Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
1.1k okuma
SSDGN Analiz kategorisinde Rüya Yorumcusu (15.5k puan)  
Bazi ruyalar cok gercekci ve bir olay orgusu icinde bazilari da parca parca sabaha hatirlanmasi zor. Bir ruyanin haberci ruya olup olmadigini nasil anlarim?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+12 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
günlük hayatınla ve düşüncelerinle yaşadığın olaylarla alakalı rüyalar bilinçaltıdır. sevgili eski sevgili yaşadığının korku ve sevinç olaylarınında etksi rüyaya yansır bunlar bilinçaltıdır. alışık olmadığın tahmin edemediğin görme ihtimalin zayıf rüyalarda haberci olması daha yüksektir, ayrıca rahmani dediğimiz rüyalar haberci olabilir, yani allahtan gelen rüyalar, benim ayırt etmem çok zor değildir kendi rüyalarımda, tasavvufçu olmam sebebiyle rüyalarımda bazı özel rüyalar vardır bunlar habercidir mesela hocamı görmem onunla konuşmam gibi bu direk  hocamın rüyama girmesidir tasavvufa has bi durumdur sınırlı sayıda insan görür. onun haricinde rahmani rüyaları hissedersin. bilinçaltınıdaa hissedersin. ikindi ve akşam namazları arasındaki rüyalar şeytanidir hatta o saatlerde uyunmaması gerektiği hadisle sabittir. sabah namazı saatleri ve sonrası da daha çok rahmani dediğimiz rüyalar etkili olur, gündüzde öyle özellikle öğlen rüyaları. ama kafanızda düşündüğünüz konular var ise bilinçaltı devreye girer ve rüyaları karıştırır. oda rüyanın sağlıksız olmasını hatta yorumunda sağlıksız olmasını sağlar.
+9 oy
Mirac Rüya Ustası (54.9k puan)  
Ben kendimden örnek vereyim eğer sabah ezanı vakti görmüşsem bu gerçektir.
Yok eğer diğer vakitler ise bu Bilinç altı rüyasıdır.
Mirac Rüya Ustası (54.9k puan)  
Benim o tür rüyalarım nadiren çıkıyor. Ama sabah ezanı gördüğüm rüyalar %100cikiyor
+2 oy
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
Haklısınız gibi ama son zamanlarda ikindi ile akşam ezanı arası çok yorgunluktan uyuyakaldığım zamanlarda gördüğüm birkaç rüya haberci rüyaydı yani birebir Rüyada gördüğüm şeyleri hemen akabinde yaşadım reelde..diğer konularda size katılıyorum çünkü ben de çok sıklıkla haberci rüyalar görürüm ve birebir de yaşadığım olaylar vardır.hatta 3 hafta önce gördüğüm rüya o kadar bariz bir şekilde yaşadık ki hatta o rüya sayesinde allah yardım etti de tedbir bile aldık....
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
gene de ikindi akşam arası uyumamaya dikkat et.
Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)  
Evet haklısınız ama bazen oluyor istemesem de ama uyumamak lazım.teşekkürler
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
+8 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Güzel soru.

Çoğu zaman anlayamazsın. Ancak hayatında olaylar geliştikçe geri dönüp baktığında bazı rüyalarının buna işaret ettiğine şahit olursun veya işaret rüyası sandığın rüyaların hiç bir şeye işaret etmediğini görürsün. Yine de ama sezgisel olarak hissedebilirsin işaret rüyasını ve neye işaret ettiğini.
+2 oy
SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)  
tam olarak durum boyle gerceklesiyor.. olay basima gelince anliyorum ve diyorum aa ben ruyayi gormustum.. ama isterdim acik bir sekilde ayirt edebilmeyi su habercidir su bilincaltidir diye
+1 oy
SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)  
ancak bazen sabah ezani disinda gordugum ruyalar da basima geliyor ama gariptir ki dediginiz gibi sabah ezanina yakin gorduklerim cok gercekci oluyor
+7 oy
edasay Rüyakar (4.1k puan)  
Rüyalarla ilgili önere bileceğiniz bir kitap var mı? 16-19 yaşlarındayken üzerine çok düşünüp, çok endişe ettiğim olayların nasıl sonlanacağını rüyalarımda olduğu gibi görürdüm. En son 2017 senesinde oldu böyle. Yurtdışında iş bulmuştum, 1 ay öncesinden rüyamda otobüsle gittiğimi, vize alamadığımı görüyordum, sonra o ülkede yaşarken kaldığım evde biriyle konuştuktan sonra ağlayarak bavulumu topladığımı görüyordum. Pek önemsemiyordum rüyalarımı, çünkü işim garantiydi. Gittim 1 ay kaldım, aksilikler üst-üste geldi, geri döneceğim günün akşamında birisi aradı, uçuş tarihinin o gece olduğunu, sadece 1 saat vaktim olduğunu söyleyince tam da rüyamdaki gibi o evde ağlayarak ben 1 saate nasıl hazırlanayım diye ağlayarak bavulumu topladım. Fakat son zamanlarda olmuyor hiç öyle. Çok çaresiz olduğum durumlarda rüyalardan medet ummaya başlıyorum, bu da psikolojimi bozuyor.

İlgili rüyalar

+21 oy
8 yorum 6.6k okuma
+12 oy
4 yorum 418 okuma
Merve3434 17 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Merve3434 Rüya Tabircisi (7.4k puan)   yazdı
+13 oy
6 yorum 1.7k okuma
Merve3434 24 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Merve3434 Rüya Tabircisi (7.4k puan)   yazdı
+10 oy
2 yorum 169 okuma
Freestyle 8 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Freestyle Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 143 okuma
+9 oy
2 yorum 305 okuma
Serap bozkurt 24 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Serap bozkurt Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 342 okuma
Merve3434 28 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Merve3434 Rüya Tabircisi (7.4k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 117 okuma
Arkturus 14 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Arkturus Rüya Tabircisi (6.2k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 109 okuma
Arkturus 20 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Arkturus Rüya Tabircisi (6.2k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 199 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

393 Aktif
0 Üye ve 393 misafir
Bugün : 2523
Dün : 13860
Toplam : 47842950
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...