Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+15 oy
1.0k okuma
sonsuz Lusid kategorisinde Astral Gezgini (163k puan)  
yeniden kategorilendirildi
Aslında pek çoğumuzun belkide bir çok kez deneyimlediği fakat bunun isminin ve işlevlerinin farkında olmadığı bir durumdur.Rüya gördüğünüz zaman rüyada olduğunuzun farkına varmanız durumuna Lucid Rüya adı verilir.
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Hiç çalışma yapmamanız rağmen gayet başarılı rüyalar

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

19 Yorum

+7 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Geçmişte küçüklükten beri süregelen bir çok lucid rüya deneyimim oldu, fakat bunu bilinçli bir şekilde lucid rüya görmek için yapmaya çalıştığım zaman gerçekleştirilmesinin oldukça zor olduğunu gördüm.Bunu bilinçli bir şekilde yapmak pekde kolay olmayan birşey.Bunu yapmak için bir çok teknik oluşturulmuş.

Kendi deneyimlerimi sizlerle paylaşacak olursam eğer, lucid rüya görmek için kısa bir süre uğraştığım halde lucid rüya görmeyi başaramadım, belkide yeterince üzerine eğilmediğim içindir, fakat bu sırada başka bir şeyi öğrendim, normalde gördüğüm rüyaları çok nadir hatırlayan bir insanken, aslında istediğim takdirde gördüğüm rüyaları hergün hatırlayabileceğimi farkettim.Bu farkediş lucid rüyaları araştırırken okuduğum bazı şeylerden etkilenmemle tetiklendi belki.

Bu farkındalıkla sabah kalktığımda gittikçe rüyalarımı daha net hatırlamaya başladım.Özellikle sabah gözümü ilk açtığımda, gece gördüğüm rüyaları şöyle bir gözümün önünden geçirmeye başlayınca ve akşam yatmadan önce sabah gördüğüm tüm rüyaları hatırlamaya niyet ettiğim zaman daha net hatırlayabildiğimi gördüm.Bunu çok uzun süre uygulamadım fakat kendiliğinden oluvermişti.Artık hiç bir şey yapmadığım halde hemen hergün rüya görüyorum ve rüyalarımı hatırlıyorum.


Bunun sonucunda farkettim ki bu dünyadan çok, rüyalar aleminde uzun süre kalmayı istediğimi ve bu dünya realitesinden gittikçe uzaklaştığımı ve depresif bir hale girdiğimi farkettim.Yani bu dünyada yaşamak istemiyordum, uyanmak istemiyordum.Sürekli uyumak istiyordum.Hala hergün rüyalarımı hatırlıyorum ama rüya görmenin çok üzerine düşmediğim için aradaki dengeyi kurmaya çalışarak, bu dünya gerçekliğinden kopmamaya çalışıyorum.Çünkü belkide söylenen gerçekten doğrudur; Belkide bu dünya realitesi bir düş, ama rüya olarak gördüklerimiz aslında gerçektir..


Lucid Rüya konusu pek çok kişi tarafından incelenmiş ve pek çok da yöntem geliştirilmiş.Sizlerle bu yöntemlerden bir kaç tanesini paylaşmayı düşünüyorum.Ancak Lucid rüyanın sakıncalı olabilecek bazı yönlerinin önce belirtilmesi gerekiyor.Eğer kendi dengenizi kurmayı başaramazsanız bazı sakıncalarını görebilirsiniz.


Nedir bu sakıncalar :

-Uyku düzeniniz Bozulur.

-Dünyadan kendinizi soyutlarsınız.

-Eğer Mutsuzsanız Gerçek dünya yerine sanal dünya daha cazip gelir.

-Beyniniz sürekli meşgul olduğu için Çok fazla yorulursunuz.

-İşlerinizdeki veriminiz düşer.

-Oradaki yaşantınızı dünyaya yansıtma hissi sizi agresif ve saldırgan yapar.

-Eğer rüyada olaylar istediğiniz gibi gitmezse psikolojik sorunlara neden olabilir.

-Aşırı uyumak isteği oluşturur.

-Şişmanlığa yol açar sadece gerçek dünyayı yemek yemek ve tuvalet için kullanırsınız.

