Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+25 oy
1.0k okuma
Hicaz Analiz kategorisinde Rüya Ustası (54.8k puan)  
Merhabalar,
Uzun bir aradan sonra tekrar konu başlıklarına devam ediyorum..
Rüya esnasında bir çok durum ve konu görüyoruz. Ama daha önce rüyasında bilgi alanlarınız var mı? Yani şöyle bir durum; Lisede iken bir sınav öncesi rüyamda soruları gördüm ve sabah o soruların cevaplarına bakıp sınava girdim 98 puan almıştım. Bu benim için çok önemli bir olaydı. Günlük hayatımızda dejavu yaşarız ya ben daha önce rüyamda gördüğümü bildiğim bir çok benzeri olayda yaşadım. Bu tarz hikayeleriniz ve durumlarınız var mı?
Sorularınızı da sorabilirsiniz...:)
Herkese teşekkür ederim şimdiden.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

35 Yorum

+18 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
bir ara bir tanıdığıma toplantıda liderin yanında ki kadına dikkat et demiştim ve bu çıkmıştı.. bilgi evrende saklı frekansına girip o bilgiyi rüyalarda almak üzerine binlerce örnek var.. Bilim adamları rüyalarında periyodik tabloyu, atomu, dikiş makinesini icat ediyor iken bizler rüyalardaki kerametleri nasıl kullanabiliriz acaba?
+20 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Bir sene sınava hazırlanıyordum ve rüyamda da sınava girmiştim sınavda görevli bana bu sene sen kazanamayacaksın demişti ve ben o yıl kazanamamıştım
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Biliyorum ama ben moralimi bozmadım sonuna kadar pes etmeden çalıştım
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
daha sık görülen durum bilinçaltı kabulü olabiliyor rossess
+19 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Benim basımdan şu olay geçti. Bir gün uni 3 falan 3 tane sayımı görüyorum.  Bunlar bir yerdeler sonra bir dayım yani büyük olan ikisine kazık atıyor onları yarı yolda bırakıyor sebebi kurak bir arazide küçük şu birikintisi ve oval kuck bir yeşillik ve ortasında gölcük içerisinde minoo balıklar için sonra ortanca dayım ve küçük dayım üzülerek arkaya baka baka yollarına devam ediyorlar. Daha sonra ortanca dayım hafif yeşillik bir alanda bir dere yatağı görüyor küçük sayımla biraz önceki dayımın kuluckalandigi gölcükte bulunan balıklardan biraz daha büyük balıklı nehir görüyorlar ikisi avlamıyorlar daha sonra bu ortanca dayım küçük sayımı kullanıyor balık avlamaya gönderiyor ve balıkları kendi yiyor etrafta kaz sürüsü sonra dayim bu küçük sayımı kovuyor bu dayım üzülerek arkasına baka baka gidiyor ben de bunları en aşağıda izliyorum ama herşeyi net görüyorum. Daha sonra dayım çamura sallanıyor dayıma sesleniyorum dayı çırpın az daha dayan sonra çıkıyor attigim ip sayesinde çıkıyor ve bir köprüye geliyor bu kez tüm arazi yeşil bir alana çıkıyor ve ona ihanet eden 2 sayımı görüyor ikisi de aslında hayali şeylerle uğraşıyor daha sonra kendisi okyanusta kocaman dev balıkları avliyordu.  Bu rüyam çıktı büyük dayım azcik iş buldu çebi para buldu diye ikisine tekme attı cunkunruyamda gördüğüm gibi gölü kuruyordu gerçekten de çalışamıyor çünkü kanser oldu. Ortanca dayım büyük olandan daha fazla kazanıyordu o da gördüğüm gibi nehri kurudu ve o da kanser küçük olan ise ıssız kald i ameliyat oldu şuan onun yükselişini bekliyorum çünkü bu zamana kadar çıktı
+19 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Sınav sorularını görmek benim de başıma geldi. Ayrıca çözemediğim problemleri çözmek de rüyalarımda olduğu zamanlar vardı. Güzel oluyor çok rüyada bilgi almak.
