Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
261 okuma
Ekru Rüya kategorisinde Rüyazede (1.3k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Rüyamda beyaz yeni bir gemideyim, karşımda tanımadığım genç bir adam ve kadın, (adam yakışıklı, kumral, beyaz tenli, uzun boylu kıvırcık saçları var, kadın da güzel biraz balık etli bir yapısı var,turuncu saçlı o da,aynı kıvırcık saçlı,)  adamın yanında da galiba kız kardeşi var. adam o esnada kadına seni seviyorum diyor ama kadın geminin kenardaki demirlerinin arasına girmiş uykulu uykulu hareket ediyor ve sonunda da denize düşüyor. (Bu arada ben kadınla aramda bir bağ hissediyorum sanki o kadın aynı zamanda benim ama uzaktan izliyorum onu) hemen düştüğü yere bakıyoruz hepimiz, denizin rengi duru biraz koyu bir mavi, içindeki herşey net bir şekilde görünüyor. denizde birçok büyük canlılardan var aralarında neredeyse boşluk bile yok öyle yüzüyorlar.düşen kadın bunlardan birinin üzerine düşüyor bir süre üzerinde baygın şekilde gidip ilerliyor sonra sürekli bir diğerinin üzerine düşerek devam ediyor ilerlemeye. Biz de takip etmeye çalışıyoruz. Bir süre sonra ben adamın olduğu yerden ayrı buluyorum kendimi düşen kadını buluyorum bir filin üzerinde kadın, ada gibi bir yer ama ada kar ile kaplı, yanında birkaç hatırlamadığım hayvan daha var. küçük buz dağları ve karla kaplı dağlar ın arasından çıkıyor. Sonra etrafında birkaç küçük çocuk beliriyor  ve onlarla oynamaya başlıyor mutlu bir şekilde, bir yandan çocukların sayısı da artmaya devam ediyor ama. ben de yanlarına gidiyorum hiç birşey demeden sadece izliyorum ve merak ediyorum ne durumda nasıl diye. Ama hiç birşey hatırlamıyor . yavaş yavaş karlar erimeye başlıyor çiçekler açıyor etraf yeşilleniyor, bir kız çocuğuyla oynarken çocuk birşey yapıyor hatırlamıyorum tam olarak, kadın bir anı hatırlıyor. O esnada da adam geliyor bir hayvanın üzerinde ve yüzünde biraz telaşlı bir ifade var. Rüyam bitiyor sonra.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+6 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Yeni bir ilişkiye başlamak üzerisiniz veya başladınız(yeni beyaz renkli gemi) ve bu ilişki de erkek tarafı  durumu evlilik müessesine doğru götürmek istiyor(yanında kız kardeşi var)Ancak erkek tarafının olayı ilerletişini size göre doğal bulmuyorsunuz daha doğrusu tarz olarak sizin erkek tarafının tazrı ile ilgili doğa üstü bir beklentiniz var.Belki de evlilik ile sonuçlanabilecek bir ilişkinin kendi tarzınızda size özel ve aşkın bir şey olmasını istiyorsunuz çünki siz erkek tarafının aksine kendi yaşamınızda da her zaman normalin ötesini yaşıyor ve arzu ediyorsunuz(Gemi korkuluklarında uyuyacak kadar cesur  ve aşağıya düşme ihtimaline karşı hiç korkusuz olmak,sonunu düşünmemek).

Normal üstü tarzınızın en büyük sembolleri hem denize düştüğünüzde hem de adada ilgili ortamın en büyük hayvanının sırtına biniyorsunuz(Denizde balina-Kara da fil)

Bu ilişkiden beklentinizin gerçekleşmesi için size özel ve normal üstü bir tarz ile gemiden (ilişkiden çıkıyorsunuz)iniyorsunuz(denize düşmek).Kendinizi dinlemek için arayı da soğutuyorsunuz buzlu,karlı bir adaya(kendi içinize) çekiliyorsunuz,kendinize has tarzınız ile yine hiç olmayacak normal üstü uslubunuz hala devam ediyor (karlı ve soğuk bir yerde hiç olmayak bir hayvanın üzerinde ,fil üstündesiniz)Bu durum bir şey yapacaksanız en ekstremini,en büyük alet-edavat ile en  kaliteli şekilde yaparım der gibi sanki.

Sonra çocuklar geliyor,çocuklar(çocuklaşmak) bu normal üstü tarzın farkına varıp biraz dozajı düşürmenin ilk belirtileri ve çocuklar arttıkça dozaj daha da düşüyor ve akabinde de zaten ilişkinizde ki arada ki buzlar da erimeye başlıyor ve siz düşürdüğünüz beklenti seviyenizden dolayı gemiyi(ilişkiyi) hatırlıyorsunuz.

Belki de bu ayrılık süreci size iyi gelmiş olacak ki hem siz kendi beklenti seviyenizi biraz normale çektiniz hem de erkek tarafı sizin tarzınıza(hem adaya gelip hem de hiç tarzı olmamasına rağmen bir binek hayvanına binerek ve sizin hakkınızda teleşlanmış olarak )yaklaşarak sağlam bir ilişkinin temelini atmaya başlayacaksınız.

DAB,

Selamlar.
Ekru Rüyazede (1.3k puan)  
Teşekkür ederim, ayrıntılı bir yorum. :)
+4 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Epey fantastik öğeler içeren bir rüya olmuş. Kadını sen gibi hissediyorsan sensindir. Bu durumda bir olay ya da bir kişi seni biraz sersemletecek ve epey düşürecek belki moral olarak belki duygu olarak. Bu bir erkek de olabilir. Bir düşüş yaşayacaksın ama sonuçları kötü de olmayacak. Baştan öyle gelecek sadece.

Bakalım gelişmeleri takip edelim neler olacak hayatında. Ayrılma buralardan haberdar et. :) Diğer rüyalarından da çözeriz neler olacağını.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Evet, ben öyle hissettim.
Ekru Rüyazede (1.3k puan)  
Tamam tekrar teşekkürler.
0 oy
 
Çok teşekkür ederim :) çok rüyalarımı hatırlamıyorum aslında şu sıralar diğer rüyalarımın devamı ne zaman gelir bilmiyorum. olursa yazmaya çalışırım ama merak ettim çünkü:)
0 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rica ederim ama böyle düşünceleri yorumları, üye girişi yaparak yazarsan senin için iyi olur çünkü puana ihtiyacın olacak yakında.
0 oy
Ekru Rüyazede (1.3k puan)  
Anladım:) Bir soru daha sorsam. Burada bahsettiğiniz düşüş yaşayacağım olay la mı bağlantılı olacak

İlgili rüyalar

+9 oy
5 yorum 246 okuma
+10 oy
1 yorum 184 okuma
Heval 16 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde Heval Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 157 okuma
+5 oy
3 yorum 167 okuma
+12 oy
2 yorum 1.6k okuma
+3 oy
8 yorum 345 okuma
+7 oy
3 yorum 173 okuma
+5 oy
1 yorum 176 okuma
ilknur dinç 11 Kasım 2020 Rüya kategorisinde ilknur dinç Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+14 oy
2 yorum 225 okuma
+4 oy
3 yorum 208 okuma
eirene 19 Ocak 2022 Durugörü kategorisinde eirene Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 417 okuma
Yaren1989 15 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

353 Aktif
1 Üye ve 352 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8358
Dün : 23857
Toplam : 48066704
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...