-Günde 1-2 saat uyanık kalabilirsiniz.

-Ciddi hastalıklara veya ölüme yol açabilir.
(Metabolizmanız bozulup hasta olabilirsiniz, bağışıklık sisteminiz zayıflayabilir veya gerçek deneyimler çok sık olursa nefessiz kalarak veya rüyadaki düşme sonucu heyecanla kalbiniz durabilir bunlar ölüme yol açabilir. Şimdiye kadar rüya görürken kalp krizi geçiren kişi sayısı oldukça fazla lucid yüzünden ölen kişi sayısı 600 kişi. Psikolojik tedavi görenlerin sayısı lucid gören kayıtlı insan sayısının %26 sı)

Yararları:

-Tüm fantazilerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

-İstediğniz herşeyin sahibi olabilirsiniz.

-Kendi Dünyanızın tanrısı olabilirsiniz.

-Eğer Uzmanlaşırsanız rüyalarınız sizin kontrolünüzde birer dizi film gibi olur hergün bir önceki günün devamı olur ve artık iki kişi olabilirsiniz hayatta.

-İleriki evresi Astral Seyehattir.Lucid rüya yoluyla astral seyahat yapabilirsiniz.



LUCID Rüya Nasıl görülebilir ?

Bu bahsedeceğim yöntemi ben kendim denemedim ama etkili bir yöntem olduğu söylenir.Bu yöntemde kendinize bir obje ya da bir renk seçebilirsiniz, ne zaman o objeyi ya da rengi görseniz kendinize rüyada olup olmadığınızı sormanız gerekiyor.Mesela saate baktığınız her zaman kendinize rüyada olup olmadığınızı sorabilirsiniz.Ya da bir renk tutup (ör:mor) mor rengi gördüğünüz her zaman kendinize rüyada olup olmadığınızı sorabilirsiniz.Bunu yaptığınız zaman rüyada olmadığınızdan emin olmak için kendinizi cimdikleyebilir ya da başka bir şey yapabilirsiniz.Bir yöntemde rüyada olup olmadığınızı anlamak için elektrik düğmesine basmaktır.Işık yanıyormu yanmıyormu kontrol edebilirsiniz.Rüyadaysanız hiç bir değişiklik olmaz.

Bunu yapmamızdaki amaç şu dur ; Bu kontrollerden sonra bir süre sonra bilincimiz rüyadaykenden aynı soruyu sormaya başlayacaktır.Bu soruyu rüyada sorduğumuz zaman ve ardından kendimizi cimdiklediğimiz zaman rüyada olup olmadığımızı anlayabiliriz.



Rüyanın kontrolu:


Evet artık rüyada olduğunuzu farketme kısmını geçtik, şimdi rüyamızda yapabileceklerimizin sınırından bahsedelim, tamamen sizin hayal gücünüzle sınırlı. Eğer rüya kopması veya rüyadan atılma söz konusu değilse ilk alıştırma bir apartman yaratıyoruz hemen bu çok kolay sadece isteyin yeter burada bir bina olmasını istiyorum evet burada artık bir bina var.


ilk binamız test centerimiz Eifel evet önce biraz tırmanıyoruz ve bir atlama yapıyoruz evet yere düştük ve acı yok ilginç bir deneyim, sonra hızla kalkıyoruz ve zirveye çıkıyoruz ama halen uçamıyoruz sadece atlıyoruz yere düşüyoruz, sıra geldi uçmaya zirveden atılıyoruz ve süzülmeye başlıyoruz, evet aslında bunu yapabiliyoruz ama bilinçaltımızda uçma kavramı tanımlanmadığından yapamıyorduk artık uçuyoruz. Rüyanız tamamiyle sizindir artık.

Evet asıl gerçek Lucid rüya normalde yılda bir veya iki kez olan bir olaydır ama biz bunu alıştırmalarla ayda 1 daha sonra haftada 1 profesyonelleşincede hergün yaşanması mümkün. Eğitimle veya pratikle aydabire indirilebilir. 2-3 yıl içerisinde de haftada 1 e düşer. Lucid dream miktarı haftada 1 den fazla ise tehlikeli bir döneme girildiğinin işaretidir ve uzman yardımı alınmalıdır. Bu olay günlük evrelere indiği zaman Zararlarının(yan etkileri) kişide belirginleşmeye başlar.