+9 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
haberci rüyalar ile ilgisi var böyle olayların aslında sana dikkat etmen gerektiğini söylemişler sen ise kabullenişe geçmişsin.. Kazanacağını düşünseydin kazanacaktım desem üzülür müsün bilmem ama böyle de bir acı bilgi bu..
+9 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
kehanet rüyaları evet güzel bir örnek .. dayıların için yine de kin duymuyorsundur umarım.. çünkü bu dünya sınav dünyası ve herkes bir şekilde sınav veriyor.. rüyandan çıkardığın bir ders var mıdır?
+11 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Hayır hiçbirisine kinim yok ama neden ben gördüm bilmiyorum yani onlar bir araya gelmeden önce bu rüyayı gördüm anneme anlatmıştım üstün açık kalmış demişti ama bir kaç ay önce küçük dayimada anlattım adam şok oldu evet dedi bunlar oldu dedi hatta detayını verdi kendisi şaşırdı bizim durumu neden sen gördün çünkü bizim pek bağlantımız yok kendileri yurtdışında çünkü
+10 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
rüyasında amerikada olacak bir tren kazasını görenler, ya da başka şehirde olacak bir uçak kazasını görenlerde var .. Onların o ülke, şehir, insanlar ile hiçbir alakası yok iken hemde... duyu dışı yeteneği olan insanlar kehanet, haberci rüyalara daha yatkın sanırım.. bu neden ile görmüş olabilirsin..
+11 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Sanırım haklı olabilirsiniz ama ben rüyamda hiç bilmediğim halde arapça konuşuyorum ingilizce fransızca konuşuyorum ve rüyamda ders alıyorum kuranı kerim okumasını rüyamda öğrendim. Ben acaba efsunlu muyum çünkü sürekli rüya görürüm rüya girmediğim zaman kendimi tuhaf hissederim. Hatta etkisinde kaldırım rüyaları burada paylaştım isterseniz bakabilirsiniz hepsine çoğu çıktı cikmayanlarda var.
+10 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Kuzenlerimin evlenme sıralarını nasıl evleneceklerini
Akrabalarımın ölüm sıralarını gördüm
Mesela anlattım anneme annem inanmıyordu şua ana kadar çıktı ölüm sırasında evlilik sirasida
+9 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
Ah Nasrettin hoca damdan düşmüş, demişler hekim çağırın. Hoca hayır demiş damdan düşen birini çağırın demiş.. Olay buna benzedi.. Taşınacağımız evler, ölenler, evliliğim hepsini rüyamda görmekten bıkmıştım bir dönem.. Günlük yaşamımı bile görüyordum.. Aslında bu bir yeti. Efsun değil.. Bu yetiyi insanlığın yararına kullanmayı öğrenmek gerekiyor. 15 gün önce tanımadığım birinin evinde uyuyordum, rüyamda yabancı dil konuştuğumu duymuş.. Bu insanların bir kısmında yaşanıyor ama yalnız değiliz. Yaşınız kaç bilmiyorum ama bilgilenmeye ve öğrenmeye devam edin..
+10 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Yaşım 28 ama şunu diyebilirdim 5 yaşında ben eğitim hayatımı gördüm hatta bu rüyamı youtube de belgesel izlerken aniden aklıma geldi araştırdığımda benim eğitim durumum hakkında bilgi veriyordu. Ben mesela kpss sınav sonucun bugün açıkladı ama son paylaştığım ruyada simgesel olarak gördüm. Ama asıl olan devamı bende çoğu zaman simgesel gorunuyor
+9 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
işte simgeleriniz sizin sözlüğünüz aslında. Simge defteriniz olabilir.. Balık gördüğünüz zaman gerçekleşen olayları yazın ne bileyim araba anahtarı, vazo, yatak, okul.. Bu sözcükler ile oluşan sözlüğünüz kendi rüya tabiri kitabınız olur.. Çünkü simgeler herkesin bilinç altında farklı algılanır.. Sultan Tarlacı yı izleyip okuyabilirsiniz aklıma gelmişken..
