeçtim yazıyor hiç birşey yazamadım Bu nasıl bir rüyaya giriyor
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bilinçaltı rüyaları sınıfına giriyor ayrılık çok düşünmene sebep oluyor olabilir.
+4 oy
 
Merhabalar ben bu ruyayi dun sabaha karsi gordum rüyamda biri bana gozluk veriyordu bende beğenip takıyordum bu ne demek bir de ne zaman gerçekleşir bu rüya cevaplarsaniz sevinirim şimdiden saolun
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bi konuda bakış açini netleştirmeni istemiş belki net karar veremediğin bir konu olabilir
+2 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Rüyamda bir YouTubera rehberlik ediyordum. Eşiyle birlikte vlog çeken bir YouTuber. Enteresan geldi okadar YouTuber izlerken neden onlar. Akşamda bir akadaşım ve eşiyle oturmuştum. Sanırım imrenme oldu bu durumlara. Çünkü eski sevgilimle ayrılmamaızı halen atlatabilmiş değilim hatta tekrar biraraya gelmemin yollarını arıyorum…
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Teşekkürler
0 oy
 
muhtemelen birini yönlendirmek yada istediğin yönde hareket ettirmek istiyorsun bilinçaltın bunu gösteriyor. ayrıca rüyan zıt yorum içerebilir. belkide senin bir rehbere ihtiyacın vardır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

442 Aktif
0 Üye ve 442 misafir
Bugün : 21474
Dün : 23857
Toplam : 48079779
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...