Eğitimle veya pratikle aydabire indirilebilir. 2-3 yıl içerisinde de haftada 1 e düşer. Lucid dream miktarı haftada 1 den fazla ise tehlikeli bir döneme girildiğinin işaretidir ve uzman yardımı alınmalıdır. Bu olay günlük evrelere indiği zaman Zararlarının(yan etkileri) kişide belirginleşmeye başlar
+8 oy
Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)  
Lüsid Rüya /Lucid Dream (Loosideu Deurim)
Bilim kurgu türünde yer alan filmde; bir çocuk kaçırılır. Çocuğun babası rüyalarında bir asistandan yardım aldığını görür ve kaçırılma olayı ile ilgili ipuçları aramaya başlar. Filme Netflix üzerinden veya ilgili Web sayfalarından ulaşabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
iki günde üç rüyada değişik bir şey oldu birincide ipi düşünürken yılana dönüştü annemde sürekli ona vuruyordu.ikincide düşünerek basket attım sonra gözümün önünde plastik top belirdi ve aynı rüyada düşünerek eşofman giyiyordum yani ben hiç dokunmadan.
+2 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Tam lucid rüyaya örnek rüyalar görmüşsünüz. Kendinizi geliştirmek için çalışmalar yaptınız mı ya da yapıyor musunuz?
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
tasavvuftaki hocamla genelde rüyalarımda görüşürdüm ve bana talimatlarını bazen yüzyüze bazen rüyada bazende rabıta dediğimiz telepati yöntemiyle verirdi birilerinin rüyalarına girme olayımda vardır ama bu değişik bir şey oldu çalışmalarım vardı ama bu yönde değildi bilgi alıp verme konusundaydı ama rüya kontrolünde yoktu.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
tasavvuftaki hocamla genelde rüyalarımda görüşürdüm ve bana talimatlarını bazen yüzyüze bazen rüyada bazende rabıta dediğimiz telepati yöntemiyle verirdi birilerinin rüyalarına girme olayımda vardır ama bu değişik bir şey oldu çalışmalarım vardı ama bu yönde değildi bilgi alıp verme konusundaydı ama rüya kontrolünde yoktu.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
tuhafıma gitti açıkçası bazı şahısların rüyasına girerdim ama hocamın desteğiyle idi. bu benim kontrolümde oldu.
+2 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Sizdiniz sanırım başkalarının rüyalarına girmeyle alakalı bir makale yayınlamıştınız. Acaba tanımadığımız birinin rüyasına girebilir miyiz?
+2 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Çok güzel ben görürdüm lucid rüya ama kontrolü sağlamak için çok uğraşırdım ve sabah kalktığımda harbten çıkmış bir zihinle uyanırdım.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
tanımadığınız birinin rüyasına girdiğinizi nasıl anlayacaksınız tanınmayan biri size bunu tanımadığı birine nasıl söyleyecek bilmiyorum.bunu anlamak için tanıdıkta denemek lazım.
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
O zaman en yakınlarımdan başlayayım denemeye
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bencede yakınlardan başlayın ama hemen olmaz biraz uğraşmak gerekecektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
belki olmuştur ama hiç hatırlamıyordum ama bunları net hatırladım. hocam bir gün bana kendisinin hiç karşılaşmadığı birini kendisinden ve benden ders almak için istedi, bana bu kız lazım dedi, dediği kızda benimle aynı yerde çalışan bir akademisyendir. bu kız bize lazım dedi rüyasına gireceksin dedi  ama yöntemlerini adabımız gereği açıklayamıyoruz. kızın rüyasına girdim ona bazı şeyler anlattım arkasından iki kız da kendi isteğiyle geldi, birinci kız aynı rüyayı görmüş ikinci kız aram iyi değil benden de uzakta ama bana duygusal yakınlık duyan biri üçüncü kız daha önce hiç görmemiştim. rüyadan sonra okulda karşılaştığımda tanıdım ayrıca ilk iki kız sürekli rüyalarımda ve istiharelerimde hem sıralama olarak aynı hemde hareketleri itibari ile sürekli çıkıyor. birincisi hep sakin konuşmuyor bakıyor ikincisi hep hareketli benimle diyalog halinde ama üçüncü kızı ilk defa gördüm.
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Hmm şimdi taşlar yerine oturdu
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Anladım gelmezse ne olacak? Gidip siz mi müdahale edeceksiniz?
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Hmm anladım
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Seçim mi yapması gerekecek öğrendiğinde
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
evet öyle görünüyor aslında karakteri çok sağlam biridir ama seçimi ne olur bilemiyorum.
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Onun için zor olabilir.
+2 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Hmm siz deneyim sahibisiniz girebilmişsiniz  tanımadığınız kişinin rüyasına benim kafama takılan şu bu kız hiç yadırgamadımı bu durumu
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bizzat hocamın yanında yaptığım istiharelerde bile bu iki kız aynı şekilde çıkıyor. ciddi ciddi bilinçaltına yorumlamaya başlamıştım ama hocamın talimatından sonra da aynısın olması olayı ciddi hale getirdi. hocamda sıradan biri değildir. peygamberimizin soyundan geliyor ve dünyanın en önemli tasavvuf alimidir.evlatlık aldığı biriyimdir. 27 yıldır kendisinden ders alırım ama bana verdiği hiç bir bilgi yanlış çıkmadı.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
o kız bana henüz açmadı zaten utangaç biridir ama arkadaşlarına anlatmış arkadaşlarıda öğretim görevlisidir. ama rüyayı benim yorumlamamı istemişler oda cesaret edip gelemedi bende cevabını bildiğim halde onun açmasını bekliyorum.
+2 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Hayır hocanızı sorgulamıyorum bu kişi sizin anlattıklarınızı hemen kabul ettiyse bu teklifi bekliyormuş galiba yani bir şeylerden haberi var mıydı? Ben tasavvufa çok inanırım ve imrenmişimdir de
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
henüz bana açamadı belki başka şeyler düşünüyordur konuyu tam anlamamıştır belki evlilik kader gibi değerlendirmiştir o yüzden açamıyordur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bu kız beni rüyasında gördü dedim arkadaşıma. oda az önce o konuyu konuşuyorlardı dedi sana yorumlayasın diye yönlendirdim dedi bana
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bilmiyorum belki ikinci sıradaki gelir yada yeni bir talimat beklerim. yada dolaylı yoldan kendisine bir laf vurarak açmasını beklerim henüz karar vermedim işin kötüsü kızın  dekan olma ana bilim dalı başkanı olma  ihtimalleri bile var yani bana amir olma olma ihtimali var o yüzden ben açmıyorum tepkisini bilemediğim için.
+3 oy
Gelincik Karabasan (504 puan)  
Pek çok lucid rüya görüyorum. Ama rüyamın kontrolünü sağlamak için uykumda o kadar çabalıyorum ki uyandığımda hiç uyumamış gibi yorgun oluyorum. Rüyanın gidişatına müdahale etmek oldukça zor.