+9 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Aa şimdi anladım klavuz derken onu demek istediniz ben şimdi anladım  peki şimdi bakıyorum ben bu simgeleri denetlemeyerek öğrendim misalen dışım sallanırsa dışımın bulunduğu konuma göre akrabalarımdan biri anne baba dedeler neneler kuzenler hastalanır düşerse ölüyor ama bu rüyayı 1 ay yada 1 hafta içinde görmüşsem ama dediğim gibi ölüm sırasını da şu şekilde gördüm dar bir borudan geçme sırası mesela ben de dar bir borudan geçtim o dönem ölümden döndüm ama amcam kald i o ise öldü ve akrabalarımı bu şekilde gördüm
+7 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
evet işte bu tarz size göre anlamları biriktirerek güzel bir rehber hazırlayabilirsiniz kendinize..
+8 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Çok teşekkür ederim ama şu da var bazen rüya görüyorum ve anlamıyorum anliyorum ruyada olduğumu sonra diyorum ki ben bu rüyadan bir şey anlamadım anlamı nedir anlamını bana soyluyorlar
+7 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
Rüyalarınızda size tavsiyem verimli ve güçlü rüyalar görmek.. Ben en son gündelik hayatımda olacakları öğrenmeyi bıraktım. Daha faydalı ve güçlü rüyalar ile görüşümü ve bilincimi geliştirmeye çalışıyorum. Gündelik rüyalar sizi kendi dünyanıza bağlar, onlardan çıktığınız zaman evrene açılırsınız size tavsiyem..
+8 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Peki ben bunu nasıl yapacağım? Aslında annem de çok rüya görür ama onunkisi %100cikar ben de görüyorum ama benimkisi çok karışık anlam veremiyorum kardeşim de görmeye basladi
+7 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
herkesin tekniği aslında kendine göre gelişiyor. Biraz araştırmak lazım bu durumları, çünkü burada yazmaya çalışsam yeterli gelmez. Bende kendi kendime bu yolu deniyor ve buluyorum. Siz de deneyerek, okuyarak bir arayış içine girin elbet cevaplar gelir..
+8 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Belki bir klavuz olabilirdiniz
Çünkü elimde hiç bir harita yok
Nerede ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum
Çünkü rüyalar gerçekten sihirli bir araç belki de bir çok kişiye yol gosteririrm
+7 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
Bu konuda deminden beri yazıyorum ya kendi yolunuzu çizmelisiniz, kendi yolumda ilerlemem gerekiyor, bu yolda seçici ve dikkatliyim. Öğrendiklerimi yavaş yavaş ekliyorum beni takip edersiniz okursunuz, araştırırsınız tekrar söylüyorum çünkü en önemli kısmı ben değilim araştırmaktır.. Ben okyanus da bir kovayım.. siz okyanusa dalın..
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Peki teşekkür ederim:-D
+8 oy
eyyup.22 Rüyakar (3.8k puan)  
Peki rüyamız gerçekte iyiye işaretse örneğin bir hayalimizin gerçekten de gerçekleşeceğine işaretse ama rüyanın tabirini yapan yorumcu gerçeğin aksine tam tersini söylüyorsa ve biz de ona inanırsak sonuç ne olur?
+8 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
eyyup.22  kişi söylenen sözlere göre şekillenir.. Tabi kötü yorum yapılınca kişi kendini ona göre inandırıyor.. aslında yorumcular bu noktada çok dikkatli olmalı kötü yorum rüyalara yapılmamalı..
+11 oy
Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)  
Ben başıma gelen olayların perde arkasındaki gerçekleri rüyamda görebiliyorum. Ben mesela olumsuz şeyler düşünsem, rüyamda aslında öyle olmadığını görüyorum.

Ben de sınavla ilgili bir örnek vereyim. Liseye geçiş sınavına 1 gün kala 1 tane matematik sorusu görmüştüm kitapçıkta ve sınav esnasında aynı soruyu, aynı yerde gördüm. Rüyamda soru ilk sayfada ikinci soruydu. Kitapçıkta da öyleydi.

Lise 3'te iken rüyamda annem bana "senin üniversite hayatın 11 yıl sürecek" demişti. Şu anda üniversite okuyorum, seneye mezun olucam ama ben şimdiden ikinci üniversitem için sınava hazırlanıyorum :) lisede gördüğüm bu rüyayı hiç ciddiye almamıştım.
Sonuç: Sınava tekrardan hazırlanan bir Eyja.
+9 oy
Nurrr Rüyakar (4.1k puan)  
Benim bir rüyam var ama bilgi mi yoksa izlediğim bi şeyin etkisimiydi bilmiyorum. 2020 minin sonlarina doğru bitirme projemi hazirlarken çok syresliydim ve uykularım düzensizdi o dırada gördüm.
Bi anda gözümü bi malikenin bahçesinde açtım  çevremde bissürü insan vardı ama ben görünmez gibiydim kimse beni görmüyordu. Siyah takım elbiseli iki adam bu malikaneyi basmıştı ve herkesi öldüreceklerdi. Malikane türkiyede değil diye hissediyordum sanki yabancı ve uzak bi yerdi. Malikane de yaşiyan herkes sarısın ve küt saçlı genç erkeke çocuklariydı. Onlara saldiran iki adamin bi tanesini net hatirliyorum siyah takım elbiseli, göbekli, kısaya yakın orta boylu, kafasinin önünden ortalarina kadar kel(sadece kenarları vardi). Ve gözleri siyahtı. O çocukları tartaklarken o kadar zevk alıyordu ki bu kadar zevk almasina şaşırıyordum sonra çocuklari bodrum katina indiriyordu ve hepsinin kollarını bacaklarını kesip ölüme terk ediyodu ve bunu yaparken zevkten gözleri parlıyordu. En sonunda ayakları tutmayan bi çocuğu yukari kattan merdivenlerden sürükliyerek getirdiler ve ona da ayni şeyleri yaptilar. Çocuklara yardım etmek istedim tam adamlara engel olmak için öne atıldım insanlRın içimden geçtiğini gördüm. Yani ben ruhtum sadece orda. Ama o kadar üzülüyordum ve bakmak istemesem de o katliami en ince ayrıntısına kadar gördüm. Sonra uyandim. İşin tuhaf yanı ben kanlı filmler asla izleyemem ve birinin yarasina bile bakamam hemen bayilcak gibi olurum . Ama o katliami izledim ve çok etkilendim. Ve insanlarin hiçbirini tanimiyordum. O kötü adamlar intikam aliyordu onlardan mafya gibiydiler.
+16 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Ben hala görürüm. o an geldiği an sonrası bu şekilde gidecek derim kimse inanmaz ama dediğim gibi gider. Bazen bilmem gerek diye düşünüyorum, bazen de kimse bilemezken benim görmem korkutuyor. ben genellikle çevremde yaşanacak olayları, kişileri görüyorum. mesela bundan 8 sene önce bir rüya görmüştüm. hala unutmam bir durum yüzünden dünya nüfusunun git gide azalacağını insanların elinde olmadan öleceğini kendimizi korumak için saklanacağımızı görmüştüm. bugünün durumuna bakınca tedirgin olmuyor değilim
+5 oy
Nurrr Rüyakar (4.1k puan)  
Benim bi arkadaşım var sizin gibi. Gördükleri çıkar. Ve çok fazla evliya, peygamberler ve imamlar girer rüyasına. O da bu durumdan çok korkuyor. Ama bence çok farklı ve özel bi özellik. Tabi böyle özelliklerin enerji olarak ağırlığı oliyor.
+12 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Bazı durumlarda güzel oluyor bir şeyleri önceden bilebilmek gibi. beni ilk korkuttuğu dedemin öleceğini neler diyeceğini birebir görmek. Diğer günde gerçekten ölmesi ve gördüklerimi bir bir demesi. Değiştirmeye gücünün bile yetmediği bir durumda öylece kalakalıyorsun. ağır geliyor bu durum. sadece rüyalarda değil genel itibariyle günlük yaşamda bile nelerin olabileceğini kimin ne yapacağını sezebiliyorum. iyi midir kötü müdür bilemem. sadece bazı zamanlar uyumayı, düşünmeyi kesmek istiyorum. Garip bir şey
+4 oy
Nurrr Rüyakar (4.1k puan)  
Öncelikle başınız sağolsun. Dedenizin mekanı cennet olsun.