İlgili rüyalar

+16 oy
2 yorum 250 okuma
Karga 19 Eylül 2020 Lusid kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 237 okuma
Hypnos 29 Haziran 2020 Lusid kategorisinde Hypnos Astral Gezgini (173k puan)   yazdı
+9 oy
5 yorum 289 okuma
+7 oy
2 yorum 201 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+15 oy
13 yorum 856 okuma
Karga 29 Mayıs 2019 Lusid kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 301 okuma
ahsen 3 Ekim 2021 Lusid kategorisinde ahsen Karabasan (790 puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 154 okuma
delimine 19 Temmuz 2020 Lusid kategorisinde delimine Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 381 okuma
10 Haziran 2017 Lusid kategorisinde Drop of rain   yazdı
+13 oy
1 yorum 395 okuma
KayıpRüyacı 19 Ekim 2016 Lusid kategorisinde KayıpRüyacı Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+13 oy
11 yorum 357 okuma
Karga 18 Ağustos 2020 Lusid kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+11 oy
2 yorum 180 okuma
+7 oy
1 yorum 196 okuma
SİMON petrus 30 Nisan 2016 Lusid kategorisinde SİMON petrus Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

576 Aktif
0 Üye ve 576 misafir
Bugün : 5732
Dün : 21898
Toplam : 48085912
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...