Gerçekten bu şekilde görmek ve değiştirememk çok zor olmalı. Arkadaşim da sizin gibi diyodu. Değiştiremiyorum bilmesem daha iyi diye. Benim de size benzer bi durumum var ben de insanların düşüncelerini ve hislerini anliyorum. Bu bile çoğu zaman zihinsel yorgunluğa ve fiziksel hasatlanmalarima sebep oluyordu. Bezen zihinsel olarak o kadar yoruluyordum ki günlerce kolumu bile kaldiramiyordum. Hastaneye gidiyodum bi sorun olmadığını sôylüyolardı. Tabi ben sizin gibi geleceği ve olacakları görmüyorum bu da çok zor olurdu.
+11 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Teşekkür ederim. dediniz ya bende insanların düşüncelerini hislerini anlıyorum diye. Çevrenizdeki kişilere olacak şeyleri anlıyorsunuz? Yoksa birinin size olan yaklaşımı düşüncelerini mi anlıyorsunuz? Evet sizinde dediğiniz gibi zihinsel yorgunluğu atlatmak zor oluyor. Ben o durumdayken düşünmemi, yorgunluğumu hissettirmeyecek şeyler yapıyordum. Ya da fiziksel olarak yorulacağım şeyler yapıyordum. Bir süre erteleniyordu. sizde böyle hissedince kendi kendinizi ayakta tutmaya çalışın :)
+4 oy
Nurrr Rüyakar (4.1k puan)  
Ben genel olarak insanların karakterlerini ve enerjilerini anliyorum. O insanın söylemediği duygularını ve karakterinde gizlediği yönlerini. Benim olacakları görme gibi bibözelliğim yok, o özelliği taşıyan yakın bi arkadaşım var:)
Ben de artık dikkat etmemeye çalışıyorum çünkü dikkat ettikçe karşıdakinin enerjisi üzerime siniyor sanki bu da beni rahatsız ediyor. Kendim gibi davranmama engel oluyor. Ve insanlarla iletişim kurmamı engelliyor. Mesela bi insana bakınca içinde ki karanlık yönleri görebiliyordum ama ben onu gördükçe karşıda ki bana karşı saldırganlaşıyordu ve bu beni korkutuyordu açıkçaşı. Baktım böyle olmicak herkesin iyi yönlerine odaklanmaya başladim:)
+2 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
Yorumları daha önce görmediğime üzüldüm..
Siz ne haldeyseniz o halde insanlar ile karşılaşırsınız.. Fiziki kanundur bu enerjiyi okuyabilen insanlar aslında şu iki temel kuralı unutuyor.. İnsanın insan ile ilk teması bedensel olarak olmalıdır diyen bilim bugün her şeyin bir frekansı rezonansı olduğunu söylüyor. Yani bu durumda madde enerjinin yoğunlaşmış halinden oluşuyor ve enerji hangi halde(pozitif yönde veya negatif yönde titreşim salgılıyor) ise o titreşim ile iletişime geçiyoruz. Telepatik özellikleri bulunan bizim gibi insanların şöyle düşünmesi gerekiyor ... Benim var olan bu enerjiyi okuyup, algılayıp, onu karşılayıp, nasıl yönlendirebilmem mümkündür? Nasıl pozitif yönde olurum diyorsanız işte son cümlenizde ki insanların iyi yönlerine odaklanıp onlara negatif titreşimler göndermemelisiniz.. Mevlana çok güzel söylemiş "İyiyi ara, güzeli ara, doğruyu ara ama kusur arama"..

Ne halde iseniz insanları da bulunduğunuz hale düşürürsünüz... Allah'ın bize nasıl davranmasını istiyorsak kullarına öyle davranmalıyız...

@SAMİGALAKSİ
@nurrr
+3 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Ben aslında iyi yönden geliştirmek istiyorum. Ama hayatta her şey iyi şekilde gidemeyebiliyor. Böyle olunca kötü bir şeyde uyarmak istiyorum belli etmeden. O zamanda kötü çağırırsan başa gelir diyorlar. Kendi hallerine bırakınca benim dediğim başına gelince de üzülüyorum. Garip bir çelişki oluyor.
 @Hicaz
+2 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
Elimizde altın bir değnek olsaydı ve dokunarak tüm herkesi iyileştirebilseydik...
Çok güzel ve bir o kadar kolay olurdu. Peki kolaylıkla olamaz mı? Bir çok ezoterik bilgi kolaylığın hafif ve rahatlatıcı bir enerji modeli olduğunu söyler. Kur'an da aynı şeyi söylüyor. "Kolaylaştırınız " diyor. Demek ki bunun kolay bir yolu olabilir. Her şeyin zor olduğunu düşünen sen misin yoksa sana bunu çaresizlik duygusu mu düşündürüyor?
SAMİGALAKSİ bir tavsiye daha vermek istiyorum. İnsanlar tekamüllerini tamamlarken onlara üzülmek değil, onlara giderlerken yolculukları adına mücadele vermelerini aşılamalısın. İnsanları düştükleri çukurdan kendilerinden başka kimse çıkaramaz. Biz düşenlerin yollarını aydınlatıp yolculuklarına basamak oluyoruz sadece yola kendileri çıkıyorlar. Kimseye bundan öte dokunamazsın.. Doktor hastanın onay vermesi halinde ona tedavi uygulayabilir.

Eh birde bu işin zekat boyutu var ihtiyacı olanları gördüğünde bilginin zekatını verip hayatlarını ışık ile doldurabilirsin..
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Haklısınız, ne desem bilemedim :)
+2 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
Haklı olmam sadece dediklerimi deneyimledikten sonra ancak ispatlanabilir. Ben bir teori sundum sadece size. Deneyimlediğim bilgilerin dayanaklarını anlatabiliyorum bu noktada. Şu ana kadar insanların hayat amaçlarını bulmalarına yardım ettim , insanları nasıl kurtarmak isteyenlerin yürüyecekleri yolu anlatmadım. Kendi kendime deneyimlerimin tecrübesini senin deneyimleyip haklı olmamı ya da sana göre farklı bir yol olduğunu gösterecek sana.. :)

İlgili rüyalar

+11 oy
8 yorum 546 okuma
Ruyaninmeali 2 Aralık 2019 Bilgi kategorisinde Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)   yazdı
+9 oy
7 yorum 412 okuma
Merve3434 16 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Merve3434 Rüya Tabircisi (7.9k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 203 okuma
Ehlibeyt 19 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Ehlibeyt Rüyakar (2.7k puan)   yazdı
+11 oy
4 yorum 761 okuma
Asel 18 Mayıs 2020 Lusid kategorisinde Asel Rüyazede (2.2k puan)   yazdı
+15 oy
20 yorum 797 okuma
26 Haziran 2020 Bilgi kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+8 oy
1 yorum 154 okuma
delimine 19 Temmuz 2020 Lusid kategorisinde delimine Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+19 oy
13 yorum 1.3k okuma
Merakettim67 18 Ağustos 2019 Durugörü kategorisinde Merakettim67 Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 115 okuma
ugurovsky 31 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde ugurovsky Karabasan (801 puan)   yazdı
+10 oy
4 yorum 286 okuma
jeandark34 5 Ağustos 2019 Bilgi kategorisinde jeandark34 Rüyakar (3.6k puan)   yazdı
+17 oy
3 yorum 481 okuma
Karga 27 Temmuz 2019 Durugörü kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 175 okuma
çağdaş 3 Aralık 2020 Rüya kategorisinde çağdaş Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 127 okuma
Tabir-i Rüya 15 Mayıs 2019 Bilgi kategorisinde Tabir-i Rüya Rüya Yorumcusu (11.3k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 143 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

425 Aktif
1 Üye ve 424 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15780
Dün : 23857
Toplam : 48074106
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...